#babysayang Instagram Photos & Videos

babysayang - 34.2k posts

    .
.
1) KENA BERTERUSAN MAKAN REBUS BAKAR
2) Dah tak boleh lagi makan nasi lemak pagi pagi
3) Dah tak boleh nak makan masakan mak
4) Nanti suami marah sebab dh tak boleh lagi teman ajak makan kedai
5) Sayang makanan anak tak habis.. nnt membazir
6) Nanti dah tak boleh makan nasi
7) Takde nikmat hidup tak makan sedap2
8) Selagi hidup makanlah puas puas 😅 .
.

jangan anggap org ber diet tak boleh makan semua makanan tersebut ya 😝 melainkan yg pertama anda harus turunkan berat badan yg berlebihan .. capai target hingga berat ideal DAHULU! .. then makan la apa yg anda nak makan TAPI MAKAN DENGAN BERILMU. Bukan lagi makan redah2 hingga abaikan kesihatan anda kelak 😬
.
Kja pun makan nasi lemak.. tapi makan dgn ilmu insyaaAllah boleh kekall berat ideal. 🥰

Nak belajar teknik yg Kja dan suami amalkan ... boleh klik di link bio profile ig @ckrosliza

Coach Kakja

    .
    .
    1) KENA BERTERUSAN MAKAN REBUS BAKAR
    2) Dah tak boleh lagi makan nasi lemak pagi pagi
    3) Dah tak boleh nak makan masakan mak
    4) Nanti suami marah sebab dh tak boleh lagi teman ajak makan kedai
    5) Sayang makanan anak tak habis.. nnt membazir
    6) Nanti dah tak boleh makan nasi
    7) Takde nikmat hidup tak makan sedap2
    8) Selagi hidup makanlah puas puas 😅 .
    .

    jangan anggap org ber diet tak boleh makan semua makanan tersebut ya 😝 melainkan yg pertama anda harus turunkan berat badan yg berlebihan .. capai target hingga berat ideal DAHULU! .. then makan la apa yg anda nak makan TAPI MAKAN DENGAN BERILMU. Bukan lagi makan redah2 hingga abaikan kesihatan anda kelak 😬
    .
    Kja pun makan nasi lemak.. tapi makan dgn ilmu insyaaAllah boleh kekall berat ideal. 🥰

    Nak belajar teknik yg Kja dan suami amalkan ... boleh klik di link bio profile ig @ckrosliza

    Coach Kakja

    16 1 17 hours ago
    BIBIR DAH TAK PUCAT DAN MENGGELUPAS .
Bibir kering merupakan masalah bagi perempuan lagi2 kalau yang nak pakai lipstick..Sebab tu la kadang-kadang malas nk pkai lipstick sbb nt lipstick akn melekat dekat kulit kering.. 😣Salah satu cara nak tampil cantik tanpa keringkan bibir ialah guna liptint..Liptint obsess ialah oil base yang mana akan merawat bibir kering..Nak pkai malam2 pon boleh as lip mask💋
.
Selamat Mencuba😘
.
Available color Liptint Obsess -
Berry .
Berminat WhatsApp 0139756753 or click je link di bio 😉
.
Cod Area
Kota Bharu l Wakaf Bharu l Wakaf Che Yeh l Kubang Kerian l Pasir Pekan l Taman Guru l Sri Cemerlang l Pengkalan Chepa I Machang

    BIBIR DAH TAK PUCAT DAN MENGGELUPAS .
    Bibir kering merupakan masalah bagi perempuan lagi2 kalau yang nak pakai lipstick..Sebab tu la kadang-kadang malas nk pkai lipstick sbb nt lipstick akn melekat dekat kulit kering.. 😣Salah satu cara nak tampil cantik tanpa keringkan bibir ialah guna liptint..Liptint obsess ialah oil base yang mana akan merawat bibir kering..Nak pkai malam2 pon boleh as lip mask💋
    .
    Selamat Mencuba😘
    .
    Available color Liptint Obsess -
    Berry .
    Berminat WhatsApp 0139756753 or click je link di bio 😉
    .
    Cod Area
    Kota Bharu l Wakaf Bharu l Wakaf Che Yeh l Kubang Kerian l Pasir Pekan l Taman Guru l Sri Cemerlang l Pengkalan Chepa I Machang

    1 1 18 hours ago

Top #babysayang posts