#babywearing Instagram Photos & Videos

babywearing - 2.8m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #babywearing and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
8
Average comment
0.7
Posts with video
1/48
Posts with photo
47/48

Hashtag Popularity

. ULTIMO CARRIER
.

CuddleMe Ultimo Carrier merupakan babycarrier dengan segala fungsi yang diidamkan
.
Memungkinkan front facing in, front facing out (dengan hipseat medium softness), back carry, dan hipcarry
.
Bisa digunakan sejak newborn hingga toddler sekitar 3 tahun (3.2 kg - 20 kg) dan tinggi bayi minimum 54 cm keatas
.
Fitur:
- tidak butuh infant insert
- body panel bisa disesuaikan
- lebar body panel bawah 21-43 cm
- tinggi body panel 28-50 cm
- bagian leher belakang bayi yang bisa disesuaikan dengan elastic holes
- waist belt bisa disesuaikan dengan lingkar 68-156 cm
- passed leg opening
.
Harga : IDR 560,000

#CuddleMe
#CuddleMeLiteCarrier #UltimoCuddleMe #UltimoCarrier #BabyWearing #makgendong #Indonesiamenggendong #gendongandepan #Gendonganultimo #ultimomurah #GendonganBayi #alasstroller #seatpadcuddleme #alascarseat #cuddlemedepok #alasstrollermurah #tutorialgendong #kadobayimurah #gendonganmurah

. ULTIMO CARRIER
.

CuddleMe Ultimo Carrier merupakan babycarrier dengan segala fungsi yang diidamkan
.
Memungkinkan front facing in, front facing out (dengan hipseat medium softness), back carry, dan hipcarry
.
Bisa digunakan sejak newborn hingga toddler sekitar 3 tahun (3.2 kg - 20 kg) dan tinggi bayi minimum 54 cm keatas
.
Fitur:
- tidak butuh infant insert
- body panel bisa disesuaikan
- lebar body panel bawah 21-43 cm
- tinggi body panel 28-50 cm
- bagian leher belakang bayi yang bisa disesuaikan dengan elastic holes
- waist belt bisa disesuaikan dengan lingkar 68-156 cm
- passed leg opening
. 
Harga : IDR 560,000

#CuddleMe
#CuddleMeLiteCarrier #UltimoCuddleMe #UltimoCarrier #BabyWearing #makgendong #Indonesiamenggendong #gendongandepan #Gendonganultimo #ultimomurah #GendonganBayi #alasstroller #seatpadcuddleme #alascarseat #cuddlemedepok #alasstrollermurah #tutorialgendong #kadobayimurah #gendonganmurah
0 0 23 February, 2020

We celebrated Easton’s first month of life by going on a walk on this beautiful sunny day! (Not pictured Dad and dogs!) ☀️ #lovesakurabloom #babywearing

We celebrated Easton’s first month of life by going on a walk on this beautiful sunny day! (Not pictured Dad and dogs!) ☀️#lovesakurabloom #babywearing
6 1 23 February, 2020

SURPRISE! New item alert- wooden rainbows 🌈🙈😍 I cannot wait to be able to keep these in stock for you guys, they are here to STAY. I currently have FIVE available, and the ones pictured are ready to ship! Comment below or DM me to get an order started. 🙌🏻🤩 •


#momlife #crunchymama #teething #rainbowbaby #natural #naturalteether #stpattysday #teethingclip #teetherchain #newbaby #babygift #gifts #babyaccessories #madewithlove #teethingbracelet #jewerly #rainbows #babywearing #breastfeeding #nursing #newbusiness #smallbusiness #multifunctional #crafting #babylife #shipping #teethingprobs #wahm #jblm #custom

SURPRISE! New item alert- wooden rainbows 🌈🙈😍 I cannot wait to be able to keep these in stock for you guys, they are here to STAY. I currently have FIVE available, and the ones pictured are ready to ship! Comment below or DM me to get an order started. 🙌🏻🤩 •
•
•
#momlife #crunchymama #teething #rainbowbaby #natural #naturalteether #stpattysday #teethingclip #teetherchain #newbaby #babygift #gifts #babyaccessories #madewithlove #teethingbracelet #jewerly #rainbows #babywearing #breastfeeding #nursing #newbusiness #smallbusiness #multifunctional #crafting #babylife #shipping #teethingprobs #wahm #jblm #custom
1 0 23 February, 2020

Sunday family stroll! 👨‍👩‍👧🌲 #sundaystrolls #countrysidewalk #4monthbaby #babywearing #cutie #babygirl #familytime

Sunday family stroll! 👨‍👩‍👧🌲#sundaystrolls #countrysidewalk #4monthbaby #babywearing #cutie #babygirl #familytime
0 0 23 February, 2020

💮💮💮💮 WCSSC AseemA 💮💮💮💮 ⁣
Brand: Soulsling ⁣
Asal: India ⁣
Tipe: Wrap Conversion Soft Structured Carrier (adjustable)⁣
Motif: Corallium ⁣
Kain: 100% Cotton⁣
Size: newborn to toddler, +/- 3 kg s.d. 20 kg ⁣
Fitur: removable lumbar support, removable pouch, removable hood, crossable straps⁣
Posisi menggendong: front & back carry⁣

👩🏻 Penggendong: 165 cm/59 kg | 26 tahun⁣
👶🏻 Digendong: 8,8 kg/70 cm | 5,5 bulan⁣

Pertama kali mengeluarkan dan menyentuh WCSSC ini, feel yang terasa adalah kainnya lembut sekali. Ketebalannya sedang, namun terasa cukup kuat jika digunakan untuk menopang. Bagian yang paling saya suka adalah shoulder padnya yang empuk. Pada pandangan pertama WCSSC ini terlihat bulky dan besar, namun ketika dipakai rasanya ringan. Bagian lain yang saya suka adalah adanya pad di bagian kaki bayi, jadi meminimalkan resiko paha merah-merah.⁣

Salah satu pelengkap Aseema yang bikin saya penasaran adalah Lumbar support. Katanya lumbar support ini membantu banget buat buibu dan pakbapak yang punya masalah kerentaan bernama Enchok. Nah karena sayapun sering boyokan dan enchok, saya pun coba memasangnya. Eh ternyata bagi saya yang suka settingan waist belt erat, pake lumbar support ternyata masih sedikit molor juga. Padahal saya kira pas. Namun kalau untuk ukuran pinggang yang lebih besar dan tulang pinggul yang butuh penopang, adanya lumbar support ini membantu banget, empuk pula. ⁣

Kekurangan Aseema menurut saya ada di bagian adjuster untuk mengatur tinggi body panel. Saya kurang sreg saja karena adjusternya terpasang langsung di shoulder pad. Secara keseluruhan, saya suka sekali saat memakai Aseema. Tebal namun ringan, jadi tidak pegal walaupun menggendong bayi yang bertambah berat. Ketika dipakai pun rasanya tidak terlalu gerah di cuaca yang cukup menyengat, walaupun snug feel-nya tetap dapat. ⁣

Saya mengucapkan terima kasih kepada @indonesianslinglibrary dan @soulslings Family atas kesempatan yang diberikan dalam sling holiday kali ini. Juga kepada Bunda Irsa sebagai founder @indonesianslinglibrary dan Bunda Intan sebagai fasilitator SH WCSSC AseemA ❤️ ⁣

#slingholidayisl
#reviewslingholidayisl
#wcsscaseema
#soulslings
#babywearing

💮💮💮💮 WCSSC AseemA 💮💮💮💮 ⁣
Brand: Soulsling ⁣
Asal: India ⁣
Tipe: Wrap Conversion Soft Structured Carrier (adjustable)⁣
Motif: Corallium ⁣
Kain: 100% Cotton⁣
Size: newborn to toddler, +/- 3 kg s.d. 20 kg ⁣
Fitur: removable lumbar support, removable pouch, removable hood, crossable straps⁣
Posisi menggendong: front & back carry⁣
⁣
👩🏻 Penggendong: 165 cm/59 kg | 26 tahun⁣
👶🏻 Digendong: 8,8 kg/70 cm | 5,5 bulan⁣
⁣
Pertama kali mengeluarkan dan menyentuh WCSSC ini, feel yang terasa adalah kainnya lembut sekali. Ketebalannya sedang, namun terasa cukup kuat jika digunakan untuk menopang. Bagian yang paling saya suka adalah shoulder padnya yang empuk. Pada pandangan pertama WCSSC ini terlihat bulky dan besar, namun ketika dipakai rasanya ringan. Bagian lain yang saya suka adalah adanya pad di bagian kaki bayi, jadi meminimalkan resiko paha merah-merah.⁣
⁣
Salah satu pelengkap Aseema yang bikin saya penasaran adalah Lumbar support. Katanya lumbar support ini membantu banget buat buibu dan pakbapak yang punya masalah kerentaan bernama Enchok. Nah karena sayapun sering boyokan dan enchok, saya pun coba memasangnya. Eh ternyata bagi saya yang suka settingan waist belt erat, pake lumbar support ternyata masih sedikit molor juga. Padahal saya kira pas. Namun kalau untuk ukuran pinggang yang lebih besar dan tulang pinggul yang butuh penopang, adanya lumbar support ini membantu banget, empuk pula. ⁣
⁣
Kekurangan Aseema menurut saya ada di bagian adjuster untuk mengatur tinggi body panel. Saya kurang sreg saja karena adjusternya terpasang langsung di shoulder pad. Secara keseluruhan, saya suka sekali saat memakai Aseema. Tebal namun ringan, jadi tidak pegal walaupun menggendong bayi yang bertambah berat. Ketika dipakai pun rasanya tidak terlalu gerah di cuaca yang cukup menyengat, walaupun snug feel-nya tetap dapat. ⁣
⁣
Saya mengucapkan terima kasih kepada @indonesianslinglibrary dan @soulslings Family atas  kesempatan yang diberikan dalam sling holiday kali ini. Juga kepada Bunda Irsa sebagai founder @indonesianslinglibrary dan Bunda Intan sebagai fasilitator SH WCSSC AseemA ❤️ ⁣
⁣
#slingholidayisl ⁣
#reviewslingholidayisl ⁣
#wcsscaseema
#soulslings 
#babywearing
4 3 23 February, 2020

Reposted from @ririma25 (@get_regrann) - SSC Ultimo Carrier @cuddleme_id.

Kenapa pilih SSC Ultimo ?
Karena kalo beli yg lite mamak ga sabar buat gendong saras. Iya SSC Lite carrier harus lulus 2 syarat agar bisa dipake (tolong googling sendiri aja yak 😂) Jadilah pilih SSC Ultimo aja biar langsung bisa Kuy. Dan kenapa pilih @cuddleme_id ? Karena dari gendongan lain yg SSC ultimo udah paling cucok dipake alias Insya Allah awet ampe toddler dan lengkap ada Hipseatnya juga 😁 untuk harga gendongan ini lumayan juga harganya 😩 apalagi WCSSC duh mamak ga kuat 😂 tapi gendongan ini bener2 bikin nyaman..sesuai sama harganya. Insya Allah ada Harga ada Rupa.. @dwi0702 aja bilang "penak yo ra marai pegel" yes! Akhirnya bisa gantian gendong 😂 btw gendongan ini udah mendukung Mshape ya 😊 mshape apaan ? Coba join dulu di @indonesian.babywearers
Gw juga baru join sambil baca2 ternyata menggendong itu ada teknik nya.

Salam Gendong 💞

#happybabywearing
#takgendongkemanamana
#mshape #babywearing - #regrann

Reposted from @ririma25 (@get_regrann) -  SSC Ultimo Carrier @cuddleme_id.

Kenapa pilih SSC Ultimo ? 
Karena kalo beli yg lite mamak ga sabar buat gendong saras. Iya SSC Lite carrier harus lulus 2 syarat agar bisa dipake (tolong googling sendiri aja yak 😂) Jadilah pilih SSC Ultimo aja biar langsung bisa Kuy. Dan kenapa pilih @cuddleme_id ? Karena dari gendongan lain yg SSC ultimo udah paling cucok dipake alias Insya Allah awet ampe toddler dan lengkap ada Hipseatnya juga 😁 untuk harga  gendongan ini lumayan juga harganya 😩 apalagi WCSSC duh mamak ga kuat 😂 tapi gendongan ini bener2 bikin nyaman..sesuai sama harganya. Insya Allah ada Harga ada Rupa.. @dwi0702 aja bilang "penak yo ra marai pegel" yes! Akhirnya bisa gantian gendong 😂 btw gendongan ini udah mendukung Mshape ya 😊 mshape apaan ? Coba join dulu di @indonesian.babywearers
Gw juga baru join sambil baca2 ternyata menggendong itu ada teknik nya.

Salam Gendong 💞

#happybabywearing
#takgendongkemanamana
#mshape #babywearing - #regrann
4 0 23 February, 2020

Hello five head! Went for a walk on the beach today it was windy. P. S. If you're thinking of getting a Fringe, understand the pain of growing it our! 😭
#mumandbaby #2020 #babywearing #growingoutthefringe #fivehead #love

Hello five head! Went for a walk on the beach today it was windy. P. S. If you're thinking of getting a Fringe, understand the pain of growing it our! 😭
#mumandbaby #2020 #babywearing #growingoutthefringe #fivehead #love
1 0 23 February, 2020

Soaking up the sunny weather ☀️

Soaking up the sunny weather ☀️
14 1 23 February, 2020

Mi Familia

Mi Familia
12 3 23 February, 2020

Mr Tiny Toes is getting so big but he still loves sling snuggles! He woke himself up coughing and got a little bit distressed but 2 minutes in the sling and he's back to sleep. .
.
I really rather like this @nimnikbaby
Wrap. It's really soft.
.
#babywearingdoula #thequeerdoula #nightdoula #nightshift #nightnanny #sundaynight #overnight #slingsnuggles #sling #stretchywrap #babywearing #nimnik

Mr Tiny Toes is getting so big but he still loves sling snuggles! He woke himself up coughing and got a little bit distressed but 2 minutes in the sling and he's back to sleep. .
.
I really rather like this @nimnikbaby
Wrap. It's really soft.
.
#babywearingdoula #thequeerdoula #nightdoula #nightshift #nightnanny #sundaynight #overnight #slingsnuggles #sling #stretchywrap #babywearing #nimnik
1 0 23 February, 2020

💜MONDAY!!💜
Kangatraining is on this morning in Bullsbrook.
Come down for a great workout with your baby.

💜MONDAY!!💜
Kangatraining is on this morning in Bullsbrook. 
Come down for a great workout with your baby.
1 1 23 February, 2020

A perfect evening in the garden 🥰 I can’t get over harvesting fresh young turnips in February! Plus spinach. I didn’t even open the lettuce bed but I bet there’s a lot of green stuff under the row cover. #tinyfarm #homesteading #wintergardening #babywearing #babywearingfarmer #vegetablegarden

A perfect evening in the garden 🥰 I can’t get over harvesting fresh young turnips in February! Plus spinach. I didn’t even open the lettuce bed but I bet there’s a lot of green stuff under the row cover. #tinyfarm #homesteading #wintergardening #babywearing #babywearingfarmer #vegetablegarden
13 1 23 February, 2020

Joss loves that she can take @usborne_books Very First Words wherever she goes. She named most of the animals (and attempted to copy their sounds) while I finished up some laundry—a win-win for everyone!

Joss loves that she can take @usborne_books Very First Words wherever she goes. She named most of the animals (and attempted to copy their sounds) while I finished up some laundry—a win-win for everyone!
3 1 23 February, 2020

Aww who doesn’t love dad time #thatsmile #heartmelt #happiness 😍😍😍 @stacca33 the rompaz working their magic 😎
.
.
.
#therompaz #babywearing #dungarees #overalls #babywearingdad #themumsie #dadtime #parenting

Aww who doesn’t love dad time #thatsmile #heartmelt #happiness 😍😍😍 @stacca33 the rompaz working their magic 😎
.
.
.
#therompaz #babywearing #dungarees #overalls #babywearingdad #themumsie #dadtime #parenting
7 0 23 February, 2020

Je teste la demoiselle de Léora.

La demoiselle est la première @la_ruche_leora que je teste, avec elle je découvre la marque et ce tissage si particulier qui fait sa réputation. Merci à Marilyne qui m'a permis de faire ce voyage.
👀 visuellement la demoiselle est absolument magnifique. Ce bleu intense plus profond qu'un turquoise allié au noir ont un rendu très harmonieux, doux et intense à la fois. Les abeilles ressortent parfaitement sur la trame bleue, c'est là signature de Léora. Des écharpes uniques.
✋ au touché le mérinos est très doux et très agréable. Il ne pique pas, ne gratte pas et n'a pas l'effet poilu qu'on trouve chez le yak.
🧣 au portage... la demoiselle est assez épaisse mais très maniable et pas difficile à nouer, elle est même plutôt facile à manipuler. Bien-sûr il faut prendre un peu le coup de main quand on a pas l'habitude de gros grammage mais ce n'est pas propre à Léora. Je la recommanderai plus pour un bambin que pour un nouveau-né néanmoins. Elle est très soutenante et agréable sur les épaules, l'effet coussin est bien présent et Léora est à la hauteur de mes attentes et de sa réputation ! C'est un vrai plaisir de porter avec cette écharpe le confort et la douceur du mérinos sont épatant ! Toutefois il fait vite chaud en double couche attention, bah oui ça reste de la laine, ne faite pas comme moi l'erreur s'endormir bb sur votre dos en gardant votre pull a la maison 😂
🐑que dire de plus ? Je suis décidément fan de cette écharpe. J'ai pu depuis, essayer également d'autres modèles et ils sont tout aussi confort. Ce type de tissage ultra aéré est ce que je préfère en matière de portage et me convient parfaitement j'ai d'ailleurs une autre Leora à vous présenter bientot, la mienne cette fois ! Indice elle est en photo dans mes précédents postes 😉.
#porteretmaterner #marianneamin #portage #portagephysio #portageethique #porterfrançais #monitricedeportagebebe #madeinfrance🇫🇷 #mandeinfrance #maternageproximal #babywearing #babywearingconsultant #babywearinginstructor #wovenwrap #portareinfascia #fasciaportabebè

Je teste la demoiselle de Léora.

La demoiselle est la première @la_ruche_leora que je teste, avec elle je découvre la marque et ce tissage si particulier qui fait sa réputation. Merci à Marilyne qui m'a permis de faire ce voyage.
👀 visuellement la demoiselle est absolument magnifique. Ce bleu intense plus profond qu'un turquoise allié au noir ont un rendu très harmonieux, doux et intense à la fois. Les abeilles ressortent parfaitement sur la trame bleue, c'est là signature de Léora. Des écharpes uniques.
✋ au touché le mérinos est très doux et très agréable. Il ne pique pas, ne gratte pas et n'a pas l'effet poilu qu'on trouve chez le yak.
🧣 au portage... la demoiselle est assez épaisse mais très maniable et pas difficile à nouer, elle est même plutôt facile à manipuler. Bien-sûr il faut prendre un peu le coup de main quand on a pas l'habitude de gros grammage mais ce n'est pas propre à Léora. Je la recommanderai plus pour un bambin que pour un nouveau-né néanmoins. Elle est très soutenante et agréable sur les épaules, l'effet coussin est bien présent et Léora est à la hauteur de mes attentes et de sa réputation ! C'est un vrai plaisir de porter avec cette écharpe le confort et la douceur du mérinos sont épatant ! Toutefois il fait vite chaud en double couche attention, bah oui ça reste de la laine, ne faite pas comme moi l'erreur s'endormir bb sur votre dos  en gardant votre pull a la maison 😂
🐑que dire de plus ? Je suis décidément fan de cette écharpe. J'ai pu depuis, essayer également d'autres modèles et ils sont tout aussi confort. Ce type de tissage ultra aéré est ce que je préfère en matière de portage et me convient parfaitement j'ai d'ailleurs une autre Leora à vous présenter bientot, la mienne cette fois ! Indice elle est en photo dans mes précédents postes 😉.
#porteretmaterner #marianneamin #portage #portagephysio #portageethique #porterfrançais #monitricedeportagebebe #madeinfrance🇫🇷 #mandeinfrance #maternageproximal #babywearing #babywearingconsultant #babywearinginstructor #wovenwrap #portareinfascia #fasciaportabebè
0 0 23 February, 2020

Alll the cozy and comfy clothes are happening today!! On the mend from my cold and spent some time clearing ice off our driveway today. The fresh air and sunshine is definitely what my soul needed!!

Alll the cozy and comfy clothes are happening today!! On the mend from my cold and  spent some time clearing ice off our driveway today. The fresh air and sunshine is definitely what my soul needed!!
5 3 23 February, 2020

I’ve had this hike on my list for a while, it’s a bit of a curiosity since it’s essentially between a row of luxury car dealerships, some apartments, and a mall. The weather was grey and there was a chance of rain, so it seemed like a good time to check it out (being close-ish and short). It’s mostly paved, there were a ton of people and dogs in the park, but we still managed to see a hawk up very close (video in my stories) and deer fairly close as well. It was a farm at some point, so it still has a bunch of original buildings and rusted out equipment...as well as the pea shucker (?) in the barn. Of course we got home and decided to walk June and got rained on. At least her stroller has a canopy and I know I’m not gonna melt.
.
.
.

#kellyjeannehikes #genevahikes #optoutside #getout #lifeouthere #womenwhohike #peoplewhohike #alltrails #atlantatrails #hikegeorgia #hikega #exploregeorgia #explorega #georgiahikers #hikeitbaby #babywearing #adventuremama #wandernorthgeorgia #mcdanielfarmpark

I’ve had this hike on my list for a while, it’s a bit of a curiosity since it’s essentially between a row of luxury car dealerships, some apartments, and a mall. The weather was grey and there was a chance of rain, so it seemed like a good time to check it out (being close-ish and short). It’s mostly paved, there were a ton of people and dogs in the park, but we still managed to see a hawk up very close (video in my stories) and deer fairly close as well.  It was a farm at some point, so it still has a bunch of original buildings and rusted out equipment...as well as the pea shucker (?) in the barn. Of course we got home and decided to walk June and got rained on. At least her stroller has a canopy and I know I’m not gonna melt.
.
.
.

#kellyjeannehikes #genevahikes #optoutside #getout #lifeouthere  #womenwhohike #peoplewhohike #alltrails #atlantatrails #hikegeorgia #hikega #exploregeorgia #explorega #georgiahikers #hikeitbaby #babywearing #adventuremama #wandernorthgeorgia #mcdanielfarmpark
14 0 23 February, 2020

Babywelt Hamburg.... was ein wundervolles Wochenende 🥰 viele tolle Gepräche mit Mamas und Bald Mamas, netten Kollegen und Ausstellern. ❤️ und als krönenden Abschluss für mich natürlich die tollste Messebegleitung mein Ehemann ❤️ Wenn der Job zu deinem Leben wird 🥰 wir sehen uns im nächsten Jahr wieder in Hamburg 💪🏻 @mawiba_mama_baby_tanz @luette.raben @vanessajohn_kurseberatung_hh # mawiba #babywelt #besterjobderwelt #messe #tanzen #mamababytanz #bindelino #babywearing

Babywelt Hamburg.... was ein wundervolles Wochenende 🥰 viele tolle Gepräche mit Mamas und Bald Mamas, netten Kollegen und Ausstellern. ❤️ und als krönenden Abschluss für mich natürlich die tollste Messebegleitung mein Ehemann ❤️ Wenn der Job zu deinem Leben wird 🥰 wir sehen uns im nächsten Jahr wieder in Hamburg 💪🏻 @mawiba_mama_baby_tanz  @luette.raben @vanessajohn_kurseberatung_hh  # mawiba #babywelt #besterjobderwelt #messe #tanzen #mamababytanz #bindelino  #babywearing
2 0 23 February, 2020
Baby wearing for the win 🤩

#forklift #babywearing #babywrap #supermom #bossmama #dothehardwork #stepup
3 0 23 February, 2020

Na poslední chvíli a protože mi telefon neukazuje fotky, dávám stejnou jako do alba na MN. Kříž s kapsou na záda se zdá jednoduchý, ale zatím se mi nepovedl pěkně ani jednou. Na roztahování popruhů na zádech mám prostě krátké ruce 🙂 Přesto úvaz ani nesjížděl a zdál se mi pohodlný. Ideálně se střední gramáží šátku, který neklouže. I tak je ale na prodej, mám jich už moc 😁
#tydennimnvyzva #moderninosicky #nosimnasrdci #nosimedeti #satkovani # #jindriskasesmeje #babywearing #babywearingmama #tretidite #oscha #oschaslings #shireeastfarthing #middleearthcollection #nofilter

Na poslední chvíli a protože mi telefon neukazuje fotky, dávám stejnou jako do alba na MN. Kříž s kapsou na záda se zdá jednoduchý, ale zatím se mi nepovedl pěkně ani jednou. Na roztahování popruhů na zádech mám prostě krátké ruce 🙂 Přesto úvaz ani nesjížděl a zdál se mi pohodlný. Ideálně se střední gramáží šátku, který neklouže. I tak je ale na prodej, mám jich už moc 😁
#tydennimnvyzva #moderninosicky #nosimnasrdci #nosimedeti #satkovani ##jindriskasesmeje #babywearing #babywearingmama #tretidite #oscha #oschaslings #shireeastfarthing #middleearthcollection #nofilter
2 0 23 February, 2020

Still figuring out a lot of what works for us, but one thing that has been a constant is #babywearing errrryday!
This guy loves to be carried close to us, and usually naps the entire time, so I was extra excited to receive this @nestingdays carrier 🙌🏼
This one is different than the others we have, in that it pulls on like a long shirt, and so is super quick to get babe in and secure 🔑
Plus, the people behind the brand have been amazing and so so sweet 🤍🥰
I am thinking I’ll do either a video or write up comparing the different carriers we have, and highlighting their differences! (We also have a @sollybaby wrap and a @becobaby carrier)
I know that was helpful for me when I could find personal reviews when registering for things as a new mama. Let me know if you’d be interested in getting either the blog or YouTube channel back up (or probably starting fresh with more lifestyle content, honestly).

Still figuring out a lot of what works for us, but one thing that has been a constant is #babywearing errrryday! 
This guy loves to be carried close to us, and usually naps the entire time, so I was extra excited to receive this @nestingdays carrier 🙌🏼
This one is different than the others we have, in that it pulls on like a long shirt, and so is super quick to get babe in and secure 🔑
Plus, the people behind the brand have been amazing and so so sweet 🤍🥰
I am thinking I’ll do either a video or write up comparing the different carriers we have, and highlighting their differences! (We also have a @sollybaby wrap and a @becobaby carrier)
I know that was helpful for me when I could find personal reviews when registering for things as a new mama. Let me know if you’d be interested in getting either the blog or YouTube channel back up (or probably starting fresh with more lifestyle content, honestly).
64 2 23 February, 2020

⭐COMUNICAZIONE ANNULLAMENTO EVENTI E INCONTRI INFORMATIVI.⭐ In qualità di Presidente dell'A. P. S. Babywearing Italia e in accordo con i soci, abbiamo stabilito, senza entrare in merito dei fatti, di attenerci alle direttive del Ministero della Salute. 👉Tutti gli EVENTI PUBBLICI e gli INCONTRI INFORMATIVI delle Consulenti associate Babywearing Italia saranno SOSPESI fino al 1° marzo e comunque fino a nuove indicazioni in TUTTE LE ZONE AD ALTO RISCHIO E LÌ DOVE LE CONSULENTI LO RITENGANO OPPORTUNO. 👉Le CONSULENZE INDIVIDUALI verranno SVOLTE REGOLARMENTE sempre a discrezione della professionista e dei genitori.
Ilaria Cinefra

In attesa di nuove disposizioni vi lasciamo con queste parole...😊 "Manzoni non l’aveva vista, la peste,
ma aveva studiato documenti su documenti.
E allora descrive la follia, la psicosi,
le teorie assurde sulla sua origine, sui rimedi.
Descrive la scena di uno straniero (un “turista”) a Milano che tocca un muro del duomo e viene linciato
dalla folla perché accusato di spargere il morbo.
Ma c’è una cosa che Manzoni descrive bene,
soprattutto, e che riprende da Boccaccio:
il momento di prova, di discrimine, tra umanità e
inumanità. Boccaccio sì che l’aveva vista,
la peste. Aveva visto amici, persone amate,
parenti, anche suo padre morire.
E Boccaccio ci spiega che l’effetto più
terribile della peste era la distruzione del
vivere civile. Perché il vicino iniziava a
odiare il vicino, il fratello iniziava a odiare
il fratello, e persino i figli abbandonavano
i genitori. La peste metteva gli uomini l’uno
contro l’altro. Lui rispondeva col Decameron,
il più grande inno alla vita e alla buona civiltà.
Manzoni rispondeva con la fede e la cultura,
che non evitano i guai ma, diceva,
insegnavano come affrontarli.
In generale, entrambi rispondevano in modo
simile: invitando a essere uomini,
a restare umani, quando il mondo impazzisce." #babywearing #babywearingitalia #consulentibabywearing #consulenza #consulentebabywearingitalia #babywearingconsultant

⭐COMUNICAZIONE ANNULLAMENTO EVENTI E INCONTRI INFORMATIVI.⭐ In qualità di Presidente dell'A. P. S. Babywearing Italia e in accordo con i soci, abbiamo stabilito, senza entrare in merito dei fatti, di attenerci alle direttive del Ministero della Salute. 👉Tutti gli EVENTI  PUBBLICI e gli INCONTRI INFORMATIVI delle Consulenti associate Babywearing Italia saranno SOSPESI fino al 1° marzo e comunque fino a nuove indicazioni in TUTTE LE ZONE AD ALTO RISCHIO E LÌ DOVE LE CONSULENTI LO RITENGANO OPPORTUNO. 👉Le CONSULENZE INDIVIDUALI verranno SVOLTE REGOLARMENTE sempre a discrezione della professionista e dei genitori. 
Ilaria Cinefra

In attesa di nuove disposizioni vi lasciamo con queste parole...😊 "Manzoni non l’aveva vista, la peste, 
ma aveva studiato documenti su documenti. 
E allora descrive la follia, la psicosi, 
le teorie assurde sulla sua origine, sui rimedi. 
Descrive la scena di uno straniero (un “turista”) a Milano che tocca un muro del duomo e viene linciato 
dalla folla perché accusato di spargere il morbo. 
Ma c’è una cosa che Manzoni descrive bene, 
soprattutto, e che riprende da Boccaccio: 
il momento di prova, di discrimine, tra umanità e 
inumanità. Boccaccio sì che l’aveva vista, 
la peste. Aveva visto amici, persone amate, 
parenti, anche suo padre morire. 
E Boccaccio ci spiega che l’effetto più 
terribile della peste era la distruzione del 
vivere civile. Perché il vicino iniziava a 
odiare il vicino, il fratello iniziava a odiare 
il fratello, e persino i figli abbandonavano 
i genitori. La peste metteva gli uomini l’uno 
contro l’altro. Lui rispondeva col Decameron, 
il più grande inno alla vita e alla buona civiltà. 
Manzoni rispondeva con la fede e la cultura, 
che non evitano i guai ma, diceva, 
insegnavano come affrontarli. 
In generale, entrambi rispondevano in modo 
simile: invitando a essere uomini, 
a restare umani, quando il mondo impazzisce." #babywearing  #babywearingitalia #consulentibabywearing #consulenza #consulentebabywearingitalia #babywearingconsultant
0 0 23 February, 2020

This is so cool to watch💕 and that little smile to connect with mum. Heart melting 🤱
#mummyblogger #babysmiles #babywearing #babycuteness #babygirl #homebaking #mumandbaby #newborn #babysleep #babyfeeding

This is so cool to watch💕 and that little smile to connect with mum. Heart melting 🤱
#mummyblogger #babysmiles #babywearing #babycuteness #babygirl #homebaking #mumandbaby #newborn #babysleep #babyfeeding
2 0 23 February, 2020

“Six days ago we met our little boy! Time has both stood still and passed in a flash ever since, one long endless day punctuated by tiny bits of sleep, lots of happy tears and a lot of big, big feelings! “ @anagambuto reflecting on these early days of life with her new baby boy Beau 💙

“Six days ago we met our little boy! Time has both stood still and passed in a flash ever since, one long endless day punctuated by tiny bits of sleep, lots of happy tears and a lot of big, big feelings! “ @anagambuto reflecting on these early days of life with her new baby boy Beau 💙
20 3 23 February, 2020

Every once in awhile I like to just dye things based off of what’s in my head without having to find pictures to match. This awesome merino warp is one of those things. (Image is a collage of BRIGHT pink, orange, yellow and purple neon yarn chains draped over a white railing) #bigwavetextiles #handwoven #handwoventextiles #handwovenbabywrap #babywearing #babywrap #handdyedyarn #handdyed #handdyedwool #indiedyersofinstagram #indiedyedyarn #indiedyer #madeinflorida #madeinnsb #avllooms #weftpooling #woventextiles #wovenart

Every once in awhile I like to just dye things based off of what’s in my head without having to find pictures to match. This awesome merino warp is one of those things. (Image is a collage of BRIGHT pink, orange, yellow and purple neon yarn chains draped over a white railing) #bigwavetextiles #handwoven #handwoventextiles #handwovenbabywrap #babywearing #babywrap #handdyedyarn #handdyed #handdyedwool #indiedyersofinstagram #indiedyedyarn #indiedyer #madeinflorida #madeinnsb #avllooms #weftpooling #woventextiles #wovenart
1 0 23 February, 2020

Loving you... is easy cuz you’re beautiful// Love this @ergobaby and easily being able to walk 4.5 miles while keep Baby close and warm. This was our trial run for how it would do when we get back into hiking. I’m still healing but I feel close to being ready to get moving and push my little body again. .
.
.
.
.
#boymom #motherhood #breastfed #dailyparenting #honestmom #documentingmotherhood #stopdropandmom #thisismotherhood #honestmotherhood #ig_motherhood #justmomlife #motherhoodrising #babywearing #unitedinmotherhood #parenthood

Loving you... is easy cuz you’re beautiful// Love this @ergobaby and easily being able to walk 4.5 miles while keep Baby close and warm. This was our trial run for how it would do when we get back into hiking. I’m still healing but I feel close to being ready to get moving and push my little body again. .
.
.
.
.
 #boymom #motherhood #breastfed #dailyparenting #honestmom #documentingmotherhood #stopdropandmom #thisismotherhood #honestmotherhood #ig_motherhood #justmomlife #motherhoodrising #babywearing #unitedinmotherhood #parenthood
42 3 23 February, 2020

Don’t spoil the baby they say...⁣

Did you know that your baby doesn’t know any better the first few months of life?⁣

That if he/she cries chances are they really need you? ⁣

I repeat, I’m a different mom this time around..⁣

Maybe that’s where I went wrong the first time, I was so worried about not spoiling him that I forgot he needed me! - Thankfully, his grandma made sure he was getting all the cuddles.⁣

Till this day I blamed her for rocking him all day 🤣 today I appreciate it.⁣

I am a different mom because I know time goes by too fast.. I am a different mom because they're only little for so long... I am a different mom because I am listening to my mother's intuition rather than others opinion.⁣

Geremiah is two months old already wearing size 3 in diapers and 6 month old clothes, two bottom teeth on the way, sleeping thru the night and almost giggling. ⁣

He is slipping off my fingers!⁣

Why not slow down, sit and cuddle him.Let’s remember we hold them for 9 entire months inside of us and then boom they snatch them away and expect them to get used to it... ⁣

lower your expectations and enjoy this little person you have created 💙

Don’t spoil the baby they say...⁣
⁣
Did you know that your baby doesn’t know any better the first few months of life?⁣
⁣
That if he/she cries chances are they really need you? ⁣
⁣
I repeat, I’m a different mom this time around..⁣
⁣
Maybe that’s where I went wrong the first time, I was so worried about not spoiling him that I forgot he needed me! - Thankfully, his grandma made sure he was getting all the cuddles.⁣
⁣
Till this day I blamed her for rocking him all day 🤣 today I appreciate it.⁣
⁣
I am a different mom because I know time goes by too fast.. I am a different mom because they're only little for so long... I am a different mom because I am listening to my mother's intuition rather than others opinion.⁣
⁣
Geremiah is two months old already wearing size 3 in diapers and 6 month old clothes, two bottom teeth on the way, sleeping thru the night and almost giggling. ⁣
⁣
He is slipping off my fingers!⁣
⁣
Why not slow down, sit and cuddle him.Let’s remember we hold them for 9 entire months inside of us and then boom they snatch them away and expect them to get used to it... ⁣
⁣
lower your expectations and enjoy this little person you have created 💙
18 5 23 February, 2020

Baby Raffasya di gendong pakai @cuddleme_id dan senyaman itu, nemplok pules 🥰🥰🥰
Plus nya lagi, si ayah bisa handsfree, jadi bisa tetep mainan handphone (ehh)
#RaffasyaKhaizanAshauqi #AdityaWulanJourney #cuddleme #babywearing #gendongan #menggendong #mshape #3monthsold #cuddlemeid #parenting #infoparenting

Baby Raffasya di gendong pakai @cuddleme_id dan senyaman itu, nemplok pules 🥰🥰🥰
Plus nya lagi, si ayah bisa handsfree, jadi bisa tetep mainan handphone (ehh)
#RaffasyaKhaizanAshauqi #AdityaWulanJourney #cuddleme #babywearing #gendongan #menggendong #mshape #3monthsold #cuddlemeid #parenting #infoparenting
19 0 23 February, 2020

So happy to be hosting this gorgeous traveller! What an incredible amount of artistry and detail @carryomhw #keepthemclose #keepcalmandcarryom #handwoven #handwoventextiles #babywrap #babywearing #babywearingmama

So happy to be hosting this gorgeous traveller! What an incredible amount of artistry and detail @carryomhw #keepthemclose #keepcalmandcarryom #handwoven #handwoventextiles #babywrap #babywearing #babywearingmama
10 0 23 February, 2020

A family trip to the zoo on this beautiful Sunday. #ellieryan #babywearing #evadru #mygirls #louisvillezoo #thingstodoinlou

A family trip to the zoo on this beautiful Sunday. #ellieryan #babywearing #evadru #mygirls #louisvillezoo #thingstodoinlou
5 1 23 February, 2020

Designed with breathable mesh fabric that keeps you coo while bundling up with your little one, the Moby Flex Wrap is perfect for the busy parent on the go.

Designed with breathable mesh fabric that keeps you coo while bundling up with your little one, the Moby Flex Wrap is perfect for the busy parent on the go.
1 1 23 February, 2020

I dislike february here on the West coast and before the big one started school we ran away to better places.
This was taken 2 years ago in Cambodia. I wish for more travels like that.

I dislike february here on the West coast and before the big one started school we ran away to better places. 
This was taken 2 years ago in Cambodia. I wish for more travels like that.
6 1 23 February, 2020

One carrier for the whole babywearing period? Yes, our Grow Up and Multi Size carriers are perfect - from size 68 cm up to 104 - 110 cm!
 https://lunadream.pl/en/59-grow-up-adjustable-baby-carrier
https://lunadream.pl/en/53-adjustable-baby-carrier-multi-size
#babycarrier
#toddlercarrier
#babywearing
#carrying
#bestmomintheworld #weareverywhere #beclose #hearttoheart #infant #littlechildren #littlebaby #toddlerbaby #allmyworld #babyshop #manufacturer

One carrier for the whole babywearing period? Yes, our Grow Up and Multi Size carriers are perfect - from size 68 cm up to 104 - 110 cm!
 https://lunadream.pl/en/59-grow-up-adjustable-baby-carrier
https://lunadream.pl/en/53-adjustable-baby-carrier-multi-size
#babycarrier
#toddlercarrier
#babywearing 
#carrying 
#bestmomintheworld #weareverywhere #beclose #hearttoheart #infant #littlechildren #littlebaby #toddlerbaby #allmyworld #babyshop #manufacturer
6 0 23 February, 2020
Weekend wrap shots! 
@joyandjoebaby 
Fancy one? Use discount code: JENNYJOY for 15% off
#wearallthebabies #monochrome #joyandjoeteam20A #joyandjoebaby #carrymyjoy #carryallthebabies #babywearing #babywearingmama #wovenwrap #6monthsold
4 1 23 February, 2020
All the pretty birdies💫🌾 #MyWildBird #SavannahHarper #JeremiahIsaac #SavannahSlings #BabyWearing #MomLife @wildbird
21 0 23 February, 2020

Top #babywearing posts

these are my favorite kinds of photos, that hold the most meaning and memories for me. the quick snaps of our day to day life. wearing a fussy, teething baby thats only soothed by being on me, clothes from the day before, hair that hasn’t been washed in over 5 days, changing too many diapers to count, a mountain of laundry behind me that I probably won’t get to today because I’ll be busy playing farm and reading books with my 2 year old, a grilled cheese is on the menu for dinner tonight (because i didn’t have time for anything else and who doesn’t love them). these days are busy, fast, tiring, so sweet and days I’ll treasure forever. I wouldn’t want my days to look any different. I love my little life, with my little people.✨

these are my favorite kinds of photos, that hold the most meaning and memories for me. the quick snaps of our day to day life. wearing a fussy, teething baby thats only soothed by being on me, clothes from the day before, hair that hasn’t been washed in over 5 days, changing too many diapers to count, a mountain of laundry behind me that I probably won’t get to today because I’ll be busy playing farm and reading books with my 2 year old, a grilled cheese is on the menu for dinner tonight (because i didn’t have time for anything else and who doesn’t love them). these days are busy, fast, tiring, so sweet and days I’ll treasure forever. I wouldn’t want my days to look any different. I love my little life, with my little people.✨
994 94 22 February, 2020

GIVEAWAY time!🎁
You can win a Woven Wrap Peacock's Tail - Dreamspace.
To take part in the giveaway: ❤️follow lennylamb IG profile
👍🏻like this post
📌tag one person in the comment 🗓The contest ends on Thursday (20th Feb.)
🏆The winner - one chosen person - will be announced on Friday 21st Feb.) We will cover the shipping cost.

Lenny wishes you lots of fun! 🎉😉 ——-
Czas na ROZDAWAJKĘ!🎁
Do zdobycia chusta tkana Pawi Ogon - Dreamspace.
Aby wziąć udział w rozdawajcie: ❤️dodaj lennylamb do obserwowanych
👍🏻polub tego posta
📌oznacz jedną osobę w komentarzu 🗓Zabawa trwa do końca czwartku 20.02). 🏆Zwycięzcę - jedną wybraną osobę - ogłosimy w piątek (21.02). Organizator pokrywa koszty wysyłki.

Lenny życzy dobrej zabawy! 🎉😉 #lennylamb
#babywearing #wovenwrap #tragetuch #tragetuchliebie #porsteseguro #portebebe #tragetuch #tragetuchliebie #nosimedeti #ringsling #parenting #parentingtools #modernfamily #fatherhood #instadad #pattern #fabric #givewayll #peacockstail #dreamspace

GIVEAWAY time!🎁
You can win a Woven Wrap Peacock's Tail - Dreamspace.
To take part in the giveaway: ❤️follow lennylamb IG profile
👍🏻like this post
📌tag one person in the comment 🗓The contest ends on Thursday (20th Feb.)
🏆The winner - one chosen person - will be announced on Friday 21st Feb.) We will cover the shipping cost.

Lenny wishes you lots of fun! 🎉😉 ——-
Czas na ROZDAWAJKĘ!🎁
Do zdobycia chusta tkana Pawi Ogon - Dreamspace.
Aby wziąć udział w rozdawajcie: ❤️dodaj lennylamb do obserwowanych
👍🏻polub tego posta
📌oznacz jedną osobę w komentarzu 🗓Zabawa trwa do końca czwartku 20.02). 🏆Zwycięzcę - jedną wybraną osobę - ogłosimy w piątek (21.02). Organizator pokrywa koszty wysyłki.

Lenny życzy dobrej zabawy! 🎉😉 #lennylamb 
#babywearing #wovenwrap #tragetuch #tragetuchliebie #porsteseguro #portebebe #tragetuch #tragetuchliebie #nosimedeti #ringsling #parenting #parentingtools #modernfamily #fatherhood #instadad #pattern #fabric #givewayll #peacockstail #dreamspace
1,184 2,579 17 February, 2020

#ad | I have been invited by @babytula to take part in their latest Instagram campaign in which I will be testing their Tula Half Buckle carrier and sharing my thoughts with you 💕

If you are a parent, I am sure you are familiar with the brand and their beautiful, ergonomic baby carriers in stylish patterns and designs. They are well-known for their exceptional quality, functionality and comfort in use.

The Tula Half Buckle combines elements of a standard buckle carrier and wrap with the fabric tie straps giving you the best of two worlds - it is easy in use and gives you the precise fit.
The first thing I noticed when I received the carrier was how beautifully soft yet strong the fabric is. Also, the padded straps make it super comfortable to wear. I cannot wait to use it more to give you more insights soon!

#babytula #tulahalfbuckle #babywearing

#ad | I have been invited by @babytula to take part in their latest Instagram campaign in which I will be testing their Tula Half Buckle carrier and sharing my thoughts with you 💕

If you are a parent, I am sure you are familiar with the brand and their beautiful, ergonomic baby carriers in stylish patterns and designs. They are well-known for their exceptional quality, functionality and comfort in use.

The Tula Half Buckle combines elements of a standard buckle carrier and wrap with the fabric tie straps giving you the best of two worlds - it is easy in use and gives you the precise fit.
The first thing I noticed when I received the carrier was how beautifully soft yet strong the fabric is. Also, the padded straps make it super comfortable to wear. I cannot wait to use it more to give you more insights soon!

#babytula #tulahalfbuckle #babywearing
512 33 19 February, 2020

HALF TERM FUN OVER AND DONE 😅
.......................................................................Well that was a interesting half term !!! All I’m saying is we all made it through 😄 Not one to sugar coat “oh how wonderful what a joy can we have another week” 🤪, No they have battered lumps off each other eaten more food than aldi has on shelf and weather has just been a shocker 🌪🌧 .
We did manage to brave the storms and have a fab afternoon @stockeldpark 🦌 though which we all loved , so glad we didn’t let the weather stop us from going was just nice to get the kids out somewhere safe and where they all could enjoy doing something ⛸🌲
.
Now to prep the pack ups 🧃🥪 and load up the mountain of bags ready to go back to school in the morning 🎒👜🎒👜🎒
.
Hope everyone else survived #halfterm and your wine rack didn’t take too much a battering each night 🍷🍷🍷🍷😅
.
.
.
* Entrance to @stockeldpark #gifted .
.
.
.
#wesurvived #motherhood #mother #mummy #babybjorn #mummyblogger #whatmamaworemonday #whatmamadidnext #mxlkidsx #adventure #family #schoolmemes #schoolholidays #sp20kids #yorkshiredales #stockeldpark #mumof7 #kidsfashion #furbaby #babywearing #mumstyle #motheringittogether #childhoodmemories #channelmumvillage #honestlymothering #mumssupportingmums #switchoffsunday #realparenting

HALF TERM FUN OVER AND DONE 😅
.......................................................................Well that was a interesting half term !!! All I’m saying is we all made it through 😄 Not one to sugar coat “oh how wonderful what a joy can we have another week” 🤪, No they have battered lumps off each other eaten more food than aldi has on shelf and weather has just been a shocker 🌪🌧 .
We did manage to brave the storms and have a fab afternoon @stockeldpark 🦌 though which we all loved , so glad we didn’t let the weather stop us from going was just nice to get the kids out somewhere safe and where they all could enjoy doing something ⛸🌲
.
Now to prep the pack ups 🧃🥪 and load up the mountain of bags ready to go back to school in the morning 🎒👜🎒👜🎒
.
Hope everyone else survived #halfterm and your wine rack didn’t take too much a battering each night 🍷🍷🍷🍷😅
.
.
.
* Entrance to @stockeldpark #gifted .
.
.
.
#wesurvived #motherhood #mother #mummy #babybjorn #mummyblogger #whatmamaworemonday #whatmamadidnext #mxlkidsx #adventure #family #schoolmemes #schoolholidays #sp20kids #yorkshiredales #stockeldpark #mumof7 #kidsfashion #furbaby #babywearing #mumstyle #motheringittogether #childhoodmemories #channelmumvillage #honestlymothering #mumssupportingmums #switchoffsunday #realparenting
448 31 23 February, 2020

Hey there!!! I’ve got tons of new followers and thought I should introduce myself. I’m Kelsey Domiana! ✨
I help at-home moms with partners who are always away feel supported

I help mamas find creative ways to regain normalcy ✨
I’m here to support you as you journey through motherhood. Reach out for deets

I’m a mother, best-selling author, intuitive life coach, yoga instructor, professional knowledge seeker, collector of college degrees, retired professional basketball player, divine feminine being, and so much more ✨
I currently live in Valencia, Spain because of my husband’s job

Before kids I loved to travel. Now with 2 babes under 2, I still travel a ton (normally it’s just the 3 of us). This pic is actually from a recent trip, and my stroller is just out of sight
.
.
. 🗣Comment something you loved doing pre-baby that you wished you could do post-baby.

#selfcare #selflove #mamasunite #modernmotherhood #naturalparenting #yogamama #normalizebreastfeeding #momlife #SAHM #marriedsinglemom #parenting #athomemom #intuitivewisdom #realmotherhood #rawmotherhood #soultribe #humanhood #motherhood #honestmotherhood #parenthood #postpartum #intuition #author #authorincubator #incubatedauthor #momhack #babywearing #solomom #soloparenting #makeadifference

Hey there!!! I’ve got tons of new followers and thought I should introduce myself. I’m Kelsey Domiana! ✨
I help at-home moms with partners who are always away feel supported
✨
I help mamas find creative ways to regain normalcy ✨ 
I’m here to support you as you journey through motherhood. Reach out for deets
✨
I’m a mother, best-selling author, intuitive life coach, yoga instructor, professional knowledge seeker, collector of college degrees, retired professional basketball player, divine feminine being, and so much more ✨
I currently live in Valencia, Spain because of my husband’s job
✨
Before kids I loved to travel. Now with 2 babes under 2, I still travel a ton (normally it’s just the 3 of us). This pic is actually from a recent trip, and my stroller is just out of sight
.
.
. 🗣Comment something you loved doing pre-baby that you wished you could do post-baby.

#selfcare #selflove #mamasunite #modernmotherhood #naturalparenting #yogamama #normalizebreastfeeding #momlife #SAHM #marriedsinglemom #parenting #athomemom #intuitivewisdom #realmotherhood #rawmotherhood #soultribe #humanhood #motherhood #honestmotherhood #parenthood #postpartum #intuition #author #authorincubator #incubatedauthor #momhack #babywearing #solomom #soloparenting #makeadifference
174 10 22 February, 2020

Our first custom color is finally a reality and I'm not sorry at all - it's going to be the only color I post about for a while.

Golden Hour (also called Golden Shorts if you've been here for a bitty) is made from our yummy blankety twill weave linen. I literally sent the drawstring from my favorite shorts to the dye house so they could get it just right.

Now excuse me while I try to sew myself and my kids a full golden wardrobe (von Trapp family style) even though I've only ever sewn slings and pajama pants in grade 10 home ec. Second side business, coming right up 😂😂 #itotallyhavetimeforthis

Our first custom color is finally a reality and I'm not sorry at all - it's going to be the only color I post about for a while.

Golden Hour (also called Golden Shorts if you've been here for a bitty) is made from our yummy blankety twill weave linen. I literally sent the drawstring from my favorite shorts to the dye house so they could get it just right.

Now excuse me while I try to sew myself and my kids a full golden wardrobe (von Trapp family style) even though I've only ever sewn slings and pajama pants in grade 10 home ec. Second side business, coming right up 😂😂 #itotallyhavetimeforthis
415 69 20 February, 2020

It’s the weekend and we’re ready for any adventure that comes our way with the Ergobaby Carrier! ☀️🥰 Did you know you can even breastfeed while carrying?! Discrete, comfortable, and SO practical! Ergobaby is pediatric recommended and you can discover the full range at Cookie Dough or call us now on 01993991 and a Nursery Consultant can help you choose the best model for your lifestyle! 🤗
~
#ergobaby #CookieDough #ShopCookieDough #CookieDoughBoutique #babycarrier #lovecarrieson #inmyergo #havebabywilltravel #mama #momsofinstagram #momlife #breastfeeding #normalizebreastfeeding #getaway #fedisbest #baby #instababy #instababies #babystuff #toddler #children #kids #babywearing #babywearingmama #breastfeedingmom #travel #motherhoodunplugged #travelwithbaby #adventure #hiphealth

It’s the weekend and we’re ready for any adventure that comes our way with the Ergobaby Carrier! ☀️🥰 Did you know you can even breastfeed while carrying?! Discrete, comfortable, and SO practical! Ergobaby is pediatric recommended and you can discover the full range at Cookie Dough or call us now on 01993991 and a Nursery Consultant can help you choose the best model for your lifestyle! 🤗
~
#ergobaby #CookieDough #ShopCookieDough #CookieDoughBoutique #babycarrier #lovecarrieson #inmyergo #havebabywilltravel #mama #momsofinstagram #momlife #breastfeeding #normalizebreastfeeding #getaway #fedisbest #baby #instababy #instababies #babystuff #toddler #children #kids #babywearing #babywearingmama #breastfeedingmom #travel #motherhoodunplugged #travelwithbaby #adventure #hiphealth
112 5 22 February, 2020

✨ 3 7 W E E K S ✨
This picture pretty accurately represents how we spent this week—close and snug. We haven’t been able to fully kick this illness to the curb yet and I’m hoping we’re seeing the end of it soon. On a more amusing note, however, it turns out that Iris is a professional when it comes to imitating other people coughing. If someone else coughs (especially her brother), she repeats it with the same inflection and punctuation, which he finds endlessly amusing. So they end up coughing at each other back and forth, and that’s basically been the highlight in terms of entertainment for us the last few days. Oh, and we found out that she loves pickles. LOVES pickles 🥒🥰

✨ 3 7  W E E K S ✨ 
This picture pretty accurately represents how we spent this week—close and snug. We haven’t been able to fully kick this illness to the curb yet and I’m hoping we’re seeing the end of it soon. On a more amusing note, however, it turns out that Iris is a professional when it comes to imitating other people coughing. If someone else coughs (especially her brother), she repeats it with the same inflection and punctuation, which he finds endlessly amusing. So they end up coughing at each other back and forth, and that’s basically been the highlight in terms of entertainment for us the last few days. Oh, and we found out that she loves pickles. LOVES pickles 🥒🥰
139 7 21 February, 2020

🙋🏻‍♀️I'm back! Did you like Cesare's little tour? Something tells me he will be back soon to tell you how his mama didn't want to share her pizza with him 🤭
🍕That's one of my favorite things to do in Italy: find a place where they sell pizza a taglio (so not the whole pizza but just pieces) and get my fill in bianca, rossa, patate, or vegan pizza. I could eat them all day. Every day. I NEVER get tired of it. Ever 🙈 👉🏻 And you: pizza or burger? 🍔 [Also, I'm carrying Cesare on my Isara carrier (disclaimer: I'm brand ambassador), without which I cannot live anymore 💕]
----------------------
#darlingescapes #shetravels #dolcevita #roma #rome #italy #italia🇮🇹 #romacapitale 🇮🇹 #italytravel #lovemyfam #nomadfamily #travelfam #thefamilynarrative #parentswhowander #babywearing #wearallthebabies #babywearingmama #babywearinglife #babywearinglove #portagephysio #echarpedeportage #babytrage #carrythemclose #takeyourkidseverywhere #travelingwithkids #instafamille #mytinymoments

🙋🏻‍♀️I'm back! Did you like Cesare's little tour? Something tells me he will be back soon to tell you how his mama didn't want to share her pizza with him 🤭
🍕That's one of my favorite things to do in Italy: find a place where they sell pizza a taglio (so not the whole pizza but just pieces) and get my fill in bianca, rossa, patate, or vegan pizza. I could eat them all day. Every day. I NEVER get tired of it. Ever 🙈 👉🏻 And you: pizza or burger? 🍔 [Also, I'm carrying Cesare on my Isara carrier (disclaimer: I'm brand ambassador), without which I cannot live anymore 💕]
----------------------
#darlingescapes  #shetravels #dolcevita #roma #rome #italy #italia🇮🇹 #romacapitale 🇮🇹 #italytravel #lovemyfam #nomadfamily #travelfam #thefamilynarrative #parentswhowander #babywearing #wearallthebabies  #babywearingmama #babywearinglife #babywearinglove #portagephysio #echarpedeportage #babytrage #carrythemclose #takeyourkidseverywhere #travelingwithkids #instafamille #mytinymoments
293 35 23 February, 2020