#bajuraya Instagram Photos & Videos

bajuraya - 4.3m posts

    Lb Jannah Syari Rp.145.000
Bahan Tory Bruch
Ukuran All size fit L

Harga sudah GROSIR yaa☺
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
INFO/PEMESANAN ⬇⬇⬇👇👇
Via Whatsapp fast respon ◇
Admin 1 : 0812-6633-1115
Admin 2: 0853-5508-2666
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
RESELLER Dan DROPSHIP👇👇
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 🔹🔹🔹🔹🔹
✴ ORDER MINIMAL 50 PCS DALAM SEBULAN (30 HARI ) DAPATKAN CASH BACK 150.000
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 🔹🔹🔹🔹🔹🔹
✴ JIKA ORDER MINIMAL 100 PCS DALAM SEBULAN (30 HARI) DAPATKAN CASH BACK 300.000 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
WAJIB DIBACA👇👇👇👇👇👇👇
🔴Pengiriman barang dari Bandung ➖
🔴Kemiripan 85 s.d 90%➖
🔴Gambar hanya Referensi➖
🔴Hanya tersedia 1 ukuran ➖
🔴Stok dapat habis sewaktu-waktu ➖
🔴Keep = Transfer ➖
🔴Jika stok habis tidak diperkenankan marah-marah apalagi sumpah serapah (DILARANG BANGETTTT) ➖
🔴Barang berputar jadi sewaktu-waktu bisa habis tanpa pemberitahuan ➖
🔴Barang habis bisa ganti warna, model atau Refund

#zagastore
#gamissyari
#gamis
#gamispolos
#gamispesta 
#gamisset 
#gamisterbaru 
#bajukekinian
#bajumuslimmurah
#gamismurah
#bajumuslim
#muslimah
#baju
#bajumurah
#bajulebaran
#bajuraya
#muslim
#qurtamurah
#dressbatik
#butikpekanbaru
#butikaceh
#butikjogjakarta

    Lb Jannah Syari Rp.145.000
    Bahan Tory Bruch
    Ukuran All size fit L

    Harga sudah GROSIR yaa☺
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    INFO/PEMESANAN ⬇⬇⬇👇👇
    Via Whatsapp fast respon ◇
    Admin 1 : 0812-6633-1115
    Admin 2: 0853-5508-2666
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    RESELLER Dan DROPSHIP👇👇
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 🔹🔹🔹🔹🔹
    ✴ ORDER MINIMAL 50 PCS DALAM SEBULAN (30 HARI ) DAPATKAN CASH BACK 150.000
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 🔹🔹🔹🔹🔹🔹
    ✴ JIKA ORDER MINIMAL 100 PCS DALAM SEBULAN (30 HARI) DAPATKAN CASH BACK 300.000 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    WAJIB DIBACA👇👇👇👇👇👇👇
    🔴Pengiriman barang dari Bandung ➖
    🔴Kemiripan 85 s.d 90%➖
    🔴Gambar hanya Referensi➖
    🔴Hanya tersedia 1 ukuran ➖
    🔴Stok dapat habis sewaktu-waktu ➖
    🔴Keep = Transfer ➖
    🔴Jika stok habis tidak diperkenankan marah-marah apalagi sumpah serapah (DILARANG BANGETTTT) ➖
    🔴Barang berputar jadi sewaktu-waktu bisa habis tanpa pemberitahuan ➖
    🔴Barang habis bisa ganti warna, model atau Refund

    #zagastore
    #gamissyari
    #gamis
    #gamispolos
    #gamispesta
    #gamisset
    #gamisterbaru
    #bajukekinian
    #bajumuslimmurah
    #gamismurah
    #bajumuslim
    #muslimah
    #baju
    #bajumurah
    #bajulebaran
    #bajuraya
    #muslim
    #qurtamurah
    #dressbatik
    #butikpekanbaru
    #butikaceh
    #butikjogjakarta

    0 0 33 seconds ago
    BAJU SIMPLE MURAH NAK MATEYYYY 🤣🤣 RM60 je dah boleh cantik!!! Boleh pakai tigablas patratus blas kali pn 😂 nak bawak g kenduri, nak pakai g keje, nak pakai g dating, nak pakai masa viva degree nanti ke, semua boleh! Asal ada rm60 baju cantik ni boleh jadi milik anda! Opsss tambah rm8 ye utk postage 🤣🤣 .
.
Whatsapp sis laju2.. nanti stok dah sendu baju takde size, jgn menangis tak berlagu pulak ok.. 🤪
.
.
Goodnyte #gegadiskurung 😘
.
.
#kurung #bajukurung #kurungmurah #kurungcantik #sayajualbajukurung #batik #kebayabatik #bajuraya #kurung2019

    BAJU SIMPLE MURAH NAK MATEYYYY 🤣🤣 RM60 je dah boleh cantik!!! Boleh pakai tigablas patratus blas kali pn 😂 nak bawak g kenduri, nak pakai g keje, nak pakai g dating, nak pakai masa viva degree nanti ke, semua boleh! Asal ada rm60 baju cantik ni boleh jadi milik anda! Opsss tambah rm8 ye utk postage 🤣🤣 .
    .
    Whatsapp sis laju2.. nanti stok dah sendu baju takde size, jgn menangis tak berlagu pulak ok.. 🤪
    .
    .
    Goodnyte #gegadiskurung 😘
    .
    .
    #kurung #bajukurung #kurungmurah #kurungcantik #sayajualbajukurung #batik #kebayabatik #bajuraya #kurung2019

    2 0 46 minutes ago

Top #bajuraya posts

    Morning🤗 Dah ada baju bridesmaids ke belum tu??
.
moh laa grab bell sleeve sementara masih ada Promo 7pcs above only Rm99 per pc 😍
.

    Morning🤗 Dah ada baju bridesmaids ke belum tu??
    .
    moh laa grab bell sleeve sementara masih ada Promo 7pcs above only Rm99 per pc 😍
    .

    1,275 16 18 August, 2019