#bakarlemak Instagram Photos & Videos

bakarlemak - 820.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bakarlemak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 minutes
Average like
3.3
Average comment
0.5
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah. Hari ini saya dapat berita gembira..suami puan M tidak lagi panas baran. semakin sayang dan tak boleh nak berenggang! Alangkah bahagianya dapat suami yang boleh bermanja- manja. Tak puas peluk katanya. Semakin lama semakin sayang.
.
Saya jumpa dia bila datang jumpa saya untuk repeat order #LOVEPOTION. Ini bukan kali pertama dia pakai #lovepotion dan juga bukan kali pertama dia cuba produk mantapkan aset wanita. Tapi #lovepotion juga yang berkesan.
Puan M over excited sangat bila husband tegur dah makin lain. Mana tak husband makin berselera sebab dah makin tegang dan berisi. Now suami asik target kat situ je sebab sekarang Puan M nampak hot 5 bintang. Semua gara-gara guna #LOVEPOTION

Give yourself a chance, because you deserve it ❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
#HushHushLegacy
#HushHushHq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush
#scrubbakarlemak #kuruslangsing #hushhushhq #lovepotionbyhushhush #unleashyourinnerconfidence #produkkecantikan #stokisagentdropshipwanted #bakarlemak #tehdetoks #hushhushraya
#kitacantikramaiorangsayang #dariwanitauntukwanita #produkkecantikan

Alhamdulillah. Hari ini saya dapat berita gembira..suami puan M tidak lagi panas baran. semakin sayang dan tak boleh  nak berenggang! Alangkah bahagianya dapat suami yang boleh bermanja- manja. Tak puas peluk katanya. Semakin lama semakin sayang.
.
Saya jumpa dia bila datang jumpa saya untuk repeat order #LOVEPOTION. Ini bukan kali pertama dia pakai #lovepotion dan juga bukan kali pertama dia cuba produk mantapkan aset wanita. Tapi #lovepotion juga yang berkesan. 
Puan M over excited sangat bila husband tegur dah makin lain. Mana tak husband makin berselera sebab dah makin tegang dan berisi. Now suami asik target kat situ je sebab sekarang Puan M nampak hot 5 bintang. Semua gara-gara guna #LOVEPOTION

Give yourself a chance, because you deserve it ❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
#HushHushLegacy
#HushHushHq
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#flabulessbyhushhush 
#scrubbakarlemak #kuruslangsing #hushhushhq #lovepotionbyhushhush #unleashyourinnerconfidence #produkkecantikan #stokisagentdropshipwanted #bakarlemak #tehdetoks #hushhushraya
#kitacantikramaiorangsayang #dariwanitauntukwanita #produkkecantikan
0 0 43 seconds ago

Testimoni XS Perfect Drink

Beli 1 produk tapi ada 2 kelebihan.
Bukan utk kurus je.
Tapi utk menjaga aset wanita sekali tau
Tak rugi pun klu awk cuba.
Tak nyesal.
Rasa padu.
Kesan padu.
Apa lagi yang tak padunya wakkk. .
En husband melekat je nnti bini lawo luar dalam ❤️

Testimoni XS Perfect Drink

Beli 1 produk tapi ada 2 kelebihan. 
Bukan utk kurus je. 
Tapi utk menjaga aset wanita sekali tau
Tak rugi pun klu awk cuba. 
Tak nyesal. 
Rasa padu. 
Kesan padu. 
Apa lagi yang tak padunya wakkk. .
En husband melekat je nnti bini lawo luar dalam ❤️
1 1 24 minutes ago

Saya minum air ni jer , perut yg buncit dah kempis pdhal baru 4hari lost 3kg . Pelanggan kami 21hari 15kg ?? . Kalau ada angin / gas , lemak dan kolestrol tinggi dlm badan elok cuba..mmng betul berkesan . . ..mmg padu .

Saya minum air ni jer , perut yg buncit dah kempis pdhal baru 4hari lost 3kg . Pelanggan kami 21hari 15kg ?? . Kalau ada angin / gas , lemak dan kolestrol tinggi dlm badan elok cuba..mmng betul berkesan . . ..mmg padu .
2 1 25 minutes ago

💥 TESTIMONI💥

Baru 1 minggu mnum XS Perfect Drink berat turun 🔥🔥 ❌ perlu tahan lapar
❌ perlu diet extreme
❌ perlu exercise

Hanya minum Latte waktu pagi
Minum Mocha waktu malam
Sedar² berat turun tanpa sengaja😱

Klik link di bio

💥 TESTIMONI💥

Baru 1 minggu mnum XS Perfect Drink berat turun 🔥🔥 ❌ perlu tahan lapar
❌ perlu diet extreme
❌ perlu exercise

Hanya minum Latte waktu pagi
Minum Mocha waktu malam
Sedar² berat turun tanpa sengaja😱

Klik link di bio
2 1 27 minutes ago

Hi semua..
.
Apa yg best sgt dgn penimbang inbody ni??
.
Haa..itu yg ramai xtahu,..
.
Meh sini sy nak share sikit berkenaan mesin ni...
.
Mesin inbody ni byk digunakan oleh company2 fitness yg besar seperti fitness first, celebrity fitness n so on...
.
Apa yg best sgt dgn mesin ni..??
.
Ok secara umumnya, penimbang ni digunakan utk menimbang berat kita..ttp ianya juga mampu utk membuat body analysis secara menyeluruh.
.
Menyeluruh means dia mampu membuat analysis ttg bdn kita.
.
Antara analysis yg mampu dilakukan- total berat kita, berat lemak dlm bdn, berat keseluruhan otot dlm bdn, BMR, WHR, BMI, n siap ada Muscle-Fat control lg...
.
So guys, nak try buat body analysis ni?? Skrang x yah g jauh2 da...bg yg berdekatan Puncak Alam dan kawasan2 sekeliling boleh la singgah di @fit4lifefitnessacademy.
.
Hanya RM10 shj + Free consultation lg..
.
Utk sebarang info boleh hubungi sy ditalian 0102282114 😊😊
.
#inbody #bodyanalysis #coachwan #FRIM #dimensicergas #sharingiscaring #akunakkurus #nlar #armr #fit4lifefitnessacademy #coachwan #bakarlemak #gayahidup #diet #tipskurusmudah #tipskuruscepat #sinarfm #dietkirakalori #beginner #loseweight program #kekalsihatutkygtersyg #bmi #testimoni #misixlrahim #fitmalaysia #personaltrainerkl #jomkurus #fitnesscoachmalaysia #saujanautama #sungaibuloh #puncakalam

Hi semua..
.
Apa yg best sgt dgn penimbang inbody ni??
.
Haa..itu yg ramai xtahu,..
.
Meh sini sy nak share sikit berkenaan mesin ni...
.
Mesin inbody ni byk digunakan oleh company2 fitness yg besar seperti fitness first, celebrity fitness n so on...
.
Apa yg best sgt dgn mesin ni..??
.
Ok secara umumnya, penimbang ni digunakan utk menimbang berat kita..ttp ianya juga mampu utk membuat body analysis secara menyeluruh.
.
Menyeluruh means dia mampu membuat analysis ttg bdn kita.
.
Antara analysis yg mampu dilakukan- total berat kita, berat lemak dlm bdn, berat keseluruhan otot dlm bdn, BMR, WHR, BMI, n siap ada Muscle-Fat control lg...
.
So guys, nak try buat body analysis ni?? Skrang x yah g jauh2 da...bg yg berdekatan Puncak Alam dan kawasan2 sekeliling boleh la singgah di @fit4lifefitnessacademy.
.
Hanya RM10 shj + Free consultation lg..
.
Utk sebarang info boleh hubungi sy ditalian 0102282114 😊😊
.
#inbody #bodyanalysis #coachwan #FRIM #dimensicergas #sharingiscaring #akunakkurus #nlar #armr #fit4lifefitnessacademy #coachwan #bakarlemak #gayahidup #diet #tipskurusmudah #tipskuruscepat #sinarfm #dietkirakalori #beginner #loseweight program #kekalsihatutkygtersyg #bmi #testimoni #misixlrahim #fitmalaysia #personaltrainerkl #jomkurus #fitnesscoachmalaysia #saujanautama #sungaibuloh #puncakalam
1 0 27 minutes ago

Saya belum siap coach...
.

BACA CAPTIONNYA!!
.

Berat badan sudah lebih 15 kg,
Setiap bulan sudah membeli baju baru.
Makin mau mulai diet, makin makan banyak pula...
Kapan lagi siap mau mulai?
.

Ikuti kalender memang tidak ada waktu free, semua sudah penuh jadwalnya...
.

Bila ada kesadaran mau diet, saat itu lha harus mengambil keputusan. Kapan saat itu adalah SEKARANG! Sudah coba diet bertahun2 tapi hasilnya sama aja???
.

Tidak masuk akal, jika melakukan hal yg sama tapi mau hasil yg berbeda. Apa pun perlu KOMITMEN. Harus ada ILMU yg bener. Pemain bola aja perlu pelatih, tidak tiba2 menjadi pandai sejak kecil.😄😄
.

Siapa yg serius mau saya bantu turun berat badan 3-10 kg bulan Desember ini?? Koment "saya mau"!!! Dan tag teman kamu yang mau mulai diet..
.
Dibuka pendaftaran untuk kamu yg serius mau turun berat badan tanpa rasa lapar dan tetap makan nasi dan berusia minimal 18 tahun.
.
.

#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #mukbang #jajanan #makanan #kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerbandung #kulineran #kulinermanado #kulinerbogor

Saya belum siap coach...
.

BACA CAPTIONNYA!!
.

Berat badan sudah lebih 15 kg,
Setiap bulan sudah membeli baju baru.
Makin mau mulai diet, makin makan banyak pula...
Kapan lagi siap mau mulai?
.

Ikuti kalender memang tidak ada waktu free, semua sudah penuh jadwalnya...
.

Bila ada kesadaran mau diet, saat itu lha harus mengambil keputusan. Kapan saat itu adalah SEKARANG! Sudah coba diet bertahun2 tapi hasilnya sama aja???
.

Tidak masuk akal, jika melakukan hal yg sama tapi mau hasil yg berbeda. Apa pun perlu KOMITMEN. Harus ada ILMU yg bener. Pemain bola aja perlu pelatih, tidak tiba2 menjadi pandai sejak kecil.😄😄
.

Siapa yg serius mau saya bantu turun berat badan 3-10 kg bulan Desember ini?? Koment "saya mau"!!! Dan tag teman kamu yang mau mulai diet..
.
Dibuka pendaftaran untuk kamu yg serius mau turun berat badan tanpa rasa lapar dan tetap makan nasi dan berusia minimal 18 tahun.
.
.

#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #mukbang #jajanan #makanan #kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerbandung #kulineran #kulinermanado #kulinerbogor
0 0 29 minutes ago

Saya belum siap coach...
.

BACA CAPTIONNYA!!
.

Berat badan sudah lebih 15 kg,
Setiap bulan sudah membeli baju baru.
Makin mau mulai diet, makin makan banyak pula...
Kapan lagi siap mau mulai?
.

Ikuti kalender memang tidak ada waktu free, semua sudah penuh jadwalnya...
.

Bila ada kesadaran mau diet, saat itu lha harus mengambil keputusan. Kapan saat itu adalah SEKARANG! Sudah coba diet bertahun2 tapi hasilnya sama aja???
.

Tidak masuk akal, jika melakukan hal yg sama tapi mau hasil yg berbeda. Apa pun perlu KOMITMEN. Harus ada ILMU yg bener. Pemain bola aja perlu pelatih, tidak tiba2 menjadi pandai sejak kecil.😄😄
.

Siapa yg serius mau saya bantu turun berat badan 3-10 kg bulan Desember ini?? Koment "saya mau"!!! Dan tag teman kamu yang mau mulai diet..
.
Dibuka pendaftaran untuk kamu yg serius mau turun berat badan tanpa rasa lapar dan tetap makan nasi dan berusia minimal 18 tahun.
.
.

#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #mukbang #jajanan #makanan #kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerbandung #kulineran #kulinermanado #kulinerbogor

Saya belum siap coach...
.

BACA CAPTIONNYA!!
.

Berat badan sudah lebih 15 kg,
Setiap bulan sudah membeli baju baru.
Makin mau mulai diet, makin makan banyak pula...
Kapan lagi siap mau mulai?
.

Ikuti kalender memang tidak ada waktu free, semua sudah penuh jadwalnya...
.

Bila ada kesadaran mau diet, saat itu lha harus mengambil keputusan. Kapan saat itu adalah SEKARANG! Sudah coba diet bertahun2 tapi hasilnya sama aja???
.

Tidak masuk akal, jika melakukan hal yg sama tapi mau hasil yg berbeda. Apa pun perlu KOMITMEN. Harus ada ILMU yg bener. Pemain bola aja perlu pelatih, tidak tiba2 menjadi pandai sejak kecil.😄😄
.

Siapa yg serius mau saya bantu turun berat badan 3-10 kg bulan Desember ini?? Koment "saya mau"!!! Dan tag teman kamu yang mau mulai diet..
.
Dibuka pendaftaran untuk kamu yg serius mau turun berat badan tanpa rasa lapar dan tetap makan nasi dan berusia minimal 18 tahun.
.
.

#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #mukbang #jajanan #makanan #kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerbandung #kulineran #kulinermanado #kulinerbogor
0 0 29 minutes ago

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH? YES SALE KAN ADO!!!! 😍😍😍
.
Assalamualaikum semua!
.
Apo yang YES YES bila tiap2 kali bulan Disember ni?? Year End Sale la!
.
Setiap loose item kalau ambil 2 dan ke atas ada promo!
.
Dah la harga promo. Ada FREE GIFT lagi! Beli stok utk 2 minggu, 3 minggu atau sebulan la senang! Lagi jimat lagi hebat. 👍👍👍
.
🛵COD AREA: KUALA LUMPUR - AMPANG - BANGI - KAJANG - SEMENYIH - KERAMAT - WANGSA MAJU.
.
Kitorang POS seluruh Malaysia tau! 🇲🇾 menggunakan kurier Pos Laju!
.
Whatsapp SEKARANG supaya kitorang boleh bantu untuk #bakarlemak atau pun #nakkurussihat ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trufitzkualalumpur
#trufitzmalaysia
#trufitzampang #trufitzwangsamaju #trufitzsemenyih #trufitzbangi #trufitzkajang
#trufitzampangan #yearendsale #titiancinta #gegarvaganza2019
#ejenali #trudolly #trufitz #fbeaushot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytale
#teamawesomemas
#trudollyteamsophie

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH? YES SALE KAN ADO!!!! 😍😍😍
.
Assalamualaikum semua!
.
Apo yang YES YES bila tiap2 kali bulan Disember ni?? Year End Sale la!
.
Setiap loose item kalau ambil 2 dan ke atas ada promo!
.
Dah la harga promo. Ada FREE GIFT lagi! Beli stok utk 2 minggu, 3 minggu atau sebulan la senang! Lagi jimat lagi hebat. 👍👍👍
.
🛵COD AREA: KUALA LUMPUR - AMPANG - BANGI - KAJANG - SEMENYIH - KERAMAT - WANGSA MAJU.
.
Kitorang POS seluruh Malaysia tau! 🇲🇾 menggunakan kurier Pos Laju!
.
Whatsapp SEKARANG supaya kitorang boleh bantu untuk #bakarlemak atau pun #nakkurussihat ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trufitzkualalumpur
#trufitzmalaysia
#trufitzampang #trufitzwangsamaju #trufitzsemenyih #trufitzbangi  #trufitzkajang
#trufitzampangan #yearendsale #titiancinta #gegarvaganza2019 
#ejenali #trudolly #trufitz #fbeaushot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytale
#teamawesomemas
#trudollyteamsophie
1 0 30 minutes ago

WMP lagi Wmp Lagiiii.. Testiii pribadi nih.. 😍😍😍😍
Ini dia yg ngebuat Istri2 skrg makin cantik dan makin LANGSING.. Walau kegiatan banyak,gak sempet olahraga..
Tapi tetep bisa LANGSING.. Wmp membakar lemak tanpa efek samping 1mggu bisa turun 3-5kg bunda :* Bunda mau Langsing?
Iya WMP Solusinya.. For order chat me now😀 📩 wa 081215628879

#wmp #langsing #diet #pilihan #bakarlemak #bbideal #turun3kg #turun5kgsebulan #hwirungkut #hwimedokan #hwisurabaya

WMP lagi Wmp Lagiiii.. Testiii pribadi nih.. 😍😍😍😍
Ini dia yg ngebuat Istri2 skrg makin cantik dan makin LANGSING.. Walau kegiatan banyak,gak sempet olahraga..
Tapi tetep bisa LANGSING.. Wmp membakar lemak tanpa efek samping 1mggu bisa turun 3-5kg bunda :* Bunda mau Langsing?
Iya WMP Solusinya.. For order chat me now😀 📩 wa 081215628879

#wmp #langsing #diet #pilihan #bakarlemak #bbideal #turun3kg #turun5kgsebulan #hwirungkut #hwimedokan #hwisurabaya
1 0 32 minutes ago

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH? YES SALE KAN ADO!!!! 😍😍😍
.
Assalamualaikum semua!
.
Apo yang YES YES bila tiap2 kali bulan Disember ni?? Year End Sale la!
.
Setiap loose item kalau ambil 2 dan ke atas ada promo!
.
Dah la harga promo. Ada FREE GIFT lagi! Beli stok utk 2 minggu, 3 minggu atau sebulan la senang! Lagi jimat lagi hebat. 👍👍👍
.
🛵COD AREA: KUALA LUMPUR - AMPANG - BANGI - KAJANG - SEMENYIH - KERAMAT - WANGSA MAJU.
.
Kitorang POS seluruh Malaysia tau! 🇲🇾 menggunakan kurier Pos Laju!
.
Whatsapp SEKARANG supaya kitorang boleh bantu untuk #bakarlemak atau pun #nakkurussihat ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trufitzkualalumpur
#trufitzmalaysia
#trufitzampang #trufitzwangsamaju #trufitzsemenyih #trufitzbangi #trufitzkajang
#trufitzampangan #yearendsale #mentormilenia2019 #gegarvaganza2019
#ejenali #trudolly #trufitz #fbeaushot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytale
#teamawesomemas
#trudollyteamsophie

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH? YES SALE KAN ADO!!!! 😍😍😍
.
Assalamualaikum semua!
.
Apo yang YES YES bila tiap2 kali bulan Disember ni?? Year End Sale la!
.
Setiap loose item kalau ambil 2 dan ke atas ada promo!
.
Dah la harga promo. Ada FREE GIFT lagi! Beli stok utk 2 minggu, 3 minggu atau sebulan la senang! Lagi jimat lagi hebat. 👍👍👍
.
🛵COD AREA: KUALA LUMPUR - AMPANG - BANGI - KAJANG - SEMENYIH - KERAMAT - WANGSA MAJU.
.
Kitorang POS seluruh Malaysia tau! 🇲🇾 menggunakan kurier Pos Laju!
.
Whatsapp SEKARANG supaya kitorang boleh bantu untuk #bakarlemak atau pun #nakkurussihat ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trufitzkualalumpur
#trufitzmalaysia
#trufitzampang #trufitzwangsamaju #trufitzsemenyih #trufitzbangi  #trufitzkajang
#trufitzampangan #yearendsale #mentormilenia2019 #gegarvaganza2019 
#ejenali #trudolly #trufitz #fbeaushot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytale
#teamawesomemas
#trudollyteamsophie
2 0 57 minutes ago
Segera join Program Diet Online I❤Myself😉

Coach Dwi akan bantu kamu 👍

Follow @dwi_lifestyle

Whatsapp 😉 081318603152

#diet #langsing #akadnikah #bakarlemak #wanita #hidupsehat #mudik #nikahan #bumil #busui #bigsize #cantik #surabaya #bandung #promil #wisatakuliner #natal #resepsi #siraman #kulinerbandung #kulineryogya #doyanmasak
0 0 59 minutes ago

Check balik. Agak2 ada tak antara senarai yg diberi ni. Actually ada je lagi tetapi tidak mengapa. Tak perlu pening-pening. Sebab kita ada nak bantu.
.
Solusinya : Pendaftaran DIVAKURUS 2020 dok buka dah ni. Tengah tunggu korang daftar je! Nombor tahun dah cantik dah. Badan tak nak rasa cantik, sihat, bertenaga ke?!
.
Nak daftar, klik link di profile. Segera! Online sahaja 😊Ingat tau, nak terlebih sihat pun online juga 🤣 Nak sihat lagi la boleh dgn online. Whatsapp/call/telegram pun boleh laaahh! Cepat register 💃 Pssttt online pun ada touching heart to heart ya 💕
.
#divakurus
#divakurusbynouruldepp #teamdivakurusbynouruldepp
#jagatanganjagamulut

Check balik. Agak2 ada tak antara senarai yg diberi ni. Actually ada je lagi tetapi tidak mengapa. Tak perlu pening-pening. Sebab kita ada nak bantu.
.
Solusinya : Pendaftaran DIVAKURUS 2020 dok buka dah ni. Tengah tunggu korang daftar je! Nombor tahun dah cantik dah. Badan tak nak rasa cantik, sihat, bertenaga ke?!
.
Nak daftar, klik link di profile. Segera! Online sahaja 😊Ingat tau, nak terlebih sihat pun online juga 🤣 Nak sihat lagi la boleh dgn online. Whatsapp/call/telegram pun boleh laaahh! Cepat register 💃 Pssttt online pun ada touching heart to heart ya 💕
.
#divakurus 
#divakurusbynouruldepp #teamdivakurusbynouruldepp
#jagatanganjagamulut
4 1 1 hour ago

Ada 3 jenis manusia.. 1- suka kritik
2- boleh bercakap saja
3- ambil tindakan
.
Yang suka kritik ni, apa saja orang lakukan dia akan kritik.. Kata ada kawan tengah on diet nak kurus, dia akan kritik ‘ eh apa la makan sikit2, eh apa nak takut makan nasi , ish buat penat je nak exercise bukan kurus pun’ .
Yang hanya boleh bercakap, dia ni suka beri nasihat kat orang tapi dia sendiri tak buat, ‘ apa kata kau kurangkan makan gula, kuih, manis2, tak@perlu ada coach’ tapi dia hari2 minum bubble tea , dia sendiri tak diet dan tak kurus.
.
Yang ketiga ni paling best.. Dia sedar berat badan dah lebih, sedar dia perlukan guide, sedar perlu cari ilmu, dan dia sanggup komit dengan segala proses nak kurus.. Dia tak banyak cakap dan pekakkan telinga dengan kritik orang.. Dia decide ‘ ok aku nak buang 15kg berat dalam masa 5 bulan, so aku nak buat cara betul dan dapat results ‘ .
Anda decide anda nak jadi mana satu
.
Untul orang ketiga , jom book slot Intake January.. Boleh mula proses bakar lemak anda💪🔥
.
Click link di bio untuk details program & personal training
CERTIFIED PERSONAL TRAINER
Coach Lina 📲 0123067004
http://linajan.wasap.my
#GetIdealBodyOnline

Ada 3 jenis manusia.. 1- suka kritik
2- boleh bercakap saja
3- ambil tindakan
.
Yang suka kritik ni, apa saja orang lakukan dia akan kritik.. Kata ada kawan tengah on diet nak kurus, dia akan kritik ‘ eh apa la makan sikit2, eh apa nak takut makan nasi , ish buat penat je nak exercise bukan kurus pun’ .
Yang hanya boleh bercakap, dia ni suka beri nasihat kat orang tapi dia sendiri tak buat, ‘ apa kata kau kurangkan makan gula, kuih, manis2, tak@perlu ada coach’ tapi dia hari2 minum bubble tea , dia sendiri tak diet dan tak kurus.
.
Yang ketiga ni paling best.. Dia sedar berat badan dah lebih, sedar dia perlukan guide, sedar perlu cari ilmu, dan dia sanggup komit dengan segala proses nak kurus.. Dia tak banyak cakap dan pekakkan telinga dengan kritik orang.. Dia decide ‘ ok aku nak buang 15kg berat dalam masa 5 bulan, so aku nak buat cara betul dan dapat results ‘ .
Anda decide anda nak jadi mana satu
.
Untul orang ketiga , jom book slot Intake January.. Boleh mula proses bakar lemak anda💪🔥
.
Click link di bio untuk details program & personal training
CERTIFIED PERSONAL TRAINER
Coach Lina 📲 0123067004
http://linajan.wasap.my
#GetIdealBodyOnline
9 1 1 hour ago

Berfikir tanpa tindakan takkan mengubah hidup anda. Nak kaya, nak kurus kena usaha. Nak kurus jaga 80% Nutrition + 20% Senaman = 100% mindset dan istiqomah.

Follow ig @coach_mardiah dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.

Program Kurus Sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

Klik link Di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg

Berfikir tanpa tindakan takkan mengubah hidup anda. Nak kaya, nak kurus kena usaha. Nak kurus jaga 80% Nutrition + 20% Senaman = 100% mindset dan istiqomah.

Follow ig @coach_mardiah dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.

Program Kurus Sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

Klik link Di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
0 1 1 hour ago

Berfikir tanpa tindakan takkan mengubah hidup anda. Nak kaya, nak kurus kena usaha. Nak kurus jaga 80% Nutrition + 20% Senaman = 100% mindset dan istiqomah.

Follow ig @mardiah.ramli dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.

Program Kurus Sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

Klik link Di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg

Berfikir tanpa tindakan takkan mengubah hidup anda. Nak kaya, nak kurus kena usaha. Nak kurus jaga 80% Nutrition + 20% Senaman = 100% mindset dan istiqomah.

Follow ig @mardiah.ramli dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.

Program Kurus Sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

Klik link Di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
0 1 1 hour ago

Sebagai panduan untuk yg nak kurus..

Sebagai panduan untuk yg nak kurus..
9 3 1 hour ago

Wahhhhh...😱😱
lepas minum XSPERFECT DRINK ni loss 15kilo kauuuuuuu... senang2 je lemak kne sedut dgn XSPD ni.. korang y lain tgk je ke.. meh la cuba..
tak cuba tak tahu.. click link di bio jika berminat

Wahhhhh...😱😱
lepas minum XSPERFECT DRINK ni loss 15kilo kauuuuuuu... senang2 je lemak kne sedut dgn XSPD ni.. korang y lain tgk je ke.. meh la cuba..
tak cuba tak tahu.. click link di bio jika berminat
2 1 1 hour ago

Kenali kalori untuk badan anda😍

Boleh jenguk page❤
Klik link di bio utk order😘😘

Kenali kalori untuk badan anda😍

Boleh jenguk page❤
Klik link di bio utk order😘😘
2 1 1 hour ago

WAU AMAZING
Pakar matematik guna iq ja untuk mengira banyak angka

Nak kurus tahun 2020ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI
Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg

Turun Berat Badan Intake Bulan
DISEMBER personal dan group coaching
bersama Coach YATIE YAT
📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫SLOT TERHAD

Yatie Yat
010 700 5865

Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻
@norhayati-erasot

#mynewmeonlinecoaching #tudung #bajubesar
uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam
#jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak
#hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa
#turunberat #blouselabuh #tudunglabuh
#arianiootd #jomsihat #makansinat
#duckscarves #blousebesar #duckcosmetics
#kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar
#myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

WAU AMAZING
Pakar matematik guna iq ja untuk mengira banyak angka

Nak kurus  tahun 2020ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI
Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg

Turun Berat Badan Intake Bulan
DISEMBER  personal dan group coaching
bersama Coach YATIE YAT
📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫SLOT TERHAD

Yatie Yat
010 700 5865

Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻
@norhayati-erasot

#mynewmeonlinecoaching #tudung #bajubesar
uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam
#jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak
#hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa
#turunberat #blouselabuh #tudunglabuh
#arianiootd #jomsihat #makansinat
#duckscarves #blousebesar #duckcosmetics
#kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar
#myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman
5 0 1 hour ago

Berenang berenang cantikkkkkkk
Tempat terlove aku deh ini... bestt place!! #swimming
#bakarlemak
#hoteldeliriver

Berenang berenang cantikkkkkkk
Tempat terlove aku deh ini... bestt place!! #swimming
#bakarlemak
#hoteldeliriver
9 3 1 hour ago

😘IDAMKAN BENTUK MUKA IMPIAN ANDA? KINI TIADA LAGI DOUBLE CHIN DAN PIPI TEMBAM DENGAN "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN"!
.
Siapa yang perlukan treatment "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN" ni? . .
💃🏼Yang mempunyai double chin tebal
💃🏼Yang jawline dah kembang
💃🏼Yang berpipi tembam
💃🏼Yang malu nak berselfie sbb pipi asyik terlebih dari tudung jerr
💃🏼Yang dah mempunyai tanda2 penuaan & memiliki kulit wajah yg semakin kendur
.
Haa penyelesaian dah ada depan mata. Inilah masanya untuk ubah penampilan anda dari wajah U ke V @everglitzbeauty_hq 👉SEKALI TREATMENT JE DAH NAMPAK KESAN‼️
.
‼️TIADA DOWNTIME‼️ Nak fast respon clik www.wasap.my/60173405470
.
😘Harga promosi sekarang RM300 😘

Injection VShape&Remove Double Chin ini ialah untuk memecahkan lemak di muka. Paling best boleh cucuk di muka yg geleber, ada double chin ke boleh la cucuk ni. Dijamin lemak tepu cair nanti dan hasilnya muka nampak lebih runcing dan terbentuk. Tak ada la nampak muka lebih tua dari usia kan disebabkan lemak mengeleber dan double chin kita tu
.
Hasil Injection V Shape&Remove Double Chin ni memang best dan yang paling berkesan. Paling Popular di Korea sebab ianya boleh mengurangkan penampilan tulang pipi yang menonjol dan juga membuang lemak di dagu
.
Jommmmsss lelaju booking slot DM/PM kami 📲📲📲 0173405470/0183190672
.
#cucuklemak #inchloss #inchlosslotion #bodyslimming #bodywrapping #cucukkurus #liposuction #sedutlemak #saunainfrared #saunamurah #bakarlemak #lipolab #lipolabinjection #ubatkurus #kuruscepat #kurus7hari #aslegacy #sulambedakmurah #sulambedakpenang #sulambedakselangor #kuruscepat #produkkurusselamat

😘IDAMKAN BENTUK MUKA IMPIAN ANDA? KINI TIADA LAGI DOUBLE CHIN DAN PIPI TEMBAM DENGAN "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN"!
.
Siapa yang perlukan treatment "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN" ni? . .
💃🏼Yang mempunyai double chin tebal
💃🏼Yang jawline dah kembang
💃🏼Yang berpipi tembam
💃🏼Yang malu nak berselfie sbb pipi asyik terlebih dari tudung jerr
💃🏼Yang dah mempunyai tanda2 penuaan & memiliki kulit wajah yg semakin kendur
. 
Haa penyelesaian dah ada depan mata. Inilah masanya untuk ubah penampilan anda dari wajah U ke V  @everglitzbeauty_hq 👉SEKALI TREATMENT JE DAH NAMPAK KESAN‼️
.
‼️TIADA DOWNTIME‼️ Nak fast respon clik www.wasap.my/60173405470
.
😘Harga promosi sekarang RM300 😘

Injection VShape&Remove Double Chin ini ialah untuk memecahkan lemak di muka. Paling best boleh cucuk di muka yg geleber, ada double chin ke boleh la cucuk ni. Dijamin lemak tepu cair nanti dan hasilnya muka nampak lebih runcing dan terbentuk. Tak ada la nampak muka lebih tua dari usia kan disebabkan lemak mengeleber dan double chin kita tu
.
Hasil Injection V Shape&Remove Double Chin ni memang best dan yang paling berkesan. Paling Popular di Korea sebab ianya boleh mengurangkan penampilan tulang pipi yang menonjol dan juga membuang lemak di dagu
.
Jommmmsss lelaju booking slot DM/PM kami 📲📲📲 0173405470/0183190672
.
#cucuklemak #inchloss #inchlosslotion #bodyslimming #bodywrapping #cucukkurus #liposuction #sedutlemak #saunainfrared #saunamurah #bakarlemak #lipolab #lipolabinjection #ubatkurus #kuruscepat #kurus7hari #aslegacy #sulambedakmurah #sulambedakpenang #sulambedakselangor #kuruscepat #produkkurusselamat
0 0 1 hour ago

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺
Masih mau lemak numpuk
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie #instafood #jusdiethwi

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺 
Masih mau lemak numpuk 
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie  #instafood #jusdiethwi
1 0 1 hour ago

😘IDAMKAN BENTUK MUKA IMPIAN ANDA? KINI TIADA LAGI DOUBLE CHIN DAN PIPI TEMBAM DENGAN "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN"!
.
Siapa yang perlukan treatment "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN" ni? . .
💃🏼Yang mempunyai double chin tebal
💃🏼Yang jawline dah kembang
💃🏼Yang berpipi tembam
💃🏼Yang malu nak berselfie sbb pipi asyik terlebih dari tudung jerr
💃🏼Yang dah mempunyai tanda2 penuaan & memiliki kulit wajah yg semakin kendur
.
Haa penyelesaian dah ada depan mata. Inilah masanya untuk ubah penampilan anda dari wajah U ke V @everglitzbeauty_hq 👉SEKALI TREATMENT JE DAH NAMPAK KESAN‼️
.
‼️TIADA DOWNTIME‼️ Nak fast respon clik www.wasap.my/60173405470
.
😘Harga promosi sekarang RM300 😘

Injection VShape&Remove Double Chin ini ialah untuk memecahkan lemak di muka. Paling best boleh cucuk di muka yg geleber, ada double chin ke boleh la cucuk ni. Dijamin lemak tepu cair nanti dan hasilnya muka nampak lebih runcing dan terbentuk. Tak ada la nampak muka lebih tua dari usia kan disebabkan lemak mengeleber dan double chin kita tu
.
Hasil Injection V Shape&Remove Double Chin ni memang best dan yang paling berkesan. Paling Popular di Korea sebab ianya boleh mengurangkan penampilan tulang pipi yang menonjol dan juga membuang lemak di dagu
.
Jommmmsss lelaju booking slot DM/PM kami 📲📲📲 0173405470/0183190672
.
#cucuklemak #inchloss #inchlosslotion #bodyslimming #bodywrapping #cucukkurus #liposuction #sedutlemak #saunainfrared #saunamurah #bakarlemak #lipolab #lipolabinjection #ubatkurus #kuruscepat #kurus7hari #aslegacy #sulambedakmurah #sulambedakpenang #sulambedakselangor #kuruscepat #produkkurusselamat

😘IDAMKAN BENTUK MUKA IMPIAN ANDA? KINI TIADA LAGI DOUBLE CHIN DAN PIPI TEMBAM DENGAN "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN"!
.
Siapa yang perlukan treatment "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN" ni? . .
💃🏼Yang mempunyai double chin tebal
💃🏼Yang jawline dah kembang
💃🏼Yang berpipi tembam
💃🏼Yang malu nak berselfie sbb pipi asyik terlebih dari tudung jerr
💃🏼Yang dah mempunyai tanda2 penuaan & memiliki kulit wajah yg semakin kendur
. 
Haa penyelesaian dah ada depan mata. Inilah masanya untuk ubah penampilan anda dari wajah U ke V  @everglitzbeauty_hq 👉SEKALI TREATMENT JE DAH NAMPAK KESAN‼️
.
‼️TIADA DOWNTIME‼️ Nak fast respon clik www.wasap.my/60173405470
.
😘Harga promosi sekarang RM300 😘

Injection VShape&Remove Double Chin ini ialah untuk memecahkan lemak di muka. Paling best boleh cucuk di muka yg geleber, ada double chin ke boleh la cucuk ni. Dijamin lemak tepu cair nanti dan hasilnya muka nampak lebih runcing dan terbentuk. Tak ada la nampak muka lebih tua dari usia kan disebabkan lemak mengeleber dan double chin kita tu
.
Hasil Injection V Shape&Remove Double Chin ni memang best dan yang paling berkesan. Paling Popular di Korea sebab ianya boleh mengurangkan penampilan tulang pipi yang menonjol dan juga membuang lemak di dagu
.
Jommmmsss lelaju booking slot DM/PM kami 📲📲📲 0173405470/0183190672
.
#cucuklemak #inchloss #inchlosslotion #bodyslimming #bodywrapping #cucukkurus #liposuction #sedutlemak #saunainfrared #saunamurah #bakarlemak #lipolab #lipolabinjection #ubatkurus #kuruscepat #kurus7hari #aslegacy #sulambedakmurah #sulambedakpenang #sulambedakselangor #kuruscepat #produkkurusselamat
0 0 1 hour ago

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺
Masih mau lemak numpuk
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie #instafood #jusdiethwi

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺 
Masih mau lemak numpuk 
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie  #instafood #jusdiethwi
1 0 1 hour ago

🔥Jom bakar lemak dgn INJECTION FAT MELTING FOR FASTER FAT BURN! 😍
.
.
🔥RM 150 (10syringe/10jarum) as Trial
- Boleh pilih nak inject di Perut,Lengan,Peha,Pinggang
.
.
🔥BOOKING SLOT DM/PM KAMI SEGERA!
.
SLOT TERHAD SETIAP HARI 📲📲📲 0173405470
.
.
😘Meh saya terangkan sikit pasal Injection Fat Melting ni. Sila rajinkan diri membaca yerr. 😉Injection Fat Melting ini dilakukan hanya pada tempat berlemak atau tempat yang nak dikurangkan lemak. Kami target dalam tisu lemak, bukan otot atau salur darah 👍🏻
.
😘Special untuk orang yang banyak lemak terkumpul seperti di perut, lengan, dagu dan peha.Injection Fat Melting ni akan rasa lebih inchlosss 😍😍😍
.
😘Treatment dilakukan seminggu sekali sampai puas hati. Kalau nak continue for maintainance amat digalakkan. Ramai customer nak maintain sebab result dia memang best! Lagi lagi yang perempuan tu confirm melekat dengan treatment Injection Fat Melting yang awesome!! Best beb!!! Hari ni buat treatment esok baju dah longgar!!! 😍😍😍
.
Jommmmsss lelaju booking slot DM/PM kami 📲📲📲 0173405470/0183190672
.
#cucuklemak #inchloss #inchlosslotion #bodyslimming #bodywrapping #cucukkurus #liposuction #sedutlemak #saunainfrared #saunamurah #bakarlemak #lipolab #lipolabinjection #ubatkurus #kuruscepat #kurus7hari #aslegacy #sulambedakmurah #sulambedakpenang #sulambedakselangor #kuruscepat #produkkurusselamat

🔥Jom bakar lemak dgn INJECTION FAT MELTING FOR FASTER FAT BURN! 😍
.
.
🔥RM 150 (10syringe/10jarum) as Trial
- Boleh pilih nak inject di Perut,Lengan,Peha,Pinggang
.
.
🔥BOOKING SLOT DM/PM KAMI SEGERA!
.
SLOT TERHAD SETIAP HARI 📲📲📲 0173405470
.
.
😘Meh saya terangkan sikit pasal Injection Fat Melting ni. Sila rajinkan diri membaca yerr. 😉Injection Fat Melting ini dilakukan hanya pada tempat berlemak atau tempat yang nak dikurangkan lemak. Kami target dalam tisu lemak, bukan otot atau salur darah 👍🏻
.
😘Special untuk orang yang banyak lemak terkumpul seperti di perut, lengan, dagu dan peha.Injection Fat Melting ni akan rasa lebih inchlosss 😍😍😍
.
😘Treatment dilakukan seminggu sekali sampai puas hati. Kalau nak continue for maintainance amat digalakkan. Ramai customer nak maintain sebab result dia memang best! Lagi lagi yang perempuan tu confirm melekat dengan treatment Injection Fat Melting yang awesome!! Best beb!!! Hari ni buat treatment esok baju dah longgar!!! 😍😍😍
.
Jommmmsss lelaju booking slot DM/PM kami 📲📲📲 0173405470/0183190672
.
#cucuklemak #inchloss #inchlosslotion #bodyslimming #bodywrapping #cucukkurus #liposuction #sedutlemak #saunainfrared #saunamurah #bakarlemak #lipolab #lipolabinjection #ubatkurus #kuruscepat #kurus7hari #aslegacy #sulambedakmurah #sulambedakpenang #sulambedakselangor #kuruscepat #produkkurusselamat
3 3 1 hour ago

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺
Masih mau lemak numpuk
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie #instafood #jusdiethwi

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺 
Masih mau lemak numpuk 
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie  #instafood #jusdiethwi
1 0 1 hour ago

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺
Masih mau lemak numpuk
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie #instafood #jusdiethwi

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺 
Masih mau lemak numpuk 
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie  #instafood #jusdiethwi
0 0 1 hour ago

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺
Masih mau lemak numpuk
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie #instafood #jusdiethwi

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺 
Masih mau lemak numpuk 
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie  #instafood #jusdiethwi
0 0 1 hour ago

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺
Masih mau lemak numpuk
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie #instafood #jusdiethwi

Sekarang ga usah pusing say untuk diet dietan, ada paket diet yg bisa bantu keluhan dan impian kamu 🥺 
Masih mau lemak numpuk 
Disitu2 ajaaa ????😅😅😅 order Combo diet hwi YUKKKK BURUUUUAAANNNN

Info bisnis & produk:

Evelina Larisa
WA : 0857-7529-0064
IG : www.instagram.com/jusdiethwi

#obatpelangsing #obatdiet #diet #hidupsehat #wmporiginal #penurunberatbadan #omghwiori #cmphwi #dtozymhwi #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingherbal #pelangsingaman #obatherbal #bakarlemak #menurunkanberatbadan #membentuktubuh #sixpack #eightpack #buanglemak #badanideal #bbideal #beratbadanideal #foodie  #instafood #jusdiethwi
0 0 1 hour ago

DIET TETAP MAKAN ENAK 😍 WAJIB DICOBA 🤗🤗
.
SLOT TERBATAS..!!
Segera daftar ya !!

🍱 mealplan
🛍 grocery list
🍪 snack ideas
⏺ group support online
👭 1 on 1 coaching
💰garansi

💯Free Konsultasi 🌎 PRAJNA COACH .
.
📱 085642467712
.
🔎IG @tipsdietz
.
Profesional coach 🚺 SAYA TURUN 10KG kg
.
#dietsehat
#herbalifekepri
#kulinerbintaro
#programdiet
#dietmayo
#makanandiet
#resepmenusehat
#herbalifesampit
#herbalifetidore
#cemilandiet
#herbalifesolo
#cemilansehat
#herbalifesambas
#caradiet
#herbalifebengkulu
#tipsdietsehat
#tipsdiet
#bakarlemak
#herbalifepadang
#herbalifentb
#programsehat
#dietenak
#dietonline
#dietketo
#programlangsing
#herbalifebatam
#herbalifebima
#herbalifepacitan
#herbalifesingkawang
#goslimchallenge

DIET TETAP MAKAN ENAK 😍 WAJIB DICOBA 🤗🤗
.
SLOT TERBATAS..!!
Segera daftar ya !!
•
🍱 mealplan
🛍 grocery list
🍪 snack ideas
⏺ group support online
👭 1 on 1 coaching
💰garansi
•
💯Free Konsultasi 🌎 PRAJNA COACH .
.
📱 085642467712
.
🔎IG @tipsdietz
.
Profesional coach 🚺  SAYA TURUN 10KG kg
.
#dietsehat
#herbalifekepri
#kulinerbintaro
#programdiet
#dietmayo
#makanandiet
#resepmenusehat
#herbalifesampit 
#herbalifetidore 
#cemilandiet 
#herbalifesolo 
#cemilansehat
#herbalifesambas
#caradiet
#herbalifebengkulu
#tipsdietsehat
#tipsdiet
#bakarlemak
#herbalifepadang
#herbalifentb
#programsehat
#dietenak
#dietonline
#dietketo
#programlangsing
#herbalifebatam
#herbalifebima
#herbalifepacitan
#herbalifesingkawang
#goslimchallenge
2 0 1 hour ago

KENAPA TIDAK!!!! 💃💃
.
.
YUK join program diet online @ariwind_fitcoach
Kamu akan dapatkan!!!

📒 Resep 10 hari makan sehat
🍪 Snack ideal
🍲 Menu makan bervariasi setiap hari
👩‍👩‍👧‍👦 Grup Support (whats aap)
💯 Bergaransi
👧 Privat 1 on 1 Coaching
👜 Grocery list
💰 Rewards

📲 0822 6469 3937 (whatsapp only) 😊 Klik bit.ly/coach_novia

KENAPA TIDAK!!!! 💃💃
.
.
YUK join program diet online @ariwind_fitcoach 
Kamu akan dapatkan!!!
•
📒 Resep 10 hari makan sehat
🍪 Snack ideal
🍲 Menu makan bervariasi setiap hari
👩‍👩‍👧‍👦 Grup Support (whats aap)
💯 Bergaransi
👧 Privat 1 on 1 Coaching
👜 Grocery list
💰 Rewards
•
📲 0822 6469 3937 (whatsapp only) 😊  Klik bit.ly/coach_novia
3 1 1 hour ago

Tahukah kamu otak adalah organ yang sangat membutuhkan karbohidrat?
.
Tahukah kamu kalau sumber energi pertama yang dipakai oleh tubuh adalah dari konsumsi karbohidrat?
.
Tahukah kamu sumber karbohidrat alami juga mengandung BANYAK nutrisi penting lain yang sangat dibutuhkan oleh tubuh (terutama vitamin dan serat)?
.
Kalau kamu bukan orang yang sok tau, jangan diet tanpa karbohidrat ya... Lebih baik fokus mencukupi kebutuhan nutrisi, mengurangi lemak jahat, lebih banyak beraktifitas, dan hitung kalori yang masuk setiap harinya. Insya Allah badan sehat ideal impianmu pasti tercapai 🤗
.
Follow @vibbyfitcoach untuk tips & info diet sehat lainnya.
.
Coach Diet Online
Coach Vibby 📲 082299054903 (WhatsApp)
.
#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #mukbang #jajanan #makanan #kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerbandung #kulineran #kulinermanado #kulinerbogor

Tahukah kamu otak adalah organ yang sangat membutuhkan karbohidrat?
.
Tahukah kamu kalau sumber energi pertama yang dipakai oleh tubuh adalah dari konsumsi karbohidrat?
.
Tahukah kamu sumber karbohidrat alami juga mengandung BANYAK nutrisi penting lain yang sangat dibutuhkan oleh tubuh (terutama vitamin dan serat)?
.
Kalau kamu bukan orang yang sok tau, jangan diet tanpa karbohidrat ya... Lebih baik fokus mencukupi kebutuhan nutrisi, mengurangi lemak jahat, lebih banyak beraktifitas, dan hitung kalori yang masuk setiap harinya. Insya Allah badan sehat ideal impianmu pasti tercapai 🤗
.
Follow @vibbyfitcoach untuk tips & info diet sehat lainnya.
.
Coach Diet Online
Coach Vibby 📲 082299054903 (WhatsApp)
.
#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #mukbang #jajanan #makanan #kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerbandung #kulineran #kulinermanado #kulinerbogor
49 0 1 hour ago

DIET TETAP MAKAN ENAK 😍 WAJIB DICOBA 🤗🤗
.
SLOT TERBATAS..!!
Segera daftar ya !!

🍱 mealplan
🛍 grocery list
🍪 snack ideas
⏺ group support online
👭 1 on 1 coaching
💰garansi

💯Free Konsultasi 🌎 PRAJNA COACH .
.
📱 085642467712
.
🔎IG @dietsehatku10
.
Profesional coach 🚺 SAYA TURUN 10KG kg
.
#dietsehat
#herbalifekepri
#kulinerbintaro
#programdiet
#dietmayo
#makanandiet
#resepmenusehat
#herbalifesampit
#herbalifetidore
#cemilandiet
#herbalifesolo
#cemilansehat
#herbalifesambas
#caradiet
#herbalifebengkulu
#tipsdietsehat
#tipsdiet
#bakarlemak
#herbalifepadang
#herbalifentb
#programsehat
#dietenak
#dietonline
#dietketo
#programlangsing
#herbalifebatam
#herbalifebima
#herbalifepacitan
#herbalifesingkawang
#goslimchallenge

DIET TETAP MAKAN ENAK 😍 WAJIB DICOBA 🤗🤗
.
SLOT TERBATAS..!!
Segera daftar ya !!
•
🍱 mealplan
🛍 grocery list
🍪 snack ideas
⏺ group support online
👭 1 on 1 coaching
💰garansi
•
💯Free Konsultasi 🌎 PRAJNA COACH .
.
📱 085642467712
.
🔎IG @dietsehatku10
.
Profesional coach 🚺  SAYA TURUN 10KG kg
.
#dietsehat
#herbalifekepri
#kulinerbintaro
#programdiet
#dietmayo
#makanandiet
#resepmenusehat
#herbalifesampit 
#herbalifetidore 
#cemilandiet 
#herbalifesolo 
#cemilansehat
#herbalifesambas
#caradiet
#herbalifebengkulu
#tipsdietsehat
#tipsdiet
#bakarlemak
#herbalifepadang
#herbalifentb
#programsehat
#dietenak
#dietonline
#dietketo
#programlangsing
#herbalifebatam
#herbalifebima
#herbalifepacitan
#herbalifesingkawang
#goslimchallenge
1 0 1 hour ago

😘IDAMKAN BENTUK MUKA IMPIAN ANDA? KINI TIADA LAGI DOUBLE CHIN DAN PIPI TEMBAM DENGAN "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN"!
.
Siapa yang perlukan treatment "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN" ni? . .
💃🏼Yang mempunyai double chin tebal
💃🏼Yang jawline dah kembang
💃🏼Yang berpipi tembam
💃🏼Yang malu nak berselfie sbb pipi asyik terlebih dari tudung jerr
💃🏼Yang dah mempunyai tanda2 penuaan & memiliki kulit wajah yg semakin kendur
.
Haa penyelesaian dah ada depan mata. Inilah masanya untuk ubah penampilan anda dari wajah U ke V @everglitzbeauty_hq 👉SEKALI TREATMENT JE DAH NAMPAK KESAN‼️
.
‼️TIADA DOWNTIME‼️ Nak fast respon clik www.wasap.my/60173405470
.
😘Harga promosi sekarang RM300 😘

Injection VShape&Remove Double Chin ini ialah untuk memecahkan lemak di muka. Paling best boleh cucuk di muka yg geleber, ada double chin ke boleh la cucuk ni. Dijamin lemak tepu cair nanti dan hasilnya muka nampak lebih runcing dan terbentuk. Tak ada la nampak muka lebih tua dari usia kan disebabkan lemak mengeleber dan double chin kita tu
.
Hasil Injection V Shape&Remove Double Chin ni memang best dan yang paling berkesan. Paling Popular di Korea sebab ianya boleh mengurangkan penampilan tulang pipi yang menonjol dan juga membuang lemak di dagu
.
Jommmmsss lelaju booking slot DM/PM kami 📲📲📲 0173405470/0183190672
.
#cucuklemak #inchloss #inchlosslotion #bodyslimming #bodywrapping #cucukkurus #liposuction #sedutlemak #saunainfrared #saunamurah #bakarlemak #lipolab #lipolabinjection #ubatkurus #kuruscepat #kurus7hari #aslegacy #sulambedakmurah #sulambedakpenang #sulambedakselangor #kuruscepat #produkkurusselamat

😘IDAMKAN BENTUK MUKA IMPIAN ANDA? KINI TIADA LAGI DOUBLE CHIN DAN PIPI TEMBAM DENGAN "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN"!
.
Siapa yang perlukan treatment "INJECTION VSHAPE DOUBLE CHIN" ni? . .
💃🏼Yang mempunyai double chin tebal
💃🏼Yang jawline dah kembang
💃🏼Yang berpipi tembam
💃🏼Yang malu nak berselfie sbb pipi asyik terlebih dari tudung jerr
💃🏼Yang dah mempunyai tanda2 penuaan & memiliki kulit wajah yg semakin kendur
. 
Haa penyelesaian dah ada depan mata. Inilah masanya untuk ubah penampilan anda dari wajah U ke V  @everglitzbeauty_hq 👉SEKALI TREATMENT JE DAH NAMPAK KESAN‼️
.
‼️TIADA DOWNTIME‼️ Nak fast respon clik www.wasap.my/60173405470
.
😘Harga promosi sekarang RM300 😘

Injection VShape&Remove Double Chin ini ialah untuk memecahkan lemak di muka. Paling best boleh cucuk di muka yg geleber, ada double chin ke boleh la cucuk ni. Dijamin lemak tepu cair nanti dan hasilnya muka nampak lebih runcing dan terbentuk. Tak ada la nampak muka lebih tua dari usia kan disebabkan lemak mengeleber dan double chin kita tu
.
Hasil Injection V Shape&Remove Double Chin ni memang best dan yang paling berkesan. Paling Popular di Korea sebab ianya boleh mengurangkan penampilan tulang pipi yang menonjol dan juga membuang lemak di dagu
.
Jommmmsss lelaju booking slot DM/PM kami 📲📲📲 0173405470/0183190672
.
#cucuklemak #inchloss #inchlosslotion #bodyslimming #bodywrapping #cucukkurus #liposuction #sedutlemak #saunainfrared #saunamurah #bakarlemak #lipolab #lipolabinjection #ubatkurus #kuruscepat #kurus7hari #aslegacy #sulambedakmurah #sulambedakpenang #sulambedakselangor #kuruscepat #produkkurusselamat
0 0 1 hour ago

BODY BARU DI TAHUN BARU YUK 💖
.
.
Masih ada 1 bulan jelang tahun baru ya gaess 😄. Mau pilih menunda ? Berat akan naik 1-3 kg .
Mau pilih join kelas desember ? Potensi turun 3-10 kg 😍😎
.
.
Yuk info lebih lanjut
Klik link di BIO @bd_fitcouple
Or DM yaaa 🤗
.
Ada 5 Slot lagi utk hadiah spesial pendaftar pertama 🎁😍💖
.
.
Salam Coach Dina
Turun 12 kg dan berpengalaman sbg coach selama 9 tahun 🤗
.
.

#kelasdietonline #dinabamsclient
#phctestimoni #dinabams #coachdina #tipslangsing #tipsdietsehat #bugar #kulinersehat #cateringsehat #kulinerpadang
#ootd #like4like #instalike #zumba #bakarlemak #beforeandafter

BODY BARU DI TAHUN BARU YUK 💖
.
.
Masih ada 1 bulan jelang tahun baru ya gaess 😄. Mau pilih menunda ? Berat akan naik 1-3 kg .
Mau pilih join kelas desember ? Potensi turun 3-10 kg 😍😎
.
.
Yuk info lebih lanjut 
Klik link di BIO @bd_fitcouple 
Or DM yaaa 🤗
.
Ada 5 Slot lagi utk hadiah spesial pendaftar pertama 🎁😍💖
.
.
Salam Coach Dina 
Turun 12 kg dan berpengalaman sbg coach selama 9 tahun 🤗
.
.

#kelasdietonline #dinabamsclient 
#phctestimoni #dinabams #coachdina #tipslangsing #tipsdietsehat #bugar #kulinersehat #cateringsehat #kulinerpadang 
#ootd #like4like #instalike #zumba #bakarlemak #beforeandafter
4 0 1 hour ago

Top #bakarlemak posts

TAP 2X KALAU KAMU BISA MEMBACANYA...‼️

TAP 2X KALAU KAMU BISA MEMBACANYA...‼️
11,151 566 14 November, 2019

“Alhamdulillah lah coach lingkar perut saya menyusut 13cm, padahal cuma turun 3kg” 🤩
.
MasyaAllah betapa senangnya jika orang yang kita bantu mendapatkan hasil yang mereka inginkan! Ingat.. diet yg berhasil bukan hanya dilihat dari kilogram yang turun.
.
Fokus utamanya adalah menghilangkan lemak! Terutama dibagian perut (banyak yg ngeluh perutnya buncit kan.. 🤫)
.
Yuk ikuti 6 cara diatas biar perut kamu gak buncit lagi!
.
Follow @tipsdiet.billy untuk tips sehat lain nya.
.
Diet Online Coach Billy
Whatsapp +6281908170693
.
.
#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #bajuxxl #programsehat #dietsehatjakarta #herbalifebintaro #herbalifejakarta #videodiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #caradiet #dietketo #dietdebm #dietmayo #dietsehatbsd

“Alhamdulillah lah coach lingkar perut saya menyusut 13cm, padahal cuma turun 3kg” 🤩
.
MasyaAllah betapa senangnya jika orang yang kita bantu mendapatkan hasil yang mereka inginkan! Ingat.. diet yg berhasil bukan hanya dilihat dari kilogram yang turun.
.
Fokus utamanya adalah menghilangkan lemak! Terutama dibagian perut (banyak yg ngeluh perutnya buncit kan.. 🤫)
.
Yuk ikuti 6 cara diatas biar perut kamu gak buncit lagi!
.
Follow @tipsdiet.billy untuk tips sehat lain nya.
.
Diet Online Coach Billy
Whatsapp +6281908170693
.
.
#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #bajuxxl #programsehat #dietsehatjakarta #herbalifebintaro #herbalifejakarta #videodiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #caradiet #dietketo #dietdebm #dietmayo #dietsehatbsd
11,692 143 2 December, 2019

TAG TEMEN KAMU YANG LAGI BERUSAHA KURUSIN BADAN TAPI GAGAL TERUS!!! 😊😊
.
.
Follow ig @viar24
.
Dibuka kembali pedaftaran kelas basic Desember...

KELAS DIET ONLINE DENGAN METODE MAKAN 5X(2x SNACK)🥗🥗

📒Resep 10 hari makan sehat
🥞 Snack ideal
🍲 Menu makan bervariasi setiap hari
👩‍👩‍👧‍👦 Grup Support (whats aap)
💯 Bergaransi
👧 Privat 1 on 1 Coaching
👜 Grocery list
💰 Rewards

📲 0822 6469 3937 (whatsapp only) 😊 Klik bit.ly/coach_novia

TAG TEMEN KAMU YANG LAGI BERUSAHA KURUSIN BADAN TAPI GAGAL TERUS!!! 😊😊
.
.
Follow ig @viar24
.
Dibuka kembali pedaftaran kelas basic Desember...
•
KELAS DIET ONLINE DENGAN METODE MAKAN 5X(2x SNACK)🥗🥗
•
📒Resep 10 hari makan sehat
🥞 Snack ideal
🍲 Menu makan bervariasi setiap hari
👩‍👩‍👧‍👦 Grup Support (whats aap)
💯 Bergaransi
👧 Privat 1 on 1 Coaching
👜 Grocery list
💰 Rewards
•
📲 0822 6469 3937 (whatsapp only) 😊  Klik bit.ly/coach_novia
3,436 20 27 November, 2019

#Repost @meldioktariandi
• • • • • •
SUPER DUPER EASY! 💕
Kalau memang serius mau memulai hidup sehat, kamu wajib mencoba beberapa tips diatas 💪 Insya Allah akan sangat membantu kamu membuat perubahan. Karena semua yang kita inginkan itu berawal dari mengubah kebiasaan sederhana kita terlebih dahulu 😍
.
.
#dietkenyang #dietsehat #resepmakanan #programdiet #qotd #inspiration #makanandiet #healthy #lifestyle #resepmenusehat #cemilandiet #perutrata #resepmakananbayi #cemilansehat #caradietsehat #ootd #caradiet #jastipjkt #lesmakeup #travelmurah #tipsdietsehat #tipsdiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #programsehat #dietenak #dietonline #programlangsing

#Repost @meldioktariandi
• • • • • •
SUPER DUPER EASY! 💕
Kalau memang serius mau memulai hidup sehat, kamu wajib mencoba beberapa tips diatas 💪 Insya Allah akan sangat membantu kamu membuat perubahan. Karena semua yang kita inginkan itu berawal dari mengubah kebiasaan sederhana kita terlebih dahulu 😍
.
.
#dietkenyang #dietsehat #resepmakanan #programdiet #qotd #inspiration #makanandiet #healthy #lifestyle #resepmenusehat #cemilandiet #perutrata #resepmakananbayi #cemilansehat #caradietsehat #ootd #caradiet #jastipjkt #lesmakeup #travelmurah #tipsdietsehat #tipsdiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #programsehat #dietenak #dietonline #programlangsing
28,551 326 27 November, 2019

BISMILLAH
Ada yang sarapan pke Mie Instan?? Jangan lupa dibakar ya kalori nya 😁
°
°
°
°
Ikut PROGRAM 10 hari bisa turun 3-8kg
Pertanyaan tentang PROGRAM KELAS DIET , bisa kontak
wa di 081254072618
Atau klik link https://tanyaastika.wasap.my/
.
💙 Makan 5x sehari
💙 Ada 2x cemilan pagi sore
💙 Menu bervariasi setiap hari, jadi ga bakalan bikin kamu berasa sedang diet
💙 Group Support “ILMU DIET SEHAT” jadi bakalan seru dan semangat 💙 Potensi memenangkan hadiah uang cash
💙 Diet Bergaransi uang kembali
*syarat dan ketentuan berlaku 💙Tika langsing 15kg💙
.
.

#diet #kulinerjamannow #dietampuh #indovidgram #kulinerkekinian #dietketo #dietdebm #diettanpalapar #kulinerpontianak #kulinerbandung #likeforlikes #gamissyari #love #dietbusui #dietpontianak #instagood #dietkenyangpremiumcoaching #dietsehat #resepdiet #langsingpermanen #dietmakanenak #dietlowbuget
#langsing #makeup #cantiksehat #healthyfoodlifestyle #makanandiet #turunkanberatbadan #bakarlemak

BISMILLAH 
Ada yang sarapan pke Mie Instan?? Jangan lupa dibakar ya kalori nya 😁
°
°
°
°
Ikut PROGRAM 10 hari bisa turun 3-8kg 
Pertanyaan tentang PROGRAM KELAS DIET , bisa kontak 
wa di 081254072618 
Atau klik link https://tanyaastika.wasap.my/
.
💙 Makan 5x sehari
💙 Ada 2x cemilan pagi sore
💙 Menu bervariasi setiap hari, jadi ga bakalan bikin kamu berasa sedang diet
💙 Group Support “ILMU DIET SEHAT” jadi bakalan seru dan semangat 💙 Potensi memenangkan hadiah uang cash
💙 Diet Bergaransi uang kembali
*syarat dan ketentuan berlaku 💙Tika langsing 15kg💙
.
.

#diet #kulinerjamannow #dietampuh #indovidgram #kulinerkekinian #dietketo #dietdebm #diettanpalapar #kulinerpontianak #kulinerbandung #likeforlikes #gamissyari #love #dietbusui #dietpontianak #instagood#dietkenyangpremiumcoaching #dietsehat #resepdiet  #langsingpermanen #dietmakanenak #dietlowbuget 
#langsing #makeup #cantiksehat #healthyfoodlifestyle #makanandiet #turunkanberatbadan #bakarlemak
12,941 151 24 November, 2019

TELUR BANTU TURUN BERAT BADAN
.
telur adalah salah satu sumber protein yang bagus di konsumsi saat sedang diet, tapi ingat cara pengolahan juga sangat menentukan hindari telur di goreng dengan minyak. .
.
Jangan lupa follow @lolitafitcoach
.
.
Untuk kamu yang masih bermasalah dengan berat badan, Udah coba ini itu tapi Masih belum maksimal bisa kirim pesan ke saya melalui WA. Saya akan bantu untuk Personal Coaching ( Program Berbayar dan khusus untuk usia 18th +)
.
Caranya :
1. Add WA 081218188561
2. Kirim pesan " mau diet sehat"
3. Kamu akan mendapat Formula dan Cara Sehat, ideal & Permanen
Dikelas Diet Online LSDR Premium
⚡Kesempatan turun 3-12 kg dalam 15 hari.
🍴🥘Pola makan sehat (5-6x makan) wajib makan nasi
🍎Ide Cemilan Sehat
📚Edukasi diet sehat
💙Personal Coach & Group Support (karena diet perlu komunitas yg saling menyemangati)

Online Diet Coach Lolita

#coacholith #coachherbalife #teamcoachlsdr #programdietonline #dietsehat #tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #bsdcity #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #tehbakarlemak #olahragamudah #dietkenyang

TELUR BANTU TURUN BERAT BADAN
.
telur adalah salah satu sumber protein yang bagus di konsumsi saat sedang diet, tapi ingat cara pengolahan juga sangat menentukan hindari telur di goreng dengan minyak. .
.
Jangan lupa follow @lolitafitcoach
.
.
Untuk kamu yang masih bermasalah dengan berat badan, Udah coba ini itu tapi Masih belum maksimal bisa kirim pesan ke saya melalui WA. Saya akan bantu untuk Personal Coaching ( Program Berbayar dan khusus untuk usia 18th +)
.
Caranya :
1. Add WA 081218188561
2. Kirim pesan " mau diet sehat"
3. Kamu akan mendapat Formula dan Cara Sehat, ideal & Permanen 
Dikelas Diet Online LSDR Premium
⚡Kesempatan turun 3-12 kg dalam 15 hari.
🍴🥘Pola makan sehat (5-6x makan) wajib makan nasi
🍎Ide Cemilan Sehat
📚Edukasi diet sehat
💙Personal Coach & Group Support (karena diet perlu komunitas yg saling menyemangati)

Online Diet Coach Lolita

#coacholith #coachherbalife #teamcoachlsdr #programdietonline #dietsehat #tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #bsdcity #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #tehbakarlemak #olahragamudah #dietkenyang
15,993 350 20 November, 2019

SARAPAN KAMU PAGI INI APA?
.
Salah memilih sarapan akan membuat mood kamu terganggu, gampang lapar, gampang ngantuk naaah solusinya pilih sarapan yang banyak mengandung serat, vitamin dan mineral untuk menunjang aktivitas kamu seharian. 😊
.
.
Jangan lupa follow @lolitafitcoach
.
.
Untuk kamu yg masih bermasalah dengan berat badan, Udah coba ini itu tapi Masih blm maksimal bisa kirim pesan ke saya melalui WA. Saya akan bantu untuk Personal Coaching ( Not Free )
.
Caranya :
1. Add WA 081218188561
2. Kirim pesan " mau diet sehat"
3. Kamu akan mendapat Formula dan Cara Sehat, ideal & Permanen
Dikelas Diet Online LSDR Premium
⚡Kesempatan turun 3-12 kg dalam 15 hari.
🍴🥘Pola makan sehat (5-6x makan) wajib makan nasi
🍎Ide Cemilan Sehat
📚Edukasi diet sehat
💙Personal Coach & Group Support (karena diet perlu komunitas yg saling menyemangati)
🧡Kesempatan turun 3-12 kg dalam 15 hari.

Online Diet Coach Lolita

#coacholith #coachherbalife #teamcoachlsdr #programdietonline #dietsehat #tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #bsdcity #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #tehbakarlemak #olahragamudah #dietkenyang

SARAPAN KAMU PAGI INI APA?
.
Salah memilih sarapan akan membuat mood kamu terganggu, gampang lapar, gampang ngantuk naaah solusinya pilih sarapan yang banyak mengandung serat, vitamin dan mineral untuk menunjang aktivitas kamu seharian. 😊
.
.
Jangan lupa follow @lolitafitcoach
.
.
Untuk kamu yg masih bermasalah dengan berat badan, Udah coba ini itu tapi Masih blm maksimal bisa kirim pesan ke saya melalui WA. Saya akan bantu untuk Personal Coaching ( Not Free )
.
Caranya :
1. Add WA 081218188561
2. Kirim pesan " mau diet sehat"
3. Kamu akan mendapat Formula dan Cara Sehat, ideal & Permanen 
Dikelas Diet Online LSDR Premium
⚡Kesempatan turun 3-12 kg dalam 15 hari.
🍴🥘Pola makan sehat (5-6x makan) wajib makan nasi
🍎Ide Cemilan Sehat
📚Edukasi diet sehat
💙Personal Coach & Group Support (karena diet perlu komunitas yg saling menyemangati)
🧡Kesempatan turun 3-12 kg dalam 15 hari.

Online Diet Coach Lolita

#coacholith #coachherbalife #teamcoachlsdr #programdietonline #dietsehat #tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #buanglemak #inginkurus #indonesiasehat #programsehat #programdiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #bsdcity #dietocd #dietketo #dietdebm #dietmayo #programlangsing #tehbakarlemak #olahragamudah #dietkenyang
8,990 105 25 October, 2019

Hahaha marah-marah dulu ah baru makan 😂😂
.
Gapapa kalo ada yang nyindir.. jadikan hal itu sebagai motivasi kita untuk memulai diet. Kalo ngga, nanti makan nya tetap gak terkontrol dan makin bulat dong..
.
Coba tag dan share ke teman kita 😆 ada yang begini..?
.
Follow @tipsdiet.billy untuk tips sehat lain nya.
.
Diet Online Coach Billy
Whatsapp +6281908170693
.
.
#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #bajuxxl #programsehat #dietsehatjakarta #herbalifebintaro #herbalifejakarta #videodiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #caradiet #dietketo #dietdebm #dietmayo #dietsehatbsd

Hahaha marah-marah dulu ah baru makan 😂😂
.
Gapapa kalo ada yang nyindir.. jadikan hal itu sebagai motivasi kita untuk memulai diet. Kalo ngga, nanti makan nya tetap gak terkontrol dan makin bulat dong..
.
Coba tag dan share ke teman kita 😆 ada yang begini..?
.
Follow @tipsdiet.billy untuk tips sehat lain nya.
.
Diet Online Coach Billy
Whatsapp +6281908170693
.
.
#tipsdiet #dietsehat #caradiet #bakarlemak #langsingsehat #buanglemak #inginkurus #bajuxxl #programsehat #dietsehatjakarta #herbalifebintaro #herbalifejakarta #videodiet #dietenak #dietmurah #cemilansehat #dietonline #caradiet #dietketo #dietdebm #dietmayo #dietsehatbsd
3,244 43 6 December, 2019