#bangang Instagram Photos & Videos

bangang - 6.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bangang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
1726.4
Average comment
28.2
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

#TerimaKasih 😍😍😍
#UpTownDanauKota
#ChaBangAng
Depan Restoran Suri Catering...
😘😘😘
.
SATU SET ⬇️
++ 1 botol Susu Karamel/Strawberi Bandung 🍼🍓
++ 2 bekas Cincau ++ 1 paket biji Selasih 😘😘😘
.
@bang.ang.my @jaasuzuran #chabangang #bangangmy #bangang #DanauKota #UptownDanauKota #RestoranSuriCatering #KualaLumpur #PapaCukolettt #TukangJual

#TerimaKasih 😍😍😍
#UpTownDanauKota 
#ChaBangAng
Depan Restoran Suri Catering...
😘😘😘
. 
SATU SET ⬇️
++ 1 botol Susu Karamel/Strawberi Bandung 🍼🍓
++ 2 bekas Cincau ++ 1 paket biji Selasih 😘😘😘
. 
@bang.ang.my @jaasuzuran #chabangang #bangangmy #bangang #DanauKota #UptownDanauKota #RestoranSuriCatering #KualaLumpur #PapaCukolettt #TukangJual
1 0 21 minutes ago

#UpTownDanauKota masih beroperasi derrr...
#ChaBangAng pun ada malam ni... Depan Restoran Suri Catering...
😘😘😘
.
SATU SET ⬇️
++ 1 botol Susu Karamel/Strawberi Bandung 🍼🍓
++ 2 bekas Cincau ++ 1 paket biji Selasih 😘😘😘
.
@bang.ang.my @jaasuzuran #chabangang #bangangmy #bangang #DanauKota #UptownDanauKota #RestoranSuriCatering #KualaLumpur #PapaCukolettt #TukangJual

#UpTownDanauKota masih beroperasi derrr...
#ChaBangAng pun ada malam ni... Depan Restoran Suri Catering...
😘😘😘
. 
SATU SET ⬇️
++ 1 botol Susu Karamel/Strawberi Bandung 🍼🍓
++ 2 bekas Cincau ++ 1 paket biji Selasih 😘😘😘
. 
@bang.ang.my @jaasuzuran #chabangang #bangangmy #bangang #DanauKota #UptownDanauKota #RestoranSuriCatering #KualaLumpur #PapaCukolettt #TukangJual
10 0 2 hours ago

Daripada korang duduk rumah buang masa tu...👎🏻 tengok orang lain capai ini itu banggakan mak ayah korang..👎🏻 baik korang gunakan masa zaman muda ni sebaik-baiknya 💪🏻 4 CARA BUAT DUIT YANG @usaha.sendiri_verified SEDIAKAN 🙌🏻🙌🏻 1- BUAT DUIT DENGAN MENJUAL 30 JENIS PRODUK YANG DISEDIAKAN OLEH @usaha.sendiri_verified ✌🏻✌🏻
.
2- BUAT DUIT TANPA MENJUAL 🤟🏻🤟🏻
.
3- BUAT DUIT ATAS ANGIN ☁💨
.
4- BUAT DUIT LEBIH SENANG 🌬💦 Bila join boleh buat keempat-empat cara 💫💫 lagi cepat kaya dan senang🍀 .
Ramai yang dah berjaya dengan testimoni luar biasa.
Korang boleh tengok dekat story highlight @usaha.sendiri_verified

Follow ig @usaha.sendiri_verified dan diorang akan guide korang dari A to Z macam mana nak buat duit.

#lawakhambar #lawaklasangat #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakhaktuihhh #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #lawakantarabangsa #lawakhambar #lawakbodoh #kelakarperut #bangang #gelakpecahhabis #cubagelak #ketawangakak #ketawabebas #ketawajahat #kelakarperutplg

Daripada korang duduk rumah buang masa tu...👎🏻 tengok orang lain capai ini itu banggakan mak ayah korang..👎🏻 baik korang gunakan masa zaman muda ni sebaik-baiknya 💪🏻 4 CARA BUAT DUIT YANG @usaha.sendiri_verified SEDIAKAN 🙌🏻🙌🏻 1- BUAT DUIT DENGAN MENJUAL 30 JENIS PRODUK YANG DISEDIAKAN OLEH @usaha.sendiri_verified ✌🏻✌🏻
.
2- BUAT DUIT TANPA MENJUAL 🤟🏻🤟🏻
.
3- BUAT DUIT ATAS ANGIN ☁💨
.
4- BUAT DUIT LEBIH SENANG 🌬💦 Bila join boleh buat keempat-empat cara 💫💫 lagi cepat kaya dan senang🍀 .
Ramai yang dah berjaya dengan testimoni luar biasa.
Korang boleh tengok dekat story highlight @usaha.sendiri_verified

Follow ig @usaha.sendiri_verified dan diorang akan guide korang dari A to Z macam mana nak buat duit.

#lawakhambar #lawaklasangat #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakhaktuihhh #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #lawakantarabangsa #lawakhambar #lawakbodoh#kelakarperut #bangang #gelakpecahhabis #cubagelak #ketawangakak #ketawabebas #ketawajahat #kelakarperutplg
42 0 5 hours ago

hahahahahahahah act 20 minit tapi bleh smpai 15 minit je hahahaha
"tgokle smpai hbis!! partlast tu win!"
@prime.minister_
@_hxbibai._
@mhaziqf_9
@4yepdni4l
#lawak
#bangang

hahahahahahahah act 20 minit tapi bleh smpai 15 minit je hahahaha
"tgokle smpai hbis!! partlast tu win!"
@prime.minister_ 
@_hxbibai._ 
@mhaziqf_9 
@4yepdni4l
#lawak 
#bangang
49 23 14 November, 2019

Syurga *lelaki*
pada perempuan iaitu *IBU*

Syurga *perempuan*
pada lelaki iaitu *suami.* Sehebat-hebat *suami*
kena patuh pada *ibu.* Sehebat-hebat *ibu*
kena patuh pada *suami.* Masa *hidup*
anak perlukan *doa ibubapa.* Masa *mati*
ibubapa perlukan *doa anak.* *Ingatlah wahai diriku*
dan yang sedang membaca.
Iblis itu terlaknat hanya kerana satu sifat. *Sombong dan Merasa Dia Lebih Baik.* #lawakhambar #lawaklasangat #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakhaktuihhh #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #lawakantarabangsa #lawakhambar #lawakbodoh #kelakarperut #bangang #gelakpecahhabis #cubagelak #ketawangakak #ketawabebas #ketawajahat #kelakarperut

Syurga *lelaki* 
pada perempuan iaitu *IBU*

Syurga *perempuan* 
pada lelaki iaitu *suami.* Sehebat-hebat *suami* 
kena patuh pada *ibu.* Sehebat-hebat *ibu* 
kena patuh pada *suami.* Masa *hidup* 
anak perlukan *doa ibubapa.* Masa *mati* 
ibubapa perlukan *doa anak.* *Ingatlah wahai diriku*
 dan yang sedang membaca. 
Iblis itu terlaknat hanya kerana satu sifat. *Sombong dan Merasa Dia Lebih Baik.* #lawakhambar #lawaklasangat #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakhaktuihhh #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #lawakantarabangsa #lawakhambar #lawakbodoh#kelakarperut #bangang #gelakpecahhabis #cubagelak #ketawangakak #ketawabebas #ketawajahat #kelakarperut
71 0 14 November, 2019

4 am.. Bilik kami laki bini kena ketuk kuat.. Terkejut jantung.. Ingat rumah kena pecah masuk. Rupanya ayah ketuk pintu kuat2. Sebab mata dia sakit mcm kena tumbuk bertubi2. Kepala pening.. Bergegas ke hospital.. Nasib 2Km je dri rumah.. Sampai je sana.. X ramai patients.. Tp lembab jgk la service doctor kat situ.. Xda org pon lembab apatah lg ada org.. Sampai sana doctor buat check up.. Sekali dia bagi injection ubat tidur je. Wkwkwkwkwkwkk Pastu balik.. Dia tidur sampai 3pm.. Aku pon tido sekali kat sebelah jd nurse.. While mak pergi jasin melawat nenek... Heheee... Kdg2 kita ada masalah tapi tak tunjuk.. Org ingat kita Relax2 tp actually masalah kita lagi besar.. Baca dan faham kan.. Jgn selfish 👌👌☺️😜❤️😢😘🤔 Nasib duk serumah lagi dgn parents.. Dpt jaga.. Depan mata.. Kalau aku dok jauh.. Siapa sudi nak tgok2 kan parents aku?????? #lawakhambar #lawaklasangat #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakhaktuihhh #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #lawakantarabangsa #lawakhambar #lawakbodoh #kelakarperut #bangang #gelakpecahhabis #cubagelak #ketawangakak #ketawabebas #ketawajahat #kelakarperut

4 am.. Bilik kami laki bini kena ketuk kuat.. Terkejut jantung.. Ingat rumah kena pecah masuk. Rupanya ayah ketuk pintu kuat2. Sebab mata dia sakit mcm kena tumbuk bertubi2. Kepala pening.. Bergegas ke hospital.. Nasib 2Km je dri rumah.. Sampai je sana.. X ramai patients.. Tp lembab jgk la service doctor kat situ.. Xda org pon lembab apatah lg ada org.. Sampai sana doctor buat check up.. Sekali dia bagi injection ubat tidur je. Wkwkwkwkwkwkk Pastu balik.. Dia tidur sampai 3pm.. Aku pon tido sekali kat sebelah jd nurse.. While mak pergi jasin melawat nenek... Heheee... Kdg2 kita ada masalah tapi tak tunjuk.. Org ingat kita Relax2 tp actually masalah kita lagi besar.. Baca dan faham kan.. Jgn selfish 👌👌☺️😜❤️😢😘🤔 Nasib duk serumah lagi dgn parents.. Dpt jaga.. Depan mata.. Kalau aku dok jauh.. Siapa sudi nak tgok2 kan parents aku?????? #lawakhambar #lawaklasangat #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawaking #lawakhaktuihhh #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #lawakantarabangsa #lawakhambar #lawakbodoh#kelakarperut #bangang #gelakpecahhabis #cubagelak #ketawangakak #ketawabebas #ketawajahat #kelakarperut
60 0 14 November, 2019

😎 pandai sdh ni..jgalah kamu 😂😂
.
.
.
#bangang

😎 pandai sdh ni..jgalah kamu 😂😂
.
.
.
#bangang
42 1 12 November, 2019

Panassss!!! Ehh... Sejukkk!!! Malam ni boleh dapatkan di UPTOWN DANAU KOTA... Depan Restoran Suri Catering... Ramai yang dah rindu dengan #AirRindu yee😘😘😘
.
SATU SET ⬇️
++ 1 botol Susu Karamel/Strawberi Bandung 🍼🍓
++ 2 bekas Cincau ++ 1 paket biji Selasih 😘😘😘
.
@bang.ang.my @jaasuzuran #chabangang #bangangmy #bangang #DanauKota #UptownDanauKota #RestoranSuriCatering #KualaLumpur #PapaCukolettt #TukangJual

Panassss!!! Ehh... Sejukkk!!! Malam ni boleh dapatkan di UPTOWN DANAU KOTA... Depan Restoran Suri Catering... Ramai yang dah rindu dengan  #AirRindu yee😘😘😘
. 
SATU SET ⬇️
++ 1 botol Susu Karamel/Strawberi Bandung 🍼🍓
++ 2 bekas Cincau ++ 1 paket biji Selasih 😘😘😘
. 
@bang.ang.my @jaasuzuran #chabangang #bangangmy #bangang #DanauKota #UptownDanauKota #RestoranSuriCatering #KualaLumpur #PapaCukolettt #TukangJual
11 2 7 November, 2019

Fakta ini betul tapi ada sesetengah orang menggunakkan anggota lain seperti ... dan lain lain #bodohgang #bangang #faktabodoh #bodoh

Fakta ini betul tapi ada sesetengah orang menggunakkan anggota lain seperti ... dan lain lain #bodohgang #bangang #faktabodoh #bodoh
2 0 3 November, 2019

Penutup hari ini....🏀🏀 #Bangang

Penutup hari ini....🏀🏀#Bangang
23 5 2 November, 2019

Top #bangang posts