#basikallajak Instagram Photos & Videos

basikallajak - 6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #basikallajak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
39 minutes
Average like
34.8
Average comment
0.4
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

Latest project #psa #radio #basikallajak

Latest project #psa #radio #basikallajak
27 0 1 hour ago

LENGKAPKAN KOLEKSI SIRI FAIL JUVANA
.
Siri Fail Juvana kini dilengkapkan dalam 1 PAKEJ! Pakej ini mengandungi kesemua 5 novel dalam Siri Fail Juvana tulisan @shasyaali dan @rashielanurain iaitu AKU BERDOSA, MANGSA CINTA, TAHFIZ TERBAKAR serta 2 lagi nove terkini, DERITA SYANTIK dan BASIKAL LAJAK
.
Pakej berharga RM60 termasuk pos seluruh Malaysia
.
Whatsapp 01113155432
.
KLIK http://bit.ly/PakejJuvanaKemaskini
.
#SiriFailJuvana #PakejJuvana #AkuBerdosa #MangsaCinta #TahfizTerbakar #DeritaSyantik #BasikalLajak #Blank2019 #Blink2019

LENGKAPKAN KOLEKSI SIRI FAIL JUVANA
.
Siri Fail Juvana kini dilengkapkan dalam 1 PAKEJ! Pakej ini mengandungi kesemua 5 novel dalam Siri Fail Juvana tulisan @shasyaali dan @rashielanurain iaitu AKU BERDOSA, MANGSA CINTA, TAHFIZ TERBAKAR serta 2 lagi nove terkini, DERITA SYANTIK dan BASIKAL LAJAK
.
Pakej berharga RM60 termasuk pos seluruh Malaysia
.
Whatsapp 01113155432
.
KLIK  http://bit.ly/PakejJuvanaKemaskini
.
#SiriFailJuvana #PakejJuvana #AkuBerdosa #MangsaCinta #TahfizTerbakar #DeritaSyantik #BasikalLajak #Blank2019 #Blink2019
8 0 3 hours ago

Posted @withrepost@videokapten Bahagia itu tiada nilainya💓
Bersyukur dengan apa yang ada saling bantu membantu antara kita.
Allah tak bagi apa yg kita mahu tapi Allah bagi apa yang kita perlu 💓😎 Jom follow @videokapten 💪 Tq sangat2 support @videokapten 💞
Demi Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #EkorHarimauMalaya 🇲🇾
#AnakMalaysia 🇲🇾
#yssproject
#y15malaysia
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak
#uitmdihatiku
#malaysiabaru🇲🇾
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya 🇲🇾
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#ukm
#upm
#EPL

Posted @withrepost • @videokapten Bahagia itu tiada nilainya💓
Bersyukur dengan apa yang ada saling bantu membantu antara kita.
Allah tak bagi apa yg kita mahu tapi Allah bagi apa yang kita perlu 💓😎 Jom follow @videokapten 💪 Tq sangat2 support @videokapten 💞 
Demi Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #EkorHarimauMalaya 🇲🇾
#AnakMalaysia 🇲🇾
#yssproject
#y15malaysia 
#ysukushuib
#kiniviral
#videoviral
#basikallajak 
#uitmdihatiku
#malaysiabaru🇲🇾
#uitm
#dakwah
#shuibchannel
#ysuku
#KroniYSuku
#YSukuFamily
#Bosskur
#HarimauMalaya 🇲🇾
#TanahTumpahDarahku
#JohorBahru
#JohorKini
#JanganIsapGam
#JanganMinumKetum
#ukm
#upm
#EPL
23 0 6 hours ago

"Golongan remaja merasa hak mereka dirompak tanpa sebarang penyediaan platform." - Mohammad Rizan Hassan

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

"Golongan remaja merasa hak mereka dirompak tanpa sebarang penyediaan platform." - Mohammad Rizan Hassan

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
3 0 16 hours ago

"Kualiti sukan basikal di Malaysia adalah kosong." - Akmal Azfar

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

"Kualiti sukan basikal di Malaysia adalah kosong." - Akmal Azfar

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
8 0 16 hours ago

"Anak muda ingin suara didengar dan peranan mereka diiktiraf oleh golongan dewasa malah masalah juga perlu diselesaikan mengikut cara mereka." - Mohammad Rizan Hassan

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah
#kbs

"Anak muda ingin suara didengar dan peranan mereka diiktiraf oleh golongan dewasa malah masalah juga perlu diselesaikan mengikut cara mereka." - Mohammad Rizan Hassan

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
#kbs
16 1 16 hours ago

"Kita mempunyai platform namun ia tidak dihebohkan ..." - Mohd Hafidz

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

"Kita mempunyai platform namun ia tidak dihebohkan ..." - Mohd Hafidz

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
4 0 16 hours ago

🔛 cite geng lajak blh kata hari2 masuk berita skg ni | yg penting sape kenal bdk yg buat slide tu cer tag owner 🤣🤣🔝 #lajak #basikal #basikallajak #genglajak #lajak❌jahat #lajakituhobikami #disinikamibersatu #pengayuh2roda #pengayuh2roda _official #lajak❌lajak

🔛 cite geng lajak blh kata hari2 masuk berita skg ni | yg penting sape kenal bdk yg buat slide tu cer tag owner 🤣🤣🔝#lajak #basikal #basikallajak #genglajak #lajak❌jahat #lajakituhobikami #disinikamibersatu #pengayuh2roda #pengayuh2roda _official  #lajak❌lajak
191 4 17 hours ago

"Penting untuk kita wujudkan pendidikan tidak formal untuk menggalakkan anak muda mengembangkan bakat..." - Mohammad Rizan Hassan

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

"Penting untuk kita wujudkan pendidikan tidak formal untuk menggalakkan anak muda mengembangkan bakat..." - Mohammad Rizan Hassan

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
7 0 17 hours ago

Sejauh manakah hukuman yang dikenakan bersifat mendidik?

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

Sejauh manakah hukuman yang dikenakan bersifat mendidik?

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
7 0 17 hours ago

"Basikal lajak bahaya kerana keselamatan tidak terjamin malah kita tidak tahu limit kelajuan basikal tersebut." - Mohd Hafidz

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

"Basikal lajak bahaya kerana keselamatan tidak terjamin malah kita tidak tahu limit kelajuan basikal tersebut." - Mohd Hafidz

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
13 0 17 hours ago

"Jika ingin diharamkan kenapa tidak menghalang pengedar basikal itu sendiri..." - Akmal Azfar

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

"Jika ingin diharamkan kenapa tidak menghalang pengedar basikal itu sendiri..." - Akmal Azfar

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
23 1 17 hours ago

"Masa muda kita akan ada zaman nakal yang kita sentiasa ingin mencuba sesuatu yang baru..." - Akmal Azfar

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

"Masa muda kita akan ada zaman nakal yang kita sentiasa ingin mencuba sesuatu yang baru..." -  Akmal Azfar

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
6 0 17 hours ago

Bersama host kita, kami bawakan topik Basikal Lajak : Sedia Platform @ Sedia Haramkan? hanya di Analisis.

#analisisfinazyunus
#tvalhijrah
#basikallajak

Bersama host kita, kami bawakan topik Basikal Lajak : Sedia Platform @ Sedia Haramkan? hanya di Analisis.

#analisisfinazyunus 
#tvalhijrah 
#basikallajak
13 0 17 hours ago

Para panel kita sudah bersedia, bagaimana pula dengan anda?

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

Para panel kita sudah bersedia, bagaimana pula dengan anda?

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
8 0 17 hours ago

Sebentar saja lagi

Basikal Lajak : Sedia Platform @ Sedia Haramkan?

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

Sebentar saja lagi

Basikal Lajak : Sedia Platform @ Sedia Haramkan?

#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
20 0 17 hours ago

Nantikan kupasan dari Saudara Akmal Azfar berkenaan topik hari ini.

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

Nantikan kupasan dari Saudara Akmal Azfar berkenaan topik hari ini.

#analisisfinazyunus 
#basikallajak
#tvalhijrah
2 0 17 hours ago

Panel kedua, Saudara Hafidz akan membincangkan mengenai isu
Basikal Lajak: Sedia Platform @ Sedia Haramkan?
#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

Panel kedua, Saudara Hafidz akan membincangkan mengenai isu 
Basikal Lajak: Sedia Platform @ Sedia Haramkan? 
#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
7 0 17 hours ago
Reposted from @ammarfakhruddin_ (@get_regrann) - "aku yakin , aku sampai ,
 walaupun dengan pelan aku kayuh ha" .
Cc : @ahpongg_ 
#kakyrayap #115fi
#basikallajak #mesincemerlang #otaklastminit
#takpakaiduitkorang
#sendu #gasketsekeping #rumahawexkorang 
#nexttrip? - #regrann
324 0 17 hours ago

Saudara Mohammad Rizan telah bersedia.

Anda bagaimana?
#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

Saudara Mohammad Rizan telah bersedia.

Anda bagaimana? 
#analisisfinazyunus 
#basikallajak 
#tvalhijrah
1 0 17 hours ago

Basikal Lajak: Sedia Platform @ Sedia Haramkan?

Makluman kepada penonton.

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

Basikal Lajak: Sedia Platform @ Sedia Haramkan?

Makluman kepada penonton.

#analisisfinazyunus 
#basikallajak
#tvalhijrah
6 0 18 hours ago

Tahukah anda mengenai risiko basikal lajak ini?

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

Tahukah anda mengenai risiko basikal lajak ini?

#analisisfinazyunus 
#basikallajak
#tvalhijrah
37 2 20 hours ago

“Pihak polis boleh ambil tindakan terhadap mereka yang terbabit dalam aktiviti basikal lajak malah ibu bapa juga. Basikal mereka (kanak-kanak terbabit) boleh disita,” tegas Tan Sri Lee Lam Thye selaku Ahli Majlis Keselamatan Jalan Raya (MKJR). Apakah pendekatan terbaik untuk menangani obsesi remaja terhadap basikal lajak?

Basikal lajak satu tindakan inovasi atau sengaja cari nahas?

Dengarkan kupasannya dalam rancangan Analisis pada jam 9 malam ini.

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

“Pihak polis boleh ambil tindakan terhadap mereka yang terbabit dalam aktiviti basikal lajak malah ibu bapa juga. Basikal mereka (kanak-kanak terbabit) boleh disita,” tegas Tan Sri Lee Lam Thye selaku Ahli Majlis Keselamatan Jalan Raya (MKJR). Apakah pendekatan terbaik untuk menangani obsesi remaja terhadap basikal lajak?

Basikal lajak satu tindakan inovasi atau sengaja cari nahas?

Dengarkan kupasannya dalam rancangan Analisis pada jam 9 malam ini.

#analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah
32 0 23 hours ago

“Jika hendak kata ia jahat, banyak lagi 1,001 benda jahat yang mereka boleh buat. Basikal lajak ini hanyalah satu cara untuk remaja ini menzahirkan ‘adrenaline rush’ melalui aktiviti berkenaan”. - Akmal Azfar

Sediakan tempat khas bagi mereka menzahirkan 'adrenaline rush'? #analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah

“Jika hendak kata ia jahat, banyak lagi 1,001 benda jahat yang mereka boleh buat. Basikal lajak ini hanyalah satu cara untuk remaja ini menzahirkan ‘adrenaline rush’ melalui aktiviti berkenaan”. - Akmal Azfar

Sediakan tempat khas  bagi mereka menzahirkan 'adrenaline rush'? #analisisfinazyunus
#basikallajak
#tvalhijrah
7 0 23 hours ago

#basikallajak masuk pak ekoww... 😂 😈😜

#basikallajak masuk pak ekoww... 😂 😈😜
2 0 23 hours ago
Posted @withrepost • @ammarfakhruddin_ "aku yakin , aku sampai ,
 walaupun dengan pelan aku kayuh ha" .
Cc : @ahpongg_ 
#kakyrayap #115fi
#basikallajak #mesincemerlang #otaklastminit
#takpakaiduitkorang
#sendu #gasketsekeping #rumahawexkorang 
#nexttrip?
41 0 23 hours ago
Posted @withrepost • @ammarfakhruddin_ "aku yakin , aku sampai ,
 walaupun dengan pelan aku kayuh ha" .
Cc : @ahpongg_ .
.
.
.
Follow @igsparepartmurah_yongpeng 
Follow @ahpongg_ 
Follow @igsparepartmurah_yongpeng .
.
.

#kakyrayap #115fi
#basikallajak #mesincemerlang #otaklastminit
#takpakaiduitkorang
#sendu #gasketsekeping #rumahawexkorang 
#nexttrip?
113 0 23 hours ago

Tunggu masa nak comeback😈
.
.
.
.
.
.
#supportbasikallajak #basikallajak #bodycandy #support1k #1kviews

Tunggu masa nak comeback😈
.
.
.
.
.
.
#supportbasikallajak #basikallajak #bodycandy #support1k #1kviews
5 0 23 hours ago

TELEKUNG COTTON VISCOSE LACE DEWASA:
.
♥ Material COTTON VISCOSE.
♥ Warna adalah seperti yang tertera mengikut set.
♥ Kain lembut, silky, tidak panas & selesa untuk beribadah.
♥ Tidak jarang & tidak melekat di badan.
♥ Mudah dicuci.
♥ FREE SIZE (fit to 2XL).
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM15 / SS RM20
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar

TELEKUNG COTTON VISCOSE LACE DEWASA:
.
♥ Material COTTON VISCOSE.
♥ Warna adalah seperti yang tertera mengikut set.
♥ Kain lembut, silky, tidak panas & selesa untuk beribadah.
♥ Tidak jarang & tidak melekat di badan.
♥ Mudah dicuci.
♥ FREE SIZE (fit to 2XL).
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM15 / SS RM20
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar
2 0 13 November, 2019

TELEKUNG COTTON VISCOSE LACE DEWASA:
.
♥ Material COTTON VISCOSE.
♥ Warna adalah seperti yang tertera mengikut set.
♥ Kain lembut, silky, tidak panas & selesa untuk beribadah.
♥ Tidak jarang & tidak melekat di badan.
♥ Mudah dicuci.
♥ FREE SIZE (fit to 2XL).
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM15 / SS RM20
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar

TELEKUNG COTTON VISCOSE LACE DEWASA:
.
♥ Material COTTON VISCOSE.
♥ Warna adalah seperti yang tertera mengikut set.
♥ Kain lembut, silky, tidak panas & selesa untuk beribadah.
♥ Tidak jarang & tidak melekat di badan.
♥ Mudah dicuci.
♥ FREE SIZE (fit to 2XL).
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM15 / SS RM20
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar
1 0 13 November, 2019

INNER WARDA:
.
♥ Material COTTON HIGH QUALITY.
♥ Kain tebal, melekap & terletak di muka.
♥ Serap peluh, selesa & menyejukkan.
♥ Full cover kepala.
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM8 / SS RM15
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar

INNER WARDA:
.
♥ Material COTTON HIGH QUALITY.
♥ Kain tebal, melekap & terletak di muka.
♥ Serap peluh, selesa & menyejukkan.
♥ Full cover kepala.
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM8 / SS RM15
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar
0 0 13 November, 2019

INNER NECK BERDAGU:
.
♥ Material COTTON HIGH QUALITY.
♥ Kain tebal, melekap & terletak di muka.
♥ Muka nampak lebih bujur dan kecil.
♥ Serap peluh, selesa & menyejukkan.
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM8 / SS RM15
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar

INNER NECK BERDAGU:
.
♥ Material COTTON HIGH QUALITY.
♥ Kain tebal, melekap & terletak di muka.
♥ Muka nampak lebih bujur dan kecil.
♥ Serap peluh, selesa & menyejukkan.
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM8 / SS RM15
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar
0 0 13 November, 2019

SARIMA INSTANT SARUNG IBU & ANAK:
.
♥ Material MOSS CREPE.
♥ Tudung ekspress.
♥ Sekali sarung sahaja, dah boleh jalan terus.
♥ Labuh depan & belakang.
♥ Boleh adjust mengikut citarasa anda.
♥ Pasti buatkan anda kelihatan anggun & eksklusif.
♥ Tudung ibu (fit to XL)
♥ Tudung anak (5-10 tahun)
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM8 / SS RM15
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar

SARIMA INSTANT SARUNG IBU & ANAK:
.
♥ Material MOSS CREPE.
♥ Tudung ekspress.
♥ Sekali sarung sahaja, dah boleh jalan terus.
♥ Labuh depan & belakang.
♥ Boleh adjust mengikut citarasa anda.
♥ Pasti buatkan anda kelihatan anggun & eksklusif.
♥ Tudung ibu (fit to XL)
♥ Tudung anak (5-10 tahun)
.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
POSTAGE NOT INCLUDED.
.
SM RM8 / SS RM15
.
P/s: Kadar postage berubah mengikut berat parcel.
.
#jamuanakhirtahun #upsr2019 #universititeknologipetronas #batikmalaysia #basikallajak #viralmalaysia #cimb #posmalaysia #wakafcheyeh #ustazazharidrus #melaka #ustazdon #bandarperda #bukitmertajam #samtech #ikeatebrau #bukitbendera #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #tamannegara #legolandmalaysia #endyearsale #motifviral #muamuar
1 0 13 November, 2019

Top #basikallajak posts

Selalu dapat no jarang dapat yes 🙅🏻‍♀️,hestek start tak susah .
.
.
.
.
. .#x1rmalaya #x1rkroni #x1rlover #x1r #yamahalc135 #jenterasado #kingdragmalaysia #brembo #belalangtempur #x1rmalaysia #basikallajak #kamixramai #thailand #lc135 #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaijahat
2,616 5 6 September, 2019

Zaman abang keluar pergi bandau dulu, pukul 5.30 petang dah gerak naik bas balik rumah sebab ibu dah pesan balik sebelum maghrib. Walaupun dah tak kena pukul tapi perasaan hormat tu ada. Plus, mak abang kalau abang hilang setengah jam tanpa berita pun, confirm riuh sekampung macam dah hilang seminggu. 🤣🤣🤣
.
Nota Peribadi: Abang selalu pergi bandau naik bas Tai Lye dgn Roda Juara. Korang naik bas apa?
.
#basikallajak #ibubapa #tragedibasikallajak #budakbarunakup #bbnu #kpop #gigiemasentertainment #positifselalu #mudahterhibur #lawakterkini #lawakhambar #malaysiakini #lawaklucu #tiktok #tiktokmalaysia #malacca #melaka #melakahawau #melakau #malaccatourism #utem #unikl #uniklmicet #bmf #videographer #videographermelaka #adobepremierepro #videocreator #mobilegraphy

Zaman abang keluar pergi bandau dulu, pukul 5.30 petang dah gerak naik bas balik rumah sebab ibu dah pesan balik sebelum maghrib. Walaupun dah tak kena pukul tapi perasaan hormat tu ada. Plus, mak abang kalau abang hilang setengah jam tanpa berita pun, confirm riuh sekampung macam dah hilang seminggu. 🤣🤣🤣
. 
Nota Peribadi: Abang selalu pergi bandau naik bas Tai Lye dgn Roda Juara. Korang naik bas apa?
.
#basikallajak #ibubapa #tragedibasikallajak #budakbarunakup #bbnu #kpop #gigiemasentertainment #positifselalu #mudahterhibur #lawakterkini #lawakhambar #malaysiakini #lawaklucu #tiktok #tiktokmalaysia #malacca #melaka #melakahawau #melakau #malaccatourism #utem #unikl #uniklmicet #bmf #videographer #videographermelaka #adobepremierepro #videocreator #mobilegraphy
6,039 77 31 October, 2019

Maksud SUPERHERO ialah seorang manusia biasa😎 yang ditakdirkan mempunyai kebolehan yang luar biasa🔥tetapi malangnya tidak wujud didunia nyata💦thanks for 1.9k followers🎉
.
p/s : abaikan nama ig yg salah tu
.
.
.
#pengayuh2alam #pengayuh2roda_official #pengayuh2roda #pencinta2roda #lajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakituhobikami #lajak❌jahat #basikallajak #onxon #deletesoon #jbstyle #lajakjb #maluapebossku #bukanbishebishe #sukanduaroda #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #flyorstayhome #flytanparasamelekit #hobikamimahal #tenteraflyjb #bukanbiasabiasa #maluapabossku #budakvideoofficial

Maksud SUPERHERO ialah seorang manusia biasa😎 yang ditakdirkan mempunyai kebolehan yang luar biasa🔥tetapi malangnya tidak wujud didunia nyata💦thanks for 1.9k followers🎉
.
p/s : abaikan nama ig yg salah tu
.
.
.
#pengayuh2alam #pengayuh2roda_official #pengayuh2roda #pencinta2roda #lajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakituhobikami #lajak❌jahat #basikallajak #onxon #deletesoon #jbstyle #lajakjb #maluapebossku #bukanbishebishe #sukanduaroda #sukanpermotoran #wilayahpermotoran #flyorstayhome #flytanparasamelekit #hobikamimahal #tenteraflyjb #bukanbiasabiasa #maluapabossku #budakvideoofficial
1,390 14 20 September, 2019

Korang sabajap. Aku dah ada kru. Mana tempat, boleh setting. Kitaorang turun.

Tunggu video aku race dengan diorang dekat IGTV.

#kamixramai #kamixsombong #pencintaduaroda #pemburusahabat
#basikallajak #bmx #wethepeople

Korang sabajap. Aku dah ada kru. Mana tempat, boleh setting. Kitaorang turun.

Tunggu video aku race dengan diorang dekat IGTV.

#kamixramai #kamixsombong #pencintaduaroda #pemburusahabat 
#basikallajak #bmx #wethepeople
37,069 133 15 September, 2019

Terlajak perahu boleh U-turn.
Terlajak kata boleh lagi minta maaf.
Tapi kalau terlajak basikal?

Nah, sambung... #ArtortoiseMY #BasikalLajak #artworkbyartortoise #digitalillustrationbyartortoise #digitalcaricaturebyArtortoise #artortoiselabel #Sup3r0s4k

Terlajak perahu boleh U-turn. 
Terlajak kata boleh lagi minta maaf. 
Tapi kalau terlajak basikal?

Nah, sambung... #ArtortoiseMY #BasikalLajak #artworkbyartortoise #digitalillustrationbyartortoise #digitalcaricaturebyArtortoise #artortoiselabel #Sup3r0s4k
3,847 52 31 October, 2019