#bawalborong Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bawalborong and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
1.4
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@ardlolla.empire Profile picture

@ardlolla.empire

Boleh whatsapp saya untuk more info
Harga sgt berpatutan
#agentshitahscarf
#agentdl
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Whatsapp link 🙋‍♀️🤳
https://wa.me/601139006711
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#bawal #bawalmurah #bawalseragam #bawalbridesmaid  #bawalcotton #bawalpremium #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalborong #bawalkeliling #bawaltabur #bawallabuh #agentshitahscarf #bawalovers #bawalshitahscarf #bawalmanik #bawalswarovski #bawalplain #bawal50k #bawaldiamond #bawalplain #bawalcopyswarovski

Boleh whatsapp saya untuk more info
Harga sgt berpatutan
#agentshitahscarf
#agentdl
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Whatsapp link 🙋‍♀️🤳
https://wa.me/601139006711
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#bawal #bawalmurah #bawalseragam #bawalbridesmaid  #bawalcotton #bawalpremium #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalborong #bawalkeliling #bawaltabur #bawallabuh #agentshitahscarf #bawalovers #bawalshitahscarf #bawalmanik #bawalswarovski #bawalplain #bawal50k #bawaldiamond #bawalplain #bawalcopyswarovski
0 0 16 seconds ago
@scarff.co_shah_alam Profile picture

@scarff.co_shah_alam

Ladyboss kiterrrr ni pakai bawal Plain dari Scarff.Co So Maniss tau dan tetap on point gais 😍
.
.
Tudung Bawal Plain By Scarff.Co ni memang torboekkk lah!😍
.
.
Boleh gayakan ikut keselesaan korang
.
.
Nak tudung sentiasa on point macam hakak kiter ni? Meh cecepat tekan link kat bio
.
RM14/Pieces
.
#bawalsenangbentuk #bawaltabur #bigstage2019 #bawalborong #bawalcotton #bawalovers #bawalexclusive #bawalcrown #bawalcantik #bawalmanik #scarffcolovers #sweetdreams #scarffcoshahalam #tudunglawa #teamwaniies #cubadulubarutahu

Ladyboss kiterrrr ni pakai bawal Plain dari Scarff.Co So Maniss tau dan tetap on point gais 😍
.
.
 Tudung Bawal Plain By Scarff.Co ni memang torboekkk lah!😍
.
.
Boleh gayakan ikut keselesaan korang
.
.
Nak tudung sentiasa on point macam hakak kiter ni? Meh cecepat tekan link kat bio
.
RM14/Pieces
.
#bawalsenangbentuk #bawaltabur #bigstage2019 #bawalborong #bawalcotton #bawalovers #bawalexclusive #bawalcrown #bawalcantik #bawalmanik #scarffcolovers #sweetdreams #scarffcoshahalam #tudunglawa #teamwaniies #cubadulubarutahu
0 0 19 minutes ago
@bawal_tabur_berlian Profile picture

@bawal_tabur_berlian

Sempena Birthday Airin bulan September nie, Airin nk buat SALE giler giler gaisss 🤩
.
Birthday kan setahun sekali jer, tak salah kan nk celebrate dengan peminat setia Scarff.Co
.
.
Special utk uolss jea..Mesti uolss nk  #OOTD dengan tudung baru dan design baru kan? Malu laa kalau keluar pegi memana asyik pakai tudung sama jer.. Tak salah nak belanja diri sendiri dengan tudung dan design baru dari Scarff.Co, orang cakap self reward perlu ada..Hehehe..
.
Promo ni sah sehingga 15 Oktober jer tau..HQ nak bagi pilihan yang mana membuat pembelian 3helai tudung bawal berlian akan dapat pilih samada korang nak free tudung sehelai atau free postage 😘

http://wasap.my/60177991695

#Bawal  #BawalMurah  #BawalTabur  #BawalManik  #BawalBerlian  #BawalBling  #BawalLover  #BawalSatin  #BawalCrepe  #BawalLabuh  #BawalPucci  #BawalPlain  #BawalCotton  #BawalLovers  #TudungBawal  #Bazaarpaknil  #Bawalover  #BawalCantik  #BawalRuffle  #BawalBorong  #Bawal45  #BawalMurahMalaysia  #BawalAiris  #BawalViral  #bajuraya  #bajuraya2019  #bajumurah  #bajurayamurah  #bajurayasongket

Sempena Birthday Airin bulan September nie, Airin nk buat SALE giler giler gaisss 🤩
.
Birthday kan setahun sekali jer, tak salah kan nk celebrate dengan peminat setia Scarff.Co
.
.
Special utk uolss jea..Mesti uolss nk #OOTD dengan tudung baru dan design baru kan? Malu laa kalau keluar pegi memana asyik pakai tudung sama jer.. Tak salah nak belanja diri sendiri dengan tudung dan design baru dari Scarff.Co, orang cakap self reward perlu ada..Hehehe..
.
Promo ni sah sehingga 15 Oktober jer tau..HQ nak bagi pilihan yang mana membuat pembelian 3helai tudung bawal berlian akan dapat pilih samada korang nak free tudung sehelai atau free postage 😘

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket
0 0 28 minutes ago
@bawal.kelantan.murah Profile picture

@bawal.kelantan.murah

Korang yang peminat bawal tegar ni dah ada design exclusive cam gini tak?kalau belum...
.
Jom grab special price 4 helai untuk RM100 sahaja
.
Paling best,boleh pilih kaler and campur2 design!
.
.
💸 PRICE
✓ RM28/PCS
.
😍BIDANG "45"
.
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
.
FOR ORDER :TEKN LINK DI BIO👆
.
ATAU DIRECT
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
.
.
#bawalchiffonmurah #bawalovers #bawalexclusive #tudungmurah #bawalmanik #bawalplain #tudungruffle #tudunglabuh #tudungborongmurah #bawalsatinmurah #bawalbatutabur #tudungantikedut #bawalairispremium #bawalariani #duckscarf #bawalprintedmurah #bawalborong #bawalkelantan #bawalsulam #bawalaslikelantan #bawalpeople #bawaldiomand #bawalexclusive #bawalmurah #tudungborong #like4like #share4share #tudungsouk #bawalsarung #tudungnealofar

Korang yang peminat bawal tegar ni dah ada design exclusive cam gini tak?kalau belum...
.
Jom grab special price 4 helai untuk RM100 sahaja
.
Paling best,boleh pilih kaler and campur2 design!
.
.
💸 PRICE
✓ RM28/PCS
.
😍BIDANG "45"
.
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
.
FOR ORDER :TEKN LINK DI BIO👆
.
ATAU DIRECT
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
.
.
#bawalchiffonmurah #bawalovers #bawalexclusive #tudungmurah #bawalmanik #bawalplain #tudungruffle #tudunglabuh #tudungborongmurah #bawalsatinmurah #bawalbatutabur #tudungantikedut #bawalairispremium #bawalariani #duckscarf #bawalprintedmurah #bawalborong #bawalkelantan #bawalsulam #bawalaslikelantan #bawalpeople #bawaldiomand #bawalexclusive #bawalmurah #tudungborong #like4like #share4share #tudungsouk #bawalsarung #tudungnealofar
0 0 38 minutes ago
@bawal.kelantan.murah Profile picture

@bawal.kelantan.murah

Korang yang peminat bawal tegar ni dah ada design exclusive cam gini tak?kalau belum...
.
Jom grab special price 4 helai untuk RM100 sahaja
.
Paling best,boleh pilih kaler and campur2 design!
.
.
💸 PRICE
✓ RM30/PCS
.
😍BIDANG "45"
.
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
.
FOR ORDER :TEKN LINK DI BIO👆
.
ATAU DIRECT
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
.
.
#bawalchiffonmurah #bawalovers #bawalexclusive #tudungmurah #bawalmanik #bawalplain #tudungruffle #tudunglabuh #tudungborongmurah #bawalsatinmurah #bawalbatutabur #tudungantikedut #bawalairispremium #bawalariani #duckscarf #bawalprintedmurah #bawalborong #bawalkelantan #bawalsulam #bawalaslikelantan #bawalpeople #bawaldiomand #bawalexclusive #bawalmurah #tudungborong #like4like #share4share #tudungsouk #bawalsarung #tudungnealofar

Korang yang peminat bawal tegar ni dah ada design exclusive cam gini tak?kalau belum...
.
Jom grab special price 4 helai untuk RM100 sahaja
.
Paling best,boleh pilih kaler and campur2 design!
.
.
💸 PRICE
✓ RM30/PCS
.
😍BIDANG "45"
.
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
.
FOR ORDER :TEKN LINK DI BIO👆
.
ATAU DIRECT
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
.
.
#bawalchiffonmurah #bawalovers #bawalexclusive #tudungmurah #bawalmanik #bawalplain #tudungruffle #tudunglabuh #tudungborongmurah #bawalsatinmurah #bawalbatutabur #tudungantikedut #bawalairispremium #bawalariani #duckscarf #bawalprintedmurah #bawalborong #bawalkelantan #bawalsulam #bawalaslikelantan #bawalpeople #bawaldiomand #bawalexclusive #bawalmurah #tudungborong #like4like #share4share #tudungsouk #bawalsarung #tudungnealofar
1 0 41 minutes ago
@bawal_tabur_berlian Profile picture

@bawal_tabur_berlian

Hujan rintik-rintik, air bergelora??
.
Bukan air bergelora, hati gergirls semua yang bergelora bila tengok Bawal Rintik dari Scarff.Co ni 😍
.
Fuhhh, sekali tengok dah bergelora dalam hati ni, mesti korang dah tak sabar nak grab design Bawal Rintik yang nice ni kan??
.
Benda boleh bincang gais, tapi kalau stok habis dah takleh bawak bincang tau, hang nangis la sensorang hehe🤪
.
Dah-dah, kalau taknak nangis sorang2 meh cecepat tekan link kat bawah ni

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket

Hujan rintik-rintik, air bergelora??
.
Bukan air bergelora, hati gergirls semua yang bergelora bila tengok Bawal Rintik dari Scarff.Co ni 😍
.
Fuhhh, sekali tengok dah bergelora dalam hati ni, mesti korang dah tak sabar nak grab design Bawal Rintik yang nice ni kan??
.
Benda boleh bincang gais, tapi kalau stok habis dah takleh bawak bincang tau, hang nangis la sensorang hehe🤪
.
Dah-dah, kalau taknak nangis sorang2 meh cecepat tekan link kat bawah ni

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket
0 0 42 minutes ago
@bawal_tabur_berlian Profile picture

@bawal_tabur_berlian

Hakak nak bagitau rahsia ni😥
.
Rahsia nya adalah, jeng jeng jeng..Wow!! Lain dari yang lain ni 🤩
.
Apa yang lain?? Ni haa, Bawal Circle Sanggul dari Scarff.Co ni alahai cantik sungguh!!
.
Meletup kebaboom laa Tudung Bawal Scarff.Co design Bawal Circle Sanggul ni 😍
.
Baru tengok gambar dah rasa meletup kan, belum pakai lagi.. .
Kalau dah pakai, dah sah-sah awning Tudung Bawal design Scarff.Co ni menjadi terpacak tajam gituh awning Bawal nya.. boleh mati si cicak kalau jatuh atas tudung nanti hihi🤪
.
Nak cari awning yang terpacak tajam hampa boleh tekan link di bawah ni

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket

Hakak nak bagitau rahsia ni😥
.
Rahsia nya adalah, jeng jeng jeng..Wow!! Lain dari yang lain ni 🤩
.
 Apa yang lain?? Ni haa, Bawal Circle Sanggul dari Scarff.Co ni alahai cantik sungguh!!
.
Meletup kebaboom laa Tudung Bawal Scarff.Co design Bawal Circle Sanggul ni 😍
.
Baru tengok gambar dah rasa meletup kan, belum pakai lagi.. .
Kalau dah pakai, dah sah-sah awning Tudung Bawal design Scarff.Co ni menjadi terpacak tajam gituh awning Bawal nya.. boleh mati si cicak kalau jatuh atas tudung nanti hihi🤪
.
Nak cari awning yang terpacak tajam hampa boleh tekan link di bawah ni

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket
0 0 55 minutes ago
@scarff.co_kaa Profile picture

@scarff.co_kaa

MyWay 3D KARAOKE (Mercu View)

Tengok gambaq pun dah geram apatah lagi bila pakai... Uiiii, konfem cantik bakhang💃🏻
.
Design Scarffco ni tak pernah tak letopss korang, hari hari ada je customer akan rembat design ni tau😘
.
Haa korang bilerr lagik?? Dijamin cun bila pakai design ni uollss..Meh try risik risik dulu meh..Tekan link di bio sekarang💋
#bawalscarffco #scarffco #feedbackscarffco #bawalborong #bawalberlian #bawal #bawalcantik #bawalovers #bawalmurahkelantan #bawalviralcantik #bawalovers #bawaltabur #bawalplainmurah #teamainshafika

Tengok gambaq pun dah geram apatah lagi bila pakai... Uiiii, konfem cantik bakhang💃🏻
.
Design Scarffco ni tak pernah tak letopss korang, hari hari ada je customer akan rembat design ni tau😘
.
Haa korang bilerr lagik?? Dijamin cun bila pakai design ni uollss..Meh try risik risik dulu meh..Tekan link di bio sekarang💋
#bawalscarffco #scarffco #feedbackscarffco #bawalborong #bawalberlian #bawal #bawalcantik #bawalovers#bawalmurahkelantan #bawalviralcantik #bawalovers #bawaltabur #bawalplainmurah #teamainshafika
2 0 56 minutes ago
@bawal.kelantan.murah Profile picture

@bawal.kelantan.murah

Korang yang peminat bawal tegar ni dah ada design exclusive cam gini tak?kalau belum...
.
Jom grab special price 35 helai untuk RM100 sahaja
.
Paling best,boleh pilih kaler and campur2 design!
.
.
💸 PRICE
✓ RM35/PCS
.
😍BIDANG "45"
.
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
.
FOR ORDER :TEKN LINK DI BIO👆
.
ATAU DIRECT
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
.
.
#bawalchiffonmurah #bawalovers #bawalexclusive #tudungmurah #bawalmanik #bawalplain #tudungruffle #tudunglabuh #tudungborongmurah #bawalsatinmurah #bawalbatutabur #tudungantikedut #bawalairispremium #bawalariani #duckscarf #bawalprintedmurah #bawalborong #bawalkelantan #bawalsulam #bawalaslikelantan #bawalpeople #bawaldiomand #bawalexclusive #bawalmurah #tudungborong #like4like #share4share #tudungsouk #bawalsarung #tudungnealofar

Korang yang peminat bawal tegar ni dah ada design exclusive cam gini tak?kalau belum...
.
Jom grab special price 35 helai untuk RM100 sahaja
.
Paling best,boleh pilih kaler and campur2 design!
.
.
💸 PRICE
✓ RM35/PCS
.
😍BIDANG "45"
.
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
.
FOR ORDER :TEKN LINK DI BIO👆
.
ATAU DIRECT
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
.
.
#bawalchiffonmurah #bawalovers #bawalexclusive #tudungmurah #bawalmanik #bawalplain #tudungruffle #tudunglabuh #tudungborongmurah #bawalsatinmurah #bawalbatutabur #tudungantikedut #bawalairispremium #bawalariani #duckscarf #bawalprintedmurah #bawalborong #bawalkelantan #bawalsulam #bawalaslikelantan #bawalpeople #bawaldiomand #bawalexclusive #bawalmurah #tudungborong #like4like #share4share #tudungsouk #bawalsarung #tudungnealofar
0 0 1 hour ago
@bawal_tabur_berlian Profile picture

@bawal_tabur_berlian

Jangan cakap Hakak tak payung 🤪
.
Dengan adanya Bawal Beads Umbrella nie, ianya mampu memayungi hati awak yang terluka tu tau 😂
.
Eh gurau je, hihi. Dalam gambar pun dah cun, kalau tengok depan2 mau nya korang borong semua colour kan kan 🤩
.
Dah bosan dengan design berlian? korang wajib try design Bawal Beads Umbrella yang kiut miut ni haa😍
.
Lambat2 melepas, diri sendiri yang rugi nanti 😌
.
Stok ofkos laa limited, yang taknak melepas tu boleh tekan link kat bawah sekarang

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket

Jangan cakap Hakak tak payung 🤪
.
Dengan adanya Bawal Beads Umbrella nie, ianya mampu memayungi hati awak yang terluka tu tau 😂
.
Eh gurau je, hihi. Dalam gambar pun dah cun, kalau tengok depan2 mau nya korang borong semua colour kan kan 🤩
.
Dah bosan dengan design berlian? korang wajib try design Bawal Beads Umbrella yang kiut miut ni haa😍
.
Lambat2 melepas, diri sendiri yang rugi nanti 😌
.
Stok ofkos laa limited, yang taknak melepas tu boleh tekan link kat bawah sekarang

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket
0 0 1 hour ago
@bawal.kelantan.murah Profile picture

@bawal.kelantan.murah

Korang yang peminat bawal tegar ni dah ada design exclusive cam gini tak?kalau belum...
.
Jom grab special price 3 helai untuk RM100 sahaja
.
Paling best,boleh pilih kaler and campur2 design!
.
.
💸 PRICE
✓ RM35/PCS
.
😍BIDANG "45"
.
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
.
FOR ORDER :TEKN LINK DI BIO👆
.
ATAU DIRECT
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
.
.
#bawalchiffonmurah #bawalovers #bawalexclusive #tudungmurah #bawalmanik #bawalplain #tudungruffle #tudunglabuh #tudungborongmurah #bawalsatinmurah #bawalbatutabur #tudungantikedut #bawalairispremium #bawalariani #duckscarf #bawalprintedmurah #bawalborong #bawalkelantan #bawalsulam #bawalaslikelantan #bawalpeople #bawaldiomand #bawalexclusive #bawalmurah #tudungborong #like4like #share4share #tudungsouk #bawalsarung #tudungnealofar

Korang yang peminat bawal tegar ni dah ada design exclusive cam gini tak?kalau belum...
.
Jom grab special price 3 helai untuk RM100 sahaja
.
Paling best,boleh pilih kaler and campur2 design!
.
.
💸 PRICE
✓ RM35/PCS
.
😍BIDANG "45"
.
📪 POSTAGE
✓RM9(SM) || RM12(SS)
.
FOR ORDER :TEKN LINK DI BIO👆
.
ATAU DIRECT
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
📲WS 017 987 8101
.
.
#bawalchiffonmurah #bawalovers #bawalexclusive #tudungmurah #bawalmanik #bawalplain #tudungruffle #tudunglabuh #tudungborongmurah #bawalsatinmurah #bawalbatutabur #tudungantikedut #bawalairispremium #bawalariani #duckscarf #bawalprintedmurah #bawalborong #bawalkelantan #bawalsulam #bawalaslikelantan #bawalpeople #bawaldiomand #bawalexclusive #bawalmurah #tudungborong #like4like #share4share #tudungsouk #bawalsarung #tudungnealofar
1 0 1 hour ago
@bawal_tabur_berlian Profile picture

@bawal_tabur_berlian

Jangan ingat di India je ada Kajol tau🤪
.
Di Scarff.Co pun ada jugak Si Kajol ni, cantik cun kemain lagi tau Bawal Berlian Kajol ni korang😍
.
Berkali-kali tenung pun rasa tak puas tengok design Bawal Berlian Kajol yang cantik dan cun ni wei😆
.
Baru tenung gambar dah rasa geram, kalau dah grab uii taktau la nak kata apa.. .
Try dulu baru boleh rasa dia tu macam mana kan, dengan material yang helok pastu harga memang berbaloi gais
.
Tekan link dibawah sekarang untuk risik2 😘

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket

Jangan ingat di India je ada Kajol tau🤪
.
Di Scarff.Co pun ada jugak Si Kajol ni, cantik cun kemain lagi tau Bawal Berlian Kajol ni korang😍
.
Berkali-kali tenung pun rasa tak puas tengok design Bawal Berlian Kajol yang cantik dan cun ni wei😆
.
Baru tenung gambar dah rasa geram, kalau dah grab uii taktau la nak kata apa.. .
Try dulu baru boleh rasa dia tu macam mana kan, dengan material yang helok pastu harga memang berbaloi gais
.
Tekan link dibawah sekarang untuk risik2 😘

http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket
1 0 1 hour ago
@bawal_tabur_berlian Profile picture

@bawal_tabur_berlian

Taknak yang kecik?? Jangan pening2, kita ada yang besar .
Ya, ini dia Design Bawal 3D Blossom bakal menggegarkan pasaran Malaysia gais 🥰
.
Yang ditunggu-tunggu telah pun tiba, semestinya lain dari yang lain Bawal 3D Blossom ni 🥳
.
Tak akan menghampakan semua wanita di luar sana pabila korang menggayakan Bawal 3D Blossom yang Special dan Limited ni tau 🤩
.
Bawal 3D Blossom ni kita dah restok disebabkan permintaan yg tinggi uolls😍. Macam biasa hq hanya keluarkan 20 colour sahaja.
.
Tudung Bawal Dari Scarff.Co ni sangat senang dibentuk dan selesa dipakai. Nak tahu warna apa lagi yang ada?? Lekas tekan link kat bawah ni
http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket

Taknak yang kecik?? Jangan pening2, kita ada yang besar .
Ya, ini dia Design Bawal 3D Blossom bakal menggegarkan pasaran Malaysia gais 🥰
.
Yang ditunggu-tunggu telah pun tiba, semestinya lain dari yang lain Bawal 3D Blossom ni 🥳
.
Tak akan menghampakan semua wanita di luar sana pabila korang menggayakan Bawal 3D Blossom yang Special dan Limited ni tau 🤩
.
Bawal 3D Blossom ni kita dah restok disebabkan permintaan yg tinggi uolls😍. Macam biasa hq hanya keluarkan 20 colour sahaja.
.
Tudung Bawal Dari Scarff.Co ni sangat senang dibentuk dan selesa dipakai. Nak tahu warna apa lagi yang ada?? Lekas tekan link kat bawah ni 
http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket
2 2 1 hour ago
@bawal_tabur_berlian Profile picture

@bawal_tabur_berlian

So gojess Design Bawal Delima ni gais 😍
.
.
Kecik plus cute miut design Bawal delima, konfem mak mak jealois dengan anak dara bila pakai design bawal delima ni 🤤
.
.
Bawal delima ni pun antara design yang legend tau korang😘
.
.
Boleh tekan link di bawah sekarang
http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket

So gojess Design Bawal Delima ni gais 😍
.
.
Kecik plus cute miut design Bawal delima, konfem mak mak jealois dengan anak dara bila pakai design bawal delima ni 🤤
.
.
Bawal delima ni pun antara design yang legend tau korang😘
.
.
Boleh tekan link di bawah sekarang 
http://wasap.my/60177991695

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral #bajuraya #bajuraya2019 #bajumurah #bajurayamurah #bajurayasongket
1 0 1 hour ago
@kedaicantikhargaborong Profile picture

@kedaicantikhargaborong

Baju fesyen terkini @missysuzycloset
Borong serendah RM10 ➡ @borong_baju
Tudung/Shawl terkini ➡ @missysuzy_hijab
.
.

Minyak angin moden pelbagai guna keluar bumiputera ❌berminyak
❌busuk
.
.
................................................
Kegunaan Supermom Secret Lotion .................................................
- mengempiskan perut
- memudarkan stretch mark/selulit
-asma -gout
- memudarkan jeragat
- mengecutkan jerawat
- melegakan lenguh2 badan/sendi/otot - sembelit - melegakan senggugut - membuang angin (sesguai utk kanak2 jgk)
- melegakan sakit kepala/migrain - bengkak2 (akibat kemalangan, thyroid, gigitan serangga)
- sakit gigi
@supermom.my
#supermom #supermomsecretlotion #ssl #minyakangin #minyakanginmoden #keluaranbumiputera #bawalmurah #bawalborong #tudungbawal #tudungborong #kyliesuit #kylie #blazer #missysuzycloset #msc #hijab #shawlmurah #shawlborong #scarves

Baju fesyen terkini @missysuzycloset
Borong serendah RM10 ➡ @borong_baju
Tudung/Shawl terkini ➡ @missysuzy_hijab
.
.

Minyak angin moden pelbagai guna keluar bumiputera ❌berminyak
❌busuk
.
.
................................................
Kegunaan Supermom Secret Lotion .................................................
- mengempiskan perut
- memudarkan stretch mark/selulit
-asma -gout
- memudarkan jeragat
- mengecutkan jerawat
- melegakan lenguh2 badan/sendi/otot - sembelit - melegakan senggugut - membuang angin (sesguai utk kanak2 jgk)
- melegakan sakit kepala/migrain - bengkak2 (akibat kemalangan, thyroid, gigitan serangga)
- sakit gigi
@supermom.my
#supermom #supermomsecretlotion #ssl #minyakangin #minyakanginmoden #keluaranbumiputera #bawalmurah #bawalborong #tudungbawal #tudungborong #kyliesuit #kylie #blazer #missysuzycloset #msc #hijab #shawlmurah #shawlborong #scarves
12 0 1 hour ago
@blossom.modesty Profile picture

@blossom.modesty

.
🔥SALE🔥SALE🔥SALE🔥
.
Design Tabur 💥
.
SALE PRICE: 3 helai RM70
Normal Price: RM28 sehelai (JIMAT RM14)
.
Jimat banyak, berbaloi-baloi 🔥
.
Warna dan design boleh pilih. Pastikan #AABawal baru beli 😘
.
Klik link whatsapp kat bio kalau nk order atau ada sebarang pertanyaan 😊
www.wasap.my/601111484814
.
#bawalcotton #tudungbawal #bawalkosong #bawalmurah #bawalmudahbentuk #bawalsenang #bawalborong #bawalborongmurah #bawalmaniktabur #bawalborongmalaysia #bawalplain #bawalairispremium #bawalbidang45 #bawalbidang55 #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalcrown #bawallilitpenuh #bawallilittepi #AAbawal #raya2019 #tudungraya #tudungraya2019 #bawalpremium #bawalno2 #harimalaysiasale #saleharimalaysia #harimalaysia #jualanharimalaysia

.
🔥SALE🔥SALE🔥SALE🔥
.
Design Tabur 💥
.
SALE PRICE: 3 helai RM70
Normal Price: RM28 sehelai (JIMAT RM14)
.
Jimat banyak, berbaloi-baloi 🔥
.
Warna dan design boleh pilih. Pastikan #AABawal baru beli 😘
.
Klik link whatsapp kat bio kalau nk order atau ada sebarang pertanyaan 😊
www.wasap.my/601111484814
.
#bawalcotton #tudungbawal #bawalkosong #bawalmurah #bawalmudahbentuk #bawalsenang #bawalborong #bawalborongmurah #bawalmaniktabur #bawalborongmalaysia #bawalplain #bawalairispremium #bawalbidang45 #bawalbidang55 #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalcrown #bawallilitpenuh #bawallilittepi #AAbawal #raya2019 #tudungraya #tudungraya2019 #bawalpremium #bawalno2 #harimalaysiasale #saleharimalaysia #harimalaysia #jualanharimalaysia
1 0 1 hour ago
@koleksibegtermurah Profile picture

@koleksibegtermurah

Baju fesyen terkini @missysuzycloset
Borong serendah RM10 ➡ @borong_baju
Tudung/Shawl terkini ➡ @missysuzy_hijab
.
.

Minyak angin moden pelbagai guna keluar bumiputera ❌berminyak
❌busuk
.
.
................................................
Kegunaan Supermom Secret Lotion .................................................
- mengempiskan perut
- memudarkan stretch mark/selulit
-asma -gout
- memudarkan jeragat
- mengecutkan jerawat
- melegakan lenguh2 badan/sendi/otot - sembelit - melegakan senggugut - membuang angin (sesguai utk kanak2 jgk)
- melegakan sakit kepala/migrain - bengkak2 (akibat kemalangan, thyroid, gigitan serangga)
- sakit gigi
@supermom.my
#supermom #supermomsecretlotion #ssl #minyakangin #minyakanginmoden #keluaranbumiputera #bawalmurah #bawalborong #tudungbawal #tudungborong #kyliesuit #kylie #blazer #missysuzycloset #msc #hijab #shawlmurah #shawlborong #scarves

Baju fesyen terkini @missysuzycloset
Borong serendah RM10 ➡ @borong_baju
Tudung/Shawl terkini ➡ @missysuzy_hijab
.
.

Minyak angin moden pelbagai guna keluar bumiputera ❌berminyak
❌busuk
.
.
................................................
Kegunaan Supermom Secret Lotion .................................................
- mengempiskan perut
- memudarkan stretch mark/selulit
-asma -gout
- memudarkan jeragat
- mengecutkan jerawat
- melegakan lenguh2 badan/sendi/otot - sembelit - melegakan senggugut - membuang angin (sesguai utk kanak2 jgk)
- melegakan sakit kepala/migrain - bengkak2 (akibat kemalangan, thyroid, gigitan serangga)
- sakit gigi
@supermom.my
#supermom #supermomsecretlotion #ssl #minyakangin #minyakanginmoden #keluaranbumiputera #bawalmurah #bawalborong #tudungbawal #tudungborong #kyliesuit #kylie #blazer #missysuzycloset #msc #hijab #shawlmurah #shawlborong #scarves
5 0 1 hour ago
@fadylahzaki Profile picture

@fadylahzaki

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids
0 0 2 hours ago
@fadylahzaki Profile picture

@fadylahzaki

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids
0 0 2 hours ago
@fadylahzaki Profile picture

@fadylahzaki

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids
0 0 2 hours ago
@fadylahzaki Profile picture

@fadylahzaki

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids
0 0 2 hours ago
@fadylahzaki Profile picture

@fadylahzaki

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids
0 0 2 hours ago
@fadylahzaki Profile picture

@fadylahzaki

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids

💞 BAWAL HEAVY CHIFFON 💞
.
.
💥Jenis Kain : Heavy Chiffon
.
💥 Jenis Jahitan : Baby Seam
.
💥Awning : Senang Bentuk
.
💥Harga Bidang 45 : RM 10 (Tidak termasuk kos pos)
.
.
#bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffon #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalborong #bawalheavychiffonbidang45 #bawalheavychiffonbidang50
#bawalheavychiffonbidang60 #bridemaids
1 0 2 hours ago

Top #bawalborong posts

@farishaaljamalulail Profile picture

@farishaaljamalulail

Assalamualaikum!
I’m wearing Bawal Travel from @marriahijab in code ‘DENMARK’

Do follow @marriahijab for the best hijab deals. You’ll be shocked of how great your day will be as their hijab is going to be nice with you whole day, trust me!

🔥 NO STARCH NEEDED
🔥 FLOWY GILER!
🔥 AWNING NICE TAK TERKATA
🔥 THE COLOURS WEH 😍😍
🔥 AFFORDABLE

#tudungmurah #bawalcottonvoile #tutorialtudung #bawalmurah #bawalcotton #tudungcantik #tudungborong #bawalborong #tudungbawal #cottonvoile #tudungmurahmalaysia #shawlcantik #shawlmurah

Assalamualaikum!
I’m wearing Bawal Travel from @marriahijab in code ‘DENMARK’
—
Do follow @marriahijab for the best hijab deals. You’ll be shocked of how great your day will be as their hijab is going to be nice with you whole day, trust me!
—
🔥 NO STARCH NEEDED
🔥 FLOWY GILER!
🔥 AWNING NICE TAK TERKATA
🔥 THE COLOURS WEH 😍😍
🔥 AFFORDABLE
—
#tudungmurah #bawalcottonvoile #tutorialtudung #bawalmurah #bawalcotton #tudungcantik #tudungborong #bawalborong #tudungbawal #cottonvoile #tudungmurahmalaysia #shawlcantik #shawlmurah
2,380 56 26 April, 2019
@pemborong_tudung_afidanaqiu Profile picture

@pemborong_tudung_afidanaqiu

BAWAL CROWN
.
📌 material cotton
📌 bidang 45
📌 borong min 10pcs
📌 color random
.
Only
👉 RM130 10PCS
👉 RM230 20PCS
Sm free pos
Ss plus rm10

Whatsapp kami utk membuat pertanyaan atau ingin membuat pesanan tudung,hanya klick link dibawah
www.wasap.my/60173494800

#bawalcotton #bawalcottoncrepe #bawalcottonbidang45 #bawalborong #bawal #bawalsaudia #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalprintedborong #bawalprintedlabuh #jualbawal #bawalcorak #bawalcorakmurah #bawalcorakbunga #bawalcantik #bawalpuccimurah #bawalmurah #bawalcottonborong #hijabku #bawalcrown #tudungbawalmurah #tudungbawalsatin #tudungbawalcrepe #bawalcottonbatutabur #tudungbawalmanik

BAWAL CROWN
.
📌 material cotton
📌 bidang 45
📌 borong min 10pcs
📌 color random
.
Only
👉 RM130 10PCS
👉 RM230 20PCS
Sm free pos
Ss plus rm10

Whatsapp kami utk membuat pertanyaan atau ingin membuat pesanan tudung,hanya klick link dibawah
www.wasap.my/60173494800

#bawalcotton #bawalcottoncrepe #bawalcottonbidang45 #bawalborong #bawal #bawalsaudia #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalprintedborong #bawalprintedlabuh #jualbawal #bawalcorak #bawalcorakmurah #bawalcorakbunga #bawalcantik #bawalpuccimurah #bawalmurah #bawalcottonborong #hijabku #bawalcrown #tudungbawalmurah #tudungbawalsatin #tudungbawalcrepe #bawalcottonbatutabur #tudungbawalmanik
1,046 4 18 May, 2019
@tudunglabuh.empire Profile picture

@tudunglabuh.empire

Bawal Sarah
Material :heavy chiffon
Bidang '60
Jahitan claim baby sime

Harga normal rm20
Sale rm14 SAHAJA ❤️❤️ #bawalplain #bawallabuh #bidang60 #bawalborong #bawalrm14 #bawalmurah #heavychiffon #tudungchiffon

Bawal Sarah
Material :heavy chiffon
Bidang '60
Jahitan claim baby sime

Harga normal rm20
Sale rm14 SAHAJA ❤️❤️ #bawalplain #bawallabuh #bidang60 #bawalborong #bawalrm14 #bawalmurah #heavychiffon #tudungchiffon
128 7 30 May, 2019