#bazaarpaknil Instagram Photos & Videos

bazaarpaknil - 12.5m posts

    Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini  آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WhatsApp : 085731172315

    Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
    Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
    ️✔ contact person : ️
    📲WhatsApp : 085731172315

    1 1 1 minute ago
    Comfort Wear pertama dari QAMISSQA! Ironless, kain selesa tak panas . Senang nak bergerak.. .
Nak lari pecut 100meter pon boleh sebab skirt dia tak ketat 😍
.
.
AFEEYA RIZKHA
.
.
HARGA SEPASANG : 
CUSTOMER = RM109 FREE POSTAGE
 COMBO 2PCS =RM210 FREE POSTAGE
----------------------------------------------------
AFEEYA RIZKHA, BUATKAN KORANG LEBIH BER”AURA”! FUH, SEGAK! 🔥
.
- KELEBIHAN AFEEYA -
.
.
🔥 KOMBINASI 7 WARNA MENYERLAHKAN AURA - X pernah lg Q matching2 cantik mcm ni. 🔥 Satu warna special untuk MERDEKA EDITION
🔥 High Quality Como Crepe 🔥 Available XS-2XL 🔥 Nursing & Wudhu’ Friendly 🔥 Reben comel di hujung tangan
🔥 Kain yang flowy tidak ketat
.
.
Ini seryes! Kalau korang lambat confirm habis sebab permintaan AFEEYA RIZKHA ni sangatlah tinggi.🔥 Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah  #sayajualonline #sayajualblouse  #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

    Comfort Wear pertama dari QAMISSQA! Ironless, kain selesa tak panas . Senang nak bergerak.. .
    Nak lari pecut 100meter pon boleh sebab skirt dia tak ketat 😍
    .
    .
    AFEEYA RIZKHA
    .
    .
    HARGA SEPASANG :
    CUSTOMER = RM109 FREE POSTAGE
    COMBO 2PCS =RM210 FREE POSTAGE
    ----------------------------------------------------
    AFEEYA RIZKHA, BUATKAN KORANG LEBIH BER”AURA”! FUH, SEGAK! 🔥
    .
    - KELEBIHAN AFEEYA -
    .
    .
    🔥 KOMBINASI 7 WARNA MENYERLAHKAN AURA - X pernah lg Q matching2 cantik mcm ni. 🔥 Satu warna special untuk MERDEKA EDITION
    🔥 High Quality Como Crepe 🔥 Available XS-2XL 🔥 Nursing & Wudhu’ Friendly 🔥 Reben comel di hujung tangan
    🔥 Kain yang flowy tidak ketat
    .
    .
    Ini seryes! Kalau korang lambat confirm habis sebab permintaan AFEEYA RIZKHA ni sangatlah tinggi.🔥 Berminat?
    PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
    @
    WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

    #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualblouse #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

    0 0 2 minutes ago
    Siapa yang sesuai minum sarang burung Annona?
. 
Sesuai diminum oleh semua peringkat umur.
❤️ Lelaki & wanita
❤️ Wanita mengandung
❤️ Ibu selepas bersalin
❤️ Kanak - kanak
❤️ Warga emas.
.
.
Nak cuba dulu, jom whatsApp Cikya 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig ✨

    Siapa yang sesuai minum sarang burung Annona?
    .
    Sesuai diminum oleh semua peringkat umur.
    ❤️ Lelaki & wanita
    ❤️ Wanita mengandung
    ❤️ Ibu selepas bersalin
    ❤️ Kanak - kanak
    ❤️ Warga emas.
    .
    .
    Nak cuba dulu, jom whatsApp Cikya 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig ✨

    5 1 4 minutes ago
    Nak bak neelofa, boleh lah pilih code  Daisy😘
.
Sesuai untuk semua jenis kulit sebab matte finish! Pigmented dan tahan lama! .
Hanya RM59 sahaja!
.
.
📲+6019-326 1761
📲+6019-326 1761
.
.
#nrccosmetics #nrcblusher #blusher #cosmetics

    Nak bak neelofa, boleh lah pilih code Daisy😘
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit sebab matte finish! Pigmented dan tahan lama! .
    Hanya RM59 sahaja!
    .
    .
    📲+6019-326 1761
    📲+6019-326 1761
    .
    .
    #nrccosmetics #nrcblusher #blusher #cosmetics

    0 1 7 minutes ago
    SIZE CHART
CRINA SANDAL

PRICE included postage : 
RM35 to SM
RM40 to SS

Color : 
Grey, green & khaki

Status : ready stock 
ETA : 3-4 days

Material : PU Leather

Size : 35-39
Height : 2cm

Order : Whatsapp +60192155010

#sayajual #bazaarpaknil #sayajualkasut

    SIZE CHART
    CRINA SANDAL

    PRICE included postage :
    RM35 to SM
    RM40 to SS

    Color :
    Grey, green & khaki

    Status : ready stock
    ETA : 3-4 days

    Material : PU Leather

    Size : 35-39
    Height : 2cm

    Order : Whatsapp +60192155010

    #sayajual #bazaarpaknil #sayajualkasut

    0 0 8 minutes ago
    CRINA SANDAL

PRICE included postage : 
RM35 to SM
RM40 to SS

Color : 
Grey, green & khaki

Status : ready stock 
ETA : 3-4 days

Material : PU Leather

Size : 35-39
Height : 2cm

Order : Whatsapp +60192155010

#sayajual #bazaarpaknil #sayajualkasut

    CRINA SANDAL

    PRICE included postage :
    RM35 to SM
    RM40 to SS

    Color :
    Grey, green & khaki

    Status : ready stock
    ETA : 3-4 days

    Material : PU Leather

    Size : 35-39
    Height : 2cm

    Order : Whatsapp +60192155010

    #sayajual #bazaarpaknil #sayajualkasut

    0 0 9 minutes ago
    CRINA SANDAL

PRICE included postage : 
RM35 to SM
RM40 to SS

Color : 
Grey, green & khaki

Status : ready stock 
ETA : 3-4 days

Material : PU Leather

Size : 35-39
Height : 2cm

Order : Whatsapp +60192155010

#sayajual #bazaarpaknil #sayajualkasut

    CRINA SANDAL

    PRICE included postage :
    RM35 to SM
    RM40 to SS

    Color :
    Grey, green & khaki

    Status : ready stock
    ETA : 3-4 days

    Material : PU Leather

    Size : 35-39
    Height : 2cm

    Order : Whatsapp +60192155010

    #sayajual #bazaarpaknil #sayajualkasut

    0 0 9 minutes ago

Top #bazaarpaknil posts

    Alhamdulillah daging korban byk... Try buat daging Bakar HARIMAU MENANGIS... bukan harimau menangis 😂😂😂😂..ambo yg menangis kesedapannnn.. Kena pulok dgn sos pencicah tu... Memang mablessssss... 😂😂😂😂Resepi Daging Bakar "Harimau Menangis" @ "Sua Rong Hai"
Bahan2 perapan daging (perap 1 jam) :

1. Daging ambil bahagian yg ada lemak baru sedap (cucuk2 daging dgn garfu bagi bahan perapan mudah serap ke dlm daging)
2. gula
3. sos ikan (nampla)
4. sos tiram
5. myk masak
6. lada hitam ***bahan2 ni agak2 je tau xde sukatan =) Bahan2 utk buat sos cicah daging :

1. sos ikan (nampla)
2. air asam jawa
3. jus limau nipis
4. thai palm sugar (namtan peep)
5. serbuk cili thai
6. bwang merah
7. beras sangai (goreng tanpa minyak & tumbuk halus)
8. daun saderi (hiasan)

Kredit: AmiRatul Aziera‎ Via MAHN

    Alhamdulillah daging korban byk... Try buat daging Bakar HARIMAU MENANGIS... bukan harimau menangis 😂😂😂😂..ambo yg menangis kesedapannnn.. Kena pulok dgn sos pencicah tu... Memang mablessssss... 😂😂😂😂Resepi Daging Bakar "Harimau Menangis" @ "Sua Rong Hai"
    Bahan2 perapan daging (perap 1 jam) :

    1. Daging ambil bahagian yg ada lemak baru sedap (cucuk2 daging dgn garfu bagi bahan perapan mudah serap ke dlm daging)
    2. gula
    3. sos ikan (nampla)
    4. sos tiram
    5. myk masak
    6. lada hitam ***bahan2 ni agak2 je tau xde sukatan =) Bahan2 utk buat sos cicah daging :

    1. sos ikan (nampla)
    2. air asam jawa
    3. jus limau nipis
    4. thai palm sugar (namtan peep)
    5. serbuk cili thai
    6. bwang merah
    7. beras sangai (goreng tanpa minyak & tumbuk halus)
    8. daun saderi (hiasan)

    Kredit: AmiRatul Aziera‎ Via MAHN

    1,767 14 19 August, 2019
    CORN DOG. Katanya tgh viral skrg ni. Jom kita cuba buat sendiri lagi jimat. Save siap2 resepi ni☺️
.
Sediakan sosej dan mozarela blok..
Potong panjang2....
Cucuk sosej dulu, pastu cucuk mozarela..
asingkan... buat bancuhan tepung...
.
🌸 Bahan utk adunan tepung
Tepung gandum 2 cawan
Baking powder 2 sudu
Garam secubit
Gula 1 sudu
Susu segar 1 cawan
.
- kacau bg sebati adunan tepung, dan salut pada sosej dan mozarela yg dh cucuk td..
-kemudian salut pulak breadcrumb dan goreng dgn api panas..
-curah sos cili, sos blackpepper, cheese powder dan mayonis..
.
Harga mozarela 1 blok rm9.90
Beli kedai barangan frozen..
.
Selamat mencubaaa. Ct Resepi sis Shafika Bakar via mahn .
❤️Jom Follow @blouse.cahayayati , dapatkan Kurung 3 dalam1,  so cantik. Siap macam2 Free gift dan Free postage 1 malaysia tao. Jom Follow terus @blouse.cahayayati

    CORN DOG. Katanya tgh viral skrg ni. Jom kita cuba buat sendiri lagi jimat. Save siap2 resepi ni☺️
    .
    Sediakan sosej dan mozarela blok..
    Potong panjang2....
    Cucuk sosej dulu, pastu cucuk mozarela..
    asingkan... buat bancuhan tepung...
    .
    🌸 Bahan utk adunan tepung
    Tepung gandum 2 cawan
    Baking powder 2 sudu
    Garam secubit
    Gula 1 sudu
    Susu segar 1 cawan
    .
    - kacau bg sebati adunan tepung, dan salut pada sosej dan mozarela yg dh cucuk td..
    -kemudian salut pulak breadcrumb dan goreng dgn api panas..
    -curah sos cili, sos blackpepper, cheese powder dan mayonis..
    .
    Harga mozarela 1 blok rm9.90
    Beli kedai barangan frozen..
    .
    Selamat mencubaaa. Ct Resepi sis Shafika Bakar via mahn .
    ❤️Jom Follow @blouse.cahayayati , dapatkan Kurung 3 dalam1, so cantik. Siap macam2 Free gift dan Free postage 1 malaysia tao. Jom Follow terus @blouse.cahayayati

    1,503 8 22 hours ago
    ☺️

    ☺️

    10,517 97 19 August, 2019
    “Grow through what you go through.” ✨

    “Grow through what you go through.” ✨

    5,735 54 18 August, 2019
    Bila asif tgk balik video drama spontan yg asif blakon.. masih lagi "tk gura mi" hahha🤣

    Bila asif tgk balik video drama spontan yg asif blakon.. masih lagi "tk gura mi" hahha🤣

    2,719 17 16 August, 2019