#bazaronline Instagram Photos & Videos

bazaronline - 2.8m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bazaronline and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
4.1
Average comment
0.1
Posts with video
1/72
Posts with photo
71/72

Hashtag Popularity

Young & Glow Foundation sangat sesuai dipakai oleh golongan wanita daripada semua tone kulit.
Teksturnya yang lembut dan tidak cair membuatkan ianya senang untuk di blend with our skin tone.

Foundation No.1 Malaysia. Ramai yang dah cuba telah repeat order sebab sangat sangat puas hati dengan kesan Foundation ini.
Kandungan terbaik dalam Y&G Foundation
🌷Ekstrak pudina
🌷Minyak argan
🌷Minyak biji apricot
🌷Vitamin C & E
🌷Serum
Kebaikan Young And Glow Foundation
💐Halal
💐Mesra wudhu
💐Tidak berminyak
💐Mengandungi SPF 45
💐Sesuai untuk semua warna kulit
💐Mampu merawat masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata, parut jerawat, kulit sensitif dan kering.
💐Anti aging

#youngandglowpasirmas #youngnglow #youngnglowfd #youngandglowfd #YoungAndGlowFoundation #pasirmas #bmf #buymuslimfirst #beliprodukmuslim #produkbumiputera #foundationviral #foundationmamalofa #foundation #tidakbercapuk #teksturlembut #bazarpaknil #bahanhalal #bazaronline #bazarmurah #bazarjualan #bazarjualanmurah #bazarniaga

Young & Glow Foundation sangat sesuai dipakai oleh golongan wanita daripada semua tone kulit. 
Teksturnya yang lembut dan tidak cair membuatkan ianya senang untuk di blend with our skin tone.

Foundation No.1 Malaysia. Ramai yang dah cuba telah repeat order sebab sangat sangat puas hati dengan kesan Foundation ini. 
Kandungan terbaik dalam Y&G Foundation
🌷Ekstrak pudina
🌷Minyak argan
🌷Minyak biji apricot
🌷Vitamin C & E
🌷Serum 
Kebaikan Young And Glow Foundation
💐Halal
💐Mesra wudhu
💐Tidak berminyak
💐Mengandungi SPF 45
💐Sesuai untuk semua warna kulit
💐Mampu merawat masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata, parut jerawat, kulit sensitif dan kering.
💐Anti aging

#youngandglowpasirmas #youngnglow #youngnglowfd #youngandglowfd #YoungAndGlowFoundation #pasirmas #bmf #buymuslimfirst  #beliprodukmuslim #produkbumiputera #foundationviral #foundationmamalofa #foundation #tidakbercapuk #teksturlembut #bazarpaknil #bahanhalal #bazaronline #bazarmurah #bazarjualan #bazarjualanmurah #bazarniaga
0 0 13 September, 2019

Young & Glow Foundation sangat sesuai dipakai oleh golongan wanita daripada semua tone kulit.
Teksturnya yang lembut dan tidak cair membuatkan ianya senang untuk di blend with our skin tone.

Foundation No.1 Malaysia. Ramai yang dah cuba telah repeat order sebab sangat sangat puas hati dengan kesan Foundation ini.
Kandungan terbaik dalam Y&G Foundation
🌷Ekstrak pudina
🌷Minyak argan
🌷Minyak biji apricot
🌷Vitamin C & E
🌷Serum
Kebaikan Young And Glow Foundation
💐Halal
💐Mesra wudhu
💐Tidak berminyak
💐Mengandungi SPF 45
💐Sesuai untuk semua warna kulit
💐Mampu merawat masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata, parut jerawat, kulit sensitif dan kering.
💐Anti aging

#youngandglowpasirmas #youngnglow #youngnglowfd #youngandglowfd #YoungAndGlowFoundation #pasirmas #bmf #buymuslimfirst #beliprodukmuslim #produkbumiputera #foundationviral #foundationmamalofa #foundation #tidakbercapuk #teksturlembut #bazarpaknil #bahanhalal #bazaronline #bazarmurah #bazarjualan #bazarjualanmurah #bazarniaga

Young & Glow Foundation sangat sesuai dipakai oleh golongan wanita daripada semua tone kulit. 
Teksturnya yang lembut dan tidak cair membuatkan ianya senang untuk di blend with our skin tone.

Foundation No.1 Malaysia. Ramai yang dah cuba telah repeat order sebab sangat sangat puas hati dengan kesan Foundation ini. 
Kandungan terbaik dalam Y&G Foundation
🌷Ekstrak pudina
🌷Minyak argan
🌷Minyak biji apricot
🌷Vitamin C & E
🌷Serum 
Kebaikan Young And Glow Foundation
💐Halal
💐Mesra wudhu
💐Tidak berminyak
💐Mengandungi SPF 45
💐Sesuai untuk semua warna kulit
💐Mampu merawat masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata, parut jerawat, kulit sensitif dan kering.
💐Anti aging

#youngandglowpasirmas #youngnglow #youngnglowfd #youngandglowfd #YoungAndGlowFoundation #pasirmas #bmf #buymuslimfirst  #beliprodukmuslim #produkbumiputera #foundationviral #foundationmamalofa #foundation #tidakbercapuk #teksturlembut #bazarpaknil #bahanhalal #bazaronline #bazarmurah #bazarjualan #bazarjualanmurah #bazarniaga
0 0 13 September, 2019

Young & Glow Foundation sangat sesuai dipakai oleh golongan wanita daripada semua tone kulit.
Teksturnya yang lembut dan tidak cair membuatkan ianya senang untuk di blend with our skin tone.

Foundation No.1 Malaysia. Ramai yang dah cuba telah repeat order sebab sangat sangat puas hati dengan kesan Foundation ini.
Kandungan terbaik dalam Y&G Foundation
🌷Ekstrak pudina
🌷Minyak argan
🌷Minyak biji apricot
🌷Vitamin C & E
🌷Serum
Kebaikan Young And Glow Foundation
💐Halal
💐Mesra wudhu
💐Tidak berminyak
💐Mengandungi SPF 45
💐Sesuai untuk semua warna kulit
💐Mampu merawat masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata, parut jerawat, kulit sensitif dan kering.
💐Anti aging

#youngandglowpasirmas #youngnglow #youngnglowfd #youngandglowfd #YoungAndGlowFoundation #pasirmas #bmf #buymuslimfirst #beliprodukmuslim #produkbumiputera #foundationviral #foundationmamalofa #foundation #tidakbercapuk #teksturlembut #bazarpaknil #bahanhalal #bazaronline #bazarmurah #bazarjualan #bazarjualanmurah #bazarniaga

Young & Glow Foundation sangat sesuai dipakai oleh golongan wanita daripada semua tone kulit. 
Teksturnya yang lembut dan tidak cair membuatkan ianya senang untuk di blend with our skin tone.

Foundation No.1 Malaysia. Ramai yang dah cuba telah repeat order sebab sangat sangat puas hati dengan kesan Foundation ini. 
Kandungan terbaik dalam Y&G Foundation
🌷Ekstrak pudina
🌷Minyak argan
🌷Minyak biji apricot
🌷Vitamin C & E
🌷Serum 
Kebaikan Young And Glow Foundation
💐Halal
💐Mesra wudhu
💐Tidak berminyak
💐Mengandungi SPF 45
💐Sesuai untuk semua warna kulit
💐Mampu merawat masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata, parut jerawat, kulit sensitif dan kering.
💐Anti aging

#youngandglowpasirmas #youngnglow #youngnglowfd #youngandglowfd #YoungAndGlowFoundation #pasirmas #bmf #buymuslimfirst  #beliprodukmuslim #produkbumiputera #foundationviral #foundationmamalofa #foundation #tidakbercapuk #teksturlembut #bazarpaknil #bahanhalal #bazaronline #bazarmurah #bazarjualan #bazarjualanmurah #bazarniaga
0 0 13 September, 2019

.
○ Parte de cima de biquini com amarração
● Tamanho 40
○ R$ 10
● Usada, em perfeito estado!
Se interessou? Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual

.
○ Parte de cima de biquini com amarração
● Tamanho 40
○ R$ 10
● Usada, em perfeito estado! 
Se interessou?  Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual
0 0 13 September, 2019

🦄 Blusa de poliéster com ombreiras e lindos/delicados botões em branco e dourado.
💃🏼Veste M e G.
💰 20,00 R$

#brechovirtual #bazaronline #modasustentavel #desapega #modaconsciente #modafeminina #garimpo #brechopr

🦄 Blusa de poliéster com ombreiras e lindos/delicados botões em branco e dourado.
💃🏼Veste M e G.
💰 20,00 R$

#brechovirtual #bazaronline #modasustentavel #desapega #modaconsciente #modafeminina #garimpo #brechopr
0 0 13 September, 2019

.
○ Parte de cima de biquini com amarração
● Tamanho 40
○ R$ 10
● Usada, em perfeito estado!

Se interessou? Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual

.
○ Parte de cima de biquini com amarração
● Tamanho 40
○ R$ 10
● Usada, em perfeito estado!

Se interessou?  Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual
0 0 13 September, 2019

.
○ Vvestidinho artesanal para saída de praia!
● Tamanho P (veste 36 e um 38 pqno)
○ R$ 10
● Usada, fica bem bojita no corpo!

Se interessou? Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual

.
○ Vvestidinho artesanal para saída de praia!
● Tamanho P (veste 36 e um 38 pqno)
○  R$ 10
● Usada, fica bem bojita no corpo!

Se interessou?  Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual
0 0 13 September, 2019
Blusinha preta com desenhos Tam M- R$ 10 #brechó#brechóonline#modafeminina m#modaconciente#bazaronline#desapego#desapegarépreciso#desapegarpode#sp
0 0 13 September, 2019

✌QUEEN MAGIC SPRAY✌

SELAIN MERAWAT MASALAH RESDUNG, QUEEN MAGIC SPRAY JUGA ADA 1001 KEGUNAAN TAU!! JOM BACA.. 👇👇 SEBOTOL MAGIC SPRAY wajib ada dlm rumah,terutama utk ank2 yg lasak bermain bila terluka takut sapu ubt sebab sakit..ambil jeee magic spray sembur jeee pd luka tak berpedih luka cepat kering dan sembuh.ank alergic makan ubat bila selsema,sembur jee dekat muka masalah selsema akan berkurang dan sembuh

SEBOTOL MAGIC SPRAY wajib ada dlm kereta utk abang sayang,masa drive mengantuk sembur jeee dekat muka biar rasa segar hilang mengantuk..stress sampai migrain penat bekerja spray dekat muka hilangkan stress sebelum memandu demi keselamatan diri.. SEBOTOL MAGIC SPRAY wajib simpan dlm handbag wanita bahagi kepada botol kecil taknak bawa besar..lepas guna toilet awan tuuu lepas cuci miss v sembur magic spray utk mengelakkan bakteria berjangkit..kita tak tahu,lebih baik mencegah..bukan tu jee bagi yg nak tahan make up seharian spray jee d muka,sambil tuu mencegah masalah jerawat dan jeragat... #queenmutiara #queenmagicspray #magicsprayqm #magicspray #sprayresdungviral #sprayresdung #resdung #rawatresdungtanpaasap #rawatresdung #jerawat #gatal #eczema #migrain #rawatresdungsepantassatusemburan #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazaronline #bazarmurah #bazarjualanmurah #bazarniaga #bmf #buymuslimfirst #produkbumiputera

✌QUEEN MAGIC SPRAY✌

SELAIN MERAWAT MASALAH RESDUNG, QUEEN MAGIC SPRAY JUGA ADA 1001 KEGUNAAN TAU!! JOM BACA.. 👇👇 SEBOTOL MAGIC SPRAY wajib ada dlm rumah,terutama utk ank2 yg lasak bermain bila terluka  takut sapu ubt sebab sakit..ambil jeee magic spray sembur jeee pd luka tak berpedih luka cepat kering dan sembuh.ank alergic makan ubat bila selsema,sembur jee dekat muka masalah selsema akan berkurang dan sembuh

SEBOTOL MAGIC SPRAY wajib ada dlm kereta utk abang sayang,masa drive mengantuk sembur jeee dekat muka biar rasa segar hilang mengantuk..stress sampai migrain penat bekerja spray dekat muka hilangkan stress sebelum memandu demi keselamatan diri.. SEBOTOL MAGIC SPRAY wajib simpan dlm handbag wanita bahagi kepada botol kecil taknak bawa besar..lepas guna toilet awan tuuu lepas cuci miss v sembur magic spray utk mengelakkan bakteria berjangkit..kita tak tahu,lebih baik mencegah..bukan tu jee bagi yg nak tahan make up seharian spray jee d muka,sambil tuu mencegah masalah jerawat dan jeragat... #queenmutiara #queenmagicspray #magicsprayqm #magicspray #sprayresdungviral #sprayresdung #resdung #rawatresdungtanpaasap #rawatresdung #jerawat #gatal #eczema #migrain #rawatresdungsepantassatusemburan #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazaronline #bazarmurah #bazarjualanmurah #bazarniaga #bmf #buymuslimfirst #produkbumiputera
0 0 13 September, 2019

Blusa com manga de renda
Tamanho M

Bermuda da John John
Tamanho 42

R$ 10,00 cada peça* valor promocional por tempo limitado

ESTÁ ROLANDO ATÉ O DIA 20/09 O "MEGA BAZAR DA FABI".
Onde qualquer peça de roupa e calçado ficam APENAS R$10,00 (exceto vestido de festa e terno) #brecho #brechochicdafabi #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #estilo #modaconsciente #brechovirtual #roupa #brechosp #brechosp #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage #sp #style #lookdodia #look #loja #desapega #sustentabilidade

Blusa com manga de renda
Tamanho M

Bermuda da John John
Tamanho 42

R$ 10,00  cada peça* valor promocional por tempo limitado

ESTÁ ROLANDO ATÉ O DIA 20/09  O "MEGA BAZAR DA FABI".
Onde qualquer peça de roupa e calçado ficam APENAS R$10,00 (exceto vestido de festa e terno)  #brecho #brechochicdafabi #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #estilo #modaconsciente #brechovirtual #roupa #brechosp #brechosp #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage #sp #style #lookdodia #look #loja #desapega #sustentabilidade
2 0 13 September, 2019

.
○ Canga azul pra esse calor que vai chegar!
● R$ 10
● Usada, possui um costurado (vide última foto)

Se interessou? Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual

.
○ Canga azul pra esse calor que vai chegar!
●  R$ 10
● Usada, possui um costurado (vide última foto)

Se interessou?  Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual
0 0 13 September, 2019

.
○ Canga verde pra esse calor que vai chegar!
● R$ 10
● Usada, possui um mancha (vide última foto)

Se interessou? Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual

.
○ Canga verde pra esse calor que vai chegar!
●  R$ 10
● Usada, possui um mancha (vide última foto)

Se interessou?  Comente "fila" ou chama no direct 😙⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brechocheshire #brechosp #brecho #brechozl #brechóonline #brechovirtual #roupaonline #brechofeminino #amogarimpo #garimpoonline #garimpovirtual #amobrechó #garimpo #bazar #bazaronline #bazarvirtual
0 0 13 September, 2019

Vestido (estilo saída de praia)
Tamanho M

R$ 10,00 * valor promocional por tempo limitado

ESTÁ ROLANDO ATÉ O DIA 20/09 O "MEGA BAZAR DA FABI".
Onde qualquer peça de roupa e calçado ficam APENAS R$10,00 (exceto vestido de festa e terno) #brecho #brechochicdafabi #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #estilo #modaconsciente #brechovirtual #roupa #brechosp #brechosp #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage #sp #style #lookdodia #look #loja #desapega #sustentabilidade

Vestido (estilo saída de praia)
Tamanho M

R$ 10,00 * valor promocional por tempo limitado

ESTÁ ROLANDO ATÉ O DIA 20/09  O "MEGA BAZAR DA FABI".
Onde qualquer peça de roupa e calçado ficam APENAS R$10,00 (exceto vestido de festa e terno)  #brecho #brechochicdafabi #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #estilo #modaconsciente #brechovirtual #roupa #brechosp #brechosp #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage #sp #style #lookdodia #look #loja #desapega #sustentabilidade
2 0 13 September, 2019

PROMOSI COMBO TANPA BERMUSIM HANYA DI @milala_bylesya .
.
Kalau barang best cantik and berkualiti mesti kita akan share dengan orang ramai right?.
.
So korang perlu pakat ramai ramai beli dengan HARGA COMBO PROMOSI. BUKAN JIMAT BEBIASHAA! .
DISKAUN kita bagi, FREE POSTAGE pun kita bagi jugak! Fuhh baik hati sungguh Lady Boss😍.
.
Nak jimat kan? Haaa jom order sekarang sebelum stok lari😝
.
Whatsapp Kak Sya di 📲0194064898 atau klik whatsapp link di bio.
.
.
#milalaattire #teamilala #teamilala445 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

PROMOSI COMBO TANPA BERMUSIM HANYA DI @milala_bylesya .
.
Kalau barang best cantik and berkualiti mesti kita akan share dengan orang ramai right?.
.
So korang perlu pakat ramai ramai beli dengan HARGA COMBO PROMOSI. BUKAN JIMAT BEBIASHAA! .
DISKAUN kita bagi, FREE POSTAGE pun kita bagi jugak! Fuhh baik hati sungguh Lady Boss😍.
.
Nak jimat kan? Haaa jom order sekarang sebelum stok lari😝
.
Whatsapp Kak Sya di 📲0194064898 atau klik whatsapp link di bio.
.
.
 #milalaattire #teamilala #teamilala445 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
0 0 13 September, 2019

PROMOSI COMBO TANPA BERMUSIM HANYA DI @milala_bylesya .
.
Kalau barang best cantik and berkualiti mesti kita akan share dengan orang ramai right?.
.
So korang perlu pakat ramai ramai beli dengan HARGA COMBO PROMOSI. BUKAN JIMAT BEBIASHAA! .
DISKAUN kita bagi, FREE POSTAGE pun kita bagi jugak! Fuhh baik hati sungguh Lady Boss😍.
.
Nak jimat kan? Haaa jom order sekarang sebelum stok lari😝
.
Whatsapp Kak Sya di 📲0194064898 atau klik whatsapp link di bio.
.
.
#milalaattire #teamilala #teamilala445 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

PROMOSI COMBO TANPA BERMUSIM HANYA DI @milala_bylesya .
.
Kalau barang best cantik and berkualiti mesti kita akan share dengan orang ramai right?.
.
So korang perlu pakat ramai ramai beli dengan HARGA COMBO PROMOSI. BUKAN JIMAT BEBIASHAA! .
DISKAUN kita bagi, FREE POSTAGE pun kita bagi jugak! Fuhh baik hati sungguh Lady Boss😍.
.
Nak jimat kan? Haaa jom order sekarang sebelum stok lari😝
.
Whatsapp Kak Sya di 📲0194064898 atau klik whatsapp link di bio.
.
.
 #milalaattire #teamilala #teamilala445 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
0 0 13 September, 2019

PROMOSI COMBO TANPA BERMUSIM HANYA DI @milala_bylesya .
.
Kalau barang best cantik and berkualiti mesti kita akan share dengan orang ramai right?.
.
So korang perlu pakat ramai ramai beli dengan HARGA COMBO PROMOSI. BUKAN JIMAT BEBIASHAA! .
DISKAUN kita bagi, FREE POSTAGE pun kita bagi jugak! Fuhh baik hati sungguh Lady Boss😍.
.
Nak jimat kan? Haaa jom order sekarang sebelum stok lari😝
.
Whatsapp Kak Sya di 📲0194064898 atau klik whatsapp link di bio.
.
.
#milalaattire #teamilala #teamilala445 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

PROMOSI COMBO TANPA BERMUSIM HANYA DI @milala_bylesya .
.
Kalau barang best cantik and berkualiti mesti kita akan share dengan orang ramai right?.
.
So korang perlu pakat ramai ramai beli dengan HARGA COMBO PROMOSI. BUKAN JIMAT BEBIASHAA! .
DISKAUN kita bagi, FREE POSTAGE pun kita bagi jugak! Fuhh baik hati sungguh Lady Boss😍.
.
Nak jimat kan? Haaa jom order sekarang sebelum stok lari😝
.
Whatsapp Kak Sya di 📲0194064898 atau klik whatsapp link di bio.
.
.
 #milalaattire #teamilala #teamilala445 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
0 0 13 September, 2019

Blusinha
Tamanho M

Shorts jeans
Tamanho 44

R$ 10,00 cada peça * valor promocional por tempo limitado

ESTÁ ROLANDO ATÉ O DIA 20/09 O "MEGA BAZAR DA FABI".
Onde qualquer peça de roupa e calçado ficam APENAS R$10,00 (exceto vestido de festa e terno) #brecho #brechochicdafabi #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #estilo #modaconsciente #brechovirtual #roupa #brechosp #brechosp #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage #sp #style #lookdodia #look #loja #desapega #sustentabilidade

Blusinha 
Tamanho M

Shorts jeans
Tamanho 44

R$ 10,00 cada peça * valor promocional por tempo limitado

ESTÁ ROLANDO ATÉ O DIA 20/09  O "MEGA BAZAR DA FABI".
Onde qualquer peça de roupa e calçado ficam APENAS R$10,00 (exceto vestido de festa e terno)  #brecho #brechochicdafabi #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #estilo #modaconsciente #brechovirtual #roupa #brechosp #brechosp #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage #sp #style #lookdodia #look #loja #desapega #sustentabilidade
2 0 13 September, 2019

Anda ada masalah tak tahan lama, pancut awal??
jangan risau, setakat 2, 3 round bersama isteri dalam 1 malam dah tak jadi masalah.

90% LELAKI MALAYSIA lemah tenaga batin kata pakar sakit tuan 😷

Tak guna muka hensem, badan sado tapi ANU hampeh ▶ SABUN SADO PACAK ◀
Sabun Sado Pacak 4 dalam 1 merupakan yang pertama seumpamanya di Malaysia Manfaat Sabun sado Pacak:
☑ KERAS
☑ PANJANG
☑ BESAR
☑ TAHAN LAMA Kelebihan Sabun Sado Pacak
✅ Sihatkan kulit & urat
✅ Kesan serta merta
✅ Tanpa bahan kimia
✅ Halal & selamat
✅ Melancarkan aliran darah
✅ Mudah dibawa kemana mana Cara penggunaan Sabun pacak
1⃣ Sabun Pacak digunakan sekurang-kurangnya 2 kali sehari sewaktu mandi
2⃣ Ambil sabun dan gosok di tangan untuk menghasilkan buih
3⃣ Kemudian gosokkan di zakar , telur, dan celah kangkang
4⃣ Biarkan buih selama 3 ke 4 minit (lagi lama lagi bagus)
5⃣ Kemudian cuci seperti biasa

#sabunsadopacak
#sadopacak #queenofmutiarapasirmas #queenmutiara #queenofmutiara #sabunlelakisado #bmf #buymuslimfirst #produkbumiputera #LulusKKM #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazaronline #bazarmurah #bazarjualanmurah #bazarniaga #bazarjualan

Anda ada masalah tak tahan lama, pancut awal??
jangan risau, setakat 2, 3 round bersama isteri dalam 1 malam dah tak jadi masalah.

90% LELAKI MALAYSIA lemah tenaga batin kata pakar sakit tuan 😷

Tak guna muka hensem, badan sado tapi ANU hampeh ▶ SABUN SADO PACAK ◀
Sabun Sado Pacak 4 dalam 1 merupakan yang pertama seumpamanya di Malaysia  Manfaat Sabun sado Pacak:
☑  KERAS
☑  PANJANG
☑  BESAR
☑  TAHAN LAMA  Kelebihan Sabun Sado Pacak
✅ Sihatkan kulit & urat
✅ Kesan serta merta
✅ Tanpa bahan kimia
✅ Halal & selamat
✅ Melancarkan aliran darah
✅ Mudah dibawa kemana mana  Cara penggunaan Sabun pacak
1⃣ Sabun Pacak digunakan sekurang-kurangnya 2 kali sehari sewaktu mandi
2⃣ Ambil sabun dan gosok di tangan untuk menghasilkan buih
3⃣ Kemudian gosokkan di zakar , telur, dan celah kangkang
4⃣ Biarkan buih selama 3 ke 4 minit (lagi lama lagi bagus)
5⃣ Kemudian cuci seperti biasa

#sabunsadopacak
#sadopacak #queenofmutiarapasirmas #queenmutiara #queenofmutiara #sabunlelakisado #bmf #buymuslimfirst #produkbumiputera #LulusKKM #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazaronline #bazarmurah #bazarjualanmurah #bazarniaga #bazarjualan
0 0 13 September, 2019

Calça jeans Zara - tamanho 3/4 anos - R$38,00 #zarakids #calcainfantil #roupainfantil #bazaronline #bazarinfantil

Calça jeans Zara - tamanho 3/4 anos - R$38,00 #zarakids #calcainfantil #roupainfantil #bazaronline #bazarinfantil
3 0 13 September, 2019

🌹 SABUN MEK BUNGA🌹
Bahan-bahan
✔️Manjakani
✔️Sireh
✔️Akar serapat
✔️Dan bahan herba akar kayu
.
Adunan bahan-bahan herba terpilih membuatkan miss v kita segar tanpa bau dan merawat miss v yang berlendir dan keputihan. .
KEBAIKAN
1. Mewangikan miss v
2. Membersih otot faraj
3. Mematikan kuman
4. Menghilangkan bau
5. Menjaga dan mengetatkan laluan pintu faraj....
.
CARA PENGUNAAN

Buihkan sabun..
sapu buih di faraj. Dan setiap pelipat, celah2.. Jangan lupe bahagian punggung juga tau. Sebb situ pun kene cuci bersih.
Buihkan sekali lagi. Letak hujung jari. Masukakan dlm faraj dlm keadaan bulatan. Korek keluar lendir2 dan keputihan yang ada dalam lubang faraj tu. Kemudian buat sekali lg dengan jari bersih.. Bila yakin dah bersih. Basuh keseluruhan faraj dengan air bersih.. Sehari gunalah 2 ke 3 kali atau bila perlu. Sabun Mek ini boleh ganti feminine wash ye. Klo dah guna sabun Mek Bunga, tak perlu dah pakai feminine wash oulls tu.. #sabunmekbunga #mekbunga #rawatkeputihan #rawatmasalahmissv #missv #baukepam #keputihan #queenofmutiara #queenofmutiarapasirmas #queenmutiara #qmpasirmas #bmf #buymuslimfirst #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazaronline #bazarmurah #bazarjualanmurah #bazarniaga

🌹 SABUN MEK BUNGA🌹 
Bahan-bahan
✔️Manjakani
✔️Sireh
✔️Akar serapat
✔️Dan bahan herba akar kayu
.
Adunan bahan-bahan herba terpilih membuatkan miss v kita segar tanpa bau dan merawat miss v yang berlendir dan keputihan. .
KEBAIKAN
1. Mewangikan miss v
2. Membersih otot faraj
3. Mematikan kuman 
4. Menghilangkan bau
5. Menjaga dan mengetatkan laluan pintu faraj....
.
CARA PENGUNAAN

Buihkan sabun..
sapu buih di faraj. Dan setiap pelipat, celah2.. Jangan lupe bahagian punggung juga tau. Sebb situ pun kene cuci bersih. 
Buihkan sekali lagi. Letak hujung jari. Masukakan dlm faraj dlm keadaan bulatan. Korek keluar lendir2 dan keputihan yang ada dalam lubang faraj tu. Kemudian buat sekali lg dengan jari bersih.. Bila yakin dah bersih. Basuh keseluruhan faraj dengan air bersih.. Sehari gunalah 2 ke 3 kali atau bila perlu. Sabun Mek ini boleh ganti feminine wash ye. Klo dah guna sabun Mek Bunga, tak perlu dah pakai feminine wash oulls tu.. #sabunmekbunga #mekbunga #rawatkeputihan #rawatmasalahmissv #missv #baukepam #keputihan #queenofmutiara #queenofmutiarapasirmas #queenmutiara #qmpasirmas #bmf #buymuslimfirst #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazaronline #bazarmurah #bazarjualanmurah #bazarniaga
0 0 13 September, 2019

•ARRASTE P/ o LADO•
.
Lenço “Gravatinha”
.
🔖R$5,00
.
.
Dúvidas? Deixe-me saber.
.
.
.
#sextoucomfriozinho #boatardii #bazaronline #bazar123cabides #friozinho #bazaronline #bazarzonasul #itaimbibi #jabaquara #lenço #lookwork

•ARRASTE P/ o LADO•
.
Lenço “Gravatinha”
.
🔖R$5,00
.
.
Dúvidas? Deixe-me saber.
.
.
.
#sextoucomfriozinho #boatardii #bazaronline #bazar123cabides #friozinho #bazaronline #bazarzonasul #itaimbibi #jabaquara #lenço #lookwork
0 0 13 September, 2019

•ARRASTE P/ o LADO•
.
Cachecol “Coberta”
.
🔎Lã | 🔖R$10,00 .
.
.
Dúvidas? Deixe-me saber.
.
.
.
#bazar123cabides #bazaronline #bazar #bazarzonasul #cachecoldetricô #friozinho #sp #itaimbibi
#cachecolverdemilitar
#sextou #boatarde

•ARRASTE P/ o LADO•
.
Cachecol “Coberta”
.
🔎Lã | 🔖R$10,00 .
.
.
Dúvidas? Deixe-me saber.
.
.
.
#bazar123cabides #bazaronline #bazar #bazarzonasul #cachecoldetricô #friozinho #sp #itaimbibi 
#cachecolverdemilitar
#sextou #boatarde
0 0 13 September, 2019

Lindo vestido Carmen steffens. Maravilhoso ❤️❤️❤️😱
Que vestido é esse... tamanho p
#bazaronline #onlinebazar #bazarroupasusadas #roupasfemininas #roupaslindas #bazaradulto

Lindo vestido Carmen steffens. Maravilhoso ❤️❤️❤️😱
Que vestido é esse... tamanho p
#bazaronline #onlinebazar #bazarroupasusadas #roupasfemininas #roupaslindas #bazaradulto
0 0 13 September, 2019

Lindo vestido.
Uma gracinha!
Tamanho p
Valor R$ 60,00 reais
#bazar #bazaronline #bazarmulheresempreendedoras #bazarroupas #bazarlindo

Lindo vestido. 
Uma gracinha! 
Tamanho p 
Valor R$ 60,00 reais 
#bazar #bazaronline #bazarmulheresempreendedoras #bazarroupas #bazarlindo
0 0 13 September, 2019

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar
#kalendarprinting
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia
#bazarpaknil
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar 
#kalendarprinting 
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020 
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia 
#bazarpaknil 
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah
0 0 13 September, 2019

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar
#kalendarprinting
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia
#bazarpaknil
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar 
#kalendarprinting 
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020 
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia 
#bazarpaknil 
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah
0 0 13 September, 2019

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar
#kalendarprinting
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia
#bazarpaknil
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar 
#kalendarprinting 
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020 
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia 
#bazarpaknil 
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah
0 0 13 September, 2019

💖Vestido regata em Chiffon .
✔Com forro
✔Verde Água .
✔Decote em V na frente e nas costas
✔Altura do joelho .
✔Tam 42
✔Usado uma única vez .
✔Loja Opção .
.
R$ 35 + frete.

💖Vestido regata em Chiffon .
✔Com forro
✔Verde Água .
✔Decote em V na frente e nas costas
✔Altura do joelho .
✔Tam 42
✔Usado uma única vez .
✔Loja Opção .
.
R$ 35 + frete.
1 1 13 September, 2019

Vestido morena rosa.
Tamanho p
Bazar roupa de marca. #morenarosa #bazaronline #bazaradulto #bazarderoupas #bazardemarcas

Vestido morena rosa. 
Tamanho p
 Bazar roupa de marca. #morenarosa #bazaronline #bazaradulto #bazarderoupas #bazardemarcas
1 0 13 September, 2019
Blazer Vintage Grafite Masculino (em perfeito estado)

Tamanho: P/M
75 cm de comprimento
60 cm de manga

R$70 💵

#bazar #brecho #bazarrj #brechorj #brechoonline #bazaronline #garimpo #garimpando #modasustentavel #passeafrente #compraevenda #desapego #desapegorj #compraevendaonline #blazer #vintage #blazervintage #boyfriend #vintagefashion #blazergrafite
1 0 13 September, 2019

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar
#kalendarprinting
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia
#bazarpaknil
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar 
#kalendarprinting 
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020 
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia 
#bazarpaknil 
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah
0 0 13 September, 2019

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar
#kalendarprinting
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia
#bazarpaknil
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah

Salah satu cara mudah utk membuatkan pelanggan sedia ada terus mengingati perkhidmatan or produk kita.

Berikan kalendar kepada pembeli pasti akan tergantung di dalam rumah sepanjang tahun 2020.

Bila melihat kalender teringat pada pada perfume aminah, pada  lipmatte si timah, pada kek si joyah atau si leman penghantar gas.. 😁😁😁 Pelaburan pemasaran berkos rendah dan tetapi berkesan mengekalkan pelanggan sedia ada.. Nak tempah wasap 0182633953
Nak tempah wasap 0182633953

Atau DM je nanti kami reply

#kalendar 
#kalendarprinting 
#kalendar2020
#kalendarprintingmurah
#sampulrayamurah2020
#sampulraya2020 
#percetakansampulraya
#sampulduitraya
#kalendardinding
#calendarprinting2020
#calendarprinting
#aslegacymalaysia 
#bazarpaknil 
#bazaronline
#printingservice
#printingmurah
0 0 13 September, 2019

Blusinha + short pra esse verão!
Peças disponíveis no evento do brechó dia 27/09 (veja os destaques)
Esse look sai por R$22 😝
.
.
.
.
.
#brecho #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #modaconsciente #estilo #brechovirtual #roupa #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage #loja #desapega #lookdodia #look #jeans #likeforlikes

Blusinha + short pra esse verão!
Peças disponíveis no evento do brechó dia 27/09 (veja os destaques)
Esse look sai por R$22 😝
.
.
.
.
.
#brecho #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #modaconsciente #estilo #brechovirtual #roupa  #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage  #loja #desapega #lookdodia #look #jeans #likeforlikes
16 3 13 September, 2019

Saia e blusa estilo vintage/retrô
São lindaas e as estampas e texturas das peças são maravilhosas!
*A saia possuí bolsos
Peças disponíveis dia 27/09 no evento do brechó! Confirma a tua presença no link da bio😍
Esse look?? Sai por R$27,90!
.
.
.
.
.
#brecho #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #modaconsciente #estilo #brechovirtual #roupa #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage #loja #desapega #lookdodia #look #jeans #likeforlikes

Saia e blusa estilo vintage/retrô
São lindaas e as estampas e texturas das peças são maravilhosas!
*A saia possuí bolsos
Peças disponíveis dia 27/09 no evento do brechó! Confirma a tua presença no link da bio😍
Esse look?? Sai por R$27,90!
.
.
.
.
.
#brecho #brechoonline #moda #modasustentavel #fashion #bazar #desapego #modafeminina #consumoconsciente #roupas #brechó #garimpo #modaconsciente #estilo #brechovirtual #roupa  #acessorios #promocao #bazaronline #vestido #vintage  #loja #desapega #lookdodia #look #jeans #likeforlikes
19 0 13 September, 2019

Jaqueta jeans oversized com CGC veste P/M (G aberta) femininos e P masculino R$ 50 (Avaria: falta um botão do meio de fechar e o das mangas, mas dá pra colocar de boa)
Comente QUERO e negociamos ✨🤗💕 !

#amantesdebazar #amantesdebrecho #bazar #bazarmg #bazarbr #bazaronline #bazarvirtual #bazaralternativo #bazarzeiras #brecho #brechó #brechomg #brechómg #brechóbr #brechobr #brechoalternativo #brechóalternativo #brechozeiras #brecholeiras #brechoonline #brechóonline #brechostyle #brechovirtual #brechóvirtual #ilovebrecho #interabrechos #desapegos #desapegando #vintagebrecho

Jaqueta jeans oversized com CGC veste P/M (G aberta) femininos e P masculino R$ 50 (Avaria: falta um botão do meio de fechar e o das mangas, mas dá pra colocar de boa) 
Comente QUERO e negociamos ✨🤗💕 !

#amantesdebazar #amantesdebrecho #bazar #bazarmg #bazarbr #bazaronline #bazarvirtual #bazaralternativo #bazarzeiras #brecho #brechó #brechomg #brechómg #brechóbr #brechobr #brechoalternativo #brechóalternativo #brechozeiras #brecholeiras #brechoonline #brechóonline #brechostyle #brechovirtual #brechóvirtual #ilovebrecho #interabrechos #desapegos #desapegando #vintagebrecho
27 0 11 September, 2019
Vestidinho florido maravilhoso para o verão. 
Tam P - 35 R$ + frete.
.
.
.
.
.
#brechóonline #brecho #bazar #modafeminina #moda #fashion #modasustentavel #consumoconsiente #roupas #garimpo #vestido #desapega #lookdodia #likeforlikes #looks
24 2 10 September, 2019

Top #bazaronline posts

😉BOM FINAL DE SEMANA!

😉BOM FINAL DE SEMANA!
941 10 23 August, 2019
*DISPONÍVEL*
Cropped Elefante, Tam M (serve p/m), tecido: malha
*R$ 10,00*
.
.
Comente "quero" e nos envie um DM
.
.
.
#brechoonline #brechocuritiba #brechopiraquara  #brechopinhais #cropped #tshirt #brecho #bazar #bazaronline #cwb #consumoconsciente #modainclusiva #modareciclavel #fashionrevolution  #slowfashion#mgovᥱs #piraquara #curtapiraquara #curtacuritiba
170 0 4 August, 2019

Sandália Vizzano

Tamanho 36⠀
Preço R$39,90⠀

Retirada Rua Inconfidência n356 centro de Betim (dentro do prédio do Genoma) OU Enviamos via correio.⠀


📞9 9369-9416⠀



#Desapegados #brecho #bazaronline #seminovos #camisa #brechoonline #lookdodia #bazar #sandaliavizzano #sandalia #Vizzano #sandaliapreta

Sandália Vizzano

Tamanho 36⠀
Preço R$39,90⠀
⠀
Retirada Rua Inconfidência n356 centro de Betim (dentro do prédio do Genoma) OU Enviamos via correio.⠀
⠀
⠀
📞9 9369-9416⠀
⠀
⠀
⠀
#Desapegados #brecho #bazaronline  #seminovos  #camisa #brechoonline #lookdodia #bazar #sandaliavizzano #sandalia #Vizzano #sandaliapreta
486 14 1 August, 2019

❤ Vestido P -R$34,90

❤ Vestido  P -R$34,90
179 4 12 September, 2019

Follow @secret.shop.maju
Follow @cikdira.shop.maju
WeChat id : sexshopmalaysia .

Slide ke tepi untuk lihat barang² contoh 🥳🥳 .

Promosi Merdeka Dah Bermula❗
Setiap pembelian akan diberi FREE POSTAGE .. Tidak kira di semenanjung atau di sabah dan sarawak .. .

Free Pos bermula hari ini sehingga 1 september sahaja❗
Jom pakat² beli cepat sebelum promosi habis yee uolls 😁 .

WhatsApp dan Screenshot gambar barang yang nak diorder yee uolls 🤭 .

#sextoymurah #pepekbasah #minahrempit #sextoymalaysia #tetekgede #sexinthecity #bazarpaknil #bazaronline

Follow @secret.shop.maju 
Follow @cikdira.shop.maju 
WeChat id : sexshopmalaysia .

Slide ke tepi untuk lihat barang² contoh 🥳🥳 .

Promosi Merdeka Dah Bermula❗
Setiap pembelian akan diberi FREE POSTAGE .. Tidak kira di semenanjung atau di sabah dan sarawak .. .

Free Pos bermula hari ini sehingga 1 september sahaja❗
Jom pakat² beli cepat sebelum promosi habis yee uolls 😁 .

WhatsApp dan Screenshot gambar barang yang nak diorder yee uolls 🤭 .

#sextoymurah #pepekbasah #minahrempit #sextoymalaysia #tetekgede #sexinthecity #bazarpaknil #bazaronline
870 0 1 September, 2019
*VENDIDO*
Suéter bem quentinho e super lindo
Tam G (serve G/GG)
R$ 19,00
.
.
Comente "quero" e nos envie DM
.
.
.
#brechozinho #brecho #brechopinhais #brechocuritiba #brechopiraquara #bazaronline #bazar #enjoei #iпsтаgооd #desapego #desapega #modainverno #lookinverno #fashionbazar #fashionrevolutionbrasil #curtacuritiba #curtapiraquara
267 1 12 August, 2019

Tricot Varenna -> R$ 159,90
Calça Filadélfia -> R$ 259,90
.
.
Compras pelo site www.estilofepontelo.com.br (Link na bio) 😉
.
.
#store #bazaronline #loja #Indaiatuba #campinas #ootd #outfit #outfitoftheday #look #style #loja #roupas #streetstyle #stylish #instafashion #lojavirtual

Tricot Varenna -> R$ 159,90
Calça Filadélfia -> R$ 259,90
.
.
Compras pelo site www.estilofepontelo.com.br (Link na bio) 😉
.
.
#store #bazaronline #loja #Indaiatuba #campinas #ootd #outfit #outfitoftheday #look #style #loja #roupas #streetstyle #stylish #instafashion #lojavirtual
1,193 14 29 July, 2019

S a l e ❗️❗️Pantalona Mykonos em linho -> clique na foto para entrar direto no site❗️
.
.
Compras pelo site www.estilofepontelo.com.br (Link na bio) 😉
.
.
#store #bazaronline #loja #Indaiatuba #campinas #ootd #outfit #outfitoftheday #look #style #loja #roupas #streetstyle #stylish #instafashion #lojavirtual

S a l e ❗️❗️Pantalona Mykonos em linho -> clique na foto para entrar direto no site❗️
.
.
Compras pelo site www.estilofepontelo.com.br (Link na bio) 😉
.
.
#store #bazaronline #loja #Indaiatuba #campinas #ootd #outfit #outfitoftheday #look #style #loja #roupas #streetstyle #stylish #instafashion #lojavirtual
1,165 5 19 August, 2019