#bazarpaknil Instagram Photos & Videos

bazarpaknil - 11.5m posts

    .
Marilaaa join DROPSHIP Hakak Mochi😊
.
.
Anda takkan keseorangan mencari customer. Ada customer Hakak tolong pass kan. Bab marketing Hakak tolong buatkan. Janji anda rajin berusaha ajerrr😁
.
.
#sweetiesmomochi
#mochialorsetar
#mochi

    .
    Marilaaa join DROPSHIP Hakak Mochi😊
    .
    .
    Anda takkan keseorangan mencari customer. Ada customer Hakak tolong pass kan. Bab marketing Hakak tolong buatkan. Janji anda rajin berusaha ajerrr😁
    .
    .
    #sweetiesmomochi
    #mochialorsetar
    #mochi

    0 1 2 minutes ago
    Fareena Kurung. Nak simpan untuk pakai kenduri hujung tahun ka, untuk dinner ka. Boleh sangat, masuk dalam whishlist siap2 k.
.
Fareena Kurung ni restock bulan ni sahaja taoo. Lepas ni takde dah. Ayokkk🤪Lekaih grab sekarang Early Bird Price. Lambat2 licin nanti.
.
Kali ni Cikyat persembahkan the FIRST TIME ever kurung yang korang boleh variasikan dengan 3 gaya ni:-
.
❤️Gaya pertama, “plain looks” untuk GAYA SIMPLE tapi cutting yang bagi effect mewah
.
❤️Gaya kedua, boleh match kan dengan cardigan hand pleated. Bukan biasa2 tau. Ini untuk gaya OUTSTANDING yang mana special cardigan ni diberikan PERCUMA
.
Dan...
.
❤️Gaya ketiga,  boleh juga ikat dgn tali hiasan di bahagian tengah seakan memakai “scarf” yang diberi PERCUMA juga untuk gaya EKSKLUSIF!
.
“Wahh semua ni dengan satu kurung shj tau! Dapat FREE macam2”.
.
❤️FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
.
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.
.
Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
.
❤️POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
.
❤️MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?
.
❤️BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?
.
❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?Tapi...
.
Jom grab sekarang, Harga Promosi Early Bird Fareena Kurung in Superstyle Cardigan sah sehingga 27/8 sahaja. Stok cepat habiss.
.
❤️Saiz s-xl
Sehelai RM129
Kombo 3 : RM109/pcs
Free postage 1 Malaysia.
.
❤️2xl-5xl
Sehelai RM139
Kombo 3 : Rm119/pcs
Free postage 1 Malaysia
.
.
Jom order sekarang. Cara order:
.
1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik hashtag ini, #LatestCahayayatiFareenaKurung
.
2-Klik Link Ws pada bio utk order (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq.

    Fareena Kurung. Nak simpan untuk pakai kenduri hujung tahun ka, untuk dinner ka. Boleh sangat, masuk dalam whishlist siap2 k.
    .
    Fareena Kurung ni restock bulan ni sahaja taoo. Lepas ni takde dah. Ayokkk🤪Lekaih grab sekarang Early Bird Price. Lambat2 licin nanti.
    .
    Kali ni Cikyat persembahkan the FIRST TIME ever kurung yang korang boleh variasikan dengan 3 gaya ni:-
    .
    ❤️Gaya pertama, “plain looks” untuk GAYA SIMPLE tapi cutting yang bagi effect mewah
    .
    ❤️Gaya kedua, boleh match kan dengan cardigan hand pleated. Bukan biasa2 tau. Ini untuk gaya OUTSTANDING yang mana special cardigan ni diberikan PERCUMA
    .
    Dan...
    .
    ❤️Gaya ketiga, boleh juga ikat dgn tali hiasan di bahagian tengah seakan memakai “scarf” yang diberi PERCUMA juga untuk gaya EKSKLUSIF!
    .
    “Wahh semua ni dengan satu kurung shj tau! Dapat FREE macam2”.
    .
    ❤️FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
    .
    Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.
    .
    Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
    .
    ❤️POKET KIRI & KANAN
    Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
    .
    ❤️MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
    Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?
    .
    ❤️BF N WUDHU FRIENDLY
    Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?
    .
    ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
    Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?Tapi...
    .
    Jom grab sekarang, Harga Promosi Early Bird Fareena Kurung in Superstyle Cardigan sah sehingga 27/8 sahaja. Stok cepat habiss.
    .
    ❤️Saiz s-xl
    Sehelai RM129
    Kombo 3 : RM109/pcs
    Free postage 1 Malaysia.
    .
    ❤️2xl-5xl
    Sehelai RM139
    Kombo 3 : Rm119/pcs
    Free postage 1 Malaysia
    .
    .
    Jom order sekarang. Cara order:
    .
    1-Sila pilih warna dan saiz dahulu, klik hashtag ini, #LatestCahayayatiFareenaKurung
    .
    2-Klik Link Ws pada bio utk order (Sertakan nama baju, warna dan saiz yang nak semasa Whatsapp) Tq.

    1 2 3 minutes ago
    BELI MINIMA 5 HELAI TUALA QEGT20 HANYA RM15.50 SAHAJA! TAK TERMASUK POSTAGE.
.
Code: QEGT 20 (Gift Towel/Small Towel)
- 100% made from bamboo fiber
- Significantly absorb more and dry faster.
- Feel softer after each washing
.
Size: 25 cm x 50 cm
Colour: Blue, Yellow, Green
Price: RM3.10 - Minimum purchase 1 dozen for small towel/gift towel (12 pcs)
.
Available for retail and wholesale purchase now.
.
P/s: Actual colour may vary slightly from what appear online due to lighting and monitor display.
.
---------------------
.
Code: QEGT 20 (Tuala hadiah/Tuala kecil)
- 100% diperbuat dari serat buluh
- Mudah serap dan kering lebih cepat
- Lebih lembut selepas cucian pertama
.
Saiz: 25 cm x 50 cm
Warna: Biru, Kuning, Hijau
Harga: RM3.10 minima pembelian 1 dozen (12 helai) untuk tuala kecil/tuala hadiah
.
- Pembelian sehelai ✅
- Pembelian borong ✅
.
P/s: Warna sebenar produk mungkin berlainan dari apa yang dilihat atas faktor pencahayaan dan skrin layar.
.
Whatsapp untuk order:
.
https://www.wasap.my/601162361639
https://www.wasap.my/601162361639
https://www.wasap.my/601162361639
.
Atau
.
Boleh buat pembelian di shopee kami. Free postage untuk pembelian RM40 ke atas.
.
Link shopee: www.shopee.com.my/tualamurah_premium
.
(LINK ADA DI BIO. BOLEH KLIK)
.
#tualamurahbyqe #tualapremiummurah #tualaberkualiti #tualamandi #tualadapur #tualasukan #tualabayi #bazarpaknil #malaysia #bazarmalaysia #premiumtowel #hygiene #affordablefashion #tualamurah #savewater #kidstowel #bathtowel #malaysia #shahalammarket #prospek #muslimbranded

    BELI MINIMA 5 HELAI TUALA QEGT20 HANYA RM15.50 SAHAJA! TAK TERMASUK POSTAGE.
    .
    Code: QEGT 20 (Gift Towel/Small Towel)
    - 100% made from bamboo fiber
    - Significantly absorb more and dry faster.
    - Feel softer after each washing
    .
    Size: 25 cm x 50 cm
    Colour: Blue, Yellow, Green
    Price: RM3.10 - Minimum purchase 1 dozen for small towel/gift towel (12 pcs)
    .
    Available for retail and wholesale purchase now.
    .
    P/s: Actual colour may vary slightly from what appear online due to lighting and monitor display.
    .
    ---------------------
    .
    Code: QEGT 20 (Tuala hadiah/Tuala kecil)
    - 100% diperbuat dari serat buluh
    - Mudah serap dan kering lebih cepat
    - Lebih lembut selepas cucian pertama
    .
    Saiz: 25 cm x 50 cm
    Warna: Biru, Kuning, Hijau
    Harga: RM3.10 minima pembelian 1 dozen (12 helai) untuk tuala kecil/tuala hadiah
    .
    - Pembelian sehelai ✅
    - Pembelian borong ✅
    .
    P/s: Warna sebenar produk mungkin berlainan dari apa yang dilihat atas faktor pencahayaan dan skrin layar.
    .
    Whatsapp untuk order:
    .
    https://www.wasap.my/601162361639
    https://www.wasap.my/601162361639
    https://www.wasap.my/601162361639
    .
    Atau
    .
    Boleh buat pembelian di shopee kami. Free postage untuk pembelian RM40 ke atas.
    .
    Link shopee: www.shopee.com.my/tualamurah_premium
    .
    (LINK ADA DI BIO. BOLEH KLIK)
    .
    #tualamurahbyqe #tualapremiummurah #tualaberkualiti #tualamandi #tualadapur #tualasukan #tualabayi #bazarpaknil #malaysia #bazarmalaysia #premiumtowel #hygiene #affordablefashion #tualamurah #savewater #kidstowel #bathtowel #malaysia #shahalammarket #prospek #muslimbranded

    0 0 6 minutes ago

Top #bazarpaknil posts

    🚌💨
.
Mau numpang? 😎

    🚌💨
    .
    Mau numpang? 😎

    4,549 35 16 hours ago
    Kalau senyum selalu, semua masalah jadi mudah. Yang susah jadi senang, yang marah jadi tenang. Keep on smilling! You'll get through it. Insyaallah. 💛
.
#AydaJebat #AJscreamer

    Kalau senyum selalu, semua masalah jadi mudah. Yang susah jadi senang, yang marah jadi tenang. Keep on smilling! You'll get through it. Insyaallah. 💛
    .
    #AydaJebat #AJscreamer

    2,678 24 19 August, 2019
    Orange atau merah ?

    Orange atau merah ?

    5,382 62 8 August, 2019
    No one has ever become poor by giving. Bersedekahlah.
Eh! Senyum pun dikira sedekah kan? Nah! 😊
.
#AydaJebat #AJscreamer

    No one has ever become poor by giving. Bersedekahlah.
    Eh! Senyum pun dikira sedekah kan? Nah! 😊
    .
    #AydaJebat #AJscreamer

    2,744 21 17 August, 2019
    💕
.
Dia ni rambut pendek, tapi hati feminine. Ada yang rupa gadis-gadis tapi perangai abang-abang. Ada yang rupa gangster tapi hati ada taman. Awak yang mana satu eh? 🧐

    💕
    .
    Dia ni rambut pendek, tapi hati feminine. Ada yang rupa gadis-gadis tapi perangai abang-abang. Ada yang rupa gangster tapi hati ada taman. Awak yang mana satu eh? 🧐

    3,559 36 6 August, 2019