#bbglowcheras Instagram Photos & Videos

bbglowcheras - 352 posts

Top #bbglowcheras posts

    .
| SUSAH nya jadi perempuan— |
.
bukan lah insecure tapi selalu nak cantik..
untuk kepuasan diri sendiri..
hahahahaha~
.
elehhhhhhhhhhh..
korang pun sama kan ?
kan ?
.
menyantuni jemputan dari Beauty Expert Cheras, memang kakak tak tolak lah..
dimanjakan bak puteri wakkkkkkk..
.
thank you Beauty Expert Cheras for having me..
.
🛀 : @thebeautyexpertcheras
👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com

    .
    | SUSAH nya jadi perempuan— |
    .
    bukan lah insecure tapi selalu nak cantik..
    untuk kepuasan diri sendiri..
    hahahahaha~
    .
    elehhhhhhhhhhh..
    korang pun sama kan ?
    kan ?
    .
    menyantuni jemputan dari Beauty Expert Cheras, memang kakak tak tolak lah..
    dimanjakan bak puteri wakkkkkkk..
    .
    thank you Beauty Expert Cheras for having me..
    .
    🛀 : @thebeautyexpertcheras
    👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com

    135 8 20 April, 2019
    Harga lemang terbakar!!! 🔥 🔥 🔥
.
Boss baru bgtau td, jom bantu lebih ramai utk mampu buat treatment best ni pada harga semperit.
Perghhhh.. Padu lah Boss... 😍 😍.
.
Gaisssss.. Korean BB Glow kat Adelle bukan pakai biashe biashe nye serum. Semua HIGH END nye serum sbb nak make sure wajah uolls berseri puas hati. Sempena lg dekat 2 minggu jek nak raya, beg pun nak packing dah, so jom glow glow dengan Korean BB Glow.
.
Treatment standard artis nak pergi Red Carpet, okeh.
.
Opsss!! Harga ni hanya sah utk yg booking kat link ni:
www.wasap.my/601128255365/KoreanBBGlow
www.wasap.my/601128255365/KoreanBBGlow
www.wasap.my/601128255365/KoreanBBGlow
.
Link di bio.
.
#facialcheras #facialtreatment #facialmuslimah #facialspa #muslimahspa #alamdamai #bbglowcheras #bbglowmurah

    Harga lemang terbakar!!! 🔥 🔥 🔥
    .
    Boss baru bgtau td, jom bantu lebih ramai utk mampu buat treatment best ni pada harga semperit.
    Perghhhh.. Padu lah Boss... 😍 😍.
    .
    Gaisssss.. Korean BB Glow kat Adelle bukan pakai biashe biashe nye serum. Semua HIGH END nye serum sbb nak make sure wajah uolls berseri puas hati. Sempena lg dekat 2 minggu jek nak raya, beg pun nak packing dah, so jom glow glow dengan Korean BB Glow.
    .
    Treatment standard artis nak pergi Red Carpet, okeh.
    .
    Opsss!! Harga ni hanya sah utk yg booking kat link ni:
    www.wasap.my/601128255365/KoreanBBGlow
    www.wasap.my/601128255365/KoreanBBGlow
    www.wasap.my/601128255365/KoreanBBGlow
    .
    Link di bio.
    .
    #facialcheras #facialtreatment #facialmuslimah #facialspa #muslimahspa #alamdamai #bbglowcheras #bbglowmurah

    3 1 18 May, 2019