#benamir Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #benamir and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
5.7
Average comment
0.3
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@kekasih_officialhq Profile picture

@kekasih_officialhq

Dah la bau sedap edisi cekelat ni, warna pon semua cantik cantik 😍😍 Memang rugi betullah siapa yang belum dapatkan kekasih ni😢 Siapa yang belum dapat tu meh laa klik link kat bio sis okey.💗😍 .
#kekasihhq #kekasihhq #Kekasih #kekasihlipmatte #lipcreammurah #lipstickmalaysia #makeupmurah #makeupartist #makeuptutorial #kualalumpur #malaysia #syafiqamelvin #syatilamelvin #mirafilzah #benamir #malaysiaku

Dah la bau sedap edisi cekelat ni, warna pon semua cantik cantik 😍😍 Memang rugi betullah siapa yang belum dapatkan kekasih ni😢 Siapa yang belum dapat tu meh laa klik link kat bio sis okey.💗😍 .
#kekasihhq #kekasihhq #Kekasih #kekasihlipmatte #lipcreammurah #lipstickmalaysia #makeupmurah #makeupartist #makeuptutorial #kualalumpur #malaysia #syafiqamelvin #syatilamelvin #mirafilzah #benamir #malaysiaku
0 1 8 minutes ago
@kekasih_officialhq Profile picture

@kekasih_officialhq

Dah la bau sedap edisi cekelat ni, warna pon semua cantik cantik 😍😍 Memang rugi betullah siapa yang belum dapatkan kekasih ni😢 Siapa yang belum dapat tu meh laa klik link kat bio sis okey.💗😍
.
.
CODE CORAL .
.
#kekasihhq #kekasihhq #Kekasih #kekasihlipmatte #lipcreammurah #lipstickmalaysia #makeupmurah #makeupartist #makeuptutorial #kualalumpur #malaysia #syafiqamelvin #syatilamelvin #mirafilzah #benamir #malaysiaku

Dah la bau sedap edisi cekelat ni, warna pon semua cantik cantik 😍😍 Memang rugi betullah siapa yang belum dapatkan kekasih ni😢 Siapa yang belum dapat tu meh laa klik link kat bio sis okey.💗😍
.
.
CODE CORAL .
.
#kekasihhq #kekasihhq #Kekasih #kekasihlipmatte #lipcreammurah #lipstickmalaysia #makeupmurah #makeupartist #makeuptutorial #kualalumpur #malaysia #syafiqamelvin #syatilamelvin #mirafilzah #benamir #malaysiaku
0 0 8 minutes ago
@kekasih_officialhq Profile picture

@kekasih_officialhq

Dah la bau sedap edisi cekelat ni, warna pon semua cantik cantik 😍😍 Memang rugi betullah siapa yang belum dapatkan kekasih ni😢 Siapa yang belum dapat tu meh laa klik link kat bio sis okey.💗😍
.
.
CODE CORAL .
.
#kekasihhq #kekasihhq #Kekasih #kekasihlipmatte #lipcreammurah #lipstickmalaysia #makeupmurah #makeupartist #makeuptutorial #kualalumpur #malaysia #syafiqamelvin #syatilamelvin #mirafilzah #benamir #malaysiaku

Dah la bau sedap edisi cekelat ni, warna pon semua cantik cantik 😍😍 Memang rugi betullah siapa yang belum dapatkan kekasih ni😢 Siapa yang belum dapat tu meh laa klik link kat bio sis okey.💗😍
.
.
CODE CORAL .
.
#kekasihhq #kekasihhq #Kekasih #kekasihlipmatte #lipcreammurah #lipstickmalaysia #makeupmurah #makeupartist #makeuptutorial #kualalumpur #malaysia #syafiqamelvin #syatilamelvin #mirafilzah #benamir #malaysiaku
1 0 10 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

🦚 Set Merak Kayangan 🦚

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣
🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
🦚 Set Merak Kayangan 🦚
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣
🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
2 0 22 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

🌸 Set Ayu Menawan 🌸

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣ 🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
🌸 Set Ayu Menawan 🌸
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣ 🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
4 0 23 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

❄️ Set Sesuci Salju ❄️

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣.
🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
❄️ Set Sesuci Salju ❄️
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣.
🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
4 0 24 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

🌕 Set Bulan Mengambang 🌕

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣.
🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
🌕 Set Bulan Mengambang 🌕
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣.
🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
4 0 26 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

🌺 Set Cantik Jelita 🌺

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣.
🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
🌺 Set Cantik Jelita 🌺
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣.
🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
4 0 28 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

🦋 Set Rama-rama Indah 🦋

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips.
⁣🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
🦋 Set Rama-rama Indah 🦋
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips.
⁣🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
4 0 29 minutes ago
@shyazlinda_chemat Profile picture

@shyazlinda_chemat

.
💋LIPTINT SOBELLA💋
.
Sobella FruitLiptint adalah liptint buah buahan yang meresap ke dalam kulit, semi gel yang sangat pigmented dan warna yang menarik. .
Kod yang ready stock: 🍉watermelon
🍑peach
🍓strawberry
.
Info lanjut tentang Sobella Liptint: ✅ bersifat waterbased dan semi gel
.
✅ boleh dipanggil cat bibir jugak, sekali sapuan sahaja dah melekat di bibir. Nak tidur pun tak risau akan ada kesan liptint di cadar
.
✅ sah solat since texture jenis yang meresap ke dalam bibir. Tak ada lapisan di atas kulit bibir yang akan membatalkan syarat sah wudhuk.
.
✅ sifat lebih ringan compare dengan lipmatte. Kalau yang jenis duduk rumah tapi suka untuk tampil segar, berseri dan cantik boleh cuba pakai setiap masa. Tak rasa apa apa pun. .
✅ tanggalkan guna berus gigi je setiap kali nak solat tu. Senang. Berus je bibir sekali dengan berus gigi ☺️
.
*RM36 sahaja*
Isi kandungan : 4.5 ml
Tahan berbulan bulan mengikut penggunaan💕
.
.
#LiptintSobella #SobellaLiptint
#Liptint #liptintsobellaviral .
Whatsapp 018-9864885
.
Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat
.
#whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3Malaysia #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah

.
💋LIPTINT SOBELLA💋
.
Sobella FruitLiptint adalah liptint buah buahan yang meresap ke dalam kulit, semi gel yang sangat pigmented dan warna yang menarik. .
Kod yang ready stock: 🍉watermelon
🍑peach
🍓strawberry
.
Info lanjut tentang Sobella Liptint: ✅ bersifat waterbased dan semi gel
.
✅ boleh dipanggil cat bibir jugak, sekali sapuan sahaja dah melekat di bibir. Nak tidur pun tak risau akan ada kesan liptint di cadar
.
✅ sah solat since texture jenis yang meresap ke dalam bibir. Tak ada lapisan di atas kulit bibir yang akan membatalkan syarat sah wudhuk.
.
✅ sifat lebih ringan compare dengan lipmatte. Kalau yang jenis duduk rumah tapi suka untuk tampil segar, berseri dan cantik boleh cuba pakai setiap masa. Tak rasa apa apa pun. .
✅ tanggalkan guna berus gigi je setiap kali nak solat tu. Senang. Berus je bibir sekali dengan berus gigi ☺️
.
*RM36 sahaja*
Isi kandungan : 4.5 ml
Tahan berbulan bulan mengikut penggunaan💕
.
.
#LiptintSobella #SobellaLiptint 
#Liptint #liptintsobellaviral .
Whatsapp 018-9864885
.
Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat
.
#whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3Malaysia  #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil  #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah
2 0 32 minutes ago
@shyazlinda_chemat Profile picture

@shyazlinda_chemat

.
💋LIPTINT SOBELLA💋
.
Sobella FruitLiptint adalah liptint buah buahan yang meresap ke dalam kulit, semi gel yang sangat pigmented dan warna yang menarik. .
Kod yang ready stock: 🍉watermelon
🍑peach
🍓strawberry
.
Info lanjut tentang Sobella Liptint: ✅ bersifat waterbased dan semi gel
.
✅ boleh dipanggil cat bibir jugak, sekali sapuan sahaja dah melekat di bibir. Nak tidur pun tak risau akan ada kesan liptint di cadar
.
✅ sah solat since texture jenis yang meresap ke dalam bibir. Tak ada lapisan di atas kulit bibir yang akan membatalkan syarat sah wudhuk.
.
✅ sifat lebih ringan compare dengan lipmatte. Kalau yang jenis duduk rumah tapi suka untuk tampil segar, berseri dan cantik boleh cuba pakai setiap masa. Tak rasa apa apa pun. .
✅ tanggalkan guna berus gigi je setiap kali nak solat tu. Senang. Berus je bibir sekali dengan berus gigi ☺️
.
*RM36 sahaja*
Isi kandungan : 4.5 ml
Tahan berbulan bulan mengikut penggunaan💕
.
.
#LiptintSobella #SobellaLiptint
#Liptint #liptintsobellaviral .
Whatsapp 018-9864885
.
Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat
.
#whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3Malaysia #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah

.
💋LIPTINT SOBELLA💋
.
Sobella FruitLiptint adalah liptint buah buahan yang meresap ke dalam kulit, semi gel yang sangat pigmented dan warna yang menarik. .
Kod yang ready stock: 🍉watermelon
🍑peach
🍓strawberry
.
Info lanjut tentang Sobella Liptint: ✅ bersifat waterbased dan semi gel
.
✅ boleh dipanggil cat bibir jugak, sekali sapuan sahaja dah melekat di bibir. Nak tidur pun tak risau akan ada kesan liptint di cadar
.
✅ sah solat since texture jenis yang meresap ke dalam bibir. Tak ada lapisan di atas kulit bibir yang akan membatalkan syarat sah wudhuk.
.
✅ sifat lebih ringan compare dengan lipmatte. Kalau yang jenis duduk rumah tapi suka untuk tampil segar, berseri dan cantik boleh cuba pakai setiap masa. Tak rasa apa apa pun. .
✅ tanggalkan guna berus gigi je setiap kali nak solat tu. Senang. Berus je bibir sekali dengan berus gigi ☺️
.
*RM36 sahaja*
Isi kandungan : 4.5 ml
Tahan berbulan bulan mengikut penggunaan💕
.
.
#LiptintSobella #SobellaLiptint 
#Liptint #liptintsobellaviral .
Whatsapp 018-9864885
.
Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat
.
#whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3Malaysia  #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil  #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah
2 0 33 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

💝 Set Lingkaran Cinta 💝

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣ 🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
💝 Set Lingkaran Cinta 💝
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣ 🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
3 0 33 minutes ago
@shyazlinda_chemat Profile picture

@shyazlinda_chemat

.
💋LIPTINT SOBELLA💋
.
Sobella FruitLiptint adalah liptint buah buahan yang meresap ke dalam kulit, semi gel yang sangat pigmented dan warna yang menarik. .
Kod yang ready stock: 🍉watermelon
🍑peach
🍓strawberry
.
Info lanjut tentang Sobella Liptint: ✅ bersifat waterbased dan semi gel
.
✅ boleh dipanggil cat bibir jugak, sekali sapuan sahaja dah melekat di bibir. Nak tidur pun tak risau akan ada kesan liptint di cadar
.
✅ sah solat since texture jenis yang meresap ke dalam bibir. Tak ada lapisan di atas kulit bibir yang akan membatalkan syarat sah wudhuk.
.
✅ sifat lebih ringan compare dengan lipmatte. Kalau yang jenis duduk rumah tapi suka untuk tampil segar, berseri dan cantik boleh cuba pakai setiap masa. Tak rasa apa apa pun. .
✅ tanggalkan guna berus gigi je setiap kali nak solat tu. Senang. Berus je bibir sekali dengan berus gigi ☺️
.
*RM36 sahaja*
Isi kandungan : 4.5 ml
Tahan berbulan bulan mengikut penggunaan💕
.
.
#LiptintSobella #SobellaLiptint
#Liptint #liptintsobellaviral .
Whatsapp 018-9864885
.
Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat
.
#whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3Malaysia #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah

.
💋LIPTINT SOBELLA💋
.
Sobella FruitLiptint adalah liptint buah buahan yang meresap ke dalam kulit, semi gel yang sangat pigmented dan warna yang menarik. .
Kod yang ready stock: 🍉watermelon
🍑peach
🍓strawberry
.
Info lanjut tentang Sobella Liptint: ✅ bersifat waterbased dan semi gel
.
✅ boleh dipanggil cat bibir jugak, sekali sapuan sahaja dah melekat di bibir. Nak tidur pun tak risau akan ada kesan liptint di cadar
.
✅ sah solat since texture jenis yang meresap ke dalam bibir. Tak ada lapisan di atas kulit bibir yang akan membatalkan syarat sah wudhuk.
.
✅ sifat lebih ringan compare dengan lipmatte. Kalau yang jenis duduk rumah tapi suka untuk tampil segar, berseri dan cantik boleh cuba pakai setiap masa. Tak rasa apa apa pun. .
✅ tanggalkan guna berus gigi je setiap kali nak solat tu. Senang. Berus je bibir sekali dengan berus gigi ☺️
.
*RM36 sahaja*
Isi kandungan : 4.5 ml
Tahan berbulan bulan mengikut penggunaan💕
.
.
#LiptintSobella #SobellaLiptint 
#Liptint #liptintsobellaviral .
Whatsapp 018-9864885
.
Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat
.
#whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3Malaysia  #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil  #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah
1 0 34 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

❤️ Set Merah Merah Sayang ❤️

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣ 🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
❤️ Set Merah Merah Sayang ❤️
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣ 🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
3 0 35 minutes ago
@merelips Profile picture

@merelips

✨Authentic Korea Brooch✨⁣

💙 Set Sebiru Langit Rindu 💙

🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣

🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣ 🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak

✨Authentic Korea Brooch✨⁣
⁣
💙 Set Sebiru Langit Rindu 💙
⁣
🍀Sempena hari Malaysia arini, jom kita MERELIPS sampai makcik bawang silau mata tengok kita🤩🤩..⁣ 🍀Harga kasih sayang sis bagi..
☘️Satu set RM49 aje including postage uolss⁣
⁣
🌸Authentic Korea Brooch direct from Seoul
🌸Batu Swarovski yang Merelips⁣ 🌸Fresh from Seoul,Korea
🌸tak perlu fly jauh2 nak pakai brooch Korea yg merelips⁣

#koreabrooch #broochkoreamurah #broochkorea #broochmurah #dramasweetdream #benamir #mirafilzah #kauyangpertama #fikryibrahim #farahnabilah #bigstage2019 #sangkar #zularifin #remyishak
4 0 37 minutes ago
@snacklash_ Profile picture

@snacklash_

🎉A DAY TO REMEMBER .. 🎉IT'S A MALAYSIA DAY EVERYONE 🇲🇾
.
🎉YOU STILL GOT TIME, NOW GRAB YOURS WHILE THIS SPECIAL PROMO AVAILABLE 🎊✨
.
VISIT MY IG FOR MORE DETAILS 🚀
#malaysiaboleh #malaysiaday2019 #happyindependenceday #snacks #salute #promotion #offer #boba #mirafilzah #benamir #politeknikmalaysia #psa

🎉A DAY TO REMEMBER .. 🎉IT'S A  MALAYSIA DAY EVERYONE 🇲🇾
.
🎉YOU STILL GOT TIME, NOW GRAB YOURS WHILE THIS SPECIAL PROMO AVAILABLE 🎊✨
.
VISIT MY IG FOR MORE DETAILS 🚀
#malaysiaboleh #malaysiaday2019 #happyindependenceday #snacks #salute #promotion #offer #boba #mirafilzah #benamir #politeknikmalaysia #psa
1 0 39 minutes ago
@benamirforever Profile picture

@benamirforever

96% rakyat malaysia rindukan @benamirr pada hari Malaysia ini. 😂 .. tapikan ada 4% tak rindu tu , sapa tu baik ngaku.🤣🤣 #adikgurauje .
.
.
#qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak #ben #abpbh32 #teamsikacak

96% rakyat malaysia rindukan @benamirr pada hari Malaysia ini. 😂 .. tapikan ada 4% tak rindu tu , sapa tu baik ngaku.🤣🤣 #adikgurauje .
.
.
#qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak #ben #abpbh32  #teamsikacak
26 5 39 minutes ago
@atia.beautygalore Profile picture

@atia.beautygalore

Sagat eh bukan sajat 😪! Tu diaa duk sagat tumit kaki macam sagat lobak 🤦🏽‍♀️ Tumit kaki merekah? Rosak ? Pakai jer footmask kami, lepas pakai. Tunggu dua tiga hari. Dah gelupas. Pink pink kakinya.
Yang penting TAK SAKIT, TAK PEDIH, TAK LUKA. .
.
.

#footmask #footmaskMalaysia #footmaskViral #maskKaki #stokinKakiAjaib #maskBersihKaki #kakiMerekah #tumitMerekah #kakiSunburn #maskerKaki #kakiCantik #kakipecah #kakiMengerutu #jomCantikKaki #jomKilatKaki #kakiLawa #sweetdream #agenWanted #dropshipwantedmalaysia #videoLawak #videoKelakar #agenneeded #benAmir #miraFilzah #dropshipOpen #sajat

Sagat eh bukan sajat 😪! Tu diaa duk sagat tumit kaki  macam sagat lobak 🤦🏽‍♀️ Tumit kaki merekah? Rosak ? Pakai jer footmask kami, lepas pakai. Tunggu dua tiga hari. Dah gelupas. Pink pink kakinya. 
Yang penting TAK SAKIT, TAK PEDIH, TAK LUKA. .
.
.

#footmask #footmaskMalaysia #footmaskViral #maskKaki  #stokinKakiAjaib #maskBersihKaki #kakiMerekah #tumitMerekah #kakiSunburn #maskerKaki #kakiCantik #kakipecah #kakiMengerutu #jomCantikKaki #jomKilatKaki #kakiLawa #sweetdream #agenWanted #dropshipwantedmalaysia #videoLawak #videoKelakar #agenneeded #benAmir #miraFilzah #dropshipOpen #sajat
8 0 41 minutes ago
@bymxjastore Profile picture

@bymxjastore

Kuala Lumpur, Malaysia

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
-
Model : GUESS WATCH
.
Price : RM65 with box
.
Spec :-
✅ Gred AA
✅ Date function
✅ Battery
✅ Leather
.
Kenapa kena beli di @bymxjastore ?
🔥 FREE BOX GUESS
🔥 FREE postage (sm), +rm5 (ss)
🔥 Paling murah dari igshop yang lain
🔥 Harini payment, esok pos
.
Cara nak order dari @bymxjastore ?
📲 screenshot and send to me via whatsapp!
.
❎ NO BACKOUT BUYER
❎ NO RETURN
❎ NO BOOKING
-
Barang baek ni, order cepat sebelum habis 🙏
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯
.

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
-
Model : GUESS WATCH
.
Price : RM65 with box
.
Spec :-
✅ Gred AA
✅ Date function
✅ Battery
✅ Leather
.
Kenapa kena beli di @bymxjastore ?
🔥 FREE BOX GUESS
🔥 FREE postage (sm), +rm5 (ss)
🔥 Paling murah dari igshop yang lain
🔥 Harini payment, esok pos
.
Cara nak order dari @bymxjastore ?
📲 screenshot and send to me via whatsapp!
.
❎ NO BACKOUT BUYER
❎ NO RETURN
❎ NO BOOKING
-
Barang baek ni, order cepat sebelum habis 🙏
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯
.
0 1 45 minutes ago
@bymxjastore Profile picture

@bymxjastore

Kuala Lumpur, Malaysia

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
-
Model : GUESS WATCH
.
Price : RM65 with box
.
Spec :-
✅ Gred AA
✅ Date function
✅ Battery
✅ Leather
.
Kenapa kena beli di @bymxjastore ?
🔥 FREE BOX GUESS
🔥 FREE postage (sm), +rm5 (ss)
🔥 Paling murah dari igshop yang lain
🔥 Harini payment, esok pos
.
Cara nak order dari @bymxjastore ?
📲 screenshot and send to me via whatsapp!
.
❎ NO BACKOUT BUYER
❎ NO RETURN
❎ NO BOOKING
-
Barang baek ni, order cepat sebelum habis 🙏
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯
.

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
-
Model : GUESS WATCH
.
Price : RM65 with box
.
Spec :-
✅ Gred AA
✅ Date function
✅ Battery
✅ Leather
.
Kenapa kena beli di @bymxjastore ?
🔥 FREE BOX GUESS
🔥 FREE postage (sm), +rm5 (ss)
🔥 Paling murah dari igshop yang lain
🔥 Harini payment, esok pos
.
Cara nak order dari @bymxjastore ?
📲 screenshot and send to me via whatsapp!
.
❎ NO BACKOUT BUYER
❎ NO RETURN
❎ NO BOOKING
-
Barang baek ni, order cepat sebelum habis 🙏
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯
.
0 1 45 minutes ago
@bymxjastore Profile picture

@bymxjastore

Kuala Lumpur, Malaysia

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
-
Model : GUESS WATCH
.
Price : RM65 with box
.
Spec :-
✅ Gred AA
✅ Date function
✅ Battery
✅ Leather
.
Kenapa kena beli di @bymxjastore ?
🔥 FREE BOX GUESS
🔥 FREE postage (sm), +rm5 (ss)
🔥 Paling murah dari igshop yang lain
🔥 Harini payment, esok pos
.
Cara nak order dari @bymxjastore ?
📲 screenshot and send to me via whatsapp!
.
❎ NO BACKOUT BUYER
❎ NO RETURN
❎ NO BOOKING
-
Barang baek ni, order cepat sebelum habis 🙏
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯
.

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
-
Model : GUESS WATCH
.
Price : RM65 with box
.
Spec :-
✅ Gred AA
✅ Date function
✅ Battery
✅ Leather
.
Kenapa kena beli di @bymxjastore ?
🔥 FREE BOX GUESS
🔥 FREE postage (sm), +rm5 (ss)
🔥 Paling murah dari igshop yang lain
🔥 Harini payment, esok pos
.
Cara nak order dari @bymxjastore ?
📲 screenshot and send to me via whatsapp!
.
❎ NO BACKOUT BUYER
❎ NO RETURN
❎ NO BOOKING
-
Barang baek ni, order cepat sebelum habis 🙏
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯
.
0 1 46 minutes ago
@maryk_lala Profile picture

@maryk_lala

Sapa beauty lover mcm lala 🙋🙋
.
WAJIB ada item ni tau..
MaryKay Illuminating Drops..
.
Nampak geglowing ala2 artis giteww!!
.
Ada yang nak sis.buat skincare and makeup class???
Its all FREE tau...
Ajom whtsapp sis..
Kita date 💄💼
.
I 💗 Mary Kay
Lots of 💗
Lala 💋
0 1 7 3 5 6 1 0 8 1
.
@faraisyahshamsudin

#goldivaunit #mymklife #ilovemarykay #marykayskincare #moisturizer #marykaycheras #marykaybrushmakeup #marykaybeautyconsultant #marykaypermaisuri #codkl #codcheras #benamir #mirafilzah #dramasweetdreams #beautyconsultantmarykaycheras #illuminatingdrops #makeupartis

Sapa beauty lover mcm lala 🙋🙋
.
WAJIB ada item ni tau..
MaryKay Illuminating Drops..
.
Nampak geglowing ala2 artis giteww!!
.
Ada yang nak sis.buat skincare and makeup class???
Its all FREE tau...
Ajom whtsapp sis..
Kita date 💄💼
.
I 💗 Mary Kay
Lots of 💗
Lala 💋
0 1 7 3 5 6 1 0 8 1
.
@faraisyahshamsudin

#goldivaunit #mymklife #ilovemarykay #marykayskincare #moisturizer #marykaycheras #marykaybrushmakeup #marykaybeautyconsultant #marykaypermaisuri #codkl #codcheras #benamir #mirafilzah #dramasweetdreams #beautyconsultantmarykaycheras #illuminatingdrops #makeupartis
5 0 50 minutes ago
HOT ITEM 🔥 LONGCHAMP RM100 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 52 minutes ago
HOT ITEM 🔥 LONGCHAMP RM100 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 53 minutes ago
HOT ITEM 🔥 LONGCHAMP RM100 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 53 minutes ago
HOT ITEM 🔥 ADIDAS RM50 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 54 minutes ago
HOT ITEM 🔥 ADIDAS RM50 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 54 minutes ago
HOT ITEM 🔥 ADIDAS RM50 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 54 minutes ago
HOT ITEM 🔥 GUCCI RM90  FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 57 minutes ago

Top #benamir posts

@benamirforever Profile picture

@benamirforever

omggggg sapa tak melting jatuh tangan!!! .. tengok la @benamirr alam semesta semua jatuh tangan .. ini lah warna kesukaan @benamirr is Black anggun mutu keunggulan bergaya 😂 .
.
siapa kah gerangan yg akan menjadi pembonceng motor berkuasa tinggi itu😍😋 .. #qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak .
.
.

omggggg sapa tak melting jatuh tangan!!! .. tengok la @benamirr alam semesta semua jatuh tangan .. ini lah warna kesukaan @benamirr is Black anggun mutu keunggulan bergaya 😂 .
.
siapa kah gerangan yg akan menjadi pembonceng motor berkuasa tinggi itu😍😋 .. #qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak .
.
.
2,105 36 15 September, 2019
@benamirofficialfc Profile picture

@benamirofficialfc

hye semua, cuti ke tu?? untung ye!! selamat hari malaysia guys!! moga Malaysia aman!! . .
aidil , ikman, iskandar, dr muslim, qash adam , adam, budin, sam, zuhal , mikhail, dr ziyad, kamal, zaki, khairil, engku riyad dll itu semua kenangan!! olah lah semua watak ini, tapi kenanglah seorang insan bernama BEN AMIR !! .
taksabar nak tggu FAHIM 🥰🥰
.
#benamir #benamirofficialfc #sikacak #teamsikacak #seriusarrr

hye semua, cuti ke tu?? untung ye!! selamat hari malaysia guys!! moga Malaysia aman!! . .
aidil , ikman, iskandar, dr muslim, qash adam , adam, budin, sam, zuhal , mikhail, dr ziyad, kamal, zaki, khairil, engku riyad dll itu semua kenangan!! olah lah semua watak ini, tapi kenanglah seorang insan bernama BEN AMIR !! .
taksabar nak tggu FAHIM 🥰🥰
.
#benamir #benamirofficialfc #sikacak #teamsikacak #seriusarrr
3,160 118 14 hours ago
@benamirforever Profile picture

@benamirforever

alah alah inai 3 dijari tuh 😂 untung eh adik 😂😂 .
.
.
#qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak #teamsikacak #sweedream

alah alah inai 3 dijari tuh 😂 untung eh adik 😂😂 .
.
.
#qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak #teamsikacak #sweedream
1,077 16 12 hours ago
@benamirforever Profile picture

@benamirforever

tadi @benamirr bangun tido selfie dgn Ben, dah siap bekfes pulak .. yu all bekfes apa, @benamirr air suam je kot🤪🤪 air suam sehat kan kbai
. .
.
senyumlah walau apa yg kita sedang lakukan macam @benamirr okeyhhh 😍😍 .
.
#qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak #abpbh32 #hensem #melting

tadi @benamirr bangun tido selfie dgn Ben, dah siap bekfes pulak .. yu all bekfes apa, @benamirr air suam je kot🤪🤪 air suam sehat kan kbai
. .
.
senyumlah walau apa yg kita sedang lakukan macam @benamirr okeyhhh 😍😍 .
.
#qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak  #abpbh32 #hensem #melting
1,292 23 15 September, 2019
sehat sangat makanan @benamirr tu😂😂 .
.

#qashadam #benamir #benamirforever #dramasweetdreams #beritaawani #sikacak #abpbh32
1,276 14 14 September, 2019
@benamirrr_ Profile picture

@benamirrr_

If I die, let it be- Qash
.
#benamir #artismalaysia

If I die, let it be- Qash
.
#benamir #artismalaysia
2,636 30 11 September, 2019
@benamirrr_ Profile picture

@benamirrr_

Keje partime. Ada yg nk repair kreta?
.
#benamir #Qash #dramasweetdreams

Keje partime. Ada yg nk repair kreta?
.
#benamir #Qash #dramasweetdreams
3,110 38 14 September, 2019
@themix._ Profile picture

@themix._

Haiyyoooo siapa edit ni baik ngaku 😂 sejak bila Qash ada buat announcement dlm sweet dreams yg dia nak buka bengkel 😂 kalau kedai art boleh terima laaa aiyyo 😂
Nampaknyaaa Putri tak boleh dtg bengkel Q untuk 6 hari mencari cinta 😭
.
-Q
(Ingat lagi tak "Q")😏
.
💙
@benamirr #mf #mirafilzah #benamir #qash #dramasweetdreams

Haiyyoooo siapa edit ni baik ngaku 😂 sejak bila Qash ada buat announcement dlm sweet dreams yg dia nak buka bengkel 😂 kalau kedai art boleh terima laaa aiyyo 😂
Nampaknyaaa Putri tak boleh dtg bengkel Q untuk 6 hari mencari cinta 😭
.
-Q
(Ingat lagi tak "Q")😏
.
💙
@benamirr #mf #mirafilzah #benamir #qash #dramasweetdreams
600 28 7 hours ago
@benamirforever Profile picture

@benamirforever

selamat malam @benamirr and all . semoga dapat #sweetdreams ben terus kehati awaaaaa dengan kenderaan comell 😂😂 .
.
.
#dramasweetdreams #qashadam #benamir #abpbh32 #teamsikacak

selamat malam @benamirr and all . semoga dapat  #sweetdreams ben terus kehati awaaaaa dengan kenderaan comell 😂😂 .
.
.
#dramasweetdreams #qashadam #benamir #abpbh32 #teamsikacak
1,048 15 14 September, 2019