#benamir Instagram Photos & Videos

benamir - 66.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #benamir and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
22.4
Average comment
0.6
Posts with video
21/36
Posts with photo
15/36

Hashtag Popularity

DENGAR PESANAN ADIK COMEL NI 😁
.

Turn on notification anda agar tak ketinggalan dgn tips & info kurus drpd saya yg seterusnya 😉
.

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT
.

Dengan ini secara RASMINYA saya buka pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020! Untuk mendaftar segera klik link di bio ig @fatinliyanaaa_ 🔥🔥🔥🔥.
.

Coach FL 0175811257
Follow @fatinliyanaaa_
#teamFatinLiyana
.

#dapurkakmila #melakafood #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei #kakimakan #astrogempak #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah

DENGAR PESANAN ADIK COMEL NI 😁
.

Turn on notification anda agar tak ketinggalan dgn tips & info kurus drpd saya yg seterusnya 😉
.

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT
.

Dengan ini secara RASMINYA saya buka pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020! Untuk mendaftar segera klik link di bio ig @fatinliyanaaa_ 🔥🔥🔥🔥.
.

Coach FL 0175811257
Follow @fatinliyanaaa_ 
#teamFatinLiyana
.

#dapurkakmila #melakafood #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei  #kakimakan #astrogempak  #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah
5 0 19 minutes ago

.
.
Kan dh cakap mimpi mainan tidur, tp ada kalanya mimpi menjadi kenyataan tau. .
.
Seram gak bila mimpi basah kan Qash Adam !! 🤣🤣🤣
.
.
@benamirr
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
Kan dh cakap mimpi mainan tidur, tp ada kalanya mimpi menjadi kenyataan tau. .
.
Seram gak bila mimpi basah kan Qash Adam !! 🤣🤣🤣
.
.
@benamirr 
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 31 minutes ago
.
.
Lorrrr mimpi ke Qash. Ingatkan reality 🤭 Kalau benar seperti mimpi ini, mmg pengsan Qash kat rumah sorang².
.
.
@benamirr 
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 33 minutes ago

.
.
Qash Adam 😱 dgn mimpi yg hadir dlm tidurnya. Naik seram dibuatnya....
.
.
Adakah mimpi itu akan menjadi reality?!! 🤷‍♀️
.
.
@benamirr
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
Qash Adam 😱 dgn mimpi yg hadir dlm tidurnya. Naik seram dibuatnya....
.
.
Adakah mimpi itu akan menjadi reality?!! 🤷‍♀️
.
.
@benamirr 
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 34 minutes ago

.
.
Tak pernah Puteri balik lambat, dengan HP tak ada, risaunya Ibu Lola dan Karl. Puteri hampir kena langgar dengan kereta sewaktu mengejar bas.
.
.
@mfmirafilzah
@seanlje
@ninajuren
@benamirr .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
Tak pernah Puteri balik lambat, dengan HP tak ada, risaunya Ibu Lola dan Karl. Puteri hampir kena langgar dengan kereta sewaktu mengejar bas.
.
.
@mfmirafilzah 
@seanlje 
@ninajuren 
@benamirr .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 36 minutes ago

.
.
" Patutlah dia tak text aku sepanjang hari " - Karl
.
.
" Kalau betul kau wujud, aku tak kenal kau, jadi hidup mati kau bukan urusan aku kan " - Qash Adam .
.
" Maafkan aku " - Qash Adam
.
.
@seanlje
@benamirr
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
" Patutlah dia tak text aku sepanjang hari " - Karl
.
.
" Kalau betul kau wujud, aku tak kenal kau, jadi hidup mati kau bukan urusan aku kan " - Qash Adam .
.
" Maafkan aku " - Qash Adam
.
.
@seanlje 
@benamirr 
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 39 minutes ago

Jom submit order & dapatkan packaging yang sangat menarik dari Bliese hari ini😃

Reposted from @bliese_malaysia (@get_regrann) - Assalamualaikum buat semua sahabat jutawan..Berita gembira buat semua bakal reseller Bliese.
Jom dapatkan ‘bliese plastic bag’ sekarang!

Ada 2 saiz iaitu saiz kecil dan juga saiz besar.

Lepas ni, dari jauh orang dah nampak korang shopping bliese. 😜

Walaupun weekend saya sangat hectic this week 😬 Bliese always is my priority..Part time job yang sangat awesome..😀👏👏 Jom lah cuba Bliese.

Kami ada promo pakej terbaik buat bakal agent. Jom sertai kami.Agent terawal diperlukan di kawasan anda.

#blieseserdang #bliese #teamszt #blieseselangor #bliesemalaysia #blieseputrajaya #blieseserikembangan #bliesekajang #bliesekualalumpur #bliesecyberjaya #blieseshahalam #bliesepuchong #bliesebangi #bliesebanting #neelofa #jannanick #noradanish #benamir #syafiqkyle #missfazura #fattahaminz #aliffsyukriterlajaklaris #yusufiskandar #ctdk #aydajebat #aliffsyukriterlajaklaris #nursajat #malaysia #agentdiperlukan #agentwanted

Jom submit order & dapatkan packaging yang sangat menarik dari Bliese hari ini😃

Reposted from @bliese_malaysia (@get_regrann) -  Assalamualaikum buat semua  sahabat jutawan..Berita gembira buat semua bakal reseller Bliese.
Jom dapatkan ‘bliese plastic bag’ sekarang!

Ada 2 saiz iaitu saiz kecil dan juga saiz besar.

Lepas ni, dari jauh orang dah nampak korang shopping bliese. 😜

Walaupun weekend saya sangat hectic this week 😬 Bliese always is my priority..Part time job yang sangat awesome..😀👏👏 Jom lah cuba Bliese.

Kami ada promo pakej terbaik buat bakal agent. Jom sertai kami.Agent terawal diperlukan di kawasan anda.

#blieseserdang #bliese #teamszt #blieseselangor #bliesemalaysia #blieseputrajaya #blieseserikembangan #bliesekajang #bliesekualalumpur #bliesecyberjaya #blieseshahalam #bliesepuchong #bliesebangi #bliesebanting #neelofa #jannanick #noradanish #benamir #syafiqkyle #missfazura #fattahaminz #aliffsyukriterlajaklaris #yusufiskandar #ctdk #aydajebat #aliffsyukriterlajaklaris #nursajat #malaysia #agentdiperlukan #agentwanted
0 0 46 minutes ago

Assalamualaikum buat semua sahabat jutawan..Berita gembira buat semua bakal reseller Bliese.
Jom dapatkan ‘bliese plastic bag’ sekarang!

Ada 2 saiz iaitu saiz kecil dan juga saiz besar.

Lepas ni, dari jauh orang dah nampak korang shopping bliese. 😜

Walaupun weekend saya sangat hectic this week 😬 Bliese always is my priority..Part time job yang sangat awesome..😀👏👏 Jom lah cuba Bliese.

Kami ada promo pakej terbaik buat bakal agent. Jom sertai kami.Agent terawal diperlukan di kawasan anda.

#blieseserdang #bliese #teamszt #blieseselangor #bliesemalaysia #blieseputrajaya #blieseserikembangan #bliesekajang #bliesekualalumpur #bliesecyberjaya #blieseshahalam #bliesepuchong #bliesebangi #bliesebanting #neelofa #jannanick #noradanish #benamir #syafiqkyle #missfazura #fattahaminz #aliffsyukriterlajaklaris #yusufiskandar #ctdk #aydajebat #aliffsyukriterlajaklaris #nursajat #malaysia #agentdiperlukan #agentwanted

Assalamualaikum buat semua  sahabat jutawan..Berita gembira buat semua bakal reseller Bliese.
Jom dapatkan ‘bliese plastic bag’ sekarang!

Ada 2 saiz iaitu saiz kecil dan juga saiz besar.

Lepas ni, dari jauh orang dah nampak korang shopping bliese. 😜

Walaupun weekend saya sangat hectic this week 😬 Bliese always is my priority..Part time job yang sangat awesome..😀👏👏 Jom lah cuba Bliese.

Kami ada promo pakej terbaik buat bakal agent. Jom sertai kami.Agent terawal diperlukan di kawasan anda.

#blieseserdang #bliese #teamszt #blieseselangor #bliesemalaysia #blieseputrajaya #blieseserikembangan #bliesekajang #bliesekualalumpur #bliesecyberjaya #blieseshahalam #bliesepuchong #bliesebangi #bliesebanting #neelofa #jannanick #noradanish #benamir #syafiqkyle #missfazura #fattahaminz #aliffsyukriterlajaklaris #yusufiskandar #ctdk #aydajebat #aliffsyukriterlajaklaris #nursajat #malaysia #agentdiperlukan #agentwanted
2 0 49 minutes ago

Rindu jgkk 😜
Reposted from @_ba.lovers135 Fuhhhh puas tengok muka @benamirr mlm ni hehehe boleh buat bekalan selama 3 hari hehehe 💖💖💖
-
-
-
@benamirofficialfc
#BenAmir
#Benamirofficialfc
#BA0051TSK
#BenAmirLovers💙
#TeamSikacak
#Baofc #Janji
#BAlovers💋
#BAherokami
#LaraSyakila
#Fahim
#TeamFahim - #regrann

Rindu jgkk 😜
Reposted from @_ba.lovers135 Fuhhhh puas tengok muka @benamirr mlm ni hehehe boleh buat bekalan selama 3 hari hehehe 💖💖💖
-
-
-
@benamirofficialfc 
#BenAmir 
#Benamirofficialfc 
#BA0051TSK
#BenAmirLovers💙 
#TeamSikacak 
#Baofc #Janji
#BAlovers💋
#BAherokami
#LaraSyakila
#Fahim
#TeamFahim - #regrann
9 4 58 minutes ago

100% #mindset kena Kuat
Jgn terikut2 org .
Turn on notification anda, agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips atau info drpd saya
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi 54 Intake FEBRUARY 2020 untuk daftar segera klik link Di bio ig @drninahamat 💃🏽💃🏽💃🏽💥💥💥
.
Nak turun berat secara sihat?? Mudahnya KURUS bila Ada COACH, ILMU & GROUP SUPPORT !!!!
.
Coach drninahamat 0199825290
Follow @drninahamat 📲 Click WhatsApp Di bio IG 👆🏼
#teamahmafmizah
#teamnickhinhussin

#sayanakcantik #kurussihat #terengganufood #singaporefood #jomkurus #kempisperut #kecilkanpaha #dietseimbang #tipsdiet #hantarankahwin #jubahbesar #bajukurungmoden #mirafilzah #benamir #jjcm #coachonline #sayasukamakan #taknakgemuk #nakkurus #sihatmilikku #kurussebelumkahwin #bajunikah #pantaitimur #ddrama #dansadansing #azam2020

100% #mindset kena Kuat
Jgn terikut2 org .
Turn on notification anda, agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips atau info drpd saya
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi 54 Intake FEBRUARY 2020 untuk daftar segera klik link Di bio ig @drninahamat 💃🏽💃🏽💃🏽💥💥💥
.
Nak turun berat secara sihat?? Mudahnya KURUS bila Ada COACH, ILMU & GROUP SUPPORT !!!!
.
Coach drninahamat 0199825290
Follow @drninahamat 📲 Click WhatsApp Di bio IG 👆🏼
#teamahmafmizah
#teamnickhinhussin

#sayanakcantik#kurussihat#terengganufood#singaporefood#jomkurus#kempisperut#kecilkanpaha#dietseimbang#tipsdiet#hantarankahwin#jubahbesar#bajukurungmoden#mirafilzah#benamir#jjcm#coachonline#sayasukamakan#taknakgemuk#nakkurus#sihatmilikku#kurussebelumkahwin#bajunikah#pantaitimur#ddrama#dansadansing#azam2020
1 0 1 hour ago

100% #mindset kena Kuat
Jgn terikut2 org .
Turn on notification anda, agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips atau info drpd saya
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi 54 Intake FEBRUARY 2020 untuk daftar segera klik link Di bio ig @drninahamat 💃🏽💃🏽💃🏽💥💥💥
.
Nak turun berat secara sihat?? Mudahnya KURUS bila Ada COACH, ILMU & GROUP SUPPORT !!!!
.
Coach drninahamat 0199825290
Follow @drninahamat 📲 Click WhatsApp Di bio IG 👆🏼
#teamahmafmizah
#teamnickhinhussin

#sayanakcantik #kurussihat #terengganufood #singaporefood #jomkurus #kempisperut #kecilkanpaha #dietseimbang #tipsdiet #hantarankahwin #jubahbesar #bajukurungmoden #mirafilzah #benamir #jjcm #coachonline #sayasukamakan #taknakgemuk #nakkurus #sihatmilikku #kurussebelumkahwin #bajunikah #pantaitimur #ddrama #dansadansing #azam2020

100% #mindset kena Kuat
Jgn terikut2 org .
Turn on notification anda, agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips atau info drpd saya
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi 54 Intake FEBRUARY 2020 untuk daftar segera klik link Di bio ig @drninahamat 💃🏽💃🏽💃🏽💥💥💥
.
Nak turun berat secara sihat?? Mudahnya KURUS bila Ada COACH, ILMU & GROUP SUPPORT !!!!
.
Coach drninahamat 0199825290
Follow @drninahamat 📲 Click WhatsApp Di bio IG 👆🏼
#teamahmafmizah
#teamnickhinhussin

#sayanakcantik#kurussihat#terengganufood#singaporefood#jomkurus#kempisperut#kecilkanpaha#dietseimbang#tipsdiet#hantarankahwin#jubahbesar#bajukurungmoden#mirafilzah#benamir#jjcm#coachonline#sayasukamakan#taknakgemuk#nakkurus#sihatmilikku#kurussebelumkahwin#bajunikah#pantaitimur#ddrama#dansadansing#azam2020
8 0 1 hour ago

Anda dh ready nak kurus sebelum raya? 😍😍🔥🔥
.
Turn on notification anda, agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips2 atau info drpd saya🔥🔥🔥😍😍😍
.
OK SEKARANG SECARA RASMINYA SAYA OPEN PENDAFTARAN BAGI SESI FEBRUARI 2020 UNTUK DAFTAR SEGERA KLIK LINK DI BIO IG SAYA @faz.zira 🤩🙈👍🔥
.
Nak turun berat badan ilmu pemakanan yg betul? Mudahnya KURUS bila ada coach, ilmu dan team support gaisss!! 👍😍
.
Fazzira 01169516985
Follow @faz.zira

#AdelleaSofea #Cindai #Kampungpeople #Parkjimin #bts #benamir #polisevo3 #onlinecoaching #singapore #bruneifood #malaysiaawesome #halalfood #meletop #fitness #ctdk #ilmukurus #lawakhambar #kurussebelumraya

Anda dh ready nak kurus sebelum raya? 😍😍🔥🔥
.
Turn on notification anda, agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips2 atau info drpd saya🔥🔥🔥😍😍😍
.
OK SEKARANG SECARA RASMINYA SAYA OPEN PENDAFTARAN BAGI SESI FEBRUARI 2020 UNTUK DAFTAR SEGERA KLIK LINK DI BIO IG SAYA @faz.zira 🤩🙈👍🔥
.
Nak turun berat badan ilmu pemakanan yg betul? Mudahnya KURUS bila ada coach, ilmu dan team support gaisss!! 👍😍
.
Fazzira 01169516985
Follow @faz.zira

#AdelleaSofea#Cindai#Kampungpeople#Parkjimin#bts#benamir#polisevo3#onlinecoaching#singapore#bruneifood#malaysiaawesome#halalfood#meletop#fitness#ctdk#ilmukurus#lawakhambar#kurussebelumraya
11 0 1 hour ago

Hai lunas😍tidur malam selalu terganggu? Kalau tidur terganggu mcm mane nak dapatkan kulit yg cantik kan☺️ jom consume luna night by lunaskinz utk dapatkan tidur yg lebih lena dan kulit yg lebih segar keesokan harinya😍❤️
.
Bahan2 utama Luna night
.
💜ASHWAGANDA
Mengurangkan stress, ‘anxiety’ & memperbaiki masalah tidur
.
💜CHAMOMILLE
Memberikan tidur yg nyenyak & mengurangkan stress
.
💜ASTAXANTHIN
Memperbaiki sel-sel kulit & mengekalkan kesihatan kulit
.
CNY SALE TGH ONZ‼
Semenanjung:
1box RM79 diskaun RM10
2boxs RM150 diskaun RM28
3boxs RM220 diskaun RM47
.
Sabah & Sarawak:
1box RM85 diskaun RM10
2boxs RM160 diskaun RM30
3boxs RM235 diskaun RM50
.
Whatsapp tini harini utk lock Lunaskinz korang okiee 😘
.
.
#LunaSkinzKedah #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinz #lunaskinzalorsetar #lunaskinzpokoksena #luna #supplementforskinbodyhealth #lunaskinzmalaysia #innerbeauty #mirafilzah #benamir #dramasweetdreams #adelleasofea #larasyakila #pujaanhatikanda #zizanrazak #polisevo #sangkarmovie #ratutelenovela2019 #beauty #health #lelakikirimantuhan #lunaskinzsungaipetani #kulitcantik #halaldanselamat #codpokoksena #codalorsetar #codkualanerang #agentLunaSkinzKedah #LunaSkinzHQ

Hai lunas😍tidur malam selalu terganggu? Kalau tidur terganggu mcm mane nak dapatkan kulit yg cantik kan☺️ jom consume luna night by lunaskinz utk dapatkan tidur yg lebih lena dan kulit yg lebih segar keesokan harinya😍❤️
.
Bahan2 utama Luna night
.
💜ASHWAGANDA
Mengurangkan stress, ‘anxiety’ & memperbaiki masalah tidur
.
💜CHAMOMILLE
Memberikan tidur yg nyenyak & mengurangkan stress
.
💜ASTAXANTHIN
Memperbaiki sel-sel kulit & mengekalkan kesihatan kulit
.
CNY SALE TGH ONZ‼
Semenanjung:
1box RM79 diskaun RM10
2boxs RM150 diskaun RM28
3boxs RM220 diskaun RM47
.
Sabah & Sarawak:
1box RM85 diskaun RM10
2boxs RM160 diskaun RM30
3boxs RM235 diskaun RM50
.
Whatsapp tini harini utk lock Lunaskinz korang okiee 😘
.
.
#LunaSkinzKedah #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinz #lunaskinzalorsetar #lunaskinzpokoksena #luna #supplementforskinbodyhealth #lunaskinzmalaysia #innerbeauty #mirafilzah #benamir #dramasweetdreams #adelleasofea #larasyakila #pujaanhatikanda #zizanrazak #polisevo #sangkarmovie #ratutelenovela2019 #beauty #health #lelakikirimantuhan #lunaskinzsungaipetani #kulitcantik #halaldanselamat #codpokoksena #codalorsetar #codkualanerang #agentLunaSkinzKedah #LunaSkinzHQ
4 0 1 hour ago

Our happy guests today! Thank you kakak-kakak yang ceria! Tak putus kami bercerita dibuatnya. Next time boleh repeat lagi ya! 🤗 #tetamuhebat #kohlipe #PakejKohLipe #pakej2019 #snorkeling #snorkelingdaytrip #benamir #mirafilzah #kamijual #holidaywithus #sawaddeekapkohlipe #PulauLipe #LipeIsland #maldivesofthailand #thailand #amazingthailand #holiday #beach #island #travel #vacation #travelwithkash #kashislandadventures
.
Visiting Koh Lipe, Maldives of Thailand anytime soon? Contact us today for private tourguide, snorkeling, hotel booking, tour packages and many more! ✈️
.
For booking enquiry, please call our HOTLINE number : +6017-3940759 or Whatsaap to (Please click the link) : http://travelwithkash.wasap.my

Our happy guests today! Thank you kakak-kakak yang ceria! Tak putus kami bercerita dibuatnya. Next time boleh repeat lagi ya! 🤗 #tetamuhebat #kohlipe #PakejKohLipe #pakej2019 #snorkeling #snorkelingdaytrip #benamir #mirafilzah #kamijual #holidaywithus #sawaddeekapkohlipe #PulauLipe #LipeIsland #maldivesofthailand #thailand #amazingthailand #holiday #beach #island #travel #vacation #travelwithkash #kashislandadventures
.
Visiting Koh Lipe, Maldives of Thailand anytime soon? Contact us today for private tourguide, snorkeling, hotel booking, tour packages and many more! ✈️
.
For booking enquiry, please call our HOTLINE number : +6017-3940759 or Whatsaap to (Please click the link) : http://travelwithkash.wasap.my
9 0 1 hour ago
Lara Syakila
😢😢
Throwback episod 20
@benamirr ❤️❤️
#larasyakila #benamir #benamirrofficialfc @benamirofficialfc #baofc #janji #BAherokami #teamsikacak
10 0 1 hour ago
Lara Syakila
Throwback episod 20
@benamirr ❤️❤️
#larasyakila #benamir #benamirrofficialfc @benamirofficialfc #baofc #janji #BAherokami #teamsikacak
12 0 1 hour ago

Fuhh lain mcm advice ank daddy nii😍
Throwback episod 20
@benamirr ❤️❤️
#larasyakila #benamir #benamirrofficialfc @benamirofficialfc #baofc #janji #BAherokami #teamsikacak

Fuhh lain mcm advice ank daddy nii😍
Throwback episod 20
@benamirr ❤️❤️
#larasyakila #benamir #benamirrofficialfc @benamirofficialfc #baofc #janji #BAherokami #teamsikacak
7 0 1 hour ago

Mana tahu ketuk2 akan jadi kenyataan..TAG N SHARE pd kengkawan.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#neelofa #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei #kakimakan #astrogempak #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #chandelier #larasyakila

Mana tahu ketuk2 akan jadi kenyataan..TAG N SHARE pd kengkawan.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#neelofa #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei  #kakimakan #astrogempak  #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #chandelier #larasyakila
577 1 1 hour ago

🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ
.
.
😱 HARGA RM20 sahaja
.
.
Jom baca kelebihan #birdnestessence .
.
. 💕Mencerah & Melembutkan kulit .
💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) .
💕Mengecilkan liang pori terbuka .
💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat .
💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat .
💕Menjadikan tona kulit sekata .
💕Meratakan lubang bekas jerawat .
💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah .
💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata .
💕Meremajakan kulit .
💕Memberbaiki kulit kusam. .
.
#AgentWanted modal serendah rm75 #stokisbnekotatinggi #agentwanted #ministokiswanted #sayajual #serumkecantikkan #instantbirdsnest #sarangburungwalit #saranghaeyo #birdsnest #produkviral #luluskkm #benamir #mirafilzah #sayapakaisayajual #tiktokmalaysia #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmmerbok #BirdNestEssencebyPna #birdnestpropolissoap

🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ
.
.
😱 HARGA RM20 sahaja
.
.
Jom baca kelebihan #birdnestessence .
.
. 💕Mencerah & Melembutkan kulit .
💕Melambatkan penuaan (kulit tegang) .
💕Mengecilkan liang pori terbuka .
💕Menghilangkan serta  mencegah jerawat & jeragat .
💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat .
💕Menjadikan tona kulit sekata .
💕Meratakan lubang bekas jerawat .
💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah .
💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata .
💕Meremajakan kulit .
💕Memberbaiki kulit kusam. .
.
#AgentWanted modal serendah rm75 #stokisbnekotatinggi #agentwanted #ministokiswanted #sayajual #serumkecantikkan #instantbirdsnest #sarangburungwalit #saranghaeyo #birdsnest #produkviral #luluskkm #benamir #mirafilzah #sayapakaisayajual #tiktokmalaysia #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmmerbok #BirdNestEssencebyPna #birdnestpropolissoap
0 0 1 hour ago

.
.
" Bos cakap tadi tak nak tgk muka sy hari ni " - Puteri
.
.
Nasiblah sis tak dpt bos mcm nie kalau tk mmg menangis. 😥😥
.
.
@pu_azman
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
" Bos cakap tadi tak nak tgk muka sy hari ni " - Puteri
.
.
Nasiblah sis tak dpt bos mcm nie kalau tk mmg menangis. 😥😥
.
.
@pu_azman 
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 1 hour ago

Aᴡǫ ᴛʜᴜ ᴛᴋ sᴀʏᴀ ᴍᴇɴᴀɴɢɪs sᴇʙᴀʙ ᴀᴘᴇ?
sᴇʙᴀʙ ᴋᴇɴᴇ sᴇᴋᴏʟᴀʜ ʟᴀɢɪ ʙᴀʀᴜ ʙᴏʟᴇʜ ᴄᴜᴛɪ . Sᴇᴅɪʜʜ ᴛᴀᴜ !
Sᴇʟᴀᴍᴀᴛ Mᴀʟᴀᴍ sᴇᴍᴏɢᴀ ᴇsᴏᴋ ᴘᴀɢɪ ᴅɪᴍᴜʀᴀʜᴋᴀɴ ʀᴇᴢᴇᴋɪ .
_
_
_
_
_
_
#MiraFilzah#RemyIshak #BenAmir #SweetDreams #PujaanHatiKandaRaya #PujaanHatiKanda #LelakiKirimanTuhan #Tiara #Naira #BabyIqy #aydenmikael #BabySayang #OmbakRindu #SangkarMovie #ZulAriffin #Ariani #AdelleaSofea #UngkuIsmailAziz #UqashaSenrose #Uniqlo #keepgoing #mf #MoraEssential #ZizanRazak #MoraEssential #Mira #miming #MiraFilzah #Miraclegacy #ben #blackpink

Aᴡǫ ᴛʜᴜ ᴛᴋ sᴀʏᴀ ᴍᴇɴᴀɴɢɪs sᴇʙᴀʙ ᴀᴘᴇ? 
sᴇʙᴀʙ ᴋᴇɴᴇ sᴇᴋᴏʟᴀʜ ʟᴀɢɪ ʙᴀʀᴜ ʙᴏʟᴇʜ ᴄᴜᴛɪ . Sᴇᴅɪʜʜ ᴛᴀᴜ ! 
Sᴇʟᴀᴍᴀᴛ Mᴀʟᴀᴍ sᴇᴍᴏɢᴀ ᴇsᴏᴋ ᴘᴀɢɪ ᴅɪᴍᴜʀᴀʜᴋᴀɴ ʀᴇᴢᴇᴋɪ . 
_
_
_
_
_
_
#MiraFilzah✨ #RemyIshak #BenAmir #SweetDreams #PujaanHatiKandaRaya #PujaanHatiKanda #LelakiKirimanTuhan #Tiara #Naira #BabyIqy #aydenmikael #BabySayang #OmbakRindu #SangkarMovie #ZulAriffin #Ariani #AdelleaSofea #UngkuIsmailAziz #UqashaSenrose #Uniqlo #keepgoing #mf #MoraEssential #ZizanRazak #MoraEssential #Mira #miming #MiraFilzah #Miraclegacy #ben #blackpink
108 8 2 hours ago

.
.
Punchline Umpama Mimpi Dalam Mimpi tak menjadilah Amar.
.
.
" Sebab aku tak nak ada kena mengena dgn hidup mati org lain " - Qash Adam
.
.
@benamirr
@yusuf_bahrin .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
Punchline Umpama Mimpi Dalam Mimpi tak menjadilah Amar.
.
.
" Sebab aku tak nak ada kena mengena dgn hidup mati org lain " - Qash Adam
.
.
@benamirr 
@yusuf_bahrin .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 2 hours ago

.
.
" Drama Korea semua boleh, Drama Melayu semua tak boleh " - Qash Adam
.
.
" Kau tahukan aku tak suka masuk hospital " - Qash Adam
.
.
@yusuf_bahrin
@benamirr .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
" Drama Korea semua boleh, Drama Melayu semua tak boleh " - Qash Adam
.
.
" Kau tahukan aku tak suka masuk hospital " - Qash Adam
.
.
@yusuf_bahrin 
@benamirr .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
3 0 2 hours ago

.
.
" Bos bagi sy cuti ke hari nie " - Puteri
. " Cuti abah kau " - Tuan Fadil
.
.
Serba salah Puteri, Tuan Fadil ckp tak nak tgk muka dia, lepas tu suruh kerja 💆‍♀️💆‍♀️
.
.
@pu_azman
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
" Bos bagi sy cuti ke hari nie " - Puteri
. " Cuti abah kau " - Tuan Fadil
.
.
Serba salah Puteri, Tuan Fadil ckp tak nak tgk muka dia, lepas tu suruh kerja 💆‍♀️💆‍♀️
.
.
@pu_azman 
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 2 hours ago

8.0 kg turun dalam masa 20 hari weh!!! Bukan biasa biasa product kita ya . Mari semua kita ber-freakyfitz 😁😊 Baru senyum je selalu😁😁
.
Dengan bantuan FREAKYFITZ memang mudah untuk turunkan berat badan!!!! Jom sahut cabaran untuk turunkan berat badan bersama FREAKYFITZ🔥
.
Masalah banyak?
Dah cuba diet, tpi tak boleh? Nak buat apa pun tak tahu?
.
Jom cuba FREAKYFITZ by @shaheizy_sam !!
.
🔥Mengurangkan selera makan
🔥meningkatkan metabolism badan
🔥memberi tenaga seharian
🔥dapat membakar lemak
.
Ayuhhhh gaisssss.!!
Jikalau di luar kawasan, kami boleh POST!
Klik link di bio kami reply laju 😎
.
.
#teamsp011920_ahad3
#suresuccessteamxfreakyfitz
#freakyfitz #mestikurus #hadapsampaijadi
#freakyfitzshaheizysam #samtilla #kurus
#syerivshaheizy #sarimashaheizy #sayajual
#themelvincircle #DramaSweetDreams #mirafilzah #kekasih #fattzura #benamir #resepilauk #freakyfitzhq #selamatpagi

8.0 kg turun dalam masa 20 hari weh!!! Bukan biasa biasa product kita ya . Mari semua kita ber-freakyfitz 😁😊 Baru senyum je selalu😁😁
.
Dengan bantuan FREAKYFITZ memang mudah untuk turunkan berat badan!!!! Jom sahut cabaran untuk turunkan berat badan bersama FREAKYFITZ🔥
.
Masalah banyak?
Dah cuba diet, tpi tak boleh? Nak buat apa pun tak tahu?
.
Jom cuba FREAKYFITZ by @shaheizy_sam !!
.
🔥Mengurangkan selera makan
🔥meningkatkan metabolism badan
🔥memberi tenaga seharian
🔥dapat membakar lemak
.
Ayuhhhh gaisssss.!!
Jikalau di luar kawasan, kami boleh POST!
Klik link di bio kami reply laju 😎
.
.
#teamsp011920_ahad3
#suresuccessteamxfreakyfitz 
#freakyfitz  #mestikurus #hadapsampaijadi
#freakyfitzshaheizysam #samtilla #kurus 
#syerivshaheizy #sarimashaheizy #sayajual 
#themelvincircle #DramaSweetDreams #mirafilzah #kekasih #fattzura #benamir #resepilauk #freakyfitzhq #selamatpagi
7 4 2 hours ago

.
.
" HP ko mana?! " - Tuan Fadil
.
" HP kena langgar van " - Puteri
.
.
Oleh kerana kau dtg lambat dan aku kena marah depan semua org, aku tolak gaji ko 10% 😱
.
.
@pu_azman
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
" HP ko mana?! " - Tuan Fadil
.
" HP kena langgar van " - Puteri
.
.
Oleh kerana kau dtg lambat dan aku kena marah depan semua org, aku tolak gaji ko 10% 😱
.
.
@pu_azman 
@mfmirafilzah .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 2 hours ago

Hampa dah try ke belum Freaky Fitz ni ?
Tak diet pon boleh kurus!! Dengan hanya minum Freaky Fitz je, berjaya turun berat badan berkilo-kilo kami habaq kat hampa.
Wahh best kan !!
.
Dengan bantuan FREAKYFITZ memang mudah untuk turunkan berat badan!!!! Jom sahut cabaran untuk turunkan berat badan bersama FREAKYFITZ🔥
.
Jom cuba FREAKYFITZ by @shaheizy_sam !!
.
🔥Mengurangkan selera makan
🔥meningkatkan metabolism badan
🔥memberi tenaga seharian
🔥dapat membakar lemak
.
Jikalau di luar kawasan, kami boleh POST!
Klik link di bio @freakyfitzbyrose
.
.

#suresuccessteamxfreakyfitz
#freakyfitz #hadapsampaijadi
#freakyfitzshaheizysam #samtilla #kurus #mirafilzah #kekasih #fattzura #benamir #resepilauk #freakyfitzhq #selamatpagi #mestikurus #freakyfitz_officialstokist

Hampa dah try ke belum Freaky Fitz ni ? 
Tak diet pon boleh kurus!! Dengan hanya minum Freaky Fitz je, berjaya turun berat badan berkilo-kilo kami habaq kat hampa. 
Wahh best kan !!
.
Dengan bantuan FREAKYFITZ memang mudah untuk turunkan berat badan!!!! Jom sahut cabaran untuk turunkan berat badan bersama FREAKYFITZ🔥
.
Jom cuba FREAKYFITZ by @shaheizy_sam !!
.
🔥Mengurangkan selera makan
🔥meningkatkan metabolism badan
🔥memberi tenaga seharian
🔥dapat membakar lemak
.
Jikalau di luar kawasan, kami boleh POST!
Klik link di bio @freakyfitzbyrose
.
.

#suresuccessteamxfreakyfitz 
#freakyfitz #hadapsampaijadi 
#freakyfitzshaheizysam #samtilla #kurus  #mirafilzah #kekasih #fattzura #benamir #resepilauk #freakyfitzhq #selamatpagi #mestikurus  #freakyfitz_officialstokist
19 5 2 hours ago

.
.
Bagus Farah nie 😉 Bantu Puteri ambik hp dlm longkang tp malangnya hp tanpa di sedar telah terpelanting ke seberang jalan dan dilanggar van. 🙄🙄Kesian Puteri !! 😔😔
.
.
@mfmirafilzah
@naszsally .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle #sweetdreams #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah#Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku

.
.
Bagus Farah nie 😉 Bantu Puteri ambik hp dlm longkang tp malangnya hp tanpa di sedar telah terpelanting ke seberang jalan dan dilanggar van. 🙄🙄Kesian Puteri !! 😔😔
.
.
@mfmirafilzah 
@naszsally .
.
#Benamir #Mirafilzah #yunarahim #yusufbahrin #ninajuren #puazman #seanjle  #sweetdreams  #dramasweetdreams #miraclegacy #yunarahimfc #yusufbahrinfc #benamirofficialFC #Mirafilzah ✨ #Benamirr #MimpiYangMenyatukanKaudanAku
0 0 2 hours ago

Top #benamir posts

Yg mana satu pilihan hati 😉.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#neelofa #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei #kakimakan #astrogempak #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #seadanyaaku #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #chandelier #larasyakila

Yg mana satu pilihan hati 😉.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#neelofa #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei  #kakimakan #astrogempak  #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #seadanyaaku #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #chandelier #larasyakila
1,956 21 16 January, 2020

Mana tahu ketuk2 akan jadi kenyataan..TAG N SHARE pd kengkawan.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#neelofa #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei #kakimakan #astrogempak #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #chandelier #larasyakila

Mana tahu ketuk2 akan jadi kenyataan..TAG N SHARE pd kengkawan.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#neelofa #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei  #kakimakan #astrogempak  #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #chandelier #larasyakila
577 1 1 hour ago

Do what you love and love what you do❤️✨
.
Ehhh cantiknya cermin mata tu😌 Cantik lg org yg memakainya✨😌 Yelahhh org cantik pakai apa2 pun 𝓒𝓐𝓝𝓣𝓘𝓚❤️✨ So cute🥺✨
.
.
𝙷𝙰𝙿𝙿𝚈 𝚂𝙰𝚃𝚄𝚁𝙳𝙰𝚈 𝙴𝚅𝙴𝚁𝚈𝙾𝙽𝙴🚗⛅️
.
.
#MiraFilzah #benamir #girl #zizanrazak #remyishak #fattahamin #aliffaziz #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #julajuli #ketupatpalasmrhandsome #rahsiahatiperempuan💋 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #dramasweetdreams #adelleasofea #babysayang #galeriariani #nona #ilovemira #purple #ame #abpbh #sangkar💜.

Do what you love and love what you do❤️✨
.
Ehhh cantiknya cermin mata tu😌 Cantik lg org yg memakainya✨😌 Yelahhh org cantik pakai apa2 pun 𝓒𝓐𝓝𝓣𝓘𝓚❤️✨ So cute🥺✨
.
.
𝙷𝙰𝙿𝙿𝚈 𝚂𝙰𝚃𝚄𝚁𝙳𝙰𝚈 𝙴𝚅𝙴𝚁𝚈𝙾𝙽𝙴🚗⛅️
.
.
#MiraFilzah #benamir #girl #zizanrazak #remyishak #fattahamin #aliffaziz #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #julajuli #ketupatpalasmrhandsome #rahsiahatiperempuan💋 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #dramasweetdreams #adelleasofea #babysayang #galeriariani #nona #ilovemira #purple #ame #abpbh #sangkar💜.
3,416 39 18 January, 2020

Ramai yg dm nak resepi sihat. so sebelum saya share ..sy nak tanya ..ada lagi yg Nak .. cukup 300 komen Nak ..sy akan share 😊JANGAN LUPA TAG N SHARE KAWAN2 ANDA MANA TAHU DEPA PUN NAK KAN .
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#neelofa #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei #kakimakan #astrogempak #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #chandelier #larasyakila

Ramai yg dm nak resepi sihat. so sebelum saya share ..sy nak tanya ..ada lagi yg Nak .. cukup 300 komen Nak ..sy akan share 😊JANGAN LUPA TAG N SHARE KAWAN2 ANDA MANA TAHU DEPA PUN NAK KAN .
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi FEBUARI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#neelofa #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei  #kakimakan #astrogempak  #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #chandelier #larasyakila
1,787 788 14 January, 2020

❤️💛

❤️💛
1,225 15 16 January, 2020

Sep awok lunch makan gapoo tu?🤪 Lofa makan ketam pon sukoo gedemo 🍛😋 Cer komen sikit makan gapoo namo tuh tak sei kongsi dgn sara ko? heheee 🍛

Sep awok lunch makan gapoo tu?🤪 Lofa makan ketam pon sukoo gedemo 🍛😋 Cer komen sikit makan gapoo namo tuh tak sei kongsi dgn sara ko? heheee 🍛
617 4 11 hours ago

Family Potrait 2020!! Ada anak2 Fasa 1 dan 2 ...Fasa 1 dah besar menuju remaja dan perlukan perhatian...Fasa 2 tgh dan bakal melasak....tgh macam2 akal nya ....nak2 si ucop hari2 dapat benjol...nak salahkan bibik pun x boleh sebab kita pun tahu anak kita mmg lasak🤣🤣....
.
ucop tgh practise ngorat anak dara orang ke tu?😅😅

Family Potrait 2020!! Ada anak2 Fasa 1 dan 2 ...Fasa 1 dah besar menuju  remaja dan perlukan  perhatian...Fasa 2 tgh dan bakal melasak....tgh macam2 akal nya ....nak2 si ucop hari2 dapat benjol...nak salahkan bibik pun x boleh sebab kita pun tahu anak kita mmg lasak🤣🤣....
.
ucop tgh practise ngorat anak dara orang ke tu?😅😅
1,037 9 15 January, 2020