#bengkung Instagram Photos & Videos

bengkung - 273.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bengkung and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
1.5
Average comment
0.6
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

‼️ SEXY BENGKUNG SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA ‼️
.

BILA MASA YANG SESUAI UTK BER #SEXYBENGKUNG?
.
1) SEMASA WORKOUT - Sangat sesuai dan membantu bagi sesiapa yang ingin mendapatkan perut yang flat kerana ianya sangat membantu
.
2) SEMASA BUAT AKTIVITI HARIAN DI RUMAH - Bagi suri rumah boleh menggunakan #sexybengkung ketika memasak, mengemas rumah kerana ia akan memberi postur yang baik dan membantu mengempiskan perut dengan cepat
.
3) SEMASA TIDUR - Boleh menggunakan semasa tidur juga untuk memberi kesan maksimum
.4) SEMASA MAKAN - Membantu mengawal makan supaya tidak makan secara berlebihan
.
5) SEMASA DIPEJABAT - Boleh digunakan kerana ianya sangat mudah digunakan dan dibuka. So sambil kerja sambil dapatkan perut flat.
.
Ps : Guna bersama #gelkurus untuk kesan super duper maksimum

‼️ SEXY BENGKUNG SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA ‼️
.

BILA MASA YANG SESUAI UTK BER #SEXYBENGKUNG?
.
1) SEMASA WORKOUT - Sangat sesuai dan membantu bagi sesiapa yang ingin mendapatkan perut yang flat kerana ianya sangat membantu
.
2) SEMASA BUAT AKTIVITI HARIAN DI RUMAH - Bagi suri rumah boleh menggunakan #sexybengkung ketika memasak, mengemas rumah kerana ia akan memberi postur yang baik dan membantu mengempiskan perut dengan cepat
.
3) SEMASA TIDUR - Boleh menggunakan semasa tidur juga untuk memberi kesan maksimum
.4) SEMASA MAKAN - Membantu mengawal makan supaya tidak makan secara berlebihan
.
5) SEMASA DIPEJABAT - Boleh digunakan kerana ianya sangat mudah digunakan dan dibuka. So sambil kerja sambil dapatkan perut flat.
.
Ps : Guna bersama #gelkurus untuk kesan super duper maksimum
0 1 10 minutes ago

Kaknis pakai SLIMMING SINGLET + SEXY BENGKUNG 😍
.
Wowww.. meletop uallsss !
.
Perut kempis, lelemak bahagian belakang pun hilang 😘
.
📲 011-58901540
📲 011-58901540

Kaknis pakai SLIMMING SINGLET + SEXY BENGKUNG 😍
. 
Wowww.. meletop uallsss !
. 
Perut kempis, lelemak bahagian belakang pun hilang 😘
.
📲 011-58901540
📲 011-58901540
0 1 10 minutes ago

Sape cakap susah nak pakai #SexyBengkung ??
.
Sape cakap kena lilit-lilit ??
.
Meh tengok cara pakai #SexyBengkung,
Mudah, Ringkas, Tak sampai 5 minit !!

Sape cakap susah nak pakai #SexyBengkung ??
. 
Sape cakap kena lilit-lilit ??
. 
Meh tengok cara pakai #SexyBengkung,
Mudah, Ringkas, Tak sampai 5 minit !!
1 1 23 minutes ago

Awak nak curve kan pinggang awak tak?
Awak suka tak tengok org lain ada body letops mcm si cantik manis ni?
.
.
Jom akak suggest awak amalkan #sexybengkungannette guna konsisten 2 minggu plus sapu krim panas sedap dari Annette
.
Lihat hasil dalam tempoh penggunaan. Dan akak yakin, mesti ada pengurangan inci yg banyak dan nak pakai baju apa cun cantik dah !! 🤭😍

Awak nak curve kan pinggang awak tak? 
Awak suka tak tengok org lain ada body letops mcm si cantik manis ni?
.
.
Jom akak suggest awak amalkan #sexybengkungannette guna konsisten 2 minggu plus sapu krim panas sedap dari Annette
.
Lihat hasil dalam tempoh penggunaan. Dan akak yakin, mesti ada pengurangan inci yg banyak dan nak pakai baju apa cun cantik dah !! 🤭😍
1 1 23 minutes ago

Betul2 nak kempiskan perut? Sapu gel annette dulu baru pakai sexybengkung tau 🤩😍
.
sexybengkung RM59
bodygel RM49

Betul2 nak kempiskan perut? Sapu gel annette dulu baru pakai sexybengkung tau 🤩😍
.
sexybengkung RM59
bodygel RM49
1 1 24 minutes ago

High quality material tau. Mmg best pakai. bkn biasher2 😘😜

High quality material tau. Mmg best pakai. bkn biasher2 😘😜
2 3 28 minutes ago

Best sgt bengkung ni. xmenyesal beli 👍👍👍 Zap zap je siap.

Best sgt bengkung ni. xmenyesal beli 👍👍👍 Zap zap je siap.
2 3 29 minutes ago

Sexy bengkung sesuai utk ibu-ibu berpantang 🤗 zap zap je tanpa pening nk lilit bagai 😜
.
Sapu dgn gel panas Annette mmg terbaik 👍🏻 Pinggang ramping , perut muncet pon hilang 👏🏻

Sexy bengkung sesuai utk ibu-ibu berpantang 🤗 zap zap je tanpa pening nk lilit bagai 😜
. 
Sapu dgn gel panas Annette mmg terbaik 👍🏻 Pinggang ramping , perut muncet pon hilang 👏🏻
1 1 29 minutes ago

Favourite place ♥️

Favourite place ♥️
4 1 32 minutes ago

Dalam pantang digalakkan pakai bengkung. Bengkung mampu memperkemaskan perut anda yang geleber selepas bersalin.

Geleber tersebut jika tak diambil peduli akan menyebabkan ianya sukar dihilangkan pada masa akan datang.

Jika berbengkung perut lebih kemas, lepas pantang hasilnya lebih ramping dan terbentuk. #suzyhoney #bengkung #pantang #sayajual #jual #juai #ipoh #kl #malaysia

Dalam pantang digalakkan pakai bengkung. Bengkung mampu memperkemaskan perut anda yang geleber selepas bersalin.

Geleber tersebut jika tak diambil peduli akan menyebabkan ianya sukar dihilangkan pada masa akan datang.

Jika berbengkung perut lebih kemas, lepas pantang hasilnya lebih ramping dan terbentuk. #suzyhoney #bengkung #pantang #sayajual #jual #juai #ipoh #kl #malaysia
3 0 33 minutes ago

FATIN AFEEFA CELEBRITI WANITA MEMPUNYAI DUA ORG ANAK DGN PINGGANG HANYA 24 INCHI
.
.
Tgk tgk keciknya pinggang dia. Cantik nye badan fatin. Jgn jadikan alasan yg dah beranak pinak kita kena tak jaga badan okay!
.
.
Bentuk badan yg cantik adalah asset wajib wanita! Pinggang yg kecil melambangkan kehidupan anda yg sihat dan anda pasti sentiasa mendapat perhatian wanita lain dan juga lelaki pujaan!
.
.
Wawasan 2020, ubah bentuk badan anda lebih kurus dan cntik utk kehidupan yang lebih bermakna!
.
.
Dapatkan bengkung strap Sexycurve dan losyen panas bakar lemak Wondercurve hari ini!
.
. DM kami sekarang! .
.

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

FATIN AFEEFA CELEBRITI WANITA MEMPUNYAI DUA ORG ANAK DGN PINGGANG HANYA 24 INCHI
.
.
Tgk tgk keciknya pinggang dia. Cantik nye badan fatin. Jgn jadikan alasan yg dah beranak pinak kita kena tak jaga badan okay!
.
.
Bentuk badan yg cantik adalah asset wajib wanita! Pinggang yg kecil melambangkan kehidupan anda yg sihat dan anda pasti sentiasa mendapat perhatian wanita lain dan juga lelaki pujaan!
.
.
Wawasan 2020, ubah bentuk badan anda lebih kurus dan cntik utk kehidupan yang lebih bermakna!
.
.
Dapatkan bengkung strap Sexycurve dan losyen panas bakar lemak Wondercurve hari ini!
.
. DM kami sekarang! .
.

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera
0 0 35 minutes ago

BOREH PANAS BERFUNGSI UNTUK PILIS, PARAM DAN LULUR, 3 IN 1⠀

Boreh Panas boleh digunakan sebagai param, pilis, atau lulur.⠀

Nak guna sebagai pilis atau param, cuma campurkan Boreh Panas dengan sedikit air. Puan boleh sapukan pada dahi (pilis) untuk menghilangkan pening kepala atau rasa nak pitam, juga pada badan (param) untuk megelakkan angin masuk ke dalam tubuh.⠀

Pemakai pilis/param akan merasa nyaman dan berangin, jadi rasa mengantuk dan letih dapat dielakkan. Boleh la FOKUS jaga baby kan!⠀

Multifunction! Boleh juga digunakan diperut ketika berbengkung, hanya campurkan dengan perahan limau nipis⠀


---------------------------⠀
Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀
🌐 Click link di bio⠀
📲 Wassap: 0172232802⠀
📲 Komen ‘DM’ di bawah

BOREH PANAS BERFUNGSI UNTUK PILIS, PARAM DAN LULUR, 3 IN 1⠀
⠀
Boreh Panas boleh digunakan sebagai param, pilis, atau lulur.⠀
⠀
Nak guna sebagai pilis atau param, cuma campurkan Boreh Panas dengan sedikit air. Puan boleh sapukan pada dahi (pilis) untuk menghilangkan pening kepala atau rasa nak pitam, juga pada badan (param) untuk megelakkan angin masuk ke dalam tubuh.⠀
⠀
Pemakai pilis/param akan merasa nyaman dan berangin, jadi rasa mengantuk dan letih dapat dielakkan. Boleh la FOKUS jaga baby kan!⠀
⠀
Multifunction! Boleh juga digunakan diperut ketika berbengkung, hanya campurkan dengan perahan limau nipis⠀
⠀
⠀
---------------------------⠀
Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀
🌐 Click link di bio⠀
📲 Wassap: 0172232802⠀
📲 Komen ‘DM’ di bawah
0 1 40 minutes ago

KOMBO KURUS SEBELUM 2020
.
.
Kami dah selesaikan masalah anda! Utk dptkan body idaman utk tahun baru 2020
.
.
Dptkan set
1. Koko shake
2. Detea
.
.
Hanya minum pada waktunya selama 7-15 hari dan hasilnya Wow!!!
.
.

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

KOMBO KURUS SEBELUM 2020
.
.
Kami dah selesaikan masalah anda! Utk dptkan body idaman utk tahun baru 2020
.
.
Dptkan set
1. Koko shake
2. Detea
.
.
Hanya minum pada waktunya selama 7-15 hari dan hasilnya Wow!!!
.
.

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera
3 0 43 minutes ago

PAKAI GIRDLE PANTS BILA2 MASA!
.
.
Sedap, selesa, menguruskan, menyorokkan lemak, membakar lemak, mengurangkan selulit dan membantu anda dptkan body letups dan body idaman❤️
.
.
Tiap tiap hari pakai, tiap2 hari kurus!
.
.

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

PAKAI GIRDLE PANTS BILA2 MASA!
.
.
Sedap, selesa, menguruskan, menyorokkan lemak, membakar lemak, mengurangkan selulit dan membantu anda dptkan body letups dan body idaman❤️
.
.
Tiap tiap hari pakai, tiap2 hari kurus!
.
.

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera
2 0 51 minutes ago

ADA MASALAH SELULIT DAN LEMAK YG BYK DI PEHA??? .
.
Kalau mmg ada!!! Sexycurve ade Girdle pants yg dpt membantu anda membakar dan pecahkan lemak serta selulit dgn formula tourmaline beads
.
.
Dah bersedia utk kaki yg lebih kecik dan cantik?? DM UNTUK ORDER
. .
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur e #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

ADA MASALAH SELULIT DAN LEMAK YG BYK DI PEHA??? .
.
Kalau mmg ada!!! Sexycurve ade Girdle pants yg dpt membantu anda membakar dan pecahkan lemak serta selulit dgn formula tourmaline beads
.
.
Dah bersedia utk kaki yg lebih kecik dan cantik?? DM UNTUK ORDER
. .
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur e#malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera
1 0 59 minutes ago

Buang angin dlm badan pastu melawaskan tau. no more sembelit after mandi ngn Annette Body Soap ni 🤗

Buang angin dlm badan pastu melawaskan tau. no more sembelit after mandi ngn Annette Body Soap ni 🤗
1 1 1 hour ago

Best sabun ni wangi bau serai. Kalau berpantang elok sgt tau. xpyh rebus serai dah. Sabun guna hat ni mmg best 👍 badan pon segar je

Best sabun ni wangi bau serai. Kalau berpantang elok sgt tau. xpyh rebus serai dah. Sabun guna hat ni mmg best 👍 badan pon segar je
1 1 1 hour ago

MUKA LAWA TAPI PERUT BUNCIT?
.
.
Opsss maaf bukan niat nak mengata tau🙏🏼💆‍♀️
Kadang² muka dah lawa tapi body takde shape atau buncit pulak kan? So nak bagi cover perut buncit dan bagi nampak shape uols wajib pakai #DemicaBengkung ❤️.
.
Fungsi #DemicaBengkung
.
💢Memecahkan lemak Berganda
💢Membentuk pinggang Ramping
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
💢16 tetulang flexible & Adjustable
mengikut sukatan lemak perut
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
Sape nak body letops cepat² DM Anis tau.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

MUKA LAWA TAPI PERUT BUNCIT?
.
.
Opsss maaf bukan niat nak mengata tau🙏🏼💆‍♀️
Kadang² muka dah lawa tapi body takde shape atau buncit pulak kan? So nak bagi cover perut buncit dan bagi nampak shape uols wajib pakai #DemicaBengkung ❤️.
.
Fungsi #DemicaBengkung
.
💢Memecahkan lemak Berganda
💢Membentuk pinggang Ramping
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
💢16 tetulang flexible & Adjustable 
mengikut sukatan lemak perut
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
Sape nak body letops cepat² DM Anis tau.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
4 0 1 hour ago

Wow look at that our hot founder #sexycurve by @sashaabdulaziz 📢Jom grab ramai-ramai sementara YEAR END SALE masih ada 🤗
Repost from @sexycurve_ using @RepostRegramApp - LEMAK PERUT TERKELUAR?
.
.
TIADA BENTUK BADAN?
.
PEHA BESAR?
.
BYK LEMAK DI BAHAGIAN BAWAH BADAN?
.
RASA TAK HAPPY DGN BENTUK BADAN TAK MENARIK?
.
Girdle pant ada!! Selesaikan masalah peha besar, lemak terkeluar bahagian perut dan perut buncit!
.
Ade 2 jenis:
.
Girdle panjang: RM129.90 to RM119.90
.
Girdle pendek: RM99 To RM90
.
Jom beli skrng utk bentuk badan cntik wawasan 2020!!
.
Hidup anda pasti berubah!
.

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

Wow look at that our hot founder #sexycurve by @sashaabdulaziz 📢Jom grab ramai-ramai sementara YEAR END SALE masih ada 🤗
Repost from @sexycurve_ using @RepostRegramApp - LEMAK PERUT TERKELUAR?
.
.
TIADA BENTUK BADAN?
.
PEHA BESAR?
.
BYK LEMAK DI BAHAGIAN BAWAH BADAN?
.
RASA TAK HAPPY DGN BENTUK BADAN TAK MENARIK?
.
Girdle pant ada!! Selesaikan masalah peha besar, lemak terkeluar bahagian perut dan perut buncit!
.
Ade 2 jenis:
.
Girdle panjang: RM129.90 to  RM119.90
.
Girdle pendek: RM99 To RM90
.
Jom beli skrng utk bentuk badan cntik wawasan 2020!!
.
Hidup anda pasti berubah!
.

#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera
10 0 1 hour ago

BOREH PANAS BERFUNGSI UNTUK PILIS, PARAM DAN LULUR, 3 IN 1⠀

Boreh Panas boleh digunakan sebagai param, pilis, atau lulur.⠀

Nak guna sebagai pilis atau param, cuma campurkan Boreh Panas dengan sedikit air. Puan boleh sapukan pada dahi (pilis) untuk menghilangkan pening kepala atau rasa nak pitam, juga pada badan (param) untuk megelakkan angin masuk ke dalam tubuh.⠀

Pemakai pilis/param akan merasa nyaman dan berangin, jadi rasa mengantuk dan letih dapat dielakkan. Boleh la FOKUS jaga baby kan!⠀

Multifunction! Boleh juga digunakan diperut ketika berbengkung, hanya campurkan dengan perahan limau nipis⠀


---------------------------⠀
Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀
🌐 Click link di bio⠀
📲 Wassap: 0172232802⠀
📲 Komen ‘DM’ di bawah

BOREH PANAS BERFUNGSI UNTUK PILIS, PARAM DAN LULUR, 3 IN 1⠀
⠀
Boreh Panas boleh digunakan sebagai param, pilis, atau lulur.⠀
⠀
Nak guna sebagai pilis atau param, cuma campurkan Boreh Panas dengan sedikit air. Puan boleh sapukan pada dahi (pilis) untuk menghilangkan pening kepala atau rasa nak pitam, juga pada badan (param) untuk megelakkan angin masuk ke dalam tubuh.⠀
⠀
Pemakai pilis/param akan merasa nyaman dan berangin, jadi rasa mengantuk dan letih dapat dielakkan. Boleh la FOKUS jaga baby kan!⠀
⠀
Multifunction! Boleh juga digunakan diperut ketika berbengkung, hanya campurkan dengan perahan limau nipis⠀
⠀
⠀
---------------------------⠀
Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀
🌐 Click link di bio⠀
📲 Wassap: 0172232802⠀
📲 Komen ‘DM’ di bawah
0 1 1 hour ago

*MASA MANDI PON BOLEH PECAH LEMAK* .
Hanya sental dengan sabun mandi... Boleh PERCAYA? 😱
.
*MENYAHKAN LEMAK*
Rasa sejuk dingin dikawasan badan yang digosok semasa mandi dan mula berpeluh dan hangat2 selepas mandi.
Ukuran badan makin mengecil.
Berat badan makin turun.
.
*KURANGKAN AIR BERLEBIHAN DALAM BADAN (gemuk air)*
Kencing lebih kerap walau minum air seperti biasa. Ukuran badan makin mengecil walaupun berat badan tak turun banyak.
.
*KURANGKAN ANGIN DALAM BADAN*
Akan kerap kentut dan selalu sendawa. Badan lebih rasa ringan dan selesa.
.
*MENJAUHI TOKSIN*
Pembuangan makin lawas dan berat badan mudah turun.
.
#annettebodysoap
#mandiponbolehkurus
#sabunsauna
#sabunspa
#sabunpecahlemak

*MASA MANDI PON BOLEH PECAH LEMAK* . 
Hanya sental dengan sabun mandi... Boleh PERCAYA? 😱
.
*MENYAHKAN LEMAK*
Rasa sejuk dingin dikawasan badan yang digosok semasa mandi dan mula berpeluh dan hangat2 selepas mandi.
Ukuran badan makin mengecil.
Berat badan makin turun.
.
*KURANGKAN AIR BERLEBIHAN DALAM BADAN (gemuk air)*
Kencing lebih kerap walau minum air seperti biasa. Ukuran badan makin mengecil walaupun berat badan tak turun banyak.
.
*KURANGKAN ANGIN DALAM BADAN*
Akan kerap kentut dan selalu sendawa. Badan lebih rasa ringan dan selesa.
.
*MENJAUHI TOKSIN* 
Pembuangan makin lawas dan berat badan mudah turun.
. 
#annettebodysoap
#mandiponbolehkurus
#sabunsauna
#sabunspa
#sabunpecahlemak
1 1 1 hour ago

YANG NAK TURUNKAN BERAT , NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT BACA NI ! ☺️ Saya mencari sesiapa yang serius nak :

Turunkan berat berkilo kilo
Kempis perut buncit / boroi
Kurangkan selera makan banyak
Nak kurangkan lemak berlebihan
Nak lawaskan pembuangan

Xs Perfect Drink Mocha Dan Latte khas untuk anda !

Nak turunkan berat tanpa stress ? Anda perlu dapatkan ! 😘

#nakkurus #mirafilzah #neelofa #produkkurus #bengkung #jannanick #dramsangat #kurus #kempis #perutbuncit #astroria #astroprima #bajuplussize #zumbamalaysia

YANG NAK TURUNKAN BERAT , NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT BACA NI ! ☺️ Saya mencari sesiapa yang serius nak :

Turunkan berat berkilo kilo
Kempis perut buncit / boroi
Kurangkan selera makan banyak
Nak kurangkan lemak berlebihan
Nak lawaskan pembuangan

Xs Perfect Drink Mocha Dan Latte khas untuk anda !

Nak turunkan berat tanpa stress ? Anda perlu dapatkan ! 😘

#nakkurus #mirafilzah #neelofa #produkkurus #bengkung #jannanick #dramsangat #kurus #kempis #perutbuncit #astroria #astroprima #bajuplussize #zumbamalaysia
0 0 1 hour ago

YANG NAK TURUNKAN BERAT , NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT BACA NI ! ☺️ Saya mencari sesiapa yang serius nak :

Turunkan berat berkilo kilo
Kempis perut buncit / boroi
Kurangkan selera makan banyak
Nak kurangkan lemak berlebihan
Nak lawaskan pembuangan

Xs Perfect Drink Mocha Dan Latte khas untuk anda !

Nak turunkan berat tanpa stress ? Anda perlu dapatkan ! 😘

#nakkurus #mirafilzah #neelofa #produkkurus #bengkung #jannanick #dramsangat #kurus #kempis #perutbuncit #astroria #astroprima #bajuplussize #zumbamalaysia

YANG NAK TURUNKAN BERAT , NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT BACA NI ! ☺️ Saya mencari sesiapa yang serius nak :

Turunkan berat berkilo kilo
Kempis perut buncit / boroi
Kurangkan selera makan banyak
Nak kurangkan lemak berlebihan
Nak lawaskan pembuangan

Xs Perfect Drink Mocha Dan Latte khas untuk anda !

Nak turunkan berat tanpa stress ? Anda perlu dapatkan ! 😘

#nakkurus #mirafilzah #neelofa #produkkurus #bengkung #jannanick #dramsangat #kurus #kempis #perutbuncit #astroria #astroprima #bajuplussize #zumbamalaysia
2 0 1 hour ago

TESTIMONI #DEMICABENGKUNG
.
.
Sape nak bentuk badan ramping bak anak dara 16 tahun? Jom amalkan pakai #DemicaBengkung yg tengah meletup ni.
.
5 Fungsi #DemicaBengkung :
.
💢Memecahkan lemak Berganda
.
💢Membentuk pinggang Ramping
.
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
.
💢16 tetulang flexible & Adjustable
mengikut sukatan lemak perut
.
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
.
Ada size S-XXL. Ada bajet RM100 terus ONZ.
.
DM je anis sekarang utk pilih size bengkung uols 💃🏻.
.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

TESTIMONI #DEMICABENGKUNG
.
.
Sape nak bentuk badan ramping bak anak dara 16 tahun? Jom amalkan pakai #DemicaBengkung yg tengah meletup ni.
.
5 Fungsi #DemicaBengkung :
.
💢Memecahkan lemak Berganda
.
💢Membentuk pinggang Ramping
.
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
.
💢16 tetulang flexible & Adjustable 
mengikut sukatan lemak perut
.
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
.
Ada size S-XXL. Ada bajet RM100 terus ONZ.
.
DM je anis sekarang utk pilih size bengkung uols 💃🏻.
.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
0 0 1 hour ago

DEMICA BENGKUNG DIREKA KHAS UTK SESIAPA YG ADA MASALAH PERUT BUNCIT & MENGGELEBEH
.
.
Cara menggunakan #DemicaBengkung :
.
★ Laraskan cangkuk mengikut keselesaan
★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KE BAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim ‘jatuh'.
.
Cara Basuh :
.
Elakkan basuh gunakan mesin basuh dan dryer. Just rendam dgn air sabun & bersihkan tempat yg kotor. Jemur di tempat yg bukan direct matahari.
.
Tak tahu uols kena pakai size apa? Kita ada size S-XXL.
.
DM nombor fon SEKARANG utk anis bantu pilih size #DemicaBengkung uols.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

DEMICA BENGKUNG DIREKA KHAS UTK SESIAPA YG ADA MASALAH PERUT BUNCIT & MENGGELEBEH
.
.
Cara menggunakan #DemicaBengkung :
.
★ Laraskan cangkuk mengikut keselesaan
★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KE BAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim ‘jatuh'.
.
Cara Basuh :
.
Elakkan basuh gunakan mesin basuh dan dryer. Just rendam dgn air sabun & bersihkan tempat yg kotor. Jemur di tempat yg bukan direct matahari.
.
Tak tahu uols kena pakai size apa? Kita ada size S-XXL.
.
DM nombor fon SEKARANG utk anis bantu pilih size #DemicaBengkung uols.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
1 0 2 hours ago

Pakej latest Untuk 5 Hari...
lebih bajet lebih menarik.
khusus untuk ibu2 yang nak berpantang lebih dari 3 hari dan kurang dari 7 hari

BOOKING sekarang dengan hanya membayar deposit 10% 😉

#PAKEJBERPANTANGMURAH #PAKEJBERPANTANG #pakejmurah #ibuberpantang #berpantang #massage #urut #spa #muslimahspa #ibudanbayi #hospitalandorra #hospitalbersalin #spamurah #bertangas #bengkung #bengkungbersalin #herbamandian #param #pilis #tapel #jamumalaysia #milkbooster #ibumengandung #kajang #ssmenyih

Pakej latest Untuk 5 Hari...
lebih bajet lebih menarik.
khusus untuk ibu2 yang nak berpantang lebih dari 3 hari dan kurang dari 7 hari

BOOKING sekarang dengan hanya membayar deposit 10% 😉

#PAKEJBERPANTANGMURAH #PAKEJBERPANTANG #pakejmurah  #ibuberpantang #berpantang #massage #urut #spa #muslimahspa #ibudanbayi #hospitalandorra #hospitalbersalin #spamurah #bertangas #bengkung #bengkungbersalin #herbamandian #param #pilis #tapel #jamumalaysia #milkbooster #ibumengandung #kajang #ssmenyih
0 0 2 hours ago

Pakej latest Untuk 5 Hari...
lebih bajet lebih menarik.
khusus untuk ibu2 yang nak berpantang lebih dari 3 hari dan kurang dari 7 hari

BOOKING sekarang dengan hanya membayar deposit 10% 😉

#PAKEJBERPANTANGMURAH #PAKEJBERPANTANG #pakejmurah #ibuberpantang #berpantang #massage #urut #spa #muslimahspa #ibudanbayi #hospitalandorra #hospitalbersalin #spamurah #bertangas #bengkung #bengkungbersalin #herbamandian #param #pilis #tapel #jamumalaysia #milkbooster #ibumengandung #kajang #semenyih

Pakej latest Untuk 5 Hari...
lebih bajet lebih menarik.
khusus untuk ibu2 yang nak berpantang lebih dari 3 hari dan kurang dari 7 hari

BOOKING sekarang dengan hanya membayar deposit 10% 😉

#PAKEJBERPANTANGMURAH #PAKEJBERPANTANG #pakejmurah  #ibuberpantang #berpantang #massage #urut #spa #muslimahspa #ibudanbayi #hospitalandorra #hospitalbersalin #spamurah #bertangas #bengkung #bengkungbersalin #herbamandian #param #pilis #tapel #jamumalaysia #milkbooster #ibumengandung #kajang #semenyih
0 0 2 hours ago

Pakej latest Untuk 5 Hari...
lebih bajet lebih menarik.
khusus untuk ibu2 yang nak berpantang lebih dari 3 hari dan kurang dari 7 hari

BOOKING sekarang dengan hanya membayar deposit 10% 😉

#PAKEJBERPANTANGMURAH #PAKEJBERPANTANG #pakejmurah #ibuberpantang #berpantang #massage #urut #spa #muslimahspa #ibudanbayi #hospitalandorra #hospitalbersalin #spamurah #bertangas #bengkung #bengkungbersalin #herbamandian #param #pilis #tapel #jamumalaysia #milkbooster #ibumengandung #kajang #ssmenyih

Pakej latest Untuk 5 Hari...
lebih bajet lebih menarik.
khusus untuk ibu2 yang nak berpantang lebih dari 3 hari dan kurang dari 7 hari

BOOKING sekarang dengan hanya membayar deposit 10% 😉

#PAKEJBERPANTANGMURAH #PAKEJBERPANTANG #pakejmurah  #ibuberpantang #berpantang #massage #urut #spa #muslimahspa #ibudanbayi #hospitalandorra #hospitalbersalin #spamurah #bertangas #bengkung #bengkungbersalin #herbamandian #param #pilis #tapel #jamumalaysia #milkbooster #ibumengandung #kajang #ssmenyih
1 0 2 hours ago

Testimoni lagi and lagi.. Hilang 3kg selepas consume TRIAL PACK GREENSLIM..kalau korang nak turun banyak lagi bole ambil sebotol lagi jimat..nak kesan cepat ambil KOMBO SET (greenslim + tbc).. . ☘️PRICE GREENSLIM
☘️BUY 1 RM 118
☘️BUY 2 RM 200
☘️INCLUDE POS . ☕️PRICE TINA BEAUTY COFFEE
☕️1 BOX RM58
☕️2 BOX RM105
☕️INCLUDE POS . ✅PRICE KOMBO SET (GS + TBC)
✅RM 168 sm , RM 175 ss
✅FREEGIFT =========================
👉Nak oder?
📲Whatsapp : 0179691676

atau click bio wssp di atas 👆 =========================
#greenslim #greenslimslimming #tinabeautycoffee #kopikurus #feedbackgreenslim #sayajual
#slimmingproducts #diet #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs #vitaminc
#ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #tipskurus #juzfit #vitc #trudolly #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #bengkung #plus-size #trudolly #muamalaysia #slimdollz #kelantan

Testimoni lagi and lagi.. Hilang 3kg selepas consume TRIAL PACK GREENSLIM..kalau korang nak turun banyak lagi bole ambil sebotol lagi jimat..nak kesan cepat ambil KOMBO SET (greenslim + tbc).. . ☘️PRICE GREENSLIM
☘️BUY 1 RM 118
☘️BUY 2 RM 200
☘️INCLUDE POS . ☕️PRICE TINA BEAUTY COFFEE
☕️1 BOX RM58
☕️2 BOX RM105
☕️INCLUDE POS . ✅PRICE KOMBO SET (GS + TBC)
✅RM 168 sm , RM 175 ss
✅FREEGIFT =========================
👉Nak oder?
📲Whatsapp : 0179691676

atau click bio wssp di atas 👆 =========================
#greenslim #greenslimslimming #tinabeautycoffee #kopikurus #feedbackgreenslim #sayajual 
#slimmingproducts #diet #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs #vitaminc 
#ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #tipskurus #juzfit #vitc #trudolly #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #bengkung #plus-size #trudolly #muamalaysia #slimdollz #kelantan
1 0 2 hours ago

BOREH PANAS BERFUNGSI UNTUK PILIS, PARAM DAN LULUR, 3 IN 1⠀

Boreh Panas boleh digunakan sebagai param, pilis, atau lulur.⠀

Nak guna sebagai pilis atau param, cuma campurkan Boreh Panas dengan sedikit air. Puan boleh sapukan pada dahi (pilis) untuk menghilangkan pening kepala atau rasa nak pitam, juga pada badan (param) untuk megelakkan angin masuk ke dalam tubuh.⠀

Pemakai pilis/param akan merasa nyaman dan berangin, jadi rasa mengantuk dan letih dapat dielakkan. Boleh la FOKUS jaga baby kan!⠀

Multifunction! Boleh juga digunakan diperut ketika berbengkung, hanya campurkan dengan perahan limau nipis⠀


---------------------------⠀
Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀
🌐 Click link di bio⠀
📲 Wassap: 0172232802⠀
📲 Komen ‘DM’ di bawah

BOREH PANAS BERFUNGSI UNTUK PILIS, PARAM DAN LULUR, 3 IN 1⠀
⠀
Boreh Panas boleh digunakan sebagai param, pilis, atau lulur.⠀
⠀
Nak guna sebagai pilis atau param, cuma campurkan Boreh Panas dengan sedikit air. Puan boleh sapukan pada dahi (pilis) untuk menghilangkan pening kepala atau rasa nak pitam, juga pada badan (param) untuk megelakkan angin masuk ke dalam tubuh.⠀
⠀
Pemakai pilis/param akan merasa nyaman dan berangin, jadi rasa mengantuk dan letih dapat dielakkan. Boleh la FOKUS jaga baby kan!⠀
⠀
Multifunction! Boleh juga digunakan diperut ketika berbengkung, hanya campurkan dengan perahan limau nipis⠀
⠀
⠀
---------------------------⠀
Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀
🌐 Click link di bio⠀
📲 Wassap: 0172232802⠀
📲 Komen ‘DM’ di bawah
3 1 2 hours ago
RM10
.
Maroon, Green &Pink
.
Span
.
Front button
.
#bramenyusu #bramenyusumalaysia #nursingbramalaysia #nursingbra #pregnantbramalaysia #bengkung #bengkungbersalin
1 1 2 hours ago

Top #bengkung posts

Boonga Mak Kuntum– Bengkung Super Zapp
.
.
Bengkung PRAPP PRAPP ✅Direka Khas Untuk Ibu Lepas Bersalin Secara CZER
✅Dijahit Menggunakan Kain Belacu
✅100% Cotton Untuk memberi Lebih keselesaan Si Pemakai
✅ Percuma Pouch Bag
.
.
Cara Pakai:
1. Sisipkan bahagian kanan kain velcro dahulu.
2. Mulakan tarik getah pelekat no.1 bahagian atas ikut selesa
3. Kemudian tarik getah no.3 bahagian bawah sekali dengan ikut selesa.
4. Seterusnya tarik getah no.2 dibahagian tengah ikut keselesaan dan juga sebagai kemasan.
5. Bengkung Prap senang dipakai dan senang dibuka untuk ke tandas hanya kurang dari 1 minit shj.
.
.
Whatsapp Cik Nat tauu kalau nak order. Klik je link di bio ya😘
.
#bengkung #bengkungboonga #bengkungzapp #bengkungekspress #bengkungmudah #dramasweetdreams #kauyangpertama #icanseeyourvoicemalaysia2

Boonga Mak Kuntum– Bengkung Super Zapp
.
.
Bengkung PRAPP PRAPP ✅Direka Khas Untuk Ibu Lepas Bersalin Secara CZER
✅Dijahit Menggunakan Kain Belacu
✅100% Cotton Untuk memberi Lebih keselesaan Si Pemakai
✅ Percuma Pouch Bag
.
.
Cara Pakai:
1. Sisipkan bahagian kanan kain velcro dahulu.
2. Mulakan tarik getah pelekat no.1 bahagian atas ikut selesa
3. Kemudian tarik getah no.3 bahagian bawah sekali dengan ikut selesa.
4. Seterusnya tarik getah no.2 dibahagian tengah ikut keselesaan dan juga sebagai kemasan.
5. Bengkung Prap senang dipakai dan senang dibuka untuk ke tandas hanya kurang dari 1 minit shj.
.
.
Whatsapp Cik Nat tauu kalau nak order. Klik je link di bio ya😘
.
 #bengkung #bengkungboonga #bengkungzapp #bengkungekspress #bengkungmudah #dramasweetdreams #kauyangpertama #icanseeyourvoicemalaysia2
260 6 25 September, 2019

So my bengkung isnt the traditional type but it still does the exact same thing..!👌🏻💪🏻🥰 I wanted a comfy, stretchy wearable corset to help my waist after pregnancy...one i can wear around the house and breathe with 😂...thanks @mamawaymy for such a perfect bengkung! 👊🏻💃🏻🏃🏻‍♀️
.
Here is a discount code!: MAMAWAY-SARIMAH
For you to enjoy Rm15 off with purchase over RM200 💋
.
#mamawaymalaysia #mamaway #lovemamaway #sarimahibrahim #corset #bengkung #waisttrainer #waistsupport #newmummy #postpartumbody

So my bengkung isnt the traditional type but it still does the exact same thing..!👌🏻💪🏻🥰 I wanted a comfy, stretchy wearable corset to help my waist after pregnancy...one i can wear around the house and breathe with 😂...thanks @mamawaymy for such a perfect bengkung! 👊🏻💃🏻🏃🏻‍♀️
.
Here is a discount code!: MAMAWAY-SARIMAH 
For you to enjoy Rm15 off with purchase over RM200 💋
.
#mamawaymalaysia #mamaway #lovemamaway #sarimahibrahim #corset #bengkung #waisttrainer #waistsupport #newmummy #postpartumbody
1,957 35 7 September, 2019
To make sure booty bumper korang tak lari alignment & lift up waktu Raya, better korang dapat Kerve Modern Korset now! Size S & Size M dah tak banyak. 
YOU GO GURLLL! Mwaaaah 🍑 👄 @kerve.official @kerve.official @kerve.official . .

#kerve
#kervekorsetmoden
#pakaicamxpakai
#korsetmoden 
#bodymantop 
#bodyching
#bodyhelok
#bodybaek
#legacysarraashley
#bodydream
#princessarraashley 
#achievetheimpossible
#shapewear
#shapewearmalaysia
#shapein2minutes
#bengkung
#waisttrainer
#ShowYourConfidence
#shapeyourbodyin2minutes
#bodygoals
2,958 64 23 April, 2019

Pejam celik pejam celik dah masuk tengah bulan OKTOBER 2019
.
3 bulan lagi nak masuk tahun 2020.. Cepat betul masa berlalu.. Jom sama² kita mulakan.
.
TAG kawan² anda dan cabar mereka mulai 💪
.
TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di ig coach fridajeb.
.
ONLINE COACHING INTAKE BULAN NOVEMBER
.
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link Whatsapp di bio
.
Coach Fridajeb
+60124157571
.
#bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #kurusonline #coachfridajeb #kempiskanperut #coachkurusmalaysia #blouselabuh #bajubayi #strollerpreloved #tipsperutbuncit #tipsdiet #bengkung #mealprepmalaysia #singapore #tudungruffle #psjubahsouq #psminazshahalam #psminimalace #brunei #rizalmanibrahim #sometimesbyasiandesigners #tudungbawal #pssugarscarf #psjubahsouq

Pejam celik pejam celik dah masuk tengah bulan OKTOBER 2019
.
3 bulan lagi nak masuk tahun 2020.. Cepat betul masa berlalu.. Jom sama² kita mulakan.
.
TAG kawan² anda dan cabar mereka mulai 💪
.
TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di ig coach fridajeb.
.
ONLINE COACHING INTAKE BULAN NOVEMBER
.
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link Whatsapp di bio
. 
Coach Fridajeb
+60124157571
.
#bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #kurusonline #coachfridajeb #kempiskanperut #coachkurusmalaysia #blouselabuh #bajubayi #strollerpreloved #tipsperutbuncit #tipsdiet #bengkung #mealprepmalaysia #singapore #tudungruffle #psjubahsouq #psminazshahalam #psminimalace #brunei #rizalmanibrahim #sometimesbyasiandesigners #tudungbawal #pssugarscarf #psjubahsouq
1,294 80 15 October, 2019

CIRI CIRI HIDANGAN NASI TAK SIHAT
.
Antara ciri² gaya pemakanan nasi yang tak sihat yang di amalkan:
.
1. Nasi banyak membukit mungkin teruk kerjanya membanting tulang.
.
2. Tak ada sayur dalam pinggan. Ulam ulaman jauh sekali.
.
3. Ayam seketul bersama kulit di tengah. Kadang kadang daging. Ikan jarang jarang ambil.
.
4. Kuah mesti nak banjir. Kena pula kuah sambal tumis yang berminyak, lemak manis pedas.
.
5. Tak sah makan tak ada teh ais, teh o ais, nescafe ais, sirap limau ais dan rokok.
.
Cara pengambilan nasi sebegini amat la tak menyihatkan. Akhirnya nasi juga yang di persalahkan kerana menggemukkan masyarakat.
.
TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di ig coach fridajeb.
.
ONLINE COACHING INTAKE BULAN NOVEMBER
.
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link Whatsapp di bio
.
Coach Fridajeb
+60124157571
.
#bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #kurusonline #coachfridajeb #kempiskanperut #coachkurusmalaysia #blouselabuh #bajubayi #strollerpreloved #tipsperutbuncit #tipsdiet #bengkung #mealprepmalaysia #singapore #tudungruffle #psjubahsouq #psminazshahalam #psminimalace #brunei #rizalmanibrahim #sometimesbyasiandesigners #tudungbawal #pssugarscarf #psjubahsouq

CIRI CIRI HIDANGAN NASI TAK SIHAT
.
Antara ciri² gaya pemakanan nasi yang tak sihat yang di amalkan:
.
1. Nasi banyak membukit mungkin teruk kerjanya membanting tulang.
.
2. Tak ada sayur dalam pinggan. Ulam ulaman jauh sekali.
.
3. Ayam seketul bersama kulit di tengah. Kadang kadang daging. Ikan jarang jarang ambil.
.
4. Kuah mesti nak banjir. Kena pula kuah sambal tumis yang berminyak, lemak manis pedas.
.
5. Tak sah makan tak ada teh ais, teh o ais, nescafe ais, sirap limau ais dan rokok.
.
Cara pengambilan nasi sebegini amat la tak menyihatkan. Akhirnya nasi juga yang di persalahkan kerana menggemukkan masyarakat.
.
TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di ig coach fridajeb.
.
ONLINE COACHING INTAKE BULAN NOVEMBER
.
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link Whatsapp di bio
. 
Coach Fridajeb
+60124157571
.
#bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #kurusonline #coachfridajeb #kempiskanperut #coachkurusmalaysia #blouselabuh #bajubayi #strollerpreloved #tipsperutbuncit #tipsdiet #bengkung #mealprepmalaysia #singapore #tudungruffle #psjubahsouq #psminazshahalam #psminimalace #brunei #rizalmanibrahim #sometimesbyasiandesigners #tudungbawal #pssugarscarf #psjubahsouq
1,509 21 14 October, 2019

ANTARA SEBAB KENAPA PERLU SARAPAN..
.
1. PERANGSANG TENAGA SEBELUM MEMULAKAN HARI

Semua orang seharusnya memulakan hari mereka dengan nutrien dan zat berkhasiat sebanyak mungkin. Satu perkara menarik berkenaan sarapan ialah terdapat makanan biasa di mana ia sebenarnya makanan super yang mengandungi nilai nutrien yang baik kepada kesihatan kita.
.
2. FOKUS
.
Bagi yang bekerja, pasti ada yang terlepas sarapan merasa sukar fokus dalam kerja mereka. Bila kita sudah bersarapan, ia sebenarnya membantu kita lebih fokus dan produktif dalam rutin seharian sehinggalah waktu rehat atau makan tengah hari untuk rehat dan mengisi semula ‘minyak’ untuk kekal produktif dan fokus pada waktu petang.
.
3. MENGURANGKAN STRESS DAN PERASAAN MUDAH MARAH
.
Bayangkan keadaan diri anda tidak makan selama beberapa jam dan terus pergi bekerja tanpa mengambil sebarang sarapan, anda pasti tidak mahu orang menghampiri anda pada pagi tersebut.
.
4. MENGELAK SITUASI KELAPARAN

Apabila kita mengambil keputusan untuk tidak mengambil sarapan, tubuh badan akan mengaktifkan mod survival dan mula menyimpan kalori yang seharusnya di bakar pada pagi tersebut.
.
Akibatnya, kalori yang di simpan ini bertukar menjadi lemak. Sarapan mampu mencegah perkara ini daripada berlaku dan mengelakkan penyimpanan kalori bertukar menjadi lemak.
.
TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di ig @suriati.omar .
.
ONLINE COACHING INTAKE BULAN OKTOBER
.
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
Click link Di bio IG @suriati.omar utk detail program .
#jubahsaizbesar #bajubesarmurah #turunlemak #jomkurus #kurusdarirumah #kurustanpaubat #kurungextrasize #bakarlemak #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #bajusauna #dressnikah #dressplussize #bajukurunglace #kurusonline #workoutdarirumah #teamsuriatiomar #resepidiet #garsakitchen #bajubranded #bengkung #losyenkurus #singapore #kempiskanperut #nursajatbengkung #travel

ANTARA SEBAB KENAPA PERLU SARAPAN..
.
1. PERANGSANG TENAGA SEBELUM MEMULAKAN HARI

Semua orang seharusnya memulakan hari mereka dengan nutrien dan zat berkhasiat sebanyak mungkin. Satu perkara menarik berkenaan sarapan ialah terdapat makanan biasa di mana ia sebenarnya makanan super yang mengandungi nilai nutrien yang baik kepada kesihatan kita.
.
2. FOKUS
. 
Bagi yang bekerja, pasti ada yang terlepas sarapan merasa sukar fokus dalam kerja mereka. Bila kita sudah bersarapan, ia sebenarnya membantu kita lebih fokus dan produktif dalam rutin seharian sehinggalah waktu rehat atau makan tengah hari untuk rehat dan mengisi semula ‘minyak’ untuk kekal produktif dan fokus pada waktu petang.
.
3. MENGURANGKAN STRESS DAN PERASAAN MUDAH MARAH
.
Bayangkan keadaan diri anda tidak makan selama beberapa jam dan terus pergi bekerja tanpa mengambil sebarang sarapan, anda pasti tidak mahu orang menghampiri anda pada pagi tersebut.
.
4. MENGELAK SITUASI KELAPARAN

Apabila kita mengambil keputusan untuk tidak mengambil sarapan, tubuh badan akan mengaktifkan mod survival dan mula menyimpan kalori yang seharusnya di bakar pada pagi tersebut.
. 
Akibatnya, kalori yang di simpan ini bertukar menjadi lemak. Sarapan mampu mencegah perkara ini daripada berlaku dan mengelakkan penyimpanan kalori bertukar menjadi lemak.
.
TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di ig @suriati.omar .
.
ONLINE COACHING INTAKE BULAN OKTOBER
.
✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching
✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari
✔️ Combo workout step by step dari rumah
✔️ Groceries checklist
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
Click link Di bio IG @suriati.omar utk detail program .
#jubahsaizbesar #bajubesarmurah #turunlemak #jomkurus #kurusdarirumah #kurustanpaubat #kurungextrasize #bakarlemak #tipskurus #kurusmakannasi #onlinecoachingkurus #coachdietviral #coachturunberat #bajusauna #dressnikah #dressplussize #bajukurunglace #kurusonline #workoutdarirumah #teamsuriatiomar #resepidiet #garsakitchen #bajubranded #bengkung #losyenkurus #singapore #kempiskanperut #nursajatbengkung #travel
1,821 34 24 September, 2019