#bestfmmalaysia Instagram Photos & Videos

bestfmmalaysia - 6.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bestfmmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 hours
Average like
87.2
Average comment
11
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

kalau kerap pening kepala nak buat apa ye selain makan panadol? 🤕cuba share sikit awk...
.
.
malam jgn buat-buat lupa dgr 104.1fm ye ZZ ada je nie... cuti dh habis 😁
#radioannouncer #bestfmmalaysia #jb #joho #bestnight #bestcinta2020

kalau kerap pening kepala nak buat apa ye selain makan panadol? 🤕cuba share sikit awk...
.
.
malam jgn buat-buat lupa dgr 104.1fm ye ZZ ada je nie... cuti dh habis 😁
#radioannouncer #bestfmmalaysia #jb #joho #bestnight #bestcinta2020
553 114 17 hours ago

Isteri abang kalau masak, tak pernah tak sedap.Kadang kadang masak telur pun dah sedap💓💓💓 .
Itu contoh ayat beli jiwa dia😉😉😉
Isteri ni kena lah puji selalu, baru lah apa yg kita nak tu, boleh dapat..😆😆😆
.
Jemput tengok semua udang campur nenas masak lemak dgn sayur kacang buncis..
.
Jangan minta,jangan ngences,jangan kecur,jangan suruh pos,jangan tanya lagi bahan bahannya, jangan jangan 😂
.
#AbangSayangIsteriAbang #IsteriAbangRajinMasak
#SarapanPagiDgnMakanTghHari #AbangTakSukaMakanLuar
#IsteriAbangYangBuat #MakanMakan #NakMakanApa #JanganMinta #PenyampaiRadio #BestFmMalaysia
#AbangSambungggg #JohorStemboat

Isteri abang kalau masak, tak pernah tak sedap.Kadang kadang masak telur pun dah sedap💓💓💓 .
Itu contoh ayat beli jiwa dia😉😉😉
Isteri ni kena lah puji selalu, baru lah apa yg kita nak tu, boleh dapat..😆😆😆
.
Jemput tengok semua udang campur nenas masak lemak dgn sayur kacang buncis..
.
Jangan minta,jangan ngences,jangan kecur,jangan suruh pos,jangan tanya lagi bahan bahannya, jangan jangan 😂
.
#AbangSayangIsteriAbang #IsteriAbangRajinMasak
#SarapanPagiDgnMakanTghHari #AbangTakSukaMakanLuar
#IsteriAbangYangBuat #MakanMakan #NakMakanApa #JanganMinta #PenyampaiRadio #BestFmMalaysia 
#AbangSambungggg #JohorStemboat
160 34 10 December, 2019

Jemput makan dan tengok semua 😉😉
Terima kasih isteriku @cikct_amamah
.
Wanpaku Sandwich🤗🤗🤗
Bahannya..Roti wholeme, Salad,Timun, Kobis purple,Isi ayam blackpepper,Telur hancur,Carrot
.
Jangan minta,jangan ngences,jangan kecur,jangan suruh pos,jangan tanya lagi bahan bahannya, jangan jangan 😂😂😂
.
Wanpaku Sandwich asal dari jepun
.
#AbangSayangIsteriAbang #IsteriAbangRajinMasak
#SarapanPagiDgnMakanTghHari #AbangTakSukaMakanLuar
#IsteriAbangYangBuat #MakanMakan #NakMakanApa #JanganMinta #PenyampaiRadio #BestFmMalaysia
#AbangSambungggg #JohorStemboat

Jemput makan dan tengok semua 😉😉
Terima kasih isteriku @cikct_amamah
.
Wanpaku Sandwich🤗🤗🤗
Bahannya..Roti wholeme, Salad,Timun, Kobis purple,Isi ayam blackpepper,Telur hancur,Carrot
.
Jangan minta,jangan ngences,jangan kecur,jangan suruh pos,jangan tanya lagi bahan bahannya, jangan jangan 😂😂😂
.
Wanpaku Sandwich asal dari jepun
.
#AbangSayangIsteriAbang #IsteriAbangRajinMasak
#SarapanPagiDgnMakanTghHari #AbangTakSukaMakanLuar
#IsteriAbangYangBuat #MakanMakan #NakMakanApa #JanganMinta #PenyampaiRadio #BestFmMalaysia 
#AbangSambungggg #JohorStemboat
151 26 9 December, 2019

Kaki kaki karok semua 🎤🎤🎤
Dekat bawah ni lagu lagu karok SAMBUNGGGG minggu ini (9 - 12 Dis) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 ptg. Boleh call konti 07 3331041 start 12.15 Tgh hari, untuk record suara.
.
ISNIN
1) Permaisuri - @shididataofficial
2) Pasrah - @errafazira
.
SELASA
1) Surat cinta untuk starla - Virgoun
2) Goyang Inul - @inul.d
.
RABU
1) Pada syurga di wajahmu - Nash
2) Meniti hari - @amymasturalerr
.
KHAMIS
1) Dimatamu - @sufiansuhaimi_ 2) Anta Permana - @ctdk
.
* Start 2 dis best karok bersiaran hari isnin hingga khamis sahaja
.
*Anda boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku

Kaki kaki karok semua 🎤🎤🎤
Dekat bawah ni lagu lagu karok SAMBUNGGGG minggu ini (9 - 12 Dis) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 ptg. Boleh call konti 07 3331041 start 12.15 Tgh hari, untuk record suara.
.
ISNIN
1) Permaisuri - @shididataofficial
2) Pasrah - @errafazira
.
SELASA
1) Surat cinta untuk starla - Virgoun
2) Goyang Inul - @inul.d
.
RABU
1) Pada syurga di wajahmu - Nash
2) Meniti hari - @amymasturalerr
.
KHAMIS
1) Dimatamu - @sufiansuhaimi_ 2) Anta Permana - @ctdk
.
* Start 2 dis best karok bersiaran hari isnin hingga khamis sahaja
.
*Anda boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku
51 9 8 December, 2019

Rasa rasa lagu ni ada kena mengena dengan hidup anda tak?
.
Entah mengapakah hatiku bergetaran🎵
Bila bertemu lagi oh kekasih lama🎵
Kucuba selindungkan api keresahan🎵
Namun perasaan ini berapi didalam🎵
.
Haaaa....Sambungggg
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan Aris Ariwatan yang popular dengan lagu lamunan terhenti, cinta tak kenal siapa dan permaidani dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9 mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @natawirasira
10-11 mlm : Carta Best Lentok
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku

Rasa rasa lagu ni ada kena mengena dengan hidup anda tak?
.
Entah mengapakah hatiku bergetaran🎵
Bila bertemu lagi oh kekasih lama🎵
Kucuba selindungkan api keresahan🎵
Namun perasaan ini berapi didalam🎵
.
Haaaa....Sambungggg
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan Aris Ariwatan yang popular dengan lagu lamunan terhenti, cinta tak kenal siapa dan permaidani dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9  mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @natawirasira
10-11 mlm : Carta Best Lentok 
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
31 2 7 December, 2019

Syukur Alhamdulillah 😉😉
Emcee Majlis Persandingan :
.
Nur Amira 💓 Muhamad Saiful Nizam
Sabtu 30 nov, Di Dewan Masjid Al Jawahir Mutiara Rini Skudai, Johor.
.
Semoga ikatan yg di bina ini kekal hingga ke jannah, jangan serik eh.Terima kasih juga untuk @famegai_wedding mengundang saya sebagai pengantara majlis.
.
Majlis seterusnya 14 dan 28 dis 2019
.
#WeddingEmcee #DjKerjaKawin #MajlisKahwinTeratur #PengantinBaru #PenyampaiRadio #BestFmMalaysia #JohorSteamboat #Famegaibridal

Syukur Alhamdulillah 😉😉
Emcee Majlis Persandingan :
.
Nur Amira 💓 Muhamad Saiful Nizam 
Sabtu 30 nov, Di Dewan Masjid Al Jawahir Mutiara Rini Skudai, Johor.
.
Semoga ikatan yg di bina ini kekal hingga ke jannah, jangan serik eh.Terima kasih juga untuk @famegai_wedding mengundang saya sebagai pengantara majlis.
.
Majlis seterusnya 14 dan 28 dis 2019
.
#WeddingEmcee #DjKerjaKawin #MajlisKahwinTeratur #PengantinBaru #PenyampaiRadio #BestFmMalaysia #JohorSteamboat #Famegaibridal
95 8 4 December, 2019

Esok kalau bangun pagi, mesti muka berubah macam Fattah Amin atau mcm artis korea...
Malam ni nak tido awal, baru kulit muka cantik..ahakkkkk😂😂😂
.
#MenjelangTahun2020
#NakJagaMuka
#AbangCantik
#NakKulitGebuGebas
#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam12Hingga3Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat #NenekKuPahlawanku

Esok kalau bangun pagi, mesti muka berubah macam Fattah Amin atau mcm artis korea...
Malam ni nak tido awal, baru kulit muka cantik..ahakkkkk😂😂😂
.
#MenjelangTahun2020
#NakJagaMuka
#AbangCantik
#NakKulitGebuGebas
#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam12Hingga3Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat #NenekKuPahlawanku
85 32 2 December, 2019

walaupun saya tak ckup tinggi
tapi sy menyimpan hasrat yg tinggi..
apa tu.....😄 cuba sambung sikit ayat zz tu kalau bran...😄
.
.
👗 : @youneed.us
#bestfmmalaysia #radioannouncer #jb #joho #pickuplines #bestcinta2020 #bestnight #black #ootd #ootdfashion

walaupun saya tak ckup tinggi
tapi sy menyimpan hasrat yg tinggi..
apa tu.....😄 cuba sambung sikit ayat zz tu kalau bran...😄
.
.
👗 : @youneed.us 
#bestfmmalaysia #radioannouncer #jb #joho #pickuplines #bestcinta2020 #bestnight #black #ootd #ootdfashion
311 36 2 December, 2019

Wah..ada tak yg rindu dgn kak ani @noraniza_idris .Kalau rindu boleh test karok lagu dia..😁😁
.
lagu karok Sambungggg minggu ini (2 - 5 Dis) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.15 - 12.45 tengah hari.
.
ISNIN
1) Mengemis Rindu - @noraniza_idris
2) Sinambungan Cinta - Gravity
.
SELASA
1) Wulan Merindu - @cici_faramida
2) Aku Takut - Republik
.
RABU
1) Juwita - Saleem
2) Anggapanmu - @iamzianazain
.
KHAMIS
1) Aishah - @projectorbandofficial
2) Andai Jodoh - @chomelicious7
.
* Start 2 dis best karok bersiaran hari isnin hingga khamis sahaja
.
*Anda boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku

Wah..ada tak yg rindu dgn kak ani @noraniza_idris .Kalau rindu boleh test karok lagu dia..😁😁
.
lagu karok Sambungggg minggu ini (2 - 5 Dis) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.15 - 12.45 tengah hari.
.
ISNIN
1) Mengemis Rindu - @noraniza_idris
2) Sinambungan Cinta - Gravity
.
SELASA
1) Wulan Merindu - @cici_faramida
2) Aku Takut - Republik
.
RABU
1) Juwita - Saleem
2) Anggapanmu - @iamzianazain
.
KHAMIS
1) Aishah - @projectorbandofficial
2) Andai Jodoh - @chomelicious7
.
* Start 2 dis best karok bersiaran hari isnin hingga khamis sahaja
.
*Anda boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku
76 0 1 December, 2019

Betul ker? Wanita malaysia suka lelaki dari Lombok, Indonesia.Katanya lelaki yg dari lombok, orangnya berani, kuat, ganteng dan setia...😄😄😄 #IkutKadPengenalanAbgLahirDiJB
#NenekCakapAbgDariLombok #AbangLelakiTulen #PenyampaiRadio #BestFmMalaysia #JohorSteamboat #Hety

Betul ker? Wanita malaysia suka lelaki dari Lombok, Indonesia.Katanya lelaki yg dari lombok, orangnya berani, kuat, ganteng dan setia...😄😄😄 #IkutKadPengenalanAbgLahirDiJB
#NenekCakapAbgDariLombok #AbangLelakiTulen #PenyampaiRadio #BestFmMalaysia #JohorSteamboat #Hety
60 23 1 December, 2019


BEST LENTOK!
Tu dia gaiiss 😘
Min yg x sabar tunggu mlm ni..
#masarcinta
#singleterbaru
#bestfmmalaysia
#sk7team
.
.
Repost by akk @ramlahram383 TQ❤
.

Jgn lupa mlm nie.. pkl 9 - 10mlm di @bestfmmalaysia Sy bersama @helmibestfm bercerita pasal #masarcinta #singleterbaru sy..Tq so much.. #helmibestfm #bestfmmalaysia
@ramlahramgroup
@ramlahram_lovers
@indigitalmusic .
.
#repost @helmibestfm
・・・
Sukarnya untukku berpisah denganmu🎵
Kau kunci cintaku didalam hatimu🎵
....... haaaa....Sambungggg
.
Wow..Ramlah Ram..mlm ni dia nak share tentang lagu baru MASAR CINTA
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @ramlahram383 yang popular dengan lagu kau kunci cintaku, APA Khabarmu disana dan cintaku hanyut di lautan sepi di dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9 mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @ramlahram383
10-11 mlm : Carta Best Lentok
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
.
.
#istimewalejen #ratupop @tv1_rtm
@ramlahram383
#ramlahram
#astroawani
#masarcinta
#singleterbaru
#ramlahramgroup
#kaukuncicintakudidalamhatimu
#diamdiamjatuhcinta
#diadahdatang
#GegarVaganza #GegarVaganza2019
#sabtu
#weekend
#sk7team

❤
BEST LENTOK!
Tu dia gaiiss 😘
Min yg x sabar tunggu mlm ni..
#masarcinta
#singleterbaru
#bestfmmalaysia
#sk7team
.
.
Repost by akk @ramlahram383 TQ❤
.

Jgn lupa mlm nie.. pkl 9 - 10mlm di @bestfmmalaysia Sy bersama @helmibestfm bercerita pasal #masarcinta #singleterbaru sy..Tq so much.. #helmibestfm #bestfmmalaysia 
@ramlahramgroup 
@ramlahram_lovers 
@indigitalmusic .
.
#repost @helmibestfm
・・・
Sukarnya untukku berpisah denganmu🎵
Kau kunci cintaku didalam hatimu🎵
....... haaaa....Sambungggg
.
Wow..Ramlah Ram..mlm ni dia nak share tentang lagu baru MASAR CINTA
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @ramlahram383 yang popular dengan lagu kau kunci cintaku, APA Khabarmu disana dan cintaku hanyut di lautan sepi di dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9  mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @ramlahram383
10-11 mlm : Carta Best Lentok 
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
.
.
#istimewalejen #ratupop @tv1_rtm
@ramlahram383
#ramlahram
#astroawani
#masarcinta
#singleterbaru
#ramlahramgroup
#kaukuncicintakudidalamhatimu
#diamdiamjatuhcinta
#diadahdatang
#GegarVaganza #GegarVaganza2019
#sabtu 
#weekend
#sk7team
28 0 30 November, 2019

Jgn lupa mlm nie.. pkl 9 - 10mlm di @bestfmmalaysia Sy bersama @helmibestfm bercerita pasal #masarcinta #singleterbaru sy..Tq so much.. #helmibestfm #bestfmmalaysia
@ramlahramgroup
@ramlahram_lovers
@indigitalmusic .
.
#repost @helmibestfm
・・・
Sukarnya untukku berpisah denganmu🎵
Kau kunci cintaku didalam hatimu🎵
....... haaaa....Sambungggg
.
Wow..Ramlah Ram..mlm ni dia nak share tentang lagu baru MASAR CINTA
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @ramlahram383 yang popular dengan lagu kau kunci cintaku, APA Khabarmu disana dan cintaku hanyut di lautan sepi di dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9 mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @ramlahram383
10-11 mlm : Carta Best Lentok
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku

Jgn lupa mlm nie.. pkl 9 - 10mlm di @bestfmmalaysia Sy bersama @helmibestfm bercerita pasal #masarcinta #singleterbaru sy..Tq so much.. #helmibestfm #bestfmmalaysia 
@ramlahramgroup 
@ramlahram_lovers 
@indigitalmusic .
.
#repost @helmibestfm
・・・
Sukarnya untukku berpisah denganmu🎵
Kau kunci cintaku didalam hatimu🎵
....... haaaa....Sambungggg
.
Wow..Ramlah Ram..mlm ni dia nak share tentang lagu baru MASAR CINTA
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @ramlahram383 yang popular dengan lagu kau kunci cintaku, APA Khabarmu disana dan cintaku hanyut di lautan sepi di dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9  mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @ramlahram383
10-11 mlm : Carta Best Lentok 
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
123 2 30 November, 2019

Jangan lupa malam nanti, tune in Best FM. Kak Ramlah Ram akan memperkatakan tentang single terbaharu, Masar Cinta dalam segmen Best Lentok bersama Dj Helmi. Ajommm 😊😊😊 Reposted from @helmibestfm (@get_regrann) - Sukarnya untukku berpisah denganmu🎵
Kau kunci cintaku didalam hatimu🎵
....... haaaa....Sambungggg
.
Wow..Ramlah Ram..mlm ni dia nak share tentang lagu baru MASAR CINTA
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @ramlahram383 yang popular dengan lagu kau kunci cintaku, APA Khabarmu disana dan cintaku hanyut di lautan sepi di dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9 mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @ramlahram383
10-11 mlm : Carta Best Lentok
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku

Jangan lupa malam nanti, tune in Best FM. Kak Ramlah Ram akan memperkatakan tentang single terbaharu, Masar Cinta dalam segmen Best Lentok bersama Dj Helmi. Ajommm 😊😊😊 Reposted from @helmibestfm (@get_regrann) -  Sukarnya untukku berpisah denganmu🎵
Kau kunci cintaku didalam hatimu🎵
....... haaaa....Sambungggg
.
Wow..Ramlah Ram..mlm ni dia nak share tentang lagu baru MASAR CINTA
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @ramlahram383 yang popular dengan lagu kau kunci cintaku, APA Khabarmu disana dan cintaku hanyut di lautan sepi di dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9  mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @ramlahram383
10-11 mlm : Carta Best Lentok 
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
32 0 30 November, 2019

Sukarnya untukku berpisah denganmu🎵
Kau kunci cintaku didalam hatimu🎵
....... haaaa....Sambungggg
.
Wow..Ramlah Ram..mlm ni dia nak share tentang lagu baru MASAR CINTA
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @ramlahram383 yang popular dengan lagu kau kunci cintaku, APA Khabarmu disana dan cintaku hanyut di lautan sepi di dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9 mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @ramlahram383
10-11 mlm : Carta Best Lentok
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku

Sukarnya untukku berpisah denganmu🎵
Kau kunci cintaku didalam hatimu🎵
....... haaaa....Sambungggg
.
Wow..Ramlah Ram..mlm ni dia nak share tentang lagu baru MASAR CINTA
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @ramlahram383 yang popular dengan lagu kau kunci cintaku, APA Khabarmu disana dan cintaku hanyut di lautan sepi di dalam segman #BintangBestLentok.
.
8-9  mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @ramlahram383
10-11 mlm : Carta Best Lentok 
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
46 10 30 November, 2019

Jangan lupa perlawanan bola sepak untuk sukan sea ke 30 yg berlansung di Filipina pasukan Malaysia VS Myanmar jam 4 ptg ni.Game ni Malaysia boleh menang ke tak ? Berapa gol ?
.
#AbangSukaTengokGameBolaSepak
#SukanSea #BolaSepak #BestCafe #BestFmMalaysia #AbangSambungggg

Jangan lupa perlawanan bola sepak untuk sukan sea ke 30 yg berlansung di Filipina pasukan Malaysia VS Myanmar jam 4 ptg ni.Game ni Malaysia boleh menang ke tak ? Berapa gol ?
.
#AbangSukaTengokGameBolaSepak
#SukanSea #BolaSepak #BestCafe #BestFmMalaysia #AbangSambungggg
28 0 25 November, 2019

Siapa tahu, ni lagu bahasa apa?
.
lagu karok Sambungggg minggu ini (25 - 28 Nov) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.15 - 12.45 tengah hari.
.
ISNIN
1) Asyik - Damasutra
2) Apa Khabarmu Di Sana - Ramlah Ram
.
SELASA
1) Puspa - St 12
2) Takkan Pisah - Eren
.
RABU
1) Azura - Dato Jamal Abdillah
2) Ku Kunci Rindu Buat Mu - Izzla
.
KHAMIS
1) Zalikha - Floor 88
2) Terlalu Memuja - Wani Hasrita
.
* Pemenang hari Isnin hingga Khamis akan bertanding utk juara mingguan pada hari Jumaat jam 2.30 hingga 3.30 ptg ..
.
*Anda juga boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku

Siapa tahu, ni lagu bahasa apa?
.
lagu karok Sambungggg minggu ini (25 - 28 Nov) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.15 - 12.45 tengah hari.
.
ISNIN
1) Asyik - Damasutra
2) Apa Khabarmu Di Sana - Ramlah Ram
.
SELASA
1) Puspa - St 12
2) Takkan Pisah - Eren
.
RABU
1) Azura - Dato Jamal Abdillah
2) Ku Kunci Rindu Buat Mu - Izzla
.
KHAMIS
1) Zalikha - Floor 88
2) Terlalu Memuja - Wani Hasrita
.
* Pemenang hari Isnin hingga Khamis akan bertanding utk juara mingguan pada hari Jumaat jam 2.30 hingga 3.30 ptg ..
.
*Anda juga boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku
13 11 25 November, 2019
Salam...jemput dgrkan lagu yg bakal terbit utk thun 2020 ni demonya dlu... PASRAH
LAGU: @anwaralberto
LIRIK: @deenskhai
COPYRIGHT: AA MUSIC PRODUCTION

https://youtu.be/NyMv7yadYhM

#instafamous  #instaSmule  #RTM  #tv3malaysia #bbnu #lagubaru2019 #motifviral  #meletop #Johorfm  #bestfmmalaysia #tv2 #tv1 #ntv7feelit #cilipaditv #bernamaradio  #bernamatv #bernamaradioofficial #rusarecords  #fmcmusic #ariesrecords #radicalrecords #mvmmusic #rocketfuelnetwork  #bbnu  #ctdk #newsong
13 4 24 November, 2019

Lagu ni BEST banget....
Kisah putus cinta 😢😢
.
Andainya kita tak berdaya 🎵
Bernaung di singgahsana 🎵
Pada tuhan kuserah segala 🎵
Penantian buat selamanya 🎵
....
Haaa...Sambungggg
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @dmoss73 yang popular dengan lagu di matamu aku di jiwamu dia, barangkali dan lepaskanlah dalam #BintangBestLentok.Dengar cite dia ada single baru berjudul Menepis Rawan
.
8-9 mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @dmoss73
10-11 mlm : Carta Best Lentok
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku

Lagu ni BEST banget....
Kisah putus cinta 😢😢
.
Andainya kita tak berdaya 🎵
Bernaung di singgahsana 🎵
Pada tuhan kuserah segala 🎵
Penantian buat selamanya 🎵
....
Haaa...Sambungggg
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @dmoss73 yang popular dengan lagu di matamu aku di jiwamu dia, barangkali dan lepaskanlah dalam #BintangBestLentok.Dengar cite dia ada single baru berjudul Menepis Rawan
.
8-9  mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @dmoss73
10-11 mlm : Carta Best Lentok 
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
43 2 23 November, 2019

Korang nak menang Telekung Eksklusif daripada Siti Khadijah??
.
Sempena pembukaan semula butik SK di Bandar Baru Uda JB dan TTDI korang boleh menang Telekung Eksklusif SK dengan Share post ini dekat IG profile korang, letak #TelekungSKBest. Posting yang paling tinggi like akan diumumkan sebagai pemenang.
.
Make sure korang follow & tag IG @bestfmmalaysia & @telekung.sitikhadijah dan profile korang mestilah public.
.
Tarikh Tutup peraduan pada 24 November 2019 jam 11.59PM
.
Pemenang akan diumumkan pada 25 November 2019
.
Tertakluk pada Terma & Syarat Peraduan di Best FM
.
Amacam sistur-sistur? mudahkan?? Jom share dan ajak kawan-kawan korang like.

#TelekungSitiKhadijah #BestFMMalaysia #LikeContest

Korang nak menang Telekung Eksklusif daripada Siti Khadijah??
.
Sempena pembukaan semula butik SK di Bandar Baru Uda JB dan TTDI korang boleh menang Telekung Eksklusif SK dengan Share post ini dekat IG profile korang, letak #TelekungSKBest. Posting yang paling tinggi like akan diumumkan sebagai pemenang.
.
Make sure korang follow & tag IG @bestfmmalaysia & @telekung.sitikhadijah dan profile korang mestilah public.
.
Tarikh Tutup peraduan pada 24 November 2019 jam 11.59PM
.
Pemenang akan diumumkan pada 25 November 2019
.
Tertakluk pada Terma & Syarat Peraduan di Best FM
.
Amacam sistur-sistur? mudahkan?? Jom share dan ajak kawan-kawan korang like.

#TelekungSitiKhadijah #BestFMMalaysia #LikeContest
52 0 20 November, 2019

#Repost @samsuhaid with @make_repost ・・・
Alhamdulillah.. Selesai urusan promo di radio kesayangan orang Johor iaitu, @bestfmmalaysia.. No wonder radio nie dinobatkan sebagai radio yang tertinggi peratusan kenaikan pendengar radio berbahasa Melayu! Sebabnya adalah, DJ-DJ dan pengisiannya memang TERBAIK untuk Harimu! Ade rezeki kita jumpa lagi @fad_zidin @ieqa_nerman !

Pss.. Apepown tekaan sy tepat belaka! Malaysia 2-0 Indonesia.. Hehe 😁

#bestfmmalaysia #suarajohor #promo #single #angau #budakjohor #johorbahru #jb #samsuhaid #budakkluang #thebest #actor #singer #artismalaysia #trending #viral #radiomalaysia #pink #jambu #tallandhandsome #mensfashion #sado #masculine #lol #peace

#Repost @samsuhaid with @make_repost ・・・
Alhamdulillah.. Selesai urusan promo di radio kesayangan orang Johor iaitu, @bestfmmalaysia.. No wonder radio nie dinobatkan sebagai radio yang tertinggi peratusan kenaikan pendengar radio berbahasa Melayu! Sebabnya adalah, DJ-DJ dan pengisiannya memang TERBAIK untuk Harimu! Ade rezeki kita jumpa lagi @fad_zidin @ieqa_nerman !

Pss.. Apepown tekaan sy tepat belaka! Malaysia 2-0 Indonesia.. Hehe 😁

#bestfmmalaysia #suarajohor #promo #single #angau #budakjohor #johorbahru #jb #samsuhaid #budakkluang #thebest #actor #singer #artismalaysia #trending #viral #radiomalaysia #pink #jambu #tallandhandsome #mensfashion #sado #masculine #lol #peace
4 0 20 November, 2019

Alhamdulillah.. Selesai urusan promo di radio kesayangan orang Johor iaitu, @bestfmmalaysia.. No wonder radio nie dinobatkan sebagai radio yang tertinggi peratusan kenaikan pendengar radio berbahasa Melayu! Sebabnya adalah, DJ-DJ dan pengisiannya memang TERBAIK untuk Harimu! Ade rezeki kita jumpa lagi @fad_zidin @ieqa_nerman !

Pss.. Apepown tekaan sy tepat belaka! Malaysia 2-0 Indonesia.. Hehe 😁

#bestfmmalaysia #suarajohor #promo #single #angau #budakjohor #johorbahru #jb #samsuhaid #budakkluang #thebest #actor #singer #artismalaysia #trending #viral #radiomalaysia #pink #jambu #tallandhandsome #mensfashion #sado #masculine #lol #peace

Alhamdulillah.. Selesai urusan promo di radio kesayangan orang Johor iaitu, @bestfmmalaysia.. No wonder radio nie dinobatkan sebagai radio yang tertinggi peratusan kenaikan pendengar radio berbahasa Melayu! Sebabnya adalah, DJ-DJ dan pengisiannya memang TERBAIK untuk Harimu! Ade rezeki kita jumpa lagi @fad_zidin @ieqa_nerman !

Pss.. Apepown tekaan sy tepat belaka! Malaysia 2-0 Indonesia.. Hehe 😁

#bestfmmalaysia #suarajohor #promo #single #angau #budakjohor #johorbahru #jb #samsuhaid #budakkluang #thebest #actor #singer #artismalaysia #trending #viral #radiomalaysia #pink #jambu #tallandhandsome #mensfashion #sado #masculine #lol #peace
139 1 20 November, 2019

Korang nak menang Telekung Eksklusif daripada Siti Khadijah??
.
Sempena pembukaan semula butik SK di Bandar Baru Uda JB dan TTDI korang boleh menang Telekung Eksklusif SK dengan Share post ini dekat IG profile korang, letak #TelekungSKBest. Posting yang paling tinggi like akan diumumkan sebagai pemenang.
.
Make sure korang follow & tag IG @bestfmmalaysia & @telekung.sitikhadijah dan profile korang mestilah public.
.
Tarikh Tutup peraduan pada 24 November 2019 jam 11.59PM
.
Pemenang akan diumumkan pada 25 November 2019
.
Tertakluk pada Terma & Syarat Peraduan di Best FM
.
Amacam sistur-sistur? mudahkan?? Jom share dan ajak kawan-kawan korang like.

#TelekungSitiKhadijah #BestFMMalaysia #LikeContest

Korang nak menang Telekung Eksklusif daripada Siti Khadijah??
.
Sempena pembukaan semula butik SK di Bandar Baru Uda JB dan TTDI korang boleh menang Telekung Eksklusif SK dengan Share post ini dekat IG profile korang, letak #TelekungSKBest. Posting yang paling tinggi like akan diumumkan sebagai pemenang.
.
Make sure korang follow & tag IG @bestfmmalaysia & @telekung.sitikhadijah dan profile korang mestilah public.
.
Tarikh Tutup peraduan pada 24 November 2019 jam 11.59PM
.
Pemenang akan diumumkan pada 25 November 2019
.
Tertakluk pada Terma & Syarat Peraduan di Best FM
.
Amacam sistur-sistur? mudahkan?? Jom share dan ajak kawan-kawan korang like.

#TelekungSitiKhadijah #BestFMMalaysia #LikeContest
75 0 18 November, 2019

Nak berjaya bukan senang..😉
Yang penting berani dan yakin..😉
Usaha tangga kejayaan 🤗🤗🤗
.
lagu karok Sambungggg minggu ini (18 - 21Nov) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.15 - 12.45 tengah hari.
.
ISNIN
1) Cinta kain putih - Putra
2) Dia - Fauziah Latiff
.
SELASA
1) Biarlah bulan bicara - Broery
2) Bintang Kehidupan - Nike Ardilla
.
RABU
1) Bara - Dato Awie
2) Kau Kekasihku - Dato Siti
.
KHAMIS
1) Amalina - Santesh
2) Jutaan purnama - Datin Alyah
.
* Pemenang hari Isnin hingga Khamis akan bertanding utk juara mingguan pada hari Jumaat jam 2.30 hingga 3.30 ptg ..
.
*Anda juga boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku

Nak berjaya bukan senang..😉
Yang penting berani dan yakin..😉
Usaha tangga kejayaan 🤗🤗🤗
.
lagu karok Sambungggg minggu ini (18 - 21Nov) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.15 - 12.45 tengah hari.
.
ISNIN
1) Cinta kain putih - Putra
2) Dia - Fauziah Latiff
.
SELASA
1) Biarlah bulan bicara - Broery 
2) Bintang Kehidupan - Nike Ardilla
.
RABU
1) Bara - Dato Awie
2) Kau Kekasihku - Dato Siti
.
KHAMIS
1) Amalina - Santesh
2) Jutaan purnama - Datin Alyah
.
* Pemenang hari Isnin hingga Khamis akan bertanding utk juara mingguan pada hari Jumaat jam 2.30 hingga 3.30 ptg ..
.
*Anda juga boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku
37 26 18 November, 2019

Semakin hari semakain kuat🎵
Rindu, rindu, rinduku ini🎵
Tak tertahan ku menanggung🎵
....
Haaa...Sambungggg
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @safurashah yang popular dengan lagu rinduku semakin kuat, sedalam mana cintamu, jangan menangis sayang dalam #BintangBestLentok.Dengar cite dia ada single baru..
.
8-9 mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @safurashah
10-11 mlm : Carta Best Lentok
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku

Semakin hari semakain kuat🎵
Rindu, rindu, rinduku ini🎵
Tak tertahan ku menanggung🎵
....
Haaa...Sambungggg
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @safurashah yang popular dengan lagu rinduku semakin kuat, sedalam mana cintamu, jangan menangis sayang dalam #BintangBestLentok.Dengar cite dia ada single baru..
.
8-9  mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @safurashah
10-11 mlm : Carta Best Lentok 
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
88 3 16 November, 2019

Semakin hari semakain kuat🎵
Rindu, rindu, rinduku ini🎵
Tak tertahan ku menanggung🎵
....
Haaa...Sambungggg
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @safurashah yang popular dengan lagu rinduku semakin kuat, sedalam mana cintamu, jangan menangis sayang dalam #BintangBestLentok.Dengar cite dia ada single baru..
.
8-9 mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @safurashah
10-11 mlm : Carta Best Lentok
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku

Semakin hari semakain kuat🎵
Rindu, rindu, rinduku ini🎵
Tak tertahan ku menanggung🎵
....
Haaa...Sambungggg
.
Jangan lupa layan BEST LENTOK di @bestfmmalaysia jam 8 hingga 12 mlm Ini.Jam 9 - 10 mlm ini , kita akan bersama dengan @safurashah yang popular dengan lagu rinduku semakin kuat, sedalam mana cintamu, jangan menangis sayang dalam #BintangBestLentok.Dengar cite dia ada single baru..
.
8-9  mlm : Trivia Lagu Lentok
9-10 mlm : Bintang Best Lentok @safurashah
10-11 mlm : Carta Best Lentok 
11-12 mlm : Pilihan Lagu Lentok (Pm di Fb @bestfmmalaysia)

#PenyampaiRadio
#BestFmMalaysia
#SegmenBestLentok
#KontiJam8Hingga12Malam
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#SegmenKarokSambung
#AbgSambungggg 
#JohorSteamboat
#TerapiIntagram #NenekKuPahlawanku
53 5 16 November, 2019

highly recommended korg dtg bercuti dkt sni Services dorg terbaikk!! Hotel terbaikk!! semuanya memg terbaik!! nak cite pjg2 tak yah laa kan meh la dtg sini rasa sendiri😍
.
.
#bestfmmalaysia #radioannouncer #desarucoast #desaru #kotatinggi #jb #joho #ootd #putih

highly recommended korg dtg bercuti dkt sni Services dorg terbaikk!! Hotel terbaikk!! semuanya memg terbaik!! nak cite pjg2 tak yah laa kan meh la dtg sini rasa sendiri😍
.
.
#bestfmmalaysia #radioannouncer #desarucoast #desaru #kotatinggi #jb #joho #ootd #putih
456 34 15 November, 2019

Suff Board 🏄🏻‍♂️ #bestfmmalaysia

Suff Board 🏄🏻‍♂️ #bestfmmalaysia
182 7 14 November, 2019

Alhamdulillah rezeki yang tak dijangka...pembuka tahun 2020...terima kasih pada komposer abg @anwaralberto yg mmberi ruang dan tunjuk ajar utk sy mencuba mencipta lirik.....alhamdulillah terhasil lah buat pertama kalinya lirik yg lahir dr deens khai..tq juga pada cikgu @rosliahmadrss sntiasa mmberi semangat utk sy terus maju...so nnty kan utk tahun 2020 sesuatu kelainan yg akan anda dengari dr deens khai melalui SYAKINA.. #instafamous #instaSmule #RTM #tv3malaysia #bbnu #lagubaru2019 #motifviral #meletop #Johorfm #bestfmmalaysia #tv2 #tv1 #ntv7feelit #cilipaditv #bernamaradio #bernamatv #bernamaradioofficial #rusarecords #fmcmusic #ariesrecords #radicalrecords #mvmmusic #rocketfuelnetwork #viral #trending #ctdk

Alhamdulillah rezeki yang tak dijangka...pembuka tahun 2020...terima kasih pada komposer abg @anwaralberto yg mmberi ruang dan tunjuk ajar utk sy mencuba mencipta lirik.....alhamdulillah terhasil lah buat pertama kalinya lirik yg lahir dr deens khai..tq juga pada cikgu @rosliahmadrss sntiasa mmberi semangat utk sy terus maju...so nnty kan utk tahun 2020 sesuatu kelainan yg akan anda dengari dr deens khai melalui SYAKINA.. #instafamous  #instaSmule  #RTM  #tv3malaysia #bbnu #lagubaru2019 #motifviral  #meletop #Johorfm  #bestfmmalaysia #tv2 #tv1 #ntv7feelit #cilipaditv #bernamaradio  #bernamatv #bernamaradioofficial #rusarecords  #fmcmusic #ariesrecords #radicalrecords #mvmmusic #rocketfuelnetwork #viral #trending  #ctdk
16 1 12 November, 2019

Minggu ni saya cuti sampai hari khamis, nak belajar vocal, sebab nak buat album duet dgn Zamani Slam 🤗🤗.Album duet ni akan di rakamkan sama ada 2030 atau 2040 😉😉.
.
lagu karok Sambungggg minggu ini (11-14 Nov) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.15 - 12.45 tengah hari.
.
ISNIN
1) Dalam Gerimis - Visa
2) Teringin - Shima
.
SELASA
1) Aku Mah Apa Tuh - Cita Citata
2) Kemarin - Seventeen
.
RABU
1) Sonata Musim Salju - Hazami
2) Kasih Tidak Terjamah - Syura
.
KHAMIS
1) Kebahagian Dalam Perpisahan - Shahir
2) Menahan Rindu - Wani Hasrita
.
* Pemenang hari Isnin hingga Khamis akan bertanding utk juara mingguan pada hari Jumaat jam 2.30 hingga 3.30 ptg ..
.
*Anda juga boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku

Minggu ni saya cuti sampai hari khamis, nak belajar vocal, sebab nak buat album duet dgn Zamani Slam 🤗🤗.Album duet ni akan di rakamkan sama ada 2030 atau 2040 😉😉.
.
lagu karok Sambungggg minggu ini (11-14 Nov) di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.15 - 12.45 tengah hari.
.
ISNIN
1) Dalam Gerimis - Visa
2) Teringin - Shima
.
SELASA
1) Aku Mah Apa Tuh - Cita Citata
2) Kemarin - Seventeen
.
RABU
1) Sonata Musim Salju - Hazami
2) Kasih Tidak Terjamah - Syura
.
KHAMIS
1) Kebahagian Dalam Perpisahan - Shahir
2) Menahan Rindu - Wani Hasrita
.
* Pemenang hari Isnin hingga Khamis akan bertanding utk juara mingguan pada hari Jumaat jam 2.30 hingga 3.30 ptg ..
.
*Anda juga boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku
55 6 22 hours ago

Top #bestfmmalaysia posts

A smile can hide so much pain❤️
.
.
jom layan Best Night 8pm-12am ok❤️
#white #bestfmmalaysia #radioannouncer #jb #putihfavever #lightingonpoint #barubalikseolahagama #roadto3series
#selfie

A smile can hide so much pain❤️
.
.
jom layan Best Night 8pm-12am ok❤️
#white #bestfmmalaysia #radioannouncer #jb #putihfavever #lightingonpoint #barubalikseolahagama #roadto3series
#selfie
676 67 18 March, 2019

Siapa nak karok lagu I Love You I Miss You jangan lupa hari Khamis ni di BEST KAROK SAMBUNGGGG di @bestfmmalaysia
berzama @helmibestfm

#Repost @helmibestfm (@get_repost)
・・・
Kalau boleh nyanyi mcm ni dan
yang berani , boleh joint Best Karok Sambungggg di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.30 tengah hari.Lagu-lagu karok minggu ini (12 - 15 Ogos) .
ISNIN
1) Rindu Bayangan - Jay Jay
2) Menaruh Harapan - @zaiton.sameon
.
SELASA
1) Takut Kehilanganmu - @denischairis
2) Benci Tapi Rindu - Diana Nasution
.
RABU
1) Retak - @ellaaminuddin
2) Salju Di Danau Rindu - @realmamat
.
KHAMIS
1) Menahan Rindu - @wanyhasrita
2) I Love U , I Miss U - @ukays_online
.
* Pemenang hari Isnin hingga Khamis akan bertanding utk juara mingguan pada hari Jumaat jam 2.30 hingga 3.30 ptg ..
.
*Anda juga boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
Kredit : Wassapp Group
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku
#ukays #terpaksakulepaskan #iloveyouimissyou

Siapa nak karok lagu I Love You I Miss You jangan lupa hari Khamis ni di BEST KAROK SAMBUNGGGG di @bestfmmalaysia
berzama @helmibestfm

#Repost @helmibestfm (@get_repost)
・・・
Kalau boleh nyanyi mcm ni dan
yang berani , boleh joint Best Karok Sambungggg di @bestfmmalaysia Isnin - khamis jam 2-3 petang. Boleh call konti 07 3331041 bermula 12.30 tengah hari.Lagu-lagu karok minggu ini (12 - 15 Ogos) .
ISNIN
1) Rindu Bayangan - Jay Jay
2) Menaruh Harapan - @zaiton.sameon
.
SELASA
1) Takut Kehilanganmu - @denischairis
2) Benci Tapi Rindu - Diana Nasution
. 
RABU
1) Retak - @ellaaminuddin
2) Salju Di Danau Rindu - @realmamat
.
KHAMIS
1) Menahan Rindu - @wanyhasrita
2) I Love U , I Miss U - @ukays_online
.
* Pemenang hari Isnin hingga Khamis akan bertanding utk juara mingguan pada hari Jumaat jam 2.30 hingga 3.30 ptg ..
.
*Anda juga boleh share, lagu yg nak anda nyanyi akan dtg..
.
*Yg betul-betul nak nyanyi, dm saya dekat ig atau pm saya kat fb..
.
*Nyanyi guna telefon rumah atau pejabat, tempo nyanyian lagi tepat dari guna hp
.
Kredit : Wassapp Group
.
#BestFmMalaysia
#JohorSteamboat
#AbangSambungggg
#Terapiinstagram
#OnAirBestCafe1Hingga4Petang
#BestKarok2Hingga3Petang
#OnAirBestLentokSabtu8Hingga12Malam
#AbangLentokkkk
#PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku
#ukays #terpaksakulepaskan #iloveyouimissyou
941 42 12 August, 2019

SELALUNYA KORANG TENGOK HAQIEM NYANYI JE KAN . NAH SEE THIS VIDEO HAQIEM CATWALK 😱❤️.
.
.
.

Thankyou orang2 johor ☺️🙌🏻❤️ semua sporting !
#haqiemrusli #qiemilio #bestfmmalaysia #pentasbestfm #pentasbestfmxudaproperty

SELALUNYA KORANG TENGOK HAQIEM NYANYI JE KAN . NAH SEE THIS VIDEO HAQIEM CATWALK 😱❤️.
.
.
.

Thankyou orang2 johor ☺️🙌🏻❤️ semua sporting ! 
#haqiemrusli #qiemilio #bestfmmalaysia #pentasbestfm #pentasbestfmxudaproperty
220 5 27 October, 2019

#throwback
Kejadian ni berlaku masa bulan puasa thn lepas.. singgah sebentar ke balai bomba utk ku kirim pickup line. Hahaha.. 😆
.
.
Jangan marah abam gurau2 jek.. hehe.. 😁
#pickuplines #akakbomba #bomba #abangbomba #videoviralmalaysia #lawakhambar #viralmalaysia #bestfmmalaysia #radiobestannouncer #bestfm #bestpetang #throwback

#throwback 
Kejadian ni berlaku masa bulan puasa thn lepas.. singgah sebentar ke balai bomba utk ku kirim pickup line. Hahaha.. 😆
.
.
Jangan marah abam gurau2 jek.. hehe.. 😁
#pickuplines #akakbomba #bomba #abangbomba #videoviralmalaysia #lawakhambar #viralmalaysia #bestfmmalaysia #radiobestannouncer #bestfm #bestpetang #throwback
615 45 10 February, 2019

Cika pesan mlm ni jgn lupe dgr Carta Bangsa Johor ok! Mlm ni Cika akn bersama @ameerais.azhar nak taw cika borak ape mlm ni ada cabaran ckp laju2 ke tak tggu mlm ni ok!
Tudung cika yg cntik tu hadiah dri adik cntik @eeeyjaaaarosli.ej295 tq dear bagi tudung ni cika bru pkai😘😘😘 📷 : @wawamarsaid
#bestfmmalaysia #lagubest #lagubaru #radioannouncer #jblive #jb #joho #manisketidak #sweet #fuhh #tudungbawal

Cika pesan mlm ni jgn lupe dgr Carta Bangsa Johor ok! Mlm ni Cika akn bersama @ameerais.azhar nak taw cika borak ape mlm ni ada cabaran ckp laju2 ke tak tggu mlm ni ok! 
Tudung cika yg cntik tu hadiah dri adik cntik @eeeyjaaaarosli.ej295 tq dear bagi tudung ni cika bru pkai😘😘😘 📷 : @wawamarsaid 
#bestfmmalaysia #lagubest #lagubaru #radioannouncer #jblive #jb #joho #manisketidak #sweet #fuhh #tudungbawal
512 60 14 February, 2018

Raya ke-3
Mood Raya Onz!
Hari Ni ZZ berkonvoi beraya ke rumah sanak-saudara yg nak dtg beraya set date hari lain ye💋
.
.
#raya2019 #moodrayaon #rayake3
#bestfmmalaysia #radioannouncer #jb #johor #teamrayajohor #teamrayajb #ootdraya

Raya ke-3 
Mood Raya Onz!
Hari Ni ZZ berkonvoi beraya ke rumah sanak-saudara yg nak dtg beraya set date hari lain ye💋
.
.
#raya2019 #moodrayaon #rayake3 
#bestfmmalaysia #radioannouncer #jb #johor #teamrayajohor #teamrayajb #ootdraya
509 41 7 June, 2019

Tak sabar2 nak jumpa and makeup/hairdo lg utk @itsmyanana
Get ready @anasabdullah.kl
Utk buat baju meletup utk artist yg smakin naik and yet very humble @itsmyanana

#Repost @itsmyanana (@get_repost)
・・・
Hehhee siapa senyum sorang sorang angkat tangann ... 😅😅😅😅
.
.
#Repost @farehajohari with @get_repost
・・・
Next time #NurAdreiana kena buat group whatsapp

Aku Suka by Mya Nana (@itsmyanana)
Tq @17elevenmusic

EPISOD 16
Setiap Isnin - Khamis
10.00 malam
Astro Ria104 & RiaHD123

@tiz.zaqyah
@fattahaminz
@zakiazeman_
@shahkimin
@era.je @suriamalaysia @hotfm976 @bestlah.my @myamor_fc @kakikipasartis @fantastiicfattah @farehajohari @astromalaysia #erafm #hotfm #suriafmmalaysia #bestfmmalaysia
#IsteriUntukDisewa
#IsteriBukanUntukDisewa
#Isterimewa
#NuansaSdnBhd
#AstroRia
#MegaDrama

Tak sabar2 nak jumpa and makeup/hairdo lg utk @itsmyanana
Get ready @anasabdullah.kl
Utk buat baju meletup utk artist yg smakin naik and yet very humble @itsmyanana

#Repost @itsmyanana (@get_repost)
・・・
Hehhee siapa senyum sorang sorang angkat tangann ... 😅😅😅😅
.
.
#Repost @farehajohari with @get_repost
・・・
Next time #NurAdreiana kena buat group whatsapp

Aku Suka by Mya Nana (@itsmyanana)
Tq @17elevenmusic

EPISOD 16
Setiap Isnin - Khamis
10.00 malam
Astro Ria104 & RiaHD123

@tiz.zaqyah
@fattahaminz
@zakiazeman_
@shahkimin 
@era.je @suriamalaysia @hotfm976 @bestlah.my @myamor_fc @kakikipasartis @fantastiicfattah @farehajohari @astromalaysia #erafm #hotfm #suriafmmalaysia #bestfmmalaysia 
#IsteriUntukDisewa
#IsteriBukanUntukDisewa
#Isterimewa
#NuansaSdnBhd
#AstroRia
#MegaDrama
195 2 1 December, 2018

Siapa yang minat karaoke tu boleh lah join Segmen Best Karok di @bestfmmalaysia k! Repost from @helmibestfm Abang test SAMBUNGGGG lagu ni..dr @ukays_online sebab Segmen Best Karok bermula pada 4/2/2019 di @bestfmmalaysia jam 2 - 3 petang. Lagu ni juga akan dicalonkan nanti. @amyuks @faizjemboo klu vokalis @achikroslann buat hal, roger jer saya.. nnti saya ganti dia.. Ahaks... 😂😂 tp dgn syarat tukar nama kumpulan jadi BBB (Band Burung Baru) 😆😆😂 #SegmenKarokSambunggggAkanKembali #Terapiinstagram
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#AbgSambungggg #PenyampaiRadio #NenekKuPahlawanku #EmceeWedding #EmceeDinner
#JohorSteamboat #BestFmMalaysia

Siapa yang minat karaoke tu boleh lah join Segmen Best Karok di @bestfmmalaysia k! Repost from @helmibestfm Abang test SAMBUNGGGG  lagu ni..dr @ukays_online sebab Segmen Best Karok bermula pada 4/2/2019 di @bestfmmalaysia jam 2 - 3 petang.  Lagu ni juga akan dicalonkan nanti.  @amyuks  @faizjemboo klu vokalis @achikroslann  buat hal, roger jer  saya.. nnti  saya ganti dia.. Ahaks... 😂😂 tp dgn  syarat  tukar  nama  kumpulan jadi  BBB (Band Burung Baru) 😆😆😂 #SegmenKarokSambunggggAkanKembali #Terapiinstagram
#BestCafe #KontiJam1Hingga4Petang
#AbgSambungggg  #PenyampaiRadio  #NenekKuPahlawanku #EmceeWedding #EmceeDinner
#JohorSteamboat #BestFmMalaysia
348 7 21 January, 2019