#bibirmenggelupas Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bibirmenggelupas and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
41 minutes
Average like
4.3
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Penjagaan bibir sangat penting tau. Jangan lupa oles Faraalipbutter sebelum tidur untuk mengekalkan kelembapan bibir sepanjang malam 😘
.
.
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @lipbutter.beauty untuk order atau pertanyaan ❤️ .
.
.
.
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttermurah #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #lipbutterfarahanimrazak  #lipbuttermurah #pemerahbibir 
#faraalipbutterHAsquad #teamhauraardani #lipbutter #lipbuttermurah #lipbuttercantik
6 0 3 hours ago
@lipbutter.beauty Profile picture

@lipbutter.beauty

Faraalipbutter Cherry Velvet delights and gives treatment for your lips with a fruity aroma goodness, prettifies with a subtle red shine
.
.
💄Features & details
.
LIP CARE: Add an exclusive of pretty red color with Faraalipbutter Cherry Velvet for a natural everyday look
.
MOISTURIZER: This soothing Faraalipbutter Cherry Velvet nourishes and smoothes dry lips with long lasting moisture
.
LONG LASTING: Just one application of this conditioning glossy lip butter leaves your lips gorgeous shine, smooth and nourished for up to 8 hours.
.
ALL NATURAL: Enriched with natural ingredients including beeswax, parm kernel oil, shea butter and castor oil .
.
.
💄Instructions

Apply Faraalipbutter frequently to your lips as often as needed, particularly in dry, cold or windy conditions. Apply it before you put on lipstick or lip gloss, not after. Reapply frequently to keep your lipsprotected. Apply every couple of hours during the day.
.
.
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @lipbutter.beauty untuk order atau pertanyaan ❤️ .
.
.
.
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttermurah #faraalipbuttergombak #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #lipbutterfarahanimrazak #lipbuttermurah #pemerahbibir
#faraalipbutterHAsquad #teamhauraardani #lipbutter #lipbuttermurah #lipbuttercantik

Faraalipbutter Cherry Velvet delights and gives treatment for your lips with a fruity aroma goodness, prettifies with a subtle red shine
.
.
💄Features & details
.
LIP CARE: Add an exclusive of pretty red color with Faraalipbutter Cherry Velvet for a natural everyday look
. 
MOISTURIZER: This soothing Faraalipbutter Cherry Velvet nourishes and smoothes dry lips with long lasting moisture
.
LONG LASTING: Just one application of this conditioning glossy lip butter leaves your lips gorgeous shine, smooth and nourished for up to 8 hours.
.
ALL NATURAL: Enriched with natural ingredients including beeswax, parm kernel oil, shea butter and castor oil .
.
.
💄Instructions

Apply Faraalipbutter frequently to your lips as often as needed, particularly in dry, cold or windy conditions. Apply it before you put on lipstick or lip gloss, not after. Reapply frequently to keep your lipsprotected. Apply every couple of hours during the day.
.
.
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @lipbutter.beauty untuk order atau pertanyaan ❤️ .
.
.
.
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttermurah #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #lipbutterfarahanimrazak  #lipbuttermurah #pemerahbibir 
#faraalipbutterHAsquad #teamhauraardani #lipbutter #lipbuttermurah #lipbuttercantik
7 0 4 hours ago
@griya.fabil Profile picture

@griya.fabil

Fabil Moisturizer Lip Treatment punya ukuran kecil yang pas untuk digenggam dan mudah untuk diaplikasikan dimana pun. Jadi, Kakak nggak perlu khawatir lagi deh soal bibir kering atau pecah-pecah. .
#lipmoist #bibirkering #bibirhitam #lipmattetahanlama #bibircantik #bibirlembab #bibirmerah #bibirmenggelupas #lipmatte #lipmattemurah #scrubbibir #lipstik #scrub #lipcream #lipstickmatte

Fabil Moisturizer Lip Treatment punya ukuran kecil yang pas untuk digenggam dan mudah untuk diaplikasikan dimana pun. Jadi, Kakak nggak perlu khawatir lagi deh soal bibir kering atau pecah-pecah. . 
#lipmoist #bibirkering #bibirhitam #lipmattetahanlama #bibircantik #bibirlembab #bibirmerah #bibirmenggelupas #lipmatte #lipmattemurah #scrubbibir #lipstik #scrub #lipcream #lipstickmatte
27 0 5 hours ago
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

Rasa penat hari-hari nak kena tepek foundation tebal untuk cover parut jerawat? 😞 apa kata cuba alternatif PUDARKAN PARUT dengan original coffee scrub Temyracle❤ satu bekas tahan lama, boleh guna for body too😍khasiat caffein dalam coffee scrub ni boleh mencerahkan & pudarkan parut dengan selamat. Takda issue kulit menipis apa semua tau.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Rasa penat hari-hari nak kena tepek foundation tebal untuk cover parut jerawat? 😞 apa kata cuba alternatif PUDARKAN PARUT dengan original coffee scrub Temyracle❤ satu bekas tahan lama, boleh guna for body too😍khasiat caffein dalam coffee scrub ni boleh mencerahkan & pudarkan parut dengan selamat. Takda issue kulit menipis apa semua tau.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
3 0 6 hours ago
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

Jimat, berbaloi, kesan superb! Apalagiii korang tungguuu. 😍😍 ni baru guna dua item dari Temyracle. Kalau full set, siap untuk body dan bibir, perghhh perghh💦💦 merecikss orang kata.

Ni hasil detox mask & coffee scrub. Detox set kegemaran ramai.
Breakout? Ni lah combo yang selaluuuu orang cari bila berdepan dengan problem kulit breakout.

Tak menyakitkan pun
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Jimat, berbaloi, kesan superb! Apalagiii korang tungguuu. 😍😍 ni baru guna dua item dari Temyracle. Kalau full set, siap untuk body dan bibir, perghhh perghh💦💦 merecikss orang kata.

Ni hasil detox mask & coffee scrub. Detox set kegemaran ramai.
Breakout? Ni lah combo yang selaluuuu orang cari bila berdepan dengan problem kulit breakout.

Tak menyakitkan pun
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
2 0 7 hours ago
@lipscrubbychepia Profile picture

@lipscrubbychepia

𝐓𝐄𝐒𝐓𝐈𝐌𝐎𝐍𝐈 𝐋𝐈𝐏𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐁𝐘 𝐂𝐇𝐄 𝐏𝐈𝐀 💋
.
Alhamdulillah baru seminggu guna Lipscrub By Che Pia, dah nampak perubahan. Bibir yg kering sebelum ni dh jadi lembab lepas scrub. Kesan2 hitam di bibir pun dah semakin hilang dan warna bibir dah nak kembali kepada warna semulajadi 🥰
.
Nak cuba? Klik www.wasap.my/60184674641/Lipscrub
.
#lipscrubmurah #lipscruborganic #lipscrub #lipscrubbest #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubviral #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibir #bibirkering #bibirmerah #bibirsexy #bazar #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajuallipscrub #lipinjections #lipscrubs #lipcare #beauty #cantik #bibir #dramasweetdreams #feedbacks #testimonial

𝐓𝐄𝐒𝐓𝐈𝐌𝐎𝐍𝐈 𝐋𝐈𝐏𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐁𝐘 𝐂𝐇𝐄 𝐏𝐈𝐀 💋
. 
Alhamdulillah baru seminggu guna Lipscrub By Che Pia, dah nampak perubahan. Bibir yg kering sebelum ni dh jadi lembab lepas scrub. Kesan2 hitam di bibir pun dah semakin hilang dan warna bibir dah nak kembali kepada warna semulajadi 🥰
. 
Nak cuba? Klik www.wasap.my/60184674641/Lipscrub
. 
#lipscrubmurah #lipscruborganic #lipscrub #lipscrubbest #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubviral #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibir #bibirkering #bibirmerah #bibirsexy #bazar #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajuallipscrub #lipinjections #lipscrubs #lipcare #beauty #cantik #bibir #dramasweetdreams #feedbacks #testimonial
1 0 9 hours ago
@lipscrub_bychepia Profile picture

@lipscrub_bychepia

𝐓𝐄𝐒𝐓𝐈𝐌𝐎𝐍𝐈 𝐋𝐈𝐏𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐁𝐘 𝐂𝐇𝐄 𝐏𝐈𝐀 💋
.
Alhamdulillah baru seminggu guna Lipscrub By Che Pia, dah nampak perubahan. Bibir yg kering sebelum ni dh jadi lembab lepas scrub. Kesan2 hitam di bibir pun dah semakin hilang dan warna bibir dah nak kembali kepada warna semulajadi 🥰
.
Nak cuba? Klik www.wasap.my/60184674641/Lipscrub
.
#lipscrubmurah #lipscruborganic #lipscrub #lipscrubbest #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubviral #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibir #bibirkering #bibirmerah #bibirsexy #bazar #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajuallipscrub #lipinjections #lipscrubs #lipcare #beauty #cantik #bibir #dramasweetdreams #feedbacks #testimonial

𝐓𝐄𝐒𝐓𝐈𝐌𝐎𝐍𝐈 𝐋𝐈𝐏𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐁𝐘 𝐂𝐇𝐄 𝐏𝐈𝐀 💋
. 
Alhamdulillah baru seminggu guna Lipscrub By Che Pia, dah nampak perubahan. Bibir yg kering sebelum ni dh jadi lembab lepas scrub. Kesan2 hitam di bibir pun dah semakin hilang dan warna bibir dah nak kembali kepada warna semulajadi 🥰
. 
Nak cuba? Klik www.wasap.my/60184674641/Lipscrub
. 
#lipscrubmurah #lipscruborganic #lipscrub #lipscrubbest #lipscrubmalaysia #lipscrubnatural #lipscrubviral #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibir #bibirkering #bibirmerah #bibirsexy #bazar #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajuallipscrub #lipinjections #lipscrubs #lipcare #beauty #cantik #bibir #dramasweetdreams #feedbacks #testimonial
4 0 9 hours ago
@heni.tri27 Profile picture

@heni.tri27

Fabil Moisturizer Lip Treatment punya ukuran kecil yang pas untuk digenggam dan mudah untuk diaplikasikan dimana pun. Jadi, Kakak nggak perlu khawatir lagi deh soal bibir kering atau pecah-pecah. . #lipmoist #bibirkering #bibirhitam #lipmattetahanlama #bibircantik #bibirlembab #bibirmerah #bibirmenggelupas #lipmatte #lipmattemurah #scrubbibir #lipstik #scrub #lipcream #lipstickmatte

Fabil Moisturizer Lip Treatment punya ukuran kecil yang pas untuk digenggam dan mudah untuk diaplikasikan dimana pun. Jadi, Kakak nggak perlu khawatir lagi deh soal bibir kering atau pecah-pecah. . #lipmoist #bibirkering #bibirhitam #lipmattetahanlama #bibircantik #bibirlembab #bibirmerah #bibirmenggelupas #lipmatte #lipmattemurah #scrubbibir #lipstik #scrub #lipcream #lipstickmatte
1 0 11 hours ago
@cik_anggun_mk Profile picture

@cik_anggun_mk

Mesti ramai yang suka pakai MATTE Lipstick kan. Lepas tu mesti nak cari yang berkualiti. Dijamin selamat dan tidak merosakkan bibir kan. Gel Semi Matte Lipstick dari Mary Kay ni adalah yang terbaik!👇💄 😁.
.
KELEBIHAN GEL SEMI MATTE LIPSTICK:
.
💋Tekstur gel yang selesa.
.
💋Warna Yang tahan lama.
.
💋Tanpa mengeringkan bibir.
.
💋Tekstur yg ringan.
.
💋8 Rona warna Yang menawan Dan mudah di oles pada bibir.
.
💋Kesan fokus Yang lembut dan dapat mengurangkan tampilan garisan halus bibir.
.
💋Melembapkan bibir dengan adanya kandungan minyak bunga matahari Dan estrak jojoba.
.
💋Harga yang berpatutan dengan kualiti.
.
🧕CikAnggun 📲 ⓪①③④⑨①①⑨⓪⑧
𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚
.
#bibir #bibirmenggelupas #bibirhitam #bibirmerah #bibircantikmenawan #bibirsehat #bibirsexy #bibirsihat #bibirpink #bibirseksi #bibirkusam #bibirmenawan #bibirtebal #bibirlembab #sulambibir #bibirlembap #bibirbengkak #maskerbibir #bibircerah #bibirluka #bibirrosak #bibirlembut #bibirpinkish #bibirpucat #bibirkering #bibirrosakaskerbibirmurah #bibirkumerah #perawatanbibirkusam #gincu #lipstick

Mesti ramai yang suka pakai MATTE Lipstick kan. Lepas tu mesti nak cari yang berkualiti. Dijamin selamat dan tidak merosakkan bibir kan. Gel Semi Matte Lipstick dari Mary Kay ni adalah yang terbaik!👇💄 😁.
.
KELEBIHAN GEL SEMI MATTE LIPSTICK:
.
💋Tekstur gel yang selesa.
.
💋Warna Yang tahan lama.
.
💋Tanpa mengeringkan bibir.
.
💋Tekstur yg ringan.
.
💋8 Rona warna Yang menawan Dan mudah di oles pada bibir.
.
💋Kesan fokus Yang lembut dan dapat mengurangkan tampilan garisan halus bibir.
.
💋Melembapkan bibir dengan adanya kandungan minyak bunga matahari Dan estrak jojoba.
.
💋Harga yang berpatutan dengan kualiti.
.
🧕CikAnggun 📲 ⓪①③④⑨①①⑨⓪⑧
𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚
.
#bibir#bibirmenggelupas#bibirhitam#bibirmerah#bibircantikmenawan#bibirsehat#bibirsexy#bibirsihat#bibirpink#bibirseksi#bibirkusam#bibirmenawan#bibirtebal#bibirlembab#sulambibir#bibirlembap#bibirbengkak#maskerbibir#bibircerah#bibirluka#bibirrosak#bibirlembut#bibirpinkish#bibirpucat#bibirkering#bibirrosakaskerbibirmurah#bibirkumerah#perawatanbibirkusam#gincu #lipstick
2 0 11 hours ago
@faraalipbutter.byeina Profile picture

@faraalipbutter.byeina

Hi, dont forget to take care of your lips from haze and pollution.
.
Dry air is the most common culprits behind chapped lips. Stay hydrated with Faraalipbutter 😍
.
Wasap me for order ya
www.wasap.my/60192275759
.
#faraalipbuttersubangjaya #faraalipbuttersquad #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutter #faraalipbuttersubang #bibirpink #bibirkusam #bibirgelap #bibirkering #bibirpucat #bibirmenggelupas #bibirpecahpecah #terapiinstagram #lipcare #lipscrack #lipbutter #lipbalm #lipcream #lipmatte

Hi, dont forget to take care of your lips from haze and pollution.
.
Dry air is the most common culprits behind chapped lips. Stay hydrated with Faraalipbutter 😍
.
Wasap me for order ya
www.wasap.my/60192275759
.
#faraalipbuttersubangjaya #faraalipbuttersquad #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutter #faraalipbuttersubang #bibirpink #bibirkusam #bibirgelap #bibirkering #bibirpucat #bibirmenggelupas #bibirpecahpecah #terapiinstagram #lipcare #lipscrack #lipbutter #lipbalm #lipcream #lipmatte
1 0 12 hours ago
@lipbutter.beauty Profile picture

@lipbutter.beauty

Keistimewaan Faraalipbutter 💕
💄100% natural
💄Tahan lama walaupun dah lap banyak kali
💄Perisa yang sedap & wangi
💄Bibir terasa lembut, segar & dilindungi
💄Mesra solat
💄Bibir merah berseri-seri
.
.
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @lipbutter.beauty untuk order atau pertanyaan ❤️ .
.
.
.
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttermurah #faraalipbuttergombak #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #lipbutterfarahanimrazak #lipbuttermurah #pemerahbibir
#faraalipbutterHAsquad #teamhauraardani #lipbutter #lipbuttermurah #lipbuttercantik

Keistimewaan Faraalipbutter 💕
💄100% natural
💄Tahan lama walaupun dah lap banyak kali
💄Perisa yang sedap & wangi
💄Bibir terasa lembut, segar & dilindungi
💄Mesra solat
💄Bibir merah berseri-seri
.
.
Whatsapp 📲 013-2034186 atau klik link di bio @lipbutter.beauty untuk order atau pertanyaan ❤️ .
.
.
.
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttermurah #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #lipbutterfarahanimrazak  #lipbuttermurah #pemerahbibir 
#faraalipbutterHAsquad #teamhauraardani #lipbutter #lipbuttermurah #lipbuttercantik
6 0 12 hours ago
@temyraclefavouritas Profile picture

@temyraclefavouritas

Org lain dah kulit licin cantik bersih aje. Korang bila lagi? Kena grab segera combo Coffee Scrub dgn Detox Mask. Ni antara combo terlaris dalam rangkaian Temyracle ye.
.
Temyracle The Original Coffee Scrub
RM29.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Sederet Pizza Islam
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle

Org lain dah kulit licin cantik bersih aje. Korang bila lagi? Kena grab segera combo Coffee Scrub dgn Detox Mask. Ni antara combo terlaris dalam rangkaian Temyracle ye.
.
Temyracle The Original Coffee Scrub
RM29.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Sederet Pizza Islam
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle
3 0 13 hours ago
@temyracle.byyaya Profile picture

@temyracle.byyaya

Morning 💋☀️.
.
Sunburn dah hilang, dark circle dah kurang, jerawat pun ada yang kecut, lipscrub pun dah kasi bibir pink pink giteww 💋.
.
Tinggal tunggu parut jerawat je hilang😚.
.
Korang aaa tanak kee nak cuba set ni? Rm107 je harga die kita kasi free postage kat shopee.com.my/dayahsn2809 😎.
.
#feedbackpeachfacescrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Morning 💋☀️.
.
Sunburn dah hilang, dark circle dah kurang, jerawat pun ada yang kecut, lipscrub pun dah kasi bibir pink pink giteww 💋.
.
Tinggal tunggu parut jerawat je hilang😚.
.
Korang aaa tanak kee nak cuba set ni? Rm107 je harga die kita kasi free postage kat shopee.com.my/dayahsn2809 😎.
.
#feedbackpeachfacescrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
16 0 13 hours ago
@faraalipbutterguomuse Profile picture

@faraalipbutterguomuse

Caramel Mint 🍃
.
Komen dari pengguna faraalipbutter. Siap list kan satu satu lagi kenapa best sangat faraalipbutter ni.
Bau yang sedap
Tekstur yang ringan
Packaging yang cantik
Sampai speechless tak tahu nak cakap best nya macam mana.
Yang dah berkenan tu apa lagi. Jom cantikkan bibir kita dengan faraalipbutter malah dapat merawat bibir yang kering merekah dan hitam. .
Tekan link dekat bio untuk beli k. 😘😍
.
#faraalipbuttersquad
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka

Caramel Mint 🍃
.
Komen dari pengguna faraalipbutter.  Siap list kan satu satu lagi kenapa best sangat faraalipbutter ni. 
Bau yang sedap 
Tekstur yang ringan 
Packaging yang cantik
Sampai speechless tak tahu nak cakap best nya macam mana. 
Yang dah berkenan tu apa lagi. Jom cantikkan bibir kita dengan faraalipbutter malah dapat merawat bibir yang kering merekah dan hitam. .
Tekan link dekat bio untuk beli k. 😘😍
.
#faraalipbuttersquad
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter  #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka
2 0 16 hours ago
@faraalipbutterguomuse Profile picture

@faraalipbutterguomuse

Orchid Vanilla 🌰
.
💄Bibir kering jadi lembap 💄Bibir mengelupas jadi lembut 💄Bibir gelap jadi cerah 💄Bibir pucat jadi kemerahan
Pakai apa tu? Semestinya faraalipbutter 😍
Kenapa faraalipbutter best? 🌷 Sebab long lasting warnanya, bila dah oles kan kat bibir warna terus meresap ke dalam bibir. Warna ikut suhu darah korang
🌷 Tak melekit dan tak berminyak 🌷 Tak risau sebab ini organic produk
Mencari produk yang sesuai untuk bibir anda yang bermasalah? Nah. THIS IS FOR YOU. 😘

Untuk dapatkan faraalipbutter boleh klik link whassap dekat bio k.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka

Orchid Vanilla 🌰
.
💄Bibir kering jadi lembap 💄Bibir mengelupas jadi lembut 💄Bibir gelap jadi cerah 💄Bibir pucat jadi kemerahan 
Pakai apa tu?  Semestinya faraalipbutter 😍
Kenapa faraalipbutter best? 🌷 Sebab long lasting warnanya, bila dah oles kan kat bibir warna terus meresap ke dalam bibir. Warna ikut suhu darah korang
🌷 Tak melekit dan tak berminyak 🌷 Tak risau sebab ini organic produk 
Mencari produk yang sesuai untuk bibir anda yang bermasalah?  Nah.  THIS IS FOR YOU. 😘

Untuk dapatkan faraalipbutter boleh klik link whassap dekat bio k.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter  #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka
3 0 17 hours ago
@faraalipbutterguomuse Profile picture

@faraalipbutterguomuse

Cherry Velvet 🍒
.
💄Bibir kering jadi lembap 💄Bibir mengelupas jadi lembut 💄Bibir gelap jadi cerah 💄Bibir pucat jadi kemerahan
Pakai apa tu? Semestinya faraalipbutter 😍
Kenapa faraalipbutter best?!! 🌷 Sebab long lasting warnanya, bila dah oles kan kat bibir warna terus meresap ke dalam bibir. Warna ikut suhu darah korang
🌷 Tak melekit dan tak berminyak 🌷 Tak risau sebab ini organic produk
Mencari produk yang sesuai untuk bibir anda yang bermasalah? Nah. THIS IS FOR YOU. 😘

Untuk dapatkan faraalipbutter boleh klik link whassap dekat bio. .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka

Cherry Velvet 🍒
.
💄Bibir kering jadi lembap 💄Bibir mengelupas jadi lembut 💄Bibir gelap jadi cerah 💄Bibir pucat jadi kemerahan 
Pakai apa tu?  Semestinya faraalipbutter 😍
Kenapa faraalipbutter best?!! 🌷 Sebab long lasting warnanya, bila dah oles kan kat bibir warna terus meresap ke dalam bibir. Warna ikut suhu darah korang
🌷 Tak melekit dan tak berminyak 🌷 Tak risau sebab ini organic produk 
Mencari produk yang sesuai untuk bibir anda yang bermasalah?  Nah.  THIS IS FOR YOU. 😘

Untuk dapatkan faraalipbutter boleh klik link whassap dekat bio. .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter  #faraalipbuttergombak #faraalipbutterampang #faraalipbutterkl #faraalipbutterlovers #faraalipbutterfans #faraalipbutterbatucaves #bibirkering #bibirlembab #bibircantik #bibirgelap #bibirlembap #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #bibirsexy #pemerahbibir #rawatbibirkering #faraalipbutterkedah #faraalipbuttermelaka
4 0 17 hours ago
@temyraclefavouritas Profile picture

@temyraclefavouritas

Everyone’s fav coffee scrub☕
.
Coffee scrub Temyracle tak sama tau mcm coffee scrub lain. Coffee scrub temyracle mmg dirumus untuk merawat dark spots, sunburn dan kulit kusam. Coffee scrub Temyracle is made using only PURE unused coffee bean, coconut oil dan almond oil yg mmg target merawat pelbagai masalah kulit.
.
Ok. Dah tertarik nak cuba ke belum? Dah ready ke idokkk nak scrub off sunburn di wajah itewww?
.
Temyracle The Original Coffee Scrub
RM29.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Sederet Pizza Islam
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle

Everyone’s fav coffee scrub☕
.
Coffee scrub Temyracle tak sama tau mcm coffee scrub lain. Coffee scrub temyracle mmg dirumus untuk merawat dark spots, sunburn dan kulit kusam. Coffee scrub Temyracle is made using only PURE unused coffee bean, coconut oil dan almond oil yg mmg target merawat pelbagai masalah kulit.
.
Ok. Dah tertarik nak cuba ke belum? Dah ready ke idokkk nak scrub off sunburn di wajah itewww?
. 
Temyracle The Original Coffee Scrub
RM29.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Sederet Pizza Islam
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
6 0 16 September, 2019
@fabil_beauty_herbal Profile picture

@fabil_beauty_herbal

Fabil  Moisturizer Lip Treatment mengandung Bunga Mawar (Rosa Alba) yang efektif untuk perawatan bibir. Karena kandungan air di dalamnya mampu menstabilkan pH kulit sehingga bisa menghidrasi kulit bibir dengan baik.:) .
Cantik dan sehat bersama Fabil Beauty

Halalan Thoyyiban

Pemesanan Wa.me.081281803579

#lipmoist #bibirkering #bibirhitam #lipmattetahanlama #bibircantik #bibirlembab #bibirmerah #bibirmenggelupas #lipmatte #lipmattemurah #scrubbibir #lipstik #scrub #lipcream #lipstickmatte

Fabil  Moisturizer Lip Treatment mengandung Bunga Mawar (Rosa Alba) yang efektif untuk perawatan bibir. Karena kandungan air di dalamnya mampu menstabilkan pH kulit sehingga bisa menghidrasi kulit bibir dengan baik.:) . 
Cantik dan sehat bersama Fabil Beauty

Halalan Thoyyiban

Pemesanan Wa.me.081281803579

#lipmoist #bibirkering #bibirhitam #lipmattetahanlama #bibircantik #bibirlembab #bibirmerah #bibirmenggelupas #lipmatte #lipmattemurah #scrubbibir #lipstik #scrub #lipcream #lipstickmatte
1 0 16 September, 2019
@adaranana.my Profile picture

@adaranana.my

Kuching, Malaysia

ADA APA DENGAN PEACH FACE SCRUB TEMYRACLE 🍑
-
Menggunakan bahan-bahan yang selamat & banyak kesan yg baik utk semua jenis kulit. Antara bahan yang ada di dalam Peach Face Scrub ni adalah ;
-
☑️ ALOE VERA : Utk mencegah penuaan, melembapkan kulit, mencerahkan kulit, mengurangkan kesan regangan pada kulit.
-
☑️ GRAPE SEED OIL : Melembapkan kulit, pH balance, menghilangkan jerawat & membantu pertumbuhan collagen pada kulit.
-
☑️ PEACH EXTRACT : Kandungan AHA dlm buah peach juga sangat berkesan bagi mengeluarkan bintik -bintik hitam pada permukaan kulit yg disebabkan oleh cahaya matahari & parut jerawat. AHA juga membantu mengecutkan pori-pori wajah anda.
-
-
-
-
#temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #temyracleraya2019 #temyracletribe #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #temyraclesayamesticari
#temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

ADA APA DENGAN PEACH FACE SCRUB TEMYRACLE 🍑
-
Menggunakan bahan-bahan yang selamat & banyak kesan yg baik utk semua jenis kulit. Antara bahan yang ada di dalam Peach Face Scrub ni adalah ;
-
☑️ ALOE VERA : Utk mencegah penuaan, melembapkan kulit, mencerahkan kulit, mengurangkan kesan regangan pada kulit.
-
☑️ GRAPE SEED OIL : Melembapkan kulit, pH balance, menghilangkan jerawat & membantu pertumbuhan collagen pada kulit.
-
☑️ PEACH EXTRACT : Kandungan AHA dlm buah peach juga sangat berkesan bagi mengeluarkan bintik -bintik hitam pada permukaan kulit yg disebabkan oleh cahaya matahari & parut jerawat. AHA juga membantu mengecutkan pori-pori wajah anda.
-
-
-
-
#temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #temyracleraya2019 #temyracletribe #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping  #temyraclesayamesticari
#temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
2 0 16 September, 2019
@temyracle_aina Profile picture

@temyracle_aina

*Peach Face Scrub*.
.
🍑dihasilkan drpd organic superfine sugar, peach extract, organic aloe vera gel, grapeseed oil & french pink clay.
.
🍑menanggalkan kulit mati & menghaluskan kulit .
.
🍑tekstur yang sangat halus & ianya larut di wajah.
.
🍑sesuai untuk anti aging & kulit berjeragat.
.
🍑sesuai utk kulit sensitif sebab particle face scrub halus, soothing, mild &relaxing.
.
🍑scrub 3 kali sahaja seminggu.
.
🍑mask boleh dipakai setiap hari.
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun

*Peach Face Scrub*.
.
🍑dihasilkan drpd organic superfine sugar, peach extract, organic aloe vera gel, grapeseed oil & french pink clay.
.
🍑menanggalkan kulit mati & menghaluskan kulit .
.
🍑tekstur yang sangat halus & ianya larut di wajah.
.
🍑sesuai untuk anti aging & kulit berjeragat.
.
🍑sesuai utk kulit sensitif sebab particle face scrub halus, soothing, mild &relaxing.
.
🍑scrub 3 kali sahaja seminggu.
.
🍑mask boleh dipakai setiap hari.
.
#temyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #skrubkopi #coffeescrubmurah #detoxmask  #codpaka #coddungun #codketereh #codketengahjaya #codkerteh #codkemaman #teamAINA #agentwanted #dropshipwanted #uitmdungun #polidungun
6 0 16 September, 2019

Top #bibirmenggelupas posts

@kosmetikgrosir97 Profile picture

@kosmetikgrosir97

SCUE LIP CREAM SERUM
@20.000

Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub

SCUE LIP CREAM SERUM
@20.000

Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir 
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub
163 7 25 May, 2019
@beautycaree.idn Profile picture

@beautycaree.idn

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : +62831-9947-9722

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir 
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : +62831-9947-9722

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub
526 184 1 July, 2019
@beautycaree.idn Profile picture

@beautycaree.idn

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : +62831-9947-9722

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir 
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : +62831-9947-9722

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub
672 103 4 August, 2019
@beautycaree.idn Profile picture

@beautycaree.idn

Kok bibirku jadi hitam dan kering gini ya? Gimana ya caranya supaya engga hitam lagi?
.
Ternyata, ada banyak hal yang bisa membuat bibirmu jadi hitam dan kering, lho. Salah satunya sering mengonsumsi kafein dan sering menjilat dan mengigit bibir. Untuk itu kamu bisa melakukan beberapa tips diatas untuk mengatasi bibir hitam dan kering
.
Salah satunya dengan menggunakan scru cream dari @beautycaree.idn
Terbuat dari bahan-bahan alami yang terbukti ampuh menjaga kelembapan bibirmu😉

Order whatsapp : +62831-9209-3658

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub

Kok bibirku jadi hitam dan kering gini ya? Gimana ya caranya supaya engga hitam lagi?
.
Ternyata, ada banyak hal yang bisa membuat bibirmu jadi hitam dan kering, lho. Salah satunya sering mengonsumsi kafein dan sering menjilat dan mengigit bibir. Untuk itu kamu bisa melakukan beberapa tips diatas untuk mengatasi bibir hitam dan kering
.
Salah satunya dengan menggunakan scru cream dari @beautycaree.idn 
Terbuat dari bahan-bahan alami yang terbukti ampuh menjaga kelembapan bibirmu😉

Order whatsapp : +62831-9209-3658

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub
540 10 6 September, 2019
@beautycaree.idn Profile picture

@beautycaree.idn

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : 0831-9209-3658

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir 
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : 0831-9209-3658

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub
611 10 12 September, 2019
@beautycaree.idn Profile picture

@beautycaree.idn

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : +62831-9209-3658

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscru

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir 
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : +62831-9209-3658

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscru
699 83 1 September, 2019
@beautycaree.idn Profile picture

@beautycaree.idn

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : 0831-9209-3658

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir 
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : 0831-9209-3658

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub
714 26 12 September, 2019
@beautycaree.idn Profile picture

@beautycaree.idn

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : 0m+62831-9947-9722

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir 
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp : 0m+62831-9947-9722

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub
953 82 15 August, 2019
@beautycaree.idn Profile picture

@beautycaree.idn

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp :+62831-9947-9722

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub

SCUE LIP CREAM SERUM
.
Merupakan gel yang di formulasikan khusus sebagai pengganti scrub yang berguna merawat dan memperbaiki bibir 
Kegunaan :
- untuk memperbaiki kondisi bibir kering
- menjaga kelembaban bibir
- mencerahkan warna bibir
- tidak mengiritasi - bentuk gel lebih nyaman
- pemakaian sangat praktis
- mampu menghilangkan bibir yg hitam secara permanen dan tanpa efek samping

Cara pakai sangat mudah, cukup oleskan gel pada kulit bibirmu yang kering
.
Order whatsapp :+62831-9947-9722

#scrub #scrubbibir #scrucream #gelscrub #scrubgel #scrucreamjakarta #scrucreammurah #bibirkering #praktis #scrubbibirkering #bibirmenggelupas
#bibirmerah
#lembab #skincare #skincaremurah #skincarebibir #lipcare #lipbalm #lipstick #lipscrub
579 23 31 July, 2019