#bibirmerekah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bibirmerekah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
57 minutes
Average like
5.2
Average comment
0.4
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@sobella.cheras.kl Profile picture

@sobella.cheras.kl

Kuala Lumpur, Malaysia

Hai awak. Bibir sensitif ke nak pakai lipmatte. Jangan sedih ye. Liptint yang boleh lembabkan bibir ni kan ada 🥰 .
Penuh dengan khasiat Vitamin C yang boleh rawat bibir kering awak tu. Hari Hari pakai, bibir lembab semulajadi, impian bibir pinkish ala korea tak mustahil lagi 😍
.
1 pcs RM36.
.
Ada 3 code
♥️ Watermelon
♥️ Strawberry
♥️ Peach
.
Beli 3 dapat FREEGIFT 🤗
.
KLIK LINK DI BIO YE 🥰

Hai awak. Bibir sensitif ke nak pakai lipmatte. Jangan sedih ye. Liptint yang boleh lembabkan bibir ni kan ada 🥰 .
Penuh dengan khasiat Vitamin C  yang boleh rawat bibir kering awak tu. Hari Hari pakai, bibir lembab semulajadi, impian bibir pinkish ala korea tak mustahil lagi 😍
.
1 pcs RM36.
.
Ada 3 code
♥️ Watermelon
♥️ Strawberry
♥️ Peach
.
Beli 3 dapat FREEGIFT 🤗
.
KLIK LINK DI BIO YE 🥰
4 2 8 hours ago
@supplementchanteq Profile picture

@supplementchanteq

Selangor

Kegunaan Herbal Blend
.
.
🌼 untuk gatal-gatal kesan gigitan serangga
.
🌼 untuk ruam lampin .
🌼 untuk melegakan kulit melecet pada anak
.
🌼 untuk dijadikan minyak urut, melegakan demam
.
🌼 untuk kesan bengkak benjolan akibat terhantuk
.
🌼 untuk tumit kaki merekah
.
🌼 untuk mengecutkan jerawat
.
🌼 untuk menghilangkan kesan parut .
🌼 untuk masker muka melembut dan
melembapkan kulit
.
🌼 untuk melegakan kudis atau panas
.
berminat? Klik link di bio & WA +60102347760
.
#shakleeselangor
#shakleetelukpanglimagarang
#shakleebanting
#shakleejalankebun
#jerawat
#jualherbalblendshaklee
#ruambayi
#ubatruamlampin
#allergik
#ruampampers
#masalahkembung
#Hfmd
#ubateczema
#gigitanserangga
#ubatgatal
#krimruamsusu
#krimkulitbayi
#herbalblendshaklee
#krimchickenpop
#ubatsapubaby
#shakleemurah
#shakleeshahalam
#eczema
#krimkulit
#kulitallergik
#krimshaklee
#kulitkering
#bibirmerekah
#ubatjerawat
#resdung

Kegunaan Herbal Blend
.
.
🌼 untuk gatal-gatal kesan gigitan serangga
.
🌼 untuk ruam lampin .
🌼 untuk melegakan kulit melecet pada anak
.
🌼 untuk dijadikan minyak urut,  melegakan demam
.
🌼 untuk kesan bengkak benjolan akibat terhantuk
.
🌼 untuk tumit kaki merekah
.
🌼 untuk mengecutkan jerawat
.
🌼 untuk menghilangkan kesan parut .
🌼 untuk masker muka melembut dan 
melembapkan kulit
.
🌼 untuk melegakan kudis atau panas
.
berminat? Klik link di bio & WA +60102347760
.
#shakleeselangor
#shakleetelukpanglimagarang
#shakleebanting
#shakleejalankebun
#jerawat
#jualherbalblendshaklee
#ruambayi
#ubatruamlampin
#allergik
#ruampampers
#masalahkembung
#Hfmd
#ubateczema
#gigitanserangga
#ubatgatal
#krimruamsusu
#krimkulitbayi
#herbalblendshaklee
#krimchickenpop
#ubatsapubaby
#shakleemurah
#shakleeshahalam
#eczema
#krimkulit
#kulitallergik
#krimshaklee
#kulitkering
#bibirmerekah
#ubatjerawat
#resdung
5 1 8 hours ago
@supplementchanteq Profile picture

@supplementchanteq

Selangor

Kegunaan Herbal Blend
.
.
🌼 untuk gatal-gatal kesan gigitan serangga
.
🌼 untuk ruam lampin .
🌼 untuk melegakan kulit melecet pada anak
.
🌼 untuk dijadikan minyak urut, melegakan demam
.
🌼 untuk kesan bengkak benjolan akibat terhantuk
.
🌼 untuk tumit kaki merekah
.
🌼 untuk mengecutkan jerawat
.
🌼 untuk menghilangkan kesan parut .
🌼 untuk masker muka melembut dan
melembapkan kulit
.
🌼 untuk melegakan kudis atau panas
.
berminat? Klik link di bio & WA +60102347760
.
#shakleeselangor
#shakleetelukpanglimagarang
#shakleebanting
#shakleejalankebun
#jerawat
#jualherbalblendshaklee
#ruambayi
#ubatruamlampin
#allergik
#ruampampers
#masalahkembung
#Hfmd
#ubateczema
#gigitanserangga
#ubatgatal
#krimruamsusu
#krimkulitbayi
#herbalblendshaklee
#krimchickenpop
#ubatsapubaby
#shakleemurah
#shakleeshahalam
#eczema
#krimkulit
#kulitallergik
#krimshaklee
#kulitkering
#bibirmerekah
#ubatjerawat
#resdung

Kegunaan Herbal Blend
.
.
🌼 untuk gatal-gatal kesan gigitan serangga
.
🌼 untuk ruam lampin .
🌼 untuk melegakan kulit melecet pada anak
.
🌼 untuk dijadikan minyak urut,  melegakan demam
.
🌼 untuk kesan bengkak benjolan akibat terhantuk
.
🌼 untuk tumit kaki merekah
.
🌼 untuk mengecutkan jerawat
.
🌼 untuk menghilangkan kesan parut .
🌼 untuk masker muka melembut dan 
melembapkan kulit
.
🌼 untuk melegakan kudis atau panas
.
berminat? Klik link di bio & WA +60102347760
.
#shakleeselangor
#shakleetelukpanglimagarang
#shakleebanting
#shakleejalankebun
#jerawat
#jualherbalblendshaklee
#ruambayi
#ubatruamlampin
#allergik
#ruampampers
#masalahkembung
#Hfmd
#ubateczema
#gigitanserangga
#ubatgatal
#krimruamsusu
#krimkulitbayi
#herbalblendshaklee
#krimchickenpop
#ubatsapubaby
#shakleemurah
#shakleeshahalam
#eczema
#krimkulit
#kulitallergik
#krimshaklee
#kulitkering
#bibirmerekah
#ubatjerawat
#resdung
2 2 8 hours ago
@supplementchanteq Profile picture

@supplementchanteq

Selangor

Kegunaan Herbal Blend
.
.
🌼 untuk gatal-gatal kesan gigitan serangga
.
🌼 untuk ruam lampin .
🌼 untuk melegakan kulit melecet pada anak
.
🌼 untuk dijadikan minyak urut, melegakan demam
.
🌼 untuk kesan bengkak benjolan akibat terhantuk
.
🌼 untuk tumit kaki merekah
.
🌼 untuk mengecutkan jerawat
.
🌼 untuk menghilangkan kesan parut .
🌼 untuk masker muka melembut dan
melembapkan kulit
.
🌼 untuk melegakan kudis atau panas
.
berminat? Klik link di bio & WA +60102347760
.
#shakleeselangor
#shakleetelukpanglimagarang
#shakleebanting
#shakleejalankebun
#jerawat
#jualherbalblendshaklee
#ruambayi
#ubatruamlampin
#allergik
#ruampampers
#masalahkembung
#Hfmd
#ubateczema
#gigitanserangga
#ubatgatal
#krimruamsusu
#krimkulitbayi
#herbalblendshaklee
#krimchickenpop
#ubatsapubaby
#shakleemurah
#shakleeshahalam
#eczema
#krimkulit
#kulitallergik
#krimshaklee
#kulitkering
#bibirmerekah
#ubatjerawat
#resdung

Kegunaan Herbal Blend
.
.
🌼 untuk gatal-gatal kesan gigitan serangga
.
🌼 untuk ruam lampin .
🌼 untuk melegakan kulit melecet pada anak
.
🌼 untuk dijadikan minyak urut,  melegakan demam
.
🌼 untuk kesan bengkak benjolan akibat terhantuk
.
🌼 untuk tumit kaki merekah
.
🌼 untuk mengecutkan jerawat
.
🌼 untuk menghilangkan kesan parut .
🌼 untuk masker muka melembut dan 
melembapkan kulit
.
🌼 untuk melegakan kudis atau panas
.
berminat? Klik link di bio & WA +60102347760
.
#shakleeselangor
#shakleetelukpanglimagarang
#shakleebanting
#shakleejalankebun
#jerawat
#jualherbalblendshaklee
#ruambayi
#ubatruamlampin
#allergik
#ruampampers
#masalahkembung
#Hfmd
#ubateczema
#gigitanserangga
#ubatgatal
#krimruamsusu
#krimkulitbayi
#herbalblendshaklee
#krimchickenpop
#ubatsapubaby
#shakleemurah
#shakleeshahalam
#eczema
#krimkulit
#kulitallergik
#krimshaklee
#kulitkering
#bibirmerekah
#ubatjerawat
#resdung
4 1 8 hours ago
Sebelum edition 5.0 ni tinggal kenangan, kak olie suggest korang bolehla usha kaler mana yang korang suker. Karang abis, menangis tepi sinki lah jawabnya. 😝
.
.
.
#lipmatte #lipmattemalaysia #liquidmattelipstick #lipgloss #sobellapetalingjaya #sobellagombak #sobellakualalumpur #sobellaselangor #sobelladamansara #sobellaaradamansara #sobellalipmatte #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #bisneskosmetik #bibirkering #bibirhitam #bibirmerekah #madu #malaysia #halal #cod
3 0 11 hours ago
@dayangnoradzima Profile picture

@dayangnoradzima

Ampang, Kuala Lumpur

I carry Mary Kay inventory. Need something? Just ask me! 😉
.
𝗦𝗮𝘁𝗶𝗻 𝗟𝗶𝗽𝘀 𝗦𝗵𝗲𝗮 𝗦𝘂𝗴𝗮𝗿 𝗦𝗰𝗿𝘂𝗯 & 𝗦𝗵𝗲𝗮 𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗕𝗮𝗹𝗺

Kenikmatan segera pada bibir, seumpama menikmati belaian spa pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja.

Dirumuskan dengan Shea Butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih (Camellia sinensis) dan sitrus.

Produk ini membantu bibir kering mengembalikan kelembapan dalam 2 cara mudah.

1. Satin Lips Shea Sugar Scrub mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir.

2. Satin Lips Shea Butter Balm melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar.

Satin Lips Shea Sugar Scrub 8g RM42

Satin Lips Shea Butter Balm 8g RM42

𝗜 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 :
💆🏻‍♀️FREE FACIAL
➖ EXTRA DISCOUNT
🔬FREE SKIN ANALYSIS
👜PENDAFTARAN RM70
💝FREE GIFTS & POSTAGE
💲JOM JANA PENDAPATAN

𝗦𝗵𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗟𝗼𝘃𝗲💕
𝓓𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓝𝓸𝓻𝓪𝓭𝔃𝓲𝓶𝓪
📲 0172447636 @ click 𝙣𝙖𝙠.𝙡𝙖/𝙎𝙠𝙞𝙣𝙘𝙖𝙧𝙚𝙈𝙖𝙧𝙮𝙆𝙖𝙮 in Profile

I carry Mary Kay inventory. Need something? Just ask me! 😉
.
𝗦𝗮𝘁𝗶𝗻 𝗟𝗶𝗽𝘀 𝗦𝗵𝗲𝗮 𝗦𝘂𝗴𝗮𝗿 𝗦𝗰𝗿𝘂𝗯 & 𝗦𝗵𝗲𝗮 𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗕𝗮𝗹𝗺

Kenikmatan segera pada bibir, seumpama menikmati belaian spa pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja.

Dirumuskan dengan Shea Butter yang berkhasiat dan wangian segar teh putih (Camellia sinensis) dan sitrus.

Produk ini membantu bibir kering mengembalikan kelembapan dalam 2 cara mudah.

1. Satin Lips Shea Sugar Scrub mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir.

2. Satin Lips Shea Butter Balm melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar.

Satin Lips Shea Sugar Scrub 8g RM42

Satin Lips Shea Butter Balm 8g RM42

𝗜 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 :
💆🏻‍♀️FREE FACIAL
➖ EXTRA DISCOUNT
🔬FREE SKIN ANALYSIS
👜PENDAFTARAN RM70
💝FREE GIFTS & POSTAGE
💲JOM JANA PENDAPATAN

𝗦𝗵𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗟𝗼𝘃𝗲💕
𝓓𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓝𝓸𝓻𝓪𝓭𝔃𝓲𝓶𝓪
📲 0172447636 @ click 𝙣𝙖𝙠.𝙡𝙖/𝙎𝙠𝙞𝙣𝙘𝙖𝙧𝙚𝙈𝙖𝙧𝙮𝙆𝙖𝙮 in Profile
12 1 12 hours ago
@miminasrul Profile picture

@miminasrul

Puncak Alam

Faraa Antioxidant Lip Butter by Farahanim Razak diformulasi istimewa daripada pasaran biasa. Faraa Lip Butter dicipta dari bahan bahan hanya yang berkualiti tinggi serta mempunyai agen antioxidant yang baik untuk kesihatan bibir. 💄K E L E B I H A N💄
✨ Dapat membuang sel kulit mati pada bibir
✨ Menyempurnakan aliran darah pada bibir
✨ Melembapkan bibir
✨ Memulihkan masalah bibir hitam
✨ Mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah
✨ Dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah
.
. 💄 F L A V O U R💄
.
.
Cherry Velvet
.
.
Bahan-Bahan :
🌹 Palm Kernel Oil
🌹 Beeswax
🌹 Shea Butter
🌹 Castor Oil
.
. 🌸 80% moist
🌸 lip butter colour RED 🌸 colour on lip depend blood temperature
🌸 mint ? YES
.
.
💋 Masalah bibir kering dan kusam recommend Cherry Velvet .
.
🤗 Bibir rasa berangin ​dan bau sedap bila pakai Cherry Velvet ni tau 💋
.
.
#faraalipbutterbukitkapar #faraalipbuttershahalam #faraalipbuttermeru #faraalipbutterpuncakalam #faraalipbuttercahayaalam #faraalipbutterkapar #lipbutter #lipbutterklang #lipbuttershahalam #faraalipbutter #lipstik #lipbalm #lipcare #bibirmerekah #bibirberdarah #bibirhitam

Faraa Antioxidant Lip Butter by Farahanim Razak diformulasi istimewa daripada pasaran biasa. Faraa Lip Butter dicipta dari bahan bahan hanya yang berkualiti tinggi serta mempunyai agen antioxidant yang baik untuk kesihatan bibir. 💄K E L E B I H A N💄
✨ Dapat membuang sel kulit mati pada bibir
✨ Menyempurnakan aliran darah pada bibir
✨ Melembapkan bibir
✨ Memulihkan masalah bibir hitam
✨ Mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah
✨ Dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah
.
. 💄 F L A V O U R💄
.
.
Cherry Velvet
.
.
Bahan-Bahan :
🌹 Palm Kernel Oil
🌹 Beeswax
🌹 Shea Butter
🌹 Castor Oil
.
. 🌸 80% moist
🌸 lip butter colour RED 🌸 colour on lip depend blood temperature
🌸 mint ? YES
.
.
💋 Masalah bibir kering dan kusam recommend Cherry Velvet .
.
🤗 Bibir rasa berangin ​dan bau sedap bila pakai Cherry Velvet ni tau 💋
.
.
#faraalipbutterbukitkapar #faraalipbuttershahalam #faraalipbuttermeru #faraalipbutterpuncakalam #faraalipbuttercahayaalam #faraalipbutterkapar #lipbutter #lipbutterklang #lipbuttershahalam #faraalipbutter #lipstik #lipbalm #lipcare #bibirmerekah #bibirberdarah #bibirhitam
1 0 13 hours ago
@miminasrul Profile picture

@miminasrul

Puncak Alam

Faraa Antioxidant Lip Butter by Farahanim Razak diformulasi istimewa daripada pasaran biasa. Faraa Lip Butter dicipta dari bahan bahan hanya yang berkualiti tinggi serta mempunyai agen antioxidant yang baik untuk kesihatan bibir. .
. 💄K E L E B I H A N💄
✨ Dapat membuang sel kulit mati pada bibir
✨ Menyempurnakan aliran darah pada bibir
✨ Melembapkan bibir
✨ Memulihkan masalah bibir hitam
✨ Mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah
✨ Dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah
.
.
. 💄 F L A V O U R💄
.
.
Orchid Vanilla
.
.
Bahan-Bahan :
🌹 Argan Oil
🌹 Shea Butter
🌹 Vitamin E
🌹 Orchid Extract
.
.
🌸 80% moist
🌸 lip butter colour PURPLE
🌸 colour on lip depend blood colour
🌸 mint ? YES .
. 💋 Masalah bibir kering recommend Orchid Vanilla .
.
🤗 Bibir rasa berangin ​je bila pakai orchid vanilla ni tau 💋
.
.
#faraalipbutterbukitkapar #faraalipbuttershahalam #faraalipbuttermeru #faraalipbutterpuncakalam #faraalipbuttercahayaalam #faraalipbutterkapar #lipbutter #lipbutterklang #lipbuttershahalam #faraalipbutter #lipstik #lipbalm #lipcare #bibirmerekah #bibirberdarah #bibirhitam

Faraa Antioxidant Lip Butter by Farahanim Razak diformulasi istimewa daripada pasaran biasa. Faraa Lip Butter dicipta dari bahan bahan hanya yang berkualiti tinggi serta mempunyai agen antioxidant yang baik untuk kesihatan bibir. .
. 💄K E L E B I H A N💄
✨ Dapat membuang sel kulit mati pada bibir
✨ Menyempurnakan aliran darah pada bibir
✨ Melembapkan bibir
✨ Memulihkan masalah bibir hitam
✨ Mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah
✨ Dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah
.
.
. 💄 F L A V O U R💄
.
.
Orchid Vanilla
.
.
Bahan-Bahan :
🌹 Argan Oil
🌹 Shea Butter
🌹 Vitamin E
🌹 Orchid Extract
.
.
🌸 80% moist
🌸 lip butter colour PURPLE
🌸 colour on lip depend blood colour
🌸 mint ? YES .
. 💋 Masalah bibir kering recommend Orchid Vanilla .
.
🤗 Bibir rasa berangin ​je bila pakai orchid vanilla ni tau 💋
.
.
#faraalipbutterbukitkapar #faraalipbuttershahalam #faraalipbuttermeru #faraalipbutterpuncakalam #faraalipbuttercahayaalam #faraalipbutterkapar #lipbutter #lipbutterklang #lipbuttershahalam #faraalipbutter #lipstik #lipbalm #lipcare #bibirmerekah #bibirberdarah #bibirhitam
4 0 13 hours ago
@miminasrul Profile picture

@miminasrul

Petronas Puncak Alam

Faraa Antioxidant Lip Butter by Farahanim Razak diformulasi istimewa daripada pasaran biasa. Faraa Lip Butter dicipta dari bahan bahan hanya yang berkualiti tinggi serta mempunyai agen antioxidant yang baik untuk kesihatan bibir. .
.
💄K E L E B I H A N💄
✨ Dapat membuang sel kulit mati pada bibir
✨ Menyempurnakan aliran darah pada bibir
✨ Melembapkan bibir
✨ Memulihkan masalah bibir hitam
✨ Mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah
✨ Dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah .
.
💄 F L A V O U R💄

Caramel Mint

Bahan-Bahan :
🌹 Olive Oil
🌹 Sunflower Seeds
🌹 Jojoba Oil
🌹 Beeswax .
.
🌸 60% moist
🌸 lip butter colour PINK
🌸 colour on lip depend blood colour
🌸 mint ? YES .
.
💋 Yg suka ala2 matte, Caramel Mint 🤗 Bila pakai caramel mint, bibir rasa berangin jeee.💋
.
.
#faraalipbutterbukitkapar #faraalipbuttershahalam #faraalipbuttermeru #faraalipbutterpuncakalam #faraalipbuttercahayaalam #faraalipbutterkapar #lipbutter #lipbutterklang #lipbuttershahalam #faraalipbutter #lipstik #lipbalm #lipcare #bibirmerekah #bibirberdarah #bibirhitam

Faraa Antioxidant Lip Butter by Farahanim Razak diformulasi istimewa daripada pasaran biasa. Faraa Lip Butter dicipta dari bahan bahan hanya yang berkualiti tinggi serta mempunyai agen antioxidant yang baik untuk kesihatan bibir. .
.
💄K E L E B I H A N💄
✨ Dapat membuang sel kulit mati pada bibir
✨ Menyempurnakan aliran darah pada bibir
✨ Melembapkan bibir
✨ Memulihkan masalah bibir hitam
✨ Mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah
✨ Dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah .
.
💄 F L A V O U R💄

Caramel Mint

Bahan-Bahan :
🌹 Olive Oil
🌹 Sunflower Seeds
🌹 Jojoba Oil
🌹 Beeswax .
.
🌸 60% moist
🌸 lip butter colour PINK
🌸 colour on lip depend blood colour
🌸 mint ? YES .
.
💋 Yg suka ala2 matte, Caramel Mint 🤗 Bila pakai caramel mint, bibir rasa berangin jeee.💋
.
.
#faraalipbutterbukitkapar #faraalipbuttershahalam #faraalipbuttermeru #faraalipbutterpuncakalam #faraalipbuttercahayaalam #faraalipbutterkapar #lipbutter #lipbutterklang #lipbuttershahalam #faraalipbutter #lipstik #lipbalm #lipcare #bibirmerekah #bibirberdarah #bibirhitam
4 0 13 hours ago
@baelalipmatte_serialammasai Profile picture

@baelalipmatte_serialammasai

Taman Cendana, Pasir Gudang

Lipmatte 💄 best dgn 3 bahan yg superb  utk merawat dan melembabkan bibir 👄 supaya cantik menawan dan sgt2 selesa di pakai. .
Antara bahan2nya ialah :
.
💥 Vitamin E
💥 Shea Butter
💥 Jojoba Oil
.
Lipmatte ni PARABEN FREE & selamat digunakan... Insyaallah... 💋
.
.
#baelalipmate #baela #teambaela #BibirKering #BibirPecah #BibirMerekah #sweetlookinglips #makeuptutorialmalaysia #baelalipmate #tamanscientex #pasirgudang #kotamasai #masai #bandarserialam #freeigreview #freeigreviewmalaysia #igreviewmalaysia #swapreviewfree

Lipmatte 💄 best dgn 3 bahan yg superb  utk merawat dan melembabkan bibir 👄 supaya cantik menawan dan sgt2 selesa di pakai. .
Antara bahan2nya ialah :
.
💥 Vitamin E
💥 Shea Butter
💥 Jojoba Oil
.
Lipmatte ni PARABEN FREE & selamat digunakan... Insyaallah... 💋
.
.
#baelalipmate #baela #teambaela #BibirKering #BibirPecah #BibirMerekah #sweetlookinglips #makeuptutorialmalaysia #baelalipmate #tamanscientex #pasirgudang #kotamasai #masai #bandarserialam #freeigreview #freeigreviewmalaysia #igreviewmalaysia #swapreviewfree
7 0 14 hours ago
@nurulezzy_khasimi Profile picture

@nurulezzy_khasimi

💄Cozuma Velvetty Lipmatte / Lipcream

Sekarang dah ada stok. Kalau berkenan roger cecepat. Stok yang ada pun limit lahaaai.
Apa yang best pakai lipmatte ni?
Bibir tak merekah. Kaler stay lama. Dan rawat, bibir tak menggelupas. Sbb tu lah org mmg repeat order 😚

Harga sangat mampu beli. Harga RM42 tapi sempena Malaysia Day KakZy bagi RM40 jer. Sebatang lipmatte ni berbulan-bulan tahan 🤗! Kualiti premium. Harga local. Best ❤️
Serius wajib cuba !

www.wasap.my/60122852500/cozumalipmatteMALAYSIADAY

#sayasukabarusayajual #cozuma
#lipmatte #lipcream #lipstick
#lips #bibir #bibirmerekah
#projekSTG
#CATChampions

💄Cozuma Velvetty Lipmatte / Lipcream

Sekarang dah ada stok. Kalau berkenan roger cecepat. Stok yang ada pun limit lahaaai. 
Apa yang best pakai lipmatte ni? 
Bibir tak merekah. Kaler stay lama. Dan rawat, bibir tak menggelupas. Sbb tu lah org mmg repeat order 😚

Harga sangat mampu beli. Harga RM42 tapi sempena Malaysia Day KakZy bagi RM40 jer. Sebatang lipmatte ni berbulan-bulan tahan 🤗! Kualiti premium. Harga local. Best ❤️
Serius wajib cuba !

www.wasap.my/60122852500/cozumalipmatteMALAYSIADAY

#sayasukabarusayajual #cozuma
#lipmatte #lipcream #lipstick
#lips #bibir #bibirmerekah
#projekSTG 
#CATChampions
3 0 18 hours ago
@fabilsquad Profile picture

@fabilsquad

Jln. Lingkar Utara Peganjaran Kudus..

Sebenarnya kalau Humaira itu warna merah Sexy. Sexy red. Jadi bisa dipakai untuk acara formal maupun non formal.
Kalau Misha bisa dilihat warnanya Bold. Cocok banget untuk acara formal, pernikahan dll. .
Alhamdulillah kemarin lipcream Misha udah dipakai salah satu MUA Instagram untuk pengantinnya.
Sebenarnya fabil enggak endorse, dia yang menawarkan diri untuk mereview produk lipcream fabil.
MasyaAllah... mereka saja sudah coba, kamu kapan mau coba? . . . . .
#bibirmerekah #bibirmerah #creambibir #lipstikmurah #lipstikviral #nudelipmatte #ombrelips #makeupindo #makeupsimpel #inspirasicantik #makeupmurah #lipcreamfabil #lipcreamhalal #lipcreambpom #lipstikfabil #fabilbeauty #fabilsquad #kudus #kudusmua #kudushits

Sebenarnya kalau Humaira itu warna merah Sexy. Sexy red. Jadi bisa dipakai untuk acara formal maupun non formal. 
Kalau Misha bisa dilihat warnanya Bold. Cocok banget untuk acara formal, pernikahan dll. .
 Alhamdulillah kemarin lipcream Misha udah dipakai salah satu MUA Instagram untuk pengantinnya.
 Sebenarnya fabil enggak endorse, dia yang menawarkan diri untuk mereview produk lipcream fabil. 
MasyaAllah... mereka saja sudah coba, kamu kapan mau coba? . . . . . 
#bibirmerekah #bibirmerah #creambibir #lipstikmurah #lipstikviral #nudelipmatte #ombrelips #makeupindo #makeupsimpel #inspirasicantik #makeupmurah #lipcreamfabil #lipcreamhalal #lipcreambpom #lipstikfabil #fabilbeauty #fabilsquad #kudus #kudusmua #kudushits
0 0 19 hours ago
@aneesfarhanarahim Profile picture

@aneesfarhanarahim

Watsons

Hepi wiken yugaisss. Pada korang yang selalu skrub muka tiap hujung minggu, inilaa masanya kan nak bermanja dengan kulit.

Jangan lupa skrub bibir sekali yaaa. Kerana bibirmu begitu beharga, gituuuu✨
#feedbacklipscrubtemyracle #skrubbibir #skrubmalaysia #bibirmerekah #bibirkering #bibirkusam #temyraclesungaipetani #temyraclesungailalang #temyraclebedong #temyraclepenang #yourbeautycorner

Hepi wiken yugaisss. Pada korang yang selalu skrub muka tiap hujung minggu, inilaa masanya kan nak bermanja dengan kulit.
•
Jangan lupa skrub bibir sekali yaaa. Kerana bibirmu begitu beharga, gituuuu✨
#feedbacklipscrubtemyracle #skrubbibir #skrubmalaysia #bibirmerekah #bibirkering#bibirkusam#temyraclesungaipetani #temyraclesungailalang #temyraclebedong #temyraclepenang #yourbeautycorner
4 0 22 hours ago
@b_erl_jakarta Profile picture

@b_erl_jakarta

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah
2 0 14 September, 2019
@b_erl_jakarta Profile picture

@b_erl_jakarta

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah
2 0 14 September, 2019
@b_erl_jakarta Profile picture

@b_erl_jakarta

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah
3 0 14 September, 2019
@b_erl_jakarta Profile picture

@b_erl_jakarta

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah
3 0 14 September, 2019
@b_erl_jakarta Profile picture

@b_erl_jakarta

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah
1 0 14 September, 2019
@b_erl_jakarta Profile picture

@b_erl_jakarta

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah
4 0 14 September, 2019
@lacilemariemma Profile picture

@lacilemariemma

💋 LIPBALM PINK CUTE ( Perisa Strawberry 🍓)
.
.
💋 LIPBALM SEXY LIPMOIST ( Perisa Watermelon 🍉)
.
.
💋 LIBALM JUICY ORANGE
( Perisa Orange 🍊)
.
.
💋 RUBY VIOLET ( Perisa Blackcurrant 🍷)
.
.
💋 LIPBALM DIVA MAROON ( Perisa Choc Chips Cookies 🍪)
.
.
💋 LIBALM RED ORANGE GLAM (Perisa Grapefruit 🍇)
.
.
💋 LIPBALM MANGO TANGO (Perisa Mango 🥭)
.
.
💋LIPBALM CHERRY SWEET (Perisa Cherry 🍒)
.
.
HARGA: .
💋 RM25.00 - 1 PCS .
💋 RM39.00 - 1 PCS LIPBALM + 1 PCS CANDYLICIOUS LIPSCRUB (KOMBO JIMAT RM4.00) .
💋 RM75.00 - 3 PCS LIPBALM FREE LIPSCRUB (JIMAT RM18.00)

WHATSAPP 01116912957 @ TEKAN LINK DIBIO

#emmajusohjual
#lipbalmwarnawarni
#lipbalmpinkcute
#sayajualmurah
#sayajualhomemade
#lipbalmlacilemariemma
#lacilemariemmajual
#bibirlembap
#bibirkering #bibirlembab
#bibirmerekah
#bibirpink
#lipbalmwarnawarni
#merawatmasalahbibir
#bibirkembalisihat
#lipbalmhomemade
#homemadelipbalm
#sayajualhomemade
#jannanick
#30pesanansuara
#produkviral
#budaktiktok
#tiktokmalaysia
#asalkandiabahagia
#aydajebat
#rayasakan
#meriahnyaraya
#raya2019
#lipbalmmalaysia
#pelembapbibir

💋 LIPBALM PINK CUTE ( Perisa Strawberry 🍓)
.
.
💋 LIPBALM SEXY LIPMOIST ( Perisa Watermelon 🍉)
.
.
💋 LIBALM JUICY ORANGE
( Perisa Orange 🍊)
.
.
💋 RUBY VIOLET ( Perisa Blackcurrant 🍷)
.
.
💋 LIPBALM DIVA MAROON ( Perisa Choc Chips Cookies 🍪)
.
.
💋 LIBALM RED ORANGE GLAM (Perisa Grapefruit 🍇)
.
.
💋 LIPBALM MANGO TANGO (Perisa Mango 🥭)
.
.
💋LIPBALM CHERRY SWEET (Perisa Cherry 🍒)
.
.
HARGA: .
💋 RM25.00 - 1 PCS .
💋 RM39.00 - 1 PCS LIPBALM + 1 PCS CANDYLICIOUS LIPSCRUB (KOMBO JIMAT RM4.00) .
💋 RM75.00 - 3 PCS LIPBALM FREE LIPSCRUB (JIMAT RM18.00)

WHATSAPP 01116912957 @ TEKAN LINK DIBIO

#emmajusohjual
#lipbalmwarnawarni 
#lipbalmpinkcute 
#sayajualmurah 
#sayajualhomemade
#lipbalmlacilemariemma 
#lacilemariemmajual 
#bibirlembap 
#bibirkering #bibirlembab 
#bibirmerekah 
#bibirpink 
#lipbalmwarnawarni
#merawatmasalahbibir 
#bibirkembalisihat 
#lipbalmhomemade 
#homemadelipbalm 
#sayajualhomemade 
#jannanick 
#30pesanansuara
#produkviral
#budaktiktok
#tiktokmalaysia
#asalkandiabahagia 
#aydajebat
#rayasakan
#meriahnyaraya
#raya2019
#lipbalmmalaysia
#pelembapbibir
9 0 14 September, 2019
@lacilemariemma Profile picture

@lacilemariemma

💋 LIPBALM PINK CUTE ( Perisa Strawberry 🍓)
.
.
💋 LIPBALM SEXY LIPMOIST ( Perisa Watermelon 🍉)
.
.
💋 LIBALM JUICY ORANGE
( Perisa Orange 🍊)
.
.
💋 RUBY VIOLET ( Perisa Blackcurrant 🍷)
.
.
💋 LIPBALM DIVA MAROON ( Perisa Choc Chips Cookies 🍪)
.
.
💋 LIBALM RED ORANGE GLAM (Perisa Grapefruit 🍇)
.
.
💋 LIPBALM MANGO TANGO (Perisa Mango 🥭)
.
.
💋LIPBALM CHERRY SWEET (Perisa Cherry 🍒)
.
.
HARGA: .
💋 RM25.00 - 1 PCS .
💋 RM39.00 - 1 PCS LIPBALM + 1 PCS CANDYLICIOUS LIPSCRUB (KOMBO JIMAT RM4.00) .
💋 RM75.00 - 3 PCS LIPBALM FREE LIPSCRUB (JIMAT RM18.00)

WHATSAPP 01116912957 @ TEKAN LINK DIBIO

#emmajusohjual
#lipbalmwarnawarni
#lipbalmpinkcute
#sayajualmurah
#sayajualhomemade
#lipbalmlacilemariemma
#lacilemariemmajual
#bibirlembap
#bibirkering #bibirlembab
#bibirmerekah
#bibirpink
#lipbalmwarnawarni
#merawatmasalahbibir
#bibirkembalisihat
#lipbalmhomemade
#homemadelipbalm
#sayajualhomemade
#jannanick
#30pesanansuara
#produkviral
#budaktiktok
#tiktokmalaysia
#asalkandiabahagia
#aydajebat
#rayasakan
#meriahnyaraya
#raya2019
#lipbalmmalaysia
#pelembapbibir

💋 LIPBALM PINK CUTE ( Perisa Strawberry 🍓)
.
.
💋 LIPBALM SEXY LIPMOIST ( Perisa Watermelon 🍉)
.
.
💋 LIBALM JUICY ORANGE
( Perisa Orange 🍊)
.
.
💋 RUBY VIOLET ( Perisa Blackcurrant 🍷)
.
.
💋 LIPBALM DIVA MAROON ( Perisa Choc Chips Cookies 🍪)
.
.
💋 LIBALM RED ORANGE GLAM (Perisa Grapefruit 🍇)
.
.
💋 LIPBALM MANGO TANGO (Perisa Mango 🥭)
.
.
💋LIPBALM CHERRY SWEET (Perisa Cherry 🍒)
.
.
HARGA: .
💋 RM25.00 - 1 PCS .
💋 RM39.00 - 1 PCS LIPBALM + 1 PCS CANDYLICIOUS LIPSCRUB (KOMBO JIMAT RM4.00) .
💋 RM75.00 - 3 PCS LIPBALM FREE LIPSCRUB (JIMAT RM18.00)

WHATSAPP 01116912957 @ TEKAN LINK DIBIO

#emmajusohjual
#lipbalmwarnawarni 
#lipbalmpinkcute 
#sayajualmurah 
#sayajualhomemade
#lipbalmlacilemariemma 
#lacilemariemmajual 
#bibirlembap 
#bibirkering #bibirlembab 
#bibirmerekah 
#bibirpink 
#lipbalmwarnawarni
#merawatmasalahbibir 
#bibirkembalisihat 
#lipbalmhomemade 
#homemadelipbalm 
#sayajualhomemade 
#jannanick 
#30pesanansuara
#produkviral
#budaktiktok
#tiktokmalaysia
#asalkandiabahagia 
#aydajebat
#rayasakan
#meriahnyaraya
#raya2019
#lipbalmmalaysia
#pelembapbibir
9 0 14 September, 2019
@lacilemariemma Profile picture

@lacilemariemma

💋 LIPBALM PINK CUTE ( Perisa Strawberry 🍓)
.
.
💋 LIPBALM SEXY LIPMOIST ( Perisa Watermelon 🍉)
.
.
💋 LIBALM JUICY ORANGE
( Perisa Orange 🍊)
.
.
💋 RUBY VIOLET ( Perisa Blackcurrant 🍷)
.
.
💋 LIPBALM DIVA MAROON ( Perisa Choc Chips Cookies 🍪)
.
.
💋 LIBALM RED ORANGE GLAM (Perisa Grapefruit 🍇)
.
.
💋 LIPBALM MANGO TANGO (Perisa Mango 🥭)
.
.
💋LIPBALM CHERRY SWEET (Perisa Cherry 🍒)
.
.
HARGA: .
💋 RM25.00 - 1 PCS .
💋 RM39.00 - 1 PCS LIPBALM + 1 PCS CANDYLICIOUS LIPSCRUB (KOMBO JIMAT RM4.00) .
💋 RM75.00 - 3 PCS LIPBALM FREE LIPSCRUB (JIMAT RM18.00)

WHATSAPP 01116912957 @ TEKAN LINK DIBIO

#emmajusohjual
#lipbalmwarnawarni
#lipbalmpinkcute
#sayajualmurah
#sayajualhomemade
#lipbalmlacilemariemma
#lacilemariemmajual
#bibirlembap
#bibirkering #bibirlembab
#bibirmerekah
#bibirpink
#lipbalmwarnawarni
#merawatmasalahbibir
#bibirkembalisihat
#lipbalmhomemade
#homemadelipbalm
#sayajualhomemade
#jannanick
#30pesanansuara
#produkviral
#budaktiktok
#tiktokmalaysia
#asalkandiabahagia
#aydajebat
#rayasakan
#meriahnyaraya
#raya2019
#lipbalmmalaysia
#pelembapbibir

💋 LIPBALM PINK CUTE ( Perisa Strawberry 🍓)
.
.
💋 LIPBALM SEXY LIPMOIST ( Perisa Watermelon 🍉)
.
.
💋 LIBALM JUICY ORANGE
( Perisa Orange 🍊)
.
.
💋 RUBY VIOLET ( Perisa Blackcurrant 🍷)
.
.
💋 LIPBALM DIVA MAROON ( Perisa Choc Chips Cookies 🍪)
.
.
💋 LIBALM RED ORANGE GLAM (Perisa Grapefruit 🍇)
.
.
💋 LIPBALM MANGO TANGO (Perisa Mango 🥭)
.
.
💋LIPBALM CHERRY SWEET (Perisa Cherry 🍒)
.
.
HARGA: .
💋 RM25.00 - 1 PCS .
💋 RM39.00 - 1 PCS LIPBALM + 1 PCS CANDYLICIOUS LIPSCRUB (KOMBO JIMAT RM4.00) .
💋 RM75.00 - 3 PCS LIPBALM FREE LIPSCRUB (JIMAT RM18.00)

WHATSAPP 01116912957 @ TEKAN LINK DIBIO

#emmajusohjual
#lipbalmwarnawarni 
#lipbalmpinkcute 
#sayajualmurah 
#sayajualhomemade
#lipbalmlacilemariemma 
#lacilemariemmajual 
#bibirlembap 
#bibirkering #bibirlembab 
#bibirmerekah 
#bibirpink 
#lipbalmwarnawarni
#merawatmasalahbibir 
#bibirkembalisihat 
#lipbalmhomemade 
#homemadelipbalm 
#sayajualhomemade 
#jannanick 
#30pesanansuara
#produkviral
#budaktiktok
#tiktokmalaysia
#asalkandiabahagia 
#aydajebat
#rayasakan
#meriahnyaraya
#raya2019
#lipbalmmalaysia
#pelembapbibir
7 0 14 September, 2019
@nirmala_devi_threm_kumar Profile picture

@nirmala_devi_threm_kumar

Code 004 - Opulent .
.
Lipmatte yang bagus bukan hanya mencantik tapi juga merawat👍
.
.
Lipmatte skinkare mampu 💋protect bibir anda dari cahaya matahari yang menyebabkan bibir gelap.
.
.
Tahan sangat lama tak transfer walaupun makan tapi bila nak cuci amat mudah, hanya dengan sekali wipe je. .
.
Rahsia Lipmatte Skinkare 😍
👉Bibir kering dimoistkan 👉Tak hitamkan bibir 👉Tak merekah & tak melekit 👉Tahan lebih 12 jam .
.
Kalau uolls nak cuba, boleh terus klik link dibawah:

https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(Lipmatte)

Atau call terus 0146115433

#skinkare #lipmatte #bibirkering #bibirhitam #bibirmerekah

Code 004 - Opulent .
.
Lipmatte yang bagus bukan hanya mencantik tapi juga merawat👍
.
.
Lipmatte skinkare mampu 💋protect bibir anda dari cahaya matahari yang menyebabkan bibir gelap.
.
.
Tahan sangat lama tak transfer walaupun makan tapi bila nak cuci amat mudah, hanya dengan sekali wipe je. .
.
Rahsia Lipmatte Skinkare 😍
👉Bibir kering dimoistkan 👉Tak hitamkan bibir 👉Tak merekah & tak melekit 👉Tahan lebih 12 jam .
.
Kalau uolls nak cuba, boleh terus klik link dibawah:

https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(Lipmatte)

Atau call terus 0146115433

#skinkare #lipmatte #bibirkering #bibirhitam #bibirmerekah
4 0 14 September, 2019
@b_erl_jakarta Profile picture

@b_erl_jakarta

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah

Pernah mengalami bibir jadi menghitam, kering dan pecah-pecah? 😱

Saat berkaca, pastinya terlihat menganggu penampilan wajah kita secara keseluruhan karena akan terlihat kusam. 😭😭😭 Nah, agar bibir kembali cerah, lembab dan bebas kerut-kerut halus kalian bisa merawat dan melindunginnya dengan B ERL Advanced Lip Treatment yang diperkaya Minyak Kelapa, Minyak Biji Anggur dan Beeswax didalamnya.

Malas pakai pelembab bibir saat beraktifitas karena takut terlihat pucat dan berminyak?

Tenang cantik, saat dipakai Lip Treatment ini akan memberikan sheer pink yang fresh dan natural dibibir indahmu. 🥰

So, kalian tetap bisa memiliki senyuman yang merona sambil merawatnya. 😍😍😍
.
@Herbalii @FrozenColagen @PMCMDS @HijabIrene @FroziGarage @HettyNugrahati @WarungWongkito @WarungWonkito @RBCJakarta @B_Erl_Jakarta @ww.kiriman @ww.testimoni @ww.transferan
.
#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#bibirsihat
#bibirmerah
#bibirindah
#bibirtebal
#bibirmungil
#bibirkusam
#bibirevo
#bibircantik
#bibirkering
#bibirmerekah
3 0 14 September, 2019
@sobella_by_dmj Profile picture

@sobella_by_dmj

Cik siti wan kembang utk uols yg suka natural lips.tone nude efek pinkish yg super lawa uols.
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535

Cik siti wan kembang utk uols yg suka natural lips.tone nude efek pinkish yg super lawa uols.
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
2 1 14 September, 2019
@sobella_by_dmj Profile picture

@sobella_by_dmj

Yg suka tone orange peach pls grab warna puteri gunung ledang ni.warna warm look utk naikkan seri uols
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535

Yg suka tone orange peach pls grab warna puteri gunung ledang ni.warna warm look utk naikkan seri uols
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
1 1 14 September, 2019
@sobella_by_dmj Profile picture

@sobella_by_dmj

Walinong sari warna paling hot selling masa raya aritu.smpai skrang pun masih digilai ramai
.
Yg belum grab lh mohon grab skrang sblm stok habis.sbb dh habis nnt x dpt lg dh uols warna mcm ni
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535

Walinong sari warna paling hot selling masa raya aritu.smpai skrang pun masih digilai ramai
.
Yg belum grab lh mohon grab skrang sblm stok habis.sbb dh habis nnt x dpt lg dh uols warna mcm ni
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
1 1 14 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Puchong

.
"TAK SANGKA LEPAS PAKAI COFFEE SCRUB JERAWAT MENGECUT"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan

.
"TAK SANGKA LEPAS PAKAI COFFEE SCRUB JERAWAT MENGECUT"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe 
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade 
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah 
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub 
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan  #scrubmuka #scrubbadan
1 0 14 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Puchong

.
"RESULT AFTER 1YEARS. MEMANG TERBAIKK!👍🏼👍🏼"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan

.
"RESULT AFTER 1YEARS. MEMANG TERBAIKK!👍🏼👍🏼"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe 
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade 
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah 
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub 
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan  #scrubmuka #scrubbadan
1 0 14 September, 2019
@sobella_cosmetic.official Profile picture

@sobella_cosmetic.official

Sobella the lagendary edition.. Yamg mAne jadi pilhan hati? Tin on demand walinong sari..
.
@nurfaten.zulkifli

Sobella the lagendary edition.. Yamg mAne jadi pilhan hati? Tin on demand walinong sari..
.
@nurfaten.zulkifli
19 1 14 September, 2019
@sobella_cosmetic.official Profile picture

@sobella_cosmetic.official

Hahhaha.. Yes me! 🙄🙄
Kadang beli bukan nak pakai pun, saje nka beli. Sejenis perangai @nurfaten.zulkifli
.
Dan sobella wajib la ada smeua koleksi
.

Hahhaha.. Yes me! 🙄🙄
Kadang beli bukan nak pakai pun, saje nka beli. Sejenis perangai @nurfaten.zulkifli
.
Dan sobella wajib la ada smeua koleksi
.
18 1 14 September, 2019
@sobella_cosmetic.official Profile picture

@sobella_cosmetic.official

Antara 5 colors ni mana ynag jadi koleksi wajib bawa kemana mana?
.
Ready stok
Bby and mummy

Antara 5 colors ni mana ynag jadi  koleksi wajib bawa kemana mana?
.
Ready stok
Bby and mummy
16 1 14 September, 2019
@magiclipscrub_rm10 Profile picture

@magiclipscrub_rm10

🌸 Magic Lip Scrub 🌸 🌸 ✔Halal product (Mesra Wuduk) .
✔ Selamat Digunakan .
✔ 100% Bahan Organic .
✔ Merawat bibir sensitif dengan cepat .
✔ Menjadikan bibir halus mulus seperti bayi .
✔ Bibir pinky2 dalam masa 3 hari .
✔ Tahan sebulan lebih
.
✔ Menyingkirkan sel mati pada bibir .
.

Whatsapp or DM now 0134590651 0134590651 (link whatsapp di bio) .
. .

#ORGANIC #organiclips #organiclipscrub #lipscrub #lipscrubrm10 #lipscrubtermurah #scrubibirrm10 #scrubibirmalaysia #halalproduct #friendlyformuslim #bibircantik #bibirlawa #bibirmerekah #bibirkering

🌸 Magic Lip Scrub 🌸 🌸 ✔Halal product (Mesra Wuduk) .
✔ Selamat Digunakan .
✔ 100% Bahan Organic .
✔ Merawat bibir sensitif dengan cepat .
✔ Menjadikan bibir halus mulus seperti bayi .
✔ Bibir pinky2 dalam masa 3 hari .
✔ Tahan sebulan lebih
.
✔ Menyingkirkan sel mati pada bibir .
.

Whatsapp or DM now 0134590651 0134590651 (link whatsapp di bio) .
. .

#ORGANIC #organiclips #organiclipscrub #lipscrub #lipscrubrm10 #lipscrubtermurah #scrubibirrm10 #scrubibirmalaysia #halalproduct #friendlyformuslim #bibircantik #bibirlawa #bibirmerekah #bibirkering
1 0 14 September, 2019
@antheakorea Profile picture

@antheakorea

East Coast Mall

LANEIGE LIP SLEEPING MASK 3G .
Khas untuk gegadis yang ada masalah bibir merekah, bibir sentiasa kering ~
.
💋 removes dead skin
💋 plumper lips (sexyyyy~~~)
💋 Berry Mix Complex with Vit C mames lips firmer
💋 hyaluronic acid helps in moisture absorption
.
Lepas ni takde dah bibir merekah. Bila pakai lipstick ka lipmatte kaaa, cantikkkkk jer boleh la selfie byk2 🤳🏻
.
Harga : [ALL INCLUDE POSTAGE]
1 unit - RM20
2 unit - RM35
3 unit - RM50 🎉🎉🎉
Lagi banyak beli, lagi jimattttt 😍
.
Cari saing ramai2 pakat sorang satu! Jimat postage 😋
.
PM lekaihhhhh 📢
.
#laneigemalaysia #originallaneige #authentickoreanskincare #koreanskincaremalaysia #antheakorea #lipcare #lipsleepingmask #bibirmerekah #lips

LANEIGE LIP SLEEPING MASK 3G .
Khas untuk gegadis yang ada masalah bibir merekah, bibir sentiasa kering ~
.
💋 removes dead skin
💋 plumper lips (sexyyyy~~~)
💋 Berry Mix Complex with Vit C mames lips firmer
💋 hyaluronic acid helps in moisture absorption
.
Lepas ni takde dah bibir merekah. Bila pakai lipstick ka lipmatte kaaa, cantikkkkk jer boleh la selfie byk2 🤳🏻
.
Harga : [ALL INCLUDE POSTAGE]
1 unit - RM20
2 unit - RM35
3 unit - RM50 🎉🎉🎉
Lagi banyak beli, lagi jimattttt 😍
.
Cari saing ramai2 pakat sorang satu! Jimat postage 😋
.
PM lekaihhhhh 📢
.
#laneigemalaysia #originallaneige #authentickoreanskincare #koreanskincaremalaysia #antheakorea #lipcare #lipsleepingmask #bibirmerekah #lips
3 0 14 September, 2019

Top #bibirmerekah posts

@sobella.lipmatte.berhantu Profile picture

@sobella.lipmatte.berhantu

Dah dapat ke belum Sobella Friendship Edition yang terbaru ? Korang tunggu apa lagi ? Jom dapat kan sekarang sebab colour dia cantik , texture dia padu , selesa bila dipakai confirn jatuh cinta pandang pertama terus .
.
.
.
.
Ready stock berminat boleh direct whatsapp 011- 1794 1053 ❤

Dah dapat ke belum Sobella Friendship Edition yang terbaru ? Korang tunggu apa lagi ? Jom dapat kan sekarang sebab colour dia cantik , texture dia padu , selesa bila dipakai confirn jatuh cinta pandang pertama terus .
.
.
.
.
Ready stock berminat boleh direct whatsapp 011- 1794 1053 ❤
104 1 23 August, 2019
@sobella.lipmatte.berhantu Profile picture

@sobella.lipmatte.berhantu

Dah dapat ke belum Sobella Friendship Edition yang terbaru ? Korang tunggu apa lagi ? Jom dapat kan sekarang sebab colour dia cantik , texture dia padu , selesa bila dipakai confirn jatuh cinta pandang pertama terus .
.
.
.
.
Ready stock berminat boleh direct whatsapp 011- 1794 1053 ❤

Dah dapat ke belum Sobella Friendship Edition yang terbaru ? Korang tunggu apa lagi ? Jom dapat kan sekarang sebab colour dia cantik , texture dia padu , selesa bila dipakai confirn jatuh cinta pandang pertama terus .
.
.
.
.
Ready stock berminat boleh direct whatsapp 011- 1794 1053 ❤
101 2 23 August, 2019
@nurhelizahelmi Profile picture

@nurhelizahelmi

Kekakak & abang, tau tak kalau kita selalu amalkan pakai pelembab bibir, bibir kita akan senantiasa diberi vitamin tau. Macam badan kita juga.. perlukan suppliment.. kulit kita perlukan skin care, so BIBIR pun sama tau...
.
.
Dan rawatan paling mudah dan simple.. just amalkan dan rerajin lah pakai pelembab bibir. Tak kesah sebenarnya jenama apapun yang penting dpt bantu beri bibir kesihatan yg best!
.
.
Tapi.. kalau siapa yang tak tau nak beli jenama apa... meh la cuba HONEYBEE LIPBALM kami ni. Memang tengah HOT KEBABOM sekarang.. ramai dikalangan student, kekakak nurse, cikgu, dan yang kerja opis beli sebab seharian mereka ni kena cuaca x menentu.. ada sejuk.. ada panas.. so.. bibir cepat kering dan berdarah.. .
.
Nak cepat baik.. tenyeh je honeybee lipbalm ni. Keberkesanannya terjamin! X percaya?? Meh cubaaaaa beli satu. 🤗
.
.
Macammana nak beli??
Follow ig :
@y.tbeautycosmetics_hq
@y.tbeautycosmetics_hq
@y.tbeautycosmetics_hq
.
.

#ytbeautycosmetics #honeybeelipbalm #lipbalmmadukelulut #produkorganik #produkhomemade #rawatbibir #rawatbibirluka #bibirkusam #bibirgelap #bibirmerekah #bibirmengelupas #bibirpecah #bibirmenawan #fattzura
.
Mahu review produk anda
Emailkan ijareview@yahoo.com
Tertakluk kepada terma dan syarat

Kekakak & abang, tau tak kalau kita selalu amalkan pakai pelembab bibir, bibir kita akan senantiasa diberi vitamin tau. Macam badan kita juga.. perlukan suppliment.. kulit kita perlukan skin care, so BIBIR pun sama tau...
.
.
Dan rawatan paling mudah dan simple.. just amalkan dan rerajin lah pakai pelembab bibir. Tak kesah sebenarnya jenama apapun yang penting dpt bantu beri bibir kesihatan yg best!
.
.
Tapi.. kalau siapa yang tak tau nak beli jenama apa... meh la cuba HONEYBEE LIPBALM kami ni. Memang tengah HOT KEBABOM sekarang.. ramai dikalangan student, kekakak nurse, cikgu, dan yang kerja opis beli sebab seharian mereka ni kena cuaca x menentu.. ada sejuk.. ada panas.. so.. bibir cepat kering dan berdarah.. .
.
Nak cepat baik.. tenyeh je honeybee lipbalm ni. Keberkesanannya terjamin! X percaya?? Meh cubaaaaa beli satu. 🤗
.
.
Macammana nak beli??
Follow ig :
@y.tbeautycosmetics_hq
@y.tbeautycosmetics_hq
@y.tbeautycosmetics_hq
.
.

#ytbeautycosmetics  #honeybeelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #produkorganik  #produkhomemade  #rawatbibir  #rawatbibirluka  #bibirkusam #bibirgelap  #bibirmerekah #bibirmengelupas  #bibirpecah #bibirmenawan  #fattzura
.
Mahu review produk anda
Emailkan ijareview@yahoo.com
Tertakluk kepada terma dan syarat
1,088 17 23 January, 2018
@sobella.lipmatte.berhantu Profile picture

@sobella.lipmatte.berhantu

Dah dapat ke belum Sobella Friendship Edition yang terbaru ? Korang tunggu apa lagi ? Jom dapat kan sekarang sebab colour dia cantik , texture dia padu , selesa bila dipakai confirn jatuh cinta pandang pertama terus .
.
.
.
.
Ready stock berminat boleh direct whatsapp 011- 1794 1053 ❤

Dah dapat ke belum Sobella Friendship Edition yang terbaru ? Korang tunggu apa lagi ? Jom dapat kan sekarang sebab colour dia cantik , texture dia padu , selesa bila dipakai confirn jatuh cinta pandang pertama terus .
.
.
.
.
Ready stock berminat boleh direct whatsapp 011- 1794 1053 ❤
102 2 23 August, 2019
@sobellamelaka__hq Profile picture

@sobellamelaka__hq

Melaka

EYESHADOW 2 MINIT ROSEGOLD
EYESHADOW 2 MINIT COCONUT
LIPTNT SOBELLA STRAWBERRY
LIPMATTE SOBELLA PUTERI SANTUBONG
OMG MASCARA SIXSAY
.
whatsapp
0136169816
0136169816
0136169816

EYESHADOW 2 MINIT ROSEGOLD
EYESHADOW 2 MINIT COCONUT
LIPTNT SOBELLA STRAWBERRY
LIPMATTE SOBELLA PUTERI SANTUBONG
OMG MASCARA SIXSAY
.
whatsapp
0136169816
0136169816
0136169816
303 3 29 June, 2019
@fabilskin.palembang Profile picture

@fabilskin.palembang

Hana ini emang andalan banget buat kamu yang suka tampil kalem. Iya, soalnya warna nudenya itu natural, bikin tampilanmu terlihat lebih fresh dan simple. Kamu udah punya belum warna ini? . . . . . #bibirmerekah #bibirmerah #creambibir #lipstikmurah #lipstikviral #nudelipmatte #ombrelips #makeupindo #makeupsimpel #inspirasicantik #makeupmurah #lipcreamfabil #lipcreamhalal #lipcreambpom #lipstikfabil #fabilbeauty

Hana ini emang andalan banget buat kamu yang suka tampil kalem. Iya, soalnya warna nudenya itu natural, bikin tampilanmu terlihat lebih fresh dan simple. Kamu udah punya belum warna ini? . . . . . #bibirmerekah #bibirmerah #creambibir #lipstikmurah #lipstikviral #nudelipmatte #ombrelips #makeupindo #makeupsimpel #inspirasicantik #makeupmurah #lipcreamfabil #lipcreamhalal #lipcreambpom #lipstikfabil #fabilbeauty
109 0 27 July, 2019
@sobella_cosmetic.official Profile picture

@sobella_cosmetic.official

Wah. Kita belanja lah makeup malam. Ni
.
.
Lipmatte nude teddy mix brown venom
Blushwe pink rose
Eyeshadow kod fresh rose mix sunshine
.
.
@sobella_cosmetic.official

Wah. Kita belanja lah makeup malam. Ni
.
.
Lipmatte nude teddy mix brown venom
Blushwe pink rose
Eyeshadow kod fresh rose mix sunshine
.
.
@sobella_cosmetic.official
112 2 2 July, 2019
@mary.k_linda Profile picture

@mary.k_linda

Mesti ramai yg mengidamkan bibir yang lembut, lembap, merah dan munggil. Anda mungkin alami masalah masalah bibir gelap, kering dan mengelupas kannn??? Di sini sis nak kongsikan mcm mana nak dapatkn bibir yg cantik...
.
💋Step 1: SATIN LIP MASK Menganjal dan memperbaiki tekstur kulit dan juga mengelakkan kedutan. menanggalkn sel kulit mati di bibir dgn manik2 halus yg ada dalam mask.
.
💋Step 2: SATIN LIP BALM Mengekalkan lembapan bibir Melindungi bibir dari kerosakan persekitaran dan juga akibat panas matahari. Tekstur yg ringan,tak melekit dan tak kesat mcm lip balm lain...
.
Whatsapp sis untuk set satin lip ini .
☎ 012-6434291
.
#marykaysatinlips #lipbalm #lipmask #penjagaanbibir #bibirmerekah #lipcare #pamperyourlips

Mesti ramai yg mengidamkan bibir yang lembut, lembap, merah dan munggil. Anda mungkin alami masalah masalah bibir gelap, kering dan mengelupas kannn??? Di sini sis nak kongsikan mcm mana nak dapatkn bibir yg cantik...
.
💋Step 1: SATIN LIP MASK Menganjal dan memperbaiki tekstur kulit dan juga mengelakkan kedutan. menanggalkn sel kulit mati di bibir dgn manik2 halus yg ada dalam mask.
.
💋Step 2: SATIN LIP BALM Mengekalkan lembapan bibir Melindungi bibir dari kerosakan persekitaran dan juga akibat panas matahari. Tekstur yg ringan,tak melekit dan tak kesat mcm lip balm lain...
.
Whatsapp sis untuk set satin lip ini .
☎ 012-6434291
.
#marykaysatinlips #lipbalm #lipmask #penjagaanbibir #bibirmerekah #lipcare #pamperyourlips
243 5 22 March, 2017
@sobella_cosmetic.official Profile picture

@sobella_cosmetic.official

Fuh, merecikkk snagat colors raya haji edition ni kan
.
Partner in crimw, merah cili
Dear. Bestie, pink soft
My. Bff, coklat soft
.
.
Ready stok
Grab 3 percuma cermin sobella
.
Ws 01110703982

Fuh, merecikkk snagat colors raya haji edition ni kan
.
Partner in crimw, merah cili
Dear. Bestie, pink soft
My. Bff, coklat soft
.
.
Ready stok
Grab 3 percuma cermin sobella
.
Ws 01110703982
111 2 8 August, 2019