#bigstage Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bigstage and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
25.5
Average comment
1.7
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

@narrecords Profile picture

@narrecords

Malam ini guys! Neeta akan bawakan lagu dari @adira.suhaimi - Pujaan Hati .. Macam mana Neeta bawakan? Tunggu malam ni tau! Pastikan u guys tonton ok 💪🤗 #dominasibbnu #dominasibbnustepup #bigstage2019 #bigstage

Malam ini guys! Neeta akan bawakan lagu dari @adira.suhaimi - Pujaan Hati .. Macam mana Neeta bawakan? Tunggu malam ni tau! Pastikan u guys tonton ok 💪🤗 #dominasibbnu #dominasibbnustepup #bigstage2019 #bigstage
31 0 42 minutes ago
@aqila_fittrainer Profile picture

@aqila_fittrainer

Tak perlu cerita nak tunggu the best time nak excercise gais. Memang takkan excercise jadinya. 😘😘😘😘⠀
Jom buat 10 senaman kat atas ni dulu jom. Tepi katil pun boleh.⠀
.⠀
10 reps. 3 sets.⠀
.⠀
Siapa done buat boleh comment DONE COACH!⠀
.⠀
Coach Aqila
Whatsapp 014-2904695
Kurus Fit Online Coaching⠀
.
https://instagram.com/aqila_fittrainer?igshid=120ydbnx7eaf0

Tak perlu cerita nak tunggu the best time nak excercise gais. Memang takkan excercise jadinya. 😘😘😘😘⠀
Jom buat 10 senaman kat atas ni dulu jom. Tepi katil pun boleh.⠀
.⠀
10 reps. 3 sets.⠀
.⠀
Siapa done buat boleh comment DONE COACH!⠀
.⠀
Coach Aqila
Whatsapp 014-2904695
Kurus Fit Online Coaching⠀
.
https://instagram.com/aqila_fittrainer?igshid=120ydbnx7eaf0
7 1 44 minutes ago
@hipstercookies.hq Profile picture

@hipstercookies.hq

Muarabungo, Jambi, Indonesia

Takziah buat mereka yang berada di sana. Semoga semua dalam rahmat dan dilindungi Allah. .
Pagi tadi, 22/9/2019
Muaro, Jambi, Indonesia
.
.
Kredit to : liputan6SCTV
#taubatsebelumterlambat #tarbiahsentap
#kuihraya #jerebu #prayforindonesia #neelofar
#bigstage #mask #rizmansuraya #Indonesia #langitmerah #jambi #muaro

Takziah buat mereka yang berada di sana. Semoga semua dalam rahmat dan dilindungi Allah. .
Pagi tadi, 22/9/2019
Muaro, Jambi, Indonesia
.
.
Kredit to : liputan6SCTV
#taubatsebelumterlambat #tarbiahsentap
#kuihraya #jerebu #prayforindonesia #neelofar
#bigstage #mask #rizmansuraya #Indonesia #langitmerah #jambi #muaro
4 0 53 minutes ago
@theofficialjno Profile picture

@theofficialjno

Riverwalk Amphitheater Salisbury, Maryland

@cmackmizzle brought me out during mizzle fest to perform my single “Pretty Gang Thang”
#explore #performance #bigstage #tco #mizzlefest #bigjno

@cmackmizzle brought me out during mizzle fest to perform my single “Pretty Gang Thang”
#explore #performance #bigstage #tco #mizzlefest #bigjno
5 0 1 hour ago
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

Selamat Pagi!
.
.
Pengeposan seterusnya adalah esok ya!
.
.
Beli 2 unit Profix pada harga RM98 & free pos!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Selamat Pagi!
.
.
Pengeposan seterusnya adalah esok ya!
.
.
Beli 2 unit Profix pada harga RM98 & free pos!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 1 hour ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Selamat Pagi!
.
.
Pengeposan seterusnya adalah esok ya!
.
.
Beli 2 unit Profix pada harga RM98 & free pos!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Selamat Pagi!
.
.
Pengeposan seterusnya adalah esok ya!
.
.
Beli 2 unit Profix pada harga RM98 & free pos!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
20 1 1 hour ago
@coach.qin Profile picture

@coach.qin

Ada yang tengah makan ni ke?🤭🤭
.
.
Sedap erk kuih ni,tapi kalau tengok pada kalori masih da yang nak makan ke?sebenrnya boleh je makan,tapi bukan untuk korang yang tengah on track nk turunkan berat badan..kalau time cheatday no problem😅😅
.
Nampak ringan je kuih muih ni ni.tapi kalori tinggi dan of couse tiada nutrisi pada body korang..makanan yang baik adalah makanan yang rendah karbo,rendah lemak,rendah kadar GI dan tinggi protien..kalau di lihat pada kuih muih anda hanya akan dapat krbohidrat sahaja..so memang tak sihat la kan..
.
.
Sebenarnya korang tak perlu pon bawa pakar nutrisi ke mana mana untuk pastikan korang makan makanan yang sihat..korang hanya perlu ada ilmu shaja.
That why program #onlinecoaching ni di tubuhkan..supaya mudah bagi korang belajar tanpa perlu ke class dan dalam masa yang sama korang akan dapat personal coach yang akan bntu korang..best ke best?
.
Coach qin 📲0197696812
#Onlinecoach
#getfitnowonline

Ada yang tengah makan ni ke?🤭🤭
.
.
Sedap erk kuih ni,tapi kalau tengok pada kalori masih da yang nak makan ke?sebenrnya boleh je makan,tapi bukan untuk korang yang tengah on track nk turunkan berat badan..kalau time cheatday no problem😅😅
.
Nampak ringan je kuih muih ni ni.tapi kalori  tinggi dan of couse tiada nutrisi pada body korang..makanan yang baik adalah makanan yang rendah karbo,rendah lemak,rendah kadar GI dan tinggi protien..kalau di lihat pada kuih muih anda hanya akan dapat krbohidrat sahaja..so memang tak sihat la kan..
.
.
Sebenarnya korang tak perlu pon bawa pakar nutrisi ke mana mana untuk pastikan korang makan makanan yang sihat..korang hanya perlu ada ilmu shaja.
That why program #onlinecoaching ni di tubuhkan..supaya mudah bagi korang belajar tanpa perlu ke class dan dalam masa yang sama korang akan dapat personal coach yang akan bntu korang..best ke best?
.
Coach qin 📲0197696812
#Onlinecoach
#getfitnowonline
13 1 1 hour ago
@captain_kyle_monti Profile picture

@captain_kyle_monti

Day 3 was wild 16-9 biggest bag of the derby! Gotta finish the job tomorrow, watch it all go down on bass live. #laketenkiller #bassmaster #bigstage #bigdreams

Day 3 was wild 16-9 biggest bag of the derby! Gotta finish the job tomorrow, watch it all go down on bass live. #laketenkiller #bassmaster #bigstage #bigdreams
203 23 1 hour ago
@rara_simplysiti Profile picture

@rara_simplysiti

Dato Siti mengunakan 2 way cake natural + Epiexsiti @ctdk
@epie_temerloh

BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . 🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. 🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. 🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq :
019-2428268
@officialsimplysitiagent : 011-36165174 👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
#simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday #sitizoner #BigStage2019 #bigstage

Dato Siti mengunakan 2 way cake natural + Epiexsiti @ctdk
 @epie_temerloh

BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . 🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. 🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. 🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488 
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq : 
019-2428268 
@officialsimplysitiagent : 011-36165174 👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
 #simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday  #sitizoner #BigStage2019  #bigstage
11 0 1 hour ago
@shilalalasbeautycartel Profile picture

@shilalalasbeautycartel

PERKHIDMATAN FACIAL BERGERAK KE RUMAH ANDA

➡Nak cari Beautician datang ke rumah? ⁣⁣
➡Tak perlu buang masa mengadap jem & ada masalah tentang penjagaan anak semasa nak keluar pergi ke spa? ⁣⁣
➡Tak perlu drive⁣⁣
➡Tak perlu bersusah payah nak bersiap2 atau mengemaskan diri.⁣⁣
⁣⁣
🚗@shilalalaseautycartel sedia membantu & akan datang untuk memberi rawatan muka.⁣⁣
⁣⁣
Menyediakan facial treatment TERBAIK dengan servis 5 bintang & merangkumi rawatan seperti berikut: .⁣⁣
➡Deep Cleansing⁣⁣
➡Whitening ⁣⁣
➡Skin Firming ⁣⁣
➡Facial treatment for v shape ⁣⁣
➡Treatment lifting ⁣⁣
➡Whitehead / blackhead removal ⁣⁣
➡Kulit kusam ⁣⁣
➡Eye bag ⁣⁣
➡Kecilkan pori2 ⁣⁣
➡Pudarkan jeragat ⁣⁣
➡Kurangkan pembentukan acne ⁣⁣
➡Moisture skin⁣⁣
⁣⁣
Macam mana nak dapatkan facial treatment ni?⁣⁣
Boleh booking facial SEKARANG! .⁣⁣ 📱📱📱 0173712059 #mobilespa2019 #kualalumpur #mobilespabangsar #spamurah #mobilespaseputeh #mobilespabriekfield #mobilespakl #klcentral #facialtreatment #facialmuslimah #whiteheadremover #vshapemuka #johorbahru #kclique #jb #shilalalasbeautycartel #merawatkulit #kulitkusam #mimpi #kclique #bbnu #bigstage #masalahkulitmuka #kulitkering #kulitsensitif #jeragatpudar #jerawathilang #internalbeauty #elysyle #facialdirumah #rawatankulitmuka

PERKHIDMATAN FACIAL BERGERAK KE RUMAH ANDA
⁣
➡Nak cari Beautician datang ke rumah? ⁣⁣
➡Tak perlu buang masa mengadap jem & ada masalah tentang penjagaan anak semasa nak keluar pergi ke spa? ⁣⁣
➡Tak perlu drive⁣⁣
➡Tak perlu bersusah payah nak bersiap2 atau mengemaskan diri.⁣⁣
⁣⁣
🚗@shilalalaseautycartel sedia membantu & akan datang untuk memberi rawatan muka.⁣⁣
⁣⁣
Menyediakan facial treatment TERBAIK dengan servis 5 bintang & merangkumi rawatan seperti berikut: .⁣⁣
➡Deep Cleansing⁣⁣
➡Whitening ⁣⁣
➡Skin Firming ⁣⁣
➡Facial treatment for v shape ⁣⁣
➡Treatment lifting ⁣⁣
➡Whitehead / blackhead removal ⁣⁣
➡Kulit kusam ⁣⁣
➡Eye bag ⁣⁣
➡Kecilkan pori2 ⁣⁣
➡Pudarkan jeragat ⁣⁣
➡Kurangkan pembentukan acne ⁣⁣
➡Moisture skin⁣⁣
⁣⁣
Macam mana nak dapatkan facial treatment ni?⁣⁣
Boleh booking facial SEKARANG! .⁣⁣ 📱📱📱 0173712059  #mobilespa2019 #kualalumpur #mobilespabangsar#spamurah #mobilespaseputeh#mobilespabriekfield #mobilespakl#klcentral #facialtreatment #facialmuslimah #whiteheadremover #vshapemuka #johorbahru #kclique #jb #shilalalasbeautycartel #merawatkulit #kulitkusam #mimpi #kclique #bbnu #bigstage #masalahkulitmuka #kulitkering #kulitsensitif #jeragatpudar #jerawathilang #internalbeauty #elysyle #facialdirumah  #rawatankulitmuka
3 1 1 hour ago
@zeemahsimadi Profile picture

@zeemahsimadi

Dengar Cerita Selepas Pusingan Solo, Bintang-Bintang Big Stage itu sedang melakukan cabardi pusingan battle tapi Lagu untuk pusingan battle itu masih lagi belum diketahui. Jadi, Korang kena tengok mendedahkan lagu untuk pusingan battle nanti di konsert nanti .Jangan lupa undi 8 peserta kegemaran anda sekarang.
Tema: Lagu Pilihan Dato' Sri Siti Nurhaliza dan Battle

Han Byul Versus Neeta
Adzrin Versus Irfan Haris
Fieya Julia Versus Kucaimars
Dinda Permata Versus Santesh

Siapa korang rasa yang paling best?

#DominasiBBNU #BigStage2019 #Bigstage #vivoS1 #VivoMalaysia #UnlockYourStyle #Adzrin #AzizHarun #Chaleeda #DindaPermata #FieyaJulia #HanByul #IrfanHaris #Kucaimars #Neeta #Santesh #SherylShazwani #SyadaAmzah

@adzrinamrddin @azizharun212 @chaleedaxgilbert @dindapermata174 @fieyajulia @irfannharis @onestarbyul @kucaimars @neetamanis @iamsantesh @sherylshazwanie @syadaamzahh

Dengar Cerita Selepas Pusingan Solo, Bintang-Bintang Big Stage itu sedang melakukan cabardi pusingan battle tapi Lagu untuk pusingan battle itu masih lagi belum diketahui.  Jadi, Korang kena tengok mendedahkan lagu untuk pusingan battle nanti di konsert nanti .Jangan lupa undi 8 peserta kegemaran anda sekarang. 
Tema: Lagu Pilihan Dato' Sri Siti Nurhaliza dan Battle

Han Byul Versus Neeta
Adzrin Versus Irfan Haris
Fieya Julia Versus Kucaimars
Dinda Permata Versus Santesh

Siapa korang rasa yang paling best?

#DominasiBBNU #BigStage2019 #Bigstage #vivoS1 #VivoMalaysia #UnlockYourStyle #Adzrin #AzizHarun #Chaleeda #DindaPermata #FieyaJulia #HanByul #IrfanHaris #Kucaimars #Neeta #Santesh #SherylShazwani #SyadaAmzah

@adzrinamrddin @azizharun212 @chaleedaxgilbert @dindapermata174 @fieyajulia @irfannharis @onestarbyul @kucaimars @neetamanis @iamsantesh @sherylshazwanie @syadaamzahh
22 0 1 hour ago
@mr.leeshah Profile picture

@mr.leeshah

Pagi2 Lady Bos @ctdk dah mention . Alhamdulillah..so jom buat kerja
BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . 🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. 🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. 🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq :
019-2428268
@officialsimplysitiagent : 011-36165174 👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
#simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday #sitizoner #BigStage2019 #bigstage

Pagi2 Lady Bos @ctdk dah mention . Alhamdulillah..so jom buat kerja 
BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . 🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. 🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. 🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488 
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq : 
019-2428268 
@officialsimplysitiagent : 011-36165174 👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
 #simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday  #sitizoner #BigStage2019  #bigstage
17 0 1 hour ago
@itsraymeray_co Profile picture

@itsraymeray_co

ON STAGE PRODUCTIONS

Happy Sunday gaiss!
Practice does not make perfect.
Only perfect practice makes perfect. 😅😋
Sebab tu kena masuk belajar kelas @vocalclassbysarahismail .

Posted @withrepost@vocalclassbysarahismail Omg... baru je 2nd class, our student @itsraymeray_co ada improvement yang mendadak!!! Cuba dengar high note dia... getting stronggggggg... keep workingggg okayyy..
.
Berminat untuk belajar vokal? Untuk keterangan , HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!
_____________________________________________________.☎ 010-2999101
☎ 010-2999101
☎ 010- 2999101
📑 Whatsapp ONLY/ 7am-6pm
📩vocalclassbysarahismail@gmail.com
🏤 On Stage Studio: TAMAN TASIK PERMAISURI, CHERAS
________________________________________________

INSTAGRAM : vocalclassbysarahismail
FACEBOOK : Sarahismailofficial
TWITTER : vcbysarahismail

Happy Sunday gaiss!
Practice does not make perfect.
Only perfect practice makes perfect. 😅😋
Sebab tu kena masuk belajar kelas @vocalclassbysarahismail .

Posted @withrepost • @vocalclassbysarahismail Omg... baru je 2nd class, our student @itsraymeray_co ada improvement yang mendadak!!! Cuba dengar high note dia... getting stronggggggg... keep workingggg okayyy..
.
Berminat untuk belajar vokal? Untuk keterangan , HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!
_____________________________________________________.☎ 010-2999101
☎ 010-2999101
☎ 010- 2999101
📑 Whatsapp ONLY/ 7am-6pm
📩vocalclassbysarahismail@gmail.com
🏤 On Stage Studio: TAMAN TASIK PERMAISURI, CHERAS
________________________________________________

INSTAGRAM : vocalclassbysarahismail
FACEBOOK : Sarahismailofficial
TWITTER : vcbysarahismail
7 1 1 hour ago
@rara_simplysiti Profile picture

@rara_simplysiti

📲NAK CANTIK MACAM CT ⁉️
PRO MACAM EPIE ⁉️ 🔥SET EPIEXSITI 3IN1 RM270🔥
Promosi Diskaun 15% RM229
.

NAK FREE GIFT👏 ? .
NAK FREE POSTAGE👏 ?
.
Jom DM RARA laju2 nak mur ..
.📲whatsapp 010-5300321📲Syantik2 dgn Simplysiti @officialsimplysiti  @ctdk
_________________________________ ❤SIMPLE | ELEGANT | CONFIDENT❤
❤AGEN SAH SIMPLYSITI SSE000034❤ .
⚘JOM ORDER DAN LIKE ⚘ .
.
🌻Page FB : Simplysiti Zoners /Rara Simplysiti 🌻Insta : Rara_Simplysiti
🌻Whatsapp : 010-5300321 / 019-2088191/013-6717210
.
#COSMETIC #MASK #SIMPLYSITI # #simplyElegant #dermagic #ForTheBeautyInYou #cosmetics #makeup #makeuplover #simplysitilover #goldedition  #rarasimplysiti #lipstick #sayajual #simplysitiargan #lipstick #wajahSIMLPYSITI
#agenelitsimplysiti #sitizonersunityday  #sitizoners #sayajual #luminous #newagess #sitifavourite #eyeliner #eyebrow #bigstage
#2waycake #redcollection #epiexsitipropalette #epiexsiti #infinitisimplysiti

📲NAK CANTIK MACAM CT ⁉️
PRO MACAM EPIE ⁉️ 🔥SET EPIEXSITI 3IN1 RM270🔥
Promosi Diskaun 15% RM229
.

NAK FREE GIFT👏 ? .
NAK FREE POSTAGE👏 ?
.
Jom DM RARA laju2 nak mur ..
.📲whatsapp 010-5300321📲Syantik2 dgn Simplysiti @officialsimplysiti  @ctdk 
_________________________________ ❤SIMPLE | ELEGANT | CONFIDENT❤
❤AGEN SAH SIMPLYSITI SSE000034❤ .
⚘JOM ORDER DAN LIKE ⚘ .
.
🌻Page FB : Simplysiti Zoners /Rara Simplysiti 🌻Insta : Rara_Simplysiti
🌻Whatsapp : 010-5300321 / 019-2088191/013-6717210
.
#COSMETIC #MASK #SIMPLYSITI # #simplyElegant #dermagic #ForTheBeautyInYou #cosmetics #makeup #makeuplover #simplysitilover #goldedition  #rarasimplysiti #lipstick#sayajual #simplysitiargan #lipstick #wajahSIMLPYSITI 
#agenelitsimplysiti #sitizonersunityday  #sitizoners #sayajual #luminous #newagess #sitifavourite #eyeliner #eyebrow #bigstage
#2waycake #redcollection #epiexsitipropalette #epiexsiti #infinitisimplysiti
13 0 1 hour ago
@rara_simplysiti Profile picture

@rara_simplysiti

Pagi2 Lady Bos @ctdk dah mention . Alhamdulillah..so jom buat kerja
BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . 🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. 🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. 🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq :
019-2428268
@officialsimplysitiagent : 011-36165174 👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
#simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday #sitizoner #BigStage2019 #bigstage

Pagi2 Lady Bos @ctdk dah mention . Alhamdulillah..so jom buat kerja 
BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . 🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. 🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. 🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488 
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq : 
019-2428268 
@officialsimplysitiagent : 011-36165174 👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
 #simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday  #sitizoner #BigStage2019  #bigstage
15 0 1 hour ago
@rara_simplysiti Profile picture

@rara_simplysiti

BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . 🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. 🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. 🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq :
019-2428268
@officialsimplysitiagent : 011-36165174 👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
#simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday #sitizoner #BigStage2019 #bigstage

BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . 🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. 🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. 🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488 
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq : 
019-2428268 
@officialsimplysitiagent : 011-36165174 👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
 #simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday  #sitizoner #BigStage2019  #bigstage
5 0 1 hour ago
@zeemahsimadi Profile picture

@zeemahsimadi

Jangan Lupa Saksikan Konsert Minggu Keenam atau Suku Akhir Big Stage 2019 malam ini Jam 9 Malam hanya di Astro Ria dan Ria HD. Dan juga, Awak boleh menonton di Big Stage Live Plus yang disiarkan serentak sewaktu berlangsungnya konsert mingguan di platform digital dan juga, awak boleh tengok strim ke youtube di Astro Gempak. Minggu Lepas, @syadaamzahh dan @chaleedaxgilbet tersingkir pada minggu kelima. Jadi, Korang kena mengundi bintang kegemaran anda dan Jangan biarkan nanti rugi. Jangan lupa undi 8 peserta kegemaran anda sekarang.
Tema: Lagu Pilihan Dato' Sri Siti Nurhaliza dan Battle

Adzrin - Jangan Cintai Aku Apa Adanya
Aziz Harun - Tersingkir
Chaleeda - So Am I (Tersingkir di Minggu Kelima)
Dinda Permata - Anta Permana
Fieya Julia - Kamu dan Kenangan
Irfan Haris - Hanya Rindu
Han Byul - Love Someone
Kucaimars - Ragaman
Neeta - Pujaan Hati
Santesh - Jikalau Kau Cinta
Sheryl Shazwani - Tersingkir
Syada Amzah - Nazam Berkasih (Tersingkir di Minggu Kelima)

#DominasiBBNU #BigStage2019 #Bigstage #vivoS1 #VivoMalaysia #UnlockYourStyle #Adzrin #AzizHarun #Chaleeda #DindaPermata #FieyaJulia #HanByul #IrfanHaris #Kucaimars #Neeta #Santesh #SherylShazwani #SyadaAmzah

@adzrinamrddin @azizharun212 @chaleedaxgilbert @dindapermata174 @fieyajulia @irfannharis @onestarbyul @kucaimars @neetamanis @iamsantesh @sherylshazwanie @syadaamzahh

Jangan Lupa Saksikan Konsert Minggu Keenam atau Suku Akhir Big Stage 2019 malam ini Jam 9 Malam hanya di Astro Ria dan Ria HD. Dan juga, Awak boleh menonton di Big Stage Live Plus yang disiarkan serentak sewaktu berlangsungnya konsert mingguan di platform digital dan juga, awak boleh tengok strim ke youtube di Astro Gempak. Minggu Lepas, @syadaamzahh dan @chaleedaxgilbet tersingkir pada minggu kelima. Jadi, Korang kena mengundi bintang kegemaran anda dan Jangan biarkan nanti rugi. Jangan lupa undi 8 peserta kegemaran anda sekarang. 
Tema: Lagu Pilihan Dato' Sri Siti Nurhaliza dan Battle

Adzrin - Jangan Cintai Aku Apa Adanya
Aziz Harun - Tersingkir
Chaleeda - So Am I (Tersingkir di Minggu Kelima)
Dinda Permata - Anta Permana
Fieya Julia - Kamu dan Kenangan
Irfan Haris - Hanya Rindu
Han Byul - Love Someone
Kucaimars - Ragaman
Neeta - Pujaan Hati
Santesh - Jikalau Kau Cinta
Sheryl Shazwani - Tersingkir
Syada Amzah - Nazam Berkasih (Tersingkir di Minggu Kelima)

#DominasiBBNU #BigStage2019 #Bigstage #vivoS1 #VivoMalaysia #UnlockYourStyle #Adzrin #AzizHarun #Chaleeda #DindaPermata #FieyaJulia #HanByul #IrfanHaris #Kucaimars #Neeta #Santesh #SherylShazwani #SyadaAmzah

@adzrinamrddin @azizharun212 @chaleedaxgilbert @dindapermata174 @fieyajulia @irfannharis @onestarbyul @kucaimars @neetamanis @iamsantesh @sherylshazwanie @syadaamzahh
20 0 1 hour ago
@reenz_fittrainer Profile picture

@reenz_fittrainer

Pada org yang dah biasa buat, nampak senang tp pada org2 yg baru nak masuk dapur tu inilah antaran tugasan yg agak mencabar...
.
Khas buat yg baru berjinak2 kat dapur n paling penting pada yg nak kawen tu, apa kata belajar cara2 camne nak potong ayam nie k.
.
Selamat mencuba..
.
Jangan lupa tag member anda yg nak kawen n baru nak belajar masak tu ya.. Buat emak2 boleh la tag anak dara masing2 ya.😁😁😁
.
-Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#neelofa #neelofahijab #ttc
#coachreenz
#tipsdiet #diet
#reenz_fittrainer
#ardellaryana #nazdmiadhwa #AdhwArdell #sangkarmovie #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial #icanseeyourvoicemalaysia2 #ICSYV2 #bigstage #BigStage2019 #BigStage #bbnu #teamneetamanis

Pada org yang dah biasa buat, nampak senang tp pada org2 yg baru nak masuk dapur tu inilah antaran tugasan yg agak mencabar...
.
Khas buat yg baru berjinak2 kat dapur n paling penting pada yg nak kawen tu, apa kata belajar cara2 camne nak potong ayam nie k.
.
Selamat mencuba..
.
Jangan lupa tag member anda yg nak kawen n baru nak belajar masak tu ya.. Buat emak2 boleh la tag anak dara masing2 ya.😁😁😁
.
-Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#neelofa #neelofahijab #ttc 
#coachreenz
#tipsdiet #diet
#reenz_fittrainer
#ardellaryana #nazdmiadhwa #AdhwArdell #sangkarmovie #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial #icanseeyourvoicemalaysia2 #ICSYV2 #bigstage #BigStage2019 #BigStage #bbnu #teamneetamanis
14 0 2 hours ago
@kimira_fittrainer Profile picture

@kimira_fittrainer

Lihatlah papan pemotong yang ada di rumah anda dan di kedai kedai makan.⠀
.⠀
Adakah ia telah calar balar, berdaki dan telah berkulat?⠀
.⠀
Sebenarnya, inilah antara sumber keracunan makanan yang menyebabkan anda cirit birit dan sakit perut.⠀
.⠀
Kajian menunjukkan 1 cm persegi papan pemotong mengandungi lebih 24 ribu bakteria. Ini adalah 200 kali ganda lebih banyak berbanding kuman ditempat duduk tandas!⠀
.⠀
Walaupun keadaan papan pemotong telah daif dan tampak menjijikkan, jangan tak tahu, RAMAI yang masih menggunakannya!⠀
.⠀
Rekahan dan kesan calar pada papan pemotong adalah “lubuk” bagi kuman seperti Salmonella, e coli dan sebagainya.⠀
.⠀
Selain itu, perkongsian penggunaan papan pemotong bagi bahan mentah (ayam,ikan, daging) dan sayuran/ buah buahan juga perlu dielakkan..⠀
.⠀

Contohnya selepas anda memotong ayam, kuman pada ayam mentah akan melekat di papan pemotong, kemudian dengan papan yang sama anda potong sayur ulam dan buah buahan. ⠀
Saranan⠀
.⠀
1. Gantikan papan pemotong jika telah ada kesan calar dan berdaki⠀
.⠀
2. Gunakan papan pemotong berbeza untuk bahan mentah dan sayuran/ buah.⠀
.⠀
Tag housemate, adik, kakak, abang, suami, isteri, mak & nenek uall baca ni sama2. Hehe⠀
.⠀
Credit: Jabatan kesihatan.⠀
.⠀
#teambedaksejuk #johnsonandjohnsonpowder #cintaselepaskahwin #kawenmuda #truelove #kurussebelumkahwin #tipskurus #tipsdiet #trending #adhwardell #ardellaryana #nazdmiadhwa #sangkarmovie #sayangimalaysiaku #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial #icanseeyourvoicemalaysia2 #ICSYV2 #bigstage #BigStage2019 #BigStage #bbnu #teamneetamanis

Lihatlah papan pemotong yang ada di rumah anda dan di kedai kedai makan.⠀
.⠀
Adakah ia telah calar balar, berdaki dan telah berkulat?⠀
.⠀
Sebenarnya, inilah antara sumber keracunan makanan yang menyebabkan anda cirit birit dan sakit perut.⠀
.⠀
Kajian menunjukkan 1 cm  persegi papan pemotong mengandungi lebih 24 ribu bakteria. Ini adalah 200 kali ganda lebih banyak berbanding kuman ditempat duduk tandas!⠀
.⠀
Walaupun keadaan papan pemotong telah daif dan tampak menjijikkan, jangan tak tahu, RAMAI yang masih menggunakannya!⠀
.⠀
Rekahan dan kesan calar pada papan pemotong adalah “lubuk” bagi kuman seperti Salmonella, e coli dan sebagainya.⠀
.⠀
Selain itu, perkongsian penggunaan papan pemotong bagi bahan mentah (ayam,ikan, daging) dan sayuran/ buah buahan juga perlu dielakkan..⠀
.⠀
⠀
Contohnya selepas anda memotong ayam, kuman pada ayam mentah akan melekat di papan pemotong, kemudian dengan papan yang sama anda potong sayur ulam dan buah buahan. ⠀
Saranan⠀
.⠀
1. Gantikan papan pemotong jika telah ada kesan calar dan berdaki⠀
.⠀
2. Gunakan papan pemotong berbeza untuk bahan mentah dan sayuran/ buah.⠀
.⠀
Tag housemate, adik, kakak, abang, suami, isteri, mak & nenek uall baca ni sama2. Hehe⠀
.⠀
Credit: Jabatan kesihatan.⠀
.⠀
#teambedaksejuk #johnsonandjohnsonpowder #cintaselepaskahwin #kawenmuda #truelove #kurussebelumkahwin #tipskurus #tipsdiet #trending #adhwardell #ardellaryana #nazdmiadhwa #sangkarmovie #sayangimalaysiaku #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial #icanseeyourvoicemalaysia2 #ICSYV2 #bigstage #BigStage2019 #BigStage #bbnu #teamneetamanis
128 3 2 hours ago
@h3_fish_ Profile picture

@h3_fish_

Well that's a wrap for 2019. It has been one heck of a year and ending with my highest finish of the year (16th) is all o could ask for. I want to say a special Thank You to all my partners and teammates. I have learned so much and and am immensely humbled by the support I have received from the the entire fishing fan base. I am truly living the dream and I cannot wait until 2020!! Thank you all! 📷: @outdoorshooter

@bass_nation @xpressboats #basselites
#h3fishing #riverpossum @yamahaoutboards
#Xpressboats #Yamahaprofishing @aftco #AFTCOfreshwater @seadek @costasunglasses @costabassfishing @humminbirdfishing @minnkotamotors @big_bite_baits @greenfish_tackle @sunline_america @heavy_sack_custom_rods @ubixnow #epconpartners #Hooklineandsinkeroutdoors #RBTfarms #Prociseoutdoors #Tigerbendoutdoors #Ampelectric #Nightengalecustomcabnets #Justinmadickshelterinsurance #daviscustomlures #Wickedweights #spro @thmarineteam #bigbass #bigstage #bigdreams

Well that's a wrap for 2019.  It has been one heck of a year and ending with my highest finish of the year (16th) is all o could ask for.  I want to say a special Thank You to all my partners and teammates.  I have learned so much and and am immensely humbled by the support I have received from the the entire fishing fan base.  I am truly living the dream and I cannot wait until 2020!! Thank you all! 📷: @outdoorshooter

@bass_nation @xpressboats #basselites 
#h3fishing #riverpossum @yamahaoutboards
 #Xpressboats #Yamahaprofishing  @aftco #AFTCOfreshwater  @seadek @costasunglasses @costabassfishing @humminbirdfishing @minnkotamotors @big_bite_baits @greenfish_tackle @sunline_america @heavy_sack_custom_rods @ubixnow #epconpartners #Hooklineandsinkeroutdoors #RBTfarms #Prociseoutdoors #Tigerbendoutdoors #Ampelectric #Nightengalecustomcabnets #Justinmadickshelterinsurance #daviscustomlures #Wickedweights #spro @thmarineteam #bigbass #bigstage #bigdreams
167 19 2 hours ago
@mr.leeshah Profile picture

@mr.leeshah

BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . .
.
.
.
🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. .
.
.
.
🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. .
.
.
🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. .
.
. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq :
019-2428268
. .
👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
#simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday #sitizoner #BigStage2019 #bigstage

BELI & MENANG VIVO S1 serta pelbagai hadiah voucher Simplysiti ❗❗ MACAMANA NAK MENANG DAN SERTAI ❓
MUDAH SAHAJA ikut langkah dibawah. . .
.
.
.
🍀 Pembelian RM200 1 resit layak sertai.Harga tak masuk pos. .
.
.
.
🍀Pembelian Berkali-kali lebih tinggi peluang menang. .
.
.
🍀Peraduan Bermula 1 september hingga 31 Oktober. .
.
. 🍀Pembelian dengan Elit terpilih sahaja. . ✔ELIT TERPILIH 📲 :
@rara_simplysiti : 010-5300321
@rahimah_simplysiti : 012-8408989
@aidasimplysiti : 012-9023200
@mr.leeshah : 018-2213183
@ayu.aziz08 : 018-9579960
@qidranjohari_simplysiti : 017-5640488 
@simplysiti_ann : 019-5237392
@officialsimplysiti_elithq : 
019-2428268
. .
👍🏻JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK.👍🏻
.
.
 #simplysiti #forthebeautyinyou
#discount15% #Luckydraw
#Promosi #redcollection #sitizonersunityday  #sitizoner #BigStage2019  #bigstage
7 0 2 hours ago
@aarkie.fittrainer Profile picture

@aarkie.fittrainer

Masjid Kg Chatin

Bila parents kau pencinta wrap😅😅😅. .

Comey je baby tu kena wrap. Tapi tgk betul². Jangan tersalah makan pulak 🤭🤭🤭. .

Kanak² ibarat kain putih. Kitalah yang mencorakkan nya. Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Jadi, didik anak² untuk amalkan gaya hidup sihat bermula dari kecil. .

Mulakan dengan diri kita terlebih dahulu semoga menjadi contoh pada anak². What kids see, kids do. .

Coach Akie
0199659769

Bila parents kau pencinta wrap😅😅😅. .

Comey je baby tu kena wrap. Tapi tgk betul². Jangan tersalah makan pulak 🤭🤭🤭. .

Kanak² ibarat kain putih. Kitalah yang mencorakkan nya. Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Jadi, didik anak² untuk amalkan gaya hidup sihat bermula dari kecil. .

Mulakan dengan diri kita terlebih dahulu semoga menjadi contoh pada anak². What kids see, kids do. .

Coach Akie
0199659769
85 1 2 hours ago
@cik.nenas_maryk Profile picture

@cik.nenas_maryk

Jerawat kecut tanpa kesan 😍😍😍😍 KRIM KECUT JERAWAT😱😍 Siapa belum ada krim jerawat ? Ptuttt cuba sebab jerawat kecut tanpa tinggalkan parut ! 😍😍😍 Jika anda biarkan sahaja jerawat, ini yang akan berlaku :
.
.
1. Jerawat duduk dalam kulit dan xkeluar dan sebabkan parut.
2. Lebih teruk, lain kali jerawat naik TEMPAT SAMA😭
3. Kesan jerawat dalam dan PARUT TERANG & KETARA
.
SOOO, Anda pilih krim jerawat atau anda nak biarkan je ?🤗
.
.
JERAWAT TAKUT NAK NAIKKK😍😍.
.
.
So, apa yang menyebabkan Set Clear Proof ni dapat mengatasi masalah jerawat? Haaa mestilah disebabkan bahan yang terkandung dalamnya. Semestinya produk Mary Kay Skincare diperbuat berasaskan bahan semula jadi yang terbaik dan dikaji sepenuhnya akan kebaikan dan fungsinya.
.
1) Acid Salicilic Agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat
.
2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather
Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat
.
3) Charcoal Mask
Arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori ² muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori
.
4) Kaolin And Bentonite Clays
Tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah berkilat kerana minyak
.
5) Honeysuckle And Navy Bean Extract
Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.
.
.
.
.
𝘾𝙞𝙠 𝙄𝙦𝙖 🌹
𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩
Aka Senior Sales Director
ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ
018-2710227
http://iqamarykay.wasap.my/
.
#MKMYSG2019SHOWMEURRING #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #dramatuandanial #dramasplit #benamir #mirafilzah#bigstage2019 #bigstage #meletop #lelakimuyangdulu #likeforlikes #malaysianwedding #zarinaanjoulie #cintabelumtamattempoh #dramasweetdreams #naelofarhijab #sangkar

Jerawat kecut tanpa kesan 😍😍😍😍 KRIM KECUT JERAWAT😱😍 Siapa belum ada krim jerawat ? Ptuttt cuba sebab jerawat kecut tanpa tinggalkan parut ! 😍😍😍 Jika anda biarkan sahaja jerawat, ini yang akan berlaku :
.
.
1. Jerawat duduk dalam kulit dan xkeluar dan sebabkan parut.
2. Lebih teruk, lain kali jerawat naik TEMPAT SAMA😭
3. Kesan jerawat dalam dan PARUT TERANG & KETARA
.
SOOO, Anda pilih krim jerawat atau anda nak biarkan je ?🤗
.
.
JERAWAT TAKUT NAK NAIKKK😍😍.
.
.
So, apa yang menyebabkan Set Clear Proof ni dapat mengatasi masalah jerawat? Haaa mestilah disebabkan bahan yang terkandung dalamnya. Semestinya produk Mary Kay Skincare diperbuat berasaskan bahan semula jadi yang terbaik dan dikaji sepenuhnya akan kebaikan dan fungsinya.
.
1) Acid Salicilic  Agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat
.
2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather 
Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat
.
3) Charcoal Mask 
Arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori ²  muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori
.
4) Kaolin And Bentonite Clays 
Tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah berkilat kerana minyak
.
5) Honeysuckle And Navy Bean Extract
Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.
.
.
.
.
𝘾𝙞𝙠 𝙄𝙦𝙖 🌹
𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩
Aka Senior Sales Director
ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ
018-2710227
http://iqamarykay.wasap.my/
.
#MKMYSG2019SHOWMEURRING #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #dramatuandanial #dramasplit #benamir #mirafilzah✨ #bigstage2019 #bigstage #meletop #lelakimuyangdulu #likeforlikes #malaysianwedding #zarinaanjoulie #cintabelumtamattempoh #dramasweetdreams #naelofarhijab #sangkar
6 0 3 hours ago
@sendayutinggi_bestdealer Profile picture

@sendayutinggi_bestdealer

Taman Gelora

Perasan tak sesetangah orang walaupun kulit tidak berminyak, tapi ada yang tona tidak sekata, atau pun bila makeup, makeup tu tak smooth dan nampak macam kering sangat. Korang ada yang macam tu tak? Cuba check balik ada tak 3 item ni dekat rumah?
.
Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00
Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00
Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90
.
Wassap 0104530408 atau klik terus link pada bio untuk pembelian dan Info lanjut .
.
#sendayutinggi #rosestemcell #gentlexfoliatingscrub #dollskinbbcushion
#sendayutinggikuantan #sendayutinggijohor #sendayutinggikedah #sendayutinggimaran  #sedayutinggipekan #sendayutinggigombak #sendayutinggiselangor #sendayutinggiraub #sendayutinggikelantan #sendayutinggipahang
#sendayutinggiterengganu #sendayutinggipulaupinang #codkuantan #sendayutinggilipis #sendayutinggibentong #sendayutinggibera #sendayutinggijengka #sendayutinggitemerloh
#bigstage #bigstage2019 #ctdk #neelofa
#skincaretips #mirafilzah #abpbh32 #abp

Perasan tak sesetangah orang walaupun kulit tidak berminyak, tapi ada yang tona tidak sekata, atau pun bila makeup, makeup tu tak smooth dan nampak macam kering sangat. Korang ada yang macam tu tak? Cuba check balik ada tak 3 item ni dekat rumah?
.
Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00
Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00
Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90
.
Wassap 0104530408 atau klik terus link pada bio untuk pembelian dan Info lanjut .
.
#sendayutinggi #rosestemcell #gentlexfoliatingscrub #dollskinbbcushion
#sendayutinggikuantan #sendayutinggijohor #sendayutinggikedah #sendayutinggimaran  #sedayutinggipekan #sendayutinggigombak #sendayutinggiselangor #sendayutinggiraub  #sendayutinggikelantan #sendayutinggipahang
#sendayutinggiterengganu #sendayutinggipulaupinang #codkuantan #sendayutinggilipis #sendayutinggibentong #sendayutinggibera #sendayutinggijengka #sendayutinggitemerloh
#bigstage #bigstage2019 #ctdk #neelofa
#skincaretips #mirafilzah #abpbh32 #abp
1 0 3 hours ago
@syu.mary.k Profile picture

@syu.mary.k

Memperkenalkan skinvisonic terbaru di Mary Kay..lebih besar,lebih puas nk cuci muka lps ni..awk2 masih cuci muka pakai jari lg ke?? 😉😉
.
🎁Free consultation
🎁Free gift
🎁Free postage
🎁Warranty 90 days
.
Syuhada
013-3116746
.
#marykay #marykayjohorbahru #marykaymalaysia #marykaykulai #marykayjohor #marykaykempas #marykayskudai #marykaysenai #skincare #bestskincare #meletop #icsyvmy #icanseeyourvoicemalaysia #marykaybukitindah #marykaypermas #marykaytamanuniversiti #marykaysetiatropika #marykaybukitberuntung #marykaypasirgudang #marykaymalaysia #marykayrawang #marykayjb #marykaykempas #marykaykualakububharu #bigstage #bigstage2019
.

Memperkenalkan skinvisonic terbaru di Mary Kay..lebih besar,lebih puas nk cuci muka lps ni..awk2 masih cuci muka pakai jari lg ke?? 😉😉
.
🎁Free consultation
🎁Free gift
🎁Free postage
🎁Warranty 90 days
.
Syuhada
013-3116746
.
#marykay  #marykayjohorbahru #marykaymalaysia #marykaykulai #marykayjohor #marykaykempas #marykayskudai #marykaysenai #skincare #bestskincare #meletop #icsyvmy #icanseeyourvoicemalaysia #marykaybukitindah #marykaypermas #marykaytamanuniversiti #marykaysetiatropika #marykaybukitberuntung #marykaypasirgudang #marykaymalaysia #marykayrawang #marykayjb #marykaykempas #marykaykualakububharu  #bigstage #bigstage2019
.
1 0 3 hours ago
@syu.mary.k Profile picture

@syu.mary.k

Memperkenalkan skinvisonic terbaru di Mary Kay..lebih besar,lebih puas nk cuci muka lps ni..awk2 masih cuci muka pakai jari lg ke?? 😉😉
.
🎁Free consultation
🎁Free gift
🎁Free postage
🎁Warranty 90 days
.
Syuhada
013-3116746
.
#marykay #marykayjohorbahru #marykaymalaysia #marykaykulai #marykayjohor #marykaykempas #marykayskudai #marykaysenai #skincare #bestskincare #meletop #icsyvmy #icanseeyourvoicemalaysia #marykaybukitindah #marykaypermas #marykaytamanuniversiti #marykaysetiatropika #marykaybukitberuntung #marykaypasirgudang #marykaymalaysia #marykayrawang #marykayjb #marykaykempas #marykaykualakububharu #bigstage #bigstage2019
.

Memperkenalkan skinvisonic terbaru di Mary Kay..lebih besar,lebih puas nk cuci muka lps ni..awk2 masih cuci muka pakai jari lg ke?? 😉😉
.
🎁Free consultation
🎁Free gift
🎁Free postage
🎁Warranty 90 days
.
Syuhada
013-3116746
.
#marykay  #marykayjohorbahru #marykaymalaysia #marykaykulai #marykayjohor #marykaykempas #marykayskudai #marykaysenai #skincare #bestskincare #meletop #icsyvmy #icanseeyourvoicemalaysia #marykaybukitindah #marykaypermas #marykaytamanuniversiti #marykaysetiatropika #marykaybukitberuntung #marykaypasirgudang #marykaymalaysia #marykayrawang #marykayjb #marykaykempas #marykaykualakububharu  #bigstage #bigstage2019
.
1 0 3 hours ago
@liaosman211 Profile picture

@liaosman211

Sekarang Cuckoo tgh promosi beli mana2 AP cash free multicooker (bernilai rm950)*t&c
@
Rental mana2 AP free Air Q
Sekiranya berminat / ada soalan boleh trs pm saya.
TQ🌷

#bigstage
#hanbyul
#icanseeyourvoicemalaysia
#sitinurhalizaofficialapp
#fattzura
#alifsatar
#fattahanas
#aisyahdhiarana
#alifsyukriterlajaklaris
#dsvida
#laraalana

Sekarang Cuckoo tgh promosi beli mana2 AP cash free multicooker (bernilai rm950)*t&c 
@
Rental mana2 AP free Air Q
Sekiranya berminat / ada soalan boleh trs pm saya.
TQ🌷

#bigstage 
#hanbyul 
#icanseeyourvoicemalaysia 
#sitinurhalizaofficialapp 
#fattzura 
#alifsatar 
#fattahanas 
#aisyahdhiarana 
#alifsyukriterlajaklaris 
#dsvida 
#laraalana
3 1 3 hours ago
@cik.nenas_maryk Profile picture

@cik.nenas_maryk

BOLEH PULAKKKKK JERAWAT NAIK KAT TENGAH TENGAH NI HA SAKIT😂😂😂😂
.
Jerawat mula2 dia duduk bawah kulit, sakit sangat dan rasa tak selesa. Iqa nak share info sikit tau based on pengalaman iqa..
.
Kalau kita picit time tu, time jerawat duduk dalam kulit, luka akan buatkan parut lebih terang dan lama nak baik. So never ever picit ok !
.
Tapi jerawat dalam kulit dia susah nak keluar tau. Dia duduk je dalam tu dan kita sakit lama lama lepas tu bila lama lama dah tak rasa sakit.. tapi jerawat tu duduk dalam dan sebabkan parut. Pernah tak pengalaman macam ni ? Korang pun jadi confuse nak picit ke atau biarkan ?
.
Jawapan iqa : biarkan aje dan jangan picit. Cuma letak ubat jerawat ! 💯
.
Iqa letak ubat jerawat daripada Mary Kay, jerawat tu esok harinya keluar mcm gambar kiri. Naik ke permukaan dan iqa letak je ubat jerawat lagi sehari jerawat mula kecut dan tertanggal sendiri masa basuh muka. Gambar kanan permulaan jerawat tertanggal jadi merah sikit. Skrg dah ok dah kerig and tak parut gelap (stay tuned tengok my insta story okey).. jadi dengan cara ni,parut tak terang dan parut cepat hilang berbanding tak letak ubat jerawat😄✅
.
Jerawat jangan picit tau, pakai ubat jerawat😘😘😘😘
.
.
𝘾𝙞𝙠 𝙄𝙦𝙖 🌹
𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩
Aka Senior Sales Director
ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ
018-2710227
http://iqamarykay.wasap.my/
.
#MKMYSG2019SHOWMEURRING #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #dramatuandanial #dramasplit #benamir #mirafilzah#bigstage2019 #bigstage #meletop #lelakimuyangdulu #likeforlikes #malaysianwedding #zarinaanjoulie #cintabelumtamattempoh #dramasweetdreams #naelofarhijab #sangkar

BOLEH PULAKKKKK JERAWAT NAIK KAT TENGAH TENGAH NI HA SAKIT😂😂😂😂
.
Jerawat mula2 dia duduk bawah kulit, sakit sangat dan rasa tak selesa. Iqa nak share info sikit tau based on pengalaman iqa..
.
Kalau kita picit time tu, time jerawat duduk dalam kulit, luka akan buatkan parut lebih terang dan lama nak baik. So never ever picit ok !
.
Tapi jerawat dalam kulit dia susah nak keluar tau. Dia duduk je dalam tu dan kita sakit lama lama lepas tu bila lama lama dah tak rasa sakit.. tapi jerawat tu duduk dalam dan sebabkan parut. Pernah tak pengalaman macam ni ? Korang pun jadi confuse nak picit ke atau biarkan ?
.
Jawapan iqa : biarkan aje dan jangan picit. Cuma letak ubat jerawat ! 💯
.
Iqa letak ubat jerawat daripada Mary Kay, jerawat tu esok harinya keluar mcm gambar kiri. Naik ke permukaan dan iqa letak je ubat jerawat lagi sehari jerawat mula kecut dan tertanggal sendiri masa basuh muka. Gambar kanan permulaan jerawat tertanggal jadi merah sikit. Skrg dah ok dah kerig and tak parut gelap (stay tuned tengok my insta story okey).. jadi dengan cara ni,parut tak terang dan parut cepat hilang berbanding tak letak ubat jerawat😄✅
.
Jerawat jangan picit tau, pakai ubat jerawat😘😘😘😘
.
.
𝘾𝙞𝙠 𝙄𝙦𝙖 🌹
𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩
Aka Senior Sales Director
ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ
018-2710227
http://iqamarykay.wasap.my/
.
#MKMYSG2019SHOWMEURRING #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #dramatuandanial #dramasplit #benamir #mirafilzah✨ #bigstage2019 #bigstage #meletop #lelakimuyangdulu #likeforlikes #malaysianwedding #zarinaanjoulie #cintabelumtamattempoh #dramasweetdreams #naelofarhijab #sangkar
14 1 3 hours ago
@acik_hanim Profile picture

@acik_hanim

PAGI PAGI PERGI KERJA, JANGAN LUPA DAP DAP LICEN SEUM TAWW.
Kulit licin dan kekal bermaya, lagi² tambah dengan pinkish cream.
Perghhh, ayu terus gaisss 😍
..
Berminat? Boleh tinggalkan no whatsapp anda di komen ⬇
.
WAJIB TENGOK IG STORY SETIAP HARI !!
#junnibeauty #thejunnitestimoni #thejunnireseller #thejunniangels #thejunnipinkishwhite #thejunniputihkorea #thejunni #thejunniinstantscrub #thejunnilovers #dramasweetdreams #skincaretips #bigstage #kauyangpertama

PAGI PAGI PERGI KERJA, JANGAN LUPA DAP DAP LICEN SEUM TAWW.
Kulit licin dan kekal bermaya, lagi² tambah dengan pinkish cream.
Perghhh, ayu terus gaisss 😍
..
Berminat? Boleh tinggalkan no whatsapp anda di komen ⬇
.
WAJIB TENGOK IG STORY SETIAP HARI !!
#junnibeauty #thejunnitestimoni #thejunnireseller #thejunniangels #thejunnipinkishwhite #thejunniputihkorea #thejunni #thejunniinstantscrub #thejunnilovers #dramasweetdreams #skincaretips #bigstage #kauyangpertama
0 0 3 hours ago
@dailyskincare.selangor Profile picture

@dailyskincare.selangor

NAK FREE POSTAGE 😱
DAILY SKINCARE BY INTAN NAJUWA
1)Menghaluskan dan melicinkan kulit
2)Mengecutkan parut&menghilangkan parut
3)Merawat kulit yang kusam
4)Menghalang daripada jerawat
5)Melembapkan kulit yang kering,menganjalkan kulit dimuka,bibir.
6)Merawat masalah jerawat kesan seawal 1 minggu
7)Melegakan kulit yang melecet
8)Merawat bibir yang merekah,pecah dll
9)Sesuai digunakan untuk perempuan,lelaki&ibu mengandung
10)Tiada bahan Chemical & sah dari KKM
11)Mencerahkan kulit
#feedbackdailyskincare #dailyskincare #dailyskincarebyintannajuwa #dailyskincareroutine #dailyskincareserum #intannajuwa #tuandanial #dramasweetdreams #ctdk #sangkar #setelahkudimiliki #puteriyangditukar #kauyangpertama #bigstage #suamikumrblind #cintabelumtamattempoh #mirafilzah #intannajuwa #kilang #agentwanted #nakcantik #serum #artismalaysia #runningman #lelakimuyangdulu #slotakasiatv3 #tv3malaysia

NAK FREE POSTAGE 😱
DAILY SKINCARE BY INTAN NAJUWA
1)Menghaluskan dan melicinkan kulit
2)Mengecutkan parut&menghilangkan parut
3)Merawat kulit yang kusam
4)Menghalang daripada jerawat
5)Melembapkan kulit yang kering,menganjalkan kulit dimuka,bibir.
6)Merawat masalah jerawat kesan seawal 1 minggu
7)Melegakan kulit yang melecet
8)Merawat bibir yang merekah,pecah dll
9)Sesuai digunakan untuk perempuan,lelaki&ibu mengandung
10)Tiada bahan Chemical & sah dari KKM
11)Mencerahkan kulit
#feedbackdailyskincare #dailyskincare #dailyskincarebyintannajuwa #dailyskincareroutine #dailyskincareserum #intannajuwa #tuandanial #dramasweetdreams #ctdk #sangkar #setelahkudimiliki #puteriyangditukar #kauyangpertama #bigstage #suamikumrblind #cintabelumtamattempoh #mirafilzah #intannajuwa #kilang #agentwanted #nakcantik #serum #artismalaysia #runningman #lelakimuyangdulu #slotakasiatv3 #tv3malaysia
6 0 3 hours ago
@cik.nenas_maryk Profile picture

@cik.nenas_maryk

Alahai ! Ingatkan lama nak cuci muka guna mesin ni tapi makin kejap !!! 60 saat memadai untuk kulit jadi bersih & gebu !!!
.
Mary Kay sonic brush ni ada dua kepala tau. Boleh tukar tukar. Satu kepada untuk mencuci muka dan satu lagi untuk urut wajah ! Iqa cerita satu2 kenapa dua dua best tau❤️
.
Mencuci muka ✅🌟
- best sangat as the bristle sangat halus, ia boleh masuk dan membersih hingga ke dalam pori muka!!!!
- pencucian 4 kali ganda lebih bersih daripada tangan sebab ia bergerak lebih dari 200 dalam masa sesaat.
- upgraded version of skinvigorate brush bantu bersihkan muka dengan lebih baik tanpa kulit rasa kering !!! Ni iqa paling suka !!
- boleh digunakan 2x sehari (no more hand cleansing!! Tak bersih)
.
Mengurut muka ✅💆🏻‍♀️🥰
- kita pakai untuk bantu penyerapan serum dan pelembap
- kesan serum dan pelembap blh dilihat dalam masa yang cepat berbanding tak guna massager !!!
- kulit rasa makin lembut !! Makin tegang dan makin naik keatas
- rasa segar sebab massage everyday ! Rasa macam pergi spa muka everyday🥰
.
Now promo limited to 4 ppl ! Hurry up ladies ! Grab yours now🥰
.
.
𝘾𝙞𝙠 𝙄𝙦𝙖 🌹
𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩
Aka Senior Sales Director
ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ
018-2710227
http://iqamarykay.wasap.my/
.
#MKMYSG2019SHOWMEURRING #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #dramatuandanial #dramasplit #benamir #mirafilzah#bigstage2019 #bigstage #meletop #lelakimuyangdulu #likeforlikes #malaysianwedding #zarinaanjoulie #cintabelumtamattempoh #dramasweetdreams #naelofarhijab #sangkar

Alahai ! Ingatkan lama nak cuci muka guna mesin ni tapi makin kejap !!! 60 saat memadai untuk kulit jadi bersih & gebu !!!
.
Mary Kay sonic brush ni ada dua kepala tau. Boleh tukar tukar. Satu kepada untuk mencuci muka dan satu lagi untuk urut wajah ! Iqa cerita satu2 kenapa dua dua best tau❤️
.
Mencuci muka ✅🌟
- best sangat as the bristle sangat halus, ia boleh masuk dan membersih hingga ke dalam pori muka!!!!
- pencucian 4 kali ganda lebih bersih daripada tangan sebab ia bergerak lebih dari 200 dalam masa sesaat.
- upgraded version of skinvigorate brush bantu bersihkan muka dengan lebih baik tanpa kulit rasa kering !!! Ni iqa paling suka !!
- boleh digunakan 2x sehari (no more hand cleansing!! Tak bersih)
.
Mengurut muka ✅💆🏻‍♀️🥰
- kita pakai untuk bantu penyerapan serum dan pelembap
- kesan serum dan pelembap blh dilihat dalam masa yang cepat berbanding tak guna massager !!!
- kulit rasa makin lembut !! Makin tegang dan makin naik keatas
- rasa segar sebab massage everyday ! Rasa macam pergi spa muka everyday🥰
.
Now promo limited to 4 ppl ! Hurry up ladies ! Grab yours now🥰
.
.
𝘾𝙞𝙠 𝙄𝙦𝙖 🌹
𝙔𝙤𝙪𝙧 Beauty𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩
Aka Senior Sales Director
ᗰᗩᖇY KᗩY ᗰᗩᒪᗩYᔕIᗩ
018-2710227
http://iqamarykay.wasap.my/
.
#MKMYSG2019SHOWMEURRING #testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayselangor #marykayperak #marykahkedah #marykaypenang #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaypasirmas #marykay #dramasweetdreams #dramatuandanial #dramasplit #benamir #mirafilzah✨ #bigstage2019 #bigstage #meletop #lelakimuyangdulu #likeforlikes #malaysianwedding #zarinaanjoulie #cintabelumtamattempoh #dramasweetdreams #naelofarhijab #sangkar
11 2 3 hours ago
@aqila_fittrainer Profile picture

@aqila_fittrainer

Bagi mereka yg nak bermula diet, ikut tips yg dicadangkan atas post ini. Just bermula dengan steps yg mudah ini.Tapi mesti buat dengan konsisten dan nikmatilah process anda😍❤️
.
YESsekarang 50% OFF in shaa Allah tak ganggu bajet bulanan anda semua😊
.
So kalau anda nak enjoy 1season yg special ini, KLIK link di bio IG @aqila_fittrainer UNTUK register😉Lepas itu, tag Dan share dgn kawan2 supaya ramai dapat enjoy benefit ni.
.
Coach Aqila
014-2904695
.
https://instagram.com/aqila_fittrainer?igshid=120ydbnx7eaf0

Bagi mereka yg nak bermula diet, ikut tips yg dicadangkan atas post ini. Just bermula dengan steps yg mudah ini.Tapi mesti buat dengan konsisten dan nikmatilah process anda😍❤️
.
YESsekarang 50% OFF in shaa Allah tak ganggu bajet bulanan anda semua😊
.
So kalau anda nak enjoy 1season yg special ini, KLIK link di bio IG  @aqila_fittrainer UNTUK register😉Lepas itu, tag Dan share dgn kawan2 supaya ramai dapat enjoy benefit ni.
.
Coach Aqila
014-2904695
.
https://instagram.com/aqila_fittrainer?igshid=120ydbnx7eaf0
5 1 3 hours ago
@babyshimasupporters_bss Profile picture

@babyshimasupporters_bss

Malaysia

❤️
Congratulations #TeamPuraPuraBujang
(almost 3 weeks trending)
👏👏👏
Teruskan menonton MV PURA PURA BUJANG by BABY SHIMA di Youtube Channel MVM Music..
LIKE, COMMENT, SHARE & SUBSCRIBE..
Jangan lupa request di radio
@era.je @suriamalaysia @hotfm976
@nasionalfm_malaysia @klfm97.2 @muzikmuzik_official @meletop @officialhlive @selamatpagimalaysia
.
. (03.09.19-22.09.19)👈
👉👉 19 HARI 👈👈
ALHAMDULILLAH 🤲
6 MILLION VIEWS 👏
#14 ON TRENDING 🙌
.
.
❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️ 📌Single : PURA PURA BUJANG
📌Artist : BABY SHIMA @babyshimaofficial
📌Song : Mimi Fly & Ezra Kong
📌Lyric : @mimiflyyy @ezrakong
. 📌Recording : Ezra Kong
📌Director : Eric Fuzi @ericfuzi_f88
📌Label : MVM Music
📌Cast : @irfxn__ @azarazmi @harry_khalifah
.
📌Fansclub : @babyshimasupporters_bss
@officialsahabatbabyshima
.
❤️👆❤️👆❤️👆❤️👆❤️👆❤️
.
#babyshima #bs #purapurabujang #laguviral #lagubaru #dancedut #meletop #muzikmuzik #cctv #bigstage #abpbh32 #trending #jangansayangpurapurabujang #babyshimasupporters #bss #6million 🔥🔥 #14onTRENDING #sahabatbabyshima #sbs #mvm #mvmmusic #hotlink #gempakzilla19 #padu #trending #harrykhalifah #alieffirfan #welovebabyshima

❤️
Congratulations #TeamPuraPuraBujang
(almost 3 weeks trending)
👏👏👏
Teruskan menonton MV PURA PURA BUJANG by BABY SHIMA di Youtube Channel MVM Music..
LIKE, COMMENT, SHARE & SUBSCRIBE..
Jangan lupa request di radio
@era.je @suriamalaysia @hotfm976
@nasionalfm_malaysia @klfm97.2 @muzikmuzik_official  @meletop @officialhlive  @selamatpagimalaysia
.
. (03.09.19-22.09.19)👈
👉👉 19 HARI 👈👈
ALHAMDULILLAH 🤲
6 MILLION VIEWS 👏
#14 ON TRENDING 🙌
.
.
❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️ 📌Single : PURA PURA BUJANG
📌Artist : BABY SHIMA @babyshimaofficial
📌Song : Mimi Fly & Ezra Kong
📌Lyric : @mimiflyyy  @ezrakong
. 📌Recording : Ezra Kong
📌Director : Eric Fuzi @ericfuzi_f88
📌Label : MVM Music
📌Cast : @irfxn__  @azarazmi @harry_khalifah
.
📌Fansclub : @babyshimasupporters_bss 
@officialsahabatbabyshima
.
❤️👆❤️👆❤️👆❤️👆❤️👆❤️
.
#babyshima #bs #purapurabujang #laguviral #lagubaru #dancedut #meletop #muzikmuzik #cctv #bigstage #abpbh32 #trending #jangansayangpurapurabujang  #babyshimasupporters #bss #6million 🔥🔥 #14onTRENDING #sahabatbabyshima #sbs #mvm #mvmmusic #hotlink #gempakzilla19 #padu #trending #harrykhalifah #alieffirfan #welovebabyshima
61 5 3 hours ago

Top #bigstage posts

@azizharun212 Profile picture

@azizharun212

Kuala Lumpur, Malaysia

First of all, I would like to apologise to everyone that I’ve disappointed especially my fans yang support Aziz through and through, Aziz harap this decision of mine to further my studies will make you proud and korang support dan doakan yang terbaik untuk Aziz. 🖤 Believe me, it was super hard to make the decision to leave #BigStage sebab I loved every moment I had with the contestants and production - definitely a once in a life time experience I could never forget.
Aziz anggap benda ni macam Long Distance Relationship - We’ll still be able to Skype (IG Live 😝) from time to time but most importantly I will always be here for you as long you want me.
Tetap kamu ada di hatiku, Biarpun kita terpisah jauh. Love you. 😊😘

First of all, I would like to apologise to everyone that I’ve disappointed especially my fans yang support Aziz through and through, Aziz harap this decision of mine to further my studies will make you proud and korang support dan doakan yang terbaik untuk Aziz. 🖤 Believe me, it was super hard to make the decision to leave #BigStage sebab I loved every moment I had with the contestants and production - definitely a once in a life time experience I could never forget. 
Aziz anggap benda ni macam Long Distance Relationship - We’ll still be able to Skype (IG Live 😝) from time to time but most importantly I will always be here for you as long you want me. 
Tetap kamu ada di hatiku, Biarpun kita terpisah jauh. Love you. 😊😘
37,318 847 10 September, 2019
@khiriah17 Profile picture

@khiriah17

Ikan adalah sumber protein yang bagus dan boleh melajukan proses penurunan berat badan😃
.
Simple je nak kurus ni, kena ada
1⃣ ilmu
2⃣ group support positive
3⃣ personal coach
Untuk pastikan kita diet dgn pemakanan yang betul, seimbang dan tidak berlapar. Yang paling penting, 3 perkara diatas buat kita tak give up bila diet2 tapi result takde, ye dak?🤗
.
Boleh follow ig coach sue ni
@suriati.omar
@suriati.omer
@suriati.omar
.
Mereka jurulatih terbaik untuk bantu anda dapatkan #mealplansihat #beratideal nak kurus sebelum berakhirnya 2019 ni🔥
.
Rasa nak makan ikan bakar pulak bila tengok video ni🤭 Tag kawan2 anda yang tengah diet tu 😋👇 .
Coach Sue 01161003215
.
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #mukbang #menudiet #kurusdenganselamat #dietatkins #dietketo #tipskurus #jk1m #jomkurus13 #turunberatbadanonline #bubbleteaviral #bobatea #bestmenubobatea #videomasak #videoworkout #zumbamalaysia #fastfuriouspresent #kauyangpertama #dramasweetdreams #bigstage #personaltrainermalaysia
#groupwhatsappdiet

Ikan adalah sumber protein yang bagus dan boleh melajukan proses penurunan berat badan😃
.
Simple je nak kurus ni, kena ada 
1⃣ ilmu
2⃣ group support positive
3⃣ personal coach
Untuk pastikan kita diet dgn pemakanan yang betul, seimbang dan tidak berlapar. Yang paling penting, 3 perkara diatas buat kita tak give up bila diet2 tapi result takde, ye dak?🤗
.
Boleh follow ig coach sue ni
@suriati.omar
@suriati.omer
@suriati.omar
.
Mereka jurulatih terbaik untuk bantu anda dapatkan #mealplansihat  #beratideal nak kurus sebelum berakhirnya 2019 ni🔥
.
Rasa nak makan ikan bakar pulak bila tengok video ni🤭 Tag kawan2 anda yang tengah diet tu 😋👇 .
Coach Sue 01161003215
.
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #mukbang #menudiet #kurusdenganselamat  #dietatkins #dietketo #tipskurus  #jk1m  #jomkurus13 #turunberatbadanonline  #bubbleteaviral #bobatea #bestmenubobatea #videomasak #videoworkout #zumbamalaysia #fastfuriouspresent #kauyangpertama #dramasweetdreams #bigstage #personaltrainermalaysia 
#groupwhatsappdiet
6,090 47 15 September, 2019
@syadasquad Profile picture

@syadasquad

Dia mcm ni, klu terlampau penat camni la jadinya. Hahahaha! Cikgu @hanafirosdi_hr memang tauuu. Tapi enjoy! Tgk our princess manjahhh @syadaamzahh pun enjoy jugakkk! Kemainnnn dia..😍. .

#syadasquad #syadaamzah #syadaamzahbs19 #cadaonstage #cadashayang #cadasings #bigstage #2019 #dominasiBBNU #stepup #journeytosuccess #week5 #Ella #sembilu #instafamous #instabigstage #idolakecil #malaysiansinger #malaysianmusic #mostpromising

Dia mcm ni, klu terlampau penat camni la jadinya. Hahahaha! Cikgu @hanafirosdi_hr memang tauuu. Tapi enjoy! Tgk our princess manjahhh @syadaamzahh pun enjoy jugakkk! Kemainnnn dia..😍. .

#syadasquad #syadaamzah #syadaamzahbs19 #cadaonstage #cadashayang #cadasings #bigstage #2019 #dominasiBBNU #stepup #journeytosuccess #week5 #Ella #sembilu #instafamous #instabigstage #idolakecil #malaysiansinger #malaysianmusic #mostpromising
502 4 10 September, 2019
@bbnubbdu_lovers Profile picture

@bbnubbdu_lovers

Siapa nk belajar ckp utara,pasni blh belajar ngn usop ye 😅
@usopofficial
#bbnubbdulovers
@usopkeliafansofficial

#Repost @usoplovers (@get_repost)
・・・
Update #14092019: Hahaha Usop dah pengaruh @onestarbyul cakap utara pulak 😂 Haa hampa jaga2 haa.. ingat orang Korea tak reti cakap Utara ka 😆 korang pun ade yg still tershasull cakap utara. Pasni boleh la belajar dgn boss @usopofficial .. piawww punya boss bagi 😅
.
@bigstageofficial @bigstage_2019 @astrogempak @astromalaysia @meletop #UsopSelamanya #selamanya #akuyangbersalah #Usop #usopbaqhg #usopofficial #ingtbesbesa #BigStage #BigStage2019 #kelakar #comel #malaysia #korea #artismalaysia #artiskorea #hanbyul #dominasibbnu #manseppp #ULStandTogetherWithUsop

Siapa nk belajar ckp utara,pasni blh belajar ngn usop ye 😅
@usopofficial
#bbnubbdulovers
@usopkeliafansofficial

#Repost @usoplovers (@get_repost)
・・・
Update #14092019: Hahaha Usop dah pengaruh @onestarbyul cakap utara pulak 😂 Haa hampa jaga2 haa.. ingat orang Korea tak reti cakap Utara ka 😆 korang pun ade yg still tershasull cakap utara. Pasni boleh la belajar dgn boss @usopofficial .. piawww punya boss bagi 😅
.
@bigstageofficial @bigstage_2019 @astrogempak @astromalaysia @meletop #UsopSelamanya #selamanya #akuyangbersalah #Usop #usopbaqhg #usopofficial #ingtbesbesa #BigStage #BigStage2019 #kelakar #comel #malaysia #korea #artismalaysia #artiskorea #hanbyul #dominasibbnu #manseppp #ULStandTogetherWithUsop
791 10 14 September, 2019
@neetamanis Profile picture

@neetamanis

Malam ini guys! Neeta akan bawakan lagu dari @adira.suhaimi - Pujaan Hati .. Macam mana Neeta bawakan? Tunggu malam ni tau! Pastikan u guys tonton ok 💪🤗 #dominasibbnu #dominasibbnustepup #bigstage2019 #bigstage

Malam ini guys! Neeta akan bawakan lagu dari @adira.suhaimi - Pujaan Hati .. Macam mana Neeta bawakan? Tunggu malam ni tau! Pastikan u guys tonton ok 💪🤗 #dominasibbnu #dominasibbnustepup #bigstage2019 #bigstage
877 35 42 minutes ago
@bigstageofficial Profile picture

@bigstageofficial

Persembahan Opening yg cukup bertenaga dari @dindapermata174 dengan lagu hindustan malam ni gaiss!

#DominasiBBNUstepup
#DominsasiBBNU
#BigStage2019
#BigStage
#DindaPermataBS19

Persembahan Opening yg cukup bertenaga dari @dindapermata174 dengan lagu hindustan malam ni gaiss!

#DominasiBBNUstepup 
#DominsasiBBNU 
#BigStage2019 
#BigStage
#DindaPermataBS19
1,882 29 15 September, 2019