#bigstage Instagram Photos & Videos

bigstage - 136.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bigstage and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
20 minutes
Average like
14.2
Average comment
1.1
Posts with video
8/72
Posts with photo
64/72

Hashtag Popularity

Hai semua...😘 " Make up yang cantik datangnya dari kulit yang bersih dan licin "

Tebal manapun make up awak pakai kalau skin tak rata. Banyak parut berlopak kiri kanan pipi. Pun tak cantik juga make up tu tauu.

So, first step mesti miliki kulit yang sihat dulu yer. Kalau kulit tak sihat dari dalam, pakai la skincare apa pun tak yadikk punyer 😊

Jadikan, #RoyalWhiteBeauty sebagai makanan utama kulit awak setiap pagi. Pasti wajah awak dapat #CantikTanpaDerita lagi 😘

Auchhh !

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

Hai semua...😘 " Make up yang cantik datangnya dari kulit yang bersih dan licin "

Tebal manapun make up awak pakai kalau skin tak rata. Banyak parut berlopak kiri kanan pipi. Pun tak cantik juga make up tu tauu.

So, first step mesti miliki kulit yang sihat dulu yer. Kalau kulit tak sihat dari dalam, pakai la skincare apa pun tak yadikk punyer 😊

Jadikan, #RoyalWhiteBeauty sebagai makanan utama kulit awak setiap pagi. Pasti wajah awak dapat #CantikTanpaDerita lagi 😘

Auchhh !

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
0 0 16 January, 2020

Yes..kitaorang dah READY !!
🤟🤟🤟
#Ryandeedat #Ryanersmy #Jikamemangharus #Propa #Salimah
.
.
#Repost @ryandeedat
• • • • • •
ada yg dah ready nak dgr lagu baru ryan ? #indomusikgram #tiktok

Yes..kitaorang dah READY !!
🤟🤟🤟
#Ryandeedat #Ryanersmy #Jikamemangharus #Propa #Salimah
.
.
#Repost @ryandeedat
• • • • • •
ada yg dah ready nak dgr lagu baru ryan ? #indomusikgram #tiktok
6 1 16 January, 2020

" Make up yang cantik datangnya dari kulit yang bersih dan licin "

Tebal manapun make up awak pakai kalau skin tak rata. Banyak parut berlopak kiri kanan pipi. Pun tak cantik juga make up tu tauu.

So, first step mesti miliki kulit yang sihat dulu yer. Kalau kulit tak sihat dari dalam, pakai la skincare apa pun tak yadikk punyer 😊

Jadikan, #RoyalWhiteBeauty sebagai makanan utama kulit awak setiap pagi. Pasti wajah awak dapat #CantikTanpaDerita lagi 😘

Auchhh !

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

" Make up yang cantik datangnya dari kulit yang bersih dan licin "

Tebal manapun make up awak pakai kalau skin tak rata. Banyak parut berlopak kiri kanan pipi. Pun tak cantik juga make up tu tauu.

So, first step mesti miliki kulit yang sihat dulu yer. Kalau kulit tak sihat dari dalam, pakai la skincare apa pun tak yadikk punyer 😊

Jadikan, #RoyalWhiteBeauty sebagai makanan utama kulit awak setiap pagi. Pasti wajah awak dapat #CantikTanpaDerita lagi 😘

Auchhh !

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
1 0 16 January, 2020

So proud of our young ones! Bringing their A game! ❤️💛🖤 #bigstage #culture #upandcoming #pakana #palawa #lutruwita

So proud of our young ones! Bringing their A game! ❤️💛🖤 #bigstage #culture #upandcoming #pakana #palawa #lutruwita
27 4 16 January, 2020

🌸SARUNG AISYA
.
Material:
Body - Premium Korean Lycra
Awning - Scuba (double stitched)
.
Ukuran:
Aisya Sarung (L)
Depan - (dari bawah dagu) - 20inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 31inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Aisya Sarung (XL)
Depan - (dari bawah dagu) - 22inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 34inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Perincian:
- Potongan bentuk slim terbaru
- Tidak panas dan tidak jarang
- Awning material scuba mudah bentuk
- Tidak perlu iron
- Metal tag di jabit di bahagian depan
- Awning dijahit tulang supaya lebih kemas dan mudah bentuk
- Terdapat dua saiz L dan XL dan 9 corak motif watercolor yang cantik
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#jimmyscarves #jimmylovers #jimmyscarveslovers #tudungsale #tudungbawalinstant #tudungsarungsale #tudungsarungprinted #tudungsarunglabuh #tudungsarungeksklusif #tudungsarung #instantshawlraya #instantbawalchiffon #instantshawl #instantshawlraya2019 #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted #bazarpaknil #motifviral #meletop #neelofa #bigstage2019 #khaibahar #bigstage #dramasangat #mirafilzah #gegarvaganza2019

🌸SARUNG AISYA
.
Material:
Body - Premium Korean Lycra
Awning - Scuba (double stitched)
.
Ukuran:
Aisya Sarung (L)
Depan - (dari bawah dagu) - 20inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 31inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Aisya Sarung (XL)
Depan - (dari bawah dagu) - 22inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 34inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Perincian:
- Potongan bentuk slim terbaru
- Tidak panas dan tidak jarang
- Awning material scuba mudah bentuk
- Tidak perlu iron
- Metal tag di jabit di bahagian depan
- Awning dijahit tulang supaya lebih kemas dan mudah bentuk
- Terdapat dua saiz L dan XL dan 9 corak motif watercolor yang cantik
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#jimmyscarves #jimmylovers #jimmyscarveslovers #tudungsale #tudungbawalinstant  #tudungsarungsale #tudungsarungprinted #tudungsarunglabuh #tudungsarungeksklusif #tudungsarung  #instantshawlraya #instantbawalchiffon #instantshawl #instantshawlraya2019 #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted  #bazarpaknil  #motifviral #meletop #neelofa #bigstage2019 #khaibahar #bigstage #dramasangat #mirafilzah #gegarvaganza2019
6 0 16 January, 2020

Hai semua...😘 Saya masih mencari skincare yang bagus dan kulit saya takkan breakout if tak guna? Apa paling bagus?

Aihh. Soalan awak, takut saya nak suggest! Hehe
Tapi, sy yakin BPCS mampu bantu realisasikan impian awak yang mencari skincare paling bagus! Dengan syarat, untuk permulaan pakai la hari hari, nama pun daily skincare routine. Kena hari-hari hihi.
Tapi , if malas guna, just make sure awak jangan pemakanan , persekitaraan dan mesti tahu apa penyebab terjadi breakout. Kulit breakout bukan sebab produk je tauuu. Sometimes, keliling awak antara penyebabnya.
So masih ragu nak cuba BPCS?
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

Hai semua...😘 Saya masih mencari skincare yang bagus dan kulit saya takkan breakout if tak guna? Apa paling bagus?

Aihh. Soalan awak, takut saya nak suggest! Hehe 
Tapi, sy yakin BPCS mampu bantu realisasikan impian awak yang mencari skincare paling bagus! Dengan syarat, untuk permulaan pakai la hari hari, nama pun daily skincare routine. Kena hari-hari hihi. 
Tapi , if malas guna, just make sure awak jangan pemakanan , persekitaraan dan mesti tahu apa penyebab terjadi breakout. Kulit breakout bukan sebab produk je tauuu. Sometimes, keliling awak antara penyebabnya. 
So masih ragu nak cuba BPCS?
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
3 0 16 January, 2020
Dua gabungan luar Dan dalam
kebabommm sangat wehh...
jgn tungu lama² bru nk berubah...
cantik mmg mahal.. tp dia punya penangan mcm mana plk kn?
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
1 0 16 January, 2020

Mai saya bantu anda yang mempunyai masalah kurang berat badan walaupun makan bertimbun nasi.
.
.
.
Pink Lady Body Perfection ni bukan ubat gemuk or ubat kurus tau tapi PL ni akan bantu menstabilkan hormon dalam badan dan membantu anda mendapatkan berat dan bentuk badan yang sepatutnya.
.
.
.
.
.
.
#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm #halal
#pinkladymantap #mantapluardalam
#ubatgemukkanbadan #ubatgemuk
#nakgemuk
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Mai saya bantu anda yang mempunyai masalah kurang berat badan walaupun makan bertimbun nasi.
.
.
.
Pink Lady Body Perfection ni bukan ubat gemuk or ubat kurus tau tapi PL ni akan bantu menstabilkan hormon dalam badan dan membantu anda mendapatkan berat dan bentuk badan yang sepatutnya.
.
.
.
.
.
.
#trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal
#pinkladyluluskkm #halal
#pinkladymantap #mantapluardalam
#ubatgemukkanbadan #ubatgemuk
#nakgemuk
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
1 0 16 January, 2020

DAH ADA BELUM PINK LADY?? Pink Lady Body Perfection 🤔
- Boleh Mantap Dalaman dan Luaran

Pink Lady Happy Cream 🤔
-Memantapkan lagi aset 👙

Atau.... Set Combo Happy Pink Lady 🤔🤔
-Baru Lengkap Sempurna, Dalaman Luaran Terbaik 👍
Nak jimat beli set combo RM530
.
.
.
.
#PinkLadyHQ #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #bodymantap #Halal #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

DAH ADA BELUM PINK LADY?? Pink Lady Body Perfection 🤔
- Boleh Mantap Dalaman dan Luaran

Pink Lady Happy Cream 🤔
-Memantapkan lagi aset 👙

Atau.... Set Combo Happy Pink Lady 🤔🤔
-Baru Lengkap Sempurna, Dalaman Luaran Terbaik 👍 
Nak jimat beli set combo RM530
.
.
.
.
#PinkLadyHQ #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #bodymantap #Halal#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
1 0 16 January, 2020

DAH ADA BELUM PINK LADY?? Pink Lady Body Perfection 🤔
- Boleh Mantap Dalaman dan Luaran

Pink Lady Happy Cream 🤔
-Memantapkan lagi aset 👙

Atau.... Set Combo Happy Pink Lady 🤔🤔
-Baru Lengkap Sempurna, Dalaman Luaran Terbaik 👍
Nak jimat beli set combo RM530
.
.
.
.
#PinkLadyHQ #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #bodymantap #Halal #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

DAH ADA BELUM PINK LADY?? Pink Lady Body Perfection 🤔
- Boleh Mantap Dalaman dan Luaran

Pink Lady Happy Cream 🤔
-Memantapkan lagi aset 👙

Atau.... Set Combo Happy Pink Lady 🤔🤔
-Baru Lengkap Sempurna, Dalaman Luaran Terbaik 👍 
Nak jimat beli set combo RM530
.
.
.
.
#PinkLadyHQ #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #bodymantap #Halal#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
1 0 16 January, 2020

DAH ADA BELUM PINK LADY?? Pink Lady Body Perfection 🤔
- Boleh Mantap Dalaman dan Luaran

Pink Lady Happy Cream 🤔
-Memantapkan lagi aset 👙

Atau.... Set Combo Happy Pink Lady 🤔🤔
-Baru Lengkap Sempurna, Dalaman Luaran Terbaik 👍
Nak jimat beli set combo RM530
.
.
.
.
#PinkLadyHQ #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #bodymantap #Halal #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

DAH ADA BELUM PINK LADY?? Pink Lady Body Perfection 🤔
- Boleh Mantap Dalaman dan Luaran

Pink Lady Happy Cream 🤔
-Memantapkan lagi aset 👙

Atau.... Set Combo Happy Pink Lady 🤔🤔
-Baru Lengkap Sempurna, Dalaman Luaran Terbaik 👍 
Nak jimat beli set combo RM530
.
.
.
.
#PinkLadyHQ #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #bodymantap #Halal#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
1 0 16 January, 2020

Endproben ..... #excited
Frühlingsstürme | Komische Oper Berlin | Rolle: Shibato | Director: Barrie Kosky
#komischeoper #operette #bigstage #barriekosky #tollemenschen #proben #backstage #mypointofview #whataview @komischeoperberlin
@crush.agency.berlin

Endproben ..... #excited 
Frühlingsstürme | Komische Oper Berlin | Rolle: Shibato | Director: Barrie Kosky
#komischeoper #operette #bigstage #barriekosky #tollemenschen #proben #backstage #mypointofview #whataview @komischeoperberlin 
@crush.agency.berlin
67 9 16 January, 2020

Saya masih mencari skincare yang bagus dan kulit saya takkan breakout if tak guna? Apa paling bagus?

Aihh. Soalan awak, takut saya nak suggest! Hehe
Tapi, sy yakin BPCS mampu bantu realisasikan impian awak yang mencari skincare paling bagus! Dengan syarat, untuk permulaan pakai la hari hari, nama pun daily skincare routine. Kena hari-hari hihi.
Tapi , if malas guna, just make sure awak jangan pemakanan , persekitaraan dan mesti tahu apa penyebab terjadi breakout. Kulit breakout bukan sebab produk je tauuu. Sometimes, keliling awak antara penyebabnya.
So masih ragu nak cuba BPCS?
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

Saya masih mencari skincare yang bagus dan kulit saya takkan breakout if tak guna? Apa paling bagus?

Aihh. Soalan awak, takut saya nak suggest! Hehe 
Tapi, sy yakin BPCS mampu bantu realisasikan impian awak yang mencari skincare paling bagus! Dengan syarat, untuk permulaan pakai la hari hari, nama pun daily skincare routine. Kena hari-hari hihi. 
Tapi , if malas guna, just make sure awak jangan pemakanan , persekitaraan dan mesti tahu apa penyebab terjadi breakout. Kulit breakout bukan sebab produk je tauuu. Sometimes, keliling awak antara penyebabnya. 
So masih ragu nak cuba BPCS?
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
2 0 16 January, 2020

DAH ADA BELUM PINK LADY?? Pink Lady Body Perfection 🤔
- Boleh Mantap Dalaman dan Luaran

Pink Lady Happy Cream 🤔
-Memantapkan lagi aset 👙

Atau.... Set Combo Happy Pink Lady 🤔🤔
-Baru Lengkap Sempurna, Dalaman Luaran Terbaik 👍
Nak jimat beli set combo RM530
.
.
.
.
#PinkLadyHQ #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #bodymantap #Halal #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

DAH ADA BELUM PINK LADY?? Pink Lady Body Perfection 🤔
- Boleh Mantap Dalaman dan Luaran

Pink Lady Happy Cream 🤔
-Memantapkan lagi aset 👙

Atau.... Set Combo Happy Pink Lady 🤔🤔
-Baru Lengkap Sempurna, Dalaman Luaran Terbaik 👍 
Nak jimat beli set combo RM530
.
.
.
.
#PinkLadyHQ #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #bodymantap #Halal#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
3 0 16 January, 2020

DERMOID CYST

Pada setiap bulan, ovari akan mengeluarkan ovum, iaitu telur wanita, pada hari subur. Pengeluaran ovum ini dinamakan ovulasi.

Sebelum ovum dikeluarkan, ovari akan membentuk kelompong (folikel) yang berisi cecair. Dalam kelompong ini ovum akan menjadi matang. apabila kelompong ini membesar sehingga 20mm, ia akan pecah dan mengelaurkan ovum.

Apabila telur dilepaskan dari folikel semasa ovulasi, saiz folikel biasanya mengempiskan. Kadang-kadang terdapat sedikit cecair terkumpul di dalam folikel, dan membentuk cyst yang mengandungi cecair. Kebanyakan cyst ini akan hilang dengan sendirinya.

Walaupun jika cyst itu berasal dari sel-sel yang disebut totipotential germ cells, (yang hadir semasa kita masih bayi ketika dilahirkan), ia akan membesar dan membentuk sel yang matang seperti rambut, gigi, lemak (wax) dan kuku.
Dermoid cyst ini sangat bahaya kerana strukturnya tidak stabil, ia boleh berpuntal (twisted), pecah, dan mengalami jangkitan kuman.

Ianya tanda kebesaran ALLAH yang mencipta kita, bagaimana ALLAH boleh menumbuhkan rambut dan gigi dalam abdomen wanita.

#pinkLadyBodyPerfectionOri #pinkladyRawatCYST #FIBROID #jomSihat #suplementWanitA #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

DERMOID CYST

Pada setiap bulan, ovari akan mengeluarkan ovum, iaitu telur wanita, pada hari subur. Pengeluaran ovum ini dinamakan ovulasi.

Sebelum ovum dikeluarkan, ovari akan membentuk kelompong (folikel) yang berisi cecair. Dalam kelompong ini ovum akan menjadi matang. apabila kelompong ini membesar sehingga 20mm, ia akan pecah dan mengelaurkan ovum.

Apabila telur dilepaskan dari folikel semasa ovulasi, saiz folikel biasanya mengempiskan. Kadang-kadang terdapat sedikit cecair terkumpul di dalam folikel, dan membentuk cyst yang mengandungi cecair. Kebanyakan cyst  ini akan hilang dengan sendirinya.

Walaupun jika cyst itu berasal dari sel-sel yang disebut  totipotential germ cells, (yang hadir semasa kita masih bayi ketika dilahirkan), ia akan membesar dan membentuk sel yang matang seperti rambut, gigi, lemak (wax) dan kuku. 
Dermoid cyst ini sangat bahaya kerana strukturnya tidak stabil, ia boleh berpuntal (twisted), pecah, dan mengalami jangkitan kuman.

Ianya tanda kebesaran ALLAH yang mencipta kita, bagaimana ALLAH boleh menumbuhkan rambut dan gigi dalam abdomen wanita.

#pinkLadyBodyPerfectionOri #pinkladyRawatCYST #FIBROID #jomSihat #suplementWanitA#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020
Hari hari ada TESTIMONI pinklady. Bestnya. Korang masih tak yakin ka dengan Pinklady?? Try sebotol dan rasailah perubahannya. Anda pasti menyukainya.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020

*Dengan Pinklady mampu buat orang tak jemu pandang kita 🤩* Dengan hanya consume pinklady je, yang longgar dah ketat yang mana londeh dah tegang yang mana leper dah montok🤩🤩 Hanya dengan pinklady mampu selesaikan semua masalah sis hujung rambut sampai hujung kaki 😍😍 Nak dapatkan pinklady direct hq jom follow 👇🏻👇🏻👇🏻 @pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

*Dengan Pinklady mampu buat orang tak jemu pandang kita 🤩* Dengan hanya consume pinklady je, yang longgar dah ketat yang mana londeh dah tegang yang mana leper dah montok🤩🤩 Hanya dengan pinklady mampu selesaikan semua masalah sis hujung rambut sampai hujung kaki 😍😍 Nak dapatkan pinklady direct hq jom follow 👇🏻👇🏻👇🏻 @pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
4 0 16 January, 2020

DERMOID CYST

Pada setiap bulan, ovari akan mengeluarkan ovum, iaitu telur wanita, pada hari subur. Pengeluaran ovum ini dinamakan ovulasi.

Sebelum ovum dikeluarkan, ovari akan membentuk kelompong (folikel) yang berisi cecair. Dalam kelompong ini ovum akan menjadi matang. apabila kelompong ini membesar sehingga 20mm, ia akan pecah dan mengelaurkan ovum.

Apabila telur dilepaskan dari folikel semasa ovulasi, saiz folikel biasanya mengempiskan. Kadang-kadang terdapat sedikit cecair terkumpul di dalam folikel, dan membentuk cyst yang mengandungi cecair. Kebanyakan cyst ini akan hilang dengan sendirinya.

Walaupun jika cyst itu berasal dari sel-sel yang disebut totipotential germ cells, (yang hadir semasa kita masih bayi ketika dilahirkan), ia akan membesar dan membentuk sel yang matang seperti rambut, gigi, lemak (wax) dan kuku.
Dermoid cyst ini sangat bahaya kerana strukturnya tidak stabil, ia boleh berpuntal (twisted), pecah, dan mengalami jangkitan kuman.

Ianya tanda kebesaran ALLAH yang mencipta kita, bagaimana ALLAH boleh menumbuhkan rambut dan gigi dalam abdomen wanita.

#pinkLadyBodyPerfectionOri #pinkladyRawatCYST #FIBROID #jomSihat #suplementWanitA #gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

DERMOID CYST

Pada setiap bulan, ovari akan mengeluarkan ovum, iaitu telur wanita, pada hari subur. Pengeluaran ovum ini dinamakan ovulasi.

Sebelum ovum dikeluarkan, ovari akan membentuk kelompong (folikel) yang berisi cecair. Dalam kelompong ini ovum akan menjadi matang. apabila kelompong ini membesar sehingga 20mm, ia akan pecah dan mengelaurkan ovum.

Apabila telur dilepaskan dari folikel semasa ovulasi, saiz folikel biasanya mengempiskan. Kadang-kadang terdapat sedikit cecair terkumpul di dalam folikel, dan membentuk cyst yang mengandungi cecair. Kebanyakan cyst  ini akan hilang dengan sendirinya.

Walaupun jika cyst itu berasal dari sel-sel yang disebut  totipotential germ cells, (yang hadir semasa kita masih bayi ketika dilahirkan), ia akan membesar dan membentuk sel yang matang seperti rambut, gigi, lemak (wax) dan kuku. 
Dermoid cyst ini sangat bahaya kerana strukturnya tidak stabil, ia boleh berpuntal (twisted), pecah, dan mengalami jangkitan kuman.

Ianya tanda kebesaran ALLAH yang mencipta kita, bagaimana ALLAH boleh menumbuhkan rambut dan gigi dalam abdomen wanita.

#pinkLadyBodyPerfectionOri #pinkladyRawatCYST #FIBROID #jomSihat #suplementWanitA#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
1 0 16 January, 2020

Testimoni sendiri k 😉... Dolok badan sikda curve 😩, aset depan belakang 😢...sengugut kuat, mood always 👎👍.. Tapi lepas sis main cinta dengan pink lady... Aummm🤭😂.. .
.
.
.
Sis tersangat puas hati dengan body luar dan dalam sis sekarang.. So girl, meh pm sis kalau nak cantik, nak putih, nak rambut lebat, nak dalaman sehat, nak body 🔥💦... Sis jamin kmu akan berpuas hati dgn pink lady 😍.. #almmaragempak
#sismakansisjual
#siswanitapinklady **nak gebu muluskan kulit... makan pink lady 👈

nak stop keguguran rambut...
Makan pink lady 👈

Nak kekal cantik persis anak dara...
Makan pink lady 👈

Nak sentiasa cergas and bersedia melayan suami ...
Makan pink lady 👈

Nak mantap aset atas bawah ...
Makan pink lady👈
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Testimoni sendiri k 😉... Dolok badan sikda curve 😩, aset depan belakang 😢...sengugut kuat, mood always 👎👍.. Tapi lepas sis main cinta dengan pink lady... Aummm🤭😂.. .
.
.
.
Sis tersangat puas hati dengan body luar dan dalam sis sekarang.. So girl, meh pm sis kalau nak cantik, nak putih, nak rambut lebat, nak dalaman sehat, nak body 🔥💦... Sis jamin kmu akan berpuas hati dgn pink lady 😍.. #almmaragempak
#sismakansisjual
#siswanitapinklady **nak gebu muluskan kulit... makan pink lady 👈

nak stop keguguran rambut...
Makan pink lady 👈

Nak kekal cantik persis anak dara...
Makan pink lady 👈

Nak sentiasa cergas and bersedia melayan suami ...
Makan pink lady 👈

Nak mantap aset atas bawah ...
Makan pink lady👈
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020

Testimoni sendiri k 😉... Dolok badan sikda curve 😩, aset depan belakang 😢...sengugut kuat, mood always 👎👍.. Tapi lepas sis main cinta dengan pink lady... Aummm🤭😂.. Sis tersangat puas hati dengan body luar dan dalam sis sekarang.. So girl, meh pm sis kalau nak cantik, nak putih, nak rambut lebat, nak dalaman sehat, nak body 🔥💦... Sis jamin kmu akan berpuas hati dgn pink lady 😍.. #almmaragempak
#sismakansisjual
#siswanitapinklady **nak gebu muluskan kulit... makan pink lady 👈

nak stop keguguran rambut...
Makan pink lady 👈

Nak kekal cantik persis anak dara...
Makan pink lady 👈

Nak sentiasa cergas and bersedia melayan suami ...
Makan pink lady 👈

Nak mantap aset atas bawah ...
Makan pink lady👈
.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Testimoni sendiri k 😉... Dolok badan sikda curve 😩, aset depan belakang 😢...sengugut kuat, mood always 👎👍.. Tapi lepas sis main cinta dengan pink lady... Aummm🤭😂.. Sis tersangat puas hati dengan body luar dan dalam sis sekarang.. So girl, meh pm sis kalau nak cantik, nak putih, nak rambut lebat, nak dalaman sehat, nak body 🔥💦... Sis jamin kmu akan berpuas hati dgn pink lady 😍.. #almmaragempak
#sismakansisjual
#siswanitapinklady **nak gebu muluskan kulit... makan pink lady 👈

nak stop keguguran rambut...
Makan pink lady 👈

Nak kekal cantik persis anak dara...
Makan pink lady 👈

Nak sentiasa cergas and bersedia melayan suami ...
Makan pink lady 👈

Nak mantap aset atas bawah ...
Makan pink lady👈
.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
1 0 16 January, 2020

TESTIMONI BERKESAN 😍

Rambut Gugur ✔ Perkara biasa Tapi dengan Amalkan Pink lady Keguguran Rambut tiada lagi. Eh bukan itu saja "Pengaliran Darah pun Pun Bagus" .
Banyak sangat manfaat pinklady ini tau. .
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

TESTIMONI BERKESAN 😍

Rambut Gugur ✔ Perkara biasa Tapi dengan Amalkan Pink lady Keguguran Rambut tiada lagi. Eh bukan itu saja "Pengaliran Darah pun Pun Bagus" .
Banyak sangat manfaat pinklady ini tau. .
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu ialah sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut
✔️Membentuk tubuh wanita
✔️Memontokkan tubuh
✔️Memberi tenaga ✔️Meningkatkan libido wanita
✔️Jamu Dalam pantang
✔️mERAWAT Keputihan Dan masalah period/dalaman wanita dan

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Kandungan: manjakani & pueraria mirifika sahaja.
💯% organik👍

Berminat nk cuba tekan link di bio.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu ialah sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut
✔️Membentuk tubuh wanita
✔️Memontokkan tubuh
✔️Memberi tenaga ✔️Meningkatkan libido wanita
✔️Jamu Dalam pantang
✔️mERAWAT Keputihan Dan masalah period/dalaman wanita dan

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Kandungan: manjakani & pueraria mirifika sahaja.
💯% organik👍

Berminat nk cuba tekan link di bio.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu ialah sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut
✔️Membentuk tubuh wanita
✔️Memontokkan tubuh
✔️Memberi tenaga ✔️Meningkatkan libido wanita
✔️Jamu Dalam pantang
✔️mERAWAT Keputihan Dan masalah period/dalaman wanita dan

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Kandungan: manjakani & pueraria mirifika sahaja.
💯% organik👍

Berminat nk cuba tekan link di bio.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu ialah sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut
✔️Membentuk tubuh wanita
✔️Memontokkan tubuh
✔️Memberi tenaga ✔️Meningkatkan libido wanita
✔️Jamu Dalam pantang
✔️mERAWAT Keputihan Dan masalah period/dalaman wanita dan

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Kandungan: manjakani & pueraria mirifika sahaja.
💯% organik👍

Berminat nk cuba tekan link di bio.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu ialah sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut
✔️Membentuk tubuh wanita
✔️Memontokkan tubuh
✔️Memberi tenaga ✔️Meningkatkan libido wanita
✔️Jamu Dalam pantang
✔️mERAWAT Keputihan Dan masalah period/dalaman wanita dan

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Kandungan: manjakani & pueraria mirifika sahaja.
💯% organik👍

Berminat nk cuba tekan link di bio.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu ialah sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut
✔️Membentuk tubuh wanita
✔️Memontokkan tubuh
✔️Memberi tenaga ✔️Meningkatkan libido wanita
✔️Jamu Dalam pantang
✔️mERAWAT Keputihan Dan masalah period/dalaman wanita dan

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Kandungan: manjakani & pueraria mirifika sahaja.
💯% organik👍

Berminat nk cuba tekan link di bio.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu ialah sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut
✔️Membentuk tubuh wanita
✔️Memontokkan tubuh
✔️Memberi tenaga ✔️Meningkatkan libido wanita
✔️Jamu Dalam pantang
✔️mERAWAT Keputihan Dan masalah period/dalaman wanita dan

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Kandungan: manjakani & pueraria mirifika sahaja.
💯% organik👍

Berminat nk cuba tekan link di bio.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu ialah sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut
✔️Membentuk tubuh wanita
✔️Memontokkan tubuh
✔️Memberi tenaga ✔️Meningkatkan libido wanita
✔️Jamu Dalam pantang
✔️mERAWAT Keputihan Dan masalah period/dalaman wanita dan

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Kandungan: manjakani & pueraria mirifika sahaja.
💯% organik👍

Berminat nk cuba tekan link di bio.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
2 0 16 January, 2020

OutdOor song cover. Hope you guys will enjoy it.🎼🎼🎼 Headphone 🎧 recommended 🙂
🎤
For more video, visit my youtube channel.
@http://www.youtube.com/user/aqhori
🎶
Title song : Ratuku
Credit to: @_.danialee @aqhoridelnino

#wings #malaysong #song #coversong #sing #bigstage #aqhoribella #trending #viral #malaysiatrending #sayapsayapwings #viralmalaysia #malaysiancover #awiewings #meletop

OutdOor song cover. Hope you guys will enjoy it.🎼🎼🎼 Headphone 🎧 recommended 🙂
🎤
For more video, visit my youtube channel. 
@http://www.youtube.com/user/aqhori
🎶
Title song : Ratuku
Credit to: @_.danialee @aqhoridelnino

#wings #malaysong #song #coversong #sing #bigstage #aqhoribella #trending #viral #malaysiatrending #sayapsayapwings #viralmalaysia #malaysiancover #awiewings #meletop
22 0 16 January, 2020

*Dengan Pinklady mampu buat orang tak jemu pandang kita 🤩* Dengan hanya consume pinklady je, yang longgar dah ketat yang mana londeh dah tegang yang mana leper dah montok🤩🤩 Hanya dengan pinklady mampu selesaikan semua masalah sis hujung rambut sampai hujung kaki 😍😍 Nak dapatkan pinklady direct hq jom follow 👇🏻👇🏻👇🏻 @pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

*Dengan Pinklady mampu buat orang tak jemu pandang kita 🤩* Dengan hanya consume pinklady je, yang longgar dah ketat yang mana londeh dah tegang yang mana leper dah montok🤩🤩 Hanya dengan pinklady mampu selesaikan semua masalah sis hujung rambut sampai hujung kaki 😍😍 Nak dapatkan pinklady direct hq jom follow 👇🏻👇🏻👇🏻 @pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq
@pinkladyinanihq

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020

Tak teringin ke nak jadi dara balik macam dulu.? Tak teringin ke nak kulit putih melepak.. Tak teringin ke nak badan montok dan hari2 suami puji?

Confirm hari2 suami tak pandang awek2 di luar sana lagi lepas ni. sbb awak consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang😍
_
Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi..luaran dan dalaman.

Makcik yang dah bercucu 10 pon consume pink lady tau.

Nak kesan lg terbaik grab la happy cream skli..kompom lg meletoppp u ollss💃💃💃
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Tak teringin ke nak jadi dara balik macam dulu.? Tak teringin ke nak kulit putih melepak.. Tak teringin ke nak badan montok dan hari2 suami puji?

Confirm hari2 suami tak pandang awek2 di luar sana lagi lepas ni. sbb awak consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang😍
_
Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi..luaran dan dalaman.

Makcik yang dah bercucu 10 pon consume pink lady tau.

Nak kesan lg terbaik grab la happy cream skli..kompom lg meletoppp u ollss💃💃💃
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
0 0 16 January, 2020

Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni.
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt apa yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat FREE GIFT hebat. Promosi merdeka ADA NI 😜

So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
.
.
.
.
Tekan link di bio sekarang. .
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih

Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt apa yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat FREE GIFT hebat. Promosi merdeka ADA NI 😜

So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
.
.
.
.
Tekan link di bio sekarang. .
.
.
.
.
.
#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung #produkputih
1 0 16 January, 2020

🌸SARUNG AISYA
.
Material:
Body - Premium Korean Lycra
Awning - Scuba (double stitched)
.
Ukuran:
Aisya Sarung (L)
Depan - (dari bawah dagu) - 20inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 31inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Aisya Sarung (XL)
Depan - (dari bawah dagu) - 22inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 34inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Perincian:
- Potongan bentuk slim terbaru
- Tidak panas dan tidak jarang
- Awning material scuba mudah bentuk
- Tidak perlu iron
- Metal tag di jabit di bahagian depan
- Awning dijahit tulang supaya lebih kemas dan mudah bentuk
- Terdapat dua saiz L dan XL dan 9 corak motif watercolor yang cantik
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#jimmyscarves #jimmylovers #jimmyscarveslovers #tudungsale #tudungbawalinstant #tudungsarungsale #tudungsarungprinted #tudungsarunglabuh #tudungsarungeksklusif #tudungsarung #instantshawlraya #instantbawalchiffon #instantshawl #instantshawlraya2019 #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted #bazarpaknil #motifviral #meletop #neelofa #bigstage2019 #khaibahar #bigstage #dramasangat #mirafilzah #gegarvaganza2019

🌸SARUNG AISYA
.
Material:
Body - Premium Korean Lycra
Awning - Scuba (double stitched)
.
Ukuran:
Aisya Sarung (L)
Depan - (dari bawah dagu) - 20inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 31inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Aisya Sarung (XL)
Depan - (dari bawah dagu) - 22inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 34inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Perincian:
- Potongan bentuk slim terbaru
- Tidak panas dan tidak jarang
- Awning material scuba mudah bentuk
- Tidak perlu iron
- Metal tag di jabit di bahagian depan
- Awning dijahit tulang supaya lebih kemas dan mudah bentuk
- Terdapat dua saiz L dan XL dan 9 corak motif watercolor yang cantik
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#jimmyscarves #jimmylovers #jimmyscarveslovers #tudungsale #tudungbawalinstant  #tudungsarungsale #tudungsarungprinted #tudungsarunglabuh #tudungsarungeksklusif #tudungsarung  #instantshawlraya #instantbawalchiffon #instantshawl #instantshawlraya2019 #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted  #bazarpaknil  #motifviral #meletop #neelofa #bigstage2019 #khaibahar #bigstage #dramasangat #mirafilzah #gegarvaganza2019
1 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
2 0 16 January, 2020

Matt Degennaro makes his way into Maine and comes out with the W on Christmas Day!! The Nets have been struggling as of late so perhaps this win can get them back on track!! This loss for the Red Claws makes it 7 losses in a row now. Can they turn their season around before it’s too late??!! #NBA2KSimLeague 🏀🎮
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
•Drop A Comment Below •
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
#NBA #NBA2K20 #MyLeague #2KLeague #2KCommunity #Sports #2K #NBA2K #VideoGames #InstaGood #Basketball #Hoops #Year2 #GLeague #Development #UpNext #PrimeTime #ChristmasDay #BigStage #LuigiChristmas #NetsVsRedClaws

Matt Degennaro makes his way into Maine and comes out with the W on Christmas Day!! The Nets have been struggling as of late so perhaps this win can get them back on track!! This loss for the Red Claws makes it 7 losses in a row now. Can they turn their season around before it’s too late??!! #NBA2KSimLeague 🏀🎮
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
•Drop A Comment Below •
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
#NBA #NBA2K20 #MyLeague #2KLeague #2KCommunity #Sports #2K #NBA2K #VideoGames #InstaGood #Basketball #Hoops #Year2 #GLeague #Development #UpNext #PrimeTime #ChristmasDay #BigStage #LuigiChristmas #NetsVsRedClaws
27 7 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
3 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
0 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
0 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
4 2 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
1 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
1 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
1 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
1 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
0 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
1 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
2 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
3 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
2 2 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
4 0 16 January, 2020

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah

‼️‼️PROMO!!PROMO!!PROMO!!‼️‼️
.
Songket TENUN Tona Exclusive
.
SONGKET TENUN ASLI ORIGINAL 😘👍🏻
.
👍🏻Kualiti dijamin terbaik
👍🏻💯Imported Tenun
👍🏼High Quality Tenun Asli
👍🏻Benang halus
👍🏻Kain lembut dan x keras
👍🏻Yg penting x gatal bila di pakai
👍🏻Mudah jaga & diurus
.
〰〰〰〰〰〰〰
📌Bidang 45
✂️1 pasang 4 meter
💥READY STOK
___________________________________________
.
‼️Nak borong untuk kenduri atau apa2 acara please whatsapp terus tau.. *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________
Utk order, Sila klik 👇👇👇 .
http://www.wasap.my/60125895049
http://www.wasap.my/60125895049
.
#kainsongkettenun #songkettenun #songketAsli #songketbungatabur #songketbungabintang #songketterengganu #cottonku #tehsongket #songketexclusive #Dropship #koleksisongkettenun #borongsongket #kainsongket #visitmyig #kainpasang #songketaslimurah #songketpengantin #bridesmaids #bajukurungcotton #like4like #kainpasang #kaincottonmurah #kainpasangexclusive #songket #makeup #bigstage #songketprinted #bajusongket #bajupengantin #fazura #songketmurah
3 0 16 January, 2020

🌸SARUNG AISYA
.
Material:
Body - Premium Korean Lycra
Awning - Scuba (double stitched)
.
Ukuran:
Aisya Sarung (L)
Depan - (dari bawah dagu) - 20inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 31inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Aisya Sarung (XL)
Depan - (dari bawah dagu) - 22inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 34inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Perincian:
- Potongan bentuk slim terbaru
- Tidak panas dan tidak jarang
- Awning material scuba mudah bentuk
- Tidak perlu iron
- Metal tag di jabit di bahagian depan
- Awning dijahit tulang supaya lebih kemas dan mudah bentuk
- Terdapat dua saiz L dan XL dan 9 corak motif watercolor yang cantik
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#jimmyscarves #jimmylovers #jimmyscarveslovers #tudungsale #tudungbawalinstant #tudungsarungsale #tudungsarungprinted #tudungsarunglabuh #tudungsarungeksklusif #tudungsarung #instantshawlraya #instantbawalchiffon #instantshawl #instantshawlraya2019 #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted #bazarpaknil #motifviral #meletop #neelofa #bigstage2019 #khaibahar #bigstage #dramasangat #mirafilzah #gegarvaganza2019

🌸SARUNG AISYA
.
Material:
Body - Premium Korean Lycra
Awning - Scuba (double stitched)
.
Ukuran:
Aisya Sarung (L)
Depan - (dari bawah dagu) - 20inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 31inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Aisya Sarung (XL)
Depan - (dari bawah dagu) - 22inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 34inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Perincian:
- Potongan bentuk slim terbaru
- Tidak panas dan tidak jarang
- Awning material scuba mudah bentuk
- Tidak perlu iron
- Metal tag di jabit di bahagian depan
- Awning dijahit tulang supaya lebih kemas dan mudah bentuk
- Terdapat dua saiz L dan XL dan 9 corak motif watercolor yang cantik
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#jimmyscarves #jimmylovers #jimmyscarveslovers #tudungsale #tudungbawalinstant  #tudungsarungsale #tudungsarungprinted #tudungsarunglabuh #tudungsarungeksklusif #tudungsarung  #instantshawlraya #instantbawalchiffon #instantshawl #instantshawlraya2019 #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted  #bazarpaknil  #motifviral #meletop #neelofa #bigstage2019 #khaibahar #bigstage #dramasangat #mirafilzah #gegarvaganza2019
1 0 16 January, 2020

Lamonte Davis delivers a big performance at home on Christmas Day to defeat the dynamic duo of the Drive!! The Hustle put up a season high in points today and have been playing very well as of late. Despite the blowout loss, Pierre Walker and D’Angelo Thompson have good games as well. Thoughts??!! #NBA2KSimLeague 🏀🎮
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
•Drop A Comment Below •
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
#NBA #NBA2K20 #MyLeague #2KLeague #2KCommunity #Sports #2K #NBA2K #VideoGames #InstaGood #Basketball #Hoops #Year2 #GLeague #Development #UpNext #PrimeTime #ChristmasDay #BigStage #LuigiChristmas #DriveVsHustle

Lamonte Davis delivers a big performance at home on Christmas Day to defeat the dynamic duo of the Drive!! The Hustle put up a season high in points today and have been playing very well as of late. Despite the blowout loss, Pierre Walker and D’Angelo Thompson have good games as well. Thoughts??!! #NBA2KSimLeague 🏀🎮
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
•Drop A Comment Below •
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
#NBA #NBA2K20 #MyLeague #2KLeague #2KCommunity #Sports #2K #NBA2K #VideoGames #InstaGood #Basketball #Hoops #Year2 #GLeague #Development #UpNext #PrimeTime #ChristmasDay #BigStage #LuigiChristmas #DriveVsHustle
26 4 16 January, 2020

Find the ingredients that help your skin healthy.

Tak kisah jenis kulit awak macam mana dan apa masalah kulit yang awak hadapi, perkara paling utama adalah check ingredients yang terkandung dalam sesuatu produk.

Lurveya Moistuzer mempunyai ingredients seperti Vitamin C, Vitamin E, Argan Oil, Burdock, Cucumbur & Jojoba. Ohh kesemuanya juga ada scientific nama ya.

Dan paling best, setiap ingredient mempunyai benefits yang sangat bagus untuk kulit muka.
.
.
.
.

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

Find the ingredients that help your skin healthy.

Tak kisah jenis kulit awak macam mana dan apa masalah kulit yang awak hadapi, perkara paling utama adalah check ingredients yang terkandung dalam sesuatu produk.

Lurveya Moistuzer mempunyai ingredients seperti Vitamin C, Vitamin E, Argan Oil, Burdock, Cucumbur & Jojoba. Ohh kesemuanya juga ada scientific nama ya.

Dan paling best, setiap ingredient mempunyai benefits yang sangat bagus untuk kulit muka.
.
.
.
.

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
5 0 16 January, 2020

Find the ingredients that help your skin healthy.

Tak kisah jenis kulit awak macam mana dan apa masalah kulit yang awak hadapi, perkara paling utama adalah check ingredients yang terkandung dalam sesuatu produk.

Lurveya Moistuzer mempunyai ingredients seperti Vitamin C, Vitamin E, Argan Oil, Burdock, Cucumbur & Jojoba. Ohh kesemuanya juga ada scientific nama ya.

Dan paling best, setiap ingredient mempunyai benefits yang sangat bagus untuk kulit muka.
.
.
.
.

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

Find the ingredients that help your skin healthy.

Tak kisah jenis kulit awak macam mana dan apa masalah kulit yang awak hadapi, perkara paling utama adalah check ingredients yang terkandung dalam sesuatu produk.

Lurveya Moistuzer mempunyai ingredients seperti Vitamin C, Vitamin E, Argan Oil, Burdock, Cucumbur & Jojoba. Ohh kesemuanya juga ada scientific nama ya.

Dan paling best, setiap ingredient mempunyai benefits yang sangat bagus untuk kulit muka.
.
.
.
.

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
2 0 16 January, 2020

Find the ingredients that help your skin healthy.

Tak kisah jenis kulit awak macam mana dan apa masalah kulit yang awak hadapi, perkara paling utama adalah check ingredients yang terkandung dalam sesuatu produk.

Lurveya Moistuzer mempunyai ingredients seperti Vitamin C, Vitamin E, Argan Oil, Burdock, Cucumbur & Jojoba. Ohh kesemuanya juga ada scientific nama ya.

Dan paling best, setiap ingredient mempunyai benefits yang sangat bagus untuk kulit muka.
.
.
.
.

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung

Find the ingredients that help your skin healthy.

Tak kisah jenis kulit awak macam mana dan apa masalah kulit yang awak hadapi, perkara paling utama adalah check ingredients yang terkandung dalam sesuatu produk.

Lurveya Moistuzer mempunyai ingredients seperti Vitamin C, Vitamin E, Argan Oil, Burdock, Cucumbur & Jojoba. Ohh kesemuanya juga ada scientific nama ya.

Dan paling best, setiap ingredient mempunyai benefits yang sangat bagus untuk kulit muka.
.
.
.
.

#gegarvaganza2019 #sepahtureunionlive #sepahtureunion2019 #dramatv3 #meloditv3 #dakwahsentap #tiktokmalaysia #bisnesonlinemalaysia  #sepahtu #wanita #dramaspontan #nakubahhidup2020 #katakata #bigstage #vscocammalaysia #azizanosman #nuh2019 #produkputih #tipsbisnisonline #perempuangunung
1 0 16 January, 2020

Sharing by Maisarah zain😍
TOPIK : Kebersihan Kulit Muka ...
Perempuan dengan make up tak dapat dipisahkan, jarang laa ada perempuan tak make up tu.. ...
so lepas make up, kita kena cuci muka bersih-bersih tau supaya kulit muka kita sihat sentiasa 🥰😘
@nsabeauty.kotabharu

Sharing by Maisarah zain😍
TOPIK : Kebersihan Kulit Muka ...
Perempuan dengan make up tak dapat dipisahkan, jarang laa ada perempuan tak make up tu.. ...
so lepas make up, kita kena cuci muka bersih-bersih tau supaya kulit muka kita sihat sentiasa 🥰😘
@nsabeauty.kotabharu
10 1 16 January, 2020

🌸SARUNG AISYA
.
Material:
Body - Premium Korean Lycra
Awning - Scuba (double stitched)
.
Ukuran:
Aisya Sarung (L)
Depan - (dari bawah dagu) - 20inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 31inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Aisya Sarung (XL)
Depan - (dari bawah dagu) - 22inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 34inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Perincian:
- Potongan bentuk slim terbaru
- Tidak panas dan tidak jarang
- Awning material scuba mudah bentuk
- Tidak perlu iron
- Metal tag di jabit di bahagian depan
- Awning dijahit tulang supaya lebih kemas dan mudah bentuk
- Terdapat dua saiz L dan XL dan 9 corak motif watercolor yang cantik
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#jimmyscarves #jimmylovers #jimmyscarveslovers #tudungsale #tudungbawalinstant #tudungsarungsale #tudungsarungprinted #tudungsarunglabuh #tudungsarungeksklusif #tudungsarung #instantshawlraya #instantbawalchiffon #instantshawl #instantshawlraya2019 #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted #bazarpaknil #motifviral #meletop #neelofa #bigstage2019 #khaibahar #bigstage #dramasangat #mirafilzah #gegarvaganza2019

🌸SARUNG AISYA
.
Material:
Body - Premium Korean Lycra
Awning - Scuba (double stitched)
.
Ukuran:
Aisya Sarung (L)
Depan - (dari bawah dagu) - 20inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 31inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Aisya Sarung (XL)
Depan - (dari bawah dagu) - 22inch +/-
Belakang - (dari atas kepala) - 34inch +/-
Muka - 10inch +/-
Ukur lilit - 23inch +/-
.
Perincian:
- Potongan bentuk slim terbaru
- Tidak panas dan tidak jarang
- Awning material scuba mudah bentuk
- Tidak perlu iron
- Metal tag di jabit di bahagian depan
- Awning dijahit tulang supaya lebih kemas dan mudah bentuk
- Terdapat dua saiz L dan XL dan 9 corak motif watercolor yang cantik
.
.
+6013 459 9964/@jimmyscarvesbysya
.
.
.
#jimmyscarves #jimmylovers #jimmyscarveslovers #tudungsale #tudungbawalinstant  #tudungsarungsale #tudungsarungprinted #tudungsarunglabuh #tudungsarungeksklusif #tudungsarung  #instantshawlraya #instantbawalchiffon #instantshawl #instantshawlraya2019 #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted  #bazarpaknil  #motifviral #meletop #neelofa #bigstage2019 #khaibahar #bigstage #dramasangat #mirafilzah #gegarvaganza2019
5 0 16 January, 2020

4
Ddu Ddu Ddu By Sarah Suhairi From MALAYSIA 🇲🇾
#blackpink
#jennie
#lisa
#jisoo
#rose
#sarahsuhairi
#sarahsuhairilovers
#bigstage
#instagood

4
Ddu Ddu Ddu By Sarah Suhairi From MALAYSIA 🇲🇾
#blackpink 
#jennie 
#lisa 
#jisoo 
#rose 
#sarahsuhairi 
#sarahsuhairilovers 
#bigstage 
#instagood
1 0 15 January, 2020

Zaire Young has himself a MONSTER Double Double to secure a road win on Christmas Day against the Vipers!! Big Z finally had the breakout game he’s been waiting for and what better stage to do it than Christmas Day??!! Kareem Brooks has himself a solid game despite the loss. Thoughts??!! #NBA2KSimLeague 🏀🎮
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
•Drop A Comment Below •
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
#NBA #NBA2K20 #MyLeague #2KLeague #2KCommunity #Sports #2K #NBA2K #VideoGames #InstaGood #Basketball #Hoops #Year2 #GLeague #Development #UpNext #PrimeTime #ChristmasDay #BigStage #LuigiChristmas #CrusadersVsVipers

Zaire Young has himself a MONSTER Double Double to secure a road win on Christmas Day against the Vipers!! Big Z finally had the breakout game he’s been waiting for and what better stage to do it than Christmas Day??!! Kareem Brooks has himself a solid game despite the loss. Thoughts??!!#NBA2KSimLeague 🏀🎮
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
•Drop A Comment Below •
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
#NBA #NBA2K20 #MyLeague #2KLeague #2KCommunity #Sports #2K #NBA2K #VideoGames #InstaGood #Basketball #Hoops #Year2 #GLeague #Development #UpNext #PrimeTime #ChristmasDay #BigStage #LuigiChristmas #CrusadersVsVipers
32 6 15 January, 2020

3
Ddu Ddu Ddu By Sarah Suhairi From MALAYSIA 🇲🇾
#blackpink
#jennie
#lisa
#jisoo
#rose
#sarahsuhairi
#sarahsuhairilovers
#bigstage
#instagood

3
Ddu Ddu Ddu By Sarah Suhairi From MALAYSIA 🇲🇾
#blackpink 
#jennie 
#lisa 
#jisoo 
#rose 
#sarahsuhairi 
#sarahsuhairilovers 
#bigstage 
#instagood
0 0 15 January, 2020

Big Jay Franklin leads the Skyhawks to a Win on Christmas day on the road!!! Jay and James Smith went at each other all game and both put on a show but the Skyhawks win this round!! Can’t forget to mention the clutch 3 made by Jay Fo force OT and ultimately led to the W!! Thoughts??!! #NBA2KSimLeague 🏀🎮
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
•Drop A Comment Below •
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
#NBA #NBA2K20 #MyLeague #2KLeague #2KCommunity #Sports #2K #NBA2K #VideoGames #InstaGood #Basketball #Hoops #Year2 #GLeague #Development #UpNext #PrimeTime #ChristmasDay #BigStage #LuigiChristmas #SkyhawksVsKnicks

Big Jay Franklin leads the Skyhawks to a Win on Christmas day on the road!!! Jay and James Smith went at each other all game and both put on a show but the Skyhawks win this round!! Can’t forget to mention the clutch 3 made by Jay Fo force OT and ultimately led to the W!! Thoughts??!! #NBA2KSimLeague 🏀🎮
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
•Drop A Comment Below •
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
#NBA #NBA2K20 #MyLeague #2KLeague #2KCommunity #Sports #2K #NBA2K #VideoGames #InstaGood #Basketball #Hoops #Year2 #GLeague #Development #UpNext #PrimeTime #ChristmasDay #BigStage #LuigiChristmas #SkyhawksVsKnicks
38 3 15 January, 2020

So don’t keep standing in the corner over there..
Come and join the party, throw your hands in the air...
Silence is the enemy, music is the remedy..
We can be together in the hardstyle family...Q-Base09🧡 #qbase #hardstyle #friends #smile #weeze #airportweeze #lovehardstyle #openair #bigstage #iamhardstyle #hardstylefamily #mainstage #controltower

So don’t keep standing in the corner over there..
Come and join the party, throw your hands in the air...
Silence is the enemy, music is the remedy..
We can be together in the hardstyle family...Q-Base09🧡#qbase#hardstyle#friends#smile#weeze#airportweeze#lovehardstyle#openair#bigstage#iamhardstyle#hardstylefamily#mainstage#controltower
5 0 15 January, 2020

2
Ddu Ddu Ddu By Sarah Suhairi From MALAYSIA 🇲🇾
#blackpink
#jennie
#lisa
#jisoo
#rose
#sarahsuhairi
#sarahsuhairilovers
#bigstage
#instagood

2
Ddu Ddu Ddu By Sarah Suhairi From MALAYSIA 🇲🇾
#blackpink 
#jennie 
#lisa 
#jisoo 
#rose 
#sarahsuhairi 
#sarahsuhairilovers 
#bigstage 
#instagood
4 0 15 January, 2020

1
Ddu Ddu Ddu By Sarah Suhairi From MALAYSIA 🇲🇾
#blackpink
#jennie
#lisa
#jisoo
#rose
#sarahsuhairi
#sarahsuhairilovers
#bigstage
#instagood

1
Ddu Ddu Ddu By Sarah Suhairi From MALAYSIA 🇲🇾
#blackpink 
#jennie 
#lisa 
#jisoo 
#rose 
#sarahsuhairi 
#sarahsuhairilovers 
#bigstage 
#instagood
1 0 15 January, 2020

Top #bigstage posts

✌️It’s okay to have a bad day. And the next day is your new day ✨
.
.
.💛 Hijab inspiration : @lisasurihani 💛
.
.
.
#makeup #makeuptutorial #style #nikon #astrogempak #bigstage #mentormilenia #quotes #lifequotes #positivequotes #musically #musicallyapp #tiktokers #tiktokindo #tiktok #meletop #indomusikgram #tudungbawal #hijabstyle #hijabtutorial
1,194 19 9 January, 2020

°Mencintai itu harus dengan setulus hati
Jangan hanya karna ambisi💐°
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵: Bagai Lagu Indah
🎙: @adzrinamrddin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow:⬇⬇⬇
@_jrstory_
@riajaria_
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#bagailaguindah #adzrin #adzrinations #tv3malaysia #musikvideo #musiclyric #17elevenmusic #videomusik #bukanyangterbaik #mirafilzah #ungkuismailaziz #lyricvidgram #caption #indomusikgram #eipentertainment #malaysiansong #malaysiancover #malaysianmusic #popterkini #adelleasofea #bigstage2019 #bigstage #cloudmusikgram #quotes #malaysiacover #malaysiacoversong #ccpedits #tumblrgirl #lfl #fff

°Mencintai itu harus dengan setulus hati
Jangan hanya karna ambisi💐°
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵: Bagai Lagu Indah
🎙: @adzrinamrddin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow:⬇⬇⬇
➡@_jrstory_⬅
➡@riajaria_⬅
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#bagailaguindah #adzrin #adzrinations #tv3malaysia #musikvideo #musiclyric #17elevenmusic #videomusik #bukanyangterbaik #mirafilzah #ungkuismailaziz #lyricvidgram #caption #indomusikgram #eipentertainment #malaysiansong #malaysiancover #malaysianmusic #popterkini #adelleasofea #bigstage2019 #bigstage #cloudmusikgram #quotes #malaysiacover #malaysiacoversong #ccpedits #tumblrgirl #lfl #fff
287 6 19 December, 2019

SEBELUM NAK GIVE UP, FIKIR SEMULA KENAPA MULA² NAK MELAKUKANNYA?
.
2019 tak berjaya kurus sepenuhnya takpe.. Jgn putus asa, 2020 be the best, do the best. Tapi kali ni belajar drpd kesilapan.. Takde ilmu, mula cari ilmu, takde mentor, mula cari mentor.
.
2019 dah nak lps, yes dah rugi duit dan masa.. Tapi belum berakhir. My advise.. Take action, commit utk bulan pertama 2020.
.
Pendaftaran sesi 53 Edisi JANUARI TARGET 3-7kg dulu.
➡️Meal plan bernutrisi lengkap
➡️💯 Online
➡️Workout guide(online)
➡️Group support
➡️1 on 1 mentoring
📜Syaratnya:18thn keatas, dah overweight atau obes
Atau mmg nak ubah gaya hidup walaupun tak gemuk, tpi perut buncit
.
.
#teamsayadave
Coach Dave +60163227430
.
#ajariplayboyitu
#programkurusterbaik
#programkurus
#bigstage
#pusaka
#syafiqkyle
#neelofa
#astroceria
#slotakasiatv3
#kentanggoreng
#sweetpotato
#Starbucksmalaysia
#cafelatte
#mekdi
#kfcmalaysia
#rinduyangterlarang
#kfcproposal
#ayamgepuk
#demirindumu
#hananik
#jannanick
#caraturungemukair

SEBELUM NAK GIVE UP, FIKIR SEMULA KENAPA MULA² NAK MELAKUKANNYA?
.
2019 tak berjaya kurus sepenuhnya takpe.. Jgn putus asa, 2020 be the best, do the best. Tapi kali ni belajar drpd kesilapan.. Takde ilmu, mula cari ilmu, takde mentor, mula cari mentor.
.
2019 dah nak lps, yes dah rugi duit dan masa.. Tapi belum berakhir. My advise.. Take action, commit utk bulan pertama 2020.
.
Pendaftaran sesi 53 Edisi JANUARI TARGET 3-7kg dulu.
➡️Meal plan bernutrisi lengkap
➡️💯 Online
➡️Workout guide(online)
➡️Group support
➡️1 on 1 mentoring
📜Syaratnya:18thn keatas, dah overweight atau obes
Atau mmg nak ubah gaya hidup walaupun tak gemuk, tpi perut buncit
.
.
#teamsayadave
Coach Dave +60163227430
.
#ajariplayboyitu
#programkurusterbaik 
#programkurus
#bigstage
#pusaka
#syafiqkyle
#neelofa
#astroceria
#slotakasiatv3
#kentanggoreng
#sweetpotato
#Starbucksmalaysia
#cafelatte
#mekdi
#kfcmalaysia
#rinduyangterlarang
#kfcproposal
#ayamgepuk
#demirindumu
#hananik
#jannanick
#caraturungemukair
5,224 48 10 December, 2019

1,938 7 16 November, 2019