#biskutcoklat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #biskutcoklat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
9.5
Average comment
0.5
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@babyfood.izliyahkitchenjb Profile picture

@babyfood.izliyahkitchenjb

Kota Masai, Pasir Gudang.

Chippie Choc Cookies
👉 coklat tanpa gula
.
Bahan Utama:
🍪 Tepung Tanpa Peluntur
🍪 Mentega Tanpa Garam (Unsalted Butter)
.
Sesuai untuk bayi 1 tahun ke atas😊
.
Untuk lebih banyak pilihan, klik link di bio @babyfood.izliyahkitchenjb
.
Boleh juga hubungi saya di http://OrderIk.wasap.my
.
#babyfoodmalaysia #homemadecookies #homemadebabyfoodmalaysia #biskutbaby #biskutbayi #biskutcoklat #bayimalaysia #babycomelmalaysia #omardanhanatheme #babyfoodjohor #johorean #pasirgudang #codpasirgudang #codmasai #posseluruhmalaysia

Chippie Choc Cookies
👉 coklat tanpa gula
.
Bahan Utama:
🍪 Tepung Tanpa Peluntur
🍪 Mentega Tanpa Garam (Unsalted Butter)
.
Sesuai untuk bayi 1 tahun ke atas😊
.
Untuk lebih banyak pilihan, klik link di bio @babyfood.izliyahkitchenjb
.
Boleh juga hubungi saya di http://OrderIk.wasap.my
.
#babyfoodmalaysia #homemadecookies #homemadebabyfoodmalaysia #biskutbaby #biskutbayi #biskutcoklat #bayimalaysia #babycomelmalaysia #omardanhanatheme #babyfoodjohor #johorean #pasirgudang #codpasirgudang #codmasai #posseluruhmalaysia
7 0 9 hours ago
Alhamdulillah😇Tq customer buat tempahan harga promo ✨

#biskutjejarialmond #biskutjejaricoklat #biskutjejarinestum #biskutraya2018 #biskutcoklat
3 0 20 hours ago
@mummy_ika7672 Profile picture

@mummy_ika7672

Menu sarapan pagi ni yang simple dan yang ade stok jer kat peti sejuk..Janji semua suka alhamdulilah
#karipapkentang
#samosa
#biskutcoklat
#teh0panas
#sarapan
#breakfast
#menupagi
#sayamasak
#sukamasak
#masakanrumah
#alhamdulilah
#syukurselalu

Menu sarapan pagi ni yang simple dan yang ade stok jer kat peti sejuk..Janji semua suka alhamdulilah 
#karipapkentang 
#samosa 
#biskutcoklat 
#teh0panas 
#sarapan 
#breakfast 
#menupagi 
#sayamasak 
#sukamasak 
#masakanrumah 
#alhamdulilah 
#syukurselalu
38 2 14 October, 2019
@_chocolicious19 Profile picture

@_chocolicious19

Axis Residence

Biskut yang sedap dan rangup sesuai untuk dimakan ketika menonton drama korea.
Kalau berminat boleh klik link di bawah
https://www.instagram.com/_chocolicious19/?hl=en
Www.wasap.my/601112319573

#kitaok #mokhensem #biskut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutcoklat #biskutcoklat #biskutsedap #student #pelajarlapar #pelajarmiskindankurangmampu #pelajarmiskin #pelajar #layankoreandrama #lapar #berbaloi #murah #kenyang #coklatmurah #coklat

Biskut yang sedap dan rangup sesuai untuk dimakan ketika menonton drama korea. 
Kalau berminat boleh klik link di bawah
https://www.instagram.com/_chocolicious19/?hl=en
Www.wasap.my/601112319573

#kitaok #mokhensem #biskut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutcoklat #biskutcoklat #biskutsedap #student #pelajarlapar #pelajarmiskindankurangmampu #pelajarmiskin #pelajar #layankoreandrama #lapar #berbaloi #murah #kenyang #coklatmurah #coklat
3 0 11 October, 2019
@_chocolicious19 Profile picture

@_chocolicious19

Axis Residence

Sekarang ade promosi, 2 balang biskut yang sedap dengan harga rm18. Makan biskut ni sambil layan drama korea memang confirm puas hati. Apa lagi pakat pakat la beli dan support _Chocolicious19 ❤️❤️❤️😘😘😘😘 #kitaok #mokhensem #biskut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutsedap #biskutcoklat #coklatmurah #coklat #lapar #student #berbaloi #murah #kenyang #pelajarlapar #pelajarmiskindankurangmampu #pelajarmiskin #layankoreandrama #pelajar

Sekarang ade promosi, 2 balang biskut yang sedap dengan harga rm18. Makan biskut ni sambil layan drama korea memang confirm puas hati. Apa lagi pakat pakat la beli dan support _Chocolicious19 ❤️❤️❤️😘😘😘😘 #kitaok #mokhensem #biskut #biskutviral #biskutrayamurah #biskutsedap #biskutcoklat #coklatmurah #coklat #lapar #student #berbaloi #murah #kenyang #pelajarlapar #pelajarmiskindankurangmampu #pelajarmiskin #layankoreandrama #pelajar
8 0 11 October, 2019
@wondermom_kitchen Profile picture

@wondermom_kitchen

Kajang, Malaysia

Credit photo taken by @aminakualalumpur
My regular customer yang rajin repeat Brownies Chocolate Kakak Letops for her little Princess 😘😘😘
Kalau korang tercari2 baju2 Letops untuk bridesmaids, convocation,raya or baju2 santai yang trendy Dan paling penting selesa dengan harga yg sangat reasonable...boleh p follow @aminakualalumpur
@aminakualalumpur
@aminakualalumpur
.
.
#browniescookies #browniescookieskakakletops #browniescoklatkakakletops #cookies #biskutcoklat #biskutraya2020 #openordersokmo #chocolatecookies

Credit photo taken by @aminakualalumpur
My regular customer yang rajin repeat Brownies Chocolate Kakak Letops  for her little Princess 😘😘😘
Kalau korang tercari2 baju2 Letops untuk bridesmaids, convocation,raya or baju2 santai yang trendy Dan paling penting selesa dengan harga yg sangat reasonable...boleh  p follow @aminakualalumpur
@aminakualalumpur
@aminakualalumpur
.
.
#browniescookies #browniescookieskakakletops #browniescoklatkakakletops #cookies #biskutcoklat #biskutraya2020 #openordersokmo #chocolatecookies
6 0 11 October, 2019
@wondermom_kitchen Profile picture

@wondermom_kitchen

Kajang, Malaysia

Alhamdulillah cukup untuk 40 packs. 5pcs setiap pack. Sumbangan ikhlas hati mommy Dhiya utk rakan2 seperjuangan beliau.
Dapat idea utk dijadikan goodies bag or party treats. Berminat boleh je PM akak yer 😘😘😘
.
.
#browniescookies #browniescookieskakakletops #browniescoklatkakakletops #cookies #biskutcoklat #biskutraya2020 #openordersokmo #chocolatecookies

Alhamdulillah cukup untuk 40 packs.  5pcs setiap pack. Sumbangan ikhlas hati mommy Dhiya utk rakan2 seperjuangan beliau.
Dapat idea utk dijadikan goodies bag or party treats.  Berminat boleh je PM akak yer 😘😘😘
.
.
#browniescookies #browniescookieskakakletops #browniescoklatkakakletops #cookies #biskutcoklat #biskutraya2020 #openordersokmo #chocolatecookies
7 0 11 October, 2019
@wondermom_kitchen Profile picture

@wondermom_kitchen

Kajang, Malaysia

Brownies cookies...
Sedap giler. Makan tak sedar habis sebalang. Cruncy and rasa coklat power.
Nanti kak open order ya. Ni kak buat utk Children's Day next week. 💪💪💪 #browniescookies #browniescookieskakakletops #browniescoklatkakakletops #cookies #biskutcoklat #biskutraya2020 #openordersokmo #chocolatecookies

Brownies cookies...
Sedap giler. Makan tak sedar habis sebalang. Cruncy and rasa coklat power. 
Nanti kak open order ya. Ni kak buat utk Children's Day next week. 💪💪💪 #browniescookies #browniescookieskakakletops #browniescoklatkakakletops #cookies #biskutcoklat #biskutraya2020 #openordersokmo #chocolatecookies
12 7 11 October, 2019
@ampang_food Profile picture

@ampang_food

KORANG DAH CUBA COOKIES NI?? Kalau belum, mai cuba sekarang!!
Terdapat dalam dua saiz;

Harga :-
Kecil (30 biji) -RM 16
Besar (65 biji) - RM 28

Kalau beli 2 dapat free delivery
tempahan perlu dibuat 3 hari awal

Apa tunggu lagi!! Mari dapatkan sekarang!!! Wassap ke : 016-4517311

#cookies #chocolatechipcookies #cookiessedap #biskut #biskutchocolatechip #biskutcoklat

KORANG DAH CUBA COOKIES NI?? Kalau belum, mai cuba sekarang!!
Terdapat dalam dua saiz;

Harga :-
Kecil (30 biji) -RM 16
Besar (65 biji) - RM 28

Kalau beli 2 dapat free delivery
tempahan perlu dibuat 3 hari awal

Apa tunggu lagi!! Mari dapatkan sekarang!!! Wassap ke : 016-4517311

#cookies #chocolatechipcookies #cookiessedap #biskut #biskutchocolatechip #biskutcoklat
9 0 10 October, 2019
@sabrinabakery_shahalam_ Profile picture

@sabrinabakery_shahalam_

Mamaroccer boleh bawak kemana-mana saja & senang dibawa & senang dimakan 🌹🤭
.
Yee saya laa badan yang penuh dengan kacang tu 🥳🥳🥳
.
Nama diberi mamarocher , sy enak dimakan setiap masa haha 🤭🤭
.
Mamarocher team mama dah restock banyak2 .. yeehhhh!!! 🥰🌹
.
Rm35
Rm35
Rm35
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog
.
@mamasab.catalogue
@mamasabfeedback .
📲 +60182335144
.
Delivery dan submit oder isnin ~jumat 8am -5pm.
Sabtu delivery 8am ~1pm.
Area selangor pj, cberjaya, kuantan, kelantan, shah alam, johor
Area yang jauh dari outlet boleh oder dulu untuk ikut delivery ikut jadwal team roud tour.
.
Untuk elak anda kecewa tak dapat apa yang anda nak seelok2 nya submit oder sehari sebelum date dikarena stok yang sentiasa tak cukup.
.
Submit oder
Nama:
Oder :
Nak bila:
No phone:
Adress:
Delivery rm: . .
.
.
. #biskutrayaterlajaklaris
#biskutcoklat #biskutkacang
#biskutbrownies #biskutraya2019
#biskutrayaselangor #biskutrayamurah
#biskutsuji #biskutmakmur #biskuttimbang
#biskutarab #biskutlidahkucing #biskutcornflakes
#biskutmazola #biskutkacang #biskutcoklatchip
#biskutkelapa #biskutredvelvet #biskutnestum

Mamaroccer boleh bawak kemana-mana saja & senang dibawa & senang dimakan 🌹🤭
.
Yee saya laa badan yang penuh dengan kacang tu 🥳🥳🥳
.
Nama diberi mamarocher , sy enak dimakan setiap masa haha 🤭🤭
.
Mamarocher team mama dah restock banyak2 .. yeehhhh!!! 🥰🌹
.
Rm35
Rm35
Rm35
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog
.
@mamasab.catalogue
@mamasabfeedback .
📲 +60182335144
.
Delivery dan submit oder isnin ~jumat  8am -5pm. 
Sabtu delivery 8am ~1pm.
Area selangor pj, cberjaya, kuantan, kelantan, shah alam, johor 
Area yang jauh dari outlet  boleh oder dulu  untuk ikut delivery ikut jadwal team roud tour.
.
Untuk elak anda kecewa tak dapat apa yang anda nak seelok2 nya submit oder sehari sebelum date dikarena stok yang sentiasa tak cukup.
.
Submit oder 
Nama:
Oder :
Nak bila:
No phone:
Adress:
Delivery rm: . .
.
.
.#biskutrayaterlajaklaris 
#biskutcoklat #biskutkacang 
#biskutbrownies #biskutraya2019 
#biskutrayaselangor #biskutrayamurah 
#biskutsuji #biskutmakmur #biskuttimbang 
#biskutarab #biskutlidahkucing #biskutcornflakes 
#biskutmazola #biskutkacang #biskutcoklatchip 
#biskutkelapa #biskutredvelvet #biskutnestum
0 0 10 October, 2019
@mamasab.bakerybranch Profile picture

@mamasab.bakerybranch

Mamaroccer boleh bawak kemana-mana saja & senang dibawa & senang dimakan 🌹🤭
.
Yee saya laa badan yang penuh dengan kacang tu 🥳🥳🥳
.
Nama diberi mamarocher , sy enak dimakan setiap masa haha 🤭🤭
.
Mamarocher team mama dah restock banyak2 .. yeehhhh!!! 🥰🌹
.
Rm35
Rm35
Rm35
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog
.
@mamasab.catalogue
@mamasabfeedback .
📲 +60182335144
.
Delivery dan submit oder isnin ~jumat 8am -5pm.
Sabtu delivery 8am ~1pm.
Area selangor pj, cberjaya, kuantan, kelantan, shah alam, johor
Area yang jauh dari outlet boleh oder dulu untuk ikut delivery ikut jadwal team roud tour.
.
Untuk elak anda kecewa tak dapat apa yang anda nak seelok2 nya submit oder sehari sebelum date dikarena stok yang sentiasa tak cukup.
.
Submit oder
Nama:
Oder :
Nak bila:
No phone:
Adress:
Delivery rm: . .
.
.
. #biskutrayaterlajaklaris
#biskutcoklat #biskutkacang
#biskutbrownies #biskutraya2019
#biskutrayaselangor #biskutrayamurah
#biskutsuji #biskutmakmur #biskuttimbang
#biskutarab #biskutlidahkucing #biskutcornflakes
#biskutmazola #biskutkacang #biskutcoklatchip
#biskutkelapa #biskutredvelvet #biskutnestum

Mamaroccer boleh bawak kemana-mana saja & senang dibawa & senang dimakan 🌹🤭
.
Yee saya laa badan yang penuh dengan kacang tu 🥳🥳🥳
.
Nama diberi mamarocher , sy enak dimakan setiap masa haha 🤭🤭
.
Mamarocher team mama dah restock banyak2 .. yeehhhh!!! 🥰🌹
.
Rm35
Rm35
Rm35
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog
.
@mamasab.catalogue
@mamasabfeedback .
📲 +60182335144
.
Delivery dan submit oder isnin ~jumat  8am -5pm. 
Sabtu delivery 8am ~1pm.
Area selangor pj, cberjaya, kuantan, kelantan, shah alam, johor 
Area yang jauh dari outlet  boleh oder dulu  untuk ikut delivery ikut jadwal team roud tour.
.
Untuk elak anda kecewa tak dapat apa yang anda nak seelok2 nya submit oder sehari sebelum date dikarena stok yang sentiasa tak cukup.
.
Submit oder 
Nama:
Oder :
Nak bila:
No phone:
Adress:
Delivery rm: . .
.
.
.#biskutrayaterlajaklaris 
#biskutcoklat #biskutkacang 
#biskutbrownies #biskutraya2019 
#biskutrayaselangor #biskutrayamurah 
#biskutsuji #biskutmakmur #biskuttimbang 
#biskutarab #biskutlidahkucing #biskutcornflakes 
#biskutmazola #biskutkacang #biskutcoklatchip 
#biskutkelapa #biskutredvelvet #biskutnestum
5 0 10 October, 2019
@afghanpremiumbyeffy Profile picture

@afghanpremiumbyeffy

This call Love At The First Bite!!!!
Lets Afghan Do The Talk!!!
.
Si handsome hitam manis sado ni....
Jom orda!
LETS PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 WA 0133606466 .
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #famousamosmalaysia
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #albinocookieskl
. #albinocookies
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #homemadecookiesmalaysia
. #equineparkserikembangan
. #browniesserikembangan
. #fooddeliveryequine
. #biskut
. #coklatviral
. #coklatviralmurah
. #biskutpremium

This call Love At The First Bite!!!!
Lets Afghan Do The Talk!!!
.
Si handsome hitam manis sado ni....
Jom orda!
LETS PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 WA 0133606466 .
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #famousamosmalaysia
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #albinocookieskl
. #albinocookies
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #homemadecookiesmalaysia
. #equineparkserikembangan
. #browniesserikembangan
. #fooddeliveryequine
. #biskut
. #coklatviral
. #coklatviralmurah
. #biskutpremium
10 0 8 October, 2019
@biskutcoklat_legend Profile picture

@biskutcoklat_legend

Sedap oi.
Penghilang segala kelaparan..
Penghilang segala stress 🥰🥰
.
Perghhh sedap NakMatey weyh biskut coklat nie 😋😋😋😋 Jangan risau harga kasih sayang cinta abadi💕

Serius Sedap ! Boleh Simpan dalam petiasi tau 😱 Ke tak sempat simpan, dah kena ngap dalam kereta 😆🔥
.
*********************************************
.
kalau nak tanya harga, mai whatsapp kak. ada link whatsap kat muka depan IG tu. ataupun DM je kak ceklat noh..
.

#buymuslimfirstBMF #produkmuslim
#coklatbijiasam #biskutcoklat #biskutaiskrim #jajanjanggutudang #kerepekrangup #kerepekmurah #biskutcoklatapollo #biskutraya2019 #biskutrayaviral #resepibiskuttartnenas #doorgiftcoklat #doorgiftmurah #doorgiftRM1 #doorgiftseringgit #biakuttin #biakuttinmurah

Sedap oi.
Penghilang segala kelaparan..
Penghilang segala stress 🥰🥰
.
Perghhh sedap NakMatey weyh biskut coklat nie 😋😋😋😋 Jangan risau harga kasih sayang cinta abadi💕

Serius Sedap ! Boleh Simpan dalam petiasi tau 😱 Ke tak  sempat simpan, dah kena ngap dalam kereta 😆🔥
.
*********************************************
.
kalau nak tanya harga, mai whatsapp kak. ada link whatsap kat muka depan IG tu. ataupun DM je kak ceklat noh..
.

#buymuslimfirstBMF #produkmuslim
#coklatbijiasam #biskutcoklat#biskutaiskrim #jajanjanggutudang #kerepekrangup #kerepekmurah #biskutcoklatapollo #biskutraya2019 #biskutrayaviral #resepibiskuttartnenas#doorgiftcoklat#doorgiftmurah#doorgiftRM1#doorgiftseringgit#biakuttin#biakuttinmurah
12 0 8 October, 2019
@munira_stations Profile picture

@munira_stations

Kajang, Malaysia

PROMOSI FREE POSTAGE
untuk pembelian RM40 ke atas.

Stok limited

Yang berminat boleh terus whatsapp saya www.wasap.my/60136278727/ChocLeg40

#NMRLegacy
#biskutCoklatLegend #biskutcoklat
#coklatlegend #coklatviral #coklat
#freepostage
#freeshipping

PROMOSI FREE POSTAGE 
untuk pembelian RM40 ke atas.

Stok limited

Yang berminat boleh terus whatsapp saya www.wasap.my/60136278727/ChocLeg40

#NMRLegacy
#biskutCoklatLegend #biskutcoklat
#coklatlegend #coklatviral #coklat
#freepostage
#freeshipping
6 0 7 October, 2019
@nyumnyum_skadoosh Profile picture

@nyumnyum_skadoosh

Puchong

Macam mana rasa nya tu kak ..??? Alhamdulillah 😍🤲🏻.. Terima kasih kak sudi beri feedback @afghanpremiumbyeffy .. Yang belum pernah cuba/rasa #afghancookiesbyeffy ni , boleh cepat-cepat contact kami ya..
.
LETS PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 WA 0192369630
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #homemadecookiesmalaysia
. #selangor
. #kualalumpur
. #brunei
. #hamperraya2019
. #minihampermurah
. #giftmurah
. #malaysia

Macam mana rasa nya tu kak ..??? Alhamdulillah 😍🤲🏻.. Terima kasih kak sudi beri feedback @afghanpremiumbyeffy .. Yang belum pernah cuba/rasa #afghancookiesbyeffy ni , boleh cepat-cepat contact kami ya..
.
LETS PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 WA 0192369630
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #homemadecookiesmalaysia
. #selangor
. #kualalumpur
. #brunei
. #hamperraya2019
. #minihampermurah
. #giftmurah
. #malaysia
6 0 7 October, 2019
@afghanpremiumbyeffy Profile picture

@afghanpremiumbyeffy

Thx Yasmin & Alya for the review...
.
Hampa tak rindu kat I ker...
Si handsome hitam manis sado ni....
Jom orda!
LETS PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 WA 0133606466 .
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #famousamosmalaysia
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #albinocookieskl
. #albinocookies
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #homemadecookiesmalaysia
. #equineparkserikembangan
. #browniesserikembangan
. #fooddeliveryequine
. #biskut
. #coklatviral
. #coklatviralmurah
. #biskutpremium

Thx Yasmin & Alya for the review...
.
Hampa tak rindu kat I ker...
Si handsome hitam manis sado ni....
Jom orda!
LETS PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 WA 0133606466 .
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #famousamosmalaysia
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #albinocookieskl
. #albinocookies
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #homemadecookiesmalaysia
. #equineparkserikembangan
. #browniesserikembangan
. #fooddeliveryequine
. #biskut
. #coklatviral
. #coklatviralmurah
. #biskutpremium
8 0 7 October, 2019
@izliyahkitchen.meru_klang Profile picture

@izliyahkitchen.meru_klang

Setia Alam

Cuaca baik sangat petang ni. Langit biru, redup je. Ajom la bawak anak² pergi taman. Tak perlu jauh², yang penting anak² happy😁. Weekend la masa untuk beli jiwa diaorg. Bonding time with kiddos kata omputih😍. Bonding time sangat penting ye Ibu Abah. Hari biasa kita dah sibuk dgn kerja hakiki,anak² pon dgn aktiviti diaorg. So, hari minggu hari bergembira bersama. Kuatkan hubungan 2 hala antara anak² dgn Ibu Abah❤️❤️❤️. Nak keluar kemana² jgn lupa bawak bekal ye Ibu. Penat main² mesti lapar kan?. Petang ni Ibu bawak biskut Chippie Choc Izliyah Kitchen yg kaya dgn rasa coklat. Memang sedap dan berkhasiat😋😋. Bukan anak² je suka makan. Ibu Abah pon join sekali. Biskut ni lebih sihat dari jajan lain yg tinggi kandungan gula dan perasanya.

Anak kenyang,Ibu Abah gembira. Selamat berhujung minggu semua😍

#biskutbaby
#biskutcoklat
#bonding
#weekend
#izliyahkitchenbabyfood
#izliyahkitchenagent
#AuraInsta
#AuraInstaBatch33

Cuaca baik sangat petang ni. Langit biru, redup je. Ajom la bawak anak² pergi taman. Tak perlu jauh², yang penting anak² happy😁. Weekend la masa untuk beli jiwa diaorg. Bonding time with kiddos kata omputih😍. Bonding time sangat penting ye Ibu Abah. Hari biasa kita dah sibuk dgn kerja hakiki,anak² pon dgn aktiviti diaorg. So, hari minggu hari bergembira bersama. Kuatkan hubungan 2 hala antara anak² dgn Ibu Abah❤️❤️❤️. Nak keluar kemana² jgn lupa bawak bekal ye Ibu. Penat main² mesti lapar kan?. Petang ni Ibu bawak biskut Chippie Choc Izliyah Kitchen yg kaya dgn rasa coklat. Memang sedap dan berkhasiat😋😋. Bukan anak² je suka makan. Ibu Abah pon join sekali. Biskut ni lebih sihat dari jajan lain yg tinggi kandungan gula dan perasanya.

Anak kenyang,Ibu Abah gembira. Selamat berhujung minggu semua😍

#biskutbaby
#biskutcoklat
#bonding
#weekend
#izliyahkitchenbabyfood
#izliyahkitchenagent
#AuraInsta
#AuraInstaBatch33
11 0 6 October, 2019
@cocoa.lovers Profile picture

@cocoa.lovers

Standby stock coklat for next event ..
.
.
Any chocolate lovers here???
.
.
Dont Raise ur hand please ..just keep follow my IG n come over to my event ..✌️
.
.
.
#rainbowslovers
#therainbowslovers
#chocolatefountainmalaysia
#chocolatelovers
#strawberrycoklat
#marshmallowcoklat
#broniscoklat
#biskutcoklat
#pisangcoklat
#eschocobanana
#eschocobroniz
#eschocostrawberry
#eschococookies
#eschocomarshmallow
#karnivalrainbowslovers

Standby stock coklat for next event ..
.
.
Any chocolate lovers here???
.
.
Dont Raise ur hand please ..just keep follow my IG n come over to my event ..✌️
.
.
.
#rainbowslovers 
#therainbowslovers
#chocolatefountainmalaysia 
#chocolatelovers 
#strawberrycoklat 
#marshmallowcoklat 
#broniscoklat 
#biskutcoklat 
#pisangcoklat 
#eschocobanana
#eschocobroniz
#eschocostrawberry
#eschococookies
#eschocomarshmallow
#karnivalrainbowslovers
3 0 6 October, 2019
@kacang_pistachio_cerdik Profile picture

@kacang_pistachio_cerdik

.
.
Manfaat Kacang Pistachio 🤗
.
✅ Menurunkan kadar kolesterol
✅ Menyihatkan mata
✅ Menjaga kesihatan jantung
✅ Menurunkan berat badan
.
Best kan. Jaga kesihatan secara natural. Sedap dapat, khasiat pun dapat 😍
.
#kacangpistachio #kacangarab #healthysnacks #pistachio #serembanfooddelivery #bulanramadhan #kuihraya #milkbooster #mommypreggy #makananpregnant #biskutcoklat #biskutraya #senrose #uqashasenrose #uitmskudai #alumniuitm #uum #unikl #johorpremiumoutlet #emmamaembong #zizanrazak

.
.
Manfaat Kacang Pistachio 🤗
.
✅ Menurunkan kadar kolesterol
✅ Menyihatkan mata
✅ Menjaga kesihatan jantung
✅ Menurunkan berat badan
.
Best kan. Jaga kesihatan secara natural. Sedap dapat, khasiat pun dapat 😍
.
#kacangpistachio #kacangarab #healthysnacks #pistachio #serembanfooddelivery #bulanramadhan #kuihraya #milkbooster #mommypreggy #makananpregnant #biskutcoklat #biskutraya #senrose #uqashasenrose #uitmskudai #alumniuitm #uum #unikl #johorpremiumoutlet #emmamaembong #zizanrazak
78 1 4 October, 2019
@_chocolicious19 Profile picture

@_chocolicious19

Axis Residence

Stress dan tak tahu nak makan apa dan di mana. Ig shop _Chocolicious19 dapat membantu masalah anda semua. Dengan berbekalkan rm10 anda akan dapat 1 balang yang dipenuhi biskut coklat yang sedap dan rangup. Nak beli tapi jauh, jangan risau kerana saya menyediakan khidmat PENGHANTARAN percuma di kawasan ampang dan tambah rm2 sahaja bagi di luar kawasan ampang.

Murahkan! Jadi pakat pakat lah beli biskut coklat saya...... 🍪🍪🍪❤️❤️❤️ #kitaok #biskutviral #biskutrayamurah #biskutsedap #mokhensem #vapetricks #coklatmurah #coklat #lapar #student #pelajarlapar #pelajarsantai #pelajarmiskindankurangmampu #pelajarmiskin #pelajar #berbaloi #biskutcoklat #kenyang #murah #coklatlebaran

Stress dan tak tahu nak makan apa dan di mana. Ig shop _Chocolicious19 dapat membantu masalah anda semua. Dengan berbekalkan rm10 anda akan dapat 1 balang yang dipenuhi biskut coklat yang sedap dan rangup. Nak beli tapi jauh, jangan risau kerana saya menyediakan khidmat PENGHANTARAN percuma di kawasan ampang dan tambah rm2 sahaja bagi di luar kawasan ampang.

Murahkan! Jadi pakat pakat lah beli biskut coklat saya...... 🍪🍪🍪❤️❤️❤️ #kitaok #biskutviral #biskutrayamurah #biskutsedap #mokhensem #vapetricks #coklatmurah #coklat #lapar #student #pelajarlapar #pelajarsantai #pelajarmiskindankurangmampu #pelajarmiskin #pelajar #berbaloi #biskutcoklat #kenyang #murah #coklatlebaran
9 2 4 October, 2019

Top #biskutcoklat posts

@serbuk_tehhijau_thai Profile picture

@serbuk_tehhijau_thai

Klinik Dr Alwani

Harga baru biskut bear (Harga termasuk bekas)
500g - Rm13
1kg - Rm19
4kg (1tin) - Rm60
.
Biskut crunchy di luar lembut coklat di dalam. Buat kunyah sambil tengok tv sambil drive sambil study sambil membawang pon sedap ni. Inti coklat yang tak muak 😋
.
Berminat boleh whatsapp Huda 0179049532 🤗
.
#biskutbear #biskutbearcoklat #biskuttimbang #biskutmurah #biskut #biskutsedap #biskutcoklat #biskutthailand #biskuitrolle

Harga baru biskut bear (Harga termasuk bekas)
500g - Rm13
1kg - Rm19
4kg (1tin) - Rm60
.
Biskut crunchy di luar lembut coklat di dalam. Buat kunyah sambil tengok tv sambil drive sambil study sambil membawang pon sedap ni. Inti coklat yang tak muak 😋
.
Berminat boleh whatsapp Huda 0179049532 🤗
.
#biskutbear #biskutbearcoklat #biskuttimbang #biskutmurah #biskut #biskutsedap #biskutcoklat #biskutthailand #biskuitrolle
177 6 15 hours ago
@mamamokkitchen Profile picture

@mamamokkitchen

Selangor

Kuih Almond London... Dari umur 12tahun - 21tahun akan mengadap kuih ni setiap kali raya...dari dulu lagi mak abah dah ajar cari duit sendiri... mak abah bukan org yang tidak mampu tapi mak abah pesan kite kena pandai berdikari... tercampak kemana pun isyaAllah kite boleh 'hidup'...
#pengalaman #pengalamanhidup #almondlondon #almondlondoncookies #kuihalmond #choclate #coklat #chocolate #biskutcoklat #dessert #desserts #food #craving #cholatelover #jjcm #jjcmtv3 #kekbatik #kekcoklat #biskutraya #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknil

Kuih Almond London... Dari umur 12tahun - 21tahun akan mengadap kuih ni setiap kali raya...dari dulu lagi mak abah dah ajar cari duit sendiri... mak abah bukan org yang tidak mampu tapi mak abah pesan kite kena pandai berdikari... tercampak kemana pun isyaAllah kite boleh 'hidup'...
#pengalaman #pengalamanhidup #almondlondon #almondlondoncookies #kuihalmond #choclate #coklat #chocolate #biskutcoklat #dessert #desserts #food #craving #cholatelover #jjcm #jjcmtv3 #kekbatik #kekcoklat #biskutraya #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
136 5 5 December, 2018
Thx Wanie ❤❤❤❤.
.
M HAPPY AS CUSTOMER HAPPY!
.
PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 . www.whatapss.com.my/0133606466/NakOrderAfghan
.
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #famousamosmalaysia
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #albinocookieskl
. #albinocookies
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #equineparkserikembangan
. #browniesserikembangan
. #fooddeliveryequine
. #hamperraya2019
.  #kukiscoklat
. #klbiscuit
. #puchongbaker
. #doorgiftwedding
. #doorgiftkl
282 0 17 June, 2019
@serbuk_tehhijau_thai Profile picture

@serbuk_tehhijau_thai

Klinik Kesihatan Selising

Perbezaan antara Biskut Bear 1kg (kiri) dan Biskut Bear 500g (kanan)
.
Huda suka kunyah Biskut bear ni sebab dia crunchy di luar dan lembut chocolate di dalam 😍 Chocolate dia sedap, tak muak 😋
.
Biskut Bear inti coklat.
200g - Rm5
500g - Rm10
1kg - Rm17
4kg (1tin) - Rm59
.
Lebih banyak beli lebih murah 😍
.
Sape berminat boleh whatsapp Huda 0179049532 😉
.
#biskutbear #biskutbearcoklat #biskuttimbang #biskutmurah #biskut #biskutsedap #biskutcoklat #biskutthailand #biskutroll

Perbezaan antara Biskut Bear 1kg (kiri) dan Biskut Bear 500g (kanan)
.
Huda suka kunyah Biskut bear ni sebab dia crunchy di luar dan lembut chocolate di dalam 😍 Chocolate dia sedap, tak muak 😋
.
Biskut Bear inti coklat.
200g - Rm5
500g - Rm10
1kg - Rm17
4kg (1tin) - Rm59
.
Lebih banyak beli lebih murah 😍
.
Sape berminat boleh whatsapp Huda 0179049532 😉
.
#biskutbear #biskutbearcoklat #biskuttimbang #biskutmurah #biskut #biskutsedap #biskutcoklat #biskutthailand #biskutroll
216 12 6 December, 2018
Siap sudah biskut choc chips almond

#biskutchocchipsalmond
#biskutcoklatchipsalmond
#biskutcoklat 
#biskutraya
223 14 22 May, 2019
@majalahrasa Profile picture

@majalahrasa

Senang dibuat dan tahan lama, inovasi baru biskut perisa coklat .
CRANBERRIES CHOCOLATE CORN FLAKES COOKIES

BAHAN-BAHAN :

250 gm mentega
120 gm gula perang
1 biji telur
350 gm tepung gandum | diayak
30 gm serbuk coklat | diayak
10 gm serbuk penaik | diayak
50 gm corn flakes | diramas
30 gm cranberi | dipotong kecil
Bahan hiasan :
Coklat cair secukupnya sebagai hiasan

CARA MEMASAK :
1. Pukul mentega bersama gula perang hingga kembang.
2. Kemudian masukkan telur, pukul rata dan masukkan tepung gandum dan serbuk penaik..
3. Masukkan pula serbuk coklat .Diikuti dengan corn flakes dan cranberi, gaul rata dan adunkan menjadi doh lembut
4. Bulat-bulatkan dan sudukan di atas dulang pembakar.
5. Panaskan oven dan bakar dalam suhu 170 darjah celcius selama 18 minit atau perang keemasan.
6. Sejukkan kemudian boleh dilorekkan dengan coklat yang telah dicairkan dengan menggunakan beg piping.
Kredit: Zaiton Ismail
#majalahrasa #rasashare #masak #foodporn #resepi #biskutcoklat

Senang dibuat dan tahan lama, inovasi baru biskut perisa coklat .
CRANBERRIES CHOCOLATE CORN FLAKES COOKIES

BAHAN-BAHAN :

250 gm mentega
120 gm gula perang
1 biji telur
350 gm tepung gandum | diayak
30 gm serbuk coklat | diayak
10 gm serbuk penaik | diayak
50 gm corn flakes | diramas
30 gm cranberi | dipotong kecil
Bahan hiasan :
Coklat cair secukupnya sebagai hiasan

CARA MEMASAK :
1. Pukul mentega bersama gula perang hingga kembang.
2. Kemudian masukkan telur, pukul rata dan masukkan tepung gandum dan serbuk penaik..
3. Masukkan pula serbuk coklat .Diikuti dengan corn flakes dan cranberi, gaul rata dan adunkan menjadi doh lembut
4. Bulat-bulatkan dan sudukan di atas dulang pembakar.
5. Panaskan oven dan bakar dalam suhu 170 darjah celcius selama 18 minit atau perang keemasan.
6. Sejukkan kemudian boleh dilorekkan dengan coklat yang telah dicairkan dengan menggunakan beg piping.
Kredit: Zaiton Ismail 
#majalahrasa #rasashare #masak #foodporn #resepi #biskutcoklat
1,450 18 27 April, 2019
@majalahrasa Profile picture

@majalahrasa

Sedapnyaaa.
#majalahrasa #rasashare #resipi #resepi #biskutcoklat
Biskut coklat
Bhn:
1 ketul butter
1 biji kuning telur
1 cwn gula halus
1/2 cwn serbuk koko
1/2 cwn tepung jagung
3 cwn tepung gandum (kalau lembik sgt tmbh lagi)
1 sk esen vanila
Coklat rice/coklat chips utk hiasan

Cara2:
Kacau butter & kuning telur, saya guna senduk je
Lepas tu msukkan gula halus & esen vanila.. Kacau lagi
Kemudian msukkan serbuk koko, tepung jagung & tepung gandum skit2..tmbh kalau adunan lembik tp jgn smpai keras sgt..sedang2 xlekat kt tgn sgt..uli sebati
Tekap adunan..sapu telur putih & tabur coklat rice /lain2 utk hiasan
Kemudian bakar suhu 160 dlm 30 minit ( @ ikut oven masing2)

Kredit resepi kepada Nor AwAnis‎ via Masak Apa Hari Ni.. (MAHN)

Sedapnyaaa.
#majalahrasa #rasashare #resipi #resepi #biskutcoklat 
Biskut coklat
Bhn:
1 ketul butter
1 biji kuning telur
1 cwn gula halus
1/2 cwn serbuk koko
1/2 cwn tepung jagung
3 cwn tepung gandum (kalau lembik sgt tmbh lagi)
1 sk esen vanila
Coklat rice/coklat chips utk hiasan

Cara2:
Kacau butter & kuning telur, saya guna senduk je
Lepas tu msukkan gula halus & esen vanila.. Kacau lagi
Kemudian msukkan serbuk koko, tepung jagung & tepung gandum skit2..tmbh kalau adunan lembik tp jgn smpai keras sgt..sedang2 xlekat kt tgn sgt..uli sebati
Tekap adunan..sapu telur putih & tabur coklat rice /lain2 utk hiasan
Kemudian bakar suhu 160 dlm 30 minit ( @ ikut oven masing2)

Kredit resepi kepada Nor AwAnis‎ via Masak Apa Hari Ni.. (MAHN)
1,270 20 14 April, 2018
@afghanpremiumbyeffy Profile picture

@afghanpremiumbyeffy

Thx Didie.... U bom my Afghan this time!!!!
.
65 TUBS ONE SHOT!!!!! And of coz he and the gang got TOO MUCH AFGHANATED!!!!!
.
LETS ORDER AND PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 WA 0133606466 .
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #famousamosmalaysia
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #albinocookieskl
. #albinocookies
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #equineparkserikembangan
. #browniesserikembangan
. #fooddeliveryequine
. #hamperraya2019

Thx Didie.... U bom my Afghan this time!!!!
.
65 TUBS ONE SHOT!!!!! And of coz he and the gang got TOO MUCH AFGHANATED!!!!!
.
LETS ORDER AND PM for BEST PRICE!
.
CLICK OUR BIOLINK AT OUR FRONT PAGE 👉 WA 0133606466 .
😘😘😘😘😘😘
.
. #alhamdulillah
. #cookieskualalumpur
. #famousamosmalaysia
. #afghanreview
. #afghancookies
. #afghanated
. #biskutsedap
. #biskutviral
. #biskutrayasedap
. #biskutcoklat
. #biskutraya
. #afghancookiesmodel
. #albinocookieskl
. #albinocookies
. #biskutraya2019
. #agentwanted
. #putrajayacookies
. #cookiespuchong
. #biskutrayahomemade
. #equineparkserikembangan
. #browniesserikembangan
. #fooddeliveryequine
. #hamperraya2019
223 1 20 May, 2019