#blackhead Instagram Photos & Videos

blackhead - 291.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #blackhead and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
12 minutes
Average like
47
Average comment
3.6
Posts with video
11/48
Posts with photo
37/48

Hashtag Popularity

⚡️ -
⚠ TURNOS SOLO POR WHATSAPP O AL TEL. FIJO!
15-4914-3672 // 2094-9044 ☎
Horarios: 
Martes a Sábado de 10:30 hs a 20:30 hs 
#altovoltaje #peluqueria #barberia #barbershop #barbershopconnect #barberlife #barberlive  #barberlifestyle #barber4life #barbersociety #cutoftheday #fade #fades #hair #hairstyle #haircut #blackhead #wahl #babyliss #andis #oster #estilofigthers #pomade #peluqueros #barberos #brothers #buenosaires #argentina ⚡✂💈
12 0 10 September, 2019
The results sometimes take time, follow your beauty therapist advice and keep a good skincare routine .
.
📱087 769 5101 (WhatsApp or Text) 📍Abbey street middle, D1 .
.
.
.
.
#beauty #aesthetic #aesthetic 
#aesthetician #beautyterapist #beautician #beautycare #beautyskin #blackheadremoval #blackhead #facialmask #facialspa #skincare #dublinskincare #limpezadepele #deepcleansing #facialtreatment #microneedling #chemicalpeel #facelift #blackheadremover #beleza #skintreatment #facials #acnefighting #acnetips #antiagingskindcare
12 0 10 September, 2019
Those kfc mice go crazy #hippo #kfc #mcdonalds #meme #blackhead #computer #wallpaper #adidas #lilpump #dog #slave
0 0 10 September, 2019

💙 #Pure #Skin #Blackhead
#ماسک #پاک #کننده #جوش های #سرسیاه #پیور #اسکین
#حاوی #اسید #سالیسیلیک و #عصاره #میوه ها انار، پاپایا و گواوا (guava)

این ماسک به از بین بردن جوش های سرسیاه، بستن منافذ پوست و #تمیز #کنندگی #عمیق پوست کمک می کند.👍😉 مناسب برای استفاده 1 یا 2 بار در هفته
یک لایه نازک از کرم را به پوست خود بزنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خشک شود. سپس صورت خود را بشوئید. دقت کنید که نباید با چشم تماس پیدا کند. 👀

50 میل
كد: 32650

قيمت 115,000 تومن
قیمت تخفیف:57,000تومن

#اوریفلیم
#اهواز
#تهران
#مشهد

💙#Pure #Skin #Blackhead 
#ماسک #پاک #کننده #جوش های #سرسیاه #پیور #اسکین 
#حاوی #اسید #سالیسیلیک و #عصاره #میوه ها انار، پاپایا و گواوا (guava)

این ماسک به از بین بردن جوش های سرسیاه، بستن منافذ پوست و #تمیز#کنندگی #عمیق پوست کمک می کند.👍😉 مناسب برای استفاده 1 یا 2 بار در هفته 
یک لایه نازک از کرم را به پوست خود بزنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خشک شود. سپس صورت خود را بشوئید. دقت کنید که نباید با چشم تماس پیدا کند. 👀

50 میل
كد: 32650

قيمت 115,000 تومن 
قیمت تخفیف:57,000تومن

#اوریفلیم
#اهواز
#تهران
#مشهد
9 1 10 September, 2019

Who’s ready for new batches of peels for this Fall/Winter season!? ☺️ Are you about that SKIN RESURFACING life? I am! 🙌🏽
___________________________________________________________________

#teamflawless #complexion #makeadifference #bethedifference #noubeautiq #miminouvo #esthetics #skincare #porefessional #allthingsbeauty #radiance #esthetician #glowgetter #glowsetter #glymedplus #healthyskin #beautifulskin #acne #prevention #blackhead #whitehead #deepcleanse #antiaging #hyperpigmentation #texture #smooth #correction #peels #aha #bha

Who’s ready for new batches of peels for this Fall/Winter season!? ☺️ Are you about that SKIN RESURFACING life? I am! 🙌🏽
___________________________________________________________________
•
#teamflawless #complexion #makeadifference #bethedifference #noubeautiq #miminouvo  #esthetics #skincare #porefessional #allthingsbeauty #radiance #esthetician #glowgetter #glowsetter #glymedplus #healthyskin #beautifulskin #acne #prevention #blackhead #whitehead #deepcleanse #antiaging #hyperpigmentation #texture #smooth #correction #peels #aha #bha
23 3 10 September, 2019

's post 🐝
°herkes gökkuşağı fln yapıodu bende böle yapayım dedim şsmsldksşskdld [söz bana ait başka hiçbir yerde görmedim alırsanız cr verin]
× tomione shipler misiniz?
× tab2 de evett♥
#harrypotter #romione #ravenclaw #dramione #goldentrio #potterhead #gryffindor #slytherin #hufflepuff #hogwarts #blackhead #malfoy #hermionegranger #ronweasley #harmione #tomione #drapple #drarry #romes #ravenclawedit

's post 🐝
°herkes gökkuşağı fln yapıodu bende böle yapayım dedim şsmsldksşskdld [söz bana ait başka hiçbir yerde görmedim alırsanız cr verin]
× tomione shipler misiniz?
× tab2 de evett♥
#harrypotter #romione #ravenclaw #dramione #goldentrio #potterhead #gryffindor #slytherin #hufflepuff #hogwarts #blackhead #malfoy #hermionegranger #ronweasley #harmione #tomione #drapple #drarry #romes #ravenclawedit
30 17 10 September, 2019

Máscara Preta para limpeza facial - removedora de cravos - com argila preta. ➡️2,99 .
.
.
#mascarapreta #blackhead #removedoradecravos #pilling #makeup #maqlove #usemaqlove

Máscara Preta para limpeza facial - removedora de cravos - com argila preta. ➡️2,99 .
.
.
#mascarapreta #blackhead #removedoradecravos #pilling #makeup #maqlove #usemaqlove
10 0 10 September, 2019

The cyst lining POPPED right on out of this pilar cyst! Watch the rest of it come out on the Dr. Derm #youtube channel! #linkinbio

#drderm #cyst #cysts #cystremoval #pilarcyst #popaholic #pimplepopper #pimplepopping #pimples #blackhead

The cyst lining POPPED right on out of this pilar cyst! Watch the rest of it come out on the Dr. Derm #youtube channel! #linkinbio

#drderm #cyst #cysts #cystremoval #pilarcyst #popaholic #pimplepopper #pimplepopping #pimples #blackhead
49 0 10 September, 2019

Unclog your pores with ease! DERMAPORE will be your new best friend 👭 #dermaflash #dermapore

Unclog your pores with ease! DERMAPORE will be your new best friend 👭 #dermaflash #dermapore
134 5 10 September, 2019

Happy #texturetuesday 💝💝
Blackhead O2 Bubble Pore Pack & Pore Original Pack is a detoxifying duo featuring bubble mask and cooling mask😍😍
✳✳Fun fact about this duo is Bubble O2 bubbles up as soon as it's applied AND Original Pack gives cooling❄❄sensation 👍👍
....
.....
📷by: @alexasshelf 💟
......
.......
#mask #cleansing #skincaretips #skincareaddict #skincarejunkie #igbeauty #cooling #dryskin #beautyskin #sensitiveskin #skincarelover #skintreatment #oilyskin #tipsandtricks #blackhead #blackheads #selfcareday #cleanpores #happyskin #beautyessentials #pores #skincaregoals #facemask #facepack #naturalskincare #washoffmask #bubbling #minusbeauty

Happy #texturetuesday 💝💝
Blackhead O2 Bubble Pore Pack & Pore Original Pack is a detoxifying duo featuring bubble mask and cooling mask😍😍
✳✳Fun fact about this duo is Bubble O2 bubbles up as soon as it's applied AND Original Pack gives cooling❄❄sensation 👍👍
....
.....
📷by: @alexasshelf 💟
......
.......
#mask #cleansing #skincaretips #skincareaddict #skincarejunkie #igbeauty #cooling #dryskin #beautyskin #sensitiveskin #skincarelover #skintreatment #oilyskin #tipsandtricks #blackhead #blackheads #selfcareday #cleanpores #happyskin #beautyessentials #pores #skincaregoals #facemask #facepack #naturalskincare #washoffmask #bubbling #minusbeauty
13 0 10 September, 2019

kuka näyttää suuntaa
kenet ne kuninkaaks kruunaa👸🏻 #finnishgirl #blackhead #piercings #jns013

kuka näyttää suuntaa
kenet ne kuninkaaks kruunaa👸🏻 #finnishgirl #blackhead #piercings #jns013
68 26 10 September, 2019

#Aloessence ialah bertestur air, manakala #faceoil bertestur minyak

Kombinasi 2 bahan ni sangat hebat dalam memberi kelembapan berpanjangan.

Kalau anda mempunyai kulit berparut pula, kami akan suggest anda amek sekali dengan our roller, untuk memudarkan parut dan buang sel kulit mati.

Cukup saja setiap 10 hari anda roll. Cara roll & penjagaan roll akan kami ajarkan sampai ke pangkal hati nurani

Normally rawatan #setlekuk ni aka menyebabkan kulit anda kembali cerah dan lembut selepas 5 hari.

Pada 1-4 hari pertama kulit anda akan sedikit kering, pastikan anda minum air dengan banyak, apply face oil + Alo dengan kerap.

Masih blur tak tahu nak decide ? DM sekarang

#kulitmulus #kulitputih #jerawatbatu #kulitbebasjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jerawat #jerawatmuka #kulitkusam #kulitkering #parutjerawat #poribesar #poriterbuka #toner #eczema #freckles #eczeme #kulitberminyak #tonatidaksekata #blackhead #jeragat #whitehead #kulitkasar #kedutan #kedut #ajimaura #terlajaklaris #aloessence #faceoil

#Aloessence ialah bertestur air, manakala #faceoil bertestur minyak

Kombinasi 2 bahan ni sangat hebat dalam memberi kelembapan berpanjangan.

Kalau anda mempunyai kulit berparut pula, kami akan suggest anda amek sekali dengan our roller, untuk memudarkan parut dan buang sel kulit mati.

Cukup saja setiap 10 hari anda roll. Cara roll & penjagaan roll akan kami ajarkan sampai ke pangkal hati nurani

Normally rawatan #setlekuk ni aka menyebabkan kulit anda kembali cerah dan lembut selepas 5 hari.

Pada 1-4 hari pertama kulit anda akan sedikit kering, pastikan anda minum air dengan banyak, apply face oil + Alo dengan kerap.

Masih blur tak tahu nak decide ? DM sekarang

#kulitmulus #kulitputih #jerawatbatu #kulitbebasjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jerawat #jerawatmuka #kulitkusam #kulitkering #parutjerawat #poribesar #poriterbuka #toner #eczema #freckles #eczeme #kulitberminyak #tonatidaksekata #blackhead #jeragat #whitehead #kulitkasar #kedutan #kedut #ajimaura #terlajaklaris #aloessence #faceoil
0 0 10 September, 2019

Selamat petang uoll, hey you all, jangan lupa malam ni , selepas cuci muka try these two

Sebab apa? sebab

Perfect combination utk muka yg normal, kering, kusam, jerawat & Sensitif
Cara guna yang sangat kami sarankan ialah
1) Lepas cuci muka, ketika kulit muka dalam keadaan lembap,
Semburkan 2 pam #aloessence ke seluruh wajah

2) Kemudian titiskan 2 drops #faceoil dan urut perlahan2 ke seluruh wajah, leher sehingga meresap

3) Selepas face oil meresap, sembur kembali 2 pam #Aloessence ke seluruh muka

#kulitmulus #kulitputih #jerawatbatu #kulitbebasjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jerawat #jerawatmuka #kulitkusam #kulitkering #parutjerawat #poribesar #poriterbuka #toner #eczema #freckles #eczeme #kulitberminyak #tonatidaksekata #blackhead #jeragat #whitehead #kulitkasar #kedutan #kedut #ajimaura #terlajaklaris

Selamat petang uoll, hey you all, jangan lupa malam ni , selepas cuci muka try these two

Sebab apa? sebab

Perfect combination utk muka yg normal, kering, kusam, jerawat & Sensitif 
Cara guna yang sangat kami sarankan ialah 
1) Lepas cuci muka, ketika kulit muka dalam keadaan lembap,
Semburkan 2 pam #aloessence  ke seluruh wajah

2) Kemudian titiskan 2 drops #faceoil dan urut perlahan2 ke seluruh wajah, leher sehingga meresap

3) Selepas face oil meresap, sembur kembali 2 pam #Aloessence ke seluruh muka

#kulitmulus #kulitputih #jerawatbatu #kulitbebasjerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jerawat #jerawatmuka #kulitkusam #kulitkering #parutjerawat #poribesar #poriterbuka #toner #eczema #freckles #eczeme #kulitberminyak #tonatidaksekata #blackhead #jeragat #whitehead #kulitkasar #kedutan #kedut #ajimaura #terlajaklaris
0 0 10 September, 2019

🌿Apa maksud NON-COMODOGENIC dalam #make-up & #skincare?🌿
.
😉Pernah x korang belek barang make up & skincare uols terjumpa tulisan NON-COMODOGENIC ni?🤔🤔🤔
.
Ni adalah terms yg digunakan dalam krim/ liquid yg bermaksud 🍀 #TAK MENYUMBAT PORI
.
💋Kenapa #penting cari cosmetic yg tak sumbat pori?🤔👇👇👇👇👇 👀Sebabnya kalau pori kita #tersumbat dia akn datangkan banyak masalah pada kulit, seperti #WHITEHEAD, #BLACKHEAD, kulit ber #JERAWAT, kulit terlalu ber #MINYAK & mcm2 lagi lah😰😁😁😁😁😁
.
😖Pernah x korang alami masalah ni. Cuci muka hari2, pakai make up rasa dah #bersih tapi whitehead blackhead still #ada? Haa cuba check balik cosmetic yg korang pakai😥
.
🙃Sbb tu sy pilih utk pakai Mary Kay #Foundation , #Foundation #Primer & #Skincare . Sebab dia bestt sangat & semuanya non-comodogenic! All MINERAL BASED!! yeayyy 😍😍😍😍😍
.
pm me for details😉 http://www.wasap.my/60132508664

🌿Apa maksud NON-COMODOGENIC dalam #make-up & #skincare?🌿
.
😉Pernah x korang belek barang make up & skincare uols terjumpa tulisan NON-COMODOGENIC ni?🤔🤔🤔
.
Ni adalah terms yg digunakan dalam krim/ liquid yg bermaksud 🍀#TAK MENYUMBAT PORI
.
💋Kenapa #penting cari cosmetic yg tak sumbat pori?🤔👇👇👇👇👇 👀Sebabnya kalau pori kita #tersumbat dia akn datangkan banyak masalah pada kulit, seperti #WHITEHEAD, #BLACKHEAD, kulit ber#JERAWAT, kulit terlalu ber #MINYAK & mcm2 lagi lah😰😁😁😁😁😁
.
😖Pernah x korang alami masalah ni. Cuci muka hari2, pakai make up rasa dah #bersih tapi whitehead blackhead still #ada? Haa cuba check balik cosmetic yg korang pakai😥
.
🙃Sbb tu sy pilih utk pakai Mary Kay #Foundation , #Foundation #Primer & #Skincare . Sebab dia bestt sangat & semuanya non-comodogenic! All MINERAL BASED!! yeayyy 😍😍😍😍😍
.
pm me for details😉 http://www.wasap.my/60132508664
0 0 10 September, 2019

She was camera ready! My blackhead champagne plus just arrived here at @westcoast_royals! Thanks art miller from tHEbALLfACTORY for this one! She has giant plans for us! She has the best dorsal striping I’ve seen thus far on a BH champagne! What do you guys think of her?

She was camera ready! My blackhead champagne plus just arrived here at @westcoast_royals! Thanks art miller from tHEbALLfACTORY for this one! She has giant plans for us! She has the best dorsal striping I’ve seen thus far on a BH champagne! What do you guys think of her?
75 3 10 September, 2019

Este kit para puntos negros no requiere agua, abre los poros de la nariz y elimina los tapones de grasa, los puntos negros y otras impurezas. Además controla la secreción de las glándulas sebáceas🙅‍♀️
.
👉Paso 1: frota la tira suavemente antes de usarla para activar la esencia jabonosa y colócala sobre la piel seca 5 minutos.
.
👉Paso 2: sin enjuagar la esencia, coloca con las manos secas la tira 2 sobre la piel. Tras 15-20 minutos comprueba que la tira está totalmente seca y tira de ella suavemente desde los extremos hasta el centro.
.
👉Paso 3: Coloca la tira 3 en el dedo y frota suavemente la piel de la nariz para eliminar todas las impurezas. Por último masajea la nariz con una esponja exfoliante durante 5 minutos.
.
.
#holikaholika #puntosnegros #blackhead #kbeauty #crueltyfree

Este kit para puntos negros no requiere agua, abre los poros de la nariz y elimina los tapones de grasa, los puntos negros y otras impurezas. Además controla la secreción de las glándulas sebáceas🙅‍♀️
.
👉Paso 1: frota la tira suavemente antes de usarla para activar la esencia jabonosa y colócala sobre la piel seca 5 minutos.
.
👉Paso 2: sin enjuagar la esencia, coloca con las manos secas la tira 2 sobre la piel. Tras 15-20 minutos comprueba que la tira está totalmente seca y tira de ella suavemente desde los extremos hasta el centro.
.
👉Paso 3: Coloca la tira 3 en el dedo y frota suavemente la piel de la nariz para eliminar todas las impurezas. Por último masajea la nariz con una esponja exfoliante durante 5 minutos.
.
.
#holikaholika #puntosnegros #blackhead #kbeauty #crueltyfree
4 0 10 September, 2019

Does your face need a Tuesday pick me up?! ⠀
•⠀
Say goodbye to dark circles and aging eyes with the combination of peptides, antioxidants, and vitamins.⠀
😊⠀
Who doesn’t need this?!⠀
•⠀


•⠀




#lashboss #skincareproducts #acnetreatment #beautyskin #skincarecommunity #hyaluronicacid #skincareobsessed #skincareaddict #skincareblogger #smoothskin #ecobeauty #holistichealing #skincaretips #nontoxicbeauty #dayspa #beautysecret #esthetics #skintreatment #luxuryskincare #aging #blackhead #microneedling #skinhealth #hydrafacial #skincarelover #microdermabrasion #massagetherapist #medspa #holisticliving #skincareluxury

Does your face need a Tuesday pick me up?! ⠀
•⠀
Say goodbye to dark circles and aging eyes with the combination of peptides, antioxidants, and vitamins.⠀
😊⠀
Who doesn’t need this?!⠀
•⠀
⠀
⠀
•⠀
⠀
⠀
⠀

#lashboss #skincareproducts #acnetreatment #beautyskin #skincarecommunity #hyaluronicacid #skincareobsessed #skincareaddict #skincareblogger #smoothskin #ecobeauty #holistichealing #skincaretips #nontoxicbeauty #dayspa #beautysecret #esthetics #skintreatment #luxuryskincare #aging #blackhead #microneedling #skinhealth #hydrafacial #skincarelover #microdermabrasion #massagetherapist #medspa #holisticliving #skincareluxury
12 0 10 September, 2019

Some by Mi Bye Bye Blackhead
120 g : 149.000
+ FREE bonus sample sachet
EXP 2022 🌿5-MENIT GREEN TEA TOX
Perawatan komedo intensif
🔍Step 01_3 menit
Mencairkan komedo
16 jenis teh + BHA yang berasal dari sumber alami
> Kandungan teh dan 5000 ppn BHA alami membantu melelehkan blackheads, whiteheads, dan masalah lainnya 🔍Step 02_1 menit
Menghilangkan komedo
Busa BHA + daun green tea asli + butiran Konjac
> Busa BHA, butiran konjac,
and daun teh hijau asli dalam beragam ukuran berperan sebagai exfolian alami yang menyingkirkan komedo secara lembut 🔍Step 03_1 menit
Mengecilkan pori
Green tea + Tannin complex
> The 240,000 ppm green tea water dan “tannin complex”, kandungan yg sudah dipatenkan, memberikan perawatan pori yang komprehensif, dan mengecilkan pori ☄️How To Use☄️
🎀5-minutes intensive blackhead cleansing (Direkomendasikan 2-3x seminggu.)
1. Usap tipis pada wajah yang kering, hindari area mata. Usapkan secara merata, seperti ketika menggunakan facial mask.
2. Biarkan busa selama 3-5 menit setelah busa terbentuk. Kemudian usapkan wajah dengan gerakan memutar dan sedikit air.
3. Bilas sampai bersih dengan air hangat 🎀Daily cleansing
1. Usap tipis pada wajah yang kering, hindari area mata. Usapkan secara merata, seperti ketika menggunakan facial mask.
2. Ketika busa terbentuk, usap wajah secara lembut dengan gerakan memutar dan sedikit air. Bilas sampai bersih dengan air hangat 💖NOTICE💖
* Tidak dapat dikonsumsi
* Produk ini mengandung daun teh hijau alamiah, yang dapat membuat warna produk menjadi lebih gelap seiring waktu. (Proses natural ini tidak mempengaruhi isi atau penggunaan produk).
* Busa dapat terbentuk saat membuka botol karena karakteristik formula produk. Hal ini sepenuhnya normal dan bukan indikasi kerusakan produk.

#somebymi #skincare #somebymicleanser #somebymiofficial #miraclefoam #acne #spotcare #spot #kbeauty #cleansingfoam #cleanser #30days #acnecare #blackhead #greentea #lafleursbty

Some by Mi Bye Bye Blackhead
120 g : 149.000
+ FREE bonus sample sachet
EXP 2022 🌿5-MENIT GREEN TEA TOX 
Perawatan komedo intensif
🔍Step 01_3 menit
Mencairkan komedo
16 jenis teh + BHA yang berasal dari sumber alami
> Kandungan teh dan 5000 ppn BHA alami membantu melelehkan blackheads, whiteheads, dan masalah lainnya 🔍Step 02_1 menit
Menghilangkan komedo
Busa BHA + daun green tea asli + butiran Konjac
> Busa BHA, butiran konjac, 
and daun teh hijau asli dalam beragam ukuran berperan sebagai exfolian alami yang menyingkirkan komedo secara lembut 🔍Step 03_1 menit
Mengecilkan pori
Green tea + Tannin complex
> The 240,000 ppm green tea water dan “tannin complex”, kandungan yg sudah dipatenkan, memberikan perawatan pori yang komprehensif, dan mengecilkan pori ☄️How To Use☄️
🎀5-minutes intensive blackhead cleansing (Direkomendasikan 2-3x seminggu.)
1. Usap tipis pada wajah yang kering, hindari area mata. Usapkan secara merata, seperti ketika menggunakan facial mask.
2. Biarkan busa selama 3-5 menit setelah busa terbentuk. Kemudian usapkan wajah dengan gerakan memutar dan sedikit air.
3. Bilas sampai bersih dengan air hangat 🎀Daily cleansing
1. Usap tipis pada wajah yang kering, hindari area mata. Usapkan secara merata, seperti ketika menggunakan facial mask.
2. Ketika busa terbentuk, usap wajah secara lembut dengan gerakan memutar dan sedikit air. Bilas sampai bersih dengan air hangat 💖NOTICE💖
* Tidak dapat dikonsumsi
* Produk ini mengandung daun teh hijau alamiah, yang dapat membuat warna produk menjadi lebih gelap seiring waktu. (Proses natural ini tidak mempengaruhi isi atau penggunaan produk).
* Busa dapat terbentuk saat membuka botol karena karakteristik formula produk. Hal ini sepenuhnya normal dan bukan indikasi kerusakan produk.

#somebymi #skincare #somebymicleanser #somebymiofficial #miraclefoam #acne #spotcare #spot #kbeauty #cleansingfoam #cleanser #30days #acnecare #blackhead #greentea #lafleursbty
4 0 10 September, 2019

Hack to remove blackheads naturally

#blackheadremoval #blackhead #skincare #nose #skin

Hack to remove blackheads naturally

#blackheadremoval #blackhead #skincare #nose #skin
13 0 10 September, 2019

0.1 Super Black Pastel 100% Het Pied, Ian G Line. Pairing: Fire Panda x Black Pastel 100% Het Pied, IAN G line. 2 Fire Panda siblings in the clutch as well. All healthy and free of any issues. Just moved up to rat pups, so I am making her available. Send me a message or check out PAAS Ball Pythons on Morph Market.
#lovewhatido #mypassion #quality #panda #blackpastelpied #freeway #black #white #special #pied #ballpythonbreeder #exoticsnake #leopard #blackhead #albino #pastel #fire #clown #orangedream #calico #dream #mahogany #enchi #red #stripe #huffman #hypo #ghost #followme

0.1 Super Black Pastel 100% Het Pied, Ian G Line. Pairing: Fire Panda x Black Pastel 100% Het Pied, IAN G line. 2 Fire Panda siblings in the clutch as well. All healthy and free of any issues. Just moved up to rat pups, so I am making her available. Send me a message or check out PAAS Ball Pythons on Morph Market. 
#lovewhatido #mypassion #quality #panda #blackpastelpied #freeway #black #white #special #pied #ballpythonbreeder #exoticsnake #leopard #blackhead #albino #pastel #fire #clown #orangedream #calico #dream #mahogany #enchi #red #stripe #huffman #hypo #ghost #followme
36 1 10 September, 2019

TAK BERMINYAK LANGSUNG BEB! 😘

Baru sekali pakai #DianzSemiLipsMatte rasa puas hati giler! Lip matte yang langsung tak berminyak sesuai untuk korang yang alami masalah bibir kering. Bukan tu aje, bau lip matte pun bau macam coklat memang special sangat! 🤩

#dianzlangkawi #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #codkawasanlangkawi #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #coddanpostageavailable #codkawasanlangkawifree #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianzlangkawi #postage1malaysia #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

TAK BERMINYAK LANGSUNG BEB! 😘

Baru sekali pakai #DianzSemiLipsMatte rasa puas hati giler!  Lip matte yang langsung tak berminyak sesuai untuk korang yang alami masalah bibir kering.  Bukan tu aje, bau lip matte pun bau macam coklat memang special sangat! 🤩

#dianzlangkawi #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #codkawasanlangkawi #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #coddanpostageavailable #codkawasanlangkawifree #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianzlangkawi #postage1malaysia #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
1 0 10 September, 2019

[TAK BERMINYAK LANGSUNG BEB! 😘] Baru sekali pakai #DianzSemiLipsMatte rasa puas hati giler! Lip matte yang langsung tak berminyak sesuai untuk korang yang alami masalah bibir kering. Bukan tu aje, bau lip matte pun bau macam coklat memang special sangat! 🤩
.
.
.
.
.
.
#dianzkualaketil #dianzsungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[TAK BERMINYAK LANGSUNG BEB! 😘] Baru sekali pakai #DianzSemiLipsMatte rasa puas hati giler!  Lip matte yang langsung tak berminyak sesuai untuk korang yang alami masalah bibir kering.  Bukan tu aje, bau lip matte pun bau macam coklat memang special sangat! 🤩
.
.
.
.
.
.
#dianzkualaketil #dianzsungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
4 0 10 September, 2019

#blackhead 😘🦁

#blackhead 😘🦁
186 41 10 September, 2019

[GULA BUKAN SEKADAR MANISAN YE! 😁] Kalau cakap pasal gula, semua orang akan cakap gula ni sekadar untuk memaniskan makanan/minuman.  Tapi kalau terlebih gula kang tak baik pulak untuk kesihatan.  Korang tau tak sebenarnya gula pun berfungsi untuk kecantikan jugak tau! 😲

Antara kegunaan gula dalam kecantikan yang korang boleh manfaatkan adalah:

1. Skrub bibir
Bibir kering & menggelupas keteww?  Why not basahkan jari korang dengan air kemudian lumurkan dengan gula.  Selepas tu, gosok dengan lembut pada bibir ye.
2.  Skrub muka
Skrub gula pada muka berfungsi dalam membersihkan, melicinkan dan melembutkan kulit korang.  Campur satu sudu gula, satu sudu tepung beras dan satu sudu susu segar.  Satukan campuran tadi kemudian gosok di wajah selama 5 minit.  Bair kering lepas tu bilas dengan air sejuk.

3.  Skrub badan
Nak bersihkan kulit tubuh korang dengan gula pun boleh.  Campur 3 sudu minyak sayur (pakai minyak zaitun lagi okay) dan 4 sudu gula.  Kemudian sapu pada badan dan gosok perlahan-lahan sebelum bilas dengan air panas suam.

4.  Tumit kaki kasar
Kalau tumit kaki dah kasar tu, why not sapu skrub gula & campuran minyak pudina. Gula membantu menyingkirkan sel kulit mati dan minyak membantu melembapkan serta melembutkan tumit kaki.

Selain tu jugak, sambil-sambil pakai skrub gula tu consume la sekali #DianzVitamin.  Sebabnya, #DianzVitamin akan menggalakkan lagi proses dalam merawat kulit korang tu.  Barula lagi pantas kesannya kan. 😊

So, jangan fikir gula setakat nak bagi maniskan minuman/makanan korang aje ye.  Sebab gula pun bagus untuk kecantikan korang jugak.  Jangan lupa amalkan selalu tips-tips ni okay.  Kurangkan manis dalam minuman, lebihkan manis pada kecantikan hehehe! 🤗
.
.
.
.
.
.
#dianzkualaketil #dianzsungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[GULA BUKAN SEKADAR MANISAN YE! 😁] Kalau cakap pasal gula, semua orang akan cakap gula ni sekadar untuk memaniskan makanan/minuman.  Tapi kalau terlebih gula kang tak baik pulak untuk kesihatan.  Korang tau tak sebenarnya gula pun berfungsi untuk kecantikan jugak tau! 😲

Antara kegunaan gula dalam kecantikan yang korang boleh manfaatkan adalah:

1. Skrub bibir
Bibir kering & menggelupas keteww?  Why not basahkan jari korang dengan air kemudian lumurkan dengan gula.  Selepas tu, gosok dengan lembut pada bibir ye. 
2.  Skrub muka
Skrub gula pada muka berfungsi dalam membersihkan, melicinkan dan melembutkan kulit korang.  Campur satu sudu gula, satu sudu tepung beras dan satu sudu susu segar.  Satukan campuran tadi kemudian gosok di wajah selama 5 minit.  Bair kering lepas tu bilas dengan air sejuk.

3.  Skrub badan
Nak bersihkan kulit tubuh korang dengan gula pun boleh.  Campur 3 sudu minyak sayur (pakai minyak zaitun lagi okay) dan 4 sudu gula.  Kemudian sapu pada badan dan gosok perlahan-lahan sebelum bilas dengan air panas suam.

4.  Tumit kaki kasar
Kalau tumit kaki dah kasar tu, why not sapu skrub gula & campuran minyak pudina.  Gula membantu menyingkirkan sel kulit mati dan minyak membantu melembapkan serta melembutkan tumit kaki.

Selain tu jugak, sambil-sambil pakai skrub gula tu consume la sekali #DianzVitamin.  Sebabnya, #DianzVitamin akan menggalakkan lagi proses dalam merawat kulit korang tu.  Barula lagi pantas kesannya kan. 😊

So, jangan fikir gula setakat nak bagi maniskan minuman/makanan korang aje ye.  Sebab gula pun bagus untuk kecantikan korang jugak.  Jangan lupa amalkan selalu tips-tips ni okay.  Kurangkan manis dalam minuman, lebihkan manis pada kecantikan hehehe! 🤗
.
.
.
.
.
.
#dianzkualaketil #dianzsungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
4 0 10 September, 2019

[USAHA JUGAK SAMPAI JERAWAT KURANG! 😉] Betulla pepatah ada cakap, usaha tangga kejayaan. Sis usaha consume #DianzVitamin sampai 3 botol. Hasilnya, makin kurang jerawat sis tau. Tak lama lagi peloles la kulit sis! 😍
.
.
.
.
.
.
#dianzkualaketil #dianzsungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare

[USAHA JUGAK SAMPAI JERAWAT KURANG! 😉] Betulla pepatah ada cakap, usaha tangga kejayaan.  Sis usaha consume #DianzVitamin sampai 3 botol.  Hasilnya, makin kurang jerawat sis tau.  Tak lama lagi peloles la kulit sis! 😍
.
.
.
.
.
.
#dianzkualaketil #dianzsungaipetani #dianzvitamin #vitaminc #dianzkedah #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dealerdianz #agendianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
1 0 10 September, 2019

.
💧BEST FACE ESSENCE EVER 💧
‼️ HOT SELLER ‼️Use daily to hydrate + firming + whitening skin 💙
.
.
EVERYONE LOVE IT !! 👍🏻
TRY NOW ITS WORTH IT !
Give your skin some love and hydration + firming + young skin + whitening + reduce pores with this magical essence !! Instant Result with NATURAL INGREDIENTS like ALOE VERA 💧 CUCUMBER 🥒 VITAMIN C , VITAMIN E , CHAMOMILE 🌸🌸🌸
.
.
🌟 EASY ABSORB
🌟 NO CLOG PORES
🌟 SUITABLE ALL SKIN TYPES
🌟 SUITABLE OILY / COMBINATION/ ACNE
/ LARGE PORES SKIN
.
.
————————————————————————
💦 BENEFITS NAETIS ANTI AGING FACE ESSENCE 💦
.
🌼 Lifting falling cheek and make it beautiful when you smile.
🌼 Reduces wrinkles and age lines formed on your face due to stress and an increase in your age.
🌼 Minimize the pores of the face so that your face is no longer sweating and greasy.
🌼 Moisturizing the skin while giving a glowing effect.
🌼 Brightens the skin without painful exfoliation.
🌼 Treat acne and freckles.
————————————————————————
.
See the results even on your first usage and feel the difference by yourself! Get now 😍😍😍
.
Just click link in bio now before sold out !! LIMITED STOCK ‼️‼️‼️FAST SELLING while stocks last ‼️

.
💧BEST FACE ESSENCE EVER 💧
‼️ HOT SELLER ‼️Use daily to hydrate + firming + whitening skin 💙
.
.
EVERYONE LOVE IT !! 👍🏻
TRY NOW ITS WORTH IT !
Give your skin some love and hydration + firming + young skin + whitening + reduce pores with this magical essence !! Instant Result with NATURAL INGREDIENTS like ALOE VERA 💧 CUCUMBER 🥒 VITAMIN C , VITAMIN E , CHAMOMILE 🌸🌸🌸
.
.
🌟 EASY ABSORB
🌟 NO CLOG PORES
🌟 SUITABLE ALL SKIN TYPES
🌟 SUITABLE OILY / COMBINATION/ ACNE
/ LARGE PORES SKIN
.
.
————————————————————————
💦 BENEFITS NAETIS ANTI AGING FACE ESSENCE 💦
.
🌼 Lifting falling cheek and make it beautiful when you smile.
🌼 Reduces wrinkles and age lines formed on your face due to stress and an increase in your age.
🌼 Minimize the pores of the face so that your face is no longer sweating and greasy.
🌼 Moisturizing the skin while giving a glowing effect.
🌼 Brightens the skin without painful exfoliation.
🌼 Treat acne and freckles.
————————————————————————
.
See the results even on your first usage and feel the difference by yourself! Get now 😍😍😍
.
Just click link in bio now before sold out !! LIMITED STOCK ‼️‼️‼️FAST SELLING while stocks last ‼️
16 1 10 September, 2019

Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence
.
Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming
.
If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM now! 🌸

Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence
.
Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal  and restore your skin without harming
.
If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM  now! 🌸
2 1 10 September, 2019

BLACKHEAD vs WHITEHEADS

Lelaki atau Wanita mesti mengalami masalah ni kan?

Kaum wanita yg byk mengalami mslh ni mgkin kerap memakai alat solek dan sebagainya

Tapi lelaki x memakai alat solek?
Mcm mana boleh ada whitehead or Blackhead plak kan ?

Lebihan minyak yg terhasil di atas permukaan kulit dan kotoran drpd kwsn sekeliling yg menyebabkn liang pori tersumbat. Disebabkn itu, minyak dan kotoran tadi terhasil menjadi whitehead & Blackhead.

Whitehead adalah liang pori yg tersumbat dan ditutupi oleh satu lapisan kulit yg nipis dan berwarna putih, Whitehead ni juga mcm jerawat tetapi masih belum merah dan x sakit.

Blackhead pula terjadi apabila Whitehead kita biarkan lama membiak kat muka kita ni

Berwarna hitam di atas dan tidak ditutupi oleh lapisan kulit.

So korang untuk mencegah muka kita ni dari Whitehead or Blackhead korang kena amalkn tips ni 👇

1) MASKER / SCRUB MUKA

Pilih Scrub/Masker yg sesuai dgn kulit korang. Lakukan 2 3 kali seminggu. Scrub/masker dapat menanggalkn sel2 kulit mati & membuang lapisan kotor di kwsn permukaan kulit muka korang tu. Mask ni juga dapat menanggalkn sel2 kulit mati.

Jangan ingat dengan pencuci muka je kita dah yakin kulit muka bersih ye 😉 .
.
.
.

#LeaderTeamAyinDhia #DianzMaskAndMoist #DianzCod #viral #whitehead #blackhead #kulitmati #rawatkulit #kulitlicin #kulitcerah #kulitsihat #kulitcantik #liangporibesar #moisturizer #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #tipscantik #agentsahdianz #AgentDianzVitamin #AgentDianzKedah #AgentDianzPokokSena #trustedseller #codalorstar #codkualanerang #codpokoksena

BLACKHEAD vs WHITEHEADS

Lelaki atau Wanita mesti mengalami masalah ni kan?

Kaum wanita yg byk mengalami mslh ni mgkin  kerap memakai alat solek dan sebagainya

Tapi lelaki x memakai alat solek?
Mcm mana boleh ada whitehead or Blackhead plak kan ?

Lebihan minyak yg terhasil di atas permukaan kulit dan kotoran drpd kwsn sekeliling yg menyebabkn liang pori tersumbat. Disebabkn itu, minyak dan kotoran tadi terhasil menjadi whitehead & Blackhead.

Whitehead adalah liang pori yg tersumbat dan ditutupi oleh satu lapisan kulit yg nipis dan berwarna putih, Whitehead ni juga mcm jerawat tetapi masih belum merah dan x sakit.

Blackhead pula terjadi apabila Whitehead kita biarkan lama membiak kat muka kita ni

Berwarna hitam di atas dan tidak ditutupi oleh lapisan kulit.

So korang untuk mencegah muka kita ni dari Whitehead or Blackhead korang kena amalkn tips ni 👇

1) MASKER / SCRUB MUKA

Pilih Scrub/Masker  yg sesuai dgn kulit korang. Lakukan 2 3 kali seminggu. Scrub/masker  dapat menanggalkn sel2 kulit mati & membuang lapisan kotor di kwsn permukaan kulit muka korang tu. Mask ni juga dapat menanggalkn sel2 kulit mati.

Jangan ingat dengan pencuci muka je kita dah yakin kulit muka bersih ye 😉 .
.
.
.

#LeaderTeamAyinDhia #DianzMaskAndMoist #DianzCod #viral #whitehead #blackhead #kulitmati #rawatkulit #kulitlicin #kulitcerah #kulitsihat #kulitcantik #liangporibesar #moisturizer #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #tipscantik #agentsahdianz #AgentDianzVitamin #AgentDianzKedah #AgentDianzPokokSena #trustedseller #codalorstar #codkualanerang #codpokoksena
2 0 10 September, 2019

BLACKHEAD vs WHITEHEADS

Lelaki atau Wanita mesti mengalami masalah ni kan?

Kaum wanita yg byk mengalami mslh ni mgkin kerap memakai alat solek dan sebagainya

Tapi lelaki x memakai alat solek?
Mcm mana boleh ada whitehead or Blackhead plak kan ?

Lebihan minyak yg terhasil di atas permukaan kulit dan kotoran drpd kwsn sekeliling yg menyebabkn liang pori tersumbat. Disebabkn itu, minyak dan kotoran tadi terhasil menjadi whitehead & Blackhead.

Whitehead adalah liang pori yg tersumbat dan ditutupi oleh satu lapisan kulit yg nipis dan berwarna putih, Whitehead ni juga mcm jerawat tetapi masih belum merah dan x sakit.

Blackhead pula terjadi apabila Whitehead kita biarkan lama membiak kat muka kita ni

Berwarna hitam di atas dan tidak ditutupi oleh lapisan kulit.

So korang untuk mencegah muka kita ni dari Whitehead or Blackhead korang kena amalkn tips ni 👇

1) MASKER / SCRUB MUKA

Pilih Scrub/Masker yg sesuai dgn kulit korang. Lakukan 2 3 kali seminggu. Scrub/masker dapat menanggalkn sel2 kulit mati & membuang lapisan kotor di kwsn permukaan kulit muka korang tu. Mask ni juga dapat menanggalkn sel2 kulit mati.

Jangan ingat dengan pencuci muka je kita dah yakin kulit muka bersih ye 😉 .
.
.

#LeaderTeamAyinDhia #DianzMaskAndMoist #DianzCod #viral #whitehead #blackhead #kulitmati #rawatkulit #kulitlicin #kulitcerah #kulitsihat #kulitcantik #liangporibesar #moisturizer #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #tipscantik #agentsahdianz #AgentDianzVitamin #AgentDianzKedah #AgentDianzPokokSena #trustedseller #codalorstar #codkualanerang #codpokoksena

BLACKHEAD vs WHITEHEADS

Lelaki atau Wanita mesti mengalami masalah ni kan?

Kaum wanita yg byk mengalami mslh ni mgkin  kerap memakai alat solek dan sebagainya

Tapi lelaki x memakai alat solek?
Mcm mana boleh ada whitehead or Blackhead plak kan ?

Lebihan minyak yg terhasil di atas permukaan kulit dan kotoran drpd kwsn sekeliling yg menyebabkn liang pori tersumbat. Disebabkn itu, minyak dan kotoran tadi terhasil menjadi whitehead & Blackhead.

Whitehead adalah liang pori yg tersumbat dan ditutupi oleh satu lapisan kulit yg nipis dan berwarna putih, Whitehead ni juga mcm jerawat tetapi masih belum merah dan x sakit.

Blackhead pula terjadi apabila Whitehead kita biarkan lama membiak kat muka kita ni

Berwarna hitam di atas dan tidak ditutupi oleh lapisan kulit.

So korang untuk mencegah muka kita ni dari Whitehead or Blackhead korang kena amalkn tips ni 👇

1) MASKER / SCRUB MUKA

Pilih Scrub/Masker  yg sesuai dgn kulit korang. Lakukan 2 3 kali seminggu. Scrub/masker  dapat menanggalkn sel2 kulit mati & membuang lapisan kotor di kwsn permukaan kulit muka korang tu. Mask ni juga dapat menanggalkn sel2 kulit mati.

Jangan ingat dengan pencuci muka je kita dah yakin kulit muka bersih ye 😉 .
.
.

#LeaderTeamAyinDhia #DianzMaskAndMoist #DianzCod #viral #whitehead #blackhead #kulitmati #rawatkulit #kulitlicin #kulitcerah #kulitsihat #kulitcantik #liangporibesar #moisturizer #peloles #pokoksena #kualanerang #alorstar #hutankampung #promosi #LulusKKM #tipscantik #agentsahdianz #AgentDianzVitamin #AgentDianzKedah #AgentDianzPokokSena #trustedseller #codalorstar #codkualanerang #codpokoksena
2 0 10 September, 2019

TERBUKTI! Testimony Baru Pengguna @sabun.amarasuki
.
Semua yang telah mencoba sabun Amarasuki banyak sekali mereka mengatakan setelah pemakaian kulit menjadi lebih bersih bebas komedo, kotoran, jerawat dan lebih lembut
.
Produk sangat Aman, sudah terdaftar di BPOM dengan No. NA18191232493
.
Tunggu apalagi... Pesan Sekarang juga.. Hanya 50K / pcs (50gr)
.
Check bio @sabun.amarasuki
.

Info Produk (WA) :
Bit.ly/info-amarasuki
.
Beli via Tokopedia:
Bit.ly/beli-ditokopedia
.
Beli via shopee_id :
Bit.ly/beli-dishopee
.
#sabun #wajah #muka #komedo #kulit #flekhitam #vitaminc #oliveoil #collagen #minyakzaitun #keriput #antiaging #fresh #lembut #Clean #kecantikan #beautiful #murah #beli #pesan #cerah #bogor #bpom #halal #mui #solusi #amarasuki #nano #silvergt #blackhead

TERBUKTI! Testimony Baru Pengguna @sabun.amarasuki
.
Semua yang telah mencoba sabun Amarasuki banyak sekali mereka mengatakan setelah pemakaian kulit menjadi lebih bersih bebas komedo, kotoran, jerawat dan lebih lembut
.
Produk sangat Aman, sudah terdaftar di BPOM dengan No. NA18191232493
.
Tunggu apalagi... Pesan Sekarang juga.. Hanya 50K / pcs (50gr)
.
Check bio @sabun.amarasuki
.

Info Produk (WA) :
Bit.ly/info-amarasuki
.
Beli via Tokopedia:
Bit.ly/beli-ditokopedia
. 
Beli via shopee_id :
Bit.ly/beli-dishopee
. 
#sabun #wajah #muka #komedo #kulit #flekhitam #vitaminc #oliveoil #collagen #minyakzaitun #keriput #antiaging #fresh #lembut #Clean #kecantikan #beautiful #murah #beli #pesan #cerah #bogor #bpom #halal #mui #solusi #amarasuki #nano #silvergt #blackhead
7 0 10 September, 2019

Terima kasih Sinar Harian atas artikel kisah jatuh bangun founder kami, Mylea. Bukan mudah nak berjaya, tp jika kena cara, buat sungguh2 berbekalkan ilmu dan selok belok dunia perniagaan, tak mustahil sekelip mata je boleh merubah nasib dengan izinNya. .
Founder Mylea ikhlas nk ajak semua jika nak ubah hidup, ubah tahap kewangan, keluar dari belenggu hutang, hidup dgn lebih harmoni, tenang dan paling penting bahagia selalu jom sama2 join Jemaah Mylea. .
Kami akan cuba bantu sedaya upaya, sediakan marketing tools, live coaching, coaching face to face, tapi paling utama, kita harus kene bantu diri kita sendiri dulu baru org lain blh bantu kita.
.
Kami nak bantu lebih ramai suri rumah utk jana pendapatan minima 1k - 3k sebulan hanya dari rumah sahaja dengan TANPA SEBARANG MODAL inshaAllah.
.
Join Join Jemaah Mylea Dan Kita Meroket Berjemaah.. 🚀🚀🚀
.
.
www.wasap.my/60176372213/nakjoindsmylea

Terima kasih Sinar Harian atas artikel kisah jatuh bangun founder kami, Mylea. Bukan mudah nak berjaya, tp jika kena cara, buat sungguh2 berbekalkan ilmu dan selok belok dunia perniagaan, tak mustahil sekelip mata je boleh merubah nasib dengan izinNya. .
Founder Mylea ikhlas nk ajak semua jika nak ubah hidup, ubah tahap kewangan, keluar dari belenggu hutang, hidup dgn lebih harmoni, tenang dan paling penting bahagia selalu jom sama2 join Jemaah Mylea. .
Kami akan cuba bantu sedaya upaya, sediakan marketing tools, live coaching, coaching face to face, tapi paling utama, kita harus kene bantu diri kita sendiri dulu baru org lain blh bantu kita.
.
Kami nak bantu lebih ramai suri rumah utk jana pendapatan minima 1k - 3k sebulan hanya dari rumah sahaja dengan TANPA SEBARANG MODAL inshaAllah.
.
Join Join Jemaah Mylea Dan Kita Meroket Berjemaah.. 🚀🚀🚀
.
.
www.wasap.my/60176372213/nakjoindsmylea
7 2 10 September, 2019

وقتی داشتم اینو نگاه میکردم یه استرسی کل وجودمو گرفته بود که آیااا قبل از اینکه فیلم تموم بشه همشو درمیاره یا نه؟ وقتی همشو دراورد یه نفس راااحتی کشیدم.که یهووو رفت سراغ جوش بعدی و ضدحال شد😭
#blackheadextraction #blackhead# #blackheadextraction #softpopallaboutpores #pimplepopper #blackheadextraction whiteheadextraction #acne #zit #kist #pimple #pimples #جوش #علت_جوش #جوش_گوش #جوش_زیر_پوستی #چندش #جوش_سرسیاه_بینی

وقتی داشتم اینو نگاه میکردم یه استرسی کل وجودمو گرفته بود که آیااا قبل از اینکه فیلم تموم بشه همشو درمیاره یا نه؟ وقتی همشو دراورد یه نفس راااحتی کشیدم.که یهووو رفت سراغ جوش بعدی و ضدحال شد😭
#blackheadextraction #blackhead# #blackheadextraction #softpopallaboutpores#pimplepopper #blackheadextraction whiteheadextraction #acne #zit #kist #pimple#pimples #جوش #علت_جوش #جوش_گوش #جوش_زیر_پوستی #چندش #جوش_سرسیاه_بینی
1,064 40 10 September, 2019

#Repost @the.master.aesthetician
• • • • • •
I get asked all the time tips to get rid of pimples faster or what you can do at home to treat, so here are a few of my tried, tested and true tips!
.
.
🥄 Metal Spoon, run a metal spoon under hot water, then press onto pimple, leave till it no longer feels warm. Repeat several times till no longer feels warm. This will either help it dissipate or come to a head.
.
.
🍯 Raw Manuka Honey, use as a spot tx or a mask. It is antibacterial, anti inflammatory and a humectant. When using as a spot tx put a band aid over it to sleep in it! Must be RAW MANUKA!
.
.
💊 Advil/Aspirin, you can either break open an Advil liquid gel and put on pimple to decrease swelling or crush up aspirin (aspirin has salicylic in it) and mix with water into a paste and apply to pimple.
.
.
❄️ Cold Roller/Ice, reduce inflammation with a cold roller or ice cube @glowskincarela has bomb cold rollers!
.
.
⛑ Hydrocolloid Patch, leave this on overnight to greatly decrease pimple! My favs are @peaceoutskincare acne patches, @hero.cosmetics patches and @avarellecosmetics acne patches
.
.
🥚 Sulfur Mask, spot tx overnight or mask! Sulfur is antibacterial and anti-inflammatory! My fav is by @zoskinhealth .
.
💧 Visine Drops, or @lumifydrops helps reduce redness of pimple as it’s a vasoconstrictor!
.
.
💉 When all else fails or you have a deep painful one go get a Kenalog shot! Cortisone is a class of medication that reduces inflammation of acne. Inflammation is responsible for redness, swelling and pain associated with acne cysts. Cortisone shots improve these symptoms. The purpose of the cortisone is to shrink the swollen wall of the cyst, but it has no effect on the pus. The injections are meant for those with acne cysts, typically a quarter of an inch or larger in size. These injections are for the most severe cystic acne.
...
#pimples #masteresthetician #skin #zit #skincareproducts #pimple #esthetician #aesthetician #zits #skincareblogger #acnetips #seattle #bellevuewa #facial #seattlewa #seattleblogger #dermatology #cosmeticsurgery #plasticsurgery #blackhead #themasteraesthetician #skinspirit #facials #beauty #skincare #skincareroutine #acne

#Repost @the.master.aesthetician
• • • • • •
I get asked all the time tips to get rid of pimples faster or what you can do at home to treat, so here are a few of my tried, tested and true tips!
.
.
🥄 Metal Spoon, run a metal spoon under hot water, then press onto pimple, leave till it no longer feels warm. Repeat several times till no longer feels warm. This will either help it dissipate or come to a head.
.
.
🍯 Raw Manuka Honey, use as a spot tx or a mask. It is antibacterial, anti inflammatory and a humectant. When using as a spot tx put a band aid over it to sleep in it! Must be RAW MANUKA!
.
.
💊 Advil/Aspirin, you can either break open an Advil liquid gel and put on pimple to decrease swelling or crush up aspirin (aspirin has salicylic in it) and mix with water into a paste and apply to pimple.
.
.
❄️ Cold Roller/Ice, reduce inflammation with a cold roller or ice cube @glowskincarela has bomb cold rollers!
.
.
⛑ Hydrocolloid Patch, leave this on overnight to greatly decrease pimple! My favs are @peaceoutskincare acne patches, @hero.cosmetics patches and @avarellecosmetics acne patches
.
.
🥚 Sulfur Mask, spot tx overnight or mask! Sulfur is antibacterial and anti-inflammatory! My fav is by @zoskinhealth .
.
💧 Visine Drops, or @lumifydrops helps reduce redness of pimple as it’s a vasoconstrictor!
.
.
💉 When all else fails or you have a deep painful one go get a Kenalog shot! Cortisone is a class of medication that reduces inflammation of acne. Inflammation is responsible for redness, swelling and pain associated with acne cysts. Cortisone shots improve these symptoms. The purpose of the cortisone is to shrink the swollen wall of the cyst, but it has no effect on the pus. The injections are meant for those with acne cysts, typically a quarter of an inch or larger in size. These injections are for the most severe cystic acne.
...
#pimples #masteresthetician #skin #zit #skincareproducts #pimple #esthetician #aesthetician #zits #skincareblogger #acnetips #seattle  #bellevuewa #facial #seattlewa #seattleblogger #dermatology #cosmeticsurgery #plasticsurgery #blackhead #themasteraesthetician #skinspirit #facials #beauty #skincare #skincareroutine #acne
6 0 10 September, 2019

BERUS SOLEKAN berkualiti semestinya membuatkan hasil solekan anda nampak lebih kemas! .
.
Ada banyak pilihan berus solekan di pasaran. Ada yang murah dan ada mahal. .
.
Namun kebanyakan berus solekan terdapat di pasaran adalah menggunakan bulu binatang yang biasanya terdiri daripada bulu kambing, kuda juga khinzir dll. .
.
Berus solekan dari bulu binatang yang banyak terdapat di pasaran dikenali sebagai Brush Bristle kerana harga yang relatif lebih murah dan memberikan hasil solekan yang sempurna. Walaupun bulu sintetik sekarang banyak yang berkualiti tinggi dan sangat baik.
.
.
BERHATI HATI memilih Berus Solekan agar tidak terguna Berus Solekan yang diperbuat dari Bulu Khinzir.
.
.
Produk Mary Kay mengamalkan konsep 'NO ANIMAL TESTING' dan tidak menyokong penggunaan binatang dalam produk penjagaan wajah mahupun kosmetik. .
.
Berus Solekan Mary Kay diperbuat daripada Bulu Sintetik yang sangat berkualiti setaraf kualiti berus solekan di kaunter produk kosmetik antarabangsa. .
Koleksi Berus Solekan Mary Kay boleh didapati dalam bentuk set atau dibeli secara berasingan.
.
Untuk satu set Berus Solekan Mary Kay anda boleh miliki pada harga mampu milik, jauh lebih murah dari harga kaunter product dengan kualiti yang setanding!
.
.
Satu set Mary Kay Essential Brush Collection (boleh dibeli secara berasingan juga) mengandungi:
❤ Cheek Brush
❤ Powder Brush
❤ Eyeshadow Brush
❤ Eyeliner/Eyebrow Brush
❤ Crease Brush ❤ Beg Kosmetik
.
.
Inginkan hasil solekan wajah laksana solekan profesional? Pilihlah berus solekan yang berkualiti!
.
.
#MaryKay #MaryKayShahAlam #Blackhead #Whitehead #Brush #mask #Skinvigorate #SkinvigorateBrush #PencuciMuka #KulitPutih #KulitCerah #Glowing #KulitBersih #MukaBerminyak #MukaKering #MukaGlowing #RutinSkincare #SkincareRoutine #jeragat #SkincareRegime #SayaJualSkincare #SkincareShop #Skincareformen #SkincareTips #SkinRoutine #SkinGoals #InstaSkincare

BERUS  SOLEKAN  berkualiti semestinya membuatkan hasil solekan anda nampak lebih kemas! .
.
Ada banyak pilihan berus solekan di pasaran. Ada yang murah dan ada mahal. .
.
Namun kebanyakan berus solekan terdapat di pasaran adalah menggunakan bulu binatang yang biasanya terdiri daripada bulu kambing, kuda juga khinzir dll. .
.
Berus solekan dari bulu binatang yang banyak terdapat di pasaran dikenali sebagai Brush Bristle kerana harga yang relatif lebih murah dan memberikan hasil solekan yang sempurna. Walaupun bulu sintetik sekarang banyak yang berkualiti tinggi dan sangat baik.
.
.
BERHATI HATI memilih Berus Solekan agar tidak terguna Berus Solekan yang diperbuat dari Bulu Khinzir.
.
.
Produk Mary Kay mengamalkan konsep 'NO ANIMAL TESTING' dan tidak menyokong penggunaan binatang dalam produk penjagaan wajah mahupun kosmetik. .
.
Berus Solekan Mary Kay diperbuat daripada Bulu Sintetik yang sangat berkualiti setaraf kualiti berus solekan di kaunter produk kosmetik antarabangsa. .
Koleksi Berus Solekan Mary Kay boleh didapati dalam bentuk set atau dibeli secara berasingan.
.
Untuk satu set Berus Solekan Mary Kay anda boleh miliki pada harga mampu milik, jauh lebih murah dari harga kaunter product dengan kualiti yang setanding!
.
.
Satu set Mary Kay Essential Brush Collection (boleh dibeli secara berasingan juga) mengandungi:
❤ Cheek Brush
❤ Powder Brush
❤ Eyeshadow Brush
❤ Eyeliner/Eyebrow Brush
❤ Crease Brush ❤ Beg Kosmetik
.
.
Inginkan hasil solekan wajah laksana solekan profesional? Pilihlah berus solekan yang berkualiti!
.
.
#MaryKay #MaryKayShahAlam #Blackhead #Whitehead #Brush #mask #Skinvigorate #SkinvigorateBrush  #PencuciMuka #KulitPutih #KulitCerah #Glowing #KulitBersih  #MukaBerminyak #MukaKering #MukaGlowing #RutinSkincare #SkincareRoutine #jeragat #SkincareRegime #SayaJualSkincare #SkincareShop #Skincareformen #SkincareTips #SkinRoutine #SkinGoals #InstaSkincare
3 1 10 September, 2019
Geram nya tengok benda alah tu keluar 😱.
.
Masa  tarik masker fuhhh bersih rasa kulit 🙈
.
#jerawat #jeragat #maskertehhijau #maskergreentea#baqhetta #cleanser #skincare #serum #sedutwhitehead #blackhead #lipmate #glowing #sunscreen #alorsetar #sabah#sarawak #semenanjung #trustedseller
9 1 10 September, 2019

Top #blackhead posts

Read the caption carefully. There are steps to this procedure❤. An amazing remedy which will help you to get rid of blackheads and whiteheads for less than 10/- ❤❤.
.
. 😘Step 1: Exfoliate.
.
Take pea size toothpaste, add 1 tbsp of salt and mix well. Dip it with a soft clean brush and very gently exfoliate it for 2 minutes. Wipe it off with a clean cloth.
. 😘Step 2: Steam.
.
Take steam on your nose area properly.
.
😘 Step 3: Nose pack.
.
Take 1/2 tbsp of fullers earth and 1 tbsp of curd. Mix well and apply on your nose nicely for 15 minutes. Wash with ice-cold water. You can also apply ice on it.
.
Please, try it and see the results❤❤.
.
.
#skincare #skinhealth #skincaretips #skincarecommunity #organicbeauty #antiaging #cleanskin #iloveskincare #teamnomakeup #serums #skincareregime #skintips #skincarejunkie #naturalskincare #naturalremedies #moisturizer #esthetician #estheticianlife #skincaregoals #exfoliator #toner #cleanser #skintreatment #naturalbeauty #naturalsolutions #blackhead #blackheadremoval #whiteheads

Read the caption carefully. There are steps to this procedure❤. An amazing remedy which will help you to get rid of blackheads and whiteheads for less than 10/- ❤❤.
.
. 😘Step 1: Exfoliate.
.
Take pea size toothpaste, add 1 tbsp of salt and mix well. Dip it with a soft clean brush and very gently exfoliate it for 2 minutes. Wipe it off with a clean cloth.
. 😘Step 2: Steam.
.
Take steam on your nose area properly.
.
😘 Step 3: Nose pack.
.
Take 1/2 tbsp of fullers earth and 1 tbsp of curd. Mix well and apply on your nose nicely for 15 minutes. Wash with ice-cold water. You can also apply ice on it.
.
Please, try it and see the results❤❤.
.
.
#skincare #skinhealth #skincaretips #skincarecommunity #organicbeauty #antiaging #cleanskin #iloveskincare #teamnomakeup #serums #skincareregime #skintips #skincarejunkie #naturalskincare #naturalremedies #moisturizer #esthetician #estheticianlife #skincaregoals #exfoliator #toner #cleanser #skintreatment #naturalbeauty  #naturalsolutions #blackhead #blackheadremoval #whiteheads
8,412 74 26 August, 2019

Mates,dari kemarin banyak banget yang request Produk Skincare buat ngatasin komedo! So Yes! Storie persembahkan 8 Rekomendasi Skincare yang bisa kamu coba buat say bye to blackhead! Apa ajasih produknya?

_____
🌿Nature Republic Bamboo Charcoal
•Produk ini bermanfaat untuk ngecilin pori-pori kamu
•Bisa banget buat mencerahkan wajah kamu juga! •Dan yang pasti ini gampang banget digunakan!

____
🌑Biore Pore Pack
•Produk ini gampang banget ditemuin di mini market kesayangan kamu
•Harganya affordable
•Dan bermenfaat buat ngangkat komedo putih
•Dan, produk ini ada sensasi coolingnya! Feel fresh Mates

____
🌞Innisfree Jeju Volcanic Black Head
•Produk ini bermanfaat untuk melembapkan wajah kamu dan ngurangin sebum yang berlebihan
•Dan udah pasti dia berguna buat ngangkat komedo, dan ngecilin pori-pori
•So happy for this product!

____

Nah itu dia, produk Rekomendasi Storie buat say bye to black head. Kamu masih kepo sama review Skincare Buat ngilangin komedo lainnya? Yuk cek review lengkapnya di Aplikasi Storie!
_____
Temukan ReviewJujur soal Makeup, Skincare dan Tutorial Video Makeup lainnya di Aplikasi sekarang!!! Klik Link yang ada di Bio Ya Mates😍
_____
#ReviewJujur #StorieID #StorieOfficial #StoriePicks #Komedo #CaraMenghilangkanKomedo #BlackHead #NatureRepublic #Innisfree #Biore #wakeupandmakeup #tutorialmakeup #makeupvideo #inspirasicantikmu #muajakarta #makeupoftheday #mua #slave2beauty #allmodernmakeup #beauty
#beautybloggerindonesia
#tampilcantik #ivgbeauty #bunnyneedsmakeup #makeuptutvid #tutorialmakeuplg #ragamkecantikan_official

Mates,dari kemarin banyak banget yang request Produk Skincare buat ngatasin komedo! So Yes! Storie persembahkan 8 Rekomendasi Skincare yang bisa kamu coba buat say bye to blackhead! Apa ajasih produknya?

_____
🌿Nature Republic Bamboo Charcoal
•Produk ini bermanfaat untuk ngecilin pori-pori kamu
•Bisa banget buat mencerahkan wajah kamu juga! •Dan yang pasti ini gampang banget digunakan!

____
🌑Biore Pore Pack
•Produk ini gampang banget ditemuin di mini market kesayangan kamu
•Harganya affordable
•Dan bermenfaat buat ngangkat komedo putih
•Dan, produk ini ada sensasi coolingnya! Feel fresh Mates

____
🌞Innisfree Jeju Volcanic Black Head
•Produk ini bermanfaat untuk melembapkan wajah kamu dan ngurangin sebum yang berlebihan
•Dan udah pasti dia berguna buat ngangkat komedo, dan ngecilin pori-pori
•So happy for this product!

____

Nah itu dia, produk Rekomendasi Storie buat say bye to black head. Kamu masih kepo sama review Skincare Buat ngilangin komedo lainnya? Yuk cek review lengkapnya di Aplikasi Storie!
_____ 
Temukan ReviewJujur soal Makeup, Skincare dan Tutorial Video Makeup lainnya di Aplikasi sekarang!!! Klik Link yang ada di Bio Ya Mates😍 
_____
#ReviewJujur #StorieID #StorieOfficial #StoriePicks #Komedo #CaraMenghilangkanKomedo #BlackHead #NatureRepublic #Innisfree #Biore #wakeupandmakeup #tutorialmakeup #makeupvideo #inspirasicantikmu #muajakarta #makeupoftheday #mua #slave2beauty #allmodernmakeup #beauty
#beautybloggerindonesia
#tampilcantik #ivgbeauty #bunnyneedsmakeup #makeuptutvid #tutorialmakeuplg #ragamkecantikan_official
8,421 60 29 August, 2019

혹시.. 그거 블랙헤드 인가요?🧐
딸기코는 이제 그만🙅🏻
3스텝으로 블랙헤드 내 코에서 로그아웃🔌
.
[화산송이 블랙헤드 3스텝 프로그램]
Step.1 모공 오픈 시트로 모공을 불려주세요
Step.2 화산송이 블랙헤드 아웃 시트로 강력하게 제거!📛
Step.3 화산송이 모공 타이트닝 마스크로 마무리
.
어때요? 블랙헤드 제거 참~ 쉽죠?

혹시.. 그거 블랙헤드 인가요?🧐
딸기코는 이제 그만🙅🏻
3스텝으로 블랙헤드 내 코에서 로그아웃🔌
.
[화산송이 블랙헤드 3스텝 프로그램]
Step.1 모공 오픈 시트로 모공을 불려주세요
Step.2 화산송이 블랙헤드 아웃 시트로 강력하게 제거!📛
Step.3 화산송이 모공 타이트닝 마스크로 마무리
.
어때요? 블랙헤드 제거 참~ 쉽죠?
9,740 76 15 August, 2019

Mudah dan senang nak hilangkan jerawat dengan blackhead! Berbekalkan RM20 je tau! Nak tahu caranya ? Swipe up IG story untuk artikel penuh ☝🏻🧡
#hijabistamagazine
#hijabista
#mesocantik
#blackhead
#jerawat
#flawless

Mudah dan senang nak hilangkan jerawat dengan blackhead! Berbekalkan RM20 je tau! Nak tahu caranya ? Swipe up IG story untuk artikel penuh ☝🏻🧡
#hijabistamagazine
#hijabista
#mesocantik
#blackhead
#jerawat
#flawless
4,429 32 17 August, 2019

Comelnyaa @ardellaryana dan @nadzmiadhwa. Siapa sangka dari bestfriend boleh kahwin kan 😂-.
-
-
-
Credit @mstaronlineofficial

Comelnyaa @ardellaryana dan @nadzmiadhwa. Siapa sangka dari bestfriend boleh kahwin kan 😂-.
-
-
-
Credit @mstaronlineofficial
899 49 1 September, 2019

I get asked all the time tips to get rid of pimples faster or what you can do at home to treat, so here are a few of my tried, tested and true tips!
.
.
🥄 Metal Spoon, run a metal spoon under hot water, then press onto pimple, leave till it no longer feels warm. Repeat several times till no longer feels warm. This will either help it dissipate or come to a head.
.
.
🍯 Raw Manuka Honey, use as a spot tx or a mask. It is antibacterial, anti inflammatory and a humectant. When using as a spot tx put a band aid over it to sleep in it! Must be RAW MANUKA!
.
.
💊 Advil/Aspirin, you can either break open an Advil liquid gel and put on pimple to decrease swelling or crush up aspirin (aspirin has salicylic in it) and mix with water into a paste and apply to pimple.
.
.
❄️ Cold Roller/Ice, reduce inflammation with a cold roller or ice cube @glowskincarela has bomb cold rollers!
.
.
⛑ Hydrocolloid Patch, leave this on overnight to greatly decrease pimple! My favs are @peaceoutskincare acne patches, @hero.cosmetics patches and @avarellecosmetics acne patches
.
.
🥚 Sulfur Mask, spot tx overnight or mask! Sulfur is antibacterial and anti-inflammatory! My fav is by @zoskinhealth .
.
💧 Visine Drops, or @lumifydrops helps reduce redness of pimple as it’s a vasoconstrictor!
.
.
💉 When all else fails or you have a deep painful one go get a Kenalog shot! Cortisone is a class of medication that reduces inflammation of acne. Inflammation is responsible for redness, swelling and pain associated with acne cysts. Cortisone shots improve these symptoms. The purpose of the cortisone is to shrink the swollen wall of the cyst, but it has no effect on the pus. The injections are meant for those with acne cysts, typically a quarter of an inch or larger in size. These injections are for the most severe cystic acne.
...
#pimples #masteresthetician #skin #zit #skincareproducts #pimple #esthetician #aesthetician #zits #skincareblogger #acnetips #seattle #bellevuewa #facial #seattlewa #seattleblogger #dermatology #cosmeticsurgery #plasticsurgery #blackhead #themasteraesthetician #skinspirit #facials #beauty #skincare #skincareroutine #acne #skincarecommunity

I get asked all the time tips to get rid of pimples faster or what you can do at home to treat, so here are a few of my tried, tested and true tips!
.
.
🥄 Metal Spoon, run a metal spoon under hot water, then press onto pimple, leave till it no longer feels warm. Repeat several times till no longer feels warm. This will either help it dissipate or come to a head.
.
.
🍯 Raw Manuka Honey, use as a spot tx or a mask. It is antibacterial, anti inflammatory and a humectant. When using as a spot tx put a band aid over it to sleep in it! Must be RAW MANUKA!
.
.
💊 Advil/Aspirin, you can either break open an Advil liquid gel and put on pimple to decrease swelling or crush up aspirin (aspirin has salicylic in it) and mix with water into a paste and apply to pimple.
.
.
❄️ Cold Roller/Ice, reduce inflammation with a cold roller or ice cube @glowskincarela has bomb cold rollers!
.
.
⛑ Hydrocolloid Patch, leave this on overnight to greatly decrease pimple! My favs are @peaceoutskincare acne patches, @hero.cosmetics patches and @avarellecosmetics acne patches
.
.
🥚 Sulfur Mask, spot tx overnight or mask! Sulfur is antibacterial and anti-inflammatory! My fav is by @zoskinhealth .
.
💧 Visine Drops, or @lumifydrops helps reduce redness of pimple as it’s a vasoconstrictor!
.
.
💉 When all else fails or you have a deep painful one go get a Kenalog shot! Cortisone is a class of medication that reduces inflammation of acne. Inflammation is responsible for redness, swelling and pain associated with acne cysts. Cortisone shots improve these symptoms. The purpose of the cortisone is to shrink the swollen wall of the cyst, but it has no effect on the pus. The injections are meant for those with acne cysts, typically a quarter of an inch or larger in size. These injections are for the most severe cystic acne.
...
#pimples #masteresthetician #skin #zit #skincareproducts #pimple #esthetician #aesthetician #zits #skincareblogger #acnetips #seattle  #bellevuewa #facial #seattlewa #seattleblogger #dermatology #cosmeticsurgery #plasticsurgery #blackhead #themasteraesthetician #skinspirit #facials #beauty #skincare #skincareroutine #acne #skincarecommunity
2,591 101 8 September, 2019

Selain mengetahui jenis kulit yang kita miliki, mengetahui jenis jerawat juga merupakan hal yang penting!
Meskipun sekilas terlihat sama, nyatanya jerawat memiliki bentuk dan jenis yang beragam beauties!
.
1. Whiteheads dikenal juga dengan sebutan komedo dengan ciri bintik putih yang muncul pada pori-pori
.
2. Blackhead terjadi karena sumbatan pori-pori dan terekspos oleh udara sehingga teroksidasi dan membuat komedo berubah jadi kehitaman
.
3. Papula adalah jenis jerawat komedo yang mengalami inflamasi. Jerawat ini memiliki benjolan dan rona kemerahan
.
4. Putsula, Jenis jerawat ini memiliki bentuk seperti benjolan yang menyerupai papula namun terdapat mata seperti titik putih berupa nanah
.
5. nodula adalah jerawat yang berukuran besar, kemerahan, dan bisa bertaham cukup lama pada kulit .
Sudah tahu apa jenis jerawat mu beauties? Sharing yuk ! :)
.

#acne #jenisjerawat #blackhead #nodules #papules #whiteheads #pustules #nacrebeautycare #nacrebeautycaresharing

Selain mengetahui jenis kulit yang kita miliki, mengetahui jenis jerawat juga merupakan hal yang penting!
Meskipun sekilas terlihat sama, nyatanya jerawat memiliki bentuk dan jenis yang beragam beauties!
.
1. Whiteheads dikenal juga dengan sebutan komedo dengan ciri bintik putih yang muncul pada pori-pori
.
2. Blackhead terjadi karena sumbatan pori-pori dan terekspos oleh udara sehingga teroksidasi dan membuat komedo berubah jadi kehitaman
.
3. Papula adalah jenis jerawat komedo yang mengalami inflamasi. Jerawat ini memiliki benjolan dan rona kemerahan
.
4. Putsula, Jenis jerawat ini memiliki bentuk seperti benjolan yang menyerupai papula namun terdapat mata seperti titik putih berupa nanah
.
5. nodula adalah jerawat yang berukuran besar, kemerahan, dan bisa bertaham cukup lama pada kulit .
Sudah tahu apa jenis jerawat mu beauties? Sharing yuk ! :)
.

#acne #jenisjerawat #blackhead #nodules #papules #whiteheads #pustules #nacrebeautycare #nacrebeautycaresharing
2,275 8 7 September, 2019

[속보] “뜨거운 여름, 피지+땀+노폐물로
모공이 며칠 째 정체된 채로 있어...”
안돼요 안돼! 답답한 모공 시원~하게 해주려면??
.
1️⃣ 모공 속 피지, 노폐물까지 파.워.흡.착
👉🏻“수퍼 화산송이 클레이 무스 마스크 2X”
.
2️⃣ 수퍼 화산송이 클렌징 짝꿍템
👉🏻“화산송이 곤약 클렌징 스펀지”

[속보] “뜨거운 여름, 피지+땀+노폐물로
모공이 며칠 째 정체된 채로 있어...”
안돼요 안돼! 답답한 모공 시원~하게 해주려면??
.
1️⃣ 모공 속 피지, 노폐물까지 파.워.흡.착
👉🏻“수퍼 화산송이 클레이 무스 마스크 2X”
.
2️⃣ 수퍼 화산송이 클렌징 짝꿍템
👉🏻“화산송이 곤약 클렌징 스펀지”
5,606 27 15 August, 2019