#bougas Instagram Photos & Videos

bougas - 57.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougas and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
2.3
Average comment
0.6
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

hm awak awak semua dah terlepas promo kan☹️😭 harga dah pun jadi harga asal🥺 so kalau korang nak grab pada bila bila masa pun boleh👍🏻 korang semua boleh terus DM/whatsApp📲 link ada di bio, just click je🤗 perkhidmatan COD tersedia🚗& juga postage everyday📦
-
☘️ advanced serum : RM75✨
☘️ facial cleanser : RM 69✨
☘️ face scrub : RM 49✨
☘️ (1) set : RM 193✨
-
kindly DM/direct whatsApp📲+601137487881
-
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasviral #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyagent #bougaslovers

hm awak awak semua dah terlepas promo kan☹️😭 harga dah pun jadi harga asal🥺 so kalau korang nak grab pada bila bila masa pun boleh👍🏻 korang semua boleh terus DM/whatsApp📲 link ada di bio, just click je🤗 perkhidmatan COD tersedia🚗& juga postage everyday📦
-
☘️ advanced serum : RM75✨
☘️ facial cleanser : RM 69✨
☘️ face scrub : RM 49✨
☘️ (1) set : RM 193✨
-
kindly DM/direct whatsApp📲+601137487881
-
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasviral #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyagent #bougaslovers
2 0 3 hours ago

SHOUTOUT to PENGGUNA TEGAR BOUGAS ADVANCED SERUM📣📣
.
Pengguna Tegar Bougas Advanced Serum. Tahu kenapa berbaloi korang grab pakej promo ni? Sebab 1 botol serum tahan 2 bulan, kadang2 sampai 3 bulan. So 3 botol ni boleh buat stock sampai setengah tahun dah gaiss. Tak payah bayar postage banyak kali, dapat jimat RM5 lagi tu🥳🥳
.
Grab your package now‼️ Whatsapp 📲019-5115283 or click link whatsapp at bio❤️

SHOUTOUT to PENGGUNA TEGAR BOUGAS ADVANCED SERUM📣📣
.
Pengguna Tegar Bougas Advanced Serum. Tahu kenapa berbaloi korang grab pakej promo ni? Sebab 1 botol serum tahan 2 bulan, kadang2 sampai 3 bulan. So 3 botol ni boleh buat stock sampai setengah tahun dah gaiss. Tak payah bayar postage banyak kali, dapat jimat RM5 lagi tu🥳🥳
.
Grab your package now‼️ Whatsapp 📲019-5115283 or click link whatsapp at bio❤️
0 1 4 hours ago

FULLSET BOUGAS BEAUTY🥳🥳
.
Bougas Beauty ada apa ? Bougas Beauty ada Serum, Scrub and Cleanser. Fullset produk kita ni memang dapat banyak positif feedback dari ramai customer😍
.
And I'm happy to say FULLSET ni sekarang RM188 je gaiss! Siap FREE POSTAGE‼️🥳 Yes RM188 free postage. Kalau tak normal price RM193 exclude postage🙁
.
Jadi memang jimat berbaloi-baloi la citer dia!💃🏻💃🏻 Ha jom grab lekaih promo ni nak habis dah ni. Whatsapp 📲019-5115283 or click link whatsapp at bio

FULLSET BOUGAS BEAUTY🥳🥳
.
Bougas Beauty ada apa ? Bougas Beauty ada Serum, Scrub and Cleanser. Fullset produk kita ni memang dapat banyak positif feedback dari ramai customer😍
.
And I'm happy to say FULLSET ni sekarang RM188 je gaiss! Siap FREE POSTAGE‼️🥳 Yes RM188 free postage. Kalau tak normal price RM193 exclude postage🙁
.
Jadi memang jimat berbaloi-baloi la citer dia!💃🏻💃🏻 Ha jom grab lekaih promo ni nak habis dah ni. Whatsapp 📲019-5115283 or click link whatsapp at bio
0 1 4 hours ago

Dah ready nak tido dah ke korang? Jangan lupa cuci muka pakai cleanser bougas then apply serum bougas dulu okay 😉. Good Night everyone 😘

Dah ready nak tido dah ke korang? Jangan lupa cuci muka pakai cleanser bougas then apply serum bougas dulu okay 😉. Good Night everyone 😘
1 1 5 hours ago

Serlahkan kecantikan kulit wajah dgn #AdvancedSerum. Senang untuk korang bawa kemana sahaja, very travel-friendly. Bila korang amalkan secara konsisten, 2 kali sehari tanpa skip, kulit korang akan lebih lembut & segar sentiasa. Barulah glow!
-
Jom dapatkan #AdvancedSerum sekarang. Kulit cantik, tak perlu makeup tebal lagi 😉

Whatsapp Kak long ye 📲 010-8972087 atau klik je link kat bio tu ok.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas #bougasfacialcleanser
#bougasserum #bougascleanser
#advancedserum #serumhalal
#beauty #serum #serummuka
#skin #scrub #facescrub #serumbougas
#beautiful #bougasscrub #serumjerawat
#fashion #serumwaterbased
#skincare #setpenjagaanmuka #shop
#girls #scrubwajah #scrubbougas
#makeup #cleanser #bougascleanser
#makeupartist #bougasfacialcleanser

Serlahkan kecantikan kulit wajah dgn #AdvancedSerum. Senang untuk korang bawa kemana sahaja, very travel-friendly. Bila korang amalkan secara konsisten, 2 kali sehari tanpa skip, kulit korang akan lebih lembut & segar sentiasa. Barulah glow!
-
Jom dapatkan #AdvancedSerum sekarang. Kulit cantik, tak perlu makeup tebal lagi 😉

Whatsapp Kak long ye 📲 010-8972087 atau klik je link kat bio tu ok.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas #bougasfacialcleanser
#bougasserum #bougascleanser
#advancedserum #serumhalal
#beauty #serum #serummuka
#skin #scrub #facescrub #serumbougas
#beautiful #bougasscrub #serumjerawat
#fashion #serumwaterbased
#skincare #setpenjagaanmuka #shop 
#girls #scrubwajah #scrubbougas
#makeup #cleanser #bougascleanser
#makeupartist #bougasfacialcleanser
2 0 5 hours ago

Korang tak nak ke skin macam @zirahjamal 🤭 Pakai face scrub boleh hilangkan blackhead and whitehead tau. Sel2 kulit mati pun dah takde lepas scrub dengan #bougasfacescrub . Sale masih onzzz korang🔥🔥🔥 tinggal lebih kurang 1 jam ni. Lepasni susah dah nak dapat harga berbaloi ni.
.
.
.
#JaguarRiches #TeamPIKA #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyklang #stokisbougasbeauty #bougasbeautyshahalam #uitmshahalam #uitm #facescrub #bougasfacescrub #Agentwanted #dropshipwanted #ernibougas #elfiraloy  #skincare #skincareroutine #cleanser #bougas #klang #shahalam #puncakalam #uitmpuncakalam

Korang tak nak ke skin macam @zirahjamal 🤭 Pakai face scrub boleh hilangkan blackhead and whitehead tau. Sel2 kulit mati pun dah takde lepas scrub dengan #bougasfacescrub . Sale masih onzzz korang🔥🔥🔥 tinggal lebih kurang 1 jam ni. Lepasni susah dah nak dapat harga berbaloi ni.
.
.
.
#JaguarRiches#TeamPIKA #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyklang #stokisbougasbeauty #bougasbeautyshahalam #uitmshahalam #uitm #facescrub #bougasfacescrub #Agentwanted #dropshipwanted #ernibougas #elfiraloy  #skincare #skincareroutine #cleanser #bougas #klang #shahalam#puncakalam#uitmpuncakalam
2 0 5 hours ago

FEEDBACK Bougas Serum from our customer 😊
.
❤️ Waterbased serum dan tidak berminyak
❤️ Membantu merawat kulit kusam.
❤️ Menjadi kan kulit lebih halus, licin dan cerah.
❤️ Membantu mengurangkan parut.
❤️ Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
.
😍 Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
😍 Halal / KKM / SIRIM.

Harga : RM 75 exclude postage

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas #bougasfacialcleanser
#bougasserum #bougascleanser
#advancedserum #serumhalal
#beauty #serum #serummuka
#skin #scrub #facescrub #serumbougas
#beautiful #bougasscrub #serumjerawat
#fashion #serumwaterbased #elfiraloy
#skincare #setpenjagaanmuka
#girls #scrubwajah #scrubbougas
#makeup #cleanser #bougascleanser
#makeupartist #bougasfacialcleanser

FEEDBACK Bougas Serum from our customer 😊
.
❤️ Waterbased serum dan tidak berminyak
❤️ Membantu merawat kulit kusam.
❤️ Menjadi kan kulit lebih halus, licin dan cerah.
❤️ Membantu mengurangkan parut.
❤️ Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
.
😍 Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
😍 Halal / KKM / SIRIM.

Harga : RM 75 exclude postage

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas #bougasfacialcleanser
#bougasserum #bougascleanser
#advancedserum #serumhalal
#beauty #serum #serummuka
#skin #scrub #facescrub #serumbougas
#beautiful #bougasscrub #serumjerawat
#fashion #serumwaterbased #elfiraloy
#skincare #setpenjagaanmuka
#girls #scrubwajah #scrubbougas
#makeup #cleanser #bougascleanser
#makeupartist #bougasfacialcleanser
2 0 5 hours ago

Sekarang dah takyah risau kulit berjerawat merah-merah, lepas je pakai #advancedserum alhamdulillah its works on my skin! 😍
-
Siapa tengah mengalami kulit muka jerawat merah macam kastemer kita nie? Komen sikit nak tengok berapa ramai. Sebab kita nak bagi something special kat korang! 😱

#bougasbeauty #bougasbeautymelaka #bougasbeautyalorgajah #bougasbeautypagoh #bougasbeautymuar #bougasbeautyjohor #bougas beautytampin #bougasbeautydee #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautyqueen #bougasbeautyteamdee #bougasbeautysale

Sekarang dah takyah risau kulit berjerawat merah-merah, lepas je pakai #advancedserum alhamdulillah its works on my skin! 😍
-
Siapa tengah mengalami kulit muka jerawat merah macam kastemer kita nie? Komen sikit nak tengok berapa ramai. Sebab kita nak bagi something special kat korang! 😱

#bougasbeauty#bougasbeautymelaka#bougasbeautyalorgajah#bougasbeautypagoh#bougasbeautymuar#bougasbeautyjohor#bougas beautytampin#bougasbeautydee#bougasbeautyserum#bougasbeautyhq#bougasbeautyqueen#bougasbeautyteamdee#bougasbeautysale
1 0 5 hours ago

SCRUB JE WHITEHEAD HILANG?
.

Bougas Face Scrub ni memang best sebab memang meletopss pun effect dia tu. Semua pakat nak scrub setiap hari tapi tak boleh kann
.
Jom share dengan kawan-kawan, adik beradik korang join pakej promo ni. Nanti sama-sama dapat jimat gaiss💃🏻💃🏻
.
1 HOUR LEFT‼️
.
#blissfulsale Bougas Beauty!
Pakej A : serum + any Bougas product = LESS RM5
Pakej B : serum + any 2 Bougas product = LESS RM5 + FREE POSTAGE‼️🥳
.
Choose your package now‼️💃🏻 Whatsapp 📲019-5115283 for order or click link whatsapp at bio❤️

SCRUB JE WHITEHEAD HILANG?
.

Bougas Face Scrub ni memang best sebab memang meletopss pun effect dia tu. Semua pakat nak scrub setiap hari tapi tak boleh kann
.
Jom share dengan kawan-kawan, adik beradik korang join pakej promo ni. Nanti sama-sama dapat jimat gaiss💃🏻💃🏻
.
1 HOUR LEFT‼️
.
#blissfulsale Bougas Beauty!
Pakej A : serum + any Bougas product = LESS RM5
Pakej B : serum + any 2 Bougas product = LESS RM5 + FREE POSTAGE‼️🥳
.
Choose your package now‼️💃🏻 Whatsapp 📲019-5115283 for order or click link whatsapp at bio❤️
0 1 5 hours ago

KUALITI ATAU KUANTITI
.
Mana satu yang anda pilih? Kalau sis fida. Fida akan pilih kualiti 💋 Sebab apa? Bila kualiti tinggi itu bermakna produk yang kita guna yang kita consume adalah selamat. Dan bukan sembarangan produk seperti timbang kilo🤗
.
Kalau anda pilih harga murah dan kuantiti banyak tapi akan memudaratkan diri kita mesti lagi rugi kan 😭 buatlah pilihan bijak ya sayang semua ❤️
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Agent & Dropship Wanted
.
.
#bougasbeauty #bougas #bougasserum #bougasfacescrub #bougashq #bougascleanser #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasjohorbahru #agentwanted #dropshipwanted #bougasjohor #kecantikan #viral #skincareviral #elfiraloy #elfirabougas #masalahjerawat #jomcantik #instafamous #neelofa #bougaskualalumpur #bougaskedah #bougasmelaka #bougasnegerisembilan #bougasoriginal #bougasoriginalhq #jombuatduit #ucanduit

KUALITI ATAU KUANTITI
.
Mana satu yang anda pilih? Kalau sis fida. Fida akan pilih kualiti 💋 Sebab apa? Bila kualiti tinggi itu bermakna produk yang kita guna yang kita consume adalah selamat. Dan bukan sembarangan produk seperti timbang kilo🤗
.
Kalau anda pilih harga murah dan kuantiti banyak tapi akan memudaratkan diri kita mesti lagi rugi kan 😭 buatlah pilihan bijak ya sayang semua ❤️
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Agent & Dropship Wanted
.
.
#bougasbeauty #bougas #bougasserum #bougasfacescrub #bougashq #bougascleanser #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasjohorbahru #agentwanted #dropshipwanted #bougasjohor #kecantikan #viral #skincareviral #elfiraloy #elfirabougas #masalahjerawat #jomcantik #instafamous #neelofa #bougaskualalumpur #bougaskedah #bougasmelaka #bougasnegerisembilan #bougasoriginal #bougasoriginalhq #jombuatduit #ucanduit
4 0 5 hours ago

LAST CALL‼️FEW HOURS LEFT UNTIL OUR #BLISSFULSALE END‼️ BUY MORE SAVE MORE, WHATSAPP NOW!!!
.
.
Whatsapp 01128035009
Whatsapp 01128035009
Whatsapp 01128035009
Include COD and Freegift
#bougas #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougassquad

LAST CALL‼️FEW HOURS LEFT UNTIL OUR #BLISSFULSALE END‼️ BUY MORE SAVE MORE, WHATSAPP NOW!!!
.
.
Whatsapp 01128035009 
Whatsapp 01128035009
Whatsapp 01128035009
Include COD and Freegift
#bougas #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougassquad
2 0 5 hours ago

LOOK AT HER SKIN!

Nampak apa apa perubahan? Jerawat merah makin kurang kan? 😇 siapa ada masalah kulit muka mcm nie? Komen sikit kat bawah! Kita nak bagi FREE SKIN CONSULTATION.
bougasbeautymelaka #bougasbeautyalorgajah #bougasbeautypagoh #bougasbeautymuar #bougasbeautyjohor #bougas beautytampin #bougasbeautydee #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautyqueen #bougasbeautyteamdee #bougasbeautysale

LOOK AT HER SKIN!

Nampak apa apa perubahan? Jerawat merah makin kurang kan? 😇 siapa ada masalah kulit muka mcm nie? Komen sikit kat bawah! Kita nak bagi FREE SKIN CONSULTATION. 
bougasbeautymelaka#bougasbeautyalorgajah#bougasbeautypagoh#bougasbeautymuar#bougasbeautyjohor#bougas beautytampin#bougasbeautydee#bougasbeautyserum#bougasbeautyhq#bougasbeautyqueen#bougasbeautyteamdee#bougasbeautysale
3 0 5 hours ago

Alhamdulillah hasil drpde produk #bougasbeauty dia dapat kulit yg semakin sihat dan bersih, siapa je yg taknak kan kulit bersih, sihat and segar je? Mestilah semua nak kan bukan setakat prmpuan je nak lelaki pon nak tau.
.
Senang je caranya sebenarnya, if korang ada mslh kulit cari produk yg diperbuat daripada bahan organik dan drpde tumbuh-tumbuhan segar.. Dan juga korang kena pastikan sama ada produk tu sesuai tak dgn kulit korang and korang kena sntiasa konsisten insyaAllah akan sihat walaupun makan masa yg lama okayy.. Korang cuma perlu sabar dan usaha mesti akan tercapai impian nak kulit yg bersih dan sihat😘
.
#BLISSFULSALE is on taw lagii brp jam je lagi nii korang boleh cpt2 dm dan ws skrg!!
📲0167297652
#bougasbeauty❤️ #yanasquad

Alhamdulillah hasil drpde produk #bougasbeauty dia dapat kulit yg semakin sihat dan bersih, siapa je yg taknak kan kulit bersih, sihat and segar je? Mestilah semua nak kan bukan setakat prmpuan je nak lelaki pon nak tau.
.
Senang je caranya sebenarnya, if korang ada mslh kulit cari produk yg diperbuat daripada bahan organik dan drpde tumbuh-tumbuhan segar.. Dan juga korang kena pastikan sama ada produk tu sesuai tak dgn kulit korang and korang kena sntiasa konsisten insyaAllah akan sihat walaupun makan masa yg lama okayy.. Korang cuma perlu sabar dan usaha mesti akan tercapai impian nak kulit yg bersih dan sihat😘
.
#BLISSFULSALE is on taw lagii brp jam je lagi nii korang boleh cpt2 dm dan ws skrg!!
📲0167297652
#bougasbeauty❤️ #yanasquad
0 1 5 hours ago

NAK SHARE SHARE BOLEH?
.

Haa nak share apa tu ? Ooo nak share cleanser la tuu. Tau la pump je macam sabun mandi🤭 hehe
.
Jom share dengan kawan-kawan, adik beradik korang join pakej promo ni. Nanti sama-sama dapat jimat gaiss💃🏻💃🏻
.
1 HOUR LEFT‼️
.
#blissfulsale Bougas Beauty!
Pakej A : serum + any Bougas product = LESS RM5
Pakej B : serum + any 2 Bougas product = LESS RM5 + FREE POSTAGE‼️🥳
.
Choose your package now‼️💃🏻 Whatsapp 📲019-5115283 for order or click link whatsapp at bio❤️

NAK SHARE SHARE BOLEH?
.

Haa nak share apa tu ? Ooo nak share cleanser la tuu. Tau la pump je macam sabun mandi🤭 hehe
.
Jom share dengan kawan-kawan, adik beradik korang join pakej promo ni. Nanti sama-sama dapat jimat gaiss💃🏻💃🏻
.
1 HOUR LEFT‼️
.
#blissfulsale Bougas Beauty!
Pakej A : serum + any Bougas product = LESS RM5
Pakej B : serum + any 2 Bougas product = LESS RM5 + FREE POSTAGE‼️🥳
.
Choose your package now‼️💃🏻 Whatsapp 📲019-5115283 for order or click link whatsapp at bio❤️
0 3 5 hours ago

#BLISSFULSALE is still onz!! Special Sempena Maulidur Rasul ni tanda kasih & sayang nya #TeamBougas dekat semua Bougas Lovers. Grab cepat-cepat sebab hari nie last day tau. Jangan menangis tepi bucu pula nanti 🙊 tinggal 2 Jam je lagi 😆😆
-
#BLISSFULSALE :
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Korang nak grab cepat2 whatsapp/dm sis direct okayy 👇🏻👇🏻
📲 whatsapp 013-9770309
📲 whatsapp 013-9770309
📲 whatsapp 013-9770309
#bougasbeauty #blissfulsale #bougasbeauty #bbsgrace #teamaqilah #bougasmadnesssale #bougassale #bougas #bougasbeautykelantan #bougasmachang #bougasbeautykb #bougasbeautytm #bougasbeautykoklanas #bougasbeautyketereh #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser #elfiraloy #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #teambbsnajah

#BLISSFULSALE is still onz!! Special Sempena Maulidur Rasul ni tanda kasih & sayang nya #TeamBougas dekat semua Bougas Lovers. Grab cepat-cepat sebab hari nie last day tau. Jangan menangis tepi bucu pula nanti 🙊 tinggal 2 Jam je lagi 😆😆
-
#BLISSFULSALE :
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Korang nak grab cepat2 whatsapp/dm sis direct okayy 👇🏻👇🏻
📲 whatsapp 013-9770309
📲 whatsapp 013-9770309
📲 whatsapp 013-9770309
#bougasbeauty #blissfulsale #bougasbeauty #bbsgrace #teamaqilah #bougasmadnesssale #bougassale #bougas #bougasbeautykelantan #bougasmachang #bougasbeautykb #bougasbeautytm #bougasbeautykoklanas #bougasbeautyketereh #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser #elfiraloy #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #teambbsnajah
2 0 5 hours ago

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau terlepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi RM13 free kan? Jom grab cepat!
-
Korang nak grab cepat2 whatsapp/dm sis direct okayy 👇🏻👇🏻
📲 whatsapp 013-9770309
📲 whatsapp 013-9770309
📲 whatsapp 013-9770309
#bougasbeauty #blissfulsale #bougasbeauty #bbsgrace #teamaqilah #bougasmadnesssale #bougassale #bougas #bougasbeautykelantan #bougasmachang #bougasbeautykb #bougasbeautytm #bougasbeautykoklanas #bougasbeautyketereh #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser #elfiraloy #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #teambbsnajah

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau terlepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi RM13 free kan? Jom grab cepat!
-
Korang nak grab cepat2 whatsapp/dm sis direct okayy 👇🏻👇🏻
📲 whatsapp 013-9770309
📲 whatsapp 013-9770309
📲 whatsapp 013-9770309
#bougasbeauty #blissfulsale #bougasbeauty #bbsgrace #teamaqilah #bougasmadnesssale #bougassale #bougas #bougasbeautykelantan #bougasmachang #bougasbeautykb #bougasbeautytm #bougasbeautykoklanas #bougasbeautyketereh #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser #elfiraloy #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #teambbsnajah
0 0 5 hours ago
Sebelum beradu, kena checked ✅
.
Cuci muka guna Bougas Facial Cleanser: DONE ✅
.
Scrub muka guna Bougas Face Scrub: DONE ✅
.
Apply serum Bougas Advance Serum: DONE ✅
.
JOM TIDUR!
.
.
#bougasbeautyserum #beauty #serum #bougas #ernibougas #elfiraloy #ipoh #bougasbeautyserumipoh #bougasbeautyipoh #bougasbeautyperak #bougasbeauty #bougasbeauty #serumviral #serum #sayajual #cantik #beauty #perak #preloved #viral #bbsbunga #teamaana #serumipoh #serumbougasipoh #bougascodipoh #bougascod #serumbagus #bbsfeedback #teamaana #bougasipoh #bbsipoh #nakcantik #bougasmeletop
2 0 6 hours ago

" 2 HOURSS LEFT BEFORE PROMO ENDS"🔥🔥
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau terlepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi RM13 free kan? Jom grab cepat!
-
Dm/Pm/ WhatsApp me now, now, now!
📲012-3844435
.
#bougasbeauty #blissfulsale"

" 2 HOURSS LEFT BEFORE PROMO ENDS"🔥🔥
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau terlepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi RM13 free kan? Jom grab cepat!
-
Dm/Pm/ WhatsApp me now, now, now!
📲012-3844435
.
#bougasbeauty #blissfulsale"
2 1 6 hours ago

Serum NO 1 TERBAIK !! 🔥🔥🔥🔥
LETS! dapatkan Bougas Serum Advance di Cosmetics Cafe Seksyen 7 Shah Alam 🚗🚗🚗🚗🚗 .
.
HARGA : RM 75 exc pos📭 .
Act banyakkk sgt testimoni #bougasserum ni, wehhhh dia sgtsgtt BERKESAN uolsss! DAPATKAN SEGERA Di Cosmetics Cafe Seksyen7 shahalam
nakkk order?? terusss pm kami📲
017-2323858 017-2323858 .
#bougas #bougasserum #serumterbaik #serumutksemua #serummuka #serummuka #serumglowing #serummerawat #serummurah #bougasshahalam #bougasserumfeedback #kedaimekap #kedaimekapmurah #kosmetik #kosmetikmurah #bougasagent #bougasstokis

Serum NO 1 TERBAIK !! 🔥🔥🔥🔥
LETS! dapatkan Bougas Serum Advance di Cosmetics Cafe Seksyen 7 Shah Alam 🚗🚗🚗🚗🚗 .
.
HARGA : RM 75 exc pos📭 .
Act banyakkk sgt testimoni #bougasserum ni, wehhhh dia sgtsgtt BERKESAN uolsss! DAPATKAN SEGERA Di Cosmetics Cafe Seksyen7 shahalam 
nakkk order?? terusss pm kami📲
017-2323858 017-2323858 .
#bougas #bougasserum #serumterbaik #serumutksemua #serummuka #serummuka #serumglowing #serummerawat #serummurah #bougasshahalam #bougasserumfeedback #kedaimekap #kedaimekapmurah #kosmetik #kosmetikmurah #bougasagent #bougasstokis
0 0 6 hours ago

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbs

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbs
0 0 6 hours ago

3 1 6 hours ago

BOUGAS ADA BUAT SALES‼️
.
Yasss!! 9 Nov - 11 Nov HQ nak bagi korang diskaun 🎉
.
Dengan setiap pembelian 1 SERUM + any 1 item diskaun RM5. Korang boleh pilih item apa jer korang nak mix.
.
Nak lagi jimat korang grab jer 1 SERUM + any 2 items teross dapat diskaun RM5 + FREE POSTAGE.
.
Contoh korang grab FULL SET nie jadi RM188 ONLY + FREE POSTAGE. Jimat RM12❗
.
Grab NOW guys!! HQ jarang gila² buat sales. TINGGAL BERAPA JAM JER LAGI‼️
.
Link in bio 📲

BOUGAS ADA BUAT SALES‼️
.
Yasss!! 9 Nov - 11 Nov HQ nak bagi korang diskaun 🎉
.
Dengan setiap pembelian 1 SERUM + any 1 item diskaun RM5. Korang boleh pilih item apa jer korang nak mix.
.
Nak lagi jimat korang grab jer 1 SERUM + any 2 items teross dapat diskaun RM5 + FREE POSTAGE.
.
Contoh korang grab FULL SET nie jadi RM188 ONLY + FREE POSTAGE. Jimat RM12❗
.
Grab NOW guys!! HQ jarang gila² buat sales. TINGGAL BERAPA JAM JER LAGI‼️
.
Link in bio 📲
0 1 6 hours ago

It's never too late to look after yourself. Lagi cepat korang bertindak, lagi cepatlah result yg korang akan dapat. Grab lah BLISSFUL SALE sebelum stok habis. Ajak kawan/partner korang join sekali & dapatkan FREE POSTAGE + diskaun sbnyk RM5! Saja nak ingatkan harini LAST DAY tau, dapatkan sekarang!

#bougasbeauty #blissfulsale

It's never too late to look after yourself. Lagi cepat korang bertindak, lagi cepatlah result yg korang akan dapat. Grab lah BLISSFUL SALE sebelum stok habis. Ajak kawan/partner korang join sekali & dapatkan FREE POSTAGE + diskaun sbnyk RM5! Saja nak ingatkan harini LAST DAY tau, dapatkan sekarang!

#bougasbeauty #blissfulsale
6 1 6 hours ago

PROMOTION DAH TAMAT 😱😱
-
So guys masih sempat lagi if nak grab k better grab now sebab bougas tak selalu buat sale taw 😘

PROMOTION DAH TAMAT 😱😱
-
So guys masih sempat lagi if nak grab k better grab now sebab bougas tak selalu buat sale taw 😘
0 1 6 hours ago

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbsjohor

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbsjohor
0 0 6 hours ago

Korang tahu tak apa kelebihan BOUGAS SERUM ni?
-
Sis nak habak sattttt, serum ni bukan sahaja dapat menyihatkan kulit awak semua, tapi boleh mengecilkan liang pori, & boleh merawat masalah muka awak semua🥰
-
Kena try duluuu, mana tahu kena dengan skin awak 😘
-
Whatsapp sis cepat cepat kalau nak grab!
✨ 011-11454356 ✨
-
#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasscrub #bougasmurah #bougasmurahmalaysia #bougaslover

Korang tahu tak apa kelebihan BOUGAS SERUM ni?
-
Sis nak habak sattttt, serum ni bukan sahaja dapat menyihatkan kulit awak semua, tapi boleh mengecilkan liang pori, & boleh merawat masalah muka awak semua🥰
-
Kena try duluuu, mana tahu kena dengan skin awak 😘
-
Whatsapp sis cepat cepat kalau nak grab!
✨ 011-11454356 ✨
-
#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasscrub #bougasmurah #bougasmurahmalaysia #bougaslover
1 0 6 hours ago

KULIT YG CANTIK HASIL DARI KULIT YANG TERSAKITI 🤪

Another positive feedback! “It’s work like magic”

Hasil selepas 2 botol sahaja. Bestnya, tak perlu keluar ribu2 utk buat treatment. Bermodalkan RM150 dah cantik mcm ni

Siapa nak rasa kehebatan magis Bougas Beauty? Dptkan daripada sis fida sekarang. Barang panas Ready Stok tau 😘
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Agent & Dropship Wanted
.
.
#bougasbeauty #bougas #bougasserum #bougasfacescrub #bougashq #bougascleanser #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasjohorbahru #agentwanted #dropshipwanted #bougasjohor #kecantikan #viral #skincareviral #elfiraloy #elfirabougas #masalahjerawat #jomcantik #instafamous #neelofa #bougaskualalumpur #bougaskedah #bougasmelaka #bougasnegerisembilan #bougasoriginal #bougasoriginalhq #jombuatduit #ucanduit

KULIT YG CANTIK HASIL DARI KULIT YANG TERSAKITI 🤪

Another positive feedback! “It’s work like magic”

Hasil selepas 2 botol sahaja. Bestnya, tak perlu keluar ribu2 utk buat treatment. Bermodalkan RM150 dah cantik mcm ni

Siapa nak rasa kehebatan magis Bougas Beauty? Dptkan daripada sis fida sekarang. Barang panas Ready Stok tau 😘
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Agent & Dropship Wanted
.
.
#bougasbeauty #bougas #bougasserum #bougasfacescrub #bougashq #bougascleanser #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasjohorbahru #agentwanted #dropshipwanted #bougasjohor #kecantikan #viral #skincareviral #elfiraloy #elfirabougas #masalahjerawat #jomcantik #instafamous #neelofa #bougaskualalumpur #bougaskedah #bougasmelaka #bougasnegerisembilan #bougasoriginal #bougasoriginalhq #jombuatduit #ucanduit
4 0 6 hours ago

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT 😝
.
Pada dri sendiri jangan bekira tau .. nampak orng cntik kita mesti nak cntik kan .. nak cntik kena usaha baru menjadi .
.

Nak kata mahal skrg Hq tenga buat promo 😍
.

jom grab advanced serum bougas SEKARANG 🤓

NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT 😝
.
Pada dri sendiri jangan bekira tau .. nampak orng cntik kita mesti nak cntik kan .. nak cntik kena usaha baru menjadi .
.

Nak kata mahal skrg Hq tenga buat promo 😍
.

jom grab advanced serum bougas SEKARANG 🤓
14 1 6 hours ago

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbs

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbs
0 0 6 hours ago

FREE COD‼️ FREE COD ‼️FREE COD ‼️
.
Best nya kalau da pegang advanced serum bougas ni rasa exited nak guna kan ..
.
hah korang tunggu apa lg cepatlah dm sis 😉

FREE COD‼️ FREE COD ‼️FREE COD ‼️
.
Best nya kalau da pegang advanced serum bougas ni rasa exited nak guna kan ..
.
hah korang tunggu apa lg cepatlah dm sis 😉
8 1 6 hours ago

LAST DAY‼️ LAST DAY‼️LAST DAY‼️
.
3 JAM je lagi untuk grab Bougas Beauty #blissfulsale ni tau! Sale ni tak tahu bila pulak HQ nak buat jadi korang grab la sekarang senentara boleh berjimat ni🔥🔥
.
Pakej A : serum + any Bougas product = LESS RM5
Pakej B : serum + any 2 Bougas product = LESS RM5 + FREE POSTAGE‼️🥳
.
Grab your package now😘

LAST DAY‼️ LAST DAY‼️LAST DAY‼️
.
3 JAM je lagi untuk grab Bougas Beauty #blissfulsale ni tau! Sale ni tak tahu bila pulak HQ nak buat jadi korang grab la sekarang senentara boleh berjimat ni🔥🔥
.
Pakej A : serum + any Bougas product = LESS RM5
Pakej B : serum + any 2 Bougas product = LESS RM5 + FREE POSTAGE‼️🥳
.
Grab your package now😘
4 2 7 hours ago

Reposted from @bougasbeauty.eija (@get_regrann) - JERAWAT & PARUT HILANG TANPA DIKESAN
.
Stress nya bila kulit penuh jerawat. Pastu tinggal parut pulak tuh. Nak try produk bukan-bukan takut makin teruk, tapi dengan Bougas Beauty Serum nie, korang tak perlu risau!
-
✔️ BEBAS MERKURI
✔️ BEBAS PARABEN
✔️ BEBAS DARI BAHAN KIMIA MERBAHAYA
✔️ LULUS KKM
✔️ LULUS KEMENTERIAN BRUNEI
.
Jom eija tolong selesaikan masalah korang!
❌ NO MORE JERAWAT
❌ NO MORE PARUT DEGIL
❌ NO MORE KULIT KUSAM
❌ NO MORE KULIT BERMINYAK

Reposted from @bougasbeauty.eija (@get_regrann) -  JERAWAT & PARUT HILANG TANPA DIKESAN
.
Stress nya bila kulit penuh jerawat. Pastu tinggal parut pulak tuh. Nak try produk bukan-bukan takut makin teruk, tapi dengan Bougas Beauty Serum nie, korang tak perlu risau!
-
✔️ BEBAS MERKURI
✔️ BEBAS PARABEN
✔️ BEBAS DARI BAHAN KIMIA MERBAHAYA
✔️ LULUS KKM
✔️ LULUS KEMENTERIAN BRUNEI
.
Jom eija tolong selesaikan masalah korang!
❌ NO MORE JERAWAT
❌ NO MORE PARUT DEGIL
❌ NO MORE KULIT KUSAM
❌ NO MORE KULIT BERMINYAK
2 2 7 hours ago
COD for customer Bougas Advance Serum ❤️
.
.
COD berjalan setiap hari tau. Bagitahu sahaja lokasi anda untuk kawasan Ipoh. Kita hantar demi pencinta Bougas Beauty 😍😘❤️
.
.
#bougasbeautyserum #beauty #serum #bougas #ernibougas #elfiraloy #ipoh #bougasbeautyserumipoh #bougasbeautyipoh #bougasbeautyperak #bougasbeauty #bougasbeauty #serumviral #serum #sayajual #cantik #beauty #perak #preloved #viral #bbsbunga #teamaana #serumipoh #serumbougasipoh #bougascodipoh #bougascod #serumbagus #bbsfeedback #teamaana #bougasipoh #bbsipoh #nakcantik #bougasmeletop
2 0 7 hours ago

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ✨
_

Masalah kulit berjerawat? Parut jerawat? Dan kulit kusam?
_
Bougas Advanced Serum, serum waterbased No. 1 di Malaysia dengan ekstrak tumbuh-tumbuhan dan kimia yang bagus dapat membantu merawat kulit hingga ke lapisan kulit yang paling dalam. Bougas serum terkenal dengan teksturnya yang bersifat “waterbased”, tidak melekit dan cepat meresap, sesuai untuk lelaki dan perempuan.
_

Cara Penggunaan :
• 2 kali sehari
• Setiap pagi dan malam selepas mencuci muka .

Kenapa perlu pilih Bougas Advanced Serum ?
_
☑️Lulus KKM
☑️Lulus MOH Brunei
☑️Sijil Halal
☑️Tested by SIRIM
_

Manfaat Bougas Advanced Serum :
🌿 Tidak berminyak
🌿 Membantu merawat kulit kusam
🌿 Merawat sunburn
🌿 Kulit menjadi lebih halus dan licin
🌿 Membantu mengurangkan parut jerawat
🌿 Mengawal lebihan minyak dimuka
🌿 Mengelakkan pertumbuhan jerawat
🌿 Kulit lebih berseri dan awet muda
🌿 Menyerap 2x lebih cepat kerana tekstur waterbased
🌿 Mengandungi hyaluronic acid yang bagus untuk kulit kering
🌿 Sesuai untuk kulit sensitif, hanya mengandungi 0.02% fragrance
🌿 Guna sebagai base mekap supaya mekap tahan lama
_

Bougas Advanced Serum ➡️ RM75

COD : USM PENANG

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ✨
_

Masalah kulit berjerawat? Parut jerawat? Dan kulit kusam?
_
Bougas Advanced Serum, serum waterbased No. 1 di Malaysia dengan ekstrak tumbuh-tumbuhan dan kimia yang bagus dapat membantu merawat kulit hingga ke lapisan kulit yang paling dalam. Bougas serum terkenal dengan teksturnya yang bersifat “waterbased”, tidak melekit dan cepat meresap, sesuai untuk lelaki dan perempuan.
_

Cara Penggunaan :
• 2 kali sehari
• Setiap pagi dan malam selepas mencuci muka .

Kenapa perlu pilih Bougas Advanced Serum ?
_
☑️Lulus KKM
☑️Lulus MOH Brunei
☑️Sijil Halal
☑️Tested by SIRIM
_

Manfaat Bougas Advanced Serum :
🌿 Tidak berminyak
🌿 Membantu merawat kulit kusam
🌿 Merawat sunburn
🌿 Kulit menjadi lebih halus dan licin
🌿 Membantu mengurangkan parut jerawat
🌿 Mengawal lebihan minyak dimuka
🌿 Mengelakkan pertumbuhan jerawat
🌿 Kulit lebih berseri dan awet muda
🌿 Menyerap 2x lebih cepat kerana tekstur waterbased
🌿 Mengandungi hyaluronic acid yang bagus untuk kulit kering
🌿 Sesuai untuk kulit sensitif, hanya mengandungi 0.02% fragrance
🌿 Guna sebagai base mekap supaya mekap tahan lama
_

Bougas Advanced Serum ➡️ RM75

COD : USM PENANG
3 2 7 hours ago

Top #bougas posts

Not a secret anymore.

Nantikan produk terbaharu dari Bougas Beauty. Tinggal beberapa hari je lagi.

Nak tahu lebih lanjut?? Nak pre-order?? Boleh je. Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas
#bougasserum
#advancedserum
#beauty #serum
#skin #scrub #facescrub
#beautiful #bougasscrub
#fashion #scrubbougas
#skincare
#girls
#makeup
#makeupartist
#shopping
#misicantiksebelumraya
#bougastravelkit
#bougasbeautyrayakit
#bougasrayakit
#bougasbelidanmenang

Not a secret anymore.

Nantikan produk terbaharu dari Bougas Beauty. Tinggal beberapa hari je lagi.

Nak tahu lebih lanjut?? Nak pre-order?? Boleh je. Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas 
#bougasserum
#advancedserum
#beauty #serum
#skin #scrub #facescrub
#beautiful #bougasscrub 
#fashion #scrubbougas
#skincare
#girls
#makeup
#makeupartist
#shopping
#misicantiksebelumraya
#bougastravelkit
#bougasbeautyrayakit
#bougasrayakit
#bougasbelidanmenang
264 2 25 June, 2019

TUTORIAL MEEYAMOUR EASY SHAWL.
Tak perlu nak cari inner dah lepasni 😍
.
Inner dh dijahit sekali dgn shawl.
Material chiffon.
Inner cotton lembut.
Boleh lilit pelbagai gaya
.
.
Meeyamour tgh ada PROMO skrg ni ! Still onzzz.. kalau nak tau kena la whatsapp dulu team kita hihi.
.
.
#shawlwithinner #meeyamour #meeyamourshawl #innershawl #innerneck #shawlinner #shawl15saat #shawlnikah #raya2019 #tudungnikah #bajuraya2019 #lilypetuna #shawlpublika #clasartw #leeyanarahman #kree #zalia #zalora #bellaastillah #shawlhoodie #duckscarves #fashionvalet #tudungbridesmaid #anasism #bougas #tudungmurah

TUTORIAL MEEYAMOUR EASY SHAWL.
Tak perlu nak cari inner dah lepasni 😍
.
Inner dh dijahit sekali dgn shawl.
Material chiffon.
Inner cotton lembut.
Boleh lilit pelbagai gaya
.
.
Meeyamour tgh ada PROMO skrg ni ! Still onzzz.. kalau nak tau kena la whatsapp dulu team kita hihi.
.
.
#shawlwithinner #meeyamour #meeyamourshawl #innershawl #innerneck #shawlinner #shawl15saat #shawlnikah #raya2019 #tudungnikah #bajuraya2019 #lilypetuna #shawlpublika #clasartw #leeyanarahman #kree #zalia #zalora #bellaastillah #shawlhoodie #duckscarves #fashionvalet #tudungbridesmaid #anasism #bougas #tudungmurah
1,032 83 8 September, 2019

TUTORIAL MEEYAMOUR EASY SHAWL.
Tak perlu nak cari inner dah lepasni 😍
.
Inner dh dijahit sekali dgn shawl.
Material chiffon.
Inner cotton lembut.
Boleh lilit pelbagai gaya
.
.
Meeyamour tgh ada PROMO skrg ni ! Still onzzz.. kalau nak tau kena la whatsapp dulu team kita hihi.
.
.
#shawlwithinner #meeyamour #meeyamourshawl #innershawl #innerneck #shawlinner #shawl15saat #shawlnikah #raya2019 #tudungnikah #bajuraya2019 #lilypetuna #shawlpublika #clasartw #leeyanarahman #kree #zalia #zalora #bellaastillah #shawlhoodie #duckscarves #fashionvalet #tudungbridesmaid #anasism #bougas #tudungmurah

TUTORIAL MEEYAMOUR EASY SHAWL.
Tak perlu nak cari inner dah lepasni 😍
.
Inner dh dijahit sekali dgn shawl.
Material chiffon.
Inner cotton lembut.
Boleh lilit pelbagai gaya
.
.
Meeyamour tgh ada PROMO skrg ni ! Still onzzz.. kalau nak tau kena la whatsapp dulu team kita hihi.
.
.
#shawlwithinner #meeyamour #meeyamourshawl #innershawl #innerneck #shawlinner #shawl15saat #shawlnikah #raya2019 #tudungnikah #bajuraya2019 #lilypetuna #shawlpublika #clasartw #leeyanarahman #kree #zalia #zalora #bellaastillah #shawlhoodie #duckscarves #fashionvalet #tudungbridesmaid #anasism #bougas #tudungmurah
542 386 7 September, 2019

Well said, bila you happy kulit you pun akan cantik. Sweet nya @aisyahhijanah & husband! Patutlah dua-dua muka bersih, rupanya sama-sama apply #AdvancedSerum 😍
.
❤️ Waterbased serum dan tidak berminyak
❤️ Membantu merawat kulit kusam.
❤️ Menjadi kan kulit lebih halus, licin dan cerah.
❤️ Membantu mengurangkan parut.
❤️ Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
.
😍 Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
😍 Halal / KKM / SIRIM.

Harga : RM 75 exclude postage

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas #bougasfacialcleanser
#bougasserum #bougascleanser
#advancedserum #serumhalal
#beauty #serum #serummuka
#skin #scrub #facescrub #serumbougas
#beautiful #bougasscrub #serumjerawat
#fashion #serumwaterbased #elfiraloy
#skincare #setpenjagaanmuka
#girls #scrubwajah #scrubbougas
#makeup #cleanser #bougascleanser
#makeupartist #bougasfacialcleanser

Well said, bila you happy kulit you pun akan cantik. Sweet nya @aisyahhijanah & husband! Patutlah dua-dua muka bersih, rupanya sama-sama apply #AdvancedSerum 😍
.
❤️ Waterbased serum dan tidak berminyak
❤️ Membantu merawat kulit kusam.
❤️ Menjadi kan kulit lebih halus, licin dan cerah.
❤️ Membantu mengurangkan parut.
❤️ Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
.
😍 Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
😍 Halal / KKM / SIRIM.

Harga : RM 75 exclude postage

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas #bougasfacialcleanser
#bougasserum #bougascleanser
#advancedserum #serumhalal
#beauty #serum #serummuka
#skin #scrub #facescrub #serumbougas
#beautiful #bougasscrub #serumjerawat
#fashion #serumwaterbased #elfiraloy
#skincare #setpenjagaanmuka
#girls #scrubwajah #scrubbougas
#makeup #cleanser #bougascleanser
#makeupartist #bougasfacialcleanser
207 2 13 October, 2019

MasyaAllah..
.
Caktiknyeeee kulit El 💕💕💕
.
Patutlaaa lepas kawin ni lagi berseri2 skin El.. rupa2 nye pengguna setia BOUGAS Serum & Scrub..
.
Sapa nak cantikkk mcm el cepat wasap kakak, klik aje link kt bio atas tuu..
.
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback

MasyaAllah..
.
Caktiknyeeee kulit El 💕💕💕
.
Patutlaaa lepas kawin ni lagi berseri2 skin El.. rupa2 nye pengguna setia BOUGAS Serum & Scrub..
.
Sapa nak cantikkk mcm el cepat wasap kakak, klik aje link kt bio atas tuu..
.
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback
539 2 4 September, 2019

Bougas Beauty Advanced Serum

Serum Viral No. 1 Di Malaysia

Berasaskan Ekstrak Tumbuhan

Halal, KKM, Sirim

Harga : RM 75

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas
#bougasserum
#advancedserum
#beauty #serum
#skin #scrub #facescrub
#beautiful #bougasscrub
#fashion
#skincare
#girls
#makeup
#makeupartist
#shopping
#misicantiksebelumraya
#bougastravelkit
#bougasbeautyrayakit
#bougasrayakit
#bougasbelidanmenang

Bougas Beauty Advanced Serum

Serum Viral No. 1 Di Malaysia

Berasaskan Ekstrak Tumbuhan

Halal, KKM, Sirim

Harga : RM 75

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas 
#bougasserum
#advancedserum
#beauty #serum
#skin #scrub #facescrub
#beautiful #bougasscrub 
#fashion
#skincare
#girls
#makeup
#makeupartist
#shopping
#misicantiksebelumraya
#bougastravelkit
#bougasbeautyrayakit
#bougasrayakit
#bougasbelidanmenang
250 6 23 May, 2019

Positif feedback❤️
.
Bougas serum mengawal minyak berlebihan kat muka kita, sebab tu Ramai customer yang perasan muka lebih bersih hari demi hariiii
.
Korg bila nak try tuuu?
.
#bougas
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#serumelfira
#markadam
#muzikallawaksuperstar
#teamAFviral08912
#sherryalhadad
#elfiraloy
#utusanmalaysia

Positif feedback❤️
.
Bougas serum mengawal minyak berlebihan kat muka kita, sebab tu Ramai customer yang perasan muka lebih bersih hari demi hariiii
.
Korg bila nak try tuuu?
.
#bougas
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#serumelfira
#markadam
#muzikallawaksuperstar
#teamAFviral08912
#sherryalhadad
#elfiraloy
#utusanmalaysia
153 18 21 August, 2019