#bougasadvanceserum Instagram Photos & Videos

bougasadvanceserum - 3.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasadvanceserum and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
3.5
Average comment
0.2
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Morning lovelies! Your skin is your best accessory. So take care of it! 😉 .

Macam mana nak jaga skin biar nampak cantik even tak makeup? Buat la basic skincare routine everyday without skip 💋

Hasilnya korang akan dpt skin yg flawless and naturally glow. And apply #advanceserum utk bg skin korang more hydration ☺️ .

#bougasbeauty
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasadvanceserum
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib

Morning lovelies! Your skin is your best accessory. So take care of it! 😉 .

Macam mana nak jaga skin biar nampak cantik even tak makeup? Buat la basic skincare routine everyday without skip 💋

Hasilnya korang akan dpt skin yg flawless and naturally glow. And apply #advanceserum utk bg skin korang more hydration ☺️ .

#bougasbeauty 
#bougasfacescrub 
#bougasfacialcleanser 
#bougasadvanceserum 
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib
0 0 1 hour ago

SCRUB SCRUB SCRUB dah lawa 😜
_
_
Tapi jangan selalu naa 2 atau 3 kali jer seminggu kalau lebih nanti rosak pulak kulit hangpa baghu tau hehee. Lagi satu Bougas Beauty Scrub ni x sama mcm scrub lain sbbnya texture dia halus nak mati. Confirm x sakit ☺️
_
_
📲Whatsapp 0179720844
📲Whatsapp 0179720844
📲Whatsapp 0179720844
_
_
🎁Beli 1 dapat 2 FREE GIFT 🎁

SCRUB SCRUB SCRUB dah lawa 😜
_
_
Tapi jangan selalu naa 2 atau 3 kali jer seminggu kalau lebih nanti rosak pulak kulit hangpa baghu tau hehee. Lagi satu Bougas Beauty Scrub ni x sama mcm scrub lain sbbnya texture dia halus nak mati. Confirm x sakit ☺️
_
_
📲Whatsapp 0179720844
📲Whatsapp 0179720844
📲Whatsapp 0179720844
_
_
🎁Beli 1 dapat 2 FREE GIFT 🎁
1 1 1 hour ago

GIVE UP LA MACAM NI‼️TAK BERKESAN LANGSUNG ‼️.
.
Eh knp marah sangat ni? Dah penat pakai macam2 skincare, duit dah beribu keluar tapi jerawat tak pernah surut ye 😅
.
Meh Dee perkenalkan korang dengan #bougasadvanceserum . Serum yg tengah viral dekat Malaysia ni sebab ramai gila yg dh jatuh cinta dgn dia! 😍
.
Korang patut try Bougas Advance serum ni sebab dia boleh membantu korang untuk :
.
🌸merawat kulit kusam
🌸kulit lebih halus dan bersih
🌸mengawal lebihan minyak di muka
🌸mengecilkan pori2 di muka
🌸memudarkan parut
🌸merawat masalah kulit dari dalam
🌸membaiki sel kulit yg rosak .
🌸melembabkan kulit
🌸memudarkan jeragat
.
Ramai gila yg tak menyesal try #bougasadvanvedserum ni sebab skin dorang dh makin cantik ! Haa korang takkan nk tgk je orang lain cantik? 😏
.
Meh Dee bantu korang untuk dapat kulit cantik. Click je link dekat bio Dee okay 😉

GIVE UP LA MACAM NI‼️TAK BERKESAN LANGSUNG ‼️.
.
Eh knp marah sangat ni? Dah penat pakai macam2 skincare, duit dah beribu keluar tapi jerawat tak pernah surut ye 😅
.
Meh Dee perkenalkan korang dengan #bougasadvanceserum . Serum yg tengah viral dekat Malaysia ni sebab ramai gila yg dh jatuh cinta dgn dia! 😍
.
Korang patut try Bougas Advance serum ni sebab dia boleh membantu korang untuk :
.
🌸merawat kulit kusam
🌸kulit lebih halus dan bersih
🌸mengawal lebihan minyak di muka
🌸mengecilkan pori2 di muka
🌸memudarkan parut
🌸merawat masalah kulit dari dalam
🌸membaiki sel kulit yg rosak .
🌸melembabkan kulit
🌸memudarkan jeragat
.
Ramai gila yg tak menyesal try #bougasadvanvedserum ni sebab skin dorang dh makin cantik ! Haa korang takkan nk tgk je orang lain cantik? 😏
.
Meh Dee bantu korang untuk dapat kulit cantik. Click je link dekat bio Dee okay 😉
8 2 3 hours ago

Good night prettyy. Dont forget to apply #advancedserum before tidur. Kalau tidak tak lengkap hidup harini tau!

Nak tahu apa yang best ?
Lelaju whatsapp kite okayyy

For more information contact me NOW 📲 +6013 6885884 or just click link on my bio !

#mskinstoryteam #bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykedah #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyteam

Good night prettyy. Dont forget to apply #advancedserum before tidur. Kalau tidak tak lengkap hidup harini tau!

Nak tahu apa yang best ? 
Lelaju whatsapp kite okayyy

For more information contact me NOW 📲 +6013 6885884 or just click link on my bio !

#mskinstoryteam #bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub  #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykedah #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyteam
1 0 13 hours ago

Feedback from our customer ❤❤ kalau korang nak tau #bougasadvanceserum adalah best seller products.. Korang blh nampak kesan seawal 7 hari.. Tapi bergantung pada kulit jugak.. Yang penting konsisten je. Serum ni cepat meresap.. Senang nk apply kt muka..

Feedback from our customer ❤❤ kalau korang nak tau #bougasadvanceserum adalah best seller products.. Korang blh nampak kesan seawal 7 hari.. Tapi bergantung pada kulit jugak.. Yang penting konsisten je.  Serum ni cepat meresap.. Senang nk apply kt muka..
4 0 14 hours ago

Haa! Nak tidur ke tu? Hehehe 🤭

Make sure sebelum tidur tu cuci muka dengan #bougasfacialcleanser dulu okay. Buang semua makeup tu. Kalau tak siap sedia la esok pagi cik J bagi salam 😌

Goodnight! 🌝
#bougasbeauty
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasadvanceserum
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib

Haa! Nak tidur ke tu? Hehehe 🤭

Make sure sebelum tidur tu cuci muka dengan #bougasfacialcleanser dulu okay. Buang semua makeup tu. Kalau tak siap sedia la esok pagi cik J bagi salam 😌

Goodnight! 🌝 
#bougasbeauty 
#bougasfacescrub 
#bougasfacialcleanser 
#bougasadvanceserum 
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib
2 0 14 hours ago

Korang dah try #bougasfacialcleanser? Kulit tak akan rasa tegang tau lepas korang guna bougas cleanser ni. InsyaAllah. Sebab cleanser ni tak banyak buih dan yang paling best lepas guna mesti rasa licin dan segar ja 😍😍. Siapa yang nak tahu lebih lanjut, mehh whatsapp Anis. Kita sembang-sembang sampai kulit licin 😉😉. Click ja link dekat bio atau tinggalkan nombor phone korang dekat bawah 👇. #TeamLily #BougasBeauty #bougasadvanceserum #bougasfacesrub #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasklang #bougasbanting #bougasselangor #FreeCOD #TPG #JENJAROM #SIJANGKANG #specialfreegift #trustedagent #ReadyStock #FreeCOD #TPG #JENJAROM #SIJANGKANG #specialfreegift #trustedagent #ReadyStock

Korang dah try #bougasfacialcleanser? Kulit tak akan rasa tegang tau lepas korang guna bougas cleanser ni. InsyaAllah. Sebab cleanser ni tak banyak buih dan yang paling best lepas guna mesti rasa licin dan segar ja 😍😍. Siapa yang nak tahu lebih lanjut, mehh whatsapp Anis. Kita sembang-sembang sampai kulit licin 😉😉. Click ja link dekat bio atau tinggalkan nombor phone korang dekat bawah 👇. #TeamLily #BougasBeauty #bougasadvanceserum #bougasfacesrub #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasklang #bougasbanting #bougasselangor #FreeCOD #TPG #JENJAROM #SIJANGKANG #specialfreegift #trustedagent #ReadyStock #FreeCOD #TPG #JENJAROM #SIJANGKANG #specialfreegift #trustedagent #ReadyStock
5 0 15 hours ago

Bila 3 beradik bersatu, korang mesti surprise bila kulit korang makin smoothh macam kulit baby😍 combination of #bougasadvanceserum #bougasfacialcleanser #bougasfacialscrub bagi hasil yang terbaik dan korang mesti takkan kecewa. Siapa tak nak irang puji dia cantik kan? 😅
.
#bougasbeautyhq #bougasbeautylover #codtamanmelati #codklcc #codmelawatimall #codgombak #codwangsawalk

Bila 3 beradik bersatu, korang mesti surprise bila kulit korang makin smoothh macam kulit baby😍 combination of #bougasadvanceserum #bougasfacialcleanser #bougasfacialscrub bagi hasil yang terbaik dan korang mesti takkan kecewa. Siapa tak nak irang puji dia cantik kan? 😅
.
#bougasbeautyhq #bougasbeautylover #codtamanmelati #codklcc #codmelawatimall #codgombak #codwangsawalk
3 0 17 hours ago

[KENAPA ORANG TAK SAYANG AKU 😢] .
Korang pernah tak rasa rendah diri sebab korang sangka tak ada orang yang sayangkan korang? Korang rasa down sangat sebab korang fikir orang tak suka sebab korang tak cantik, wajah tak licin macam retis, badan dah macam belon?
Don't cry baby! Anis pun pernah alami perkara yang sama. Tapi satu hari tu Anis sedar, kalau orang tak sayangkan aku, aku sendiri sayang diri aku tak?
First of all korang kena sayang diri korang, hargai diri korang. JANGAN sesekali korang bandingkan diri korang dengan orang lain. That's not good. Trust me.

Since Anis dah mula sayangkan diri Anis, Anis pun mula usaha jaga badan supaya lebih sihat, Anis mula pakai #bougasadvanceserum sebab nak rawat kulit wajah yang terlalu kering. Itu antara cara Anis hargai dan sayang diri Anis 😊. Korang pula? Cepat cepat ambil tindakan 😉. Tak kan korang nak hidup dalam "tanggapan dan pujian" manusia selamanya?

#TeamLily #BougasBeauty #bougasadvanceserum #bougasfacesrub #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasklang #bougasbanting #bougasselangor #FreeCOD #TPG #JENJAROM #SIJANGKANG #specialfreegift #trustedagent #ReadyStock

[KENAPA ORANG TAK SAYANG AKU 😢] . 
Korang pernah tak rasa rendah diri sebab korang sangka tak ada orang yang sayangkan korang? Korang rasa down sangat sebab korang fikir orang tak suka sebab korang tak cantik, wajah tak licin macam retis, badan dah macam belon? 
Don't cry baby! Anis pun pernah alami perkara yang sama. Tapi satu hari tu Anis sedar, kalau orang tak sayangkan aku, aku sendiri sayang diri aku tak? 
First of all korang kena sayang diri korang, hargai diri korang. JANGAN sesekali korang bandingkan diri korang dengan orang lain. That's not good. Trust me.

Since Anis dah mula sayangkan  diri Anis, Anis pun mula usaha jaga badan supaya lebih sihat, Anis mula pakai #bougasadvanceserum sebab nak rawat kulit wajah yang terlalu kering. Itu antara cara Anis hargai dan sayang diri Anis 😊. Korang pula? Cepat cepat ambil tindakan 😉. Tak kan korang nak hidup dalam "tanggapan dan pujian" manusia selamanya?

#TeamLily #BougasBeauty #bougasadvanceserum #bougasfacesrub #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasklang #bougasbanting #bougasselangor #FreeCOD #TPG #JENJAROM #SIJANGKANG #specialfreegift #trustedagent #ReadyStock
8 0 19 hours ago

#sharingsession #bougasbyekin
Since tunang start tegur, kenapa skin u gelap? Kenapa skin u mcm comot je ni? Kenapa ada parut, jerawat pasir? .
Honestly masa tu Ekin skip kjp Bougas sbb biaselah tgh kesempitan masa tu, then bila Abg Tunang dah start tanya mcm tu, kita punya risau 😂 .
Kita start balik la jaga, since kita pakai Bougas mmg skin tkpyh sesusah jaga, Bougas set mmg membantu skin repairing. Then after that skin better and getting better, lg lah Ekin nak majlis next year 😂 .
Mana tak risau mak oii 😂 Sedih tau. Actually tunang kita tak pnh tegur pun psl skin kita. Tp bila dia tegur tu TSENTAP sgt tau.
So kalau korg ada masalah sama? Jgn la lengahkan masa lgi, beli BOUGAS BEAUTY, kami akan bantu consult skin uols smpai lah berseri semula ❤️ .
Sekian saja short sharing drpd Ekin. Next kita sharing lg okay? Sapa nak? Say “I NAK” ... .
#bougasbeauty #bougasscrub #bougascleanser #bougasadvanceserum #bougaspasirgudang #bougasjohorbahru #bougaspg #bougasjb

#sharingsession #bougasbyekin 
Since tunang start tegur, kenapa skin u gelap? Kenapa skin u mcm comot je ni? Kenapa ada parut, jerawat pasir? .
Honestly masa tu Ekin skip kjp Bougas sbb biaselah tgh kesempitan masa tu, then bila Abg Tunang dah start tanya mcm tu, kita punya risau 😂 .
Kita start balik la jaga, since kita pakai Bougas mmg skin tkpyh sesusah jaga, Bougas set mmg membantu skin repairing. Then after that skin better and getting better, lg lah Ekin nak majlis next year 😂 .
Mana tak risau mak oii 😂 Sedih tau. Actually tunang kita tak pnh tegur pun psl skin kita. Tp bila dia tegur tu TSENTAP sgt tau. 
So kalau korg ada masalah sama? Jgn la lengahkan masa lgi, beli BOUGAS BEAUTY, kami akan bantu consult skin uols smpai lah berseri semula ❤️ .
Sekian saja short sharing drpd Ekin. Next kita sharing lg okay? Sapa nak? Say “I NAK” ... .
#bougasbeauty #bougasscrub #bougascleanser #bougasadvanceserum #bougaspasirgudang #bougasjohorbahru #bougaspg #bougasjb
4 0 20 hours ago

Hi Lovelies! 💖AGENT SAH BOUGAS BEAUTY HQ here✨ JOM COD PRODUK BOUGAS BEAUTY DENGAN KAK AIN! KAK AIN AKAN TOLONG UOLS DAPAT KULIT LETOPS 💥HARGA GIGIT KAKI! Amacam? COD&POSTAGE EVERYDAY🔥 Bertindak sekarang!
.
PRODUCT BOUGAS BEAUTY ! PRODUCT PALING BERHANTU BUAT MASA NI 👻👻 Ramai yang tercari cari Bougas Beauty ni sebab semua harga mampu milik dan digilai 99% wanita asli di luar sana!
.
🛵 COD AREA . . ✅ KOTA BHARU
✅ AEON MALL
✅ KB MALL
✅ PARKSON
✅ TESCO
✅ KUBANG KERIAN
✅ NILAM PURI . 📌 COD & POSTAGE EVERYDAY
📲 Whatsapp 01114954600 or click lick on bio

Hi Lovelies! 💖AGENT SAH BOUGAS BEAUTY HQ here✨ JOM COD PRODUK BOUGAS BEAUTY DENGAN KAK AIN! KAK AIN AKAN  TOLONG UOLS DAPAT KULIT LETOPS 💥HARGA GIGIT KAKI! Amacam? COD&POSTAGE EVERYDAY🔥 Bertindak sekarang!
.
PRODUCT BOUGAS BEAUTY ! PRODUCT PALING BERHANTU BUAT MASA NI 👻👻 Ramai yang tercari cari Bougas Beauty ni sebab semua harga mampu milik dan digilai 99% wanita asli di luar sana!
.
🛵 COD AREA . . ✅ KOTA BHARU
✅ AEON MALL
✅ KB MALL
✅ PARKSON
✅ TESCO
✅ KUBANG KERIAN
✅ NILAM PURI . 📌 COD & POSTAGE EVERYDAY
📲 Whatsapp 01114954600 or click lick on bio
2 1 20 November, 2019

1 set BOUGAS BEAUTY ✨ .
.

Sapa nak skin glowing nani suggest untu try 1 set bougas beauty ni tau .
.

Facial cleanser : rm 69| 150 ml (tahan selama 1-2 bulan)
Face scrub : rm49 | 100 g(tahan selama 3-4 bulan)
Advance serum : rm75 | 20 ml (tahan selama 2-3 bulan) .
.

For more information boleh contact Nani 📲0164018258 @ click in bio Nanti Nani reply whatsapp korang laju-laju okey 😘 .
.

#bougasskincare #bougasskincaresetapak #bougasskincarewangsamaju #bougasskincareampang #bougasskincarecheras #bougasskincarewangsawalk #bougasskinarekedah #bougasskincarelanggar #bougasskincaresungaibuloh #bougasskincareshahalam #bougasskincarealorsetar #bougassetapak #bougaskedah #bougaslanggar #bougasadvanceserum #bougasserumklcc #bougasserumkedah #bougasfreecod #bougasterbaik #bougasserum #waterbasedserum #serumno1malaysia #serumterbaik #bazarpaknil #elfiraskincareroutine

1 set BOUGAS BEAUTY ✨ .
.

Sapa nak skin glowing nani suggest untu try 1 set bougas beauty ni tau .
.

Facial cleanser : rm 69| 150 ml (tahan selama 1-2 bulan) 
Face scrub : rm49 | 100 g(tahan selama 3-4 bulan) 
Advance serum : rm75 | 20 ml (tahan selama 2-3 bulan) .
.

For more information boleh contact Nani 📲0164018258 @ click in bio Nanti Nani reply whatsapp korang laju-laju okey 😘 .
.

#bougasskincare #bougasskincaresetapak #bougasskincarewangsamaju #bougasskincareampang #bougasskincarecheras #bougasskincarewangsawalk #bougasskinarekedah #bougasskincarelanggar #bougasskincaresungaibuloh #bougasskincareshahalam #bougasskincarealorsetar #bougassetapak #bougaskedah #bougaslanggar #bougasadvanceserum #bougasserumklcc #bougasserumkedah #bougasfreecod #bougasterbaik #bougasserum #waterbasedserum #serumno1malaysia #serumterbaik #bazarpaknil #elfiraskincareroutine
1 0 20 November, 2019

1 set BOUGAS BEAUTY ✨ .
.

Sapa nak skin glowing nani suggest untu try 1 set bougas beauty ni tau .
.

Facial cleanser : rm 69| 150 ml (tahan selama 1-2 bulan)
Face scrub : rm49 | 100 g(tahan selama 3-4 bulan)
Advance serum : rm75 | 20 ml (tahan selama 2-3 bulan) .
.

For more information boleh contact Nani 📲0164018258 @ click in bio Nanti Nani reply whatsapp korang laju-laju okey 😘 .
.

#bougasskincare #bougasskincaresetapak #bougasskincarewangsamaju #bougasskincareampang #bougasskincarecheras #bougasskincarewangsawalk #bougasskinarekedah #bougasskincarelanggar #bougasskincaresungaibuloh #bougasskincareshahalam #bougasskincarealorsetar #bougassetapak #bougaskedah #bougaslanggar #bougasadvanceserum #bougasserumklcc #bougasserumkedah #bougasfreecod #bougasterbaik #bougasserum #waterbasedserum #serumno1malaysia #serumterbaik #bazarpaknil #elfiraskincareroutine

1 set BOUGAS BEAUTY ✨ .
.

Sapa nak skin glowing nani suggest untu try 1 set bougas beauty ni tau .
.

Facial cleanser : rm 69| 150 ml (tahan selama 1-2 bulan) 
Face scrub : rm49 | 100 g(tahan selama 3-4 bulan) 
Advance serum : rm75 | 20 ml (tahan selama 2-3 bulan) .
.

For more information boleh contact Nani 📲0164018258 @ click in bio Nanti Nani reply whatsapp korang laju-laju okey 😘 .
.

#bougasskincare #bougasskincaresetapak #bougasskincarewangsamaju #bougasskincareampang #bougasskincarecheras #bougasskincarewangsawalk #bougasskinarekedah #bougasskincarelanggar #bougasskincaresungaibuloh #bougasskincareshahalam #bougasskincarealorsetar #bougassetapak #bougaskedah #bougaslanggar #bougasadvanceserum #bougasserumklcc #bougasserumkedah #bougasfreecod #bougasterbaik #bougasserum #waterbasedserum #serumno1malaysia #serumterbaik #bazarpaknil #elfiraskincareroutine
3 0 20 November, 2019

After scrub.. kena la pakai #bougasadvanceserum untuk perbaiki kulit muka yang da hilang 😘😘😘
.
Korang dah try ke belum⁉Kalau belum jom grab FULLSET Bougas Serum, Bougas Face Scrub & Bougas Face Cleanser daripada hasma Sekarang!! Free consultation, whatsapp hasma ⬇
-
To order whatapps me📲
http://www.wasap.my/60133194946/NakOrderBougas

Jom Follow ig👉🏻@bougasbeauty_hasmah

After scrub.. kena la pakai #bougasadvanceserum untuk perbaiki kulit muka yang da hilang 😘😘😘
.
Korang dah try ke belum⁉Kalau belum jom grab FULLSET Bougas Serum, Bougas Face Scrub & Bougas Face Cleanser daripada hasma Sekarang!! Free consultation, whatsapp hasma ⬇
-
To order whatapps me📲
http://www.wasap.my/60133194946/NakOrderBougas

Jom Follow ig👉🏻@bougasbeauty_hasmah
3 0 20 November, 2019

Dengan hanya 1 pump sahaja dan pemakaian secara consisten,
awak bole dapatkan kulit flawless😱‼
-
-
Tak percaya ⁉️ Awak kena percaya.🤩 Sebab customer dah dapat dah kelebihan diaa. 🤩🤩. Dari kulit yang berjerawat dah licin sekarangggg 🤗🤗
-
-
Kelebihan #bougasadvanceserum
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Membantu merawat kulit berjerawat
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi ✅ Membantu mengurangkan jeragat
-
-
Jadi awak awak dah bersedia nak flawless ??🤭🤭
Contact kita untuk kita guide and consult awak awak. Jom cantik sama sama 🤗🤗
@bougasbeauty_hunny WA 0185734393
@bougasbeauty_hunny WA 0185734393
@bougasbeauty_hunny WA 0185734393
.
.
#roadtoglassskin
#bougasbeautywarrior #sayajual #paidreview #paidreviewmurah #reviewmyig #reviewmurah #pakejmurah #pakejreview #igshoppers #igbiz #promoteigshop #lokalah #malaysianonline #paidreview #onlinemalaysia #promoteigmurah #swapreviewmalaysia #swapreviewfree #bisnessonline #reviewig #reviewtermurah #iklanberbayar #naikkfollowers #likeforlike #followme #boostfollowersfast

Dengan hanya 1 pump sahaja dan pemakaian secara consisten,
awak bole dapatkan kulit flawless😱‼
-
-
Tak percaya ⁉️ Awak kena percaya.🤩 Sebab customer dah dapat dah kelebihan diaa. 🤩🤩. Dari kulit yang berjerawat dah licin sekarangggg 🤗🤗
-
-
Kelebihan #bougasadvanceserum
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Membantu merawat kulit berjerawat
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi ✅ Membantu mengurangkan jeragat
-
-
Jadi awak awak dah bersedia nak flawless ??🤭🤭
Contact kita untuk kita guide and consult awak awak. Jom cantik sama sama 🤗🤗
@bougasbeauty_hunny WA 0185734393
@bougasbeauty_hunny WA 0185734393
@bougasbeauty_hunny WA 0185734393
.
.
#roadtoglassskin
#bougasbeautywarrior #sayajual #paidreview #paidreviewmurah #reviewmyig #reviewmurah #pakejmurah #pakejreview #igshoppers #igbiz #promoteigshop #lokalah #malaysianonline #paidreview #onlinemalaysia #promoteigmurah #swapreviewmalaysia #swapreviewfree  #bisnessonline #reviewig #reviewtermurah #iklanberbayar #naikkfollowers #likeforlike #followme #boostfollowersfast
0 0 20 November, 2019

Alhamdullilah, thank you for your feedback Haziqah! Kalau ada yg tak thu, Advanced Serum ialah our best selling. Senang meresap & korang boleh nampak result seawal 7 hari tau. Tapi bergantung pada kulit korang juga, tak semua sama. Jangan risau kalau lambat nampak result okay. Yang penting konsisten 😘 —

#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasfacialscrub #bougasscrub #bougasfacescrub #bougasserumseremban #bougasfacescrubsenawang #bougasnegerisembilan #bougasbeautynegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougaslovers #bougasseremban #bougassikamat #bougasparoi #bougasampangan #bougascleanser #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasadvanceserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasseremban3 #bougasseremban2 #bougassquad #bougasbeautyadvanceserum #advancedserum #seremban #negerisembilan #teambougasel

Alhamdullilah, thank you for your feedback Haziqah! Kalau ada yg tak thu, Advanced Serum ialah our best selling. Senang meresap & korang boleh nampak result seawal 7 hari tau. Tapi bergantung pada kulit korang juga, tak semua sama. Jangan risau kalau lambat nampak result okay. Yang penting konsisten 😘 —

#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasfacialscrub #bougasscrub #bougasfacescrub #bougasserumseremban #bougasfacescrubsenawang #bougasnegerisembilan #bougasbeautynegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougaslovers #bougasseremban #bougassikamat #bougasparoi #bougasampangan #bougascleanser #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasadvanceserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasseremban3 #bougasseremban2 #bougassquad #bougasbeautyadvanceserum #advancedserum  #seremban #negerisembilan #teambougasel
6 0 20 November, 2019

Hai !morning korang . Setiap pagi punya routine , wajib apply bougas advance serum lepastu moisturiser & sunscreen . Baru lah bila pi kerja kulit rasa fresh and best sangat tauuu . Dan yang paling penting dia wangi tauuuu .
.

Em pening LG eh nak dapatkan product bougas dekat mana. Tak yah fefening nani kan ada . Cepat2 dm nani tauuuuu . .
.

For more information boleh contact nani 📲0164018258 @ click in bio . Nanti Nani reply whatsapp laju-laju okeyy 😘 .
.

#bougasskincare #bougasskincaresetapak #bougasskincarewangsamaju #bougasskincareampang #bougasskincarecheras #bougasskincarewangsawalk #bougasskinarekedah #bougasskincarelanggar #bougasskincaresungaibuloh #bougasskincareshahalam #bougasskincarealorsetar #bougassetapak #bougaskedah #bougaslanggar #bougasadvanceserum #bougasserumklcc #bougasserumkedah #bougasfreecod #bougasterbaik #bougasserum #waterbasedserum #serumno1malaysia #serumterbaik #bazarpaknil #elfiraskincareroutine

Hai !morning korang . Setiap pagi punya routine , wajib apply bougas advance serum lepastu moisturiser & sunscreen . Baru lah bila pi kerja kulit rasa fresh and best sangat tauuu . Dan yang paling penting dia wangi tauuuu .
.

Em pening LG eh nak dapatkan product bougas dekat mana.  Tak yah fefening nani kan ada . Cepat2 dm nani tauuuuu . .
.

For more information boleh contact nani 📲0164018258 @ click in bio . Nanti Nani reply whatsapp laju-laju okeyy 😘 .
.

#bougasskincare #bougasskincaresetapak #bougasskincarewangsamaju #bougasskincareampang #bougasskincarecheras #bougasskincarewangsawalk #bougasskinarekedah #bougasskincarelanggar #bougasskincaresungaibuloh #bougasskincareshahalam #bougasskincarealorsetar #bougassetapak #bougaskedah #bougaslanggar #bougasadvanceserum #bougasserumklcc #bougasserumkedah #bougasfreecod #bougasterbaik #bougasserum #waterbasedserum #serumno1malaysia #serumterbaik #bazarpaknil #elfiraskincareroutine
2 0 20 November, 2019

Bestt seller #bougasadvanceserum.. Wasap 📲 016-7292429 sekarang!!

Bestt seller #bougasadvanceserum.. Wasap 📲 016-7292429 sekarang!!
7 0 19 November, 2019

Alhamdullilah, Kalau ada yg tak thu, #AdvancedSerum ialah our best selling tau!

Salah satu bahan dalam #advancedserum ialah Bunga Sakura. Ia memiliki whitening effect yang dapat mencerahkan kulit dengan cara mencegah pembentukan melanin di dalam kulit.

Melanin merupakan zat yang menyebabkan complexion kulit terlihat gelap dan kusam. Kandungan di dalam bunga Sakura ini dapat mengurangkan penghasilan melanin dengan cara menghalang kerja tirosinase (zat pembentuk melanin), sehingga membuat kulit tampak lebih cerah dan sihat.

Jangan risau! Kalau korang consistent in shaAllah korang akan dapat skin idaman 🥰

Nak tahu apa yang best ?
Lelaju whatsapp kite okayyy

For more information contact me NOW 📲 +6013 6885884 or just click link on my bio !

#mskinstoryteam #bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykedah #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyteam

Alhamdullilah, Kalau ada yg tak thu, #AdvancedSerum ialah our best selling tau!

Salah satu bahan dalam #advancedserum ialah Bunga Sakura. Ia memiliki whitening effect yang dapat mencerahkan kulit dengan cara mencegah pembentukan melanin di dalam kulit.

Melanin merupakan zat yang menyebabkan complexion kulit terlihat gelap dan kusam. Kandungan di dalam bunga Sakura ini dapat mengurangkan penghasilan melanin dengan cara menghalang kerja tirosinase (zat pembentuk melanin), sehingga membuat kulit tampak lebih cerah dan sihat.

Jangan risau! Kalau korang consistent in shaAllah korang akan dapat skin idaman 🥰

Nak tahu apa yang best ? 
Lelaju whatsapp kite okayyy

For more information contact me NOW 📲 +6013 6885884 or just click link on my bio !

#mskinstoryteam #bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub  #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykedah #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyteam
3 0 19 November, 2019

🌼BOUGAS ADVANCE SERUM
.
.
#bougasadvanceserum ni apply after cleansing bila bangun tidur and bila nak tidur . muka akan rasa selesa je bila bangun pepagi tuu and before nak tidur tu . tidur pon jadi lena 😘
.
.
#bougasadvanceserum serum ni juga boleh jadikan based makeup . srsly muka akan nampakk berseri gituw 😉
.
.
JANGAN LENGAHKAN MASA LAGI , DAPATKAN SEKARANG OKAY ‼️CLIK JE LINK KAT BIO TU . CEPAT ‼️ CEPAT ‼️
.
.
🔥🔥🔥🔥🔥

🌼BOUGAS ADVANCE SERUM
.
.
#bougasadvanceserum ni apply after cleansing bila bangun tidur and bila nak tidur . muka akan rasa selesa je bila bangun pepagi tuu and before nak tidur tu . tidur pon jadi lena 😘
.
.
#bougasadvanceserum serum ni juga boleh jadikan based makeup . srsly muka akan nampakk berseri gituw 😉
.
.
JANGAN LENGAHKAN MASA LAGI , DAPATKAN SEKARANG OKAY ‼️CLIK JE LINK KAT BIO TU . CEPAT ‼️ CEPAT ‼️
.
.
🔥🔥🔥🔥🔥
3 0 19 November, 2019

#bougasadvancedserum focuses on treating the skin, especially those who are experiencing with acne and dull skin. Mainly made from plant extracts and free from any harmful chemicals.
Get your desired skin NOW with only 1 pump of this proven serum‼️‼️ .
.

How to purchase? Just click link at bio or DM me ☺️☺️ .
.

#bougasadvanceserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyrinching #bougasbeautylenggeng #bougasbeautymantin #bougasbeautyberanang #bougasbeautynilai #bougasbeautykajang #agentsemenyih #serumviralno1malaysia #bougassemenyih #bougasbeautysemenyih #bougassquad #bougasteamkeknis #teamkeknis #bougasserumsemenyih #agentsemenyih

#bougasadvancedserum focuses on treating the skin, especially those who are experiencing with acne and dull skin. Mainly made from plant extracts and free from any harmful chemicals.
Get your desired skin NOW with only 1 pump of this proven serum‼️‼️ .
.

How to purchase? Just click link at bio or DM me ☺️☺️ .
.

#bougasadvanceserum#bougasfacescrub#bougasfacialcleanser#bougasbeautysemenyih#bougasbeautyrinching#bougasbeautylenggeng#bougasbeautymantin#bougasbeautyberanang#bougasbeautynilai#bougasbeautykajang#agentsemenyih#serumviralno1malaysia#bougassemenyih#bougasbeautysemenyih#bougassquad#bougasteamkeknis#teamkeknis#bougasserumsemenyih#agentsemenyih
8 0 19 November, 2019

"Sensitive skin boleh ke pakai cleanser ni?" 🤔

Okay first of all, korang kena tahu ingredients apa yg tak sesuai dgn skin korang. And then buat patch test dulu sebelum pakai utk satu muka.
Kalau korang nak tahu, #bougasfacialcleanser ni low pH cleanser tau and sesuai for sensitive skin. 😉
#bougasbeauty
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasadvanceserum
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib

"Sensitive skin boleh ke pakai cleanser ni?" 🤔

Okay first of all, korang kena tahu ingredients apa yg tak sesuai dgn skin korang. And then buat patch test dulu sebelum pakai utk satu muka. 
Kalau korang nak tahu, #bougasfacialcleanser ni low pH cleanser tau and sesuai for sensitive skin. 😉 
#bougasbeauty 
#bougasfacescrub 
#bougasfacialcleanser 
#bougasadvanceserum 
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib
1 0 19 November, 2019

Haritu Ain ada share dkt story I really LOVE Bougas Cleanser ni kan? .

For cleanser, i love the texture itself! Milky gel type & tak berbuih. I love how my skin feels after using Bougas Facial Cleanser. Two main ingrediants which are very good for our skin, VCO & Olive Oil .

For scrub, ofcourse sbb green tea! Beads dlm scrub ni halus gila & scrub ni tak kasar pun means takkan rosakkan your skin okay 😘

Haritu Ain ada share dkt story I really LOVE Bougas Cleanser ni kan? .

For cleanser,  i love the texture itself! Milky gel type & tak berbuih. I love how my skin feels after using Bougas Facial Cleanser. Two main ingrediants which are very good for our skin, VCO & Olive Oil .

For scrub,  ofcourse sbb green tea! Beads dlm scrub ni halus gila & scrub ni tak kasar pun means takkan rosakkan your skin okay 😘
3 1 19 November, 2019

What makes the #bougasadvanceserum sooo admired by bougas lover?? Bahan-bahan yang ada dalam serum ohhsem ni membantu menjaga kulit muka korang dari benda-benda yang tak diingini kat sekeliling
.
CARA PEMAKAIAN SERUM BOUGAS BEAUTY🌹

1) Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tiada sebarang kesan makeup yang tinggal.
2) Lap muka dengan tuala yang bersih.
3) Titiskan serum ditapak tangan sebanyak 1 pump dan ratakan diseluruh muka.
4) Pakai 2 kali sehari, pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur.
5) Untuk kesan yang cepat, pastikan konsisten dengan cara pemakaian serum. InsyaAllah anda akan rasa sendiri keajaiban serum ni. *jangan lupa untuk berselawat sebanyak 3 kali before apply serum. Ni tips untuk mengekalkan seri wajah🌹😊
-
TURUTAN PEMAKAIAN BOUGAS SERUM BEFORE APPLY MAKEUP ✨
1)Toner
2)Bougas serum (biarkan serum meresap 2-3 min)
3)Moisturiser
4)Sunscreen
5)Foundation /bb cream/cc cream
6)Bougas serum(as a based makeup tp atas masing masing)
7)Makeupp✨
8)You're doneee! 🤗
#bougasbeautyhq #bougasbeautylover #bougasfacialscrub #bougasfacialcleanser #bbsonfire

What makes the #bougasadvanceserum sooo admired by bougas lover?? Bahan-bahan yang ada dalam serum ohhsem ni membantu menjaga kulit muka korang dari benda-benda yang tak diingini  kat sekeliling
.
CARA PEMAKAIAN SERUM BOUGAS BEAUTY🌹

1) Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tiada sebarang kesan makeup yang tinggal. 
2) Lap muka dengan tuala yang bersih. 
3) Titiskan serum ditapak tangan sebanyak 1 pump dan ratakan diseluruh muka. 
4) Pakai 2 kali sehari, pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. 
5) Untuk kesan yang cepat, pastikan konsisten dengan cara pemakaian serum. InsyaAllah anda akan rasa sendiri keajaiban serum ni. *jangan lupa untuk berselawat sebanyak 3 kali before apply serum. Ni tips untuk mengekalkan seri wajah🌹😊
-
TURUTAN PEMAKAIAN BOUGAS SERUM BEFORE APPLY MAKEUP ✨
1)Toner 
2)Bougas serum (biarkan serum meresap 2-3 min)
3)Moisturiser 
4)Sunscreen 
5)Foundation /bb cream/cc cream
6)Bougas serum(as a based makeup tp atas masing masing)
7)Makeupp✨
8)You're doneee! 🤗
#bougasbeautyhq #bougasbeautylover #bougasfacialscrub #bougasfacialcleanser #bbsonfire
1 0 19 November, 2019

BOUGAS FACE SCRUB

Bougas Beauty Face Scrub adalah skrub wajah yang berfungsi untuk membuang kulit mati, mencerahkan wajah, mengelakkan liang pori tersumbat dan mengurangkan pertumbuhan whitehead dan blackhead.
-
Bougas Beauty Face Scrub di pakai 1 - 3 kali seminggu sahaja. Elakkan penggunaan yang kerap kerana ia boleh menjejaskan lapisan kulit menipis dan membolehkan kulit wajah anda rosak dan kering.

BOUGAS FACE SCRUB

Bougas Beauty Face Scrub adalah skrub wajah yang berfungsi untuk membuang kulit mati, mencerahkan wajah, mengelakkan liang pori tersumbat dan mengurangkan pertumbuhan whitehead dan blackhead.
-
Bougas Beauty Face Scrub di pakai 1 - 3 kali seminggu sahaja. Elakkan penggunaan yang kerap kerana ia boleh menjejaskan lapisan kulit menipis dan membolehkan kulit wajah anda rosak dan kering.
10 1 19 November, 2019

Sebelum keluar rumah tu make sure korang tak lupa utk apply bougas #advanceserum, moisturizer and sunblock okay 😘

Touch up lipstick sikit amd you're done! 💋

#bougasbeauty
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasadvanceserum
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib

Sebelum keluar rumah tu make sure korang tak lupa utk apply bougas #advanceserum, moisturizer and sunblock okay 😘

Touch up lipstick sikit amd you're done! 💋

#bougasbeauty 
#bougasfacescrub 
#bougasfacialcleanser 
#bougasadvanceserum 
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib
1 0 19 November, 2019

Korang selalu scrub muka berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muka, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nnti kulit akan senang untuk burn & ber-jeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun tkpe 😉 —

#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasfacialscrub #bougasscrub #bougasfacescrub #bougasserumseremban #bougasfacescrubsenawang #bougasnegerisembilan #bougasbeautynegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougaslovers #bougasseremban #bougassikamat #bougasparoi #bougasampangan #bougascleanser #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasadvanceserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasseremban3 #bougasseremban2 #bougassquad #bougasbeautyadvanceserum #advancedserum #seremban #negerisembilan #teambougasel

Korang selalu scrub muka berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muka, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nnti kulit akan senang untuk burn & ber-jeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun tkpe 😉 —

#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasfacialscrub #bougasscrub #bougasfacescrub #bougasserumseremban #bougasfacescrubsenawang #bougasnegerisembilan #bougasbeautynegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougaslovers #bougasseremban #bougassikamat #bougasparoi #bougasampangan #bougascleanser #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasadvanceserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasseremban3 #bougasseremban2 #bougassquad #bougasbeautyadvanceserum #advancedserum  #seremban #negerisembilan #teambougasel
3 0 19 November, 2019

Thank you so much dear guna Bougas Beauty Advanced Serum ❤️ I hope the product suits well with your skin ✨
-
Hello new friends, in case you didnt know, I authorised agent Melaka & I buat;
💖 COD SELURUH MELAKA
💖 POSTAGE EVERYDAY
-
For those yang interested in Bougas Beauty boleh direct WhatsApp I okay ♡
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasbeautymelaka #bougasbeautyutem #serumadvance #bougasfacescrub #bougasmaster #bougasleader #sakacantik #skincareroutine #koreanskincareroutine #bougasmelaka #teamfarhanzaman #teamjerung

Thank you so much dear guna Bougas Beauty Advanced Serum ❤️ I hope the product suits well with your skin ✨
-
Hello new friends, in case you didnt know, I authorised agent Melaka & I buat;
💖 COD SELURUH MELAKA
💖 POSTAGE EVERYDAY
-
For those yang interested in Bougas Beauty boleh direct WhatsApp I okay ♡
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasbeautymelaka #bougasbeautyutem #serumadvance #bougasfacescrub #bougasmaster #bougasleader #sakacantik #skincareroutine #koreanskincareroutine #bougasmelaka #teamfarhanzaman #teamjerung
6 1 18 November, 2019
Grab your Bougas Beauty now 💖 #bougasbeautykelantan#bougasadvanceserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub
0 0 18 November, 2019

[APA YANG SPECIAL BOUGAS ADVANCE SERUM]🤔🤔
.
First yg bestnya serum ni dia water base. So korang tak perlu risau rasa melekit ke berminyak ke. Sebab bila pakai dia akan terus meresap ke kulit korang tau.
.
Second is bahan2 yg ada dalam bougas advance serum selamat digunakan sebab ia dari bahan semula jadi
.
🌸SAKURA
- Membantu mengurangkan masalah kulit kusam
. 🌸PEONI
- Mencerahkan serta melancarkan peraliran darah di bahagian muka
. 🌸SAXIFRAGA
- Mengawal minyak serta mengecilkan pori di wajah.
.
Once korang dah start guna bougas serum..korang akan fall in love with it😍😍
.
Nak share masalah skin korang dengan mira boleh whatsapp mira ok or tekan je link kt bio mira😘😘
.
📲01137171519
📲01137171519
📲01137171519

#bougasbeautyserum
#bougaslovers #bougasadvanceserum
#readystock
#freecod
#codbangi
#codkajang
#codsemenyih
#bbsonfire🔥

[APA YANG SPECIAL BOUGAS ADVANCE SERUM]🤔🤔
.
First yg bestnya serum ni dia water base. So korang tak perlu risau rasa melekit ke berminyak ke. Sebab bila pakai dia akan terus meresap ke kulit korang tau.
.
Second is bahan2 yg ada dalam bougas advance serum selamat digunakan sebab ia dari bahan semula jadi
.
🌸SAKURA
- Membantu mengurangkan masalah kulit kusam
. 🌸PEONI
- Mencerahkan serta melancarkan peraliran darah di bahagian muka
. 🌸SAXIFRAGA
- Mengawal minyak serta mengecilkan pori di wajah.
.
Once korang dah start guna bougas serum..korang akan fall in love with it😍😍
.
Nak share masalah skin korang dengan mira boleh whatsapp mira ok or tekan je link kt bio mira😘😘
.
📲01137171519
📲01137171519
📲01137171519

#bougasbeautyserum
#bougaslovers #bougasadvanceserum 
#readystock 
#freecod
#codbangi 
#codkajang 
#codsemenyih 
#bbsonfire🔥
4 0 18 November, 2019

Pakai #bougasadvanceserum kulit boleh jadi glowing tau.. Xyah susah2 nak make up tebal... Yg pnting korang kena konsisten 😘

Pakai #bougasadvanceserum kulit boleh jadi glowing tau.. Xyah susah2 nak make up tebal... Yg pnting korang kena konsisten 😘
3 0 18 November, 2019

KECIL KECIL CILI PADI ♥️ #BOUGASADVANCESERUM
Kelebihan SERUM bougas beauty ni adalah :- 🧚🏻‍♀️ Sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN 🧚🏻‍♀️ lulus KKM 🧚🏻‍♀️ mesra wudhuk 🧚🏻‍♀️ WATERBASED 🧚🏻‍♀️ berbau wangi 🧚🏻‍♀️ Tidak berminyak 🧚🏻‍♀️ merawat kulit KUSAM, JERAWAT serta JERAGAT 🧚🏻‍♀️membantu merawat kulit - sesuai semua jenis kulit
🧚🏻‍♀️ Melembabkan kulit muka - sangat sesuai untuk kulit kering 🧚🏻‍♀️ mencegah pertumbuhan JERAWAT2 di muka
🧚🏻‍♀️ mengecilkan pori-pori dan liang roma 🧚🏻‍♀️ membantu merawat kulit
Hanya RM75/20ml - tahan hingga 1-2 bulan
Whatsapp : 0197379421 🤳🏼 #bougasbeauty #bbscharlie

KECIL KECIL CILI PADI ♥️ #BOUGASADVANCESERUM 
Kelebihan SERUM bougas beauty ni adalah :- 🧚🏻‍♀️ Sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN 🧚🏻‍♀️ lulus KKM 🧚🏻‍♀️ mesra wudhuk 🧚🏻‍♀️ WATERBASED 🧚🏻‍♀️ berbau wangi 🧚🏻‍♀️ Tidak berminyak 🧚🏻‍♀️ merawat kulit KUSAM, JERAWAT serta JERAGAT 🧚🏻‍♀️membantu merawat kulit - sesuai semua jenis kulit
🧚🏻‍♀️ Melembabkan kulit muka - sangat sesuai untuk kulit kering 🧚🏻‍♀️ mencegah pertumbuhan JERAWAT2 di muka
🧚🏻‍♀️ mengecilkan pori-pori dan liang roma 🧚🏻‍♀️ membantu merawat kulit 
Hanya RM75/20ml - tahan hingga 1-2 bulan 
Whatsapp : 0197379421 🤳🏼 #bougasbeauty#bbscharlie
4 0 18 November, 2019

Top #bougasadvanceserum posts

BOUGAS FACE SCRUB

Bougas Beauty Face Scrub adalah skrub wajah yang berfungsi untuk membuang kulit mati, mencerahkan wajah, mengelakkan liang pori tersumbat dan mengurangkan pertumbuhan whitehead dan blackhead.
-
Bougas Beauty Face Scrub di pakai 1 - 3 kali seminggu sahaja. Elakkan penggunaan yang kerap kerana ia boleh menjejaskan lapisan kulit menipis dan membolehkan kulit wajah anda rosak dan kering.

BOUGAS FACE SCRUB

Bougas Beauty Face Scrub adalah skrub wajah yang berfungsi untuk membuang kulit mati, mencerahkan wajah, mengelakkan liang pori tersumbat dan mengurangkan pertumbuhan whitehead dan blackhead.
-
Bougas Beauty Face Scrub di pakai 1 - 3 kali seminggu sahaja. Elakkan penggunaan yang kerap kerana ia boleh menjejaskan lapisan kulit menipis dan membolehkan kulit wajah anda rosak dan kering.
10 1 19 November, 2019

Saaayyyyaaanggg sangat sangggaattt kat #BougasAdvanceSerum ni 🌝 hehee walaupun ada jerawat sikit2 tp Alhamdulillah dah kurang sejak pakai benda alah ni 🔥
.
Korang yg nak kulit lawa n flawless meh risik produk Bougas meh 🙊 Whatsapp jer 0179720844

Saaayyyyaaanggg sangat sangggaattt kat #BougasAdvanceSerum ni 🌝 hehee walaupun ada jerawat sikit2 tp Alhamdulillah dah kurang sejak pakai benda alah ni 🔥
.
Korang yg nak kulit lawa n flawless meh risik produk Bougas meh 🙊 Whatsapp jer 0179720844
28 3 13 November, 2019

Thank you baby kite 💋
-
Ada lagi ke yang nak bougas beauty products? Yang area #kualaterengganu #unisza yang nak COD boleh roger okay! Stock baru sampai 🎉
-
Semoga Farah Alya murah rezeki selalu Aminn ❤️

Thank you baby kite 💋
-
Ada lagi ke yang nak bougas beauty products? Yang area #kualaterengganu #unisza yang nak COD boleh roger okay! Stock baru sampai 🎉
-
Semoga Farah Alya murah rezeki selalu Aminn ❤️
18 1 13 November, 2019

Good morning! The end of #blissfulsale today 💋
-
Thank you for those yang dah grab bougas beauty products,you are the best ❤️ Every morning is a new opportunity to enrich our lives and to understand and expand the best in our life 💞

Good morning! The end of #blissfulsale today 💋
-
Thank you for those yang dah grab bougas beauty products,you are the best ❤️ Every morning is a new opportunity to enrich our lives and to understand and expand the best in our life 💞
6 1 12 November, 2019

GOOD MORNING ☀️ HAVE A NICE DAY 💋
-
#bougastips — applying Bougas Beauty Advanced Serum before you apply your foundation. it can make your makeup glow and last longer 🌹🌹🌹
.
#bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasbeautykelantan #bougasbeautyterengganu #bougasbeautypahang #serumadvance #bougasfacescrub #bougasmaster #bougasleader #sakacantik #skincareroutine #koreanskincareroutine #bougaskelantan

GOOD MORNING ☀️ HAVE A NICE DAY 💋
-
#bougastips — applying Bougas Beauty Advanced Serum before you apply your foundation. it can make your makeup glow and last longer 🌹🌹🌹
.
#bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasbeautykelantan #bougasbeautyterengganu #bougasbeautypahang #serumadvance #bougasfacescrub #bougasmaster #bougasleader #sakacantik #skincareroutine #koreanskincareroutine #bougaskelantan
21 0 24 September, 2019

—- #BOUGASFEEDBACK ——-
-
Ada ke yang kat sini tak yakin dengan diri sendiri? Orang kata belum cuba belum tahu 😘
-
Ni feedback customer Farah sendiri hasil guna bougas serum & bougas scrub! -
Siapa yang ada masalah macam ni boleh contact Farah okay InsyaAllah Farah boleh bantu kalau awak betul2 nak 💋

—- #BOUGASFEEDBACK ——-
-
Ada ke yang kat sini tak yakin dengan diri sendiri? Orang kata belum cuba belum tahu 😘
-
Ni feedback customer Farah sendiri hasil guna bougas serum & bougas scrub! -
Siapa yang ada masalah macam ni boleh contact Farah okay InsyaAllah Farah boleh bantu kalau awak betul2 nak 💋
10 1 11 November, 2019

KEBAIKAN & KHASIAT BOUGAS SERUM DALAM 1BOTOL COMEL SAHAJA 😍
-
✅membersihkan kulit secara semulajadi ✅mengurangkan garis muka
✅mengurangkan masalah kulit kusam
✅membaiki sel rosak pada kulit muka ✅menaikkan seri wajah
✅mencerahkan kulit
✅melancarkan aliran darah ✅memutihkan kulit secara semulajadi ✅mengurangkan minyak di muka
✅mengecilkan pori-pori wajah ✅melambatkan proses penuaan ✅membantu mencerahkan kulit
✅mengatasi masalah kulit tona tak sekata
✅mengurangkan jerawat & parut jerawat
.
#bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasbeautykelantan #bougasbeautyterengganu #bougasbeautypahang #serumadvance #bougasfacescrub #bougasmaster #bougasleader #sakacantik #skincareroutine #koreanskincareroutine #bougaskelantan

KEBAIKAN & KHASIAT BOUGAS SERUM DALAM 1BOTOL COMEL SAHAJA 😍
-
✅membersihkan kulit secara semulajadi ✅mengurangkan garis muka
✅mengurangkan masalah kulit kusam
✅membaiki sel rosak pada kulit muka ✅menaikkan seri wajah
✅mencerahkan kulit
✅melancarkan aliran darah ✅memutihkan kulit secara semulajadi ✅mengurangkan minyak di muka
✅mengecilkan pori-pori wajah ✅melambatkan proses penuaan ✅membantu mencerahkan kulit
✅mengatasi masalah kulit tona tak sekata
✅mengurangkan jerawat & parut jerawat
.
#bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasbeautykelantan #bougasbeautyterengganu #bougasbeautypahang #serumadvance #bougasfacescrub #bougasmaster #bougasleader #sakacantik #skincareroutine #koreanskincareroutine #bougaskelantan
3 0 2 November, 2019

Our no #1 Best Seller - #AdvancedSerum ; water based serum ✔ Sangat2 light & cepat meresap ke dalam kulit. Sesuai untuk kulit yang bermasalah jerawat, parut jerawat & kulit kusam. Apply sehari 2 kali, pagi & sebelum tidur. Kulit akan lebih smooth & glow ⭐

Our no #1 Best Seller - #AdvancedSerum ; water based serum ✔ Sangat2 light & cepat meresap ke dalam kulit. Sesuai untuk kulit yang bermasalah jerawat, parut jerawat & kulit kusam. Apply sehari 2 kali, pagi & sebelum tidur. Kulit akan lebih smooth & glow ⭐
10 1 14 November, 2019