#bougasampang Instagram Photos & Videos

bougasampang - 5.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasampang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
8
Average comment
1.1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

#BougasFacialCleanser sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kisah lah kulit berjerawat ke kulit sensitif ke, tak ada masalah untuk pakai. Kalau nak tahu apa ingredients nya, boleh klik link dkt bio. 🤗
.
#bougasbeautyserum #bougascleanser #bougaslover #bougasbeauty #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang #bougasbeauty #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougaslover

#BougasFacialCleanser sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kisah lah kulit berjerawat ke kulit sensitif ke, tak ada masalah untuk pakai. Kalau nak tahu apa ingredients nya, boleh klik link dkt bio. 🤗
.
#bougasbeautyserum #bougascleanser #bougaslover#bougasbeauty #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang#bougasbeauty #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang #bougasbeauty#bougasserum #bougasbeautyserum #bougascleanser#bougaslover
1 0 7 hours ago

Morning everyone! Selangor cuti harini, dapatlah breakfast kat luar feeling overseas sikit 🙈
-
Korang dh breakfast belum? Jangan skip okay, breakfast ni penting tau. Baik untuk kesihatan & minda kita, bila dh breakfast tenaga pun banyak. Baru lah hari korang penuh bertenaga 😉💕
.
p/s : #AdvancedSerum wajib apply setiap pagi & malam

#bougasbeauty

Morning everyone! Selangor cuti harini, dapatlah breakfast kat luar feeling overseas sikit 🙈
-
Korang dh breakfast belum? Jangan skip okay, breakfast ni penting tau. Baik untuk kesihatan & minda kita, bila dh breakfast tenaga pun banyak. Baru lah hari korang penuh bertenaga 😉💕
.
p/s : #AdvancedSerum wajib apply setiap pagi & malam

#bougasbeauty
6 2 11 December, 2019

Scrub bougas tekstur HALUS bak kain sutera dari India tenunan tangan!
.
Sapa yg nak cuba scrub nie bole terus wassup zura oke ✅
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougaslover #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang #bougasbeauty

Scrub bougas tekstur HALUS bak kain sutera dari India tenunan tangan!
.
Sapa yg nak cuba scrub nie bole terus wassup zura oke ✅
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougaslover #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang#bougasbeauty
12 0 11 December, 2019

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
.
150mls . Penggunaan tahan sehingga 2-3bulan. 🧸NORMAL PRICE : RM69 .
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @bougasbeautysetiawangsa.fify
2. tekan link whatsapp
3. whatsapp ‘SAYA NAK BOUGASBEAUTY SERUM’

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
.
150mls . Penggunaan tahan sehingga 2-3bulan. 🧸NORMAL PRICE : RM69 .
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @bougasbeautysetiawangsa.fify 
2. tekan link whatsapp 
3. whatsapp ‘SAYA NAK BOUGASBEAUTY SERUM’
3 1 10 December, 2019

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
.
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @bougasbeautysetiawangsa.fify
2. tekan link whatsapp
3. whatsapp ‘SAYA NAK BOUGASBEAUTY SERUM’

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
.
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @bougasbeautysetiawangsa.fify
2. tekan link whatsapp 
3. whatsapp ‘SAYA NAK BOUGASBEAUTY SERUM’
6 1 10 December, 2019

"NEW BABY👶🏻".
-
We present to you our new baby, #bougastrialmoisturizer 😍
-
Alhamdulillah, terima kasih sangat-sangat dekat korang semua. Sambutan yang sangat luar biasa semalam.
-
READY STOCK‼️
🌟ADVANCED SERUM RM75 | 20ML.
🌟FACE SCRUB RM49 | 100GM.
🌟FACIAL CLEANSER RM69 | 150ML
.
🎁FREE GIFT
💘FREE LOYALTY CARD
🧚‍♀️FREE CONSULTATION.
-
Nak order?? Whatsapp Qila +017-6556538 or click link biru dekat bio okayy❤️

"NEW BABY👶🏻".
-
We present to you our new baby, #bougastrialmoisturizer 😍
-
Alhamdulillah, terima kasih sangat-sangat dekat korang semua. Sambutan yang sangat luar biasa semalam.
-
READY STOCK‼️
🌟ADVANCED SERUM RM75 | 20ML.
🌟FACE SCRUB RM49 | 100GM.
🌟FACIAL CLEANSER RM69 | 150ML
.
🎁FREE GIFT
💘FREE LOYALTY CARD
🧚‍♀️FREE CONSULTATION.
-
Nak order?? Whatsapp Qila +017-6556538 or click link biru dekat bio okayy❤️
5 1 10 December, 2019

#BougasFacialCleanser sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kisah lah kulit berjerawat ke kulit sensitif ke, tak ada masalah untuk pakai. Kalau nak tahu apa ingredients nya, boleh klik link dkt bio.
-
READY STOCK‼️
🌟ADVANCED SERUM RM75 | 20ML.
🌟FACE SCRUB RM49 | 100GM.
🌟FACIAL CLEANSER RM69 | 150ML
.
🎁FREE GIFT
💘FREE LOYALTY CARD
🧚‍♀️FREE CONSULTATION.
-
Nak order?? Whatsapp Qila +017-6556538 or click link biru dekat bio okayy❤️

#BougasFacialCleanser sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kisah lah kulit berjerawat ke kulit sensitif ke, tak ada masalah untuk pakai. Kalau nak tahu apa ingredients nya, boleh klik link dkt bio.
-
READY STOCK‼️
🌟ADVANCED SERUM RM75 | 20ML.
🌟FACE SCRUB RM49 | 100GM.
🌟FACIAL CLEANSER RM69 | 150ML
.
🎁FREE GIFT
💘FREE LOYALTY CARD
🧚‍♀️FREE CONSULTATION.
-
Nak order?? Whatsapp Qila +017-6556538 or click link biru dekat bio okayy❤️
7 1 10 December, 2019

Some of you might be asking; 'kulit kau bkn elok ke'
'tona kulit kau bkn sekata ke'
n so on.
So, this is the process when im using Bougas serum. Alhamdulillah, its gettin' better ! saya pakai,saya jual :) SLIDE TEPI! ➡️ #bougasgombak #bougasampang #bougasserum #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasteamqueen #bougasscrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautykl #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyklang #bougasbeautyshahalam

Some of you might be asking; 'kulit kau bkn elok ke'
'tona kulit kau bkn sekata ke'
n so on.
So, this is the process when im using Bougas serum. Alhamdulillah, its gettin' better ! saya pakai,saya jual :) SLIDE TEPI! ➡️ #bougasgombak #bougasampang #bougasserum #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasteamqueen #bougasscrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautykl #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyklang #bougasbeautyshahalam
22 4 10 December, 2019

Good morning everyone! Apa plan korang hari ni? Jangan lupa sarapan pagi ni dan happy selalu 😘

#bougasbeauty

Good morning everyone! Apa plan korang hari ni? Jangan lupa sarapan pagi ni dan happy selalu 😘

#bougasbeauty
11 2 9 December, 2019

Smooth nya!! Kalau dah kawan kita pun obses dgn kulit kita yang lembut, dah tiba masanya kena share kot? Jangan lupa apply moisturizer lepas apply #AdvancedSerum okay. Esok pagi rasa segar je kulit 😍😍
.
#bougasbeauty

Smooth nya!! Kalau dah kawan kita pun obses dgn kulit kita yang lembut, dah tiba masanya kena share kot? Jangan lupa apply moisturizer lepas apply #AdvancedSerum okay. Esok pagi rasa segar je kulit 😍😍
.
#bougasbeauty
9 2 9 December, 2019

Apa yang bestnya water-based serum ni? Kalau korang nak tahu, tekstur sangat ringan & bila apply, kulit tak akan rasa melekit dan cepat meresap tau. Senang sgt bila nak bersiap, tak amik masa yang lama pun. .
#bougasbeautyserum #bougascleanser #bougaslover #bougasbeauty #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang #bougasbeauty

Apa yang bestnya water-based serum ni? Kalau korang nak tahu, tekstur sangat ringan & bila apply, kulit tak akan rasa melekit dan cepat meresap tau. Senang sgt bila nak bersiap, tak amik masa yang lama pun. .
#bougasbeautyserum #bougascleanser #bougaslover#bougasbeauty #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang#bougasbeauty
7 0 9 December, 2019

Girls be like... Senang je sebenarnya nak buat perempuan happy, belikan je produk skincare/makeup. Confirm senyum sampai ke telinga macam diaorang ni. Lagi pula dpt produk bougas beauty, eh? 😜
-
Mention suami/abang/boyfriend mana tahu diaorang baik hati nak belanja satu set
#bougasbeauty

Girls be like... Senang je sebenarnya nak buat perempuan happy, belikan je produk skincare/makeup. Confirm senyum sampai ke telinga macam diaorang ni. Lagi pula dpt produk bougas beauty, eh? 😜
-
Mention suami/abang/boyfriend mana tahu diaorang baik hati nak belanja satu set 
#bougasbeauty
16 2 8 December, 2019

Bila kulit makin lembut, no one can't resist it. Diri sendiri pun boleh obses dgn kulit muka sendiri, apatah lagi kawan/suami/family korang kan kan? Harap lepas ni, tk nampak ada yang macam ni dekat luar nnti 🤣
.

Jom dapatkan product Bougas Beauty‼
🌸Advanced Serum RM75 | 20ml
🌸Face Scrub RM49 | 100gm
🌸Facial Cleanser RM69 | 150ml.
-
🚘COD KL & CHERAS area🚘.
🚚POSTAGE EVERYDAY🚚.
-
Whatsapp 📲+011-11108380 or click link biru dekat bio ig @bougasbeauty_finaz okay❤

#thatdesirableskin #bougasbeauty
#bougaskualalumpur
#bougasklcc
#bougassetapak
#bougaswangsamaju
#bougasmelawati
#bougastamanmelati
#bougasgombak
#bougashululangat
#bougaskeramat
#bougassetiawangsa
#bougasjelatek
#bougasampang
#bougasdanaukota
#bougasbatucaves
#bougascheras
#bougashululangat
#bougastamankosas
#bougaslembahklang
#bougastamanmaluri
#bougasjalanipoh
#bougaspandanindah
#bougastamanconnought
#bougassrigombak
#bougastamanmelawati
#bougasgreenwood
#bougaswangsawalk
#agentwanted
#dropshipwantedmalaysia

Bila kulit makin lembut, no one can't resist it. Diri sendiri pun boleh obses dgn kulit muka sendiri, apatah lagi kawan/suami/family korang kan kan? Harap lepas ni, tk nampak ada yang macam ni dekat luar nnti 🤣
.

Jom dapatkan product Bougas Beauty‼
🌸Advanced Serum RM75 | 20ml
🌸Face Scrub RM49 | 100gm
🌸Facial Cleanser RM69 | 150ml.
-
🚘COD KL & CHERAS area🚘.
🚚POSTAGE EVERYDAY🚚.
-
Whatsapp 📲+011-11108380  or click link biru dekat bio ig @bougasbeauty_finaz okay❤

#thatdesirableskin #bougasbeauty
#bougaskualalumpur 
#bougasklcc
#bougassetapak
#bougaswangsamaju
#bougasmelawati
#bougastamanmelati
#bougasgombak
#bougashululangat
#bougaskeramat
#bougassetiawangsa 
#bougasjelatek 
#bougasampang 
#bougasdanaukota 
#bougasbatucaves
#bougascheras
#bougashululangat
#bougastamankosas
#bougaslembahklang
#bougastamanmaluri
#bougasjalanipoh
#bougaspandanindah
#bougastamanconnought
#bougassrigombak
#bougastamanmelawati
#bougasgreenwood
#bougaswangsawalk 
#agentwanted 
#dropshipwantedmalaysia
4 0 8 December, 2019

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
#bougasbeauty

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
#bougasbeauty
10 2 8 December, 2019

Bila kulit makin lembut, no one can't resist it. Diri sendiri pun boleh obses dgn kulit muka sendiri, apatah lagi kawan/suami/family korang kan kan? Harap lepas ni, tk nampak ada yang macam ni dekat luar nnti 🤣
.
#thatdesirableskin #bougasbeauty

Bila kulit makin lembut, no one can't resist it. Diri sendiri pun boleh obses dgn kulit muka sendiri, apatah lagi kawan/suami/family korang kan kan? Harap lepas ni, tk nampak ada yang macam ni dekat luar nnti 🤣
.
#thatdesirableskin #bougasbeauty
10 3 8 December, 2019

Alhamdullilah, thank you for your feedback Haziqah! Kalau ada yg tak thu, #AdvancedSerum ialah our best selling. Senang meresap & korang boleh nampak result seawal 7 hari tau. Tapi bergantung pada kulit korang juga, tak semua sama. Jangan risau kalau lambat nampak result okay. Yang penting konsisten 😘@.
-
Jom dapatkan product Bougas Beauty‼️
🌸Advanced Serum RM75 | 20ml
🌸Face Scrub RM49 | 100gm
🌸Facial Cleanser RM69 | 150ml.
-
🚘COD KL & CHERAS area🚘.
🚘COD JEMPOL area🚘.
-
Whatsapp 📲+017-6556538 or click link biru dekat bio ig @bougasbeautykl.qilalala okay❤️

Alhamdullilah, thank you for your feedback Haziqah! Kalau ada yg tak thu, #AdvancedSerum ialah our best selling. Senang meresap & korang boleh nampak result seawal 7 hari tau. Tapi bergantung pada kulit korang juga, tak semua sama. Jangan risau kalau lambat nampak result okay. Yang penting konsisten 😘@.
-
Jom dapatkan product Bougas Beauty‼️
🌸Advanced Serum RM75 | 20ml
🌸Face Scrub RM49 | 100gm
🌸Facial Cleanser RM69 | 150ml.
-
🚘COD KL & CHERAS area🚘.
🚘COD JEMPOL area🚘.
-
Whatsapp 📲+017-6556538  or click link biru dekat bio ig @bougasbeautykl.qilalala okay❤️
7 2 7 December, 2019

Blackhead/whitehead banyak sgt dkt muka? Korang scrub je muka, sekurang-kurang nya 2 kali seminggu. Lepas tu percayalah, akan makin kurang & makin smooth je kulit korang tau 😍
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang #bougasbeauty

Blackhead/whitehead banyak sgt dkt muka? Korang scrub je muka, sekurang-kurang nya 2 kali seminggu. Lepas tu percayalah, akan makin kurang & makin smooth je kulit korang tau 😍
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang#bougasbeauty
6 0 7 December, 2019

We present to your our new baby, bougas moisturiser!

A lot of people have requested bougas beauty to produce moisturiser and it’s finally here peeps! Grab your trial moisturiser now. 😆

#bougasbeautykl

We present to your our new baby, bougas moisturiser!

A lot of people have requested bougas beauty to produce moisturiser and it’s finally here peeps! Grab your trial moisturiser now. 😆

#bougasbeautykl
9 2 7 December, 2019

Cantiknya kulit!! Flawless sangat, nangis tengok. Siapa yg tknk kan kulit mcm ni, betul tk korang? 😩😍
-
Okaylah nak pergi scrub muka & apply serum lebih sikit malam ni. Good night semua 😜
.

#bougasbeauty

Cantiknya kulit!! Flawless sangat, nangis tengok. Siapa yg tknk kan kulit mcm ni, betul tk korang? 😩😍
-
Okaylah nak pergi scrub muka & apply serum lebih sikit malam ni. Good night semua 😜
.

#bougasbeauty
12 2 7 December, 2019

Blackhead/whitehead banyak sgt dkt muka? Korang scrub je muka, sekurang-kurang nya 2 kali seminggu. Lepas tu percayalah, akan makin kurang & makin smooth je kulit korang tau.
-
Boleh baca feedback dkt @bougasfeedback.official atau twitter @bougasbeautyhq . Btw tadi korang smpt tak dptkan free sample moisturiser? 😍
.
#bougasbeauty

Blackhead/whitehead banyak sgt dkt muka? Korang scrub je muka, sekurang-kurang nya 2 kali seminggu. Lepas tu percayalah, akan makin kurang & makin smooth je kulit korang tau.
-
Boleh baca feedback dkt @bougasfeedback.official atau twitter @bougasbeautyhq . Btw tadi korang smpt tak dptkan free sample moisturiser? 😍
.
#bougasbeauty
12 2 7 December, 2019

Thank you repeat order #bougasfacescrub & #bougasadvancedserum dengan qila❤️.
-
Jom dapatkan product Bougas Beauty‼️
🌸Advanced Serum RM75 | 20ml
🌸Face Scrub RM49 | 100gm
🌸Facial Cleanser RM69 | 150ml.
-
🚘COD KL & CHERAS area🚘.
🚘COD JEMPOL area🚘.
-
Whatsapp 📲+017-6556538 or click link biru dekat bio ig @bougasbeautykl.qilalala okay❤️

Thank you repeat order #bougasfacescrub & #bougasadvancedserum dengan qila❤️.
-
Jom dapatkan product Bougas Beauty‼️
🌸Advanced Serum RM75 | 20ml
🌸Face Scrub RM49 | 100gm
🌸Facial Cleanser RM69 | 150ml.
-
🚘COD KL & CHERAS area🚘.
🚘COD JEMPOL area🚘.
-
Whatsapp 📲+017-6556538  or click link biru dekat bio ig @bougasbeautykl.qilalala okay❤️
7 2 6 December, 2019

Tak bayar apa apa pun nak berangan. Yang penting berangan sampai jadi. Nak kulit mulus gebus kenelah ada usaha. Hihi
.
Jom berbougas beauty ! Whatsapp azreen utk dptkan dengan pantazz 0176508428 or click link on bio

Tak bayar apa apa pun nak berangan. Yang penting berangan sampai jadi. Nak kulit mulus gebus kenelah ada usaha. Hihi
.
Jom berbougas beauty ! Whatsapp azreen utk dptkan dengan pantazz 0176508428 or click link on bio
1 1 6 December, 2019

Kenapa Advanced Serum Best⤵️ 🌼 Diiktiraf oleh KKM
🌼 Mesra wuduk
🌼 Waterbased (meresap terus dlm kulit)
🌼 Berbau wangi
🌼 Tidak berminyak
🌼 Sesuai utk lelaki & perempuan
🌼 Merawat kulit kusam
🌼 Mencegah pertumbuhan gunung ganang dmuka
🌼 Merawat kulit bminyak
🌼 Melembabkan kulit kering
🌼 Mengecilkan pori pori & Liang roma
🌼 Mengembalikan seri wajah
wasap.my/+60127749216

#alhamdulillah #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang #bougasbeauty

Kenapa Advanced Serum Best⤵️ 🌼 Diiktiraf oleh KKM
🌼 Mesra wuduk
🌼 Waterbased (meresap terus dlm kulit)
🌼 Berbau wangi
🌼 Tidak berminyak
🌼 Sesuai utk lelaki & perempuan
🌼 Merawat kulit kusam
🌼 Mencegah pertumbuhan gunung ganang dmuka
🌼 Merawat kulit bminyak
🌼 Melembabkan kulit kering
🌼 Mengecilkan pori pori & Liang roma
🌼 Mengembalikan seri wajah 
wasap.my/+60127749216

#alhamdulillah #bougasbeauty#bougasserum #bougasbeauty #bougaskl #bougasampang#bougasbeauty
9 0 6 December, 2019

"KENAPA MAKIN HARI MAKIN PLOLES ENGKO NI, PAKAI APA BERSIH JE SUSAH BENO NAK NAMPAK JERAWAT ! SHARE LA SIKIT SECRET" 😝
.
hihihi. seronok tak kalau kawan kita puji kita melambung lambung rasa macam nak terbang je ! hahahaha, sis bagi tahu jelah sis selalu tonyoh bougas serum & scrub muka. takde secret pape pun. haishh mmg puas hati betul !
.
dulu sis pun tak confident, nak selfie pun malu. tapi sekarang sampai kwn opis tegur berbunga bunga hati sis 😍
.
even product local tak semestinya tak berkesan tau ! TAK BERANI DAPAT KULIT TELUR JANGAN CUBA ❗ 😝
.
Yang Berani Meh Whatsapp Syu, Kita Guide Korang ! .
-Ready Stock-
Authorised Agent Bougas Beauty (Syu) 📲 +60102017526

"KENAPA MAKIN HARI MAKIN PLOLES ENGKO NI, PAKAI APA BERSIH JE SUSAH BENO NAK NAMPAK JERAWAT ! SHARE LA SIKIT SECRET" 😝
.
hihihi. seronok tak kalau kawan kita puji kita melambung lambung rasa macam nak terbang je ! hahahaha, sis bagi tahu jelah sis selalu tonyoh bougas serum & scrub muka. takde secret pape pun. haishh mmg puas hati betul !
.
dulu sis pun tak confident, nak selfie pun malu. tapi sekarang sampai kwn opis tegur berbunga bunga hati sis 😍
.
even product local tak semestinya tak berkesan tau ! TAK BERANI DAPAT KULIT TELUR JANGAN CUBA ❗ 😝
.
Yang Berani Meh Whatsapp Syu, Kita Guide Korang ! .
-Ready Stock- 
Authorised Agent Bougas Beauty (Syu) 📲 +60102017526
2 1 6 December, 2019

Pssst... bougas beauty finally has release new skincare product, it's moisturiser! Must have product in your skincare routine to make sure your face is well hydrate. Stay tune for more update! ☺️✨ #bougasbeautykl

Pssst... bougas beauty finally has release new skincare product, it's moisturiser! Must have product in your skincare routine to make sure your face is well hydrate. Stay tune for more update! ☺️✨ #bougasbeautykl
8 1 6 December, 2019

"MUKA JERAGAT? BUKAN LAGI MASALAH BAGI SIS, SEBAB AII ADA BOUGAS SERUM UNTUK MERAWAT KULIT WAJAH DARI LAPISAN PALING DALAM"
.
.
I'm soo excited bila tengok skin sis ni dari ada jeragat sekarang makin pudar. Omg she get an healthy skin ! .
.
Korang yang ada masalah jeragat macam sis ni mehh whatsapp syu lekas,kita tolong korang dapatkan skin yang sihat & bersih 😘
.
-Ready Stock-
Authorised Agent Bougas Beauty (Syu) 📲 +60102017526

"MUKA JERAGAT? BUKAN LAGI MASALAH BAGI SIS, SEBAB AII ADA BOUGAS SERUM UNTUK MERAWAT KULIT WAJAH DARI LAPISAN PALING DALAM"
.
.
I'm soo excited bila tengok skin sis ni dari ada jeragat sekarang makin pudar. Omg she get an healthy skin ! .
.
Korang yang ada masalah jeragat macam sis ni mehh whatsapp syu lekas,kita tolong korang dapatkan skin yang sihat & bersih 😘
.
-Ready Stock-
Authorised Agent Bougas Beauty (Syu) 📲 +60102017526
5 1 6 December, 2019

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dkt produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dlm produk.
-
3 produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :).
-
READY STOCK‼️
🌟ADVANCED SERUM RM75 | 20ML.
🌟FACE SCRUB RM49 | 100GM.
🌟FACIAL CLEANSER RM69 | 150ML
.
🎁FREE GIFT
💘FREE LOYALTY CARD
🧚‍♀️FREE CONSULTATION.
-
Nak order?? Whatsapp Qila +017-6556538 or click link biru dekat bio okayy❤️

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dkt produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dlm produk.
-
3 produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :).
-
READY STOCK‼️
🌟ADVANCED SERUM RM75 | 20ML.
🌟FACE SCRUB RM49 | 100GM.
🌟FACIAL CLEANSER RM69 | 150ML
.
🎁FREE GIFT
💘FREE LOYALTY CARD
🧚‍♀️FREE CONSULTATION.
-
Nak order?? Whatsapp Qila +017-6556538 or click link biru dekat bio okayy❤️
6 2 6 December, 2019

Top #bougasampang posts

READY STOCK FOR THIS PERFECT COMBO 🥰
.
💟Bougas Advanced Serum RM75
💟Bougas Face Scrub RM49
💜💜Combo Cantik RM 124 Onlyyy🌸
.
Setiap Pembelian akan dpt
🎁FREE GIFT SPECIAL
🌸Free Loyalty card
🚘Free COD ALL KL CHERAS AMPANG
🧚‍♀️FREE CONSULTATION
.
Order?? Tekan LINK BIRU dekat Profile Ziela ✨

READY STOCK FOR THIS PERFECT COMBO 🥰
.
💟Bougas Advanced Serum RM75
💟Bougas Face Scrub RM49
💜💜Combo Cantik RM 124 Onlyyy🌸
.
Setiap Pembelian akan dpt
🎁FREE GIFT SPECIAL
🌸Free Loyalty card
🚘Free COD ALL KL CHERAS AMPANG
🧚‍♀️FREE CONSULTATION
.
Order?? Tekan LINK BIRU dekat Profile Ziela ✨
176 44 17 hours ago

To travel is to live. Bulan december ni bulan bercuti, korang dah ada plan nak kemana ke? Jaga diri & jangan lupa pakai sunscreen! Kulit muka pun kena jaga, takut nnti sunburn atau breakouts pula 😅
.
#bougasbeauty

To travel is to live. Bulan december ni bulan bercuti, korang dah ada plan nak kemana ke? Jaga diri & jangan lupa pakai sunscreen! Kulit muka pun kena jaga, takut nnti sunburn atau breakouts pula 😅
.
#bougasbeauty
16 3 4 December, 2019

Make up akan jadi smooth, senang nak blend & tahan lama kalau korang apply Bougas serum sebagai make up base. tak percaya? cuba tengok make up El ni 😍😍😍

Make up akan jadi smooth, senang nak blend & tahan lama kalau korang apply Bougas serum sebagai make up base. tak percaya? cuba tengok make up El ni 😍😍😍
126 2 17 hours ago

Hi guys! Do you know that not all alcohols are bad, there's good alcohols too known as fatty alcohols which are absolutely non - irritating and be beneficial for your skin.
Fyi, #bougasscrub contain cetearyl alcohol and cetyl alcohol. So they're not harmful, dont worry 😉

#bougaskl

Hi guys! Do you know that not all alcohols are bad, there's good alcohols too known as fatty alcohols which are absolutely non - irritating and be beneficial for your skin. 
Fyi, #bougasscrub contain cetearyl alcohol and cetyl alcohol. So they're not harmful, dont worry 😉

#bougaskl
124 1 26 September, 2019

We present to your our new baby, bougas moisturiser!

A lot of people have requested bougas beauty to produce moisturiser and it’s finally here peeps! Grab your trial moisturiser now. 😆

#bougasbeautykl

We present to your our new baby, bougas moisturiser!

A lot of people have requested bougas beauty to produce moisturiser and it’s finally here peeps! Grab your trial moisturiser now. 😆

#bougasbeautykl
9 2 7 December, 2019

"Kastemer kakak tanya "Kak ! Kak! Kak! kata Advanced Serum ni untuk kulit jerawat jerr. Tapi nape kulit muka saya makin cerah ni??? Dah tak nampak kusam. Why kak why????"
-
Haaa sudah! Sampai merayu rayu nak kulit kusam dah nape ni??? Nebes lak Akak
-
Betul lah tuhh, Advanced Serum memang untuk kulit jerawat jerr, tapi yang ada parut jerawat dan kulit tak bermaya pun boleh.
-
Korang taw tak, bunga Sakura boleh merawatkan kulit korang yang kusam tu jadi cerah?? Cerah taw bukan putih.
-
Haaa itu lah sebabnya kulit korang makin cerah. Kalau korang pegang pipi korang, konpem rasa lembut jerr.
-
-
Tak suke ke???? Alau tak suka jangan beli! Pegi jejauh sana. Alau nak kulit awet muda mudi cam artis kpop, cecepat order dengan akak. Picit link kat bio.
.
📲0165981509
📲0165981509
📲0165981509

"Kastemer kakak tanya "Kak ! Kak! Kak! kata Advanced Serum ni untuk kulit jerawat jerr. Tapi nape kulit muka saya makin cerah ni??? Dah tak nampak kusam. Why kak why????"
-
Haaa sudah! Sampai merayu rayu nak kulit kusam dah nape ni??? Nebes lak Akak
-
Betul lah tuhh, Advanced Serum memang untuk kulit jerawat jerr, tapi yang ada parut jerawat dan kulit tak bermaya pun boleh.
-
Korang taw tak, bunga Sakura boleh merawatkan kulit korang yang kusam tu jadi cerah?? Cerah taw bukan putih.
-
Haaa itu lah sebabnya kulit korang makin cerah. Kalau korang pegang pipi korang, konpem rasa lembut jerr.
-
-
Tak suke ke???? Alau tak suka jangan beli! Pegi jejauh sana. Alau nak kulit awet muda mudi cam artis kpop, cecepat order dengan akak. Picit link kat bio.
.
📲0165981509
📲0165981509
📲0165981509
265 3 21 May, 2019

TAK LENGKAP HIDUP TANPA SERUM

It looks like someone can’t live without advance serum 👀 The fact that she wants to stock up her serum makes me so happy, that means advance serum works wonder for her skin!

Grab your advance serum, it’s RM75. Hit me up! A lot of free gifts will be given too.

#bougasbeautykl

TAK LENGKAP HIDUP TANPA SERUM

It looks like someone can’t live without advance serum 👀 The fact that she wants to stock up her serum makes me so happy, that means advance serum works wonder for her skin!

Grab your advance serum, it’s RM75. Hit me up! A lot of free gifts will be given too.

#bougasbeautykl
21 1 4 December, 2019

Pssst... bougas beauty finally has release new skincare product, it's moisturiser! Must have product in your skincare routine to make sure your face is well hydrate. Stay tune for more update! ☺️✨ #bougasbeautykl

Pssst... bougas beauty finally has release new skincare product, it's moisturiser! Must have product in your skincare routine to make sure your face is well hydrate. Stay tune for more update! ☺️✨ #bougasbeautykl
8 1 6 December, 2019

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru.
.
Jom dapatkan :.
✨PERFECT COMBINATION✨.
🌸 Face Scrub RM 49.
🌸 Serum RM 75.
🌸COMBO PRICE : RM124 ONLY ‼️.
🌸BOUGAS RAYA KIT : RM143
.
📲0165981509(Link di Bio)

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru.
.
Jom dapatkan :.
✨PERFECT COMBINATION✨.
🌸 Face Scrub RM 49.
🌸 Serum RM 75.
🌸COMBO PRICE : RM124 ONLY ‼️.
🌸BOUGAS RAYA KIT : RM143
.
📲0165981509(Link di Bio)
250 4 23 May, 2019