#bougasbeauty Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeauty and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
1.5
Average comment
0.2
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@bougaskl.sheera Profile picture

@bougaskl.sheera

2 bulan pakai #advancedserum dah nampak flawless!?! Bestnya! Hopefully everyone who reads this post, semua akan dapat kulit flawless juga tak lama lagi dgn #bougasbeauty ❤✨

2 bulan pakai #advancedserum dah nampak flawless!?! Bestnya! Hopefully everyone who reads this post, semua akan dapat kulit flawless juga tak lama lagi dgn #bougasbeauty ❤✨
2 0 2 hours ago
@bougas_aztecclaymask Profile picture

@bougas_aztecclaymask

Alhamdulillah...bella la yg paling happy bile customer dapat result mcm ni😭😭
-
Siapa tak suke kn..after guna BOUGAS SERUM.. BEKAS JERAWAT MAKIN KURANG, KULIT MAKIN LICIN& HALUS❤️❤️ keluar rumah pun sekarang konfiden jeee..JUST APPLY BOUGAS SERUM CKUP DAH !!!
-
Org lain kulit dah cantik..awk yg tak guna bougas tu bile lagi nak cantik?? -
💟 BOUGAS SERUM 20ML = RM75 only!
.
FREE GIFT :-
🎀 Loyalty card ( free serum)
🎀 Unicorn makeup bag
🎀 10g aztec clay mask
.
__________________________________________
.
📲 Whatsapp bella +60193803231/ click link dekat bio utk order & pertanyaan🌸
.
#bougasserum #BougasFaceScrub #BougasFacialCleanser #bougasbeauty #bougaskualaselangor #aztecclaymask #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskmurah #aztecsecret #aztecsecretindianhealingclay

Alhamdulillah...bella la yg paling happy bile customer dapat result mcm ni😭😭
-
Siapa tak suke kn..after guna BOUGAS SERUM.. BEKAS JERAWAT MAKIN KURANG, KULIT MAKIN LICIN& HALUS❤️❤️ keluar rumah pun sekarang konfiden jeee..JUST APPLY BOUGAS SERUM CKUP DAH !!!
-
Org lain kulit dah cantik..awk yg tak guna bougas tu bile lagi nak cantik?? -
💟 BOUGAS SERUM 20ML = RM75 only!
.
FREE GIFT :-
🎀 Loyalty card ( free serum)
🎀 Unicorn makeup bag
🎀 10g aztec clay mask
.
__________________________________________
.
📲 Whatsapp bella +60193803231/ click link dekat bio utk order & pertanyaan🌸
.
#bougasserum #BougasFaceScrub #BougasFacialCleanser #bougasbeauty #bougaskualaselangor #aztecclaymask #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskmurah #aztecsecret #aztecsecretindianhealingclay
0 0 3 hours ago
@_bougasbeautyipoh.dea_ Profile picture

@_bougasbeautyipoh.dea_

Pasir Salak Resort

Tahukah anda, purata orang yang mengalami masalah jerawat adalah wanita yang berusia remaja hingga 20an?
-
Kerana itu, Bougas Beauty mencipta produk yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan bahan kimia yang bagus untuk merawat masalah kulit jerawat.
-
Dengan produk Bougas Beauty Advanced Serum, jerawat anda akan mengecut hari demi hari dan jerawat anda tidak akan berani munculkan diri.
-
Saya yakin dan percaya dengan izin Allah, setelah anda menggunakan Bougas Beauty Advanced Serum, anda akan melihat kulit wajah anda bertambah bersih dan cantik, anda akan mendengar suami anda berkata "Wahhh bidadari syurga abang! Makin cantik, abang makin sayang", dan anda akan rasa syukur dan sangat puas hati Bougas Beauty Advanced Serum dapat merialisasikan impian anda.
-
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bbasfeedback

Tahukah anda, purata orang yang mengalami masalah jerawat adalah wanita yang berusia remaja hingga 20an?
-
Kerana itu, Bougas Beauty mencipta produk yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan bahan kimia yang bagus untuk merawat masalah kulit jerawat.
-
Dengan produk Bougas Beauty Advanced Serum, jerawat anda akan mengecut hari demi hari dan jerawat anda tidak akan berani munculkan diri.
-
Saya yakin dan percaya dengan izin Allah, setelah anda menggunakan Bougas Beauty Advanced Serum, anda akan melihat kulit wajah anda bertambah bersih dan cantik, anda akan mendengar suami anda berkata "Wahhh bidadari syurga abang! Makin cantik, abang makin sayang", dan anda akan rasa syukur dan sangat puas hati Bougas Beauty Advanced Serum dapat merialisasikan impian anda.
-
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bbasfeedback
2 1 3 hours ago
@bougasbeauty.setiaalam_wawa Profile picture

@bougasbeauty.setiaalam_wawa

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Wasap 0139460386 atau tekan link di bio😘😘
.
#bougas #bougasbeauty #serum #advancedserum #scrub #cleanser #shahalam #setiaalam #teamfarhanzaman #flawless #elfiraloy

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Wasap 0139460386 atau tekan link di bio😘😘
.
#bougas #bougasbeauty #serum #advancedserum #scrub #cleanser #shahalam #setiaalam #teamfarhanzaman #flawless #elfiraloy
0 0 4 hours ago
@bougasbeauty.setiaalam_wawa Profile picture

@bougasbeauty.setiaalam_wawa

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Wasap 0139460386 atau tekan link di bio😘😘
.
#bougas #bougasbeauty #serum #advancedserum #scrub #cleanser #shahalam #setiaalam #teamfarhanzaman #flawless #elfiraloy

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Wasap 0139460386 atau tekan link di bio😘😘
.
#bougas #bougasbeauty #serum #advancedserum #scrub #cleanser #shahalam #setiaalam #teamfarhanzaman #flawless #elfiraloy
0 0 4 hours ago
@bougasbeauty.setiaalam_wawa Profile picture

@bougasbeauty.setiaalam_wawa

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Wasap 0139460386 atau tekan link di bio😘😘
.
#bougas #bougasbeauty #serum #advancedserum #scrub #cleanser #shahalam #setiaalam #teamfarhanzaman #flawless #elfiraloy

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
.
Jom dapatkan sekarang!
.
Wasap 0139460386 atau tekan link di bio😘😘
.
#bougas #bougasbeauty #serum #advancedserum #scrub #cleanser #shahalam #setiaalam #teamfarhanzaman #flawless #elfiraloy
0 0 4 hours ago
@infinibeautyskin Profile picture

@infinibeautyskin

Should I exfoliate in the morning or night? Either is fine. However, the night is the best way to exfoliate your skin since in the morning, we’re easily expose to sunlight, makeup and so on. Alright darling? 😉😉
-
Korg prefer scrub pagi ke malam?
-
📲019-4797214
#bougasbeauty #bougasfacescrub

Should I exfoliate in the morning or night? Either is fine. However, the night is the best way to exfoliate your skin since in the morning, we’re easily expose to sunlight, makeup and so on. Alright darling? 😉😉
-
Korg prefer scrub pagi ke malam?
-
📲019-4797214
#bougasbeauty #bougasfacescrub
2 1 4 hours ago
@infinibeautyskin Profile picture

@infinibeautyskin

Meet our 4 main plant ingredients in #bougasfacescrub. Each of em’ have their own benefits and the best thing is your skin will gets brighter gradually and significantly smoother.
.
📲019-4797214
#bougasbeauty

Meet our 4 main plant ingredients in #bougasfacescrub. Each of em’ have their own benefits and the best thing is your skin will gets brighter gradually and significantly smoother.
.
📲019-4797214
#bougasbeauty
2 0 4 hours ago
@bougasbeautyperak.syra Profile picture

@bougasbeautyperak.syra

What is your skin goal? Kalau shira, shira nak kulit nampak glow even without makeup ❤️.
-
How to get that kind of skin? Korang kena consistently apply Bougas Beauty Advance Serum. Sekarang shira ada buat cod untuk seluruh kawasan #Perak tau😍😍, -
Untuk pembelian, just click link di bio shira okay😘
-
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#bougasbeauty
#bougasserum
#teamsyra
#bougasbeautyperak

What is your skin goal? Kalau shira, shira nak kulit nampak glow even without makeup ❤️.
-
How to get that kind of skin? Korang kena consistently apply Bougas Beauty Advance Serum. Sekarang shira ada buat cod untuk seluruh kawasan #Perak tau😍😍, -
Untuk pembelian, just click link di bio shira okay😘
-
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#bougasbeauty 
#bougasserum
#teamsyra
#bougasbeautyperak
0 0 4 hours ago
@bougasbeautyperak.syra Profile picture

@bougasbeautyperak.syra

Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasfacescrub belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will look fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bio. Shira will assist you

#bougasbeauty
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#teamsyra
#bougasbeautyperak

Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasfacescrub belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will look fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bio. Shira will assist you

#bougasbeauty
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#teamsyra
#bougasbeautyperak
2 0 4 hours ago
@lovesyaz_ Profile picture

@lovesyaz_

"Jom cantik dan glowing macam Elfira Loy ..Ada yang nak tak ? 😍😍😍 Wahh rupa rupanya Elfira pakai Bougas Beauty ..patutlah muka always cantik aje,
Nak tahu apa kebaikan bougas ni ? JOM TENGOK 👇🏼👇🏼 Antara kebaikannya?? 🤔 ☑Boleh menjadikan kulit lebih cerah dan menawan
☑Mengurangkan jerawat dan jeragat
☑Mengurangkan masalah kulit kering
☑Mengurangkan pigmentasi di permukaan kulit wajah
☑Menghilangkan parut
☑Mengecutkan jerawat
☑Menjadikan kulit lebih anjal dan bersih
☑Mempunyai perlindungan UV
☑Sesuai untuk lelaki dan perempuan ☑Mengurangkan bintik hitam ☑Membuang sel sel kulit mati
☑Melembapkan di permukaan kulit anda
☑Memutihkan kulit
☑Sesuai untuk di bawa travel
Produk bougas beauty yang kami jual ada 3 jenis iaitu 🌺🌺 👉🏻Bougas Cleanser
👉🏻Bougas Face Scrub
👉🏻Bougas Advance Serum

Nak order ? Boleh PM sekarang di whatsapp ☎📞Http://www.wasap.my/+60175352614/BougasBeauty_

#bougasbeauty
#elfiraloy
#jomcantikbersamabougasbeauty
#trustedseller
#murah2

"Jom cantik dan glowing macam Elfira Loy ..Ada yang nak tak ? 😍😍😍 Wahh rupa rupanya Elfira pakai Bougas Beauty ..patutlah muka always cantik aje, 
Nak tahu apa kebaikan bougas ni ? JOM TENGOK 👇🏼👇🏼 Antara kebaikannya?? 🤔 ☑Boleh menjadikan kulit lebih cerah dan menawan
☑Mengurangkan jerawat dan jeragat
☑Mengurangkan masalah kulit kering
☑Mengurangkan pigmentasi di permukaan kulit wajah
☑Menghilangkan parut
☑Mengecutkan jerawat
☑Menjadikan kulit lebih anjal dan bersih
☑Mempunyai perlindungan UV
☑Sesuai untuk lelaki dan perempuan ☑Mengurangkan bintik hitam ☑Membuang sel sel kulit mati
☑Melembapkan di permukaan kulit anda
☑Memutihkan kulit
☑Sesuai untuk di bawa travel 
Produk bougas beauty yang kami jual ada 3 jenis iaitu 🌺🌺 👉🏻Bougas Cleanser
👉🏻Bougas Face Scrub
👉🏻Bougas Advance Serum

Nak order ? Boleh PM sekarang di whatsapp ☎📞Http://www.wasap.my/+60175352614/BougasBeauty_

#bougasbeauty
#elfiraloy
#jomcantikbersamabougasbeauty
#trustedseller
#murah2
5 0 4 hours ago
@infinibeautyskin Profile picture

@infinibeautyskin

Blackhead/whitehead? Acne scars? Oily skin? Combination skin? Sensitive skin or dry skin? Bougas Face Scrub is the right one to reduce all your problem. Why? You have to try it your self the difference 😉 i promise, you gonna love it for the first time! 😍
-
Betul tak Bougas Lover semua?? ♥️♥️
📲019-4797214
#bougasbeauty #bougasfacescrub

Blackhead/whitehead? Acne scars? Oily skin? Combination skin? Sensitive skin or dry skin? Bougas Face Scrub is the right one to reduce all your problem. Why? You have to try it your self the difference 😉 i promise, you gonna love it for the first time! 😍
-
Betul tak Bougas Lover semua?? ♥️♥️
📲019-4797214
#bougasbeauty #bougasfacescrub
2 0 4 hours ago
@bougasbeautyperak.syra Profile picture

@bougasbeautyperak.syra

Seronok tengok perubahan yang ketara macam ni. So terbukti Bougas Beauty ni bukan peremouan je boleh pakai. Tapi lelaki pun boleh tau😍😍 Tak jeles ke gegirlss uii🤭🤭
.

Kenapa still ada mindset untuk guna product kilo sedangkan Bougas Beauty dah terbukti berkesan dan selamat dengan menggunakan natural ingredients sahaja. Love yourself okay ❤️
-
Ada yang nak join dapatkan kulit cantik macam ni tak? Jom tekan link di bio Shira😊.
-
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#bougasbeauty
#teamsyra
#agentperak
#bougasbeautyperak

Seronok tengok perubahan yang ketara macam ni. So terbukti Bougas Beauty ni bukan peremouan je boleh pakai. Tapi lelaki pun boleh tau😍😍 Tak jeles ke gegirlss uii🤭🤭
.

Kenapa still ada mindset untuk guna product kilo sedangkan Bougas Beauty dah terbukti berkesan dan selamat dengan menggunakan natural ingredients sahaja. Love yourself okay ❤️
-
Ada yang nak join dapatkan kulit cantik macam ni tak? Jom tekan link di bio Shira😊.
-
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#bougasbeauty
#teamsyra
#agentperak
#bougasbeautyperak
0 0 4 hours ago
@bougasbeautyperak.syra Profile picture

@bougasbeautyperak.syra

Ready Stock❗️
Haa seronok kan tengok stokis korang yang sentiasa topup stock even baru tinggal separuh. Okay siapa nak jana extra income dengan Bougas Beauty
#teamsyra
#teamezwani #teamfarhanzaman korang sangat-sangat dialukan taw ❤️.
-
Dalam masa 7 hari je stokis kita mampu raih RM3K++, slowly but surely, korang taknak cuba ke? Sentiasa ada duit dalam tangan? Dah tak sesak every month? Dah boleh beli apa yang kita nak bila-bila masa? Dah boleh mewahkan mak ayah?
-
Kalau nak cuba, tekan link di bio Wani terus ok 😘.
-
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#bougasbeauty #teamsyra

Ready Stock❗️
Haa seronok kan tengok stokis korang yang sentiasa topup stock even baru tinggal separuh. Okay siapa nak jana extra income dengan Bougas Beauty
#teamsyra
#teamezwani #teamfarhanzaman korang sangat-sangat dialukan taw ❤️.
-
Dalam masa 7 hari je stokis kita mampu raih RM3K++, slowly but surely, korang taknak cuba ke? Sentiasa ada duit dalam tangan? Dah tak sesak every month? Dah boleh beli apa yang kita nak bila-bila masa? Dah boleh mewahkan mak ayah?
-
Kalau nak cuba, tekan link di bio Wani terus ok 😘.
-
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#bougasbeauty  #teamsyra
2 0 4 hours ago
@bougasbeautygombak.shu Profile picture

@bougasbeautygombak.shu

Sri Gombak

“Bougas, how the texture of #bougasfacialcleanser looks like?"
-
Nah here you go! It's a gel cream and paling penting kurang berbuih. 😉
-
Nak order?
Klik je link di BIO ⬆️⬆️⬆️
Atau terus je whtsapp Shu
📲 012-2789214

#bougasbeautyserum #elfiraloy #ernibougas
#bougasbeauty #bougasselayang #bougasgombak #bougasbatucaves #bougasselayang #bougasmelawati #bougaswangsamaju #serumviral #tipscantek
#ame2019 #raya2019 #serummurah #bajuraya

“Bougas, how the texture of #bougasfacialcleanser looks like?"
-
Nah here you go! It's a gel cream and paling penting kurang berbuih. 😉
-
Nak order? 
Klik je link di BIO ⬆️⬆️⬆️
Atau terus je whtsapp Shu
📲 012-2789214

#bougasbeautyserum #elfiraloy #ernibougas
#bougasbeauty #bougasselayang #bougasgombak #bougasbatucaves #bougasselayang #bougasmelawati #bougaswangsamaju #serumviral #tipscantek
#ame2019 #raya2019 #serummurah #bajuraya
0 0 4 hours ago
@bougasbeautygombak.shu Profile picture

@bougasbeautygombak.shu

NSK Sg Tua

“It’s important to exfoliate twice a week to get smooth & healthy skin” - repost: @elfiraloy
-
Korg dah try Bougas Face Scrub? Cuba korg komen sikit apa korg rasa lpas pakai Bougas Face Scrub 😉😉😉
-
Nak order?
Klik je link di BIO ⬆️⬆️⬆️
Atau terus je whtsapp Shu
📲 012-2789214

#bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasdiscovers

“It’s important to exfoliate twice a week to get smooth & healthy skin” - repost: @elfiraloy
-
Korg dah try Bougas Face Scrub? Cuba korg komen sikit apa korg rasa lpas pakai Bougas Face Scrub 😉😉😉
-
Nak order? 
Klik je link di BIO ⬆️⬆️⬆️
Atau terus je whtsapp Shu
📲 012-2789214

#bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasdiscovers
1 0 4 hours ago
@bagsbn_ll Profile picture

@bagsbn_ll

✨BOUGASBEAUTY✨
. ⚡HOT SELLING ⚡
🔺Facial Cleanser (BND 28)
🔺Serum (BND 30) 🔺Face Scrub (BND 23) .
.
Hi gaisss jangan lupa lepas cuci muka dengan facial cleanser BOUGAS kenalah apply serum BOUGAS kan. Bagi kulit korang rasa cing cing gitu. Jangan risau serum kita ni memang tak melekit dan dia waterbased. Sape yang tak try lagi korang kena try ok. Dan tak lupa juga muka kita kena scrub seminggu 2 kali act scrub BOUGAS kita ni permukaan yang tak kasar dia sangat sangat lembut sape yang tak cuba lagi serum n scrub cepat cepat klik link bio atau boleh DM😘
.
#bougasbeauty #bougasadvancedserum #BougasFacialCleanser #bougasfacescrub #agentbrunei #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #bagsbn_ll

✨BOUGASBEAUTY✨
. ⚡HOT SELLING ⚡
🔺Facial Cleanser (BND 28)
🔺Serum (BND 30) 🔺Face Scrub (BND 23) .
.
Hi gaisss jangan lupa lepas cuci muka dengan facial cleanser BOUGAS kenalah apply serum BOUGAS kan. Bagi kulit korang rasa cing cing gitu. Jangan risau serum kita ni memang tak melekit dan dia waterbased. Sape yang tak try lagi korang kena try ok. Dan tak lupa juga muka kita kena scrub seminggu 2 kali act scrub BOUGAS kita ni permukaan yang tak kasar dia sangat sangat lembut sape yang tak cuba lagi serum n scrub cepat cepat klik link bio atau boleh DM😘
.
#bougasbeauty #bougasadvancedserum #BougasFacialCleanser #bougasfacescrub #agentbrunei #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #bagsbn_ll
3 0 5 hours ago
@bougasbeautyperak.syra Profile picture

@bougasbeautyperak.syra

Happy weekend Bougas Lovers! Pergi mana harini? Shopping ke duduk rumah je harini?
-
Btw! If korang nak dapatkan produk Bougas Beauty harini juga, korang boleh lah COD terus dengan shira tau. Sebab shira agent sah Bougas. Shira bersedia untuk hantar dimana-mana sahaja korang nak tau. Komen je lokasi korang kat bawah, shira akan segera dm korang ❤️ #bougasbeauty
#teamezwani #teamfarhanzaman #teamsyra #bougasbeautyperak #bougasbeautykualakangsar #usas #studentusas #chandanputri #padangrengas #bukitgantang #codsungaisiput

Happy weekend Bougas Lovers! Pergi mana harini? Shopping ke duduk rumah je harini?
-
Btw! If korang nak dapatkan produk Bougas Beauty harini juga, korang boleh lah COD terus dengan shira tau. Sebab shira agent sah  Bougas. Shira bersedia untuk hantar dimana-mana sahaja korang nak tau. Komen je lokasi korang kat bawah, shira akan segera dm korang ❤️ #bougasbeauty
#teamezwani #teamfarhanzaman #teamsyra #bougasbeautyperak #bougasbeautykualakangsar #usas #studentusas #chandanputri #padangrengas #bukitgantang #codsungaisiput
5 0 5 hours ago
@bougasbeautygombak.shu Profile picture

@bougasbeautygombak.shu

Padi Padi

Pepagi lagi wasep masuk. Kastemer tanya "kata Advanced Serum ni untuk kulit jerawat jerr. Tapi nape kulit muka saya makin cerah ni??? Dah tak nampak kusam. -
Haaa sudah! Sampai merayu rayu nak kulit kusam dah nape ni??? -
Betul lah tuhh, Advanced Serum memang untuk kulit jerawat jerr, tapi yang ada parut jerawat dan kulit tak bermaya pun boleh.
-
Korang taw tak, bunga Sakura boleh merawatkan kulit korang yang kusam tu jadi cerah?? Cerah taw bukan putih.
-
Haaa itu lah sebabnya kulit korang makin cerah. Kalau korang pegang pipi korang, konpem rasa lembut jerr.
-
-
Tak suke ke???? Alau tak suka jangan beli! Pegi jejauh sana. Alau nak kulit awet muda mudi cam artis kpop, cecepat order Picit link kat bio.
-
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bbasfeedback

Pepagi lagi wasep masuk. Kastemer tanya "kata Advanced Serum ni untuk kulit jerawat jerr. Tapi nape kulit muka saya makin cerah ni??? Dah tak nampak kusam. -
Haaa sudah! Sampai merayu rayu nak kulit kusam dah nape ni??? -
Betul lah tuhh, Advanced Serum memang untuk kulit jerawat jerr, tapi yang ada parut jerawat dan kulit tak bermaya pun boleh.
-
Korang taw tak, bunga Sakura boleh merawatkan kulit korang yang kusam tu jadi cerah?? Cerah taw bukan putih.
-
Haaa itu lah sebabnya kulit korang makin cerah. Kalau korang pegang pipi korang, konpem rasa lembut jerr.
-
-
Tak suke ke???? Alau tak suka jangan beli! Pegi jejauh sana. Alau nak kulit awet muda mudi cam artis kpop, cecepat order Picit link kat bio.
-
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bbasfeedback
0 0 5 hours ago
@bougasbeautygombak.shu Profile picture

@bougasbeautygombak.shu

Batu Caves Temple

'Miss jerawat tu nak tumbuh pun segan-segan'
-
Jerawat pun tahu segan sebenarnya kalau korang pandai jaga skin tau, serba salah dengan tuan muka hehe! Dia dah dapat skin dia nak, korang bila lagi? 😝
-
Nak order?
Klik je link di BIO ⬆️⬆️⬆️
Atau terus je whtsapp Shu
📲 012-2789214

#bougasbeautyserum #elfiraloy #ernibougas
#bougasbeauty #bougasselayang #bougasgombak #bougasbatucaves #bougasselayang #bougasmelawati #bougaswangsamaju #serumviral #tipscantek
#ame2019 #raya2019 #serummurah #bajuraya
#bougasbeauty #bougasfeedback

'Miss jerawat tu nak tumbuh pun segan-segan'
-
Jerawat pun tahu segan sebenarnya kalau korang pandai jaga skin tau, serba salah dengan tuan muka hehe! Dia dah dapat skin dia nak, korang bila lagi? 😝
-
Nak order? 
Klik je link di BIO ⬆️⬆️⬆️
Atau terus je whtsapp Shu
📲 012-2789214

#bougasbeautyserum #elfiraloy #ernibougas
#bougasbeauty #bougasselayang #bougasgombak #bougasbatucaves #bougasselayang #bougasmelawati #bougaswangsamaju #serumviral #tipscantek
#ame2019 #raya2019 #serummurah #bajuraya
#bougasbeauty #bougasfeedback
1 0 5 hours ago
@bougasbeautygombak.shu Profile picture

@bougasbeautygombak.shu

Stadium MPS,Selayang

Yeay another happy customer. Beza sangat kulit dia yang dulu dengan sekarang, aaaa flawlessnya! Licin bak kulit telur! Tak percaya?? SLIDE SEBELAH
-
Korang taknak ke kulit mcm ni juga? Cepat-cepat grab #advancedserum untuk kulit lebih sihat & mulus 😍
-
Nak order?
Klik je link di BIO ⬆️⬆️⬆️
Atau terus je whtsapp Shu
📲 012-2789214

#bougasbeautyserum #elfiraloy #ernibougas
#bougasbeauty #bougasselayang #bougasgombak #bougasbatucaves #bougasselayang #bougasmelawati #bougaswangsamaju #serumviral #tipscantek
#ame2019 #raya2019 #serummurah #bajuraya

Yeay another happy customer. Beza sangat kulit dia yang dulu dengan sekarang, aaaa flawlessnya! Licin bak kulit telur! Tak percaya?? SLIDE SEBELAH
-
Korang taknak ke kulit mcm ni juga? Cepat-cepat grab #advancedserum untuk kulit lebih sihat & mulus 😍
-
Nak order? 
Klik je link di BIO ⬆️⬆️⬆️
Atau terus je whtsapp Shu
📲 012-2789214

#bougasbeautyserum #elfiraloy #ernibougas
#bougasbeauty #bougasselayang #bougasgombak #bougasbatucaves #bougasselayang #bougasmelawati #bougaswangsamaju #serumviral #tipscantek
#ame2019 #raya2019 #serummurah #bajuraya
0 0 5 hours ago
@bougasbeauty_iqaa Profile picture

@bougasbeauty_iqaa

Product local yang bukan biasa biasa tau 💕 kalau tanya iqa. Memang iqa bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ nak tau tak sebab apa.? Sebabbbbb dah la tak beminyak langsung! Bila pakai sekejap je dah hilang terus dari kulit. Cepat betul meresap. Sesuai sangat untuk orang kulit combination macam iqa ni 💕 PLUSSSS DIA WANGI 🥰 dan yang paling penting dia HALAL🤩 selamat untuk kita guna walaupun nak bawak pegi solat 😊

Product local yang bukan biasa biasa tau 💕 kalau tanya iqa. Memang iqa bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ nak tau tak sebab apa.? Sebabbbbb dah la tak beminyak langsung! Bila pakai sekejap je dah hilang terus dari kulit. Cepat betul meresap. Sesuai sangat untuk orang kulit  combination macam iqa ni 💕 PLUSSSS DIA WANGI 🥰 dan yang paling penting dia HALAL🤩 selamat untuk kita guna walaupun nak bawak pegi solat 😊
1 2 5 hours ago
@bougasbeauty_iqaa Profile picture

@bougasbeauty_iqaa

READY STOCK ALL ITEM 🤗

Bougas beauty advance serum RM75
Bougas beauty facial cleanser RM69
Bougas beauty face scrub RM49

Kelebihan bougas serum
🌸100% waterbased serum dan tidak berminyak
🌸Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan 🌸Membanyu merawat jerawat dan kulit kusam
🌸Menjadikan kulit lebih halus dan sihat
🌸Mengawal lebihan minyak di muka 🌸Membantu mengurangkan parut
AGENT SUBANG DAN SHAH ALAM🤩 COD & POSTAGE EVERYDAY 💕

READY STOCK ALL ITEM 🤗

Bougas beauty advance serum RM75
Bougas beauty facial cleanser RM69
Bougas beauty face scrub RM49

Kelebihan bougas serum
🌸100% waterbased serum dan tidak berminyak
🌸Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan 🌸Membanyu merawat jerawat dan kulit kusam
🌸Menjadikan kulit lebih halus dan sihat
🌸Mengawal lebihan minyak di muka 🌸Membantu mengurangkan parut 
AGENT SUBANG DAN SHAH ALAM🤩 COD & POSTAGE EVERYDAY 💕
0 2 5 hours ago
@bougasbeauty.azie Profile picture

@bougasbeauty.azie

Before tido,jangan lupe apply Advanced Serum..ke mana saje bwk nihhhh..xleh tinggal dah 😁.. Goodnight semua 😘 #bougaslover
.
#bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #skincareroutine

Before tido,jangan lupe apply Advanced Serum..ke mana saje bwk nihhhh..xleh tinggal dah 😁.. Goodnight semua 😘 #bougaslover
.
#bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #skincareroutine
1 0 5 hours ago
@klubnalaleh.jihah Profile picture

@klubnalaleh.jihah

Flawlessnya! Glowingnya! Nak kulit yg bersih? Jangan skip apply #advancedserum, satu pam pagi & satu pam malam. Nampak mudah tapi ada juga yang skip, kena konsisten barulah dapat result yg korang nak.

Berminat klik link 👇
http://meletopcantik.wasap.my ❤ Cod bangi, kajang, putrjya, nilai, semenyih, puchong, cheras, seri kembangan, BTHO, pajam, dan berdekatannya.
❤ Pos 1 Malaysia
#meeracle #fjura #bellaz #nrc #1mm
#okaya #adreana #khaf #hbv #herv #bougasbeauty #perfumeparadise #alaska #royalpine #bettybeauty #SBB #honeybee
#syok #klubnalaleh #lauriene #OMG #nafura #ekinbeauty #teamhairani #trulooks #yarra #dropshipwanted #agentwanted #wawacosmetics @bougasbeautypuchong

Flawlessnya! Glowingnya! Nak kulit yg bersih? Jangan skip apply #advancedserum, satu pam pagi & satu pam malam. Nampak mudah tapi ada juga yang skip, kena konsisten barulah dapat result yg korang nak.

Berminat klik link 👇
http://meletopcantik.wasap.my ❤ Cod bangi, kajang, putrjya, nilai, semenyih, puchong, cheras, seri kembangan, BTHO, pajam, dan berdekatannya.
❤ Pos 1 Malaysia
#meeracle #fjura #bellaz #nrc #1mm
#okaya #adreana #khaf #hbv #herv #bougasbeauty #perfumeparadise #alaska #royalpine #bettybeauty #SBB #honeybee
#syok #klubnalaleh #lauriene #OMG #nafura #ekinbeauty #teamhairani #trulooks #yarra #dropshipwanted #agentwanted #wawacosmetics @bougasbeautypuchong
4 0 5 hours ago
@syasyahjamaludin Profile picture

@syasyahjamaludin

Sampai bila guyss nak biarkan muka breakout dan jadikan diri tu bahan uji kaji untuk produk kilo 😱🤦‍♀🙅‍♀ jom tukar ke bougas beauty serum..😍
.
.
KEBAIKAN & KHASIAT BOUGAS SERUM DALAM 1BOTOL COMEL SAHAJA 😍 ✅membersihkan kulit secara semulajadi ✅mengurangkan garis muka
✅mengurangkan masalah kulit kusam
✅membaiki sel rosak pada kulit muka
✅menaikkan seri wajah
✅mencerahkan kulit
✅melancarkan aliran darah
✅memutihkan kulit secara semulajadi ✅mengurangkan minyak di muka
✅mengecilkan pori-pori wajah
✅melambatkan proses penuaan ✅membantu mencerahkan kulit
✅mengatasi masalah kulit tona tak sekata
✅mengurangkan jerawat & parut jerawat

#teamfifty
#bbsawesome🔥
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautypj #bougasbeautyagent #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautyperak #bougasbeautyslimriver #bougasbeautytanjungmalim #bougasbeautysungkai #serumno1malaysia #bougasbeautyUPSI #bougasbeautyserumUM #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyAU #bougasbeautykeramat #bougasbeautygombak #bougasbeautyadvanceserumkl
#bougasbeautyadvanceampang #teamfify #bbsawesome #bbssuperstar #maluaperr #bosskur #serumviral #serumjerawat

Sampai bila guyss nak biarkan muka breakout dan jadikan diri tu bahan uji kaji untuk produk kilo 😱🤦‍♀🙅‍♀ jom tukar ke bougas beauty serum..😍
.
.
KEBAIKAN & KHASIAT BOUGAS SERUM DALAM 1BOTOL COMEL SAHAJA 😍 ✅membersihkan kulit secara semulajadi ✅mengurangkan garis muka
✅mengurangkan masalah kulit kusam
✅membaiki sel rosak pada kulit muka
✅menaikkan seri wajah
✅mencerahkan kulit
✅melancarkan aliran darah
✅memutihkan kulit secara semulajadi ✅mengurangkan minyak di muka
✅mengecilkan pori-pori wajah
✅melambatkan proses penuaan ✅membantu mencerahkan kulit
✅mengatasi masalah kulit tona tak sekata
✅mengurangkan jerawat & parut jerawat

#teamfifty
#bbsawesome🔥
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautypj #bougasbeautyagent #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautyperak #bougasbeautyslimriver #bougasbeautytanjungmalim #bougasbeautysungkai #serumno1malaysia #bougasbeautyUPSI #bougasbeautyserumUM #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyAU #bougasbeautykeramat #bougasbeautygombak #bougasbeautyadvanceserumkl
#bougasbeautyadvanceampang #teamfify #bbsawesome  #bbssuperstar #maluaperr #bosskur #serumviral #serumjerawat
2 0 5 hours ago
@lyndaism_bougas Profile picture

@lyndaism_bougas

.//
Alhamdulillah, positive feedbacks from our lovely customers! 💖
.
“Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time.”
.
“Check the label of every skincare product you're thinking about using before you buy it. Make sure you know what ingredients are going on your skin & how it will affect it, both positively & negatively.”
.
“Your Beauty Is Our Priority”
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyganu #mskinstoryteam

.//
Alhamdulillah, positive feedbacks from our lovely customers! 💖
.
“Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time.”
.
“Check the label of every skincare product you're thinking about using before you buy it. Make sure you know what ingredients are going on your skin & how it will affect it, both positively & negatively.”
.
“Your Beauty Is Our Priority”
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyganu #mskinstoryteam
0 0 5 hours ago
@mariyah_kmrlzmn Profile picture

@mariyah_kmrlzmn

Antara pencuci yang bagus... Semua pencuci ni i da penah try...
Setakat ni semua ok...
Turutan yang paling atas tu paling bagus yg i pnh pakai.. .
.
1.Bougascleanser
2.honey bee venom
3.cosmoderm
4.himalaya
.
.
.
Kelebihan 4 produk ni semua tiada bahan kimia...tiada bahan pemutih dan tidak menyebabkan anda putih segera... Yg best nya 4 ketui ni dia menghalang dr pertumbuhannya jerawat... Yg paling best bougas la weii....dia tak berbuih pon,,Pas cuci tu kulit jd lembut je... Jerawat mmg pyh nk singgah kt muka.....tapi mcm sis ni tekak buaye... Ikut dan je nk mkan....belacan & seafood bedal sokmo...kdg tu tumbuh jgk se dua... Tp cepat kecut sbb amal serum ...
Alhandulillah dgn keizinanNya... Yang penting jgn culas...ko pakai tak sampai sebotol pastu nok bising sana sini... Pi gali lubang suh kawan tolak! Settle.... So nak dapat kan
Produk alhaalfa dan bougasskincare
.
.
#alhaalfacosmetics
#alhaalfabangi
#bougasbeauty
#bougasfacialcleanser
#bougasbangi
.
.

Sila DM sis yea...

Antara pencuci yang bagus... Semua pencuci ni i da penah try...
Setakat ni semua ok...
Turutan yang paling atas tu paling bagus yg  i pnh pakai.. .
.
1.Bougascleanser
2.honey bee venom
3.cosmoderm
4.himalaya
.
.
.
Kelebihan 4 produk ni semua tiada bahan kimia...tiada bahan pemutih dan tidak menyebabkan anda putih segera... Yg best nya 4 ketui ni dia menghalang dr pertumbuhannya jerawat... Yg paling best bougas la weii....dia tak berbuih pon,,Pas cuci tu kulit jd lembut je... Jerawat mmg pyh nk singgah kt muka.....tapi mcm sis ni tekak buaye... Ikut dan je nk mkan....belacan & seafood bedal sokmo...kdg tu tumbuh jgk se dua... Tp cepat kecut sbb amal serum ...
Alhandulillah dgn keizinanNya... Yang penting jgn culas...ko pakai tak sampai sebotol pastu nok bising sana sini... Pi gali lubang suh kawan tolak! Settle.... So nak dapat kan 
Produk alhaalfa dan bougasskincare
.
.
#alhaalfacosmetics
#alhaalfabangi
#bougasbeauty 
#bougasfacialcleanser
#bougasbangi
.
.

Sila DM sis yea...
0 0 5 hours ago
@cikelyn.bougas Profile picture

@cikelyn.bougas

MASTER AGENTS #BOUGASSQUAD ‼️
.
.
Tahniah dan syabas kepada semua MASTER AGENT yang telah mencabar diri untuk terus berjaya dan upgrade diri!! Anda semua memang PADU PADU!!
.
Another weekend well spent with Master Leader Aana..jika anda bersama #bougassquad In Shaa Allah Lyn yakin YOU ARE IN THE RIGHT HANDS!! Sebab apa?? Sebab bukan leader anda sahaja support anda tapi anda akan dapat support dari Stokis lain dan Master Leader yang sangat-sangat hebat dan tidak pernah lokek share sesuatu
.
Anda ingin menjadi seperti mereka?? Anda yakin anda boleh? Lyn seribu kali yakin anda boleh!! Mulakan first step anda dengan tekan link di @cikelyn.bougas profile untuk sign up agent now!!
.
#bougasmania #bougasbeautyserumjb #ernibougas #serum #stokisbougaspontian #bougaspontian
#letscantik #nakcantik #skincare #bougasbeautyserumjohor #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#misicantikselalu
#terpaksacantik
#terpaksaflawless
#cantikhanya1pam
#bougasserum
#bougaslover

MASTER AGENTS #BOUGASSQUAD ‼️
.
.
Tahniah dan syabas kepada semua MASTER AGENT yang telah mencabar diri untuk terus berjaya dan upgrade diri!! Anda semua memang PADU PADU!!
.
Another weekend well spent with Master Leader Aana..jika anda bersama #bougassquad In Shaa Allah Lyn yakin YOU ARE IN THE RIGHT HANDS!! Sebab apa?? Sebab bukan leader anda sahaja support anda tapi anda akan dapat support dari Stokis lain dan Master Leader yang sangat-sangat hebat dan tidak pernah lokek share sesuatu
.
Anda ingin menjadi seperti mereka?? Anda yakin anda boleh? Lyn seribu kali yakin anda boleh!! Mulakan first step anda dengan tekan link di @cikelyn.bougas profile untuk sign up agent now!!
.
#bougasmania #bougasbeautyserumjb #ernibougas #serum #stokisbougaspontian #bougaspontian
#letscantik #nakcantik #skincare #bougasbeautyserumjohor #bougasbeauty 
#bougasbeautyserum 
#misicantikselalu
#terpaksacantik 
#terpaksaflawless
#cantikhanya1pam
#bougasserum 
#bougaslover
6 0 5 hours ago
@mimi_bougasbeauty Profile picture

@mimi_bougasbeauty

Night routine skincare korang mcm mane??sama x routine skincare mimi?? .

Nak kulit cantik & flawless korang kena tukar la cara p'jagaan muka korang..1 lagi korang y nak muka cantik nie dah ad serum bougas belum?😅 .

Kalau xda lagi jom grab 1 serum bougas niw..xrugi pum grab serum nie sebab boleh tahan sehingga 2 BULAN& boleh dapatkan kulit muka cantik lagi..nak serum ws mimi 01139172014
📲 nk ws lagi senang click dekat profile bio k.. .
#bougasserum
#bougasbeautyterengganu

Night routine skincare korang mcm mane??sama x routine skincare mimi?? .

Nak kulit cantik & flawless korang kena tukar la cara p'jagaan muka korang..1 lagi korang y nak muka cantik nie dah ad serum bougas belum?😅 .

Kalau xda lagi jom grab 1 serum bougas niw..xrugi pum grab serum nie sebab boleh tahan sehingga 2 BULAN& boleh dapatkan kulit muka cantik lagi..nak serum ws mimi 01139172014
📲 nk ws lagi senang click dekat profile bio k.. .
#bougasserum
#bougasbeautyterengganu
2 1 5 hours ago
@nw_weddinggallery Profile picture

@nw_weddinggallery

'Miss jerawat tu nak tumbuh pun segan-segan'
-
Jerawat pun tahu segan sebenarnya kalau korang pandai jaga skin tau, serba salah dengan tuan muka hehe! Dia dah dapat skin dia nak, korang bila lagi? 😝

#bougasbeauty #bougasfeedback
ws/inbox 0177525527

'Miss jerawat tu nak tumbuh pun segan-segan'
-
Jerawat pun tahu segan sebenarnya kalau korang pandai jaga skin tau, serba salah dengan tuan muka hehe! Dia dah dapat skin dia nak, korang bila lagi? 😝

#bougasbeauty #bougasfeedback
ws/inbox 0177525527
0 0 5 hours ago
@bougas.hanabeauty Profile picture

@bougas.hanabeauty

🌸 [WORRY-NOT!]
-
Bougas Beauty is Halal certified, approved KKM and lab tested by SIRIM which means this product is 💯 safe to use as it adheres to the standards 😊
-
Below is NOT KKM for Bougas Beauty Serum, Bougas Beauty Scrub dan Bougas Beauty Cleanser ; ✅Bougas Beauty Serum : NOT181001961K
✅Bougas Face Scrub : NOT190105372K
✅Bougas Facial Cleancer : NOT190502791K

#bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #utm #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougasbeautyagent #bougasjohorbahru #bougassenai #bougaskempas #uthm #batupahat #marvelbeautyteam #elfiraloy #beautygoals

🌸 [WORRY-NOT!]
-
Bougas Beauty is Halal certified, approved KKM and lab tested by SIRIM which means this product is 💯 safe to use as it adheres to the standards 😊
-
Below is NOT KKM for Bougas Beauty Serum, Bougas Beauty Scrub dan Bougas Beauty Cleanser ; ✅Bougas Beauty Serum : NOT181001961K
✅Bougas Face Scrub : NOT190105372K
✅Bougas Facial Cleancer : NOT190502791K

#bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #utm #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougasbeautyagent #bougasjohorbahru #bougassenai #bougaskempas #uthm #batupahat #marvelbeautyteam #elfiraloy #beautygoals
1 0 5 hours ago

Top #bougasbeauty posts

@harrisannuar Profile picture

@harrisannuar

Ken Rimba Condominium

Haish malu kita kalau awak pun malu sekali!
Hahaha,Hye guys kalau korang nak menang hadiah dari @bougasbeautyhq korang boleh follow instruction ni:
1) Like this post & follow @bougasbeautyhq
2) Comment "kenapa korang kena menang contest ni" & Tag 3 of your friends
3) Include #bougasfacescrub #bougasbeauty
Contest end on 24th August 2019 & 3 WINNERS will be announce on 25th August 2019. Good luck, be creative! 😘
#BangkitBotak #HeroRemaja2017

Haish malu kita kalau awak pun malu sekali!
Hahaha,Hye guys kalau korang nak menang hadiah dari @bougasbeautyhq korang boleh follow instruction ni:
1) Like this post & follow @bougasbeautyhq
2) Comment "kenapa korang kena menang contest ni" & Tag 3 of your friends
3) Include #bougasfacescrub #bougasbeauty 
Contest end on 24th August 2019 & 3 WINNERS will be announce on 25th August 2019. Good luck, be creative! 😘
#BangkitBotak #HeroRemaja2017
21,570 230 22 August, 2019
@hello_wawabeauty Profile picture

@hello_wawabeauty

👈👈👈 follow .
.
CODE : TART . Matteyy ek colour dia.. syantikkkk xboleh bawak bincang ! 😭 .
.
READY STOCK ! .
#wawapremiumrayakit .
Only Rm59 dpt semua 4 colour taw awk ! + 🎁 sampul raya dari artis wawa .
.
HOT SELLING !! .
Cepat taw stok dah xbyk 😩 .
Wasap 016 7255797 /click di bio .
.
.
#bazarpaknil #wawazainal #makeup #caryacosmetics
#dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #wawamakeupkit #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy
#ainaaserum #sephoramalaysia
#makeupmurah #tipsmakeup #nur2 #kuihraya #cookiesraya #dramasangat #melodi #bajuraya2019 #cariakudisyurga #shawpublika

👈👈👈 follow .
.
CODE :  TART . Matteyy ek colour dia.. syantikkkk xboleh bawak bincang ! 😭 .
.
READY STOCK ! .
#wawapremiumrayakit .
Only Rm59 dpt semua 4 colour taw awk ! + 🎁 sampul raya dari artis wawa .
.
HOT SELLING !! .
Cepat taw stok dah xbyk 😩 .
Wasap 016 7255797 /click di bio .
.
.
#bazarpaknil #wawazainal  #makeup #caryacosmetics
 #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics  #wawamakeupkit #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy
#ainaaserum  #sephoramalaysia
#makeupmurah #tipsmakeup  #nur2 #kuihraya #cookiesraya  #dramasangat #melodi #bajuraya2019  #cariakudisyurga #shawpublika
1,345 14 11 June, 2019
@bougasbeautyladyboss Profile picture

@bougasbeautyladyboss

MasyaAllah..
.
Caktiknyeeee kulit El 💕💕💕
.
Patutlaaa lepas kawin ni lagi berseri2 skin El.. rupa2 nye pengguna setia BOUGAS Serum & Scrub..
.
Sapa nak cantikkk mcm el cepat wasap kakak, klik aje link kt bio atas tuu..
.
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback

MasyaAllah..
.
Caktiknyeeee kulit El 💕💕💕
.
Patutlaaa lepas kawin ni lagi berseri2 skin El.. rupa2 nye pengguna setia BOUGAS Serum & Scrub..
.
Sapa nak cantikkk mcm el cepat wasap kakak, klik aje link kt bio atas tuu..
.
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback
528 2 4 September, 2019
@bougasbeauty.bukitantarabangsa Profile picture

@bougasbeauty.bukitantarabangsa

HAVOC CLUB MUAR

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana.
.
.
Suka betul tengok dorang ni. Masa batal air sembahyang ya Allah, sejuknya rasa. Semoga ikatan ini kekal hingga ke Jannah. 😍😍😍
.
.
Jangan lupa dapatkan Full Set Bougas Beauty dan dapatkan Free Gift yang best dari @bougasbeauty.bukitantarabangsa.
.
.
Dropship masih lagi dibuka untuk sesiapa yang berminat tambah duit pendapatan 😘😘

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana.
.
.
Suka betul tengok dorang ni. Masa batal air sembahyang ya Allah, sejuknya rasa. Semoga ikatan ini kekal hingga ke Jannah. 😍😍😍
.
.
Jangan lupa dapatkan Full Set Bougas Beauty dan dapatkan Free Gift yang best dari  @bougasbeauty.bukitantarabangsa.
.
.
Dropship masih lagi dibuka untuk sesiapa yang berminat tambah duit pendapatan 😘😘
1,005 5 1 September, 2019
@bougasbeauty.mysaranewrie Profile picture

@bougasbeauty.mysaranewrie

Setiawangsa

OPS OPS OPS! #BougasBeauty ADA PRODUK BARU KE?!.
.
Jeng jeng jeng! Nantikannn! Pasti awak semuaaaa tak sabar nak tahu kann? 🤪🤪🤪🤪.
.
Saya pun tak sabar! Ahahahahahah tunggu tau!.
.
Jangan lupa “Turn On Notifications” tau untuk keep on #update pasal ni 🤗.
.
Lepas tu pakai pulak dengan #BougasBeautySerum & #FaceScrubBougas, fuh! Lagi cantik kulit dibuatnyaaa hihi.
.
Whatsapp 019-9799 117 untuk #BorakBorakBougas dengan saya atau klik sahaja link di bio okay? ☺️

OPS OPS OPS! #BougasBeauty ADA PRODUK BARU KE?!.
.
Jeng jeng jeng! Nantikannn! Pasti awak semuaaaa tak sabar nak tahu kann? 🤪🤪🤪🤪.
.
Saya pun tak sabar! Ahahahahahah tunggu tau!.
.
Jangan lupa “Turn On Notifications” tau untuk keep on #update pasal ni 🤗.
.
Lepas tu pakai pulak dengan #BougasBeautySerum & #FaceScrubBougas, fuh! Lagi cantik kulit dibuatnyaaa hihi.
.
Whatsapp 019-9799 117 untuk #BorakBorakBougas dengan saya atau klik sahaja link di bio okay? ☺️
2,084 4 24 April, 2019
Malu apaa bossku 😎 ! @aidan_profix ada utk ratakan lubang korang tu. Dgr cerita kesan seawal 7hari je. Gila padu testimoni dia semua. Tak cayer usha ig @aidan_profix skrg 🤝
.
Jangan cakap min tak bagitahu 😌

#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
1,359 1 31 August, 2019
@bougasbeautykl.kyla Profile picture

@bougasbeautykl.kyla

Lagi bahagia kalau serum saya serumah dengan awakk
.
Meh Cuba mehh pasti bahagia sebab Kulit makin glowing ching chinggg serum Bougas khas untuk mengatasi jerawat dan tone tak sekata. Arini pakai esok jerawat akan surut tauu
.
#bougasbeautyserum #bougasbangsar #bougasbeauty #kualalumpur #EAF1909096 #agentwanted #bougasdropship #ampangpoint #klcc #badboi #sangkar #zularifin #mirafilzah

Lagi bahagia kalau serum saya serumah dengan awakk
.
Meh Cuba mehh pasti bahagia sebab Kulit makin glowing ching chinggg serum Bougas khas untuk  mengatasi jerawat dan tone tak sekata. Arini pakai esok jerawat akan surut tauu
.
#bougasbeautyserum #bougasbangsar #bougasbeauty #kualalumpur #EAF1909096 #agentwanted #bougasdropship #ampangpoint #klcc #badboi #sangkar #zularifin #mirafilzah
184 64 13 September, 2019