#bougasbeauty Instagram Photos & Videos

bougasbeauty - 351.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeauty and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
1.6
Average comment
0.5
Posts with video
21/71
Posts with photo
50/71

Hashtag Popularity

Reposted from @bougasbeauty_byfara (@get_regrann) - 🎈GIVEAWAY DAY 3🎈

Have you ever dreamed of getting your desired skin? Treat yourself with our new product #AllDayMoisturizer
This prize package from @bougasbeauty_byfara

Here's how to enter.
1. Like , Tag your 3 bestie & Repost this photo on your feed
2. Follow our IG @bougasbeauty_byfara
& Twitter bougas_byfara
3. Repost,Tag us & don't forget to include #giveawayBBFara

Entries must be received by 28th February 2020 by 20:00.
Winner will be selected at random and will be notified by our post on 1st March 2020.
Don't forget to public your IG account.
No purchase or payment necessary.
Good luck 🎊🎉 #GiveawayBBFara
#BougasBeautyFaraContest
#giveawaymalaysia
#giveawaybougas
#giveawaycontest
#followandwin
#bougasbeauty - #regrann

Reposted from @bougasbeauty_byfara (@get_regrann) - 🎈GIVEAWAY DAY 3🎈

Have you ever dreamed of getting your desired skin? Treat yourself with our new product #AllDayMoisturizer
This prize package from @bougasbeauty_byfara

Here's how to enter. 
1. Like , Tag your 3 bestie & Repost this photo on your feed
2. Follow our IG  @bougasbeauty_byfara
& Twitter bougas_byfara 
3. Repost,Tag us & don't forget to include #giveawayBBFara

Entries must be received by 28th February 2020 by 20:00. 
Winner will be selected at random and will be notified by our post on 1st March 2020. 
Don't forget to public your IG account. 
No purchase or payment necessary. 
Good luck 🎊🎉 #GiveawayBBFara
#BougasBeautyFaraContest
#giveawaymalaysia 
#giveawaybougas 
#giveawaycontest
#followandwin
#bougasbeauty - #regrann
0 0 45 minutes ago

Reposted from @bougasbeauty_byfara (@get_regrann) - 🎈GIVEAWAY DAY 2🎈

Have you ever dreamed of getting your desired skin? Treat yourself with our new product #AllDayMoisturizer
This prize package from @bougasbeauty_byfara

Here's how to enter.
1. Like , Tag your 3 bestie & Repost this photo on your feed
2. Follow our IG @bougasbeauty_byfara
& Twitter bougas_byfara
3. Repost,Tag us & don't forget to include #giveawayBBFara

Entries must be received by 28th February 2020 by 20:00.
Winner will be selected at random and will be notified by our post on 1st March 2020.
Don't forget to public your IG account.
No purchase or payment necessary.
Good luck 🎊🎉
#GiveawayBBFara
#BougasBeautyFaraContest
#giveawaymalaysia
#giveawaybougas
#giveawaycontest
#followandwin
#bougasbeauty - #regrann

Reposted from @bougasbeauty_byfara (@get_regrann) - 🎈GIVEAWAY DAY 2🎈

Have you ever dreamed of getting your desired skin? Treat yourself with our new product #AllDayMoisturizer
This prize package from @bougasbeauty_byfara

Here's how to enter. 
1. Like , Tag your 3 bestie & Repost this photo on your feed
2. Follow our IG  @bougasbeauty_byfara
& Twitter bougas_byfara 
3. Repost,Tag us & don't forget to include #giveawayBBFara

Entries must be received by 28th February 2020 by 20:00. 
Winner will be selected at random and will be notified by our post on 1st March 2020. 
Don't forget to public your IG account. 
No purchase or payment necessary. 
Good luck 🎊🎉
#GiveawayBBFara
#BougasBeautyFaraContest
#giveawaymalaysia 
#giveawaybougas 
#giveawaycontest
#followandwin
#bougasbeauty - #regrann
0 0 46 minutes ago

Hai, jom dapat produk original dari BOUGAS BEAUTY.... Serum , face scrub, facial cleanser.. Semua ada.. 😘

Jom dapatkan kan sekarang🔥🔥
Tekan link ni untuk lebih detail 📲http://www.wasap.my/60163626619

#kosmeticmurah #syokmaskara
#mekapmurah #kedaimekapmurah
#alatsolekmurah #barangmekap #barangmekapmurah #produkkecantikan #produkmekap #cosmeticmurah #berusmekap
#berusmekapmurah #brushmekap #Hervskincare #herv #spongemekap #alhaalfa #bougasbeauty

Hai, jom dapat produk original dari BOUGAS BEAUTY.... Serum , face scrub, facial cleanser.. Semua ada.. 😘

Jom dapatkan kan sekarang🔥🔥
Tekan link ni untuk lebih detail 📲http://www.wasap.my/60163626619

#kosmeticmurah #syokmaskara
#mekapmurah #kedaimekapmurah
#alatsolekmurah #barangmekap #barangmekapmurah #produkkecantikan #produkmekap #cosmeticmurah #berusmekap
#berusmekapmurah #brushmekap #Hervskincare #herv #spongemekap #alhaalfa #bougasbeauty
0 0 47 minutes ago

PENCUCI MUKA JE TAK CUKUPPP!
-
Macam yang kita sedia tahu,ramai yang duk fokus cuci muka jer setiap hari konon kalau dah cuci boleh halau saka-saka dekat muka tuh!Memang silap besar tauuuu 😔
-
Ramai yang lupa nak scrub muka 2X seminggu dan taktahuu kebaikan bila dah scrub muka ni,nak tak Wani share dengan chuols harini? Rahsia kulit mantap dan tak kusam lagi kikiki.
-
KEBAIKAN SCRUB MUKA:
✅ Membuang sel-sel kulit mati.
✅Mencerahkan kulit&bintik hitam.
✅Mengecilkan liang pori.
✅Menghilangkan kedutan&garis halus.
-
Bila kita dah scrub 2X seminggu,segala kotoran pun takkan tersumbat dalam liang pori tuh,tambah-tambah untuk yang suka mekap tebal 3 inci!Lagilah kene scrub muka hiksss.
#bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasutmskudai #bougasjohor #utmskudai

PENCUCI MUKA JE TAK CUKUPPP!
-
Macam yang kita sedia tahu,ramai yang duk fokus cuci muka jer setiap hari konon kalau dah cuci boleh halau saka-saka dekat muka tuh!Memang silap besar tauuuu 😔
-
Ramai yang lupa nak scrub muka 2X seminggu dan taktahuu kebaikan bila  dah scrub muka ni,nak tak Wani share dengan chuols harini? Rahsia kulit mantap dan tak kusam lagi kikiki.
-
KEBAIKAN SCRUB MUKA:
✅ Membuang sel-sel kulit mati.
✅Mencerahkan kulit&bintik hitam.
✅Mengecilkan liang pori.
✅Menghilangkan kedutan&garis halus.
-
Bila kita dah scrub 2X seminggu,segala kotoran pun takkan tersumbat dalam liang pori tuh,tambah-tambah untuk yang suka mekap tebal 3 inci!Lagilah kene scrub muka hiksss.
#bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasutmskudai #bougasjohor #utmskudai
0 0 49 minutes ago

[KULIT BERSIH DAN SIHAT BEFORE RAYA]
-
Korangg nampak tak apa yang berkurang dekat customer-customer kita ni??😍😍
-
YESSS JERAWAT MAKIN BERKURANG DAN TANPA MENINGGALKAN SEBARANG PARUT OKAYYY‼️ Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah❤❤
-
Ni semua kerja siapa ni? Dah tentu laaa kerja si #bougasbeautyadvanceserum taw. Korang jangan terkejut dengan result dia. 🤭 result bila pakai bougas Advanced Serum ni akan buat korang tak tidur malam, buat korang rasa nak pegang muka setiap saat!! 😁
-
Cuma kunci nya adalah kerajinan dan kena berterusan okay. InsyaAllah kita akan dapat kulit yang sihat, bersih dan glowinggg✨✨
-
🔥READY STOCK🔥
-
💥Facial Cleanser (150ml) - RM 69. .
💥Face Scrub (100g) - RM 49. .
💥Advanced Serum (20ml) - RM 75. .
-
#bougasbeauty #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasfacialcleanser #advancedserum #serumbest #glowingserum #FacialCleanser #facescrub #bougassungaibesar #bougassabakbernam #bougassekinchan #bougasparitbaru #bougassimpanglima #bougassghjdorani #bougastanjungkarang #sekinchan #bougashutanmelintang #sungaibesar #sabakbernam #tanjungkarang #bougasbeautysungaibesar #bougasbeautysabakbernam #bougasteamrose

[KULIT BERSIH DAN SIHAT BEFORE RAYA]
-
Korangg nampak tak apa yang berkurang dekat customer-customer kita ni??😍😍
-
YESSS JERAWAT MAKIN BERKURANG DAN TANPA MENINGGALKAN SEBARANG PARUT OKAYYY‼️ Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah❤❤
-
Ni semua kerja siapa ni? Dah tentu laaa kerja si #bougasbeautyadvanceserum taw. Korang jangan terkejut dengan result dia. 🤭 result bila pakai bougas Advanced Serum ni akan buat korang tak tidur malam, buat korang rasa nak pegang muka setiap saat!! 😁
-
Cuma kunci nya adalah kerajinan dan kena berterusan okay. InsyaAllah kita akan dapat kulit yang sihat, bersih dan glowinggg✨✨
-
🔥READY STOCK🔥
-
💥Facial Cleanser (150ml) - RM 69. .
💥Face Scrub (100g) - RM 49. .
💥Advanced Serum (20ml) - RM 75. .
-
#bougasbeauty #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasscrub #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasfacialcleanser #advancedserum #serumbest #glowingserum #FacialCleanser #facescrub #bougassungaibesar #bougassabakbernam #bougassekinchan #bougasparitbaru #bougassimpanglima #bougassghjdorani #bougastanjungkarang #sekinchan #bougashutanmelintang #sungaibesar #sabakbernam #tanjungkarang #bougasbeautysungaibesar #bougasbeautysabakbernam #bougasteamrose
1 0 50 minutes ago

"VISUALIZE YOUR SUCCESS & MAKE IT HAPPEN"
-
Ha tengok macam Farah ni, dia bermula dengan bermodalkan RM530 & sekarang restock RM3000 dalam masa yang singkat. Sebab tu orang cakap, kalau nak sesuatu kita kena selalu bayangkan & cari cara untuk usaha kan sampai capai ke tahap yang kita nak.
-
Congrats Farah, you did it! Inshallah dalam tahun ni Farah akan lebih berjaya & dapat bantu ramai orang lagi ❤️
.
#youarenext #bougasbeauty

"VISUALIZE YOUR SUCCESS & MAKE IT HAPPEN"
-
Ha tengok macam Farah ni, dia bermula dengan bermodalkan RM530 & sekarang restock RM3000 dalam masa yang singkat. Sebab tu orang cakap, kalau nak sesuatu kita kena selalu bayangkan & cari cara untuk usaha kan sampai capai ke tahap yang kita nak.
-
Congrats Farah, you did it! Inshallah dalam tahun ni Farah akan lebih berjaya & dapat bantu ramai orang lagi ❤️
.
#youarenext #bougasbeauty
33 24 52 minutes ago

"Look wht after 2 bottle of bougas serum did to my skin. I really thank God tht i found this product. It literally saved my life. And yes, i gonna give my loyalty to this product. Cant wait to try the moisturizer! Thank you, Bougas!" kredit : @lyynnx__
.
.
.
Nak order? Klik link whatsapp dibio sekarang. Setiap pembelian akan dapat FREEGIFT. Beli FULLSET dapat EXTRA FREEGIFT. Yay! 💓🌸

"Look wht after 2 bottle of bougas serum did to my skin. I really thank God tht i found this product. It literally saved my life. And yes, i gonna give my loyalty to this product. Cant wait to try the moisturizer! Thank you, Bougas!" kredit : @lyynnx__
.
.
.
Nak order? Klik link whatsapp dibio sekarang. Setiap pembelian akan dapat FREEGIFT. Beli FULLSET dapat EXTRA FREEGIFT. Yay! 💓🌸
0 1 54 minutes ago

Siapa yang dah cuba #AllDayMoisturizer confirm akan cakap bau dia wangi sangat macam bau sirap bandung. Ha sebenarnya bau daripada air ros tau, memang salah satu bahan dalam moisturizer ni 💧🌹
-
Sangat membantu untuk kawal ph balance kulit kita daripada minyak berlebihan & dalam masa merawat keradangan kulit.
-
Bukan kulit kering je kena pakai moisturizer tau, kulit berminyak pun digalakkan pakai. Supaya minyak kulit korang terkawal, so nak pakai atau biar kan je kulit muka minyak berlebihan? Korang decide okay 💋
.
📞 Call/Whatsapp 012-8543011 atau www.wasap.my/60128543011/nakbougas

#bougasbeauty
#bougasbeautyrawang
#bougasbeautyserendah
#bougasbeautysgchoh
#bougasbeautytasikputeri
#bougasbeautycountryhome
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautykl
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser

Siapa yang dah cuba #AllDayMoisturizer confirm akan cakap bau dia wangi sangat macam bau sirap bandung. Ha sebenarnya bau daripada air ros tau, memang salah satu bahan dalam moisturizer ni 💧🌹
-
Sangat membantu untuk kawal ph balance kulit kita daripada minyak berlebihan & dalam masa merawat keradangan kulit.
-
Bukan kulit kering je kena pakai moisturizer tau, kulit berminyak pun digalakkan pakai. Supaya minyak kulit korang terkawal, so nak pakai atau biar kan je kulit muka minyak berlebihan? Korang decide okay 💋
.
📞 Call/Whatsapp 012-8543011 atau www.wasap.my/60128543011/nakbougas

#bougasbeauty
#bougasbeautyrawang 
#bougasbeautyserendah
#bougasbeautysgchoh
#bougasbeautytasikputeri
#bougasbeautycountryhome
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautykl
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
0 0 56 minutes ago

Hi everyone! Korang selalu apply #AdvancedSerum berapa kali sehari?
-
Seeloknya 2 kali sehari je tau! Tak perlu apply banyak kali, sebab boleh merosakkan kulit. Lagi pun ni water-based serum, dia akan meresap terus ke dalam kulit 😉❤️
.
📞 Call/Whatsapp 012-8543011 atau www.wasap.my/60128543011/nakbougas

#bougasbeauty
#bougasbeautyrawang
#bougasbeautyserendah
#bougasbeautysgchoh
#bougasbeautytasikputeri
#bougasbeautycountryhome
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautykl
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser

Hi everyone! Korang selalu apply #AdvancedSerum berapa kali sehari?
-
Seeloknya 2 kali sehari je tau! Tak perlu apply banyak kali, sebab boleh merosakkan kulit. Lagi pun ni water-based serum, dia akan meresap terus ke dalam kulit 😉❤️
.
📞 Call/Whatsapp 012-8543011 atau www.wasap.my/60128543011/nakbougas

#bougasbeauty
#bougasbeautyrawang 
#bougasbeautyserendah
#bougasbeautysgchoh
#bougasbeautytasikputeri
#bougasbeautycountryhome
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautykl
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
0 0 59 minutes ago

🦋 BEyouTIFUL 🦋
.
Enhance your beauty just the way you are. Kadang kadang bila tengok ig ramai perempuan cantik memang la insecure. Tapi jangan lah terus kata takpe lah dia memang dah lawa kita memang tak lawa dari dulu. .
Jangan cakap macam tu. Sebab cantik tu subjective. Ada orang nampak kata petak tu cantik. Ada orang tak suka petak. Dia suka bulat. Gituuuu
.
So kita jangan rendahkan diri sendiri. Percay pada diri. Give the energy dekat diri kita yang kita pun boleh lebih lagi dari tu. .
Love, Iqa 😘

🦋 BEyouTIFUL 🦋
.
Enhance your beauty just the way you are. Kadang kadang bila tengok ig ramai perempuan cantik memang la insecure. Tapi jangan lah terus kata takpe lah dia memang dah lawa kita memang tak lawa dari dulu. .
Jangan cakap macam tu. Sebab cantik tu subjective. Ada orang nampak kata petak tu cantik. Ada orang tak suka petak. Dia suka bulat. Gituuuu
.
So kita jangan rendahkan diri sendiri. Percay pada diri. Give the energy dekat diri kita yang kita pun boleh lebih lagi dari tu. .
Love, Iqa 😘
0 1 1 hour ago

Always be better than yesterday. Mungkin sebelum ni asyik lupa apply #AdvancedSerum nak keluar kemana mana, tapi lepas ni nak wajib kan diri sendiri apply! Ni pun salah satu perubahan yang baik tau 😍 Untuk diri sendiri juga, ye tk? So let's become a better version of yourself

#bougasbeauty

Always be better than yesterday. Mungkin sebelum ni asyik lupa apply #AdvancedSerum nak keluar kemana mana, tapi lepas ni nak wajib kan diri sendiri apply! Ni pun salah satu perubahan yang baik tau 😍 Untuk diri sendiri juga, ye tk? So let's become a better version of yourself

#bougasbeauty
2 1 1 hour ago

Siapa yang dah cuba #AllDayMoisturizer confirm akan cakap bau dia wangi sangat macam bau sirap bandung. Ha sebenarnya bau daripada air ros tau, memang salah satu bahan dalam moisturizer ni 💧🌹
-
Sangat membantu untuk kawal ph balance kulit kita daripada minyak berlebihan & dalam masa merawat keradangan kulit.
-
Bukan kulit kering je kena pakai moisturizer tau, kulit berminyak pun digalakkan pakai. Supaya minyak kulit korang terkawal, so nak pakai atau biar kan je kulit muka minyak berlebihan? Korang decide okay 💋
.
Photo by: @skinsharekl .
#bougasbeauty

Siapa yang dah cuba #AllDayMoisturizer confirm akan cakap bau dia wangi sangat macam bau sirap bandung. Ha sebenarnya bau daripada air ros tau, memang salah satu bahan dalam moisturizer ni 💧🌹
-
Sangat membantu untuk kawal ph balance kulit kita daripada minyak berlebihan & dalam masa merawat keradangan kulit.
-
Bukan kulit kering je kena pakai moisturizer tau, kulit berminyak pun digalakkan pakai. Supaya minyak kulit korang terkawal, so nak pakai atau biar kan je kulit muka minyak berlebihan? Korang decide okay 💋
.
Photo by: @skinsharekl .
#bougasbeauty
0 0 1 hour ago

Apa kata @amiraaothman ❤️
-
Jommm kita dengar apa kata penyanyi terkenal @amiraaothman punya feedback, siapa sebelum nih kalau pergi bercoooti kulit selalu kering-kering? Sebab tak sesuai lagi dgn cuaca dekat sana?
-
Tak senang tau kulit nak sesuai dengan cuaca negara luar, lagi lagi kulit kita yng super super sentive so kalau pergi travel wajib bawak apa? Hehe serum sakti Bougas Advanced Serum lah jawabnya
-
Dengan 1001 khasiat yng semua suka pastuh cepat pulak meresap dengan saiz yng ideal untuk bawa pergi travel! Soooo senang tak merumitkan keadaan kan? Yng kaki travel tu dah tapau sorang satu belum? 😛
-
Cepatttt stock dengan sis dah makin susut 😩 Restock je kering asyikk restock je kering! Korang jangan tunggu lama-lama lagi, kan orang tua kata kalau bnda baik tak helok tunggu lama-lama
-
Whatsapp to order
📲 017 5035988
📲 017 5035988
📲 017 5035988
OR KLIK LINK IN BIO 💋

Apa kata @amiraaothman ❤️
-
Jommm kita dengar apa kata penyanyi terkenal @amiraaothman punya feedback, siapa sebelum nih kalau pergi bercoooti kulit selalu kering-kering? Sebab tak sesuai lagi dgn cuaca dekat sana?
-
Tak senang tau kulit nak sesuai dengan cuaca negara luar, lagi lagi kulit kita yng super super sentive so kalau pergi travel wajib bawak apa? Hehe serum sakti Bougas Advanced Serum lah jawabnya
-
Dengan 1001 khasiat yng semua suka pastuh cepat pulak meresap dengan saiz yng ideal untuk bawa pergi travel! Soooo senang tak merumitkan keadaan kan? Yng kaki travel tu dah tapau sorang satu belum? 😛
-
Cepatttt stock dengan sis dah makin susut 😩 Restock je kering asyikk restock je kering! Korang jangan tunggu lama-lama lagi, kan orang tua kata kalau bnda baik tak helok tunggu lama-lama
-
Whatsapp to order
📲 017 5035988
📲 017 5035988
📲 017 5035988
OR KLIK LINK IN BIO 💋
0 1 1 hour ago

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dkt produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dlm produk.
-
Kesemua produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :) #bougasbeauty

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dkt produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dlm produk.
-
Kesemua produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :) #bougasbeauty
0 0 1 hour ago

"Serum ni boleh treat/kecutkan jerawat tak?"
-
Yes boleh! Sebab apa tau, sebab dalam serum ni ada dua anti-inflammatory ingredients, memang sangat bagus untuk fights acne iaitu NDGA & Oleanolic Acid 😍
-
But remember, kulit manusia semua lain lain so keberkesanan product pon lain lain ye, tak kira skincare apa sekalipon, high end ke drugstores ke local ke, berkesan atau tidak tu bergantung kepada skin masing masing.
-
That's why kena rajinkan diri check ingredients list, know your skin type & skin concern okay. Skincare is all about trial & error 💖 #mskinstoryteam

"Serum ni boleh treat/kecutkan jerawat tak?"
-
Yes boleh! Sebab apa tau, sebab dalam serum ni ada dua anti-inflammatory ingredients, memang sangat bagus untuk fights acne iaitu NDGA & Oleanolic Acid 😍
-
But remember, kulit manusia semua lain lain so keberkesanan product pon lain lain ye, tak kira skincare apa sekalipon, high end ke drugstores ke local ke, berkesan atau tidak tu bergantung kepada skin masing masing.
-
That's why kena rajinkan diri check ingredients list, know your skin type & skin concern okay. Skincare is all about trial & error 💖 #mskinstoryteam
0 1 1 hour ago

Set Bougas Beauty 🥰
-
-
CLEANSER
#bougasbeautycleanser tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka. Pencuci muka low ph 5.5 dan sesuai untuk semua jenis kulit.
-
-
SCRUB
#bougasbeautyscrub adalah skrub wajah yang berfungsi untuk membuang kulit mati,
Menghilangkan parut jerawat, memudarkan jeragat
mencerahkan wajah, mengelakkan liang pori tersumbat dan mengurangkan pertumbuhan whitehead.
-
-
SERUM
#bougasbeautyadvancedserum diperbuat dari ekstrak tumbuhan semulajadi yg kaya dengan vitamin & minerals yg berfungsi untuk merawat kulit dari dalam. -
-
Moisturizer
MAIN INGREDIENT #AllDayMoisturizer : Hyaluronic Acid. Membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari. Bau rose dari Moisturizer ni, btw bukan fragrance. Bau tu adalah bau dari air ros sendiri yang boleh membantu melegakan keradangan kulit.
-
-
Dm me or WhatsApp for fast respond
#teamfarhanzaman #team #bougasbeauty #bougasserum #bougas #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougascleanser #bougasmoisturizer #bougaslover #bougasbeautytawau #bougasbeautykunak #bougasbeautysemporna #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautypekan #kunak #sabahan #viral

Set Bougas Beauty 🥰
-
-
CLEANSER
#bougasbeautycleanser tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka. Pencuci muka low ph 5.5 dan sesuai untuk semua jenis kulit.
-
-
SCRUB
#bougasbeautyscrub adalah skrub wajah yang berfungsi untuk membuang kulit mati,
Menghilangkan parut jerawat, memudarkan jeragat
mencerahkan wajah, mengelakkan liang pori tersumbat dan mengurangkan pertumbuhan whitehead.
-
-
SERUM
#bougasbeautyadvancedserum diperbuat dari ekstrak tumbuhan semulajadi yg kaya dengan vitamin & minerals yg berfungsi untuk merawat kulit dari dalam. -
-
Moisturizer 
MAIN INGREDIENT #AllDayMoisturizer : Hyaluronic Acid. Membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari. Bau rose dari Moisturizer ni, btw bukan fragrance. Bau tu adalah bau dari air ros sendiri yang boleh membantu melegakan keradangan kulit.
-
-
Dm me or WhatsApp for fast respond 
#teamfarhanzaman #team #bougasbeauty #bougasserum #bougas #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougascleanser #bougasmoisturizer #bougaslover #bougasbeautytawau #bougasbeautykunak #bougasbeautysemporna #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautypekan #kunak #sabahan #viral
1 0 1 hour ago

The travel/trial set. Lets travel with Kayman Beauty. Kayman created this cutie pie as a perfect gift idea and for first-time Kayfairies ! ♥️ If you want to try Kayman Beauty products, this babies are the ultimate perfect choice. Love ya !⠀

Retail Price⠀
CoalFace Cleanser (Travel Size) : RM29⠀
Rosa Glow Treatment Essence (Travel Size) : RM45⠀
Skintella Repairing Serum (Travel Size) : RM45⠀

#bougasbeauty #kaymanbeauty #zarzouserum #jelitakl #pst #bougasserum #kaymancfs #localove #localovemy #homegrown #kaymanpenang #zarzoupenang #bougaspenang #jelitapenang #claymask #facemask #readystock

The travel/trial set. Lets travel with Kayman Beauty. Kayman created this cutie pie as a perfect gift idea and for first-time Kayfairies ! ♥️ If you want to try Kayman Beauty products, this babies are the ultimate perfect choice. Love ya !⠀
⠀
Retail Price⠀
CoalFace Cleanser (Travel Size) : RM29⠀
Rosa Glow Treatment Essence (Travel Size) : RM45⠀
Skintella Repairing Serum (Travel Size) : RM45⠀
⠀
#bougasbeauty #kaymanbeauty #zarzouserum #jelitakl #pst #bougasserum #kaymancfs #localove #localovemy #homegrown #kaymanpenang #zarzoupenang #bougaspenang #jelitapenang #claymask #facemask #readystock
0 0 1 hour ago

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dkt produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dlm produk.
-
Kesemua produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :) #bougasbeauty

Invest in your skin with Bougas Beauty products. Korang nak pakai kulit lama kan, sampai ke tua. Jadi, Kena la spend dkt produk yang betul. Jangan beli produk yang result cepat tapi nipiskan kulit. Rupanya ada kandungan merkuri dlm produk.
-
Kesemua produk Bougas Beauty ni sesuai untuk semua jenis kulit & paling penting ada NOT KKM :) #bougasbeauty
0 0 1 hour ago

"KITA TAK MENJANJIKAN KULIT PUTIH, TAPI KITA AKAN BANTU ANDA UNTUK DAPATKAN KULIT YANG BERSIH & SIHAT" 🥰🥰
-
Satu kelebihan yang ada dalam Set #BougasBeauty produk..🍀
-
Produk yang Di luluskan KKM, Produk yang Mengandungi Bahan-Bahan yang selamat. NO MERCURY, NO PARABEN, & BUKAN PRODUK TIMBANG KILO‼️SESUAI DI PAKAI LELAKI & PEREMPUAN. SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT TERMASUK KULIT SENSITIF.
-
READY STOCK ALL ITEM ✔️
JUST CLICK MY BIO FOR ORDER 📳🛍
POSTAGE / COD LAHAD DATU TOWN
WALK IN KEDAI SPEK MATA
ONE OPTOMETRY (DARVELBAY)
-
#bougasbeauty
#bougasbeautySabah #bougasbeautylahaddatu #bougastawau #bougassandakan #bougaskotakinabalu #bougassabahld #ernibougas #bougascleanser #bougasserum #bougascrub #bougasmoisturizer #bougasnokuro #cikmahbougas #postage #codlahaddatutown #teamzabira

"KITA TAK MENJANJIKAN KULIT PUTIH, TAPI KITA AKAN BANTU ANDA UNTUK DAPATKAN KULIT YANG BERSIH & SIHAT" 🥰🥰
-
Satu kelebihan yang ada dalam Set #BougasBeauty produk..🍀
-
Produk yang Di luluskan KKM, Produk yang Mengandungi Bahan-Bahan yang selamat. NO MERCURY, NO PARABEN, & BUKAN PRODUK TIMBANG KILO‼️SESUAI DI PAKAI LELAKI & PEREMPUAN. SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT TERMASUK KULIT SENSITIF.
-
READY STOCK ALL ITEM ✔️
JUST CLICK MY BIO FOR ORDER 📳🛍
POSTAGE / COD LAHAD DATU TOWN
WALK IN KEDAI SPEK MATA 
ONE OPTOMETRY (DARVELBAY)
-
#bougasbeauty
#bougasbeautySabah #bougasbeautylahaddatu #bougastawau #bougassandakan #bougaskotakinabalu #bougassabahld #ernibougas #bougascleanser #bougasserum #bougascrub #bougasmoisturizer #bougasnokuro #cikmahbougas #postage #codlahaddatutown #teamzabira
2 0 1 hour ago

[SIAPA YANG TAK PAKAI MESTI TAK TAHU POWER SERUM KITA NI]

✅ Jerawat cepat kecut
✅ Parut makin pudar
✅ No more dull skin
✅ Skin rasa lembap
✅ Glowing-mowing hehe

Sebotol #BougasAdvancedSerum ni mampu bertahan 1-2 bulan tau. Caye ke tak caye? Haaa korang try dulu baru tahu penangan bougas serum kat skin korang lagu manaaaa 😍

Sesiapa yang berminat nak order, boleh whatsap wani 📲 013 705 4745 / link di bio @bougasbeauty.waani
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasadvancedserumjohorbahru #bougasbeautywaani #bougasbeautyjb #serumviral #bougasserum #bougasscrubjb #bougasfacescrubjb #facescrubbougas #bougascleanserjb #bougasfacialcleanserjb #bougasmoisturiserjohorbahru #bougasalldaymoisturiserjb #teamaana

[SIAPA YANG TAK PAKAI MESTI TAK TAHU POWER SERUM KITA NI]
•
✅ Jerawat cepat kecut
✅ Parut makin pudar
✅ No more dull skin
✅ Skin rasa lembap
✅ Glowing-mowing hehe
•
Sebotol #BougasAdvancedSerum ni mampu bertahan 1-2 bulan tau. Caye ke tak caye? Haaa korang try dulu baru tahu penangan bougas serum kat skin korang lagu manaaaa 😍
•
Sesiapa yang berminat nak order, boleh whatsap wani 📲 013 705 4745 / link di bio @bougasbeauty.waani 
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasadvancedserumjohorbahru #bougasbeautywaani #bougasbeautyjb #serumviral #bougasserum #bougasscrubjb #bougasfacescrubjb #facescrubbougas #bougascleanserjb #bougasfacialcleanserjb #bougasmoisturiserjohorbahru #bougasalldaymoisturiserjb #teamaana
1 0 1 hour ago

Double tap gambar ni kalau korang memang tak pernah miss pakai produk Bougas Beauty! Share dkt komen, dah berapa botol korang pakai 👇🏼 #bougasbeauty

Double tap gambar ni kalau korang memang tak pernah miss pakai produk Bougas Beauty! Share dkt komen, dah berapa botol korang pakai 👇🏼 #bougasbeauty
0 0 1 hour ago

alhamdulillah. terima kasih kak jun tolong poskan. stock kat tangan licin. mintak agent poskan dulu. tq cik customer. nanti repeat order in shaa Allah cik pinas cod ke awk terus tau ❤

#bougasbeauty
#bougasbeautyperak
#bougasbeautytelukintan
#bougasbeautykualalumpur

alhamdulillah. terima kasih kak jun tolong poskan. stock kat tangan licin. mintak agent poskan dulu. tq cik customer. nanti repeat order in shaa Allah cik pinas cod ke awk terus tau ❤

#bougasbeauty 
#bougasbeautyperak 
#bougasbeautytelukintan 
#bougasbeautykualalumpur
1 0 1 hour ago

🌸 FEEDBACK CUSTOMER 🌸

Selepas dua bulan guna #bougasbeautyproduct kulit kusam dah hilang, skin semakin sihat. Lepastu ramai pulak tegur skin makin cantik. Aww 😍 .

Best kan? So korang yang masih ragu-ragu nak guna produk ni, just tekan link dibio. Nanti sis bagitau apa ingredients yang ada dalam produk ni dan yang sesuai dengan kulit awaks 😊

#bougasbeauty #bougasbeautypahang #bougasbeautyjengka #bougasadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautymoisturizer #jengka #uitmjengka #postageseluruhmalaysia

🌸 FEEDBACK CUSTOMER 🌸

Selepas dua bulan guna #bougasbeautyproduct kulit kusam dah hilang, skin semakin sihat. Lepastu ramai pulak tegur skin makin cantik. Aww 😍 .

Best kan? So korang yang masih ragu-ragu nak guna produk ni, just tekan link dibio. Nanti sis bagitau apa ingredients yang ada dalam produk ni dan yang sesuai dengan kulit awaks 😊

#bougasbeauty #bougasbeautypahang #bougasbeautyjengka #bougasadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautymoisturizer #jengka #uitmjengka #postageseluruhmalaysia
1 0 1 hour ago

Malaysia #1 WATER-BASED SERUM💧
-
⭐️ Membantu mengurangkan jerawat & kulit kusam
⭐️ Mengurangkan minyak yang berlebihan di kulit
⭐️ Membantu memudarkan parut jerawat
-
Kulit akan lebih sihat & bersih dengan #AdvancedSerum
.
.
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #kualaterengganu #drawbridge #uniszastudent #bougasserumterengganu #umt #gongbadak #pasarpayang #batuburuk #baturakit #telukketapang #bougasserumterengganu #seberangtakir #bukitmaras #marang #manir #bougasbeautyserum #pisangkejuk

Malaysia #1 WATER-BASED SERUM💧
-
⭐️ Membantu mengurangkan jerawat & kulit kusam
⭐️ Mengurangkan minyak yang berlebihan di kulit
⭐️ Membantu memudarkan parut jerawat
-
Kulit akan lebih sihat & bersih dengan #AdvancedSerum
.
.
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
. 
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeauty #bougasbeautyempire #bbsgrace #bbslovers #serumjeragat #serum #serumjerawat #serumwajah #kualaterengganu #drawbridge #uniszastudent #bougasserumterengganu #umt #gongbadak #pasarpayang #batuburuk #baturakit #telukketapang #bougasserumterengganu #seberangtakir #bukitmaras #marang #manir #bougasbeautyserum #pisangkejuk
1 0 1 hour ago

DAH 2020 DAH NI, BENDA BOLEH BUAT SIDE INCOME DGN MUDAH BUAT APA SUSAH2 BUAT KERJA BERAT????
-
Melalui business online korang boleh buat side income tau! Lagi2 sekarang bougas beauty tgh hots di pasaran🔥So jgn tunggu lagi, kalau tunggu nnt2 “ala nnt lah start” smpai bila2 pun takkan jalan!
-
Business tak perlu pandai ke apa ke, benda boleh belajar kan??? Bisnes cuma perlukan “KEBERANIAN”. Leberanian utk mulakan sesuatu, kalau tak berani mcam mana nk nmpk result betul tak? So kena berani! Berani tempuh & langgar semua☝🏻
-
Ramai je yg dah berjaya bila buat bisnes online, sbb apa? Sebab mereka berani! Lagi satu bila nk mulakan sesuatu kena bersungguh2, jgn ala kadar je, ni pun takkan ada result kalau buat ala kadar jer☝🏻
-
So Atikah open 5 slot utk cari MINI AGENT/AGENT YG BETUL2 KOMITMEN NK BUAT SIDE INCOME SUNGGUH2 & NAK CAPAI BIG WHY MASING2! -
YOU LAMBAT, YOU TERTINGGAL & BISNES BOLEH MENINGGAL~SIFUBADS
-
-
-
Click link at bio @bougasbeautysp.kedah for more information
-
-
#bougasbeauty #bougasfacescrubkedah #bougasserumsungaipetani #bougasbeautyadvancedserum #bougascleanserkedah #bougasfacesrub #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasbeautyhq #bougascleanser #bougassquadteamaana #bougassquad #skincareroutine #merawatkulitbermasalah #bougasbeautyspkedah #bougaskedahpenang #miniagent #miniagentwanted #miniagentbougas #miniagentbougasbeautywanted #sideincome #2020 #dropshipwanted #dropshipbougasbeauty #dropshipbougas #janapendapatansampingan #janapendapatan #teambbshine #kedah #sungaipetani

DAH 2020 DAH NI, BENDA BOLEH BUAT SIDE INCOME DGN MUDAH BUAT APA SUSAH2 BUAT KERJA BERAT????
-
Melalui business online korang boleh buat side income tau! Lagi2 sekarang bougas beauty tgh hots di pasaran🔥So jgn tunggu lagi, kalau tunggu nnt2 “ala nnt lah start” smpai bila2 pun takkan jalan!
-
Business tak perlu pandai ke apa ke, benda boleh belajar kan??? Bisnes cuma perlukan “KEBERANIAN”. Leberanian utk mulakan sesuatu, kalau tak berani mcam mana nk nmpk result betul tak? So kena berani! Berani tempuh & langgar semua☝🏻
-
Ramai je yg dah berjaya bila buat bisnes online, sbb apa? Sebab mereka berani! Lagi satu bila nk mulakan sesuatu kena bersungguh2, jgn ala kadar je, ni pun takkan ada result kalau buat ala kadar jer☝🏻
-
So Atikah open 5 slot utk cari MINI AGENT/AGENT YG BETUL2 KOMITMEN NK BUAT SIDE INCOME SUNGGUH2 & NAK CAPAI BIG WHY MASING2! -
YOU LAMBAT, YOU TERTINGGAL & BISNES BOLEH MENINGGAL~SIFUBADS
-
-
-
Click link at bio @bougasbeautysp.kedah for more information
-
-
#bougasbeauty#bougasfacescrubkedah #bougasserumsungaipetani#bougasbeautyadvancedserum #bougascleanserkedah #bougasfacesrub #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasbeautyhq#bougascleanser#bougassquadteamaana #bougassquad#skincareroutine#merawatkulitbermasalah#bougasbeautyspkedah#bougaskedahpenang #miniagent #miniagentwanted#miniagentbougas#miniagentbougasbeautywanted #sideincome #2020 #dropshipwanted #dropshipbougasbeauty #dropshipbougas #janapendapatansampingan #janapendapatan #teambbshine#kedah #sungaipetani
0 0 1 hour ago

Bila kulit kering, kulit akan senang berkedut & nampak kusam. Jadi apa yang korang kena buat? Apply #AllDayMoisturizer everyday for keep your skin stay hydrated.
-
Antara bahan yang boleh buat kulit korang kekal lembap : Hyaluronic Acid. Ini bahan utama dalam #AllDayMoisturizer tau, try okay? 😘
.
Jom whatsapp Jaliah atau lebih senang klik link di bio ⬆️
.
.
#teamfarhanzaman #teamjune #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum #bbsfeedbackcustomers #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautybangsar #bougasbeautymenaratm #bougasbeautymalaysia #personalcareproducts #beauty #beautyproducts #uitmshahalam #serummuka #tipspenjagaanmuka #tipsmukaflawless #bougasskincare #bougascleanser #bougasbeautyscrub #skincareviral #bougasfacialcleanser #skincaremurah #skincareviralmalaysia #dramasangat #bougasbeautyhq #skincaremalaysia

Bila kulit kering, kulit akan senang berkedut & nampak kusam. Jadi apa yang korang kena buat? Apply #AllDayMoisturizer everyday for keep your skin stay hydrated.
-
Antara bahan yang boleh buat kulit korang kekal lembap : Hyaluronic Acid. Ini bahan utama dalam #AllDayMoisturizer tau, try okay? 😘
.
Jom whatsapp Jaliah atau lebih senang klik link di bio ⬆️
.
.
#teamfarhanzaman#teamjune#bougasbeautyserum#bougasbeauty#bougasserum#advancedserum#bbsfeedbackcustomers#bougasbeautyshahalam#bougasbeautysubangjaya#bougasbeautybangsar#bougasbeautymenaratm#bougasbeautymalaysia#personalcareproducts#beauty#beautyproducts#uitmshahalam#serummuka#tipspenjagaanmuka#tipsmukaflawless#bougasskincare#bougascleanser#bougasbeautyscrub#skincareviral#bougasfacialcleanser#skincaremurah#skincareviralmalaysia#dramasangat#bougasbeautyhq#skincaremalaysia
0 0 1 hour ago

Kat mana nak dapatkan produk Bougas Beauty ? Susah nak cari ? Haa boleh dapatkannya dengan Mayra tau , dijamin 100% trusted okayy ❤
.
Haa kalau nak dapatkannya, PM MAYRA SEKARANG
http://www.wasap.my/601133146445

FAST AND SAFE COD AREA PEKAN 🚗

FREE COD AREA PADANG POLO DAN AREA BERDEKATAN 🚗

POSTAGE ALSO AVAILABLE ✅
POSTAGE AND COD EVERYDAY ✅

#bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougaskulliah #bougaskampungmengkasar #bougastamanharmoni #bougastamanserisetia #bougaspadangpolo #bougaskampungpelangkah #bougasbeautytestimoni #bougaskampungmengkasar #bougasjalanrompinlama #bougasbeautykuantanpekan #bougaspekan
#bougasketapang #bougaskampungpelangkah #bougaskampungalorara #bougasbeautykuantan #bougasbeautykuantancod
#bougasbeautytestimoni
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacecleanser
#bougasbeautyfacescrub #aensquad
#bougasaensquad #teamfaramasyukkk

Kat mana nak dapatkan produk Bougas Beauty ? Susah nak cari ? Haa boleh dapatkannya dengan Mayra tau , dijamin 100% trusted okayy ❤
.
Haa kalau nak dapatkannya, PM MAYRA SEKARANG 
http://www.wasap.my/601133146445

FAST AND SAFE COD AREA PEKAN 🚗

FREE COD AREA PADANG POLO DAN AREA BERDEKATAN 🚗

POSTAGE ALSO AVAILABLE ✅
POSTAGE AND COD EVERYDAY ✅

#bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougaskulliah #bougaskampungmengkasar #bougastamanharmoni #bougastamanserisetia #bougaspadangpolo #bougaskampungpelangkah #bougasbeautytestimoni #bougaskampungmengkasar #bougasjalanrompinlama #bougasbeautykuantanpekan #bougaspekan 
#bougasketapang #bougaskampungpelangkah #bougaskampungalorara #bougasbeautykuantan #bougasbeautykuantancod 
#bougasbeautytestimoni
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacecleanser
#bougasbeautyfacescrub #aensquad 
#bougasaensquad #teamfaramasyukkk
3 0 1 hour ago

Follow me: @bougasbeautyqyla ・・・
"STRESS NYA MUKA BERJERAWAT & BERMINYAK!!" 😣
-
Ha jangan risau! Senang je sebenarnya nak jaga kulit muka ni, korang kena rajin cuci muka. Atleast sehari 2 kali pun cukup dah, bangun tidur & sebelum tidur.
-
Biasanya muka berjerawat ni sebab kotoran kat muka tak hilang sepenuhnya. So masa cuci muka nanti pastikan cuci betul-betul & jangan malas cuci muka sebelum tidur. Ingat nasihat ni okay☝🏻
.
#bougasbeauty #repost

Follow me: @bougasbeautyqyla ・・・
"STRESS NYA MUKA BERJERAWAT & BERMINYAK!!" 😣
-
Ha jangan risau! Senang je sebenarnya nak jaga kulit muka ni, korang kena rajin cuci muka. Atleast sehari 2 kali pun cukup dah, bangun tidur & sebelum tidur.
-
Biasanya muka berjerawat ni sebab kotoran kat muka tak hilang sepenuhnya. So masa cuci muka nanti pastikan cuci betul-betul & jangan malas cuci muka sebelum tidur. Ingat nasihat ni okay☝🏻
.
#bougasbeauty #repost
0 0 1 hour ago

Korang selalu cuci muka berapa kali sehari? Tahu tak kalau kerap sangat cuci dalam sehari boleh menyebabkan kulit wajah korang akan hilang minyak semulajadi yang penting pada muka? Ini lah satu sebab kulit korang berjerawat dan jangan pelik kalau muka korang akan berminyak & makin teruk!
-
Jadi, digalakkan mencuci sehari 2 kali sahaja. Sebab kulit muka memerlukan sedikit minyak untuk kekal sihat & lembap 💋
.
Harga : RM 69
Postage : RM 8 (SM)/RM 13 (SS)

Berminat nak cuba? 😍
whatsapp tiha
01137379766
01137379766
01137379766

#bougasbeauty  #bougasserum  #bougasfacescrub  #bougascleanser #bougasagent
#bougaspenang #advancedserum

Korang selalu cuci muka berapa kali sehari? Tahu tak kalau kerap sangat cuci dalam sehari boleh menyebabkan kulit wajah korang akan hilang minyak semulajadi yang penting pada muka? Ini lah satu sebab kulit korang berjerawat dan jangan pelik kalau muka korang akan berminyak & makin teruk!
-
Jadi, digalakkan mencuci sehari 2 kali sahaja. Sebab kulit muka memerlukan sedikit minyak untuk kekal sihat & lembap 💋
.
Harga : RM 69
Postage : RM 8 (SM)/RM 13 (SS)

Berminat nak cuba? 😍
whatsapp tiha
01137379766
01137379766
01137379766

#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasagent
#bougaspenang #advancedserum
0 0 1 hour ago

Girls just wanna have sun ☀️
-
Cantiknya kulit sis ni. Slowly but surely! Tak semua orang nampak perubahan dgn cpt, sbb kulit masing-masing tak sama kan. Janji nampak ada improvement & makin better. Betul tak? Jangan giveup okay 💋
.
korang tunggu apa lagi ? taknak cantik sama sama ke ? meh klik link dekat bio @elfeazainal 📩
.
#bougasbeauty

Girls just wanna have sun ☀️
-
Cantiknya kulit sis ni. Slowly but surely! Tak semua orang nampak perubahan dgn cpt, sbb kulit masing-masing tak sama kan. Janji nampak ada improvement & makin better. Betul tak? Jangan giveup okay 💋
.
korang tunggu apa lagi ? taknak cantik sama sama ke ? meh klik link dekat bio @elfeazainal 📩
.
#bougasbeauty
19 0 1 hour ago

Hi everyone! Korang selalu apply #AdvancedSerum berapa kali sehari?
-
Seeloknya 2 kali sehari je tau! Tak perlu apply banyak kali, sebab boleh merosakkan kulit. Lagi pun ni water-based serum, dia akan meresap terus ke dalam kulit 😉❤️
.
#bougasbeauty

Hi everyone! Korang selalu apply #AdvancedSerum berapa kali sehari?
-
Seeloknya 2 kali sehari je tau! Tak perlu apply banyak kali, sebab boleh merosakkan kulit. Lagi pun ni water-based serum, dia akan meresap terus ke dalam kulit 😉❤️
.
#bougasbeauty
3 1 1 hour ago

Hi lovelies! Mesti ada antara korang yang dah lama gila nak try produk bougas beauty kan?
.
Bila lagi nak try kalau bukan sekarang kan ? Sampai bila nak biar muka kusam , breakout , burn tu haa , jadi marilah kita berubah dengan bougas beauty 💓
.
Haa kalau nak dapatkannya, PM MAYRA SEKARANG
http://www.wasap.my/601133146445

FAST AND SAFE COD AREA PEKAN🚗

FREE COD AREA PADANG POLO DAN AREA BERDEKATAN 🚗

POSTAGE ALSO AVAILABLE ✅
POSTAGE AND COD EVERYDAY ✅

#bougasbeauty #bougaskulliah #bougaskampungpelangkah #bougasbeautykuantanpekan #bougaspekan #bougaspermatangpauh #bougastamanharmoni #bougastamanserisetia #bougasjalanrompinlama #bougaspadangpolo #bougaskampungalorara #bougasketapang #bougaskampungmengkasar #bougasbeautyhq
#bougasbeautykuantan #bougasbeautykuantancod
#bougasbeautytestimoni
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacecleanser
#bougasbeautyfacescrub #aensquad #bougasaensquad #teamfaramasyukkk

Hi lovelies! Mesti ada antara korang yang dah lama gila nak try produk bougas beauty kan?
.
Bila lagi nak try kalau bukan sekarang kan ? Sampai bila nak biar muka kusam , breakout , burn tu haa , jadi marilah kita berubah dengan bougas beauty 💓
.
Haa kalau nak dapatkannya, PM MAYRA SEKARANG 
http://www.wasap.my/601133146445

FAST AND SAFE COD AREA PEKAN🚗

FREE COD AREA PADANG POLO DAN AREA BERDEKATAN 🚗

POSTAGE ALSO AVAILABLE ✅
POSTAGE AND COD EVERYDAY ✅

#bougasbeauty #bougaskulliah #bougaskampungpelangkah #bougasbeautykuantanpekan #bougaspekan #bougaspermatangpauh #bougastamanharmoni #bougastamanserisetia #bougasjalanrompinlama #bougaspadangpolo #bougaskampungalorara #bougasketapang #bougaskampungmengkasar #bougasbeautyhq
#bougasbeautykuantan #bougasbeautykuantancod 
#bougasbeautytestimoni
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacecleanser
#bougasbeautyfacescrub #aensquad #bougasaensquad #teamfaramasyukkk
3 0 1 hour ago

TIPS ELAK KULIT KUSAM & BLACKHEAD
.
Setiap hari kita keluar, pergi office, dating, syera faham mostly gegirl akan pakai makeup kan utk look presentable for your daily look. Walaupun tak pakai tebal berinci inci tapi still uols pakai foundation, cream & ada juga yg pakai concealer kan?
.
So bila mcm ni korang wajib tak boleh skip 2 step penting dalam skincare routine korg. CLEANSE & SCRUB
.
CLEANSE : Wajib setiap hari 2x sehari
SCRUB : 2-3 kali seminggu
.
Jangan malas malas ok uols nanti meraung bila tgk akk J yg besau tu tumbuh kt muka 😖
.
Siapa yg dah grab #bougascleanser guna ok! Especially before tdur tu cuci muka bersih2 utk hilangkan kotoran2 dekat muka. Lepas tu mesti rasa kulit fresh jee sbb dlm bougas cleanser ada VCO & Olive Oil in which sgt bagus utk merawat kulit ✔️
.
Then pakai #bougasfacescrub , picit & gosok perlahan di seluruh muka uols. Especially area yg banyak whitehead & blackhead tu. Skin uols perlukan scrub utk bersihkan saki baki makeup yg dah masuk dalam pori tuu even dah buat double cleansing. Texture bougas scrub halus & tak menipiskan kulit. Siapa yg dah cuba mesti jatuh cinta !
.
Yg belum cuba nak tahu lebih details ttg dua item ni boleh wassap kita okay (click link in bio) ⬆️
.
Pssst - Cod available area Pasir Gudang | Masai | Plentong | Permas 🚘🚘 Postage everyday 💯
.
#bougasbeautyhq
#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacialcleanser
#bougasfacescrub
#AllDayMoisturizer
#bougasmoisturizer
#bougasbeautymoisturizer
#TEAMsyera
#bougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasfacescrub
#bougasscrub
#bougascleanser
#bougasbeautykl
#bougasjohor
#bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang
#bougasmasai
#bougaskotamasai
#bougasserialam
#bougasbeautyserialam
#bougaspermas
#bougasbeautypermas
#bougasplentong
#bougasbeautyplentong
#bougaspermasjaya
#bougasbeautypermasjaya
#bougasjb
#bougasbeautyjb

TIPS ELAK KULIT KUSAM & BLACKHEAD
.
Setiap hari kita keluar, pergi office, dating, syera faham mostly gegirl akan pakai makeup kan utk look presentable for your daily look. Walaupun tak pakai tebal berinci inci tapi still uols pakai foundation, cream & ada juga yg pakai concealer kan?
.
So bila mcm ni korang wajib tak boleh skip 2 step penting dalam skincare routine korg. CLEANSE & SCRUB
.
CLEANSE : Wajib setiap hari 2x sehari
SCRUB : 2-3 kali seminggu
.
Jangan malas malas ok uols nanti meraung bila tgk akk J yg besau tu tumbuh kt muka 😖
.
Siapa yg dah grab #bougascleanser guna ok! Especially before tdur tu cuci muka bersih2 utk hilangkan kotoran2 dekat muka. Lepas tu mesti rasa kulit fresh jee sbb dlm bougas cleanser ada VCO & Olive Oil in which sgt bagus utk merawat kulit ✔️
.
Then pakai #bougasfacescrub , picit & gosok perlahan di seluruh muka uols. Especially area yg banyak whitehead & blackhead tu.  Skin uols perlukan scrub utk bersihkan saki baki makeup yg dah masuk dalam pori tuu even dah buat double cleansing. Texture bougas scrub halus & tak menipiskan kulit. Siapa yg dah cuba mesti jatuh cinta !
.
Yg belum cuba nak tahu lebih details ttg dua item ni boleh wassap kita okay (click link in bio) ⬆️
.
Pssst - Cod available area Pasir Gudang | Masai | Plentong | Permas 🚘🚘 Postage everyday 💯
.
#bougasbeautyhq
#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacialcleanser
#bougasfacescrub
#AllDayMoisturizer
#bougasmoisturizer
#bougasbeautymoisturizer
#TEAMsyera
#bougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasfacescrub
#bougasscrub
#bougascleanser
#bougasbeautykl
#bougasjohor
#bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang 
#bougasmasai
#bougaskotamasai
#bougasserialam
#bougasbeautyserialam
#bougaspermas
#bougasbeautypermas
#bougasplentong
#bougasbeautyplentong
#bougaspermasjaya
#bougasbeautypermasjaya
#bougasjb
#bougasbeautyjb
1 0 1 hour ago

TIPS ELAK KULIT KUSAM & BLACKHEAD
.
Setiap hari kita keluar, pergi office, dating, syera faham mostly gegirl akan pakai makeup kan utk look presentable for your daily look. Walaupun tak pakai tebal berinci inci tapi still uols pakai foundation, cream & ada juga yg pakai concealer kan?
.
So bila mcm ni korang wajib tak boleh skip 2 step penting dalam skincare routine korg. CLEANSE & SCRUB
.
CLEANSE : Wajib setiap hari 2x sehari
SCRUB : 2-3 kali seminggu
.
Jangan malas malas ok uols nanti meraung bila tgk akk J yg besau tu tumbuh kt muka 😖
.
Siapa yg dah grab #bougascleanser guna ok! Especially before tdur tu cuci muka bersih2 utk hilangkan kotoran2 dekat muka. Lepas tu mesti rasa kulit fresh jee sbb dlm bougas cleanser ada VCO & Olive Oil in which sgt bagus utk merawat kulit ✔️
.
Then pakai #bougasfacescrub , picit & gosok perlahan di seluruh muka uols. Especially area yg banyak whitehead & blackhead tu. Skin uols perlukan scrub utk bersihkan saki baki makeup yg dah masuk dalam pori tuu even dah buat double cleansing. Texture bougas scrub halus & tak menipiskan kulit. Siapa yg dah cuba mesti jatuh cinta !
.
Yg belum cuba nak tahu lebih details ttg dua item ni boleh wassap kita okay (click link in bio) ⬆️
.
Pssst - Cod available area Pasir Gudang | Masai | Plentong | Permas 🚘🚘 Postage everyday 💯
.
#bougasbeautyhq
#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacialcleanser
#bougasfacescrub
#AllDayMoisturizer
#bougasmoisturizer
#bougasbeautymoisturizer
#TEAMsyera
#bougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasfacescrub
#bougasscrub
#bougascleanser
#bougasbeautykl
#bougasjohor
#bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang
#bougasmasai
#bougaskotamasai
#bougasserialam
#bougasbeautyserialam
#bougaspermas
#bougasbeautypermas
#bougasplentong
#bougasbeautyplentong
#bougaspermasjaya
#bougasbeautypermasjaya
#bougasjb
#bougasbeautyjb

TIPS ELAK KULIT KUSAM & BLACKHEAD
.
Setiap hari kita keluar, pergi office, dating, syera faham mostly gegirl akan pakai makeup kan utk look presentable for your daily look. Walaupun tak pakai tebal berinci inci tapi still uols pakai foundation, cream & ada juga yg pakai concealer kan?
.
So bila mcm ni korang wajib tak boleh skip 2 step penting dalam skincare routine korg. CLEANSE & SCRUB
.
CLEANSE : Wajib setiap hari 2x sehari
SCRUB : 2-3 kali seminggu
.
Jangan malas malas ok uols nanti meraung bila tgk akk J yg besau tu tumbuh kt muka 😖
.
Siapa yg dah grab #bougascleanser guna ok! Especially before tdur tu cuci muka bersih2 utk hilangkan kotoran2 dekat muka. Lepas tu mesti rasa kulit fresh jee sbb dlm bougas cleanser ada VCO & Olive Oil in which sgt bagus utk merawat kulit ✔️
.
Then pakai #bougasfacescrub , picit & gosok perlahan di seluruh muka uols. Especially area yg banyak whitehead & blackhead tu.  Skin uols perlukan scrub utk bersihkan saki baki makeup yg dah masuk dalam pori tuu even dah buat double cleansing. Texture bougas scrub halus & tak menipiskan kulit. Siapa yg dah cuba mesti jatuh cinta !
.
Yg belum cuba nak tahu lebih details ttg dua item ni boleh wassap kita okay (click link in bio) ⬆️
.
Pssst - Cod available area Pasir Gudang | Masai | Plentong | Permas 🚘🚘 Postage everyday 💯
.
#bougasbeautyhq
#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacialcleanser
#bougasfacescrub
#AllDayMoisturizer
#bougasmoisturizer
#bougasbeautymoisturizer
#TEAMsyera
#bougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasfacescrub
#bougasscrub
#bougascleanser
#bougasbeautykl
#bougasjohor
#bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang 
#bougasmasai
#bougaskotamasai
#bougasserialam
#bougasbeautyserialam
#bougaspermas
#bougasbeautypermas
#bougasplentong
#bougasbeautyplentong
#bougaspermasjaya
#bougasbeautypermasjaya
#bougasjb
#bougasbeautyjb
1 0 1 hour ago

‼️SALE SALE SALE ‼️
.
Jarang obsess nak buat sale macam ni. Sekali dah sale haaa memang rugi kalau tak grab 😍
.
Dalam set ni ada 6 items:
🌸Treatment cushion foundation
🌸Loose powder
🌸Lipmatte
🌸Cream blusher
🌸Eyescream stick
🌸Eyebrow definer
.
Bukan 277 tapi hanya 250 je untuk semua 6 items ni, JIMAT 27 sis! Include box cantik ni sekali tau 😱😱😱
.
Untung betul kalau grab set ni sekarang. Raya pun dah tak lama je lagi. Yang masih tercari-cari untuk hantaran sesuai sgtlah grab full set ni. Berbaloi-baloi jimatnya 👍
.
Jom grab sekarang selagi stok masih ada..
cpt2 whatsapp 0126357917 / klik link WhatsApp dkt bio terus direct dkt ella okay 😘
.
#obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #teammummyziera #codkotadamansara #codpetalingjaya #mascaraviral #farahhanim #mukaberminyak #makeuptutorial #haniszalikha #mukaberjerawat #makeupraya #duitraya #merdeka #bougasbeauty #sobellacosmetics #maybellinefitmefoundation #bazarpaknil #muajohor #seriiskandar #sethantaran #muamurah #mirafilzah
#naimdaniel #hafizsuip #haqiemrusli #antapermana #sumpah

‼️SALE SALE SALE ‼️
.
Jarang obsess nak buat sale macam ni. Sekali dah sale haaa memang rugi kalau tak grab 😍
.
Dalam set ni ada 6 items:
🌸Treatment cushion foundation
🌸Loose powder
🌸Lipmatte
🌸Cream blusher
🌸Eyescream stick
🌸Eyebrow definer
.
Bukan 277 tapi hanya 250 je untuk semua 6 items ni, JIMAT 27 sis! Include box cantik ni sekali tau 😱😱😱
.
Untung betul kalau grab set ni sekarang. Raya pun dah tak lama je lagi. Yang masih tercari-cari untuk hantaran sesuai sgtlah grab full set ni. Berbaloi-baloi jimatnya 👍
.
Jom grab sekarang selagi stok masih ada..
cpt2 whatsapp 0126357917 / klik link WhatsApp dkt bio terus direct dkt ella okay 😘
.
#obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #teammummyziera #codkotadamansara #codpetalingjaya #mascaraviral #farahhanim #mukaberminyak #makeuptutorial #haniszalikha #mukaberjerawat #makeupraya #duitraya #merdeka #bougasbeauty #sobellacosmetics #maybellinefitmefoundation #bazarpaknil  #muajohor #seriiskandar #sethantaran #muamurah #mirafilzah 
#naimdaniel #hafizsuip #haqiemrusli #antapermana #sumpah
3 0 1 hour ago

“BABY GREEN YG POWERFUL UTK BUANG SEGALA SEL SEL MATI ATAS MUKA KITA “😱
.
tapi hati hati ! sekali pakai pasti rasa nak menggosok lagi ! .
ini lah face scrub kegilaan para gadis skrg !
.
🍁Tekstur beads yg halus
🍁Bau yg menenangkan
🍁Mampu membuang sell kulit mati
🍁Membuatkan kulit menyerap skincare 2 kali ganda lebih effective .

Cuma RM 49 je sangat tahan 3- 4 bulan .

Boleh whatsapp untuk dapatkan +601165676403 (niza)

“BABY GREEN YG POWERFUL UTK BUANG SEGALA SEL SEL MATI ATAS MUKA KITA “😱
.
tapi hati hati ! sekali pakai pasti rasa nak menggosok lagi ! .
ini lah face scrub kegilaan para gadis skrg !
.
🍁Tekstur beads yg halus
🍁Bau yg menenangkan
🍁Mampu membuang sell kulit mati
🍁Membuatkan kulit menyerap skincare 2  kali ganda lebih effective .

Cuma RM 49 je sangat tahan 3- 4 bulan .

Boleh whatsapp untuk dapatkan +601165676403 (niza)
0 1 1 hour ago

Siapa suka sedia stok skincare sekali banyak mcm ni? Komen SAYA sbb kita geng! 😎🤚🏻
-
Senang kan bila dah ada stok siap2, tak risau kalau nak travel ke apa. Tak ada lah kelam kabut nak beli bila dah habis, betul tak?
.
boleh klik link dekat bio @elfeazainal untuk nak dapatkan set bougas beauty 💌

#bougasbeauty #bougasbeauty? #bougasbeautyhq #codipoh #bougasglowclub #bougasipoh #bougasbeautyhq #bougasbeautyipoh #bougascleanser

Siapa suka sedia stok skincare sekali banyak mcm ni? Komen SAYA sbb kita geng! 😎🤚🏻
-
Senang kan bila dah ada stok siap2, tak risau kalau nak travel ke apa. Tak ada lah kelam kabut nak beli bila dah habis, betul tak?
.
boleh klik link dekat bio @elfeazainal  untuk nak dapatkan set bougas beauty 💌

#bougasbeauty #bougasbeauty? #bougasbeautyhq #codipoh #bougasglowclub #bougasipoh #bougasbeautyhq #bougasbeautyipoh #bougascleanser
10 0 1 hour ago

Hello girls!
Girls, you should never be afraid to have more skincare❤️ the more you have the more you protect your skin.

#bougasbeauty #bougasbeauty #bougasserumadvanced #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasscrub

Hello girls! 
Girls, you should never be afraid to have more skincare❤️ the more you have the more you protect your skin.

#bougasbeauty #bougasbeauty #bougasserumadvanced #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasscrub
0 0 1 hour ago

Simple way to use #AdvancedSerum💧
-
Goncang, picit & sapu! Satu titik pun dah cukup untuk cover satu muka tau. Kalau nak lebih efektif, korang boleh pam satu titik lagi untuk sapu dekat bahagian kulit yang bermasalah

#bougasbeauty #thatdesirableskin
#bbsgrace #teamnajah
#bougasbeauty
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautypaka
#bougasbeautydungun
#bougasbeautykerteh
#bougasbeautysgbuloh
#bougasbeautykotadamansara
#bougasbeautypuncakalam
#bougasbeautysaujanautama
#bougasbeautydamansaradamai

Simple way to use #AdvancedSerum💧
-
Goncang, picit & sapu! Satu titik pun dah cukup untuk cover satu muka tau. Kalau nak lebih efektif, korang boleh pam satu titik lagi untuk sapu dekat bahagian kulit yang bermasalah

#bougasbeauty#thatdesirableskin
#bbsgrace #teamnajah
#bougasbeauty
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautypaka
#bougasbeautydungun
#bougasbeautykerteh
#bougasbeautysgbuloh
#bougasbeautykotadamansara
#bougasbeautypuncakalam
#bougasbeautysaujanautama
#bougasbeautydamansaradamai
0 0 1 hour ago

Malaysia #1 WATER-BASED SERUM💧
-
⭐️ Membantu mengurangkan jerawat & kulit kusam
⭐️ Mengurangkan minyak yang berlebihan di kulit
⭐️ Membantu memudarkan parut jerawat
-
Kulit akan lebih sihat & bersih dengan #AdvancedSerum

#thatdesirableskin
#bbsgrace #teamnajah
#bougasbeauty
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautypaka
#bougasbeautydungun
#bougasbeautykerteh
#bougasbeautysgbuloh
#bougasbeautykotadamansara
#bougasbeautypuncakalam
#bougasbeautysaujanautama
#bougasbeautydamansaradamai

Malaysia #1 WATER-BASED SERUM💧
-
⭐️ Membantu mengurangkan jerawat & kulit kusam
⭐️ Mengurangkan minyak yang berlebihan di kulit
⭐️ Membantu memudarkan parut jerawat
-
Kulit akan lebih sihat & bersih dengan #AdvancedSerum

#thatdesirableskin
#bbsgrace #teamnajah
#bougasbeauty
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautypaka
#bougasbeautydungun
#bougasbeautykerteh
#bougasbeautysgbuloh
#bougasbeautykotadamansara
#bougasbeautypuncakalam
#bougasbeautysaujanautama
#bougasbeautydamansaradamai
2 0 1 hour ago

@amiraaothman pun tak lupa bawak #bougasbeauty product ke mana mana sahaja. Memang wajib bawak ke mana mana sebab memang best. Korang yang belum cuba bougas product tapi teringin sangat nak cuba boleh terus whatsapp wafa okay. Wafa akan bagi free consultation kat korang ☺️

@amiraaothman pun tak lupa bawak #bougasbeauty product ke mana mana sahaja. Memang wajib bawak ke mana mana sebab memang best. Korang yang belum cuba bougas product tapi teringin sangat nak cuba boleh terus whatsapp wafa okay. Wafa akan bagi free consultation kat korang ☺️
2 0 1 hour ago

6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA
.
Siapa ada masalah mcm ni?👇
✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka
✔️ kulit kusam tak berseri
✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang
✔️ parut jerawat susah hilang
✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off
.
Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨
.
Set Flawless Bougas Beauty merangkumi
▪️Bougas Beauty Facial Cleanser .
▪️Bougas Beauty Advanced Serum .
▪️Bougas Beauty Face Scrub
▪️Bougas Beauty Moisturizer
.
Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️
.
READY STOCK SET FLAWLESS wassap cepat utk daptkan kulit yg sihat bersih sebelum raya ✨

#bougasfeedback #viralno1malaysia #advancedserum #facescrub #facialcleanser #bougasmoisturizer #bougasbeauty #bougasbeautylangat #codbougasbeautyhululangat #codbougasbeautyampang #codbougasbeautycheras⁣⁣⁣⁣
#codbougasbeautypinggiranbatucaves #codbougasbeautykajang #bougasbeautykl #bougasrichteam #bougasbeautywany #bougaslangatwany

6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA
.
Siapa ada masalah mcm ni?👇
✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka
✔️ kulit kusam tak berseri
✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang
✔️ parut jerawat susah hilang
✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off
.
Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨
.
Set Flawless Bougas Beauty merangkumi
▪️Bougas Beauty Facial Cleanser .
▪️Bougas Beauty Advanced Serum .
▪️Bougas Beauty Face Scrub
▪️Bougas Beauty Moisturizer
.
Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️
.
READY STOCK SET FLAWLESS wassap cepat utk daptkan kulit yg sihat bersih sebelum raya ✨

#bougasfeedback #viralno1malaysia #advancedserum #facescrub #facialcleanser #bougasmoisturizer #bougasbeauty #bougasbeautylangat #codbougasbeautyhululangat #codbougasbeautyampang #codbougasbeautycheras⁣⁣⁣⁣
#codbougasbeautypinggiranbatucaves #codbougasbeautykajang #bougasbeautykl #bougasrichteam #bougasbeautywany #bougaslangatwany
2 0 1 hour ago

Something to ponder 🙂🌸 #bougasbeauty

Something to ponder 🙂🌸 #bougasbeauty
1 0 1 hour ago

"Look wht after 2 bottle of bougas serum did to my skin. I really thank God tht i found this product. It literally saved my life. And yes, i gonna give my loyalty to this product. Cant wait to try the moisturizer! Thank you, Bougas!" #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautymoisturizer #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykuantan #bougasbeautypahang #bougasbeautyfeedback

"Look wht after 2 bottle of bougas serum did to my skin. I really thank God tht i found this product. It literally saved my life. And yes, i gonna give my loyalty to this product. Cant wait to try the moisturizer! Thank you, Bougas!" #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautymoisturizer #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykuantan #bougasbeautypahang #bougasbeautyfeedback
1 0 1 hour ago

AGENT SAH KL, DAMANSARA, CHERAS (MRT STATION🚆) IS HERE 🙌
.
COD AREA 🚗
📍Kl
📍BANGSAR
📍DAMANSARA
📍PLAZA DAMAS
📍MONT KIARA
📍MRT TAMAN PERTAMA🚆
📍MRT TAMAN MIDAH🚆
📍MRT TAMAN CONNAUGHT🚆
📍MRT TAMAN SUNTRX🚆
📍MRT SRI RAYA🚆
📍MRT BANDAR TUN HUSSEIN ONN🚆
📍MRT KAJANG
& KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA....
.
setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀ CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasmoisturizer
#bougaskl
#bougasbangsar
#bougasdamansara
#bougasplazadamas
#bougasmrttamanpertama
#bougasmrttamanmidah
#bougasmrttamanmutiara
#bougasmrttamanconnaught
#bougasmrtsuntex
#bougasmrtsriraya
#bougasmrtbandartunhusseinonn
#bougasmrtkajang
#bougasmrtselayang
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agent

AGENT SAH KL, DAMANSARA, CHERAS (MRT STATION🚆) IS HERE 🙌
.
COD AREA 🚗
📍Kl
📍BANGSAR
📍DAMANSARA
📍PLAZA  DAMAS
📍MONT KIARA
📍MRT TAMAN PERTAMA🚆
📍MRT TAMAN MIDAH🚆
📍MRT TAMAN CONNAUGHT🚆
📍MRT TAMAN SUNTRX🚆
📍MRT SRI RAYA🚆
📍MRT BANDAR TUN HUSSEIN ONN🚆
📍MRT KAJANG
& KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA....
.
setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀ CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕 
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasmoisturizer 
#bougaskl
#bougasbangsar
#bougasdamansara
#bougasplazadamas
#bougasmrttamanpertama
#bougasmrttamanmidah
#bougasmrttamanmutiara
#bougasmrttamanconnaught
#bougasmrtsuntex
#bougasmrtsriraya
#bougasmrtbandartunhusseinonn
#bougasmrtkajang
#bougasmrtselayang
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agent
0 0 2 hours ago

AGENT SAH KL, DAMANSARA, CHERAS (MRT STATION🚆) IS HERE 🙌
.
COD AREA 🚗
📍Kl
📍BANGSAR
📍DAMANSARA
📍PLAZA DAMAS
📍MONT KIARA
📍MRT TAMAN PERTAMA🚆
📍MRT TAMAN MIDAH🚆
📍MRT TAMAN CONNAUGHT🚆
📍MRT TAMAN SUNTRX🚆
📍MRT SRI RAYA🚆
📍MRT BANDAR TUN HUSSEIN ONN🚆
📍MRT KAJANG
& KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA....
.
setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀ CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasmoisturizer
#bougaskl
#bougasbangsar
#bougasdamansara
#bougasplazadamas
#bougasmrttamanpertama
#bougasmrttamanmidah
#bougasmrttamanmutiara
#bougasmrttamanconnaught
#bougasmrtsuntex
#bougasmrtsriraya
#bougasmrtbandartunhusseinonn
#bougasmrtkajang
#bougasmrtselayang
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agent

AGENT SAH KL, DAMANSARA, CHERAS (MRT STATION🚆) IS HERE 🙌
.
COD AREA 🚗
📍Kl
📍BANGSAR
📍DAMANSARA
📍PLAZA  DAMAS
📍MONT KIARA
📍MRT TAMAN PERTAMA🚆
📍MRT TAMAN MIDAH🚆
📍MRT TAMAN CONNAUGHT🚆
📍MRT TAMAN SUNTRX🚆
📍MRT SRI RAYA🚆
📍MRT BANDAR TUN HUSSEIN ONN🚆
📍MRT KAJANG
& KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA....
.
setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀ CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕 
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasmoisturizer 
#bougaskl
#bougasbangsar
#bougasdamansara
#bougasplazadamas
#bougasmrttamanpertama
#bougasmrttamanmidah
#bougasmrttamanmutiara
#bougasmrttamanconnaught
#bougasmrtsuntex
#bougasmrtsriraya
#bougasmrtbandartunhusseinonn
#bougasmrtkajang
#bougasmrtselayang
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agent
0 0 2 hours ago

KEBAIKAN PAKEJ LENGKAP UTK UOLS YG ADA MASALAH2 DIBAWAH❗️❗️❗️
.
#Berjerawat
#ParutJerawat
#KulitKusam
#Jeragat
#KulitSangatBerminyak
#LiangPoriBesar
.
Adakah uols salah sorang yg mengalami masalah kulit seperti diatas? 👆Jika ya, jgn risau! Uols dah jumpa jalan penyelesaian! .
Pakej FULLSET ni dilengkapi dgn 4 product penjagaan kulit ;
.
🌼 Bougas Beauty Advanced Serum
🌼 Bougas Beauty Facial Cleanser
🌼 Bougas Beauty Face Scrub
🌼 Bougas Beauty Moisturizer
.
Ada masalah KULIT KERING? Jangan risau, sbb dlm Bougas Moisturizer ada HA (Hyaluronic Acid) yg berfungsi utk mengekalkan kelembapan kulit
.
Lagi satu! Kalau uols ada MASALAH BLACKHEAD/WHITEHEAD YG TERUK, KULIT TERLALU KUSAM, penggunaan Bougas Face Scrub mmg sgt membantu tau
.
NAK ORDER? Jom wassap 📲 @ click link di bio. Free gift yg sangat menarik menanti utk uols yg grab cepat ❤️ #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasmoisturizer
#bougaskl
#bougasbangsar
#bougasdamansara
#bougasplazadamas
#bougasmrttamanpertama
#bougasmrttamanmidah
#bougasmrttamanmutiara
#bougasmrttamanconnaught
#bougasmrtsuntex
#bougasmrtsriraya
#bougasmrtbandartunhusseinonn
#bougasmrtkajang
#bougasmrtselayang
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing

KEBAIKAN PAKEJ LENGKAP UTK UOLS YG ADA MASALAH2 DIBAWAH❗️❗️❗️
.
#Berjerawat
#ParutJerawat
#KulitKusam
#Jeragat
#KulitSangatBerminyak
#LiangPoriBesar
.
Adakah uols salah sorang yg mengalami masalah kulit seperti diatas? 👆Jika ya, jgn risau! Uols dah jumpa jalan penyelesaian! .
Pakej FULLSET ni dilengkapi dgn 4 product penjagaan kulit ;
.
🌼 Bougas Beauty Advanced Serum
🌼 Bougas Beauty Facial Cleanser
🌼 Bougas Beauty Face Scrub
🌼 Bougas Beauty Moisturizer
.
Ada masalah KULIT KERING? Jangan risau, sbb dlm Bougas Moisturizer ada HA (Hyaluronic Acid) yg berfungsi utk mengekalkan kelembapan kulit
.
Lagi satu! Kalau uols ada MASALAH BLACKHEAD/WHITEHEAD YG TERUK, KULIT TERLALU KUSAM, penggunaan Bougas Face Scrub mmg sgt membantu tau
.
NAK ORDER? Jom wassap 📲  @ click link di bio. Free gift yg sangat menarik menanti utk uols yg grab cepat ❤️#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasmoisturizer 
#bougaskl
#bougasbangsar
#bougasdamansara
#bougasplazadamas
#bougasmrttamanpertama
#bougasmrttamanmidah
#bougasmrttamanmutiara
#bougasmrttamanconnaught
#bougasmrtsuntex
#bougasmrtsriraya
#bougasmrtbandartunhusseinonn
#bougasmrtkajang
#bougasmrtselayang
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
0 0 2 hours ago

"Look wht after 2 bottle of bougas serum did to my skin. I really thank God tht i found this product. It literally saved my life. And yes, i gonna give my loyalty to this product. Cant wait to try the moisturizer! Thank you, Bougas!" #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougascleanser #bougasmoisturizer #bougasscrub #bougaslover #bougasteamqueen #bougasbeautypahang #bougasbeautykuantan

"Look wht after 2 bottle of bougas serum did to my skin. I really thank God tht i found this product. It literally saved my life. And yes, i gonna give my loyalty to this product. Cant wait to try the moisturizer! Thank you, Bougas!" #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougascleanser #bougasmoisturizer #bougasscrub #bougaslover #bougasteamqueen #bougasbeautypahang #bougasbeautykuantan
0 0 2 hours ago

Take care of your skin dearly and you will glow gorgeously! ✨ Available to purchase through whatsapp and even shopee! Pro tip: Use cashback to save some more! Also, don’t forget to redeem our shop vouchers 🥰 They won’t be there for long!!! (Shopee: @theskinbar.my) -A&I, The Skin Bar
.

#beconfident #selflove #selfcare #skincaremalaysia #theordinary #etudehouse #cosrx #skincare #toner #facemask #sheetmask #alwaysbepure #bougasbeauty #jelitakl #innisfreemalaysia #banillaco #somebymi #naturerepublic #instashopmalaysia #sayajual #skincare

Take care of your skin dearly and you will glow gorgeously! ✨ Available to purchase through whatsapp and even shopee! Pro tip: Use cashback to save some more! Also, don’t forget to redeem our shop vouchers 🥰 They won’t be there for long!!! (Shopee: @theskinbar.my) -A&I, The Skin Bar
.

#beconfident #selflove #selfcare #skincaremalaysia #theordinary #etudehouse #cosrx #skincare #toner #facemask #sheetmask #alwaysbepure #bougasbeauty #jelitakl #innisfreemalaysia #banillaco #somebymi #naturerepublic #instashopmalaysia #sayajual #skincare
5 0 2 hours ago

ADA TERBACA TAK? BOUGAS FACE SCRUB DAPAT PUJIAN DALAM REVIEW BLOGGER! 😍
.
More info in: https://www.bellesy.com/12-most-wanted-facial-scrubs/
Jom get your glowing skin in 2020 with Bougas Face Scrub? Click whatsapp link in bio 🤗
.
Semua produk adalah ready stock boleh Cash On Delivery (COD). Pos ke seluruh Malaysia! 🥰
#bougasbeauty #localbyaynnazrienXbougasbeauty #bougasbeautymurah #bougasbeautymalaysia #localbyaynnazrien #malaysianbrand #produkmalaysia #skincarelokal #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #bougasbeautyhq #bougasbeautyagent #bougasjb #bougasjbcod #bougasserumjb #bougastampoi #bougaskempas #bougassetiatropika #bougasbbu #bougasbeautyagentjb #bougasbeautyfacialcleanser  #bougasbeautyalldaymoisturizer #bougasbeautymoisturizer #bougasbeautyfacescrub #bougasperling #bougasnusajaya #bougasbukitindah #bougasbeautyadvancedserum #bougasutmskudai #bougasimpianemas

ADA TERBACA TAK? BOUGAS FACE SCRUB DAPAT PUJIAN DALAM REVIEW BLOGGER! 😍
.
More info in: https://www.bellesy.com/12-most-wanted-facial-scrubs/
Jom get your glowing skin in 2020 with Bougas Face Scrub? Click whatsapp link in bio 🤗
.
Semua produk adalah ready stock boleh Cash On Delivery (COD). Pos ke seluruh Malaysia! 🥰
#bougasbeauty #localbyaynnazrienXbougasbeauty #bougasbeautymurah #bougasbeautymalaysia #localbyaynnazrien #malaysianbrand #produkmalaysia #skincarelokal #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #bougasbeautyhq #bougasbeautyagent #bougasjb #bougasjbcod #bougasserumjb #bougastampoi #bougaskempas #bougassetiatropika #bougasbbu #bougasbeautyagentjb #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyalldaymoisturizer #bougasbeautymoisturizer #bougasbeautyfacescrub #bougasperling #bougasnusajaya #bougasbukitindah #bougasbeautyadvancedserum #bougasutmskudai #bougasimpianemas
1 0 2 hours ago

Hi everyone! ✨ korang apply #advancedserumbougas berapa kali sehari? Haaa, seeloknya 2 kali sehari tau! Sebab serum ni dapat membantu merawat kulit kusam, kecutkan jerawat, pudarkan parut jerawat & yang paling penting memberi kelembapan kulit sepanjang hari tau!😍🌸 #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougaslover #bougascleanser #bougasteamqueen #bougasfeedback #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougasbeautypenang #bougasbeautykedah

Hi everyone! ✨ korang apply #advancedserumbougas berapa kali sehari? Haaa, seeloknya 2 kali sehari tau! Sebab serum ni dapat membantu merawat kulit kusam, kecutkan jerawat, pudarkan parut jerawat & yang paling penting memberi kelembapan kulit sepanjang hari tau!😍🌸 #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougaslover #bougascleanser #bougasteamqueen #bougasfeedback #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougasbeautypenang #bougasbeautykedah
6 0 2 hours ago

Jerawat kecil mcm ni lah yang paling menyakitkan hati! Dah lah datang sekali bawa sekampung, banyak kemain. Lepas tu tgglkan pula parut. Stress tau!!
-
It's okay girl, takde masalah yang tak boleh diselesaikan. #AdvancedSerum kan ada 😉
-
Tengok lah perubahan kulit sis ni, amacam licin tak? Rasa-rasa ada peluang tak untuk kulit korang pun flawless & glow mcm sis comel ni? 😏
-
Make sure uolls dapatkan set Bougas Beauty untuk kulit flawless camni tau. Whatsapp now! Link in bio .

#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasscrub
#bougasfacialcleanser
#bougasmoisturizer
#bougasbeautymuar
#bougasmuar
#bougasbeautymelaka
#bougasmelaka
#serumjerawat
#serumviral
#agentbougas

Jerawat kecil mcm ni lah yang paling menyakitkan hati! Dah lah datang sekali bawa sekampung, banyak kemain. Lepas tu tgglkan pula parut. Stress tau!!
-
It's okay girl, takde masalah yang tak boleh diselesaikan. #AdvancedSerum kan ada 😉
-
Tengok lah perubahan kulit sis ni, amacam licin tak? Rasa-rasa ada peluang tak untuk kulit korang pun flawless & glow mcm sis comel ni? 😏
-
Make sure uolls dapatkan set Bougas Beauty untuk kulit flawless camni tau. Whatsapp now! Link in bio .

#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasscrub
#bougasfacialcleanser
#bougasmoisturizer
#bougasbeautymuar
#bougasmuar
#bougasbeautymelaka
#bougasmelaka
#serumjerawat
#serumviral
#agentbougas
4 0 2 hours ago

Siapa dah try 3 item ni?? 🙋🏻‍♀️I memang suka gila dengan produk bougas. Memang kena dgn my skin..Kalau dulu kulit kusam sekarang sudah glow & radiant✨I love my skin❤️
Berminat nak dapatkan produk bougas WhatsApp 0014607009 or click je link di bio 💕

Siapa dah try 3 item ni?? 🙋🏻‍♀️I memang suka gila dengan produk bougas. Memang kena dgn my skin..Kalau dulu kulit kusam sekarang sudah glow & radiant✨I love my skin❤️
Berminat nak dapatkan produk bougas WhatsApp 0014607009 or click je link di bio 💕
1 1 2 hours ago

Swipe left to see THE EXTRAORDINARY TRANSFORMATION !! 😍😍 This is HONEST REVIEW/TESTIMONI from herself after using #bougasbeautyserum.
Bareface pon da nampak cantik n kulit dia improve alot !!! ❤️❤️

Swipe left to see THE EXTRAORDINARY TRANSFORMATION !! 😍😍 This is HONEST REVIEW/TESTIMONI from herself after using #bougasbeautyserum. 
Bareface pon da nampak cantik n kulit dia improve alot !!! ❤️❤️
0 1 2 hours ago

The benefit of Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum. Click link on bio to purchase. Love ya !

Retail Price
Zarzou Serum RM59

#bougasbeauty #kaymanbeauty #zarzouserum #jelitakl #pst #bougasserum #kaymancfs #localove #localovemy #homegrown #kaymanpenang #zarzoupenang #bougaspenang #jelitapenang #claymask #facemask #readystock

The benefit of Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum. Click link on bio to purchase. Love ya !

Retail Price
Zarzou Serum RM59

#bougasbeauty #kaymanbeauty #zarzouserum #jelitakl #pst #bougasserum #kaymancfs #localove #localovemy #homegrown #kaymanpenang #zarzoupenang #bougaspenang #jelitapenang #claymask #facemask #readystock
0 0 20 February, 2020

The key ingredients inside Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum. 🍊 Love ya !

Retail Price
Zarzou Serum RM59

#bougasbeauty #kaymanbeauty #zarzouserum #jelitakl #pst #bougasserum #kaymancfs #localove #localovemy #homegrown #kaymanpenang #zarzoupenang #bougaspenang #jelitapenang #claymask #facemask #readystock

The key ingredients inside Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum. 🍊 Love ya !

Retail Price
Zarzou Serum RM59

#bougasbeauty #kaymanbeauty #zarzouserum #jelitakl #pst #bougasserum #kaymancfs #localove #localovemy #homegrown #kaymanpenang #zarzoupenang #bougaspenang #jelitapenang #claymask #facemask #readystock
1 0 20 February, 2020

The ingredients inside Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum can help you solve all of this. Have you try it yet? Love ya !

Retail Price
Zarzou Serum RM59

#bougasbeauty #kaymanbeauty #zarzouserum #jelitakl #pst #bougasserum #kaymancfs #localove #localovemy #homegrown #kaymanpenang #zarzoupenang #bougaspenang #jelitapenang #claymask #facemask #readystock

The ingredients inside Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum can help you solve all of this. Have you try it yet? Love ya !

Retail Price
Zarzou Serum RM59

#bougasbeauty #kaymanbeauty #zarzouserum #jelitakl #pst #bougasserum #kaymancfs #localove #localovemy #homegrown #kaymanpenang #zarzoupenang #bougaspenang #jelitapenang #claymask #facemask #readystock
1 0 20 February, 2020

Top #bougasbeauty posts

LAKI BINI PAKAI BOUGAS BEAUTY! 🔥🔥 @bougasbeautyhq .
Ofc laaaaa! Bougas beauty ni sesuai untuk lelaki jugak tau! Walaupun laki aku ni pakai cleanser je, tapi perubahan dekat skin dia ketara teruks! DAH TAK KERING KUSAM, PALING NAMPAK PORES DIA YANG MACAM KAWAH TU DAH MAKIN KECIK! 🤪🔥🔥🔥 Alhamdulillah! Korang tak nak ke hadiah kan laki/bini korang? Confirm dedua letups😘🥰
.
.
DM/WS QA CEPAT! STOCK TERHAD! (click link kat bio ig @bougasbeauty.tyqasani )
.
Advance Serum 1pcs RM75, 20ml daripada 15ml😍 and HARGA MASIH SAMA😱
.
Face scrub 1bottle RM49, 100g, sental kuatkuat pun takda effect apa apa sebab tekstur scrub sangat lembut dan halus😍😍
.
Cleanser 1bottle RM69, 150ml, gentle and clean, pump, senang dibilas dan menjadikan kulit lebih bersih dan tidak kusam❤️
.
📲+601129458785
📲+601129458785
📲+601129458785
.
Oh btw, OPEN SLOTS FOR AGENT! Mana yang student/workers/suri rumah? Meh cepat dm! Modal serendah RM300 SAHAJA! FAST ACTION FAST RESULTS! 🤑 Semoga kita samasama murah rezeki selalu 💕
.
#syukurselalu #cantikluardalam #teamkeknis #bougasbeautyQa #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasagent #bougasbeautyagent #bougasempire #serumviral #cantikhanyatigatitik #tutorialmakeup #beauty #beautifuldestinations #cantik #cantikselalu #johor #johorbahru #mua #muajohor #muamakeup #facescrub #skincareroutine #skincare #bougasfacescrub

LAKI BINI PAKAI BOUGAS BEAUTY! 🔥🔥 @bougasbeautyhq .
Ofc laaaaa! Bougas beauty ni sesuai untuk lelaki jugak tau! Walaupun laki aku ni pakai cleanser je, tapi perubahan dekat skin dia ketara teruks! DAH TAK KERING KUSAM, PALING NAMPAK PORES DIA YANG MACAM KAWAH TU DAH MAKIN KECIK! 🤪🔥🔥🔥 Alhamdulillah! Korang tak nak ke hadiah kan laki/bini korang? Confirm dedua letups😘🥰
.
.
DM/WS QA CEPAT! STOCK TERHAD! (click link kat bio ig @bougasbeauty.tyqasani )
.
Advance Serum 1pcs RM75, 20ml daripada 15ml😍 and HARGA MASIH SAMA😱
.
Face scrub 1bottle RM49, 100g, sental kuatkuat pun takda effect apa apa sebab tekstur scrub sangat lembut dan halus😍😍
.
Cleanser 1bottle RM69, 150ml, gentle and clean, pump, senang dibilas dan menjadikan kulit lebih bersih dan tidak kusam❤️
.
📲+601129458785
📲+601129458785
📲+601129458785
.
Oh btw, OPEN SLOTS FOR AGENT! Mana yang student/workers/suri rumah? Meh cepat dm! Modal serendah RM300 SAHAJA! FAST ACTION FAST RESULTS! 🤑 Semoga kita samasama murah rezeki selalu 💕
.
#syukurselalu #cantikluardalam #teamkeknis #bougasbeautyQa #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasagent #bougasbeautyagent #bougasempire #serumviral #cantikhanyatigatitik #tutorialmakeup #beauty #beautifuldestinations #cantik #cantikselalu #johor #johorbahru #mua #muajohor #muamakeup #facescrub #skincareroutine #skincare #bougasfacescrub
116 4 13 November, 2019

Jarang tau ilah nak share skin routine ilah guna dengan muka togel ni , lagi lagi my feveret Advance Serum untuk buat kulit mula smooth dan ringan je sepanjang hari bila shooting 🙈 @bougasbeautyhq .
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser

Jarang tau ilah nak share skin routine ilah guna dengan muka togel ni , lagi lagi my feveret Advance Serum untuk buat kulit mula smooth dan ringan je sepanjang hari bila shooting 🙈 @bougasbeautyhq .
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser
5,309 21 14 November, 2019

Ada yang dm tanya, ada jual set trial ke? Sorry dearest, untuk set trial mmg tkde. Yang ada hanyalah, #trialcleanser sahaja. Senang sangat untuk korang bawa travel atau pun simpan je siap-siap kat dalam beg, rasa mcm nak pakai dah ada. Terus je cuci muka waktu tu, takpayah susah-susah nak bawa saiz biasa.
-
Kalau korang nk try dulu pun, boleh je beli #trialcleanser ni sebelum beli saiz biasa. Kat mana nk dptkan? Boleh terus DM HQ atau klik link dkt bio ✨

#bougasbeauty

Ada yang dm tanya, ada jual set trial ke? Sorry dearest, untuk set trial mmg tkde. Yang ada hanyalah, #trialcleanser sahaja. Senang sangat untuk korang bawa travel atau pun simpan je siap-siap kat dalam beg, rasa mcm nak pakai dah ada. Terus je cuci muka waktu tu, takpayah susah-susah nak bawa saiz biasa.
-
Kalau korang nk try dulu pun, boleh je beli #trialcleanser ni sebelum beli saiz biasa. Kat mana nk dptkan? Boleh terus DM HQ atau klik link dkt bio ✨

#bougasbeauty
1,658 1,351 23 October, 2019

Sunkiss selfie is a must! Biasa nya tengok yang kulit cantik ni bila selfie, kulit diaorang kemain glowing lagi kan? So korang, siapa yang masih lagi belum mencuba untuk start pakai serum & moisturizer. Please start now!
-
Banyak kelebihan yang korang terlepas tau. Antaranya kekalkan kelembapan kulit, merawat/melindungi kulit daripada dalam, melambatkan proses penuaan kulit & banyak lagi.
-
Rugi tau kalau tak jaga, nanti kulit cepat nampak tua. Ha taknak kan? Nak tahu lebih details lagi, boleh DM/klik link dekat bio atau terus contact stokist/agent sah yang berdekatan lokasi korang ❤️
.
#bougasbeauty

Sunkiss selfie is a must! Biasa nya tengok yang kulit cantik ni bila selfie, kulit diaorang kemain glowing lagi kan? So korang, siapa yang masih lagi belum mencuba untuk start pakai serum & moisturizer. Please start now!
-
Banyak kelebihan yang korang terlepas tau. Antaranya kekalkan kelembapan kulit, merawat/melindungi kulit daripada dalam, melambatkan proses penuaan kulit & banyak lagi.
-
Rugi tau kalau tak jaga, nanti kulit cepat nampak tua. Ha taknak kan? Nak tahu lebih details lagi, boleh DM/klik link dekat bio atau terus contact stokist/agent sah yang berdekatan lokasi korang ❤️
.
#bougasbeauty
1,662 517 8 February, 2020

Hey loves, how is your weekend going?
I have a recommendation for you 🙈
I wish I wouldn’t love it the way I do because it’s a little to pricey but this is worth every penny. What I love about it is that it looks like glass on the skin, very wet looking and like you’re not putting any powder. If you can get your hands on it please do, you will not regret it!
.
.
.
.
#tomford #tomfordbeauty #sheerhighlighterduo #highlighter #makeuprecommended #recommendations #makeup #makeupsunday #selfcaresunday #makeupphoto #makeuppictures #makeuppage #makeupreview #makeupartist #mua #makeupblogger #allthingsbeauty #makeupflatlay #flatlaymakeup #flatlay #luxurymakeup #bougasbeauty #makeupjunkie #makeuplover

Hey loves, how is your weekend going? 
I have a recommendation for you 🙈
I wish I wouldn’t love it the way I do because it’s a little to pricey but this is worth every penny. What I love about it is that it looks like glass on the skin, very wet looking and like you’re not putting any powder. If you can get your hands on it please do, you will not regret it!
.
.
.
.
#tomford #tomfordbeauty #sheerhighlighterduo #highlighter #makeuprecommended #recommendations #makeup #makeupsunday #selfcaresunday #makeupphoto #makeuppictures #makeuppage #makeupreview #makeupartist #mua #makeupblogger #allthingsbeauty #makeupflatlay #flatlaymakeup #flatlay #luxurymakeup #bougasbeauty #makeupjunkie #makeuplover
376 62 16 February, 2020

Invest duit for long term😕
_
Since hujung tahun lalu miss j saling beganti! Geram pon ada. Tapi sentiasa positif keep cosistent pakai skincare #bougasbeauty smakin hari smakin baikk! Selfie bnyak2 pon tidak paa hoho
#sandakan #bougassandakan #bougassabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #freegift #bougas #beauty #teambbasy #serum #cleanser #scrub #moisturiser

Invest duit for long term😕 
_
Since hujung tahun lalu miss j saling beganti! Geram pon ada. Tapi sentiasa positif keep cosistent pakai skincare #bougasbeauty smakin hari smakin baikk! Selfie bnyak2 pon tidak paa hoho 
#sandakan #bougassandakan #bougassabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #freegift #bougas #beauty #teambbasy #serum #cleanser #scrub #moisturiser
126 2 13 February, 2020

Girls be like... Senang je sebenarnya nak buat perempuan happy, belikan je produk skincare/makeup. Confirm senyum sampai ke telinga macam diaorang ni. Lagi pula dpt produk bougas beauty, eh? 😜
-
Mention suami/abang/boyfriend mana tahu diaorang baik hati nak belanja satu set
#bougasbeauty

Girls be like... Senang je sebenarnya nak buat perempuan happy, belikan je produk skincare/makeup. Confirm senyum sampai ke telinga macam diaorang ni. Lagi pula dpt produk bougas beauty, eh? 😜
-
Mention suami/abang/boyfriend mana tahu diaorang baik hati nak belanja satu set 
#bougasbeauty
2,490 759 8 December, 2019

Happy weekend bougas lovers! Pagi ni kita main kuiz lah jom. Kalau korang betul-betul follow Bougas Beauty, cuba jawab kuiz ni. Mana satu agaknya 😆
.
#bougasbeauty

Happy weekend bougas lovers! Pagi ni kita main kuiz lah jom. Kalau korang betul-betul follow Bougas Beauty, cuba jawab kuiz ni. Mana satu agaknya 😆
.
#bougasbeauty
1,461 816 11 January, 2020

Ainul Mardhiah 3 tahun yg lepas, 2jam lepas keluar dari rahim mama 🥰
.
Skrg makin bnyk akai.. Mama doakan ainul sentiasa membesar dgn sihat dan berjaya dunia akhirat ❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bts #meeracle #bougasbeauty #RaissaTwins #AqeefAnaqi #ctdk #alhaalfacosmetic #neelofa #obsess #haelhusaini #mirafilzah #benamir #ctdk #sobella #farahanimrazak #fattzura #fattahamin #uyainaarshad #seanlje #tv3malaysia #dramasangat #dramachandelier #titiantakdir #camelia #jujurlahnikahiaku #cznburak #AgentDiperlukan #codseberangjaya #ainulmardhiah #anakkesayanganmama

Ainul Mardhiah 3 tahun yg lepas, 2jam lepas keluar dari rahim mama 🥰
.
Skrg makin bnyk akai.. Mama doakan ainul sentiasa membesar dgn sihat dan berjaya dunia akhirat ❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bts #meeracle #bougasbeauty #RaissaTwins #AqeefAnaqi #ctdk #alhaalfacosmetic #neelofa #obsess #haelhusaini #mirafilzah #benamir #ctdk #sobella #farahanimrazak #fattzura #fattahamin #uyainaarshad #seanlje #tv3malaysia #dramasangat #dramachandelier #titiantakdir #camelia #jujurlahnikahiaku #cznburak #AgentDiperlukan #codseberangjaya #ainulmardhiah #anakkesayanganmama
323 4 2 February, 2020