#bougasbeautyKUIS Instagram Photos & Videos

bougasbeautyKUIS - 596 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyKUIS and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
6.7
Average comment
0.3
Posts with video
3/48
Posts with photo
45/48

Hashtag Popularity

Jom tengok positive feedback from Bougas Lovers ❤️
.
.
So lepas ni tengok feedback ni uolls jangan ragu2 dengan Bougas Beauty okay. Memang dah terbukti Bougas Beauty the best product ever ❤️ pakai sekali comfirm jatuh hati
.
.
.
Mereka dah. Anda bila lagi? Jom cepat2 order @bydearsya if korang beli product ni akan dapat Free Gift tauu 🎁😍 special sangat. . .
.
Advanced Serum : RM75 (20ml)
Face Scrub : RM49
Facial Cleanser : RM69 .
.
.
✅ Ready Stock
📦 Postage Everyday
🚘 Free COD Bangi
🎁 Free Gift
.
.
📲www.wasap.my/0147950409
.
.
#bougasbeauty #advancedserum
#bougasbeautyserum #bougaslover #bougasmalaysia #bougasfacescrub #bougasempire #bougasempire #bougasbeautyhq #bougasfeedback #bougasbeautyadvancedserum #bougascodbangi #bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #bougasbeautybandarayamelaka #bougaspostageeveryday #bougasbeauty #serumjerawat #jerawat #parutjerawat #kulitcantik #kulitsihat #marvelbeautyteam #marvelbeautybangi

Jom tengok positive feedback from Bougas Lovers ❤️
.
.
So lepas ni tengok feedback ni uolls jangan ragu2 dengan Bougas Beauty okay. Memang dah terbukti Bougas Beauty the best product ever ❤️ pakai sekali comfirm jatuh hati
.
.
.
Mereka dah. Anda bila lagi? Jom cepat2 order @bydearsya if korang beli product ni akan dapat Free Gift tauu 🎁😍 special sangat. . .
.
Advanced Serum : RM75 (20ml)
Face Scrub : RM49
Facial Cleanser : RM69 .
.
.
✅ Ready Stock
📦 Postage Everyday
🚘 Free COD Bangi
🎁 Free Gift
.
.
📲www.wasap.my/0147950409
.
.
#bougasbeauty #advancedserum
#bougasbeautyserum #bougaslover #bougasmalaysia #bougasfacescrub  #bougasempire #bougasempire #bougasbeautyhq #bougasfeedback  #bougasbeautyadvancedserum #bougascodbangi #bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #bougasbeautybandarayamelaka #bougaspostageeveryday #bougasbeauty #serumjerawat #jerawat #parutjerawat #kulitcantik #kulitsihat #marvelbeautyteam #marvelbeautybangi
0 0 23 minutes ago

Good night Everyone 🌙⭐️
.
.
.
Jangan lupa pakai Advanced Serum di mana anda berada ❤️ the best Serum everr. Rugi laa kalau uolls tak pakai serum ni
.
.
So tunggu apa lagi mehh order cepat
.
.
🎈Price : RM75 (20ml)
✅ Ready Stock
📦 Postage Everyday
🚘 Free COD Bangi
🎁 Free Gift
.
.
📲www.wasap.my/0147950409
.
.
#bougasbeauty #advancedserum
#bougasbeautyserum #bougaslover #bougasmalaysia #bougasfacescrub #bougasempire #bougasempire #bougasbeautyhq #bougasfeedback #bougasbeautyadvancedserum #bougascodbangi #bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #bougasbeautybandarayamelaka #bougaspostageeveryday #bougasbeauty #serumjerawat #jerawat #parutjerawat #kulitcantik #kulitsihat #marvelbeautyteam #marvelbeautybangi

Good night Everyone 🌙⭐️
.
.
.
Jangan lupa pakai Advanced Serum di mana anda berada ❤️ the best Serum everr. Rugi laa kalau uolls tak pakai serum ni
.
.
So tunggu apa lagi mehh order cepat
.
.
🎈Price : RM75 (20ml)
✅ Ready Stock
📦 Postage Everyday
🚘 Free COD Bangi
🎁 Free Gift
.
.
📲www.wasap.my/0147950409
.
.
#bougasbeauty #advancedserum
#bougasbeautyserum #bougaslover #bougasmalaysia #bougasfacescrub  #bougasempire #bougasempire #bougasbeautyhq #bougasfeedback  #bougasbeautyadvancedserum #bougascodbangi #bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #bougasbeautybandarayamelaka #bougaspostageeveryday #bougasbeauty #serumjerawat #jerawat #parutjerawat #kulitcantik #kulitsihat #marvelbeautyteam #marvelbeautybangi
0 0 31 minutes ago

.
.
CANTIKKNYA SKIN , GLOWINGNYA SKIN “makin cantik sis kita sorang ni”.
.
.
Siapa tak sukakan kalau ada orang perasan perubahan semasa ke semasa muka kita ni uallss 😍 .
.
sis nak bagi tahu ni je SATU PUMP je dah cover U punya muka tawww

.
.
CANTIKKNYA SKIN , GLOWINGNYA SKIN “makin cantik sis kita sorang ni”.
.
.
Siapa tak sukakan kalau ada orang perasan perubahan semasa ke semasa muka kita ni uallss 😍 .
.
sis nak bagi tahu ni je SATU PUMP je dah cover U punya muka tawww
8 1 2 hours ago
​​​​​​​​​​
Who likes to end their day with a non-stripping hydrating cleanser? 💦
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We sure do, and so do you!
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi
#bougasbeauty
#bougasbeautyUKM #bougasbeautyUPM
#bougasbeautyUM  #bougasbeautyKUIS  #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
4 0 3 hours ago

[GLASS SKIN ALERT‼️]
.
Adududu siapa taknak skin macamnii dikkk, glowing je, halus muluss MasyaAllah! My skin goals!
.
InsyaAllahh bolehh asalkan kita jaga pemakanan, banyakkan minum air masak, practice stress-free life , and most importantly, a good skincare routine! Dont forget to add Bougas Beauty in your daily skincare regime, okay? 😘
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995 or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautykajang #bougasbeautynilai

[GLASS SKIN ALERT‼️]
.
Adududu siapa taknak skin macamnii dikkk, glowing je, halus muluss MasyaAllah! My skin goals!
.
InsyaAllahh bolehh asalkan kita jaga pemakanan, banyakkan minum air masak, practice stress-free life , and most importantly, a good skincare routine! Dont forget to add Bougas Beauty in your daily skincare regime, okay? 😘
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995  or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautykajang #bougasbeautynilai
12 0 11 hours ago

[No. 1 Best Seller - Bougas Beauty Advanced Serum]
.
Kalau korang yang baru first time nak cuba Bougas Beauty, yang tak pasti nak pilih produk mana satu - dan ada masalah kulit kusam, parut, jerawat & too oily or too dry skin 😣 iefa akan suggest you try Bougas Beauty Advanced Serum dulu. .

Sebab apa? Sebab our serum is so powerful, serum ni insyaAllah bertindak sangat efektif untuk merawat kebanyakan masalah kulit jika dipakai dengan rutin skincare yang betul. .

Undergo lab tested procedure, dan lulus sijil HALAL & KKM, korang tak perlu ragu-ragu untuk gunakan Bougas Beauty Advanced Serum - walaupon local local product, tapi bukan biasher biasher tau😌🎉
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995 or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeaytyfacialcleanser #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #bougasbeautynilai #bougasbeautykajang

[No. 1 Best Seller - Bougas Beauty Advanced Serum]
.
Kalau korang yang baru first time nak cuba Bougas Beauty, yang tak pasti nak pilih produk mana satu - dan ada masalah kulit kusam, parut, jerawat & too oily or too dry skin 😣 iefa akan suggest you try Bougas Beauty Advanced Serum dulu. .

Sebab apa? Sebab our serum is so powerful, serum ni insyaAllah bertindak sangat efektif untuk merawat kebanyakan masalah kulit jika dipakai dengan rutin skincare yang betul. .

Undergo lab tested procedure, dan lulus sijil HALAL & KKM, korang tak perlu ragu-ragu untuk gunakan Bougas Beauty Advanced Serum - walaupon local local product, tapi bukan biasher biasher tau😌🎉
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995  or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeaytyfacialcleanser #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #bougasbeautynilai #bougasbeautykajang
8 0 13 hours ago

10 1 15 hours ago

.
.
PATCH TEST
.
📍KENAPA PERLU PATCH TEST?
Nak tau samaada kulit kita sesuai atau tidak dengan produk tersebut
.
📍MACAM MANA?
✅ Apply nipis-nipis dekat satu kawasan sahaja (Pipi, leher, belakang telinga)
✅ Observe dalam masa 17 jam, ada perubahan or tidak
✅ Kalau ada tanda merah-merah or rasa pedih, gatal, means produk itu tidak sesuai dengan kulit anda
.
⛔️ So! Before try any product, make sure korang buat parch test tuh untuk tahu kesesuaian produk itu dengan anda
.
Tapi pengguna Bougas Beauty Serum jangan risau, sebab serum nie memang sesuai untuk semua jenis kulit dan jantina. Diperbuat daripada bahan semulajadi, tiada kesan negatif untuk kulit anda ❤️
.
.

.
.
PATCH TEST
.
📍KENAPA PERLU PATCH TEST?
Nak tau samaada kulit kita sesuai atau tidak dengan produk tersebut
.
📍MACAM MANA?
✅ Apply nipis-nipis dekat satu kawasan sahaja (Pipi, leher, belakang telinga)
✅ Observe dalam masa 17 jam, ada perubahan or tidak
✅ Kalau ada tanda merah-merah or rasa pedih, gatal, means produk itu tidak sesuai dengan kulit anda
.
⛔️ So! Before try any product, make sure korang buat parch test tuh untuk tahu kesesuaian produk itu dengan anda
.
Tapi pengguna Bougas Beauty Serum jangan risau, sebab serum nie memang sesuai untuk semua jenis kulit dan jantina. Diperbuat daripada bahan semulajadi, tiada kesan negatif untuk kulit anda ❤️
.
.
4 1 19 September, 2019

[ 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.

1️⃣ Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable .

2️⃣ Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit .

3️⃣ Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat .

4️⃣ Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah .

5️⃣ Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat .

6️⃣ Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif .

7️⃣ Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut .
For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

[ 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.

1️⃣ Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable .

2️⃣ Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit .

3️⃣ Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat .

4️⃣ Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah .

5️⃣ Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat .

6️⃣ Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif .

7️⃣ Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut .
For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️ . 
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
2 0 19 September, 2019

[Malaysia's No. 1 Best Seller Serum] . [Kebaikan Bougas Beauty Serum] .

1️⃣ 100% waterbased serum
2️⃣ Tidak melekit, oily atau greasy
3️⃣ Diperbuat daripada Ekstrak tumbuhan
4️⃣ Sesuai untuk lelaki & perempuan
5️⃣ Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
6️⃣ Merawat jerawat
7️⃣ Mengurangkan parut
8️⃣ Mengawal lebihan minyak di muka
9️⃣ Melembapkan kulit
🔟 Mengecilkan liang pori
1️⃣1️⃣ Sekatakan tona kulit
1️⃣2️⃣ Kulit muka lebih sihat .

Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa .

For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️😍 .

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

[Malaysia's No. 1 Best Seller Serum] . [Kebaikan Bougas Beauty Serum] .

1️⃣ 100% waterbased serum
2️⃣ Tidak melekit, oily atau greasy
3️⃣ Diperbuat daripada Ekstrak tumbuhan 
4️⃣ Sesuai untuk lelaki & perempuan
5️⃣ Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
6️⃣ Merawat jerawat
7️⃣ Mengurangkan parut 
8️⃣ Mengawal lebihan minyak di muka
9️⃣ Melembapkan kulit
🔟 Mengecilkan liang pori
1️⃣1️⃣ Sekatakan tona kulit
1️⃣2️⃣ Kulit muka lebih sihat .

Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa .

For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️😍 .

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
1 0 19 September, 2019

[Kelebihan Bougas Beauty Cleanser] .

1️⃣ Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel .

2️⃣ Pencuci muka low pH (5.5) .

3️⃣ Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi .

4️⃣ Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit .

5️⃣ Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid .

6️⃣ Sesuai untuk kulit sensitif .

For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️😍 .

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

[Kelebihan Bougas Beauty Cleanser] .

1️⃣ Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel .

2️⃣ Pencuci muka low pH (5.5) .

3️⃣ Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi .

4️⃣ Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit .

5️⃣ Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid .

6️⃣ Sesuai untuk kulit sensitif .

For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️😍 .

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
3 0 19 September, 2019

.
.
Salah satu tips nk kulit cantik, make sure minum air kosong / air mineral setiap hari . Hah ni pon, salah satu tips for hydrate skin tawww 🥰

.
.
Salah satu tips nk kulit cantik, make sure minum air kosong / air mineral setiap hari . Hah ni pon, salah satu tips for hydrate skin tawww 🥰
7 1 18 September, 2019

.
.
Apa yang best sangat dengan ekstrak sakura ni ?!
.
.
Hah ekstrak sakira ni kaya raya untuk penjagaan kulit tau 😱 so dalam BOUGAS SERUM pon dah bagi kemudahan untuk apply dimuka. .
.
Jadi patut tak beli? YES !! mesti la kena grab. Belum cuba belum tahu tau

.
.
Apa yang best sangat dengan ekstrak sakura ni ?!
.
.
Hah ekstrak sakira ni kaya raya untuk penjagaan kulit tau 😱 so dalam BOUGAS SERUM pon dah bagi kemudahan untuk apply dimuka. .
.
Jadi patut tak beli? YES !! mesti la kena grab. Belum cuba belum tahu tau
6 1 18 September, 2019

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum
.
✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum
.
✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019

[Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.
✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

[Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.
✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019

Good morning and happy a good day 🌷 .
.
Jangan lupa sebelum keluar rumah make sure bawa botol air dan mask di muka.

Good morning and happy a good day 🌷 .
.
Jangan lupa sebelum keluar rumah make sure bawa botol air dan mask di muka.
7 1 17 September, 2019

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam
13 2 17 September, 2019

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 16 September, 2019

.
Siapa yang wajib ada 3 barang ni dlm skincare routine korang cer angkat tangn✋🏻✋🏻✋🏻
.
Ada yang tanya sy, ok ke skincare ni? Well adik kakak, jangan pandang rendah ye product local kita, skrg teknologi pun dah canggih
.
1 Malaysia dah pakai, agent pun merata kawasan sebab demand yang terlalu tinggi
.
Sampai kami ni tak menang tangan nak melayan mesej customer, tp jangan risau, team kami sedia membantu anda😘😘😘
.
Korang semua nak dapatkn produk bougas boleh cepat2 wasap Siti ye, or mana2 agent dibawah team kami

@bougasbeauty_negeri9
@hawabeautybytasya
@bougasbeauty.wafi .
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

.
Siapa yang wajib ada 3 barang ni dlm skincare routine korang cer angkat tangn✋🏻✋🏻✋🏻
.
Ada yang tanya sy, ok ke skincare ni? Well adik kakak, jangan pandang rendah ye product local kita, skrg teknologi pun dah canggih
.
1 Malaysia dah pakai, agent pun merata kawasan sebab demand yang terlalu tinggi
.
Sampai kami ni tak menang tangan nak melayan mesej customer, tp jangan risau, team kami sedia membantu anda😘😘😘
.
Korang semua nak dapatkn produk bougas boleh cepat2 wasap Siti ye, or mana2 agent dibawah team kami

@bougasbeauty_negeri9 
@hawabeautybytasya 
@bougasbeauty.wafi .
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
4 0 16 September, 2019

.
.
Set glowing yang mudah dan senang dipakai dimana sahaja ! .
.
Pakej :
.
.
✅ Serum 20ml
✅ Scrub 100gm .
.
Nanti korang akan dapat .
.
🌹Free gift .
🌹Loyalty card.
🌹Free cod.
🌹Free consultation .
.
.
So nak ke tak nak guys?!

.
.
Set glowing yang mudah dan senang dipakai dimana sahaja ! .
.
Pakej :
.
.
✅ Serum 20ml
✅ Scrub 100gm .
.
Nanti korang akan dapat .
.
🌹Free gift .
🌹Loyalty card.
🌹Free cod.
🌹Free consultation .
.
.
So nak ke tak nak guys?!
9 1 16 September, 2019

HAPPY MALAYSIA DAY GUYS !!! .
.
Selamat bercuti dan jangan lupa untuk pakai mask bila anda di luar rumah. Its for your healty 😘

HAPPY MALAYSIA DAY GUYS !!! .
.
Selamat bercuti dan jangan lupa untuk pakai mask bila anda di luar rumah. Its for your healty 😘
14 1 16 September, 2019

Rahsia clear skin @berry.sya Walaupun makeup is her passion, penjagaan kulit nombor satu! Lepas scrub muka, makeup takkan nampak capuk & smooth
.
Nak skin cantik mcm sya boleh wasap Ct okay
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Rahsia clear skin @berry.sya Walaupun makeup is her passion, penjagaan kulit nombor satu! Lepas scrub muka, makeup takkan nampak capuk & smooth
.
Nak skin cantik mcm sya boleh wasap Ct okay
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 16 September, 2019
#bougasxelfira
11 1 15 September, 2019

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum❤️💋👇 ✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy #bougasbeautyupmserdang #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautybangi #bougasberanang #bougasbeautyberanang #bougasbeautymantin #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang #bougasbeautybandarseriputra #bougasbeautyserdang #bougasbeautyUKM #bougasbeautyUPM #bougasbeautyINSPEN #bougasbeautyUSIM

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum❤️💋👇 ✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy #bougasbeautyupmserdang #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautybangi #bougasberanang #bougasbeautyberanang  #bougasbeautymantin #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang #bougasbeautybandarseriputra #bougasbeautyserdang #bougasbeautyUKM #bougasbeautyUPM #bougasbeautyINSPEN #bougasbeautyUSIM
5 0 13 September, 2019

Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB:❤️👇 ✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy #bougasbeautyupmserdang #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautybangi #bougasberanang #bougasbeautyberanang #bougasbeautymantin #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang #bougasbeautybandarseriputra #bougasbeautyserdang #bougasbeautyUKM #bougasbeautyUPM #bougasbeautyINSPEN #bougasbeautyUSIM

Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB:❤️👇 ✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy #bougasbeautyupmserdang #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautybangi #bougasberanang #bougasbeautyberanang  #bougasbeautymantin #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang #bougasbeautybandarseriputra #bougasbeautyserdang #bougasbeautyUKM #bougasbeautyUPM #bougasbeautyINSPEN #bougasbeautyUSIM
3 0 13 September, 2019

.
.
MANFAAT MEMBACA SURAH AL KAHFI pada hari jumaat :- .
.
1. Terhindar dari fitnah dajjal.
2. Memperoleh pengampunan dosa diantara dua jumaat.
3. Dipancarkan cahaya sejauh dirinya dari kaabah.
4. Dipelihara dari gangguan syaitan.
.
.
Hah so jangan lupa baca ok 😍

.
.
MANFAAT MEMBACA SURAH AL KAHFI pada hari jumaat :- .
.
1. Terhindar dari fitnah dajjal.
2. Memperoleh pengampunan dosa diantara dua jumaat.
3. Dipancarkan cahaya sejauh dirinya dari kaabah.
4. Dipelihara dari gangguan syaitan.
.
.
Hah so jangan lupa baca ok 😍
15 2 13 September, 2019

Antara bahan yang ada dalam Bougas Beauty Advanced Serum ni🌸
.
.
.
Jom order sekarang .
.
🎈Price : RM75 (20ml)
✅ Ready Stock
📦 Postage Everyday
🚘 Free COD Bangi
🎁 Free Gift
.
.
📲www.wasap.my/0147950409
.
.
#bougasbeauty #advancedserum
#bougasbeautyserum #bougaslover #bougasmalaysia #bougasfacescrub #bougasempire #bougasempire #bougasbeautyhq #bougasfeedback #bougasbeautyadvancedserum #bougascodbangi #bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #bougasbeautybandarayamelaka #bougaspostageeveryday #bougasbeauty #serumjerawat #jerawat #parutjerawat #kulitcantik #kulitsihat #marvelbeautyteam #marvelbeautybangi

Antara bahan yang ada dalam Bougas Beauty Advanced Serum ni🌸
.
.
.
Jom order sekarang .
.
🎈Price : RM75 (20ml)
✅ Ready Stock
📦 Postage Everyday
🚘 Free COD Bangi
🎁 Free Gift
.
.
📲www.wasap.my/0147950409
.
.
#bougasbeauty #advancedserum
#bougasbeautyserum #bougaslover #bougasmalaysia #bougasfacescrub  #bougasempire #bougasempire #bougasbeautyhq #bougasfeedback  #bougasbeautyadvancedserum #bougascodbangi #bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #bougasbeautybandarayamelaka #bougaspostageeveryday #bougasbeauty #serumjerawat #jerawat #parutjerawat #kulitcantik #kulitsihat #marvelbeautyteam #marvelbeautybangi
2 0 12 September, 2019

[Why do we need the Bougas Facial Cleanser]
.
You gonna love it i’m sure!
Purchase any Bougas items and you will get FREE SPECIAL GIFT including* :
- Innisfree sheet mask
- Mini makeup bag
- Wet wipes
.
Grab yours today!!
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995 or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

[Why do we need the Bougas Facial Cleanser]
.
You gonna love it i’m sure!
Purchase any Bougas items and you will get FREE SPECIAL GIFT including* :
- Innisfree sheet mask
- Mini makeup bag
- Wet wipes
.
Grab yours today!!
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995  or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
10 0 12 September, 2019

.
.
Morning guys ! 🤗 hah tak sabar nak pakai serum yang ajaib ?
.
.
Jom dapat dengan laili dengan segera ! Boleh tekan link wasap di bio ok

.
.
Morning guys ! 🤗 hah tak sabar nak pakai serum yang ajaib ?
.
.
Jom dapat dengan laili dengan segera ! Boleh tekan link wasap di bio ok
17 1 12 September, 2019

🌻
[ Dull skin , acne , acne scars ]

Are you looking for a product that can helps treat dull skin, acne & #acnescars?
.
Bougas Beauty Advanced Serum, this lightweight serum contains; ⚘Hyaluronic Acid - best known for holding moisture
⚘Arbutin - effective for brightening
⚘Castor Oil - antimicrobial & anti-inflammatory properties are perfect for acne & moisturize your skin
⚘NDGA - it's a weapon to fights #acne
Our daily #serum has just a few drops to help protect your glow!

Click link at bio to order. 💜

#bougasbeauty #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyberanang #bougasbeautykajang #bougasbeautybangi
#bougasbeautykuis #bougasbeautyukm #bougaskpmberanang #bougasbeautykl #bougasbeautysetiawangsa #bougassetapak #bougasbeautykeramat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautytamanmelati #bougasturns2 #bougaslover #bougasbeautyserum #elfiraloy
#serum #scrub #cleanser

🌻
[ Dull skin , acne , acne scars ]

Are you looking for a product that can helps treat dull skin, acne & #acnescars?
.
Bougas Beauty Advanced Serum, this lightweight serum contains; ⚘Hyaluronic Acid - best known for holding moisture
⚘Arbutin - effective for brightening
⚘Castor Oil -  antimicrobial & anti-inflammatory properties are perfect for acne & moisturize your skin
⚘NDGA - it's a weapon to fights #acne 
Our daily #serum has just a few drops to help protect your glow!

Click link at bio to order. 💜

#bougasbeauty #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyberanang #bougasbeautykajang #bougasbeautybangi
#bougasbeautykuis #bougasbeautyukm #bougaskpmberanang #bougasbeautykl #bougasbeautysetiawangsa #bougassetapak #bougasbeautykeramat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautytamanmelati #bougasturns2 #bougaslover #bougasbeautyserum #elfiraloy
#serum #scrub #cleanser
4 0 11 September, 2019

Top #bougasbeautyKUIS posts

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam
13 2 17 September, 2019

[3 Basic Skincare Essentials]
.
The most essentials you ever need for your skincare routine ❤️
.
Bougas Facial Cleanser🌸
✅Suitable for all skin type
✅Help treats acne-prone skin problems
✅Help moisturize the skin
✅Relieves skin inflammation
✅Brigthen the skin
.
Bougas Advanced Serum💎
✅100% waterbased serum
✅Helps in reducing acne & dull skin problems
✅Improves the skin to be healthier & flawless
✅Reduce the excessive oil on skin
✅Help in fading the acne scars
.
Bougas Face Scrub 🍃
✅Very fine texture
✅Leaves skin soft, smooth & glowing
✅Reduce impurities from skin
✅Reduce acnes, blackheads & whiteheads
✅Reduce sign of aging
.
You gotta have these three for a healthier skin, I promise! ❤️
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

[3 Basic Skincare Essentials]
.
The most essentials you ever need for your skincare routine ❤️
.
Bougas Facial Cleanser🌸
✅Suitable for all skin type
✅Help treats acne-prone skin problems
✅Help moisturize the skin
✅Relieves skin inflammation
✅Brigthen the skin
.
Bougas Advanced Serum💎
✅100% waterbased serum
✅Helps in reducing acne & dull skin problems
✅Improves the skin to be healthier & flawless
✅Reduce the excessive oil on skin
✅Help in fading the acne scars
.
Bougas Face Scrub 🍃
✅Very fine texture
✅Leaves skin soft, smooth & glowing
✅Reduce impurities from skin
✅Reduce acnes, blackheads & whiteheads
✅Reduce sign of aging
.
You gotta have these three for a healthier skin, I promise! ❤️
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
13 0 15 August, 2019

The best serum to fight your acne. Just apply twice a day and you’ll see the amazing results! ✨
-
Disclaimer: you’ve to use your basic skincare routine to get best results.
-
Who else wants to get glass skin? 🙋‍♀️🙋‍♀️
.
💯FREE GIFT for any purchase
💯FREE COD BANGI, KUIS, UKM, BSP, BUKIT MAHKOTA
💯FREE POSTAGE AVAILABLE*
💯FAST & FRIENDLY SERVICE
.
Whatsapp iefa +6011.27020995 atau click link di bio❤️ .
.

#bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #advancedserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautyserumbangi #bougasbeautykajang #bougasbeautydengkil #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

The best serum to fight your acne. Just apply twice a day and you’ll see the amazing results! ✨
-
Disclaimer: you’ve to use your basic skincare routine to get best results.
-
Who else wants to get glass skin? 🙋‍♀️🙋‍♀️
.
💯FREE GIFT for any purchase
💯FREE COD BANGI, KUIS, UKM, BSP, BUKIT MAHKOTA
💯FREE POSTAGE AVAILABLE*
💯FAST & FRIENDLY SERVICE
.
Whatsapp iefa +6011.27020995  atau click link di bio❤️ .
.

#bougasbeautyukm #bougasbeautykuis #advancedserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautyserumbangi #bougasbeautykajang #bougasbeautydengkil #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
2 0 15 February, 2019

Semua pun lalui difficulties yg sama macam Nadiah kan? Terlalu penat, sampai lupa nak bersihkan makeup dan terus tidur. Tapi kita tak sedar, inilah punca pores membesar, jerawat & wrinkles muncul.
-
Whatever it is cari juga masa untuk cuci muka sebelum tidur, 5 minit je dan korang boleh tidur. #FreeYourSkin with Bougas Beauty
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasbeauty #FreeYourSkin #bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy

Semua pun lalui difficulties yg sama macam Nadiah kan? Terlalu penat, sampai lupa nak bersihkan makeup dan terus tidur. Tapi kita tak sedar, inilah punca pores membesar, jerawat & wrinkles muncul.
-
Whatever it is cari juga masa untuk cuci muka sebelum tidur, 5 minit je dan korang boleh tidur. #FreeYourSkin with Bougas Beauty
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasbeauty #FreeYourSkin#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy
2 0 9 September, 2019

Fact!
Salah satu bahan utama dalam BOUGAS BEAUTY Face Scrub adalah Centella Asiatica Extract (pegaga) dimana fungsi utama pegaga ekstraks ni adalah sebagai agen anti-penuaan dan pembunuh JERAWAT!🔪🔪
.
Jom matikan jerawat & beri peluang kulit kita menjadi lebih muda dan anjal dengan Bougas Beauty Face Scrub☘️🤗
.
💯FREE EXCLUSIVE GIFT for any purchase
💯FREE COD BANGI, KUIS, UKM, BSP, BUKIT MAHKOTA
💯FREE POSTAGE AVAILABLE*
💯FAST & FRIENDLY SERVICE .
Whatsapp iefa +6011.27020995 atau click link di bio❤️ .
#Bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautyserumbangi #bougasbeautykajang #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyUKM #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

Fact!
Salah satu bahan utama dalam BOUGAS BEAUTY Face Scrub adalah Centella Asiatica Extract (pegaga) dimana fungsi utama pegaga ekstraks ni adalah sebagai agen anti-penuaan dan pembunuh JERAWAT!🔪🔪
.
Jom matikan jerawat & beri peluang kulit kita menjadi lebih muda dan anjal dengan Bougas Beauty Face Scrub☘️🤗
.
💯FREE EXCLUSIVE GIFT for any purchase
💯FREE COD BANGI, KUIS, UKM, BSP, BUKIT MAHKOTA
💯FREE POSTAGE AVAILABLE*
💯FAST & FRIENDLY SERVICE .
Whatsapp iefa +6011.27020995  atau click link di bio❤️ .
#Bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautyserumbangi #bougasbeautykajang #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyUKM #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
4 0 17 February, 2019

Modal RM 124 sahaja untuk kulit bersih, sihat & lembut insyaAllah! ❤️
.
Stress kan kalau kita tak jumpa produk yang sesuai dgn kita. Parut yg dari dulu janji nak hilang, tak hilang2 jugakk😫😫 .

Jangan give up sis, kita kena be positive and feel positive! Yakin ada jalan penyelesaian! Meh iefa tunjukkan jalan. Cuba try pakai set COMBO BOUGAS BEAUTY Advanced Serum + Face Scrub. .

Kedua-dua ini ada active ingredients untuk mengurangkan parut & mencerahkan kulit secara semulajadi tau. Cuba dulu baru tahu. Kalau kita konsisten amalkan skincare routine yang betul dengan produk yg efektif, insyaAllah akan nampak hasil positif! .

Jangan risau tak ada bad side effects kalau pakai BOUGAS BEAUTY sbb kandungan bahan kita dah lab tested by SIRIM & diiktiraf selamat oleh KKM! Halal JAKIM pon ada tau🤗
.
Jadi, jom kita usaha untuk dapat kulit yang bersih okay?
.
✨BOUGAS BEAUTY
.
💎Advanced Serum RM 75 (20ml)
🌸Face Scrub RM 49 (100gm) .
💯FREE GIFT for any purchase
💯FREE COD BANGI, KUIS, UKM, BSP, BUKIT MAHKOTA
💯FREE POSTAGE AVAILABLE*
💯FAST & FRIENDLY SERVICE
.
Whatsapp iefa +6011.27020995 atau click link di bio❤️ . .
#Bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautyserumbangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy

Modal RM 124 sahaja untuk kulit bersih, sihat & lembut insyaAllah! ❤️
.
Stress kan kalau kita tak jumpa produk yang sesuai dgn kita. Parut yg dari dulu janji nak hilang, tak hilang2 jugakk😫😫 .

Jangan give up sis, kita kena be positive and feel positive! Yakin ada jalan penyelesaian! Meh iefa tunjukkan jalan. Cuba try pakai set COMBO BOUGAS BEAUTY Advanced Serum + Face Scrub. .

Kedua-dua ini ada active ingredients untuk mengurangkan parut & mencerahkan kulit secara semulajadi tau. Cuba dulu baru tahu. Kalau kita konsisten amalkan skincare routine yang betul dengan produk yg efektif, insyaAllah akan nampak hasil positif! .

Jangan risau tak ada bad side effects kalau pakai BOUGAS BEAUTY sbb kandungan bahan kita dah lab tested by SIRIM & diiktiraf selamat oleh KKM! Halal JAKIM pon ada tau🤗
.
Jadi, jom kita usaha untuk dapat kulit yang bersih okay?
.
✨BOUGAS BEAUTY
.
💎Advanced Serum RM 75 (20ml)
🌸Face Scrub RM 49 (100gm) .
💯FREE GIFT for any purchase
💯FREE COD BANGI, KUIS, UKM, BSP, BUKIT MAHKOTA
💯FREE POSTAGE AVAILABLE*
💯FAST & FRIENDLY SERVICE
.
Whatsapp iefa +6011.27020995  atau click link di bio❤️ . .
#Bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautyserumbangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy
5 0 21 February, 2019