#bougasbeautyadvancedserum Instagram Photos & Videos

bougasbeautyadvancedserum - 37.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyadvancedserum and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 minutes
Average like
2.6
Average comment
0.3
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

OUR BEST SELLER 😍😍😍
.
Bougas Advanced Serum mngandungi 4 STAR PLANT INGREDIENTS yg sangat bagus utk merawat kulit dan membuatkan kulit uols halus mulus persis kulit baby gitew. Yg penting kulit bersih, sihat walafiat n cantik secara natural ✨
.
Sebab tu la stock serum cepat habis tau sebab dah beribu POSITIVE FEEDBACK yg kita terima semuanya cakap masalah kulit dah makin pulih, kulit dah glowing, lembut, jerawat n parut jerawat dah hilang 😍
.
Best kan? Jom Noura bantu utk selesaikan masalah kulit awak. Confirm lepas ni confident je nak kluar rumah tak payah pakai makeup .
READY STOCK | 📲60129292001
@ click link in bio
.
.
#BougasBeautyDamansara
#BougasBeautyAdvancedSerum

OUR BEST SELLER 😍😍😍
.
Bougas Advanced Serum mngandungi 4 STAR PLANT INGREDIENTS yg sangat bagus utk merawat kulit dan membuatkan kulit uols halus mulus persis kulit baby gitew. Yg penting kulit bersih, sihat walafiat n cantik secara natural ✨
.
Sebab tu la stock serum cepat habis tau sebab dah beribu POSITIVE FEEDBACK yg kita terima semuanya cakap masalah kulit dah makin pulih, kulit dah glowing, lembut, jerawat n parut jerawat dah hilang 😍
.
Best kan? Jom Noura bantu utk selesaikan masalah kulit awak. Confirm lepas ni confident je nak kluar rumah tak payah pakai makeup .
READY STOCK | 📲60129292001
@ click link in bio
.
.
#BougasBeautyDamansara
#BougasBeautyAdvancedSerum
0 0 2 hours ago

Set penjagaan kulit yang mudah & senang untuk korang. Nak kulit yang flawless? Nak kulit yang lembut? Bougas beauty kan ada🙈
-
So sebelum tidur jgn lupa basuh muka #bougasbeautyfacialcleanser, then apply #bougasbeautyadvancedserum tau, confirm esk pagi bangun skin korang lembut & makin sihat😍
-
Haaa jgn lupa scrub muka dgn #facescrubbougasbeauty 2/3 kali seminggu tau then baru apply #bougasbeautyadvancedserum😉
-
-
HOW TO ORDER?
Click link at bio @bougas.bwn
-
Every purchased any item of bougas beauty will get FREEGIFT🌹
-
ALL ITEM ARE READY STOCK❗️

Set penjagaan kulit yang mudah & senang untuk korang.  Nak kulit yang flawless?  Nak kulit yang lembut?  Bougas beauty kan ada🙈
-
So sebelum tidur jgn lupa basuh muka #bougasbeautyfacialcleanser, then apply #bougasbeautyadvancedserum tau, confirm esk pagi bangun skin korang lembut & makin sihat😍
-
Haaa jgn lupa scrub muka dgn #facescrubbougasbeauty 2/3 kali seminggu tau then baru apply #bougasbeautyadvancedserum😉
-
-
HOW TO ORDER?
Click link at bio @bougas.bwn
-
Every purchased any item of bougas beauty will get FREEGIFT🌹
-
ALL ITEM ARE READY STOCK❗️
2 0 4 hours ago

You will never regret washing your face at night. Kalau dah seharian berpeluh, makeup & terdedah dengan kotoran bayangkanlah berapa banyak dah bakteria yang melekat dekat muka 😶
-
Kalau sayang muka, bersihkan dulu sebelum tidur okay? Baru lah kulit toink toink 😍

#bougasbeauty

You will never regret washing your face at night. Kalau dah seharian berpeluh, makeup & terdedah dengan kotoran bayangkanlah berapa banyak dah bakteria yang melekat dekat muka 😶
-
Kalau sayang muka, bersihkan dulu sebelum tidur okay? Baru lah kulit toink toink 😍

#bougasbeauty
1 1 5 hours ago

Hi uolls.

Dah pernah try Bougas Beauty? Siapa yang tak pernah try & ada masalah skin, boleh la try Bougas Beauty. Sangat sesuai untuk kulit bermasalah yang inginkan kulit ala2 korea yang glass skin gitew.

Yang dah try Bougas Beauty tu, item mana yang paling korang suka?

Jom sesama cantik dengan Bougas Beauty Set 😍
.
Berminat? Whatsapp +601121886438 (Tasya) or click link

#bougasbeauty #bougasbeautymalaysia #teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeautyhq #bougasbeautyhqmalaysia #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser
#bougascleanser #cleanserbougasbeauty #bougasbeautyfacialscrub #bougasbeautyscrub #bougasscrub #scrubbougasbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasserum #serumbougasbeauty #serumbougasviral #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautylover #jomsamasamacantik

Hi uolls.

Dah pernah try Bougas Beauty? Siapa yang tak pernah try & ada masalah skin, boleh la try Bougas Beauty. Sangat sesuai untuk kulit bermasalah yang inginkan kulit ala2 korea yang glass skin gitew.

Yang dah try Bougas Beauty tu, item mana yang paling korang suka?

Jom sesama cantik dengan Bougas Beauty Set 😍
.
Berminat? Whatsapp +601121886438 (Tasya) or click link

#bougasbeauty #bougasbeautymalaysia #teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeautyhq #bougasbeautyhqmalaysia #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser
#bougascleanser #cleanserbougasbeauty #bougasbeautyfacialscrub #bougasbeautyscrub #bougasscrub #scrubbougasbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasserum #serumbougasbeauty #serumbougasviral #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautylover #jomsamasamacantik
0 0 5 hours ago

MY NIGHT ROUTINE
⠀⠀
Simple je. Sebab kalau banyak step tak menyempat nak pakai 🤣 #momlife
⠀⠀
Night cream tu moisturizer juga. Any cream/moisturizer boleh je. 🥰Why oil cleanser? Sometimes rasa muka berminyak eventho I don’t use heavy make up. So oil cleansing helps to deep cleanse segala kekotoran di muka.
⠀⠀
If rajin I would add on eye cream and mask. What about you? Skincare routine simple ke or banyak step? 🤗

Xoxo,
Zie

MY NIGHT ROUTINE
⠀⠀
Simple je. Sebab kalau banyak step tak menyempat nak pakai 🤣 #momlife
⠀⠀
Night cream tu moisturizer juga. Any cream/moisturizer boleh je. 🥰Why oil cleanser? Sometimes rasa muka berminyak eventho I don’t use heavy make up. So oil cleansing helps to deep cleanse segala kekotoran di muka.
⠀⠀
If rajin I would add on eye cream and mask. What about you? Skincare routine simple ke or banyak step? 🤗

Xoxo,
Zie
1 1 6 hours ago

🌸 Suitable for all skin types especially oily 🌸
.
Bougas Beauty Advanced Serum ni waterbased serum that why la ianya serasi dengan all skin types. Terutamanya yang kulit berminyak atau kulit kombinasi tu.
.
Waterbased ni bila kita sapu je kat muka zassssss terus terserap masuk ke dalam lapisan kulit paling dalam, jadi tak melekit dan tak rasa thick dimuka. So nais kan💓
.
Jadi, bagi korang terutamanya yang kulit jenis berminyak atau kombinasi tu, kalau belum jumpa serum yg serasi, cubalah Bougas Advanced Serum ni
.
RM75 untuk 20ml. Tahan sehingga 2 bulan tau. Whatsapp Hanna 📲 011 11007041 atau tekan je link biru kat bio tu😉
.
.
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #serummuka #bougasbeautyadvancedserum #kukitberminyak #kulitberjerawat #kulitjeragat #kulitkusam #combinationskin #waterbasedserum #serumwaterbased #serummukawaterbased #serumcepatmeresap #serumforoilyskin #serumforsensitiveskin #serumforallskin #instaboomakademi

🌸 Suitable for all skin types especially oily 🌸
.
Bougas Beauty Advanced Serum ni waterbased serum that why la ianya serasi dengan all skin types. Terutamanya yang kulit berminyak atau kulit kombinasi tu.
.
Waterbased ni bila kita sapu je kat muka zassssss terus terserap masuk ke dalam lapisan kulit paling dalam, jadi tak melekit dan tak rasa thick dimuka. So nais kan💓
.
Jadi, bagi korang terutamanya yang kulit jenis berminyak atau kombinasi tu, kalau belum jumpa serum yg serasi, cubalah Bougas Advanced Serum ni
.
RM75 untuk 20ml. Tahan sehingga 2 bulan tau.  Whatsapp Hanna 📲 011 11007041 atau tekan je link biru kat bio tu😉
.
.
. 
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #serummuka #bougasbeautyadvancedserum #kukitberminyak #kulitberjerawat #kulitjeragat #kulitkusam #combinationskin #waterbasedserum #serumwaterbased #serummukawaterbased #serumcepatmeresap #serumforoilyskin #serumforsensitiveskin #serumforallskin #instaboomakademi
3 0 6 hours ago

Korang nak tak miza bantu dapatkan kulit yang glowing sihat cerah tak kusam ? 🤩 haa kalau nak korang reply kat comment miza nak tengok berapa ramai yang nak miza bantu 😍
-
#bougasparitraja #bougaslover #bougasbatupahat #bougasbeauty #bougasdamansara #bougasdamansaraperdana #bougasdamansaradamai #ikeadamansara #tescoaradamansara #bougasukmbangi #bougaskajang #bougasselangor #bougaskl #bougasjohor #bougasfacialcleanser #bougasbeautyadvancedserum #uitm #thecurve #petalingjaya

Korang nak tak miza bantu dapatkan kulit yang glowing sihat cerah tak kusam ? 🤩 haa kalau nak korang reply kat comment miza nak tengok berapa ramai yang nak miza bantu 😍
-
#bougasparitraja #bougaslover #bougasbatupahat #bougasbeauty #bougasdamansara #bougasdamansaraperdana #bougasdamansaradamai #ikeadamansara #tescoaradamansara #bougasukmbangi #bougaskajang #bougasselangor #bougaskl #bougasjohor #bougasfacialcleanser #bougasbeautyadvancedserum #uitm #thecurve #petalingjaya
2 0 7 hours ago

SIAPA ADA MASALAH MACAM KAT ATAS ?
1. Masalah parut jerawat?
2. Masalah tona kulit tak sekata?
3. Masalah Jeragat?
4. Masalah kulit kusam?
5. Masalah jerawat?

Nak tahu sesuatu ? Produk bougas beauty mampu selesaikan masalah korang! Tapi dengan syarat perlu konsisten cara pemakaian. Insyallah kulit korang mesti sihat balik. Dengan adanya arbutin, hyaluronic acid, aloe vera, olive oil, coconut virgin oil, centella asiatica, salicylic acid & cera alba!

Serum - RM75 | 20ML
Scrub - RM49 | 100GRAM
Cleanser - RM69 | 150ML
Kalau korang nak selesaikan masalah kulit korang. Korang boleh ws fikah cecepat. Tekan link di bio ig sekarang 👀

#bougasbeuatyserum #bougasbeautyserumsendayan # #bougasbeautyserumportdickson #bougasbeautyhq #bougaslovers #bougasbeauty #fatzura #zouk #ctdk #skincare #serum #nealofa #zouk #ctdk #babyctdk #bougasbeautysenawang #bougasbeautyparoi #bougasbeautyampangan #bougasbeautyserumportdickson #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyproducts #bougasbeautyseremban #bougasbeautyseremban2 #bougasbeautyseremban3 #bougasbeautyuitms3 #bougasbeautyrasahjaya #bougasbeautyrahang #bougasbeautysikamat

SIAPA ADA MASALAH MACAM KAT ATAS ? 
1. Masalah parut jerawat?
2. Masalah tona kulit tak sekata?
3. Masalah Jeragat?
4. Masalah kulit kusam?
5. Masalah jerawat?

Nak tahu sesuatu ? Produk bougas beauty mampu selesaikan masalah korang! Tapi dengan syarat perlu konsisten cara pemakaian. Insyallah kulit korang mesti sihat balik. Dengan adanya arbutin, hyaluronic acid, aloe vera, olive oil, coconut virgin oil, centella asiatica, salicylic acid & cera alba!

Serum - RM75 | 20ML
Scrub - RM49 | 100GRAM
Cleanser - RM69 | 150ML
Kalau korang nak selesaikan masalah kulit korang. Korang boleh ws fikah cecepat. Tekan link di bio ig sekarang 👀

#bougasbeuatyserum #bougasbeautyserumsendayan ##bougasbeautyserumportdickson #bougasbeautyhq #bougaslovers #bougasbeauty #fatzura #zouk #ctdk #skincare #serum #nealofa #zouk #ctdk #babyctdk #bougasbeautysenawang #bougasbeautyparoi #bougasbeautyampangan #bougasbeautyserumportdickson #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyproducts #bougasbeautyseremban #bougasbeautyseremban2 #bougasbeautyseremban3 #bougasbeautyuitms3 #bougasbeautyrasahjaya #bougasbeautyrahang #bougasbeautysikamat
1 0 7 hours ago

Sebelum tidur jangan lupa pakai serum. Make sure selepas cuci muka, pakai toner lepastu serum and last sekali pakai moisturiser. 4 step ni wajib kena pakai setiap pagi & setiap malam tau. ⠀

Apa yang best #bougasbeautyadvancedserum ni? ⠀
• Serum ni adalah water-based serum⠀
• Mudah meresap dan texture sangat ringan⠀
• Dapat merawatkan jerawat di muka ⠀
• Dapat pudarkan bekas jerawat⠀
• Mengurangkan kulit yang berminyak⠀
• Kulit akan menjadi lebih sihat dan tidak kusam⠀

Nak order or nak tanya lebih detail, boleh terus whatsapp. Link ada di bio. Thank youuuu 😍⠀

Selamat malam, mimpi indah semua 🥰⠀

Sebelum tidur jangan lupa pakai serum. Make sure selepas cuci muka, pakai toner lepastu serum and last sekali pakai moisturiser. 4 step ni wajib kena pakai setiap pagi & setiap malam tau. ⠀
⠀
Apa yang best  #bougasbeautyadvancedserum ni? ⠀
• Serum ni adalah water-based serum⠀
• Mudah meresap dan texture sangat ringan⠀
• Dapat merawatkan jerawat di muka ⠀
• Dapat pudarkan bekas jerawat⠀
• Mengurangkan kulit yang berminyak⠀
• Kulit akan menjadi lebih sihat dan tidak kusam⠀
⠀
Nak order or nak tanya lebih detail, boleh terus whatsapp. Link ada di bio. Thank youuuu 😍⠀
⠀
Selamat malam, mimpi indah semua 🥰⠀
0 1 7 hours ago

REZEKI

Rezeki bukan dari segi duit ja. Kadang rezeki macam macam bentuk. Antara kita perasan atau tak ja. Diberikan kesihatan yang baik, ibu dan ayah masih ada, makanan yang sihat, kerja yang bagus, pembelajaran yang baik. Ni semua rezeki. Rezeki kita lain dari orang lain. Jadi bersyukur la setiap apa yang kita dapat. Sebab ramai yang nak jadi macam kita sedangkan kita selalu mengeluh serba serbi tak cukup 😊

#bougasbeuatyserum #bougasbeautyserumsendayan # #bougasbeautyserumportdickson #bougasbeautyhq #bougaslovers #bougasbeauty #fatzura #zouk #ctdk #skincare #serum #nealofa #zouk #ctdk #babyctdk #bougasbeautysenawang #bougasbeautyparoi #bougasbeautyampangan #bougasbeautyserumportdickson #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyproducts #bougasbeautyseremban #bougasbeautyseremban2 #bougasbeautyseremban3 #bougasbeautyuitms3 #bougasbeautyrasahjaya #bougasbeautyrahang #bougasbeautysikamat

REZEKI

Rezeki bukan dari segi duit ja. Kadang rezeki macam macam bentuk. Antara kita perasan atau tak ja. Diberikan kesihatan yang baik, ibu dan ayah masih ada, makanan yang sihat, kerja yang bagus, pembelajaran yang baik. Ni semua rezeki. Rezeki kita lain dari orang lain. Jadi bersyukur la setiap apa yang kita dapat. Sebab ramai yang nak jadi macam kita sedangkan kita selalu mengeluh serba serbi tak cukup 😊

#bougasbeuatyserum #bougasbeautyserumsendayan ##bougasbeautyserumportdickson #bougasbeautyhq #bougaslovers #bougasbeauty #fatzura #zouk #ctdk #skincare #serum #nealofa #zouk #ctdk #babyctdk #bougasbeautysenawang #bougasbeautyparoi #bougasbeautyampangan #bougasbeautyserumportdickson #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyproducts #bougasbeautyseremban #bougasbeautyseremban2 #bougasbeautyseremban3 #bougasbeautyuitms3 #bougasbeautyrasahjaya #bougasbeautyrahang #bougasbeautysikamat
1 0 7 hours ago


.
Nysa open utk lucky followers
Siapa yg dpt teka dgn tepat. Nysa bagi FREE!
.
Apakah yg akan HQ @bougasbeautyhq reveal esk?
.
Dengan baik hatinya Nysa nk bagi Free ok.. Dengan syarat
1. Repost this to ur IG and tag 3 of ur friend.
2. Pilih 1 produk yg u rasa HQ akan reveal esk.
3. Comment DONE! .
.
#mskinstoryteam #marvelbeautyteam #teamBBNysa
#bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser
#bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyagent
#bougasbeautysquad #bougasbeautykuching
#bougasbeautymiri #bougasbeautysarawak #putrajaya #cyberjaya #kuching #samarahan #serian #asajaya #miri #sarawak #iszreen #iszreenboutique #iszreencollection #putrajayadelivery #cyberjayadelivery

<Guess and Win>
.
Nysa open utk lucky followers
Siapa yg dpt teka dgn tepat. Nysa bagi FREE!
.
Apakah yg akan HQ @bougasbeautyhq reveal esk?
.
Dengan baik hatinya Nysa nk bagi Free ok.. Dengan syarat
1. Repost this to ur IG and tag 3 of ur friend.
2. Pilih 1 produk yg u rasa HQ akan reveal esk.
3. Comment DONE! .
.
#mskinstoryteam #marvelbeautyteam #teamBBNysa 
#bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser
#bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyagent
#bougasbeautysquad #bougasbeautykuching
#bougasbeautymiri #bougasbeautysarawak #putrajaya #cyberjaya #kuching #samarahan #serian #asajaya #miri #sarawak #iszreen #iszreenboutique #iszreencollection #putrajayadelivery #cyberjayadelivery
3 0 7 hours ago

Malam korangg 😍😍
.
BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM SELAMAT LAGI HALAL ✔️
.
#bougasbeautyadvancedserum diperbuat dari ekstrak tumbuhan semulajadi yg kaya dengan vitamin & minerals yg berfungsi untuk merawat kulit dari dalam. .
.
❌ Tidak ada bahan terlarang atau bahan kimia yg berbahaya untuk kulit
❌ Tidak ada ‘Peeling Process’
.
☑️ KKM NOT
☑️ DIIKTIRAF OLEH HALAL .
☑️ DIUJI SECARA KLINIKAL
☑️ DISAHKAN OLEH SIRIM
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Malam korangg 😍😍
.
BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM SELAMAT LAGI HALAL ✔️
.
#bougasbeautyadvancedserum diperbuat dari ekstrak tumbuhan semulajadi yg kaya dengan vitamin & minerals yg berfungsi untuk merawat kulit dari dalam. .
.
❌ Tidak ada bahan terlarang atau bahan kimia yg berbahaya untuk kulit
❌ Tidak ada ‘Peeling Process’
.
☑️ KKM NOT
☑️ DIIKTIRAF OLEH HALAL .
☑️ DIUJI SECARA KLINIKAL
☑️ DISAHKAN OLEH SIRIM
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
0 2 7 hours ago

Wah. Kulit muka bebas dari jerawat dan jeragat 😊

Wah. Kulit muka bebas dari jerawat dan jeragat 😊
3 1 7 hours ago

To travel is to live. Bulan disember ni bulan yang sesuai untuk pergi holiday, korang dah ada plan nak kemana ke? Jaga diri & jangan lupa pakai sunscreen! Kulit muka pun kena jaga, takut nnti sunburn atau breakouts pula 😅
.
#bougasbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhq #bougaslovers #bbsfighter

To travel is to live. Bulan disember ni bulan yang sesuai untuk pergi holiday, korang dah ada plan nak kemana ke? Jaga diri & jangan lupa pakai sunscreen! Kulit muka pun kena jaga, takut nnti sunburn atau breakouts pula 😅
.
#bougasbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyhq #bougaslovers #bbsfighter
1 0 8 hours ago

Bougas beauty advanced serum, faded acne scars!
Benefits of arbutin for your skin :
1. Faded acne scars
2. Dull skin
3. hyperpigmentation
4. Uneven skin tone
5. Freckles
Usage and Benefits of Alpha Arbutin
Using alpha arbutin provides many benefits to the skin, and these include:

1. Effective skin lightening
The ability of the compound to inhibit the activity of tyrosinase make it an effective treatment for whitening dark knees and underarms, and even eliminating liver spots, freckles, acne scars, and uneven tone.
2. Sun protection
Bearberry plant is found to have sun protection properties. This is one of the reasons why arbutin, the active component found in this plant, is used as an active ingredient in most beauty care products. Using products containing alpha arbutin helps protect your skin against harmful UV rays and age-causing free radicals, resulting in a healthier skin.

3. Elimination of other skin problems, such as melasma and hyperpigmentationThese conditions are two of the most common skin problems, which are both caused by the overproduction of melanin in the body. Applying topical solutions containing arbutin can help lighten the spots as the ingredient is known to have the ability to block melanin production

Know what ? Arbutin found in Bougas beauty advanced serum ! So no wonder your acne scars faded day by day.

#bougasbeuatyserum #bougasbeautyserumsendayan # #bougasbeautyserumportdickson #bougasbeautyhq #bougaslovers #bougasbeauty #fatzura #zouk #ctdk #skincare #serum #nealofa #zouk #ctdk #babyctdk #bougasbeautysenawang #bougasbeautyparoi #bougasbeautyampangan #bougasbeautyserumportdickson #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyproducts #bougasbeautyseremban #bougasbeautyseremban2 #bougasbeautyseremban3 #bougasbeautyuitms3 #bougasbeautyrasahjaya #bougasbeautyrahang #bougasbeautysikamat

Bougas beauty advanced serum, faded acne scars! 
Benefits of arbutin for your skin : 
1. Faded acne scars 
2. Dull skin 
3. hyperpigmentation 
4. Uneven skin tone 
5. Freckles 
Usage and Benefits of Alpha Arbutin
Using alpha arbutin provides many benefits to the skin, and these include:

1. Effective skin lightening
The ability of the compound to inhibit the activity of tyrosinase make it an effective treatment for whitening dark knees and underarms, and even eliminating liver spots, freckles, acne scars, and uneven tone.
2. Sun protection
Bearberry plant is found to have sun protection properties. This is one of the reasons why arbutin, the active component found in this plant, is used as an active ingredient in most beauty care products. Using products containing alpha arbutin helps protect your skin against harmful UV rays and age-causing free radicals, resulting in a healthier skin.

3. Elimination of other skin problems, such as melasma and hyperpigmentationThese conditions are two of the most common skin problems, which are both caused by the overproduction of melanin in the body. Applying topical solutions containing arbutin can help lighten the spots as the ingredient is known to have the ability to block melanin production

Know what ? Arbutin found in Bougas beauty advanced serum ! So no wonder your acne scars faded day by day.

#bougasbeuatyserum #bougasbeautyserumsendayan ##bougasbeautyserumportdickson #bougasbeautyhq #bougaslovers #bougasbeauty #fatzura #zouk #ctdk #skincare #serum #nealofa #zouk #ctdk #babyctdk #bougasbeautysenawang #bougasbeautyparoi #bougasbeautyampangan #bougasbeautyserumportdickson #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyproducts #bougasbeautyseremban #bougasbeautyseremban2 #bougasbeautyseremban3 #bougasbeautyuitms3 #bougasbeautyrasahjaya #bougasbeautyrahang #bougasbeautysikamat
2 0 8 hours ago

2 2 8 hours ago

HI KORANG 😍
.
Ramai yg tanya Mira, brape lama akan nampak kesan lepas pakai BOUGAS BEAUTY SERUM ❓
.
Depends atas skin taw, ada org 2-3 botol, ada yg 5-6 botol. Semua dahhh cunnn, peloles terokkss 😱
.
So tak boleh ckp exact botol dekat korang, tp insha Allah your skin will get better. Korang boleh tengok kat highlights utk tengok testimoni customers 🤩
.
HARGA ❓
.
RM75/botol (20ml). Boleh tahan up to 2 bulan. Hanya one pump jer korg pakai tak perlu picit byk2. So, mmg jimat, berbaloi & paling penting BERKESAN!
.
Sape nk join POSTAGE OR COD esok masih sempat lagi taw. Wasap Mira now all items READY STOCK 😆

HI KORANG 😍
.
Ramai yg tanya Mira, brape lama akan nampak kesan lepas pakai BOUGAS BEAUTY SERUM ❓
.
Depends atas skin taw, ada org 2-3 botol, ada yg 5-6 botol. Semua dahhh cunnn, peloles terokkss 😱
.
So tak boleh ckp exact botol dekat korang, tp insha Allah your skin will get better. Korang boleh tengok kat highlights utk tengok testimoni customers 🤩
.
HARGA ❓
.
RM75/botol (20ml). Boleh tahan up to 2 bulan. Hanya one pump jer korg pakai tak perlu picit byk2. So, mmg jimat, berbaloi & paling penting BERKESAN!
.
Sape nk join POSTAGE OR COD esok masih sempat lagi taw. Wasap Mira now all items READY STOCK 😆
3 1 8 hours ago

Set penjagaan kulit yang mudah & senang untuk korang. Nak kulit yang flawless? Nak kulit yang lembut? Bougas beauty kan ada🙈
-
So sebelum tidur jgn lupa basuh muka #bougasbeautyfacialcleanser, then apply #bougasbeautyadvancedserum tau, confirm esk pagi bangun skin korang lembut & makin sihat😍
-
Haaa jgn lupa scrub muka dgn #facescrubbougasbeauty 2/3 kali seminggu tau then baru apply #bougasbeautyadvancedserum😉
-
-
HOW TO ORDER?
Click link at bio @bougasbeautysp.kedah
-
Every purchased any item of bougas beauty will get FREEGIFT🌹
-
ALL ITEM ARE READY STOCK❗️
FREE COD ALL AREA SUNGAI PETANI🚗
-
FREE COD+FREE GIFT😘
-
#bougasbeauty #bougasfacescrubkedah #bougasserumsungaipetani #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfeedback #bougascleanserkedah #bougasfacesrub #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasbeautyhq #bougasserum #bougascleanser #bougassquadteamaana #bougassquad

Set penjagaan kulit yang mudah & senang untuk korang.  Nak kulit yang flawless?  Nak kulit yang lembut?  Bougas beauty kan ada🙈
-
So sebelum tidur jgn lupa basuh muka #bougasbeautyfacialcleanser, then apply #bougasbeautyadvancedserum tau, confirm esk pagi bangun skin korang lembut & makin sihat😍
-
Haaa jgn lupa scrub muka dgn #facescrubbougasbeauty 2/3 kali seminggu tau then baru apply #bougasbeautyadvancedserum😉
-
-
HOW TO ORDER?
Click link at bio @bougasbeautysp.kedah
-
Every purchased any item of bougas beauty will get FREEGIFT🌹
-
ALL ITEM ARE READY STOCK❗️
FREE COD ALL AREA SUNGAI PETANI🚗
-
FREE COD+FREE GIFT😘
-
#bougasbeauty#bougasfacescrubkedah #bougasserumsungaipetani#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfeedback #bougascleanserkedah #bougasfacesrub #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasbeautyhq#bougasserum #bougascleanser#bougassquadteamaana #bougassquad
6 0 8 hours ago

‼️RM 19‼️ nak tau dapat apa dengan harga RM19 dari bougas beauty? 👇🏻
👇🏻 dengan harga RM19 korang akan dapat trail facial cleanser 15ml

yang bestnya dengan trail facial cleanser dengan saiz dia yang kecik kita mudah nak bawa kemana-mana. 📲klik link di bio sis ye.

@bougasbeautyhq
@bougasbeauty.aana
@bougassquad

#bougasbeauty #bougassquad #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeuatyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #kulai #senai #johor

‼️RM 19‼️ nak tau dapat apa dengan harga RM19 dari bougas beauty? 👇🏻
👇🏻 dengan harga RM19 korang akan dapat trail facial cleanser 15ml

yang bestnya dengan trail facial cleanser dengan saiz dia yang kecik kita mudah nak bawa kemana-mana. 📲klik link di bio sis ye.

@bougasbeautyhq
@bougasbeauty.aana
@bougassquad

#bougasbeauty #bougassquad #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeuatyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #kulai #senai #johor
1 0 9 hours ago

Mempunyai kulit bermasalah? Marilah guna advanced serum daripada bougas 🤗 ✔️ Merawat masalah jerawat
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Memudarkan parut hitam
✔️ Melembapkan kulit kering
✔️ Mengecilkan pori-pori dan liang roma
Berminat boleh click link di profile 🤗

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasbeautyupsi #bougasteameve #bougasbeautyadvancedserum #bougasadvancedserum #bougaslovers #bougasfeedback #bougassquad #bougasbeautyagent #bougasbeautytgmalim #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserumofficial #bougasfacescrub #bougasscrub #bougasempire #bougascleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautybp

Mempunyai kulit bermasalah? Marilah guna advanced serum daripada bougas 🤗 ✔️ Merawat masalah jerawat
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Memudarkan parut hitam
✔️ Melembapkan kulit kering
✔️ Mengecilkan pori-pori dan liang roma 
Berminat boleh click link di profile 🤗

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasbeautyupsi #bougasteameve #bougasbeautyadvancedserum #bougasadvancedserum #bougaslovers #bougasfeedback #bougassquad #bougasbeautyagent #bougasbeautytgmalim #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserumofficial #bougasfacescrub #bougasscrub #bougasempire #bougascleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautybp
6 0 9 hours ago

The best combination and great for all skin types too 💜

Siapa belum ada cleanser & scrub dari bougas, meh wasap kakmimie buleh cod rapatt pintu rumah awak oppss 🤭 💌 01133160557

The best combination and great for all skin types too 💜

Siapa belum ada cleanser & scrub dari bougas, meh wasap kakmimie buleh cod rapatt pintu rumah awak oppss 🤭 💌 01133160557
7 2 9 hours ago

[JERAWAT KECUT DGN #bougasserum 😍 ] ⠀⠀
Alhamdulillah happy bila dpt feedback yg positive mcm ni! 😍
Lepas apply #bougasserum, jerawat terus kecut! Tu yg siap repeat order lagi tu🥰
.
Oh yaa nak pesan, kalau korang ada jerawat, korg jangan picit jerawat korg tu tau! Just apply je serum and nnt jerawat akan kecut😉 kalau korg picit, nanti boleh ada parut and jerawat makin banyak nnt ❌
.
#bestseller #glowbeautybbs #bougasserum #advancedserum #bougasserumshahalam #codshahalam #bougasbeauty

[JERAWAT KECUT DGN #bougasserum 😍 ] ⠀⠀
Alhamdulillah happy bila dpt feedback yg positive mcm ni! 😍
Lepas apply #bougasserum, jerawat terus kecut! Tu yg siap repeat order lagi tu🥰
.
Oh yaa nak pesan, kalau korang ada jerawat, korg jangan picit jerawat korg tu tau! Just apply je serum and nnt jerawat akan kecut😉 kalau korg picit, nanti boleh ada parut and jerawat makin banyak nnt ❌
.
#bestseller #glowbeautybbs #bougasserum #advancedserum #bougasserumshahalam #codshahalam #bougasbeauty
2 1 9 hours ago

Top #bougasbeautyadvancedserum posts

My fav serum since Sept 2017. Dah pakai almost 15 bottles I guess. Wajib pakai everyday, before keluar rumah and before tidur. Kalau ada jerawat baru nak naik tu cepat cepat letak serum! Tak sempat dia nak jadi pun hilang terus, mana tak sayang 🤗 @bougasbeautyhq #sispakaisisjual #bougasbeautyadvancedserum

My fav serum since Sept 2017. Dah pakai almost 15 bottles I guess. Wajib pakai everyday, before keluar rumah and before tidur. Kalau ada jerawat baru nak naik tu cepat cepat letak serum! Tak sempat dia nak jadi pun hilang terus, mana tak sayang 🤗 @bougasbeautyhq #sispakaisisjual #bougasbeautyadvancedserum
129 0 21 January, 2019

Taknak cakap banyak, korang dengar sendiri HONEST REVIEW dari Elfira Loy sendiri

Yang ada masalah kulit kering, dry flakes tuh, apply jer BOUGAS BEAUTY, insyallah boleh bantu masalah korang.

Pergi oversea cuaca sejuk pon, maintain moist, glowing jer kulit El 😍
.
Siapa nak tips untuk nak bagi kulit kita tak kering dan tak berminyak? Jom whatsapp emma sekarang 🥰👌
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson

Taknak cakap banyak, korang dengar sendiri HONEST REVIEW dari Elfira Loy sendiri

Yang ada masalah kulit kering, dry flakes tuh, apply jer BOUGAS BEAUTY, insyallah boleh bantu masalah korang.

Pergi oversea cuaca sejuk pon, maintain moist, glowing jer kulit El 😍
.
Siapa nak tips untuk nak bagi kulit kita tak kering dan tak berminyak? Jom whatsapp emma sekarang 🥰👌
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
299 1 2 April, 2019

Assalamualaikum hari minggu ni korang buat apa je 🤗
.
Jom tengok apa abang handsome ni nak cakap apa ye?🤔
.
Dalam banyak banyak serum ,serum apa yang membahagiakan? Boleh try pickup line ni dekat partner korang😊
.
Btw lelaki pun kena start jaga kulit muka,nak di ikutkan lelaki lebih kasar & berminyak tau . Kalau dibiarkan kulit korang akan nampak kusam dan berjerawat,taknak kan? Bolek klik link dkt bio atau DM /whatsapp & consult untuk bantu korang okay 🤗
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama

Assalamualaikum hari minggu ni korang buat apa je 🤗
.
Jom tengok apa abang handsome ni nak cakap apa ye?🤔
.
Dalam banyak banyak serum ,serum apa yang membahagiakan? Boleh try pickup line ni dekat partner korang😊
.
Btw lelaki pun kena start jaga kulit muka,nak di ikutkan lelaki lebih kasar & berminyak tau . Kalau dibiarkan kulit korang akan nampak kusam dan berjerawat,taknak kan? Bolek klik link dkt bio atau DM /whatsapp & consult untuk bantu korang okay 🤗
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser 
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama
317 1 7 September, 2019
MASALAH KULIT MUKA MEREKA SUDAH SELESAI , ANDA ❓
.
Gambar diatas adalah sebelum & selepas mengunakan BousgasBeauty.
.
Anda nak tak Emma share tips penjagaan kulit secara PERCUMA❓
.
Tekan Link Whatsapp Di Bio
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
281 3 23 March, 2019

asyik maneh jaa, em masam sikit takpa kaa? 🤪🙈
-
no hate, just love 💕
#noharmchemical #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasfacescrub #bougasbeautyperak #bougasbeautyadvancedserum

asyik maneh jaa, em masam sikit takpa kaa? 🤪🙈
-
no hate, just love 💕 
#noharmchemical #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasfacescrub #bougasbeautyperak #bougasbeautyadvancedserum
138 2 9 April, 2019

We heard you — alhamdulillah! Worry less because our Advanced Serum & Face scrub have been tested by Sirim and certified halal by Jakim. They’re formulated from plant extracts and good chemicals too 👍🏻 .
.
Untuk Sebarang Order Boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson

We heard you — alhamdulillah! Worry less because our Advanced Serum & Face scrub have been tested by Sirim and certified halal by Jakim. They’re formulated from plant extracts and good chemicals too 👍🏻 .
.
Untuk Sebarang Order Boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
354 5 27 March, 2019

Siapa yang kenal Elfira Loy ni, mesti tau Elfira mmg seorang yang suka try high end skin care products. So, bila Elfira Loy tag HQ katanya beliau dah start apply balik Bougas Beauty Advanced Serum dlm rutin skincare... of course la kami happy! 😍
.
Kalau Elfira Loy pun dah jatuh cinta dgn Bougas Beauty Advanced Serum, uolls bila lagi? Hehehe.
.
& tahu tak, alhamdulillah Bougas Beauty Advanced Serum dah dapat pengiktarafan HALAL. More reasons to get yours now :)
.
Untuk Sebarang Order Boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson

Siapa yang kenal Elfira Loy ni, mesti tau Elfira mmg seorang yang suka try high end skin care products. So, bila Elfira Loy tag HQ katanya beliau dah start apply balik Bougas Beauty Advanced Serum dlm rutin skincare... of course la kami happy! 😍
.
Kalau Elfira Loy pun dah jatuh cinta dgn Bougas Beauty Advanced Serum, uolls bila lagi? Hehehe.
.
& tahu tak, alhamdulillah Bougas Beauty Advanced Serum dah dapat pengiktarafan HALAL. More reasons to get yours now :)
.
Untuk Sebarang Order Boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
399 3 26 March, 2019

#SkinGoal sangat! Macam mana nak dapat kulit flawless mcm ni? Senang je sebenarnya, yang penting korang kena kenal pasti masalah kulit korang dulu.
-
Kalau kusam, carilah produk yang ada bahan yang boleh mencerahkan kulit. Kalau kulit berminyak, cari produk yang boleh kekalkan level pH kulit korang. Rajinkan buat research & membaca, banyak bloggers & youtubers skincare atau doktor yang korang boleh rujuk tau.
-
Atau kalau korang nak share tips dekat komen pun boleh, dapat bantu pada yang tak tahu. Share tau, jangan tak share 🥰

#bougasbeauty #teambbsasy #bougasbeautysandakan #bougasbeautykk #bougasbeautytawau #bougassandakan #bougastawau #bougaskl #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautytelupid #bougasbeautyranau #bougasbeautyselangor #bougasbeautyjohor #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser

#SkinGoal sangat! Macam mana nak dapat kulit flawless mcm ni? Senang je sebenarnya, yang penting korang kena kenal pasti masalah kulit korang dulu.
-
Kalau kusam, carilah produk yang ada bahan yang boleh mencerahkan kulit. Kalau kulit berminyak, cari produk yang boleh kekalkan level pH kulit korang. Rajinkan buat research & membaca, banyak bloggers & youtubers skincare atau doktor yang korang boleh rujuk tau.
-
Atau kalau korang nak share tips dekat komen pun boleh, dapat bantu pada yang tak tahu. Share tau, jangan tak share 🥰

#bougasbeauty #teambbsasy #bougasbeautysandakan #bougasbeautykk #bougasbeautytawau #bougassandakan #bougastawau #bougaskl #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautytelupid #bougasbeautyranau #bougasbeautyselangor #bougasbeautyjohor #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser
104 0 19 October, 2019