#bougasbeautycleanser Instagram Photos & Videos

bougasbeautycleanser - 18.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautycleanser and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.3
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

SERUM, PENTING ATAU TIDAK?
-
Serum merupakan salah satu produk terpenting dalam penjagaan muka kerana ia dapat mencegah kulit dari kering, berjerawat, bintik hitam dan hiperpigmentasi, seterusnya dapat mencerahkan kulit.
-
Menurut pakar estetik, Dr Abrizah Ousman, serum mengandungi bahan aktif untuk merawat kulit yang lebih tinggi kepekatannya berbanding krim dan losen. Hanya beberapa titik serum sudah cukup memberikan kesan terbaik kepada kulit kerana kepekatan bahan aktif di dalamnya yang tinggi . Sebab itu, serum kebiasaannya lebih mahal daripada losen dan krim!
-
Sebab tuh kalau korang perasan, ORANG KOREA WAJIB ADA SERUM MUKA dalam penjagaan kulit muka mereka. Ini kerana, serum mempunyai kesan yang lengkap dalam penjagaan kulit muka
-
Sooo mana yang tak tahu lagi tu, korang WAJIB untuk dapatkan serum untuk kulit korang okay dan serum dari BOUGAS BEAUTY of course lar serum yang terbaik untuk korang cuba, tengok jer lar beribu testimoni yang kami dapat ❤❤❤
.
Price : RM75
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasscrub #bougasserum #bougasfacialcleanser #serumglowing #serumjerawat #serumwajah #serumviral #exfoliate #brightening #bougaskl #bougasgombak #bougasbeautyselangor #bougasselayang #bougasbatucaves #bougastamanwahyu #bougassentul
#bougaskepong #bougasmelawati #sideincome #buatduit #dropshipwanted #agentwanted #munsupersquad #hamzteam

SERUM, PENTING ATAU TIDAK?
-
Serum merupakan salah satu produk terpenting dalam penjagaan muka kerana ia dapat mencegah kulit dari kering, berjerawat, bintik hitam dan hiperpigmentasi, seterusnya dapat mencerahkan kulit.
-
Menurut pakar estetik, Dr Abrizah Ousman, serum mengandungi bahan aktif untuk merawat kulit yang lebih tinggi kepekatannya berbanding krim dan losen. Hanya beberapa titik serum sudah cukup memberikan kesan terbaik kepada kulit kerana kepekatan bahan aktif di dalamnya yang tinggi . Sebab itu, serum kebiasaannya lebih mahal daripada losen dan krim!
-
Sebab tuh kalau korang perasan, ORANG KOREA WAJIB ADA SERUM MUKA dalam penjagaan kulit muka mereka. Ini kerana, serum mempunyai kesan yang lengkap dalam penjagaan kulit muka
-
Sooo mana yang tak tahu lagi tu, korang WAJIB untuk dapatkan serum untuk kulit korang okay dan serum dari BOUGAS BEAUTY of course lar serum yang terbaik untuk korang cuba, tengok jer lar beribu testimoni yang kami dapat ❤❤❤
.
Price : RM75
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasscrub #bougasserum #bougasfacialcleanser #serumglowing #serumjerawat #serumwajah #serumviral #exfoliate #brightening #bougaskl #bougasgombak #bougasbeautyselangor #bougasselayang #bougasbatucaves #bougastamanwahyu #bougassentul 
#bougaskepong #bougasmelawati #sideincome #buatduit #dropshipwanted #agentwanted  #munsupersquad #hamzteam
0 0 4 minutes ago

InsyaAllah everything will get better, just consistent in what you’re doing and be kind to your skin.
-
Be kind in terms of control your self from eating fast food, caffeine, sweet drinkss, oily food and junk food! Omg semua feberet kan 🤣 Train yourself to drink more plain water 2-3litres per day to keep your skin hydrates.😉👌
-
🔥COD & Postage everyday
🔥Every purchase with free gifts
🔥Best Free Cod Service
-
📲0197550647 // click link di bio @bougasbeauty.sofiy
-
#bougasbeautyhq #teambougas #harumansyurga #teambbssuperstar #bbssuperstar #teambbssupergirl #bougaslovers #bougassofiy #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautymalaysia #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougasbeautyperak #bougasseriiskandar #bougasbatugajah #bougasbeautyutp #bougasbeautyuitmsi #bougasbeautyseriiskandar #bougasfeedback #bougasbeautyfeedback

InsyaAllah everything will get better, just consistent in what you’re doing and be kind to your skin.
-
Be kind in terms of control your self from eating fast food, caffeine, sweet drinkss, oily food and junk food! Omg semua feberet kan 🤣 Train yourself to drink more plain water 2-3litres per day to keep your skin hydrates.😉👌
-
🔥COD & Postage everyday
🔥Every purchase with free gifts
🔥Best Free Cod Service
-
📲0197550647 // click link di bio @bougasbeauty.sofiy
-
#bougasbeautyhq #teambougas #harumansyurga #teambbssuperstar #bbssuperstar #teambbssupergirl #bougaslovers #bougassofiy #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautymalaysia #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougasbeautyperak #bougasseriiskandar #bougasbatugajah #bougasbeautyutp #bougasbeautyuitmsi #bougasbeautyseriiskandar #bougasfeedback #bougasbeautyfeedback
0 0 8 minutes ago

Shoutout utk korg yg jauh tapi nk cantik dgn BOUGAS BEAUTY❤️😍.
.
Promosi postage RM5 sahaja sah selama 2minggu taw!! Mulai 20hb sampailah 31 Jan ni😱.
.
Jom apa tunggu lagiiiiikkk.
.
Whatsapp sue skrg utk order. Link ada kt bio ❤️.
.
💞SELF PICK-UP @ CASA ANGGUN (nearby SK Sg. Nibong)
.
🚗 COD AREA:.
📍Bayan Lepas.
📍Queensbay Mall.
📍Sunshine Mall.
📍Bayan Baru.
📍Sg. Ara.
📍Sg. Dua.
📍Sg.Nibong.
📍USM.
📍Gelugor.
📍Jelutong.
📍Bukit Jambul.
📍Penang Airport.
📍Relau.
📍Teluk Kumbar.
📍Paya Terubong.
.
Utk area yg xda dlm lisT, korg wasap ja Sue ya. InsyaAllah Sue boleh ja cover area Pulau ni❤️.
.
📮POSTAGE seluruh MALAYSIA
Whatsapp Sue ya! Klik link di Bio 🥰.
www.wasap.my/60173917659/suesayankorderbougas
.
#bougasbeautypenang #bougasbeautysungainibong
#bougasbeautysungaiara #bougasbeautycod #bougasbeautysungaidua #bougasbeautyrelau #bougasbeautygelugor #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautypenangbayanbaru #bougasbeautybukitjambul #bougasbeautyqueensbaymall
#bougasbeautyserumjelutong #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasserumpenang #bougasinfinityteam #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyfeedback #bougasscrubpenang #bougaspenang #bougasbayanlepas #bougascleanserpenang #serummurah #mskinstoryteam #ernibougasbeauty #bougasbeautytelukkumbar #bougasbeautypenangairport #bougasbeautykarpalsingh

Shoutout utk korg yg jauh tapi nk cantik dgn BOUGAS BEAUTY❤️😍.
.
Promosi postage RM5 sahaja sah selama 2minggu taw!! Mulai 20hb sampailah 31 Jan ni😱.
.
Jom apa tunggu lagiiiiikkk.
.
Whatsapp sue skrg utk order. Link ada kt bio ❤️.
.
💞SELF PICK-UP @ CASA ANGGUN (nearby SK Sg. Nibong)
.
🚗 COD AREA:.
📍Bayan Lepas.
📍Queensbay Mall.
📍Sunshine Mall.
📍Bayan Baru.
📍Sg. Ara.
📍Sg. Dua.
📍Sg.Nibong.
📍USM.
📍Gelugor.
📍Jelutong.
📍Bukit Jambul.
📍Penang Airport.
📍Relau.
📍Teluk Kumbar.
📍Paya Terubong.
.
Utk area yg xda dlm lisT, korg wasap ja Sue ya. InsyaAllah Sue  boleh ja cover area Pulau ni❤️.
.
📮POSTAGE seluruh MALAYSIA
Whatsapp Sue ya! Klik link di Bio 🥰.
www.wasap.my/60173917659/suesayankorderbougas
.
#bougasbeautypenang #bougasbeautysungainibong
#bougasbeautysungaiara #bougasbeautycod  #bougasbeautysungaidua #bougasbeautyrelau  #bougasbeautygelugor #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautypenangbayanbaru  #bougasbeautybukitjambul #bougasbeautyqueensbaymall
#bougasbeautyserumjelutong #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasserumpenang #bougasinfinityteam #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyfeedback #bougasscrubpenang #bougaspenang #bougasbayanlepas #bougascleanserpenang #serummurah #mskinstoryteam #ernibougasbeauty #bougasbeautytelukkumbar #bougasbeautypenangairport #bougasbeautykarpalsingh
0 0 12 minutes ago

Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan & melembapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama-lama, dapatkan #BougasFaceScrub & #AdvancedSerum sekarang 😉
.
Whatsapp sue skrg utk order. Link ada kt bio ❤️.
.
💞SELF PICK-UP @ CASA ANGGUN (nearby SK Sg. Nibong)
.
🚗 COD AREA:.
📍Bayan Lepas.
📍Queensbay Mall.
📍Sunshine Mall.
📍Bayan Baru.
📍Sg. Ara.
📍Sg. Dua.
📍Sg.Nibong.
📍USM.
📍Gelugor.
📍Jelutong.
📍Bukit Jambul.
📍Penang Airport.
📍Relau.
📍Teluk Kumbar.
📍Paya Terubong.
.
Utk area yg xda dlm lisT, korg wasap ja Sue ya. InsyaAllag sue boleh ja cover area Pulau ni❤️.
.
📮POSTAGE seluruh MALAYSIA
Whatsapp Sue ya! Klik link di Bio 🥰.
www.wasap.my/60173917659/suesayankorderbougas
.
#bougasbeautypenang #bougasbeautysungainibong
#bougasbeautysungaiara #bougasbeautycod #bougasbeautysungaidua #bougasbeautyrelau #bougasbeautygelugor #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautypenangbayanbaru #bougasbeautybukitjambul #bougasbeautyqueensbaymall
#bougasbeautyserumjelutong #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasserumpenang #bougasinfinityteam #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyfeedback #bougasscrubpenang #bougaspenang #bougasbayanlepas #bougascleanserpenang #serummurah #mskinstoryteam #ernibougasbeauty #bougasbeautytelukkumbar #bougasbeautypenangairport #bougasbeautykarpalsingh

Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan & melembapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama-lama, dapatkan #BougasFaceScrub & #AdvancedSerum sekarang 😉
.
Whatsapp sue skrg utk order. Link ada kt bio ❤️.
.
💞SELF PICK-UP @ CASA ANGGUN (nearby SK Sg. Nibong)
.
🚗 COD AREA:.
📍Bayan Lepas.
📍Queensbay Mall.
📍Sunshine Mall.
📍Bayan Baru.
📍Sg. Ara.
📍Sg. Dua.
📍Sg.Nibong.
📍USM.
📍Gelugor.
📍Jelutong.
📍Bukit Jambul.
📍Penang Airport.
📍Relau.
📍Teluk Kumbar.
📍Paya Terubong.
.
Utk area yg xda dlm lisT, korg wasap ja Sue ya. InsyaAllag sue  boleh ja cover area Pulau ni❤️.
.
📮POSTAGE seluruh MALAYSIA
Whatsapp Sue ya! Klik link di Bio 🥰.
www.wasap.my/60173917659/suesayankorderbougas
.
#bougasbeautypenang #bougasbeautysungainibong
#bougasbeautysungaiara #bougasbeautycod  #bougasbeautysungaidua #bougasbeautyrelau  #bougasbeautygelugor #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautypenangbayanbaru  #bougasbeautybukitjambul #bougasbeautyqueensbaymall
#bougasbeautyserumjelutong #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasserumpenang #bougasinfinityteam #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyfeedback #bougasscrubpenang #bougaspenang #bougasbayanlepas #bougascleanserpenang #serummurah #mskinstoryteam #ernibougasbeauty #bougasbeautytelukkumbar #bougasbeautypenangairport #bougasbeautykarpalsingh
1 0 21 minutes ago

Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan & melebapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama-lama, dapatkan #BougasFaceScrub & #AdvancedSerum sekarang 😚
.
#bougasbeauty
@bougasbeauty_zaty_pj

Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan & melebapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama-lama, dapatkan #BougasFaceScrub & #AdvancedSerum sekarang 😚
.
#bougasbeauty
@bougasbeauty_zaty_pj
0 1 41 minutes ago

"Tyra dah bertahun guna pencuci muka tau! Nampak je yang best, mesti nak cuba & tukar. TAPI semua tak bagi effect apa2 langsung. RUGI!!
-
Bila @bougasbeautyhq release this cleanser, Ya Allah rasa macam eee kenapa best sgt ni! Baru pertama kali guna, LEMBUT GILA SKIN lepas bilas. Licin sgt skin tyra even baru pakai sekali😍😍
.
Tyra dh cuba, korang bila lagi? 🤓

#bougasbbeauty
@bougasbeauty_zaty_pj

"Tyra dah bertahun guna pencuci muka tau! Nampak je yang best, mesti nak cuba & tukar. TAPI semua tak bagi effect apa2 langsung. RUGI!!
-
Bila @bougasbeautyhq release this cleanser, Ya Allah rasa macam eee kenapa best sgt ni! Baru pertama kali guna, LEMBUT GILA SKIN lepas bilas. Licin sgt skin tyra even baru pakai sekali😍😍
.
Tyra dh cuba, korang bila lagi? 🤓

#bougasbbeauty
@bougasbeauty_zaty_pj
0 1 45 minutes ago

SOALAN BIASA 😬.
.
"ok ke product ni?"
"berapa lama dah pakai?"
"sesuai ke?"
"kenapa mahal sangat?"
.
.
Ok gais, sis cerita ya. sis sejenis tak reti nak suggest kat u gais jika sis tak guna. Result depan mata gais, adik sis sendiri. Dia yang start dulu. Sampai sis tak nak cakap kulit dia makin cantik. Hahahaa. Selepas tu sis mencuba product ni dan alhamdulillah semakin baikkk😘😘
.
Kalau u gais nak kepastian and nak tahu sesuai atau tidak produk ni dengan ugais. U gais should try ok. Tahu-tahu kulit gais lagi cantik dsri sis. 😭😭😭 So gais boleh contact saya +60173749286.
.

COD AREA :
📍Puchong
📍Kelana Jaya
📍Bangi
📍Bandar seri putra
📍Bukit mahkota

#teamviralbougas #teamfarhanzaman #serumwajah #serum #serumviral #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautypuchong #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautybangi #bougasbeautybsp #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyfacescrubselangor #bougasbeautycleanserselangor #facecleansermalaysia #facescrubmalaysia #serummalaysia #fz1m

SOALAN BIASA 😬.
.
"ok ke product ni?"
"berapa lama dah pakai?"
"sesuai ke?"
"kenapa mahal sangat?"
.
.
Ok gais, sis cerita ya. sis sejenis tak reti nak suggest kat u gais  jika sis tak guna. Result depan mata gais, adik sis sendiri. Dia yang start dulu. Sampai sis tak nak cakap kulit dia makin cantik. Hahahaa. Selepas tu sis mencuba product ni dan alhamdulillah semakin baikkk😘😘
.
Kalau u gais nak kepastian and nak tahu sesuai atau tidak produk ni dengan ugais. U gais should try ok. Tahu-tahu kulit gais lagi cantik dsri sis. 😭😭😭 So gais boleh  contact saya +60173749286.
.

COD AREA :
📍Puchong
📍Kelana Jaya
📍Bangi
📍Bandar seri putra
📍Bukit mahkota

#teamviralbougas #teamfarhanzaman #serumwajah #serum #serumviral #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautypuchong #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautybangi #bougasbeautybsp #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyfacescrubselangor #bougasbeautycleanserselangor #facecleansermalaysia  #facescrubmalaysia #serummalaysia #fz1m
2 0 48 minutes ago

Apa yg bestnya #BougasFacialCleanser ni? Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah kulit sensitif & low pH level tau! So tak akan menganggu minyak semula jadi yg ada dekat kulit kita 🤗
-
#bougasbeauty
@bougasbeauty_zaty_pj

Apa yg bestnya #BougasFacialCleanser ni? Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah kulit sensitif & low pH level tau! So tak akan menganggu minyak semula jadi yg ada dekat kulit kita 🤗
-
#bougasbeauty
@bougasbeauty_zaty_pj
0 1 55 minutes ago

Hai bougas lover
siapa kat sini suami/kakak/abang suka sangat pakai #bougasFacialCleanser korang❓
-
Naaa minggu ni kan gaji, apa kata minta dorang pulak belanja 😊
Balik-balik kita punya jak kan kena bedal
minta lah belanja satu❗️😝 -
READYSTOCK
✅ FACIAL CLEANSER RM69
✅ FACE SCRUB RM49
✅ ADVANCED SERUM RM75
-
📍CENTRE POINT KOTAKINABALU
ORDER BOUGAS❓FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu
-
#bougasbeauty #bougasbeautyhq #sfbougasbeauty #teambbsasy
#bougasbeautysandakan #bougaskk #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautytawau #bougassabah #bougasbeautysabah #bougasbeautybrunei #bougasbrunei #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougaslover #bougasbeautyadvancedserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #waterbased #bougasfeedback #bougasstrike2020 #10xsucces2020 #10xsuccessborneo

Hai bougas lover
siapa kat sini suami/kakak/abang suka sangat pakai #bougasFacialCleanser korang❓
-
Naaa minggu ni kan gaji, apa kata minta dorang pulak belanja 😊
Balik-balik kita punya jak kan kena bedal
minta lah belanja satu❗️😝 -
READYSTOCK
✅ FACIAL CLEANSER RM69
✅ FACE SCRUB RM49
✅ ADVANCED SERUM RM75
-
📍CENTRE POINT KOTAKINABALU
ORDER BOUGAS❓FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu
-
#bougasbeauty #bougasbeautyhq #sfbougasbeauty #teambbsasy
#bougasbeautysandakan #bougaskk #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautytawau #bougassabah #bougasbeautysabah #bougasbeautybrunei #bougasbrunei #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougaslover #bougasbeautyadvancedserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #waterbased #bougasfeedback #bougasstrike2020 #10xsucces2020 #10xsuccessborneo
2 0 1 hour ago

Currently in a relationship with #BougasFacialCleanser
-
Lembut je lepas pakai tau, selembut-lembut hati perempuan gitu 😝 Siapa je yg tak jatuh cinta dgn #BougasFacialCleanser kan, ingredients terbaik punya. Minyak kelapa dara & minyak zaitun, sangat membantu untuk melembapkan kulit dan merawat parut jerawat 🤗
.
#bougasbeauty #bougaslovers #bougasbeautyshahalam #bougasserum #agentbougasbeauty #bougasbeauty #ernibougas #bayabougas #serumviral #serumcantik #bbsgrace #bougasbeautyklang #bougasbeautysubang
#bougasbeautyusj #bougasbeautykotakemuning
#bougasbeautyputraheights #skingoal #tipskecantikan #beautytips #serummurah #bougasbeautyselangor #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasbeautycleanser #serumjerawat #serumjeragat #bougasbeautyfeedback

Currently in a relationship with #BougasFacialCleanser
-
Lembut je lepas pakai tau, selembut-lembut hati perempuan gitu 😝 Siapa je yg tak jatuh cinta dgn #BougasFacialCleanser kan, ingredients terbaik punya. Minyak kelapa dara & minyak zaitun, sangat membantu untuk melembapkan kulit dan merawat parut jerawat 🤗
.
#bougasbeauty #bougaslovers #bougasbeautyshahalam #bougasserum #agentbougasbeauty #bougasbeauty #ernibougas #bayabougas #serumviral #serumcantik #bbsgrace #bougasbeautyklang #bougasbeautysubang
#bougasbeautyusj #bougasbeautykotakemuning
#bougasbeautyputraheights #skingoal #tipskecantikan #beautytips #serummurah #bougasbeautyselangor #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasbeautycleanser #serumjerawat #serumjeragat #bougasbeautyfeedback
0 0 1 hour ago

Alhamdulillah, bravoss! -
Hepi-nya! Dah ramai rupanya yang dah mulakan journey cantik bersama Bougas Beauty. Tengok je la feedback dari semua bougas-lover Bougas Beauty ni.
-
Semuanya bagi positif feedback. Negatif feedback? Ada je kita terima a few, tak semua produk sesuai dgn semua jenis kulit. -
Tapi opkos yang positif kita kongsikan dengan semua org! Baru ade rasa semangat yg membara nak cantik sebelum raya kan??
-
Admin tak sabar la nak raya nanti. Dengan baju baru, kulit muka pun baru. Eh baru? Hahaha baru la sebab jerawat dah lesap masa tuuu.
-
Korang nak tak??? 😍
-
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bbasfeedback

Alhamdulillah, bravoss! -
Hepi-nya! Dah ramai rupanya yang dah mulakan journey cantik bersama Bougas Beauty. Tengok je la feedback dari semua bougas-lover Bougas Beauty ni.
-
Semuanya bagi positif feedback. Negatif feedback? Ada je kita terima a few, tak semua produk sesuai dgn semua jenis kulit. -
Tapi opkos yang positif kita kongsikan dengan semua org! Baru ade rasa semangat yg membara nak cantik sebelum raya kan??
-
Admin tak sabar la nak raya nanti. Dengan baju baru, kulit muka pun baru. Eh baru? Hahaha baru la sebab jerawat dah lesap masa tuuu.
-
Korang nak tak??? 😍
-
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bbasfeedback
0 1 1 hour ago

Kadang kadang kita hanya fikir make up yang mahal mampu tutup segala breakout dekat muka .

Tapi kita tak sedar , kadang kadang make up yang mahal pun tak mampu nak tutup jerawat or bumpy bumpy dekat muka kita tau 👆🏻 .

Kadang kadang kita takut jugak nak keluar kan duit untuk skincare tapi kita mampu keluarkan beratus beratus ringgit untuk make up 🤷🏻‍♀️ Why ? .

Pendapat lina , biar laaa kita keluar beratus ratus ringgit untuk skincare tau . Sebab apa ? Sebab bila kita dah sihat kan muka kita , pakai make up light light pun dah takde masalah . .

Bukan apa , kalau boleh jimat kita jimat hihihi . Kalau kulit kita pun tak sihat , pengunaan makeup pun banyak . Rugii tau kat situ 🤭 .

so kalau korang ada rezeki lebih jangan lupaaa tauuu melabur sikit dekat skincare inshaAllah , kulit sihat make up pun jimat hihihi .

#bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautytamanmedan #bougasbeautydatoharon #bougasbeautybandarsunway #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyputraheight #bougasbeautyusj #bougasbeautydamansara #bougasbeautypuchong #bougasbeautypuchongjaya #bougasbeautyioimall #bougasbeautypuchongprima #bougasbeautypuchongperdana #bougasbeautybandarkinrara #bougasbeautybukitpuchong #bougasbeautyputraperdana #bougasbeautysripetaling #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautymmu #bougasbeautypuncakjalil #bougasbeautypuncakkinrara

Kadang kadang kita hanya fikir make up yang mahal mampu tutup segala breakout dekat muka .

Tapi kita tak sedar , kadang kadang make up yang mahal pun tak mampu nak tutup jerawat or bumpy bumpy dekat muka kita tau 👆🏻 .

Kadang kadang kita takut jugak nak keluar kan duit untuk skincare tapi kita mampu keluarkan beratus beratus ringgit untuk make up 🤷🏻‍♀️ Why ? .

Pendapat lina , biar laaa kita keluar beratus ratus ringgit untuk skincare tau . Sebab apa ? Sebab bila kita dah sihat kan muka kita , pakai make up light light pun dah takde masalah . .

Bukan apa , kalau boleh jimat kita jimat hihihi . Kalau kulit kita pun tak sihat , pengunaan makeup pun banyak . Rugii tau kat situ 🤭 .

so kalau korang ada rezeki lebih jangan lupaaa tauuu melabur sikit dekat skincare inshaAllah , kulit sihat make up pun jimat hihihi .

#bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautytamanmedan #bougasbeautydatoharon #bougasbeautybandarsunway #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyputraheight #bougasbeautyusj #bougasbeautydamansara #bougasbeautypuchong #bougasbeautypuchongjaya #bougasbeautyioimall #bougasbeautypuchongprima #bougasbeautypuchongperdana #bougasbeautybandarkinrara #bougasbeautybukitpuchong #bougasbeautyputraperdana #bougasbeautysripetaling #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautymmu #bougasbeautypuncakjalil #bougasbeautypuncakkinrara
2 0 1 hour ago

WOW MUKA DAH JADI MACAM BABYFACE !!!
-
Begitu wow hasil apabila memakai Bougas Facescrub . Korang tak cuba ?
-
Whatsapp Intan sekarang 👉 (010-446 5186 ) atau klik di bio Intan 🤗 @bougasbeauty.intn
-
#bougasbeautyserum
#bbslover
#bougasbeauty
#bougasserum
#advancedserum #bougaslover #bougasbeautypahang
#bougasbeautybentong
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyuitmshahalam
#bougasbeautyuitmjengka
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser

WOW MUKA DAH JADI MACAM BABYFACE !!!
-
Begitu wow hasil apabila memakai Bougas Facescrub . Korang tak cuba ?
-
Whatsapp Intan sekarang 👉 (010-446 5186 ) atau klik di bio Intan 🤗 @bougasbeauty.intn
-
#bougasbeautyserum 
#bbslover 
#bougasbeauty
 #bougasserum
 #advancedserum #bougaslover #bougasbeautypahang 
#bougasbeautybentong
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyuitmshahalam
#bougasbeautyuitmjengka
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
0 0 2 hours ago

Siapa kat sini yang suka pencuci muka yang low pH & tak banyak buih? #BougasFacialCleanser ada dua-dua ciri ni tau. Double tap tanda korang pakai pencuci ni & korang suka sangat sangat 😍

Siapa kat sini yang suka pencuci muka yang low pH & tak banyak buih? #BougasFacialCleanser ada dua-dua ciri ni tau. Double tap tanda korang pakai pencuci ni & korang suka sangat sangat 😍
8 1 2 hours ago

Girls just wanna have sun ☀️
-
Cantiknya kulit sis ni. Slowly but surely! Tak semua orang nampak perubahan dgn cpt, sbb kulit masing-masing tak sama kan. Janji nampak ada improvement & makin better. Betul tak? Jangan giveup okay 💋

Girls just wanna have sun ☀️
-
Cantiknya kulit sis ni. Slowly but surely! Tak semua orang nampak perubahan dgn cpt, sbb kulit masing-masing tak sama kan. Janji nampak ada improvement & makin better. Betul tak? Jangan giveup okay 💋
15 1 2 hours ago

KENAPA ZIE SUKA SANGAT BOUGAS BEAUTY NI?
-
Awak beli product Bougas Beauty ni bukan je
-
1) dapat skin yg sihat
2) confidence utk keluar rumah tanpa make up
-
But awak juga dapat merchandise Bougas Beauty yg super best and high quality. 😎Bukan beshe beshe. Mcm atas tu, lanyard yg awak boleh pakai bila pergi office atau kelas.
-
Selain dari seller (seperti I 😜) yg bg free gift best, HQ juga bg awak free merchandise yg awak boleh claim.
-
Haaa best ke best. Local product mana lg yg appreciate customer mcm ni? Of couse lah Bougas Beauty je 😘

KENAPA ZIE SUKA SANGAT BOUGAS BEAUTY NI?
-
Awak beli product Bougas Beauty ni bukan je
-
1) dapat skin yg sihat 
2) confidence utk keluar rumah tanpa make up
-
But awak juga dapat merchandise Bougas Beauty yg super best and high quality. 😎Bukan beshe beshe. Mcm atas tu, lanyard yg awak boleh pakai bila pergi office atau kelas.
-
Selain dari seller (seperti I 😜) yg bg free gift best, HQ juga bg awak free merchandise yg awak boleh claim.
-
Haaa best ke best. Local product mana lg yg appreciate customer mcm ni? Of couse lah Bougas Beauty je 😘
0 2 2 hours ago

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
.
DM ME @ WHATSAPP FOR PRICE🎈 , TAK MRH PUN TANYA HARGA😘
.
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig :
@pilginsengtambahberatbadan
@makeupviral89
@balqisbeautycentre .
.
Siapa yang dah guna #BougasFacialCleanser confirm taknak guna yang lain dah. Lepas bersihkan muka, korang boleh rasa yang kulit tak rasa tegang. Rasa fresh & soft je✨ Setuju tak Bougas Lovers semua?
-
✨ *CARA PENGGUNAAN BOUGAS FACIAL CLEANSER* ✨

1. Basahkan muka dengan sedikit air.
2. Letakkan Bougas Facial Cleanser di atas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai.
3. Ratakan dan gosokkan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka.
4. Cuci muka dengan air dan keringkan muka dengan tuala muka yang bersih. *Cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser 2 kali sehari ; pagi dan malam untuk mendapatkan kulit yang bersih dan lembut.*
.
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyserum #bougasserummurah #bougasbeautyserummurah #serumbougas #serumbougasbeauty #serumbougasbeautymurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #facialcleanserbougas #bougasbeautyfacialcleansermurah #cleanserbougas #bougascleanser #cleanserbougasbeauty #bougascleansermurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser #facialcleanserbougas #facialcleanserbougasbeauty #bougasbeautyfacialcleansermurah #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacescrubmurah #facescrubmurah #facescrubbougasbeauty #facescrubbougasbeautymurah #facescrubbougas #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautyscrubmurah

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER 
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
. 
DM ME @ WHATSAPP FOR PRICE🎈 , TAK MRH PUN TANYA HARGA😘
.
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig : 
@pilginsengtambahberatbadan 
@makeupviral89 
@balqisbeautycentre .
.
Siapa yang dah guna #BougasFacialCleanser confirm taknak guna yang lain dah. Lepas bersihkan muka, korang boleh rasa yang kulit tak rasa tegang. Rasa fresh & soft je✨ Setuju tak Bougas Lovers semua?
-
✨ *CARA PENGGUNAAN BOUGAS FACIAL CLEANSER* ✨

1. Basahkan muka dengan sedikit air.
2. Letakkan Bougas Facial Cleanser di atas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai. 
3. Ratakan dan gosokkan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka.
4. Cuci muka dengan air dan keringkan muka dengan tuala muka yang bersih. *Cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser 2 kali sehari ; pagi dan malam untuk mendapatkan kulit yang bersih dan lembut.*
.
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyserum #bougasserummurah  #bougasbeautyserummurah #serumbougas #serumbougasbeauty #serumbougasbeautymurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #facialcleanserbougas  #bougasbeautyfacialcleansermurah  #cleanserbougas #bougascleanser  #cleanserbougasbeauty #bougascleansermurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser  #facialcleanserbougas #facialcleanserbougasbeauty  #bougasbeautyfacialcleansermurah  #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah  #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacescrubmurah #facescrubmurah #facescrubbougasbeauty #facescrubbougasbeautymurah #facescrubbougas #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautyscrubmurah
5 0 3 hours ago

Glowing skin is always in with #bougasadvancedserum

Yes bougas serum ready stock dengan dhia.. Siapa rasa nak skin cantik untuk 2020 ni tunggu apa lagi. Jom lah kita berbougas beauty😍
.
.
.
#bougasbeauty #bougasbangi #bougasbeautybangi
📲 010-8984316 (link in bio)
🚗 COD & Postage everyday

Glowing skin is always in with #bougasadvancedserum ✨

Yes bougas serum ready stock dengan dhia.. Siapa rasa nak skin cantik untuk 2020 ni tunggu apa lagi. Jom lah kita berbougas beauty😍
.
.
.
#bougasbeauty #bougasbangi #bougasbeautybangi
📲 010-8984316 (link in bio)
🚗 COD & Postage everyday
0 1 3 hours ago

Get a kiss from your Bougas Facial Cleanser... Ni lah rahsia sebenar kulit korang makin lembut & cantik 🙈
-
Kalau korang nak tahu, Minyak kelapa dara & Minyak zaitun ada dalam #BougasFacialCleanser ni tau. Dua bahan ni lah yang akan membuatkan kulit korang lembutt je mcm kulit baby. Kalau dah pakai hari-hari, confirm korang pun boleh gilakan kulit muka sendiri hihi
-
So yg berminat boleh dm atau ws sis ye
#bougasbeauty

Get a kiss from your Bougas Facial Cleanser... Ni lah rahsia sebenar kulit korang makin lembut & cantik 🙈
-
Kalau korang nak tahu, Minyak kelapa dara & Minyak zaitun ada dalam #BougasFacialCleanser ni tau. Dua bahan ni lah yang akan membuatkan kulit korang lembutt je mcm kulit baby. Kalau dah pakai hari-hari, confirm korang pun boleh gilakan kulit muka sendiri hihi
-
So yg berminat boleh dm atau ws sis ye
#bougasbeauty
1 1 3 hours ago

Good Morning 💜 Rutin setiap pagi yang wajib buat, kalau tk buat rasa mcm muka ni tk cukup vitamin. Haha siapa rasa mcm ni juga? Tak boleh kalau tk apply #AdvancedSerum sehari kan 😆

READYSTOCK
✅ ADVANCED SERUM RM75
✅ FACIAL CLEANSER RM69
✅ FACE SCRUB RM49

📍CENTRE POINT KOTAKINABALU
ORDER BOUGAS? FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu

#bougasbeauty #bougasbeautyhq #sfbougasbeauty #teambbsasy
#bougasbeautysandakan #bougaskk #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautytawau #bougassabah #bougasbeautysabah #bougasbeautybrunei #bougasbrunei #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougaslover #bougasbeautyadvancedserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #waterbased #bougasfeedback #bougasstrike2020 #10xsucces2020 #10xsuccessborneo

Good Morning 💜 Rutin setiap pagi yang wajib buat,  kalau tk buat rasa mcm muka ni tk cukup vitamin. Haha siapa rasa mcm ni juga? Tak boleh kalau tk apply #AdvancedSerum sehari kan 😆
•
READYSTOCK
✅ ADVANCED SERUM RM75
✅ FACIAL CLEANSER RM69
✅ FACE SCRUB RM49
•
📍CENTRE POINT KOTAKINABALU
ORDER BOUGAS? FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu
•
#bougasbeauty #bougasbeautyhq #sfbougasbeauty #teambbsasy
#bougasbeautysandakan #bougaskk #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautytawau #bougassabah #bougasbeautysabah #bougasbeautybrunei #bougasbrunei #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougaslover #bougasbeautyadvancedserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #waterbased #bougasfeedback #bougasstrike2020 #10xsucces2020 #10xsuccessborneo
8 0 4 hours ago

Ok gais, ada yang tanya sis. Waktu bila kena pakai serum ya. Sebelum moisturizer ke atau selepas moisturizer. Scrub muka berapa kali sehari atau seminggu..
.
.
Haaa. Ni sis bagi step by step untuk ugais. Senang untuk u gais rujuk. Tak ada lah ugais ikut langkah yang salah.
.
Untuk dapatkan set produk #bougasbeauty boleh whatsapp +60173749286 (sarah)
.
. COD AREA :
📍Puchong
📍Kelana Jaya
📍Bangi
📍Bandar seri putra
📍Bukit mahkota

#teamviralbougas #teamfarhanzaman #serumwajah #serum #serumviral #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautypuchong #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautybangi #bougasbeautybsp #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyfacescrubselangor #bougasbeautycleanserselangor #facecleansermalaysia #facescrubmalaysia #serummalaysia #fz1m

Ok gais, ada yang tanya sis. Waktu bila kena pakai serum ya. Sebelum moisturizer ke atau selepas moisturizer. Scrub muka berapa kali sehari atau seminggu..
.
.
Haaa. Ni sis bagi step by step untuk ugais. Senang untuk u gais rujuk. Tak ada lah ugais ikut langkah yang salah.
.
Untuk dapatkan set produk #bougasbeauty boleh whatsapp +60173749286 (sarah)
.
. COD AREA :
📍Puchong
📍Kelana Jaya
📍Bangi
📍Bandar seri putra
📍Bukit mahkota

#teamviralbougas #teamfarhanzaman #serumwajah #serum #serumviral #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautypuchong #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautybangi #bougasbeautybsp #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyfacescrubselangor #bougasbeautycleanserselangor #facecleansermalaysia  #facescrubmalaysia #serummalaysia #fz1m
5 0 4 hours ago

Mengantuk ker?. Jangan gitu jom kita ambil aura orang yang dah berjaya. InshaAllah kita satu hari akan menyusul. Yang pasti mind set kena ubah..positive... Positive.... Positive.....
.
.
COD AREA :
📍Puchong
📍Kelana Jaya
📍Bangi
📍Bandar seri putra
📍Bukit mahkota

#teamviralbougas #teamfarhanzaman #serumwajah #serum #serumviral #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautypuchong #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautybangi #bougasbeautybsp #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyfacescrubselangor #bougasbeautycleanserselangor #facecleansermalaysia #facescrubmalaysia #serummalaysia

Mengantuk ker?. Jangan gitu jom kita ambil aura orang yang dah berjaya. InshaAllah kita satu hari akan menyusul. Yang pasti mind set kena ubah..positive... Positive.... Positive.....
.
.
COD AREA :
📍Puchong
📍Kelana Jaya
📍Bangi
📍Bandar seri putra
📍Bukit mahkota

#teamviralbougas #teamfarhanzaman #serumwajah #serum #serumviral #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautypuchong #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautybangi #bougasbeautybsp #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyfacescrubselangor #bougasbeautycleanserselangor #facecleansermalaysia  #facescrubmalaysia #serummalaysia
3 0 4 hours ago

U gais yang ada masalah kulit berjerawat, parut jerawat susah nak hilang kulit kusam. Boleh dm atau whatsapp sis di +60173749286. Jom sama-sama kita ke arah kulit sihat dengan mengunakan produk #skincare yang selamat.
.
.
COD AREA :
📍Puchong
📍Kelana Jaya
📍Bangi
📍Bandar seri putra
📍Bukit mahkota

#teamviralbougas #teamfarhanzaman #serumwajah #serum #serumviral #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautypuchong #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautybangi #bougasbeautybsp #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyfacescrubselangor #bougasbeautycleanserselangor #facecleansermalaysia #facescrubmalaysia #serummalaysia

U gais yang ada masalah kulit berjerawat, parut jerawat susah nak hilang kulit kusam. Boleh dm atau whatsapp sis di +60173749286. Jom sama-sama kita ke arah kulit sihat dengan mengunakan produk #skincare yang selamat.
.
.
COD AREA :
📍Puchong
📍Kelana Jaya
📍Bangi
📍Bandar seri putra
📍Bukit mahkota

#teamviralbougas #teamfarhanzaman #serumwajah #serum #serumviral #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautypuchong #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautybangi #bougasbeautybsp #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyfacescrubselangor #bougasbeautycleanserselangor #facecleansermalaysia  #facescrubmalaysia #serummalaysia
3 0 4 hours ago

Bougas Beauty Advanced Serum adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti Sakura, Peoni, dll. Serum ini sesuai digunakan untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk lelaki dan perempuan & juga untuk skin normal, berminyak dan kombinasi.

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus, licin dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn

#bougasbeauty #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautytawau #bougasbeautykk #bougasbeautybeluran #bougasbeautylabuan #bougasbeautytuaran #bougasbeautykeningau
#bougasbeautyranau #bougasbeautykotabelud #bougasbeautyputatan #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautytelupid #bougasbeautyld #bougasbeautysemporna #bougasbeautykunak #bougasbeautyselangor
#bougasbeautykedah #bougasbeautypuchong #skincare #advancedserum #bougas #skincareroutine #sabah #flawless

Bougas Beauty Advanced Serum adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti Sakura, Peoni, dll. Serum ini sesuai digunakan untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk lelaki dan perempuan & juga untuk skin normal, berminyak dan kombinasi.

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus, licin dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn

#bougasbeauty #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautytawau #bougasbeautykk #bougasbeautybeluran #bougasbeautylabuan #bougasbeautytuaran #bougasbeautykeningau
#bougasbeautyranau #bougasbeautykotabelud #bougasbeautyputatan #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautytelupid #bougasbeautyld #bougasbeautysemporna #bougasbeautykunak #bougasbeautyselangor
#bougasbeautykedah #bougasbeautypuchong #skincare #advancedserum #bougas #skincareroutine #sabah #flawless
27 0 5 hours ago

[Tak sangka ini komen diorang pasal bougas beauty].
.
Korang nak tunggu apa lagi. Jom kita rawat kulit kita sampai sihat. Konsisten sampai betul2 jadi.💪
.
Jangan malas kalau nak cantik. Beauty is pain. It is really pain because we have to spend our money😀. Tapi demi nak kulit sihat hmm.. 💵💵
.
.
Free cod area manjung, sitiawan, lumut, lekir.
.
Luar kawasan kena fikir2kan dulu🤔.
.
Free gift disediakan khas untuk bougas lover.
.
Click link in my bio😊.

[Tak sangka ini komen diorang pasal bougas beauty].
.
Korang nak tunggu apa lagi. Jom kita rawat kulit kita sampai sihat. Konsisten sampai betul2 jadi.💪
.
Jangan malas kalau nak cantik. Beauty is pain. It is really pain because we have to spend our money😀. Tapi demi nak kulit sihat hmm.. 💵💵
.
. 
Free cod area manjung, sitiawan, lumut, lekir.
.
Luar kawasan kena fikir2kan dulu🤔.
.
Free gift disediakan khas untuk bougas lover.
.
Click link in my bio😊.
6 1 5 hours ago

Ha nak tanya ni, korang selalu cuci muka berapa lama? Mesti sekejap kan, 20saat terus bilas. Macam mana lah bahan-bahan dalam produk yang korang pakai nak menjadi, tak sempat masuk dalam kulit dah lap. Tak nyempat!
-
Korang amalkan lah #60SecondRule supaya bahan dalam pencuci muka dapat masuk ke dalam kulit. Tapi nak diingatkan juga, jangan lebih dari 1 minit sebab boleh mengeringkan kulit korang. Cuba buat tips ni okay?

01137327470
#bougasbeautycleanser #bougasbeauty_tasya #kotatinggi

Ha nak tanya ni, korang selalu cuci muka berapa lama? Mesti sekejap kan, 20saat terus bilas. Macam mana lah bahan-bahan dalam produk yang korang pakai nak menjadi, tak sempat masuk dalam kulit dah lap. Tak nyempat!
-
Korang amalkan lah #60SecondRule supaya bahan dalam pencuci muka dapat masuk ke dalam kulit. Tapi nak diingatkan juga, jangan lebih dari 1 minit sebab boleh mengeringkan kulit korang. Cuba buat tips ni okay?

01137327470 
#bougasbeautycleanser #bougasbeauty_tasya #kotatinggi
0 0 5 hours ago

CNY PROMO MASIH BERJALAN!!!
-
❤️Diskaun Postage
❤️Free COD SELURUH PENANG
❤️5 FREEGIFT MENARIK:
✔️Trial Moisturizer
✔️Calender Bougas
✔️Drawstring Bag
✔️Sheet mask
✔️Blackhead Extractor
(limited stock)
-
Dapatkan sekarang daripada Marina💃
-
Sah sehingga 31 Jan 2020
-
Berminat boleh DM / WS:
📱0174651411 (link ws di bio)
#bougasinfinity #bougasinfinityteam #stokisbougaspenang #stokisbougasbeautypenang #agentbougaspenangwanted #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautypenang #bougasbeautyperda #bougasbeautyseberangjaya #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyusm #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #bougasbeautypulau #bougasbeautyisland #bougasbeautymainland #bougasbeautybayanbaru #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautybukittengahjambul #bougasbeautygeorgetown
#cnypromo #cnybougaspromo

CNY PROMO MASIH BERJALAN!!!
-
❤️Diskaun Postage
❤️Free COD SELURUH PENANG
❤️5 FREEGIFT MENARIK:
✔️Trial Moisturizer
✔️Calender Bougas
✔️Drawstring Bag
✔️Sheet mask
✔️Blackhead Extractor
(limited stock)
-
Dapatkan sekarang daripada Marina💃
-
Sah sehingga 31 Jan 2020
-
Berminat boleh DM / WS:
📱0174651411 (link ws di bio) 
#bougasinfinity #bougasinfinityteam #stokisbougaspenang #stokisbougasbeautypenang #agentbougaspenangwanted #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautypenang #bougasbeautyperda #bougasbeautyseberangjaya #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyusm #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #bougasbeautypulau #bougasbeautyisland #bougasbeautymainland #bougasbeautybayanbaru #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautybukittengahjambul #bougasbeautygeorgetown
#cnypromo #cnybougaspromo
2 0 5 hours ago

Top #bougasbeautycleanser posts

look at the glow that i got from bougas beauty 😭
.
if any of you wants to get healthy and glowing skin, just hmu on dm. lets glow together 🤪😘♥️🙋🏻‍♀️ #bougasbeautykedah #bougasbeauty #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyjitra #bougasbeautyuum

look at the glow that i got from bougas beauty 😭
.
if any of you wants to get healthy and glowing skin, just hmu on dm. lets glow together 🤪😘♥️🙋🏻‍♀️ #bougasbeautykedah #bougasbeauty #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyscrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautyjitra #bougasbeautyuum
187 4 12 October, 2019

customer ni dulu muka dia berminyak so dina ajar dia mcm mana nk tukar rutin skin care kite and consistent pakai sesuata barang tu untuk nampak hasil dia. alhamdulillah dia repeat lg. and muka pun dh kurang berminyak makin glowing. ❤️ .
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #agentsubang #codfreeusj #codfreesunway #serumglowingbougas #serumpelembap

customer ni dulu muka dia berminyak so dina ajar dia mcm mana nk tukar rutin skin care kite and consistent pakai sesuata barang tu untuk nampak hasil dia. alhamdulillah dia repeat lg. and muka pun dh kurang berminyak makin glowing. ❤️ .
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #agentsubang #codfreeusj #codfreesunway #serumglowingbougas #serumpelembap
128 0 16 October, 2019
sebelum nak makeup apply serum bougas dulu baru la smooth and fd tk crack ❤️
.
.

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #agentsubang #codfreeusj #codfreesunway #serumglowingbougas #serumpelembap
151 0 17 October, 2019

happy sunday! sebelum apply makeup jangan lupa pakai Bougas Beauty Serum 😘 #nofliter -
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #agentbougassubang #codfreeusj #codfreemainplace #codfreesunway #bougaslover

happy sunday! sebelum apply makeup jangan lupa pakai Bougas Beauty Serum 😘 #nofliter -
-
- 
#bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #agentbougassubang #codfreeusj #codfreemainplace #codfreesunway #bougaslover
206 0 13 October, 2019

#bougasbeautyserum siapa ada masalah kulit kering? kulit kusam? parut jerawat? pakai je bougas serum ni!! pasti akan repeat lagi 😁😁
-
-

#bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #agentbougassubang #codfreeusj #codfreemainplace #codfreesunway #bougaslover

#bougasbeautyserum siapa ada masalah kulit kering? kulit kusam? parut jerawat? pakai je bougas serum ni!! pasti akan repeat lagi 😁😁
-
-

#bougasbeautyserum#bougasbeautycleanser#bougasbeautyscrub #agentbougassubang #codfreeusj #codfreemainplace #codfreesunway #bougaslover
204 0 13 October, 2019

I’m going to share with you guys bougas beauty new product which is bougas beauty facial cleanser and it’s good for acne and sensitive skin. Tried this product for the first time and it turned out very well @bougasbeautyhq ❤️ .
I jarang buat review when it comes to skincare, so if i did, that means product tu bagus for me ✨
(excuse my tired face due to assignments and finals 🧟‍♀️ )
#bougasbeautycleanser

I’m going to share with you guys bougas beauty new product which is bougas beauty facial cleanser and it’s good for acne and sensitive skin. Tried this product for the first time and it turned out very well @bougasbeautyhq ❤️ . 
I jarang buat review when it comes to skincare, so if i did, that means product tu bagus for me ✨
(excuse my tired face due to assignments and finals 🧟‍♀️ )
#bougasbeautycleanser
357 17 3 July, 2019

FridayYay guysss! jangan lupa pakai Bougas Beauty Serum untuk kelembapan kulit muka sebelum tu jangan lupa pakai Cleanser Bougas 😘
.
.
Bougas Beauty Serum RM75
Bougas Beauty Serum RM69
-
#bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougaslover #serumpelembap #agentsubang #bougassubang #bougastaipan #codfreesubang

FridayYay guysss! jangan lupa pakai Bougas Beauty Serum untuk kelembapan kulit muka sebelum tu jangan lupa pakai Cleanser Bougas 😘
.
.
Bougas Beauty Serum RM75
Bougas Beauty Serum RM69
-
#bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougaslover #serumpelembap #agentsubang #bougassubang #bougastaipan #codfreesubang
136 0 11 October, 2019

LIFE IS A JOURNEY 🌷
.
.
Ingat lagi dulu masa awal kahwin, first time masuk rumah ktorang, kosong, masuk bawak bag baju jer, memang takder apa. First night tido atas cadar jer, nasib baik lepas tuh kak long bagi hadiah wedding tilam 😆
.
.
Our first home, aparment kecik jer, tapi cukup lar untuk kami laki bini. Basuh baju pon seminggu sekali, nak jimat pakai dobi luar, kena kumpul baju biar banyak dulu. Mana mampu nak beli mesin basuh time tuh, kereta pon viva pinjam mama punya.
.
.
Tadi bila dapat kunci rumah baru ni, rasa sebak lain macam. Even still menyewa, its a big achievement for us both. Dari viva pinjam dah upgrade HRV sendiri. Dari menyewa apartment, katil pon tak mampu beli,,
.
.
And now, dah boleh pindah rumah landed, guarded house pulak tuh, sebijik macam yang yana selalu doakan. The power of doa 🤲🏻
.
.
Doakan ktorg dapat beli rumah sendiri pulak next year! Now baru nak berjinak belajar jaga account company ❤️

LIFE IS A JOURNEY 🌷
.
.
Ingat lagi dulu masa awal kahwin, first time masuk rumah ktorang, kosong, masuk bawak bag baju jer, memang takder apa. First night tido atas cadar jer, nasib baik lepas tuh kak long bagi hadiah wedding tilam 😆
.
.
Our first home, aparment kecik jer, tapi cukup lar untuk kami laki bini. Basuh baju pon seminggu sekali, nak jimat pakai dobi luar, kena kumpul baju biar banyak dulu. Mana mampu nak beli mesin basuh time tuh, kereta pon viva pinjam mama punya.
.
.
Tadi bila dapat kunci rumah baru ni, rasa sebak lain macam. Even still menyewa, its a big achievement for us both. Dari viva pinjam dah upgrade HRV sendiri. Dari menyewa apartment, katil pon tak mampu beli,,
.
.
And now, dah boleh pindah rumah landed, guarded house pulak tuh, sebijik macam yang yana selalu doakan. The power of doa 🤲🏻
.
.
Doakan ktorg dapat beli rumah sendiri pulak next year! Now baru nak berjinak belajar jaga account company ❤️
295 32 14 November, 2019