#bougasbeautycleanser Instagram Photos & Videos

bougasbeautycleanser - 6.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautycleanser and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
12 minutes
Average like
4.4
Average comment
0.3
Posts with video
12/48
Posts with photo
36/48

Hashtag Popularity

Serum virall📢📢📢...
.
Ha korang sape yg nk kulit cntik & sihat tu meh la try confirm xmnyesal...sesape yg nk tw info produk or ape² jer Dm lelaju hokey😉
.
#serumviral
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
#trustedseller
#codavailable
#postageavailableseluruhmalaysia
#jomjadicantik

Serum virall📢📢📢...
.
Ha korang sape yg nk kulit cntik & sihat tu meh la  try confirm xmnyesal...sesape yg nk tw info produk or ape² jer  Dm lelaju hokey😉
.
#serumviral 
#bougasbeauty 
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser 
#trustedseller
#codavailable
#postageavailableseluruhmalaysia 
#jomjadicantik
3 0 22 minutes ago

Happy Friday! The best day to apply #BougasFaceScrub. Siapa kat sini yang suka scrub muka sampaikan kalau tak scrub muka macam tak lengkap hidup? Kita gang! 😆🙌🏻
-
.
.
Jadi jangan ragu-ragu boleh terus order SERUM, CLEANSER (our new baby) dan SCRUB sekarang!
-
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
-
-
#bougasadvancedserum #bougasserum #bougasserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougascherasleisuremall #bougasbandarmahkotacheras #bougascherasutama #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougascheras #bougasalamdamai #bougastamanbukitanggerik #bougastamanbukitcheras #bougasalamdamai #bougasbandartunhusseinonn #bougastamanmidah #bougasbandartunrazak #bougasbandarsripermaisuri #bougasampang #bougastescoampang #bougascherassentral #bougasuniversitimalaya #bougastamanmaluri #bougastamanconnaught #bougasfeedbackofficial #keranadiamanusiabiasa #dramasweetdreams #kauyangpertama #fastandfurious #terimaakuseadanya #harisfoundhisnur

Happy Friday! The best day to apply #BougasFaceScrub. Siapa kat sini yang suka scrub muka sampaikan kalau tak scrub muka macam tak lengkap hidup? Kita gang! 😆🙌🏻
-
.
.
Jadi jangan ragu-ragu boleh terus order SERUM, CLEANSER (our new baby) dan SCRUB sekarang!
-
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
-
-
#bougasadvancedserum #bougasserum #bougasserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougascherasleisuremall #bougasbandarmahkotacheras #bougascherasutama #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougascheras #bougasalamdamai #bougastamanbukitanggerik #bougastamanbukitcheras #bougasalamdamai #bougasbandartunhusseinonn #bougastamanmidah #bougasbandartunrazak #bougasbandarsripermaisuri #bougasampang #bougastescoampang #bougascherassentral #bougasuniversitimalaya #bougastamanmaluri #bougastamanconnaught #bougasfeedbackofficial #keranadiamanusiabiasa #dramasweetdreams #kauyangpertama #fastandfurious #terimaakuseadanya #harisfoundhisnur
2 0 24 minutes ago

nak cantik mcm sis kita ni tak ?? pakai la BOUGAS BEAUTY PRODUCTS 🦄💯 #bougasbeauty
new baby BOUGAS in 1 sett‼️
-
Alhamdulillah #bougasbeautycleanser #bougasserum #bougasmelaka 🚀bougas SERUM - RM75
🚀bougas SCRUB - RM49
🚀bougas CLEANSER - RM69
-
SET
🦄 Combo Set 1 (cleanser+scrub ) - RM118
🦄 Combo Set 2 (serum+scrub) - RM124
🦄 3 in 1 Set (serum+scrub+cleanser) - RM193 (free postage)
-
PROMO 3 in 1 Set will get FREE POSTAGE/COD 🥳
so cepat whatsapp kita sebelum semua LICIN OK❤️
@bougasbeautybynuha
-
#bougasbeauty #bbslegacy #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #serummalaysia #serum #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #bougasbeautymelaka #bougasbeautysabah

nak cantik mcm sis kita ni tak ?? pakai la BOUGAS BEAUTY PRODUCTS 🦄💯 #bougasbeauty
new baby BOUGAS in 1 sett‼️
-
Alhamdulillah #bougasbeautycleanser #bougasserum #bougasmelaka 🚀bougas SERUM - RM75
🚀bougas SCRUB - RM49
🚀bougas CLEANSER - RM69
-
SET
🦄 Combo Set 1 (cleanser+scrub ) - RM118
🦄 Combo Set 2 (serum+scrub) - RM124
🦄 3 in 1 Set (serum+scrub+cleanser) - RM193 (free postage)
-
PROMO 3 in 1 Set will get FREE POSTAGE/COD 🥳
so cepat whatsapp kita sebelum semua LICIN OK❤️
@bougasbeautybynuha
-
#bougasbeauty #bbslegacy #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #serummalaysia #serum #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn  #bougasbeautymelaka #bougasbeautysabah
4 0 29 minutes ago

Hey guys! Just wanna inform that COD/POSTAGE is available for tomorrow! If you guys interested, just click link on my bio okay 💜

You can walk-in at Butik De Hawa, Bandar Prima Sandakan for self-collect too! 😉 .
📲 Whatsapp +60198136809
📲 Whatsapp +60198136809
📲 Whatsapp +60198136809

Or click link on bio to purchase 💜

#bougasbeauty #bougasbeautyserumsabah #bougasbeautyserumsandakan #bougasbeautytawau #bougasbeautykk #bougassabah #bougassandakan #bougaskk #bougasserumkotakinabalu #bougasbeautysandakan #bougasscrubsandakan #bougasbeautysemporna #bougasbeautyld #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautysabah #bougassandakan #bougastawau #bougaskk #bougascleansersabah #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleansersabah #bougasfacescrub #bougasbeautylabuan #bougasbeautysarawak #bougasbeautykudat #bougasbeautyranau #bougasturns2 #codsandakan #sabah #bougasbeautykeningau #bougasbeautykotakinabalu

Hey guys! Just wanna inform that COD/POSTAGE is available for tomorrow! If you guys interested, just click link on my bio okay 💜

You can walk-in at Butik De Hawa, Bandar Prima Sandakan for self-collect too! 😉 .
📲 Whatsapp +60198136809
📲 Whatsapp +60198136809
📲 Whatsapp +60198136809

Or click link on bio to purchase 💜

#bougasbeauty #bougasbeautyserumsabah #bougasbeautyserumsandakan #bougasbeautytawau #bougasbeautykk #bougassabah #bougassandakan #bougaskk #bougasserumkotakinabalu #bougasbeautysandakan #bougasscrubsandakan #bougasbeautysemporna #bougasbeautyld #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautysabah #bougassandakan  #bougastawau #bougaskk #bougascleansersabah #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleansersabah #bougasfacescrub #bougasbeautylabuan #bougasbeautysarawak #bougasbeautykudat #bougasbeautyranau #bougasturns2 #codsandakan #sabah #bougasbeautykeningau #bougasbeautykotakinabalu
0 0 42 minutes ago

Good night everyone! Jangan lupa apply #advancedserum sebelum tidur ye untuk kekal cantik, bagun tidur skin ching ching💖💖 #bougasbeauty #teamfarhanzaman #teamezwani #bougasbeautyserum #bougasbeautyseriiskandar #bougasbeautyipoh #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasagent

Good night everyone! Jangan lupa apply #advancedserum sebelum tidur ye untuk kekal cantik, bagun tidur skin ching ching💖💖 #bougasbeauty #teamfarhanzaman #teamezwani #bougasbeautyserum #bougasbeautyseriiskandar #bougasbeautyipoh #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasagent
1 0 47 minutes ago

Sis nak share kebaikan produk #bougasbeauty
.
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
.
✨Delivery Seluruh KL & Cheras
#bougasbeauty
.
📲01112441070
.
🌸ALAM DAMAI
🌸BANDAR TUN HUSSEIN ONN
🌸BALAKONG
🌸BDR. TASIK PERMAISURI
🌸CHERAS PERDANA
🌸KAWASAN YG SEWAKTU DENGANNYA

Sis nak share kebaikan produk #bougasbeauty
.
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser
.
✨Delivery Seluruh KL & Cheras
#bougasbeauty
.
📲01112441070
.
🌸ALAM DAMAI
🌸BANDAR TUN HUSSEIN ONN
🌸BALAKONG
🌸BDR. TASIK PERMAISURI
🌸CHERAS PERDANA
🌸KAWASAN YG SEWAKTU DENGANNYA
1 1 1 hour ago

Have you scrub today? 🧐
.
*Kelebihan Bougas Face Scrub*
.
🍀 Tekstur yang lembut dan halus.
🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan.
🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam.
.
🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat.
🍀 Membuang bintik-bintik hitam.
🍀 Membantu memudarkan parut jerawat.
🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.
.
So, jangan lupa scrub ye. Seminggu sekali da memadai untuk mendapatkan kulit yang cantik❤️
.
Whatsap Yaya ke 0145143045
.
#bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #babyfaeq #elfiraloy #skincare #serum #skincareserum #neelofa #emmamaembong #whitefluffy #jannanick #shielarusly #shellout #ctdk #sitiaafiyah #arifjiwaasyraf #yusufiskandar #haniszalikha #hairulazreen #zizanrazak #lisasurihani #jepsepahtu #datoserivida #bougasbeautyserum

Have you scrub today? 🧐
.
*Kelebihan Bougas Face Scrub*
.
🍀 Tekstur yang lembut dan halus.
🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan.
🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam.
.
🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat.
🍀 Membuang bintik-bintik hitam.
🍀 Membantu memudarkan parut jerawat.
🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.
.
So, jangan lupa scrub ye. Seminggu sekali da memadai untuk mendapatkan kulit yang cantik❤️
.
Whatsap Yaya ke 0145143045
.
#bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #babyfaeq #elfiraloy #skincare #serum #skincareserum #neelofa #emmamaembong #whitefluffy #jannanick #shielarusly #shellout #ctdk #sitiaafiyah #arifjiwaasyraf #yusufiskandar #haniszalikha #hairulazreen #zizanrazak #lisasurihani #jepsepahtu #datoserivida #bougasbeautyserum
2 0 1 hour ago

Dengan satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dkt area yg berjerawat untuk dapatkan resut yang lebih cepat 😉

#bougasbeauty
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#bougasbeautyperak
#bougasbeautytelukintan
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautyseriiskandar
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyserum

Dengan satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dkt area yg berjerawat untuk dapatkan resut yang lebih cepat 😉

#bougasbeauty
#teamezwani
#teamfarhanzaman
#bougasbeautyperak
#bougasbeautytelukintan
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautyseriiskandar
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyserum
3 0 1 hour ago

🧚🏻‍♀️
🌸 Sebelum tidur jangan lupa apply #bougasserum ya 😘
.
.
.
KEBAIKAN #bougasserum YANG ANDA TIDAK TAHU :
.
Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), menghilangkan parut, #bougasserum ada 5 lagi kebaikan yang sangat-sangat sesuai untuk masalah2 biasa yang dialami oleh wanita dan lelaki asia👇👇👇 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka
.
2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah sunburn
.
3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yang baru dan sihat berlaku setiap 28hari
.
4. Mengecilkan liang pori yang besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak .
.
5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat
.
.
Hanya 1-2 pump dan ratakan pada seluruh wajah setiap pagi dan malam
.
Rasai sendiri keajaiban bougas beauty advanced serum setiap kali anda bangun tidur✨
.
Haa best kan? Bila lagi nak cuba tu? Jom wassap Anna sekarang. Free consultation provided! 💕
.
COD EVERYDAY 🚗
POSTAGE EVERYDAY 📦
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasserumviral #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #teambougasqueen #bougasbeautymuar #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasserum #cleanserbougas #scrubbougas #serumbougas #FREEYOURSKIN #ernibougas #elfiraloy #tyaadnan #aisyahhijanah #nakglowingjombougas

🧚🏻‍♀️
🌸 Sebelum tidur jangan lupa apply #bougasserum ya 😘
.
.
.
KEBAIKAN #bougasserum YANG ANDA TIDAK TAHU :
.
Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), menghilangkan parut,  #bougasserum ada 5 lagi kebaikan yang sangat-sangat sesuai untuk masalah2 biasa yang dialami oleh wanita dan lelaki asia👇👇👇 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka
.
2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah sunburn
.
3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yang baru dan sihat berlaku setiap 28hari
.
4. Mengecilkan liang pori yang besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak .
.
5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat
.
.
Hanya 1-2 pump dan ratakan pada seluruh wajah setiap pagi dan malam
.
Rasai sendiri keajaiban bougas beauty advanced serum setiap kali anda bangun tidur✨
.
Haa best kan? Bila lagi nak cuba tu? Jom wassap Anna sekarang. Free consultation provided! 💕
.
COD EVERYDAY 🚗
POSTAGE EVERYDAY 📦
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasserumviral #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #teambougasqueen #bougasbeautymuar #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasserum  #cleanserbougas #scrubbougas #serumbougas #FREEYOURSKIN #ernibougas #elfiraloy #tyaadnan #aisyahhijanah #nakglowingjombougas
3 0 1 hour ago

🧚🏻‍♀️
🌸 Sebelum tidur jangan lupa apply #bougasserum ya 😘
.
.
.
KEBAIKAN #bougasserum YANG ANDA TIDAK TAHU :
.
Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), menghilangkan parut, #bougasserum ada 5 lagi kebaikan yang sangat-sangat sesuai untuk masalah2 biasa yang dialami oleh wanita dan lelaki asia👇👇👇 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka
.
2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah sunburn
.
3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yang baru dan sihat berlaku setiap 28hari
.
4. Mengecilkan liang pori yang besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak .
.
5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat
.
.
Hanya 1-2 pump dan ratakan pada seluruh wajah setiap pagi dan malam
.
Rasai sendiri keajaiban bougas beauty advanced serum setiap kali anda bangun tidur✨
.
Haa best kan? Bila lagi nak cuba tu? Jom wassap Anna sekarang. Free consultation provided! 💕
.
COD EVERYDAY 🚗
POSTAGE EVERYDAY 📦
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasserumviral #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #teambougasqueen #bougasbeautymuar #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasserum #cleanserbougas #scrubbougas #serumbougas #FREEYOURSKIN #ernibougas #elfiraloy #tyaadnan #aisyahhijanah #nakglowingjombougas

🧚🏻‍♀️
🌸 Sebelum tidur jangan lupa apply #bougasserum ya 😘
.
.
.
KEBAIKAN #bougasserum YANG ANDA TIDAK TAHU :
.
Selain dapat mengecutkan jerawat (anti-bacterial), menghilangkan parut,  #bougasserum ada 5 lagi kebaikan yang sangat-sangat sesuai untuk masalah2 biasa yang dialami oleh wanita dan lelaki asia👇👇👇 1. Melembap dan menganjalkan kulit muka
.
2. Membantu memudarkan kesan pigmentasi kulit. Sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah sunburn
.
3. Membantu baiki tisu kulit muka. Kulit yang baru dan sihat berlaku setiap 28hari
.
4. Mengecilkan liang pori yang besar dan mengawal sebum pengeluaran minyak .
.
5. Membantu memudarkan kesan parut jerawat
.
.
Hanya 1-2 pump dan ratakan pada seluruh wajah setiap pagi dan malam
.
Rasai sendiri keajaiban bougas beauty advanced serum setiap kali anda bangun tidur✨
.
Haa best kan? Bila lagi nak cuba tu? Jom wassap Anna sekarang. Free consultation provided! 💕
.
COD EVERYDAY 🚗
POSTAGE EVERYDAY 📦
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasserumviral #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #teambougasqueen #bougasbeautymuar #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasserum  #cleanserbougas #scrubbougas #serumbougas #FREEYOURSKIN #ernibougas #elfiraloy #tyaadnan #aisyahhijanah #nakglowingjombougas
7 0 1 hour ago

Hai GIRLS and GUYS👋
Mcm mna nk remove whitehead & blackhead?
-
Saya syorkan anda gunakan scrub sbb saya pon dah try. #bougasfacescrub ni mmg BEST gila!!
Dan mcm mna nk taw scrub yg mna bagus utk kita?
-
🌸Kelebihan BOUGAS FACE SCRUB🌸
✔️tekstur yg HALUS
✔️mengurangkan jerawat,whitehead dan blackhead
✔️membantu anti penuaan
✔️melembut dan melicinkan kulit
✔️kulit lebih glowing
✔️Buang kotoran di kulit wajah
-
To order any #bougasbeauty product :
📲Whatsapp 0174151388/ click link di bio @mirabougas_shop
-
#bougasbeautyhq
#bougasbeautymalaysia
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyjb
#bougasserumjb
#bougasviral
#jomlawa
#flawlessnglowing

Hai GIRLS and GUYS👋
Mcm mna nk remove whitehead & blackhead?
-
Saya syorkan anda gunakan scrub sbb saya pon dah try. #bougasfacescrub ni mmg BEST gila!!
Dan mcm mna nk taw scrub yg mna bagus utk kita?
-
🌸Kelebihan BOUGAS FACE SCRUB🌸
✔️tekstur yg HALUS
✔️mengurangkan jerawat,whitehead dan blackhead
✔️membantu anti penuaan
✔️melembut dan melicinkan kulit
✔️kulit lebih glowing
✔️Buang kotoran di kulit wajah
-
To order any #bougasbeauty product :
📲Whatsapp 0174151388/ click link di bio @mirabougas_shop
-
#bougasbeautyhq
#bougasbeautymalaysia
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub 
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyjb
#bougasserumjb
#bougasviral
#jomlawa
#flawlessnglowing
0 0 1 hour ago

🧚🏻‍♀️
TGIF! The best day to apply #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub. Siapa kat sini yang suka scrub muka sampaikan kalau tak scrub rasa macam tak lengkap hidup? Kita geng!
.
Mesti letih kan seharian bekerja? Dahbalik kerja ke belum tu? Ataupun ada yang masih OT tu? Hehehee. Yang dah ada kat rumah tu jom freshkan muka korang yang nampak letih dan tak bermaya tu dengan #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub ! Jangan malas-malas untuk cuci muka dengan cleanser dan scrub muka ya ☝🏻
.
COD EVERYDAY 🚗
POSTAGE EVERYDAY 📦
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasserumviral #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #teambougasqueen #bougasbeautymuar #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasserum #cleanserbougas #scrubbougas #serumbougas #FREEYOURSKIN #ernibougas #elfiraloy #tyaadnan #aisyahhijanah #nakglowingjombougas

🧚🏻‍♀️
TGIF! The best day to apply #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub. Siapa kat sini yang suka scrub muka sampaikan kalau tak scrub rasa macam tak lengkap hidup? Kita geng!
.
Mesti letih kan seharian bekerja? Dahbalik kerja ke belum tu? Ataupun ada yang masih OT tu? Hehehee. Yang dah ada kat rumah tu jom freshkan muka korang yang nampak letih dan tak bermaya tu dengan #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub ! Jangan malas-malas untuk cuci muka dengan cleanser dan scrub muka ya ☝🏻
.
COD EVERYDAY 🚗
POSTAGE EVERYDAY 📦
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasserumviral #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #teambougasqueen #bougasbeautymuar #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasserum  #cleanserbougas #scrubbougas #serumbougas #FREEYOURSKIN #ernibougas #elfiraloy #tyaadnan #aisyahhijanah #nakglowingjombougas
8 0 2 hours ago

🧚🏻‍♀️
TGIF! The best day to apply #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub. Siapa kat sini yang suka scrub muka sampaikan kalau tak scrub rasa macam tak lengkap hidup? Kita geng!
.
Mesti letih kan seharian bekerja? Dahbalik kerja ke belum tu? Ataupun ada yang masih OT tu? Hehehee. Yang dah ada kat rumah tu jom freshkan muka korang yang nampak letih dan tak bermaya tu dengan #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub ! Jangan malas-malas untuk cuci muka dengan cleanser dan scrub muka ya ☝🏻
.
COD EVERYDAY 🚗
POSTAGE EVERYDAY 📦
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasserumviral #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #teambougasqueen #bougasbeautymuar #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasserum #cleanserbougas #scrubbougas #serumbougas #FREEYOURSKIN #ernibougas #elfiraloy #tyaadnan #aisyahhijanah #nakglowingjombougas

🧚🏻‍♀️
TGIF! The best day to apply #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub. Siapa kat sini yang suka scrub muka sampaikan kalau tak scrub rasa macam tak lengkap hidup? Kita geng!
.
Mesti letih kan seharian bekerja? Dahbalik kerja ke belum tu? Ataupun ada yang masih OT tu? Hehehee. Yang dah ada kat rumah tu jom freshkan muka korang yang nampak letih dan tak bermaya tu dengan #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub ! Jangan malas-malas untuk cuci muka dengan cleanser dan scrub muka ya ☝🏻
.
COD EVERYDAY 🚗
POSTAGE EVERYDAY 📦
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasserumviral #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum
#bougasbeauty #teambougasqueen #bougasbeautymuar #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyjohor #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasserum  #cleanserbougas #scrubbougas #serumbougas #FREEYOURSKIN #ernibougas #elfiraloy #tyaadnan #aisyahhijanah #nakglowingjombougas
4 0 2 hours ago

.
.
CANTIKKNYA SKIN , GLOWINGNYA SKIN “makin cantik sis kita sorang ni”.
.
.
Siapa tak sukakan kalau ada orang perasan perubahan semasa ke semasa muka kita ni uallss 😍 .
.
sis nak bagi tahu ni je SATU PUMP je dah cover U punya muka tawww

.
.
CANTIKKNYA SKIN , GLOWINGNYA SKIN “makin cantik sis kita sorang ni”.
.
.
Siapa tak sukakan kalau ada orang perasan perubahan semasa ke semasa muka kita ni uallss 😍 .
.
sis nak bagi tahu ni je SATU PUMP je dah cover U punya muka tawww
8 1 3 hours ago

✔❗[ JUM SERUMah DENGAN SAYA ]
.
😆 siapatu yg serumah ? Bkn saya tapi SERUM bougas , CLEANSER bougas dan SCRUB bougas la ..
.
👦 lelaki pon kene la jaga muka .. Asik perempuan je .. Muka ni bkn nak pakai sekarang je tau .. Muka kita ni pakai sampai bila2 tau .. Hihi
.
🌸 Produk bougas ni bukan utk perempuan je .. Produk ni unisex dua2 boleh pakai laki ke perempuan ke semua boleh
.
Jangan fikir lama2 just klik link di bio miera atau terus 📲ws miera +60167011365 SEKARANG !!!!

✔❗[ JUM SERUMah DENGAN SAYA ]
.
😆 siapatu yg serumah ? Bkn saya tapi SERUM bougas , CLEANSER bougas dan SCRUB bougas la ..
.
👦 lelaki pon kene la jaga muka .. Asik perempuan je .. Muka ni bkn nak pakai sekarang je tau .. Muka kita ni pakai sampai bila2 tau .. Hihi
.
🌸 Produk bougas ni bukan utk perempuan je .. Produk ni unisex dua2 boleh pakai laki ke perempuan ke semua boleh
.
Jangan fikir lama2 just klik link di bio miera atau terus 📲ws miera +60167011365 SEKARANG !!!!
3 1 3 hours ago

Untuk dapatkan skin yg sihat. IT’S A CHOICE! .
Kalau awak tak usaha untuk berubah, awak TAKKAN BERUBAH! .
Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu sehingga kaum itu sendiri yang berusaha untuk mengubah nasib mereka!
.
So tak kisah lah apa pun, kalau nak berubah jadi cantik pun kena consistent dan usaha.. awak tak boleh harapkan magic, makan tidur makan tidur, lepas tu bangun terus cantik macam mira filzah. 😭😂
.
Jadi shira hanya focus dan tolong orang yang betul betul nak ubah diri mereka, berubah dengan cara yang paling selamat dan natural 💕
.
Berhenti guna cara merbahaya... sebab shira tak nak korang dapat side effects skin breakout, muka bernanah sana sini... konon beauty is pain, but ada beza ya skin macam kulit telur ayam in healthier way dengan guna skincare faster yg putih dan pulih dlm masa 2hari.
Kita pentingkan skin yang sihat, bukan skin yg peloles tapi disebalik skin awak ada tertanamnya benda yg berbahaya. Silap2 awak boleh dapat kanser😖 😩
.
Jadi usahalah untuk berubah, shira nak tolong awak! .

Komen “saya nak berubah!” Atau whatsapp je 0134462686

#teamezwani #teamfarhanzaman #bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautykualakangsar

Untuk dapatkan skin yg sihat. IT’S A CHOICE! .
Kalau awak tak usaha untuk berubah, awak TAKKAN BERUBAH! .
Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu sehingga kaum itu sendiri yang berusaha untuk mengubah nasib mereka!
.
So tak kisah lah apa pun, kalau nak berubah jadi cantik pun kena consistent dan usaha.. awak tak boleh harapkan magic, makan tidur makan tidur, lepas tu bangun terus cantik macam mira filzah. 😭😂
.
Jadi shira hanya focus dan tolong orang yang betul betul nak ubah diri mereka, berubah dengan cara yang paling selamat dan natural 💕
.
Berhenti guna cara merbahaya... sebab shira tak nak korang dapat side effects skin breakout, muka bernanah sana sini... konon beauty is pain, but ada beza ya skin macam kulit telur ayam in healthier way dengan guna skincare faster yg putih dan pulih dlm masa 2hari. 
Kita pentingkan skin yang sihat, bukan skin yg peloles tapi disebalik skin awak ada tertanamnya benda yg berbahaya. Silap2 awak boleh dapat kanser😖 😩
.
Jadi usahalah untuk berubah, shira nak tolong awak! .

Komen “saya nak berubah!” Atau whatsapp je 0134462686

#teamezwani #teamfarhanzaman #bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautykualakangsar
4 0 3 hours ago

Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Face Scrub
* Very fine texture
* Leaves skin soft, smooth and glowing
* Reduce impurities from skin
* Reduce acne, blackhead and whitehead
* Reduce sign of aging
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum

Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Face Scrub
* Very fine texture
* Leaves skin soft, smooth and glowing
* Reduce impurities from skin
* Reduce acne, blackhead and whitehead
* Reduce sign of aging
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum 
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum
10 0 3 hours ago

Calling for warga #cameronhighlands 😍😍 jom grab #BOUGASBEAUTY 💕💕
.
📲 DIYA 016-3850625
📲 DIYA 016-3850625 📲 DIYA 016-3850625

Calling for warga #cameronhighlands 😍😍 jom grab #BOUGASBEAUTY 💕💕
.
📲 DIYA 016-3850625
📲 DIYA 016-3850625 📲 DIYA 016-3850625
4 1 4 hours ago

#bougasfacescrub dapat membantu memaksimakan proses meremajakan kulit. Barulah kulit muka korang nampak lebih sihat dan tak kusam lagi! Nak awet muda? Scrub lah 2/3 kali seminggu.
-
It makes yor skin looks beautiful, youthful, soft and glowing. Lagi bestnya! Beads dia halus, takkan rosakkan kulit muka korang 💖
.
.
Jadi jangan ragu-ragu boleh terus order SERUM, CLEANSER (our new baby) dan SCRUB sekarang!
-
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
-
-
#bougasadvancedserum #bougasserum #bougasserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougascherasleisuremall #bougasbandarmahkotacheras #bougascherasutama #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougascheras #bougasalamdamai #bougastamanbukitanggerik #bougastamanbukitcheras #bougasalamdamai #bougasbandartunhusseinonn #bougastamanmidah #bougasbandartunrazak #bougasbandarsripermaisuri #bougasampang #bougastescoampang #bougascherassentral #bougasuniversitimalaya #bougastamanmaluri #bougastamanconnaught #bougasfeedbackofficial #keranadiamanusiabiasa #dramasweetdreams #kauyangpertama #fastandfurious #boboiboymovie2

#bougasfacescrub dapat membantu memaksimakan proses meremajakan kulit. Barulah kulit muka korang nampak lebih sihat dan tak kusam lagi! Nak awet muda? Scrub lah 2/3 kali seminggu.
-
It makes yor skin looks beautiful, youthful, soft and glowing. Lagi bestnya! Beads dia halus, takkan rosakkan kulit muka korang 💖
.
.
Jadi jangan ragu-ragu boleh terus order SERUM, CLEANSER (our new baby) dan SCRUB sekarang!
-
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
📲DM/Whatsapp +0193734085 (klik link dkt bio)
-
-
#bougasadvancedserum #bougasserum #bougasserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougascherasleisuremall #bougasbandarmahkotacheras #bougascherasutama #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougascheras #bougasalamdamai #bougastamanbukitanggerik #bougastamanbukitcheras #bougasalamdamai #bougasbandartunhusseinonn #bougastamanmidah #bougasbandartunrazak #bougasbandarsripermaisuri #bougasampang #bougastescoampang #bougascherassentral #bougasuniversitimalaya #bougastamanmaluri #bougastamanconnaught #bougasfeedbackofficial #keranadiamanusiabiasa #dramasweetdreams #kauyangpertama #fastandfurious #boboiboymovie2
2 0 4 hours ago

BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB ✅ mencerahkan kulit kusam
✅ membuang bintik hitam
✅ memudarkan parut jerawat
✅ membantu masalah pori-pori besar
✅ menjadikan kulit lebih halus dan sihat

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan

BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB ✅ mencerahkan kulit kusam
✅ membuang bintik hitam
✅ memudarkan parut jerawat
✅ membantu masalah pori-pori besar
✅ menjadikan kulit lebih halus dan sihat

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan
1 0 4 hours ago

📝 What is Bougas Beauty Cleanser?
Bougas Facial Cleanser is a facial wash that has no fragrance and not foamy, leaving your skin feeling clean and fresh. It is best used for all skin types including sensitive skin
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* Suitable for all skin types
* Helps treat acne prone skin problem
* Helps moisturize the skin
* Relieves skin inflammation problems
* Brighten the skin
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum

📝 What is Bougas Beauty Cleanser?
Bougas Facial Cleanser is a facial wash that has no fragrance and not foamy, leaving your skin feeling clean and fresh. It is best used for all skin types including sensitive skin
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* Suitable for all skin types
* Helps treat acne prone skin problem
* Helps moisturize the skin
* Relieves skin inflammation problems
* Brighten the skin
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum 
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum
21 0 4 hours ago

SKIN IS AT ITS BEST WHEN YOU SCRUB YOUR FACE WEEKLY😚✅ SEGALA KEKOTORAN YANG ADA DEKAT MUKA KITA DUE TO MAKEUP AND CHEMICALS YANG KITA DAH PAKAI. KOTORAN TU AKAN HILANG BILA KITA SCRUB🧖🏻‍♀️ BILA KITA TAK SCRUB TU YANG TERJADINYA KOTORAN MAKEUP MELEKAT DALAM PORI PORI YANG MENYEBABKAN JERAWAT CINTA☹️ SO KALAU TANAK ADA TIMBULAN DI MUKA, NAK KULIT MUKA BERSIH, LEMBUT DAN LICIN KENALAH SCRUB MUKA DENGAN #bougasbeautyfacescrub MUKA PUN ALWAYS SENYUM BILA KULIT MUKA LICIN ALL THE TIME KAN😉💕 #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan

SKIN IS AT ITS BEST WHEN YOU SCRUB YOUR FACE WEEKLY😚✅ SEGALA KEKOTORAN YANG ADA DEKAT MUKA KITA DUE TO MAKEUP AND CHEMICALS YANG KITA DAH PAKAI. KOTORAN TU AKAN HILANG BILA KITA SCRUB🧖🏻‍♀️ BILA KITA TAK SCRUB TU YANG TERJADINYA KOTORAN MAKEUP MELEKAT DALAM PORI PORI YANG MENYEBABKAN JERAWAT CINTA☹️ SO KALAU TANAK ADA TIMBULAN DI MUKA, NAK KULIT MUKA BERSIH, LEMBUT DAN LICIN KENALAH SCRUB MUKA DENGAN #bougasbeautyfacescrub MUKA PUN ALWAYS SENYUM BILA KULIT MUKA LICIN ALL THE TIME KAN😉💕 #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan
0 0 4 hours ago

BENEFITS BOUGAS BEAUTY SERUM ✅ sesuai untuk lelaki & perempuan
✅ tidak berminyak 100% waterbased
✅ membantu merawat kulit kusam
✅ kulit menjadi lebih halus & licin
✅ mengawal lebihan minyak di muka
✅ membantu mengurangkan parut jerawat
✅ membantu mengurangkan masalah kulit berjerawat
✅ awet muda
✅ membantu mengurangkan jeragat

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan

BENEFITS BOUGAS BEAUTY SERUM ✅ sesuai untuk lelaki & perempuan
✅ tidak berminyak 100% waterbased
✅ membantu merawat kulit kusam
✅ kulit menjadi lebih halus & licin
✅ mengawal lebihan minyak di muka
✅ membantu mengurangkan parut jerawat
✅ membantu mengurangkan masalah kulit berjerawat
✅ awet muda
✅ membantu mengurangkan jeragat

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan
0 0 4 hours ago

BENEFITS BOUGAS BEAUTY SERUM ✅ sesuai untuk lelaki & perempuan
✅ tidak berminyak 100% waterbased
✅ membantu merawat kulit kusam
✅ kulit menjadi lebih halus & licin
✅ mengawal lebihan minyak di muka
✅ membantu mengurangkan parut jerawat
✅ membantu mengurangkan masalah kulit berjerawat
✅ awet muda
✅ membantu mengurangkan jeragat

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan

BENEFITS BOUGAS BEAUTY SERUM ✅ sesuai untuk lelaki & perempuan
✅ tidak berminyak 100% waterbased
✅ membantu merawat kulit kusam
✅ kulit menjadi lebih halus & licin
✅ mengawal lebihan minyak di muka
✅ membantu mengurangkan parut jerawat
✅ membantu mengurangkan masalah kulit berjerawat
✅ awet muda
✅ membantu mengurangkan jeragat

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan
0 0 4 hours ago

ALL FAVOURITE SCRUB & SERUM❤️💋 DAH PAKAI SCRUB SEDIA ADA TAPI STILL ADA BLACKHEAD AND WHITEHEAD?

THAT’S WHY KITA PERLUKAN SCRUB YANG BETUL BETUL BERKESAN! AND THE SCRUB IS OF COURSE BOUGAS BEAUTY SCRUB😘💕 #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan

ALL FAVOURITE SCRUB & SERUM❤️💋 DAH PAKAI SCRUB SEDIA ADA TAPI STILL ADA BLACKHEAD AND WHITEHEAD?

THAT’S WHY KITA PERLUKAN SCRUB YANG BETUL BETUL BERKESAN! AND THE SCRUB IS OF COURSE BOUGAS BEAUTY SCRUB😘💕 #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautybatupahat #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #serumwaterbased #elfiraloy #tyaadnan #serumnosatumalaysia #serumkecantikan
2 0 4 hours ago

Bougas Beauty Advanced Serum adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti Sakura, Peoni, dll.
.
Serum ini sesuai digunakan untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout.
.
KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus, licin dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn
🌱 Kulit lebih bersih dan sihat
🌱 KawaL penghasila minyak berlebihan
🌱Anti-Penuaan
.
.
🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 20ML (jimat hingga 2bulan)
.
📦POSTAGE EVERYDAY
⛳COD KL & SELANGOR👇
🚀ORDER CLICK LINK DI PROFILE OR WSUP 016.711.4786
.
♥️B.JALIL
♥️SERDANG
♥️B. SRI PERMAISURI
❤️SRI PETALING
❤️SG. BESI
❤️BALAKONG
❤️BNDR TUN RAZAK
❤️IKEA CHERAS
❤️SUNWAY - SUBANG
❤️AMPANG - KLCC
💛UIA GOMBAK
💛UPM
💛Saujana Utama
💛Puncak Alam
💛HILL PARK
💛Kuang
💛Paya Jaras
💛Sungai Buloh
💚Meru
💚Klang
.
#Bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyskincare
#bougasbukktjalil #bougassripetaling #bougassgbesi #bougaspermaisuri #bougasuia #uiagombak #bougasuiagombak #bougasserdang #serikembangan #sungaibesi #astro #bukitjalil #kinrara #glasskin #ernibougas #tyaadnan #bougaspuncakalam #bougasuitmpuncakperdana #bougasshahalam #bougasuitm #bougassgbuloh

Bougas Beauty Advanced Serum adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti Sakura, Peoni, dll.
.
Serum ini sesuai digunakan untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout.
. 
KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus, licin dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn
🌱 Kulit lebih bersih dan sihat
🌱 KawaL penghasila minyak berlebihan
🌱Anti-Penuaan
.
.
🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 20ML (jimat hingga 2bulan)
.
📦POSTAGE EVERYDAY
⛳COD KL & SELANGOR👇
🚀ORDER CLICK LINK DI PROFILE OR WSUP 016.711.4786
.
♥️B.JALIL
♥️SERDANG
♥️B. SRI PERMAISURI
❤️SRI PETALING
❤️SG. BESI
❤️BALAKONG
❤️BNDR TUN RAZAK
❤️IKEA CHERAS
❤️SUNWAY - SUBANG
❤️AMPANG - KLCC
💛UIA GOMBAK
💛UPM
💛Saujana Utama
💛Puncak Alam
💛HILL PARK
💛Kuang
💛Paya Jaras
💛Sungai Buloh
💚Meru
💚Klang
.
#Bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyskincare
#bougasbukktjalil #bougassripetaling #bougassgbesi #bougaspermaisuri #bougasuia #uiagombak #bougasuiagombak #bougasserdang #serikembangan #sungaibesi #astro #bukitjalil #kinrara #glasskin #ernibougas #tyaadnan #bougaspuncakalam #bougasuitmpuncakperdana #bougasshahalam #bougasuitm #bougassgbuloh
12 0 5 hours ago

✔️4 INGREDIENTS BECOME ONE SUPERIOR!
Apa benda yang bersaiz kecil tapi bagi impak BESAR?🧖🧖 Apa lagi kalau bukan #BougasBeautyAdvancedSerum ✨ rata rata #BougasLovers semua tak pernah skip #BougasBeautyAdvancedSerum dalam skincare routine diorang 🖤

Kenapa? Sebab #AdvancedSerum ada;
👉🏻 Paeonia Suffruticosa sebagai antioksidan, utk mencerahkan kulit
👉🏻 Prunus Yedeonsis utk melegakan kulit dari keradangan
👉🏻 Safixraga Samentosa utk mengecilkan pori & mencerahkan kulit muka
👉🏻 Scutellaria Baicalensis utk melindungi kulit dari bahaya UV

To purchase, kindly tap link on the bio 🖤To order any #bougasbeauty product :
-
📲Whatsapp 0174151388/ click link di bio @mirabougas_shop
-
#bougasbeautyhq
#bougasbeautymalaysia
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyjb
#bougasserumjb
#bougasviral
#jomlawa
#flawlessnglowing

✔️4 INGREDIENTS BECOME ONE SUPERIOR! 
Apa benda yang bersaiz kecil tapi bagi impak BESAR?🧖🧖 Apa lagi kalau bukan #BougasBeautyAdvancedSerum ✨ rata rata #BougasLovers semua tak pernah skip #BougasBeautyAdvancedSerum dalam skincare routine diorang 🖤

Kenapa? Sebab #AdvancedSerum ada;
👉🏻 Paeonia Suffruticosa sebagai antioksidan, utk mencerahkan kulit
👉🏻 Prunus Yedeonsis utk melegakan kulit dari keradangan
👉🏻 Safixraga Samentosa utk mengecilkan pori & mencerahkan kulit muka
👉🏻 Scutellaria Baicalensis utk melindungi kulit dari bahaya UV

To purchase, kindly tap link on the bio 🖤To order any #bougasbeauty product :
-
📲Whatsapp 0174151388/ click link di bio @mirabougas_shop
-
#bougasbeautyhq
#bougasbeautymalaysia
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub 
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyjb
#bougasserumjb
#bougasviral
#jomlawa
#flawlessnglowing
3 0 5 hours ago

✨PAY DAY! 💰 ORDER NOW PAY LATER✨

PAY DAY NOT COMING YET? No worries dear just booking which one your prefer to buy and PAY LATER ON “GAJI DAY”. I’m advice u to buy 1 SET, which is include
—————————————————————
✨FACIAL CLEANSER • 1-2 month lasting
✨ADVANCE SERUM • 1 month ++
✨FACE SCRUB • 2-3 month lasting
—————————————————————
All depends on how much u apply for everyday

BUT strictly #FACIALCLEANSER atleast 2Xtimes a day better don’t cleanse your face more than that, Don’t over cleanse we don’t want frequently cleansing will take a natural oil which is Your skin needed.

Meanwhile, #FACESCRUB strictly 2-3 times a WEEK! Don’t over Exfoliate ok 👌. For #ADVANCESERUM u can apply and reapply as much as u like. More you apply u will get fast u will get Good Effect.

So #kkcity Gorgeous & all from entire of Sabah let’s ORDER YOURS NOW! Just click above link on My Bio 🔝i will give more Info 💖
.
🎁FREE GIFT
🚗FREE DELIVERY (selected areas only)

#ernibougas #elfiraloy #kkcity #kkcitybazaar #kkcityonlineshop #kkcitybah #kkcityvendor
#Serumbougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougasfeedback #bougasbeautyfeedback
#bougasbeautysabah #feedbackbougasbeauty #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautysandakan
#bougasbeautytawau
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautymalaysia
#teamnijabh

✨PAY DAY! 💰 ORDER NOW PAY LATER✨

PAY DAY NOT COMING YET? No worries dear just booking which one your prefer to buy and PAY LATER ON “GAJI DAY”. I’m advice u to buy 1 SET, which is include
—————————————————————
✨FACIAL CLEANSER •  1-2 month lasting
✨ADVANCE SERUM •  1 month ++
✨FACE SCRUB •  2-3 month lasting
—————————————————————
All depends on how much u apply for everyday

BUT strictly #FACIALCLEANSER atleast 2Xtimes a day better don’t cleanse your face more than that, Don’t over cleanse we don’t want frequently cleansing will take a natural oil which is Your skin needed.

Meanwhile, #FACESCRUB strictly 2-3 times a WEEK! Don’t over Exfoliate ok 👌. For #ADVANCESERUM u can apply and reapply as much as u like. More you apply u will get fast u will get Good Effect.

So #kkcity Gorgeous & all from entire of Sabah let’s ORDER YOURS NOW! Just click above link on My Bio 🔝i will give more Info 💖
.
🎁FREE GIFT
🚗FREE DELIVERY (selected areas only)

#ernibougas #elfiraloy #kkcity #kkcitybazaar #kkcityonlineshop #kkcitybah #kkcityvendor 
#Serumbougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougasfeedback #bougasbeautyfeedback 
#bougasbeautysabah #feedbackbougasbeauty #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautysandakan
#bougasbeautytawau
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautymalaysia
#teamnijabh
0 0 5 hours ago

1 Full set Bougasbeauty😻. Sesuai untuk semua jenis kulit sebab tekstur Bougas product ialah waterbased dan bahan yang digunakan sangatlah mild. So, Siapa yang belum grab, cepat2 PM Fina.😘 ______________________________________________
COD AREA : KEMAMAN, JITRA, PENANG, UIA GOMBAK,UTM JOHOR

#bougasbeautyserum
#bougasbeautyhq
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#codjitra
#codshahalam
#codpenang
#codkemaman

1 Full set Bougasbeauty😻. Sesuai untuk semua jenis kulit sebab tekstur Bougas product ialah waterbased dan bahan yang digunakan sangatlah mild.  So, Siapa yang belum grab, cepat2 PM Fina.😘 ______________________________________________
COD AREA : KEMAMAN, JITRA, PENANG, UIA GOMBAK,UTM JOHOR

#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyhq 
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub 
#codjitra 
#codshahalam 
#codpenang 
#codkemaman
7 0 6 hours ago

Satu pam pun dah cukup untuk bersihkan muka. Tengoklah texture masa apply, sangat moist & tak banyak buih. Baru lah seronok bila nak cuci muka 🥰

Mostly mereka yang mempunyai kulit sensitif akan tanya sama ada cleanser ni sesuai dengan kulit sensitif atau tak. So the answer is yes. Jangan risau ya sebab cleanser ni tiada bahan kimia berbahaya. No fragrance too.

Satu botol ni tahan lama tau sehingga 2 bulan. Sangatlah jimat. So korang kalau nak grab, boleh whatsapp terus ya! .
.
📲 Whatsapp +60198136809
📲 Whatsapp +60198136809
📲 Whatsapp +60198136809

Or click link on bio to purchase 💜

#bougasbeauty #bougasbeautyserumsabah #bougasbeautyserumsandakan #bougasbeautytawau #bougasbeautykk #bougassabah #bougassandakan #bougaskk #bougasserumkotakinabalu #bougasbeautysandakan #bougasscrubsandakan #bougasbeautysemporna #bougasbeautyld #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautysabah #bougassandakan #bougastawau #bougaskk #bougascleansersabah #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleansersabah #bougasfacescrub #bougasbeautylabuan #bougasbeautysarawak #bougasbeautykudat #bougasbeautyranau #bougasturns2 #codsandakan #sabah #bougasbeautykeningau #bougasbeautykotakinabalu

Satu pam pun dah cukup untuk bersihkan muka. Tengoklah texture masa apply, sangat moist & tak banyak buih. Baru lah seronok bila nak cuci muka 🥰

Mostly mereka yang mempunyai kulit sensitif akan tanya sama ada cleanser ni sesuai dengan kulit sensitif atau tak. So the answer is yes. Jangan risau ya sebab cleanser ni tiada bahan kimia berbahaya. No fragrance too.

Satu botol ni tahan lama tau sehingga 2 bulan. Sangatlah jimat. So korang kalau nak grab, boleh whatsapp terus ya! .
.
📲 Whatsapp +60198136809
📲 Whatsapp +60198136809
📲 Whatsapp +60198136809

Or click link on bio to purchase 💜

#bougasbeauty #bougasbeautyserumsabah #bougasbeautyserumsandakan #bougasbeautytawau #bougasbeautykk #bougassabah #bougassandakan #bougaskk #bougasserumkotakinabalu #bougasbeautysandakan #bougasscrubsandakan #bougasbeautysemporna #bougasbeautyld #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautysabah #bougassandakan  #bougastawau #bougaskk #bougascleansersabah #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleansersabah #bougasfacescrub #bougasbeautylabuan #bougasbeautysarawak #bougasbeautykudat #bougasbeautyranau #bougasturns2 #codsandakan #sabah #bougasbeautykeningau #bougasbeautykotakinabalu
4 0 6 hours ago

Assalammualaikum & Salam Jumaat Bougasrian..😘😘
.
.
Harini Marina nak perkenalkan agent-agent bawah Marina yang sangat komited dan rajin..
.
.
@bougasbeautyrawang_cikin
✔️Rawang
✔️Puncak Alam

@bougaspenang_aiza
✔️Parit Buntar
✔️Nibong Tebal
✔️Simpang Ampat

@dellisssssss
✔️Sungai Petani
✔️Merbok
✔️Kepala Batas
✔️USM

@sitinrmunirah
✔️Perda
✔️Seberang Jaya
✔️Perai

@nadira_latef
✔️Balik Pulau
✔️Georgetown
.
.
Yang mana nak COD BOUGAS boleh cari agent2 yang kawasan dekat dengan hampa.. InsyaAllah service tidak menghampakan..
.
.
Berminat nak jadi mini agent / agent??
DM/ WS Marina (link ws di bio)
.
.
#stokisbougaspenang #stokisbougasbeautypenang #agentbougaspenangwanted #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautypenang #bougasbeautyperda #bougasbeautyseberangjaya #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyusm #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #bougasbeautypulau #bougasbeautyisland #bougasbeautymainland #bougasbeautybayanbaru #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautybukittengahjambul #bougasbeautygeorgetown

Assalammualaikum & Salam Jumaat Bougasrian..😘😘
.
.
Harini Marina nak perkenalkan agent-agent bawah Marina yang sangat komited dan rajin..
.
.
@bougasbeautyrawang_cikin
✔️Rawang
✔️Puncak Alam

@bougaspenang_aiza
✔️Parit Buntar
✔️Nibong Tebal
✔️Simpang Ampat

@dellisssssss
✔️Sungai Petani
✔️Merbok
✔️Kepala Batas
✔️USM

@sitinrmunirah
✔️Perda
✔️Seberang Jaya
✔️Perai

@nadira_latef
✔️Balik Pulau
✔️Georgetown
.
.
Yang mana nak COD BOUGAS boleh cari agent2 yang kawasan dekat dengan hampa.. InsyaAllah service tidak menghampakan..
.
.
Berminat nak jadi mini agent / agent??
DM/ WS Marina (link ws di bio)
.
. 
#stokisbougaspenang #stokisbougasbeautypenang #agentbougaspenangwanted #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautypenang #bougasbeautyperda #bougasbeautyseberangjaya #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyusm #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #bougasbeautypulau #bougasbeautyisland #bougasbeautymainland #bougasbeautybayanbaru #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautybukittengahjambul #bougasbeautygeorgetown
7 0 6 hours ago

COCAMIDOPROPYL BETAINE (CAPB)

CAPB merupakan salah satu bahan dari coconut oil. Boleh di jumpa dalam any products untuk pencuci badan, mandian or pencuci tangan.
-
CAPB berfungsi untuk tanggalkan segala kekotoran dan minyak di kulit. How? Because sifat dia yang mengurangkan serface tension antara air dan muka. So kalau ada CAPB dalam skincare, ia memudahkan kita untuk cuci muka.
-
CAPB is also hydrophilic (sangat sukakan air) dan lipophilic (sukakan minyak). Because of these, lagi bersihlah muka kita bila pakai skincare yang ada CAPB. Selalu kulit rasa moist je kan bila pakai Bougas Beauty Cleanser? Haaa sbb CAPB dalam cleanser ni juga buat cleanser tu pekat dan berbuih which helps in locking moisture.

Akhir sekali, CAPB is not one of the ingredients yang korang kena berhati-hati. Sebab ia mmg tak membahayakan or datangkan irritation dekat kulit. No harm done gituwww.

COCAMIDOPROPYL BETAINE (CAPB)

CAPB merupakan salah satu bahan dari coconut oil. Boleh di jumpa dalam any products untuk pencuci badan, mandian or pencuci tangan.
-
CAPB berfungsi untuk tanggalkan segala kekotoran dan minyak di kulit. How? Because sifat dia yang mengurangkan serface tension antara air dan muka. So kalau ada CAPB dalam skincare, ia memudahkan kita untuk cuci muka.
-
CAPB is also hydrophilic (sangat sukakan air) dan lipophilic (sukakan minyak). Because of these, lagi bersihlah muka kita bila pakai skincare yang ada CAPB. Selalu kulit rasa moist je kan bila pakai Bougas Beauty Cleanser? Haaa sbb CAPB dalam cleanser ni juga buat cleanser tu pekat dan berbuih which helps in locking moisture.

Akhir sekali, CAPB is not one of the ingredients yang korang kena berhati-hati. Sebab ia mmg tak membahayakan or datangkan irritation dekat kulit. No harm done gituwww.
0 1 7 hours ago

_farhanasamsudin_

Bougas Beauty Serum is the flagship of Bougas Beauty. This serum helps you to enhance your dull and or sensitive skin.

With the formula consists of 4 natural essence, Sakura, Peony, Saxifraga and Scutelleria Baicalensis, will help improve better skin.

Affordable price and results proven 👸🤴 Suitable for all types of skin 😱

Suitable for men and women 🚹🚺 Free gift of Jo Malone 20ml perfume if you purchase BOUGAS BEAUTY SKINCARE SET NOW!! While stock last!! Hurry grab yours now!! 🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️ #bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasscrub

_farhanasamsudin_

Bougas Beauty Serum is the flagship of Bougas Beauty. This serum helps you to enhance your dull and or sensitive skin.

With the formula consists of 4 natural essence, Sakura, Peony, Saxifraga and Scutelleria Baicalensis, will help improve better skin.

Affordable price and results proven 👸🤴 Suitable for all types of skin 😱

Suitable for men and women 🚹🚺 Free gift of Jo Malone 20ml perfume if you purchase BOUGAS BEAUTY SKINCARE SET NOW!! While stock last!! Hurry grab yours now!! 🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️ #bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasscrub
3 0 7 hours ago

🌸BOUGAS FACIAL CLEANSER
Mempunyai tektur yang lembut iaitu “milky gel”. Cleanser ini sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit sensitif, kulit kering dan berjerawat. .
Star ingredients di dalam cleanser ini ialah Virgin Coconut Oil dan Olive Oil yang bagus untuk melembapkan kulit, merawat keradangan kulit dan berfungsi sebagai anti oksidan.

Kelebihan Bougas Facial Cleanser :
👉🏻Tidak mempunyai pewangi (0% fragrance)
👉🏻Sesuai untuk lelaki dan perempuan
👉🏻Low PH
👉🏻Mengandungi Sakura Leaf Extract yang berfungsi untuk mencerahkan kulit
👉🏻Melempapkan kulit kerana mengandungi Virgin oil dan Olive oil.
👉🏻Sesuai untuk kulit sensitif .
👉🏻Membantu masalah kulit berjerawat .
・・・
BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
RM69
---------------------------
📮POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AVAILABLE (PENANG MAINLAND)
🧕🏻FREE CONSULTATION
💃🏻💃🏻💃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻💃🏻💃🏻
===================
📲Whatsapp 0175345347
📲Whatsapp 0175345347
📲Whatsapp 0175345347
=================== .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautypenang #bougasbeautyperda #bougasbeautyseberangjaya #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyusm #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #bougasfacialcleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacialcleanser

🌸BOUGAS FACIAL CLEANSER 
Mempunyai tektur yang lembut iaitu “milky gel”. Cleanser ini sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit sensitif, kulit kering dan berjerawat. .
Star ingredients di dalam cleanser ini ialah Virgin Coconut Oil dan Olive Oil yang bagus untuk melembapkan kulit, merawat keradangan kulit dan berfungsi sebagai anti oksidan.

Kelebihan Bougas Facial Cleanser :
👉🏻Tidak mempunyai pewangi (0% fragrance)
👉🏻Sesuai untuk lelaki dan perempuan
👉🏻Low PH
👉🏻Mengandungi Sakura Leaf Extract yang berfungsi untuk mencerahkan kulit
👉🏻Melempapkan kulit kerana mengandungi Virgin oil dan Olive oil.
👉🏻Sesuai untuk kulit sensitif .
👉🏻Membantu masalah kulit berjerawat .
・・・
BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
RM69
---------------------------
📮POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AVAILABLE (PENANG MAINLAND)
🧕🏻FREE CONSULTATION
💃🏻💃🏻💃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻💃🏻💃🏻
===================
📲Whatsapp 0175345347
📲Whatsapp 0175345347
📲Whatsapp 0175345347
=================== .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautypenang #bougasbeautyperda #bougasbeautyseberangjaya #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyusm #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #bougasfacialcleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacialcleanser
0 0 8 hours ago

Siapq yang beli dengan syahira akan dapat free gift tau.. Best ke best ? Semua ready stock tau.. Cleanser je dah sold out.. Esok syahira restock semula

Whatsapp 018 762 2436

Siapq yang beli dengan syahira akan dapat free gift tau.. Best ke best ? Semua ready stock tau.. Cleanser je dah sold out.. Esok syahira restock semula

Whatsapp 018 762 2436
3 1 8 hours ago

Hello semua ☺️☺️🤗🤗
-
Unboxing #BOUGASSERUM 🥳🥳
-
KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus, licin dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn
🌱 Kulit lebih bersih dan sihat
🌱 Mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah
🌱Anti-Penuaan
-
Click the link on bio for further information about Bougasbeauty products! 🔥🔥🔥
-
#bougasbeautykajang
#bougasbeautyprimasaujana
#bougasbeautybalakong
#bougasbeautybtho
#bougasbeautyhululangat
#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho
#hululangat
#bougasbeautyfeedback
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#bougasserum
#bougascleanser
#bougasscrub

Hello semua ☺️☺️🤗🤗
-
Unboxing #BOUGASSERUM 🥳🥳
-
KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus, licin dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn
🌱 Kulit lebih bersih dan sihat
🌱 Mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah
🌱Anti-Penuaan
-
Click the link on bio for further information about Bougasbeauty products! 🔥🔥🔥
-
#bougasbeautykajang
#bougasbeautyprimasaujana
#bougasbeautybalakong
#bougasbeautybtho
#bougasbeautyhululangat
#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho
#hululangat
#bougasbeautyfeedback
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#bougasserum
#bougascleanser
#bougasscrub
17 2 8 hours ago

Hey ladies. Why you should do a patch test? It's simple. You don't want your face burning and feel itchy, right? So, if you want to test whether the new product is suitable for your skin or not, you should do a patch test before applying to the whole face. Okay darlings? 😉
-
Here is the steps how to do patch test. [SWIPE RIGHT] ➡️
🌸 #BougasBeauty
#BougasBeautyFaceScrub
#BougasBeautyCleanser
#BougasSelangor
#BougasLangkawi
#BuatDuit
#EverydayPOS
#EverydayCOD
#SideIncome
#SerumBougasCantik
#SerumBougasGlowing
#SerumWajah
#SerumUntukGirlDanBoy
#SerumJerawat
#SerumViral
#BougasBeranang
#BougasRinching
#BougasSemenyih
#BougastTescoSemenyih
#BougasTamanPelangiSemenyih
#BougasTamanTasikSemenyih
#BougasbBrogaHills
#BougasBandarSunwaySemenyih
#BougasMydinMallKajang
#BougasBandarTeknologiKajang
#BougasBandarBaruBangi
#BougasUKMBangi
#BougasSeluruhPulauLangkawi

Hey ladies. Why you should do a patch test? It's simple. You don't want your face burning and feel itchy, right? So, if you want to test whether the new product is suitable for your skin or not, you should do a patch test before applying to the whole face. Okay darlings? 😉
-
Here is the steps how to do patch test. [SWIPE RIGHT] ➡️
🌸#BougasBeauty
#BougasBeautyFaceScrub
#BougasBeautyCleanser
#BougasSelangor
#BougasLangkawi
#BuatDuit
#EverydayPOS
#EverydayCOD
#SideIncome
#SerumBougasCantik
#SerumBougasGlowing
#SerumWajah
#SerumUntukGirlDanBoy
#SerumJerawat
#SerumViral
#BougasBeranang
#BougasRinching
#BougasSemenyih
#BougastTescoSemenyih
#BougasTamanPelangiSemenyih
#BougasTamanTasikSemenyih
#BougasbBrogaHills
#BougasBandarSunwaySemenyih
#BougasMydinMallKajang
#BougasBandarTeknologiKajang
#BougasBandarBaruBangi
#BougasUKMBangi
#BougasSeluruhPulauLangkawi
4 1 8 hours ago

Petang gaisss💕💕

Petang gaisss💕💕
8 1 8 hours ago

12 1 8 hours ago

KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
.
Dapatkan sekarang 🙆‍♀️💕
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasscrub #bougasserum #bougasfacialcleanser #serumglowing #serumjerawat #serumwajah #serumviral #exfoliate #brightening #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselangor #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautytamanwahyu #bougasbeautysentul
#bougasbeautykepong #bougasbeautymelawati #sideincome #buatduit #dropshipwanted #agentwanted #munsupersquad #hamzteam

KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan  SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
.
Dapatkan sekarang 🙆‍♀️💕
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasscrub #bougasserum #bougasfacialcleanser #serumglowing #serumjerawat #serumwajah #serumviral #exfoliate #brightening #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselangor #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautytamanwahyu #bougasbeautysentul 
#bougasbeautykepong #bougasbeautymelawati #sideincome #buatduit #dropshipwanted #agentwanted  #munsupersquad #hamzteam
7 0 9 hours ago

KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
.
Dapatkan sekarang 🙆‍♀️💕
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasscrub #bougasserum #bougasfacialcleanser #serumglowing #serumjerawat #serumwajah #serumviral #exfoliate #brightening #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselangor #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautytamanwahyu #bougasbeautysentul
#bougasbeautykepong #bougasbeautymelawati #sideincome #buatduit #dropshipwanted #agentwanted #munsupersquad #hamzteam

KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan  SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
.
Dapatkan sekarang 🙆‍♀️💕
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasscrub #bougasserum #bougasfacialcleanser #serumglowing #serumjerawat #serumwajah #serumviral #exfoliate #brightening #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselangor #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautytamanwahyu #bougasbeautysentul 
#bougasbeautykepong #bougasbeautymelawati #sideincome #buatduit #dropshipwanted #agentwanted  #munsupersquad #hamzteam
10 0 9 hours ago

🤩Bougas Beauty Advanced Serum🤩 adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan.
-
🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit & tidak berminyak
🌸 Mendapat Pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌸 20ML (jimat hingga 2bulan)
-
Berminat? WS atau PM sekarang🔥. ALL ITEMS ARE READY STOCK 🔥🔥🔥
-
#bougasbeautykajang
#bougasbeautyprimasaujana
#bougasbeautybalakong
#bougasbeautybtho
#bougasbeautyhululangat
#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho
#hululangat
#bougasbeautyfeedback
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#bougasserum
#bougascleanser
#bougasscrub - #regrann

🤩Bougas Beauty Advanced Serum🤩 adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan.
-
🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit & tidak berminyak
🌸 Mendapat Pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌸 20ML (jimat hingga 2bulan)
-
Berminat? WS atau PM sekarang🔥. ALL ITEMS ARE READY STOCK 🔥🔥🔥
-
#bougasbeautykajang
#bougasbeautyprimasaujana
#bougasbeautybalakong
#bougasbeautybtho
#bougasbeautyhululangat
#kajang
#primasaujana
#balakong
#btho
#hululangat
#bougasbeautyfeedback
#bougasfeedback
#bougasbeautyserum
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyscrub
#bougasserum
#bougascleanser
#bougasscrub - #regrann
1 0 9 hours ago

THANK YOU BOUGAS SERUM 🥰
.
Tu dia our lovely ambassador @elfiraloy happy sangat sebab dapat byk sangat compliments yang puji kulit elfira cantik. MUA pun puji tau skin @elfiraloy nak make up pun senang je 🥰🥰🥰🥰
.
Korang yang di luar sana tu jom lah kita sama2 cantik macam @elfiraloy ni haa. Tak susah just apply je #bougasserum dab dab dah siap. 2x sehari pagi & malam.
.
Rm75 jer cik akak berbaloi-baloi 👍👍👍. Whatsapp/PM/DM je sis nanti sis delivery sampai depan rumah cik akak semua 😘
.
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvanced
#agentmiri #agentsarawak #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautyadvanceserumoriginal #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasserummurah #bougasserumoriginal #bougasbeautyserumoriginal #bougasbeautyserummurah #serumbougas #serumbougasbeauty #serumbougasbeautymurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #facialcleanserbougas #facialcleanserbougasbeauty #bougasbeautyfacialcleansermurah #cleanserbougas #bougascleanser #bougasbeautyfacialcleanseroriginal #cleanserbougasbeauty

THANK YOU BOUGAS SERUM 🥰
.
Tu dia our lovely ambassador @elfiraloy happy sangat sebab dapat byk sangat compliments yang puji kulit elfira cantik. MUA pun puji tau skin @elfiraloy nak make up pun senang je 🥰🥰🥰🥰
.
Korang yang di luar sana tu jom lah kita sama2 cantik macam @elfiraloy ni haa. Tak susah just apply je #bougasserum dab dab dah siap. 2x sehari pagi & malam.
.
Rm75 jer cik akak berbaloi-baloi 👍👍👍. Whatsapp/PM/DM je sis nanti sis delivery sampai depan rumah cik akak semua 😘
.
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvanced
#agentmiri #agentsarawak #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautyadvanceserumoriginal #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasserummurah #bougasserumoriginal #bougasbeautyserumoriginal #bougasbeautyserummurah #serumbougas #serumbougasbeauty #serumbougasbeautymurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah  #facialcleanserbougas #facialcleanserbougasbeauty #bougasbeautyfacialcleansermurah  #cleanserbougas #bougascleanser #bougasbeautyfacialcleanseroriginal #cleanserbougasbeauty
12 0 9 hours ago

Dah tengok ke belum iklan Bougas dekat TV?? 🤭

Apa tunggu lagi 😍

Meh order cepat meh 😍
Ready stock untuk semua Bougas Product 😍 ✔️FREE COD
✔️FREE POSTAGE
Whatsapp 013-2957192

Atau tekan link dibawah 👇
http://www.wasap.my/60132957192/NakBougasBeautySkinCare

#Bougasbeautyshahalam #bougasserum #agentbougasbeauty #bougasbeauty #ernibougas #bayabougas #serumviral #serumcantik #bbsgrace #bougasbeautyklang #bougasbeautysubang
#bougasbeautyshahalam #bougasbeautyportklang
#bougasbeautypuchong #skingoal #tipskecantikan #beautytips #serummurah #bougasbeautyselangor #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasbeautycleanser #serumjerawat #serumjeragat #bougasbeautyfeedbackk

Dah tengok ke belum iklan Bougas dekat TV?? 🤭

Apa tunggu lagi 😍

Meh order cepat meh 😍
Ready stock untuk semua Bougas Product 😍 ✔️FREE COD
✔️FREE POSTAGE 
Whatsapp 013-2957192

Atau tekan link dibawah 👇
http://www.wasap.my/60132957192/NakBougasBeautySkinCare

#Bougasbeautyshahalam #bougasserum #agentbougasbeauty #bougasbeauty #ernibougas #bayabougas #serumviral #serumcantik #bbsgrace #bougasbeautyklang #bougasbeautysubang
#bougasbeautyshahalam #bougasbeautyportklang
#bougasbeautypuchong #skingoal #tipskecantikan #beautytips #serummurah #bougasbeautyselangor #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasbeautycleanser #serumjerawat #serumjeragat #bougasbeautyfeedbackk
0 0 9 hours ago

Hey prettiest! Before you go crazy over face scrub (😂) I’ve some advice for you so you don’t gets any irritation, angry, blotchy skin, blablabla (no no no, I’m speaking from my own experience as I am so addicted to exfoliators).
-
You should look for an exfoliator that matches your skin need. But Bougas Face Scrub can be used for all skin types too. Try it first then you will know. Deal? 😘
#bougasbeauty #bougasfacescrub
🌸 #BougasBeauty
#BougasBeautyFaceScrub
#BougasBeautyCleanser
#BougasSelangor
#BougasLangkawi
#BuatDuit
#EverydayPOS
#EverydayCOD
#SideIncome
#SerumBougasCantik
#SerumBougasGlowing
#SerumWajah
#SerumUntukGirlDanBoy
#SerumJerawat
#SerumViral
#BougasBeranang
#BougasRinching
#BougasSemenyih
#BougastTescoSemenyih
#BougasTamanPelangiSemenyih
#BougasTamanTasikSemenyih
#BougasbBrogaHills
#BougasBandarSunwaySemenyih
#BougasMydinMallKajang
#BougasBandarTeknologiKajang
#BougasBandarBaruBangi
#BougasUKMBangi
#BougasSeluruhPulauLangkawi

Hey prettiest! Before you go crazy over face scrub (😂) I’ve some advice for you so you don’t gets any irritation, angry, blotchy skin, blablabla (no no no, I’m speaking from my own experience as I am so addicted to exfoliators).
-
You should look for an exfoliator that matches your skin need. But Bougas Face Scrub can be used for all skin types too. Try it first then you will know. Deal? 😘
#bougasbeauty #bougasfacescrub
🌸#BougasBeauty
#BougasBeautyFaceScrub
#BougasBeautyCleanser
#BougasSelangor
#BougasLangkawi
#BuatDuit
#EverydayPOS
#EverydayCOD
#SideIncome
#SerumBougasCantik
#SerumBougasGlowing
#SerumWajah
#SerumUntukGirlDanBoy
#SerumJerawat
#SerumViral
#BougasBeranang
#BougasRinching
#BougasSemenyih
#BougastTescoSemenyih
#BougasTamanPelangiSemenyih
#BougasTamanTasikSemenyih
#BougasbBrogaHills
#BougasBandarSunwaySemenyih
#BougasMydinMallKajang
#BougasBandarTeknologiKajang
#BougasBandarBaruBangi
#BougasUKMBangi
#BougasSeluruhPulauLangkawi
3 1 9 hours ago

KENAPA KENA SCRUB MUKA KITA?
-
Lately cuaca tidak menentu kan? Cuba try calit muka tu, confirm oily kan? Jgn risau, Bkn sbb awk, tp faktor persekitaran.
-
Jadi guys, #bougasfacescrub ni mmg BEST gila taw! I tell you up.
-
🌹Kelebihan BOUGAS FACE SCRUB🌹
✔️tekstur yg HALUS (it's not sandpaper okeyy) ✔️mengurangkan jerawat,whitehead dan blackhead
✔️membantu anti penuaan
✔️melembut dan melicinkan kulit (this is soo true!)
✔️kulit lebih glowing (I love this part!)
✔️Buang kotoran di kulit wajah -
Dan yg Paling PENTING!
Tips utk beli skin care is cari yg ade kelulusan KKM and ianya disahkan HALAL.💞 Jgn risau #bougasbeauty ada semua tu 😘

RM69 shj

To order any #bougasbeauty product :
📲Whatsapp 0174151388/ click link di bio @mirabougas_shop
-
#bougasbeautyhq
#bougasbeautymalaysia
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyjb
#bougasserumjb
#bougasviral
#jomlawa
#flawlessnglowing

KENAPA KENA SCRUB MUKA KITA?
-
Lately cuaca tidak menentu kan? Cuba try calit muka tu, confirm oily kan? Jgn risau, Bkn sbb awk, tp faktor persekitaran.
-
Jadi guys, #bougasfacescrub ni mmg BEST gila taw! I tell you up.
-
🌹Kelebihan BOUGAS FACE SCRUB🌹
✔️tekstur yg HALUS (it's not sandpaper okeyy) ✔️mengurangkan jerawat,whitehead dan blackhead
✔️membantu anti penuaan
✔️melembut dan melicinkan kulit (this is soo true!)
✔️kulit lebih glowing (I love this part!)
✔️Buang kotoran di kulit wajah -
Dan yg Paling PENTING!
Tips utk beli skin care is cari yg ade kelulusan KKM and ianya disahkan HALAL.💞 Jgn risau #bougasbeauty ada semua tu 😘

RM69 shj

To order any #bougasbeauty product :
📲Whatsapp 0174151388/ click link di bio @mirabougas_shop
-
#bougasbeautyhq
#bougasbeautymalaysia
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub 
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyjb
#bougasserumjb
#bougasviral
#jomlawa
#flawlessnglowing
3 0 9 hours ago

Top #bougasbeautycleanser posts

📝 What is Bougas Beauty Cleanser?
Bougas Facial Cleanser is a facial wash that has no fragrance and not foamy, leaving your skin feeling clean and fresh. It is best used for all skin types including sensitive skin
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* Suitable for all skin types
* Helps treat acne prone skin problem
* Helps moisturize the skin
* Relieves skin inflammation problems
* Brighten the skin
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum

📝 What is Bougas Beauty Cleanser?
Bougas Facial Cleanser is a facial wash that has no fragrance and not foamy, leaving your skin feeling clean and fresh. It is best used for all skin types including sensitive skin
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* Suitable for all skin types
* Helps treat acne prone skin problem
* Helps moisturize the skin
* Relieves skin inflammation problems
* Brighten the skin
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum 
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum
21 0 4 hours ago

Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* Suitable for all skin types
* Helps treat acne prone skin problem
* Helps moisturize the skin
* Relieves skin inflammation problems
* Brighten the skin
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Face Scrub
* Very fine texture
* Leaves skin soft, smooth and glowing
* Reduce impurities from skin
* Reduce acne, blackhead and whitehead
* Reduce sign of aging
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum

Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* Suitable for all skin types
* Helps treat acne prone skin problem
* Helps moisturize the skin
* Relieves skin inflammation problems
* Brighten the skin
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Face Scrub
* Very fine texture
* Leaves skin soft, smooth and glowing
* Reduce impurities from skin
* Reduce acne, blackhead and whitehead
* Reduce sign of aging
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum 
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum
15 0 10 hours ago

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
.
DM ME @ WHATSAPP FOR PRICE🎈 , TAK MRH PUN TANYA HARGA😘
.
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @pilginsengtambahberatbadan wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig :
@balqiscosmeticcentre
@makeupviral89
@balqisbeautycentre .
.
Siapa yang dah guna #BougasFacialCleanser confirm taknak guna yang lain dah. Lepas bersihkan muka, korang boleh rasa yang kulit tak rasa tegang. Rasa fresh & soft je✨ Setuju tak Bougas Lovers semua?
-
✨ *CARA PENGGUNAAN BOUGAS FACIAL CLEANSER* ✨

1. Basahkan muka dengan sedikit air.
2. Letakkan Bougas Facial Cleanser di atas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai.
3. Ratakan dan gosokkan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka.
4. Cuci muka dengan air dan keringkan muka dengan tuala muka yang bersih. *Cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser 2 kali sehari ; pagi dan malam untuk mendapatkan kulit yang bersih dan lembut.*
.
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyserum #bougasserummurah #bougasbeautyserummurah #serumbougas #serumbougasbeauty #serumbougasbeautymurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #facialcleanserbougas #bougasbeautyfacialcleansermurah #cleanserbougas #bougascleanser #cleanserbougasbeauty #bougascleansermurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser #facialcleanserbougas #facialcleanserbougasbeauty #bougasbeautyfacialcleansermurah #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacescrubmurah #facescrubmurah #facescrubbougasbeauty #facescrubbougasbeautymurah #facescrubbougas #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautyscrubmurah

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER 
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
. 
DM ME @ WHATSAPP FOR PRICE🎈 , TAK MRH PUN TANYA HARGA😘
.
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @pilginsengtambahberatbadan wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig : 
@balqiscosmeticcentre 
@makeupviral89 
@balqisbeautycentre .
.
Siapa yang dah guna #BougasFacialCleanser confirm taknak guna yang lain dah. Lepas bersihkan muka, korang boleh rasa yang kulit tak rasa tegang. Rasa fresh & soft je✨ Setuju tak Bougas Lovers semua?
-
✨ *CARA PENGGUNAAN BOUGAS FACIAL CLEANSER* ✨

1. Basahkan muka dengan sedikit air.
2. Letakkan Bougas Facial Cleanser di atas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai. 
3. Ratakan dan gosokkan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka.
4. Cuci muka dengan air dan keringkan muka dengan tuala muka yang bersih. *Cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser 2 kali sehari ; pagi dan malam untuk mendapatkan kulit yang bersih dan lembut.*
.
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyserum #bougasserummurah  #bougasbeautyserummurah #serumbougas #serumbougasbeauty #serumbougasbeautymurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #facialcleanserbougas  #bougasbeautyfacialcleansermurah  #cleanserbougas #bougascleanser  #cleanserbougasbeauty #bougascleansermurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser  #facialcleanserbougas #facialcleanserbougasbeauty  #bougasbeautyfacialcleansermurah  #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah  #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacescrubmurah #facescrubmurah #facescrubbougasbeauty #facescrubbougasbeautymurah #facescrubbougas #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautyscrubmurah
3 0 19 September, 2019

What is Bougas Beauty Serum?
It is a water-based plant face serum and formulated from plant extract and chemicals that have been tested by SIRIM and certified halal by JAKIM. Bougas Beauty serum focuses on treating the skin, mainly acne, acne scars and dull skin.
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum

What is Bougas Beauty Serum?
It is a water-based plant face serum and formulated from plant extract and chemicals that have been tested by SIRIM and certified halal by JAKIM. Bougas Beauty serum focuses on treating the skin, mainly acne, acne scars and dull skin.
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum 
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum
31 0 18 September, 2019

Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Face Scrub
* Very fine texture
* Leaves skin soft, smooth and glowing
* Reduce impurities from skin
* Reduce acne, blackhead and whitehead
* Reduce sign of aging
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum

Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Face Scrub
* Very fine texture
* Leaves skin soft, smooth and glowing
* Reduce impurities from skin
* Reduce acne, blackhead and whitehead
* Reduce sign of aging
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum 
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum
10 0 3 hours ago

Alhamdulillah even sekarang cuaca tak berapa elok 😷
.
Skin Sya still maintain sihat dan glowing sbb Sya always cleans my face using bougas cleanser & then Apply bougas Serum ✨
.
After that Sya guna Scrub bougas 3x seminggu 🥰
.
Orang lain cuti tapi Sya even Selangor IPTS IPTA cuti tapi MSU we still ... ☹️
.
So kenalah protect skin daripada haze ni 🤭
.

Alhamdulillah even sekarang cuaca tak berapa elok 😷
.
Skin Sya still maintain sihat dan glowing sbb Sya always cleans my face using bougas cleanser & then Apply bougas Serum ✨
.
After that Sya guna Scrub bougas 3x seminggu 🥰
.
Orang lain cuti tapi Sya even Selangor IPTS IPTA cuti tapi MSU we still ... ☹️
.
So kenalah protect skin daripada haze ni 🤭
.
9 3 19 September, 2019

Fun fact about @bougasbeautyhq cleanser! Our #bougasbeautycleanser can be apply even without wetting the face. Because the texture itself is light, smooth and less foamy. Plus, it has a low PH which means it won’t disrupt your skin’s natural barrier.
.
For order, kindly whatsapp +6013-4663390 (link on my bio) #BougasRich
.
Photo credit : Pinterest

Fun fact about @bougasbeautyhq cleanser! Our #bougasbeautycleanser can be apply even without wetting the face. Because the texture itself is light, smooth and less foamy. Plus, it has a low PH which means it won’t disrupt your skin’s natural barrier.
.
For order, kindly whatsapp +6013-4663390 (link on my bio) #BougasRich
.
Photo credit : Pinterest
8 0 19 September, 2019

📝 What is Bougas Beauty Serum?
It is a water-based plant face serum and formulated from plant extract and chemicals that have been tested by SIRIM and certified halal by JAKIM. Bougas Beauty serum focuses on treating the skin, mainly acne, acne scars and dull skin.
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum

📝 What is Bougas Beauty Serum?
It is a water-based plant face serum and formulated from plant extract and chemicals that have been tested by SIRIM and certified halal by JAKIM. Bougas Beauty serum focuses on treating the skin, mainly acne, acne scars and dull skin.
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Serum
* 100% water based serum
* Helps in reducing acne and dull skin
* Improve the skin to be healthier and more flawless
* Reduce the excessive oil on skin
* Helps in fading the acne scars
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum 
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum
15 0 19 September, 2019

Siapa yang ada kulit kusam, tinybumps, jerawat pasir, pori besar memang kena rajin exfoliate. Bougas Face Scrub is one of the physical exfoliater. Atas masalah kulit kusam anda dengan Bougas Face Scrub! 🤩
-
What is Bougas Beauty Face Scrub?
A perfect combination to help reducing dead skin cells, brighten the skin and leaves the skin feeling smooth and fresh.
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Face Scrub
* Very fine texture
* Leaves skin soft, smooth and glowing
* Reduce impurities from skin
* Reduce acne, blackhead and whitehead
* Reduce sign of aging
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum

Siapa yang ada kulit kusam, tinybumps, jerawat pasir, pori besar memang kena rajin exfoliate. Bougas Face Scrub is one of the physical exfoliater. Atas masalah kulit kusam anda dengan Bougas Face Scrub! 🤩
-
What is Bougas Beauty Face Scrub?
A perfect combination to help reducing dead skin cells, brighten the skin and leaves the skin feeling smooth and fresh.
-
📝 Benefits of Bougas Beauty Face Scrub
* Very fine texture
* Leaves skin soft, smooth and glowing
* Reduce impurities from skin
* Reduce acne, blackhead and whitehead
* Reduce sign of aging
-
📝 Bougas Beauty Product List
RM75 Bougas Beauty Serum 
RM69 Bougas Cleanser
RM49 Bougas Face Scrub
Price Exclude Postage. Add RM8SM | RM12SS
-
To order hit link on top of my bio.
-
#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasrich #bougasshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #elfiraloy #bougas #bougasbeautyjohorbharu #bougasbeautyjb #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasbeautykajang #bougasbeautyadvancedserum
20 0 18 September, 2019