#bougasbeautydanaukota Instagram Photos & Videos

bougasbeautydanaukota - 333 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautydanaukota and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
30 hours
Average like
6
Average comment
0.4
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

This weekend Jie akan ke Tanjung Karang sebab ada kenduri my bff! So kalau korang nak Jie COD Bougas Beauty, korang cepat2 whatapps Jie tau!
.
All item READY STOCK!
.
Yang paling penting takde CAJ delivery! So korang just BAYAR harga produk je! Dan setiap PEMBELIAN korang akan dapat FREE GIFT!
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautykelantan #bougasbeautykubangkerian #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

This weekend Jie akan ke Tanjung Karang sebab ada kenduri my bff! So kalau korang nak Jie COD Bougas Beauty, korang cepat2 whatapps Jie tau!
.
All item READY STOCK!
.
Yang paling penting takde CAJ delivery! So korang just BAYAR harga produk je! Dan setiap PEMBELIAN korang akan dapat FREE GIFT!
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautykelantan #bougasbeautykubangkerian  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
4 0 22 hours ago

[CLEANSER FOR SENSITIVE SKIN]
.
Ramai yang tanya, "Kulit sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
.
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
.
Korang yang tercari2 skincare especially cleanser for sensitive skin, korang boleh cuba Bougas Facial Cleanser! 😍
.
Meh grab dengan Jie sebab Jie ada ready stock tau!
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautykelantan #bougasbeautykubangkerian #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

[CLEANSER FOR SENSITIVE SKIN]
.
Ramai yang tanya, "Kulit  sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
.
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
.
Korang yang tercari2 skincare especially cleanser for sensitive skin, korang boleh cuba Bougas Facial Cleanser! 😍
.
Meh grab dengan Jie sebab Jie ada ready stock tau!
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautykelantan #bougasbeautykubangkerian  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
3 0 20 November, 2019

🌻
Tadaaa.
3 keperluan yang kena ada dekat rumah.
Kalau takde, rasa berlengas je muka. Rimas! Setuju tak?

Jangan lupa beli stock skincare korang sebelum habis okay, nak senang korang top up terus beli. Takyah susah-susah fikir nanti.

Kalau dah beli jangan lupa scan barcode & collect point dekat website tau.
Setiap satu produk korang beli akan dapat 10 point. Lepas tu nanti boleh lah korang redeem merchandise, sementara stock masih ada.

Tekan link dekat bio, terus whatsapp ain to order!

#bougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeauty #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyberanang #bougasbeautykajang #bougasbeautybangi
#bougasbeautykuis #bougasbeautyukm #bougaskpmberanang #bougasbeautykl #bougasbeautysetiawangsa #bougassetapak #bougasbeautykeramat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautytamanmelati #bougasturns2 #bougaslover #bougasbeautyserum #elfiraloy
#serum #scrub #cleanser #bougaskpmberanang
#serumelfiraloy #bougasbeautykl #bougasbeautysetapak

🌻
Tadaaa. 
3 keperluan yang kena ada dekat rumah.
Kalau takde, rasa berlengas je muka. Rimas! Setuju tak?

Jangan lupa beli stock skincare korang sebelum habis okay, nak senang korang top up terus beli. Takyah susah-susah fikir nanti.

Kalau dah beli jangan lupa scan barcode & collect point dekat website tau. 
Setiap satu produk korang beli akan dapat 10 point. Lepas tu nanti boleh lah korang redeem merchandise, sementara stock masih ada.

Tekan link dekat bio, terus whatsapp ain to order!

#bougasbeauty
#bougasbeauty 
#bougasbeauty #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyberanang #bougasbeautykajang #bougasbeautybangi
#bougasbeautykuis #bougasbeautyukm #bougaskpmberanang #bougasbeautykl #bougasbeautysetiawangsa #bougassetapak #bougasbeautykeramat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautytamanmelati #bougasturns2 #bougaslover #bougasbeautyserum #elfiraloy
#serum #scrub #cleanser #bougaskpmberanang
#serumelfiraloy #bougasbeautykl #bougasbeautysetapak
3 0 15 November, 2019

Sebelum korang beli skincare, mesti korang check dulu ape ingredients kan. So ni la main ingredients yang sangat best dalam Bougas Face Scrub!
.
Jangan risau tau sebab Bougas Face Scrub bebas dari bahan berbahaya dan ada lulusan KKM!
.
Ini 4 bahan utama berserta kebaikan dalam #BougasFaceScrub
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Haa, bestkan? Kalau nak kulit makin sihat, just grab satu dan rasai sendiri perbezaannya! Confirm korang tak menyesal! Bau freshhh sangat. Memang Jie dah suka sangat dengan Bougas Face Scrub!
.
Memang tak curang ! Tetap loyal dengan Bougas Face Scrub 😍
.
🆓 DELIVERY
🆓 GIFT
🆓 POSTAGE**
.
Available for Delivery ⏩
GOMBAK | GREEENWOOD | BATU CAVES | SELAYANG | SENTUL | WANGSA MAJU | SETAPAK | DANAU KOTA | UIAM
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

Sebelum korang beli skincare, mesti korang check dulu ape ingredients kan. So ni la main ingredients yang sangat best dalam Bougas Face Scrub!
.
Jangan risau tau sebab Bougas Face Scrub bebas dari bahan berbahaya dan ada lulusan KKM!
.
Ini 4 bahan utama berserta kebaikan dalam #BougasFaceScrub
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Haa, bestkan? Kalau nak kulit makin sihat, just grab satu dan rasai sendiri perbezaannya! Confirm korang tak menyesal! Bau freshhh sangat. Memang Jie dah suka sangat dengan Bougas Face Scrub!
.
Memang tak curang ! Tetap loyal dengan Bougas Face Scrub 😍
.
🆓 DELIVERY
🆓 GIFT
🆓 POSTAGE**
.
Available for Delivery ⏩ 
GOMBAK | GREEENWOOD | BATU CAVES | SELAYANG | SENTUL | WANGSA MAJU | SETAPAK | DANAU KOTA | UIAM
. 
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
6 0 15 November, 2019

SALE ! SALE ! SALE !
BougasBeauty buat sale selama 3hari guys !
Boleh jimat sehingga 12hengget ! Cepat2 grab 😊
Nak tahu sale ape dan kebaikan BougasBeauty nii boleh la ws ika- 0193141041

#bougasbeautydanaukota #bougaslover #bougasbeauty #bougasbeautykl #bougasfacescrub #bougasadvanceserum #bougascleanser #uptowndanaukota #flatdanaukota #setapak #MLM2019

SALE ! SALE ! SALE !
BougasBeauty buat sale selama 3hari guys !
Boleh jimat sehingga 12hengget ! Cepat2 grab 😊
Nak tahu sale ape dan kebaikan BougasBeauty nii boleh la ws ika- 0193141041

#bougasbeautydanaukota #bougaslover #bougasbeauty #bougasbeautykl #bougasfacescrub #bougasadvanceserum #bougascleanser #uptowndanaukota #flatdanaukota #setapak #MLM2019
2 0 8 November, 2019

Siapa yang dah guna Bougas Facial Cleanser confirm taknak guna yang lain dah.
.
.
Lepas bersihkan muka, korang boleh rasa yang kulit tak rasa tegang. .
.
Rasa fresh & soft je, setuju tak Bougas Lovers semua?
.
.
Tekstur yang sangat lembut iaitu gel membersihkan segala kekotaran
yang ada dekat kulit muka dan meniggalkan kesan yang lembut di muka😍
.
.
#bbssupestar #makeuptutorial #quotes #photography #wedding #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #foodporn #bazarpaknil #malaysia #kualalumpur #bougasbeauty #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautysetapak #bougasbeautykualalumpur #bougasbeautygombak #bougasbeautysentul #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselayang #bougasbeautydamansara #bougasbeautyampang

Siapa yang dah guna Bougas Facial Cleanser confirm taknak guna yang lain dah.
.
.
Lepas bersihkan muka, korang boleh rasa yang kulit tak rasa tegang. .
.
Rasa fresh & soft je, setuju tak Bougas Lovers semua?
.
.
Tekstur yang sangat lembut iaitu gel membersihkan segala kekotaran
yang ada dekat kulit muka dan meniggalkan kesan yang lembut di muka😍
.
.
#bbssupestar#makeuptutorial#quotes#photography#wedding#jerawat#jeragat#blackhead#whitehead#foodporn#bazarpaknil#malaysia#kualalumpur#bougasbeauty#bougasbeautyfeedback#bougasbeautyadvanceserum#bougasbeautyfacescrub#bougasbeautyfacialcleanser#bougasbeautysetapak#bougasbeautykualalumpur#bougasbeautygombak#bougasbeautysentul#bougasbeautydanaukota#bougasbeautyselayang#bougasbeautydamansara#bougasbeautyampang
2 0 6 November, 2019

[APA INGREDIENTS DALAM BOUGAS FACE SCRUB]
.
Mesti korang tertanya-tanya kan kenapa #BougasFaceScrub ni warna hijau?
.
Sebab adanya Camellia Sinensis Leaf Extract(Green Tea) dalam #BougasFaceScrub 🍃 Kalau korang nak tahu kan, green tea ni lah salah satu bahan yang boleh membantu mencerahkan kulit korang tau. Kalau kulit korang kusam & ada parut jerawat banyak, sesuai sgt untuk gunak Bougas Face Scrub!
.
So, main ingredients dalam Bougas Face Scrub adalah Green Tea! 😍
.
Kalau nak grab this awesome face scrub, boleh roger Jie okay! Ready stock tauuuu!
.
🆓 DELIVERY
🆓 GIFT
🆓 POSTAGE**
.
Available for Delivery ⏩
GOMBAK | GREEENWOOD | BATU CAVES | SELAYANG | SENTUL | WANGSA MAJU | SETAPAK | DANAU KOTA | UIAM
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

[APA INGREDIENTS DALAM BOUGAS FACE SCRUB]
.
Mesti korang tertanya-tanya kan kenapa #BougasFaceScrub ni warna hijau?
.
Sebab adanya Camellia Sinensis Leaf Extract(Green Tea) dalam #BougasFaceScrub 🍃 Kalau korang nak tahu kan, green tea ni lah salah satu bahan yang boleh membantu mencerahkan kulit korang tau. Kalau kulit korang kusam & ada parut jerawat banyak, sesuai sgt untuk gunak Bougas Face Scrub!
.
So, main ingredients dalam Bougas Face Scrub adalah Green Tea! 😍
.
Kalau nak grab this awesome face scrub, boleh roger Jie okay! Ready stock tauuuu!
.
🆓 DELIVERY
🆓 GIFT
🆓 POSTAGE**
.
Available for Delivery ⏩ 
GOMBAK | GREEENWOOD | BATU CAVES | SELAYANG | SENTUL | WANGSA MAJU | SETAPAK | DANAU KOTA | UIAM
. 
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
10 0 1 November, 2019

[BOUGAS ADVANCED SERUM]
.
why you should try this serum?
.
Serum ni adalah waterbased serum dan takkan buat kulit korang clogged pores! Serum yang cepat absorb dalam skin dan langsung tak melekit bila pakai.
.
Kalau nak tahu #AdvancedSerum ni ada 4 ekstrak tumbuhan tau. Peony, Sakura, Rockfoils & Skullcap. 4 bahan ni membantu untuk mencerahkan kulit, merawat jerawat, melembapkan kulit & antioxidants juga tau. Best ke best sangat bahan-bahan ni?
.
Ingredients dia sangat best untuk bantu korang rawat your skin problem!
.
Jom consult dengan Jie first! Jie akan bantu korang dalam membuat pilihan & share skincare tips dengan korang 😘😘
.
.
🆓 DELIVERY
🆓 GIFT
🆓 POSTAGE**
.
Available for Delivery ⏩
GOMBAK | GREEENWOOD | BATU CAVES | SELAYANG | SENTUL | WANGSA MAJU | SETAPAK | DANAU KOTA | UIAM
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

[BOUGAS ADVANCED SERUM]
.
why you should try this serum?
.
Serum ni adalah waterbased serum dan takkan buat kulit korang clogged pores! Serum yang cepat absorb dalam skin dan langsung tak melekit bila pakai.
.
Kalau nak tahu #AdvancedSerum ni ada 4 ekstrak tumbuhan tau. Peony, Sakura, Rockfoils & Skullcap. 4 bahan ni membantu untuk mencerahkan kulit, merawat jerawat, melembapkan kulit & antioxidants juga tau. Best ke best sangat bahan-bahan ni?
.
Ingredients dia sangat best untuk bantu korang rawat your skin problem!
.
Jom consult dengan Jie first! Jie akan bantu korang dalam membuat pilihan & share skincare tips dengan korang 😘😘
.
.
🆓 DELIVERY
🆓 GIFT
🆓 POSTAGE**
.
Available for Delivery ⏩ 
GOMBAK | GREEENWOOD | BATU CAVES | SELAYANG | SENTUL | WANGSA MAJU | SETAPAK | DANAU KOTA | UIAM
. 
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #ubatjerawat #ubatparut #ubatparutjerawat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
7 0 29 October, 2019

Tertusuk bila pertama kali dengar Quote dari @koijamal ni. Haha.

Lepas tu semangat pun makin membara. Dah lama tak rasa semangat membara ni sebab yelah dah lama tak di bakar😂

Nah, untuk semua supaya terbakar sekali! 😜

Tertusuk bila pertama kali dengar Quote dari @koijamal ni. Haha.

Lepas tu semangat pun makin membara. Dah lama tak rasa semangat membara ni sebab yelah dah lama tak di bakar😂

Nah, untuk semua supaya terbakar sekali! 😜
6 1 28 October, 2019

Alhamdulillah. Dah selamat join seminar #MCIG2 semalam. Seharian menuntut ilmu bersama 2400 orang dari 8.30pagi hingga lah 10.30 malam.

Serius best gila dan mmg 'panas' teruk dalam Hall semalam walaupun aircond sejuk.

Yelah bukan apa, banyak je kesalahan yang buat dalam bisnes. Haha. Main langgar je kan! Tapi takpe, at least kita belajar sesuatu. Hehe

So dah terbongkar 'rahsia' apa yang Do and Don't dalam IG nie 😜 Tak sabar gila nak apply terus!! Ni haa terus rangka plan untuk next month. Yaaayyy. I will do this along with my team! @skinnovator.my
Jom be apart of my team! 💪🏼 Tak sabar nyaaaaaa! 🔥🔥🔥 Mohon rakan rakan sekalian doakan saya okay! Semoga Allah membalas jasa kalian. Thank you! 😘

#bougasbeautykl #kaymanbeautykl

Alhamdulillah. Dah selamat join seminar #MCIG2 semalam. Seharian menuntut ilmu bersama 2400 orang dari 8.30pagi hingga lah 10.30 malam.

Serius best gila dan mmg 'panas' teruk dalam Hall semalam walaupun aircond sejuk.

Yelah bukan apa, banyak je kesalahan yang buat dalam bisnes. Haha. Main langgar je kan! Tapi takpe, at least kita belajar sesuatu. Hehe

So dah terbongkar 'rahsia' apa yang Do and Don't dalam IG nie 😜 Tak sabar gila nak apply terus!! Ni haa terus rangka plan untuk next month. Yaaayyy. I will do this along with my team! @skinnovator.my
Jom be apart of my team! 💪🏼 Tak sabar nyaaaaaa! 🔥🔥🔥 Mohon rakan rakan sekalian doakan saya okay! Semoga Allah membalas jasa kalian. Thank you! 😘

#bougasbeautykl #kaymanbeautykl
13 3 27 October, 2019

PARUT HITAM? KULIT KUSAM? EEEWWW

Malunya ada banyak parut parut hitam dekat muka. 😭

Dont worry! #Rosaglowtreatment essence sedia membantu korang pudarkan parut di muka tu dan membuat muka korang lagi tambah berseri tau

Dengan star ingredient Aplha Arbutin yang mampu mencerahkan kulit dan menyelesaikan masalah korang tau!

Jom dapatkan segera untuk wa bantu selesaikan masalah korang!
#kaymanbeautykl

PARUT HITAM? KULIT KUSAM? EEEWWW

Malunya ada banyak parut parut hitam dekat muka. 😭

Dont worry! #Rosaglowtreatment essence sedia membantu korang pudarkan parut di muka tu dan membuat muka korang lagi tambah berseri tau

Dengan star ingredient Aplha Arbutin yang mampu mencerahkan kulit dan menyelesaikan masalah korang tau!

Jom dapatkan segera untuk wa bantu selesaikan masalah korang!
#kaymanbeautykl
4 1 25 October, 2019

[BOUGAS ADVANCED SERUM]
.
Be happy with your own skin! Kulit glowing & bersih dengan #AdvancedSerum , makeup pun tak perlu heavy sangat untuk cover jerawat atau pun parut jerawat. Lebih baik spend duit untuk skincare daripada makeup. Korang setuju tak? 🙋
.
🆓 DELIVERY
🆓 GIFT
🆓 POSTAGE**
.
Available for Delivery ⏩
GOMBAK | GREEENWOOD | BATU CAVES | SELAYANG | SENTUL | WANGSA MAJU | SETAPAK | DANAU KOTA | UIAM
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

[BOUGAS ADVANCED SERUM]
.
Be happy with your own skin! Kulit glowing & bersih dengan #AdvancedSerum , makeup pun tak perlu heavy sangat untuk cover jerawat atau pun parut jerawat. Lebih baik spend duit untuk skincare daripada makeup. Korang setuju tak? 🙋
.
🆓 DELIVERY
🆓 GIFT
🆓 POSTAGE**
.
Available for Delivery ⏩ 
GOMBAK | GREEENWOOD | BATU CAVES | SELAYANG | SENTUL | WANGSA MAJU | SETAPAK | DANAU KOTA | UIAM
. 
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #ubatjerawat #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
7 3 24 October, 2019

MUKA DAH SETAHUN BREAKOUT. AND FINALLY DAH JUMPA SOLUTION! YAY
.
Nak tahu apa rahsia nya?
.
-----> SLIDE GAMBAR LAST!!!
.
FUHYOOO, ITS SKINTELLA SERUM & ROSA GLOW UOLSS!!
.
#kaymanbeautyagentkl #kaymanbeauty

MUKA DAH SETAHUN BREAKOUT. AND FINALLY DAH JUMPA SOLUTION! YAY
. 
Nak tahu apa rahsia nya?
.
-----> SLIDE GAMBAR LAST!!!
.
FUHYOOO, ITS SKINTELLA SERUM & ROSA GLOW UOLSS!!
.
#kaymanbeautyagentkl #kaymanbeauty
18 1 24 October, 2019

Skintella Repairing Serum

More on repairing skin barrier. Untuk sesiapa yang breakout , yang nak fix balik moisture barrier semua tu, yang ada redness, parut merah merah sangat di galakkan try #skintellaserum serum utk soothing kan kulit korang tau. 😘

#kaymanbeautykl #kaymanbeautysetapak #kaymangombak

Skintella Repairing Serum

More on repairing skin barrier. Untuk sesiapa yang breakout , yang nak fix balik moisture barrier semua tu, yang ada redness, parut merah merah sangat di galakkan try #skintellaserum serum utk soothing kan kulit korang tau. 😘

#kaymanbeautykl #kaymanbeautysetapak #kaymangombak
6 1 23 October, 2019

Hai. Morning everyone! Stay pretty with bougas Beauty😘

Hai. Morning everyone! Stay pretty with bougas Beauty😘
13 1 23 October, 2019

"Perlu ke scrub muka? Cuci muka je tk cukup ke?" Ha kalau nak tahu banyak tau kelebihan scrub muka ni. Salah satu nya untuk memudahkan penyerapan produk lain.
-
Rugi tau kalau korang apply macam-macam produk untuk pulihkan kulit, tapi tak menjadi. Nak tahu sebab apa tak? Sebab pori-pori korang tersumbat, sebab tu cuci muka je tak cukup. Dia tak boleh bersihkan dalam liang pori korang. Nampak tak betapa pentingnya scrub ni? Apa lagi scrub muka korang cepat!

#bougasbeauty

"Perlu ke scrub muka? Cuci muka je tk cukup ke?" Ha kalau nak tahu banyak tau kelebihan scrub muka ni. Salah satu nya untuk memudahkan penyerapan produk lain.
-
Rugi tau kalau korang apply macam-macam produk untuk pulihkan kulit, tapi tak menjadi. Nak tahu sebab apa tak? Sebab pori-pori korang tersumbat, sebab tu cuci muka je tak cukup. Dia tak boleh bersihkan dalam liang pori korang. Nampak tak betapa pentingnya scrub ni? Apa lagi scrub muka korang cepat!

#bougasbeauty
8 1 23 hours ago

Let's kill the acne!

Let's kill the acne!
9 1 19 October, 2019

KULIT KERING⁉️ Ini lah skincare yang korang kena ada untuk dapatkan kulit sihat. Dua-dua ni ada ingredients yang boleh melembapkan kulit korang, iaitu shea butter & centella asiatica extract(pegaga)
-
Tapi jangan scrub muka hari-hari pula tau, nnti boleh rosak kulit. Dinasihatkan untuk korang yg ada masalah kulit kering, scrub seminggu sekali je tau. Jangan over exfoliate pula, rosak skin barrier korang nnti.
-
Kat mana nk dptkan produk bougas beauty? Korang boleh klik link di bio untuk terus ke ws wa tau. Mudah saja! 😍
#bougasbeauty

KULIT KERING⁉️ Ini lah skincare yang korang kena ada untuk dapatkan kulit sihat. Dua-dua ni ada ingredients yang boleh melembapkan kulit korang, iaitu shea butter & centella asiatica extract(pegaga)
-
Tapi jangan scrub muka hari-hari pula tau, nnti boleh rosak kulit. Dinasihatkan untuk korang yg ada masalah kulit kering, scrub seminggu sekali je tau. Jangan over exfoliate pula, rosak skin barrier korang nnti.
-
Kat mana nk dptkan produk bougas beauty? Korang boleh klik link di bio untuk terus ke ws wa tau. Mudah saja! 😍 
#bougasbeauty
8 1 18 October, 2019

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
9 1 18 October, 2019

Setuju tak yang SKINCARE ni penting?
.
For me, YESSSS! Skincare sangat penting dari make up sebab kalau diusia muda tak jaga skin nanti kulit cepat kusam, cepat naik jeragat. Sebab tu penting untuk kita jaga skincare harian. Nak jaga skincare mudah je, kita kena faham ape yang kulit kita perlu. Jangan ikut orang tau!
.
So cari skincare yg boleh tolerate with your skin! Make sure ape skin type & concern korang! Jangan main beli je tau!
.
So, korang yang masih tercari2 skincare yang sesuai dengan korang dan perlukan consultation! Boleh whatapps Jie! Nanti Jie akan consult & suggest ape yang terbaik untuk korang!
.
Jie share ape yg Jie tahu & Jie apply dalam skincare rutin Jie!
.
COD 🔛 Gombak | UIAM | Danau Kota | Setapak Sentral |Wangsa Maju | Greenwood | Batu Caves | Selayang
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

Setuju tak yang SKINCARE ni penting?
.
For me, YESSSS! Skincare sangat penting dari make up sebab kalau diusia muda tak jaga skin nanti kulit cepat kusam, cepat naik jeragat. Sebab tu penting untuk kita jaga skincare harian. Nak jaga skincare mudah je, kita kena faham ape yang kulit kita perlu. Jangan ikut orang tau!
.
So cari skincare yg boleh tolerate with your skin! Make sure ape skin type & concern korang! Jangan main beli je tau!
.
So, korang yang masih tercari2 skincare yang sesuai dengan korang dan perlukan consultation! Boleh whatapps Jie! Nanti Jie akan consult & suggest ape yang terbaik untuk korang!
.
Jie share ape yg Jie tahu & Jie apply dalam skincare rutin Jie!
.
COD 🔛 Gombak | UIAM | Danau Kota | Setapak Sentral |Wangsa Maju | Greenwood | Batu Caves | Selayang
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
4 0 16 October, 2019

The best combination which is BOUGAS ADVANCED SERUM & BOUGAS FACE SCRUB.
.
Kalau rasa jerawat tak kecut2 even dah pakai macam macam produk, ape kata korang cuba Bougas Advanced Serum. Ini antara salah sorang yang dah cuba & ternyata jerawat kecut sendiri 😍
.
Bougas Face Scrub pun best tau sebab tekstur dia tak terlalu kasar dah bau wangi! Bau tumbuh-tumbuhan gittew! Ibu pregnant jangan risau okay! Bougas selamat digunakan untuk mommy to be!
.
Nak result lagi power, grab je Bougas Cleanser sekali! Benda boleh beli satu set, buat ape beli satu2 😝
.
Nak grab this amazing produk dan malas nak tunggu abaanggg posmen delivery? Boleh whatapps Jie!
.
Jie sendiri akan delivery untuk korang yang berada sekitar Gombak! Tempat lain Jie boleh pos! Satu Malaysia okay 🇲🇾
.
COD 🔛 Gombak | UIAM | Danau Kota | Setapak Sentral |Wangsa Maju | Greenwood | Batu Caves | Selayang
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

The best combination which is BOUGAS ADVANCED SERUM & BOUGAS FACE SCRUB.
.
Kalau rasa jerawat tak kecut2 even dah pakai macam macam produk, ape kata korang cuba Bougas Advanced Serum. Ini antara salah sorang yang dah cuba & ternyata jerawat kecut sendiri 😍
.
Bougas Face Scrub pun best tau sebab tekstur dia tak terlalu kasar dah bau wangi! Bau tumbuh-tumbuhan gittew! Ibu pregnant jangan risau okay! Bougas selamat digunakan untuk mommy to be!
.
Nak result lagi power, grab je Bougas Cleanser sekali! Benda boleh beli satu set, buat ape beli satu2 😝
.
Nak grab this amazing produk dan malas nak tunggu abaanggg posmen delivery? Boleh whatapps Jie!
.
Jie sendiri akan delivery untuk korang yang berada sekitar Gombak! Tempat lain Jie boleh pos! Satu Malaysia okay 🇲🇾
.
COD 🔛 Gombak | UIAM | Danau Kota | Setapak Sentral |Wangsa Maju | Greenwood | Batu Caves | Selayang
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
3 0 16 October, 2019

🌻
Hapyy Wednesday!

#AdvancedSerum is a waterbased serum. Sangat senang meresap ke dalam kulit & yang paling best sekali serum ni tak melekit tau.
Korang hanya perlu apply secara konsisten setiap hari! Kulit akan lebih bersih, segar, sihat & glowing

Siapa kat sini dh pakai lebih 3 botol? Korang memang terbaik! 😍👍 Saya pun dah guna 3 botol tau so far. Alhamdulillah kulit makin sihat.

#bougasbeauty
#bougasbeauty #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyberanang #bougasbeautykajang #bougasbeautybangi
#bougasbeautykuis #bougasbeautyukm #bougaskpmberanang #bougasbeautykl #bougasbeautysetiawangsa #bougassetapak #bougasbeautykeramat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautytamanmelati #bougasturns2 #bougaslover #bougasbeautyserum #elfiraloy
#serum #scrub #cleanser #bougaskpmberanang
#elfiraloy #bougasbeautykl #bougasbeautysetapak

🌻
Hapyy Wednesday!

#AdvancedSerum is a waterbased serum. Sangat senang meresap ke dalam kulit & yang paling best sekali serum ni tak melekit tau. 
Korang hanya perlu apply secara konsisten setiap hari! Kulit akan lebih bersih, segar, sihat & glowing

Siapa kat sini dh pakai lebih 3 botol? Korang memang terbaik! 😍👍 Saya pun dah guna 3 botol tau so far. Alhamdulillah kulit makin sihat.

#bougasbeauty 
#bougasbeauty #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyberanang #bougasbeautykajang #bougasbeautybangi
#bougasbeautykuis #bougasbeautyukm #bougaskpmberanang #bougasbeautykl #bougasbeautysetiawangsa #bougassetapak #bougasbeautykeramat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautytamanmelati #bougasturns2 #bougaslover #bougasbeautyserum #elfiraloy
#serum #scrub #cleanser #bougaskpmberanang
#elfiraloy #bougasbeautykl #bougasbeautysetapak
3 0 16 October, 2019
🌻
Good Morning!

Here Q&A SESSION WITH ELFIRA LOY.

Korang yang masih ragu ragu lagi, sesuai ke tidak dengan skin, kulit berminyak okay ke apa, boleh tengok apa El cakap ni.

Elfira pun memang pakai Bougasbeauty ni.

Korang camane? Tengok je ke el cantik sesorang? 😂

#bougasbeauty 
#bougasbeauty #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyberanang #bougasbeautykajang #bougasbeautybangi
#bougasbeautykuis #bougasbeautyukm #bougaskpmberanang #bougasbeautykl #bougasbeautysetiawangsa #bougassetapak #bougasbeautykeramat #bougasbeautydanaukota #bougasbeautytamanmelati #bougasturns2 #bougaslover #bougasbeautyserum #elfiraloy
#serum #scrub #cleanser #bougaskpmberanang
#elfiraloy #bougasbeautykl #bougasbeautysetapak
6 0 15 October, 2019

3 amazing sibling!
.
Wahhhh, 3 beradik ni sangat best sebab dia bantu untuk sihatkan dan cantikkan kulit korang.
.
3 benda ni sangat penting dalam skincare. Clean your face, exfoliate your skin & apply serum for hydration
.
.
COD 🔛 Gombak | UIAM | Danau Kota | Greenwood | Batu Caves | Selayang
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

3 amazing sibling!
.
Wahhhh, 3 beradik ni sangat best sebab dia bantu untuk sihatkan dan cantikkan kulit korang.
.
3 benda ni sangat penting dalam skincare. Clean your face, exfoliate your skin & apply serum for hydration
.
.
COD 🔛 Gombak | UIAM | Danau Kota | Greenwood | Batu Caves | Selayang
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
3 0 12 October, 2019

Korang yang nak dapatkan kulit lebih sihat dan glowing, please consistent guna 10 step skincare ni tauuu!
.
Lets apply 10 step in your routine! Nanti korang rasai sendiri lah perubahan skin korang!
.
Bougas ada water based serum yang akan helps your skin dari clog pores! Nak cuba? Korang klik je whatapps link di bio okay!
.
COD 🔛 Gombak | UIAM | Danau Kota | Greenwood | Batu Caves | Selayang
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

Korang yang nak dapatkan kulit lebih sihat dan glowing, please consistent guna 10 step skincare ni tauuu!
.
Lets apply 10 step in your routine! Nanti korang rasai sendiri lah perubahan skin korang!
.
Bougas ada water based serum yang akan helps your skin dari clog pores! Nak cuba? Korang klik je whatapps link di bio okay!
.
COD 🔛 Gombak | UIAM | Danau Kota | Greenwood | Batu Caves | Selayang
.
WHATAPPS 📲 +60145120898
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
4 0 8 October, 2019

Korang tahu tak yang si white & gold ni sangat sesuai untuk korang yang nak dapatkan skin sihat secara semulajadi? 😂😂
.
Senang je stepnya. Jangan skip cuci muka, serum dan moisturiser setiap hari ye. Dan kena scrub your face at least twice per week.
.
Kalau tak, jerawat senang menyinggah, kulit jadi kusam gais. No no no!
.
So, just guna white & gold ni je kulit korang akan jadi lebih sihat! Nak grab boleh klik whatapps link di bio okay!
.
@ziyaa.co
.⠀
#bougasbeauty #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam

Korang tahu tak yang si white & gold ni sangat sesuai untuk korang yang nak dapatkan skin sihat secara semulajadi? 😂😂
.
Senang je stepnya. Jangan skip cuci muka, serum dan moisturiser setiap hari ye. Dan kena scrub your face at least twice per week.
.
Kalau tak, jerawat senang menyinggah, kulit jadi kusam gais. No no no!
.
So, just guna white & gold ni je kulit korang akan jadi lebih sihat! Nak grab boleh klik whatapps link di bio okay!
.
@ziyaa.co⠀
.⠀
#bougasbeauty  #teambougasbeauty #bougasgombak #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyhq  #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougascleanser #bougasagent #uiam #uiamgombak #danaukota #setapakcentral #bougasbeautydanaukota #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang #bougasbeautybatucaves #bougasbeautysetapak #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautysentul  #bougasbeautysetapak #ziyaaco #marvelbeautyteam #bougasbeautyuiam
4 0 7 October, 2019

Top #bougasbeautydanaukota posts

Get your skin smooth and soft. 😍
.
Available 25hours 😜 .
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful #elfira #elfiraloy

Get your skin smooth and soft. 😍
.
Available 25hours 😜 . 
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful #elfira #elfiraloy
3 0 9 April, 2019

[Kulit moist, jerawat pun dah makin pudar]
.
Tengok cust ni happy sangat kulit dah makin okay. Alhamdulillah.
.
Jom dapatkan kalau nak kulit anda makin cantik before raya!
.
Available 25hours 😜 .
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful

[Kulit moist, jerawat pun dah makin pudar]
.
Tengok cust ni happy sangat kulit dah makin okay. Alhamdulillah.
.
Jom dapatkan kalau nak kulit anda makin cantik before raya!
.
Available 25hours 😜 . 
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful
6 1 10 April, 2019

Inilah rahsia kulit Elfira Loy cantik & mulus..
.
Rahsianyaa...
.
Elfira mengamalkan Advance Serum & Face scrub setiap hari.
.
Jom dapatkan kulit cantik dan mulus seperti elfira Loy.
.
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful

Inilah rahsia kulit Elfira Loy cantik & mulus..
.
Rahsianyaa...
.
Elfira mengamalkan Advance Serum & Face scrub setiap hari.
.
Jom dapatkan kulit cantik dan mulus seperti elfira Loy.
.
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful
11 1 16 April, 2019

Enhance your beauty with Bougas beauty advance serum & Bougas beauty Scrub by @bougasbeauty_waa @bougasbeautyhq
.
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful

Enhance your beauty with Bougas beauty advance serum & Bougas beauty Scrub by @bougasbeauty_waa @bougasbeautyhq
.
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful
12 0 21 hours ago

Hint 3: Get three of them at one and the best thing is one of them is a new product from Bougas Beauty. The waiting game is almost at the end. Revealing the news tomorrow ❗ ❗
.
#beautytip #beautycare #cleanskincare #beautycommunity #beautylover #dailymakeup #Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang #bougaslovers #bougasintermark

Hint 3: Get three of them at one and the best thing is one of them is a new product from Bougas Beauty. The waiting game is almost at the end. Revealing the news tomorrow ❗ ❗
. 
#beautytip #beautycare #cleanskincare #beautycommunity #beautylover #dailymakeup #Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang #bougaslovers #bougasintermark
16 7 24 April, 2019

POSITIVE FEEDBACK 🌟
.
Give a chances to your skin to try new product!
.
Tengok cust kita ni, happy gila pakai bougas. Effective katanya. Yaaayyy.
.
Jom cuba mana tahu lebih effective kat skin korang. Boleh dapat skin raya tahun ni! 😍
.
#beautytip #beautycare #cleanskincare #beautycommunity #beautylover #dailymakeup #Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang #bougaslovers #bougasintermark

POSITIVE FEEDBACK 🌟
.
Give a chances to your skin to try new product!
.
Tengok cust kita ni, happy gila pakai bougas. Effective katanya. Yaaayyy.
.
Jom cuba mana tahu lebih effective kat skin korang. Boleh dapat skin raya tahun ni! 😍
.
 #beautytip #beautycare #cleanskincare #beautycommunity #beautylover #dailymakeup #Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang #bougaslovers #bougasintermark
11 1 25 April, 2019

Hey you!
.
Yes you! 😍 .
Have you book your bougas raya kit?
.
Book now or regret later!
.
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful

Hey you!
.
Yes you! 😍 .
Have you book your bougas raya kit?
.
Book now or regret later!
. 
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful
8 0 29 April, 2019

Nah!! Korang dah aware ke dengan hadiah hadiah lucky draw yang best gilaaa nih😍😍
.
Eeeeeii siapa lah nanti dapat tajaan selama setahun tu!!!! 😍😍
.
Jom join #bougasbarulahraya raya dan dapatkan bougas raya kit untuk join contest sekarang!
.
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful

Nah!! Korang dah aware ke dengan hadiah hadiah lucky draw yang best gilaaa nih😍😍
.
Eeeeeii siapa lah nanti dapat tajaan selama setahun tu!!!! 😍😍
.
Jom join #bougasbarulahraya raya dan dapatkan bougas raya kit untuk join contest sekarang!
.
COD AREA :
📌KLCC 📌INTERMARK 📌KERAMAT
📌SETIAWANGSA 📌WANGSA MAJU
📌SETAPAK 📌DANAU KOTA 📌BATU CAVES
📌MASJID JAMEK 📌SOGO
📌KG BARU 📌JELATEK
📌JALAN TUN RAZAK 📌DATO KERAMAT 📌SEMENYIH
📌KAJANG
.
Boleh DM atau klik link ws di bio! 😍
.
#Bougasklcc #bougasbeautykl #bougasbeautykeramat #bougasbeautykgbaru #bougasbeautypwtc #bougasbeautyjelatek #bougasbeautysetiawangsa #bougasbeautydanaukota #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykajang
#bougaslovers #bougasintermark #bougasjalantunrazak #beautiful
6 1 2 May, 2019