#bougasbeautyfacescrub Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyfacescrub and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
1.5
Average comment
0.4
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@bougasbeautyshahalam Profile picture

@bougasbeautyshahalam

Putra Permai 10/1, Putra Heights

LELAKI PON NAK KULIT YANG BERSIH! 🤩

Dia siap rembat serum kakak dia try kat diri sendiri! And result dia of course lar letopsss kebabom. Bukan bougas lar kalau tak letopss 💥

Korang tuh, try lar apply dekat shuben, adik, abang masing-masing! Dorang pon nak kulit cantik jugak 😍

LELAKI PON NAK KULIT YANG BERSIH! 🤩

Dia siap rembat serum kakak dia try kat diri sendiri! And result dia of course lar letopsss kebabom. Bukan bougas lar kalau tak letopss 💥

Korang tuh, try lar apply dekat shuben, adik, abang masing-masing! Dorang pon nak kulit cantik jugak 😍
2 1 10 minutes ago
@bougasbeauty.cherasbyajat Profile picture

@bougasbeauty.cherasbyajat

Sis nak share kebaikan produk #bougasbeauty
.
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
.
✨Delivery Seluruh KL & Cheras
#bougasbeauty
.
📲01112441070
.
🌸ALAM DAMAI
🌸BANDAR TUN HUSSEIN ONN
🌸BALAKONG
🌸BDR. TASIK PERMAISURI
🌸CHERAS PERDANA
🌸KAWASAN YG SEWAKTU DENGANNYA

Sis nak share kebaikan produk #bougasbeauty
.
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser
.
✨Delivery Seluruh KL & Cheras
#bougasbeauty
.
📲01112441070
.
🌸ALAM DAMAI
🌸BANDAR TUN HUSSEIN ONN
🌸BALAKONG
🌸BDR. TASIK PERMAISURI
🌸CHERAS PERDANA
🌸KAWASAN YG SEWAKTU DENGANNYA
0 1 15 minutes ago
@bougas_nurin Profile picture

@bougas_nurin

Dengan satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dkt area yg berjerawat untuk dapatkan resut yang lebih cepat 😉

#bougasbeauty

Dengan satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dkt area yg berjerawat untuk dapatkan resut yang lebih cepat 😉

#bougasbeauty
1 1 24 minutes ago
@bougasbeauty_nadiah Profile picture

@bougasbeauty_nadiah

Pakai BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM semalam, pagi ni dah kecut???
.
Siapa ada masalah JERAWAT, PARUT JERAWAT, JERAGAT, SUNBURN? Meh whatsapp Nadiah. Nadiah bantu korang untuk dapatkan kembali kulit korang yang sihat dan bersih. 💓

Klik link di bio untuk order. Setiap pembelian akan dapat freegift 🌸

Pakai BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM semalam, pagi ni dah kecut???
.
Siapa ada masalah JERAWAT, PARUT JERAWAT, JERAGAT, SUNBURN? Meh whatsapp Nadiah. Nadiah bantu korang untuk dapatkan kembali kulit korang yang sihat dan bersih. 💓

Klik link di bio untuk order. Setiap pembelian akan dapat freegift 🌸
0 1 28 minutes ago
@bougasbeautyfa Profile picture

@bougasbeautyfa

#honestreview & #bougasfeedback from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyhq
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser

#honestreview & #bougasfeedback  from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam 
#bougasbeautyhq 
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser
0 0 28 minutes ago
@bougasbeautyfa Profile picture

@bougasbeautyfa

#honestreview & #bougasfeedback from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyhq
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser

#honestreview & #bougasfeedback  from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam 
#bougasbeautyhq 
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser
0 0 28 minutes ago
@bougasbeautyfa Profile picture

@bougasbeautyfa

#honestreview & #bougasfeedback from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyhq
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser

#honestreview & #bougasfeedback  from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam 
#bougasbeautyhq 
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser
1 0 29 minutes ago
@bougasbeauty.miza Profile picture

@bougasbeauty.miza

Kajang, Malaysia

Nampak perbezaannya? #BougasBeautySerum berhasil!

Ikuti perkembangan ramai pengguna #BougasBeauty dan jangan lepaskan peluang membeli #BougasBeautySerum anda

Click link in bio for more details 😊

#teambougasmiza

Nampak perbezaannya? #BougasBeautySerum berhasil!

Ikuti perkembangan ramai pengguna #BougasBeauty dan jangan lepaskan peluang membeli #BougasBeautySerum anda

Click link in bio for more details 😊

#teambougasmiza
0 1 29 minutes ago
@bougas_hana Profile picture

@bougas_hana

Our no #1 Best Seller - #AdvancedSerum; water based serum.
✔ Sangat2 light & cepat meresap ke dalam kulit.
✔ Sesuai untuk kulit yang bermasalah jerawat, parut jerawat & kulit kusam.
✔ Apply sehari 2 kali, pagi & sebelum tidur. Kulit akan lebih smooth & glow⭐

#bougasbeauty

Our no #1 Best Seller - #AdvancedSerum; water based serum.
✔ Sangat2 light & cepat meresap ke dalam kulit.
✔ Sesuai untuk kulit yang bermasalah jerawat, parut jerawat & kulit kusam.
✔ Apply sehari 2 kali, pagi & sebelum tidur. Kulit akan lebih smooth & glow⭐

#bougasbeauty
0 1 31 minutes ago
@bougasjb.aten Profile picture

@bougasjb.aten

Faculty of Architecture Uitm Puncak Alam

Hi koranggg👋🏻👋🏻...Sebelum tidur jangan lupa cuci muka dengan #bougasbeautyfacialcleanser untuk kulit kekal segar dan cantik.. ✨Kelebihan bougas beauty facial cleanser✨ 🌸Membantu melembapkan kulit
🌸Membantu mencerahkan kulit muka
🌸Merawat kulit kusam
🌸Membantu menyekatakan kulit muka
🌸Sesuai untuk semua kulit

To purchase, kindly tap link on the bio atau ws +0137493513 laju laju! Free gifts are included 🖤

#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyjb #bougasbeautyskincare #bougasbeautyproducts #bougasbeautykempas #bougasbeautytamandaya #bougasbeautyuitmpalam #elfiraloy #neelofa #beautywithbougas #bougasbeautyviral #produkviral #betterwithbougas #bougasbeautysetiaindah #bougasbeautypandan #bougasbeautypuncakalam

Hi koranggg👋🏻👋🏻...Sebelum tidur jangan lupa cuci muka dengan #bougasbeautyfacialcleanser untuk kulit kekal segar dan cantik.. ✨Kelebihan bougas beauty facial cleanser✨ 🌸Membantu melembapkan kulit
🌸Membantu mencerahkan kulit muka
🌸Merawat kulit kusam
🌸Membantu menyekatakan kulit muka
🌸Sesuai untuk semua kulit

To purchase, kindly tap link on the bio atau ws +0137493513 laju laju! Free gifts are included 🖤

#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyjb #bougasbeautyskincare #bougasbeautyproducts #bougasbeautykempas #bougasbeautytamandaya #bougasbeautyuitmpalam #elfiraloy #neelofa #beautywithbougas #bougasbeautyviral #produkviral #betterwithbougas #bougasbeautysetiaindah #bougasbeautypandan #bougasbeautypuncakalam
1 0 32 minutes ago
@bougasbeautyfa Profile picture

@bougasbeautyfa

#honestreview & #bougasfeedback from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyhq
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser

#honestreview & #bougasfeedback  from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam 
#bougasbeautyhq 
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser
0 0 35 minutes ago
@bougasbeautyfa Profile picture

@bougasbeautyfa

#honestreview & #bougasfeedback from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyhq
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser

#honestreview & #bougasfeedback  from our customer 😍.
.
.
nampak ketera perubahan tu, alhamdulillah 😍
.
.
sis ni pun dah try #bougasbeautyadvancedserum & mmg wajib include dalam her skincare routine. .
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam 
#bougasbeautyhq 
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser
0 0 35 minutes ago
@bougasbeautyfa Profile picture

@bougasbeautyfa

Hi uols, nak tengok feedback dari Bougas Beauty Lovers tak? tengok next post okay?
.
.
.
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyhq
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser

Hi uols, nak tengok feedback dari Bougas Beauty Lovers tak? tengok next post okay?
.
.
.
.
jom siapa yang belum try, cuba la sekarang WhatsApp us at 0176941254 or link on bio.

#bougasbeautyshahalam 
#bougasbeautyhq 
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautytips
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeuatyfacialcleanser
0 0 36 minutes ago
@ez.wani Profile picture

@ez.wani

Tengok tu feedback customer Wani, baru je try Bougas Beauty Face Scrub, dah fall in love sangat ❤️.
-
Kalau korang tak percaya, korang try cuba sendiri and feel it, tekan je link di bio Wani 😊.
-
#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#teamezwani
#teamfarhanzaman

Tengok tu feedback customer Wani, baru je try Bougas Beauty Face Scrub, dah fall in love sangat ❤️.
-
Kalau korang tak percaya, korang try cuba sendiri and feel it, tekan je link di bio Wani 😊.
-
#bougasbeauty
#bougasbeautyfacescrub
#teamezwani
#teamfarhanzaman
4 0 37 minutes ago
@bougas_ftmah Profile picture

@bougas_ftmah

Jitra

Hai uolls 👋🏻 pengantin ni pengguna setia #bougasbeauty tau. Satu persatu produk bougas dia try, and she love it ❤️
.
Dulu dia alami kulit kusam, tona kulit tksekata dan parut tp skrg alhamdulilah masalah kulit dia semakin membaik 😍
.
Sapa yg nak dptkan produk bougas boleh terus dm atau tekan link di bio utk wasap 😘
.
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougaskedah
#bougasalorsetar
#bougasanakbukit
#bougasjitra
#bougastanahmerah
#bougasarau
#bougasuum
#bougaskepalabatas
#jomcantik
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

Hai uolls 👋🏻 pengantin ni pengguna setia #bougasbeauty tau. Satu persatu produk bougas dia try, and she love it ❤️
.
Dulu dia alami kulit kusam, tona kulit tksekata dan parut tp skrg alhamdulilah masalah kulit dia semakin membaik 😍
. 
Sapa yg nak dptkan produk bougas boleh terus dm atau tekan link di bio utk wasap 😘
.
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougaskedah
#bougasalorsetar
#bougasanakbukit
#bougasjitra
#bougastanahmerah
#bougasarau
#bougasuum
#bougaskepalabatas
#jomcantik 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
4 0 41 minutes ago
@letscantikwithfara Profile picture

@letscantikwithfara

Butik Dada Hunyai

BOUGAS BEAUTY ❤️ Tinggal beberapa je ni guys, cepat cepat grab before licin 😉

Price of items :- Bougas Facial Cleanser : 69
Bougas Advanced Serum : RM75
Bougas Face Scrub : RM49

Sebarang pertanyaan boleh pm FARA di
http://www.wasap.my/60109240170

ALL ITEMS ARE READY STOCK GUYS ✅

FAST AND SAFE COD AREA KUANTAN 🚗

FREE COD AREA SG ISAP, BUKIT RANGIN AND PERMATANG BADAK 🚗

POSTAGE ALSO AVAILABLE ✅

POSTAGE AND COD EVERYDAY ✅

#bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougasbeautykuantan #bougasbeautykuantancod
#bougasbeautytestimoni
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacecleanser
#bougasbeautyfacescrub #aensquad

BOUGAS BEAUTY ❤️ Tinggal beberapa je ni guys, cepat cepat grab before licin 😉

Price of items :- Bougas Facial Cleanser : 69
Bougas Advanced Serum : RM75
Bougas Face Scrub : RM49

Sebarang pertanyaan boleh pm FARA di 
http://www.wasap.my/60109240170

ALL ITEMS ARE READY STOCK GUYS ✅

FAST AND SAFE COD AREA KUANTAN 🚗

FREE COD AREA SG ISAP, BUKIT RANGIN AND PERMATANG BADAK 🚗

POSTAGE ALSO AVAILABLE ✅

POSTAGE AND COD EVERYDAY ✅

#bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougasbeautykuantan #bougasbeautykuantancod 
#bougasbeautytestimoni
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacecleanser
#bougasbeautyfacescrub #aensquad
6 0 47 minutes ago
@bougasbeauty.husniaaa Profile picture

@bougasbeauty.husniaaa

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
2 0 1 hour ago
@bougasbeauty.husniaaa Profile picture

@bougasbeauty.husniaaa

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
1 0 1 hour ago
@bougasbeauty.husniaaa Profile picture

@bougasbeauty.husniaaa

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
2 0 1 hour ago
@bougasbeautykelantan_asma Profile picture

@bougasbeautykelantan_asma

Alhamdulillah perubahan kulit pengguna Bougas adv serum yang sangat memberansangkan 😍😍
.
kunci nya ialah CONSISTENT!!!
Nak kulit cantik tak boleh cepat give up tak boleh malas tak boleh kedekut ✨
.
Siapa nak kita bg FREE CONSULTATION SKIN? 🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀
READY STOCK ‼️
🌻 Bougas Advanced Serum RM75
🌻 Bougas Face Scrub RM49
🌻 Bougas Facial Cleanser RM69
-
Setiap pembelian anda akan dapat 🎁 Free Gift
💳 Free Loyalty Card
🚘 Free COD *Area Machang & Tanah Merah*
🧚‍♀ Free Consultation
-
📲 Whatsapp ASMA 014-5367162 nowwww 🔥
Atau boleh klik LINK BIRU dekat BIO Asma ✨

Alhamdulillah perubahan kulit pengguna Bougas adv serum yang sangat memberansangkan 😍😍
.
kunci nya ialah CONSISTENT!!!
Nak kulit cantik tak boleh cepat give up tak boleh malas tak boleh kedekut ✨
.
Siapa nak kita bg FREE CONSULTATION SKIN? 🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀
READY STOCK ‼️
🌻 Bougas Advanced Serum RM75
🌻 Bougas Face Scrub RM49
🌻 Bougas Facial Cleanser RM69
-
Setiap pembelian anda akan dapat 🎁 Free Gift
💳 Free Loyalty Card
🚘 Free COD *Area Machang & Tanah Merah*
🧚‍♀ Free Consultation
-
📲 Whatsapp ASMA 014-5367162 nowwww 🔥
Atau boleh klik LINK BIRU dekat BIO Asma ✨
2 2 1 hour ago
@bougasbeautykelantan_asma Profile picture

@bougasbeautykelantan_asma

PENANGAN SERUM VIRAL 2019 🔥
.
Pelikkan kenapa El sanggup bahayakan diri guna local produk? lagi pelik sistur ni bazir kan duit sampai beli 20 botol 🤦🏻‍♀️
.
dah kenapa semua orang guna local product Bougas Beauty Advanced Serum ni? korang pelik ke? Asma tak pelik sebab Asma pun dah jatuh cinta dengan serum ni 🥰
.
hahaha tak payahlah nak pelik sangat. guna dulu baru korang tahu best ke best sgt bougas adv serum ni 🌸🥰

PENANGAN SERUM VIRAL 2019 🔥
.
Pelikkan kenapa El sanggup bahayakan diri guna local produk? lagi pelik sistur ni bazir kan duit sampai beli 20 botol 🤦🏻‍♀️
.
dah kenapa semua orang guna local product Bougas Beauty Advanced Serum ni? korang pelik ke? Asma tak pelik sebab Asma pun dah jatuh cinta dengan serum ni 🥰
.
hahaha tak payahlah nak pelik sangat. guna dulu baru korang tahu best ke best sgt bougas adv serum ni 🌸🥰
3 2 1 hour ago
@bougasbeauty.wani Profile picture

@bougasbeauty.wani

Bougas facial cleanser pilihan ramai especially kulit kering dan sensitif 😍 kenapa? Sebab cleanser magik ni tak kering kan kulit korang selepas cuci muka tapi akan memberi lebih kelembapan pada kulit.

Yang dah lama berkenan tu, boleh lah tekan link di bio sekarang sebab cleanser ni laku keras, so faham-faham lah 🤪

Bougas facial cleanser pilihan ramai especially kulit kering dan sensitif 😍 kenapa? Sebab cleanser magik ni tak kering kan kulit korang selepas cuci muka tapi akan memberi lebih kelembapan pada kulit.

Yang dah lama berkenan tu, boleh lah tekan link di bio sekarang sebab cleanser ni laku keras, so faham-faham lah 🤪
8 1 1 hour ago
@bougasbeautykelantan_asma Profile picture

@bougasbeautykelantan_asma

EH TUNGGU DULU‼️
.
bila tengok testimoni ni terasa tak dekat dengan diri sendiri? eh mcm ada kaitan ye tak? 🙄
.
oo awak ada masalah jerawat ye? kakak ni dah dapat rawat. dia guna BOUGASBEAUTY jerrr sis. Awak nak tak jadi mcm dia? 🥰
.
jom wasap Asma kat bwh ni 👇atau korang boleh direct tekan link BIRU dkat bio Asma.. Jgn malu2 tau 😉
.
📲 014-5367162 ❤️

EH TUNGGU DULU‼️
.
bila tengok testimoni ni terasa tak dekat dengan diri sendiri? eh mcm ada kaitan ye tak? 🙄
.
oo awak ada masalah jerawat ye? kakak ni dah dapat rawat. dia guna BOUGASBEAUTY jerrr sis. Awak nak tak jadi mcm dia? 🥰
.
jom wasap Asma kat bwh ni 👇atau korang boleh direct tekan link BIRU dkat bio Asma.. Jgn malu2 tau 😉
.
📲 014-5367162 ❤️
2 2 1 hour ago
@bougasbeauty.husniaaa Profile picture

@bougasbeauty.husniaaa

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
2 0 1 hour ago
@bougasbeauty.husniaaa Profile picture

@bougasbeauty.husniaaa

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
-
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel
-
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
-
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
-
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
-
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
-
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
-
COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
-
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel
-
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
-
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
-
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
-
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
-
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
-
COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
2 0 1 hour ago
@bougasbeauty.husniaaa Profile picture

@bougasbeauty.husniaaa

KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
.
🌷Diiktiraf oleh KKM
-
🌷Mendapat Pengiktirafan Swiss Quality Product
-
🌷Merawat kulit yang tersalah produk
-
🌷Mesra Wuduk
-
🌷Formula WATERBASED
-
🌷Senang Menyerap & Tidak Melekit
-
🌷Tidak Berminyak
-
🌷Sesuai untk Lelaki & Wanita
-
🌷Merawat Kulit KUSAM
-
🌷Merawat kulit kering
-
🌷Merawat parut jerawat
-
🌷Mencegah Pembentukan Jerawat
-
🌷Mengawal Kulit Berminyak
-
🌷Melembapkan Kulit
-
🌷Mengecilkan Pori dan Liang
-
🌷Menaikkan Seri Wajah
-
COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
.
🌷Diiktiraf oleh KKM
-
🌷Mendapat Pengiktirafan Swiss Quality Product
-
🌷Merawat kulit yang tersalah produk
-
🌷Mesra Wuduk
-
🌷Formula WATERBASED
-
🌷Senang Menyerap & Tidak Melekit
-
🌷Tidak Berminyak
-
🌷Sesuai untk Lelaki & Wanita
-
🌷Merawat Kulit KUSAM
-
🌷Merawat kulit kering
-
🌷Merawat parut jerawat
-
🌷Mencegah Pembentukan Jerawat
-
🌷Mengawal Kulit Berminyak
-
🌷Melembapkan Kulit
-
🌷Mengecilkan Pori dan Liang
-
🌷Menaikkan Seri Wajah
-
COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
1 0 1 hour ago
@bougasbeauty_nadiah Profile picture

@bougasbeauty_nadiah

.
BERAPA KALI KEKERAPAN UNTUK MENGGUNAKAN SCRUB?

Scrub sangat bagus untuk diamalkan satu hingga 2 kali sahaja seminggu. Jika berlebihan ia akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan rosak. Jadi elakkan menggunakan scrub secara berlebihan.
Scrub lah sekurang-kurangnya sekali seminggu untuk MENGURANGKAN MASALAH PORI TERSUMBAT. Katakan dalam seminggu tu berapa kali pakai makeup, makeup yang tak ditanggal bersih itu lah yang menyumbatkan pori-pori. Jadi ada baiknya menggunakan scrub.

By the way, apa jenama scrub pilihan korang?

Nadiah tentulah BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB. 💓

.
BERAPA KALI KEKERAPAN UNTUK MENGGUNAKAN SCRUB?

Scrub sangat bagus untuk diamalkan satu hingga 2 kali sahaja seminggu. Jika berlebihan ia akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan rosak. Jadi elakkan menggunakan scrub secara berlebihan. 
Scrub lah sekurang-kurangnya sekali seminggu untuk MENGURANGKAN MASALAH PORI TERSUMBAT. Katakan dalam seminggu tu berapa kali pakai makeup, makeup yang tak ditanggal bersih itu lah yang menyumbatkan pori-pori. Jadi ada baiknya menggunakan scrub.

By the way, apa jenama scrub pilihan korang?

Nadiah tentulah BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB. 💓
3 1 1 hour ago
@bougasbeauty.husniaaa Profile picture

@bougasbeauty.husniaaa

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
0 0 1 hour ago
@bougasbeauty.husniaaa Profile picture

@bougasbeauty.husniaaa

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan 📍Seluruh Laluan LRT
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0176332705
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
1 0 1 hour ago

Top #bougasbeautyfacescrub posts

@bougasbeauty_muarmelaka Profile picture

@bougasbeauty_muarmelaka

Bangsar South

The correct massage for your face. It can be implemented using #advancedserum and #facescrub from bougas beauty 😘
-
Lets feel the magic from bougas beauty products 🌸
-
🎀 Advanced Serum RM75
🎀 Face Scrub RM49
-
Place your order now❗️
📲 0149477640
📲 0149477640
📲 0149477640

The correct massage for your face. It can be implemented using #advancedserum and #facescrub from bougas beauty 😘
-
Lets feel the magic from bougas beauty products 🌸
-
🎀 Advanced Serum RM75
🎀 Face Scrub RM49
- 
Place your order now❗️
📲 0149477640
📲 0149477640
📲 0149477640
177 3 12 June, 2019
@bougasbeauty.ziela Profile picture

@bougasbeauty.ziela

READY STOCK FOR THIS PERFECT COMBO 🥰
.
💟Bougas Advanced Serum RM75
💟Bougas Face Scrub RM49
💜💜Combo Cantik RM 124 Onlyyy🌸
.
Setiap Pembelian akan dpt
🎁FREE GIFT SPECIAL
🌸Free Loyalty card
🚘Free COD ALL KL CHERAS AMPANG
🧚‍♀️FREE CONSULTATION
.
Order?? Tekan LINK BIRU dekat Profile Ziela ✨

READY STOCK FOR THIS PERFECT COMBO 🥰
.
💟Bougas Advanced Serum RM75
💟Bougas Face Scrub RM49
💜💜Combo Cantik RM 124 Onlyyy🌸
.
Setiap Pembelian akan dpt
🎁FREE GIFT SPECIAL
🌸Free Loyalty card
🚘Free COD ALL KL CHERAS AMPANG
🧚‍♀️FREE CONSULTATION
.
Order?? Tekan LINK BIRU dekat Profile Ziela ✨
171 38 11 April, 2019
@bougasbeauty.emma Profile picture

@bougasbeauty.emma

Izdihaar Studio

Assalamualaikum hari minggu ni korang buat apa je 🤗
.
Jom tengok apa abang handsome ni nak cakap apa ye?🤔
.
Dalam banyak banyak serum ,serum apa yang membahagiakan? Boleh try pickup line ni dekat partner korang😊
.
Btw lelaki pun kena start jaga kulit muka,nak di ikutkan lelaki lebih kasar & berminyak tau . Kalau dibiarkan kulit korang akan nampak kusam dan berjerawat,taknak kan? Bolek klik link dkt bio atau DM /whatsapp & consult untuk bantu korang okay 🤗
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama

Assalamualaikum hari minggu ni korang buat apa je 🤗
.
Jom tengok apa abang handsome ni nak cakap apa ye?🤔
.
Dalam banyak banyak serum ,serum apa yang membahagiakan? Boleh try pickup line ni dekat partner korang😊
.
Btw lelaki pun kena start jaga kulit muka,nak di ikutkan lelaki lebih kasar & berminyak tau . Kalau dibiarkan kulit korang akan nampak kusam dan berjerawat,taknak kan? Bolek klik link dkt bio atau DM /whatsapp & consult untuk bantu korang okay 🤗
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser 
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama
312 1 7 September, 2019
@bougasbeauty.yana Profile picture

@bougasbeauty.yana

Semalam dapat peluang tengok meletop live tiket sponsor. So dapat pergi backstage semua!
.
Sis eksaited, first time jumpa artis! Amik selfie pon tangan getar-getar 🤣
.
Thank you bougas beauty for this opportunity! Tangan getar sampai sekarang dok balas whatsapp customer nak grab harga promo! 🔥
.
Korang dah grab belum harga promo #BOUGASTURNS2 ! Dapat potongan mencecah RM 12 tauu 🔥🔥

Semalam dapat peluang tengok meletop live tiket sponsor. So dapat pergi backstage semua!
.
Sis eksaited, first time jumpa artis! Amik selfie pon tangan getar-getar 🤣
.
Thank you bougas beauty for this opportunity! Tangan getar sampai sekarang dok balas whatsapp customer nak grab harga promo! 🔥
.
Korang dah grab belum harga promo #BOUGASTURNS2 ! Dapat potongan mencecah RM 12 tauu 🔥🔥
378 12 24 July, 2019
@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

Taman Bakawali

too old to take a selfie 🤣 rasa pelik dah hihi.
.
Good Morning gais. pagi pagi kene tengok perkara indah. sooo Mun tepek satu selfie ni ya 😆😆
.

too old to take a selfie 🤣 rasa pelik dah hihi.
.
Good Morning gais. pagi pagi kene tengok perkara indah. sooo Mun tepek satu selfie ni ya 😆😆
.
122 3 29 August, 2019
@bougasbeautykl.lynda Profile picture

@bougasbeautykl.lynda

Kuala Lumpur

"Kastemer kakak tanya "Kak ! Kak! Kak! kata Advanced Serum ni untuk kulit jerawat jerr. Tapi nape kulit muka saya makin cerah ni??? Dah tak nampak kusam. Why kak why????"
-
Haaa sudah! Sampai merayu rayu nak kulit kusam dah nape ni??? Nebes lak Akak
-
Betul lah tuhh, Advanced Serum memang untuk kulit jerawat jerr, tapi yang ada parut jerawat dan kulit tak bermaya pun boleh.
-
Korang taw tak, bunga Sakura boleh merawatkan kulit korang yang kusam tu jadi cerah?? Cerah taw bukan putih.
-
Haaa itu lah sebabnya kulit korang makin cerah. Kalau korang pegang pipi korang, konpem rasa lembut jerr.
-
-
Tak suke ke???? Alau tak suka jangan beli! Pegi jejauh sana. Alau nak kulit awet muda mudi cam artis kpop, cecepat order dengan akak. Picit link kat bio.
.
📲0165981509
📲0165981509
📲0165981509

"Kastemer kakak tanya "Kak ! Kak! Kak! kata Advanced Serum ni untuk kulit jerawat jerr. Tapi nape kulit muka saya makin cerah ni??? Dah tak nampak kusam. Why kak why????"
-
Haaa sudah! Sampai merayu rayu nak kulit kusam dah nape ni??? Nebes lak Akak
-
Betul lah tuhh, Advanced Serum memang untuk kulit jerawat jerr, tapi yang ada parut jerawat dan kulit tak bermaya pun boleh.
-
Korang taw tak, bunga Sakura boleh merawatkan kulit korang yang kusam tu jadi cerah?? Cerah taw bukan putih.
-
Haaa itu lah sebabnya kulit korang makin cerah. Kalau korang pegang pipi korang, konpem rasa lembut jerr.
-
-
Tak suke ke???? Alau tak suka jangan beli! Pegi jejauh sana. Alau nak kulit awet muda mudi cam artis kpop, cecepat order dengan akak. Picit link kat bio.
.
📲0165981509
📲0165981509
📲0165981509
265 3 21 May, 2019