#bougasbeautyfacescrub Instagram Photos & Videos

bougasbeautyfacescrub - 58.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyfacescrub and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
6.1
Average comment
0.4
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

🤩 KULIT LEMBUT 🤩
.

Scrub ni nampak macam tak penting sebab once/ twice a week je kita buat. TAPIIIIIII kalau nak parut jerawat tu lagi cepat hilang. Tak pun nak hilangkan burn dengan cepat. Wajib jadikan scrub as routine! .
Kalau jenis kulit kering jangan risau sebab scrub ni pun banyak jenis di. Kena pandai pilih okay !😊 .
Macam #bougasbeautyfacescrub ni memang suit to all skin type. Dia ada special ingredient yang boleh bagi kulit lembap. So jangan risau okay 😘
.

#mskinstoryteam #bougasbeauty #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyperak #bougasbeautylenggong

🤩 KULIT LEMBUT 🤩
.

Scrub ni nampak macam tak penting sebab once/ twice a week je kita buat. TAPIIIIIII kalau nak parut jerawat tu lagi cepat hilang. Tak pun nak hilangkan burn dengan cepat. Wajib jadikan scrub as routine! . 
Kalau jenis kulit kering jangan risau sebab scrub ni pun banyak jenis di. Kena pandai pilih okay !😊 .
Macam #bougasbeautyfacescrub ni memang suit to all skin type. Dia ada special ingredient yang boleh bagi kulit lembap. So jangan risau okay 😘
.

#mskinstoryteam #bougasbeauty #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyperak #bougasbeautylenggong
0 0 1 minute ago

Kadang kadang kita hanya fikir make up yang mahal mampu tutup segala breakout dekat muka .

Tapi kita tak sedar , kadang kadang make up yang mahal pun tak mampu nak tutup jerawat or bumpy bumpy dekat muka kita tau 👆🏻 .

Kadang kadang kita takut jugak nak keluar kan duit untuk skincare tapi kita mampu keluarkan beratus beratus ringgit untuk make up 🤷🏻‍♀️ Why ? .

Pendapat lina , biar laaa kita keluar beratus ratus ringgit untuk skincare tau . Sebab apa ? Sebab bila kita dah sihat kan muka kita , pakai make up light light pun dah takde masalah . .

Bukan apa , kalau boleh jimat kita jimat hihihi . Kalau kulit kita pun tak sihat , pengunaan makeup pun banyak . Rugii tau kat situ 🤭 .

so kalau korang ada rezeki lebih jangan lupaaa tauuu melabur sikit dekat skincare inshaAllah , kulit sihat make up pun jimat hihihi .

#bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautytamanmedan #bougasbeautydatoharon #bougasbeautybandarsunway #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyputraheight #bougasbeautyusj #bougasbeautydamansara #bougasbeautypuchong #bougasbeautypuchongjaya #bougasbeautyioimall #bougasbeautypuchongprima #bougasbeautypuchongperdana #bougasbeautybandarkinrara #bougasbeautybukitpuchong #bougasbeautyputraperdana #bougasbeautysripetaling #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautymmu #bougasbeautypuncakjalil #bougasbeautypuncakkinrara

Kadang kadang kita hanya fikir make up yang mahal mampu tutup segala breakout dekat muka .

Tapi kita tak sedar , kadang kadang make up yang mahal pun tak mampu nak tutup jerawat or bumpy bumpy dekat muka kita tau 👆🏻 .

Kadang kadang kita takut jugak nak keluar kan duit untuk skincare tapi kita mampu keluarkan beratus beratus ringgit untuk make up 🤷🏻‍♀️ Why ? .

Pendapat lina , biar laaa kita keluar beratus ratus ringgit untuk skincare tau . Sebab apa ? Sebab bila kita dah sihat kan muka kita , pakai make up light light pun dah takde masalah . .

Bukan apa , kalau boleh jimat kita jimat hihihi . Kalau kulit kita pun tak sihat , pengunaan makeup pun banyak . Rugii tau kat situ 🤭 .

so kalau korang ada rezeki lebih jangan lupaaa tauuu melabur sikit dekat skincare inshaAllah , kulit sihat make up pun jimat hihihi .

#bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautytamanmedan #bougasbeautydatoharon #bougasbeautybandarsunway #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyputraheight #bougasbeautyusj #bougasbeautydamansara #bougasbeautypuchong #bougasbeautypuchongjaya #bougasbeautyioimall #bougasbeautypuchongprima #bougasbeautypuchongperdana #bougasbeautybandarkinrara #bougasbeautybukitpuchong #bougasbeautyputraperdana #bougasbeautysripetaling #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautymmu #bougasbeautypuncakjalil #bougasbeautypuncakkinrara
0 0 4 minutes ago

SERUM VIRAL NO 1 .
Advanced Serum ini adalah serum viral No 1 di Malaysia. Serum ini berasakan 4 Estrak tumbuhan.
.
Kelebihan serum viral ini
*Mengurangkan parut
*Melembabkan kulit
*Merawat jerawat
*Merawat kulit kusam
*Mengawal lebihan minyak
.
Jangan terlambat untuk cuba produk dari Bougas Beauty ini. Selain dari serum, ada juga #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub, Inshaallah korang takkan menyesal. Jaga lah kulit muka korang luar dan dalam.
.
READY STOCK

ADVANCED SERUM - RM75 (20ml)
FACE SCRUB - RM49 (100g)
FACIAL CLEANSER - RM69 (150ml)
.
Boleh DM or wassap 📲0162030867. Tekan je link kat bio tu.
🚗 Cod & 📮Postage setiap hari
.
#TEAMFIERA #BBSSUPERSTAR #bougasbeauty #bougaslovers

SERUM VIRAL NO 1 .
Advanced Serum ini adalah serum viral No 1 di Malaysia. Serum ini berasakan 4 Estrak tumbuhan.
.
Kelebihan serum viral ini
*Mengurangkan parut
*Melembabkan kulit
*Merawat jerawat
*Merawat kulit kusam
*Mengawal lebihan minyak
.
Jangan terlambat untuk cuba produk dari Bougas Beauty ini. Selain dari serum, ada juga #BougasFacialCleanser dan #BougasFaceScrub, Inshaallah korang takkan menyesal. Jaga lah kulit muka korang luar dan dalam.
.
READY STOCK

ADVANCED SERUM - RM75 (20ml)
FACE SCRUB - RM49 (100g)
FACIAL CLEANSER - RM69 (150ml)
.
Boleh DM or wassap 📲0162030867. Tekan je link kat bio tu.
🚗 Cod & 📮Postage setiap hari
.
#TEAMFIERA #BBSSUPERSTAR #bougasbeauty #bougaslovers
0 1 7 minutes ago

WOW MUKA DAH JADI MACAM BABYFACE !!!
-
Begitu wow hasil apabila memakai Bougas Facescrub . Korang tak cuba ?
-
Whatsapp Intan sekarang 👉 (010-446 5186 ) atau klik di bio Intan 🤗 @bougasbeauty.intn
-
#bougasbeautyserum
#bbslover
#bougasbeauty
#bougasserum
#advancedserum #bougaslover #bougasbeautypahang
#bougasbeautybentong
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyuitmshahalam
#bougasbeautyuitmjengka
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser

WOW MUKA DAH JADI MACAM BABYFACE !!!
-
Begitu wow hasil apabila memakai Bougas Facescrub . Korang tak cuba ?
-
Whatsapp Intan sekarang 👉 (010-446 5186 ) atau klik di bio Intan 🤗 @bougasbeauty.intn
-
#bougasbeautyserum 
#bbslover 
#bougasbeauty
 #bougasserum
 #advancedserum #bougaslover #bougasbeautypahang 
#bougasbeautybentong
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyuitmshahalam
#bougasbeautyuitmjengka
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
0 0 10 minutes ago

3 benda ni lah yang paling best sekali tengok lepas seharian keluar rumah. Feeling lepas cuci & scrub muka, fuh seronok! Terus rasa ringan je muka, tambah pula lepas tu apply #advancedserum. Aura dia lain macam 😍
-
Double tap kalau korang pun rasa macam ni juga

#bougasbeauty

3 benda ni lah yang paling best sekali tengok lepas seharian keluar rumah. Feeling lepas cuci & scrub muka, fuh seronok! Terus rasa ringan je muka, tambah pula lepas tu apply #advancedserum. Aura dia lain macam 😍
-
Double tap kalau korang pun rasa macam ni juga

#bougasbeauty
0 1 11 minutes ago

⁣⁣ 𝐑𝐄𝐒𝐓𝐎𝐂𝐊 𝐀𝐆𝐀𝐈𝐍!
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣Okay siapa yg nak dapatkan Bougas Serum + Face scrub + Cleanser, cepat2 wasap yana -click link dekat bio, sebelum habis licin lagi! Sebab ramai dah sayang Bougas!!😍 That’s why Bougas stock mmg mcm pisang goreng🍌🍌🍌
⁣⁣
⁣Kalau korang nak dapatkan Bougas Serum + Face scrub + Cleanser, boleh Click je Whatsapp link dekat bio ⁣⁣ @bougasbeauty_n9 now!!! 🛒🛍⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣(COD 🚘 SETIAP HARI )
(PROMO POSTAGE 🚚 J&T EXPRESS )
WHATSAPP ME NOW .
📲 +60133400974 .
📲 +60133400974 .
📲 +60133400974 .

FREE GIFT'S 🎁 .
FREE ROYALTY CARD 💳 .
FREE SPECIAL GIFT 💄🎁 .
FREE CONSULTENT 🧚🏻‍♀️.
-
🌸" PROMO POSTAGE 🚚 IF YG NAK JOIN POSTAGE"
-
🏘COD AREA COVER 🚘 .
📍SEREMBAN2 .
📍AEON SEREMBAN2 .
📍SEREMBAN .
📍SEREMBAN GETAWAY .
📍BUKIT CHEDANG .
📍RASAH .
📍HTJS .
📍SIKAMAT .
📍CENTER POINT .
📍AMPANGAN .
📍PARIO .
📍SENAWANG .
📍SEREMBAN JAYA .
📍REMBAU .
📍UITM REMBAU .
📍TAMPIN .
📍PULAU SEBANG .
📍MYDIN PULAU SEBANG .
. ⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣

⁣⁣ 𝐑𝐄𝐒𝐓𝐎𝐂𝐊 𝐀𝐆𝐀𝐈𝐍!
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣Okay siapa yg nak dapatkan Bougas Serum + Face scrub + Cleanser, cepat2 wasap yana -click link dekat bio, sebelum habis licin lagi! Sebab  ramai dah sayang Bougas!!😍 That’s why Bougas stock mmg mcm pisang goreng🍌🍌🍌
⁣⁣
⁣Kalau korang nak dapatkan Bougas Serum + Face scrub + Cleanser, boleh Click je Whatsapp link dekat bio ⁣⁣ @bougasbeauty_n9 now!!! 🛒🛍⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣(COD 🚘 SETIAP HARI )
(PROMO POSTAGE 🚚 J&T EXPRESS ) 
WHATSAPP ME NOW .
📲 +60133400974 .
📲 +60133400974 .
📲 +60133400974 .

FREE GIFT'S 🎁 .
FREE ROYALTY CARD 💳 .
FREE SPECIAL GIFT 💄🎁 .
FREE CONSULTENT 🧚🏻‍♀️.
-
🌸" PROMO POSTAGE 🚚 IF YG NAK JOIN POSTAGE"
-
🏘COD AREA COVER 🚘 .
📍SEREMBAN2 .
📍AEON SEREMBAN2 .
📍SEREMBAN .
📍SEREMBAN GETAWAY .
📍BUKIT CHEDANG .
📍RASAH .
📍HTJS .
📍SIKAMAT .
📍CENTER POINT .
📍AMPANGAN .
📍PARIO .
📍SENAWANG .
📍SEREMBAN JAYA .
📍REMBAU .
📍UITM REMBAU .
📍TAMPIN .
📍PULAU SEBANG .
📍MYDIN PULAU SEBANG .
. ⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
0 3 19 minutes ago

COMBO for TWO ✨✨✨
.
.
HAVE A GREAT DAY!!!
Mood harini lain macam rasa, rupa-rupanya ada dua baby #bougasbeauty. SCRUB muka penting at least twice per week untuk remove dead skin tak cukup hanya guna Cleanser ja🚨SERUM pulak boleh apply dua kali sehari pagi dan malam kalau nak jimat tau🤪
.
.
Nak cantik kena lar pilih skincare yang sesuai dengan your skin type!
.
.
Jom grab set COMBO from #bougasbeauty dari Aina sebab All READY STOCK❤️❤️❤️
.
.
Nak order, click kat bio Aina ja📲📲📲
.
.
#bougasbeauty #bougascleanser #cleanser #skincare #skincareviral #kedah #cantikhanyatigatitis #serumcepatmeresap
#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyserumsungaipetani #bougasbeautyserumkedah #facescrub
#bougasbeautyfacescrubsungaipetani
#bougasbeautyfacescrubkedah
#bougasbeautysungaipetani
#bougasbeautykedah #sayajual #prelovedmalaysia #cantik
#serumviral #serumwaterbasedno1 #serumcantik #viral #sungaipetani

COMBO for TWO ✨✨✨
.
.
HAVE A GREAT DAY!!!
Mood harini lain macam rasa, rupa-rupanya ada dua baby #bougasbeauty. SCRUB muka penting at least twice per week untuk remove dead skin tak cukup hanya guna Cleanser ja🚨SERUM pulak boleh apply dua kali sehari pagi dan malam kalau nak jimat tau🤪
.
.
Nak cantik kena lar pilih skincare yang sesuai dengan your skin type!
.
.
Jom grab set COMBO from #bougasbeauty dari Aina sebab All READY STOCK❤️❤️❤️
.
.
Nak order, click kat bio Aina ja📲📲📲
.
.
#bougasbeauty #bougascleanser #cleanser #skincare #skincareviral #kedah #cantikhanyatigatitis #serumcepatmeresap
#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyserumsungaipetani #bougasbeautyserumkedah #facescrub
#bougasbeautyfacescrubsungaipetani
#bougasbeautyfacescrubkedah
#bougasbeautysungaipetani
#bougasbeautykedah #sayajual #prelovedmalaysia #cantik 
#serumviral #serumwaterbasedno1 #serumcantik #viral #sungaipetani
0 0 20 minutes ago

KENAPA ZIE SUKA SANGAT BOUGAS BEAUTY NI?
-
Awak beli product Bougas Beauty ni bukan je
-
1) dapat skin yg sihat
2) confidence utk keluar rumah tanpa make up
-
But awak juga dapat merchandise Bougas Beauty yg super best and high quality. 😎Bukan beshe beshe. Mcm atas tu, lanyard yg awak boleh pakai bila pergi office atau kelas.
-
Selain dari seller (seperti I 😜) yg bg free gift best, HQ juga bg awak free merchandise yg awak boleh claim.
-
Haaa best ke best. Local product mana lg yg appreciate customer mcm ni? Of couse lah Bougas Beauty je 😘

KENAPA ZIE SUKA SANGAT BOUGAS BEAUTY NI?
-
Awak beli product Bougas Beauty ni bukan je
-
1) dapat skin yg sihat 
2) confidence utk keluar rumah tanpa make up
-
But awak juga dapat merchandise Bougas Beauty yg super best and high quality. 😎Bukan beshe beshe. Mcm atas tu, lanyard yg awak boleh pakai bila pergi office atau kelas.
-
Selain dari seller (seperti I 😜) yg bg free gift best, HQ juga bg awak free merchandise yg awak boleh claim.
-
Haaa best ke best. Local product mana lg yg appreciate customer mcm ni? Of couse lah Bougas Beauty je 😘
0 2 35 minutes ago

Cantiknya skin sis ni, licin mcm kulit telur 😍😍
Nak kulit cantik, korang kena rajin tau. Kena rajin untuk jaga, takleh malas-malas okay? #AdvancedSerum wajib apply pagi & malam, baru lah dpt kulit idaman korang 😘

Cantiknya skin sis ni, licin mcm kulit telur 😍😍
Nak kulit cantik, korang kena rajin tau. Kena rajin untuk jaga, takleh malas-malas okay? #AdvancedSerum wajib apply pagi & malam, baru lah dpt kulit idaman korang 😘
0 1 39 minutes ago

Dah xtau nak pakai serum apa untuk hilangkan parut jerawat?? Jgn risau, #advancedserum BOUGASBEAUTY kan ada. Sekali pakai konfem puas hati tau.
Cod kelantan
Free gift special
www.wasap.my/60139222563

#bougaspasirtumbuh
#bougasfacialcleanser #bougaskotabharu #bougasbeautymelor #BOUGASBEAUTY #bougasbeautykotabharu #bougasbeautypasirmas #bougasbeautykelantan #bougasbeautyserum #bougasbeautypasirtumboh #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyrantaupanjang

Dah xtau nak pakai serum apa untuk hilangkan parut jerawat?? Jgn risau,  #advancedserum BOUGASBEAUTY kan ada.  Sekali pakai konfem puas hati tau. 
Cod kelantan 
Free gift special
www.wasap.my/60139222563

#bougaspasirtumbuh
#bougasfacialcleanser #bougaskotabharu #bougasbeautymelor #BOUGASBEAUTY #bougasbeautykotabharu #bougasbeautypasirmas #bougasbeautykelantan #bougasbeautyserum #bougasbeautypasirtumboh #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyrantaupanjang
2 0 45 minutes ago

FARA AUTHORISED AGENT #bougasbeauty 💯

Alhamdulillah untuk rezeki yang tak terhingga, syukur 😍

Korang jangan ragu ragu lagi untuk purchase dengan fara tau 😘

Price of items Bougas Beauty :- #bougasfacialcleanser : RM69
#bougasfacescrub : RM49
#advancedserumbougas : RM75
One set of bougas beauty : RM193

Korang boleh dptkannya dengan Fara, dan daripada #teamfaramasyukkk 😉

FARA BUAT COD AREA KUANTAN AND POSTAGE SELURUH MALAYSIA EVERYDAY 💯✅ Haa kalau nak dapatkannya, PM FARA SEKARANG
http://www.wasap.my/60109240170

FAST AND SAFE COD AREA KUANTAN 🚗

FREE COD AREA SG ISAP, BUKIT RANGIN AND PERMATANG BADAK 🚗

POSTAGE ALSO AVAILABLE ✅
POSTAGE AND COD EVERYDAY ✅

#bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougasbeautykuantan #bougasbeautykuantancod
#bougasbeautytestimoni
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacecleanser
#bougasbeautyfacescrub #aensquad #bougasaensquad #kolejkomunitigambang #uiagambang #iiumgambang #cfsgambang #cfsiiumgambang #kolejmatrikulasigambang #kolejmatrikulasigambangpahang #teamfaramasyukkk

FARA AUTHORISED AGENT #bougasbeauty 💯

Alhamdulillah untuk rezeki yang tak terhingga, syukur 😍

Korang jangan ragu ragu lagi untuk purchase dengan fara tau 😘

Price of items Bougas Beauty :- #bougasfacialcleanser : RM69
#bougasfacescrub : RM49
#advancedserumbougas : RM75
One set of bougas beauty : RM193

Korang boleh dptkannya dengan Fara, dan daripada #teamfaramasyukkk 😉

FARA BUAT COD AREA KUANTAN AND POSTAGE SELURUH MALAYSIA EVERYDAY 💯✅ Haa kalau nak dapatkannya, PM FARA SEKARANG 
http://www.wasap.my/60109240170

FAST AND SAFE COD AREA KUANTAN 🚗

FREE COD AREA SG ISAP, BUKIT RANGIN AND PERMATANG BADAK 🚗

POSTAGE ALSO AVAILABLE ✅
POSTAGE AND COD EVERYDAY ✅

#bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougasbeautykuantan #bougasbeautykuantancod 
#bougasbeautytestimoni
#bougasbeautyfeedback
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacecleanser
#bougasbeautyfacescrub #aensquad #bougasaensquad #kolejkomunitigambang #uiagambang #iiumgambang #cfsgambang #cfsiiumgambang #kolejmatrikulasigambang #kolejmatrikulasigambangpahang #teamfaramasyukkk
4 0 55 minutes ago

Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama - lama. Dapatkan #BougasFaceScrub dan #AdvancedSerum sekarang 😍 .

For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️😍 .

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal

Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama - lama. Dapatkan #BougasFaceScrub dan #AdvancedSerum sekarang 😍 .

For more info, please whatsapp Lin 0197193611 or click link at bio 📲⬆️😍 .

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal
3 0 1 hour ago

Rahsia kulit glowing & licin dari Mek Dinda. Patut lah cing cing je kulit MD ni tau, kalau korang tgk depan-depan kan. Confirm geram betul tengok skin dia, sbb licin bak telur! 😍
-
Jom lah tengok step menggunakan Bougas Beauty dari @adindazhara , lepas ni boleh lah ikut step ni okay 😍
.
. 📲WhatsApp Zati 018-7748946 NOW for FREE CONSULTATION
.
.
JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻

Rahsia kulit glowing & licin dari Mek Dinda. Patut lah cing cing je kulit MD ni tau, kalau korang tgk depan-depan kan. Confirm geram betul tengok skin dia, sbb licin bak telur! 😍
-
Jom lah tengok step menggunakan Bougas Beauty dari @adindazhara , lepas ni boleh lah ikut step ni okay 😍
.
. 📲WhatsApp Zati 018-7748946 NOW for FREE CONSULTATION
.
.
JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻
0 1 1 hour ago

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
.
DM ME @ WHATSAPP FOR PRICE🎈 , TAK MRH PUN TANYA HARGA😘
.
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig :
@pilginsengtambahberatbadan
@makeupviral89
@balqisbeautycentre .
.
Siapa yang dah guna #BougasFacialCleanser confirm taknak guna yang lain dah. Lepas bersihkan muka, korang boleh rasa yang kulit tak rasa tegang. Rasa fresh & soft je✨ Setuju tak Bougas Lovers semua?
-
✨ *CARA PENGGUNAAN BOUGAS FACIAL CLEANSER* ✨

1. Basahkan muka dengan sedikit air.
2. Letakkan Bougas Facial Cleanser di atas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai.
3. Ratakan dan gosokkan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka.
4. Cuci muka dengan air dan keringkan muka dengan tuala muka yang bersih. *Cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser 2 kali sehari ; pagi dan malam untuk mendapatkan kulit yang bersih dan lembut.*
.
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyserum #bougasserummurah #bougasbeautyserummurah #serumbougas #serumbougasbeauty #serumbougasbeautymurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #facialcleanserbougas #bougasbeautyfacialcleansermurah #cleanserbougas #bougascleanser #cleanserbougasbeauty #bougascleansermurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser #facialcleanserbougas #facialcleanserbougasbeauty #bougasbeautyfacialcleansermurah #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacescrubmurah #facescrubmurah #facescrubbougasbeauty #facescrubbougasbeautymurah #facescrubbougas #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautyscrubmurah

BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER 
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
. 
DM ME @ WHATSAPP FOR PRICE🎈 , TAK MRH PUN TANYA HARGA😘
.
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig : 
@pilginsengtambahberatbadan 
@makeupviral89 
@balqisbeautycentre .
.
Siapa yang dah guna #BougasFacialCleanser confirm taknak guna yang lain dah. Lepas bersihkan muka, korang boleh rasa yang kulit tak rasa tegang. Rasa fresh & soft je✨ Setuju tak Bougas Lovers semua?
-
✨ *CARA PENGGUNAAN BOUGAS FACIAL CLEANSER* ✨

1. Basahkan muka dengan sedikit air.
2. Letakkan Bougas Facial Cleanser di atas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai. 
3. Ratakan dan gosokkan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka.
4. Cuci muka dengan air dan keringkan muka dengan tuala muka yang bersih. *Cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser 2 kali sehari ; pagi dan malam untuk mendapatkan kulit yang bersih dan lembut.*
.
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserummurah #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyserum #bougasserummurah  #bougasbeautyserummurah #serumbougas #serumbougasbeauty #serumbougasbeautymurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah #facialcleanserbougas  #bougasbeautyfacialcleansermurah  #cleanserbougas #bougascleanser  #cleanserbougasbeauty #bougascleansermurah #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser  #facialcleanserbougas #facialcleanserbougasbeauty  #bougasbeautyfacialcleansermurah  #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleansermurah  #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacescrubmurah #facescrubmurah #facescrubbougasbeauty #facescrubbougasbeautymurah #facescrubbougas #bougasfacescrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautyscrubmurah
3 0 1 hour ago

Hi guys. Jangan lepaskan peluang untuk grab bougas beauty produk from yaya minggu nie 😘 sebab yaya buat promosi untuk Chinese New Year 🥰 so for order boleh dm or click link ws di bio okay ❤
.
Follow @bougasbeautyyaya_
.
CEPAT GRAB SATU SEKARANG
.
❤️ SERUM RM75 (1-2 BULAN)
❤️ SCRUB RM49 (4-5 BULAN)
❤️ CLEANSER RM69 (3-4 BULAN)
.
Clik link di bio untuk orderr ❤
.
🔥 COD DAN POSTAGE SETIAP HARI
🔥 COD NEGERI SEMBILAN, SELANGOR PENANG, KEDAH, PERAK
🔥 SERVIS POS CEPAT DAPAT
.
🎁 ADA LOYALTY CARD (SETIAP PEMBELIAN
DPT STICKER, REDEEM DPT SPECIAL GIFT)
.
🛍 BNYK FREE GIFTS MENARIK (EYE MASK,
FACE MASK, MAKEUP BAG, MAKEUP MIRROR)
.
😇 SETIAP PEMBELIAN AKAN MENYUMBANG SEBANYAK RM0.50 UNTUK DISEDEKAHKAN KEPADA YANG MEMERLUKAN. BELI SAMBIL BERAMAL
.
📲 017-6221516
.
#bougaspenang #bougasbeautypenang #bougaskedah #bougassungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautyuitmpenang #bougaspulaupinang #codbougaspenang #bougasbeautyupsi #bbssuperstar #teamfiera #teamabby #teambbssuperstar #bougasbeauty #bougasnegerisembilan #bougassemenyih
#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmantin #bougasnegerissembilan #bougasseremban #bougaskajang #bougasnilai #bougaslabu #bougasbandarenstek #exfoliate #sideincome #bougaslover

Hi guys. Jangan lepaskan peluang untuk grab bougas beauty produk from yaya minggu nie 😘 sebab yaya buat promosi untuk Chinese New Year 🥰 so for order boleh dm or click link ws di bio okay ❤
.
Follow @bougasbeautyyaya_
.
CEPAT GRAB SATU SEKARANG
.
❤️ SERUM RM75 (1-2 BULAN)
❤️ SCRUB RM49 (4-5 BULAN)
❤️ CLEANSER RM69 (3-4 BULAN)
.
Clik link di bio untuk orderr ❤
.
🔥 COD DAN POSTAGE SETIAP HARI
🔥 COD NEGERI SEMBILAN, SELANGOR PENANG, KEDAH, PERAK
🔥 SERVIS POS CEPAT DAPAT
.
🎁 ADA LOYALTY CARD (SETIAP PEMBELIAN 
DPT STICKER, REDEEM DPT SPECIAL GIFT)
.
🛍 BNYK FREE GIFTS MENARIK (EYE MASK, 
FACE MASK, MAKEUP BAG, MAKEUP MIRROR)
.
😇 SETIAP PEMBELIAN AKAN MENYUMBANG SEBANYAK RM0.50 UNTUK DISEDEKAHKAN KEPADA YANG MEMERLUKAN. BELI SAMBIL BERAMAL
.
📲 017-6221516
.
#bougaspenang #bougasbeautypenang #bougaskedah #bougassungaipetani  #bougasbeautyutara #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautyuitmpenang #bougaspulaupinang #codbougaspenang #bougasbeautyupsi #bbssuperstar #teamfiera #teamabby #teambbssuperstar#bougasbeauty #bougasnegerisembilan #bougassemenyih
#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmantin #bougasnegerissembilan #bougasseremban #bougaskajang #bougasnilai #bougaslabu #bougasbandarenstek #exfoliate #sideincome #bougaslover
0 0 1 hour ago

SOALAN CEPUMAS RAKYAT MALAYSIA 😱😱😱
-
-
Yesss, produk Bougas Beauty mempunyai kelulusan. Jadi korang tak perlu risau untuk menggunakan produk Bougas Beauty. Dijamin selamat kerana menggunakan ekstrak tumbuh-tumbuhan tauuu 🌸
-
-
✅ KKM NOT.
✅ HALAL BY JAKIM.
✅ SIRIM.
✅ MOH BRUNEI.
✅ SUPER HEALTH BRAND.
-
-
Jadiiii, kenapa korang perlu ragu ragu dengan produk Bougas Beauty sedangkan produk ini selamat digunakan untuk semua 😍 So, tunggu apa lagi dah 2020 ni kita mesti lah gunakan skincare routine yang bagus dan selamat 💯
-
-
-
Klik link di bio untuk order 📲📲📲
-
-
#bougasbeauty #bougascleanser #cleanser #skincare #skincareviral #kedah #cantikhanyatigatitis #serumcepatmeresap
#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyserumsungaipetani #bougasbeautyserumkedah #facescrub
#bougasbeautyfacescrubsungaipetani
#bougasbeautyfacescrubkedah
#bougasbeautysungaipetani
#bougasbeautykedah #sayajual #prelovedmalaysia #cantik
#serumviral #serumwaterbasedno1 #serumcantik #viral #sungaipetani #teambillionairewani

SOALAN CEPUMAS RAKYAT MALAYSIA 😱😱😱
-
-
Yesss,  produk Bougas Beauty mempunyai kelulusan. Jadi korang tak perlu risau untuk menggunakan produk Bougas Beauty. Dijamin selamat kerana menggunakan ekstrak tumbuh-tumbuhan tauuu 🌸
-
-
✅ KKM NOT.
✅ HALAL BY JAKIM.
✅ SIRIM.
✅ MOH BRUNEI.
✅ SUPER HEALTH BRAND.
-
-
Jadiiii, kenapa korang perlu ragu ragu dengan produk Bougas Beauty sedangkan produk ini selamat digunakan untuk semua 😍 So, tunggu apa lagi dah 2020 ni kita mesti lah gunakan skincare routine yang bagus dan selamat 💯
-
-
-
Klik link di bio untuk order 📲📲📲
-
-
#bougasbeauty #bougascleanser #cleanser #skincare #skincareviral #kedah #cantikhanyatigatitis #serumcepatmeresap
#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyserumsungaipetani #bougasbeautyserumkedah #facescrub
#bougasbeautyfacescrubsungaipetani
#bougasbeautyfacescrubkedah
#bougasbeautysungaipetani
#bougasbeautykedah #sayajual #prelovedmalaysia #cantik 
#serumviral #serumwaterbasedno1 #serumcantik #viral #sungaipetani #teambillionairewani
1 0 1 hour ago
“How old you are is your business. How old you look is my business.”
.
#bougasbeauty #serum #skincare #exfoliate #biral #flawless #good #goodvibes #scrub #bougasbeautyscrub #bougasbeautyfacescrub #bbslegacyteam #bbslegacy
13 0 2 hours ago

Get a kiss from your Bougas Facial Cleanser... Ni lah rahsia sebenar kulit korang makin lembut & cantik 🙈
-
Kalau korang nak tahu, Minyak kelapa dara & Minyak zaitun ada dalam #BougasFacialCleanser ni tau. Dua bahan ni lah yang akan membuatkan kulit korang lembutt je mcm kulit baby. Kalau dah pakai hari-hari, confirm korang pun boleh gilakan kulit muka sendiri hihi
-
So yg berminat boleh dm atau ws sis ye
#bougasbeauty

Get a kiss from your Bougas Facial Cleanser... Ni lah rahsia sebenar kulit korang makin lembut & cantik 🙈
-
Kalau korang nak tahu, Minyak kelapa dara & Minyak zaitun ada dalam #BougasFacialCleanser ni tau. Dua bahan ni lah yang akan membuatkan kulit korang lembutt je mcm kulit baby. Kalau dah pakai hari-hari, confirm korang pun boleh gilakan kulit muka sendiri hihi
-
So yg berminat boleh dm atau ws sis ye
#bougasbeauty
1 1 2 hours ago

STEP TO USE SET OF BOUGAS BEAUTY PRODUCT ❤️
.
.
Tapi uols boleh tambah lagi dengan apply moisturiser untuk lock #AdvancedSerum supaya kulit lebih lembut. Dan uols jangan lupa habiskan rutin skincare dengan sunscreen okay 😘
.
.
#bougasbeatyhq #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautysabah #bougasbeautymalaysia #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautyranau #bougasbeautypapar #agenbougasbeautysabah #ernibougas #bougasbeauty #mskinstoryteam #bougasstrike2020 #10xsuccessborneo

STEP TO USE SET OF BOUGAS BEAUTY PRODUCT ❤️
.
.
Tapi uols boleh tambah lagi dengan apply moisturiser untuk lock #AdvancedSerum supaya kulit lebih lembut. Dan uols jangan lupa habiskan rutin skincare dengan sunscreen okay 😘
.
.
#bougasbeatyhq #bougasbeautyfacecleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautysabah #bougasbeautymalaysia #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautyranau #bougasbeautypapar #agenbougasbeautysabah #ernibougas #bougasbeauty #mskinstoryteam #bougasstrike2020 #10xsuccessborneo
0 0 2 hours ago

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
.
.

Whatsapp 0104164916
Whatsapp 0104164916
Whatsapp 0104164916
.
#bougasbeauty #bougasserum #ainaaserum #bougaskuantan #bougasbeautypahang #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
.
.

Whatsapp 0104164916
Whatsapp 0104164916
Whatsapp 0104164916
.
#bougasbeauty #bougasserum #ainaaserum #bougaskuantan #bougasbeautypahang #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
2 0 2 hours ago

Blackhead/whitehead ni merimaskan betul tau. Tahu-tahu muncul je, selalunya banyak dekat hidung & pipi. Geram! Siapa rasa macam ni jugak? Jom belasah dia dengan #bougasfacescrub , sental sampai hilang
.
Korang takde scrub kat rumah? Elok lah cod sekarang, harini jugak Auni boleh hantarkan 🤗
.
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautypenang #bougasbeautypenangisland
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

Blackhead/whitehead ni merimaskan betul tau. Tahu-tahu muncul je, selalunya banyak dekat hidung & pipi. Geram! Siapa rasa macam ni jugak? Jom belasah dia dengan #bougasfacescrub , sental sampai hilang
.
Korang takde scrub kat rumah? Elok lah cod sekarang, harini jugak Auni boleh hantarkan 🤗
.
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautypenang #bougasbeautypenangisland 
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
0 0 2 hours ago

Good Morning 💜 Rutin setiap pagi yang wajib buat, kalau tk buat rasa mcm muka ni tk cukup vitamin. Haha siapa rasa mcm ni juga? Tak boleh kalau tk apply #AdvancedSerum sehari kan 😆

READYSTOCK
✅ ADVANCED SERUM RM75
✅ FACIAL CLEANSER RM69
✅ FACE SCRUB RM49

📍CENTRE POINT KOTAKINABALU
ORDER BOUGAS? FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu

#bougasbeauty #bougasbeautyhq #sfbougasbeauty #teambbsasy
#bougasbeautysandakan #bougaskk #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautytawau #bougassabah #bougasbeautysabah #bougasbeautybrunei #bougasbrunei #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougaslover #bougasbeautyadvancedserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #waterbased #bougasfeedback #bougasstrike2020 #10xsucces2020 #10xsuccessborneo

Good Morning 💜 Rutin setiap pagi yang wajib buat,  kalau tk buat rasa mcm muka ni tk cukup vitamin. Haha siapa rasa mcm ni juga? Tak boleh kalau tk apply #AdvancedSerum sehari kan 😆
•
READYSTOCK
✅ ADVANCED SERUM RM75
✅ FACIAL CLEANSER RM69
✅ FACE SCRUB RM49
•
📍CENTRE POINT KOTAKINABALU
ORDER BOUGAS? FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu
•
#bougasbeauty #bougasbeautyhq #sfbougasbeauty #teambbsasy
#bougasbeautysandakan #bougaskk #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautytawau #bougassabah #bougasbeautysabah #bougasbeautybrunei #bougasbrunei #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougaslover #bougasbeautyadvancedserum #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasfacialcleanser #waterbased #bougasfeedback #bougasstrike2020 #10xsucces2020 #10xsuccessborneo
7 0 2 hours ago

BEST LA SERUM NI, TAK MELEKIT!
-
Mesti ada yang takut-takut nak cuba serum ni, especially yang oily atau combination skin. Kan? Jangan risau sebab serum ni water based dan cepat meresap. Takkan tinggalkan rasa melekit atau muka berkilat/berminyak.😍
-
Korang kulit jenis apa? Nadiah kulit oily.
.
.
.
Nak order? Klik link whatsapp dibio Nadiah. Setiap pembelian akan dapat FREEGIFT. Beli FULLSET dapat EXTRA FREEGIFT. Yay! ❤️

BEST LA SERUM NI, TAK MELEKIT!
-
Mesti ada yang takut-takut nak cuba serum ni, especially yang oily atau combination skin. Kan? Jangan risau sebab serum ni water based dan cepat meresap. Takkan tinggalkan rasa melekit atau muka berkilat/berminyak.😍
-
Korang kulit jenis apa? Nadiah kulit oily.
.
.
.
Nak order? Klik link whatsapp dibio Nadiah. Setiap pembelian akan dapat FREEGIFT. Beli FULLSET dapat EXTRA FREEGIFT. Yay! ❤️
2 1 2 hours ago

[INGREDIENTS DALAM FACE SCRUB BOUGAS BEAUTY]

Nak tahu tak dalam face scrub bougas beauty mempunyai beberapa jenis extract dan salah satunya boleh melembapkan dan merawat kulit ✨
-
Boleh klik link bio untuk any pertanyaan tau!
-
#bougasbeauty #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyselangor
#bougasbeautykajang #bougasbeautybangi #bougasbeautyserdang

[INGREDIENTS DALAM FACE SCRUB BOUGAS BEAUTY]

Nak tahu tak dalam face scrub bougas beauty mempunyai beberapa jenis extract dan salah satunya boleh melembapkan dan merawat kulit ✨
-
Boleh klik link bio untuk any pertanyaan tau!
-
#bougasbeauty #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyselangor 
#bougasbeautykajang #bougasbeautybangi #bougasbeautyserdang
0 0 2 hours ago

Hi guys. Jangan lepaskan peluang untuk grab bougas beauty produk from yaya minggu nie 😘 sebab yaya buat promosi untuk Chinese New Year 🥰
.
Follow @bougasbeautyyaya_
.
CEPAT GRAB SATU SEKARANG
.
❤️ SERUM RM75 (1-2 BULAN)
❤️ SCRUB RM49 (4-5 BULAN)
❤️ CLEANSER RM69 (3-4 BULAN)
.
Clik link di bio untuk orderr ❤
.
🔥 COD DAN POSTAGE SETIAP HARI
🔥 COD NEGERI SEMBILAN, SELANGOR PENANG, KEDAH, PERAK
🔥 SERVIS POS CEPAT DAPAT
.
🎁 ADA LOYALTY CARD (SETIAP PEMBELIAN
DPT STICKER, REDEEM DPT SPECIAL GIFT)
.
🛍 BNYK FREE GIFTS MENARIK (EYE MASK,
FACE MASK, MAKEUP BAG, MAKEUP MIRROR)
.
😇 SETIAP PEMBELIAN AKAN MENYUMBANG SEBANYAK RM0.50 UNTUK DISEDEKAHKAN KEPADA YANG MEMERLUKAN. BELI SAMBIL BERAMAL
.
📲 017-6221516
.
#bougaspenang #bougasbeautypenang #bougaskedah #bougassungaipetani #bougasbeautyutara #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautyuitmpenang #bougaspulaupinang #codbougaspenang #bougasbeautyupsi #bbssuperstar #teamfiera #teamabby #teambbssuperstar #bougasbeauty #bougasnegerisembilan #bougassemenyih
#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmantin #bougasnegerissembilan #bougasseremban #bougaskajang #bougasnilai #bougaslabu #bougasbandarenstek #exfoliate #sideincome #bougaslover

Hi guys. Jangan lepaskan peluang untuk grab bougas beauty produk from yaya minggu nie 😘 sebab yaya buat promosi untuk Chinese New Year 🥰
.
Follow @bougasbeautyyaya_
.
CEPAT GRAB SATU SEKARANG
.
❤️ SERUM RM75 (1-2 BULAN)
❤️ SCRUB RM49 (4-5 BULAN)
❤️ CLEANSER RM69 (3-4 BULAN)
.
Clik link di bio untuk orderr ❤
.
🔥 COD DAN POSTAGE SETIAP HARI
🔥 COD NEGERI SEMBILAN, SELANGOR PENANG, KEDAH, PERAK
🔥 SERVIS POS CEPAT DAPAT
.
🎁 ADA LOYALTY CARD (SETIAP PEMBELIAN 
DPT STICKER, REDEEM DPT SPECIAL GIFT)
.
🛍 BNYK FREE GIFTS MENARIK (EYE MASK, 
FACE MASK, MAKEUP BAG, MAKEUP MIRROR)
.
😇 SETIAP PEMBELIAN AKAN MENYUMBANG SEBANYAK RM0.50 UNTUK DISEDEKAHKAN KEPADA YANG MEMERLUKAN. BELI SAMBIL BERAMAL
.
📲 017-6221516
.
#bougaspenang #bougasbeautypenang #bougaskedah #bougassungaipetani  #bougasbeautyutara #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautyuitmpenang #bougaspulaupinang #codbougaspenang #bougasbeautyupsi #bbssuperstar #teamfiera #teamabby #teambbssuperstar#bougasbeauty #bougasnegerisembilan #bougassemenyih
#bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmantin #bougasnegerissembilan #bougasseremban #bougaskajang #bougasnilai #bougaslabu #bougasbandarenstek #exfoliate #sideincome #bougaslover
2 0 3 hours ago

GAJI SELALU TAK CUKUP? TERPAKSA MEMINJAM? NAK CARI SIDE INCOME TAPI TAK TAHU MACAM MANA? 😭
.
Kalau join Mun, insyaAllah Mun akan bantu korang cari DUIT TEPI. apa yang korang akan dapat bila jadi agent Mun‼️
.
➡️ GROUP SUPPORT
➡️ MARKETING MATERIAL PADU
➡️ COACHING A TO Z
➡️ REWARD
➡️ LOYALTY CARD
➡️ FREE GIFT
➡️ TIPS & TRICK ONLINE BUSINESS
🎉 SPECIAL FREE EBOOK ONLINE BUSINESS KHAS MUN BUAT UNTUK TEAM 🔥🔥
.

So korang tunggu apa lagi? Click link di bio Mun sekarang. Jangan tunggu esok. Modal serendah RM300 sahaja ‼️

GAJI SELALU TAK CUKUP? TERPAKSA MEMINJAM? NAK CARI SIDE INCOME TAPI TAK TAHU MACAM MANA? 😭
.
Kalau join Mun, insyaAllah Mun akan bantu korang cari DUIT TEPI. apa yang korang akan dapat bila jadi agent Mun‼️
.
➡️ GROUP SUPPORT
➡️ MARKETING MATERIAL PADU
➡️ COACHING A TO Z
➡️ REWARD
➡️ LOYALTY CARD
➡️ FREE GIFT
➡️ TIPS & TRICK ONLINE BUSINESS
🎉 SPECIAL FREE EBOOK ONLINE BUSINESS KHAS MUN BUAT UNTUK TEAM 🔥🔥
.

So korang tunggu apa lagi? Click link di bio Mun sekarang. Jangan tunggu esok. Modal serendah RM300 sahaja ‼️
11 1 3 hours ago

Assalamualaikum 😍
-
Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasbeautyhq belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bawah ni ok❤️
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama
#bougasbeautyserumshahalam

Assalamualaikum 😍
-
Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasbeautyhq belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bawah ni ok❤️
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser 
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama 
#bougasbeautyserumshahalam
163 0 3 hours ago

Top #bougasbeautyfacescrub posts

Assalamualaikum 😍
-
Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasbeautyhq belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bawah ni ok❤️
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama
#bougasbeautyserumshahalam

Assalamualaikum 😍
-
Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasbeautyhq belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bawah ni ok❤️
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser 
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama 
#bougasbeautyserumshahalam
163 0 3 hours ago

The correct massage for your face. It can be implemented using #advancedserum and #facescrub from bougas beauty 😘
-
Lets feel the magic from bougas beauty products 🌸
-
🎀 Advanced Serum RM75
🎀 Face Scrub RM49
-
Place your order now❗️
📲 0149477640
📲 0149477640
📲 0149477640

The correct massage for your face. It can be implemented using #advancedserum and #facescrub from bougas beauty 😘
-
Lets feel the magic from bougas beauty products 🌸
-
🎀 Advanced Serum RM75
🎀 Face Scrub RM49
- 
Place your order now❗️
📲 0149477640
📲 0149477640
📲 0149477640
179 3 12 June, 2019

Assalamualaikum Selamat tengahari buat apa tu puasa tak🤭😘
.
Berangan nak kulit cantik tu tak rugi pun kan🤭
.
MasyaAllah sistur cantik nye kulit awak
.
so pada korang yg kat luar sana yang masih ragu ragu dengan keberkesanan Bougas Beauty, lihat saja kulit mulus. cantik bukan? 😍
.
apa rahsia wanita? kini bukan menjadi rahsia lagi cuols. Mguna Bougas Beauty! Jom cuba satu sekarang gais ✨
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@emmabougas.official
@emmabougas.official
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson

Assalamualaikum Selamat tengahari buat apa tu puasa tak🤭😘
.
Berangan nak kulit cantik tu tak rugi pun kan🤭
.
MasyaAllah sistur cantik nye kulit awak
.
so pada korang yg kat luar sana yang masih ragu ragu dengan keberkesanan Bougas Beauty, lihat saja kulit mulus. cantik bukan? 😍
.
apa rahsia wanita? kini bukan menjadi rahsia lagi cuols. Mguna Bougas Beauty! Jom cuba satu sekarang gais ✨
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@emmabougas.official 
@emmabougas.official
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
631 6 14 May, 2019

Siapa yang kenal Elfira Loy ni, mesti tau Elfira mmg seorang yang suka try high end skin care products. So, bila Elfira Loy tag HQ katanya beliau dah start apply balik Bougas Beauty Advanced Serum dlm rutin skincare... of course la kami happy! 😍
.
Kalau Elfira Loy pun dah jatuh cinta dgn Bougas Beauty Advanced Serum, uolls bila lagi? Hehehe.
.
& tahu tak, alhamdulillah Bougas Beauty Advanced Serum dah dapat pengiktarafan HALAL. More reasons to get yours now :)
.
Untuk Sebarang Order Boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson

Siapa yang kenal Elfira Loy ni, mesti tau Elfira mmg seorang yang suka try high end skin care products. So, bila Elfira Loy tag HQ katanya beliau dah start apply balik Bougas Beauty Advanced Serum dlm rutin skincare... of course la kami happy! 😍
.
Kalau Elfira Loy pun dah jatuh cinta dgn Bougas Beauty Advanced Serum, uolls bila lagi? Hehehe.
.
& tahu tak, alhamdulillah Bougas Beauty Advanced Serum dah dapat pengiktarafan HALAL. More reasons to get yours now :)
.
Untuk Sebarang Order Boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
398 3 26 March, 2019

Assalamualaikum good morning❤️
.
Ya allah patut laa kulit @elfiraloy cantik pakai bougasbeauty rupanya☺️😍
.
PAKAI MAKE UP TAPI TAK FLAWLESS SEBAB APA??
.
Sebab product awak pakai sekarang tak membantu untuk merawat kulit awak dari dalam ke luar 🤭
.
Mungkin awak tersalah pakai product sebab awak try and error. Why dont you try & error Bougas Beauty pula? Im sure you will surprise ! Sebab mostly yg pakai Bougas Serum akan kekal setia sehingga ke product baru 👍🏻
.
Tak salah kalau give a try first 🥰
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#bougasfacialcleanser
#emmaflawlesswatson

Assalamualaikum good morning❤️
.
Ya allah patut laa kulit @elfiraloy cantik pakai bougasbeauty rupanya☺️😍
.
PAKAI MAKE UP TAPI TAK FLAWLESS SEBAB APA??
.
Sebab product awak pakai sekarang tak membantu untuk merawat kulit awak dari dalam ke luar 🤭
.
Mungkin awak tersalah pakai product sebab awak try and error. Why dont you try & error Bougas Beauty pula? Im sure you will surprise ! Sebab mostly yg pakai Bougas Serum akan kekal setia sehingga ke product baru 👍🏻
.
Tak salah kalau give a try first 🥰
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#bougasfacialcleanser 
#emmaflawlesswatson
394 2 8 August, 2019

Τελευταία καλοκαιρινή μάλλον!🌴 Αυτά τα δύο scrub προσώπου από @lavish.care χρησιμοποιούσα όλο το καλοκαίρι (που είναι και ελληνική εταιρεία) και πραγματικά τα αγάπησα. Το πορτοκαλι με 🍑 ροδάκινο κάνει ήπια απολέπιση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ρύπους χωρίς να αφυδατωνει και έρχεται στην επιφάνεια η ανανεωμένη στοιβαδα της επιδερμίδας μας ενώ το πράσινο 🍏 με μήλο & βερίκοκο έχει ακόμη πιο λεπτούς κόκκους και αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα λεία και λαμπερη!
.
🎁 Εν τω μεταξύ, αυτό το διάστημα τα βρίσκουμε στη @lavish.care με δωρεάν μεταφορικά! . . .
.
.
.
.
.
#lavishcare #lavishcare #lavishcarelove #facescrub #skincare #beauty #bodyscrub #scrub #advancedserum #lipscrub #scrubmuka #skincareroutine #glowingskin #natural #coffeescrub #bougasbeautyfacescrub #spa #exfoliate #serumjerawat #facial #scrubdistrict #jerawat #elfaris #september

Τελευταία καλοκαιρινή μάλλον!🌴 Αυτά τα δύο scrub προσώπου  από @lavish.care χρησιμοποιούσα όλο το καλοκαίρι (που είναι και ελληνική εταιρεία) και πραγματικά τα αγάπησα. Το πορτοκαλι με 🍑 ροδάκινο κάνει ήπια απολέπιση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ρύπους χωρίς να αφυδατωνει και έρχεται στην επιφάνεια η ανανεωμένη στοιβαδα της επιδερμίδας μας ενώ το πράσινο 🍏 με μήλο & βερίκοκο έχει ακόμη πιο λεπτούς κόκκους και αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα λεία και λαμπερη!
.
🎁 Εν τω μεταξύ, αυτό το διάστημα τα βρίσκουμε στη @lavish.care με δωρεάν μεταφορικά! . . .
.
.
.
.
.
 #lavishcare #lavishcare #lavishcarelove  #facescrub #skincare #beauty  #bodyscrub #scrub  #advancedserum #lipscrub #scrubmuka #skincareroutine #glowingskin #natural  #coffeescrub #bougasbeautyfacescrub #spa #exfoliate #serumjerawat #facial #scrubdistrict #jerawat #elfaris #september
502 62 17 September, 2019
MASALAH KULIT MUKA MEREKA SUDAH SELESAI , ANDA ❓
.
Gambar diatas adalah sebelum & selepas mengunakan BousgasBeauty.
.
Anda nak tak Emma share tips penjagaan kulit secara PERCUMA❓
.
Tekan Link Whatsapp Di Bio
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
282 3 23 March, 2019