#bougasbeautyjohor Instagram Photos & Videos

bougasbeautyjohor - 25.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyjohor and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
2.6
Average comment
0.4
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

hm awak awak semua dah terlepas promo kan☹️😭 harga dah pun jadi harga asal🥺 so kalau korang nak grab pada bila bila masa pun boleh👍🏻 korang semua boleh terus DM/whatsApp📲 link ada di bio, just click je🤗 perkhidmatan COD tersedia🚗& juga postage everyday📦
-
☘️ advanced serum : RM75✨
☘️ facial cleanser : RM 69✨
☘️ face scrub : RM 49✨
☘️ (1) set : RM 193✨
-
kindly DM/direct whatsApp📲+601137487881
-
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasviral #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyagent #bougaslovers

hm awak awak semua dah terlepas promo kan☹️😭 harga dah pun jadi harga asal🥺 so kalau korang nak grab pada bila bila masa pun boleh👍🏻 korang semua boleh terus DM/whatsApp📲 link ada di bio, just click je🤗 perkhidmatan COD tersedia🚗& juga postage everyday📦
-
☘️ advanced serum : RM75✨
☘️ facial cleanser : RM 69✨
☘️ face scrub : RM 49✨
☘️ (1) set : RM 193✨
-
kindly DM/direct whatsApp📲+601137487881
-
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasviral #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyagent #bougaslovers
2 0 2 hours ago

SIAPA YG TAK PANDAI NAK LAYER KAN SKINCARE?
⠀⠀
Layer skincare tu apa? Layer skincare tu urutan pemakaian product. Contohnya, 🤔 moisturizer dgn serum mana patut pakai dulu?
⠀⠀
Always pakai yg consistency paling ringan ke paling pekat. Usually mmg
⠀⠀
Cleanser - toner - serum - moisturizer- sunscreen
⠀⠀
Okay? Faham? 😚 pasni jangan confuse lg okay

SIAPA YG TAK PANDAI NAK LAYER KAN SKINCARE?
⠀⠀
Layer skincare tu apa? Layer skincare tu urutan pemakaian product. Contohnya, 🤔 moisturizer dgn serum mana patut pakai dulu?
⠀⠀
Always pakai yg consistency paling ringan ke paling pekat. Usually mmg
⠀⠀
Cleanser - toner - serum - moisturizer- sunscreen
⠀⠀
Okay? Faham? 😚 pasni jangan confuse lg okay
2 1 4 hours ago

Sekarang dah takyah risau kulit berjerawat merah-merah, lepas je pakai #advancedserum alhamdulillah its works on my skin! 😍
-
Siapa tengah mengalami kulit muka jerawat merah macam kastemer kita nie? Komen sikit nak tengok berapa ramai. Sebab kita nak bagi something special kat korang! 😱

#bougasbeauty #bougasbeautymelaka #bougasbeautyalorgajah #bougasbeautypagoh #bougasbeautymuar #bougasbeautyjohor #bougas beautytampin #bougasbeautydee #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautyqueen #bougasbeautyteamdee #bougasbeautysale

Sekarang dah takyah risau kulit berjerawat merah-merah, lepas je pakai #advancedserum alhamdulillah its works on my skin! 😍
-
Siapa tengah mengalami kulit muka jerawat merah macam kastemer kita nie? Komen sikit nak tengok berapa ramai. Sebab kita nak bagi something special kat korang! 😱

#bougasbeauty#bougasbeautymelaka#bougasbeautyalorgajah#bougasbeautypagoh#bougasbeautymuar#bougasbeautyjohor#bougas beautytampin#bougasbeautydee#bougasbeautyserum#bougasbeautyhq#bougasbeautyqueen#bougasbeautyteamdee#bougasbeautysale
1 0 5 hours ago

LOOK AT HER SKIN!

Nampak apa apa perubahan? Jerawat merah makin kurang kan? 😇 siapa ada masalah kulit muka mcm nie? Komen sikit kat bawah! Kita nak bagi FREE SKIN CONSULTATION.
bougasbeautymelaka #bougasbeautyalorgajah #bougasbeautypagoh #bougasbeautymuar #bougasbeautyjohor #bougas beautytampin #bougasbeautydee #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautyqueen #bougasbeautyteamdee #bougasbeautysale

LOOK AT HER SKIN!

Nampak apa apa perubahan? Jerawat merah makin kurang kan? 😇 siapa ada masalah kulit muka mcm nie? Komen sikit kat bawah! Kita nak bagi FREE SKIN CONSULTATION. 
bougasbeautymelaka#bougasbeautyalorgajah#bougasbeautypagoh#bougasbeautymuar#bougasbeautyjohor#bougas beautytampin#bougasbeautydee#bougasbeautyserum#bougasbeautyhq#bougasbeautyqueen#bougasbeautyteamdee#bougasbeautysale
3 0 5 hours ago

Sapa yg baru cuba komen sikit😍

Sapa yg baru cuba komen sikit😍
1 1 5 hours ago

U guys boleh lihat x serum apa yg ad dlm beg tu?kalauu u guys tahu cuba komen sikit😍😍

U guys boleh lihat x serum apa yg ad dlm beg tu?kalauu u guys tahu cuba komen sikit😍😍
1 1 5 hours ago

Jom grab bougas...pom2😍😍 sape nak kulit flawless kembali serum bougas lar jwapan dia😊😊

Jom grab bougas...pom2😍😍 sape nak kulit flawless kembali serum bougas lar jwapan dia😊😊
0 1 5 hours ago

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbs

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbs
0 0 6 hours ago

Atau jerawat yg meradang (literally google translate. 🤣 hahaha sbb I dulu belajar medical terms in English. So tak tahu in Malay) Tahu tak yg inflamed acne ni ada beberapa jenis? Papules, pustules, cysts & nodules.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
Permulaan semuanya sama. Ada mcm tiny bumps microcomedone turns into a closed comedone. 😟Lepas tu dia akan berubah bila kita tak treat dgn betul.

1️⃣Kulit kita mmg ada P. acnes bacteria 🦠yg terperangkap di bawah skin surface. They live in oxygen free environment. Makanan? Cumulated sebum. Akan membiak dengan cepat kalau makanan dia ni banyak. Tu yg jd mcm tiny bumps. Sbb bawah tu ada bacteria tgh membiak. Kalau kita cuba untuk pecahkan, pegang atau saja-saja sentuh, kita akan buat liang rambut pecah and campuran corneocytes, sebum & bacteria will leak into the surrounding skin. kawasan tu akan mula inflamed, bump tu pulak jadi merah dan mungkin akan sakit untuk disentuh. 😣 Ini lah proses dimana PAPULE berlaku.

2️⃣kalau di rawat dengan betul, boleh je stop kat peringkat papule. Tapi kalau berterusan dia akan ubah menjadi PUSTULE. Now dah ada nanah. 😟Immune system berkerja dengan keras (well our cells never stops working for us. SAY ALHAMDULILLAH everyone) untuk lawan bacteria jahat iaitu P.acnes. Nanah sebenarnya white blood cells (sel darah putih) yg dah mati. It’s protein rich fluid. Ni lah yg org panggil jerawat tengah masak tu.

Eee mesti ramai yg geram nak picit je keluarkan nanah dengan ‘nasi’ tu. 😋Lol. I did. And akibatnya berparut muka until now. So jangan okay! Biarkan sahaja. kalau dipecahkan juga nanah akan merebak di serata kulit dan buat tambah lah jerawat 😭 korang. ⠀
3️⃣CYSTS - susah nak rawat dengan ubat jerawat biasa. Red, deep, filled with pus, sakit gilaaaa.

4️⃣kalau tak ada nanah, its called as NODULE. Big, hard bump formed from multiple papules deeper in the skin. akan ambil masa untuk hilang. ⠀
Kenapa I selalu recommend all three Bougas Beauty product sbb kita nak cegah dari semua benda ni berlaku. 👍Tak nak ada microcomedones pun. Lagi bagus mencegah satu muka dari ada jerawat, dari kena beli spot treatment yg rawat satu bahagian je.

Now korang dah tahu kan macam mana jerawat dihasilkan. 😘

Atau jerawat yg meradang (literally google translate. 🤣 hahaha sbb I dulu belajar medical terms in English. So tak tahu in Malay) Tahu tak yg  inflamed acne ni ada beberapa jenis? Papules, pustules, cysts & nodules.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
Permulaan semuanya sama. Ada mcm tiny bumps microcomedone turns into a closed comedone. 😟Lepas tu dia akan berubah bila kita tak treat dgn betul.
⠀
1️⃣Kulit kita mmg ada P. acnes bacteria 🦠yg terperangkap di bawah skin surface. They live in oxygen free environment. Makanan? Cumulated sebum. Akan membiak dengan cepat kalau makanan dia ni banyak. Tu yg jd mcm tiny bumps. Sbb bawah tu ada bacteria tgh membiak. Kalau kita cuba untuk pecahkan, pegang atau saja-saja sentuh, kita akan buat liang rambut pecah and campuran corneocytes, sebum & bacteria will leak into the surrounding skin. kawasan tu akan mula inflamed, bump tu pulak jadi merah dan mungkin akan sakit untuk disentuh. 😣 Ini lah proses dimana PAPULE berlaku.

2️⃣kalau di rawat dengan betul, boleh je stop kat peringkat papule. Tapi kalau berterusan dia akan ubah menjadi PUSTULE. Now dah ada nanah. 😟Immune system berkerja dengan keras (well our cells never stops working for us. SAY ALHAMDULILLAH everyone) untuk lawan bacteria jahat iaitu P.acnes. Nanah sebenarnya white blood cells (sel darah putih) yg dah mati. It’s protein rich fluid. Ni lah yg org panggil jerawat tengah masak tu.

Eee mesti ramai yg geram nak picit je keluarkan nanah dengan ‘nasi’ tu. 😋Lol. I did. And akibatnya berparut muka until now. So jangan okay! Biarkan sahaja. kalau dipecahkan juga nanah akan merebak di serata kulit dan buat tambah lah jerawat 😭 korang. ⠀
3️⃣CYSTS - susah nak rawat dengan ubat jerawat biasa. Red, deep, filled with pus, sakit gilaaaa.

4️⃣kalau tak ada nanah, its called as NODULE. Big, hard bump formed from multiple papules deeper in the skin. akan ambil masa untuk hilang. ⠀
Kenapa I selalu recommend all three Bougas Beauty product sbb kita nak cegah dari semua benda ni berlaku. 👍Tak nak ada microcomedones pun. Lagi bagus mencegah satu muka dari ada jerawat, dari kena beli spot treatment yg rawat satu bahagian je.
⠀
Now korang dah tahu kan macam mana jerawat dihasilkan. 😘
4 1 6 hours ago

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbsjohor

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbsjohor
0 0 6 hours ago

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau terlepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi RM13 free kan? Jom grab cepat!
-

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + FREE POSTAGE -
Ws Dayah skrg! 01158984121

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau terlepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi RM13 free kan? Jom grab cepat!
-

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + FREE POSTAGE -
Ws Dayah skrg! 01158984121
0 1 6 hours ago

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbs

#BLISSFULSALE

GRAB SEKARANG sebelum tamat promo malam niii

Pilih pakej anda sama ada:
S1
S2
S3
S4
S5
S6

Dapatkan malam ni juga daripada kakdya atau #bougasteam 💋

Selain diskaun dan free postage, kakdya nak bagi free gift juga ✨✨✨😍 Wauuu bukan biase biase ni tauuu. Cepat whatsapp atau dm sekarang jugakkk

@bougasbeauty_dya 📲 0137920073

#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougas #bougasjb #bougasjohor #bougascod #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #serumviral #ernibougas #bbs
0 0 6 hours ago

LAST DAY UOLSS..
.
Lagi beberapa jam sahaja nak abes..promo..lepasni harga asal tau..
.
#bougasbeauty
#bougasselayang

LAST DAY UOLSS..
.
Lagi beberapa jam sahaja nak abes..promo..lepasni harga asal tau..
.
#bougasbeauty 
#bougasselayang
1 1 6 hours ago

Dear F, thank you for trusting us, Bougas Beauty and Temyracle. Love, Q 💕
.
Setiap pembelian RM40 akan dapat FREE POSTAGE
.
Setiap pembelian RM100, akan dapat GIFT BOX
.
Advanced Serum RM75
Coffee Scrub RM29
Lip Scrub RM23
Body Scrub RM20
.
💝Jade Roller
💝Sheet Mask
💝 Lip Brush
💝 Bath Ball
💝 Gift Box
💝 Sweets
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear F, thank you for trusting us, Bougas Beauty and Temyracle. Love, Q 💕
.
Setiap pembelian RM40 akan dapat FREE POSTAGE
.
Setiap pembelian RM100, akan dapat GIFT BOX
.
Advanced Serum RM75
Coffee Scrub RM29
Lip Scrub RM23
Body Scrub RM20
.
💝Jade Roller
💝Sheet Mask
💝 Lip Brush
💝 Bath Ball
💝 Gift Box
💝 Sweets
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
6 1 7 hours ago

0 1 7 hours ago

Kepada yang nak grab tu Nani suggest korang grab 1 set terus serum, scrub dan cleanser. Sebab bila korang beli 1 set korang akan dapat less rm5 + free postageeee 😱😱😱😱. Jimat banyakkkkk
So kalau nak beli cepat-cepat dm atau klik je link di bio yeee . Promo sampai harini sahaja tauuuuu 😘😘

Kepada yang nak grab tu Nani suggest korang grab 1 set terus serum, scrub dan cleanser. Sebab bila korang beli 1 set korang akan dapat less rm5 + free postageeee 😱😱😱😱. Jimat banyakkkkk 
So kalau nak beli cepat-cepat dm atau klik je link di bio yeee . Promo sampai harini sahaja tauuuuu 😘😘
1 1 7 hours ago

Mesti korang tertanya-tanya kan kenapa #BougasFaceScrub ni warna hijau?
-
Sebab adanya Camellia Sinensis Leaf Extract(Green Tea) dalam #BougasFaceScrub 🍃 Kalau korang nak tahu kan, green tea ni lah salah satu bahan yang boleh membantu mencerahkan kulit korang tau. Kalau kulit korang kusam & ada parut jerawat banyak, sesuai sgt untuk gunakan bahan ini

#bougasbeautykotatinggi
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautyserum
#bougaslover

Mesti korang tertanya-tanya kan kenapa #BougasFaceScrub ni warna hijau?
-
Sebab adanya Camellia Sinensis Leaf Extract(Green Tea) dalam #BougasFaceScrub 🍃 Kalau korang nak tahu kan, green tea ni lah salah satu bahan yang boleh membantu mencerahkan kulit korang tau. Kalau kulit korang kusam & ada parut jerawat banyak, sesuai sgt untuk gunakan bahan ini

#bougasbeautykotatinggi 
#bougasbeautyjohor 
#bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautyserum 
#bougaslover
14 0 8 hours ago

Assalamualaikum guys Hari ni last day offer!!!!
.
. Yg mana belum grab boleh Ws fiqa cepat
.
Sebab harga super jimat Betul2 rugi kalau tak grab
.
Ws 0193118301
Cod batu pahat

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #Bougasbeautybatupahat #bougasbeautyparitsulung #bougasbeautyuthmpagoh #bougasbeautyuthmparitraja #bougasbeautybatupahatjohor

Assalamualaikum guys Hari ni last day  offer!!!!
.
. Yg mana belum grab boleh Ws fiqa cepat
.
Sebab harga super jimat Betul2 rugi kalau tak grab
.
Ws 0193118301
Cod batu pahat

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #Bougasbeautybatupahat#bougasbeautyparitsulung #bougasbeautyuthmpagoh #bougasbeautyuthmparitraja #bougasbeautybatupahatjohor
1 0 8 hours ago

Assalamualaikum guys Hari ni last day offer!!!!
.
. Yg mana belum grab boleh Ws fiqa cepat
.
Sebab harga super jimat Betul2 rugi kalau tak grab
.
Ws 0193118301
Cod batu pahat

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #Bougasbeautybatupahat #bougasbeautyparitsulung #bougasbeautyuthmpagoh #bougasbeautyuthmparitraja #bougasbeautybatupahatjohor

Assalamualaikum guys Hari ni last day  offer!!!!
.
. Yg mana belum grab boleh Ws fiqa cepat
.
Sebab harga super jimat Betul2 rugi kalau tak grab
.
Ws 0193118301
Cod batu pahat

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #Bougasbeautybatupahat#bougasbeautyparitsulung #bougasbeautyuthmpagoh #bougasbeautyuthmparitraja #bougasbeautybatupahatjohor
1 0 8 hours ago

APA ITU HYALURONIC ACID?
-
Acid?? Boleh ke pakai acid kat kulit wajah? Bila dengar acid je semua jadi haru kan? Tertanya-tanya apa sebenarnya hyaluronic acid ni?
-
Hyaluronic acid terkenal dengan manfaatnya yang boleh mengurangkan kulit kering, mengurangkan garis halus dan kedutan dan mempercepatkan penyembuhan luka. Ia mampu memberi kelembapan kulit dan anti-radang.
-
Hyaluronic acid juga meningkatkan kandungan lembapan di luar sehingga menjadikan kulit kelihatan lembut, licin dan berhidrasi. Ia juga mampu meningkatkan penampilan garis-garis halus dan kedetan.
-
Haaa, amacam? Hyaluronic acid nie sebenarnya sangat bagus untuk perawatan kulit wajah tauu. Jangan risau ia tidak membahayakan kulit wajah anda. 😘
-
#bougasbeauty #advancedserum #bougaslover #bbasfeedback #bbsfeedback #bougasserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautykotatinggi
#bougasbeautyjohor

APA ITU HYALURONIC ACID?
-
Acid?? Boleh ke pakai acid kat kulit wajah? Bila dengar acid je semua jadi haru kan? Tertanya-tanya apa sebenarnya hyaluronic acid ni?
-
Hyaluronic acid terkenal dengan manfaatnya yang boleh mengurangkan kulit kering, mengurangkan garis halus dan kedutan dan mempercepatkan penyembuhan luka. Ia mampu memberi kelembapan kulit dan anti-radang.
-
Hyaluronic acid juga meningkatkan kandungan lembapan di luar sehingga menjadikan kulit kelihatan lembut, licin dan berhidrasi. Ia juga mampu meningkatkan penampilan garis-garis halus dan kedetan.
-
Haaa, amacam? Hyaluronic acid nie sebenarnya sangat bagus untuk perawatan kulit wajah tauu. Jangan risau ia tidak membahayakan kulit wajah anda. 😘
-
#bougasbeauty #advancedserum #bougaslover #bbasfeedback #bbsfeedback #bougasserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautykotatinggi 
#bougasbeautyjohor
11 0 8 hours ago

Siapa kat sini ada masalah kulit kusam, pori-pori terbuka, blackhead/whitehead, tona kulit tak sekata?
-
This is it! #BougasFaceScrub will solve all your problems.

#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserumkotatinggi
#bougasbeautykotatinggi
#bougasbeautycleanser
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautyfacescrub

Siapa kat sini ada masalah kulit kusam, pori-pori terbuka, blackhead/whitehead, tona kulit tak sekata?
-
This is it! #BougasFaceScrub will solve all your problems.

#bougasbeauty 
#bougasbeautyhq 
#bougaslover 
#bougasbeautyserumkotatinggi 
#bougasbeautykotatinggi 
#bougasbeautycleanser 
#bougasbeautyjohor 
#bougasbeautyfacescrub
11 0 8 hours ago

PENJIMATAN SEHINGGA RM13 😱😱😱😱 PROMOSI SEMPENA MAULIDUR RASUL

PAKEJ 1 (diskaun RM5):
🔥Pembelian satu (1) Bougas Beauty Advanced Serum
🔥Mana-mana satu (1) produk Bougas Beauty yang lain

PAKEJ 2 (diskaun RM5 + penghantaran PERCUMA):
🔥Pembelian satu (1) Bougas Beauty Advanced Serum
🔥Mana-mana satu (2) produk Bougas Beauty yang lain
.
*PROMO SEHINGGA JAM 11 MALAM INI SAHAJA. BOOKING UNTUK HARGA PROMO, DEPOSIT SERENDAH RM10 SAHAJA. WHATSAPP CEMPAKA LAJU-LAJU*

#blissfulsale #bougasbeautyjb #bougasbeauty #bougasbeautyjohor #maulidurrasul #sale #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyagent #bougasbeautyfeedback

PENJIMATAN SEHINGGA RM13 😱😱😱😱 PROMOSI SEMPENA MAULIDUR RASUL

PAKEJ 1 (diskaun RM5):
🔥Pembelian satu (1) Bougas Beauty Advanced Serum
🔥Mana-mana satu (1) produk Bougas Beauty yang lain

PAKEJ 2 (diskaun RM5 + penghantaran PERCUMA):
🔥Pembelian satu (1) Bougas Beauty Advanced Serum
🔥Mana-mana satu (2) produk Bougas Beauty yang lain
.
*PROMO SEHINGGA JAM 11 MALAM INI SAHAJA. BOOKING UNTUK HARGA PROMO, DEPOSIT SERENDAH RM10 SAHAJA. WHATSAPP CEMPAKA LAJU-LAJU*

#blissfulsale #bougasbeautyjb #bougasbeauty #bougasbeautyjohor #maulidurrasul #sale #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyagent #bougasbeautyfeedback
6 0 8 hours ago

😭😭BLISSFUL SALE LAST DAY LAST DAY!! 😭😭
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩 Tapi kena cepat tau, sbb stock tak banyak dah. 😢
⠀⠀
Tahu tak Bougas Beauty ni fav Elfira Loy? 😍I kalau dalam rumah pun mmg wajib pakai serum ni. Kalau tak rasa kering je. ☹️
⠀⠀
Lagipun I nak healkan kulit muka I yg mmg banyak sgt scar. 😅Maklumlah dulu zaman muda remaja knowledge pasal skincare ni zero 😂
⠀⠀ ☝🏼☝🏼Anything boleh Whatsapp/DM okay. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼

😭😭BLISSFUL SALE LAST DAY LAST DAY!! 😭😭
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩 Tapi kena cepat tau, sbb stock tak banyak dah. 😢
⠀⠀
Tahu tak Bougas Beauty ni fav Elfira Loy? 😍I kalau dalam rumah pun mmg wajib pakai serum ni. Kalau tak rasa kering je. ☹️
⠀⠀
Lagipun I nak healkan kulit muka I yg mmg banyak sgt scar. 😅Maklumlah dulu zaman muda remaja knowledge pasal skincare ni zero 😂
⠀⠀ ☝🏼☝🏼Anything boleh Whatsapp/DM okay. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼
2 1 9 hours ago

Bougas serum mmg aummpp! Jom order dengan sis!

Harga each products :
🔥Bougas beauty advance serum RM75
🔥Face scrub RM49
🔥Bougas facial cleanser RM69
🎁Free gifts BEST BEST
.
Kawasan jajahan COD :
📜Larkin
📜Bandar Johor(jbcc/cs/ksl/sekitarnya)
📜Setia tropika
📜Kempas
📜Perling
📜Skudai
📜Bukit Indah
📜Gelang patah
📜Pekan nenas
📜Pontian
❤Kawasan lain boleh suggest kalau tak cover shidah boleh post serata MALAYSIA
.
To order :
📲Whatsapp 017-7566070 or terus click link ws kat bio ig @shidahrebowtcloset
-
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasserum #bougasserumjb #bougasserumjohor #bougasserumjohorbahru #bougasserumtopagents #agentwanted #dropshipwanted #naturalskincare #elfiraloy #bougasempire #bougasbeautyadvanceserum #muajb #muajohor

Bougas serum mmg aummpp! Jom order dengan sis!

Harga each products :
🔥Bougas beauty advance serum RM75
🔥Face scrub RM49
🔥Bougas facial cleanser RM69
🎁Free gifts BEST BEST
.
Kawasan jajahan COD :
📜Larkin
📜Bandar Johor(jbcc/cs/ksl/sekitarnya)
📜Setia tropika
📜Kempas
📜Perling
📜Skudai
📜Bukit Indah
📜Gelang patah
📜Pekan nenas
📜Pontian
❤Kawasan lain boleh suggest kalau tak cover shidah boleh post serata MALAYSIA
.
To order :
📲Whatsapp 017-7566070 or terus click link ws kat bio ig @shidahrebowtcloset
-
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasserum #bougasserumjb #bougasserumjohor #bougasserumjohorbahru #bougasserumtopagents #agentwanted #dropshipwanted #naturalskincare #elfiraloy #bougasempire #bougasbeautyadvanceserum #muajb #muajohor
3 0 9 hours ago

*PROMOSI 11.11*
sempena #blissfulsale

DISKAUN SEHINGGA RM13 DENGAN PEMBELIAN PRODUK *BOUGAS BEAUTY* MENGIKUT TERMA DAN SYARAT ✅ 🔥 🛍
1 item : NORMAL PRICE
🔥 2 item : RM 5 OFF
🔥 3 item : RM 5 OFF + FREE DELIVERY FREE POSTAGE •
Item wajib *Advanced Serum*
*SEHINGGA MALAM NI SAHAJA TAU! SIAPA CEPAT DIA DAPAT*

BOOK SEKARANG JIKA ANDA INGIN GRAB PROMOSI INI ⬇⬇⬇
📲 017 3318430
.
#promobougas #blissfulsale #bougasttdi
#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasdamansara
#bougaskl
#bougasmalaysia
#bougastamantundrismail
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang

*PROMOSI 11.11* 
sempena #blissfulsale ♥
•
DISKAUN SEHINGGA RM13 DENGAN PEMBELIAN PRODUK *BOUGAS BEAUTY* MENGIKUT TERMA DAN SYARAT ✅ 🔥 🛍
1 item : NORMAL PRICE
🔥 2 item : RM 5 OFF
🔥 3 item : RM 5 OFF + FREE DELIVERY FREE POSTAGE • 
Item wajib *Advanced Serum*
*SEHINGGA MALAM NI SAHAJA TAU! SIAPA CEPAT DIA DAPAT*
•
BOOK SEKARANG JIKA ANDA INGIN GRAB PROMOSI INI ⬇⬇⬇
📲 017 3318430
.
#promobougas #blissfulsale #bougasttdi
#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasdamansara
#bougaskl
#bougasmalaysia
#bougastamantundrismail
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang
2 0 10 hours ago

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau melepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi rm13 free kan? Jom grab cepat!
-
Jom klik link 👇👇 untuk order
📲017 3318430
.
#blissfulsale
#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasdamansara
#bougaskl
#bougasmalaysia
#bougastamantundrismail
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau melepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi rm13 free kan? Jom grab cepat!
-
Jom klik link 👇👇 untuk order
📲017 3318430
.
#blissfulsale
#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasdamansara
#bougaskl
#bougasmalaysia
#bougastamantundrismail
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang
1 0 10 hours ago

*PROMOSI 11.11*
sempena #blissfulsale

DISKAUN SEHINGGA RM13 DENGAN PEMBELIAN PRODUK *BOUGAS BEAUTY* MENGIKUT TERMA DAN SYARAT ✅ 🔥 🛍
1 item : NORMAL PRICE
🔥 2 item : RM 5 OFF
🔥 3 item : RM 5 OFF + FREE DELIVERY FREE POSTAGE •
Item wajib *Advanced Serum*
*SEHINGGA MALAM NI SAHAJA TAU! SIAPA CEPAT DIA DAPAT*

BOOK SEKARANG JIKA ANDA INGIN GRAB PROMOSI INI ⬇⬇⬇
📲 017 3318430
.
#promobougas #blissfulsale #bougasttdi
#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasdamansara
#bougaskl
#bougasmalaysia
#bougastamantundrismail
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang

*PROMOSI 11.11* 
sempena #blissfulsale ♥
•
DISKAUN SEHINGGA RM13 DENGAN PEMBELIAN PRODUK *BOUGAS BEAUTY* MENGIKUT TERMA DAN SYARAT ✅ 🔥 🛍
1 item : NORMAL PRICE
🔥 2 item : RM 5 OFF
🔥 3 item : RM 5 OFF + FREE DELIVERY FREE POSTAGE • 
Item wajib *Advanced Serum*
*SEHINGGA MALAM NI SAHAJA TAU! SIAPA CEPAT DIA DAPAT*
•
BOOK SEKARANG JIKA ANDA INGIN GRAB PROMOSI INI ⬇⬇⬇
📲 017 3318430
.
#promobougas #blissfulsale #bougasttdi
#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasdamansara
#bougaskl
#bougasmalaysia
#bougastamantundrismail
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang
1 0 10 hours ago

😭😭BLISSFUL SALE LAST DAY LAST DAY!! 😭😭
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩 Tapi kena cepat tau, sbb stock tak banyak dah. 😢
⠀⠀
YES! Cleanser ni tak berbuih and texture dia milky gel. Ada customer kata tak biasa pakai cleanser tak ada buih. 😕 Ehh awak, cleanser yg banyak buih tu tak elok tau sbb boleh mengeringkan kulit. Nanti buat kulit yg kering tu nampak kusam.
⠀⠀
Best ke tak best cleanser Bougas ni? Well kena lah try sendiri. Amik combo dgn serum. Lagi best result dia 😍
⠀⠀ ☝🏼☝🏼Anything boleh Whatsapp/DM okay. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼

😭😭BLISSFUL SALE LAST DAY LAST DAY!! 😭😭
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩 Tapi kena cepat tau, sbb stock tak banyak dah. 😢
⠀⠀
YES! Cleanser ni tak berbuih and texture dia milky gel. Ada customer kata tak biasa pakai cleanser tak ada buih. 😕 Ehh awak, cleanser yg banyak buih tu tak elok tau sbb boleh mengeringkan kulit. Nanti buat kulit yg kering tu nampak kusam.
⠀⠀
Best ke tak best cleanser Bougas ni? Well kena lah try sendiri. Amik combo dgn serum. Lagi best result dia 😍
⠀⠀ ☝🏼☝🏼Anything boleh Whatsapp/DM okay. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼
6 1 10 hours ago

Top #bougasbeautyjohor posts

Assalamualaikum ❤️
.
Jangan lupa setiap kali keluar rumah pastikan korang pakai bougasbeauty ok,😍
.
Bougas Face Scrub that helps to reduce your blackhead & whitehead, helps to get rid of dead skin cell and lighten your dull skin ❤
.
EMMA NAK BAGI FREE GIFT SETIAP PEMBELIAN COMBO 😱
.
DAN FREE CONSULTATION 🤗
.
YANG ADA MASALAH KULIT MUKA BOLEH LINK DI BAWAH😊
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#bougasfacialcleanser
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikdansehat
#nakcantikcarisaya👸
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautyscrub

Assalamualaikum ❤️
.
Jangan lupa setiap kali keluar rumah pastikan korang pakai bougasbeauty ok,😍
.
Bougas Face Scrub that helps to reduce your blackhead & whitehead, helps to get rid of dead skin cell and lighten your dull skin ❤
.
EMMA NAK BAGI FREE GIFT SETIAP PEMBELIAN COMBO 😱
.
DAN FREE CONSULTATION 🤗
.
YANG ADA MASALAH KULIT MUKA BOLEH LINK DI BAWAH😊
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#serumwajah
#bougasfacialcleanser 
#serum
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikdansehat 
#nakcantikcarisaya👸
#bougasbeautyselangor 
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyjohor 
#bougasbeautyscrub
103 0 1 November, 2019

ALHAMDULILLAH YA ALLAH

SesungguhNya Kau Maha Mengetahui atas segala-galanya. Terima kasih YA ALLAH atas rezeki ini melalui perantara rezeki buat ku @bougasbeautyhq dapat aku membawa keseluruhan keluarga yang paling aku sayang ke Tanah Suci Mekah

Aana minta maaf kalau xdpt nk sampaikan doa-doa kalian di DM/personal sb kadang2 tak sempat tgk hpnya 🙏🏻 Aana sentiasa mendoakan semoga rakan-rakan Instagram @bougasbeauty.aana diberikan rezeki yang mencukupi utk membawa seluruh ahli keluarga anda ke Tanah Suci dan menjadikan ia asbab untuk kita masuk Syurga tanpa hisab. Amin YA MUJIB...

ALHAMDULILLAH YA ALLAH

SesungguhNya Kau Maha Mengetahui atas segala-galanya. Terima kasih YA ALLAH atas rezeki ini melalui perantara rezeki buat ku @bougasbeautyhq dapat aku membawa keseluruhan keluarga yang paling aku sayang ke Tanah Suci Mekah

Aana minta maaf kalau xdpt nk sampaikan doa-doa kalian di DM/personal sb kadang2 tak sempat tgk hpnya 🙏🏻 Aana sentiasa mendoakan semoga rakan-rakan Instagram @bougasbeauty.aana diberikan rezeki yang mencukupi utk membawa seluruh ahli keluarga anda ke Tanah Suci dan menjadikan ia asbab untuk kita masuk Syurga tanpa hisab. Amin YA MUJIB...
201 7 5 October, 2019

Night everyone ❤️ klu nak kulit sihat & bersih meh pm tepi 😘😘 #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor

Night everyone ❤️ klu nak kulit sihat & bersih meh pm tepi 😘😘 #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor
291 3 31 March, 2018

Macam anak dara betul Mummy @elfiraloy ni tau. Tengok lah kulit muka El maintain je kan 😍
-
Mesti korang rasa susahkan nak kulit maintain mcm ni? Sebenarnya tak susah yang korang bayangkan. Kalau korang rajin scrub muka, apply serum & sunscreen pun dh cukup. Yang penting mcm El always ingatkan, jangan skip buat basic skincare routine. Okay semua? 😉
-
Harga each products :
🔥Bougas beauty advance serum RM75
🔥Face scrub RM49
🔥Bougas facial cleanser RM69
🎁Free gifts BEST BEST
.
Kawasan jajahan COD :
📜Larkin
📜Bandar Johor(jbcc/cs/ksl/sekitarnya)
📜Setia tropika
📜Kempas
📜Perling
📜Skudai
📜Bukit Indah
📜Gelang patah
📜Pekan nenas
📜Pontian
❤Kawasan lain boleh suggest kalau tak cover shidah boleh post serata MALAYSIA
.
To order :
📲Whatsapp 017-7566070 or terus click link ws kat bio ig @shidahrebowtcloset
-
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasserum #bougasserumjb #bougasserumjohor #bougasserumjohorbahru #bougasserumtopagents #agentwanted #dropshipwanted #naturalskincare #elfiraloy #bougasempire #bougasbeautyadvanceserum #muajb #muajohorr

Macam anak dara betul Mummy @elfiraloy ni tau. Tengok lah kulit muka El maintain je kan 😍
-
Mesti korang rasa susahkan nak kulit maintain mcm ni? Sebenarnya tak susah yang korang bayangkan. Kalau korang rajin scrub muka, apply serum & sunscreen pun dh cukup. Yang penting mcm El always ingatkan, jangan skip buat basic skincare routine. Okay semua? 😉
-
Harga each products :
🔥Bougas beauty advance serum RM75
🔥Face scrub RM49
🔥Bougas facial cleanser RM69
🎁Free gifts BEST BEST
.
Kawasan jajahan COD :
📜Larkin
📜Bandar Johor(jbcc/cs/ksl/sekitarnya)
📜Setia tropika
📜Kempas
📜Perling
📜Skudai
📜Bukit Indah
📜Gelang patah
📜Pekan nenas
📜Pontian
❤Kawasan lain boleh suggest kalau tak cover shidah boleh post serata MALAYSIA
.
To order :
📲Whatsapp 017-7566070 or terus click link ws kat bio ig @shidahrebowtcloset
-
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasserum #bougasserumjb #bougasserumjohor #bougasserumjohorbahru #bougasserumtopagents #agentwanted #dropshipwanted #naturalskincare #elfiraloy #bougasempire #bougasbeautyadvanceserum #muajb #muajohorr
10 0 10 November, 2019

SABAR...TENGOK PERANCANGAN ALLAH TU TERBAIK

Masa nak tunggu dapat kunci, asyik mengadu je kat Pejol. Baby, kenapa rumah kita jauh... (sebab dulu nak rumah situ sb dkt dgn office tapi pastu decide berhenti jela sb permintaan join #bougassquad makin tinggi dan aana nak fokus pada team yg kebanyakkan ye newbie) 💞

Tapi now satu2 ALLAH tunjuk, lately ni guna service J&T. Masa ddk rumah skrg, jauh2 jgk tempat courier ..Tp bila dkt rumah baru, semua tempat courier ni 5 minit je dari rumah,Citylink ada,Poslaju dpn rumah je 😭 Benda ni sangat terkesan utk aana yg buat fulltime business online . Aana terus sedih istighfar sebab ALLAH tu baik sangat. Kita selalu mengeluh 😔

Balik je umrah ni, aana keep on dapat whatsApp nak join team #bougassquad dan customer2 area Nusajaya/Gelang Patah sedih sangat .. kelakar kan sb iols sedih. Mudah2an impian aana ad office sendiri dlm rumah, ajak team coaching mai rumah jeee OMG tak sabar 🤩

SABAR...TENGOK PERANCANGAN ALLAH TU TERBAIK

Masa nak tunggu dapat kunci, asyik mengadu je kat Pejol. Baby, kenapa rumah kita jauh... (sebab dulu nak rumah situ sb dkt dgn office tapi pastu decide berhenti jela sb permintaan join #bougassquad makin tinggi dan aana nak fokus pada team yg kebanyakkan ye newbie) 💞

Tapi now satu2 ALLAH tunjuk, lately ni guna service J&T. Masa ddk rumah skrg, jauh2 jgk tempat courier ..Tp bila dkt rumah baru, semua tempat courier ni 5 minit je dari rumah,Citylink ada,Poslaju dpn rumah je 😭 Benda ni sangat terkesan utk aana yg buat fulltime business online . Aana terus sedih istighfar sebab ALLAH tu baik sangat. Kita selalu mengeluh 😔

Balik je umrah ni, aana keep on dapat whatsApp nak join team #bougassquad dan customer2 area Nusajaya/Gelang Patah sedih sangat .. kelakar kan sb iols sedih. Mudah2an impian aana ad office sendiri dlm rumah, ajak team coaching mai rumah jeee OMG tak sabar 🤩
169 19 17 October, 2019

Memberi keinsafan pada diri sendiri

Kenapa ALLAH jemput aana, bukan aana sempurna bukan aana sorang yang rindu tapi bagi aana untuk ALLAH tunjuk kekuasaanNya

Jika kita rasa kita da sempurna menutup aurat, dekat sini semua berlumba-lumba nak tutup aurat dengan sempurna utk menjaga wudhu’ sepanjang masa dan kewajiban seorang wanita Islam. Ada yang x nampak pape dr atas sampai bawah... Terfikir diri ni, penatnya dlu aku makeup sejam dah lawa2 xnk solat sayang makeup 😭

Jika kita rasa kita dah banyak membuat amalan baik, dekat sini semua berebut utk sedekah dan berbuat baik sesama termasuk tuangkan air zam zam pada sesiapa yang lalu. Terasa sangat klu kita boleh nmpk pahala kita baru berapa, mst kita berebut nk buat bde sama. Bersyukur dengan apa aana ada harini, sb dkt sini ada yang datang jauh2 takde hotel, takde bju, tak makan, tidur di dataran kaabah dan berserah segala2nya kpd ALLAH 😭

Jika kita rasa kita dah cukup dengan solat 5 waktu, dekat sini tak berenti org solat sunat dan solat2 lain selagi belum azan. Pengalaman aana solat jenazah, benda baru bagi aana di setiap selepas waktu solat ada. Sesiapa yang menyaksikan jenazah serta turut serta menyembahyangkannya, maka dia mendapat 1 qirat. Dan sesiapa menyaksikannya sehingga turut serta semasa mengkembumikannya, maka dia mendapat 2 qirat. Apakah 2 qirat itu ? Baginda menjawab : Pahala seperti 2 gunung yang besar.

SubhanALLAH, seronok sangat dekat sini. Rasa nak sentiasa dalam keadaan bersih utk kumpul banyak pahala dan sebaik2 tempat di bumi ini adalah di Tanah Suci Mekah dan Madinah.

Memberi keinsafan pada diri sendiri

Kenapa ALLAH jemput aana, bukan aana sempurna bukan aana sorang yang rindu tapi bagi aana untuk ALLAH tunjuk kekuasaanNya

Jika kita rasa kita da sempurna menutup aurat, dekat sini semua berlumba-lumba nak tutup aurat dengan sempurna utk menjaga wudhu’  sepanjang masa dan kewajiban seorang wanita Islam. Ada yang x nampak pape dr atas sampai bawah... Terfikir diri ni, penatnya dlu aku makeup sejam dah lawa2 xnk solat sayang makeup 😭

Jika kita rasa kita dah banyak membuat amalan baik, dekat sini semua berebut utk sedekah dan berbuat baik sesama termasuk tuangkan air zam zam pada sesiapa yang lalu. Terasa sangat klu kita boleh nmpk pahala kita baru berapa, mst kita berebut nk buat bde sama. Bersyukur dengan apa aana ada harini, sb dkt sini ada yang datang jauh2 takde hotel, takde bju, tak makan, tidur di dataran kaabah dan berserah segala2nya kpd ALLAH 😭

Jika kita rasa kita dah cukup dengan solat 5 waktu, dekat sini tak berenti org solat sunat dan solat2 lain selagi belum azan. Pengalaman aana solat jenazah, benda baru bagi aana di setiap selepas waktu solat ada. Sesiapa yang menyaksikan jenazah serta turut serta menyembahyangkannya, maka dia mendapat 1 qirat. Dan sesiapa menyaksikannya sehingga turut serta semasa mengkembumikannya, maka dia mendapat 2 qirat. Apakah 2 qirat itu ? Baginda menjawab : Pahala seperti 2 gunung yang besar.

SubhanALLAH, seronok sangat dekat sini. Rasa nak sentiasa dalam keadaan bersih utk kumpul banyak pahala dan sebaik2 tempat di bumi ini adalah di Tanah Suci Mekah dan Madinah.
179 4 8 October, 2019

Alhamdulillah selesai tawaf sunat, sebelum balik hotel minta pejol rakam sebagai kenangan. YA ALLAH hebat Tanah Suci Mekah ni 😍 buat kita rasa RINDU nk jumpa, mengadu, berdoa pd ALLAH

YA ALLAH aku nak datang setiap tahun ke sini 😭

Alhamdulillah selesai tawaf sunat, sebelum balik hotel minta pejol rakam sebagai kenangan. YA ALLAH hebat Tanah Suci Mekah ni 😍 buat kita rasa RINDU nk jumpa, mengadu, berdoa pd ALLAH

YA ALLAH aku nak datang setiap tahun ke sini 😭
110 2 6 October, 2019