#bougasbeautykl Instagram Photos & Videos

bougasbeautykl - 40k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautykl and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
25 minutes
Average like
3.2
Average comment
0.4
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

SIMPLE ROUTINE by MISS SASA
-
Molek sungguh @_misssasa ni... Patutlah kulit Sai nampak glow je, pakai satu set Bougas rupanya. Jarang tau Sai nak share rutin harian dia. Jom lah selebihnya kita layan video ni sampai habis. Seronok bila tengok orang kecek kelate, lembut jee hihi 😍
.
.
.
.
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback

SIMPLE ROUTINE by MISS SASA
-
Molek sungguh @_misssasa ni... Patutlah kulit Sai nampak glow je, pakai satu set Bougas rupanya. Jarang tau Sai nak share rutin harian dia. Jom lah selebihnya kita layan video ni sampai habis. Seronok bila tengok orang kecek kelate, lembut jee hihi 😍
.
.
.
.
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback
1 0 20 minutes ago

assalamualaikum selamat pagi sunshine🌞
selamat bekerja kepada yg bekerja,selamat bertugas untuk ibu ibu yang mnguruskan anak di rumah👩‍👧‍👦walaupun dimana saja berada,apa pun yang anda lakukan, jangan lupa untuk menjaga kecantikan kulit wajah dengan Bougas beauty supaya kekal gebu,hydrate dan lembut💦💦
.
klik saja link di bio untuk abrang pertanyaan/pembelian produk Bougas beauty❣️
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautykl #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautysarawak #bougasbeautysemporna #bougasbeautytawau #bougasbeautykunak #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautykotabelud #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautyums #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeautybangi #bougasbeautypahang #bougasbeautubeaufort

assalamualaikum selamat pagi sunshine🌞
selamat bekerja kepada yg bekerja,selamat bertugas untuk ibu ibu yang mnguruskan anak di rumah👩‍👧‍👦walaupun dimana saja berada,apa pun yang anda lakukan, jangan lupa untuk menjaga kecantikan kulit wajah dengan Bougas beauty supaya kekal gebu,hydrate dan lembut💦💦
.
klik saja link di bio untuk abrang pertanyaan/pembelian produk Bougas beauty❣️
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautykl #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautysarawak #bougasbeautysemporna #bougasbeautytawau #bougasbeautykunak #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautykotabelud #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautyums #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeautybangi #bougasbeautypahang #bougasbeautubeaufort
1 0 24 minutes ago

ORANG CAKAP SAYA TIPU ❗️.
.
Ramai orang ingat @elfiraloy tu hanya duta Bougas sahaja tapi tak pakai pun Bougas.
.
Sampai hati tau cakap macam tu dekat saya 🥺🥺 Mana ada saya tipu.
.
Elfira memang pakai Bougas tauu! Bila dah habis stok, dia sendiri p Bougas HQ untuk amik stok Bougas dulu.
.
Sebab dia sendiri dah rasa keberkesanan Bougas pada kulit muka dia. Rasa best sebab even tak pakai makeup pun, kulit glowing je kann? 😍😍.
.
Sama macam akak dalam gambar ni 🤭🤭 Nampak beza kan kulit muka dia 😘😘.
.
READY STOCK #BougasFacialCleanser #BougasBeautySerum & #BougasFaceScrub untuk awak grab!.
.
Whatsapp #0199799117 atau tekan sahaja link di bio IG saya 😍

ORANG CAKAP SAYA TIPU ❗️.
.
Ramai orang ingat @elfiraloy tu hanya duta Bougas sahaja tapi tak pakai pun Bougas.
.
Sampai hati tau cakap macam tu dekat saya 🥺🥺 Mana ada saya tipu.
.
Elfira memang pakai Bougas tauu! Bila dah habis stok, dia sendiri p Bougas HQ untuk amik stok Bougas dulu.
.
Sebab dia sendiri dah rasa keberkesanan Bougas pada kulit muka dia. Rasa best sebab even tak pakai makeup pun, kulit glowing je kann? 😍😍.
.
Sama macam akak dalam gambar ni 🤭🤭 Nampak beza kan kulit muka dia 😘😘.
.
READY STOCK #BougasFacialCleanser #BougasBeautySerum & #BougasFaceScrub untuk awak grab!.
.
Whatsapp #0199799117 atau tekan sahaja link di bio IG saya 😍
0 3 33 minutes ago

assalamualaikum good morning semua!! 😍 BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM SELAMAT LAGI HALAL ✔️
.
#bougasbeautyadvancedserum diperbuat dari ekstrak tumbuhan semulajadi yg kaya dengan vitamin & minerals yg berfungsi untuk merawat kulit dari dalam. .
.
❌ Tidak ada bahan terlarang atau bahan kimia yg berbahaya untuk kulit
❌ Tidak ada ‘Peeling Process’
.
☑️ KKM NOT
☑️ DIIKTIRAF OLEH HALAL .
☑️ DIUJI SECARA KLINIKAL
☑️ DISAHKAN OLEH SIRIM
.
@elfiraloy pun dah pakai berbotol botol n korang sdri boleh tgk how skin el skrg. Serious cantik gils! kalau tgk depan depan lagi la mmg tak berkelip mata uolss 😍
.
Harga Serum: RM75
Harga Face Scrub: RM49
Harga Cleanser: RM69
.
Self Pickup: KOTA DAMANSARA
COD: seluruh area DAMANSARA, SUBANG, KELANA JAYA, SUNGAI BULOH, SHAH ALAM, BANGSAR
POS: 1 Malaysia
.
text/whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼
+60104375862/+60125862507
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykotadamansara #bougasbeautysubang #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautysungaibuloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautydamansara #bougasbeautymurah #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykepong #bougasbeautyshahalam #bougasbeautymalaysia #bougasbeautybangsar #bougasbeautykualalumpur #bougasbeautykl

assalamualaikum good morning semua!! 😍 BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM SELAMAT LAGI HALAL ✔️
.
#bougasbeautyadvancedserum diperbuat dari ekstrak tumbuhan semulajadi yg kaya dengan vitamin & minerals yg berfungsi untuk merawat kulit dari dalam. .
.
❌ Tidak ada bahan terlarang atau bahan kimia yg berbahaya untuk kulit
❌ Tidak ada ‘Peeling Process’
.
☑️ KKM NOT
☑️ DIIKTIRAF OLEH HALAL .
☑️ DIUJI SECARA KLINIKAL
☑️ DISAHKAN OLEH SIRIM
.
@elfiraloy pun dah pakai berbotol botol n korang sdri boleh tgk how skin el skrg. Serious cantik gils! kalau tgk depan depan lagi la mmg tak berkelip mata uolss 😍
.
Harga Serum: RM75
Harga Face Scrub: RM49
Harga Cleanser: RM69
.
Self Pickup: KOTA DAMANSARA
COD: seluruh area DAMANSARA, SUBANG, KELANA JAYA, SUNGAI BULOH, SHAH ALAM, BANGSAR
POS: 1 Malaysia
.
text/whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼
+60104375862/+60125862507
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykotadamansara #bougasbeautysubang #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautysungaibuloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautydamansara #bougasbeautymurah #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykepong #bougasbeautyshahalam #bougasbeautymalaysia #bougasbeautybangsar #bougasbeautykualalumpur #bougasbeautykl
1 0 34 minutes ago

Korang selalu scrub muka berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muka, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nnti kulit akan senang untuk burn & ber-jeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun tkpe 😉
-
Btw korang boleh COD tau untuk dptkan produk Bougas Beauty. Tinggalkan lokasi dkt bawah.
-
-
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback

Korang selalu scrub muka berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muka, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nnti kulit akan senang untuk burn & ber-jeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun tkpe 😉
-
Btw korang boleh COD tau untuk dptkan produk Bougas Beauty. Tinggalkan lokasi dkt bawah.
-
-
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback
0 0 36 minutes ago

My every morning view. Bila tengok je #AdvancedSerum terus bayang kulit akan cantik tak lama lagi. Tenang kejap 😌 Takpe sikit je lagi kena tunggu, nnti kulit kita pun boleh sihat & licin mcm orang lain. Teruskan apply #AdvancedSerum dengan konsisten okay?
.
.
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback

My every morning view. Bila tengok je #AdvancedSerum terus bayang kulit akan cantik tak lama lagi. Tenang kejap 😌 Takpe sikit je lagi kena tunggu, nnti kulit kita pun boleh sihat & licin mcm orang lain. Teruskan apply #AdvancedSerum dengan konsisten okay?
.
.
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback
0 0 46 minutes ago

Bila orang lain pun perasan perubahan positif uolsss, maknanya produk tu betul2 berkesan 🤗🤗. .

Dengan BOUGAS BEAUTY korang tak perlu risau, produk ni selamat digunakan dan bebas bahan terlarang 🥰🥰 .

Ramai dah happy dgn BOUGAS BEUATY. korang pun boleh 🤗. jommmm order dgn nurul hari ni. klik je link kat bio utk fast respond 💯💯💯 .

#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautyampang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuchong #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautybangsar #bougasbeautypetalingjaya #serum #cleanser #scrub #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautydamansara #skincare

Bila orang lain pun perasan perubahan positif uolsss, maknanya produk tu betul2 berkesan 🤗🤗. .

Dengan BOUGAS BEAUTY korang tak perlu risau, produk ni selamat digunakan dan bebas bahan terlarang 🥰🥰 .

Ramai dah happy dgn BOUGAS BEUATY. korang pun boleh 🤗. jommmm order dgn nurul hari ni. klik je link kat bio utk fast respond 💯💯💯 .

#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautyampang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuchong #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautybangsar #bougasbeautypetalingjaya #serum #cleanser #scrub #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautydamansara #skincare
2 0 1 hour ago

Morning Bougas Lovers! Kita terima banyak DM yang tanya 'Kenapa dkt Shopee & Lazada jual murah?' 'Produk Bougas ada jual dkt Shopee ke?'
-
Untuk pengetahuan semua, kita takde authorised seller yang menjual di Shopee & Lazada. Banyak sangat complain yang HQ terima, ingat tau sebarang pembelian di shopee/lazada kita tak akan bertanggungjawab. Jadi dapatkan lah produk bougas melalui Agent/Stokist yang sah di Instagram/Facebook/Twitter ataupun korang boleh beli melalui website ✔️
.

#bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautykl #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyampang #bougasbeautysetapak #bougasbeautyselayang #bougasbeautysentul #bougasbeautyjohor #bougasbeautyseremban #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser

Morning Bougas Lovers! Kita terima banyak DM yang tanya 'Kenapa dkt Shopee & Lazada jual murah?' 'Produk Bougas ada jual dkt Shopee ke?'
-
Untuk pengetahuan semua, kita takde authorised seller yang menjual di Shopee & Lazada. Banyak sangat complain yang HQ terima, ingat tau sebarang pembelian di shopee/lazada kita tak akan bertanggungjawab. Jadi dapatkan lah produk bougas melalui Agent/Stokist yang sah di Instagram/Facebook/Twitter ataupun korang boleh beli melalui website ✔️
.

#bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautykl #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyampang #bougasbeautysetapak #bougasbeautyselayang #bougasbeautysentul #bougasbeautyjohor #bougasbeautyseremban #bougasbeautyscrub #bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser
1 0 1 hour ago

Good Morning Bougas Lovers! Perkara wajib buat tiap pagi, cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser ! Tak banyak buih, tekstur gel yang lembut & bau pun wangi sbb ada nya minyak kelapa dara & minyak zaitun dalam Facial Cleanser ni. Korang kena kena kena try! Sekali pakai, confirm taknak tukar lain. Korang akan dapat rasa perbezaan dkt kulit walaupun dgn penggunaan satu botol tau.
-
Tak percaya? Jom cuba skrg, DM sekarang . 😘
012-8543011

#bougasbeauty
#bougasbeautyrawang
#bougasbeautyserendah
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautykl
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser

Good Morning Bougas Lovers! Perkara wajib buat tiap pagi, cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser ! Tak banyak buih, tekstur gel yang lembut & bau pun wangi sbb ada nya minyak kelapa dara & minyak zaitun dalam Facial Cleanser ni. Korang kena kena kena try! Sekali pakai, confirm taknak tukar lain. Korang akan dapat rasa perbezaan dkt kulit walaupun dgn penggunaan satu botol tau.
-
Tak percaya? Jom cuba skrg, DM sekarang . 😘
012-8543011

#bougasbeauty
#bougasbeautyrawang 
#bougasbeautyserendah
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautykl
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
0 0 1 hour ago

good morning! korang guna bougas facial cleanser tak tadi? cleanser ni sesuai untuk semua jenis kulit.ada yang dm bella cakap kulit dia sensetif mcm2 produk dah pakai tapi makin teruk.kalau korang nak tahu bougas facial cleanser "decyl glucoside" bahan khas untuk mereka yang kulit sensetif.
.
BOUGAS FACIAL CLEANSER
RM 69
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserumkl #freegift #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserumpenang #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasscrub #bougasscrubsetiawangsa #bougasscrubwangsamaju #malaysia #bougasserumkualalumpur #bougasbeautykl #bougassemkl #bougasserumwangsamaju #bougasserumgampang #bougasbeautysetiawangsa #bougasserumpetalingjaya #bougasbeautysetapak #bougaslover #bougasserummurah #bougasbeautymurah #testimonibougasbeauty #scrubmuka #cleanser #facecleanser #baazarpaknil #elfiraloy

good morning! korang guna bougas facial cleanser tak tadi? cleanser ni sesuai untuk semua jenis kulit.ada yang dm bella cakap kulit dia sensetif mcm2 produk dah pakai tapi makin teruk.kalau korang nak tahu bougas facial cleanser "decyl glucoside" bahan khas untuk mereka yang kulit sensetif.
.
BOUGAS FACIAL CLEANSER
RM 69
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty  #bougasserumkl #freegift  #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserumpenang #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasscrub #bougasscrubsetiawangsa #bougasscrubwangsamaju #malaysia #bougasserumkualalumpur #bougasbeautykl #bougassemkl #bougasserumwangsamaju #bougasserumgampang #bougasbeautysetiawangsa  #bougasserumpetalingjaya  #bougasbeautysetapak  #bougaslover #bougasserummurah  #bougasbeautymurah #testimonibougasbeauty  #scrubmuka #cleanser #facecleanser #baazarpaknil #elfiraloy
1 0 1 hour ago

GOOD MORNING EVERYBODY‼‼‼
.
.
COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
#teamfard
@bougasbeauty.fard
Whatsapp for free skin consultation
Click link in bio🔥
📲 0173050106
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin

GOOD MORNING EVERYBODY‼‼‼
.
.
COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Melawati 📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi📍 Serdang📍 Sri Kembangan
SELURUH KL DAN SELANGOR💦
.
#teamfard
@bougasbeauty.fard
Whatsapp for free skin consultation 
Click link in bio🔥
📲 0173050106
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautykl #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya
#codbougasbeauty #bbs #teambbs #bbslover #jomflawless #jomcantik #advancedserum #teamfard #healthyskin
2 0 1 hour ago

LICIN LICIN LICIN!
-
Wow licinnya muka 😍‼️. Semut lalu pun tergelincir 😝
.
Nak tak skin macam ni? Pakai makeup pun still nampak smooth and natural. Nak makeup cantik, base and prep pun mestilah tip top😘

LICIN LICIN LICIN!
-
Wow licinnya muka 😍‼️. Semut lalu pun tergelincir 😝
.
Nak tak skin macam ni? Pakai makeup pun still nampak smooth and natural. Nak makeup cantik, base and prep pun mestilah tip top😘
1 1 1 hour ago

Gigih tauu nak pegang tiga2 dalam satu tangan 😅 Tp satu Skincare tak cukup ya utk satu muka. Atleast kena ada

Cleanser - Face Scrub - Toner - Serum - Moisturizer - Sunscreen

Kalau korang nak FREE CONSULTATION boleh WhatsApp Atau tekan link kt Bio Lynda
💟016-5981509
💟016-5981509
💟016-5981509

Gigih tauu nak pegang tiga2 dalam satu tangan 😅 Tp satu Skincare tak cukup ya utk satu muka. Atleast kena ada

Cleanser - Face Scrub - Toner - Serum - Moisturizer - Sunscreen

Kalau korang nak FREE CONSULTATION boleh WhatsApp Atau tekan link kt Bio Lynda
💟016-5981509
💟016-5981509
💟016-5981509
7 2 2 hours ago

hi guys!! nak bagitahu ni... kalau korang nak dapatkan kulit yg glowing,bersih dan cantik....HARUSLAHHH RAJIN KAN DIRI DAP DAP DAP muka #bougasbeautyadvancedserum NI TAW!! dengan penggunaan setiap hari dan konsisten, korang boleh tengok skin korang putih dan glow je nanti...
BILE DAH RESULT GLOWING RASE BEST SANGAT!! 😍😍😍
.
Mcm mana nak dapatkan? klik link di bio ok!! 👇
@bougasbeautyshahalam.dzuleiyka
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyhq #bougasbeautyserum #bougasbeautyseremban #bougasbeautyserumofficial #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserdang #glasskinserum #skinsihatcantik #kulittelur
#teamfifyy

hi guys!! nak bagitahu ni... kalau korang nak dapatkan kulit yg glowing,bersih dan cantik....HARUSLAHHH RAJIN KAN DIRI DAP DAP DAP muka #bougasbeautyadvancedserum  NI TAW!! dengan penggunaan setiap hari dan konsisten, korang boleh tengok skin korang putih dan glow je nanti...
BILE DAH RESULT GLOWING RASE BEST SANGAT!! 😍😍😍
.
Mcm mana nak dapatkan? klik link di bio ok!! 👇
@bougasbeautyshahalam.dzuleiyka 
#bougasbeautyselangor 
#bougasbeautykl 
#bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyhq #bougasbeautyserum #bougasbeautyseremban #bougasbeautyserumofficial #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautyserdang #glasskinserum #skinsihatcantik #kulittelur 
#teamfifyy
0 0 2 hours ago

SMOOTH JAAA MAKEUP SHARE SIKIT BOLEH?

Jangan nk kedut yaaa bila org tanya tips kita make up or Jaga kulit. Share jaaa dpt korang Pahala

Mcm mna nk dptkan makeup smooth tu? Haaaa sebelum korang pakai segala mcm foundation tu apply lagi sekali #advanceserum. Baru laaa all day make up smooth dan no more crack

SMOOTH JAAA MAKEUP SHARE SIKIT BOLEH?

Jangan nk kedut yaaa bila org tanya tips kita make up or Jaga kulit. Share jaaa dpt korang Pahala

Mcm mna nk dptkan makeup smooth tu? Haaaa sebelum korang pakai segala mcm foundation tu apply lagi sekali #advanceserum. Baru laaa all day make up smooth dan no more crack
8 1 2 hours ago

Texture of #BougasFaceScrub 💚
-
Kalau korang nak tahu kenapa face scrub ni warna hijau, sebab salah satu bahan nya jalah green tea🍃 Yang berfungsi untuk mencerahkan kulit. Kalau korang yang ada masalah parut jerawat, say
YESSS to this scrub!👌
-
Ready Stock‼️
💟Bougas Advanced Serum RM75
💟Bougas Face Scrub RM49
💟Bougas Cleanser RM69
.
Setiap Pembelian akan dpt
🎁FREE GIFT SPECIAL
🌸Free Loyalty card
🚘Free COD ALL KL AREA
🧚‍♀️FREE CONSULTATION
.
📲 Wasap LYNDA 016-5981509 Noowwww 💕
Atau boleh tekan LINK BIRU dekat Profile Lynda ✨

Texture of #BougasFaceScrub 💚
-
Kalau korang nak tahu kenapa face scrub ni warna hijau, sebab salah satu bahan nya jalah green tea🍃 Yang berfungsi untuk mencerahkan kulit. Kalau korang yang ada masalah parut jerawat, say
YESSS to this scrub!👌
-
Ready Stock‼️
💟Bougas Advanced Serum RM75
💟Bougas Face Scrub RM49
💟Bougas Cleanser RM69
.
Setiap Pembelian akan dpt
🎁FREE GIFT SPECIAL
🌸Free Loyalty card
🚘Free COD ALL KL AREA
🧚‍♀️FREE CONSULTATION
.
📲 Wasap LYNDA 016-5981509 Noowwww 💕
Atau boleh tekan LINK BIRU dekat Profile Lynda ✨
1 1 2 hours ago

Assalamualaikum Morning BougasFriends♥️ Korang nk tahu tak, dulu Lynda start pakai Bougas Advanced Serum ni, lepas sebulan baru try Face Scrub & Cleanser 😘
-
Tak semestinya kena ada One Set, kdg2 korang sendiri pun dah ada Basic Skincare kann hehe
-
Kalau korang nak TRY SERUM VIRAL ni, boleh PM Lynda, Lynda nak bagi Free Gifts Limited, special HARINI SAHAJA. JOM WASAP SKRG
-
💟016-5981509
💟016-5981509
💟016-5981509

Assalamualaikum Morning BougasFriends♥️ Korang nk tahu tak, dulu Lynda start pakai Bougas Advanced Serum ni, lepas sebulan baru try Face Scrub & Cleanser 😘
-
Tak semestinya kena ada One Set, kdg2 korang sendiri pun dah ada Basic Skincare kann hehe
-
Kalau korang nak TRY SERUM VIRAL ni, boleh PM Lynda, Lynda nak bagi Free Gifts Limited, special HARINI SAHAJA.  JOM WASAP SKRG
-
💟016-5981509
💟016-5981509
💟016-5981509
12 1 2 hours ago

We are blessed by Allah in so many ways. Always remember that and being grateful

Tb picture: royal chulan cherating

Happy monday

We are blessed  by Allah in so many ways. Always remember that and being grateful

Tb picture: royal chulan cherating

Happy monday
17 1 4 hours ago

Xkira la Cepat atau lmbat yg pnting berkesan dan kekal....insyaallah dgn mnggunakn #bougasbeauty kulit² wjh yg bmaslah dpt diatasi..👍👍👍 Dgn hnya mggunakn #bougasfacialcleanser dn apply #advanceserum sudh boleh dpt merwat kulit² wjh yg bmasalh
hnya perlu konsisten,yakin dan sabar dlm pmkaian
dgnizinallah

#elfiraloy
#bougasbeautykl
#bougasfeedback
#bougasbeautysabah
#bougasfacialcleanser
#advanceserum
#bougasfacescrub

Xkira la Cepat atau lmbat yg pnting berkesan dan kekal....insyaallah dgn mnggunakn #bougasbeauty kulit² wjh yg bmaslah dpt diatasi..👍👍👍 Dgn hnya mggunakn #bougasfacialcleanser dn apply #advanceserum sudh boleh dpt merwat kulit² wjh yg bmasalh
hnya perlu konsisten,yakin dan sabar dlm pmkaian
dgnizinallah

#elfiraloy 
#bougasbeautykl 
#bougasfeedback 
#bougasbeautysabah
#bougasfacialcleanser
#advanceserum
#bougasfacescrub
0 0 4 hours ago

POM POM STOCK READY DAHNI!
.
Wahh😍 Bersinar-sinar dah mataku ini melihat stok nii. Percaya tak yang semua ni boleh je habis tak sampai sebulan?!
.
YES!!! Korang laa ni suka sangat rembat. Tak sempat lagi nak berkasih sayang, bercinta dengan stok dah terus dipinang orang.
.
Apa lagi? Meh laa pinang terus. Hehehe jangan nangis tau kalau stok dah tak ada. Aina nak manja-manja pun tak sempat tau😭

POM POM STOCK READY DAHNI!
.
Wahh😍 Bersinar-sinar dah mataku ini melihat stok nii. Percaya tak yang semua ni boleh je habis tak sampai sebulan?!
.
YES!!! Korang laa ni suka sangat rembat. Tak sempat lagi nak berkasih sayang, bercinta dengan stok dah terus dipinang orang.
.
Apa lagi? Meh laa pinang terus. Hehehe jangan nangis tau kalau stok dah tak ada. Aina nak manja-manja pun tak sempat tau😭
4 1 11 hours ago

Korang selalu cuci muka berapa lama? Tips untuk korang, digalakkan cuci muka selama 60 saat untuk bahan-bahan pencuci muka muka menyerap ke dalam kulit dengan lebih berkesan.
-
Segala kotoran di muka tak mudah untuk dibersihkan dengan sempurna, terutama sekali kalau makeup. Fokuskan pada setiap kawasan & cukup 60 saat, bilas. Boleh Bougas Lovers?

#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautymelaka #bougasbeautyalorsetar #bougaslover #paritraja #bp #uthm #politeknik #sayajual #ucanduit #ucandoit #youcanduit #youcandoit #hargamurah #teamanna #uqasyasenrose #kamaladli #teamdamia #teambougasdamia

Korang selalu cuci muka berapa lama? Tips untuk korang, digalakkan cuci muka selama 60 saat untuk bahan-bahan pencuci muka muka menyerap ke dalam kulit dengan lebih berkesan.
-
Segala kotoran di muka tak mudah untuk dibersihkan dengan sempurna, terutama sekali kalau makeup. Fokuskan pada setiap kawasan & cukup 60 saat, bilas. Boleh Bougas Lovers?

#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautymelaka #bougasbeautyalorsetar  #bougaslover#paritraja#bp#uthm#politeknik#sayajual#ucanduit#ucandoit#youcanduit#youcandoit#hargamurah#teamanna#uqasyasenrose #kamaladli #teamdamia#teambougasdamia
3 0 11 hours ago

FEEDBACK FROM TWITTER

It looks like someone is very satisfied with #advanceserum 👀 Advance serum make her skin soft and smooth and it's not drying at all!

Advance serum is RM75.
You'll get free COD, free gift and loyalty card to redeem free serum.

#bougasbeautykl

FEEDBACK FROM TWITTER

It looks like someone is very satisfied with #advanceserum 👀 Advance serum make her skin soft and smooth and it's not drying at all!

Advance serum is RM75.
You'll get free COD, free gift and loyalty card to redeem free serum.

#bougasbeautykl
7 1 12 hours ago

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
1 1 12 hours ago

Orang pregnant selalu hormon tak betul kan ? Lepastu macam macam la nak timbul kat muka sampai mommy mommy kat luar sana lepastu stress muka tak macam masa anak dara 😪
.
.
Jangan risau mommy mommy sekalian ! Tak elok stress stress ! BOUGAS SERUM kan ada !
.
.
DIJAMIN SELAMAT 💯
❌ MERCURY ❌ PARABEN
❌ SLS
.
.
So jangan risau you guys can whatsapp 013-2476735 or klik link di bio ara okay 😘
.
.
Available COD :
🚗 KLCC (FREE)
🚗SENTUL(FREE)
🚗GOMBAK (FREE)
🚗SETAPAK (FREE)
🚗JALAN IPOH(FREE)
🚗SELAYANG
🚗BATU CAVES(FREE)
🚗AMPANG
🚗DANAU KOTA(FREE)
🚗 ANY AREA KL
.
.
#bougasbeauty #bbssuperstar #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautysetapak #bougasbeautysentul #bougasbeautyserum #facescrub #bougasbeautyfacialcleanser #wedding #photography #foodporn #entrepreneur #workoutroutine #malaysia #kualalumpur #bajukurung #bazarpaknil #jerawat #jeragat #skincareroutine #whiteningcream #elfiraloy #neelofa
#bougasbeautyserum #bougasbeautysentul #bougasbeauty #bougasbeutybatumuda #bougasbeautybatucaves

Orang pregnant selalu hormon tak betul kan ? Lepastu macam macam la nak timbul kat muka sampai mommy mommy kat luar sana lepastu stress muka tak macam masa anak dara 😪
.
.
Jangan risau mommy mommy sekalian ! Tak elok stress stress ! BOUGAS SERUM kan ada !
.
.
DIJAMIN SELAMAT 💯
❌ MERCURY ❌ PARABEN
❌ SLS
.
.
So jangan risau you guys can whatsapp 013-2476735 or klik link di bio ara okay 😘
.
.
Available COD :
🚗 KLCC (FREE)
🚗SENTUL(FREE)
🚗GOMBAK (FREE)
🚗SETAPAK (FREE)
🚗JALAN IPOH(FREE)
🚗SELAYANG
🚗BATU CAVES(FREE)
🚗AMPANG
🚗DANAU KOTA(FREE)
🚗 ANY AREA KL
.
.
#bougasbeauty#bbssuperstar#bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautysetapak #bougasbeautysentul#bougasbeautyserum #facescrub #bougasbeautyfacialcleanser #wedding #photography #foodporn #entrepreneur #workoutroutine #malaysia #kualalumpur#bajukurung #bazarpaknil #jerawat#jeragat#skincareroutine #whiteningcream#elfiraloy#neelofa
#bougasbeautyserum #bougasbeautysentul #bougasbeauty #bougasbeutybatumuda #bougasbeautybatucaves
6 0 12 hours ago

Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
Jom dapatkan sekarang, boleh dapatkan dengan Ain 017 331 8430 or click link bio kat atas taw 😊
.
#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasdamansara
#bougaskl
#bougasmalaysia
#bougastamantundrismail
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang

Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
Jom dapatkan sekarang, boleh dapatkan dengan Ain 017 331 8430 or click link bio kat atas taw 😊
.
#bougasbeauty
#bougasbeautyhq
#bougaslover
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasdamansara
#bougaskl
#bougasmalaysia
#bougastamantundrismail
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang
1 0 12 hours ago

Hye korang ! Dah scrub muka ke belum minggu ni 🧐 Kita kena scrub tau muka kita atleast 1-2 kali seminggu depends on kulit muka setiap orang.
.
.
Kenapa kena pakai scrub bougas? Kenapa tak brand lain? Hahaha kalau dah pernah pakai sekali mesti nak pakai lagi 🤪 Pasai texture scrub dia halus weh tak merosakkan texture kulit kita 😍
.
.
Lepastu dah apply urut urut manja sikit kat kulit tu dah habis scrub apply pulak serum bougas haa cepat meresap hingga segenap deminsi 🤣
.
.
Harga takyah secret secret la eh korang pun dah tau FACE SCRUB RM 49 ! ADVANCED SERUM RM75 !
.
.
boleh klik link dibio ara okay 😘
.
.
Dapatkan sekarang guys !!
☎️ 013 - 2476735
☎️ 013 - 2476735
.
.
Available COD :
🚗 KLCC (FREE)
🚗SENTUL(FREE)
🚗GOMBAK (FREE)
🚗SETAPAK (FREE)
🚗JALAN IPOH(FREE)
🚗SELAYANG
🚗BATU CAVES(FREE)
🚗AMPANG
🚗DANAU KOTA(FREE)
🚗 ANY AREA KL
.
.
#bougasbeauty #bbssuperstar #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautysetapak #bougasbeautysentul #bougasbeautyserum #facescrub #bougasbeautyfacialcleanser #wedding #photography #foodporn #entrepreneur #workoutroutine #malaysia #kualalumpur #bajukurung #bazarpaknil #jerawat #jeragat #skincareroutine #whiteningcream #elfiraloy #neelofa
#bougasbeautyserum #bougasbeautysentul #bougasbeauty #bougasbeutybatumuda #bougasbeautybatucaves

Hye korang ! Dah scrub muka ke belum minggu ni 🧐 Kita kena scrub tau muka kita atleast 1-2 kali seminggu depends on kulit muka setiap orang.
.
.
Kenapa kena pakai scrub bougas? Kenapa tak brand lain? Hahaha kalau dah pernah pakai sekali mesti nak pakai lagi 🤪 Pasai texture scrub dia halus weh tak merosakkan texture kulit kita 😍
.
.
Lepastu dah apply urut urut manja sikit kat kulit tu dah habis scrub apply pulak serum bougas haa cepat meresap hingga segenap deminsi 🤣
.
.
Harga takyah secret secret la eh korang pun dah tau FACE SCRUB RM 49 ! ADVANCED SERUM RM75 !
.
.
boleh klik link dibio ara okay 😘
.
.
Dapatkan sekarang guys !!
☎️ 013 - 2476735
☎️ 013 - 2476735
.
.
Available COD :
🚗 KLCC (FREE)
🚗SENTUL(FREE)
🚗GOMBAK (FREE)
🚗SETAPAK (FREE)
🚗JALAN IPOH(FREE)
🚗SELAYANG
🚗BATU CAVES(FREE)
🚗AMPANG
🚗DANAU KOTA(FREE)
🚗 ANY AREA KL
.
.
#bougasbeauty#bbssuperstar#bougasbeautykl #bougasbeautygombak #bougasbeautysetapak #bougasbeautysentul#bougasbeautyserum #facescrub #bougasbeautyfacialcleanser #wedding #photography #foodporn #entrepreneur #workoutroutine #malaysia #kualalumpur#bajukurung #bazarpaknil #jerawat#jeragat#skincareroutine #whiteningcream#elfiraloy#neelofa
#bougasbeautyserum #bougasbeautysentul #bougasbeauty #bougasbeutybatumuda #bougasbeautybatucaves
3 0 13 hours ago

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
Jom dapatkan sekarang, bougas beauty😍COD pon bole klo korang xnak join postage..pm area korang ya

#bougasbeautykedah #bougasbeautykl #bogasbeautyserum #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautyjohor #bougasbeautyselangor

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
Jom dapatkan sekarang, bougas beauty😍COD pon bole klo korang xnak join postage..pm area korang ya

#bougasbeautykedah #bougasbeautykl #bogasbeautyserum  #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautyjohor #bougasbeautyselangor
2 0 13 hours ago

.
✅ Suitable for any skin type & sensitif skin.
✅ Tidak berbuih & milky texture.
✅ Mampu mencerahkan kulit kerana mengandungi Sakura Leaf Extract.
✅ Low pH 5.5.
✅ Melembabkan kulit muka
-
P/s : Tipss untuk korang makesure Cleanser more effective ☺️
-

1. Makesure apply #bougasbeautycleanser 2 kali per day 😉

2. Cuci muka sekurang kurangnya 60saat agar dapat meresap kedalam kulit 😉

3. Makesure asingkan tuala muka & tuala badan.
JANGAN CAMPUR ❌

4. Tukar cadar & sarung bantal sekali sekala 😉

#bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougasbeautyampang
#bougasbeautyampangpoint
#bougasbeautytamankosas
#bougasbeautybukitindah
#bougasbeautylembahjaya
#bougasbeautytasikpermai
#bougasbeautypandanmewah #bougasbeautycheras
#bougasbeautymytown #bougasbeautysunwayvelocity
#bougasbeautymuliajaya
#bougasbeautyhululangat
#bougasbeautykajang
#bougasbeautybangi
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautyklang
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautyputrajaya
#bougasbeautycyberjaya
#bougasbeautykl
#bougasbeautyklcc
#bougasbeautyserdang
#elfiraloy

.
✅ Suitable for any skin type & sensitif skin.
✅ Tidak berbuih & milky texture.
✅ Mampu mencerahkan kulit kerana mengandungi Sakura Leaf Extract.
✅ Low pH 5.5.
✅ Melembabkan kulit muka
-
P/s : Tipss untuk korang makesure Cleanser more effective ☺️
-

1. Makesure apply #bougasbeautycleanser 2 kali per day 😉

2. Cuci muka sekurang kurangnya 60saat agar dapat meresap kedalam kulit 😉

3. Makesure asingkan tuala muka & tuala badan.
JANGAN CAMPUR ❌

4. Tukar cadar & sarung bantal sekali sekala 😉

#bougasbeauty #bougasbeautyhq
#bougasbeautyampang
#bougasbeautyampangpoint
#bougasbeautytamankosas
#bougasbeautybukitindah
#bougasbeautylembahjaya
#bougasbeautytasikpermai
#bougasbeautypandanmewah #bougasbeautycheras
#bougasbeautymytown #bougasbeautysunwayvelocity
#bougasbeautymuliajaya
#bougasbeautyhululangat 
#bougasbeautykajang
#bougasbeautybangi
#bougasbeautyselangor 
#bougasbeautyklang
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautyputrajaya
#bougasbeautycyberjaya
#bougasbeautykl 
#bougasbeautyklcc 
#bougasbeautyserdang
#elfiraloy
8 0 13 hours ago

Korang tahu tk dalam Advanced Serum ada Glutathione? Nak tahu tak apa fungsi nya?
-
Inilah agen pemutih kulit, yang akan tukarkan pigmentasi gelap kepada yang lebih cerah. Kalau korang nak tahu, sebenarnya pigmentasi yang menyebabkan kulit gelap ni terjadi secara semulajadi tau. Jadi glutathione lah yang akan membantu mencerahkan kulit korang.
-
Takyah susah-susah fikir kat mana nak cari Glutathione, beli je Advanced.Serum. Dah ada dalam tu, tggl apply je okay? 🤗
.
#bougasserum #bougaslover #bougasbangsar #bougaskerinchi #bougaskl #bougasbeauty #bougasbeautykl

Korang tahu tk dalam Advanced Serum ada Glutathione? Nak tahu tak apa fungsi nya?
-
Inilah agen pemutih kulit, yang akan tukarkan pigmentasi gelap kepada yang lebih cerah. Kalau korang nak tahu, sebenarnya pigmentasi yang menyebabkan kulit gelap ni terjadi secara semulajadi tau. Jadi glutathione lah yang akan membantu mencerahkan kulit korang.
-
Takyah susah-susah fikir kat mana nak cari Glutathione, beli je Advanced.Serum. Dah ada dalam tu, tggl apply je okay? 🤗
.
#bougasserum #bougaslover #bougasbangsar #bougaskerinchi #bougaskl #bougasbeauty #bougasbeautykl
4 0 14 hours ago

Korang tahu tk dalam Advanced Serum ada Glutathione? Nak tahu tak apa fungsi nya?
-
Inilah agen pemutih kulit, yang akan tukarkan pigmentasi gelap kepada yang lebih cerah. Kalau korang nak tahu, sebenarnya pigmentasi yang menyebabkan kulit gelap ni terjadi secara semulajadi tau. Jadi glutathione lah yang akan membantu mencerahkan kulit korang.
-
Takyah susah-susah fikir kat mana nak cari Glutathione, beli je Advanced.Serum. Dah ada dalam tu, tggl apply je okay? 🤗
.
#bougasserum #bougaslover #bougasbangsar #bougaskerinchi #bougaskl #bougasbeauty #bougasbeautykl

Korang tahu tk dalam Advanced Serum ada Glutathione? Nak tahu tak apa fungsi nya?
-
Inilah agen pemutih kulit, yang akan tukarkan pigmentasi gelap kepada yang lebih cerah. Kalau korang nak tahu, sebenarnya pigmentasi yang menyebabkan kulit gelap ni terjadi secara semulajadi tau. Jadi glutathione lah yang akan membantu mencerahkan kulit korang.
-
Takyah susah-susah fikir kat mana nak cari Glutathione, beli je Advanced.Serum. Dah ada dalam tu, tggl apply je okay? 🤗
.
#bougasserum #bougaslover #bougasbangsar #bougaskerinchi #bougaskl #bougasbeauty #bougasbeautykl
0 0 14 hours ago

KENAPA PERLU CUBA SET BOUGAS BEAUTY NI?
.

Bougss Beauty da bantu ramai orang yg mempunyai masalah kulit muka yg teruk sehingga berjaya dapatkan kulit muka yg sihat dan cantik. Beribu positive feedback yg kita terima tentang Bougas Beauty 😍 .

Korang ada masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit kusam? Da guna mcm2 produk tapi semuanya tak berkesan? Sapa yg belum jumpa produk yg berkesan utk masalah kulit muka korang, qilaa suggest korang try Bougas Beauty! .

1 set Bougas Beauty terdiri drpd Cleanser, Scrub, & Serum dan boleh tahan sehingga 3-4 bulan. Memang sgt2 berbaloi! Qilaa suggest korang try dulu dan alami sendiri perubahan dkt skin korang. Memang korang akn sgt berpuas hati dgn hasilnya 😍 .

1 set BOUGAS BEAUTY - RM193

FACIAL CLEANSER (150ml) - RM69

FACE SCRUB (100gm) - RM49

SERUM (20ml) - RM75

Jgn tunggu lagi, whatsapp qila sekarang utk order. Click jee link in bio atau whatsapp no di bawah 👇 .
0143623133 📲
0143623133 📲
0143623133 📲

KENAPA PERLU CUBA SET BOUGAS BEAUTY NI?
.

Bougss Beauty da bantu ramai orang yg mempunyai masalah kulit muka yg teruk sehingga berjaya dapatkan kulit muka yg sihat dan cantik. Beribu positive feedback yg kita terima tentang Bougas Beauty 😍 .

Korang ada masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit kusam? Da guna mcm2 produk tapi semuanya tak berkesan? Sapa yg belum jumpa produk yg berkesan utk masalah kulit muka korang, qilaa suggest korang try Bougas Beauty! .

1 set Bougas Beauty terdiri drpd Cleanser, Scrub, & Serum dan boleh tahan sehingga 3-4 bulan. Memang sgt2 berbaloi!  Qilaa suggest korang try dulu dan alami sendiri perubahan dkt skin korang. Memang korang akn sgt berpuas hati dgn hasilnya 😍 .

1 set BOUGAS BEAUTY - RM193

FACIAL CLEANSER (150ml) - RM69

FACE SCRUB (100gm) - RM49

SERUM (20ml) - RM75

Jgn tunggu lagi, whatsapp qila sekarang utk order. Click jee link in bio atau whatsapp no di bawah 👇 .
0143623133 📲
0143623133 📲
0143623133 📲
1 1 14 hours ago

Top #bougasbeautykl posts

Nah, tiada lagi rahsia antara kita. Gitewwwww, sape2 nak skin flawless & letops pompommm kena pakai this serum @bougasbeauty.leen . Sempat lagi korang nak dapatkan skin mcm leen before raya. Banyak sgt kebaikan serum ni. Sape nak try boleh whatsapp 0139424468 atau follow @bougasbeauty.leen ❤️
.
.
Yang nak beli secara walk in boleh ke @dayana_boutique & @beenaleen ( TERENGGANU & DUNGUN)
.
@bougasbeauty.leen
P/S : Paling best sebab serum ni 100% waterbased, tak berminyak & melekit langsung. Pakai je terus serap dekat skin, nak tido malam pun best sgttttt! Sumpah xtipuuuu hehe 💞
#nofilterneeded #serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykemaman #bougasbeautypaka #bougasbeautykl #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykotabharu

Nah, tiada lagi rahsia antara kita. Gitewwwww, sape2 nak skin flawless & letops pompommm kena pakai this serum @bougasbeauty.leen . Sempat lagi korang nak dapatkan skin mcm leen before raya. Banyak sgt kebaikan serum ni. Sape nak try boleh whatsapp 0139424468 atau follow @bougasbeauty.leen ❤️
.
.
Yang nak beli secara walk in boleh ke @dayana_boutique & @beenaleen ( TERENGGANU & DUNGUN)
.
@bougasbeauty.leen 
P/S : Paling best sebab serum ni 100% waterbased, tak berminyak & melekit langsung. Pakai je terus serap dekat skin, nak tido malam pun best sgttttt! Sumpah xtipuuuu hehe 💞
#nofilterneeded#serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover#bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykemaman #bougasbeautypaka #bougasbeautykl #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykotabharu
298 45 11 March, 2018

HAH?! ADA ORANG PERTIKAIKAN #BOUGASBEAUTYSERUM HALAL?!”.
.
Eh jangan macam tu awakkkkk 😢 Tak baik tau.
.
#BougasBeauty ni adalah halal dan telah mendapat sijil #halal.
.
Lepas tu kami pun dah dapat kelulusan #KKM dari #Malaysia & #Brunei.
.
Insha Allah, awak boleh guna #BougasBeauty dengan yakin dan tanpa was-was 😍.
.
Whatsapp 019-9799 117 untuk #BorakBorakBougas dengan saya atau klik sahaja link di bio okay? ☺️

HAH?! ADA ORANG PERTIKAIKAN #BOUGASBEAUTYSERUM HALAL?!”.
.
Eh jangan macam tu awakkkkk 😢 Tak baik tau.
.
#BougasBeauty ni adalah halal dan telah mendapat sijil #halal.
.
Lepas tu kami pun dah dapat kelulusan #KKM dari #Malaysia & #Brunei.
.
Insha Allah, awak boleh guna #BougasBeauty dengan yakin dan tanpa was-was 😍.
.
Whatsapp 019-9799 117 untuk #BorakBorakBougas dengan saya atau klik sahaja link di bio okay? ☺️
544 4 31 March, 2019

Selfie kat kedai kasut pun jadii ! Nak makeup maintain tak crack, takde smile lines, tak kering, tak bercapuk, always glowing please pakai #bougasbeautyserum as makeup primer ok. Confirm puas hati tauu. Jgn cakap hakak tak bgtahu ekk 😚
.
Bagusla filter ni nampak wajahku runcing disitu 🤪
.
#BougasBeautyKualaLumpur

Selfie kat kedai kasut pun jadii ! Nak makeup maintain tak crack, takde smile lines, tak kering, tak bercapuk, always glowing please pakai #bougasbeautyserum as makeup primer ok. Confirm puas hati tauu. Jgn cakap hakak tak bgtahu ekk 😚
.
Bagusla filter ni nampak wajahku runcing disitu 🤪
.
#BougasBeautyKualaLumpur
227 25 24 October, 2019

Sepanjang dekat Tanah Suci cuaca dekat sana agak panas , so kulit fira mmg burn + kering + berminyak esp dekat T-zone. Sbb my skin jenis combination + sensitive. Plus dekat sana fira tak follow rutin skincare sgt sbb tak pg mana mana pun just pergi masjid & area berdekatan je tu yg kulit jd on off tu😂
.
Sampai je Malaysia mmg terus pulun balik jaga muka, malam pakai mask, apply moisturizer, then tak lupa apply #bougasbeautyserum tebal tebal. Alhamdulillah now my skin getting better, i pun tak stress dah tgk skin sendiri🤣
.
Btw korang yg nak dapatkan ALL ITEM BOUGAS BEAUTY boleh dapatkan dengan Stokis & Agent sah team #BBSSUPERSTAR dijamin servis puas hati 💕💕
.
Berminat untuk jana income bersama #BBSSUPERSTAR boleh click link di bio ya💋
.
Jangan tanya kenapa makin bulat sbb dekat sana 24 jam makan nasik🥴
.
#BougasBeautyKualaLumpur

Sepanjang dekat Tanah Suci cuaca dekat sana agak panas , so kulit fira mmg burn + kering + berminyak esp dekat T-zone. Sbb my skin jenis combination + sensitive. Plus dekat sana fira tak follow rutin skincare sgt sbb tak pg mana mana pun just pergi masjid & area berdekatan je tu yg kulit jd on off tu😂
.
Sampai je Malaysia mmg terus pulun balik jaga muka, malam pakai mask, apply moisturizer, then tak lupa apply #bougasbeautyserum tebal tebal. Alhamdulillah now my skin getting better, i pun tak stress dah tgk skin sendiri🤣
.
Btw korang yg nak dapatkan ALL ITEM BOUGAS BEAUTY boleh dapatkan dengan Stokis & Agent sah team #BBSSUPERSTAR dijamin servis puas hati 💕💕
.
Berminat untuk jana income bersama #BBSSUPERSTAR boleh click link di bio ya💋
.
Jangan tanya kenapa makin bulat sbb dekat sana 24 jam makan nasik🥴
.
#BougasBeautyKualaLumpur
225 30 14 October, 2019

Sis tengah termenung ni sebab stock pantas menyusuttt 🥴
.
Jom dapatkan kulit yg sihat, bersih, cantik dgn bougas beauty. Korg boleh dptkan semestinya dr Team #BbsSuperstar servis padu mantap ❗️✔️ .
.
Cepat grab sebelum stockk licinggg! Fast service, consultation tip top, free gift besttt⚡️🔥
.
#BougasBeautyKualaLumpur

Sis tengah termenung ni sebab stock pantas menyusuttt 🥴
.
Jom dapatkan kulit yg sihat, bersih, cantik dgn bougas beauty. Korg boleh dptkan semestinya dr Team #BbsSuperstar servis padu mantap ❗️✔️ .
.
Cepat grab sebelum stockk licinggg! Fast service, consultation tip top, free gift besttt⚡️🔥
.
#BougasBeautyKualaLumpur
178 23 23 October, 2019

Okay last but not least. Sorry guys for spamming your timeline today😂 .
.
Happy Deepavali for those who celebrate it today✨
.
.
Bersempena public holiday harini, iolss ada open FREE COD bougas beauty advanced serum untuk sesiapa yang stay area KL, Subang, Petaling and Shah Alam🚗🚗🚗
.
.
Stock tinggal 2pcs guys. Cepat whatsapp iolsss kalau nak😍😍😍CLICK LINK IN BIO @bougasbeauty.maiii

#bougasbeauty
#trustedagentbougasbeauty
#bougasbeautybanting
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysetiaalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautypetalingjaya
#bougasbeautyklang
#bougasbeautybangi
#bougasbeautykl

Okay last but not least. Sorry guys for spamming your timeline today😂 .
.
Happy Deepavali for those who celebrate it today✨
.
.
Bersempena public holiday harini, iolss ada open FREE COD bougas beauty advanced serum untuk sesiapa yang stay area KL, Subang, Petaling and Shah Alam🚗🚗🚗
.
.
Stock tinggal 2pcs guys. Cepat whatsapp iolsss kalau nak😍😍😍CLICK LINK IN BIO @bougasbeauty.maiii

#bougasbeauty 
#trustedagentbougasbeauty
#bougasbeautybanting
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysetiaalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautypetalingjaya
#bougasbeautyklang
#bougasbeautybangi
#bougasbeautykl
104 2 6 November, 2018

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru.
.
Jom dapatkan :.
✨PERFECT COMBINATION✨.
🌸 Face Scrub RM 49.
🌸 Serum RM 75.
🌸COMBO PRICE : RM124 ONLY ‼️.
🌸BOUGAS RAYA KIT : RM143
.
📲0165981509(Link di Bio)

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru.
.
Jom dapatkan :.
✨PERFECT COMBINATION✨.
🌸 Face Scrub RM 49.
🌸 Serum RM 75.
🌸COMBO PRICE : RM124 ONLY ‼️.
🌸BOUGAS RAYA KIT : RM143
.
📲0165981509(Link di Bio)
251 4 23 May, 2019

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Taman Melawati📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi
.
Postage Seluruh Malaysia 💋
Jom dapatkan Product Laku teruk ni sekarang🥰
.
📲0165981509
📲0165981509
📲0165981509

COD AVAILABLE 🚗
Keramat 📍 Kampung Baru📍Ampang📍Jelatek📍Setiawangsa📍 Wangsa Maju📍Sri Rampai📍 Setapak📍Danau Kota📍Taman Melawati📍Gombak📍 Cheras📍 Bangsar📍KL Sentral📍Mid Valley📍Pantai Dalam📍Sg Besi
.
Postage Seluruh Malaysia 💋
Jom dapatkan Product Laku teruk ni sekarang🥰
.
📲0165981509
📲0165981509
📲0165981509
253 1 23 May, 2019

Rasa mcm potato sangat bila dduk sebelah mommy to be ni. So pretty inside out. Tp yg paling penting nampak tak kulit el tuu, lain macam kan sihat & glowing dia? 😍
.
Ramai sangat yg tanya betul ke el ni pkai product bougas? Jujur i ckp yes! El dah pakai bougas serum almost a year dah tau & el sangat berpuas hati with the results
.
Eventhou preggy, skin el mmg serious takde masalah langsung, & bougas serum mmg selamat utk digunakan utk ibu yg mengandung thats why el pun suka pakai🤰🏻
.
Our product is natural based, tiada sebarang bahan yg terlarang, inshaAllah dapat membantu ibu ibu mengandung di luar sana yg mengalami masalah kulit yg tak menentu masa mengandung❤️
.
Harini LAST DAY BOUGAS SALE❗️Grab yours now
.
✅ Bougas Beauty Advanced Serum : RM75
✅ Bougas Beauty Face Scrub : RM 49
✅ Bougas Beauty Cleanser : RM 69
.
#BougasBeautyKualaLumpur

Rasa mcm potato sangat bila dduk sebelah mommy to be ni. So pretty inside out. Tp yg paling penting nampak tak kulit el tuu, lain macam kan sihat & glowing dia? 😍
.
Ramai sangat yg tanya betul ke el ni pkai product bougas? Jujur i ckp yes! El dah pakai bougas serum almost a year dah tau & el sangat berpuas hati with the results
.
Eventhou preggy, skin el mmg serious takde masalah langsung, & bougas serum mmg selamat utk digunakan utk ibu yg mengandung thats why el pun suka pakai🤰🏻
.
Our product is natural based, tiada sebarang bahan yg terlarang, inshaAllah dapat membantu ibu ibu mengandung di luar sana yg mengalami masalah kulit yg tak menentu masa mengandung❤️
.
Harini LAST DAY BOUGAS SALE❗️Grab yours now
.
✅ Bougas Beauty Advanced Serum : RM75
✅ Bougas Beauty Face Scrub : RM 49
✅ Bougas Beauty Cleanser : RM 69
.
#BougasBeautyKualaLumpur
767 13 29 July, 2019