#bougasbeautykotamasai Instagram Photos & Videos

bougasbeautykotamasai - 289 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautykotamasai and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
4.1
Average comment
0.3
Posts with video
15/36
Posts with photo
21/36

Hashtag Popularity

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

LAST DAY #blissfullsalebougas 11/11/19 yana nak ingatkan hari ini dah last day tau korang belum grab jom pakat ramai-ramai beli dengan kawan sangat jimat dengan DISKAUN RM 5
.
.
🔥Advance Serum+1 item any product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5
🔥Advance Serum+2 Any Product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5-FREE COD/FREE POSTAGE-JIMAT RM 13
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number Di LINK BIO IG okey🤗
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasserumjb #bougasbeautyjb

LAST DAY #blissfullsalebougas 11/11/19 yana nak ingatkan hari ini dah last day tau korang belum grab jom pakat ramai-ramai beli dengan kawan sangat jimat dengan DISKAUN RM 5
.
.
🔥Advance Serum+1 item any product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5
🔥Advance Serum+2 Any Product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5-FREE COD/FREE POSTAGE-JIMAT RM 13
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number Di LINK BIO IG okey🤗
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasserumjb #bougasbeautyjb
7 3 18 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

Wow ❗ Korang kalau beli set combo hanya berharga RM145 sahaja tau . Wuish best ke best ? Mesti korang tak sabar kan sebab kita yakin produk bougas boleh bantu korang rawat skin korang yang tengah ada masalah tu . Hemm ada yang tengah putus asa tak ? Jangan risau serum bougas ni boleh bantu korang 💙🎈 Yang nak buat hadiah untuk mak/gf /kawan pun boleh sangat .

Nak tahu lebih lanjut ?
HANYA PERLU KE LINK DI BIO IG & WHATSAPPS STEFF SEKARANG ❗😋 #beautyskin
#bougasbeautykotamasai
#bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang
#bougasbeautyserum

Wow ❗ Korang kalau beli set combo  hanya berharga RM145 sahaja tau . Wuish best ke best ? Mesti korang tak sabar kan sebab kita yakin produk bougas boleh bantu korang  rawat skin korang yang tengah ada masalah tu . Hemm ada yang tengah putus asa tak ? Jangan risau serum bougas ni boleh bantu korang 💙🎈 Yang nak buat hadiah untuk mak/gf /kawan pun boleh sangat .

Nak tahu lebih lanjut ?
 HANYA PERLU KE LINK DI BIO IG & WHATSAPPS STEFF SEKARANG ❗😋 #beautyskin 
#bougasbeautykotamasai 
#bougaspasirgudang 
#bougasbeautypasirgudang
#bougasbeautyserum
4 0 10 November, 2019

#blissful SALE sempena Maulidur Rasul✨
.
.
Mana dok tanya Bougas Beauty tak ada buat SALE ke???Kalau beli Set Bougas tak ada DISKAUN???So inilah masanya😍Grab Set Combo atau 1 Set Bougas Beauty dapat DISKAUN RM 5
.
.
🔥Item Wajib(Advance Serum)+Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum🔥
🔥FREE COD/POSTAGE FOR 1 SET BOUGAS BEAUTY🔥
🌸DAPAT DISKAUN RM 5🌸
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya

#blissful SALE sempena Maulidur Rasul✨
.
.
Mana dok tanya Bougas Beauty tak ada buat SALE ke???Kalau beli Set Bougas tak ada DISKAUN???So inilah masanya😍Grab Set Combo atau 1 Set Bougas Beauty dapat DISKAUN RM 5
.
.
🔥Item Wajib(Advance Serum)+Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum🔥
🔥FREE COD/POSTAGE FOR 1 SET BOUGAS BEAUTY🔥
🌸DAPAT DISKAUN RM 5🌸
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya
3 0 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 8 November, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 8 November, 2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 8 November, 2019

Macam mana kita nak pastikan kulit muka kita selalu sihat ? Selalunya stef akan guna mask setiap hari tau untuk pastikan kulit muka kita tak nampak kusam & lembut je 😍 Macam mana rawat muka ? Korang kena pastikan korang cuci , scrub & guna mask muka yang bersesuaian dengan jenis kulit muka korang tau! Paling penting kena pump 2 kali serum bougas bagi merawat kulit muka kita dari dalam . 🎈

Jangan lupa beli & dapatkan segera dengan hanya whatsapps Steff .

#bougasbeautykotamasai
#bougaspasirgudang
#glowing
#cantik
#sihat

Macam mana kita nak pastikan kulit muka kita selalu sihat ? Selalunya stef akan guna mask setiap hari tau untuk pastikan kulit muka kita tak nampak kusam & lembut je 😍 Macam mana rawat muka ? Korang kena pastikan korang cuci , scrub & guna mask muka yang bersesuaian dengan jenis kulit  muka korang tau!  Paling penting kena pump 2 kali serum bougas bagi merawat kulit muka kita dari dalam . 🎈

Jangan lupa beli & dapatkan segera dengan hanya whatsapps Steff .

#bougasbeautykotamasai
#bougaspasirgudang
#glowing
#cantik 
#sihat
8 0 8 November, 2019

#beconfident with Bougas Beauty🤗
.
.
Korang masih belum jumpa product boleh mengatasi masalah skin korang???Korang ada masalah skin seperti Jerawat|Jeragat|Breakout|Kulit Kusam boleh cuba Bougas Beauty #advanceserum atau pun set combo HOT SELLING🔥&SET COMBO BEST SELLER✨
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
🔥Combo Hot Selling-RM 144(Facial Cleanser+Advance Serum)
🔥Combo Best Seller-RM 124(Face Scrub+Advance Serum)
🔥Best Seller-RM 75(Advance Serum)
✅Ready Stock
✅Fast Respon
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougaslover #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser

#beconfident  with Bougas Beauty🤗
.
.
Korang masih belum jumpa product boleh mengatasi masalah skin korang???Korang ada masalah skin seperti Jerawat|Jeragat|Breakout|Kulit Kusam boleh cuba Bougas Beauty#advanceserum atau pun set combo HOT SELLING🔥&SET COMBO BEST SELLER✨
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
🔥Combo Hot Selling-RM 144(Facial Cleanser+Advance Serum)
🔥Combo Best Seller-RM 124(Face Scrub+Advance Serum)
🔥Best Seller-RM 75(Advance Serum)
✅Ready Stock
✅Fast Respon
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai#bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougaslover #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
6 1 8 November, 2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
7 0 8 November, 2019

BOUGAS NI MURAH SANGAT TAU TAK 😭
-
Yesss. Setiap item sgt tahan sampai 2-6bulan. Berbaloi kan?
-
Harga pon setimpal dengan hasil yang akan diberikan tau 😍
-
Cleanser, 150ml RM69. Tahan sehingga 3-6bulan bergantung pada penggunaan.
-
Scrub, 100g RM49. Yang ni confirm tahan lama sbb pakai seminggu 2/3 kali shj 🤗 Boleh tahan sampai 6bulan tau.
-
Serum, 20ml RM75. This our favourite! 😍 Even kakca pon suka serum dia ni tau 😭 Tak pakai sehari rasa tak keruan 😂.
Serum boleh tahan sampai 1-2bulan. Kalau kakca sebulan da habis sbb tiap kali lepas solat dok tepek serum 🤪
-
Tak berminat ke nak try? Rugi sangat tak cuba skrg tau 😂
-
Jom jemput borak kat DM atau whatsapp kakca dgn click link kat bio 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS NI MURAH SANGAT TAU TAK 😭
-
Yesss. Setiap item sgt tahan sampai 2-6bulan. Berbaloi kan?
-
Harga pon setimpal dengan hasil yang akan diberikan tau 😍
-
Cleanser, 150ml RM69. Tahan sehingga 3-6bulan bergantung pada penggunaan.
-
Scrub, 100g RM49. Yang ni confirm tahan lama sbb pakai seminggu 2/3 kali shj 🤗 Boleh tahan sampai 6bulan tau.
-
Serum, 20ml RM75. This our favourite! 😍 Even kakca pon suka serum dia ni tau 😭 Tak pakai sehari rasa tak keruan 😂.
Serum boleh tahan sampai 1-2bulan. Kalau kakca sebulan da habis sbb tiap kali lepas solat dok tepek serum 🤪
-
Tak berminat ke nak try? Rugi sangat tak cuba skrg tau 😂
-
Jom jemput borak kat DM atau whatsapp kakca dgn click link kat bio 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
6 0 7 November, 2019

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #teamili #serumviral

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #teamili #serumviral
4 0 7 November, 2019

Hujung minggu lepas pergi ke Watsons|Drugstore sebab skin breakout so langkah pertama dah buat research siap-siap untuk tahu skin types OR Allergic SUPAYA bila pergi Watsons|Drugstore dapatlah cari & minta consultation seller BUT Dah beli&berhabis BANYAK DUIT💸💸💸dari BAJET ditetapkan END UP MUKA STILL SAMA MENGALAMI BREAKOUT😭*Bougas Beauty Advance Serum #waterbased mengadungi 4 bahan dari ekstrak tumbuhan semula jadi*Dapat membantu mengatasi skin BREAKOUT|JERAWAT|KULIT KUSAM|JERAGAT
.
.
Ya Allah bila dengar customer yang mengalami masalah skin BREAKOUT rasa MALU nak berdepan ORANG RAMAI&tiada KEYAKINAN DIRI☹️🥺 Yana sangat faham perasaan tu sebab Yana pun pernah Breakout😭😣nak Yana bantu korang ada masalah skin??boleh FOLLOW @bougasbeauty.masaijohor dan tekan LINK dekat BIO IG🤩
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya #bougastamanmolek #bougascodtamanmolek #bougasbeautyjb #bougasserumjb

Hujung minggu lepas pergi ke Watsons|Drugstore sebab skin breakout so langkah pertama dah buat research siap-siap untuk tahu skin types OR Allergic SUPAYA bila pergi Watsons|Drugstore dapatlah cari & minta consultation seller BUT Dah beli&berhabis BANYAK DUIT💸💸💸dari BAJET ditetapkan END UP MUKA STILL SAMA MENGALAMI BREAKOUT😭*Bougas Beauty Advance Serum#waterbased mengadungi 4 bahan dari ekstrak tumbuhan semula jadi*Dapat membantu mengatasi skin BREAKOUT|JERAWAT|KULIT KUSAM|JERAGAT
.
.
Ya Allah bila dengar customer yang mengalami masalah skin BREAKOUT rasa MALU nak berdepan ORANG RAMAI&tiada KEYAKINAN DIRI☹️🥺 Yana sangat faham perasaan tu sebab Yana pun pernah Breakout😭😣nak Yana bantu korang ada masalah skin??boleh FOLLOW @bougasbeauty.masaijohor dan tekan LINK dekat BIO IG🤩
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya #bougastamanmolek #bougascodtamanmolek #bougasbeautyjb #bougasserumjb
6 1 7 November, 2019

BOUGAS DAN JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN 😤
-
Sebab apa cakap mcm tu sis? 😖
-
Sebab orang yang ada jerawat lepas pakai #bougasserum mesti bagi feedback jerawat makin kecut tau 🤩
-
Tak percaya? boleh tgk kat #bougasfeedback 🤪
-
Berminat nak cuba product #bougasbeauty? Boleh DM atau click je link kat bio ya 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS DAN JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN 😤
-
Sebab apa cakap mcm tu sis? 😖
-
Sebab orang yang ada jerawat lepas pakai #bougasserum mesti bagi feedback jerawat makin kecut tau 🤩
-
Tak percaya? boleh tgk kat #bougasfeedback 🤪
-
Berminat nak cuba product #bougasbeauty? Boleh DM atau click je link kat bio ya 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 7 November, 2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 6 November, 2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
 COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 6 November, 2019

🌸FAST ACTION FOR FAST RESULT🌸
.
.
Thank you dear beli BOUGAS BEAUTY dengan yana💕😍Semoga Allah permudahkan segala urusanmu dan Murahkan rezeki mu✨Amin Ya Allah🤲🏻tanpa ragu-ragu terus dia grab nak cuba FACE SCRUB pulak🥰
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
✅READY STOCK
✅FAST RESPON
✅FREE CONSULTATION
✅FREE GIFT
✅TRUSTED SELLER
#bougasmasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeautymasai #bougascodmasai #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai

🌸FAST ACTION FOR FAST RESULT🌸
.
.
Thank you dear beli BOUGAS BEAUTY dengan yana💕😍Semoga Allah permudahkan segala urusanmu dan Murahkan rezeki mu✨Amin Ya Allah🤲🏻tanpa ragu-ragu terus dia grab nak cuba FACE SCRUB pulak🥰
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
✅READY STOCK
✅FAST RESPON
✅FREE CONSULTATION
✅FREE GIFT
✅TRUSTED SELLER
#bougasmasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeautymasai #bougascodmasai #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai
10 1 6 November, 2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 5 November, 2019

🌸NAK SKIN GLOWING&SENTIASA LEMBAB🌸
.
.
Korang ada masalah skin?Jerawat|Kulit Kusam|Jeragat dan banyak lagi masalah skin lain???dengan memggunakan Bougas Beauty #advanceserum boleh atasi semua MASALAH dengan 1 produk iaitu BOUGAS BEAUTY #bougasmasai .
.
Fat dah Jatuh Hati&Repeat botol ke-2 sebab malam-malam terus WhatsApp bagi tahu #Feedbackbougasyana baru pakai 3 hari kulit sentiasa lembab tau✨🤩
-Customer Fat(Kota Masai Pasir Gudang)-
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
✅Fast Respon
✅Ready Stock
✅Free Consultation
✅Trusted Seller
✅Free Gift
#bougasmasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeautymasai #bougascodmasai #bougasserialam #bougascodserialam #bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermas #bougascodpermasjaya #bougaspermasjaya #bougastebrau #bougascodtebrau

🌸NAK SKIN GLOWING&SENTIASA LEMBAB🌸
.
.
Korang ada masalah skin?Jerawat|Kulit Kusam|Jeragat dan banyak lagi masalah skin lain???dengan memggunakan Bougas Beauty#advanceserum boleh atasi semua MASALAH dengan 1 produk iaitu BOUGAS BEAUTY#bougasmasai .
.
Fat dah Jatuh Hati&Repeat botol ke-2 sebab malam-malam terus WhatsApp bagi tahu #Feedbackbougasyana baru pakai 3 hari kulit sentiasa lembab tau✨🤩
-Customer Fat(Kota Masai Pasir Gudang)-
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
✅Fast Respon
✅Ready Stock
✅Free Consultation
✅Trusted Seller
✅Free Gift
#bougasmasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeautymasai #bougascodmasai #bougasserialam #bougascodserialam #bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermas #bougascodpermasjaya #bougaspermasjaya #bougastebrau #bougascodtebrau
6 1 5 November, 2019

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 4 November, 2019

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 2 November, 2019

SALAM JUMAAT✨
.
.
Nak kulit Flawless?Glowing?Jom ikut step mudah #bougasmasai dan KONSISTEN dengan Bougas Beauty mesti dapat THE BEST RESULT‼️🔥
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasbeautymasai #bougascodmasai #bougascodkotamasai

SALAM JUMAAT✨
.
.
Nak kulit Flawless?Glowing?Jom ikut step mudah #bougasmasai dan KONSISTEN dengan Bougas Beauty mesti dapat THE BEST RESULT‼️🔥
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyjb#bougasserumjb #bougasbeautymasai #bougascodmasai #bougascodkotamasai
8 1 1 November, 2019

🌸Set Combo HOT SELLING🌸
.
.
Masih mencari skincare sesuai dengan skin korang???dan dapat bantu masalah skin korang???Bougas Beauty kan ada🥰‼️✨kenapa Bougas Beauty????sebab ni antara HOT SELLING🔥tau membantu masalah skin seperti JERAWAT|BREAKOUT sesuai dengan *semua jenis kulit*😍
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi mudah click number di LINK BIO IG🤗
✅READY STOCK
✅FAST RESPON
✅TRUSTED SELLER
✅FREE CONSULTATION
✅FREE GIFT
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougaspermas #bougascodpermasjaya #bougaspermasjaya #bougasserialam #bougascodserialam #bougasserumjb #bougasbeautyjb

🌸Set Combo HOT SELLING🌸
.
.
Masih mencari skincare sesuai dengan skin korang???dan dapat bantu masalah skin korang???Bougas Beauty kan ada🥰‼️✨kenapa Bougas Beauty????sebab ni antara HOT SELLING🔥tau membantu masalah skin seperti JERAWAT|BREAKOUT sesuai dengan *semua jenis kulit*😍
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi mudah click number di LINK BIO IG🤗
✅READY STOCK
✅FAST RESPON
✅TRUSTED SELLER
✅FREE CONSULTATION
✅FREE GIFT
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougaspermas #bougascodpermasjaya#bougaspermasjaya #bougasserialam #bougascodserialam#bougasserumjb #bougasbeautyjb
8 2 30 October, 2019

🌸ADA APA DENGAN BOUGAS NI???🌸
.
.
Setiap hari ORDER masuk‼️Setiap minggu WAJIB RESTOCK🔥Setiap kali restock Bougas Beauty confirm SOLD OUT‼️🔥apa bestnya???dengan RM 75 sahaja korang kat luar sana ada masalah skin seperti JERAWAT|JERAGAT|KULIT KUSAM|BREAKOUT boleh atasi🤗Korang tak nak ke???
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
✅Ready Stock
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Fast Respon
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya #bougaspermas #bougastebrau #bougascodtebrau #bougasbeautyjb #bougasserumjb

🌸ADA APA DENGAN BOUGAS NI???🌸
.
.
Setiap hari ORDER masuk‼️Setiap minggu WAJIB RESTOCK🔥Setiap kali restock Bougas Beauty confirm SOLD OUT‼️🔥apa bestnya???dengan RM 75 sahaja korang kat luar sana ada masalah skin seperti JERAWAT|JERAGAT|KULIT KUSAM|BREAKOUT boleh atasi🤗Korang tak nak ke???
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
✅Ready Stock
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Fast Respon
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya #bougaspermas #bougastebrau #bougascodtebrau #bougasbeautyjb #bougasserumjb
8 0 30 October, 2019

🌸BEST SELLER COMBO🌸
.
.
Mana ada masalah skin seperti jerawat|kulit kusam|Masalah jeragat|Breakout dan masalah skin lain boleh dapat FREE CONSULTATION sebab kita ada SET BEST SELLER COMBO&SET COMBO HOT SELLING untuk merawat masalah skin korang tau🥰😊
.
.
Macam mana nak ORDER???boleh WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG🤗
✅Ready Stock
✅Fast Respon
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeauty #bougasbeautylover #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasfeedback

🌸BEST SELLER COMBO🌸
.
.
Mana ada masalah skin seperti jerawat|kulit kusam|Masalah jeragat|Breakout dan masalah skin lain boleh dapat FREE CONSULTATION sebab kita ada SET BEST SELLER COMBO&SET COMBO HOT SELLING untuk merawat masalah skin korang tau🥰😊
.
.
Macam mana nak ORDER???boleh WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG🤗
✅Ready Stock
✅Fast Respon
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeauty #bougasbeautylover #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougasfeedback
11 1 29 October, 2019

🌸DONE PAYMENT CUSTOMER REPEAT ORDER🌸
.
.
Alhamdulilah setiap hari ORDER masuk‼️korang belum cuba produk Bougas Beauty korang patut cuba dan confirm JATUH CINTA sebab bougas beauty sangat membantu untuk korang ada masalah skin seperti jerawat|Kulit Kusam|Breakout|Jeragat dengan hanya RM 0.80 sen untuk sehari korang keluarkan untuk skincare sebab Bougas Beauty SANGAT JIMAT✨🔥
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG yana okey🤗
✅Ready Stock
✅Fast Respon
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh

🌸DONE PAYMENT CUSTOMER REPEAT ORDER🌸
.
.
Alhamdulilah setiap hari ORDER masuk‼️korang belum cuba produk Bougas Beauty korang patut cuba dan confirm JATUH CINTA sebab bougas beauty sangat membantu untuk korang ada masalah skin seperti jerawat|Kulit Kusam|Breakout|Jeragat dengan hanya RM 0.80 sen untuk sehari korang keluarkan untuk skincare sebab Bougas Beauty SANGAT JIMAT✨🔥
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG yana okey🤗
✅Ready Stock
✅Fast Respon
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh
4 0 29 October, 2019

REGISTERED WITH MOH MALAYSIA
.
Yes. product kita semua dah didaftarkan dengan MOH. Pastikan product yang uolls beli tu selamat kenudian baru cari yg serasi 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

REGISTERED WITH MOH MALAYSIA
.
Yes. product kita semua dah didaftarkan dengan MOH. Pastikan product yang uolls beli tu selamat kenudian baru cari yg serasi 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
0 0 28 October, 2019

EVERYONE FAVOURITE!
.
Dah try sekali mesti terus fall in lavvvvhhhhhhh 😍
.
Tak teringin ke nak cuba? tak kan nak tengok je? 🤪
.
Nak order boleh Click link kat bio ig ya! 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

EVERYONE FAVOURITE!
.
Dah try sekali mesti terus fall in lavvvvhhhhhhh 😍
.
Tak teringin ke nak cuba? tak kan nak tengok je? 🤪
.
Nak order boleh Click link kat bio ig ya! 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
1 0 28 October, 2019

SERUM SAKA!
.
pakai sekali lepas tu mesti nak pakai lg 😂
.
Hari2 tak nak skip pakai tau 😍
.
sesiap yang nak boleh click link kat bio ig! 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SERUM SAKA!
.
pakai sekali lepas tu mesti nak pakai lg 😂
.
Hari2 tak nak skip pakai tau 😍
.
sesiap yang nak boleh click link kat bio ig! 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 28 October, 2019

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 27 October, 2019

Top #bougasbeautykotamasai posts

No Caption🚫🤷🏼‍♀️❌
.
.
.
Just smile every single day💯😉
#bougasserumjb
#bougaslover

No Caption🚫🤷🏼‍♀️❌
.
.
.
Just smile every single day💯😉
#bougasserumjb 
#bougaslover
156 3 24 August, 2018

🔴Tidak ada seorang pun boleh mengubah diri kita melainkan diri kita sendiri🔵
.
.
.
2018🔚2019🔜

🔴Tidak ada seorang pun boleh mengubah diri kita melainkan diri kita sendiri🔵
.
.
.
2018🔚2019🔜
135 1 30 December, 2018

selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan batin✨

selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan batin✨
111 1 5 June, 2019

🌸SEMPENA ANNIVERSARY BOUGAS BEAUTY TURN 2🌸
.
.
🔥SALE🔥Start 23/7-29/7/19 Korang tak nak SET SUPER JIMAT💯&CANTIK🦋 dengan Bougas Beauty ke??? #bougasturns2 Sesiapa nak ORDER Bougas Beauty boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🤗
READY STOCK✅
FREE GIFT🎁
FREE COD🚗
FREE CONSULTANT
Advance Serum:RM 75
Facial Cleanser:RM 69
Face Scrub:RM 49
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougaskotamasai #bougascodkotamasai #kotamasai #tamankotamasai #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougasfacialcleanser #bougasjohor #bougascodjb #bougasserumjb

🌸SEMPENA ANNIVERSARY BOUGAS BEAUTY TURN 2🌸
.
.
🔥SALE🔥Start 23/7-29/7/19 Korang tak nak SET SUPER JIMAT💯&CANTIK🦋 dengan Bougas Beauty ke???#bougasturns2 Sesiapa nak ORDER Bougas Beauty boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🤗
READY STOCK✅
FREE GIFT🎁
FREE COD🚗
FREE CONSULTANT
Advance Serum:RM 75
Facial Cleanser:RM 69
Face Scrub:RM 49
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougaskotamasai #bougascodkotamasai #kotamasai #tamankotamasai #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougasfacialcleanser #bougasjohor #bougascodjb #bougasserumjb
24 1 23 July, 2019

🌸COD CUSTOMER AREA CAHAYA MASAI/KG CAHAYA BARU🌸
.
.
Korang nak dapat bougas beauty boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🤗korang jugak boleh self pick up(area kota masai)/Cod🚗/Postage Setiap Hari (SELURUH MALAYSIA)🔥
#bougasbeautykotamasai #bougaskotamasai #bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirgudang #bougascodpasirputeh #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasserumjb #bougasscrub #bougasfacialcleanser #bougasjohor #bougascodjohor #bougascodjb

🌸COD CUSTOMER AREA CAHAYA MASAI/KG CAHAYA BARU🌸
.
.
Korang nak dapat bougas beauty boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🤗korang jugak boleh self pick up(area kota masai)/Cod🚗/Postage Setiap Hari (SELURUH MALAYSIA)🔥
#bougasbeautykotamasai #bougaskotamasai #bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirgudang #bougascodpasirputeh#bougasserum #bougasbeautyserum #bougasserumjb #bougasscrub #bougasfacialcleanser #bougasjohor#bougascodjohor #bougascodjb
16 0 29 July, 2019

Jangan lupa dapat bougas beauty🤗
.
.
Macam mana nak grab facial cleanser,advance serum,and face scrub JUST CLINK LINK BIO atau DM untuk FAST RESPON💕
🎁Free Gift
🚗Available COD area kota masai,bandar seri alam,tmn cendana,cahaya masai,area pasir gudang and area JB‼️
#bougasbeautypasirgudang #bougascodmasai #bougasmasai #bougaskotamasai #bougascodkotamasai #bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #bougassquad #bougasfacialcleanser #bougasjbcod #bougasjb #TEAMAANA

Jangan lupa dapat bougas beauty🤗
.
.
Macam mana nak grab facial cleanser,advance serum,and face scrub JUST CLINK LINK BIO atau DM untuk FAST RESPON💕
🎁Free Gift
🚗Available COD area kota masai,bandar seri alam,tmn cendana,cahaya masai,area pasir gudang and area JB‼️
#bougasbeautypasirgudang#bougascodmasai #bougasmasai #bougaskotamasai #bougascodkotamasai#bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #bougassquad #bougasfacialcleanser #bougasjbcod #bougasjb #TEAMAANA
9 1 15 hours ago

🌸Selamat Hari Raya AidilAdha🌸

🌸Selamat Hari Raya AidilAdha🌸
42 3 17 hours ago

🌸Be yourself🌸

🌸Be yourself🌸
80 5 7 hours ago

🌸NO FILTER🌸
.
Yana Apply 1 set Bougas Beauty untuk rawat jerawat/kulit kusam..TAK PERLU RISAU kalo tumbuh jerawat/kulit kusam sebab BOUGAS BEAUTY KAN ADA♥️So korang yang ada masalah skin???tak thu nak pakai apa??nak buat macam mana???jangan risau🤗boleh Ws atau Dm yana kalo nak TIPS/NAK cuba produk BOUGAS BEAUTY boleh dapatkan dengan yana okey🤗 #bougascodmasai .
.
Nak ORDER click number di bio atau Dm okey🤗
✅READY STOCK
✅FREE GIFT
✅FAST RESPON
✅FAST DELIVERY
✅TRUSTED SELLER
✅FREE CONSULTANTION
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougassquad #bougasserumjb #bougascodjb

🌸NO FILTER🌸
.
Yana Apply 1 set Bougas Beauty untuk rawat jerawat/kulit kusam..TAK PERLU RISAU kalo tumbuh jerawat/kulit kusam sebab BOUGAS BEAUTY KAN ADA♥️So korang yang ada masalah skin???tak thu nak pakai apa??nak buat macam mana???jangan risau🤗boleh Ws atau Dm yana kalo nak TIPS/NAK cuba produk BOUGAS BEAUTY boleh dapatkan dengan yana okey🤗#bougascodmasai .
.
Nak ORDER click number di bio atau Dm okey🤗
✅READY STOCK
✅FREE GIFT
✅FAST RESPON
✅FAST DELIVERY
✅TRUSTED SELLER
✅FREE CONSULTANTION
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougassquad #bougasserumjb #bougascodjb
15 1 7 August, 2019