#bougasbeautynilai Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautynilai and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
6.9
Average comment
0.5
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@bougasbeautybabe Profile picture

@bougasbeautybabe

Adik beradik Zura semua guna Bougas Serum ni sebab nak dapatkan skin yang glowing and bebas daripada jerawat dan parut 😍😍
.
So awak bila lagi? Tak penat ke makeup tebal-tebal? 😅🔥

Adik beradik Zura semua guna Bougas Serum ni sebab nak dapatkan skin yang glowing and bebas daripada jerawat dan parut 😍😍
.
So awak bila lagi? Tak penat ke makeup tebal-tebal? 😅🔥
6 1 1 hour ago
@bougasbeautybabe Profile picture

@bougasbeautybabe

Psssttt korang tahu tak daun pegaga boleh merawat masalah kulit terutamanya eczema? 😱
.
Sebab tu kita pilih pegaga sebagai one of the ingredients in BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB 😍🔥
.
Siapa dah scrub muka harini? 🙋🏻‍♀️

Psssttt korang tahu tak daun pegaga boleh merawat masalah kulit terutamanya eczema? 😱
.
Sebab tu kita pilih pegaga sebagai one of the ingredients in BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB 😍🔥
.
Siapa dah scrub muka harini? 🙋🏻‍♀️
4 1 3 hours ago
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

MUKA DAH TAK KERING WALAUPUN DUDUK LAMA DALAM AIRCOND! .

Ummi dulu masa duk praktikal mmg dduk dalam office ber-aircond je. Bukan setakat muka je yang kering. Tangan, muka satu badan kering! Air masak jgan kata la satu botol besar dah minum. Dh minun rasa nak shishi jela pulak hahaha 😝.
.
Okay sesapa nak ummi bantu dia ummi boleh consult dulu utk tahu apa jenis jenis masalah kulit yang korang hadap sekarang. Jangan malu jangan segan. Meh la pm ummi. Free jurr. 🤗
.
.

Whatsapp untuk pembelian. . .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296

COD AREA PAJAM, NILAI DAN MANTIN.
Pos satu malaysia! 🤗 .
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

MUKA DAH TAK KERING WALAUPUN DUDUK LAMA DALAM AIRCOND! .

Ummi dulu masa duk praktikal mmg dduk dalam office ber-aircond je. Bukan setakat muka je yang kering. Tangan, muka satu badan kering!  Air masak jgan kata la satu botol besar dah minum. Dh minun rasa nak shishi jela pulak hahaha 😝.
.
Okay sesapa nak ummi bantu dia ummi boleh consult dulu utk tahu apa jenis jenis masalah kulit yang korang hadap sekarang. Jangan malu jangan segan. Meh la pm ummi. Free jurr. 🤗
.
.

Whatsapp untuk pembelian. . .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296

COD AREA PAJAM, NILAI DAN MANTIN. 
Pos satu malaysia! 🤗 .
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
4 0 3 hours ago
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

CONFUSED LA, BILA KENA APPLY SERUM SEBENARNYA?
.
.
Alahai sayangku, jangan pening-pening. meh, kita share okay💕
.
Most serums have active ingredients and have smaller particles. So, it penetrates into the skin more than others. Lepas kita cuci muka dan pakai toner (to balance out the pH of our skin), baru la apply serum. Sebabnya, kita nak serum ni functions well sebelum kita tepek produk-produk lain. Memadai hanya sapu sikit dan ratakan seluruh muka.
.
Dan sebab itulah juga, digalakkan untuk pakai serum 2x sehari saja. It's not wrong to apply more but it's not recommendable.
.
Clear tak? .
Whatsapp untuk pembelian. +60179751296
+60179751296
+60179751296

COD AREA PAJAM, NILAI DAN MANTIN.
Pos satu malaysia! 🤗 .
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

CONFUSED LA, BILA KENA APPLY SERUM SEBENARNYA?
.
.
Alahai sayangku, jangan pening-pening. meh, kita share okay💕
.
Most serums have active ingredients and have smaller particles. So, it penetrates into the skin more than others. Lepas kita cuci muka dan pakai toner (to balance out the pH of our skin), baru la apply serum. Sebabnya, kita nak serum ni functions well sebelum kita tepek produk-produk lain. Memadai hanya sapu sikit dan ratakan seluruh muka.
.
Dan sebab itulah juga, digalakkan untuk pakai serum 2x sehari saja. It's not wrong to apply more but it's not recommendable.
.
Clear tak? .
Whatsapp untuk pembelian. +60179751296
+60179751296
+60179751296

COD AREA PAJAM, NILAI DAN MANTIN. 
Pos satu malaysia! 🤗 .
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
6 0 5 hours ago
@bougasbeautyseremban.ema Profile picture

@bougasbeautyseremban.ema

Centerpoint Seremban

PARUT JERAWAT DAH HILANG ✔️
.
Alhamdulillah dgn menggunakan Bougas Beauty Serum sahaje parut jerawat dan kulit kusam NO MORE ‼️
.
Cust ni semakin berseri. Korang tunggu ape lagi? Jom pm sy 😘
.
READY STOCK 📲+60173367305 Click link dekat bio 🆗

PARUT JERAWAT DAH HILANG ✔️
.
Alhamdulillah dgn menggunakan Bougas Beauty Serum sahaje parut jerawat dan kulit kusam NO MORE ‼️
.
Cust ni semakin berseri. Korang tunggu ape lagi? Jom pm sy 😘
.
READY STOCK 📲+60173367305 Click link dekat bio 🆗
2 1 9 hours ago
@bougasbeauty.nilai2 Profile picture

@bougasbeauty.nilai2

KELEBIHAN FACIAL CLEANSER‼️
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu "MILKY GEL"
🌱 Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
🌱 Tidak berbuih & tidak mempunyai pewangi
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil & Olive Oil
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif & terlalu kering
🌱 Membantu masalah kulit berjerawat
.
Whatsapp 012-7752058 / Click link kat bio kita sekarang !!
_____________
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasnilai #bougasserumnilai #bougasbeauty #bougasbeautynilai #bougasusim #bougasbeautyusim #bougasbeautymesamall #bougasbeautybbst #bougassepang #bougasserumsepang #bougasbeautysepang #bougasbeautyseremban2 #bougasseremban2 #bougasserumseremban2 #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyklia #bougasbeautyklia2 #bougasbeautymelaka #bougasbeautynegerisembilan #agentbougasnilai #agentbougassepang #agentbougasbeauty #serumwaterbasedno1 #waterbased #serumviral #setglowing #bougasfacialcleanser

KELEBIHAN FACIAL CLEANSER‼️
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu "MILKY GEL"
🌱 Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
🌱 Tidak berbuih & tidak mempunyai pewangi
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil & Olive Oil
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif & terlalu kering
🌱 Membantu masalah kulit berjerawat
.
Whatsapp 012-7752058 / Click link kat bio kita sekarang !!
_____________
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasnilai #bougasserumnilai #bougasbeauty #bougasbeautynilai #bougasusim #bougasbeautyusim #bougasbeautymesamall #bougasbeautybbst #bougassepang #bougasserumsepang #bougasbeautysepang #bougasbeautyseremban2 #bougasseremban2 #bougasserumseremban2 #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyklia #bougasbeautyklia2 #bougasbeautymelaka #bougasbeautynegerisembilan #agentbougasnilai #agentbougassepang #agentbougasbeauty #serumwaterbasedno1 #waterbased #serumviral #setglowing #bougasfacialcleanser
7 0 10 hours ago
@bougasbeauty.syahidah Profile picture

@bougasbeauty.syahidah

Bila kulit dah cantik berseri, foundation nipis je dah wowww! Tak perlu susah2 nak mekap beriya🤭

ADVANCED SERUM 📲 Whatsapp 017 2815604
Produck 100% Original 🌟Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum🌟 🌸New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🌸Diiktiraf KKM
🌸Kandungan 20ml sesuai dibawa untuk travel
🌸Mesra wuduk 🌸Water based
🌸Tidak berminyak
🌸Sesuai untuk kulit perempuan dan lelaki
🌸Membantu merawat kulit kusam dan berminyak
🌸Melembapkan kulit kering
🌸Mengecilkan pori dan liang roma
🌸Membantu mengekalkan seri wajah 🌟CARA PENGGUNAAN🌟 ☘️Picitkan 1-2 pump di atas tangan dahulu kemudian sapu ke seluruh muka
☘️Pakai 2 kali sehari (pagi dan malam)
☘️Boleh dipakai sebelum make up
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeauty #serum #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautyvitaminc #glowing #flawless #watson #guardian #dermalogica #kaymanserum #drko #bougasbeautynegerisembilan

Bila kulit dah cantik berseri, foundation nipis je dah wowww! Tak perlu susah2 nak mekap beriya🤭

ADVANCED SERUM 📲 Whatsapp 017 2815604 
Produck 100% Original 🌟Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum🌟 🌸New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🌸Diiktiraf KKM
🌸Kandungan 20ml sesuai dibawa untuk travel
🌸Mesra wuduk 🌸Water based
🌸Tidak berminyak
🌸Sesuai untuk kulit perempuan dan lelaki
🌸Membantu merawat kulit kusam dan berminyak
🌸Melembapkan kulit kering
🌸Mengecilkan pori dan liang roma
🌸Membantu mengekalkan seri wajah 🌟CARA PENGGUNAAN🌟 ☘️Picitkan 1-2 pump di atas tangan dahulu kemudian sapu ke seluruh muka
☘️Pakai 2 kali sehari (pagi dan malam)
☘️Boleh dipakai sebelum make up 
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeauty #serum #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautyvitaminc #glowing #flawless #watson #guardian #dermalogica #kaymanserum #drko #bougasbeautynegerisembilan
6 0 10 hours ago
@beautyco.iefa Profile picture

@beautyco.iefa

Bangi, Malaysia

[GLASS SKIN ALERT‼️]
.
Adududu siapa taknak skin macamnii dikkk, glowing je, halus muluss MasyaAllah! My skin goals!
.
InsyaAllahh bolehh asalkan kita jaga pemakanan, banyakkan minum air masak, practice stress-free life , and most importantly, a good skincare routine! Dont forget to add Bougas Beauty in your daily skincare regime, okay? 😘
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995 or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautykajang #bougasbeautynilai

[GLASS SKIN ALERT‼️]
.
Adududu siapa taknak skin macamnii dikkk, glowing je, halus muluss MasyaAllah! My skin goals!
.
InsyaAllahh bolehh asalkan kita jaga pemakanan, banyakkan minum air masak, practice stress-free life , and most importantly, a good skincare routine! Dont forget to add Bougas Beauty in your daily skincare regime, okay? 😘
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995  or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautykajang #bougasbeautynilai
12 0 11 hours ago
@bougasbeautybabe Profile picture

@bougasbeautybabe

Jangan cakap sis tak payung feedback positive macam ni 🤭🤭
.
Jom cantik sama-sama dengan Bougas Beauty ❤️
.
Link dekat bio. Klik je 😉

Jangan cakap sis tak payung feedback positive macam ni 🤭🤭
.
Jom cantik sama-sama dengan Bougas Beauty ❤️
.
Link dekat bio. Klik je 😉
7 1 12 hours ago
@beautyco.iefa Profile picture

@beautyco.iefa

Bandar Seri Putra Bangi

[No. 1 Best Seller - Bougas Beauty Advanced Serum]
.
Kalau korang yang baru first time nak cuba Bougas Beauty, yang tak pasti nak pilih produk mana satu - dan ada masalah kulit kusam, parut, jerawat & too oily or too dry skin 😣 iefa akan suggest you try Bougas Beauty Advanced Serum dulu. .

Sebab apa? Sebab our serum is so powerful, serum ni insyaAllah bertindak sangat efektif untuk merawat kebanyakan masalah kulit jika dipakai dengan rutin skincare yang betul. .

Undergo lab tested procedure, dan lulus sijil HALAL & KKM, korang tak perlu ragu-ragu untuk gunakan Bougas Beauty Advanced Serum - walaupon local local product, tapi bukan biasher biasher tau😌🎉
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995 or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeaytyfacialcleanser #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #bougasbeautynilai #bougasbeautykajang

[No. 1 Best Seller - Bougas Beauty Advanced Serum]
.
Kalau korang yang baru first time nak cuba Bougas Beauty, yang tak pasti nak pilih produk mana satu - dan ada masalah kulit kusam, parut, jerawat & too oily or too dry skin 😣 iefa akan suggest you try Bougas Beauty Advanced Serum dulu. .

Sebab apa? Sebab our serum is so powerful, serum ni insyaAllah bertindak sangat efektif untuk merawat kebanyakan masalah kulit jika dipakai dengan rutin skincare yang betul. .

Undergo lab tested procedure, dan lulus sijil HALAL & KKM, korang tak perlu ragu-ragu untuk gunakan Bougas Beauty Advanced Serum - walaupon local local product, tapi bukan biasher biasher tau😌🎉
.
For more info, please Whatsapp iefa +6011.27020995  or click link at bio❤️ .
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeaytyfacialcleanser #bougasbeautybangi #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautybukitmahkota #bougasbeautybangi #bougasbeautyUKM #bougasbeautyKUIS #bougasbeautyBSP #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #facescrub #skingoal #elfiraloy #bougasbeautynilai #bougasbeautykajang
8 0 13 hours ago
@byjo.joanne Profile picture

@byjo.joanne

Subang Jaya

“Your skin is your BEST accessories. Take a good care of it”
.
🌸GOOD MORNING LOVELIES 🌸
.
🔥🔥READYSTOCK🔥🔥
.
📍SERUM - RM75
📍SCRUB - RM49
📍CLEANSER - RM69
.
.
For those who wanted to try this Awesome products but still wondering or hesitate? Come & whatsapp me Joanna, 📲011-59261986 @ just click link at bio. I'm more than happy to assist & answers all ur doubts 💋
.
#bougasbeauty #bougasbeautysalaktinggi #bougasbeautysepang #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautyklcc #bougasbeautynilai #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #codbanting #codcyberjaya #freecodsalaktinggi #freecodsepang #codklcc #codnilai #meletop #neelofa #serum #bougasfacecleanser #bougasfacescrub #elfiraxfaris #putrajaya #muaputrajaya #salaktinggi #sepang #kotawarisan #bougasbyjojoanne #bougasserum

“Your skin is your BEST accessories. Take a good care of it”
.
🌸GOOD MORNING LOVELIES 🌸
.
🔥🔥READYSTOCK🔥🔥
.
📍SERUM - RM75
📍SCRUB - RM49
📍CLEANSER - RM69
.
.
For those who wanted to try this Awesome products but still wondering or hesitate? Come & whatsapp me Joanna, 📲011-59261986 @ just click link at bio. I'm more than happy to assist & answers all ur doubts 💋
.
#bougasbeauty #bougasbeautysalaktinggi #bougasbeautysepang #bougasbeautysubangjaya #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautyklcc  #bougasbeautynilai #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #codbanting #codcyberjaya #freecodsalaktinggi #freecodsepang #codklcc #codnilai #meletop #neelofa #serum #bougasfacecleanser #bougasfacescrub #elfiraxfaris #putrajaya #muaputrajaya #salaktinggi #sepang #kotawarisan #bougasbyjojoanne #bougasserum
0 0 13 hours ago
@bougasbeauty.syahidah Profile picture

@bougasbeauty.syahidah

Dapatkan serum terbaik hanya dari Bougas Beauty.

ADVANCED SERUM | RM75 shj 📲 Whatsapp 017 2815604
Produck 100% Original 🌟Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum🌟 🌸New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🌸Diiktiraf KKM
🌸Kandungan 20ml sesuai dibawa untuk travel
🌸Mesra wuduk 🌸Water based
🌸Tidak berminyak
🌸Sesuai untuk kulit perempuan dan lelaki
🌸Membantu merawat kulit kusam dan berminyak
🌸Melembapkan kulit kering
🌸Mengecilkan pori dan liang roma
🌸Membantu mengekalkan seri wajah 🌟CARA PENGGUNAAN🌟 ☘️Picitkan 1-2 pump di atas tangan dahulu kemudian sapu ke seluruh muka
☘️Pakai 2 kali sehari (pagi dan malam)
☘️Boleh dipakai sebelum make up
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeauty #serum #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautyvitaminc #glowing #flawless #watson #guardian #dermalogica #kaymanserum #drko #bougasbeautynegerisembilan

Dapatkan serum terbaik hanya dari Bougas Beauty.

ADVANCED SERUM | RM75 shj 📲 Whatsapp 017 2815604 
Produck 100% Original 🌟Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum🌟 🌸New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🌸Diiktiraf KKM
🌸Kandungan 20ml sesuai dibawa untuk travel
🌸Mesra wuduk 🌸Water based
🌸Tidak berminyak
🌸Sesuai untuk kulit perempuan dan lelaki
🌸Membantu merawat kulit kusam dan berminyak
🌸Melembapkan kulit kering
🌸Mengecilkan pori dan liang roma
🌸Membantu mengekalkan seri wajah 🌟CARA PENGGUNAAN🌟 ☘️Picitkan 1-2 pump di atas tangan dahulu kemudian sapu ke seluruh muka
☘️Pakai 2 kali sehari (pagi dan malam)
☘️Boleh dipakai sebelum make up 
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeauty #serum #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautyvitaminc #glowing #flawless #watson #guardian #dermalogica #kaymanserum #drko #bougasbeautynegerisembilan
4 0 23 hours ago
@bougasbeautybabe Profile picture

@bougasbeautybabe

Best sangat gabungan Bougas Beauty face scrub dengan advanced serum ni 💯💯💯
.
Jom dapatkan cepat dengan Zura! POSTAGE EVERYDAY AND FREE COD NILAI✅ BSP✅ UKM✅ KLIA✅ BANGI✅
.
📲📲Tekan je link kat bio 📲📲

Best sangat gabungan Bougas Beauty face scrub dengan advanced serum ni 💯💯💯
.
Jom dapatkan cepat dengan Zura! POSTAGE EVERYDAY AND FREE COD NILAI✅ BSP✅ UKM✅ KLIA✅ BANGI✅
.
📲📲Tekan je link kat bio 📲📲
8 1 23 hours ago
@bougasbeautysemenyih.gee Profile picture

@bougasbeautysemenyih.gee

Bandar Tasik Kesuma

the earlier you start working on something, the earlier you will see the result. Kalau nak kulit sihat dan flawless make an action because actions speak louder than words 🌸
.
.
Jangan lepaskan peluang utk dapat FREE TRIAL CLEANSER dengan Gee. Beli jaa mana2 dua item produk BougasBeauty dan korang layak utk dapatkannya. FREE COD tau!! Cepat dm@click dkt bio utk whatsapp 👆🏻👆🏻
.
.
#bougasadvanceserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeautysemenyih #bougasbeautyrinching #bougasbeautylenggeng #bougasbeautymantin #bougasbeautyberanang #bougasbeautynilai #bougasbeautykajang #agentsemenyih #serumviralno1malaysia #bougassemenyih #bougasbeautysemenyih #bougassquad #bougasteamkeknis #teamkeknis

the earlier you start working on something, the earlier you will see the result. Kalau nak kulit sihat dan flawless make an action because actions speak louder than words 🌸
.
.
Jangan lepaskan peluang utk dapat FREE TRIAL CLEANSER dengan Gee. Beli jaa mana2 dua item produk BougasBeauty dan korang layak utk dapatkannya. FREE COD tau!! Cepat dm@click dkt bio utk whatsapp 👆🏻👆🏻
.
.
#bougasadvanceserum#bougasfacescrub#bougasfacialcleanser#bougasbeautysemenyih#bougasbeautyrinching#bougasbeautylenggeng#bougasbeautymantin#bougasbeautyberanang#bougasbeautynilai#bougasbeautykajang#agentsemenyih#serumviralno1malaysia#bougassemenyih#bougasbeautysemenyih#bougassquad#bougasteamkeknis#teamkeknis
13 0 19 September, 2019
@bougasbeautyseremban.ema Profile picture

@bougasbeautyseremban.ema

Sikamat, Seremban

Siapa dah cube? Mesti jatuh cinte 🤩
.
Bougas Face Scrub dihasilkan dri ekstrak tumbuh-tumbuhan membantu mengatasi keradangan kulit dan mengecilkan liang2 pori.
.
Membuang sel2 kulit mati serta menghilang blackhead dan whitehead. Scrub wajib pakai seriap minggu ye.
.
Bougas Face Scrub - RM49.00
.
📲+60173367305 Click link dekat bio 🆗

Siapa dah cube? Mesti jatuh cinte 🤩
.
Bougas Face Scrub dihasilkan dri ekstrak tumbuh-tumbuhan membantu mengatasi keradangan kulit dan mengecilkan liang2 pori.
.
Membuang sel2 kulit mati serta menghilang blackhead dan whitehead. Scrub wajib pakai seriap minggu ye.
.
Bougas Face Scrub - RM49.00
.
📲+60173367305 Click link dekat bio 🆗
1 1 19 September, 2019
@bougasbeautyseremban.ema Profile picture

@bougasbeautyseremban.ema

Sikamat, Seremban

The best water based serum, best seller 🌹
.
Serum yg sgt effective 100% waterbased & merawat kulit kusam kite.
.
Melembapkan kulit kering & sekatakan tona kulit. Dlm mase yg same ia mengecilkan pori-pori dan liang roma.
.
Bougas Advanced Serum - RM75.00
.
Haa best kan? Jom jage kulit sekarang 😊
.
📲+60173367305 Click link dekat bio 🆗

The best water based serum, best seller 🌹
.
Serum yg sgt effective 100% waterbased & merawat kulit kusam kite.
.
Melembapkan kulit kering & sekatakan tona kulit. Dlm mase yg same ia mengecilkan pori-pori dan liang roma.
.
Bougas Advanced Serum - RM75.00
.
Haa best kan? Jom jage kulit sekarang 😊
.
📲+60173367305 Click link dekat bio 🆗
0 1 19 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

Sunny day out? .
.
Maybe not this week. Memang boring skit memerap je dalam rumah tapi tula dah jerebu. Mmg tak dapat nak buat outdoor aktiviti 😑.
.
.
Tapiii COD still onzzz... Hihi.
Apa apa dm jurrr.. .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Sunny day out? .
.
Maybe not this week. Memang boring skit memerap je dalam rumah tapi tula dah jerebu. Mmg tak dapat nak buat outdoor aktiviti 😑.
.
.
Tapiii COD still onzzz... Hihi. 
Apa apa dm jurrr.. .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
7 0 19 September, 2019
@bougas.byfaraa Profile picture

@bougas.byfaraa

BOUGAS ADVANCED SERUM ni magic tau . Kenapa ?

Sebab dalam serum ni mmg full pakej untuk uolss yg nak hilangkan masalah oily face , muka kering, tone tak sekata, pori besar, parut jerawat and jerawat .

If konsisten, in shaa Allah korang akan dpt kulit muka yang cantik and sihat 😉

#bougasbeautyserum #bouhasbeautybinjai #bougasbeautyscrub #bougasbeautynilai #bougasbeautyusim #bougasbeautysepang

BOUGAS ADVANCED SERUM ni magic tau . Kenapa ?

Sebab dalam serum ni mmg full pakej untuk uolss yg nak hilangkan masalah oily face , muka kering, tone tak sekata, pori besar, parut jerawat and jerawat .

If konsisten, in shaa Allah korang akan dpt kulit muka yang cantik and sihat 😉

#bougasbeautyserum #bouhasbeautybinjai #bougasbeautyscrub #bougasbeautynilai #bougasbeautyusim #bougasbeautysepang
10 0 19 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

Patch test sangat penting untuk semua orang. So, dengan ini sesiapa yang nak buat patch test dengan ummi boleh contact ummi dekat link in bio sebab sebelum beli mesti nak try okay atau tak dekat muka kan. .
.
Jadi ummi dengan senang hati boleh ke tempat** awak semua untuk buatkan patch test. Yang penting mesti atleast a group of 5 people okay.. .
.

Tak payah bayar pon free jurr.. 🤗
Nak ke nak?? ..
.
.
** AREA NILAI DAN JEMPOL ONLY ‼️
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Patch test sangat penting untuk semua orang. So, dengan ini sesiapa yang nak buat patch test dengan ummi boleh contact ummi dekat link in bio sebab sebelum beli mesti nak try okay atau tak dekat muka kan. .
.
Jadi ummi dengan senang hati boleh ke tempat** awak semua untuk buatkan patch test. Yang penting mesti atleast a group of 5 people okay.. .
.

Tak payah bayar pon free jurr.. 🤗 
Nak ke nak?? ..
.
.
** AREA NILAI DAN JEMPOL ONLY ‼️
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
4 1 19 September, 2019
@bougasbeautybabe Profile picture

@bougasbeautybabe

Happy face because kulit Zura makin better bila guna Bougas Beauty 🤩💓
Jom cantik sama-sama✨

Happy face because kulit Zura makin better bila guna Bougas Beauty 🤩💓
Jom cantik sama-sama✨
20 1 19 September, 2019
@bougasbeauty_nai Profile picture

@bougasbeauty_nai

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM SELAMAT LAGI HALAL ✔️
.
#bougasbeautyadvancedserum diperbuat dari ekstrak tumbuhan semulajadi yg kaya dengan vitamin & minerals yg berfungsi untuk merawat kulit dari dalam. .
.
❌ Tidak ada bahan terlarang atau bahan kimia yg berbahaya untuk kulit
❌ Tidak ada ‘Peeling Process’
.
☑️ KKM NOT
☑️ DIIKTIRAF OLEH HALAL .
☑️ DIUJI SECARA KLINIKAL
☑️ DISAHKAN OLEH SIRIM
.
@elfiraloy pun dah pakai berbotol botol n korang sdri boleh tgk how skin el skrg. Serious cantik gils! kalau tgk depan depan lagi la mmg tak berkelip mata uolss 😍
.
Free COD to Nilai/Sepang/PD tau, jangan lepaskan peluang.
.
Whatsapp sekarang 👇🏻
📱017-6604665 📱017-6604665
#bougasbeautynilai #bougasbeautypd #bougasbeautysepang

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM SELAMAT LAGI HALAL ✔️
.
#bougasbeautyadvancedserum diperbuat dari ekstrak tumbuhan semulajadi yg kaya dengan vitamin & minerals yg berfungsi untuk merawat kulit dari dalam. .
.
❌ Tidak ada bahan terlarang atau bahan kimia yg berbahaya untuk kulit
❌ Tidak ada ‘Peeling Process’
.
☑️ KKM NOT
☑️ DIIKTIRAF OLEH HALAL .
☑️ DIUJI SECARA KLINIKAL
☑️ DISAHKAN OLEH SIRIM
.
@elfiraloy pun dah pakai berbotol botol n korang sdri boleh tgk how skin el skrg. Serious cantik gils! kalau tgk depan depan lagi la mmg tak berkelip mata uolss 😍
.
Free COD to Nilai/Sepang/PD tau, jangan lepaskan peluang.
.
Whatsapp sekarang 👇🏻
📱017-6604665 📱017-6604665
#bougasbeautynilai #bougasbeautypd #bougasbeautysepang
4 0 19 September, 2019
@bougasbeauty.nikkk Profile picture

@bougasbeauty.nikkk

POSITIVE FEEDBACK‼‼‼
.
Tengok ni Feedback dari pengguna Bougas!!! Love sangat💕💕💕
.
Jom sama-sama kulit kita glowing, sihat dan cantik dengan @bougasbeauty.nikkk 😘
.
Bukan nak cakap apa tapi testimoni beribu ribu yang membuktikan haaa😍😍😍 Sis tak tipu tauu😘😘
.
InshaAllah bila skin kita sesuai dengan produk ni and keep konsisten kita akan dapat kulit yang lebih cantik dan juga menghappykann korang jugak🔥🔥🔥
.
Why not kita try and error untuk kulit sendiri? ❤
.
Whatsapp for free skin consultation
Klik link in bio🔥
📲 0183600965
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #cleanser #bougascleanser #facescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasadvancedserum #bougasserum #bougasscrub #bougasfeedback #bougasbeautykotabharu #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautykelantan #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumkl #bougasbeautyserumbangi #bbs #teambbs #bbslover #teamfard #bougasxelfira #elfira #elfiraxbougas

POSITIVE FEEDBACK‼‼‼
.
Tengok ni Feedback dari pengguna Bougas!!! Love sangat💕💕💕
.
Jom sama-sama kulit kita glowing, sihat dan cantik dengan @bougasbeauty.nikkk 😘
.
Bukan nak cakap apa tapi testimoni beribu ribu yang membuktikan haaa😍😍😍 Sis tak tipu tauu😘😘
.
InshaAllah bila skin kita sesuai dengan produk ni and keep konsisten kita akan dapat kulit yang lebih cantik dan juga menghappykann korang jugak🔥🔥🔥
.
Why not kita try and error untuk kulit sendiri? ❤
.
Whatsapp for free skin consultation
Klik link in bio🔥
📲 0183600965
#serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #cleanser #bougascleanser #facescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasadvancedserum #bougasserum #bougasscrub #bougasfeedback #bougasbeautykotabharu #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautykelantan #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumkl #bougasbeautyserumbangi #bbs #teambbs #bbslover #teamfard #bougasxelfira #elfira #elfiraxbougas
6 0 19 September, 2019
@bougasbeauty.syahidah Profile picture

@bougasbeauty.syahidah

.
Nak kulit wajah sihat berseri kena rajin. Yesss rajin ikut rutin skincare. Ada yang jenis naturally cantik sedia ada , ada yang kena ada effort baru nampak hasil..tapi kan kena ingat kulit wajah kita nak bukan selamanya kekal macam tu jeee. Nanti ada la wrinkle2 takpun bintik2 hitam time tu baru nak nyesal pun takde guna 🤭

So rajin2 lakukan rutin skincare. Jadikan amalan okay girls!😘 Whatsapp 017 281 5604 atau klik je link kat bio okay🌸

Ready Stock
Advanced Serum - RM75
Facial Cleanser - RM69
Face Scrub - RM49

Free COD Seremban, Nilai, Senawang, Ampangan, Rasah dan kawasan sekitar 🚗

#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeauty #serum #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautyvitaminc #glowing #flawless #watson #guardian #dermalogica #kaymanserum #drko #bougasbeautynegerisembilan

.
Nak kulit wajah sihat berseri kena rajin. Yesss rajin ikut rutin skincare. Ada yang jenis naturally cantik sedia ada , ada yang kena ada effort baru nampak hasil..tapi kan kena ingat kulit wajah kita nak bukan selamanya kekal macam tu jeee. Nanti ada la wrinkle2 takpun bintik2 hitam time tu baru nak nyesal pun takde guna 🤭

So rajin2 lakukan rutin skincare. Jadikan amalan okay girls!😘 Whatsapp 017 281 5604 atau klik je link kat bio okay🌸

Ready Stock
Advanced Serum - RM75
Facial Cleanser - RM69
Face Scrub - RM49

Free COD Seremban, Nilai, Senawang, Ampangan, Rasah dan kawasan sekitar 🚗

#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeauty #serum #bougasbeautyseremban #bougasbeautynilai #bougasbeautyvitaminc #glowing #flawless #watson #guardian #dermalogica #kaymanserum #drko #bougasbeautynegerisembilan
3 0 19 September, 2019
@bougasbeauty_nai Profile picture

@bougasbeauty_nai

Twice a day for a glowing skin. #bougasbeautyadvancedserum is the best serum for your skin. .
Free COD around Nilai/Sepang. .
WhatsApp now👇🏻👇🏻
📱017-6604665
.
#bougasbeautynilai #bougasbeautysepang

Twice a day for a glowing skin. #bougasbeautyadvancedserum is the best serum for your skin. .
Free COD around Nilai/Sepang. .
WhatsApp now👇🏻👇🏻
📱017-6604665
.
#bougasbeautynilai #bougasbeautysepang
5 0 19 September, 2019
@bougasbeautybabe Profile picture

@bougasbeautybabe

SKIN FIRST, MAKEUP SECOND 😉🥰

SKIN FIRST, MAKEUP SECOND 😉🥰
9 1 19 September, 2019
@jasmin.bougas Profile picture

@jasmin.bougas

Tak berani la sis nk guna serum ni. Sebab local product lah, sy tak berani ambil risiko.
.
Yeee syg, sebab tuh org cakap KERANA NILA SETITIK ROSAK SUSU SEBELANGA
.
PRODUK LAIN YG ADA BAHAN TERCEMAR BAHAN TAK BAGUS SPT MERKURI. KESIAN LOCAL PRODUCT YG KANDUNGAN BAGUS.
.
tapi tapi, cuba la tgk FEEDBACK CUSTOMER. bukan biasa biasa kan. Kalau barang tak bagus, customer tak repeat repeat order 💕💕

Tak berani la sis nk guna serum ni. Sebab local product lah, sy tak berani ambil risiko.
.
Yeee syg, sebab tuh org cakap KERANA NILA SETITIK ROSAK SUSU SEBELANGA
.
PRODUK LAIN YG ADA BAHAN TERCEMAR BAHAN TAK BAGUS SPT MERKURI. KESIAN LOCAL PRODUCT YG KANDUNGAN BAGUS.
.
tapi tapi, cuba la tgk FEEDBACK CUSTOMER. bukan biasa biasa kan. Kalau barang tak bagus, customer tak repeat repeat order 💕💕
14 1 19 September, 2019
@jasmin.bougas Profile picture

@jasmin.bougas

Ehhh nak pos kena pilih pilih hari ke?
.
TAK TAK KALAU DGN MIN POSTAGE SETIAP HARI. LEPAS TUH RM5!! BETUL RM5!! JIMAT RM3 DAHHHH TAU

Ehhh nak pos kena pilih pilih hari ke?
.
TAK TAK KALAU DGN MIN POSTAGE SETIAP HARI. LEPAS TUH RM5!! BETUL RM5!! JIMAT RM3 DAHHHH TAU
9 1 19 September, 2019
@jasmin.bougas Profile picture

@jasmin.bougas

AGENT SAH BOUGAS NEGERI SEMBILAN IS HERE 🙌
.
COD AREA 🚗
📍SEPANG
📍SALAK TINGGI
📍BANTING
📍NILAI
📍BANDAR ENSTEK
📍KUARTERS KLIA
📍BUKIT CHANGGANG
📍OLAK LEMPIK
📍KLIA1 & KLIA 2
📍UITM SHAH ALAM
📍UITM PUNCAK ALAM
📍SHAH ALAM
📍PUNCAK ALAM
& KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA....
.
setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀️ CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕

AGENT SAH BOUGAS NEGERI SEMBILAN IS HERE 🙌
.
COD AREA 🚗
📍SEPANG
📍SALAK TINGGI
📍BANTING
📍NILAI
📍BANDAR ENSTEK
📍KUARTERS KLIA
📍BUKIT CHANGGANG
📍OLAK LEMPIK
📍KLIA1 & KLIA 2
📍UITM SHAH ALAM
📍UITM PUNCAK ALAM
📍SHAH ALAM
📍PUNCAK ALAM
& KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA....
.
setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀️ CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕
25 1 19 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

Morning semua. Nampaknya jerebu memang tak menentu sekarang, so take care guys. .
.
Macam biasa kalau sesapa nak tanya tanya pasal serum or scrub boleh dm atau whatsapp je ummi okay. 👍
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Morning semua. Nampaknya jerebu memang tak menentu sekarang, so take care guys. .
.
Macam biasa kalau sesapa nak tanya tanya pasal serum or scrub boleh dm atau whatsapp je ummi okay. 👍
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
4 1 19 September, 2019
@bougasbeautyseremban.ema Profile picture

@bougasbeautyseremban.ema

Rembau

6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA❗️
.
Siapa ada masalah mcm ni?👇
✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka
✔️ kulit kusam tak berseri
✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang
✔️ parut jerawat susah hilang
✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off
.
Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨
.
Set Flawless Bougas Beauty merangkumi
▪️Bougas Beauty Facial Cleanser .
▪️Bougas Beauty Advanced Serum .
▪️Bougas Beauty Face Scrub
.
Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️

6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA❗️
.
Siapa ada masalah mcm ni?👇
✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka
✔️ kulit kusam tak berseri
✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang
✔️ parut jerawat susah hilang
✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off
.
Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨
.
Set Flawless Bougas Beauty merangkumi
▪️Bougas Beauty Facial Cleanser .
▪️Bougas Beauty Advanced Serum .
▪️Bougas Beauty Face Scrub
.
Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️
3 1 19 September, 2019
@bougasbeauty.aqilah Profile picture

@bougasbeauty.aqilah

APA YANG SPECIAL SANGAT TENTANG BOUGAS FACIAL CLEANSER NI!? 😱🤔
-
-

Isi padu face cleanser 150ml *BOUGAS BEAUTY CLEANSER*

Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka.
-
*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif

APA YANG SPECIAL SANGAT TENTANG BOUGAS FACIAL CLEANSER NI!? 😱🤔
-
-

Isi padu face cleanser 150ml *BOUGAS BEAUTY CLEANSER*

Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka.
-
*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* 🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel 🌱 Pencuci muka low pH (5.5) 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
19 2 18 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Bukit Citra, Pajam

Did you know, dead cells skin can blocked all ur skincare routine if you did not exfoliate them?? So jom la kita berscrub beramai ramai 2-3 kali seminggu. 🤗 .
.

WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Did you know, dead cells skin can blocked all ur skincare routine if you did not exfoliate them?? So jom la kita berscrub beramai ramai 2-3 kali seminggu. 🤗 .
.

WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
6 1 18 September, 2019

Top #bougasbeautynilai posts

@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

KTM Batang Benar

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy
3 0 29 August, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

PROMO COUNTDOWN : 1 DAY LEFT TILL #bougasturns2 PROMO ENDS❕
-
#bougasturns2 promo
.
Last day okay! Buy now or cry later😂😂😂
.
Pasni kalau ada yg mesej tanya diskaun sis cubit sekali😆
.
Masa diskaun nila chance untuk korang grab dgn harga super jimat
.

Package A
Advanced Serum + any product of Bougas Beauty
(Get RM5 off)

Package B
Advanced Serum + any 2 product of Bougas Beauty
(Get RM5 off + free postage)
-
#bougasturns2 lucky draw contest

Every purchase of package A & B, entitled to join #bougasturns2 lucky draw contest. 10 orang pemenang akan dipilih oleh @elfiraloy dan 3 orang yang paling bertuah akan mendapat penghantaran special daripada El. Best ke best sangat? 🤩

#bougasbeauty #bougasturns2 #bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy

PROMO COUNTDOWN : 1 DAY LEFT TILL #bougasturns2 PROMO ENDS❕
-
#bougasturns2 promo
.
Last day okay! Buy now or cry later😂😂😂
.
Pasni kalau ada yg mesej tanya diskaun sis cubit sekali😆
.
Masa diskaun nila chance untuk korang grab dgn harga super jimat
.

Package A
Advanced Serum + any product of Bougas Beauty
(Get RM5 off)

Package B
Advanced Serum + any 2 product of Bougas Beauty
(Get RM5 off + free postage)
-
#bougasturns2 lucky draw contest

Every purchase of package A & B, entitled to join #bougasturns2 lucky draw contest. 10 orang pemenang akan dipilih oleh @elfiraloy dan 3 orang yang paling bertuah akan mendapat penghantaran special daripada El. Best ke best sangat? 🤩

#bougasbeauty #bougasturns2#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy
1 0 29 July, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

The most essentials you ever need for your skincare routine ❤️
.
Bougas Facial Cleanser🌸
✅Suitable for all skin type
✅Help treats acne-prone skin problems
✅Help moisturize the skin
✅Relieves skin inflammation
✅Brigthen the skin
.
Bougas Advanced Serum💎
✅100% waterbased serum
✅Helps in reducing acne & dull skin problems
✅Improves the skin to be healthier & flawless
✅Reduce the excessive oil on skin
✅Help in fading the acne scars
.
Bougas Face Scrub 🍃
✅Very fine texture
✅Leaves skin soft, smooth & glowing
✅Reduce impurities from skin
✅Reduce acnes, blackheads & whiteheads
✅Reduce sign of aging
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy

The most essentials you ever need for your skincare routine ❤️
.
Bougas Facial Cleanser🌸
✅Suitable for all skin type
✅Help treats acne-prone skin problems
✅Help moisturize the skin
✅Relieves skin inflammation
✅Brigthen the skin
.
Bougas Advanced Serum💎
✅100% waterbased serum
✅Helps in reducing acne & dull skin problems
✅Improves the skin to be healthier & flawless
✅Reduce the excessive oil on skin
✅Help in fading the acne scars
.
Bougas Face Scrub 🍃
✅Very fine texture
✅Leaves skin soft, smooth & glowing
✅Reduce impurities from skin
✅Reduce acnes, blackheads & whiteheads
✅Reduce sign of aging
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy
4 0 29 August, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Pajam

Semua pun lalui difficulties yg sama macam Nadiah kan? Terlalu penat, sampai lupa nak bersihkan makeup dan terus tidur. Tapi kita tak sedar, inilah punca pores membesar, jerawat & wrinkles muncul.
-
Whatever it is cari juga masa untuk cuci muka sebelum tidur, 5 minit je dan korang boleh tidur. #FreeYourSkin with Bougas Beauty
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasbeauty #FreeYourSkin #bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy

Semua pun lalui difficulties yg sama macam Nadiah kan? Terlalu penat, sampai lupa nak bersihkan makeup dan terus tidur. Tapi kita tak sedar, inilah punca pores membesar, jerawat & wrinkles muncul.
-
Whatever it is cari juga masa untuk cuci muka sebelum tidur, 5 minit je dan korang boleh tidur. #FreeYourSkin with Bougas Beauty
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasbeauty #FreeYourSkin#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy
2 0 9 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

.
Sambil2 tunggu customer sampai akak pun nk selfie sikit
.
Bila dah dpt skin goal kn apply serum pakai eyeliner dh boleh terus keluar xpayah nk berbedak foundation 10 inci bagai😝
.
Tp ofcourse la dgn bantuan lighting 😌
.
Nak berbougas jom wasap sis ye!
.
Ct still open peluang dropship or anyone nak join mini agent untuk cari income tepi, boleh wasap ct cpt😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy

.
Sambil2 tunggu customer sampai akak pun nk selfie sikit
.
Bila dah dpt skin goal kn apply serum pakai eyeliner dh boleh terus keluar xpayah nk berbedak foundation 10 inci bagai😝
.
Tp ofcourse la dgn bantuan lighting 😌
.
Nak berbougas jom wasap sis ye!
.
Ct still open peluang dropship or anyone nak join mini agent untuk cari income tepi, boleh wasap ct cpt😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy
6 0 4 September, 2019