#bougasbeautypajam Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautypajam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
4.9
Average comment
0.8
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

TIADA ALASAN LAGI UNTUK GUNA BOUGAS FACE SCRUB ‼️
.
.
Kalau sebelum ni korang rasa takut nak scrub muka sbb takut kulit muka nipis. Itu adalah mitos. Tapiii jangan discrub muka hari hari pulek.. 😑
.
.
Sesapa nak try scrub boleh dm or whatsapp ummi tekan di link @ bio.. .
.WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

TIADA ALASAN LAGI UNTUK GUNA BOUGAS FACE SCRUB ‼️
.
.
Kalau sebelum ni korang rasa takut nak scrub muka sbb takut kulit muka nipis. Itu adalah mitos. Tapiii jangan discrub muka hari hari pulek.. 😑
.
.
Sesapa nak try scrub boleh dm or whatsapp ummi tekan di link @ bio.. .
.WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
0 1 17 hours ago
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

HAZE HAZE HAZE! .
.
Walaupun tak dapat keluar rumah skincare routine tetap onsss eaa... Jangan culass okayy.. Walaupun tak terdedah pada uv rays lampu semua ada uv rays tau. .
.
Thats why skincare routine tetap kene onss. Annddd jangan lupa rest kan kulit atleast sehari tanpa makeup. Let ur skin breathhh!! .
.
Ready stock
✔️Serum
✔️Scrub
.
.WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

HAZE HAZE HAZE! .
.
Walaupun tak dapat keluar rumah skincare routine tetap onsss eaa... Jangan culass okayy.. Walaupun tak terdedah pada uv rays lampu semua ada uv rays tau. .
.
Thats why skincare routine tetap kene onss. Annddd jangan lupa rest kan kulit atleast sehari tanpa makeup. Let ur skin breathhh!! .
.
Ready stock
✔️Serum
✔️Scrub
.
.WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
2 1 19 hours ago
DIY HONEY BANANA MASK 🍌🍯
-
Kulit kusam & berparut? Korang boleh cuba buat mask ni, bahan yang senang dapat. Jimat pun jimat, takyah keluar duit yang banyak.
-
Antara kebaikan yogurt, untuk melembapkan kulit & mencerahkan kulit. Sambil ber-masker boleh lah makan yogurt & tgk movie

#bougasbeauty #bougashack#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 22 hours ago
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

Its scrub day today!! Yassssss 🤩⠀
.⠀
.⠀
Ummi selalu scrub muka setiap rabu dan sabtu. Ummi nasihatkan jangan scrub hari hari sebab takut kulit muka korang jadi cepat nipis camtu lebih elok kalau scrub muka berselang hari contoh kalau uols dh biasa scrub 3 kali seminggu buat hari Isnin, Rabu dan Sabtu kalau 2kali seminggu ummi scrub Rabu dan Sabtu and kalau korang scrub seminggu sekali boleh pilih la hari mana yang korang free.⠀
.⠀
.⠀
Senang je kan. Tunggu ape lagi jom whatsapp ummi sekarang untuk purchase Serum dan Scrub now!!!⠀
.⠀
.⠀
WHATSAPP NOW!! .⠀
.⠀
+60179751296⠀
+60179751296⠀
+60179751296⠀
.⠀
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Its scrub day today!! Yassssss 🤩⠀
.⠀
.⠀
Ummi selalu scrub muka setiap rabu dan sabtu. Ummi nasihatkan jangan scrub hari hari sebab takut kulit muka korang jadi cepat nipis camtu lebih elok kalau scrub muka berselang hari contoh kalau uols dh biasa scrub 3 kali seminggu buat hari Isnin, Rabu dan Sabtu kalau 2kali seminggu ummi scrub Rabu dan Sabtu and kalau korang scrub seminggu sekali boleh pilih la hari mana yang korang free.⠀
.⠀
.⠀
Senang je kan. Tunggu ape lagi jom whatsapp ummi sekarang untuk purchase Serum dan Scrub now!!!⠀
.⠀
.⠀
WHATSAPP NOW!! .⠀
.⠀
+60179751296⠀
+60179751296⠀
+60179751296⠀
.⠀
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
4 1 21 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

Lets Talk Flowers with Ummi 👄
Eccceeewaahh.. 😝
.
.
Rockfoils flowers or Saxifraga Sermentosa Extracts
.
Rockfoils flower membantu menganjalkan kulit serta mengecilkan liang2 pori yang korang alami sekarang. Tambahan pula, ia nya turut berfungsi untuk memberikan whitening effect secara semulajadi. 🤗
.
.
Nak tahu lagi ape kebaikan2 ingredients dalam serum, scrub and cleanser just dm or whatsapp me!! .
.

WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Lets Talk Flowers with Ummi 👄
Eccceeewaahh.. 😝
.
.
Rockfoils flowers or Saxifraga Sermentosa Extracts
.
Rockfoils flower membantu menganjalkan kulit serta mengecilkan liang2 pori yang korang alami sekarang. Tambahan pula, ia nya turut berfungsi untuk memberikan whitening effect secara semulajadi. 🤗
.
.
Nak tahu lagi ape kebaikan2 ingredients dalam serum, scrub and cleanser just dm or whatsapp me!! .
.

WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
5 1 20 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

Patch test sangat penting untuk semua orang. So, dengan ini sesiapa yang nak buat patch test dengan ummi boleh contact ummi dekat link in bio sebab sebelum beli mesti nak try okay atau tak dekat muka kan. .
.
Jadi ummi dengan senang hati boleh ke tempat** awak semua untuk buatkan patch test. Yang penting mesti atleast a group of 5 people okay.. .
.

Tak payah bayar pon free jurr.. 🤗
Nak ke nak?? ..
.
.
** AREA NILAI DAN JEMPOL ONLY ‼️
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Patch test sangat penting untuk semua orang. So, dengan ini sesiapa yang nak buat patch test dengan ummi boleh contact ummi dekat link in bio sebab sebelum beli mesti nak try okay atau tak dekat muka kan. .
.
Jadi ummi dengan senang hati boleh ke tempat** awak semua untuk buatkan patch test. Yang penting mesti atleast a group of 5 people okay.. .
.

Tak payah bayar pon free jurr.. 🤗 
Nak ke nak?? ..
.
.
** AREA NILAI DAN JEMPOL ONLY ‼️
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
4 1 19 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

Morning semua. Nampaknya jerebu memang tak menentu sekarang, so take care guys. .
.
Macam biasa kalau sesapa nak tanya tanya pasal serum or scrub boleh dm atau whatsapp je ummi okay. 👍
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Morning semua. Nampaknya jerebu memang tak menentu sekarang, so take care guys. .
.
Macam biasa kalau sesapa nak tanya tanya pasal serum or scrub boleh dm atau whatsapp je ummi okay. 👍
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
4 1 19 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Bukit Citra, Pajam

Did you know, dead cells skin can blocked all ur skincare routine if you did not exfoliate them?? So jom la kita berscrub beramai ramai 2-3 kali seminggu. 🤗 .
.

WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Did you know, dead cells skin can blocked all ur skincare routine if you did not exfoliate them?? So jom la kita berscrub beramai ramai 2-3 kali seminggu. 🤗 .
.

WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
6 1 18 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Lepas dah scrub muka nak buat ape?? Emmmmmm ~~~~🤔
.
.
Pakai #advancedserum laaa... Untuk merawat balik kulit muka kita tuu.. Korang tahu degan scrub muka korang dapat membuang segala pori pori tersumbat dan bila korang apply je serum dekat muka memang results dia meletop top top kebababommmm.. .
.
Sebab serum dapat serap dengan sempurna ke dalam lapisan sel sel kulit korang. Memang ada bezanya dengan bila kulit muka tak scrub. 🧖‍♀️
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Lepas dah scrub muka nak buat ape?? Emmmmmm ~~~~🤔
.
.
Pakai #advancedserum laaa... Untuk merawat balik kulit muka kita tuu.. Korang tahu degan scrub muka korang dapat membuang segala pori pori tersumbat dan bila korang apply je serum dekat muka memang results dia meletop top top kebababommmm.. .
.
Sebab serum dapat serap dengan sempurna ke dalam lapisan sel sel kulit korang. Memang ada bezanya dengan bila kulit muka tak scrub. 🧖‍♀️
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
6 1 18 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Citra Embun

Adakah anda mempunyai keinginan keinginan kulit anda seperti di atas?? 🙋
.
Apa lagi grab jer #serumviral Bougas Beauty Advanced Serum daripada ummi. In'shaa Allah dengan pemakaian yang konsisten, anda pasti dapat memiliki kulit yang selama ini anda idam idamkan aaagitchuew.. 😆😍
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Adakah anda mempunyai keinginan keinginan kulit anda seperti di atas?? 🙋
.
Apa lagi grab jer #serumviral Bougas Beauty Advanced Serum daripada ummi. In'shaa Allah dengan pemakaian yang konsisten, anda pasti dapat memiliki kulit yang selama ini anda idam idamkan aaagitchuew.. 😆😍
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
6 1 18 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

DAH HABIS RIBU RIBAN UNTUK SKINCARE AKHIRNYA PRODUK BOUGAS JUGA SERASI! .

ALHAMDULILLAH. Terima kasih kepada semua yang percaya pada produk produk Bougas Beauty. Satu set cust kita ni pakai. .

Bougas Beauty products:
.
✔ Suitable for all skins type. .
✔ Using natural ingredients only. .
✔ Have KKM NOT
✔ HALAL
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

DAH HABIS RIBU RIBAN UNTUK SKINCARE AKHIRNYA PRODUK BOUGAS JUGA SERASI! .

ALHAMDULILLAH. Terima kasih kepada semua yang percaya pada produk produk Bougas Beauty. Satu set cust kita ni pakai. .

Bougas Beauty products:
.
✔ Suitable for all skins type. .
✔ Using natural ingredients only. .
✔ Have KKM NOT
✔ HALAL
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
3 1 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum
.
✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum
.
✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

[Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.
✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

[Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.
✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Pajam, Mantin Negeri Sembilan

LOOK AT THIS BEFORE AND AFTER ‼️
.
PLEASE SWIPE LEFT 👈
.
.
Perasaan bila sebelum dengan selepas pakai Bougas Serum ni memang kalau sesiapa yang tak pernah try tak kan tahu lah! 🤭
.
Lepas je pakai serum niiii :
.
✔️ Terus meresap dalam kulit
.
✔️ Tak melekit! .
✔️ Muka nampak lebih glowing. .
✔️ Kulit muka jadi lebih lembut bak bayi
gittuhh 😝
.
✔️ Wangii (baru lavender 😘)
.
So ape tunggu lagi?? .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

LOOK AT THIS BEFORE AND AFTER ‼️
.
PLEASE SWIPE LEFT 👈
.
.
Perasaan bila sebelum dengan selepas pakai Bougas Serum ni memang kalau sesiapa yang tak pernah try tak kan tahu lah! 🤭
.
Lepas je pakai serum niiii :
.
✔️ Terus meresap dalam kulit
.
✔️ Tak melekit! .
✔️ Muka nampak lebih glowing. .
✔️ Kulit muka jadi lebih lembut bak bayi
 gittuhh 😝
.
✔️ Wangii (baru lavender 😘)
.
So ape tunggu lagi?? .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
7 1 17 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Lugar De La Boda

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam
13 2 17 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Bukit Citra, Pajam

Lunch ape je tengahari ni uolss?? 🥗🍙🍛🍜🍝
.
.
Nak keluar jerebu, duduk dalam rumah bosan pulak. Nak buat aktiviti ape petang ni ea?? .
.

BOUGAS FACE SCRUB .
✔️ Dibuat daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi yang membantu mengatasi keradangan kulit, membuang sel2 mati kulit tanpa merosakkan kulit .
.
✔️ Membersihkan pori2 dengan lebih berkesan & mencerahkan kulit secara semulajadi. .
✔️Sebotol boleh tahan selama 4-5bulan penggunaan (100gm) .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Lunch ape je tengahari ni uolss?? 🥗🍙🍛🍜🍝
.
.
Nak keluar jerebu, duduk dalam rumah bosan pulak. Nak buat aktiviti ape petang ni ea?? .
.

BOUGAS FACE SCRUB .
✔️ Dibuat daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi yang membantu mengatasi keradangan kulit, membuang sel2 mati kulit tanpa merosakkan kulit .
.
✔️ Membersihkan pori2 dengan lebih berkesan & mencerahkan kulit secara semulajadi. .
✔️Sebotol boleh tahan selama 4-5bulan penggunaan (100gm) .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
0 1 17 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Pajam, Mantin Negeri Sembilan

Siapa harini dah start keje?
Ummi hari hari buka kedai tau. Kalau sesape nak risik serum or scrub tekan je no whatsapp ummi dekat link at bio. .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Siapa harini dah start keje? 
Ummi hari hari buka kedai tau. Kalau sesape nak risik serum or scrub tekan je no whatsapp ummi dekat link at bio. .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
9 2 17 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 16 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

.
Siapa yang wajib ada 3 barang ni dlm skincare routine korang cer angkat tangn✋🏻✋🏻✋🏻
.
Ada yang tanya sy, ok ke skincare ni? Well adik kakak, jangan pandang rendah ye product local kita, skrg teknologi pun dah canggih
.
1 Malaysia dah pakai, agent pun merata kawasan sebab demand yang terlalu tinggi
.
Sampai kami ni tak menang tangan nak melayan mesej customer, tp jangan risau, team kami sedia membantu anda😘😘😘
.
Korang semua nak dapatkn produk bougas boleh cepat2 wasap Siti ye, or mana2 agent dibawah team kami

@bougasbeauty_negeri9
@hawabeautybytasya
@bougasbeauty.wafi .
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

.
Siapa yang wajib ada 3 barang ni dlm skincare routine korang cer angkat tangn✋🏻✋🏻✋🏻
.
Ada yang tanya sy, ok ke skincare ni? Well adik kakak, jangan pandang rendah ye product local kita, skrg teknologi pun dah canggih
.
1 Malaysia dah pakai, agent pun merata kawasan sebab demand yang terlalu tinggi
.
Sampai kami ni tak menang tangan nak melayan mesej customer, tp jangan risau, team kami sedia membantu anda😘😘😘
.
Korang semua nak dapatkn produk bougas boleh cepat2 wasap Siti ye, or mana2 agent dibawah team kami

@bougasbeauty_negeri9 
@hawabeautybytasya 
@bougasbeauty.wafi .
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
41 0 16 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Pajam, Mantin Negeri Sembilan

WOWW ‼️BANGGANYA BOUGAS BEAUTY ADVANCE SERUM MASUK TV 3‼️
.
.
Semoga lebih ramai dapat manfaat kebaikan pakai serum dari Bougas Beauty .
.
Siapa siapa yang nak dapatkn serum or scrub boleh whatsapp ummi sekarang ❗
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

WOWW ‼️BANGGANYA BOUGAS BEAUTY ADVANCE SERUM MASUK TV 3‼️
.
.
Semoga lebih ramai dapat manfaat kebaikan pakai serum dari Bougas Beauty .
.
Siapa siapa yang nak dapatkn serum or scrub boleh whatsapp ummi sekarang ❗
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
4 1 16 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Bukit Citra, Pajam

WHATS IN MY BAG? OF COURSE ADA BOUGAS SERUM!! .
.
Its a must have serum!! Siapa yang berhajat nak tukar or try something new boleh la risik risik dengan ummi.
Psstt ada free gift setiap pembelian!
.
.
Siapa cepat dia dapat grab now!! .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

WHATS IN MY BAG? OF COURSE ADA BOUGAS SERUM!! .
.
Its a must have serum!! Siapa yang berhajat nak tukar or try something new boleh la risik risik dengan ummi. 
Psstt ada free gift setiap pembelian!
.
.
Siapa cepat dia dapat grab now!! .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
7 1 16 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Rahsia clear skin @berry.sya Walaupun makeup is her passion, penjagaan kulit nombor satu! Lepas scrub muka, makeup takkan nampak capuk & smooth
.
Nak skin cantik mcm sya boleh wasap Ct okay
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Rahsia clear skin @berry.sya Walaupun makeup is her passion, penjagaan kulit nombor satu! Lepas scrub muka, makeup takkan nampak capuk & smooth
.
Nak skin cantik mcm sya boleh wasap Ct okay
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 16 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Aria Park, Citra Hill

MUKA JENIS BERMINYAK, KERING, SENSITIF? .
.
Haaaa jangan risau boleh pakai Serum ni sebab serum ni waterbased. Means kalau tak kisah kulit jenis apa pon boleh pakai sebab dia cepat meresap dalam kulit dan tak melekit langsung. .
.
Tak percaya? Jom consult jenis skin korang dengan ummi sekarang! Free jeeerrr.. .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

MUKA JENIS BERMINYAK, KERING, SENSITIF? .
.
Haaaa jangan risau boleh pakai Serum ni sebab serum ni waterbased. Means kalau tak kisah kulit jenis apa pon boleh pakai sebab dia cepat meresap dalam kulit dan tak melekit langsung. .
.
Tak percaya? Jom consult jenis skin korang dengan ummi sekarang!  Free jeeerrr.. .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
7 1 14 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

JEREBU ALERT‼️
.
.
Please stay indoor whenevr u can.
So bebalik kepada gambar ni. Kepada semua yang tertanya tanya ape ingredients dalam Bougas Advanced Serum kita boleh bagi gambar ni ke doktor anda masing masing. Tanya smada sesuai atau tak dengan kulit korang
.
Berbalik kepada jerebu/haze sekarang ummi sarankan jgn lupa pakai mask ketika keluar rumah, jangan lupa pakai serum, sunscreen/sunblock untuk lindungi kulit korang dari habuk dan uv rays. .
Walaupun jerebu uv rays still ada okay. Tiada istilah terlalu berhati hati bila pasal kesihatan korang. Dont take anything for granted okayyy..😘
.
.
Ready stock ✔Serum ✔️Scrub
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

JEREBU ALERT‼️
.
.
Please stay indoor whenevr u can. 
So bebalik kepada gambar ni. Kepada semua yang tertanya tanya ape ingredients dalam Bougas Advanced Serum kita boleh bagi gambar ni ke doktor anda masing masing. Tanya smada sesuai atau tak dengan kulit korang
.
Berbalik kepada jerebu/haze sekarang ummi sarankan jgn lupa pakai mask ketika keluar rumah, jangan lupa pakai serum, sunscreen/sunblock untuk lindungi kulit korang dari habuk dan uv rays. .
Walaupun jerebu uv rays still ada okay. Tiada istilah terlalu berhati hati bila pasal kesihatan korang. Dont take anything for granted okayyy..😘
.
.
Ready stock ✔Serum ✔️Scrub
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
2 1 14 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Assalamu'alaikum and good morning semua ❗🤗🤗
.
.
Scrub day today!! Jangan rebut rebut. Share la all the goodness in the scrub. Huhu. Sharing is caring. .
.
Kalau nak rasa all the goodness dalam scrub kita jom dapatkan dengan ummi!! .
.WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

Assalamu'alaikum and good morning semua ❗🤗🤗
.
.
Scrub day today!! Jangan rebut rebut. Share la all the goodness in the scrub. Huhu. Sharing is caring. .
.
Kalau nak rasa all the goodness dalam scrub kita jom dapatkan dengan ummi!! .
.WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
5 1 14 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

TAK NAK KULIT MUKA KETAT SETIAP KALI CUCI MUKA WAJIB PAKAI BOUGAS FACE CLEANSER NI ‼️
.
.
Sejak dah dekat dua bulan pakai skincare Bougas ni husband ummi ada tegur nampak putih la muka ayang. Perghh kau rasaaa... Memang sukaa sangat tau.. Huhuhu yela suami puji muka kita dah better. Sebab apa tau skin ummi dulu memang tak sekata kat pipi putih dkt bahagian mulut gelap 2 tona dri pipi. Macam bila pakai make up mesti obvious sangat mcam bercapuk or tetiba macam terasa putih sangat la pulak. Terus hilang confidence dalam diri... .
.
Alhamdulillah lepas pakai skincare dari Bougas Beauty lengkap nampak tona kulit makin sekata. .
.
Korang tak nak ke hilangkan perasaan yang tak confident macam ummi ni. Nak consult dulu pon boleh. Free jerr. .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

TAK NAK KULIT MUKA KETAT SETIAP KALI CUCI MUKA WAJIB PAKAI BOUGAS FACE CLEANSER NI ‼️
.
.
Sejak dah dekat dua bulan pakai skincare Bougas ni husband ummi ada tegur nampak putih la muka ayang. Perghh kau rasaaa... Memang sukaa sangat tau.. Huhuhu yela suami puji muka kita dah better. Sebab apa tau skin ummi dulu memang tak sekata kat pipi putih dkt bahagian mulut gelap 2 tona dri pipi. Macam bila pakai make up mesti obvious sangat mcam bercapuk or tetiba macam terasa putih sangat la pulak. Terus hilang confidence dalam diri... .
.
Alhamdulillah lepas pakai skincare dari Bougas Beauty lengkap nampak tona kulit makin sekata. .
.
Korang tak nak ke hilangkan perasaan yang tak confident macam ummi ni. Nak consult dulu pon boleh. Free jerr. .
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
2 3 13 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Pajam, Mantin Negeri Sembilan

TGIF! ALHAMDULILLAH! 😍
.
.
Tahukah anda dengan scrub muka anda segala kulit mati dan breaks up uols punya white head. Sebab tu kalau ummi scrub suka gosok lelama dekat hidong dgn dagu sebab situ bnyak naw white heads wehh.. Hahahhaa
.
.
Jom sesape nak dapatkan scrub dan serum. Ready Stock now ‼️
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

TGIF! ALHAMDULILLAH! 😍
.
.
Tahukah anda dengan scrub muka anda segala kulit mati dan breaks up uols punya white head. Sebab tu kalau ummi scrub suka gosok lelama dekat hidong dgn dagu sebab situ bnyak naw white heads wehh.. Hahahhaa
.
.
Jom sesape nak dapatkan scrub dan serum. Ready Stock now ‼️
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
1 3 13 September, 2019
@ummialfateh Profile picture

@ummialfateh

Bukit Citra, Pajam

RASA PLUMP JE MUKA BILA CUCI DENGAN BOUGAS FACE CLEANSER NI 😘 *Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* .
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel
.
. 🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
. 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
. 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
. 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
. 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai #beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3

RASA PLUMP JE MUKA BILA CUCI DENGAN BOUGAS FACE CLEANSER NI 😘 *Kelebihan Bougas Beauty Cleanser* .
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel
.
. 🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
. 🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
. 🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
. 🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
. 🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
.
.
WHATSAPP NOW!! .
.
+60179751296
+60179751296
+60179751296
.
#bougasbeautynilai2 #bougasbeautynilai3 #bougasbeautynilai#beautytips #diyscrub #facescrub #bougasnilai2 #bougasnilai3
4 1 12 September, 2019

Top #bougasbeautypajam posts

5 3 11 July, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

.
Korang dah cuba belum bougas beauty product ni?
.
Kalau belum and rasa nak kulit cantik boleh roger siti ok!
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

.
Korang dah cuba belum bougas beauty product ni?
.
Kalau belum and rasa nak kulit cantik boleh roger siti ok!
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring
4 1 14 July, 2019
7 3 14 July, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Nilai

Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring
2 1 16 July, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Nilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy
7 0 16 July, 2019