#bougasbeautypasirgudang Instagram Photos & Videos

bougasbeautypasirgudang - 3.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautypasirgudang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
3.6
Average comment
0.4
Posts with video
17/36
Posts with photo
19/36

Hashtag Popularity

SIAPA YG TAK PANDAI NAK LAYER KAN SKINCARE?
⠀⠀
Layer skincare tu apa? Layer skincare tu urutan pemakaian product. Contohnya, 🤔 moisturizer dgn serum mana patut pakai dulu?
⠀⠀
Always pakai yg consistency paling ringan ke paling pekat. Usually mmg
⠀⠀
Cleanser - toner - serum - moisturizer- sunscreen
⠀⠀
Okay? Faham? 😚 pasni jangan confuse lg okay

SIAPA YG TAK PANDAI NAK LAYER KAN SKINCARE?
⠀⠀
Layer skincare tu apa? Layer skincare tu urutan pemakaian product. Contohnya, 🤔 moisturizer dgn serum mana patut pakai dulu?
⠀⠀
Always pakai yg consistency paling ringan ke paling pekat. Usually mmg
⠀⠀
Cleanser - toner - serum - moisturizer- sunscreen
⠀⠀
Okay? Faham? 😚 pasni jangan confuse lg okay
2 1 4 hours ago

Atau jerawat yg meradang (literally google translate. 🤣 hahaha sbb I dulu belajar medical terms in English. So tak tahu in Malay) Tahu tak yg inflamed acne ni ada beberapa jenis? Papules, pustules, cysts & nodules.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
Permulaan semuanya sama. Ada mcm tiny bumps microcomedone turns into a closed comedone. 😟Lepas tu dia akan berubah bila kita tak treat dgn betul.

1️⃣Kulit kita mmg ada P. acnes bacteria 🦠yg terperangkap di bawah skin surface. They live in oxygen free environment. Makanan? Cumulated sebum. Akan membiak dengan cepat kalau makanan dia ni banyak. Tu yg jd mcm tiny bumps. Sbb bawah tu ada bacteria tgh membiak. Kalau kita cuba untuk pecahkan, pegang atau saja-saja sentuh, kita akan buat liang rambut pecah and campuran corneocytes, sebum & bacteria will leak into the surrounding skin. kawasan tu akan mula inflamed, bump tu pulak jadi merah dan mungkin akan sakit untuk disentuh. 😣 Ini lah proses dimana PAPULE berlaku.

2️⃣kalau di rawat dengan betul, boleh je stop kat peringkat papule. Tapi kalau berterusan dia akan ubah menjadi PUSTULE. Now dah ada nanah. 😟Immune system berkerja dengan keras (well our cells never stops working for us. SAY ALHAMDULILLAH everyone) untuk lawan bacteria jahat iaitu P.acnes. Nanah sebenarnya white blood cells (sel darah putih) yg dah mati. It’s protein rich fluid. Ni lah yg org panggil jerawat tengah masak tu.

Eee mesti ramai yg geram nak picit je keluarkan nanah dengan ‘nasi’ tu. 😋Lol. I did. And akibatnya berparut muka until now. So jangan okay! Biarkan sahaja. kalau dipecahkan juga nanah akan merebak di serata kulit dan buat tambah lah jerawat 😭 korang. ⠀
3️⃣CYSTS - susah nak rawat dengan ubat jerawat biasa. Red, deep, filled with pus, sakit gilaaaa.

4️⃣kalau tak ada nanah, its called as NODULE. Big, hard bump formed from multiple papules deeper in the skin. akan ambil masa untuk hilang. ⠀
Kenapa I selalu recommend all three Bougas Beauty product sbb kita nak cegah dari semua benda ni berlaku. 👍Tak nak ada microcomedones pun. Lagi bagus mencegah satu muka dari ada jerawat, dari kena beli spot treatment yg rawat satu bahagian je.

Now korang dah tahu kan macam mana jerawat dihasilkan. 😘

Atau jerawat yg meradang (literally google translate. 🤣 hahaha sbb I dulu belajar medical terms in English. So tak tahu in Malay) Tahu tak yg  inflamed acne ni ada beberapa jenis? Papules, pustules, cysts & nodules.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
Permulaan semuanya sama. Ada mcm tiny bumps microcomedone turns into a closed comedone. 😟Lepas tu dia akan berubah bila kita tak treat dgn betul.
⠀
1️⃣Kulit kita mmg ada P. acnes bacteria 🦠yg terperangkap di bawah skin surface. They live in oxygen free environment. Makanan? Cumulated sebum. Akan membiak dengan cepat kalau makanan dia ni banyak. Tu yg jd mcm tiny bumps. Sbb bawah tu ada bacteria tgh membiak. Kalau kita cuba untuk pecahkan, pegang atau saja-saja sentuh, kita akan buat liang rambut pecah and campuran corneocytes, sebum & bacteria will leak into the surrounding skin. kawasan tu akan mula inflamed, bump tu pulak jadi merah dan mungkin akan sakit untuk disentuh. 😣 Ini lah proses dimana PAPULE berlaku.

2️⃣kalau di rawat dengan betul, boleh je stop kat peringkat papule. Tapi kalau berterusan dia akan ubah menjadi PUSTULE. Now dah ada nanah. 😟Immune system berkerja dengan keras (well our cells never stops working for us. SAY ALHAMDULILLAH everyone) untuk lawan bacteria jahat iaitu P.acnes. Nanah sebenarnya white blood cells (sel darah putih) yg dah mati. It’s protein rich fluid. Ni lah yg org panggil jerawat tengah masak tu.

Eee mesti ramai yg geram nak picit je keluarkan nanah dengan ‘nasi’ tu. 😋Lol. I did. And akibatnya berparut muka until now. So jangan okay! Biarkan sahaja. kalau dipecahkan juga nanah akan merebak di serata kulit dan buat tambah lah jerawat 😭 korang. ⠀
3️⃣CYSTS - susah nak rawat dengan ubat jerawat biasa. Red, deep, filled with pus, sakit gilaaaa.

4️⃣kalau tak ada nanah, its called as NODULE. Big, hard bump formed from multiple papules deeper in the skin. akan ambil masa untuk hilang. ⠀
Kenapa I selalu recommend all three Bougas Beauty product sbb kita nak cegah dari semua benda ni berlaku. 👍Tak nak ada microcomedones pun. Lagi bagus mencegah satu muka dari ada jerawat, dari kena beli spot treatment yg rawat satu bahagian je.
⠀
Now korang dah tahu kan macam mana jerawat dihasilkan. 😘
4 1 6 hours ago

LAST DAY ‼️‼️‼️
Eyza cuma nak cakap korang still sempat lagi untuk grab SALE COMBO BOUGAS BEAUTY😍
.

SALE BOUGAS BEAUTY 9 NOVEMBER 2019 - 11 NOVEMBER 2019
.
#BLISSFULSALE 🔥🔥🔥🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Scrub/Cleanser) - RM 5 off + Free Gift
2)Serum + 2 any product Bougas ( Serum/Scrub/Cleanser) - RM 5 off + Free Gift +Free Postage | Cod .
.
#bougasbeauty #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum #johor #pasirgudang #politeknik #kolejkomuniti #unikl #pis #pmj #tasiklayanglayang #mirafilzah #knitwearmurahmalaysia #styleknitwear #feedback #tamancahayamasai #politeknikibrahimsultan #politeknikmersingjohor #politeknikmetrojohorbahru #johorport #advancedserum #kkpasirgudang #chabangangpasirgudang #serialam #thealley #knitwear #uitm

LAST DAY ‼️‼️‼️
Eyza cuma nak cakap korang still sempat lagi untuk grab SALE COMBO BOUGAS BEAUTY😍
.

SALE BOUGAS BEAUTY 9 NOVEMBER 2019 - 11 NOVEMBER 2019
.
#BLISSFULSALE 🔥🔥🔥🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Scrub/Cleanser) - RM 5 off + Free Gift 
2)Serum + 2 any product Bougas ( Serum/Scrub/Cleanser) - RM 5 off + Free Gift +Free Postage | Cod .
.
#bougasbeauty #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum #johor #pasirgudang #politeknik #kolejkomuniti #unikl #pis #pmj #tasiklayanglayang #mirafilzah #knitwearmurahmalaysia #styleknitwear  #feedback #tamancahayamasai #politeknikibrahimsultan #politeknikmersingjohor  #politeknikmetrojohorbahru #johorport #advancedserum #kkpasirgudang #chabangangpasirgudang #serialam #thealley #knitwear #uitm
4 0 7 hours ago

😭😭BLISSFUL SALE LAST DAY LAST DAY!! 😭😭
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩 Tapi kena cepat tau, sbb stock tak banyak dah. 😢
⠀⠀
YES! Cleanser ni tak berbuih and texture dia milky gel. Ada customer kata tak biasa pakai cleanser tak ada buih. 😕 Ehh awak, cleanser yg banyak buih tu tak elok tau sbb boleh mengeringkan kulit. Nanti buat kulit yg kering tu nampak kusam.
⠀⠀
Best ke tak best cleanser Bougas ni? Well kena lah try sendiri. Amik combo dgn serum. Lagi best result dia 😍
⠀⠀ ☝🏼☝🏼Anything boleh Whatsapp/DM okay. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼

😭😭BLISSFUL SALE LAST DAY LAST DAY!! 😭😭
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩 Tapi kena cepat tau, sbb stock tak banyak dah. 😢
⠀⠀
YES! Cleanser ni tak berbuih and texture dia milky gel. Ada customer kata tak biasa pakai cleanser tak ada buih. 😕 Ehh awak, cleanser yg banyak buih tu tak elok tau sbb boleh mengeringkan kulit. Nanti buat kulit yg kering tu nampak kusam.
⠀⠀
Best ke tak best cleanser Bougas ni? Well kena lah try sendiri. Amik combo dgn serum. Lagi best result dia 😍
⠀⠀ ☝🏼☝🏼Anything boleh Whatsapp/DM okay. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼
6 1 10 hours ago

HARI INI HARI TERAKHIR BLISSFUL SALE‼️
-
Beberapa jam je lagi promo ni akan tamat. Korang yang tak grab promo kali ni tersangatlah rugi sebab HQ sangat jarang nak buat sales. Diskaun RM5 + free postage. Jimat sampai RM13!! 😱
So cepat jangan lepaskan peluang ini!! Klik link whatsapp di profile Eka skrg ok😘
-
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

HARI INI HARI TERAKHIR BLISSFUL SALE‼️
-
Beberapa jam je lagi promo ni akan tamat. Korang yang tak grab promo kali ni tersangatlah rugi sebab HQ sangat jarang nak buat sales. Diskaun RM5 + free postage. Jimat sampai RM13!! 😱
So cepat jangan lepaskan peluang ini!! Klik link whatsapp di profile Eka skrg ok😘
-
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
2 0 13 hours ago

YAYYY PARUT YANA DAH SEMAKIN PUDAR 😍😍
-
Walaupun belum sampai sebulan lagi Yana guna bougas serum tapi parut jerawat dia dah semakin berkurang❤️❤️
Ni lepas sebulan atau 2 bulan ni mesti lagi lawa ni aihhh🥰🥰
-
Korang nak hilangkan parut jerawat jugak?
Klik link whatsapp kat bio profile Eka sekarang, nanti Eka akan reply laju2 dan consult korang secara percuma okay😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

YAYYY PARUT YANA DAH SEMAKIN PUDAR 😍😍
-
Walaupun belum sampai sebulan lagi Yana guna bougas serum tapi parut jerawat dia dah semakin berkurang❤️❤️
Ni lepas sebulan atau 2 bulan ni mesti lagi lawa ni aihhh🥰🥰
-
Korang nak hilangkan parut jerawat jugak?
Klik link whatsapp kat bio profile Eka sekarang, nanti Eka akan reply laju2 dan consult korang secara percuma okay😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
2 0 13 hours ago

😭😭BLISSFUL SALE LAST DAY LAST DAY!! 😭😭
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩 Tapi kena cepat tau, sbb stock tak banyak dah. 😢
⠀⠀
One of @neelofa success habits is listening to affirmations. Affirmations tu apa? Ia adalah kata kata positive yg korang cakap pada diri sendiri.
⠀⠀
“Today is a magic Monday. Something great will happened to me.”

😭😭BLISSFUL SALE LAST DAY LAST DAY!! 😭😭
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩 Tapi kena cepat tau, sbb stock tak banyak dah. 😢
⠀⠀
One of @neelofa success habits is listening to affirmations. Affirmations tu apa? Ia adalah kata kata positive yg korang cakap pada diri sendiri.
⠀⠀
“Today is a magic Monday. Something great will happened to me.”
3 1 14 hours ago

BLISSFUL SALE 🔥
-
Korang dh grab belum sale kalini? Jangan tangguh-tangguh okay, sebab tinggal 1 hari je lagi. Ajak kawan/family join sekali sbb bukan senang Bougas nak buat sale, jarang-jarang berlaku tau hihi
-
Nak dapat dgn segera, korang boleh COD harini juga 😉
-
Jom grab sekarang! 💃🏻

BLISSFUL SALE 🔥
-
Korang dh grab belum sale kalini? Jangan tangguh-tangguh okay, sebab tinggal 1 hari je lagi. Ajak kawan/family join sekali sbb bukan senang Bougas nak buat sale, jarang-jarang berlaku tau hihi
-
Nak dapat dgn segera, korang boleh COD harini juga 😉
-
Jom grab sekarang! 💃🏻
1 1 16 hours ago

Masa mula2 Eka pakai bougas serum ni, first time apply je Eka dah fall in love dgn serum ni❤️ Sebab apa? Sebab lepas Eka pakai serum bougas ni, Eka rasa kulit Eka sejuk je. Pastu lembut pulak tu. Serum ni pulak 100% waterbased so memang cepat dia menyerap masuk dalam kulit Eka.☺️ Setelah penggunaan serum ni dalam 2 minggu, Eka perasan jerawat2 Eka kesan breakout dulu, makin lama makin kecut tau. Makin surut. So Eka pun happy sgt2. Walaupun skrg Eka still ada jerawat sikit, biasalah perempuan kan. Dengan hormon tak stabil, stress dengan study lagi haaaa suka lah jerawat tu nak naik time2 mcm tu kan😂 tapi jerawat Eka skrg tak semeriah dulu. Klau naik pun naik seketul atau 2 3 ketul je. Tapi Eka xrisau sbb letak je bougas serum nnti akan kecut sendiri.
-
Then satu hari kawan Eka kat UTM ni beli satu bougas serum ni. Lepas seminggu dia bagi feedback kat Eka yang dia pun suka sgt dgn serum ni sebab dia rasa sejuk, lembut, rasa light mcm tak pakai apa2. Sebelum ni dia pakai serum brand lain tapi tak selesa pakai dan rasa bahang. Now dia pun dah fall in love dgn serum ni😍😍
-
Kalau korang try bougas serum ni, confirm korang akan dapat rasakan apa yang Eka dan kawan Eka dah rasa lepas pakai bougas serum ni. Serious best gila❤️❤️
-
Tak kisahla korang kulit kering ke, berminyak ke, sensitif, berjerawat, parut jerawat bersepah, korang sangat2 digalakkan untuk try bougas serum ni. Serious korang takkan rugi❤️❤️
-
So kalau korang nak dapatkan bougas serum ni, DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititek

Masa mula2 Eka pakai bougas serum ni, first time apply je Eka dah fall in love dgn serum ni❤️ Sebab apa? Sebab lepas Eka pakai serum bougas ni, Eka rasa kulit Eka sejuk je. Pastu lembut pulak tu. Serum ni pulak 100% waterbased so memang cepat dia menyerap masuk dalam kulit Eka.☺️ Setelah penggunaan serum ni dalam 2 minggu, Eka perasan jerawat2 Eka kesan breakout dulu, makin lama makin kecut tau. Makin surut. So Eka pun happy sgt2. Walaupun skrg Eka still ada jerawat sikit, biasalah perempuan kan. Dengan hormon tak stabil, stress dengan study lagi haaaa suka lah jerawat tu nak naik time2 mcm tu kan😂 tapi jerawat Eka skrg tak semeriah dulu. Klau naik pun naik seketul atau 2 3 ketul je. Tapi Eka xrisau sbb letak je bougas serum nnti akan kecut sendiri.
-
Then satu hari kawan Eka kat UTM ni beli satu bougas serum ni. Lepas seminggu dia bagi feedback kat Eka yang dia pun suka sgt dgn serum ni sebab dia rasa sejuk, lembut, rasa light mcm tak pakai apa2. Sebelum ni dia pakai serum brand lain tapi tak selesa pakai dan rasa bahang. Now dia pun dah fall in love dgn serum ni😍😍
-
Kalau korang try bougas serum ni, confirm korang akan dapat rasakan apa yang Eka dan kawan Eka dah rasa lepas pakai bougas serum ni. Serious best gila❤️❤️
-
Tak kisahla korang kulit kering ke, berminyak ke, sensitif, berjerawat, parut jerawat bersepah, korang sangat2 digalakkan untuk try bougas serum ni. Serious korang takkan rugi❤️❤️
-
So kalau korang nak dapatkan bougas serum ni, DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititek
3 0 17 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

LAST DAY #blissfullsalebougas 11/11/19 yana nak ingatkan hari ini dah last day tau korang belum grab jom pakat ramai-ramai beli dengan kawan sangat jimat dengan DISKAUN RM 5
.
.
🔥Advance Serum+1 item any product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5
🔥Advance Serum+2 Any Product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5-FREE COD/FREE POSTAGE-JIMAT RM 13
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number Di LINK BIO IG okey🤗
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasserumjb #bougasbeautyjb

LAST DAY #blissfullsalebougas 11/11/19 yana nak ingatkan hari ini dah last day tau korang belum grab jom pakat ramai-ramai beli dengan kawan sangat jimat dengan DISKAUN RM 5
.
.
🔥Advance Serum+1 item any product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5
🔥Advance Serum+2 Any Product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5-FREE COD/FREE POSTAGE-JIMAT RM 13
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number Di LINK BIO IG okey🤗
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasserumjb #bougasbeautyjb
7 3 18 hours ago

BLISSFULSALE is still onz!! Special Sempena Maulidur Rasul ni tanda kasih & sayang nya Team Bougas dekat semua Bougas Lovers. Grab cepat-cepat sebab esok dah last day tau. Jangan menangis tepi bucu pula nanti 🙊
-
#BLISSFULSALE :
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

BLISSFULSALE is still onz!! Special Sempena Maulidur Rasul ni tanda kasih & sayang nya Team Bougas dekat semua Bougas Lovers. Grab cepat-cepat sebab esok dah last day tau. Jangan menangis tepi bucu pula nanti 🙊
-
#BLISSFULSALE :
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
1 1 18 hours ago

HARI NI DAH LAST DAY!!!
-
Haaaa siapa lagi yang belum dapatkan produk bougas beauty untuk promo kali ni?? Rugi sangat lah korang sebab harga terlajak murah ni haaa kalau terlepas sales kali ni, rugi sangat2. Sebab HQ jarang sangat nak buat sales tau. Lepas ni kita tak tau bila lagi HQ nak buat sales. So cepat2 ambil peluang ni untuk dapatkan produk bougas dengan harga yang murah! 🥰🥰 Boleh DM atau whatsapp Eka terus okay. Link ada di bio profile❤️
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

HARI NI DAH LAST DAY!!!
-
Haaaa siapa lagi yang belum dapatkan produk bougas beauty untuk promo kali ni?? Rugi sangat lah korang sebab harga terlajak murah ni haaa kalau terlepas sales kali ni, rugi sangat2. Sebab HQ jarang sangat nak buat sales tau. Lepas ni kita tak tau bila lagi HQ nak buat sales. So cepat2 ambil peluang ni untuk dapatkan produk bougas dengan harga yang murah! 🥰🥰 Boleh DM atau whatsapp Eka terus okay. Link ada di bio profile❤️
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET HAFSHAH LAWA
Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* (FREE 🚚/POSTAGE)🔥. .

SET HAFSHAH
Advace serum RM75 + Facial Cleanser RM69 x 2 - diskaun RM5 = RM208 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET HAFSHAH LAWA
Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* (FREE 🚚/POSTAGE)🔥. .

SET HAFSHAH
Advace serum RM75 + Facial Cleanser RM69 x 2 - diskaun RM5 = RM208 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum
5 0 21 hours ago

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET AISYAH LAWA
Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* (FREE 🚚/POSTAGE)🔥. .

SET AISYAH LAWA
Advace serum RM75 + Facial Scrub RM49 x 2 - diskaun RM5 = RM168 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET AISYAH LAWA
Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* (FREE 🚚/POSTAGE)🔥. .

SET AISYAH LAWA
Advace serum RM75 + Facial Scrub RM49 x 2 - diskaun RM5 = RM168 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum
6 0 21 hours ago

SIAPA ADA MASALAH
⠀⠀
❌ Kulit muka breakout sebab salah pakai produk
❌ Kulit kusam
❌ Jerawat bermaharaja
❌ Kulit kasar
❌ Muka berparut
❌ Wajah lebih tua dari usia
⠀⠀
Jangan risau okay. Bougas Beauty Advanced Serum mmg dilahirkan untuk bantu masalah korang. 😚Serum ni magic tau (well of course dgn penggunaan yg kerap dan consistent)
⠀⠀
Harga mampu milik tau 😎 tgh ada sale sekarang ni. Penjimatan berbaloi baloi.
⠀⠀
☝🏼☝🏼Whatsapp/DM okay utk fast response. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼

SIAPA ADA MASALAH
⠀⠀
❌ Kulit muka breakout sebab salah pakai produk
❌ Kulit kusam
❌ Jerawat bermaharaja
❌ Kulit kasar
❌ Muka berparut
❌ Wajah lebih tua dari usia
⠀⠀
Jangan risau okay. Bougas Beauty Advanced Serum mmg dilahirkan untuk bantu masalah korang. 😚Serum ni magic tau (well of course dgn penggunaan yg kerap dan consistent)
⠀⠀
Harga mampu milik tau 😎 tgh ada sale sekarang ni. Penjimatan berbaloi baloi.
⠀⠀
☝🏼☝🏼Whatsapp/DM okay utk fast response. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼
7 2 10 November, 2019

Wow ❗ Korang kalau beli set combo hanya berharga RM145 sahaja tau . Wuish best ke best ? Mesti korang tak sabar kan sebab kita yakin produk bougas boleh bantu korang rawat skin korang yang tengah ada masalah tu . Hemm ada yang tengah putus asa tak ? Jangan risau serum bougas ni boleh bantu korang 💙🎈 Yang nak buat hadiah untuk mak/gf /kawan pun boleh sangat .

Nak tahu lebih lanjut ?
HANYA PERLU KE LINK DI BIO IG & WHATSAPPS STEFF SEKARANG ❗😋 #beautyskin
#bougasbeautykotamasai
#bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang
#bougasbeautyserum

Wow ❗ Korang kalau beli set combo  hanya berharga RM145 sahaja tau . Wuish best ke best ? Mesti korang tak sabar kan sebab kita yakin produk bougas boleh bantu korang  rawat skin korang yang tengah ada masalah tu . Hemm ada yang tengah putus asa tak ? Jangan risau serum bougas ni boleh bantu korang 💙🎈 Yang nak buat hadiah untuk mak/gf /kawan pun boleh sangat .

Nak tahu lebih lanjut ?
 HANYA PERLU KE LINK DI BIO IG & WHATSAPPS STEFF SEKARANG ❗😋 #beautyskin 
#bougasbeautykotamasai 
#bougaspasirgudang 
#bougasbeautypasirgudang
#bougasbeautyserum
4 0 10 November, 2019

BLISSFUL SALE SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 11 NOVEMBER. YES!! 3 HARI SAHAJA KORANG.😱😱😱 Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩

Jangan lupa untuk reapply serum. Boleh bantu untuk kekal kan kulit moist je sepanjang hari. Size yg comel boleh muat dalam bag korang. 😍

Banyak feedback yg team Bougas Beauty dapat. Why don’t korang try? 😆

BLISSFUL SALE SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 11 NOVEMBER. YES!! 3 HARI SAHAJA KORANG.😱😱😱 Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩

Jangan lupa untuk reapply serum. Boleh bantu untuk kekal kan kulit moist je sepanjang hari. Size yg comel boleh muat dalam bag korang. 😍

Banyak feedback yg team Bougas Beauty dapat. Why don’t korang try? 😆
7 3 10 November, 2019

#blissful SALE sempena Maulidur Rasul✨
.
.
Mana dok tanya Bougas Beauty tak ada buat SALE ke???Kalau beli Set Bougas tak ada DISKAUN???So inilah masanya😍Grab Set Combo atau 1 Set Bougas Beauty dapat DISKAUN RM 5
.
.
🔥Item Wajib(Advance Serum)+Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum🔥
🔥FREE COD/POSTAGE FOR 1 SET BOUGAS BEAUTY🔥
🌸DAPAT DISKAUN RM 5🌸
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya

#blissful SALE sempena Maulidur Rasul✨
.
.
Mana dok tanya Bougas Beauty tak ada buat SALE ke???Kalau beli Set Bougas tak ada DISKAUN???So inilah masanya😍Grab Set Combo atau 1 Set Bougas Beauty dapat DISKAUN RM 5
.
.
🔥Item Wajib(Advance Serum)+Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum🔥
🔥FREE COD/POSTAGE FOR 1 SET BOUGAS BEAUTY🔥
🌸DAPAT DISKAUN RM 5🌸
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya
3 0 10 November, 2019

BAHAN-BAHAN AKTIF DALAM BOUGAS ADVANCED SERUM🌹
-
SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT
-kaya dengan antioksidan seperti flavonoids dan elemen bioaktif yang lain yang dapat membantu memberi perlindungan daripada matahari.
-mempunyai sifat anti keradangan, menghalang pembentukan melanin, dan perlindungan dari sun damage.
SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACT -mencerahkan kulit, antioksidan serta astrigent(bantu untuk mengecilkan liang pori)
-
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

BAHAN-BAHAN AKTIF DALAM BOUGAS ADVANCED SERUM🌹
-
SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT
-kaya dengan antioksidan seperti flavonoids dan elemen bioaktif yang lain yang dapat membantu memberi perlindungan daripada matahari.
-mempunyai sifat anti keradangan, menghalang pembentukan melanin, dan perlindungan dari sun damage. 
SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACT -mencerahkan kulit, antioksidan serta astrigent(bantu untuk mengecilkan liang pori)
-
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyofficial
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
4 0 10 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang Hq Dan Kami buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
.
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyulutiram #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyserum #jbdelivery #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #serumbougas #cleanserbougas #scrubbougas
#bougasfairyzaza #teamanie

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang Hq Dan Kami buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
.
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyulutiram #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyserum  #jbdelivery  #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #serumbougas #cleanserbougas #scrubbougas
#bougasfairyzaza #teamanie
0 0 10 November, 2019

BLISSFUL SALE SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 11 NOVEMBER. YES!! 3 HARI SAHAJA KORANG.😱😱😱
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩
⠀⠀
I selalu pegang kata kata ni ‘bermimpilah sbb ianya percuma. Borong je selagi boleh’ 😂 yg penting usaha kena seiring mimpi tau. 😚

BLISSFUL SALE SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 11 NOVEMBER. YES!! 3 HARI SAHAJA KORANG.😱😱😱
⠀⠀
Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩
⠀⠀
I selalu pegang kata kata ni ‘bermimpilah sbb ianya percuma. Borong je selagi boleh’ 😂 yg penting usaha kena seiring mimpi tau. 😚
6 1 10 November, 2019

Dapatkan produk @bougasbeautyhq dengan promo jimat hari ini (valid : 9 Nov - 11 Nov)

PROMO 1️⃣
1 serum + 1 lagi produk Bougas Beauty (Serum/Scrub/Cleanser) = DISCOUNT RM5 ‼️ .
-
PROMO 2️⃣
1 serum + 2 lagi produk Bougas Beauty (Serum/Scrub/Cleanser) = DISCOUNT RM5 & FREE COD ‼️ -
Cepat Grab skrg! Valid sampai 11hb je tau promo ni📣📣📣 #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasbeautypromotion #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyjb #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #bougasbeautyjb #bougasfeedback #bougasbeautyhq #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautypasirgudang #agentpasirgudang #serumterbaik #serumno1viral #merawatmasalahkulit #merawatkulitkusam #merawatkulitberminyak #merawatrashes #bougasanniversary
#bougasblissfulsale #bougasblissfulsalejohor #bougasmaulidurrasulpromo

Dapatkan produk @bougasbeautyhq dengan promo jimat hari ini (valid : 9 Nov - 11 Nov)

PROMO 1️⃣
1 serum + 1 lagi produk Bougas Beauty (Serum/Scrub/Cleanser) = DISCOUNT RM5 ‼️ .
-
PROMO 2️⃣
1 serum + 2 lagi produk Bougas Beauty (Serum/Scrub/Cleanser) = DISCOUNT RM5 & FREE COD ‼️ -
Cepat Grab skrg! Valid sampai 11hb je tau promo ni📣📣📣 #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasbeautypromotion #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyjb #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #bougasbeautyjb #bougasfeedback #bougasbeautyhq #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautypasirgudang #agentpasirgudang #serumterbaik #serumno1viral #merawatmasalahkulit #merawatkulitkusam #merawatkulitberminyak #merawatrashes #bougasanniversary 
#bougasblissfulsale #bougasblissfulsalejohor #bougasmaulidurrasulpromo
3 0 10 November, 2019

BLISSFUL SALE SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 11 NOVEMBER. YES!! 3 HARI SAHAJA KORANG.😱😱😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩

Kalau korang mmg dah lama nak cuba serum best seller ni, ni lah masa paling terbaik. 😊Beli terus full set untuk dapat extra penjimatan 😱dan free gifts🤗🤗 yg korang mmg confirm sukalah.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☝🏼☝🏼Whatsapp/DM okay utk order. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼

BLISSFUL SALE SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 11 NOVEMBER. YES!! 3 HARI SAHAJA KORANG.😱😱😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Potongan bermula dari RM 5 sehingga RM 13! Penjimatan berbaloi 🤩

Kalau korang mmg dah lama nak cuba serum best seller ni, ni lah masa paling terbaik. 😊Beli terus full set untuk dapat extra penjimatan 😱dan free gifts🤗🤗 yg korang mmg confirm sukalah.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☝🏼☝🏼Whatsapp/DM okay utk order. Link ada di bio. ☝🏼☝🏼
6 1 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET SEMPURNA KHADIJAH untuk semua wanita yang inginkan kesempurnaan ❤️ Beli 1 serum + 1 dany item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5*
SET SEMPURNAP KHADIJAH
Advace serum RM75 x 2 unit - diskaun RM5 = RM145 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET SEMPURNA KHADIJAH untuk semua wanita yang inginkan kesempurnaan ❤️ Beli 1 serum + 1 dany item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* 
SET SEMPURNAP KHADIJAH
Advace serum RM75 x 2 unit - diskaun RM5 = RM145 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum
4 0 10 November, 2019

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
3 0 10 November, 2019

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
2 0 10 November, 2019

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
2 0 10 November, 2019

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
3 0 10 November, 2019

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai

PROMO MAULIDUR RASUL MASIH ONZZZ!!
-
Inilah peluang korang untuk dapatkan produk bougas beauty dgn harga yg murah! Jarang tau HQ nak buat sales. Lepas ni tak tahu lah bila lagi 😏 sangatlah rugi kalau korang tak grab produk bougas time promi ni. Esok dah last day tau. Kalau terlambat.. Selamat tinggal. Jangan menyesal😁
-
DM Eka sekarang atau nak lagi senang dan fast response boleh terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska. Eka akan reply korang laju2 ok😘
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙 -
#bougasserum #bougasbeauty  #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasempire #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #serumviral #bougasbeautyutm #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #advancedserum  #bougasbeautyadvanvedserum #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumelfiraloy  #teambougasmillionaire
#bougasbeautyjohor #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser
#bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #blissfulsale
#bougasserumviral #universititeknologimalaysia #utmsanjunganbangsa #bougasskudai
2 0 10 November, 2019

Top #bougasbeautypasirgudang posts

Jangan percaya! Aku tengah berpeluh 💦 -
-
Tapi kalau siapa nak kulit bebas jerawat. Sila cabar diri anda untuk cuba Bougas Beauty! -
-
CLEANSER RM69
ADVANCE SERUM RM75
FACE SCRUB RM49
-
-
Skincare first, baru nak makeup pun rasa smooth and cantik 🌈
-
-
#bougasserum #bougasserumjb #bougasbeautyjb #bougasbeautypasirgudang #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq

Jangan percaya! Aku tengah berpeluh 💦 -
-
Tapi kalau siapa nak kulit bebas jerawat. Sila cabar diri anda untuk cuba Bougas Beauty! -
-
CLEANSER RM69 
ADVANCE SERUM RM75
FACE SCRUB RM49
-
-
Skincare first, baru nak makeup pun rasa smooth and cantik 🌈
-
-
#bougasserum #bougasserumjb #bougasbeautyjb #bougasbeautypasirgudang #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq
135 3 7 July, 2019

Night everyone ❤️ klu nak kulit sihat & bersih meh pm tepi 😘😘 #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor

Night everyone ❤️ klu nak kulit sihat & bersih meh pm tepi 😘😘 #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor
291 3 31 March, 2018

Sweetnya lesung pipi Tqa! Sempat lagi selfie dengan #AdvancedSerum sebelum keluar berjalan. Best kan tgk orang lain keluar rumah tanpa makeup? Bila lah agaknya turn kita...
-
Kalau nak kulit bersih dari segala jerawat, jeragat, parut & lain-lain. Benda pertama yang korang kena jaga adalah basic skincare korang. Teratur ke tidak? Hari-hari buat ke tidak? Baru lah blh dapat kulit yang cantik mcm Tqa ni 😍

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautyjohor #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautykedah #bougasbeautyserumselangor #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserumviral #bougasbeautyhq #bougasbeautyofficial #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis #bougasbeautypasirgudang

Sweetnya lesung pipi Tqa! Sempat lagi selfie dengan #AdvancedSerum sebelum keluar berjalan. Best kan tgk orang lain keluar rumah tanpa makeup? Bila lah agaknya turn kita...
-
Kalau nak kulit bersih dari segala jerawat, jeragat, parut & lain-lain. Benda pertama yang korang kena jaga adalah basic skincare korang. Teratur ke tidak? Hari-hari buat ke tidak? Baru lah blh dapat kulit yang cantik mcm Tqa ni 😍

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautyjohor #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyfeedback #bougasbeautykedah #bougasbeautyserumselangor #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserumviral #bougasbeautyhq #bougasbeautyofficial #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis #bougasbeautypasirgudang
17 1 31 October, 2019

🌸BOUGAS BEAUTY X DAH MASUK TV3🌸
.
.
Kenapa Best Seller???sebab kesemua produk Bougas Beauty menjadi pilihan orang ramai tau KERANA membantu segala masalah skin korang serta ramai testimoni dah berjaya💯korang bila lagi???
.
.
Macam mana nak ORDER?WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH click number di link BIO IG atau Dm okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougascodmasai #bougasserum #bougasserumjb #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh

🌸BOUGAS BEAUTY X DAH MASUK TV3🌸
.
.
Kenapa Best Seller???sebab kesemua produk Bougas Beauty menjadi pilihan orang ramai tau KERANA membantu segala masalah skin korang serta ramai testimoni dah berjaya💯korang bila lagi???
.
.
Macam mana nak ORDER?WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH click number di link BIO IG atau Dm okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougascodmasai #bougasserum #bougasserumjb #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh
16 1 19 September, 2019

Wanita dan makeup memang tak boleh dipisahkan 🙈 makeup makeup jugak, korang da try belom serum bougas beauty? 😍😍 kalau nak letops tanpa makeup sebelum RAYA meh pakat2 try bougas serum ni 🔥🔥 ape2 boleh DM/WS sis yaa. Link ade kat bio😘 #stokisbougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyhsa #nurselife #agentwanted #agentneeded #serumkecutjerawat #serumluluskkm #serumberkualiti #serumviral #serumwaterbased #bougasbeautypasirgudang #teamAam

Wanita dan makeup memang tak boleh dipisahkan 🙈 makeup makeup jugak, korang da try belom serum bougas beauty? 😍😍 kalau nak letops tanpa makeup sebelum RAYA meh pakat2 try bougas serum ni 🔥🔥 ape2 boleh DM/WS sis yaa. Link ade kat bio😘  #stokisbougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyhsa #nurselife #agentwanted #agentneeded #serumkecutjerawat #serumluluskkm #serumberkualiti #serumviral #serumwaterbased#bougasbeautypasirgudang #teamAam
273 4 1 May, 2018

Kalau tanya puteri dah berapa botol pakai bougas serum? Ha, jawapannya dah 6 botol! Secara konsisten. Kalau stop sekejap pun, takda kesan buruk.
-
-
Apa yg best bila pakai bougas serum? Sebab jerawat susah nak naik. Kalau ada pun, mesti cepat kecut. Kulit pun sentiasa lembab. Yang paling suka effect glowing tu ✨
-
-

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser

Kalau tanya puteri dah berapa botol pakai bougas serum? Ha, jawapannya dah 6 botol! Secara konsisten. Kalau stop sekejap pun, takda kesan buruk.
-
-
Apa yg best bila pakai bougas serum? Sebab jerawat susah nak naik. Kalau ada pun, mesti cepat kecut. Kulit pun sentiasa lembab. Yang paling suka effect glowing tu ✨
-
-

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautypasirgudang #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser
209 5 30 September, 2019

🌸BOUGAS BEAUTY🌸
.
.
Good Morning Everyone😍jangan lupa apply #advanceserum tau untuk routine skincare💋bestnya bougas beauty Advance Serum ni apa??SEBAB lelaki&perempuan boleh pakai tau dan sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT🥰
.
.
Macam mana nak ORDER?WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH click number di link BIO IG okey🤗
✅Ready Stock
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Fast Respon
✅Trusted Seller
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougasserialam #bougascodserialam #bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserum #bougasserumjb #bougasfacescrub #bougascleanser

🌸BOUGAS BEAUTY🌸
.
.
Good Morning Everyone😍jangan lupa apply #advanceserum tau untuk routine skincare💋bestnya bougas beauty Advance Serum ni apa??SEBAB lelaki&perempuan boleh pakai tau dan sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT🥰
.
.
Macam mana nak ORDER?WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH click number di link BIO IG okey🤗
✅Ready Stock
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Fast Respon
✅Trusted Seller
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougasserialam #bougascodserialam #bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserum #bougasserumjb #bougasfacescrub #bougascleanser
21 1 28 September, 2019