#bougasbeautyselangor Instagram Photos & Videos

bougasbeautyselangor - 42.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyselangor and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
16 minutes
Average like
2.7
Average comment
0.7
Posts with video
13/48
Posts with photo
35/48

Hashtag Popularity

[ BOUGAS BEAUTY ADVANCE SERUM SELAMAT ATAU TIDAK? ] ‼️
.
.
.
Since ramai yang tanya Sufya, bila pakai Bougas Beauty Advance Serum ni kulit jadi nipis tak❓Kulit menggelupas tak❓
.
.
.
🚨 JAWAPAN:-
❌ TIDAK SAMA SEKALI ‼️
.
.
.
Di dalam kandungan Bougas Beauty Advance Serum:
❌ TIADA BLEACHING AGENT (yang boleh menipiskan kulit wajah).
❌ TIADA PEELING EFFECT (yang boleh buat kulit wajah menggelupas).
❌ TIADA BAHAN HYDROQUINONE / MERCURY ATAU SEWAKTU DENGANNYA (yang boleh merosakkan organ dalaman - bahaya untuk wanita mengandung).
.
.
.

Kandungan Bougas Beauty Advance Serum 100% SELAMAT 💯 ✅ BAHAN YANG DIGUNAKAN ADALAH DARIPADA ESTRAK TUMBUH-TUMBUHAN.
✅ BAHAN YANG DIGUNAKAN DIIKTIRAF HALAL OLEH JAKIM.
✅ MENDAPAT KELULUSAN SIRIM.
✅ MENDAPAT KELULUSAN KKM.
✅ TIADA KESAN BURUK UNTUK PENGGUNAAN JANGKA MASA YANG LAMA.
.
.
.
❓ Wanita mengandung boleh amalkan serum ini?
✅ YA! Semestinya boleh. Bougas Beauty Advance Serum selamat luar & dalam 👍
.
.
.
🔥 Stokist Bougas Beauty, TEAM BBSSQUAD, Sufya🔥
.
.
.
KULIT SIHAT DENGAN BOUGAS BEAUTY!
Stokist Bougas Beauty Sufya Official Instagram : @bougasbeauty.kualalumpur
pu-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #serumviral #serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
#bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserumwangsamaju #bougasbeautyserumselayang #bougasbeautyserumtamanmelawati
#bougasbeautyserumselangor
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautygombak
#bougasbeautybatucaves
#bougasbeautytamanmelawati
#bougasbeautywangsamaju
#bougasbeautysetapak
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautyserumsetapak
#bbssuperstar
#bbsonfire🔥
#bbssquad🔥

[ BOUGAS BEAUTY ADVANCE SERUM SELAMAT ATAU TIDAK? ] ‼️
.
.
.
Since ramai yang tanya Sufya, bila pakai Bougas Beauty Advance Serum ni kulit jadi nipis tak❓Kulit menggelupas tak❓
.
.
.
🚨 JAWAPAN:-
❌ TIDAK SAMA SEKALI ‼️
.
.
.
Di dalam kandungan Bougas Beauty Advance Serum:
❌ TIADA BLEACHING AGENT (yang boleh menipiskan kulit wajah).
❌ TIADA PEELING EFFECT (yang boleh buat kulit wajah menggelupas).
❌ TIADA BAHAN HYDROQUINONE / MERCURY ATAU SEWAKTU DENGANNYA (yang boleh merosakkan organ dalaman - bahaya untuk wanita mengandung).
.
.
.

Kandungan Bougas Beauty Advance Serum 100% SELAMAT 💯 ✅ BAHAN YANG DIGUNAKAN ADALAH DARIPADA ESTRAK TUMBUH-TUMBUHAN.
✅ BAHAN YANG DIGUNAKAN DIIKTIRAF HALAL OLEH JAKIM.
✅ MENDAPAT KELULUSAN SIRIM.
✅ MENDAPAT KELULUSAN KKM.
✅ TIADA KESAN BURUK UNTUK PENGGUNAAN JANGKA MASA YANG LAMA.
.
.
.
❓ Wanita mengandung boleh amalkan serum ini?
✅ YA! Semestinya boleh. Bougas Beauty Advance Serum selamat luar & dalam 👍
.
.
.
🔥 Stokist Bougas Beauty, TEAM BBSSQUAD, Sufya🔥
.
.
.
KULIT SIHAT DENGAN BOUGAS BEAUTY!
Stokist Bougas Beauty Sufya Official Instagram : @bougasbeauty.kualalumpur
pu-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #serumviral #serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia#bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
 #bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserumwangsamaju #bougasbeautyserumselayang #bougasbeautyserumtamanmelawati
#bougasbeautyserumselangor
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautygombak
#bougasbeautybatucaves
#bougasbeautytamanmelawati
#bougasbeautywangsamaju
#bougasbeautysetapak
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautyserumsetapak
#bbssuperstar 
#bbsonfire🔥
#bbssquad🔥
0 0 2 minutes ago

KENAPA RAMAI JATUH CINTA DENGAN BOUGAS BEAUTY?
.
⭐ WATERBASED
Tekstur BBS sangat lar light and senang meresap. Bila apply, rasa selesa and tak melekit
.
⭐ EKSTRAK TUMBUH-TUMBUHAN
Kandungan utama BBS adalah berasaskan bahan semula jadi yang amat bagus untuk kulit
.
⭐ APPROVED BY BRUNEI MOH 🇧🇳
BBS bukan sahaja lulus KKM, tapi mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Brunei
.
⭐ TIADA KESAN SAMPINGAN
Even if korang stop pakai, korang tak perlu risau kulit akan breakout, sebab BBS nie memang tiada kesan sampingan
.
⭐ BEBAS BAHAN MERBAHAYA
BBS tidak mengandungi paraben, merkuri atau sebarang bahan kimia yang merbahaya untuk kulit anda
.
So korang jangan ragu-ragu ok, whatsapp ZATI now for FREE CONSULTATION
📲 018-7748946
📲 018-7748946
📲 018+7748946
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻

KENAPA RAMAI JATUH CINTA DENGAN BOUGAS BEAUTY?
.
⭐ WATERBASED
Tekstur BBS sangat lar light and senang meresap. Bila apply, rasa selesa and tak melekit
.
⭐ EKSTRAK TUMBUH-TUMBUHAN
Kandungan utama BBS adalah berasaskan bahan semula jadi yang amat bagus untuk kulit
.
⭐ APPROVED BY BRUNEI MOH 🇧🇳
BBS bukan sahaja lulus KKM, tapi mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Brunei
.
⭐ TIADA KESAN SAMPINGAN
Even if korang stop pakai, korang tak perlu risau kulit akan breakout, sebab BBS nie memang tiada kesan sampingan
.
⭐ BEBAS BAHAN MERBAHAYA
BBS tidak mengandungi paraben, merkuri atau sebarang bahan kimia yang merbahaya untuk kulit anda
.
So korang jangan ragu-ragu ok, whatsapp ZATI now for FREE CONSULTATION
📲 018-7748946
📲 018-7748946
📲 018+7748946
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻
0 1 5 minutes ago

GABUNGAN 2 NIE MEMANG MELETOP! 🔥
.
Especially kalau korang ada masalah:
✅ Kulit kusam
✅ Blackhead & Whitehead
✅ Jerawat pasir
✅ Tona kulit tidak sekata
.
Nurin selalu suggest set combo ni dekat customer yang mengadu masalah kat atas
.
GRAB IT NOW! And korang akan dapat TRIAL CLEANSER bernilai RM 19 FOR FREE (while stocks last)

GABUNGAN 2 NIE MEMANG MELETOP! 🔥
.
Especially kalau korang ada masalah:
✅ Kulit kusam
✅ Blackhead & Whitehead
✅ Jerawat pasir
✅ Tona kulit tidak sekata
.
Nurin selalu suggest set combo ni dekat customer yang mengadu masalah kat atas
.
GRAB IT NOW! And korang akan dapat TRIAL CLEANSER bernilai RM 19 FOR FREE (while stocks last)
1 2 7 minutes ago

Hai selamat tengahari dah lunch belum tu guys❤️
.
Siapa ada masalah kulit muka,berminyak,kusam,berjerawat,tak sekata,jerawat selalu je naik ,
.
So korang kena dapatkan #bougasfacialcleanser yang best sangat ni ,bila korang pakai lepas cuci muka tu terus rasa kulit halus je lembut je tau.
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson

Hai selamat tengahari dah lunch belum tu guys❤️
.
Siapa ada masalah kulit muka,berminyak,kusam,berjerawat,tak sekata,jerawat selalu je naik ,
.
So korang kena dapatkan #bougasfacialcleanser yang best sangat ni ,bila korang pakai lepas cuci muka tu terus rasa kulit halus je lembut je tau.
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser 
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
5 0 12 minutes ago

ALHAMDULILLAH ALHAMDULILLAH😍 Ramai yang dah dapatkan kulit cantik mereka semula dgn produk #bougasbeauty Yang dah cuba je tau kebersanan produk camne💞
.
Swipe left utk tgk magic😍 meh pm ira cepat 0124998954 atau tekan link kat bio kalau nak cod harini😘
.
#bougasbeautykl #bougaslover #bougasklang #bougasshahalam #bougassubang #bougasbeautyselangor

ALHAMDULILLAH ALHAMDULILLAH😍 Ramai yang dah dapatkan kulit cantik mereka semula dgn produk #bougasbeauty Yang dah cuba je tau kebersanan produk camne💞
.
Swipe left utk tgk magic😍 meh pm ira cepat 0124998954 atau tekan link kat bio kalau nak cod harini😘
.
#bougasbeautykl #bougaslover #bougasklang #bougasshahalam #bougassubang #bougasbeautyselangor
1 1 21 minutes ago

Ni lah scrub paling best i penah guna hokayyyy ! I’m crying 😭😭😭😭 One thing la serius kakwa memang jenis malas scrub muka before this . Pemalas yakmattt 🤣. Tapi lepas try bougas scrub from @bougasbeautyhq rasa macam addicted weh . Hari hari i nak scrub mukaa . But NO ! Never do that okayy . Twice a week je tauuu 😘

Nak order scrub boleh contact or just klik link dekat bio for fast response 😘

#bougasbeautykuantan #bougasbeautygambang #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautyjohor #bougaskuantan #bougasgambang #codkuantan #codumpgambang #coduiakuantan

Ni lah scrub paling best i penah guna hokayyyy ! I’m crying 😭😭😭😭 One thing la serius kakwa memang jenis malas scrub muka before this . Pemalas yakmattt 🤣. Tapi lepas try bougas scrub from @bougasbeautyhq  rasa macam addicted weh . Hari hari i nak scrub mukaa . But NO ! Never do that okayy . Twice a week je tauuu 😘

Nak order scrub boleh contact or just klik link dekat bio for fast response 😘

#bougasbeautykuantan #bougasbeautygambang #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautyjohor #bougaskuantan #bougasgambang #codkuantan #codumpgambang #coduiakuantan
1 0 24 minutes ago

Jangan lupa cuci muka dengan #bougasfacialcleanser untuk pastikan kulit sentiasa lembab dan segar . Barulah hari ampa akan lebih seronok .
_
Mesti ampa tertanya apa kebaikan 2bahan (Virgin Coconut Oil & Olive Oil) khenn ?
_
Ianya untuk merawat jerawat, melembabkan dan melembutkan kulit wajah ampa . Sebab tu lepas apply #bougasfacialcleanser nie, kulit rasa segar dan sihat sepanjang hari 🤩

#bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #freegifts

Jangan lupa cuci muka dengan #bougasfacialcleanser untuk pastikan kulit sentiasa lembab dan segar . Barulah hari ampa akan lebih seronok . 
_
Mesti ampa tertanya apa kebaikan 2bahan (Virgin Coconut Oil & Olive Oil) khenn ? 
_
Ianya untuk merawat jerawat, melembabkan dan melembutkan kulit wajah ampa . Sebab tu lepas apply #bougasfacialcleanser nie, kulit rasa segar dan sihat sepanjang hari 🤩

#bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #bougasbeautysemenyih #bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #freegifts
1 0 41 minutes ago

.
Selepas 4 botol guna Bougas Advanced Serum. Woww!! Alhamdulillah tgk la kulit sis ni bila pakai Bougas #advancedserum secara konsisten. Drpd kulit byk jerawat, parut dan berminyak sekarang kulit dia dah sihat dan bersih. Good job sis kerana setia dgn Bougas #advancedserum !
.
.
#BougasBeauty #Bougas #BougasBeautyAdvancedSerum #BougasBeautySerum #BougasBeautyFaceScrub #BougasBeautyScrub #BougasSerum #bougasscrub #sayajualserum #no1serum #bazaarpaknil

.
Selepas 4 botol guna Bougas Advanced Serum. Woww!! Alhamdulillah tgk la kulit sis ni bila pakai Bougas #advancedserum secara konsisten. Drpd kulit byk jerawat, parut dan berminyak sekarang kulit dia dah sihat dan bersih. Good job sis kerana setia dgn Bougas #advancedserum !
.
.
#BougasBeauty #Bougas #BougasBeautyAdvancedSerum #BougasBeautySerum #BougasBeautyFaceScrub #BougasBeautyScrub #BougasSerum #bougasscrub #sayajualserum #no1serum #bazaarpaknil
3 2 54 minutes ago

Setuju dengan @neelofa ! Scrub muka focus dekat part hidung memang best, untuk buang blackhead & whitehead. Kalau korang nak tau, beads #bougasfacescrub pun halus, takkan rasa sakit/pedih masa korang apply. Neelofa dah cuba, korang bila lagi? 🙈
.
.
#bougasbeauty #bougasserum #ainaaserum #bougassubangjaya #bougasbeautyselangor #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #followforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #nilai #bbsbyjo #bougasbeautybyjo #byjojoanne #bougasbyjojoanne
.
Whatsapp 01159261986 cepat! or hit the link at bio ⤴️⤴️⤴️⤴️

Setuju dengan @neelofa ! Scrub muka focus dekat part hidung memang best, untuk buang blackhead & whitehead. Kalau korang nak tau, beads #bougasfacescrub pun halus, takkan rasa sakit/pedih masa korang apply. Neelofa dah cuba, korang bila lagi? 🙈
.
.
#bougasbeauty #bougasserum #ainaaserum #bougassubangjaya #bougasbeautyselangor #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #followforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #nilai #bbsbyjo #bougasbeautybyjo #byjojoanne #bougasbyjojoanne
.
Whatsapp 01159261986 cepat! or hit the link at bio ⤴️⤴️⤴️⤴️
0 0 59 minutes ago

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.

So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 01159261986
Whatsapp 01159261986
Whatsapp 01159261986
.
#bougasbeauty #bougasserum #ainaaserum #bougasshahalam #bougasbeautyselangor #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #skincare #personalcare #skinfood #loveyourskin #naturalskin #bbsbyjo #bougasbeautybyjo #byjojoanne #bougasbyjojoanne

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.

So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 01159261986
Whatsapp 01159261986
Whatsapp 01159261986
.
#bougasbeauty #bougasserum #ainaaserum #bougasshahalam #bougasbeautyselangor #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #skincare #personalcare #skinfood #loveyourskin #naturalskin #bbsbyjo #bougasbeautybyjo #byjojoanne #bougasbyjojoanne
5 0 1 hour ago

🦋Kelebihan Bougas Beauty Cleanser🦋
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel .
🌱 Pencuci muka low pH (5.5) .
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi .
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit .
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid .
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
.
Harga Serum: RM75
Harga Face Scrub: RM49
Harga Cleanser: RM69
.
Self Pickup: KOTA DAMANSARA
COD: seluruh area DAMANSARA, SUBANG, KELANA JAYA, SUNGAI BULOH, SHAH ALAM, BANGSAR
POS: 1 Malaysia
.
text/whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼
+60104375862/+60125862507
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykotadamansara #bougasbeautysubang #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautysungaibuloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautydamansara #bougasbeautymurah #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykepong #bougasbeautyshahalam #bougasbeautymalaysia #elfiraloy #neelofa #bougasbeautybangsar #bougasbeautykualalumpur #bougasbeautykl

🦋Kelebihan Bougas Beauty Cleanser🦋
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu gel .
🌱 Pencuci muka low pH (5.5) .
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi .
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit .
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid .
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
.
Harga Serum: RM75
Harga Face Scrub: RM49
Harga Cleanser: RM69
.
Self Pickup: KOTA DAMANSARA
COD: seluruh area DAMANSARA, SUBANG, KELANA JAYA, SUNGAI BULOH, SHAH ALAM, BANGSAR
POS: 1 Malaysia
.
text/whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼
+60104375862/+60125862507
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykotadamansara #bougasbeautysubang #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautysungaibuloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautydamansara #bougasbeautymurah #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykepong #bougasbeautyshahalam #bougasbeautymalaysia #elfiraloy #neelofa #bougasbeautybangsar #bougasbeautykualalumpur #bougasbeautykl
1 0 1 hour ago

Nampakkk tak cust ni kata dah jatuh cinta dgn BOUGAS BEAUTY. 😍😍😍 .

Mereka semua dah cuba dan happy dgn BOUGAS BEAUTY. korang bila lagi? 🤗🤗🤗. .

jommm lah join order hari ni. klik je link kat bio okay utk fastttt respond 💯💯💯 .

#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautyampang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuchong #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautybangsar #bougasbeautypetalingjaya

Nampakkk tak cust ni kata dah jatuh cinta dgn BOUGAS BEAUTY. 😍😍😍 .

Mereka semua dah cuba dan happy dgn BOUGAS BEAUTY. korang bila lagi? 🤗🤗🤗. .

jommm lah join order hari ni. klik je link kat bio okay utk fastttt respond 💯💯💯 .

#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautyampang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuchong #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautybangsar #bougasbeautypetalingjaya
1 0 1 hour ago

KENALI PUNCA DAN RAWAT📌
-
Korang tahu tak, kenapa jerawat tumbuh kt tempat tertentu seperti hidung, dagu, pipi & dahi 🤔
-
Bila kita dah tahu punca baru kita boleh selesaikan masalah. Betul ke betul sangat 💯
-
Product skincare yg sesuai dgn kulit muka juga PENTING ye kawan kawan 😘

KENALI PUNCA DAN RAWAT📌
-
Korang tahu tak, kenapa jerawat tumbuh kt tempat tertentu seperti hidung, dagu, pipi & dahi 🤔
-
Bila kita dah tahu punca baru kita boleh selesaikan masalah. Betul ke betul sangat 💯
-
Product skincare yg sesuai dgn kulit muka juga PENTING ye kawan kawan 😘
1 1 1 hour ago

Tengok lahh senyum lebarrr customer bila berjaya rawat masalah kulit dia dgn BOUGAS BEAUTY. 😍😍 .

Terima kasih sebab percaya dgn BOUGAS BEAUTY. korang yg lain jommm lah cantik sama2 dgn kami 🤗🤗. .

klik je link kat bio okay utk fast respond 💯💯💯. .

#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautyampang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuchong #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautybangsar #bougasbeautypetalingjaya

Tengok lahh senyum lebarrr customer bila berjaya rawat masalah kulit dia dgn BOUGAS BEAUTY. 😍😍 .

Terima kasih sebab percaya dgn BOUGAS BEAUTY. korang yg lain jommm lah cantik sama2 dgn kami 🤗🤗. .

klik je link kat bio okay utk fast respond 💯💯💯. .

#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautyampang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuchong #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautybangsar #bougasbeautypetalingjaya
1 0 1 hour ago

Rasa macam bermurah hati ni bagi EXTRA FREEGIFT untuk set combo Bougas Beauty Face Scrub & Bougas Beauty Advanced Serum.

Stok limited so siapa cepat dia dapat. 🤩
.
Nak order? Klik link whatsapp di bio sekarang.

Rasa macam bermurah hati ni bagi EXTRA FREEGIFT untuk set combo Bougas Beauty Face Scrub & Bougas Beauty Advanced Serum.

Stok limited so siapa cepat dia dapat. 🤩
.
Nak order? Klik link whatsapp di bio sekarang.
2 1 1 hour ago

RAHSIA KISAH JERAWAT TINGGAL KENANGAN 😨😱
-
Dulu saya malu-malu je nak keluar rumah. Malu PAK JERAWAT banyak sangat yang menyinggah. Habis cara dah try, mandi bunga lah, mandi sungai lah itu lah ini lah. Tapi semua tak berkesan.
-
Sekarang viral SERUM BERHANTU DARI BOUGAS BEAUTY. First time try, DAH JATUH CINTURRRR. Texture yang lembut, tak oily dan cepat sngat meresap. Haa nak canrik jangan tunggu lama-lama‼️ Cari solusi anda segera 😘

RAHSIA KISAH JERAWAT TINGGAL KENANGAN 😨😱
-
Dulu saya malu-malu je nak keluar rumah. Malu PAK JERAWAT banyak sangat yang menyinggah. Habis cara dah try, mandi bunga lah, mandi sungai lah itu lah ini lah. Tapi semua tak berkesan.
-
Sekarang viral SERUM BERHANTU DARI BOUGAS BEAUTY. First time try, DAH JATUH CINTURRRR. Texture yang lembut, tak oily dan cepat sngat meresap. Haa nak canrik jangan tunggu lama-lama‼️ Cari solusi anda segera 😘
3 1 1 hour ago

HOW TO USE BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER ❤️
.
.
Gabungan 2 bahan utama VCO + Olive Oil memang meletop. Siapa yang dah try trial size cleanser, confirm grab full size terus. Sebab best sangat bila guna cleanser ni 😭

Tak buat kulit rasa tegang or kering lepas bilas. Siap ada effect TOINK TOINK kulit lembap bersih jer rasa 😍

Siapa belum cuba. WAJIB TRY OK! Cleanser paling best nurin pernah try.

Satu ni RM 69 jer awk. Boleh tahan 2 bulan, botol dia gemok gedempol 🤩
Berminat boleh click link at bio😘

HOW TO USE BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER ❤️
.
.
Gabungan 2 bahan utama VCO + Olive Oil memang meletop. Siapa yang dah try trial size cleanser, confirm grab full size terus. Sebab best sangat bila guna cleanser ni 😭

Tak buat kulit rasa tegang or kering lepas bilas. Siap ada effect TOINK TOINK kulit lembap bersih jer rasa 😍

Siapa belum cuba. WAJIB TRY OK! Cleanser paling best nurin pernah try.

Satu ni RM 69 jer awk. Boleh tahan 2 bulan, botol dia gemok gedempol 🤩
Berminat boleh click link at bio😘
4 1 1 hour ago

Korang tau tak Bougas Beauty ada 3 produk iaitu Advance Serum, Cleanser & Face Scrub..
.
.

Okay sempena bulan kelahiran sis September ni sis ada free gift untuk belian full set 3 item ni.. So korang cepat2 whatsapp ye..ada lagi berapa hari sebelum abis bulan Sept .. P/s : Yang nak jadi agent/ nak cari side income pun boleh & ada juga special gift untuk uols.. Cepat2 wsap 0199451973
Atau boleh clik link di Bio.. 💋

Korang tau tak Bougas Beauty ada 3 produk iaitu Advance Serum, Cleanser & Face Scrub..
.
.

Okay sempena bulan kelahiran sis September ni sis ada free gift untuk belian full set 3 item ni.. So korang cepat2 whatsapp ye..ada lagi berapa hari sebelum abis bulan Sept .. P/s : Yang nak jadi agent/ nak cari side income pun boleh & ada juga special gift untuk uols.. Cepat2 wsap 0199451973
Atau boleh clik link di Bio.. 💋
2 1 1 hour ago

Bougas Beauty Advanced Serum is your skin solution. ☑️ Diiktiraf oleh KKM.
☑️ Kesan SEAWAL 3 HARI (bergantung pada jenis kulit).
☑️ Mesra wuduk.
☑️ Formulasi WATERBASED (diserap terus ke dalam kulit).
☑️ Berbau wangi.
☑️ Tidak berminyak.
☑️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
☑️ Merawat kulit KUSAM.
☑️ Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka.
☑️ Membantu merawat kulit berminyak.
☑️ Melembapkan kulit kering.
☑️ Mengecilkan pori-pori dan liang roma.
☑️Membantu mengekalkan seri wajah.
. .
. 🚙 COD AREA (Telok Panglima Garang | Jenjarom, Bukit Tinggi | Sijangkang | Jalan Kebun | Shah Alam | klang)
.
🎁 setiap pembelian akan dpt free gift yg menarik
.
.
http://www.wassap.my/0174424696
.
.

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumbukittinggi #bougasbeautyshahalam #bougasbeautytelokpanglimagarang #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyjenjarom #bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautysijangkang #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #bougasfacescrubshahalam #bougasbeautyfacialcleanser #serumkulitflawless #bougasbeautyjalankebun #bougasbeautybanting

Bougas Beauty Advanced Serum is your skin solution. ☑️ Diiktiraf oleh KKM.
☑️ Kesan SEAWAL 3 HARI (bergantung pada jenis kulit).
☑️ Mesra wuduk.
☑️ Formulasi WATERBASED (diserap terus ke dalam kulit).
☑️ Berbau wangi.
☑️ Tidak berminyak.
☑️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
☑️ Merawat kulit KUSAM.
☑️ Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka.
☑️ Membantu merawat kulit berminyak.
☑️ Melembapkan kulit kering.
☑️ Mengecilkan pori-pori dan liang roma.
☑️Membantu mengekalkan seri wajah.
. .
. 🚙 COD AREA (Telok Panglima Garang | Jenjarom, Bukit Tinggi | Sijangkang | Jalan Kebun | Shah Alam | klang)
.
🎁 setiap pembelian akan dpt free gift yg menarik
.
.
http://www.wassap.my/0174424696
.
.

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumbukittinggi #bougasbeautyshahalam #bougasbeautytelokpanglimagarang #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyjenjarom  #bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautysijangkang  #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #bougasfacescrubshahalam #bougasbeautyfacialcleanser #serumkulitflawless #bougasbeautyjalankebun#bougasbeautybanting
1 0 2 hours ago

Good morning and happy Sunday!🌻
.
What ever you do start your day with Bismillah ☺️. May Allah ease everything for us . Everything starts now, so do me a favour, stand and shine ! .
"YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY "

Good morning and happy Sunday!🌻
. 
What ever you do start your day with Bismillah ☺️. May Allah ease everything for us . Everything starts now, so do me a favour, stand and shine ! .
"YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY "
2 1 2 hours ago

Ramai yang tanya pasal Bougas Beauty Advance Serum ni. Uols boleh dengar sendiri ape El jawab.. Nak tau lebih info boleh wasap sis 0199451973 atau click link di Bio..💋

Ramai yang tanya pasal Bougas Beauty Advance Serum ni. Uols boleh dengar sendiri ape El jawab.. Nak tau lebih info boleh wasap sis 0199451973 atau click link di Bio..💋
1 1 2 hours ago

[ KENAPA AWAK REPEAT ORDER??? ] #bbsonfire🔥 .
.
“Sebab tengok skin makin okay!” - .
.
Perasaan yang tak boleh nak digambarkan, rasa terharu bila dapat feedback-feedback positive macam ni kan 💪
.
One of our team @bougasbeautyshuhada yang start from 10 pcs only, and now dah restock at least 90 pcs items sebulan ‼️
.
✅ BUSINESS YANG BEST!
✅ BUSINESS YANG POSITIVE!
✅ BUSINESS UNTUK MEMBANTU ORANG LAIN!
✅ BOUGAS BEAUTY IS ALL ABOUT!
.
.
Awak yang nak cuba Bougas Beauty tu, boleh lah risik-risik team kita yang power-power ni 🔥 Tekan je tags #bbsonfire🔥 ‼️
.
.

[ KENAPA AWAK REPEAT ORDER??? ] #bbsonfire🔥 .
.
“Sebab tengok skin makin okay!” - .
.
Perasaan yang tak boleh nak digambarkan, rasa terharu bila dapat feedback-feedback positive macam ni kan 💪
.
One of our team @bougasbeautyshuhada yang start from 10 pcs only, and now dah restock at least 90 pcs items sebulan ‼️
.
✅ BUSINESS YANG BEST!
✅ BUSINESS YANG POSITIVE!
✅ BUSINESS UNTUK MEMBANTU ORANG LAIN!
✅ BOUGAS BEAUTY IS ALL ABOUT!
.
.
Awak yang nak cuba Bougas Beauty tu, boleh lah risik-risik team kita yang power-power ni 🔥 Tekan je tags #bbsonfire🔥 ‼️
.
.
1 1 2 hours ago

Stress wehh bila kulit ada masalah. Yg mengalami shj memahami. Bila pergi mna2 shopping mall ramai duk offer Krim Itu ini laa. But trust in #bougasadvancedserum korang tgk hasil nyaa yaa. Guna 4 botol serum jerawat Dan parut jerawat lamaa dah Kata Bye2. Dah segan nk bertapak

#freeyourskin
#fightforhealthyskin

Stress wehh bila kulit ada masalah. Yg mengalami shj memahami. Bila pergi mna2 shopping mall ramai duk offer Krim Itu ini laa. But trust in #bougasadvancedserum korang tgk hasil nyaa yaa. Guna 4 botol serum jerawat Dan parut jerawat lamaa dah Kata Bye2. Dah segan nk bertapak

#freeyourskin
#fightforhealthyskin
3 1 2 hours ago

HOW TO USE BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER ❤️
.
.
Gabungan 2 bahan utama VCO + Olive Oil memang meletop. Siapa yang dah try trial size cleanser, confirm grab full size terus. Sebab best sangat bila guna cleanser ni 😭

Tak buat kulit rasa tegang or kering lepas bilas. Siap ada effect TOINK TOINK kulit lembap bersih jer rasa 😍

Siapa belum cuba. WAJIB TRY OK! Cleanser paling best nurin pernah try.

Satu ni RM 69 jer awk. Boleh tahan 2 bulan, botol dia gemok gedempol 🤩

HOW TO USE BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER ❤️
.
.
Gabungan 2 bahan utama VCO + Olive Oil memang meletop. Siapa yang dah try trial size cleanser, confirm grab full size terus. Sebab best sangat bila guna cleanser ni 😭

Tak buat kulit rasa tegang or kering lepas bilas. Siap ada effect TOINK TOINK kulit lembap bersih jer rasa 😍

Siapa belum cuba. WAJIB TRY OK! Cleanser paling best nurin pernah try.

Satu ni RM 69 jer awk. Boleh tahan 2 bulan, botol dia gemok gedempol 🤩
5 1 2 hours ago

BUAT SEKARANG JANGAN TANGGUH❗️
-
Good Morning semuaaa 😘
Percaya ke percaya sangat bila kita ambil langkah SEKARANG & bersungguh utk buat sesuatu kita akan dapat kejayaan yg kita mahu💯
-
Kalau kita dibelenggu dgn masalah kewangan, duit tiap bulan tak cukup, takdapat nak beli apa yg kita nak, mesti rasa frust kan? Jadi ambil tindakan SEKARANG! Jadi Agent dini, pasti selesai dari dibelenggu dgn duit tak cukup
-
Tak pandai bisnes? Tak tahu buat ayat2 gempak? Tak perlu risau, sbb Dini akan guide A-Z cara nak buat duit kepok kepok 💸💸 Yang penting RAJIN!
-
Whatsapp Dini skrg utk daftar agent #teamdini Klik link di bio 😘

BUAT SEKARANG JANGAN TANGGUH❗️
-
Good Morning semuaaa 😘
Percaya ke percaya sangat bila kita ambil langkah SEKARANG & bersungguh utk buat sesuatu kita akan dapat kejayaan yg kita mahu💯
-
Kalau kita dibelenggu dgn masalah kewangan, duit tiap bulan tak cukup, takdapat nak beli apa yg kita nak, mesti rasa frust kan? Jadi ambil tindakan SEKARANG! Jadi Agent dini, pasti selesai dari dibelenggu dgn duit tak cukup
-
Tak pandai bisnes? Tak tahu buat ayat2 gempak? Tak perlu risau, sbb Dini akan guide A-Z cara nak buat duit kepok kepok 💸💸 Yang penting RAJIN!
-
Whatsapp Dini skrg utk daftar agent #teamdini Klik link di bio 😘
1 1 2 hours ago

[ ANDA SI PEMILIK KULIT KERING ? KULIT SERING MENGELUPAS APABILA MUSIM PANAS & KERING 😰 ] #DYNAMITESQUAD .
.
.
Kini anda tak perlu risau lagi sebab #advancedserum bougas kan ada. Dengan tesktur nya yang 100% waterbased ia dapat membantu melembabkan kulit wajah anda & membantu mengawal lebihan minyak di muka .
.
.
Cuba dengar kata #elfira tu, sejak pakai #advancedserum bougas dry patches dia terus hilang. Tinggal muka je yang licin gebu & flawless 😁😁😁
.
.
.
Nak tak kulit cantik flawless tanpa pengelupasan? Jom wassap Biea, Biea bantu korang 😉 : +6019-387 5240/klik link di bio
.
.
.
#TEAMSISBIEA
#TEAMBBSANGELS
#BBSSUPERSTAR
#SHARINGTIPSBYSISBIEA
#bougasbeautybiea
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
#bougasserumampang
#bougasbeautyampang
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang
#bebasjerawat
#TipsCantik
#NaturallyFlawless
#ProdukNatural
#HilangkanJerawat
#MasalahJerawat
#KulitKusam

[ ANDA SI PEMILIK KULIT KERING ? KULIT SERING MENGELUPAS APABILA MUSIM PANAS & KERING 😰 ] #DYNAMITESQUAD .
.
.
Kini anda tak perlu risau lagi sebab #advancedserum bougas kan ada. Dengan tesktur nya yang 100% waterbased ia dapat membantu melembabkan kulit wajah anda & membantu mengawal lebihan minyak di muka .
.
.
Cuba dengar kata #elfira tu, sejak pakai #advancedserum bougas dry patches dia terus hilang. Tinggal muka je yang licin gebu & flawless 😁😁😁
.
.
.
Nak tak kulit cantik flawless tanpa pengelupasan? Jom wassap Biea, Biea bantu korang 😉 : +6019-387 5240/klik link di bio
.
.
.
#TEAMSISBIEA 
#TEAMBBSANGELS 
#BBSSUPERSTAR
#SHARINGTIPSBYSISBIEA
#bougasbeautybiea
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeautycleanser
#bougasserumampang
#bougasbeautyampang
#bougasbeautyselangor
#bougasbeautykl
#bougasbeautyperak
#bougasbeautyjohor
#bougasbeautymelaka
#bougasbeautykedah
#bougasbeautykelantan
#bougasbeautyterengganu
#bougasbeautypahang
#bebasjerawat 
#TipsCantik 
#NaturallyFlawless 
#ProdukNatural 
#HilangkanJerawat
 #MasalahJerawat 
#KulitKusam
0 0 2 hours ago

Fuhh!! Boleh nampak betapa setianya customer kita dengan Bougas Beauty Advanced Serum ni.

Setahun kosisten dengan Bougas Beauty Advanced Serum dan hasilnya memuaskan. Pakej muka makin cerah. Wow!

Kalau tak best, customer kita takkan setia guna sampai setahun kan?😍
.
Nak order? Klik link whatsapp di bio sekarang. Setiap pembelian akan dapat freegift. ❣️

Fuhh!! Boleh nampak betapa setianya customer kita dengan Bougas Beauty Advanced Serum ni.

Setahun kosisten dengan Bougas Beauty Advanced Serum dan hasilnya memuaskan. Pakej muka makin cerah. Wow!

Kalau tak best, customer kita takkan setia guna sampai setahun kan?😍
.
Nak order? Klik link whatsapp di bio sekarang. Setiap pembelian akan dapat freegift. ❣️
4 1 2 hours ago

Pstt. Pstt.. .
Bougas beauty serum adalah jjenis water-based dan mudah meresap ke dalam kulit.. Kalau pakai konfirm make up tahan lama.. Nmpak cantik. .
Tak Percaya??kena la try. 👇👇👇
.
. . 🚙 COD AREA (Telok Panglima Garang | Jenjarom, Bukit Tinggi | Sijangkang | Jalan Kebun | Shah Alam | klang)
.
🎁 setiap pembelian akan dpt free gift yg menarik
.
.
http://www.wassap.my/0174424696
.
.

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumbukittinggi #bougasbeautyshahalam #bougasbeautytelokpanglimagarang #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyjenjarom #bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautysijangkang #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #bougasfacescrubshahalam #bougasbeautyfacialcleanser #serumkulitflawless #bougasbeautyjalankebun #bougasbeautybanting #bougaskedah

Pstt. Pstt.. .
Bougas beauty serum adalah jjenis water-based dan mudah meresap ke dalam kulit.. Kalau pakai konfirm make up tahan lama.. Nmpak cantik. .
Tak Percaya??kena la try. 👇👇👇
.
. . 🚙 COD AREA (Telok Panglima Garang | Jenjarom, Bukit Tinggi | Sijangkang | Jalan Kebun | Shah Alam | klang)
.
🎁 setiap pembelian akan dpt free gift yg menarik
.
.
http://www.wassap.my/0174424696
.
.

#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumbukittinggi #bougasbeautyshahalam #bougasbeautytelokpanglimagarang #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #cantikhanya3titik #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyjenjarom  #bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautysijangkang  #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #bougasfacescrubshahalam #bougasbeautyfacialcleanser #serumkulitflawless #bougasbeautyjalankebun#bougasbeautybanting #bougaskedah
4 0 2 hours ago

She’s recovered from her breakout phase !
Alhamdulillah 😉 . Haa lepas penggunaan 4 botol #bougasbeautyadvancedserum skin bertambah baik dan cantik .
Setiap org perubahannya tak sama . Mungkin ada org satu botol sudah memadai . Bergantung kepada skintype dan juga masalah kulit yg dihadapi 😉

Dont give up okayy . Inshaallah it will works on you .

#mskinstoryteam #bougasbeautykuantan #bougasbeautygambang #bougasbeautyselangor #bougaskuantan #bougasgambang #bougasfacescrub #codkuantan #codumpgambang #coduiakuantan

She’s recovered from her breakout phase ! 
Alhamdulillah 😉 . Haa lepas penggunaan 4 botol #bougasbeautyadvancedserum skin bertambah baik dan cantik . 
Setiap org perubahannya tak sama . Mungkin ada org satu botol sudah memadai . Bergantung kepada skintype dan juga masalah kulit yg dihadapi 😉

Dont give up okayy . Inshaallah it will works on you .

#mskinstoryteam #bougasbeautykuantan #bougasbeautygambang #bougasbeautyselangor #bougaskuantan #bougasgambang #bougasfacescrub #codkuantan #codumpgambang #coduiakuantan
3 0 2 hours ago

good morningg! have a good sunday everyone!! 😍 jom siapa nak cod product bougas beauty area selurub damansara, subang, shah alam, kelana jaya, sungai buloh, PJ, bangsar atay manamana area berdekatan just contact okay! 😘
.
Harga Serum: RM75
Harga Face Scrub: RM49
Harga Cleanser: RM69
.
Self Pickup: KOTA DAMANSARA
COD: seluruh area DAMANSARA, SUBANG, KELANA JAYA, SUNGAI BULOH, SHAH ALAM, BANGSAR
POS: 1 Malaysia
.
text/whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼
+60104375862/+60125862507
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykotadamansara #bougasbeautysubang #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautysungaibuloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautydamansara #bougasbeautymurah #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykepong #bougasbeautyshahalam #bougasbeautymalaysia #elfiraloy #neelofa #bougasbeautybangsar #bougasbeautykualalumpur #bougasbeautykl

good morningg! have a good sunday everyone!! 😍 jom siapa nak cod product bougas beauty area selurub damansara, subang, shah alam, kelana jaya, sungai buloh, PJ, bangsar atay manamana area berdekatan just contact okay! 😘
.
Harga Serum: RM75
Harga Face Scrub: RM49
Harga Cleanser: RM69
.
Self Pickup: KOTA DAMANSARA
COD: seluruh area DAMANSARA, SUBANG, KELANA JAYA, SUNGAI BULOH, SHAH ALAM, BANGSAR
POS: 1 Malaysia
.
text/whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼
+60104375862/+60125862507
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykotadamansara #bougasbeautysubang #bougasbeautykelanajaya #bougasbeautysungaibuloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautydamansara #bougasbeautymurah #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautykepong #bougasbeautyshahalam #bougasbeautymalaysia #elfiraloy #neelofa #bougasbeautybangsar #bougasbeautykualalumpur #bougasbeautykl
4 0 3 hours ago

[ AMBIL PELUANG RAPAT-RAPAT @bougasbeu ‼️] #bbsonfire🔥 .
.
Success usually comes to those who are too busy to be looking for it.
.
Tahun 2019 adalah tahun untuk lebih maju kehadapan.
.
Anda masih di tahap hanya melihat kejayaan orang lain atau sudah di tahap anda sudah mulakan langkah ke hadapan?
.
Tak pernah berbisnes atau tak tahu buat, itu bukan alasannya lagi bila anda dah join TEAM #bbsonfire🔥 💥💥
.
NEVER SAY NEVER 💪
.
.

[ AMBIL PELUANG RAPAT-RAPAT @bougasbeu ‼️] #bbsonfire🔥 .
.
Success usually comes to those who are too busy to be looking for it.
.
Tahun 2019 adalah tahun untuk lebih maju kehadapan.
.
Anda masih di tahap hanya melihat kejayaan orang lain atau sudah di tahap anda sudah mulakan langkah ke hadapan?
.
Tak pernah berbisnes atau tak tahu buat, itu bukan alasannya lagi bila anda dah join TEAM #bbsonfire🔥 💥💥
.
NEVER SAY NEVER 💪
.
.
6 3 3 hours ago

Happy weekend Bougas Lovers! Pergi mana harini? Shopping ke duduk rumah je harini?
-
Btw! If korang nak dapatkan produk Bougas Beauty harini juga, korang boleh lah COD terus dengan sis. Sis bersedia untuk hantar dimana-mana sahaja korang nak tau. Komen je lokasi korang kat bawah ❤️
.
🌸 DM to order or ;
🌸 WhatsApp 019 235 2370 or ;
🌸 Click link in bio to WhatsApp without saving number 😊
>------------------------------------------------------------------<
🌹 BougasBeauty Serum - RM75
🌹 BougasBeauty Scrub - RM49
🌹 BougasBeauty Cleanser - RM69
-
#bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautydamansara #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetialam #bougasbeautyrawang #bougasbeautypuchong #bougasbeautycheras #bougasbeautyampang #bougasbeautybangsar #bougasbeautyklang #bougasbeautykepong #bougasbeautygombak #bougasbeautyfeedback #elfiraloy #bougasbeautyelfiraloy

Happy weekend Bougas Lovers! Pergi mana harini? Shopping ke duduk rumah je harini?
-
Btw! If korang nak dapatkan produk Bougas Beauty harini juga, korang boleh lah COD terus dengan sis. Sis bersedia untuk hantar dimana-mana sahaja korang nak tau. Komen je lokasi korang kat bawah ❤️
.
🌸 DM to order or ;
🌸 WhatsApp 019 235 2370 or ;
🌸 Click link in bio to WhatsApp without saving number 😊
>------------------------------------------------------------------<
🌹 BougasBeauty Serum - RM75
🌹 BougasBeauty Scrub - RM49
🌹 BougasBeauty Cleanser - RM69
-
#bougasbeauty #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautydamansara #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetialam #bougasbeautyrawang #bougasbeautypuchong #bougasbeautycheras #bougasbeautyampang #bougasbeautybangsar #bougasbeautyklang #bougasbeautykepong #bougasbeautygombak #bougasbeautyfeedback #elfiraloy #bougasbeautyelfiraloy
2 0 3 hours ago

Penting ke scrub muka?
-
YES PENTING! Scrub ni nak remove sel kulit mati yang dah lama tertinggal kat muk tu.
.
Yang paling penting it wont let your skin dry sebab ada Aloe Barbadenis Leaf extract yang membantu melembapkan kulit 😗
.
Jom order cepat cepat dengan piqa. COD and postage available 😋

Penting ke scrub muka?
-
YES PENTING! Scrub ni nak remove sel kulit mati yang dah lama tertinggal kat muk tu.
.
Yang paling penting it wont let your skin dry sebab ada Aloe Barbadenis Leaf extract yang membantu melembapkan kulit 😗
.
Jom order cepat cepat dengan piqa. COD and postage available 😋
3 1 3 hours ago

Happy weekend semua❤️
-
Piqa nak remind jangan lupa guna Bougas Beauty to start korang punya daily basis 😘
.
Yang mana nak order boleh DM atau whatsapp tau 🤗

Happy weekend semua❤️
-
Piqa nak remind jangan lupa guna Bougas Beauty to start korang punya daily basis 😘
.
Yang mana nak order boleh DM atau whatsapp tau 🤗
4 1 3 hours ago

Have a great weekend!🥰
-
Apa yang best sangat serum ni? Serum viral no.1 viral kat Malaysia 😍
.
Boleh kecutkan jerawat, pudarkan parut jerawat dan jeragat😍
.
Jangan lupa order gais ❤️

Have a great weekend!🥰
-
Apa yang best sangat serum ni? Serum viral no.1 viral kat Malaysia 😍
.
Boleh kecutkan jerawat, pudarkan parut jerawat dan jeragat😍
.
Jangan lupa order gais ❤️
4 1 3 hours ago

Senyum selalu❤️
.
Semoga dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki semua😘

Senyum selalu❤️
.
Semoga dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki semua😘
8 2 4 hours ago

MUKA BEBAS TANPA JERAWAT.
.
Siapa ja tak nak muka flawless, tak berjerawat, kulit muka licin kan. Kalau you guys nak kulit muka macam ni kena lah konsisten apply bougas serum setiap pagi dan malam. Yang penting jangan skip❗RM75 only tahan untuk 2 bulan.
.
Macam mana nak dapatkan❓
Boleh dm atau ws di 0189084540. Ataupun click link di bio.

#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautyserum #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang
#bougasbeautysentul
#bougasbeautyampang

MUKA BEBAS TANPA JERAWAT.
. 
Siapa ja tak nak muka flawless, tak berjerawat, kulit muka licin kan. Kalau you guys nak kulit muka macam ni kena lah konsisten apply bougas serum setiap pagi dan malam. Yang penting jangan skip❗RM75 only tahan untuk 2 bulan.
.
Macam mana nak dapatkan❓
Boleh dm atau ws di 0189084540. Ataupun click link di bio.

#bougasbeauty #bougasbeautyselangor #bougasbeautyserum #bougasbeautygombak #bougasbeautyselayang
#bougasbeautysentul
#bougasbeautyampang
3 1 4 hours ago

Cuti cuti ni jangan lupa 3 kesayangan ni tau. Kak Long boleh meracau la kalau tak bawak 3 kesayangan ni pergi bercuti sama 😣😣
.
.
Pada siapa nak cuba Bougas Beauty, atau nak borak borak pasal Bougas Beauty, boleh whatsApp kaklong atau klik saja www.wasap.my/60133576935 atau klik link di bio. Terus ke kaklong punya whatsApp. 📲📲
.
.
READY STOCK SEMUA PRODUK BOUGAS
BOUGAS CLEANSER | RM69
BOUGAS SCRUB | RM49
BOUGAS SERUM | RM75
.
.
🎁 Special FREE Gift
👸 FREE Consultation
🖼️ LOYALTY CARD for Serum dan THANK YOU CARD
🙋 DROPSHIP WANTED

Cuti cuti ni jangan lupa 3 kesayangan ni tau. Kak Long boleh meracau la kalau tak bawak 3 kesayangan ni pergi bercuti sama 😣😣
.
.
Pada siapa nak cuba Bougas Beauty, atau nak borak borak pasal Bougas Beauty, boleh whatsApp kaklong atau klik saja www.wasap.my/60133576935 atau klik link di bio. Terus ke kaklong punya whatsApp. 📲📲
.
.
READY STOCK SEMUA PRODUK BOUGAS
BOUGAS CLEANSER | RM69
BOUGAS SCRUB | RM49
BOUGAS SERUM | RM75
.
.
🎁 Special FREE Gift
👸 FREE Consultation
🖼️ LOYALTY CARD for Serum dan THANK YOU CARD
🙋 DROPSHIP WANTED
3 1 11 hours ago

Product local yang bukan biasa biasa tau 💕 kalau tanya iqa. Memang iqa bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ nak tau tak sebab apa.? Sebabbbbb dah la tak beminyak langsung! Bila pakai sekejap je dah hilang terus dari kulit. Cepat betul meresap. Sesuai sangat untuk orang kulit combination macam iqa ni 💕 PLUSSSS DIA WANGI 🥰 dan yang paling penting dia HALAL🤩 selamat untuk kita guna walaupun nak bawak pegi solat 😊

Product local yang bukan biasa biasa tau 💕 kalau tanya iqa. Memang iqa bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ nak tau tak sebab apa.? Sebabbbbb dah la tak beminyak langsung! Bila pakai sekejap je dah hilang terus dari kulit. Cepat betul meresap. Sesuai sangat untuk orang kulit  combination macam iqa ni 💕 PLUSSSS DIA WANGI 🥰 dan yang paling penting dia HALAL🤩 selamat untuk kita guna walaupun nak bawak pegi solat 😊
3 2 11 hours ago

READY STOCK ALL ITEM 🤗

Bougas beauty advance serum RM75
Bougas beauty facial cleanser RM69
Bougas beauty face scrub RM49

Kelebihan bougas serum
🌸100% waterbased serum dan tidak berminyak
🌸Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan 🌸Membanyu merawat jerawat dan kulit kusam
🌸Menjadikan kulit lebih halus dan sihat
🌸Mengawal lebihan minyak di muka 🌸Membantu mengurangkan parut
AGENT SUBANG DAN SHAH ALAM🤩 COD & POSTAGE EVERYDAY 💕

READY STOCK ALL ITEM 🤗

Bougas beauty advance serum RM75
Bougas beauty facial cleanser RM69
Bougas beauty face scrub RM49

Kelebihan bougas serum
🌸100% waterbased serum dan tidak berminyak
🌸Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan 🌸Membanyu merawat jerawat dan kulit kusam
🌸Menjadikan kulit lebih halus dan sihat
🌸Mengawal lebihan minyak di muka 🌸Membantu mengurangkan parut 
AGENT SUBANG DAN SHAH ALAM🤩 COD & POSTAGE EVERYDAY 💕
4 2 11 hours ago

Top #bougasbeautyselangor posts

Assalamualaikum hari minggu ni korang buat apa je 🤗
.
Jom tengok apa abang handsome ni nak cakap apa ye?🤔
.
Dalam banyak banyak serum ,serum apa yang membahagiakan? Boleh try pickup line ni dekat partner korang😊
.
Btw lelaki pun kena start jaga kulit muka,nak di ikutkan lelaki lebih kasar & berminyak tau . Kalau dibiarkan kulit korang akan nampak kusam dan berjerawat,taknak kan? Bolek klik link dkt bio atau DM /whatsapp & consult untuk bantu korang okay 🤗
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama

Assalamualaikum hari minggu ni korang buat apa je 🤗
.
Jom tengok apa abang handsome ni nak cakap apa ye?🤔
.
Dalam banyak banyak serum ,serum apa yang membahagiakan? Boleh try pickup line ni dekat partner korang😊
.
Btw lelaki pun kena start jaga kulit muka,nak di ikutkan lelaki lebih kasar & berminyak tau . Kalau dibiarkan kulit korang akan nampak kusam dan berjerawat,taknak kan? Bolek klik link dkt bio atau DM /whatsapp & consult untuk bantu korang okay 🤗
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser 
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama
313 1 7 September, 2019

My own testimony with BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM..
.
alhamdulillah no more kulit kusam, no more oily face, muka lebih fresh, moist + more bright💕
.
Belum flawless lagi.. But soon heheh.. target untuk dapatkan skin yang healthy dulu❤️
.
#teamAFCIRCLE01022

My own testimony with BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM..
.
alhamdulillah no more kulit kusam, no more oily face, muka lebih fresh, moist + more bright💕
.
Belum flawless lagi.. But soon heheh.. target untuk dapatkan skin yang healthy dulu❤️
.
#teamAFCIRCLE01022
131 62 15 hours ago

#reviewbyalmy #reviewbyalmy #reviewbyalmy #reviewbyalmy ❤️ SERUM PILIHAN MODEL2 & ARTIST2 DI MALAYSIA ❤️
.
Nah i bagitao apa sebenarnya kebnykn artist n model pakai, xmahal pon, xyah da pegi treatment mahal2, nasihat i, pilihlah produk yang SELAMAT tao, muka ni nak pakai lama kan.. .
❌ BAHAN MERKURI
❌ BAHAN KIMIA
❌ Tidak perlu membazir beribu utk treatment
💯% EKSTRAK TUMBUHAN
✔️ DILULUSKAN OLEH DOKTOR2 DAN PAKAR2 KULIT DI MALAYSIA
✔️ LULUS KKM & GMP from MALAYSIA & BRUNEI
.Membantu masalah:
🔸BREAKOUT 🔸KUSAM
🔸PARUT
🔸JERAWAT
🔸MELECUR
🔸JERAGAT
🔸DARK CIRCLE .
Follow
@bougasbeautyserum.official
@bougasbeautyserum.official
@bougasbeautyserum.official
.
whatsapp 0172356271, or click link in bio 😘
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyklang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyma

#reviewbyalmy #reviewbyalmy #reviewbyalmy #reviewbyalmy ❤️ SERUM PILIHAN MODEL2 & ARTIST2 DI MALAYSIA ❤️
. 
Nah i bagitao apa sebenarnya kebnykn artist n model pakai, xmahal pon, xyah da pegi treatment mahal2, nasihat i, pilihlah produk yang SELAMAT tao, muka ni nak pakai lama kan.. .
❌ BAHAN MERKURI
❌ BAHAN KIMIA
❌ Tidak perlu membazir beribu utk treatment
💯% EKSTRAK TUMBUHAN
✔️ DILULUSKAN OLEH DOKTOR2 DAN PAKAR2 KULIT DI MALAYSIA
✔️ LULUS KKM & GMP from MALAYSIA & BRUNEI
.Membantu masalah:
🔸BREAKOUT 🔸KUSAM
🔸PARUT
🔸JERAWAT
🔸MELECUR
🔸JERAGAT
🔸DARK CIRCLE .
Follow
@bougasbeautyserum.official
@bougasbeautyserum.official
@bougasbeautyserum.official
.
whatsapp 0172356271, or click link in bio 😘
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyklang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyma
586 13 5 September, 2018

Semalam dapat peluang tengok meletop live tiket sponsor. So dapat pergi backstage semua!
.
Sis eksaited, first time jumpa artis! Amik selfie pon tangan getar-getar 🤣
.
Thank you bougas beauty for this opportunity! Tangan getar sampai sekarang dok balas whatsapp customer nak grab harga promo! 🔥
.
Korang dah grab belum harga promo #BOUGASTURNS2 ! Dapat potongan mencecah RM 12 tauu 🔥🔥

Semalam dapat peluang tengok meletop live tiket sponsor. So dapat pergi backstage semua!
.
Sis eksaited, first time jumpa artis! Amik selfie pon tangan getar-getar 🤣
.
Thank you bougas beauty for this opportunity! Tangan getar sampai sekarang dok balas whatsapp customer nak grab harga promo! 🔥
.
Korang dah grab belum harga promo #BOUGASTURNS2 ! Dapat potongan mencecah RM 12 tauu 🔥🔥
378 12 24 July, 2019

Nah, tiada lagi rahsia antara kita. Gitewwwww, sape2 nak skin flawless & letops pompommm kena pakai this serum @bougasbeauty.leen . Sempat lagi korang nak dapatkan skin mcm leen before raya. Banyak sgt kebaikan serum ni. Sape nak try boleh whatsapp 0139424468 atau follow @bougasbeauty.leen ❤️
.
.
Yang nak beli secara walk in boleh ke @dayana_boutique & @beenaleen ( TERENGGANU & DUNGUN)
.
@bougasbeauty.leen
P/S : Paling best sebab serum ni 100% waterbased, tak berminyak & melekit langsung. Pakai je terus serap dekat skin, nak tido malam pun best sgttttt! Sumpah xtipuuuu hehe 💞
#nofilterneeded #serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykemaman #bougasbeautypaka #bougasbeautykl #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykotabharu

Nah, tiada lagi rahsia antara kita. Gitewwwww, sape2 nak skin flawless & letops pompommm kena pakai this serum @bougasbeauty.leen . Sempat lagi korang nak dapatkan skin mcm leen before raya. Banyak sgt kebaikan serum ni. Sape nak try boleh whatsapp 0139424468 atau follow @bougasbeauty.leen ❤️
.
.
Yang nak beli secara walk in boleh ke @dayana_boutique & @beenaleen ( TERENGGANU & DUNGUN)
.
@bougasbeauty.leen 
P/S : Paling best sebab serum ni 100% waterbased, tak berminyak & melekit langsung. Pakai je terus serap dekat skin, nak tido malam pun best sgttttt! Sumpah xtipuuuu hehe 💞
#nofilterneeded#serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover#bougasbeautyterengganu #bougasbeautydungun #bougasbeautykemaman #bougasbeautypaka #bougasbeautykl #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykotabharu
298 45 11 March, 2018

Biar laa muka seketul pun nk post jugak🤪 Bagai langit dan bumi haa duduk sebelah #elfiraloy ni tauu! Cantik nyaaa tak jemu pandang! Kulit sehalus baby💛
-
To those yang tanya elfira duta atau memang guna Bougas Beauty Product? Elfira memang pengguna Bougas Beauty product dah almost setahun tauuu. Alhamdulillah selamat dan makin cantik kulit❤️❤️
-
@m.skinstory

Biar laa muka seketul pun nk post jugak🤪 Bagai langit dan bumi haa duduk sebelah #elfiraloy ni tauu! Cantik nyaaa tak jemu pandang! Kulit sehalus baby💛
-
To those yang tanya elfira duta atau memang guna Bougas Beauty Product? Elfira memang pengguna Bougas Beauty product dah almost setahun tauuu. Alhamdulillah selamat dan makin cantik kulit❤️❤️
-
@m.skinstory
106 4 28 July, 2019

DARI MODAL RM 300 ke RM 30K setiap kali restock 🔥
.
Takder orang start business terus TOP. Artis yang followers ribu riban pon ada yang kecundang, kita ni siapa lah yang nak terus NAIK KE BINTANG?
.
Tapi tiada yang mustahil kalau ada USAHA & KONSISTEN. And of course paling penting kena ada ILMU.
.
Dulu yana pon main terjah her, terhantuk dinding berapa kali. Bila ada ILMU, topup pulak dengan USAHA, siapa sangka boleh sampai level ni. Alhamdullilah 😭
.
Korang nak yana guide, nak belajar cari income dengan online business. Boleh whatsapp yana, yana tengah OPEN INTAKE untuk Agent & Mini Agent.
.
TAPI! Make sure korang betul-betul serius and boleh bagi komitmen. Tak nak yang hangat-hangat taik ayam. Tak kisah lar student ker, kerja jer, suri rumah ker, kalau awak BERANI MENCUBA whatsapp yana sekarang! ❤️

DARI MODAL RM 300 ke RM 30K setiap kali restock 🔥
.
Takder orang start business terus TOP. Artis yang followers ribu riban pon ada yang kecundang, kita ni siapa lah yang nak terus NAIK KE BINTANG?
.
Tapi tiada yang mustahil kalau ada USAHA & KONSISTEN. And of course paling penting kena ada ILMU.
.
Dulu yana pon main terjah her, terhantuk dinding berapa kali. Bila ada ILMU, topup pulak dengan USAHA, siapa sangka boleh sampai level ni. Alhamdullilah 😭
.
Korang nak yana guide, nak belajar cari income dengan online business. Boleh whatsapp yana, yana tengah OPEN INTAKE untuk Agent & Mini Agent.
.
TAPI! Make sure korang betul-betul serius and boleh bagi komitmen. Tak nak yang hangat-hangat taik ayam. Tak kisah lar student ker, kerja jer, suri rumah ker, kalau awak BERANI MENCUBA whatsapp yana sekarang! ❤️
154 8 11 July, 2019

Sharing session tonight with this sweetie lady @bougasbeautyletops . Tengok depan2 lagi letops tau cuz da almost setahun pakai bougas serum😍
.
Bila da pakai ofcourse la excited nak jual, nak share manfaat serum ni dgn org lain jugak, tanak la cantik sengsorang😜 so cantik dapat, poket tebal lagila mendapat😙
.
Ada yg DM tanya how nak be part of my team #BBSSUPERSTAR , just whatsapp me okay, fira akan bg details & guide u guys no worries 💪
.
⚠️ONLY 5 SLOTS OPEN FOR AGENT
.
📲0164110541 @ click link in bio

Sharing session tonight with this sweetie lady @bougasbeautyletops . Tengok depan2 lagi letops tau cuz da almost setahun pakai bougas serum😍
.
Bila da pakai ofcourse la excited nak jual, nak share manfaat serum ni dgn org lain jugak, tanak la cantik sengsorang😜 so cantik dapat, poket tebal lagila mendapat😙
.
Ada yg DM tanya how nak be part of my team #BBSSUPERSTAR , just whatsapp me okay, fira akan bg details & guide u guys no worries 💪
.
⚠️ONLY 5 SLOTS OPEN FOR AGENT
.
📲0164110541 @ click link in bio
1,962 5 8 October, 2018