#bougasbeautyserialam Instagram Photos & Videos

bougasbeautyserialam - 361 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyserialam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
3.7
Average comment
0.1
Posts with video
13/36
Posts with photo
23/36

Hashtag Popularity

BLISSFUL SALE 🔥
-
Korang dh grab belum sale kalini? Jangan tangguh-tangguh okay, sebab tinggal 1 hari je lagi. Ajak kawan/family join sekali sbb bukan senang Bougas nak buat sale, jarang-jarang berlaku tau hihi
-
Nak dapat dgn segera, korang boleh COD harini juga 😉
-
Jom grab sekarang! 💃🏻

BLISSFUL SALE 🔥
-
Korang dh grab belum sale kalini? Jangan tangguh-tangguh okay, sebab tinggal 1 hari je lagi. Ajak kawan/family join sekali sbb bukan senang Bougas nak buat sale, jarang-jarang berlaku tau hihi
-
Nak dapat dgn segera, korang boleh COD harini juga 😉
-
Jom grab sekarang! 💃🏻
1 1 16 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

BLISSFULSALE is still onz!! Special Sempena Maulidur Rasul ni tanda kasih & sayang nya Team Bougas dekat semua Bougas Lovers. Grab cepat-cepat sebab esok dah last day tau. Jangan menangis tepi bucu pula nanti 🙊
-
#BLISSFULSALE :
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

BLISSFULSALE is still onz!! Special Sempena Maulidur Rasul ni tanda kasih & sayang nya Team Bougas dekat semua Bougas Lovers. Grab cepat-cepat sebab esok dah last day tau. Jangan menangis tepi bucu pula nanti 🙊
-
#BLISSFULSALE :
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
1 1 18 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang Hq Dan Kami buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
WhatsApp ayu now 0177744591
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautytamandaya #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang Hq Dan Kami buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
WhatsApp ayu now 0177744591
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautytamandaya #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb
6 0 9 November, 2019

Cuaca sekarang tak menentu kan? Kejap panas, kejap hujan. Walaupun cuaca skrg tgh tk menentu, skincare routine korang jangan tak menentu juga tau 😅
-
Bila cuaca tk menentu ni, kelembapan kulit kita pun akan terganggu tau. Jadi korang jangan lupa amalkan minum air 8 gelas sehari & sentiasa apply #AdvancedSerum untuk kulit korang kekal sihat & glowing okay? 😘
-
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautybatupahat #bougasbeautykluang #bougasbeautysegamat #bougasbeautyyongpeng #bougasbeautyuthm

Cuaca sekarang tak menentu kan? Kejap panas, kejap hujan. Walaupun cuaca skrg tgh tk menentu, skincare routine korang jangan tak menentu juga tau 😅
-
Bila cuaca tk menentu ni, kelembapan kulit kita pun akan terganggu tau. Jadi korang jangan lupa amalkan minum air 8 gelas sehari & sentiasa apply #AdvancedSerum untuk kulit korang kekal sihat & glowing okay? 😘
-
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautybatupahat #bougasbeautykluang #bougasbeautysegamat #bougasbeautyyongpeng #bougasbeautyuthm
2 0 9 November, 2019

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 8 November, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 8 November, 2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 8 November, 2019

Alhamdulillah ❤️ done COD dekat customer 😊 anak dia yg amikkan. Customer ni dulu pernah beli tudung dgn ayu @ayu.scarves lepastu dia nak try beli bougas 1 set pula. Dan ayu bagi dia diskaun RM5 dan FREEGIFT ❤️
.
Siapa lagi yg nak boleh whatsapp ayu dan ALL ITEM READY STOCK‼️‼️ tekan link biru kat bio je yunk
.
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautytamandaya #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb

Alhamdulillah ❤️ done COD dekat customer 😊 anak dia yg amikkan. Customer ni dulu pernah beli tudung dgn ayu @ayu.scarves lepastu dia nak try beli bougas 1 set pula. Dan ayu bagi dia diskaun RM5 dan FREEGIFT ❤️
.
Siapa lagi yg nak boleh whatsapp ayu dan ALL ITEM READY STOCK‼️‼️ tekan link biru kat bio je yunk
.
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautytamandaya #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb
4 0 8 November, 2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
7 0 8 November, 2019

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je. Setuju ke setuju sangat? Siapa mcm ni, give me 5 sikit 🤚🏻 #bougasbeautyjb #readystock #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautybatupahat #bougasbeautykluang #bougasbeautysegamat #bougasbeautyyongpeng #bougasbeautyuthm

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je. Setuju ke setuju sangat? Siapa mcm ni, give me 5 sikit 🤚🏻 #bougasbeautyjb #readystock #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautybatupahat #bougasbeautykluang #bougasbeautysegamat #bougasbeautyyongpeng #bougasbeautyuthm
4 0 7 November, 2019

BOUGAS NI MURAH SANGAT TAU TAK 😭
-
Yesss. Setiap item sgt tahan sampai 2-6bulan. Berbaloi kan?
-
Harga pon setimpal dengan hasil yang akan diberikan tau 😍
-
Cleanser, 150ml RM69. Tahan sehingga 3-6bulan bergantung pada penggunaan.
-
Scrub, 100g RM49. Yang ni confirm tahan lama sbb pakai seminggu 2/3 kali shj 🤗 Boleh tahan sampai 6bulan tau.
-
Serum, 20ml RM75. This our favourite! 😍 Even kakca pon suka serum dia ni tau 😭 Tak pakai sehari rasa tak keruan 😂.
Serum boleh tahan sampai 1-2bulan. Kalau kakca sebulan da habis sbb tiap kali lepas solat dok tepek serum 🤪
-
Tak berminat ke nak try? Rugi sangat tak cuba skrg tau 😂
-
Jom jemput borak kat DM atau whatsapp kakca dgn click link kat bio 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS NI MURAH SANGAT TAU TAK 😭
-
Yesss. Setiap item sgt tahan sampai 2-6bulan. Berbaloi kan?
-
Harga pon setimpal dengan hasil yang akan diberikan tau 😍
-
Cleanser, 150ml RM69. Tahan sehingga 3-6bulan bergantung pada penggunaan.
-
Scrub, 100g RM49. Yang ni confirm tahan lama sbb pakai seminggu 2/3 kali shj 🤗 Boleh tahan sampai 6bulan tau.
-
Serum, 20ml RM75. This our favourite! 😍 Even kakca pon suka serum dia ni tau 😭 Tak pakai sehari rasa tak keruan 😂.
Serum boleh tahan sampai 1-2bulan. Kalau kakca sebulan da habis sbb tiap kali lepas solat dok tepek serum 🤪
-
Tak berminat ke nak try? Rugi sangat tak cuba skrg tau 😂
-
Jom jemput borak kat DM atau whatsapp kakca dgn click link kat bio 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
6 0 7 November, 2019

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #teamili #serumviral

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #teamili #serumviral
4 0 7 November, 2019

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je. Setuju ke setuju sangat? Siapa mcm ni, give me 5 sikit 🤚🏻
-
If you grab 1 set ni, ayu akan bagi you diskaun sebanyak RM5 dan FREEGIFT menarik ❤️❤️❤️❤️ nak atau nakkkkk?????
-
Jum whatsapp ayu 0177744591
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je. Setuju ke setuju sangat? Siapa mcm ni, give me 5 sikit 🤚🏻
-
If you grab 1 set ni, ayu akan bagi you diskaun sebanyak RM5 dan FREEGIFT menarik ❤️❤️❤️❤️ nak atau nakkkkk?????
- 
Jum whatsapp ayu 0177744591
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb
4 0 7 November, 2019

BOUGAS DAN JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN 😤
-
Sebab apa cakap mcm tu sis? 😖
-
Sebab orang yang ada jerawat lepas pakai #bougasserum mesti bagi feedback jerawat makin kecut tau 🤩
-
Tak percaya? boleh tgk kat #bougasfeedback 🤪
-
Berminat nak cuba product #bougasbeauty? Boleh DM atau click je link kat bio ya 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS DAN JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN 😤
-
Sebab apa cakap mcm tu sis? 😖
-
Sebab orang yang ada jerawat lepas pakai #bougasserum mesti bagi feedback jerawat makin kecut tau 🤩
-
Tak percaya? boleh tgk kat #bougasfeedback 🤪
-
Berminat nak cuba product #bougasbeauty? Boleh DM atau click je link kat bio ya 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 7 November, 2019

Kalau korang nak tahu, Minyak kelapa dara & Minyak zaitun ada dalam #BougasFacialCleanser ni tau. Dua bahan ni lah yang akan membuatkan kulit korang lembutt je mcm kulit baby. Kalau dah pakai hari-hari, confirm korang pun boleh gilakan kulit muka sendiri hihi
.
Jum grab 1 set Bougas dengan ayu 🤗 ayu nak bagi diskaun RM5 dan FREEGIFT menarik dekat korang ❤️
.
WhatsApp ayu 0177744591 atau tekan link biru kat bio
.
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb

Kalau korang nak tahu, Minyak kelapa dara & Minyak zaitun ada dalam #BougasFacialCleanser ni tau. Dua bahan ni lah yang akan membuatkan kulit korang lembutt je mcm kulit baby. Kalau dah pakai hari-hari, confirm korang pun boleh gilakan kulit muka sendiri hihi
.
Jum grab 1 set Bougas dengan ayu 🤗 ayu nak bagi diskaun RM5 dan FREEGIFT menarik dekat korang ❤️
.
WhatsApp ayu 0177744591 atau tekan link biru kat bio
.
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb
8 0 6 November, 2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 6 November, 2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
 COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 6 November, 2019

Haluuuu💁🏼
-
Sekejap je dah hari Rabu, esok Khamis then lusa cuti. Yeayyy😹
-
Lately ni busy betul, banyak benda nak settlekan dari kerja hakiki, bisnes sampailah ke urusan rumahtangga. Kecian bisnes @tauhubegedil.jb terpaksa dicutikan sementara. 😅
-
Tak cukup kaki tangan plus tiap weekend ada program. Sorry sangat customer kesayangan semua asyik whatsapp/call tapi stok takde😌
-
Doakan urusan Zaza semua dipermudahkan, nanti kita run balik bisnes makan-makan ni very soon 💋
-
P/S: penat macam mana pun jangan lupa apply Serum Bougas pagi dan malam untuk skin sentiasa sihat, cantik berseri🤗
-
@zazabeauty.my
@bougasbeauty_zaza -

Haluuuu💁🏼
-
Sekejap je dah hari Rabu, esok Khamis then lusa cuti. Yeayyy😹
-
Lately ni busy betul, banyak benda nak settlekan dari kerja hakiki, bisnes sampailah ke urusan rumahtangga. Kecian bisnes @tauhubegedil.jb terpaksa dicutikan sementara. 😅
-
Tak cukup kaki tangan plus tiap weekend ada program. Sorry sangat customer kesayangan semua asyik whatsapp/call tapi stok takde😌
-
Doakan urusan Zaza semua dipermudahkan, nanti kita run balik bisnes makan-makan ni very soon 💋
-
P/S: penat macam mana pun jangan lupa apply Serum Bougas pagi dan malam untuk skin sentiasa sihat, cantik berseri🤗
-
@zazabeauty.my 
@bougasbeauty_zaza -
6 1 6 November, 2019

Nak cari pencuci muka yang sesuai dengan kulit? Pilihlah pencuci muka yang pH levelnya rendah. Average kulit kita semua pH levelnya 4-6, jadi korang carilah yang dalam level ini supaya barrier kulit tak rosak 😘
-
Siapa setuju, angkat tangan sikit 🙋
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb

Nak cari pencuci muka yang sesuai dengan kulit? Pilihlah pencuci muka yang pH levelnya rendah. Average kulit kita semua pH levelnya 4-6, jadi korang carilah yang dalam level ini supaya barrier kulit tak rosak 😘
-
Siapa setuju, angkat tangan sikit 🙋
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb
4 1 5 November, 2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 5 November, 2019

JANGAN BELI BOUGAS SERUM SEHINGGA ANDA DAH BACA FAKTA INI !
-
Adakah anda tahu merkuri boleh menyebabkan kerosakkan buah pinggang ? Macam mana nak kenal pasti produk itu mempunyai bahan merkuri ?
-
“ Dulu saya pakai produk * terus stop sebab saya baru tahu ada merkuri. Muka terus breakout naik jerawat. Saya rasa malu dan tertekan sangat. Yela dulu kulit muka saya tak teruk tapi makin teruk. Setelah saya amalkan memakai Bougas Serum , alhamdullilah elok. Sayang Bougas Serum 😍 - Scha
-
Kenapa merkuri boleh menyebabkan kerosakkan buah pinggang ? Kerana produk yang kita pakai di muka akan menyerap kedalam darah kita dan saluran darah kita akan terus ke pinggang. Even pakai kat muka bukan makan ? Yesss betul. Bukan makan je , pemakaian pun sama tauu.
-
Antara bahan aktif yang terdapat di dalam Bougas Serum adalah ekstrak tumbuh tumbuhan seperti Sakura , Peoni , Chinese Skullcap Flower dan Saxifraga.
-
Ekstrak tumbuh tumbuhan ini selamat dan boleh merawat masalah kulit anda ! Tak percaya ? Korg boleh cuba sendiri 😉 atau whatsapp ayu 0177744591
-
Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K)
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb

JANGAN BELI BOUGAS SERUM SEHINGGA ANDA DAH BACA FAKTA INI !
-
Adakah anda tahu merkuri boleh menyebabkan kerosakkan buah pinggang ? Macam mana nak kenal pasti produk itu mempunyai bahan merkuri ?
-
“ Dulu saya pakai produk * terus stop sebab saya baru tahu ada merkuri. Muka terus breakout naik jerawat. Saya rasa malu dan tertekan sangat. Yela dulu kulit muka saya tak teruk tapi makin teruk. Setelah saya amalkan memakai Bougas Serum , alhamdullilah elok. Sayang Bougas Serum 😍 - Scha
-
Kenapa merkuri boleh menyebabkan kerosakkan buah pinggang ? Kerana produk yang kita pakai di muka akan menyerap kedalam darah kita dan saluran darah kita akan terus ke pinggang. Even pakai kat muka bukan makan ? Yesss betul. Bukan makan je , pemakaian pun sama tauu.
-
Antara bahan aktif yang terdapat di dalam Bougas Serum adalah ekstrak tumbuh tumbuhan seperti Sakura , Peoni , Chinese Skullcap Flower dan Saxifraga.
-
Ekstrak tumbuh tumbuhan ini selamat dan boleh merawat masalah kulit anda ! Tak percaya ? Korg boleh cuba sendiri 😉 atau whatsapp ayu 0177744591
-
Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K)
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb
5 0 5 November, 2019

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 4 November, 2019

3 keperluan yang kena ada dekat rumah. Kalau takde, rasa berlengas je muka. Rimas! Setuju tak? Jangan lupa beli stock skincare korang sebelum habis okay, nak senang korang top up terus beli 2. Takyah susah-susah fikir nanti hehe
-
Kalau dah beli jangan lupa scan barcode & collect point dekat website tau. Setiap satu produk korang beli akan dapat 10points. Lepas tu nnti boleh lah korang redeem merchandise, sementara stock masih ada @bougasbeautyhq
@pgonlineshoper.beauty
@bougasbeauty_zaza
.
#bougasbeauty #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #jbdelivery #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautybatupahat #bougasbeautykluang #bougasbeautysegamat #bougasbeautyyongpeng #bougasbeautyuthm

3 keperluan yang kena ada dekat rumah. Kalau takde, rasa berlengas je muka. Rimas! Setuju tak? Jangan lupa beli stock skincare korang sebelum habis okay, nak senang korang top up terus beli 2. Takyah susah-susah fikir nanti hehe
-
Kalau dah beli jangan lupa scan barcode & collect point dekat website tau. Setiap satu produk korang beli akan dapat 10points. Lepas tu nnti boleh lah korang redeem merchandise, sementara stock masih ada @bougasbeautyhq
@pgonlineshoper.beauty
@bougasbeauty_zaza
.
#bougasbeauty #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #jbdelivery  #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautybatupahat #bougasbeautykluang #bougasbeautysegamat #bougasbeautyyongpeng #bougasbeautyuthm
2 0 4 November, 2019

Waterbased serum is the best for your skin. Kenapa? Sebab ianya lebih cepat meresap ke dalam kulit berbanding oil based serum. Dan yang paling ramai bagi feedback, ianya tak melekit.
-
It's good to keep your skin stay hydrated & brightens purposes
-
Serum RM75 kalau u gaiss beli 1 set (serum, face scrub, cleanser) akan dapat diskaun sebanyak RM5
-
WhatsApp Ayu sekarang 📲 0177744591 atau tekan link biru kat bio
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb

Waterbased serum is the best for your skin. Kenapa? Sebab ianya lebih cepat meresap ke dalam kulit berbanding oil based serum. Dan yang paling ramai bagi feedback, ianya tak melekit.
-
It's good to keep your skin stay hydrated & brightens purposes
-
Serum RM75 kalau u gaiss beli 1 set (serum, face scrub, cleanser) akan dapat diskaun sebanyak RM5
-
WhatsApp Ayu sekarang 📲 0177744591 atau tekan link biru kat bio
-
#teamzazabeauty #bougasfairyzaza #bougasbeauty #ernibougas #bougasbeautytebrau #bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb
8 0 2 November, 2019

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 2 November, 2019

Alhamdulillah TOP 1 Agent Bougas Beauty for the 3month on the row.💃🏻
-
So korang taknak join buat duit ke? Bukan susah pun, asalkan korang rajin. -
Produk pun senang jual, berkualiti. Zaza pun akan sediakan bahan marketing, tinggal copy paste dan nak dengan taknak je😜
-
Kalau rasa nak duit berkepuk-kepuk, DM atau whatsapp Zaza 0167220152 atau klik link di bio. -
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautybatupahat #bougasbeautykluang #bougasbeautysegamat #bougasbeautyyongpeng #bougasbeautyuthm

Alhamdulillah TOP 1 Agent Bougas Beauty for the 3month on the row.💃🏻
-
So korang taknak join buat duit ke? Bukan susah pun, asalkan korang rajin. -
Produk pun senang jual, berkualiti. Zaza pun akan sediakan bahan marketing, tinggal copy paste dan nak dengan taknak je😜
-
Kalau rasa nak duit berkepuk-kepuk, DM atau whatsapp Zaza 0167220152 atau klik link di bio. -
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautybatupahat #bougasbeautykluang #bougasbeautysegamat #bougasbeautyyongpeng #bougasbeautyuthm
6 0 2 November, 2019

Top #bougasbeautyserialam posts

Ni pun kawan sis juga, dah try Serum Bougas Beauty terus repeat order ambik Cleanser dengan Scrub Bougas 😍
-
Hah‼️ Glowing terus muka tu‼️ 🤤Letopsssss✨✨✨
-
READY STOCK gaisss! Anytime Whatsapp Zaza okeh 0167220152💋
-
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb

Ni pun kawan sis juga, dah try Serum Bougas Beauty terus repeat order ambik Cleanser dengan Scrub Bougas 😍
-
Hah‼️ Glowing terus muka tu‼️ 🤤Letopsssss✨✨✨
-
READY STOCK gaisss! Anytime Whatsapp Zaza okeh 0167220152💋
-
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb
8 1 26 August, 2019

Lain machiamm sales Bougas Beauty ni, asyik dapat whatsapp dari customer bagi feedback positive 😍✨
-
Happy Zaza tengok after 10hari skin adik Anie ni makin better 🤗
—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—
Zaza perlukan lagi Dropship/Mini Agent/Agent untuk kita sama-sama jaga skin lebih glowing serta meroket buat duit dengan Bougas Beauty 🌻

Sales padu terok asalkan you rajin ‼️💪🏻 ✅Gambar dan copywriting disediakan
✅Ada group support
✅Free coaching sales & marketing
✅Tiada yuran komitmen
✅Modal rendah
You tinggal copy paste je and post 😁

Sambil-sambil jaga anak kat rumah tu dapat duit tepi 💰💰💰 Whatsapp Zaza 016-7220152😘
#agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautyjb

Lain machiamm sales Bougas Beauty ni, asyik dapat whatsapp dari customer bagi feedback positive 😍✨
-
Happy Zaza tengok after 10hari skin adik Anie ni makin better 🤗
—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—
Zaza perlukan lagi Dropship/Mini Agent/Agent untuk kita sama-sama jaga skin lebih glowing serta meroket buat duit dengan Bougas Beauty 🌻

Sales padu terok asalkan you rajin ‼️💪🏻 ✅Gambar dan copywriting disediakan
✅Ada group support
✅Free coaching sales & marketing
✅Tiada yuran komitmen
✅Modal rendah 
You tinggal copy paste je and post 😁

Sambil-sambil jaga anak kat rumah tu dapat duit tepi 💰💰💰 Whatsapp Zaza 016-7220152😘
#agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautyjb
10 1 27 August, 2019

-
To be honest Zaza pun baru lagi pakai produk Bougas ni. Almost sebulan, tapi tak sampai sebulan Zaza dah rasai kesan-kesan positif this product 👍🏻✨
-
Antaranya:
✅Jeragat makin pudar
✅Tona kulit makin sekata
✅Kulit makin halus dan lembut
✅Kulit makin cerah berseri
✅Glowingg chingg chingg‼️ 😍
-
Haaaa soon Zaza akan try pakai cleanser Bougas pulak, barulah complete gittew. Mesti skin Zaza lagi superbb letop‼️😜 -
Nak skin sihat dan cantik bukannya harini pakai, esok skin dah cerah glowing bagai tu. 😒
-
“Skincare is a marathon, not a sprint. Our skin takes time to show result” ‼️
-
Key paling utama adalah konsisten dan sabar‼️✨
-
Okay siapa yang beli 1 set (3 item) Zaza nak bagi FREE Cleanser Trial kat korang‼️🤗
-
📞Whatsapp Zaza now 0167220152 sebab this FREE Trial Cleanser valid until 31 August 2019 only‼️
-
Cepat okay😘

-
To be honest Zaza pun baru lagi pakai produk Bougas ni. Almost sebulan, tapi tak sampai sebulan Zaza dah rasai kesan-kesan positif this product 👍🏻✨
-
Antaranya:
✅Jeragat makin pudar
✅Tona kulit makin sekata
✅Kulit makin halus dan lembut
✅Kulit makin cerah berseri
✅Glowingg chingg chingg‼️ 😍
-
Haaaa soon Zaza akan try pakai cleanser Bougas pulak, barulah complete gittew. Mesti skin Zaza lagi superbb letop‼️😜 -
Nak skin sihat dan cantik bukannya harini pakai, esok skin dah cerah glowing bagai tu. 😒
-
“Skincare is a marathon, not a sprint. Our skin takes time to show result” ‼️
-
Key paling utama adalah konsisten dan sabar‼️✨
-
Okay siapa yang beli 1 set (3 item) Zaza nak bagi FREE Cleanser Trial kat korang‼️🤗
-
📞Whatsapp Zaza now 0167220152 sebab this FREE Trial Cleanser valid until 31 August 2019 only‼️
-
Cepat okay😘
21 3 27 August, 2019

APA PENTINGNYA SCRUB❓⁉️
-
Eh gile tak penting❗️Dengan scrub muka dapat menyingkirkan sel kulit mati yang menyebabkan produk skincare yang disapu tidak dapat menyerap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit menjadi kusam/gelap😩
-
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram

APA PENTINGNYA SCRUB❓⁉️
-
Eh gile tak penting❗️Dengan scrub muka dapat menyingkirkan sel kulit mati yang menyebabkan produk skincare yang disapu tidak dapat menyerap ke dalam kulit dengan sempurna dan juga menyebabkan kulit menjadi kusam/gelap😩
-
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb #agentbougasneeded #dropshipbougasneeded #bougasbeautytiram
8 0 29 August, 2019

Nak hilangkan whitehead? #BougasFacialCleanser is here for you. Banyak feedback yang HQ terima lepas apply facial cleanser, whitehead makin hilang dan berkurang 😍
-
Seronok tgk perubahan kulit korang. Thank you for choosing #BougasFacialCleanser as one of your skincare routine! 💖💖 #bougasbeauty #teamzazabeauty
#bougasbeautytebrau
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb

Nak hilangkan whitehead? #BougasFacialCleanser is here for you. Banyak feedback yang HQ terima lepas apply facial cleanser, whitehead makin hilang dan berkurang 😍
-
Seronok tgk perubahan kulit korang. Thank you for choosing #BougasFacialCleanser as one of your skincare routine! 💖💖 #bougasbeauty #teamzazabeauty
#bougasbeautytebrau
#bougasbeautyutm #bougasbeautyutmskudai #bougasbeautyserialam #bougasbeautymasai #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserum #freecodjb #jbdelivery #freedeliveryjb
8 1 4 September, 2019

Besarnya muka saya,
besar lagi cinta saya pada kamu 🤣
-
Okay sis nak cakap cinta pada Bougas Beauty sebenarnya. Hehe. -
Nak tahu kenapa sis cinta, korang kenalah try jugak. Baru boleh rasakan cinta yang sama 😜😘
-
Roger Sis Zaza okeh. Sis ada ramai agent/dropship seluruh Johor Bahru yang boleh COD pada korang 🚗
Yang jauh kita boleh pos include FREEGIFT ✨
-
☎️0167220152 Sis Zaza 💋

Besarnya muka saya, 
besar lagi cinta saya pada kamu 🤣
-
Okay sis nak cakap cinta pada Bougas Beauty sebenarnya. Hehe. -
Nak tahu kenapa sis cinta, korang kenalah try jugak. Baru boleh rasakan cinta yang sama 😜😘
-
Roger Sis Zaza okeh. Sis ada ramai agent/dropship seluruh Johor Bahru yang boleh COD pada korang 🚗
Yang jauh kita boleh pos include FREEGIFT ✨
-
☎️0167220152 Sis Zaza 💋
24 1 28 August, 2019

The best combination ever! #Bougasfacialcleanser + #BougasFaceScrub pun dh boleh dapat kan kulit yang halus mulus tau. Thank you @sofea_mar for your feedback! Soon #advancedserum pula okay? 😘❤️ #bougasbeauty

The best combination ever! #Bougasfacialcleanser + #BougasFaceScrub pun dh boleh dapat kan kulit yang halus mulus tau. Thank you @sofea_mar for your feedback! Soon #advancedserum pula okay? 😘❤️ #bougasbeauty
9 1 30 August, 2019