#bougasbeautyserum Instagram Photos & Videos

bougasbeautyserum - 269.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyserum and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
9 minutes
Average like
25
Average comment
0.5
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

Anyone yg da takde confident nak keluar rumah or nk jumpa dgn org disebabkan masalah skin yg mcm ni🤧??? I betul2 nk tolong, boleh ws me 0172356271, i will share with you how to get rid of this jerawat nanah.. 😣
.
Kita ni org perempuan awak, kita adalah kecantikan dunia, mestila kita nak yg terbaik kan, penampilan adalah perkara pertama yg org akan pandang, smpai bila awak nk tgk org lain je yg ada skin sihat, awak pon boleh la..
.
SAYANG DUIT KE SAYANG SKIN???? 😠
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyklang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautymalaysia #skincare #misicantiksebelumraya #misiflawlesssebelumraya #roadtoflawlessskin #misicantiksebelumbigday #misicantiksebelumkahwin #glamraya2018

Anyone yg da takde confident nak keluar rumah or nk jumpa dgn org disebabkan masalah skin yg mcm ni🤧??? I betul2 nk tolong, boleh ws me 0172356271, i will share with you how to get rid of this jerawat nanah.. 😣
.
Kita ni org perempuan awak, kita adalah kecantikan dunia, mestila kita nak yg terbaik kan, penampilan adalah perkara pertama yg org akan pandang, smpai bila awak nk tgk org lain je yg ada skin sihat, awak pon boleh la..
.
SAYANG DUIT KE SAYANG SKIN???? 😠
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyklang #bougasbeautyshahalam #bougasbeautymalaysia #skincare #misicantiksebelumraya #misiflawlesssebelumraya #roadtoflawlessskin #misicantiksebelumbigday #misicantiksebelumkahwin #glamraya2018
9 0 30 October, 2018

This is our very own lady boss @ernibougas , the owner of @bougasbeautyhq.
.
The major skin concern she had was dull skin. And so she decide to come up with a product that can solve that and other skin concerns. .
And so.. came BOUGAS SERUM! And... with BOUGAS SERUM, look at that change 😍😍 .
. ✨✨✨ glowing ✨✨✨
✨✨✨ healthier skin ✨✨✨
.
Interested? Have qs? DM/WA me! Link WA in my bio 🌸
.
@bougas.bn.beauty .
.

#affluentbbsteam
#bougasteamazzy
#bougasbnbeauty
#BOUGASFREEDELIVERY
#FREEDELIVERYBOUGAS
#BOUGASSERUMFREEDELIVERY
#bougasadvancedserum
#advancedserum
#bougasbeautyserum
#bougasserumbrunei
#bougasbrunei
#bougasbeautybrunei
#bbsbrunei
#bougaslover
#iklanbrunei
#iklanbisnesbrunei
#bisnesbrunei
#bruneionlineshopping
#bruneifm
#bruneiadvert
#bruneiadvert_4u
#bruneiadvertisement
#bruneiskincare
#jualskincare
#bruneiserum
#serumviral
#serumbrunei
#brunika

This is our very own lady boss @ernibougas , the owner of @bougasbeautyhq.
.
The major skin concern she had was dull skin. And so she decide to come up with a product that can solve that and other skin concerns. .
And so.. came BOUGAS SERUM! And... with BOUGAS SERUM, look at that change 😍😍 .
. ✨✨✨ glowing ✨✨✨
✨✨✨ healthier skin ✨✨✨
.
Interested? Have qs? DM/WA me! Link WA in my bio 🌸
.
@bougas.bn.beauty .
.

#affluentbbsteam
#bougasteamazzy
#bougasbnbeauty
#BOUGASFREEDELIVERY
#FREEDELIVERYBOUGAS
#BOUGASSERUMFREEDELIVERY
#bougasadvancedserum
#advancedserum
#bougasbeautyserum
#bougasserumbrunei
#bougasbrunei
#bougasbeautybrunei
#bbsbrunei
#bougaslover
#iklanbrunei
#iklanbisnesbrunei
#bisnesbrunei
#bruneionlineshopping
#bruneifm 
#bruneiadvert 
#bruneiadvert_4u 
#bruneiadvertisement
#bruneiskincare 
#jualskincare
#bruneiserum
#serumviral
#serumbrunei
#brunika
16 0 30 October, 2018

Bougas Beauty Serum adalah serum yang dihasilkan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan, berfungsi untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur dan sesuai juga untuk kulit normal, berminyak dan kombinasi.

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn
🌱 Kulit lebih bersih dan sihat
🌱 Mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah

🌸 Mesra wudhu
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus KKM and MOH 🇧🇳 approved
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit
🌸 Tidak berminyak
.
Interested? Have questions? Just contact me! DM / WA me. Link WA in my bio ☺️☺️
.

#affluentbbsteam
#bougasteamazzy
#bougasbnbeauty
#BOUGASFREEDELIVERY
#FREEDELIVERYBOUGAS
#BOUGASSERUMFREEDELIVERY
#bougasadvancedserum
#advancedserum
#bougasbeautyserum
#bougasserumbrunei
#bougasbrunei
#bougasbeautybrunei
#bbsbrunei
#bougaslover
#iklanbrunei
#iklanbisnesbrunei
#bisnesbrunei
#bruneionlineshopping
#bruneifm
#bruneiadvert
#bruneiadvert_4u
#bruneiadvertisement
#bruneiskincare
#jualskincare
#bruneiserum
#serumviral
#serumbrunei
#brunika

Bougas Beauty Serum adalah serum yang dihasilkan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan, berfungsi untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur dan sesuai juga untuk kulit normal, berminyak dan kombinasi.
•
KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn
🌱 Kulit lebih bersih dan sihat
🌱 Mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah
•
🌸 Mesra wudhu
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus KKM and MOH 🇧🇳 approved
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit
🌸 Tidak berminyak
.
Interested? Have questions? Just contact me! DM / WA me. Link WA in my bio ☺️☺️
.

#affluentbbsteam
#bougasteamazzy
#bougasbnbeauty
#BOUGASFREEDELIVERY
#FREEDELIVERYBOUGAS
#BOUGASSERUMFREEDELIVERY
#bougasadvancedserum
#advancedserum
#bougasbeautyserum
#bougasserumbrunei
#bougasbrunei
#bougasbeautybrunei
#bbsbrunei
#bougaslover
#iklanbrunei
#iklanbisnesbrunei
#bisnesbrunei
#bruneionlineshopping
#bruneifm 
#bruneiadvert 
#bruneiadvert_4u 
#bruneiadvertisement
#bruneiskincare 
#jualskincare
#bruneiserum
#serumviral
#serumbrunei
#brunika
18 1 30 October, 2018

Lihat sendiri perubahan yang ketara after gunakan our BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM 😍
✅ kurang beminyak
✅ jerawat hilang
✅ scars hilang
✅ lebih bersih
✅ tona kulit lebih sekata
.
So many benefits at once 👌🏻👌🏻
.
YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY. .
Contact me now! Click link in bio to WA me directly
.
@bougas.bn.beauty .

#affluentbbsteam
#bougasteamazzy
#bougasbnbeauty
#BOUGASFREEDELIVERY
#FREEDELIVERYBOUGAS
#BOUGASSERUMFREEDELIVERY
#bougasadvancedserum
#advancedserum
#bougasbeautyserum
#bougasserumbrunei
#bougasbrunei
#bougasbeautybrunei
#bbsbrunei
#bougaslover
#iklanbrunei
#iklanbisnesbrunei
#bisnesbrunei
#bruneionlineshopping
#bruneifm
#bruneiadvert
#bruneiadvert_4u
#bruneiadvertisement
#bruneiskincare
#jualskincare
#bruneiserum
#serumviral
#serumbrunei
#brunika

Lihat sendiri perubahan yang ketara after gunakan our BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM 😍
✅ kurang beminyak
✅ jerawat hilang
✅ scars hilang
✅ lebih bersih
✅ tona kulit lebih sekata
.
So many benefits at once 👌🏻👌🏻
.
YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY. .
Contact me now! Click link in bio to WA me directly
.
@bougas.bn.beauty .

#affluentbbsteam
#bougasteamazzy
#bougasbnbeauty
#BOUGASFREEDELIVERY
#FREEDELIVERYBOUGAS
#BOUGASSERUMFREEDELIVERY
#bougasadvancedserum
#advancedserum
#bougasbeautyserum
#bougasserumbrunei
#bougasbrunei
#bougasbeautybrunei
#bbsbrunei
#bougaslover
#iklanbrunei
#iklanbisnesbrunei
#bisnesbrunei
#bruneionlineshopping
#bruneifm 
#bruneiadvert 
#bruneiadvert_4u 
#bruneiadvertisement
#bruneiskincare 
#jualskincare
#bruneiserum
#serumviral
#serumbrunei
#brunika
16 0 30 October, 2018

"My skin journey with Bougas Beauty Serum
.

February 2017- Muka i breakout teruk sbb T*** Skincare, local product. Bila stop pakai skincare tu, terus naik biji2 air, jerawat yg bila da kering, dia jadi parut hitam
.

April 2017 - I pergi clinic, Idealyst Clinic buat treatment. Elok. Memang elok. Lepastu i pakai balik skincare tu sbb org cakap jgn stop, nanti lagi teruk. So dengan bongoknya, pergi pakai balik. Tak lama tu keluar tv yg skincare tu diharamkan dkt Malaysia— I stop terus .

May-December 2017 - Muka i macam gambar 1st tu. setahun menderita. Pergi mana2 semua tegur. Pergi makan dkt A&W, ada org tanya “dik, kenapa muka bintik2, kena chicken pox ke?”
. Macam2 skincare pakai. Dkt pharmacy, local serum yg lain yg org cakap elok pun da pakai. — tak berkesan
.

January 2018 - I dah kenal bougas lama. Masa study, merayu2 kt parents suruh belikan bougas. Sbb rasa mahalll tp ramainya review elok. Tengok Erni pakai, parut kena minyak panas pun hilang. Tp at last, kerja baru dapat beli BOUGAS SERUM. Tp still skip2 pakai macam seminggu 5 kali pakai. Nak jimat 😂 tapi baru sebotol pakai, ramai cakap muka da tak kusam. Better
.

Mac 2018 - I ada try serum X local lain yg famous. Sbb ramai kata okay. Tp i still rasa Bougas the best one. Bougas, sebotol da nampak kesan, serum X tu tak nampak pape weh yg berkesan so i berpatah balik ke Bougas. Lain orang, lain result
.

October - Sampai skrg i pakai skip2. Nak jimat wehhh even kita sendiri jual Bougas. So yg lastttt sekali tula muka i sekarang.
Takdalah flawless tp better gila. Org da tak tegur muka bintik2. Kusam pun da kurang. Even Makeup Artist yg ambik jd model pun cakap muka i better dr sebelum ni. Betterrrr sangat. Skrg makeup pakai BB Cushion je. Dulu nak g kedai runcit pun pakai Foundation Lillahitaala sbb low self confident. Skrg- pakai makeup nampak smooth je. Dulu— pakai foundation still nampak parut yg teruk tu. Last sekali aku rasa - gerak hati aku suruh beli Bougas tu keputusan betul 😩😭"
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bou

"My skin journey with Bougas Beauty Serum
.

February 2017- Muka i breakout teruk sbb T*** Skincare, local product. Bila stop pakai skincare tu, terus naik biji2 air, jerawat yg bila da kering, dia jadi parut hitam
.

April 2017 - I pergi clinic, Idealyst Clinic buat treatment. Elok. Memang elok. Lepastu i pakai balik skincare tu sbb org cakap jgn stop, nanti lagi teruk. So dengan bongoknya, pergi pakai balik. Tak lama tu keluar tv yg skincare tu diharamkan dkt Malaysia— I stop terus .

May-December 2017 - Muka i macam gambar 1st tu. setahun menderita. Pergi mana2 semua tegur. Pergi makan dkt A&W, ada org tanya “dik, kenapa muka bintik2, kena chicken pox ke?”
. Macam2 skincare pakai. Dkt pharmacy, local serum yg lain yg org cakap elok pun da pakai. — tak berkesan
.

January 2018 - I dah kenal bougas lama. Masa study, merayu2 kt parents suruh belikan bougas. Sbb rasa mahalll tp ramainya review elok. Tengok Erni pakai, parut kena minyak panas pun hilang. Tp at last, kerja baru dapat beli BOUGAS SERUM. Tp still skip2 pakai macam seminggu 5 kali pakai. Nak jimat 😂 tapi baru sebotol pakai, ramai cakap muka da tak kusam. Better
.

Mac 2018 - I ada try serum X local lain yg famous. Sbb ramai kata okay. Tp i still rasa Bougas the best one. Bougas, sebotol da nampak kesan, serum X tu tak nampak pape weh yg berkesan so i berpatah balik ke Bougas. Lain orang, lain result
.

October - Sampai skrg i pakai skip2. Nak jimat wehhh even kita sendiri jual Bougas. So yg lastttt sekali tula muka i sekarang. 
Takdalah flawless tp better gila. Org da tak tegur muka bintik2. Kusam pun da kurang. Even Makeup Artist yg ambik jd model pun cakap muka i better dr sebelum ni. Betterrrr sangat. Skrg makeup pakai BB Cushion je. Dulu nak g kedai runcit pun pakai Foundation Lillahitaala sbb low self confident. Skrg- pakai makeup nampak smooth je. Dulu— pakai foundation still nampak parut yg teruk tu. Last sekali aku rasa - gerak hati aku suruh beli Bougas tu keputusan betul 😩😭"
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bou
18 1 30 October, 2018

2 weeks dah nampak perubahan, scars faded. Wowwww superb nya bougas serum ni 😍😍😍😍 -

#bougasserum #bougasbeautyserum #bougaslover #serumviral #serumviralmalaysia #bbsgrace

2 weeks dah nampak perubahan, scars faded. Wowwww superb nya bougas serum ni 😍😍😍😍 -

#bougasserum #bougasbeautyserum #bougaslover #serumviral #serumviralmalaysia #bbsgrace
5 0 30 October, 2018

Customer kita ni dah dapat advance serum dia, awk tu bila lagi nak try serum kita ni? Rugi besar kalau tak try advance serum ni. Sumpah best 😍 .
.
Btw kita cod cover semua area kajang , bangi , semenyih, upm serdang, putrajaya, cheras dan ukm bangi. FREE COD okey 😘
.
.
Meh whtsapp bella untuk order dan untuk tau lebih lanjut okey tentang this product. .
📲 0172018790 / click link at bio
#advanceserum #bougasbeautyhq #bougasbeautykajang #bougasbeautyserum #bougasbeautykl #bougasbeautycheras #bougasbeautyagent

Customer kita ni dah dapat advance serum dia, awk tu bila lagi nak try serum kita ni? Rugi besar kalau tak try advance serum ni. Sumpah best 😍 .
.
Btw kita cod cover semua area kajang , bangi , semenyih, upm serdang, putrajaya, cheras dan ukm bangi. FREE COD okey 😘
.
.
Meh whtsapp bella untuk order dan untuk tau lebih lanjut okey tentang this product. .
📲 0172018790 / click link at bio 
#advanceserum #bougasbeautyhq #bougasbeautykajang #bougasbeautyserum #bougasbeautykl #bougasbeautycheras #bougasbeautyagent
6 0 30 October, 2018

Alhamdulillah! Settle COD customer ✅ Siapa siapa yang duduk sekitar JB yang nak COD jugak, boleh terus whatsapp I okay, berdesup I sampai depan pintu rumah 🚗💨 #SeriousNi #TakMainMain 😂

Whatsapp 012-3434743 📲 or just click link yang ada kat bio I tu 😘

#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover #bougassquad #bougasbeautyhq #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyskudai #serumbougas #bougaslovers #bougasagent #bougasoriginal #serumviral #hanyatigatitis

Alhamdulillah! Settle COD customer ✅ Siapa siapa yang duduk sekitar JB yang nak COD jugak, boleh terus whatsapp I okay, berdesup I sampai depan pintu rumah 🚗💨 #SeriousNi #TakMainMain 😂
⠀
Whatsapp 012-3434743 📲 or just click link yang ada kat bio I tu 😘
⠀
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover #bougassquad #bougasbeautyhq #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyskudai #serumbougas #bougaslovers #bougasagent #bougasoriginal #serumviral #hanyatigatitis
14 0 30 October, 2018

Bougas Beauty Serum helps to cure your skin problems 😉💕

Apply minimum twice a day especially after you wash your face

BND 30
DM or Whatsapp +673 867 6015

#bbsbruneiteam #bruneidarussalam #bruneifm #bruneiagent #bougasbeautyserum #bruneiwedding #bruneionlineshop #bruneiadvert #bruneisales #bruneiiklan #bruneipromo #bruneibeauty #bruneimua #iklanbrunei #bruneimakeup #bruneihenna #makeupartistbrunei

Bougas Beauty Serum helps to cure your skin problems 😉💕
•
Apply minimum twice a day especially after you wash your face
•
BND 30
DM or Whatsapp +673 867 6015
•
#bbsbruneiteam #bruneidarussalam #bruneifm #bruneiagent #bougasbeautyserum #bruneiwedding #bruneionlineshop #bruneiadvert #bruneisales #bruneiiklan #bruneipromo #bruneibeauty #bruneimua #iklanbrunei #bruneimakeup #bruneihenna #makeupartistbrunei
6 0 30 October, 2018

Drink more then 10 glasses water in a day is a secret to ageless skin. Goodnight dear! ✨ & dont forget apply bougas serum before sleep ya. 😉
.
Dapatkan sekarang Bougas Serum :
Wasap.my/6737146701
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum

Drink more then 10 glasses water in a day is a secret to ageless skin. Goodnight dear! ✨ & dont forget apply bougas serum before sleep ya. 😉
.
Dapatkan sekarang Bougas Serum : 
Wasap.my/6737146701
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum
2 0 30 October, 2018

Oops korang nampak tak apa yang MUA ni apply sebelum make up? Mesti la one and only Bougas Serum. Sher pun suka apply serum dulu sebelum make up sebab skin akan jadi moist and lagi senang nak blend foundation semua tu. And lagi satu, bila korang apply Bougas Serum sebelum make up kan, make up korang tu akan tahan lagi lama 😉
__
READY STOCKS!
🚗 COD : Kulim, Lunas, Kelang Lama, Kulim Hi Tech
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📲 WHATSAPP +60147585340
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykulim #bougasbeautykedah #serumviral #serumcantik #sayajualserum #bazaarpaknil #cantikhanya3titik #bbsstars #bbslovers #agentneeded #agentneededmalaysia #bougasbeautyipoh #bougasbeautyulukinta #bougasbeautytambun #advancedserum #advancedserumbougas

Oops korang nampak tak apa yang MUA ni apply sebelum make up? Mesti la one and only Bougas Serum. Sher pun suka apply serum dulu sebelum make up sebab skin akan jadi moist and lagi senang nak blend foundation semua tu. And lagi satu, bila korang apply Bougas Serum sebelum make up kan, make up korang tu akan tahan lagi lama 😉
__
READY STOCKS!
🚗 COD : Kulim, Lunas, Kelang Lama, Kulim Hi Tech
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📲 WHATSAPP +60147585340
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautykulim #bougasbeautykedah #serumviral #serumcantik #sayajualserum #bazaarpaknil #cantikhanya3titik #bbsstars #bbslovers #agentneeded #agentneededmalaysia #bougasbeautyipoh #bougasbeautyulukinta #bougasbeautytambun #advancedserum #advancedserumbougas
8 0 30 October, 2018

laku keraihhhh ! taktaw lah nak kata ni gold bar ke bougas beauty serum 😭kemain berpusu pusu orang nokss beli serum ni .

Alhamdulillah , jadi kalau ada yang nak cod moh cepat wasep intan . lelaju intan voom voom depan rumah kome 😜
.

To order , click link at Bio IG @bougasbeauty_ipoh

laku keraihhhh ! taktaw lah nak kata ni gold bar ke bougas beauty serum 😭kemain berpusu pusu orang nokss beli serum ni .
•
Alhamdulillah , jadi kalau ada yang nak cod moh cepat wasep intan . lelaju intan voom voom depan rumah kome 😜
.
•
To order , click link at Bio IG @bougasbeauty_ipoh
7 1 30 October, 2018

Bougas Beauty Advanced Serum

KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi --------------------------------------- ✔DIIKTIRAF OLEH KKM
✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA
✔DIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI
✔MESRA WUDHUK ✔POS DALAM MASA 24 JAM

#bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #bougasbeautyputrajaya #serumbest #alhamdulillah
#bougasbeauty #freecodserum
#bougaslover
#bougasempire #serumcantik
#cantikhanyatigatitik #tipskecantikan
#cantiksetiaphari #codserumshahalam
#serumno1malaysia #malaykacak #tipsdiet
#serumviral #tutorialmakeup
#serumwajah
#serumjerawat #codklang
#codbangi #freegift
#codputrajaya #tipscantikdansehat #hantarankahwin #gegarvaganza2018

Bougas Beauty Advanced Serum

KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY
✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi --------------------------------------- ✔DIIKTIRAF OLEH KKM
✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA
✔DIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI
✔MESRA WUDHUK ✔POS DALAM MASA 24 JAM

#bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #bougasbeautyputrajaya #serumbest #alhamdulillah 
#bougasbeauty #freecodserum
#bougaslover 
#bougasempire #serumcantik
#cantikhanyatigatitik #tipskecantikan
#cantiksetiaphari #codserumshahalam
#serumno1malaysia #malaykacak #tipsdiet
#serumviral #tutorialmakeup 
#serumwajah 
#serumjerawat #codklang
#codbangi #freegift
#codputrajaya #tipscantikdansehat #hantarankahwin #gegarvaganza2018
524 1 30 October, 2018

SIAPA YANG SUKA CREAM MELEKIT LEKIT DEKAT MUKA? SIAPA YANG SUKA MUKA BERPELUH LEPAS PAKAI CREAM TU? TAKDA SIAPA PUN. BETUL TAK?
.
.
WE MADE IT SPECIAL FOR YOU. FOR YOUR EASE. TO MAKE IT ESSENTIAL TO YOUR SKIN. BETUL TAK BOUGAS LOVER?
.
.
SANGAT CEPAT DAN MUDAH MENYERAP, TIDAK MELEKIT DAN MEMBERI KESEGARAN KEPADA KULIT KORANG
.
.
PERCAYA KE TIDAK? KALAU TAK PERCAYA, ANDA BOLEH CUBA. YANG DAH CUBA, CUBA KOMEN SIKIT PENDAPAT KORANG ❤️

SIAPA YANG SUKA CREAM MELEKIT LEKIT DEKAT MUKA? SIAPA YANG SUKA MUKA BERPELUH LEPAS PAKAI CREAM TU? TAKDA SIAPA PUN. BETUL TAK?
.
.
WE MADE IT SPECIAL FOR YOU. FOR YOUR EASE. TO MAKE IT ESSENTIAL TO YOUR SKIN. BETUL TAK BOUGAS LOVER?
.
.
SANGAT CEPAT DAN MUDAH MENYERAP, TIDAK MELEKIT DAN MEMBERI KESEGARAN KEPADA KULIT KORANG
.
.
PERCAYA KE TIDAK? KALAU TAK PERCAYA, ANDA BOLEH CUBA. YANG DAH CUBA, CUBA KOMEN SIKIT PENDAPAT KORANG ❤️
7 1 30 October, 2018

CONGRATULATIONS TO ALL WINNERS! 🎉
-
Korang dah tengok tak skin journey pemenang contest 50k followers @bougasbeautyhq haritu? BELUM? 😱
-
Korang memang rugi! Tapi no worries, korang boleh check out ig story Nina sekarangg sebelum dia disappears kejap lagi. Sebab memang journey dorang power & results dorang sekarang pun sangattt mengagumkan ♥️
-
Dan kalau korang tak tahu, ladyboss kita pun @ernibougas ada share skin journey dia bersama #BougasBeautySerum. Nina ada highlights kan so korang boleh check out di "BBS NINA" untuk tengok k 💋
-
Terus click link kat bio Nina untuk purchase serta tips & info menarik 🌼
-
#BougasBeautyAdvanceSerumIpoh #BougasSerumIpoh #BougasBeautyPerak #BougasBeautySerumPerak #TeamEzorin

CONGRATULATIONS TO ALL WINNERS! 🎉
-
Korang dah tengok tak skin journey pemenang contest 50k followers @bougasbeautyhq haritu? BELUM? 😱
-
Korang memang rugi! Tapi no worries, korang boleh check out ig story Nina sekarangg sebelum dia disappears kejap lagi. Sebab memang journey dorang power & results dorang sekarang pun sangattt mengagumkan ♥️
-
Dan kalau korang tak tahu, ladyboss kita pun @ernibougas ada share skin journey dia bersama #BougasBeautySerum. Nina ada highlights kan so korang boleh check out di "BBS NINA" untuk tengok k 💋
-
Terus click link kat bio Nina untuk purchase serta tips & info menarik 🌼
-
#BougasBeautyAdvanceSerumIpoh #BougasSerumIpoh #BougasBeautyPerak #BougasBeautySerumPerak #TeamEzorin
4 0 30 October, 2018

Bougas Advanced Serum for life!
.

Bagi siapa yg da try. Dorang mesti rasa betapa pentingnya and betapa pentingnya kulit perlukan semua natural ingredients yg ada dalam Bougas Advanced Serum ni wehhhhh
.

Banyak gila feedback yg serasi dengan Bougas Advanced Serum ni sebabbbb kandungan dia semua natural ingredients 😱💕

Bougas Advanced Serum for life!
.

Bagi siapa yg da try. Dorang mesti rasa betapa pentingnya and betapa pentingnya kulit perlukan semua natural ingredients yg ada dalam Bougas Advanced Serum ni wehhhhh
.

Banyak gila feedback yg serasi dengan Bougas Advanced Serum ni sebabbbb kandungan dia semua natural ingredients 😱💕
14 3 30 October, 2018

Invest for a skincare product takkan bawak kerugian sebab its about our skin future. Kalau nak kulit yg sihat even 2-3 tahun akan datang, kena lah start routine yg sihat mulai sekarang👍🏻👍🏻👍🏻
.
Advanced Serum is a waterbased serum. Selain mengandungi ekstrak bunga bungaan , ia mampu merawat kulit Kusam, parut jerawat dan jerawat. Penggunaan yg konsisten dapat membantu anda mendapatkan kulit sihat idaman anda. Every dreams can come true 🌟🌟🌟🌟
.
0184634024-Fifa
0184634024-Fifa
0184634024-Fifa .
.
. #advanceserum #bougasbeautyutara #bougasbeautyserum #bougasbeautyserum #bbsgrace

Invest for a skincare product takkan bawak kerugian sebab its about our skin future. Kalau nak kulit yg sihat even 2-3 tahun akan datang, kena lah start routine yg sihat mulai sekarang👍🏻👍🏻👍🏻
.
Advanced Serum is a waterbased serum. Selain mengandungi ekstrak bunga bungaan , ia mampu merawat kulit Kusam, parut jerawat dan jerawat. Penggunaan yg konsisten dapat membantu anda mendapatkan kulit sihat idaman anda. Every dreams can come true 🌟🌟🌟🌟
.
0184634024-Fifa 
0184634024-Fifa 
0184634024-Fifa .
.
.#advanceserum #bougasbeautyutara #bougasbeautyserum #bougasbeautyserum #bbsgrace
1 0 30 October, 2018

New Stock Arrived! Yayyy Advance Serum dah sampai lagii. So sape yang dah booking hari tu, Kaknis dah pos tadi 🤞🏻 Yang mana baru nak order, boleh dm atau direct whatsapp Kaknis taww. Tekan je link kat bio 😘
.
Kaknis nak kasi freegift make up bag 🌵 and diskaun postage! Sape cpt dia dpt hee 😘

New Stock Arrived! Yayyy Advance Serum dah sampai lagii. So sape yang dah booking hari tu, Kaknis dah pos tadi 🤞🏻 Yang mana baru nak order, boleh dm atau direct whatsapp Kaknis taww. Tekan je link kat bio 😘
.
Kaknis nak kasi freegift make up bag 🌵 and diskaun postage! Sape cpt dia dpt hee 😘
10 1 30 October, 2018

This advanced serum has: .
.
▪️Exclusive bottle with gold glitter color .
▪️Additional 20ml with same price .
▪️New R&D with only 0.02% lavender fragrance .
▪️QR Code for customers to collect points for every purchase.
.
.
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvanced
#bbsperakha
#bougasserum
#jomcantikkankulit
#bougasbeautyserumipoh
#advancedserum
#serumipoh
#codipoh
#bbsipoh

This advanced serum has: .
.
▪️Exclusive bottle with gold glitter color .
▪️Additional 20ml with same price .
▪️New R&D with only 0.02% lavender fragrance .
▪️QR Code for customers to collect points for every purchase.
.
.
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvanced
#bbsperakha
#bougasserum
#jomcantikkankulit
#bougasbeautyserumipoh
#advancedserum
#serumipoh
#codipoh
#bbsipoh
1 0 30 October, 2018

READY STOCKS ‼️
.
.
Siapa yang masih belum dapatkan bougas serum you guys boleh dapatkan dengan #teamfateen !! Stocks diorang semuaaaa available and for those nak dapatkan area JB and KULAI boleh contact sis sekarang ❤️
.
.
Whatsapp link in bio ❤️
.
#bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougas #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokistbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #serumcantik #sayajual #prelovedmalaysia #preloved #bougasbeautyserum #viral #cantik @RepostIt_app

READY STOCKS ‼️
.
.
Siapa yang masih belum dapatkan bougas serum you guys boleh dapatkan dengan #teamfateen !! Stocks diorang semuaaaa available and for those nak dapatkan area JB and KULAI boleh contact sis sekarang ❤️
.
.
Whatsapp link in bio ❤️
.
#bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougas #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokistbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #serumcantik #sayajual #prelovedmalaysia #preloved #bougasbeautyserum #viral #cantik @RepostIt_app
5 0 30 October, 2018

TAK SIA SIA SAYA PAKAI PRODUK LOKAL NI.
.
.
.
PRODUK LOKAL YANG BOLEH DIPERCAYAI DAN MEMPUNYAI KELULUSAN KKM!
.
.
.
==============
APA KATA #BOUGASLOVER?
==============
...
“Memang tak sia si saya beli serum ni. Dah lah wangii sampai rasa nak jadikan body mist, face mist.. best pulak tuh! Tak ingat dah berapa kali penggunaan dah 🤣 mmg saya rasa lain kulit ni. Rasa soft. Tapi smlm kwn saya tetiba ckp (muka kau ni glowing lah)hahaha tak perasan langsung muka dah mula glowing.. aduh! Tersipu malu. Tak lain tak bukan sebab BOUGAS BEAUTY SERUM!! the best! Thank you sebab kluarkan serum ni ❤” .
.
.
==============
KENAPA BOUGAS BEAUTY SERUM?
==============
...
Terdapat 9 manfaat dalam 1 produk:
1. Tidak berminyak
2. Membantu merawat kulit kusam
3. Kulit menjadi lebih halus dan licin
4. Membantu mengurangkan parut
5. Mengawal lebihan minyak dimuka
6. Kulit menjadi lebih halus an licin
7. Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat
8. Kulit lebih berseri dan awet muda
9. Menyerap 2x lebih cepat kerana teksturnya cecair
.
.
.
==============
MACAM MANA NAK DAPATKAN BOUGAS BEAUTY SERUM YANG TENGAH VIRAL NI?
==============
...
- - > KLIK LINK WS DIATAS

DAPTKAN BOUGAS BEAUTY SERUM ANDA SEGERA KERANA STOK TERHAD
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum #BBSFeedBack #Bougasserumshahalam

TAK SIA SIA SAYA PAKAI PRODUK LOKAL NI.
.
.
.
PRODUK LOKAL YANG BOLEH DIPERCAYAI DAN MEMPUNYAI KELULUSAN KKM!
.
.
.
==============
APA KATA #BOUGASLOVER?
==============
...
“Memang tak sia si saya beli serum ni. Dah lah wangii sampai rasa nak jadikan body mist, face mist.. best pulak tuh! Tak ingat dah berapa kali penggunaan dah 🤣 mmg saya rasa lain kulit ni. Rasa soft. Tapi smlm kwn saya tetiba ckp (muka kau ni glowing lah)hahaha tak perasan langsung muka dah mula glowing.. aduh! Tersipu malu. Tak lain tak bukan sebab BOUGAS BEAUTY SERUM!! the best! Thank you sebab kluarkan serum ni ❤” .
.
.
==============
KENAPA BOUGAS BEAUTY SERUM?
==============
...
Terdapat 9 manfaat dalam 1 produk:
1.  Tidak berminyak
2.  Membantu merawat kulit kusam
3.  Kulit menjadi lebih halus dan licin
4.  Membantu mengurangkan parut
5.  Mengawal lebihan minyak dimuka
6.  Kulit menjadi lebih halus an licin
7.  Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat
8.  Kulit lebih berseri dan awet muda
9.  Menyerap 2x lebih cepat kerana teksturnya cecair
.
.
.
==============
MACAM MANA NAK DAPATKAN BOUGAS BEAUTY SERUM YANG TENGAH VIRAL NI?
==============
...
- - > KLIK LINK WS DIATAS

DAPTKAN BOUGAS BEAUTY SERUM ANDA SEGERA KERANA STOK TERHAD
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum #BBSFeedBack #Bougasserumshahalam
8 0 30 October, 2018

Spend duit beribu ribu untuk dapatkan kulit yang cantik tapi lepastu tak jaga kulit betul betul, buat rugi duit je kannn 🤷🏻‍♀️

Hanya dengan RM75, korang boleh maintain dapat skin yang flawless, glowing, sihat and bebas jerawat 😍 Jimat kannnn! Haaa jom dapatkan #SerumBougas sekarang 😘

Whatsapp 012-3434743 📲 or click je link yang ada kat bio tu ☺️

#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover #bougassquad #bougasbeautyhq #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyskudai #serumbougas #bougaslovers #bougasagent #bougasoriginal #serumviral #hanyatigatitis

Spend duit beribu ribu untuk dapatkan kulit yang cantik tapi lepastu tak jaga kulit betul betul, buat rugi duit je kannn 🤷🏻‍♀️
⠀
Hanya dengan RM75, korang boleh maintain dapat skin yang flawless, glowing, sihat and bebas jerawat 😍 Jimat kannnn! Haaa jom dapatkan #SerumBougas sekarang 😘
⠀
Whatsapp 012-3434743 📲 or click je link yang ada kat bio tu ☺️
⠀
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover #bougassquad #bougasbeautyhq #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautyskudai #serumbougas #bougaslovers #bougasagent #bougasoriginal #serumviral #hanyatigatitis
14 0 30 October, 2018

READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️
.
🚨 Exclusive bottle with gold glitter color
🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE
🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🚨 QR Code for customers to collect points for every
purchase
🚨FREE GIFT FACEMASK & EYESHADOW 😍
🚨Loyalty kad provide so u can get FREE SERUM ! .

OPEN FOR ORDER NOW!!!
📲 013.728.9518
📲 013.728.9518 .
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ☝🏻

READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️
.
🚨 Exclusive bottle with gold glitter color
🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE
🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🚨 QR Code for customers to collect points for every
purchase
🚨FREE GIFT FACEMASK & EYESHADOW 😍
🚨Loyalty kad provide so u can get FREE SERUM ! .

OPEN FOR ORDER NOW!!!
📲 013.728.9518
📲 013.728.9518 .
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ☝🏻
8 1 30 October, 2018

-
🚨 AGENT WANTED 🚨
-
Sampai bila kita nak harapkan orang lain? Sampai bila nak menyusahkan parents or husband. Dari kita dok membawang bergosip guna phone, why not korg buat income dengan main phone?
-
JOM UBAH CARA ANDA SEKARANG! Kenapa kena join team #yanatroopers ?
-
🌸 Rewards CINCIN EMAS 916
🌸 Group Support
🌸 Bahan Marketing disediakan
🌸 Teknik Marketing yang berkesan
🌸 Free Kelas Business
🌸 Free EBOOK on Marketing Strategy
-
Whatsapp yana segera! Tempat adalah limited. BUT FIRST, MAKE SURE:
🚨 Anda sedia untuk belajar
🚨 Anda betul-betul serius untuk mengubah hidup anda
🚨 Anda rela DIJERUNG!!
🚨 Mampu bagi komitmen
-
Siapa yang rasa dia dah ready nak dapat income beribu, cepat whatsapp yana NOW!!
📲 013-388 1387
📲 013-388 1387
📲 013-388 1387
-
-
-

-
🚨  AGENT WANTED 🚨
-
Sampai bila kita nak harapkan orang lain? Sampai bila nak menyusahkan parents or husband. Dari kita dok membawang bergosip guna phone, why not korg buat income dengan main phone?
-
JOM UBAH CARA ANDA SEKARANG! Kenapa kena join team #yanatroopers ?
-
🌸 Rewards CINCIN EMAS 916
🌸 Group Support
🌸 Bahan Marketing disediakan
🌸 Teknik Marketing yang berkesan
🌸 Free Kelas Business
🌸 Free EBOOK on Marketing Strategy
-
Whatsapp yana segera! Tempat adalah limited. BUT FIRST, MAKE SURE:
🚨 Anda sedia untuk belajar
🚨 Anda betul-betul serius untuk mengubah hidup anda
🚨 Anda rela DIJERUNG!!
🚨 Mampu bagi komitmen
-
Siapa yang rasa dia dah ready nak dapat income beribu, cepat whatsapp yana NOW!!
📲 013-388 1387
📲 013-388 1387
📲 013-388 1387
-
-
-
17 1 30 October, 2018

What i love the most about this serum is that is KEEPS my skin HYDRATED. No more to dry flaky skin. 🙅 What about you?? 🤗

#AdvancedSerum
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum

What i love the most about this serum is that is KEEPS my skin HYDRATED. No more to dry flaky skin. 🙅 What about you?? 🤗

#AdvancedSerum 
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum
4 0 30 October, 2018

Y must spent more 💰💰💰 smpi beratus.. beribu pun ade.. dgn bougas beauty serum pun dpt cantik, flawless 😍😍 .. so ape tggu lg.. yg belum cuba.. lets grab bougas beauty serum.. 💓💓💗 📮Postage seluruh 🇲🇾
Cod area :
✔ bandar kemaman
✔ bandar baru kertih
✔ paka
✔ dungun (Area2 yg berdekatan blh juga cod)😉😉 #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasterengganu #bougasserum #serumviral #bougas #jomdapatkansekarang #bazarpaknil #sayajual #serum #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasterengganu #bougasserum #serumviral #bougas #jomdapatkansekarang #bazarpaknil #sayajual #paka #dungun #kertih #kemaman

Y must spent more 💰💰💰 smpi beratus.. beribu pun ade.. dgn bougas beauty serum pun dpt cantik, flawless 😍😍 .. so ape tggu lg.. yg belum cuba.. lets grab bougas beauty serum.. 💓💓💗 📮Postage seluruh 🇲🇾
Cod area :
✔ bandar kemaman
✔ bandar baru kertih
✔ paka
✔ dungun (Area2 yg berdekatan blh juga cod)😉😉 #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasterengganu #bougasserum #serumviral #bougas #jomdapatkansekarang #bazarpaknil #sayajual #serum #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasterengganu #bougasserum #serumviral #bougas #jomdapatkansekarang #bazarpaknil #sayajual #paka #dungun #kertih #kemaman
3 1 30 October, 2018

4 main ingredients in Advanced Serum❤️
.
.
Advanced Serum ni memang advanced sikit la I rasa🙈 effect dia nampak lagi cepat dari Bougas Serum yang dulu
.
.
Belum cuba? You should try! Awak akan rasa kulit awak moist and rasa bahagia je pegang muka😍😍
.
.
Ready stock gaiss! Special price? Whatsapp me now😘
.
.
#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #serumcantik #serumviral #cantikhanyatigatitik #serum #bbstip #bbsflash #agentbougasbeauty #agentbougas #bougasbeautyagent #bougasbeautyperak #bougasperak #agentperak #perak #trustedseller #dropshipwanted #cantik #viral #flawless #ctdk #fattzura #ernibougas #zouk #malaysia

4 main ingredients in Advanced Serum❤️
.
.
Advanced Serum ni memang advanced sikit la I rasa🙈 effect dia nampak lagi cepat dari Bougas Serum yang dulu
.
.
Belum cuba? You should try! Awak akan rasa kulit awak moist and rasa bahagia je pegang muka😍😍
.
.
Ready stock gaiss! Special price? Whatsapp me now😘
.
.
#bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #serumcantik #serumviral #cantikhanyatigatitik #serum #bbstip #bbsflash #agentbougasbeauty #agentbougas #bougasbeautyagent #bougasbeautyperak #bougasperak #agentperak #perak #trustedseller #dropshipwanted #cantik #viral #flawless #ctdk #fattzura #ernibougas #zouk #malaysia
12 1 30 October, 2018

Ramai yg DM tanya bagaimana nk guna Advance Serum. Since kami mengguna kan teknik pump yg mana sebelum ini menggunakan teknik applicator. So ini adalah cara yg betul untuk apply seluruh muka tau ✔ Goodluck ladies 💕 Boleh tngok Highlight story aina mcmna nak apply 😘💖
.
#teamkakdya #bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasserumjb #mencintaimumrphotographer #iamme #bbbnu #hannahdelisha #syafiqkyle #erniamanina #ernibougas #bayabougas #bayaamin #bbs #cantik #bougasbeautyjb #bougasbeautyserum #bougasbeautybyerni .
#teamkakdya #bougasserum
#bbsbunga #bbsfeedbackcustomer
#bougasbeautyjb #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyjohor #bougasbeautykedah
#bougasserumjohor #bougasbeautyagent
#bougasbeautyserum #serumviral #sayajualserum
#bougasbeauty #sayajualserummurah

Ramai yg DM tanya bagaimana nk guna Advance Serum. Since kami mengguna kan teknik pump yg mana sebelum ini menggunakan teknik applicator. So ini adalah cara yg betul untuk apply seluruh muka tau ✔ Goodluck ladies 💕 Boleh tngok Highlight story aina mcmna nak apply 😘💖
.
#teamkakdya #bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasserumjb #mencintaimumrphotographer #iamme #bbbnu #hannahdelisha #syafiqkyle #erniamanina #ernibougas #bayabougas #bayaamin #bbs #cantik #bougasbeautyjb #bougasbeautyserum #bougasbeautybyerni .
#teamkakdya #bougasserum 
#bbsbunga #bbsfeedbackcustomer 
#bougasbeautyjb #bougasbeautyshahalam 
#bougasbeautyjohor #bougasbeautykedah 
#bougasserumjohor #bougasbeautyagent 
#bougasbeautyserum #serumviral #sayajualserum 
#bougasbeauty #sayajualserummurah
9 0 30 October, 2018

💓KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS 💓 👍 Diiktiraf oleh KKM
👍 Kesan SEAWAL 3 HARI
👍 Mesra wuduk
👍 Formulasi WATERBASED (diserap terus ke dalam kulit)
👍 Berbau wangi
👍 Tidak berminyak
👍 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
👍 Merawat kulit KUSAM
👍 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
👍 Membantu merawat kulit berminyak
👍 Melembapkan kulit kering
👍 Mengecilkan pori-pori dan liang roma
👍 Membantu mengekalkan seri wajah

Yang besttt…sangaattt wangi dan tak berminyak✔ #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasterengganu #bougasserum #serumviral #bougas #jomdapatkansekarang #bazarpaknil #sayajual #serum #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasterengganu #bougasserum #serumviral #bougas #jomdapatkansekarang #bazarpaknil #sayajual #paka #kertih #kemaman #serumviral #serumbougas #paka #dungun #kertih #kemaman

💓KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS 💓 👍 Diiktiraf oleh KKM
👍 Kesan SEAWAL 3 HARI
👍 Mesra wuduk
👍 Formulasi WATERBASED (diserap terus ke dalam kulit)
👍 Berbau wangi
👍 Tidak berminyak
👍 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
👍 Merawat kulit KUSAM
👍 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
👍 Membantu merawat kulit berminyak
👍 Melembapkan kulit kering
👍 Mengecilkan pori-pori dan liang roma
👍 Membantu mengekalkan seri wajah

Yang besttt…sangaattt wangi dan tak berminyak✔  #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasterengganu #bougasserum #serumviral #bougas #jomdapatkansekarang #bazarpaknil #sayajual #serum #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasterengganu #bougasserum #serumviral #bougas #jomdapatkansekarang #bazarpaknil #sayajual #paka #kertih #kemaman #serumviral #serumbougas #paka #dungun #kertih #kemaman
2 0 30 October, 2018

Siapa dekat sini yang mengalami masalah kulit sensitif? Bagaimana nak tahu sama ada kulit anda sensitif atau tak?
.
.
Kalau anda selalu mengalami masalah gatal gatal, kemerah-merahan, tegang atau kelihatan berbintik, itu tandanya kulit anda sensitif. Kulit sensitif mudah ditumbuhi jerawat bila terkena kotoran, radikal bebas atau menggunakan produk kecantikan yang mempunyai bahan kimia.
.
.
Kenapa berlakunya kulit sensitif?
.
• Ketidakseimbangan hormon
Ketika anda mengalami tekanan atau bebanan di tempat kerja atau pun masalah lain, kulit anda akan menjadi sensitif. Ia jugak boleh berlaku pada tempoh kehamilan dan pertambahan usia. Ini adalah kerana perubahan hormone anda yang tidak seimbang.
.
• Penggunaan produk kecantikan
Adakah anda tahu, kandungan bahan kimia yang terdapat di dalam produk kecantikan boleh menyebabkan kulit mudah terhakis pada permukaan kulit? Ia juga boleh menipiskan lapisan kulit sehingga urat-yrT kapilari merah pada sekitar wajah anda.
.
• Perubahan cuaca
Perubahan cuaca yang berbeza-beza juga boleh mempengaruhi kadar penghasilan minyak sehingga menyebabkan kulit sensitif. Bukan saja cuaca waktu panas saja boleh menyebabkan kulit sensitif tetapi jika anda terdedah kepada sejuk yang melampau juga boleh menyebabkan kulit anda menjadi kering, gatal dan sensitif.
.
• Pancaran UV
Pembentukkan kolagen pada kulit menjadi tidak sempurna ketika kulit anda terkena cahaya UV. .
.
.
Haaaa, ini adalah antara sebab kenapa boleh berlakunya kulit sensitif. Dan ada banyak lagi faktor faktor lain yg boleh menyebabkan kulit sensitif. So, cuba check wajah anda. Jika anda mengalami kulit sensitif, komen “SAYA MENGALAMI KULIT SENSITIF” di ruangan komen di bawah dan saya akan bantu anda untuk mengatasi masalah kulit wajah anda. .
📲whatsapp fifa 0127038921
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum #bougasbeautymelaka
#teamdekya

Siapa dekat sini yang mengalami masalah kulit sensitif? Bagaimana nak tahu sama ada kulit anda sensitif atau tak?
.
.
Kalau anda selalu mengalami masalah gatal gatal, kemerah-merahan, tegang atau kelihatan berbintik, itu tandanya kulit anda sensitif. Kulit sensitif mudah ditumbuhi jerawat bila terkena kotoran, radikal bebas atau menggunakan produk kecantikan yang mempunyai bahan kimia.
.
.
Kenapa berlakunya kulit sensitif?
.
• Ketidakseimbangan hormon
Ketika anda mengalami tekanan atau bebanan di tempat kerja atau pun masalah lain, kulit anda akan menjadi sensitif. Ia jugak boleh berlaku pada tempoh kehamilan dan pertambahan usia. Ini adalah kerana perubahan hormone anda yang tidak seimbang.
.
• Penggunaan produk kecantikan
Adakah anda tahu, kandungan bahan kimia yang terdapat di dalam produk kecantikan boleh menyebabkan kulit mudah terhakis pada permukaan kulit? Ia juga boleh menipiskan lapisan kulit sehingga urat-yrT kapilari merah pada sekitar wajah anda.
.
• Perubahan cuaca
Perubahan cuaca yang berbeza-beza juga boleh mempengaruhi kadar penghasilan minyak sehingga menyebabkan kulit sensitif. Bukan saja cuaca waktu panas saja boleh menyebabkan kulit sensitif tetapi jika anda terdedah kepada sejuk yang melampau juga boleh menyebabkan kulit anda menjadi kering, gatal dan sensitif.
.
• Pancaran UV
Pembentukkan kolagen pada kulit menjadi tidak sempurna ketika kulit anda terkena cahaya UV. .
.
.
Haaaa, ini adalah antara sebab kenapa boleh berlakunya kulit sensitif. Dan ada banyak lagi faktor faktor lain yg boleh menyebabkan kulit sensitif. So, cuba check wajah anda. Jika anda mengalami kulit sensitif, komen “SAYA MENGALAMI KULIT SENSITIF” di ruangan komen di bawah dan saya akan bantu anda untuk mengatasi masalah kulit wajah anda. .
📲whatsapp fifa 0127038921
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum #bougasbeautymelaka
#teamdekya
9 0 30 October, 2018

✅EXCLUSIVE PACKAGING
✅IMPROVE FORMULA
✅MORE VOLUME 20 ML
✅PUMP VERSION
✅SPECIAL GIFT
✅LOYALTY CARD
.
berbaloi baloi . mampu mengecut jerawat & menghilangkan parut yg paling i sukaaaa skali ! .

nak join postage whatsapp skrg jgn terlepas ! +60137289518

✅EXCLUSIVE PACKAGING
✅IMPROVE FORMULA
✅MORE VOLUME 20 ML
✅PUMP VERSION
✅SPECIAL GIFT
✅LOYALTY CARD
.
berbaloi baloi . mampu mengecut jerawat & menghilangkan parut yg paling i sukaaaa skali ! .

nak join postage whatsapp skrg jgn terlepas ! +60137289518
6 1 30 October, 2018

Thank you Bougas Beauty Serum!! 💋
-
Alhamdulillah makin ramai yang yakin, try sendiri dan dapat rasa hasilnya🕊 I faham sangat bila kita try satu satu produk tu, and it works on our skin! Fuhhh tak tinggal every night mesti pakai!
-
Esok pagi bangun tak risauu langsung muka mengelupas ke, kusam ke, nak kena bgun awal makeup ke, NO MORE! 🙅🏻‍♀️ Dengan confident melangkah keluar! HAHAHA
-
PROMO PROMO RM65 satu serum uollss (15ml)
.
Boleh whatsapp 0108928490
Atau click in bio 😍
.
#serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #bougasklang #bougasgmklang #bougasshahalam #bougasserumklang #bougasserumgmklang #bougasserumshahalam #serumwaterbasedno1 #waterbasedserum #kulitcantik

Thank you Bougas Beauty Serum!! 💋
-
Alhamdulillah makin ramai yang yakin, try sendiri dan dapat rasa hasilnya🕊 I faham sangat bila kita try satu satu produk tu, and it works on our skin! Fuhhh tak tinggal every night mesti pakai!
-
Esok pagi bangun tak risauu langsung muka mengelupas ke, kusam ke, nak kena bgun awal makeup ke, NO MORE! 🙅🏻‍♀️ Dengan confident melangkah keluar! HAHAHA
-
PROMO PROMO RM65 satu serum uollss (15ml)
.
Boleh whatsapp 0108928490
Atau click in bio 😍
.
#serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #bougasklang #bougasgmklang #bougasshahalam#bougasserumklang #bougasserumgmklang #bougasserumshahalam#serumwaterbasedno1#waterbasedserum#kulitcantik
9 0 30 October, 2018

KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
.
🌷Diiktiraf oleh KKM
🌷Mendapat Pengiktirafan Swiss Quality Product
🌷Kesan SEAWAL 3 HARI
🌷Mesra Wuduk
🌷Formula WATERBASED
🌷Senang Menyerap & Tidak Melekit
🌷Tidak Berminyak
🌷Sesuai untuk Lelaki & Wanita
🌷Merawat Kulit KUSAM
🌷Mencegah Pembentukan Jerawat
🌷Mengawal Kulit Berminyak
🌷Melembapkan Kulit
🌷Mengecilkan Pori dan Liang
🌷Menaikkan Seri Wajah
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #boigasbeautyserumjohor #bougasbeautyserumjb #bougasjohor #bougasjb #bbsjb #bbsjohor #bbscod #teamkakdya #ernibougas #bayabougas #serumviral #hanyasatupump #bbsbunga

KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
.
🌷Diiktiraf oleh KKM
🌷Mendapat Pengiktirafan Swiss Quality Product
🌷Kesan SEAWAL 3 HARI
🌷Mesra Wuduk
🌷Formula WATERBASED
🌷Senang Menyerap & Tidak Melekit
🌷Tidak Berminyak
🌷Sesuai untuk Lelaki & Wanita
🌷Merawat Kulit KUSAM
🌷Mencegah Pembentukan Jerawat
🌷Mengawal Kulit Berminyak
🌷Melembapkan Kulit
🌷Mengecilkan Pori dan Liang
🌷Menaikkan Seri Wajah
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #boigasbeautyserumjohor #bougasbeautyserumjb #bougasjohor #bougasjb #bbsjb #bbsjohor #bbscod #teamkakdya #ernibougas #bayabougas #serumviral #hanyasatupump#bbsbunga
4 2 30 October, 2018

Awak semua dah cuba ke #bougasbeautyadvancedserum ni? Sekali pakai mesti jatuh cinta tau mesti tak menyesal 😍
.
.

Cepat cepat grab tau RM75 ‼️😱
.
. 📲 Whatsap +60137054745
📲 Whatsap +60137054745
📲 Whatsap +60137054745
.
.

#bbslover #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyadvancedserumjohor
#bougasbeautyadvancedserumjb #bougaslover #bougasbeautywaani #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #serumviral #bougasserum #teamjie

Awak semua dah cuba ke #bougasbeautyadvancedserum ni? Sekali pakai mesti jatuh cinta tau mesti tak menyesal 😍
.
.

Cepat cepat grab tau RM75 ‼️😱
.
. 📲 Whatsap +60137054745
📲 Whatsap +60137054745
📲 Whatsap +60137054745
.
.

#bbslover #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyadvancedserumjohor
#bougasbeautyadvancedserumjb #bougaslover #bougasbeautywaani #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #serumviral #bougasserum #teamjie
6 0 30 October, 2018

SELEPAS 2 BULAN PENGGUNAAN BOUGAS BEAUTY SERUM!
.
.
.
Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang tapi kami akan sedaya upaya untuk tolong mereka yang mempunyai masalah kulit muka.
.
.
.
==============
APA KATA #BOUGASLOVER?
==============
...
“Mak saya kata kulit wajah saya lebih baik berbeza dengan 2 bulan lepas. Terima kasih Bougas Serum”
.
.
#bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #serumcantik #sayajual #viral #cantik #sayajual #jomcantiksamasama #rugitakcuba #bbspontian

SELEPAS 2 BULAN PENGGUNAAN BOUGAS BEAUTY SERUM!
.
.
.
Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang tapi kami akan sedaya upaya untuk tolong mereka yang mempunyai masalah kulit muka.
.
.
.
==============
APA KATA #BOUGASLOVER?
==============
...
“Mak saya kata kulit wajah saya lebih baik berbeza dengan 2 bulan lepas. Terima kasih Bougas Serum”
.
.
#bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #serumcantik #sayajual #viral #cantik #sayajual #jomcantiksamasama #rugitakcuba #bbspontian
58 0 30 October, 2018

RUGI
.
.
.
kalau inda tau fungsi #bougasbeautyserum 😛
.
🍃 Merawat kulit KUSAM
🍃 Mencegah pertumbuhan JERAWAT
🍃 Melembapkan kulit KERING
🍃 Membantu merawat kulit BERMINYAK
🍃 Mengecilkan PORI-PORI dan liang roma
🍃 Membantu mengekalkan SERI WAJAH
🍃 Memudarkan dan menghilangkan PARUT
🍃 Merawat SUNBURN
🍃 Kulit lebih bersih, sihat dan GLOWING
.
Inda pecaya? Cuba dulu~ Text +673 7226497 atau DM sebelum habis stock ❗
.
#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautybrunei #bougasbeautyagent #serumviral

RUGI
.
.
.
kalau inda tau fungsi #bougasbeautyserum 😛
.
🍃 Merawat kulit KUSAM
🍃 Mencegah pertumbuhan JERAWAT
🍃 Melembapkan kulit KERING
🍃 Membantu merawat kulit BERMINYAK
🍃 Mengecilkan PORI-PORI dan liang roma
🍃 Membantu mengekalkan SERI WAJAH
🍃 Memudarkan dan menghilangkan PARUT
🍃 Merawat SUNBURN
🍃 Kulit lebih bersih, sihat dan GLOWING
.
Inda pecaya? Cuba dulu~ Text +673 7226497 atau DM sebelum habis stock ❗
.
#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautybrunei #bougasbeautyagent #serumviral
6 0 30 October, 2018

“PENAT BEKERJA LAGI LAGI KALAU BYK TERDEDAH DGN CUACA PANAS MULALAH MISS J NAK TIMBUL BERSEPAH! “😭
.
adoii sakitnya tuh disini di muka ku ! haa .. bila skin nak elok je kerja pulak menimbun pastu muka asyik oily manjang ! .

xkan korang boleh bertahan ? meh cuba dulu baru tahu kesan bougas beauty serum ni cenggini 👍🏻 .
eh xnak ckp meh whatsapp nina ok +60137289518 😘 atau click je link on bio!

“PENAT BEKERJA LAGI LAGI KALAU BYK TERDEDAH DGN CUACA PANAS MULALAH MISS J NAK TIMBUL BERSEPAH! “😭
.
adoii sakitnya tuh disini di muka ku ! haa .. bila skin nak elok je kerja pulak menimbun pastu muka asyik oily manjang ! .

xkan korang boleh bertahan ? meh cuba dulu baru tahu kesan bougas beauty serum ni cenggini 👍🏻 .
eh xnak ckp meh whatsapp nina ok +60137289518 😘 atau click je link on bio!
7 2 30 October, 2018

' CANTIKNYA SKIN, PAKAI SKINCARE APA? ' .
.
Benda common orang akan tanya bila skin kita cantik kan? Of course la Bougas Serum. 😍 dah cuba Bougas Serum belum? Kalau belum baik cuba sekarang!😁
.
.
READY STOCK❗️❗️❗️
.
Place your order 📲01127022438
.
.
#duyong #bukitkatil #ayermolek #bukitbaru #semabokserumwaterbasedno1dimalaysia #onepumponly #flawlessglowing #siangmalam #bersihsihat #bougasbeautymelaka #bougasbeautyserum #pumpcantik #licin #melaka #postage #cod #selfpickup #everydaybougas #teamfiera #bbssuperstar #melaka #hot #bougas #serum #melaka #advancedserum

' CANTIKNYA SKIN, PAKAI SKINCARE APA? ' .
.
Benda common orang akan tanya bila skin kita cantik kan? Of course la Bougas Serum. 😍 dah cuba Bougas Serum belum? Kalau belum baik cuba sekarang!😁
.
.
READY STOCK❗️❗️❗️
.
Place your order 📲01127022438
.
.
#duyong#bukitkatil#ayermolek#bukitbaru#semabokserumwaterbasedno1dimalaysia#onepumponly#flawlessglowing#siangmalam#bersihsihat#bougasbeautymelaka#bougasbeautyserum#pumpcantik#licin#melaka#postage#cod#selfpickup#everydaybougas#teamfiera#bbssuperstar#melaka#hot#bougas#serum#melaka#advancedserum
16 2 30 October, 2018

Top #bougasbeautyserum posts

Here it is! My super easy makeup tutorial featuring the Bougas Beauty Serum❤️
.
You can use the Bougas Beauty Serum as the base before pakai foundation. Which helps to achieve those GLOWING skin look (because it is water based). It also help to make the foundation lagi senang and rata dipakai arah muka. (Say NO to cakey foundation!)
.
You can get Bougas Beauty Serum from @Mydrnling_ OR from Jimmy Panda Cube in Katok. The product itself is MoH and Halal certified and it is FREE from mercury and alcohol! (Wudhu friendly yay!!)
.
People with bad eczema pun can pakai the serum as well.
.
Most important part is ... ‼️‼️‼️‼️‼️ Now @Mydrnling_ is currently having a BIRTHDAY PROMO which is, people who BUY 2 or MORE Bougas Beauty products from @Mydrnling_ before January 3rd 2020 will have a chance to WIN 3 items worth $100 + 1 Bougas Beauty Serum ‼️‼️‼️‼️now go check out @Mydrnling_ and buy those hot selling serum before it sold out!
.
.
.
Music: Always
Musician: Rook1e
#BougasBeauty #BougasBeautySerum #PaidReviewbyMiaarissa

Here it is! My super easy makeup tutorial featuring the Bougas Beauty Serum❤️
.
You can use the Bougas Beauty Serum as the base before pakai foundation. Which helps to achieve those GLOWING skin look (because it is water based). It also help to make the foundation lagi senang and rata dipakai arah muka. (Say NO to cakey foundation!)
.
You can get Bougas Beauty Serum from @Mydrnling_ OR from Jimmy Panda Cube in Katok. The product itself is MoH and Halal certified and it is FREE from mercury and alcohol! (Wudhu friendly yay!!)
.
People with bad eczema pun can pakai the serum as well.
.
Most important part is ... ‼️‼️‼️‼️‼️ Now @Mydrnling_ is currently having a BIRTHDAY PROMO which is, people who BUY 2 or MORE Bougas Beauty products from @Mydrnling_ before January 3rd 2020 will have a chance to WIN 3 items worth $100 + 1 Bougas Beauty Serum ‼️‼️‼️‼️now go check out @Mydrnling_ and buy those hot selling serum before it sold out!
.
.
.
Music: Always
Musician: Rook1e
#BougasBeauty #BougasBeautySerum #PaidReviewbyMiaarissa
242 6 19 October, 2019

F E E D B A C K
S E R U M
.
❤️ Waterbased serum dan tidak berminyak
❤️ Membantu merawat kulit kusam.
❤️ Menjadi kan kulit lebih halus, licin dan cerah.
❤️ Membantu mengurangkan parut.
❤️ Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
. .
✔️ Halal
✔️ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ Bahan organik

Harga : RM 75

Special Offer : Beli Bougas Beauty & Menang

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas
#bougasserum
#advancedserum
#beauty #serum
#skin #scrub #facescrub
#beautiful #bougasscrub
#fashion
#skincare
#girls
#makeup
#makeupartist
#shopping
#misicantiksebelumraya
#bougastravelkit
#bougasbeautyrayakit
#bougasrayakit
#bougasbelidanmenang

F E E D B A C K 
S E R U M
.
❤️ Waterbased serum dan tidak berminyak
❤️ Membantu merawat kulit kusam.
❤️ Menjadi kan kulit lebih halus, licin dan cerah.
❤️ Membantu mengurangkan parut.
❤️ Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
. .
✔️ Halal
✔️ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ Bahan organik

Harga : RM 75

Special Offer : Beli Bougas Beauty & Menang

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas 
#bougasserum
#advancedserum
#beauty #serum
#skin #scrub #facescrub
#beautiful #bougasscrub 
#fashion
#skincare
#girls
#makeup
#makeupartist
#shopping
#misicantiksebelumraya
#bougastravelkit
#bougasbeautyrayakit
#bougasrayakit
#bougasbelidanmenang
244 3 22 May, 2019

GoodMorning!!!
.

FEEDBACK CUSTOMER
.
Alhamdulillah pagi2 dah dapat msg yang best. customer dina ni baru pakai scrub and serum selama seminggu. tapi hasil dia muka customer dina ni bersih and glowing. thank youu ibaa ❤️
. .
#serumviral #bougasbeauty #bougaslover jb #bougasusj #bougasbeautyserum #paruthilang #parutjerawat #mukaberminyak #codusj #bougasfacescrub #cleanserbougas

GoodMorning!!!
.

FEEDBACK CUSTOMER
.
Alhamdulillah pagi2 dah dapat msg yang best. customer dina ni baru pakai scrub and serum selama seminggu. tapi hasil dia muka customer dina ni bersih and glowing. thank youu ibaa ❤️
. .
#serumviral #bougasbeauty #bougaslover jb#bougasusj#bougasbeautyserum #paruthilang #parutjerawat #mukaberminyak #codusj #bougasfacescrub #cleanserbougas
154 0 27 September, 2019

Main Ingredients

Bougas Beauty Advanced Serum
.
❤️ Waterbased serum dan tidak berminyak
❤️ Membantu merawat kulit kusam.
❤️ Menjadi kan kulit lebih halus, licin dan cerah.
❤️ Membantu mengurangkan parut.
❤️ Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
. .
✔️ Halal
✔️ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ Bahan organik

Harga : RM 75

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas
#bougasserum
#advancedserum
#beauty #serum
#skin #scrub #facescrub
#beautiful #bougasscrub
#fashion
#skincare
#girls
#makeup
#makeupartist
#shopping
#misicantiksebelumraya
#bougastravelkit
#bougasbeautyrayakit
#bougasrayakit
#bougasbelidanmenang

Main Ingredients

Bougas Beauty Advanced Serum
.
❤️ Waterbased serum dan tidak berminyak
❤️ Membantu merawat kulit kusam.
❤️ Menjadi kan kulit lebih halus, licin dan cerah.
❤️ Membantu mengurangkan parut.
❤️ Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
. .
✔️ Halal
✔️ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ Bahan organik

Harga : RM 75

Whatsapp hakak sekarang ye. Klik je link kat bio tu.

#sayajualbougasserum
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougas 
#bougasserum
#advancedserum
#beauty #serum
#skin #scrub #facescrub
#beautiful #bougasscrub 
#fashion
#skincare
#girls
#makeup
#makeupartist
#shopping
#misicantiksebelumraya
#bougastravelkit
#bougasbeautyrayakit
#bougasrayakit
#bougasbelidanmenang
239 1 22 May, 2019

Bougas Advanced Serum banyak kebaikan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang korang alami.. JERAWAT PARUT JERAWAT JERAGAT KULIT KUSAM KULIT KERING DAN LAIN2 ‼️
LEBIH 700 testimoni berjaya merawat masalah kulit mereka, anda bila lagi⁉️
.
.
KEBAIKAN BOUGAS ADVANCED SERUM♥️
.
✅Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak
✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi
✅ ORIGINAL SAHAJA
.
Harga : Rm75 sahaja
Whatsapp 0136248471
.
#bougasserum #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasadvancedserum #elfiraloy #ernibougas #maluapabossku #bajukurung #bajuraya #tudung #bawalsatin #likes #likers #liker #salekasilicin #likeforlike #like4like #ilike #likesreturned #likeforfollow #likeforliketeam #ilikeit #instalike #kulitcantik #kurus #jomcantik #cantiksebelumraya

Bougas Advanced Serum banyak kebaikan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang korang alami.. JERAWAT PARUT JERAWAT JERAGAT KULIT KUSAM KULIT KERING DAN LAIN2 ‼️
LEBIH 700 testimoni berjaya merawat masalah kulit mereka, anda bila lagi⁉️
.
.
KEBAIKAN BOUGAS ADVANCED SERUM♥️
.
✅Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak
✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi
✅ ORIGINAL SAHAJA
.
Harga : Rm75 sahaja
Whatsapp 0136248471
.
#bougasserum #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasadvancedserum #elfiraloy #ernibougas #maluapabossku #bajukurung #bajuraya #tudung #bawalsatin #likes #likers #liker #salekasilicin #likeforlike #like4like #ilike #likesreturned #likeforfollow #likeforliketeam #ilikeit #instalike #kulitcantik #kurus #jomcantik #cantiksebelumraya
158 9 17 September, 2019

❗️❗️ATTENTION❗️❗️
.
. 🛑PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🛑
.
.
.
Alhamdulillah atas tindakan pantas @bougasbeautyhq , jualan Bougas Beauty Product yg murah sudah di hentikan.
.
.
Kepada semua customer Bougas Beauty, tolong dapatkan dari agent2 yg sah utk elakkan dari di tipu dengan fake product. Nak dapatkan product Bougas Beauty yg confirm ORIGINAL & dapat bnyk freegift? Boleh contact #BougasTeamRose .
.
✨LIST BOUGAS BEAUTY AGENT✨ #BougasTeamRose
.
NILAI / SEREMBAN
@bougasbeauty.syahidah
.
USJ / SUNWAY / SUBANG
@bougasbeauty.adlinahilmi
.
KUANTAN / JOHOR
@bougasbeauty.ufarah
.
SUNGAI BESAR / SABAK BERNAM
@bougasbeauty_aimiyuhanis
.
SHAH ALAM / MERU / KLANG
@bougasbeautyshahalam_bywawa
.
KOTA KEMUNING / KLANG
@najihahnatashamohddaud
.
IPOH / SHAH ALAM / KLANG
@bougasbeauty.syawalrina
.
BATU CAVES / GOMBAK / SEGAMBUT / SETAPAK
@bougasbeauty_nuraimi
.
ARA DAMANSARA / KELANA JAYA / BATU TIGA / SUBANG JAYA
@ferrahafiz .
#serumglowing #serumjerawat #serummurah #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #agentbougasusj #codusj #codsunway #serumpelembap #serumkecantikan

❗️❗️ATTENTION❗️❗️
.
. 🛑PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 🛑
.
.
.
Alhamdulillah atas tindakan pantas @bougasbeautyhq , jualan Bougas Beauty Product yg murah sudah di hentikan.
.
. 
Kepada semua customer Bougas Beauty, tolong dapatkan dari agent2 yg sah utk elakkan dari di tipu dengan fake product. Nak dapatkan product Bougas Beauty yg confirm ORIGINAL & dapat bnyk freegift? Boleh contact #BougasTeamRose .
.
✨LIST BOUGAS BEAUTY AGENT✨ #BougasTeamRose
.
NILAI / SEREMBAN
@bougasbeauty.syahidah
.
USJ / SUNWAY / SUBANG
@bougasbeauty.adlinahilmi
.
KUANTAN / JOHOR
@bougasbeauty.ufarah
.
SUNGAI BESAR / SABAK BERNAM
@bougasbeauty_aimiyuhanis
.
SHAH ALAM / MERU / KLANG
@bougasbeautyshahalam_bywawa
.
KOTA KEMUNING / KLANG 
@najihahnatashamohddaud
.
IPOH / SHAH ALAM / KLANG
@bougasbeauty.syawalrina
.
BATU CAVES / GOMBAK / SEGAMBUT / SETAPAK
@bougasbeauty_nuraimi
.
ARA DAMANSARA / KELANA JAYA / BATU TIGA / SUBANG JAYA
@ferrahafiz .
#serumglowing #serumjerawat #serummurah #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #agentbougasusj #codusj #codsunway #serumpelembap #serumkecantikan
149 0 28 September, 2019

happy sunday! sebelum apply makeup jangan lupa pakai Bougas Beauty Serum 😘 #nofliter -
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #agentbougassubang #codfreeusj #codfreemainplace #codfreesunway #bougaslover

happy sunday! sebelum apply makeup jangan lupa pakai Bougas Beauty Serum 😘 #nofliter -
-
- 
#bougasbeautyserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #agentbougassubang #codfreeusj #codfreemainplace #codfreesunway #bougaslover
206 0 13 October, 2019