#bougasbeautyserumnilai Instagram Photos & Videos

bougasbeautyserumnilai - 709 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasbeautyserumnilai and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
6.1
Average comment
0.6
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Good morning 🥰🥰🥰

Good morning 🥰🥰🥰
2 1 26 August, 2019

==============
APAKAH KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM NI??
==============
...
1- Mengurangkan kulit berminyak
2- Merawat kulit jerawat
3- Merawat parut di muka
4- Merawat liang pori di muka
5- Merawat kulit kusam
6- Sesuai untuk lelaki dan perempuan
7- Semestinya cepat meresap kerana ianya adalah WATER-BASED SERUM NO #1 DI MALAYSIA

==============
APAKAH KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM NI??
==============
...
1- Mengurangkan kulit berminyak
2- Merawat kulit jerawat
3- Merawat parut di muka
4- Merawat liang pori di muka
5- Merawat kulit kusam
6- Sesuai untuk lelaki dan perempuan
7- Semestinya cepat meresap kerana ianya adalah WATER-BASED SERUM NO #1 DI MALAYSIA
4 1 26 August, 2019

*Bougas Face Scrub Main Ingredients* ☘ ⚫ PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT

Anti-Inflammation and good for skin conditioning. ⚫ CERA ALBA (BEESWAX)

Holping hold in moisture and prevents clogging of pores. ⚫ CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT

Brightening and skin lightening agents. ⚫ ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT

Moisturizing and powerful healing activity.

*Bougas Face Scrub Main Ingredients* ☘ ⚫ PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT

Anti-Inflammation and good for skin conditioning. ⚫ CERA ALBA (BEESWAX)

Holping hold in moisture and prevents clogging of pores. ⚫ CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT

Brightening and skin lightening agents. ⚫ ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT

Moisturizing and powerful healing activity.
2 1 26 August, 2019

Good morning ⛅️⛅️⛅️

Good morning ⛅️⛅️⛅️
3 1 26 August, 2019

*Ingredients Bougas Beauty Cleanser* *Aqua*
- A carrier
- Aqua in cosmetic/skincare product is absorbed by the skin and travels to the deeper layers. *Decyl Glucoside*
- A surfactant
- Cosmetic/Skincare formularies for individuals with a sensitive skin.
- Moisture binding property that allow for a smoothing effect. *Cocamidopropyl Betaine*
- Emulsifying agent & thickener
- Reduce irritation
- Help moisturize skin *Coco-Glucoside*
- Emulsifier for keep separating the oil and water.
- Cleansing and moisturizing agent. *Glyceryl Oleate*
- Skin conditioning agent. *Peg-90 Glyceryl Isostearate*
*Laureth-2*
*Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate*
*Crosspolymer*
- Thickener *Imperata Cylindirica Root Extract*
- Natural moisturizer
- Help provide skin with hydration *Cocos Nucifera (Virgin) Oil*
- Reducing Inflammation
- Keeping skin moisturized
- Help treat acne *Olea Europea (Olive) Fruit Oil*
- Leave skin extra smooth and soft
- Fight skin damage
- Antioxidant properties
- Moisturize and fight bacteria *Alpha Tocopherol Acetate*
- Vitamin E
- Antioxidant
- Anti-aging
- Prevent moisture loss *Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides*
*Octyldodeceth-25*
*Sodium Hyaluronate*
👇🏻
Hyaluronic Acid
- Help boost hydration
- Anti-aging
- Boost skin health and protection *Phenoxyethanol*
*Triethylene Glycol*
- Preservative *Butylene Glycol*
*Prunus Yedoensis Leaf Extract*
👇🏻
Sakura Leaf Extract
- Soothing
- Brightening
- Anti-Inflammatory

*Ingredients Bougas Beauty Cleanser* *Aqua*
- A carrier
- Aqua in cosmetic/skincare product is absorbed by the skin and travels to the deeper layers. *Decyl Glucoside*
- A surfactant
- Cosmetic/Skincare formularies for individuals with a sensitive skin.
- Moisture binding property that allow for a smoothing effect. *Cocamidopropyl Betaine*
- Emulsifying agent & thickener
- Reduce irritation
- Help moisturize skin *Coco-Glucoside*
- Emulsifier for keep separating the oil and water.
- Cleansing and moisturizing agent. *Glyceryl Oleate*
- Skin conditioning agent. *Peg-90 Glyceryl Isostearate*
*Laureth-2*
*Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate*
*Crosspolymer*
- Thickener *Imperata Cylindirica Root Extract*
- Natural moisturizer
- Help provide skin with hydration *Cocos Nucifera (Virgin) Oil*
- Reducing Inflammation
- Keeping skin moisturized
- Help treat acne *Olea Europea (Olive) Fruit Oil*
- Leave skin extra smooth and soft
- Fight skin damage
- Antioxidant properties
- Moisturize and fight bacteria *Alpha Tocopherol Acetate*
- Vitamin E
- Antioxidant
- Anti-aging
- Prevent moisture loss *Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides*
*Octyldodeceth-25*
*Sodium Hyaluronate*
👇🏻
Hyaluronic Acid
- Help boost hydration
- Anti-aging
- Boost skin health and protection *Phenoxyethanol*
*Triethylene Glycol*
- Preservative *Butylene Glycol*
*Prunus Yedoensis Leaf Extract*
👇🏻
Sakura Leaf Extract
- Soothing
- Brightening
- Anti-Inflammatory
5 1 25 August, 2019

Are Bougas Beauty Product Safe To Use?

Are Bougas Beauty Product Safe To Use?
4 1 25 August, 2019

Good morning 🌥🌥🌥

Good morning 🌥🌥🌥
5 2 25 August, 2019

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI.. ramai yg tanye kesan seawal bila..
its depend on skin, tp fyda ade cust yg seawal 3 hari dah rasa perubahan taw
🌸skin semakin soft
🌺jerawat semakin berkurang
🌸kulit semakin cerah/berseri

jadinya korang jgn tunggu2 taw utk dptkan healty skin

READY STOCK|013-3937664
ADVANCE SERUM RM 75.00
CLEANSER RM 69.00
SCRUB RM 49.0O 🎉GET YOURS NOW
COD AND POSTAGE EVERYDAY
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang #bougasukm #bougasbeautyukm #bougasusim
#bougasbeautyusim #bougasserumnilai
#bougasserum #bougaspenggerang #bougaskotatinggi #bougaskluang #bougasbeautytips
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI.. ramai yg tanye kesan seawal bila..
its depend on skin, tp fyda ade cust yg seawal 3 hari dah rasa perubahan taw
🌸skin semakin soft
🌺jerawat semakin berkurang
🌸kulit semakin cerah/berseri

jadinya korang jgn tunggu2 taw utk dptkan healty skin

READY STOCK|013-3937664 
ADVANCE SERUM RM 75.00
CLEANSER  RM 69.00
SCRUB  RM 49.0O 🎉GET YOURS NOW
COD AND POSTAGE EVERYDAY
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang#bougasukm#bougasbeautyukm#bougasusim
#bougasbeautyusim#bougasserumnilai
#bougasserum#bougaspenggerang#bougaskotatinggi#bougaskluang#bougasbeautytips
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya
2 0 25 August, 2019

Glowing skin is a result of proper skincare. It means you can wear less makeup and let skin shine through.
Dont forget to include Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Beauty Face Scrub in your skincare routine✨

Glowing skin is a result of proper skincare. It means you can wear less makeup and let skin shine through. 
Dont forget to include Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Beauty Face Scrub in your skincare routine✨
7 2 24 August, 2019

DULL SKIN GOO AWAY!!! X NAK KELUAR SEBAB BEKAS PARUT X HILANG😂😂😂 cm ni awak, bekas2 parut DAN masalah kulit kusam terjadi sebab sel2 kulit mati masih ada, so utk hapuskan sel2 kulit mati ni. kita kne la scrub 2x semingu supaya sel2 kulit mati dapat dihapuskan, kulit pun akan lebih cerah dan bersih.. parut jerawat pun akan semakin PUDAR ha lepas tu lebih cepat la ADVANCE SERUM BERTINDAK

yang menariknya, scrub bougas ni x mcm scrub2 lain taw..SERIES..X CAYA.. MEH TRY.. bukan fyda je ckp tu haa penguna2 yg dah guna x carik lain.. READY STOCK|RM 49.00|TAHAN 4 BULAN LEBIH

GET NOW
LINK AT BIO |013-3937664
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya
#bougasukm
#bougasbeautyukm
#bougasusim
#bougasbeautyusim

DULL SKIN GOO AWAY!!! X NAK KELUAR SEBAB BEKAS PARUT X HILANG😂😂😂 cm ni awak, bekas2 parut DAN masalah kulit kusam terjadi sebab sel2 kulit mati masih ada, so utk hapuskan sel2 kulit mati ni. kita kne la scrub 2x semingu supaya sel2 kulit mati dapat dihapuskan, kulit pun akan lebih cerah dan bersih.. parut jerawat pun akan semakin PUDAR ha lepas tu lebih cepat la ADVANCE SERUM BERTINDAK

yang menariknya, scrub bougas ni x mcm scrub2 lain taw..SERIES..X CAYA.. MEH TRY.. bukan fyda je ckp tu haa penguna2 yg dah guna x carik lain.. READY STOCK|RM 49.00|TAHAN 4 BULAN LEBIH

GET NOW
LINK AT BIO |013-3937664
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya
#bougasukm
#bougasbeautyukm
#bougasusim
#bougasbeautyusim
5 0 23 August, 2019

My first costumer tonight!
Thanks mia beli ... Come and grab one guys !
Adik ni sanggup beli untuk jaga kulit dia sentiasa sihat ... So , apa tunggu lagi mari dapatkan serum bougas Beauty dari kami ... 😘😇 .

KULIT SIHAT DENGAN BOUGAS BEAUTY!
Agent Bougas Beauty Alya Official Instagram :
@bougasbeauty.lyazmi -
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #serumviral #serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
#bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumnilai #bougasbeautyserumbangi

My first costumer tonight! 
Thanks mia beli ... Come and grab one guys ! 
Adik ni sanggup beli untuk jaga kulit dia sentiasa sihat ... So , apa tunggu lagi mari dapatkan serum bougas Beauty dari kami ... 😘😇 .

KULIT SIHAT DENGAN BOUGAS BEAUTY!
Agent Bougas Beauty Alya Official Instagram : 
@bougasbeauty.lyazmi -
#bougasbeautyserum 
#bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #serumviral #serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia#bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
 #bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumnilai #bougasbeautyserumbangi
9 0 23 August, 2019

Korang dah try ke belum Advanced Serum Bougas Beauty yang @elfiraloy pakai ni? Kalau belum korang boleh dm or whatsapp sya cepat cepat untuk dapat kan Bougas Beauty korang okay 🤗🤗🤗 sya akan cod area nilai sepang dan kl so apa tunggu lagi dm sya sekarangg!! Stok sya dah tak banyak dah korangggg

Korang dah try ke belum Advanced Serum Bougas Beauty yang @elfiraloy pakai ni? Kalau belum korang boleh dm or whatsapp sya cepat cepat untuk dapat kan Bougas Beauty korang okay 🤗🤗🤗 sya akan cod area nilai sepang dan kl so apa tunggu lagi dm sya sekarangg!! Stok sya dah tak banyak dah korangggg
9 1 23 August, 2019

goodbye dull skin...welcome hydrated skin
alhmdulillah, kne pakai secara konsisten baru la nampak perubahan.. bougas beauty ni bukan produk timbang kilo taw dan bukan produk pemutih,ianya selamat digunakan. 🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit & tidak berminyak
🌸 Mendapat Pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*

READY STOCK|RM75.00
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#bougasbeautyukm
#bougasukm
#bougasusim
#bougasbeautyusim

goodbye dull skin...welcome hydrated skin
alhmdulillah, kne pakai secara konsisten baru la nampak perubahan.. bougas beauty ni bukan produk timbang kilo taw dan bukan produk pemutih,ianya selamat digunakan. 🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit & tidak berminyak
🌸 Mendapat Pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*

READY STOCK|RM75.00
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#bougasbeautyukm
#bougasukm
#bougasusim
#bougasbeautyusim
12 0 23 August, 2019

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.
9 3 23 August, 2019

APAKAH KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM?
-
Adakah anda tahu bahawa, Bougas Beauty Advanced Serum sesuai digunakan untuk lelaki dan juga perempuan?
-
Yassssss. Lelaki pun boleh pakai tauu! Jangan ingat lelaki tidak menjaga kecantikan, haaa zaman skrg ramai dah kaum lelaki yg dah pandai jaga penampilan serta kecantikan kulit. -
Selalu kita dgr lelaki je kena belikan hadiah kat perempuan kann, apa kata kali ni perempuan pulak hadiah kan teman lelaki korg Advanced Serum ni! Confirm dia makin sayang kat korg. Tak percaya??? Cuba duluuu. 😎
#bougasbeauty #advancedserum

APAKAH KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM?
-
Adakah anda tahu bahawa, Bougas Beauty Advanced Serum sesuai digunakan untuk lelaki dan juga perempuan?
-
Yassssss. Lelaki pun boleh pakai tauu! Jangan ingat lelaki tidak menjaga kecantikan, haaa zaman skrg ramai dah kaum lelaki yg dah pandai jaga penampilan serta kecantikan kulit. -
Selalu kita dgr lelaki je kena belikan hadiah kat perempuan kann, apa kata kali ni perempuan pulak hadiah kan teman lelaki korg Advanced Serum ni! Confirm dia makin sayang kat korg. Tak percaya??? Cuba duluuu. 😎
#bougasbeauty #advancedserum
6 1 23 August, 2019

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci
8 1 23 August, 2019

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.
6 1 23 August, 2019

Bougas Beauty Advanced Serum adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti Sakura, Peoni, dll. Serum ini sesuai digunakan untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk lelaki dan perempuan & juga untuk skin normal, berminyak dan kombinasi. 🌺wassap 019 3788756🥰 🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit & tidak berminyak
🌸 Mendapat Pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌸 20ML (jimat hingga 2bulan)
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya

Bougas Beauty Advanced Serum adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti Sakura, Peoni, dll. Serum ini sesuai digunakan untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk lelaki dan perempuan & juga untuk skin normal, berminyak dan kombinasi. 🌺wassap 019 3788756🥰 🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit & tidak berminyak
🌸 Mendapat Pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌸 20ML (jimat hingga 2bulan)
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya
1 0 22 August, 2019

*BAHAN-BAHAN BOUGAS FACE CLEANSER * ✨Aqua
✨Decyl Glucoside
✨Coco-Glucoside
✨Imperata Cylindrica Root Extract
✨Virgin Coconut
✨Olive Oil
✨Alpha Tocopherol Acetate
✨Hyaluronic Acid
✨Sakura Leaf Extract

KEBAIKAN BOUGAS FACE CLEANSER ✨ sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ✨ melembutkan dan melembapkan kulit
✨membersihkan muka dari kotoran tanpa menyebabkan kulit kering atau kasar .
[ SELAMAT LAGI HALAL ] ‼️
.

KULIT SIHAT DENGAN BOUGAS BEAUTY!
Agent Bougas Beauty Alya Official Instagram : @bougasbeauty.lyazmi -
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #serumviral #serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
#bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumnilai #bougasbeautyserumbangi

*BAHAN-BAHAN BOUGAS FACE CLEANSER * ✨Aqua
✨Decyl Glucoside
✨Coco-Glucoside
✨Imperata Cylindrica Root Extract
✨Virgin Coconut
✨Olive Oil
✨Alpha Tocopherol Acetate
✨Hyaluronic Acid
✨Sakura Leaf Extract

KEBAIKAN BOUGAS FACE CLEANSER ✨ sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ✨ melembutkan dan melembapkan kulit
✨membersihkan muka dari kotoran tanpa menyebabkan kulit kering atau kasar .
[ SELAMAT LAGI HALAL ] ‼️
.

KULIT SIHAT DENGAN BOUGAS BEAUTY!
Agent Bougas Beauty Alya Official Instagram : @bougasbeauty.lyazmi -
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #serumviral #serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia#bougasserum #bougasbeautyscrub #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
 #bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumnilai #bougasbeautyserumbangi
11 0 22 August, 2019

✨Easy Steps To Apply Bougas Facial Cleanser✨

✨Easy Steps To Apply Bougas Facial Cleanser✨
7 1 22 August, 2019

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai 
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
4 0 22 August, 2019

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM
.
HANYA 1 PAM + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI!!
.
PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULIT MUKA. 😘😘
.
.
Ada sesiapa nak COD #bougasbeauty ke dekat #nilai #sepang? Boleh COD dekat sya ada dekat area sini sini je korangg. Boleh dm or whatsapp je sya okayy 😉😉😉 -
OPEN FOR ORDER NOW!!! 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM
.
HANYA 1 PAM + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI!!
.
PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULIT MUKA. 😘😘
.
.
Ada sesiapa nak COD #bougasbeauty ke dekat #nilai  #sepang? Boleh COD dekat sya ada dekat area  sini sini je korangg. Boleh dm or whatsapp je sya okayy 😉😉😉 -
OPEN FOR ORDER NOW!!! 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘
5 1 22 August, 2019

MENARIK SNGT KE CLEANSER BOUGAS NI?

HA... bak kata org2 tua dlu, dah cuba pasti nak lagi, dah pakai gerenti x nak tgl2
cleanser ni sesuai utk semua jenis kulit x kire kulit korang jenis oily atau kering..
sbb the main ingredients adalah VCO dan olive oil... ps: utk dptkan kulit yg lebih bersih dan mengecilkan pori2, korang kne cuci dlm 6o seconds pastu bilas.. try it🔥

READY STOCK|RM 69.00
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya

MENARIK SNGT KE CLEANSER BOUGAS NI?

HA... bak kata org2 tua dlu, dah cuba pasti nak lagi, dah pakai gerenti x nak tgl2 
cleanser ni sesuai utk semua jenis kulit x kire kulit korang jenis oily atau kering..
sbb the main ingredients adalah VCO  dan olive oil... ps: utk dptkan kulit yg lebih bersih dan mengecilkan pori2, korang kne cuci dlm 6o seconds pastu bilas.. try it🔥

READY STOCK|RM 69.00
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya
7 0 22 August, 2019

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci

Untuk sesiapa yang berminat dengan produk Bougas Beauty yang nak cod boleh dm or whatsapp sya
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai
#bougasserumsepang
#wangsamaju
#setiawangsa
#wangsamelawati
#tamanmelawati
#lembahkeramat
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci

Untuk sesiapa yang berminat dengan produk Bougas Beauty yang nak cod boleh dm or whatsapp sya 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai 
#bougasserumsepang 
#wangsamaju
#setiawangsa
#wangsamelawati
#tamanmelawati
#lembahkeramat
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
5 0 22 August, 2019

Did you guys know, dead skin cells can actually block your skincare products from absorbing into your skin? 😱 dan buat kulit muka korang nampak kusam tau. -

Sebab tu korang kena exfoliate muka korang dengan apply #bougasfacescrub at least dua kali seminggu untuk singkirkan sel kulit mati.baru lah #advancedserum , moisturiser & sunscreen well absorbs into your skin and kulit muka korang akan nampak bersih dan lembut jeee 😉✨ Apa tunggu lagi dapatkan face scrub dari Bougas Beauty sekaranggg. -

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai
#bougasserumsepang
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#cleanser
#exfoliator
#serum

Did you guys know, dead skin cells can actually block your skincare products from absorbing into your skin? 😱 dan buat kulit muka korang nampak kusam tau. -

Sebab tu korang kena exfoliate muka korang dengan apply #bougasfacescrub at least dua kali seminggu untuk singkirkan sel kulit mati.baru lah #advancedserum , moisturiser & sunscreen well absorbs into your skin and kulit muka korang akan nampak bersih dan lembut jeee 😉✨ Apa tunggu lagi dapatkan face scrub dari Bougas Beauty sekaranggg. -

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai 
#bougasserumsepang 
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
3 0 22 August, 2019

Morning ⛅️⛅️

Morning ⛅️⛅️
4 1 22 August, 2019

Come and grab with us ... 🌸 ✅ Serum RM75 20ml
✅ Scrub RM49 100g
✅Cleanser RM69 150ml
.

Beli Combo Serum + Scrub = Hanya RM124 sahaja ‼️
.
Boleh dapat serum 20ml (2 bulan) & Scrub 100g yg boleh tahan berbulan2 sebab scrub anda cuma pakai untuk 2-3 kali semingguu sahaja 🌟 JIMAT KAN?! ‼️
.
👏 Kat mana lagi awak boleh dapat kan SERUM + SCRUB yang berkualiti & murah sesangat macam ni‼️ Tempat lain untuk 2 hot item ini hampir RM200!
.
Jom bijak merancang 😉
.
🎁 SETIAP PEMBELIAN 1 ITEM ATAU COMBO AKAN DAPAT FREE GIFT YANG MENARIK.
✅ FREE COD

Follow @beautytutorialbylyazmi .
#bougasbeauty #maluapabossku
#bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumofficial
#bougabeautyserumbangi
#bougasbeautyserumnilai
#bougasbeautysetapak #bougasbeautykualalumpur
#bougasbeautysabah
#bougasbeautysarawak
#bougasbeautybrunei
#bbsonfire🔥
#pknsbangi
#bangigateaway
#xingfutang
#daboba
#tealive
#klcc
#suriaklcc

Come and grab with us ... 🌸 ✅ Serum RM75 20ml
✅ Scrub RM49 100g
✅Cleanser RM69 150ml
.

Beli Combo Serum + Scrub = Hanya RM124 sahaja ‼️
.
Boleh dapat serum 20ml (2 bulan) & Scrub 100g yg boleh tahan berbulan2 sebab scrub anda cuma pakai untuk 2-3 kali semingguu sahaja 🌟 JIMAT KAN?! ‼️
.
👏 Kat mana lagi awak boleh dapat kan SERUM + SCRUB yang berkualiti & murah sesangat macam ni‼️ Tempat lain untuk 2 hot item ini hampir RM200!
.
Jom bijak merancang 😉
.
🎁 SETIAP PEMBELIAN 1 ITEM ATAU COMBO AKAN DAPAT FREE GIFT YANG MENARIK.
✅ FREE COD

Follow @beautytutorialbylyazmi .
#bougasbeauty #maluapabossku
#bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumofficial
#bougabeautyserumbangi 
#bougasbeautyserumnilai 
#bougasbeautysetapak #bougasbeautykualalumpur
#bougasbeautysabah
#bougasbeautysarawak
#bougasbeautybrunei
#bbsonfire🔥
#pknsbangi 
#bangigateaway 
#xingfutang
#daboba
#tealive
#klcc
#suriaklcc
6 0 21 August, 2019

FACIAL CLEANSER BOUGAS BEAUTY
#feedback
Siapa yang berminat nak dapat kan produk dari Bougas Beauty korang boleh dm or just click je link dekat bio sya untuk order 😉😉😉 #COD #NILAI #SEPANG #KL
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser
#bougasfacialcleanser #bougasscrubnilai #bougascleansernilai #bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai #bandarbarunilai #bougasserumsepang #bougasbeautykl #wangsamaju #bougasampang #ampang
#mesahill #mesamall
#elfiraloy #bougasgrandopening
#skincare #cleanser #serum

FACIAL CLEANSER BOUGAS BEAUTY 
#feedback 
Siapa yang berminat nak dapat kan produk dari Bougas Beauty korang boleh dm or just click je link dekat bio sya untuk order 😉😉😉 #COD #NILAI #SEPANG #KL 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser 
#bougasfacialcleanser #bougasscrubnilai #bougascleansernilai #bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai #bandarbarunilai #bougasserumsepang #bougasbeautykl #wangsamaju #bougasampang #ampang 
#mesahill #mesamall 
#elfiraloy #bougasgrandopening 
#skincare #cleanser #serum
9 0 21 August, 2019

sekali dah guna x carikkkkkk lainnn
get now
fyda|013-3937664

Bougas Beauty Advanced Serum adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti Sakura, Peoni, dll. Serum ini sesuai digunakan untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk lelaki dan perempuan & juga untuk skin normal, berminyak dan kombinasi. 🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit & tidak berminyak
🌸 Mendapat Pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌸 20ML (jimat hingga 2bulan)
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya

sekali dah guna x carikkkkkk lainnn
get now
fyda|013-3937664

Bougas Beauty Advanced Serum adalah serum yang berasaskan air yg diformulasikan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti Sakura, Peoni, dll. Serum ini sesuai digunakan untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk lelaki dan perempuan & juga untuk skin normal, berminyak dan kombinasi. 🌸 Mesra wudhu
🌸 Halal by *JAKIM*
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus *KKM*
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit & tidak berminyak
🌸 Mendapat Pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌸 20ML (jimat hingga 2bulan)
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya
4 0 21 August, 2019

Did you guys know, dead skin cells can actually block your skincare products from absorbing into your skin? 😱 dan buat kulit muka korang nampak kusam tau. -

Sebab tu korang kena exfoliate muka korang dengan apply #bougasfacescrub at least dua kali seminggu untuk singkirkan sel kulit mati.baru lah #advancedserum , moisturiser & sunscreen well absorbs into your skin and kulit muka korang akan nampak bersih dan lembut jeee 😉✨ Apa tunggu lagi dapatkan face scrub dari Bougas Beauty sekaranggg. -

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai
#bougasserumsepang
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#cleanser
#exfoliator
#serum

Did you guys know, dead skin cells can actually block your skincare products from absorbing into your skin? 😱 dan buat kulit muka korang nampak kusam tau. -

Sebab tu korang kena exfoliate muka korang dengan apply #bougasfacescrub at least dua kali seminggu untuk singkirkan sel kulit mati.baru lah #advancedserum , moisturiser & sunscreen well absorbs into your skin and kulit muka korang akan nampak bersih dan lembut jeee 😉✨ Apa tunggu lagi dapatkan face scrub dari Bougas Beauty sekaranggg. -

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai 
#bougasserumsepang 
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
9 0 21 August, 2019

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai 
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
6 0 21 August, 2019

🔥 READY STOCK🔥

Price List:
Advanced Serum: RM 75 (20ml)
Face Scrub : RM 49 (100g)
Facial Cleanser : RM 69 (150ml)
*excluded postage

FREE GIFTS with every purchase✨

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

🔥 READY STOCK🔥

Price List: 
Advanced Serum: RM 75 (20ml)
Face Scrub : RM 49 (100g)
Facial Cleanser : RM 69 (150ml)
*excluded postage

FREE GIFTS with every purchase✨

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai 
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
14 0 21 August, 2019

Korang dah try ke belum Advanced Serum Bougas Beauty ni? Kalau belum korang boleh dm or whatsapp sya cepat cepat untuk dapat kan Bougas Beauty korang okay 🤗🤗🤗 Harini sya akan cod area nilai sepang dan kl so apa tunggu lagi dm sya sekarangg!! Stok sya dah tak banyak dah korangggg

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai
#bougasserumsepang
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#cleanser
#exfoliator
#serum

Korang dah try ke belum Advanced Serum Bougas Beauty ni? Kalau belum korang boleh dm or whatsapp sya cepat cepat untuk dapat kan Bougas Beauty korang okay 🤗🤗🤗 Harini sya akan cod area nilai sepang dan kl so apa tunggu lagi dm sya sekarangg!! Stok sya dah tak banyak dah korangggg

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai 
#bougasserumsepang 
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
6 0 20 August, 2019

Nak tau apa yg BEST SGT dgn Bougas Face Scrub ni sampai MENAWAN HATI gegadis dan mak gegadis?
.
------------------
BOUGAS FACE SCRUB
------------------
✨ Formula 4 bahan-bahan organik utama seperti ekstrak bunga sakura, esktrak daun pegaga, esktrak daun teh hijau dan bees wax.
✨ Tekstur yg lembut & halus tanpa menyebabkan micro tear pada kulit.
✨ Membantu mencerahkan kulit yang kusam.
✨ Membantu memudarkan parut jerawat.
.
Dan jangan risau, Bougas Face Scrub ni mmg selamat digunakan utk lelaki dan perempuan. Jadi no more excuses okay utk kulit yg lebih flawless!
.
Best ke best?
.
"BEST LAHHHH! BERAPA HARGA & CEMANA NAK DPTKAN?"
.
-----------
HARGA
-----------
RM49/sebotol
Tak termasuk postage
.
P/s: Stok semakin TERHAD. Takkan korang nak like & scroll je?
_

Harini sya akan cod area nilai sepang dan kl so apa tunggu lagi dm sya sekarangg!! Stok sya dah tak banyak dah korangggg

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai
#bougasserumsepang
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#cleanser
#exfoliator
#serum

Nak tau apa yg BEST SGT dgn Bougas Face Scrub ni sampai MENAWAN HATI gegadis dan mak gegadis?
.
------------------
BOUGAS FACE SCRUB
------------------
✨ Formula 4 bahan-bahan organik utama seperti ekstrak bunga sakura, esktrak daun pegaga, esktrak daun teh hijau dan bees wax.
✨ Tekstur yg lembut & halus tanpa menyebabkan micro tear pada kulit.
✨ Membantu mencerahkan kulit yang kusam.
✨ Membantu memudarkan parut jerawat.
.
Dan jangan risau, Bougas Face Scrub ni mmg selamat digunakan utk lelaki dan perempuan. Jadi no more excuses okay utk kulit yg lebih flawless!
.
Best ke best?
.
"BEST LAHHHH! BERAPA HARGA & CEMANA NAK DPTKAN?"
.
-----------
HARGA
-----------
RM49/sebotol
Tak termasuk postage
.
P/s: Stok semakin TERHAD. Takkan korang nak like & scroll je?
_

Harini sya akan cod area nilai sepang dan kl so apa tunggu lagi dm sya sekarangg!! Stok sya dah tak banyak dah korangggg

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai 
#bougasserumsepang 
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
7 0 20 August, 2019

Top #bougasbeautyserumnilai posts

sentiap pembelian bougas beauty serum uolss akan dpt lifetime membership 💖💕 ✔️freegift
✅lifetime membership
✔️ collect point after 6 bottle bougas free 1 bougas beauty serum.... 😍😍😍😍😍 #bougasserumseremban
#bougasbeautyserum
#bougasbeautysepang
#bougasbeautyserumbangi
#bougasserumnilai
#bougasbeautynilai
#bougasbeautyserumnilai

sentiap pembelian bougas beauty serum uolss akan dpt lifetime membership 💖💕 ✔️freegift
✅lifetime membership
✔️ collect point after 6 bottle bougas free 1 bougas beauty serum.... 😍😍😍😍😍 #bougasserumseremban
#bougasbeautyserum
#bougasbeautysepang
#bougasbeautyserumbangi
#bougasserumnilai
#bougasbeautynilai
#bougasbeautyserumnilai
5 2 4 May, 2019

wah orang madinah dah berayaaa dulu....SELAMAT HARI RAYA MY TWINS💞

Alhamdulillah, bougas sentiasa di hati.. jgn lupe sebelum pakai bedak etc make sure gunakan bougas beauty serum utk kekalkan kulit yg sihat dan make up tahan lebih lamaaa taw taw.

#penggunasetia
#bougaslover
#bougasbeautysepang. #BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasserum
#bougasserumnilai
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautyseremban
#bougasklia
#bougasnilai3
#bougasserumnegerisembilan

wah orang madinah dah berayaaa dulu....SELAMAT HARI RAYA MY TWINS💞

Alhamdulillah, bougas sentiasa di hati.. jgn lupe sebelum pakai bedak etc make sure gunakan bougas beauty serum utk kekalkan kulit yg sihat dan make up tahan lebih lamaaa taw taw.

#penggunasetia
#bougaslover
#bougasbeautysepang. #BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasserum
#bougasserumnilai
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautyseremban
#bougasklia
#bougasnilai3
#bougasserumnegerisembilan
11 1 4 June, 2019

🌺PENANGAN CLEANSER🌺

Alhamdulillah selesai hari ni COD dan Post ke pengguna2 bougas beauty

JOM KEPADA YG NAK DAPATKAN ATAU NAK TAW APE YG BESTNYA BOUGAS BEAUTY NI LEKAIH2 MSG FYDA YE 🌺 013-3937664

ATAU DM UTK LEBIH PANTASSS😉

#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasserumlabu
#bougasmantin
#bougasbeautymantin
#bougaspajam
#bougasmadinah
#letscantik

🌺PENANGAN CLEANSER🌺

Alhamdulillah selesai hari ni COD dan Post ke pengguna2 bougas beauty

JOM KEPADA YG NAK DAPATKAN ATAU NAK TAW APE YG BESTNYA BOUGAS BEAUTY NI LEKAIH2 MSG FYDA YE 🌺 013-3937664

ATAU DM UTK LEBIH PANTASSS😉

#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasserumlabu
#bougasmantin
#bougasbeautymantin
#bougaspajam
#bougasmadinah
#letscantik
10 2 27 June, 2019

panas2 cm ni, nak kasi onzzz makeup kita guna bougas serum... fuhhhh... SERUM BOUGAS BOLEH BUAT BASE MAKEUP TAK❓❓
.
.
Ramai tanya, betul ke #bougasbeautyserum ni selain daripada merawat kulit wajah bermasalah boleh dijadikan sebagai “base makeup”?
.
YEZZZAAAA😍 Boleehhhh sangaatt❗ Bougas Beauty Serum boleh menjadikan makeup tahan lebih lama, glowing dan tak bercapuk taw 💕 siapa yang suka makeup tu memang patut kena cuba! Belum cuba belum tahuu, dah cubaa pastii teruss jatuh cinta lar 😆😆
.
#elfiraloy #elfiraxfaris #bougaslover #bougasbeautynegerisembilan #tiktok #artismalaysia #bougasbeautyadvancedserum #muzikmuzik33 #serumviral #muamalaysia
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougasserum
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#letscantikb4raya

panas2 cm ni, nak kasi onzzz makeup kita guna bougas serum... fuhhhh... SERUM BOUGAS BOLEH BUAT BASE MAKEUP TAK❓❓
.
.
Ramai tanya, betul ke #bougasbeautyserum ni selain daripada merawat kulit wajah bermasalah boleh dijadikan sebagai “base makeup”?
.
YEZZZAAAA😍 Boleehhhh sangaatt❗ Bougas Beauty Serum boleh menjadikan makeup tahan lebih lama, glowing dan tak bercapuk taw 💕 siapa yang suka makeup tu memang patut kena cuba! Belum cuba belum tahuu, dah cubaa pastii teruss jatuh cinta lar 😆😆
.
#elfiraloy #elfiraxfaris #bougaslover #bougasbeautynegerisembilan #tiktok #artismalaysia #bougasbeautyadvancedserum #muzikmuzik33 #serumviral #muamalaysia
#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougasserum
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#letscantikb4raya
11 2 29 June, 2019

PERFECT COMBINATION TO GET UR HEALTY SKIN🌺

LETS GET UR OWN BOUGAS NOW NOW

EVERYDAY COD AND POSTAGE

013-3937664
013-3937664
013-3937664

#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
▶️MEMBERSHIPLIFETIME
▶️FREEGIFT🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
▶️CONSULTANT FREE
▶️MERCHANDISE FROM BOUGAS🌺

PERFECT COMBINATION TO GET UR HEALTY SKIN🌺

LETS GET UR OWN BOUGAS NOW NOW

EVERYDAY COD AND POSTAGE

013-3937664
013-3937664
013-3937664

#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#letscantikb4raya ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
▶️MEMBERSHIPLIFETIME
▶️FREEGIFT🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
▶️CONSULTANT FREE
▶️MERCHANDISE FROM BOUGAS🌺
7 1 10 July, 2019

🌺HAPPY BIRTHDAY BOUGAS TEAM🌺

JOM DAPATKAN PROMO CODE DR MELETOP DAN UR ENTITLE TO GET RM 5.00 OFF.... WOW🥰

LEPAS TU BOLEH JOIN LUCKY DRAW TAW.. MNE TAW BUKAK2 PINTU ADE ELFIRA KAT DEPAN UMAH😍😍😍 JOM WASAP FYDA
013-3937664
0133937664
013-3937664

OR CLICK KT BIO @bougasbeauty_fyda cpt2 k

and special for u all

FREE GIFT + FREEGIFT FOR BOUGAS LOVER

#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#ELFIRA
#bougasmeletop
#bougasmeletopcontest

🌺HAPPY BIRTHDAY BOUGAS TEAM🌺

JOM DAPATKAN PROMO CODE DR MELETOP DAN UR ENTITLE TO GET RM 5.00 OFF.... WOW🥰

LEPAS TU BOLEH JOIN LUCKY DRAW TAW.. MNE TAW BUKAK2 PINTU ADE ELFIRA KAT DEPAN UMAH😍😍😍 JOM WASAP FYDA
013-3937664
0133937664
013-3937664

OR CLICK KT BIO @bougasbeauty_fyda  cpt2 k

and special for u all

FREE GIFT + FREEGIFT  FOR BOUGAS LOVER

#bougaslover
#BOUGASSERUMSEREMBAN
#bougasbeautysepang
#bougasserumnilai
#bougasserum
#bougasbeautylabu
#bougasserumnilai
#bougasbeautyserumnilai
#bougasserumtamansemarak
#bougasserumberanang
#bougasbeautynilai3
#bougasnilai
#bougasklia
#bougaslabu
#bougasmantin
#bougasberanang
#blougasmadinah
#bougasbeautymadinah
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
#ELFIRA
#bougasmeletop
#bougasmeletopcontest
2 0 23 July, 2019