#bougasfacescrub Instagram Photos & Videos

bougasfacescrub - 76.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasfacescrub and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
0.5
Average comment
0.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Morning Korang! Besttt gila Bougas Face Scrub ni! Sebab tekstur scrub sangat lah halus, kalau korang bezakan dgn scrub yg lain ada jenis tekstur yg kasar dan muka akan pedih2 bila pakai tapi #bougasfacescrub ni lain tau, confirm korang akan suka! 😍 ⁣

Jom tryy sekarang! ⁣

👉🏻Scrub rm49 je,tahan utk 2-3 bulan .!!⁣

Cod Available area Penang (Pulau & Seberang)

Morning Korang! Besttt gila Bougas Face Scrub ni! Sebab tekstur scrub sangat lah halus, kalau korang bezakan dgn scrub yg lain ada jenis tekstur yg kasar dan muka akan pedih2 bila pakai tapi #bougasfacescrub ni lain tau, confirm korang akan suka! 😍 ⁣
⁣
Jom tryy sekarang! ⁣
⁣
👉🏻Scrub rm49 je,tahan utk 2-3 bulan .!!⁣
⁣
Cod Available area Penang (Pulau & Seberang)
0 0 49 seconds ago

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail
#bougasteamqueen
#bougasbandarbarubangi
#bougasbeautyserdang
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail 
#bougasteamqueen 
#bougasbandarbarubangi 
#bougasbeautyserdang 
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten
1 0 6 minutes ago

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail
#bougasteamqueen
#bougasbandarbarubangi
#bougasbeautyserdang
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail 
#bougasteamqueen 
#bougasbandarbarubangi 
#bougasbeautyserdang 
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten
0 0 7 minutes ago

[WAJAH LEBIH BERSERI DENGAN BOUGAS FACE SCRUB]
-
-
Kulit muka kusam? Parut jerawat susah nak hilang? Banyak blackhead/whitehead? Jangan risau. Face scrub by bougas beauty kan ada. Harga rm49 sahaja. Boleh bertahan sehingga 3-4 bulan penggunaan. Jimat bukan?
-
-
rnibougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasempire #agentbougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasjohorbahru #bougasagent #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasserumjb #facescrub #facialcleanser #faceserum #sensitiveskincare #bougasulutiram #codjohorbahru #codulutiram #codkotatinggi #codsimpangrenggam #kulitcerah #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal

[WAJAH LEBIH BERSERI DENGAN BOUGAS FACE SCRUB]
-
-
Kulit muka kusam? Parut jerawat susah nak hilang? Banyak blackhead/whitehead? Jangan risau. Face scrub by bougas beauty kan ada. Harga rm49 sahaja. Boleh bertahan sehingga 3-4 bulan penggunaan. Jimat bukan?
-
-
rnibougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasempire #agentbougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasjohorbahru #bougasagent #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasserumjb #facescrub #facialcleanser #faceserum #sensitiveskincare  #bougasulutiram #codjohorbahru #codulutiram #codkotatinggi #codsimpangrenggam #kulitcerah #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal
0 0 7 minutes ago

Rutin setiap pagi nadia akan apply advanced serum. Lagi bagus kalau korang apply pelembap & sunscreen sekali. Baru kulit rasa segar dan selesa. Lepastu pakai bedak & lipstick. Dah siap. Simple kan? 😘
-
Kedai bougas nadia dibuka seperti biasa okay? Jemput singgah cuci mata. Kot2 ada yg berkenan boleh whatsapp nadia. Whatsapp link ada di bio 😘
-
#ernibougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasempire #agentbougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasjohorbahru #bougasagent #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasserumjb #facescrub #facialcleanser #faceserum #sensitiveskincare #exfoliateyourskin #bougasulutiram #codjohorbahru #codulutiram #codkotatinggi #codsimpangrenggam #kulitcerah #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal

Rutin setiap pagi nadia akan apply advanced serum. Lagi bagus kalau korang apply pelembap & sunscreen sekali. Baru kulit rasa segar dan selesa. Lepastu pakai bedak & lipstick. Dah siap. Simple kan? 😘
-
Kedai bougas nadia dibuka seperti biasa okay? Jemput singgah cuci mata. Kot2 ada yg berkenan boleh whatsapp nadia. Whatsapp link ada di bio 😘
-
#ernibougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasempire #agentbougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasjohorbahru #bougasagent #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasserumjb #facescrub #facialcleanser #faceserum #sensitiveskincare #exfoliateyourskin #bougasulutiram #codjohorbahru #codulutiram #codkotatinggi #codsimpangrenggam #kulitcerah #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal
1 0 11 minutes ago

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail
#bougasteamqueen
#bougasbandarbarubangi
#bougasbeautyserdang
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail 
#bougasteamqueen 
#bougasbandarbarubangi 
#bougasbeautyserdang 
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten
0 0 13 minutes ago

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail
#bougasteamqueen
#bougasbandarbarubangi
#bougasbeautyserdang
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB
.
📍MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat
.
📍MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub
.
📍MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
📍WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit
.
📍MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai
.
📍ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
.
.So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
Whatsapp 0132356290
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail 
#bougasteamqueen 
#bougasbandarbarubangi 
#bougasbeautyserdang 
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten
0 0 13 minutes ago

Advanced Serum is a waterbased serum. Sangat senang meresap ke dalam kulit & yang paling best sekali serum ni tak melekit tau. Korang hanya perlu apply secara konsisten setiap hari! Kulit akan lebih bersih, segar, sihat & glowing
-
Siapa kat sini dh pakai lebih 3 botol? Korang memang terbaik! 😍👍 -

#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail
#bougasteamqueen
#bougasbandarbarubangi
#bougasbeautyserdang
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten

Advanced Serum is a waterbased serum. Sangat senang meresap ke dalam kulit & yang paling best sekali serum ni tak melekit tau. Korang hanya perlu apply secara konsisten setiap hari! Kulit akan lebih bersih, segar, sihat & glowing
-
Siapa kat sini dh pakai lebih 3 botol? Korang memang terbaik! 😍👍 -

#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail 
#bougasteamqueen 
#bougasbandarbarubangi 
#bougasbeautyserdang 
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten
0 0 15 minutes ago

SIMPLE ROUTINE by MISS SASA
-
Molek sungguh @_misssasa ni... Patutlah kulit Sai nampak glow je, pakai satu set Bougas rupanya. Jarang tau Sai nak share rutin harian dia. Jom lah selebihnya kita layan video ni sampai habis. Seronok bila tengok orang kecek kelate, lembut jee hihi 😍
.
.
.
.
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback

SIMPLE ROUTINE by MISS SASA
-
Molek sungguh @_misssasa ni... Patutlah kulit Sai nampak glow je, pakai satu set Bougas rupanya. Jarang tau Sai nak share rutin harian dia. Jom lah selebihnya kita layan video ni sampai habis. Seronok bila tengok orang kecek kelate, lembut jee hihi 😍
.
.
.
.
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback
1 0 15 minutes ago

Advanced Serum is a waterbased serum. Sangat senang meresap ke dalam kulit & yang paling best sekali serum ni tak melekit tau. Korang hanya perlu apply secara konsisten setiap hari! Kulit akan lebih bersih, segar, sihat & glowing
-
Siapa kat sini dh pakai lebih 3 botol? Korang memang terbaik! 😍👍 -

#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail
#bougasteamqueen
#bougasbandarbarubangi
#bougasbeautyserdang
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten

Advanced Serum is a waterbased serum. Sangat senang meresap ke dalam kulit & yang paling best sekali serum ni tak melekit tau. Korang hanya perlu apply secara konsisten setiap hari! Kulit akan lebih bersih, segar, sihat & glowing
-
Siapa kat sini dh pakai lebih 3 botol? Korang memang terbaik! 😍👍 -

#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail 
#bougasteamqueen 
#bougasbandarbarubangi 
#bougasbeautyserdang 
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten
0 0 15 minutes ago

Perempuan bila dapat hadiah #bougasadvancedserum be like... Senyum sampai ke telinga tau kalau dapat. Lelaki kalau tak tahu nak beli apa untuk pasangan korang, belikan je #bougasadvancedserum. Sure seharian tu dia happy je, lepas tu kulit dia pun makin cantik. Berganda happy tu tau. Tak percaya? Try lah bagi, tengok betul ke tak 🙈
.
.
Btw pembungkusan hadiah pon kite bagi free je tau sebagai ganti pada free gift ☺️
.
.

#bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougaslover #bougassquad #bougasbtho #bougascheras
#bougasfacialcleanser #bougasbalakong #bougascherasleisuremall #bougasbandarmahkotacheras #bougascherasutama #bougastamanshamelin #bougasalamdamai #bougastamanbukitanggerik #bougastamanbukitcheras #bougasbandarsripermaisuri #bougasekocherasmall #bougasbandartunhusseinonn #bougastamanmidah #bougasbandartunrazak #bougasmaluri #bougastamanshamelin #bougastescoampang #bougasmytown #bougastamanconnaught #bougascherassentral #bougasbalakong #bougasbatu9cheras #bougaskuptmcheras

Perempuan bila dapat hadiah #bougasadvancedserum be like... Senyum sampai ke telinga tau kalau dapat. Lelaki kalau tak tahu nak beli apa untuk pasangan korang, belikan je #bougasadvancedserum. Sure seharian tu dia happy je, lepas tu kulit dia pun makin cantik. Berganda happy tu tau. Tak percaya? Try lah bagi, tengok betul ke tak 🙈
.
.
Btw pembungkusan hadiah pon kite bagi free je tau sebagai ganti pada free gift ☺️
.
.

#bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougaslover #bougassquad #bougasbtho #bougascheras 
#bougasfacialcleanser #bougasbalakong #bougascherasleisuremall #bougasbandarmahkotacheras #bougascherasutama #bougastamanshamelin #bougasalamdamai #bougastamanbukitanggerik #bougastamanbukitcheras #bougasbandarsripermaisuri #bougasekocherasmall #bougasbandartunhusseinonn #bougastamanmidah #bougasbandartunrazak #bougasmaluri #bougastamanshamelin #bougastescoampang #bougasmytown #bougastamanconnaught #bougascherassentral #bougasbalakong #bougasbatu9cheras #bougaskuptmcheras
1 0 19 minutes ago

PERSONAL COACHING WITH @bougasbeauty.paddy 🌷
.
.
Nak citer sikit tentang agent yana sorang ni. Orang nya lawa tapi pemalu, sampai orang tak kenal muka di sebalik nama paddy tuh 🤣
.
.
Tapi semangat dorang laki bini memang thorbaik! Bini edit gambar, promote, husband tukang post and COD. Pantang ada coaching, team gathering, semua husband dia pon akan datang. Memang supportive 🔥
.
.
Diam-diam sales every month wajib cecah 4 ANGKA. Not bad lar kan untuk surirumah kerja goyang jari main phone dekat rumah 🤑
.
.
Apa yang leader ajar, leader tegur. Semua dorang apply, and buat bersungguh-sungguh. Setiap minggu konsisten restock, kadang-kadang tuh 3 hari dah datang ketuk pintu mintak stok. Rezeki rumah sebelah masterstokis 🤣
.
.
Nak berjaya kena konsisten, kena belajar, kena support each other. Itulah KUNCI mereka. Alhamdullilah lepas kena basuh ni, makin meroket laki bini ni 🚀
.
.
Nak jadi sebahagian dari team yanatroopers?READY nak kena sental dengan yana? Boleh whatsapp or DM yana now! ❤️

PERSONAL COACHING WITH @bougasbeauty.paddy 🌷
.
.
Nak citer sikit tentang agent yana sorang ni. Orang nya lawa tapi pemalu, sampai orang tak kenal muka di sebalik nama paddy tuh 🤣
.
.
Tapi semangat dorang laki bini memang thorbaik! Bini edit gambar, promote, husband tukang post and COD. Pantang ada coaching, team gathering, semua husband dia pon akan datang. Memang supportive 🔥
.
.
Diam-diam sales every month wajib cecah 4 ANGKA. Not bad lar kan untuk surirumah kerja goyang jari main phone dekat rumah 🤑
.
.
Apa yang leader ajar, leader tegur. Semua dorang apply, and buat bersungguh-sungguh. Setiap minggu konsisten restock, kadang-kadang tuh 3 hari dah datang ketuk pintu mintak stok. Rezeki rumah sebelah masterstokis 🤣
.
.
Nak berjaya kena konsisten, kena belajar, kena support each other. Itulah KUNCI mereka. Alhamdullilah lepas kena basuh ni, makin meroket laki bini ni 🚀
.
.
Nak jadi sebahagian dari team yanatroopers?READY nak kena sental dengan yana? Boleh whatsapp or DM yana now! ❤️
4 1 22 minutes ago

Perempuan bila dpt hadiah #AdvancedSerum be like... Senyum sampai ke telinga tau kalau dapat.
-
Lelaki kalau tk thu nak beli apa untuk pasangan korang, belikan je #AdvancedSerum . Sure seharian tu dia happy je, lepas tu kulit dia pun makin cantik. Berganda happy tu tau. Tak percaya? Try lah bagi, tengok betul ke tk 🙈
-
🚗 COD ALL PEKAN
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderBougas
-
#bougasbeutydiela #bougaspekan #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #CODpekan #bougasfeedback #AdvancedSerum #gegarvaganza #bougasbeautyqueen
#maharajalawakmega

Perempuan bila dpt hadiah #AdvancedSerum be like... Senyum sampai ke telinga tau kalau dapat.
-
Lelaki kalau tk thu nak beli apa untuk pasangan korang, belikan je #AdvancedSerum . Sure seharian tu dia happy je, lepas tu kulit dia pun makin cantik. Berganda happy tu tau. Tak percaya? Try lah bagi, tengok betul ke tk 🙈
-
🚗 COD ALL PEKAN
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderBougas
-
#bougasbeutydiela #bougaspekan #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #CODpekan #bougasfeedback #AdvancedSerum #gegarvaganza  #bougasbeautyqueen ❤
#maharajalawakmega
1 0 22 minutes ago

If only #bougasfacialcleanser can walk, this is definitely how #BFSwill will walk to make your skin look more happier!
.
Bila kulit happy, kedutan & jerawat pun takut nak kacau tau. Barulah kulit korang akan nampak muda gebu je. Tak percaya? Cubalah tips ni & jangan lupa cuci muka dengan #bougasfacialcleanser setiap hari. Ada 2 bahan yang sangat best, COCONUT OIL & OLIVE OIL. Kulit korang akan rasa lembut je.
.
#bbsgrace
#bougasbeautyterengganu
#bougasfacialcleanser
#bougasfacescrub
#bougasadvancedserum
#teambougas
#bbskakmaneh
#bbstehaa
#tehaaempire

If only #bougasfacialcleanser can walk, this is definitely how #BFSwill will walk to make your skin look more happier!
.
Bila kulit happy, kedutan & jerawat pun takut nak kacau tau. Barulah kulit korang akan nampak muda gebu je. Tak percaya? Cubalah tips ni & jangan lupa cuci muka dengan #bougasfacialcleanser setiap hari. Ada 2 bahan yang sangat best, COCONUT OIL & OLIVE OIL. Kulit korang akan rasa lembut je.
.
#bbsgrace
#bougasbeautyterengganu
#bougasfacialcleanser
#bougasfacescrub
#bougasadvancedserum
#teambougas
#bbskakmaneh
#bbstehaa
#tehaaempire
1 0 22 minutes ago

CLEAR SKIN GOALS😭✨👏
-
Korang semua tengok lah sendiri result dia! Alhamdulillah sangat2. Best kan dapat rawat kulit dengan selamat dan tanpa rosakkan kulit untuk jangka masa panjang? Konsisten guna InshaaAllah cantik lah juga nanti. Biarlah lambat sembuh yang penting selamat😘
-
Yang masih tertunggu2 atau menangguh lagi tu untuk try Bougas Face Scrub dan Bougas Advanved Serum, sekarang ni lah peluang korang untuk dapatkannya dengan Eka! Nak cantik kena mula sekarang jangan tangguh2✨❤️❤️
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙
FREE GIFT🎁

CLEAR SKIN GOALS😭✨👏
-
Korang semua tengok lah sendiri result dia! Alhamdulillah sangat2. Best kan dapat rawat kulit dengan selamat dan tanpa rosakkan kulit untuk jangka masa panjang? Konsisten guna InshaaAllah cantik lah juga nanti. Biarlah lambat sembuh yang penting selamat😘
-
Yang masih tertunggu2 atau menangguh lagi tu untuk try Bougas Face Scrub dan Bougas Advanved Serum, sekarang ni lah peluang korang untuk dapatkannya dengan Eka! Nak cantik kena mula sekarang jangan tangguh2✨❤️❤️
-
POSTAGE EVERYDAY📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙
FREE GIFT🎁
0 1 23 minutes ago

Happy working everyone!

Here’s some testimony our beloved customer ❤️❤️❤️❤️ #mskinstoryteam #bougasfacescrub #bougasserum #bougascleanser #bougasbeauty #waterbasedserum #scrubs #glowingskin #healthyskin #klang #shahalam #setiaalam #cod

Happy working everyone!

Here’s some testimony our beloved customer ❤️❤️❤️❤️ #mskinstoryteam #bougasfacescrub #bougasserum #bougascleanser #bougasbeauty #waterbasedserum #scrubs #glowingskin #healthyskin #klang #shahalam #setiaalam #cod
0 0 24 minutes ago

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
#bougasbeautyfeedbackofficial #bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougascleanser

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
- 
#bougasbeautyfeedbackofficial #bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougascleanser
0 0 27 minutes ago

Selalu saya tanya orang
“Kulit sis jenis apa?”
.
Dan saya suka bagitau kulit saya jenis apa biarlah tiada orang tanya
😂
.
Sebab apa?
Sebab saya suka mau share pengalaman saya.
.
Kulit saya jenis berminyak.
Dulu sampai tahap pakai blotting paper yang serap minyak tu 2-3 pieces baru minyak tu ‘lari’
.
Sebab tu saya sekarang kalau cari apa-apa skincare mesti tengok bahan dalam skincare tu sesuai ka tidak dengan kulit berminyak.
.
Serum Bougas so far banyak membantu kulit saya jadi balance. Minyak dan air just nice tiada lebih tiada kurang.
.
Kenapa?
Sebab dalam serum Bougas ada bahan yang bantu kawal lebihan minyak di kulit muka kita.
.
So kulit kamu berminyak?
Marilah kita ber Bougas sesama 🤗
.
#bougasbeauty #bougasbeautypenang #bougasbeautybayanlepas #bougaspenangisland #bougasserum #elfiraloy #elfaris #codpenang #freecodbayanlepas #meletop #neelofa #bougasteamqueen #serum #bougasfacecleanser #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris

Selalu saya tanya orang
“Kulit sis jenis apa?”
.
Dan saya suka bagitau kulit saya jenis apa biarlah tiada orang tanya
😂
.
Sebab apa?
Sebab saya suka mau share pengalaman saya.
.
Kulit saya jenis berminyak.
Dulu sampai tahap pakai blotting paper yang serap minyak tu 2-3 pieces baru minyak tu ‘lari’
.
Sebab tu saya sekarang kalau cari apa-apa skincare mesti tengok bahan dalam skincare tu sesuai ka tidak dengan kulit berminyak.
.
Serum Bougas so far banyak membantu kulit saya jadi balance. Minyak dan air just nice tiada lebih tiada kurang.
.
Kenapa?
Sebab dalam serum Bougas ada bahan yang bantu kawal lebihan minyak di kulit muka kita.
.
So kulit kamu berminyak?
Marilah kita ber Bougas sesama 🤗
.
#bougasbeauty #bougasbeautypenang #bougasbeautybayanlepas  #bougaspenangisland  #bougasserum  #elfiraloy #elfaris #codpenang #freecodbayanlepas  #meletop #neelofa #bougasteamqueen #serum #bougasfacecleanser #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris
0 0 28 minutes ago

ORANG CAKAP SAYA TIPU ❗️.
.
Ramai orang ingat @elfiraloy tu hanya duta Bougas sahaja tapi tak pakai pun Bougas.
.
Sampai hati tau cakap macam tu dekat saya 🥺🥺 Mana ada saya tipu.
.
Elfira memang pakai Bougas tauu! Bila dah habis stok, dia sendiri p Bougas HQ untuk amik stok Bougas dulu.
.
Sebab dia sendiri dah rasa keberkesanan Bougas pada kulit muka dia. Rasa best sebab even tak pakai makeup pun, kulit glowing je kann? 😍😍.
.
Sama macam akak dalam gambar ni 🤭🤭 Nampak beza kan kulit muka dia 😘😘.
.
READY STOCK #BougasFacialCleanser #BougasBeautySerum & #BougasFaceScrub untuk awak grab!.
.
Whatsapp #0199799117 atau tekan sahaja link di bio IG saya 😍

ORANG CAKAP SAYA TIPU ❗️.
.
Ramai orang ingat @elfiraloy tu hanya duta Bougas sahaja tapi tak pakai pun Bougas.
.
Sampai hati tau cakap macam tu dekat saya 🥺🥺 Mana ada saya tipu.
.
Elfira memang pakai Bougas tauu! Bila dah habis stok, dia sendiri p Bougas HQ untuk amik stok Bougas dulu.
.
Sebab dia sendiri dah rasa keberkesanan Bougas pada kulit muka dia. Rasa best sebab even tak pakai makeup pun, kulit glowing je kann? 😍😍.
.
Sama macam akak dalam gambar ni 🤭🤭 Nampak beza kan kulit muka dia 😘😘.
.
READY STOCK #BougasFacialCleanser #BougasBeautySerum & #BougasFaceScrub untuk awak grab!.
.
Whatsapp #0199799117 atau tekan sahaja link di bio IG saya 😍
0 3 28 minutes ago

My every morning view. Bila tengok je #AdvancedSerum terus bayang kulit akan cantik tak lama lagi.
-
Tenang kejap 😌 Takpe sikit je lagi kena tunggu, nnti kulit kita pun boleh sihat & licin mcm orang lain. Teruskan apply #AdvancedSerum dengan konsisten okay?
-
🚗 COD ALL PEKAN
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderBougas
.
#bougasbeutydiela #bougaspekan #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #CODpekan #bougasfeedback #AdvancedSerum #gegarvaganza #bougasbeautyqueen
#maharajalawakmega

My every morning view. Bila tengok je #AdvancedSerum terus bayang kulit akan cantik tak lama lagi.
-
Tenang kejap 😌 Takpe sikit je lagi kena tunggu, nnti kulit kita pun boleh sihat & licin mcm orang lain. Teruskan apply #AdvancedSerum dengan konsisten okay?
-
🚗 COD ALL PEKAN
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderBougas
. 
#bougasbeutydiela #bougaspekan #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #CODpekan #bougasfeedback #AdvancedSerum #gegarvaganza  #bougasbeautyqueen ❤
#maharajalawakmega
0 0 29 minutes ago

Woohooo....a really good feedback from Bougas users. 🤩🤩🤩 Alhamdullilah, thank you for your feedback Haziqah! Kalau ada yg tak thu, #AdvancedSerum ialah our best selling. Senang meresap & korang boleh nampak result seawal 7 hari tau. Tapi bergantung pada kulit korang juga, tak semua sama. Jangan risau kalau lambat nampak result okay. Yang penting konsisten 😘

Ha...apa lagi? Yang belum guna, dapatkan satu...yang dah guna, konsisten ye...🥰 Click link below⬇️
www.watsap.my/0123290389 or click on Bio in IG to order.

#bougasbeautyserum
#bougasfacescrub
#bougasbeauty
#jaguarriches

Woohooo....a really good feedback from Bougas users. 🤩🤩🤩 Alhamdullilah, thank you for your feedback Haziqah! Kalau ada yg tak thu, #AdvancedSerum ialah our best selling. Senang meresap & korang boleh nampak result seawal 7 hari tau. Tapi bergantung pada kulit korang juga, tak semua sama. Jangan risau kalau lambat nampak result okay. Yang penting konsisten 😘

Ha...apa lagi? Yang belum guna, dapatkan satu...yang dah guna, konsisten ye...🥰 Click link below⬇️
www.watsap.my/0123290389  or click on Bio in IG to order.

#bougasbeautyserum
#bougasfacescrub
#bougasbeauty
#jaguarriches
0 0 31 minutes ago

Korang selalu scrub muka berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muka, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nnti kulit akan senang untuk burn & ber-jeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun tkpe 😉
-
Btw korang boleh COD tau untuk dptkan produk Bougas Beauty. Tinggalkan lokasi dkt bawah.
-
-
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback

Korang selalu scrub muka berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muka, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nnti kulit akan senang untuk burn & ber-jeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun tkpe 😉
-
Btw korang boleh COD tau untuk dptkan produk Bougas Beauty. Tinggalkan lokasi dkt bawah.
-
-
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback
0 0 31 minutes ago

Yes, kalau nak dapatkan kulit sihat, bebas jerawat dan parut kene rajin dan konsisten. Ingat tau RAJIN dan KONSISTEN.

#bougasbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautykelantan #bougasbeautywakafbharu #bougasbeautytumpat #bougasbeautykotabharu #mskinstoryteam

Yes, kalau nak dapatkan kulit sihat, bebas jerawat dan parut kene rajin dan konsisten. Ingat tau RAJIN dan KONSISTEN.

#bougasbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasfacescrub #bougasbeautycleanser #bougasbeautykelantan #bougasbeautywakafbharu #bougasbeautytumpat #bougasbeautykotabharu #mskinstoryteam
1 0 38 minutes ago

My every morning view. Bila tengok je #AdvancedSerum terus bayang kulit akan cantik tak lama lagi. Tenang kejap 😌 Takpe sikit je lagi kena tunggu, nnti kulit kita pun boleh sihat & licin mcm orang lain. Teruskan apply #AdvancedSerum dengan konsisten okay?
.
.
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback

My every morning view. Bila tengok je #AdvancedSerum terus bayang kulit akan cantik tak lama lagi. Tenang kejap 😌 Takpe sikit je lagi kena tunggu, nnti kulit kita pun boleh sihat & licin mcm orang lain. Teruskan apply #AdvancedSerum dengan konsisten okay?
.
.
.
.
MACAM MANA NK ORDER?
1) SEARCH @beauty.pahang
2) CLICK link WHATSAPP👌🏻
3) type " SAYA NAK BOUGAS/ KAYMAN & FREEGIFT"
*freegift BUKAN SATU BUKAN DUA TAPI BANYAK .
TQ😘
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougassquad #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougaslover #bougas #bougasbeautyhq #bougasbeautycleanser #bougasbeautypahangg #bougasbeautyraub #bougasbeautylanchang #bougasbeautytemerloh #bougasbeautyselangor #bougasbeautykarak #bougasbeautybentong #bougasbeautymempaga #bougasbeautyserumkl #bougasbeautykl #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bbs #bougasbeautymentakab #bougasbeautyuitm #bougasbeautykedah #bougasbeautyperak #bougasbeautykuantan #bougasempire #bougaslover #bougasfeedback
0 0 41 minutes ago

Good morning bougaslovers ❤️ Siapa dekat sini tak pernah tinggal bougas #advanceserum kalau keluar ke mana? Kita geng! 😜

Dah apply serum jangan lupa apply moisturiser & sunblock jugak okay 💋

#bougasbeauty
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasadvanceserum
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib

Good morning bougaslovers ❤️ Siapa dekat sini tak pernah tinggal bougas #advanceserum kalau keluar ke mana? Kita geng! 😜

Dah apply serum jangan lupa apply moisturiser & sunblock jugak okay 💋

#bougasbeauty 
#bougasfacescrub 
#bougasfacialcleanser 
#bougasadvanceserum 
#bougasbeautybanting
#bougasbeautymorib
1 0 43 minutes ago

Baru sebulan apply #advancedserum dah nampak beza & jerawat makin hilang. Kulit pun dah makin sihat, alhamdullilah. We are happy for you too, Seronok baca korang punya feedback, semua makin happy dengan kulit sendiri. Share lah lagi feedback korang banyak- banyak okay ❤️
.
Nak order tekan LINK BIRU di profile sis ye
.
#bougasbeauty #elfiraloy #bougasbeautygombak #bougasserum #bougaslover #bougaslovers #bougaskepong #bougasbatucaves #meletops #bougasjalanipoh #trending #bougasjalanipohkl #bougaskl #bougassegambut #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougassentul #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougasfeedback #bougasfeedbackofficial #bougasbeautygee #bougassrigombak #bougasfacialcleanser #bougasklsogo #bougasklsentral #bougasklselangor #bougasbatumuda #tipskecantikan

Baru sebulan apply #advancedserum dah nampak beza & jerawat makin hilang. Kulit pun dah makin sihat, alhamdullilah. We are happy for you too, Seronok baca korang punya feedback, semua makin happy dengan kulit sendiri. Share lah lagi feedback korang banyak- banyak okay ❤️
.
Nak order tekan LINK BIRU di profile sis ye
.
#bougasbeauty #elfiraloy #bougasbeautygombak #bougasserum #bougaslover #bougaslovers #bougaskepong #bougasbatucaves #meletops #bougasjalanipoh #trending #bougasjalanipohkl #bougaskl #bougassegambut #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougassentul #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougasfeedback #bougasfeedbackofficial #bougasbeautygee #bougassrigombak #bougasfacialcleanser #bougasklsogo #bougasklsentral #bougasklselangor #bougasbatumuda #tipskecantikan
2 0 43 minutes ago

Good morning! Nak dapatkan kulit instant glowing? #AdvancedSerum will help you to achieve your skin goal. Apa yang korang perlu buat? Apply sehari dua kali, sebelum makeup & sebelum tidur. -

Korang boleh dapatkan produk Bougas Beauty from me! FREE COD untuk area tertentu & FREE POSTAGE if you buy more than 1 item ok 😘 Just DM me or ws me @ 0126464430! -

#bougasbeauty #bougaslovers #bougasbeautyshahalam #bougasserum #agentbougasbeauty #bougasbeauty #ernibougas #bayabougas #serumviral #serumcantik #bbsgrace #bougasbeautyklang #bougasbeautysubang
#bougasbeautyusj #bougasbeautykotakemuning
#bougasbeautyputraheights #skingoal #tipskecantikan #beautytips #serummurah #bougasbeautyselangor #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasbeautycleanser #serumjerawat #serumjeragat #bougasbeautyfeedback

Good morning! Nak dapatkan kulit instant glowing? #AdvancedSerum will help you to achieve your skin goal. Apa yang korang perlu buat? Apply sehari dua kali, sebelum makeup & sebelum tidur. -

Korang boleh dapatkan produk Bougas Beauty from me! FREE COD untuk area tertentu & FREE POSTAGE if you buy more than 1 item ok 😘 Just DM me or ws me @ 0126464430! -

#bougasbeauty #bougaslovers #bougasbeautyshahalam #bougasserum #agentbougasbeauty #bougasbeauty #ernibougas #bayabougas #serumviral #serumcantik #bbsgrace #bougasbeautyklang #bougasbeautysubang
#bougasbeautyusj #bougasbeautykotakemuning
#bougasbeautyputraheights #skingoal #tipskecantikan #beautytips #serummurah #bougasbeautyselangor #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasbeautycleanser #serumjerawat #serumjeragat #bougasbeautyfeedback
2 0 46 minutes ago

Texture of #BougasFaceScrub 💚
-
Kalau korang nak tahu kenapa face scrub ni warna hijau, sebab salah satu bahan nya jalah green tea. Yang berfungsi untuk mencerahkan kulit. Kalau korang yang ada masalah parut jerawat, say yes to this scrub!
-
Boleh DM atau tinggalkan lokasi korang dkt komen. Stokist & Agent akan terus contact korang

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #BougasFacialCleanser #bougasbeautykch #teamfarhanzaman & #teamahmir #below75isfake #runnerkosmetik
#farhanzamanbougasbeautyserum
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum #bbsfeedbackcustomers #teamahmir #bougasbeautykch

Texture of #BougasFaceScrub 💚
-
Kalau korang nak tahu kenapa face scrub ni warna hijau, sebab salah satu bahan nya jalah green tea. Yang berfungsi untuk mencerahkan kulit. Kalau korang yang ada masalah parut jerawat, say yes to this scrub!
-
Boleh DM atau tinggalkan lokasi korang dkt komen. Stokist & Agent akan terus contact korang

#bougasbeauty#bougasbeautyserum #BougasFacialCleanser #bougasbeautykch #teamfarhanzaman & #teamahmir #below75isfake #runnerkosmetik 
#farhanzamanbougasbeautyserum
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum #bbsfeedbackcustomers #teamahmir #bougasbeautykch
0 0 48 minutes ago

Top #bougasfacescrub posts

Jarang tau ilah nak share skin routine ilah guna dengan muka togel ni , lagi lagi my feveret Advance Serum untuk buat kulit mula smooth dan ringan je sepanjang hari bila shooting 🙈 @bougasbeautyhq .
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser

Jarang tau ilah nak share skin routine ilah guna dengan muka togel ni , lagi lagi my feveret Advance Serum untuk buat kulit mula smooth dan ringan je sepanjang hari bila shooting 🙈 @bougasbeautyhq .
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser
3,838 12 14 November, 2019

I love Bougas Beauty so much! 😍❤️ Thank you @bougasbeautyhq Jom join contest ni! .
.
1) Like this post & follow @bougasbeautyhq
2) Comment "Tanpa Bougas Beauty ______" fill in the blank & Tag 3 of your friends
3) Include #bougasfacescrub #bougasbeauty

Contest end on 21st August 2019 & 3 WINNERS will be announced on 22nd August 2019. Good luck, be creative! 😘

I love Bougas Beauty so much! 😍❤️ Thank you @bougasbeautyhq Jom join contest ni! .
.
1) Like this post & follow @bougasbeautyhq
2) Comment "Tanpa Bougas Beauty ______" fill in the blank & Tag 3 of your friends
3) Include #bougasfacescrub #bougasbeauty

Contest end on 21st August 2019 & 3 WINNERS will be announced on 22nd August 2019. Good luck, be creative! 😘
1,648 44 19 August, 2019

Kak long @zirahjamal pun dah cuba #BougasFaceScrub . Korang bila lagi? Btw #BougasFaceScrub ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, walaupun korang yg ada masalah kulit sensitif pun boleh pakai. Nak tahu feedback #BougasFaceScrub ni korang boleh visit @bougasfeedback.official & baca feedback kt sana okay.
-
Jom dapatkan sementara #BLISSFULSALE masih lagi onz! Lepas beli jangan lupa collect points & redeem merchandise yang ada di website. Selamat ber-bougas! 👋🏻
.
#bougasbeauty #blissfulsale

Kak long @zirahjamal pun dah cuba #BougasFaceScrub . Korang bila lagi? Btw #BougasFaceScrub ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, walaupun korang yg ada masalah kulit sensitif pun boleh pakai. Nak tahu feedback #BougasFaceScrub ni korang boleh visit @bougasfeedback.official & baca feedback kt sana okay.
-
Jom dapatkan sementara #BLISSFULSALE masih lagi onz! Lepas beli jangan lupa collect points & redeem merchandise yang ada di website. Selamat ber-bougas! 👋🏻
.
#bougasbeauty #blissfulsale
1,202 604 10 November, 2019

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana.
.
.
Suka betul tengok dorang ni. Masa batal air sembahyang ya Allah, sejuknya rasa. Semoga ikatan ini kekal hingga ke Jannah. 😍😍😍
.
.
Jangan lupa dapatkan Full Set Bougas Beauty dan dapatkan Free Gift yang best dari @bougasbeauty.bukitantarabangsa.
.
.
Dropship masih lagi dibuka untuk sesiapa yang berminat tambah duit pendapatan 😘😘

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana.
.
.
Suka betul tengok dorang ni. Masa batal air sembahyang ya Allah, sejuknya rasa. Semoga ikatan ini kekal hingga ke Jannah. 😍😍😍
.
.
Jangan lupa dapatkan Full Set Bougas Beauty dan dapatkan Free Gift yang best dari  @bougasbeauty.bukitantarabangsa.
.
.
Dropship masih lagi dibuka untuk sesiapa yang berminat tambah duit pendapatan 😘😘
1,015 6 1 September, 2019

Haish malu kita kalau awak pun malu sekali!
Hahaha,Hye guys kalau korang nak menang hadiah dari @bougasbeautyhq korang boleh follow instruction ni:
1) Like this post & follow @bougasbeautyhq
2) Comment "kenapa korang kena menang contest ni" & Tag 3 of your friends
3) Include #bougasfacescrub #bougasbeauty
Contest end on 24th August 2019 & 3 WINNERS will be announce on 25th August 2019. Good luck, be creative! 😘
#BangkitBotak #HeroRemaja2017

Haish malu kita kalau awak pun malu sekali!
Hahaha,Hye guys kalau korang nak menang hadiah dari @bougasbeautyhq korang boleh follow instruction ni:
1) Like this post & follow @bougasbeautyhq
2) Comment "kenapa korang kena menang contest ni" & Tag 3 of your friends
3) Include #bougasfacescrub #bougasbeauty 
Contest end on 24th August 2019 & 3 WINNERS will be announce on 25th August 2019. Good luck, be creative! 😘
#BangkitBotak #HeroRemaja2017
22,906 240 22 August, 2019

Texture of #BougasFaceScrub 💚
-
Kalau korang nak tahu kenapa face scrub ni warna hijau, sebab salah satu bahan nya jalah green tea. Yang berfungsi untuk mencerahkan kulit. Kalau korang yang ada masalah parut jerawat, say yes to this scrub!
-
Boleh DM atau tinggalkan lokasi korang dkt komen. Stokist & Agent akan terus contact korang

#bougasbeauty

Texture of #BougasFaceScrub 💚
-
Kalau korang nak tahu kenapa face scrub ni warna hijau, sebab salah satu bahan nya jalah green tea. Yang berfungsi untuk mencerahkan kulit. Kalau korang yang ada masalah parut jerawat, say yes to this scrub!
-
Boleh DM atau tinggalkan lokasi korang dkt komen. Stokist & Agent akan terus contact korang

#bougasbeauty
923 679 16 November, 2019

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. #TeamBougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. #TeamBougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty
930 661 13 November, 2019