#bougasfacialcleanser Instagram Photos & Videos

bougasfacialcleanser - 38.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasfacialcleanser and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
1.5
Average comment
0.5
Posts with video
19/36
Posts with photo
17/36

Hashtag Popularity

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
Klik link bio ig ida.ws laju2 cepat..😊

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
Klik link bio ig ida.ws laju2 cepat..😊
0 1 3 minutes ago

Korang nampak tu tekstur Bougas #FacialCleanser, milky gel & low pH. Sangat sesuai dengan semua jenis kulit. Kulit sensitif? Saya suggest kamu pakai clenser bougas ni sebab, sangat sesuai dengan kulit sensitif.😍
-
X lama gaji kan? Siap2 asingkan duit korang untuk kecantikan & kesihatan kulit😉👇🏻
📞www.wasap.my/60178601354

Korang nampak tu tekstur Bougas #FacialCleanser, milky gel & low pH. Sangat sesuai dengan semua jenis kulit. Kulit sensitif? Saya suggest kamu pakai clenser bougas ni sebab, sangat sesuai dengan kulit sensitif.😍
-
X lama gaji kan? Siap2 asingkan duit korang untuk kecantikan & kesihatan kulit😉👇🏻
📞www.wasap.my/60178601354
0 1 5 minutes ago

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
#BougasFacialCleanser ni tak berbuih dan tak pedih, bila cuci muka rasa lembut je sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
.

#bougasbeautyselayang #yanatroopersselayang #yanatroopers

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
 #BougasFacialCleanser ni tak berbuih dan tak pedih, bila cuci muka rasa lembut je sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
.

#bougasbeautyselayang #yanatroopersselayang#yanatroopers
0 0 16 minutes ago

Happy weekend u olls...
BOUGASBEAUTYSKINCARE ready stock u olls..., 💛💛💛💛💛 So for fast delivery, fast COD.... fast reply... Lets get it from me.. Do dm or wsap me 0165260069📲
#bougasbeauty #bougaslover #bougasserum #bougassetiaalam #bougasmeruklang #bougaskualaselangor #bougasshahalam #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanser #bougasscrub

Happy weekend u olls...
BOUGASBEAUTYSKINCARE ready stock u olls..., 💛💛💛💛💛 So for fast delivery, fast COD.... fast reply... Lets get it from me.. Do dm or wsap me 0165260069📲
#bougasbeauty #bougaslover #bougasserum #bougassetiaalam #bougasmeruklang #bougaskualaselangor#bougasshahalam #bougasbeautyhq#bougasfacialcleanser#bougasscrub
0 0 19 minutes ago

TRIAL MOISTURIZER; PRODUK TERBARU BOUGAS BEAUTY 😍😍😍.
.
Ya Allah, setelah sekian lamanyaaa rahsia ini dipendam, diperam; akhirnyaaaa the wait is over❗️❗️.
.
Moisturizer wajib digunakan sebab ianya akan melengkapkan basic skincare routine kita tau?.
.
Tak ada guna pun awak guna cleanser, sunscreen dan makeup yang bertaraf AA++ kalau awak tak ada moisturizer 😱.
.
Sat lagi cik abang pegang tak boleh nak bezakan “eh ini pipi sayang ke kertas mahjong?”.
.
Opsss ❗️🤭.
.
Nak ke macam tu? 😚😚😚.
.
READY STOCK #BougasFacialCleanser #BougasBeautySerum & #BougasFaceScrub untuk awak grab!.
.
Whatsapp #0199799117 atau tekan sahaja link di bio IG saya 😍

TRIAL MOISTURIZER; PRODUK TERBARU BOUGAS BEAUTY 😍😍😍.
.
Ya Allah, setelah sekian lamanyaaa rahsia ini dipendam, diperam; akhirnyaaaa the wait is over❗️❗️.
.
Moisturizer wajib digunakan sebab ianya akan melengkapkan basic skincare routine kita tau?.
.
Tak ada guna pun awak guna cleanser, sunscreen dan makeup yang bertaraf AA++ kalau awak tak ada moisturizer 😱.
.
Sat lagi cik abang pegang tak boleh nak bezakan “eh ini pipi sayang ke kertas mahjong?”.
.
Opsss ❗️🤭.
.
Nak ke macam tu? 😚😚😚.
.
READY STOCK #BougasFacialCleanser #BougasBeautySerum & #BougasFaceScrub untuk awak grab!.
.
Whatsapp #0199799117 atau tekan sahaja link di bio IG saya 😍
2 2 19 minutes ago
As always, ini lah skincare yang @aisyahhijanah akan bawa setiap kali pergi travel. Ingat tau, jangan jadikan travel sebagai alasan untuk tak jaga muka korang! #BougasFaceScrub & #AdvancedSerum ni ringan je untuk bawa travelling 🤗
.
to order:
📲whatsapp 017-7040228 or trus klik link ws kt bio ig @bougasbeautyjb.reen
.
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautylarkin #bougasbeautycitysquare #bougasbeautyjbcc #bougasbeautygelangpatah #bougasbeautypontian #bougasbeautyserum #bougasbeautymalaysia #skincare #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasscrub #bougascleanser #bougasfacialcleanser #moodrepublic2019 #starvendor #elfiraloy #neelofar #meletop #tv3#bougasbeauty#bougasbeauty#bougasbeauty#60secondsmethod #bougasbeauty
3 0 25 minutes ago

Blackhead/whitehead?🤔🤔🤔
.
Scrub muka sekurang kurangnya 2 kali seminggu, akan makin kurang blackhead/whitehead & makin smooth je kulit korang. 😜
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Beauty Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
📍Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty

Blackhead/whitehead?🤔🤔🤔
.
Scrub muka sekurang kurangnya 2 kali seminggu, akan makin kurang blackhead/whitehead & makin smooth je kulit korang. 😜
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Beauty Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
📍Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin 
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty
0 0 29 minutes ago

Nampak tak tekstur #BougasFacialCleanser ? It’s a milky gel texture. Sangat ringan & lembut bila apply dekat muka.
.
Yang paling bestkan sekalikan, #BougasFacialCleanser ni rendah pH level tau. Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah kulit yang sensitif.
.
Click link di bio for purchase
.
#baugasfacialcleanser #serumBougas #bougasBeauty #bougasbeautykuantan #bougasbeautypahang #bougasbeautycodkuantan #serummuka #BougasSerum #flawless #serumBougasBeauty #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowing #serum #glowingEffectSerum #serumViral

Nampak tak tekstur #BougasFacialCleanser ? It’s a milky gel texture. Sangat ringan & lembut bila apply dekat muka.
.
Yang paling bestkan sekalikan, #BougasFacialCleanser ni rendah pH level tau. Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah kulit yang sensitif.
.
Click link di bio for purchase
.
#baugasfacialcleanser #serumBougas #bougasBeauty #bougasbeautykuantan #bougasbeautypahang #bougasbeautycodkuantan #serummuka #BougasSerum #flawless #serumBougasBeauty #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowing #serum #glowingEffectSerum #serumViral
0 0 31 minutes ago

Girls be like! Senang je sebenarnya nak buat perempuan happy, belikan je skincare/make up. 😜
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Beauty Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
📍Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty

Girls be like! Senang je sebenarnya nak buat perempuan happy, belikan je skincare/make up. 😜
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan Bougas Beauty Advance Serum, Bougas Beauty Face Scrub dan Bougas Beauty Facial Cleanser 💐
📱 +60122568161
.
POSTAGE Everyday 😍
COD Available 🚗
📍Semenyih 📍Bangi 📍Kajang📍
.
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #serum #serumwajah #serumviral #serumajaib #bbslover #teamfard #healthyskin 
#facescrubno1malaysia #facescrubajaib #bbs #teambbs #bougasbeautysemenyih #bougasbeautybangi #bougasbeautykajang #jomflawless #jomcantik #notasecretanymore #codbougasbeauty
0 0 36 minutes ago

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
.
#bougasbeauty

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
.
#bougasbeauty
0 1 45 minutes ago

“Macam mana nak dapat kulit yang betul betul sihat? Jealous tengok skin orang lain, lagi lagi mcm elfira ni!” Okay ni melda bagi tips!!
.
.
1. Jangan skip skincare routine korang! Make sure basic skincare kukuh so check balik, korang punya basic skincare tu.
-
2. Kalau nak pakai make-up, make sure korang prep skin betul betul dulu. Jangan main pakai je make-up terus.
-
3. APPLY SUNSCREEN ❗️ Haaa kenapa siap capslock tu? Sebab sunscreen ni ramai orang ambil sambil lewa. Katanya takpa, dah pakai cream ni cream tu, sunscreen boleh skip! HEPP korang silap tau!! Nanti melda share kenapa pentingnya sunscreen.
-

#bougas #bougasshahalam #bougassubangjaya #bougasglenmarie #bougasbeautyserum #bougaspandanjaya #bougasbeautyhq #bbspower #kiniviral #bougasbeautyserumklang #bougasklang #lawakterkini #bougasbeautyserumfeedback #serumviral #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasfacescrub #readystock #customerfeedback

“Macam mana nak dapat kulit yang betul betul sihat? Jealous tengok skin orang lain, lagi lagi mcm elfira ni!” Okay ni melda bagi tips!!
.
.
1. Jangan skip skincare routine korang! Make sure basic skincare kukuh so check balik, korang punya basic skincare tu.
-
2. Kalau nak pakai make-up, make sure korang prep skin betul betul dulu. Jangan main pakai je make-up terus.
-
3. APPLY SUNSCREEN ❗️ Haaa kenapa siap capslock tu? Sebab sunscreen ni ramai orang ambil sambil lewa. Katanya takpa, dah pakai cream ni cream tu, sunscreen boleh skip! HEPP korang silap tau!! Nanti melda share kenapa pentingnya sunscreen.
-

#bougas #bougasshahalam #bougassubangjaya #bougasglenmarie #bougasbeautyserum #bougaspandanjaya #bougasbeautyhq #bbspower #kiniviral #bougasbeautyserumklang #bougasklang #lawakterkini #bougasbeautyserumfeedback #serumviral #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasfacescrub #readystock #customerfeedback
4 0 48 minutes ago

Good Morning Bougas Lovers! Perkara wajib buat tiap pagi, cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser ! Tak banyak buih, tekstur gel yang lembut & bau pun wangi sbb ada nya minyak kelapa dara & minyak zaitun dalam Facial Cleanser ni. Korang kena kena kena try! Sekali pakai, confirm taknak tukar lain. Korang akan dapat rasa perbezaan dkt kulit walaupun dgn penggunaan satu botol tau.
-
Tak percaya? Jom cuba skrg, DM atau klik je link dkt bio untuk fast respond 😘

#bougasbeauty #bougasputrajaya #BougasFacialCleanser #bougascleanser #bougasbeautyputrajaya

Good Morning Bougas Lovers! Perkara wajib buat tiap pagi, cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser ! Tak banyak buih, tekstur gel yang lembut & bau pun wangi sbb ada nya minyak kelapa dara & minyak zaitun dalam Facial Cleanser ni. Korang kena kena kena try! Sekali pakai, confirm taknak tukar lain. Korang akan dapat rasa perbezaan dkt kulit walaupun dgn penggunaan satu botol tau.
-
Tak percaya? Jom cuba skrg, DM atau klik je link dkt bio untuk fast respond 😘

#bougasbeauty #bougasputrajaya #BougasFacialCleanser #bougascleanser #bougasbeautyputrajaya
1 0 56 minutes ago

.
[ MINI AGENT & AGENT ]
Siapa sini suka buat duit? Duduk rumah pun boleh buat duit. Dalam office pun boleh buat duit. Yang betul-betul serius nak buat income. Dari ratus-ratus ke ribu-ribu sebulan. .
Tak kisahlah kamu bekerja/student/housewife!
.
Adakah yang mau jadi a part of us?? Boleh 📲012 60191 34
.
#KOTA KINABALU
#LAHAD DATU
#KUNAK
#PAPAR
#KOTA BELUD
#SIPITANG
#LABUAN
#KENINGAU
#KUDAT
#mskinstoryteam TAWAU
.
.

#bougasbeautyserum #bbsstars #bougasfeedbackofficial #bougaslover #bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #sandakanagent #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautytawau #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #bougasbeautysemporna #elfiraloy #ernibougas #bougasbeautysarawak #bougasbeautylabuan #mskinstoryteam #blissfulsale

.
[ MINI AGENT & AGENT ]
Siapa sini suka buat duit? Duduk rumah pun boleh buat duit. Dalam office pun boleh buat duit. Yang betul-betul serius nak buat income. Dari ratus-ratus ke ribu-ribu sebulan. .
Tak kisahlah kamu bekerja/student/housewife!
.
Adakah yang mau jadi a part of us?? Boleh 📲012 60191 34
.
#KOTA KINABALU
#LAHAD DATU
#KUNAK
#PAPAR
#KOTA BELUD
#SIPITANG
#LABUAN
#KENINGAU
#KUDAT
#mskinstoryteam TAWAU
.
.

#bougasbeautyserum #bbsstars #bougasfeedbackofficial #bougaslover #bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #sandakanagent #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautytawau #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum  #bougasbeautysemporna #elfiraloy #ernibougas #bougasbeautysarawak #bougasbeautylabuan  #mskinstoryteam #blissfulsale
2 0 1 hour ago

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
#bougasbeauty #bougasempire

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
#bougasbeauty #bougasempire
0 0 1 hour ago

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
#bougasbeauty #bougasbeautysenawang #bougasbeautyseremban #bougasbeautykualapilah #bougasbeautyjempol #bougasbeautybahau #bougasbeautyipoh #bougasbeautyshahalam

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
#bougasbeauty #bougasbeautysenawang #bougasbeautyseremban #bougasbeautykualapilah #bougasbeautyjempol #bougasbeautybahau #bougasbeautyipoh #bougasbeautyshahalam
5 0 1 hour ago

MEREKAH? BERCAPUK? TAK SAMPAI OFFICE LAGI MAKEUP DAH HILANG?
.
YESSS! Sebab tak prep skin lepas tuh main tibaii jer tempek foundation. NO! NO!
.
Skin pon kena jaga, lepas dah letak skincare baruuuu korang apply foundation ok. Makeup pon lebih cantik & nampak healthy gittew😍
.
BOUGAS SERUM akan buat kulit korang lembap sepanjang hari & at the same time repair masalah-masalah kulit
.
Utk pembelian BOUGAS SERUM:
WHATSAPP 017-2798344
WHATSAPP 017-2798344
WHATSAPP 017-2798344
.
Nak lebih cepat, tekan LINK DI BIO

MEREKAH? BERCAPUK? TAK SAMPAI OFFICE LAGI MAKEUP DAH HILANG?
.
YESSS! Sebab tak prep skin lepas tuh main tibaii jer tempek foundation. NO! NO!
.
Skin pon kena jaga, lepas dah letak skincare baruuuu korang apply foundation ok. Makeup pon lebih cantik & nampak healthy gittew😍
.
BOUGAS SERUM akan buat kulit korang lembap sepanjang hari & at the same time repair masalah-masalah kulit
.
Utk pembelian BOUGAS SERUM:
WHATSAPP 017-2798344
WHATSAPP 017-2798344
WHATSAPP 017-2798344
.
Nak lebih cepat, tekan LINK DI BIO
5 1 1 hour ago

KULIT SAYA TEGANG DAN KERING LEPAS BASUH MUKA😭
-
"saya dah tak tahu dah nak pakai cleanser apa, kulit saya tegang dan kering sangat lepas basuh muka. Dah macam macam brand saya pakai tak berkesan jugak"😔
-
Korang nak tahu tak ciri ciri cleanser yang boleh buat kulit muka kita kering? Salah satunya adalah banyak sangat buih dan pH level yang tinggi 😌
-
Apa kata awak tukar kepada Bougas Facial Cleanser? Cleanser daripada Bougas Beauty mempunyai texture MILKY GEL dan mempunyai pH level 5.5
Pastu kan, Bougas Facial Cleanser ni tak berbuih sangat tau. So orang yang mempunyai masalah kulit kering dan sensitif pun sangat sangat sesuai dan digalakkan try pakai Bougas Facial Cleanser ni. 😊
-
Lepas tu kan, Bougas Facial Cleanser ni mempunyai bahan minyak zaitun tau. Minyak zaitun ni sangat sangat bagus untuk melembapkan kulit kita so lepas basuh muka kita takkan rasa kulit kita tegang dan kering. Wahhh bestnyaaaa! 😍😍
-
So tunggu apa lagi? Dapatkan Bougas Facial Cleanser anda sekarang! Klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska untuk tempahan dan sebarang pertanyaan😘
-
🌸 LULUS MOH BRUNEI
🌸 LULUS LAB TEST SIRIM 🌸 LULUS KKM
🌸 FREE FROM HARMFUL CHEMICALS
🌸 FREE PARABEN
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA ON📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙
FREE GIFT🎁
FREE CONSULTATION ❤️

KULIT SAYA TEGANG DAN KERING LEPAS BASUH MUKA😭
-
"saya dah tak tahu dah nak pakai cleanser apa, kulit saya tegang dan kering sangat lepas basuh muka. Dah macam macam brand saya pakai tak berkesan jugak"😔
-
Korang nak tahu tak ciri ciri cleanser yang boleh buat kulit muka kita kering? Salah satunya adalah banyak sangat buih dan pH level yang tinggi 😌
-
Apa kata awak tukar kepada Bougas Facial Cleanser? Cleanser daripada Bougas Beauty mempunyai texture MILKY GEL dan mempunyai pH level 5.5
Pastu kan, Bougas Facial Cleanser ni tak berbuih sangat tau. So orang yang mempunyai masalah kulit kering dan sensitif pun sangat sangat sesuai dan digalakkan try pakai Bougas Facial Cleanser ni. 😊
-
Lepas tu kan, Bougas Facial Cleanser ni mempunyai bahan minyak zaitun tau. Minyak zaitun ni sangat sangat bagus untuk melembapkan kulit kita so lepas basuh muka kita takkan rasa kulit kita tegang dan kering. Wahhh bestnyaaaa! 😍😍
-
So tunggu apa lagi? Dapatkan Bougas Facial Cleanser anda sekarang! Klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska untuk tempahan dan sebarang pertanyaan😘
-
🌸 LULUS MOH BRUNEI
🌸 LULUS LAB TEST SIRIM 🌸 LULUS KKM
🌸 FREE FROM HARMFUL CHEMICALS
🌸 FREE PARABEN
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA ON📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙
FREE GIFT🎁 
FREE CONSULTATION ❤️
0 1 1 hour ago

Good Morning baby sayang 🤪
.
Holiday kat mana tu dear?? Jangan lupa bawa 3 baby ni kemana saja korang pergi ye. Holiday tak bermakna korang kena skip skincare routine😘 #roadtoglassskin .
#bougasbeauty #bougasbeautyfeedbackofficial #bougasserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #kulitcantik

Good Morning baby sayang 🤪
.
Holiday kat mana tu dear?? Jangan lupa bawa 3 baby ni kemana saja korang pergi ye. Holiday tak bermakna korang kena skip skincare routine😘 #roadtoglassskin .
#bougasbeauty #bougasbeautyfeedbackofficial #bougasserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #kulitcantik
5 0 1 hour ago

Cuci makeup dengan face wipes saja tidak cukup! 🙅
-
Because it does not remove all the dirts on your face. Wash your face using #bougasfacialcleanser to keep your skin healthy and fresh✨

Boleh dapatkan Bougas Facial Cleanser dari saya sekarang. DM atau klik WhatApps link di bio.

#BougasBeautySabah
#BougasBeautyKotaKinabalu

Cuci makeup dengan face wipes saja tidak cukup! 🙅
-
Because it does not remove all the dirts on your face. Wash your face using #bougasfacialcleanser to keep your skin healthy and fresh✨

Boleh dapatkan Bougas Facial Cleanser dari saya sekarang. DM atau klik WhatApps link di bio.

#BougasBeautySabah 
#BougasBeautyKotaKinabalu
5 0 1 hour ago

❗Bougas Beauty Cleanser ❗siapa yang dah try mesti jatuh cinta 💖❤💖
.
Sebab ape tau, sebab texture dia yang sangat2 best❗Lepas cuci muka mesti akan rasa soft sangat2 skin kita❗ .
Jangan lepaskan peluang guys, sentara stock masih ada ni❗
.
Click link at bio to order! 📲
.
#bougasbeauty #bougaslovers #bougasbeautyhq #bougasbeautyscrub #bougasfacialcleanser #bougasadvanceserum #freeyourskin #bougasbeautyjb #serumwaterbasedno1 #serumviral #udautama #tamansriyaakob #nusabestari #bukitindah #paradigmmall #plazaangsana #rumahmara #kempas #damansaraaliff #setiatropika #tampoi #skudai #seelong #tuta #tamanimpianemas #tamandamaijaya #nusabestari #mutiararini #majideebahru

❗Bougas Beauty Cleanser ❗siapa yang dah try mesti jatuh cinta 💖❤💖
.
Sebab ape tau, sebab texture dia yang sangat2 best❗Lepas cuci muka mesti akan rasa soft  sangat2 skin kita❗ .
Jangan lepaskan peluang guys, sentara stock masih ada ni❗
.
Click link at bio to order! 📲
.
#bougasbeauty #bougaslovers #bougasbeautyhq  #bougasbeautyscrub #bougasfacialcleanser  #bougasadvanceserum #freeyourskin #bougasbeautyjb #serumwaterbasedno1 #serumviral #udautama #tamansriyaakob #nusabestari #bukitindah #paradigmmall #plazaangsana #rumahmara #kempas #damansaraaliff #setiatropika #tampoi #skudai #seelong #tuta #tamanimpianemas #tamandamaijaya #nusabestari #mutiararini #majideebahru
2 0 1 hour ago

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? 🙈
.
#bougasbeauty #teammika #bougassquad #bougaslover #bougasbeautyperak #bougasperak #kualakangsar #lenggong #bougasbeautyagent

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? 🙈
.
#bougasbeauty #teammika #bougassquad #bougaslover #bougasbeautyperak #bougasperak #kualakangsar #lenggong #bougasbeautyagent
3 0 1 hour ago

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
More Details Just WHATAPPS 0166279513 dina or Klik link di bio @bougasbeauty_dina okay😍

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
More Details Just WHATAPPS 0166279513 dina or Klik link di bio @bougasbeauty_dina okay😍
1 0 1 hour ago

Nak kesan jerawat hilang dan kulit jadi lebih cantik? #BOUGAS pilihan terbaik! 👍
To order 📞📞 019-2338203

#bougasbeautyadvanceserum #BougasFacialCleanser #bougasbeautyfacescrub #bougaspenang #bougasselangor #kulimukasihat #kulitmukagebu #kulitmukacantik #serumbougas #serumterbaik

Nak kesan jerawat hilang dan kulit jadi lebih cantik? #BOUGAS pilihan terbaik! 👍 
To order 📞📞 019-2338203

#bougasbeautyadvanceserum #BougasFacialCleanser #bougasbeautyfacescrub #bougaspenang #bougasselangor #kulimukasihat #kulitmukagebu #kulitmukacantik  #serumbougas #serumterbaik
0 0 1 hour ago

Get a kiss from your Bougas Facial Cleanser... Ni lah rahsia sebenar kulit korang makin lembut & cantik 🙈
-
Kalau korang nak tahu, Minyak kelapa dara & Minyak zaitun ada dalam #BougasFacialCleanser ni tau. Dua bahan ni lah yang akan membuatkan kulit korang lembutt je mcm kulit baby. Kalau dah pakai hari-hari, confirm korang pun boleh gilakan kulit muka sendiri hihi
-
📲 Wasap Syiraaa 017-3677892 Sekarang untuk order‼️ atau korang boleh klik link di bio profile Syiraaa 💕💕 #bougasbeauty

Get a kiss from your Bougas Facial Cleanser... Ni lah rahsia sebenar kulit korang makin lembut & cantik 🙈
-
Kalau korang nak tahu, Minyak kelapa dara & Minyak zaitun ada dalam #BougasFacialCleanser ni tau. Dua bahan ni lah yang akan membuatkan kulit korang lembutt je mcm kulit baby. Kalau dah pakai hari-hari, confirm korang pun boleh gilakan kulit muka sendiri hihi
-
📲 Wasap Syiraaa 017-3677892 Sekarang untuk order‼️ atau korang boleh klik link di bio profile Syiraaa 💕💕 #bougasbeauty
0 0 1 hour ago

Good Morning Bougas Lovers! Happy weekend! Apa plan korang harini? Keluar shopping atau rehat dekat rumah? Jangan lupa apply #AdvancedSerum dulu tau sblm mulakan cuti korang. Ingat tau kulit muka akan selalu terdedah dengan habuk & kotoran. So apa yg korang perlu buat? Protect & treats before its too late.
-
Korang nak COD produk Bougas Beauty weekend ni? Tak ada masalah, Agent/Stokist ada dimana2 sahaja untuk korang.. Komen lokasi dekat bawah & diaorang akan terus contact untuk pastikan korang dapat produk Bougas dengan segera 😘

#bougasbeautymelaka #BougasFacialCleanser #bougasserum #bougasbeauty

Good Morning Bougas Lovers! Happy weekend! Apa plan korang harini? Keluar shopping atau rehat dekat rumah? Jangan lupa apply #AdvancedSerum dulu tau sblm mulakan cuti korang. Ingat tau kulit muka akan selalu terdedah dengan habuk & kotoran. So apa yg korang perlu buat? Protect & treats before its too late.
-
Korang nak COD produk Bougas Beauty weekend ni? Tak ada masalah, Agent/Stokist ada dimana2 sahaja untuk korang.. Komen lokasi dekat bawah & diaorang akan terus contact untuk pastikan korang dapat produk Bougas dengan segera 😘

#bougasbeautymelaka #BougasFacialCleanser #bougasserum #bougasbeauty
1 0 1 hour ago

Selepas dua bulan dengan #AdvancedSerum terusssss glow ye kulit. Jerawat & parut gelap dkt muka pun dh makin kurang!! Say Yeay to Najwa! Can't wait to see another feedback from Najwa 💕

#bougasbeautymalaysia #bougasbeauty #beauty #bougasserumpenang #bougasserumpahang #penang #pahang #maran #elfira #elfaris #elfiraloy #cleanser #scrub #BougasFacialCleanser #bougasserum #bougasfeedback #BougasFaceScrub #adelleasofea #wira #rinduyangterlarang

Selepas dua bulan dengan #AdvancedSerum terusssss glow ye kulit. Jerawat & parut gelap dkt muka pun dh makin kurang!! Say Yeay to Najwa! Can't wait to see another feedback from Najwa 💕

#bougasbeautymalaysia #bougasbeauty #beauty #bougasserumpenang #bougasserumpahang #penang #pahang #maran #elfira #elfaris #elfiraloy #cleanser #scrub #BougasFacialCleanser #bougasserum #bougasfeedback #BougasFaceScrub #adelleasofea #wira #rinduyangterlarang
0 0 2 hours ago

Assalamualaikum and good morning everyone. Happy sunday! ✨
.
To be success and get what you want, you must have your own goal. Focus and get it! 💪🏼

Assalamualaikum and good morning everyone. Happy sunday! ✨
.
To be success and get what you want, you must have your own goal. Focus and get it! 💪🏼
1 1 2 hours ago

🌷🌷Hanya RM75 utk kulit glowing macam Elfira.
❤️❤️Hapuskan jerawat dan jeragat.

🌷🌷Hanya RM75 utk kulit glowing macam Elfira.
❤️❤️Hapuskan jerawat dan jeragat.
1 3 2 hours ago

———
Why you should try Bougas Beauty Advanced Serum?
.
🌱 The texture is very lightweight ok! Cepat meresap & paling penting takde rasa sticky or oily bcs it is a waterbased serum.
🌱 It contains Arbutin which is so good to treat your scars & dark spots.
🌱 Oh ya! It contains Hyaluronic Acid too!
Ada NDGA jugak. Apetu? It's a weapon to fights acne!

Jgn menyesal tak kesudah.
Cepat grab skrg

READYSTOCK ‼️
PERFECT COMBINATION 🌸
🌱 Bougas Advanced Serum RM75.
🌱 Bougas Face Cleanser RM69.
🌱 Bougas Face Scrub RM49.
.
TRIO SET RM193 ONLY 🔥🔥
FREE GIFT + FREE LOYALTY CARD available for every purchase! ♥️ click link in bio / whatsapp 01125693851 to order 🌟

———
Why you should try Bougas Beauty Advanced Serum?
.
🌱 The texture is very lightweight ok! Cepat meresap & paling penting takde rasa sticky or oily bcs it is a waterbased serum.
🌱 It contains Arbutin which is so good to treat your scars & dark spots.
🌱 Oh ya! It contains Hyaluronic Acid too!
 Ada NDGA jugak. Apetu? It's a weapon to fights acne!

Jgn menyesal tak kesudah.
Cepat grab skrg

READYSTOCK ‼️
PERFECT COMBINATION 🌸
🌱 Bougas Advanced Serum RM75.
🌱 Bougas Face Cleanser RM69.
🌱 Bougas Face Scrub RM49.
.
TRIO SET RM193 ONLY 🔥🔥
FREE GIFT + FREE LOYALTY CARD available for every purchase! ♥️ click link in bio / whatsapp 01125693851 to order 🌟
1 3 2 hours ago

———
Bila kulit makin lembut, no one can't resist it. Diri sendiri pun boleh obses dgn kulit muka sendiri, apatah lagi kawan/suami/family korang kan kan? Harap lepas ni, tk nampak ada yang macam ni dekat luar nnti 🤣
.
#thatdesirableskin #bougasbeauty

———
Bila kulit makin lembut, no one can't resist it. Diri sendiri pun boleh obses dgn kulit muka sendiri, apatah lagi kawan/suami/family korang kan kan? Harap lepas ni, tk nampak ada yang macam ni dekat luar nnti 🤣
.
#thatdesirableskin #bougasbeauty
2 3 2 hours ago

Close-up #bougasfacialcleanser bagi sesiapa yang wonder macam mana tekstur dia🔥😍

Close-up #bougasfacialcleanser bagi sesiapa yang wonder macam mana tekstur dia🔥😍
5 0 2 hours ago

Top #bougasfacialcleanser posts

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru 😘

#bougasbeauty

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru 😘

#bougasbeauty
1,735 273 21 May, 2019

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
#bougasbeauty

Close up untuk korang yang nak tahu macam mana tekstur #BougasFacialCleanser 🔍
-
Cuba komen atau bagi feedback kenapa korang pilih #BougasFacialCleanser daripada cleanser yang lain? In 1 2 3... go go 👇
.
#bougasbeauty
614 562 15 hours ago

Muka bila bangun pagi bawa #BougasFacialCleanser pergi toilet sebelum suami/kakak/adik nampak. Sebab takut diaorang minta sikit 😆
-
Ada tak sesiapa yang korang kenal mcm ni, cuba tag sikit

#bougasbeauty

Muka bila bangun pagi bawa #BougasFacialCleanser pergi toilet sebelum suami/kakak/adik nampak. Sebab takut diaorang minta sikit 😆
-
Ada tak sesiapa yang korang kenal mcm ni, cuba tag sikit

#bougasbeauty
1,885 693 27 November, 2019

Dah balik kerja ke tu awakk? How was your day today? 🤗

Nak ingatkan ni nanti sebelum tidur, jangan lupa cuci muka dulu okay! Cuci bersih bersih buang segala makeup dan kotoran yg melekat kat muka. Nak lagi bersih, guna #60secondsmethod. Just cuci muka tu selama 60 saat untuk bahan-bahan dalam #BougasFacialCleanser meresap ke dalam kulit. Barulah menjadi, kalau tak rugi lah beli tapi sudahnya tak bagi effect. Kalau tak pernah cuba, boleh start buat malam ni okay? 😘

Have a good rest #bougaslover! ❤

#60secondsmethod #bougasbeautybysyawalrina #bougaslover #bougasteamrose #bougascleanser #bougascleanserklang #bougascleansershahalam #bougasipoh #bougascleanseripoh #bougaskotakemuning #lowphfacialcleanser #bougascodklang #bougascodshahalam #bougascodipoh #bougasuitmshahalam #bougascoduitmshahalam #advancedserum #bougasserum #serumviral #bougasbeautyoriginal #bougasbeautyserum #bougasfreepostage #serumhalalmalaysia #serumhalal #bougascleanserfeedback

Dah balik kerja ke tu awakk? How was your day today? 🤗

Nak ingatkan ni nanti sebelum tidur, jangan lupa cuci muka dulu okay! Cuci bersih bersih buang segala makeup dan kotoran yg melekat kat muka. Nak lagi bersih, guna #60secondsmethod. Just cuci muka tu selama 60 saat untuk bahan-bahan dalam #BougasFacialCleanser meresap ke dalam kulit. Barulah menjadi, kalau tak rugi lah beli tapi sudahnya tak bagi effect. Kalau tak pernah cuba, boleh start buat malam ni okay? 😘

Have a good rest #bougaslover! ❤

#60secondsmethod #bougasbeautybysyawalrina #bougaslover #bougasteamrose #bougascleanser #bougascleanserklang #bougascleansershahalam #bougasipoh #bougascleanseripoh #bougaskotakemuning #lowphfacialcleanser #bougascodklang #bougascodshahalam #bougascodipoh #bougasuitmshahalam #bougascoduitmshahalam #advancedserum #bougasserum #serumviral #bougasbeautyoriginal #bougasbeautyserum #bougasfreepostage #serumhalalmalaysia #serumhalal #bougascleanserfeedback
208 0 13 November, 2019

The awaited day is finally here. Introducing, Bougas Beauty Exclusive Box #bougasrayakit with the new #bougasfacialcleanser in trial version is now officially launched. Get your hands on it and join in our campaign #bougasbarulahraya. Pre-order your #bougasrayakit from HQ or our authorized reseller.
-
You also can join our contest to win interesting prizes:
1) 4x Jewellery
2) 30x Bougas Facial Cleanser (150ml)
3) 1x Advanced Serum sponsors for 1 year (one serum for one month)
4) 5x Bougas Beauty Exclusive Box #bougasrayakit
-
P/s: Stay tuned for our official campaign video tonight.

#bougasbeauty #bougasbarulahraya #misicantiksebelumraya

The awaited day is finally here. Introducing, Bougas Beauty Exclusive Box #bougasrayakit with the new #bougasfacialcleanser in trial version is now officially launched. Get your hands on it and join in our campaign #bougasbarulahraya. Pre-order your #bougasrayakit from HQ or our authorized reseller.
-
You also can join our contest to win interesting prizes:
1) 4x Jewellery 
2) 30x Bougas Facial Cleanser (150ml)
3) 1x Advanced Serum sponsors for 1 year (one serum for one month)
4) 5x Bougas Beauty Exclusive Box #bougasrayakit
-
P/s: Stay tuned for our official campaign video tonight.

#bougasbeauty #bougasbarulahraya #misicantiksebelumraya
1,369 1,091 25 April, 2019

#FEEDBACKBOUGAS DATANG LAGI 🔥.
.
Kali ini sayaaa sendiri punya #reviewBougas 😱 Bila tengok balik rasa eh eh tak sangkanyaaaa dah lama guna #serummuka ni dan apa yang dah terjadi ☺️.
.
Syukur #alhamdulillah muka dah elok.
.
✅ Jerawat jarang muncul.
✅ Kulit dah tak kusam.
✅ Kulit jadi lembut.
✅ Muka rasa moist.
.
Selain dari pakai #serumviral sahaja, kita juga kena ada basic #skincare yang betul supaya #serum mudah bertindak balas dengan keadaan kulit muka kita.
.
How? Ask me now ☺️.
.
Beauty is being comfortable and confident in your own skin

#FEEDBACKBOUGAS DATANG LAGI 🔥.
.
Kali ini sayaaa sendiri punya #reviewBougas 😱 Bila tengok balik rasa eh eh tak sangkanyaaaa dah lama guna #serummuka ni dan apa yang dah terjadi ☺️.
.
Syukur #alhamdulillah muka dah elok.
.
✅ Jerawat jarang muncul.
✅ Kulit dah tak kusam.
✅ Kulit jadi lembut.
✅ Muka rasa moist.
.
Selain dari pakai #serumviral sahaja, kita juga kena ada basic #skincare yang betul supaya #serum mudah bertindak balas dengan keadaan kulit muka kita.
.
How? Ask me now ☺️.
.
Beauty is being comfortable and confident in your own skin
539 4 23 April, 2019

Your face is the first thing people notice — so you want it to look its best? Try out our new facial cleanser.
-
Who has tried #bougasfacialcleanser? Say “ai” in comment box below ⤵️ #bougasbeauty #misicantiksebelumraya #bougasbarulahraya #bougasbeautyhq

Your face is the first thing people notice — so you want it to look its best? Try out our new facial cleanser.
-
Who has tried #bougasfacialcleanser? Say “ai” in comment box below ⤵️ #bougasbeauty #misicantiksebelumraya #bougasbarulahraya #bougasbeautyhq
144 3 8 May, 2019

|| Introducing our new baby — BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER 🎉🎊 ||
-
Alhamdulillah, after almost a year of trying & getting the best ingredients, we are officially launching #bougasfacialcleanser 😀
-
Berita gembira utk korang semua, Bougas Beauty nak bagi harga special untuk korang. Harga ni hanya valid utk DUA HARI SAJA (27-28 Jun 2019), jadi kena dapatkan cepat-cepat ok! Stock pun sangat limited, so don’t wait too long!
-
Normal price: RM69
Intro price: RM65
Penjimatan sebanyak RM4
(exclude postage)
-
#bougasfacialcleanser is NOW AVAILABLE to be purchased thru HQ or our authorized reseller.
-
🎥 @dlovenproduction

#bougasbeauty #notasecretanymore

|| Introducing our new baby — BOUGAS BEAUTY FACIAL CLEANSER 🎉🎊 ||
-
Alhamdulillah, after almost a year of trying & getting the best ingredients, we are officially launching #bougasfacialcleanser 😀
-
Berita gembira utk korang semua, Bougas Beauty nak bagi harga special untuk korang. Harga ni hanya valid utk DUA HARI SAJA (27-28 Jun 2019), jadi kena dapatkan cepat-cepat ok! Stock pun sangat limited, so don’t wait too long!
-
Normal price: RM69
Intro price: RM65
Penjimatan sebanyak RM4
(exclude postage)
-
#bougasfacialcleanser is NOW AVAILABLE to be purchased thru HQ or our authorized reseller.
-
🎥 @dlovenproduction

#bougasbeauty #notasecretanymore
2,002 738 27 June, 2019