#bougaslover Instagram Photos & Videos

bougaslover - 105.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougaslover and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
1.8
Average comment
0.4
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

PENAT TRY BERMACAM PRODUK TAPI STILL MUKA MACAM KAK LIMAH!
-
"Masyallah dah berapa banyak woi duit habis dekat macam macam produk tapi still tak jalan ! Naseb lah jumpe bougasbeautyserum love love love teruks serum paling berkesan abad ni yehuuu dah jimat duit uolsss takdelah shuben cakap muke kite tak lari dengan Kak Limah ".
-
New Advance Serum :.
-
✅Increased quantity with same price .
✅New R&D with only 0.02 fragrance .
✅New bottlw using pump techniques instead of applicators.
✅QR CODE for our lovely customer.
-
Meletopsss uolss harga maintain sama tapi kuantiti lebih banyak ! Mengapa bayar lebih ? Dapatkan kulit cantik semulus Neelopa dengan BOUGASBEAUTYSERUM 💯.
-
📲0179035457
📲0179035457
📲0179035457
. -

PENAT TRY BERMACAM PRODUK TAPI STILL MUKA MACAM KAK LIMAH!
-
"Masyallah dah berapa banyak woi duit habis dekat macam macam produk tapi still tak jalan ! Naseb lah jumpe bougasbeautyserum love love love teruks serum paling berkesan abad ni yehuuu dah jimat duit uolsss takdelah shuben cakap muke kite tak lari dengan Kak Limah ".
-
New Advance Serum :.
-
✅Increased quantity with same price .
✅New R&D with only 0.02 fragrance .
✅New bottlw using pump techniques instead of applicators.
✅QR CODE for our lovely customer.
-
Meletopsss uolss harga maintain sama tapi kuantiti lebih banyak ! Mengapa bayar lebih ? Dapatkan kulit cantik semulus Neelopa dengan BOUGASBEAUTYSERUM 💯.
-
📲0179035457
📲0179035457
📲0179035457
. -
2 2 10 minutes ago

Boleh dapatkan produk Bougas Beauty dengan Aniss. Ready stock all items. Tekan link wasap kat Bio ig okeh 😘😘😘😘

Boleh dapatkan produk Bougas Beauty dengan Aniss. Ready stock all items. Tekan link wasap kat Bio ig okeh 😘😘😘😘
0 1 31 minutes ago

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Anis boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserummelaka #bougasbeautymelaka #bougasbeautyserummelaka #cantik #jerawat #kulitbermasalah #bougasserum #localproduct #halalproduct #naturalproduct #bougasbeautyadvancedserummelaka #bougasbeautyadvancedserum #bougaslover #bougasbeautyserumofficial #bougasbeautyserumutem #elfiraloy #neelofa #teaterpawanaisabella #abpbh32 #alhaalfa #facescrub #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyutem

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Anis boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserummelaka #bougasbeautymelaka #bougasbeautyserummelaka #cantik #jerawat #kulitbermasalah #bougasserum #localproduct #halalproduct #naturalproduct #bougasbeautyadvancedserummelaka #bougasbeautyadvancedserum #bougaslover #bougasbeautyserumofficial #bougasbeautyserumutem #elfiraloy #neelofa #teaterpawanaisabella #abpbh32 #alhaalfa #facescrub #bougasfacescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyutem
3 0 32 minutes ago

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
-
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. #TeamBougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨
-
🚗 COD ALL PEKAN
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderBougas
.
#bougasbeutydiela #bougaspekan #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #CODpekan #bougasfeedback #AdvancedSerum #gegarvaganza #bougasbeautyqueen
#maharajalawakmega

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
-
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. #TeamBougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨
-
🚗 COD ALL PEKAN
📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderBougas
. 
#bougasbeutydiela #bougaspekan #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #CODpekan #bougasfeedback #AdvancedSerum #gegarvaganza  #bougasbeautyqueen ❤
#maharajalawakmega
0 0 34 minutes ago

Bila member tanya "Flawless nya kulit sekarang, share skincare routine please"
-
Korang selalu share atau tak? Sebab ada juga yang taknak share, nak cantik sensorang. Sbnrnya cakap pengalaman sendri ni haha. Tapi korang jangan lah buat cmni okay, share lah biar semua orang dkt sekeliling kita sama-sama lawa. Takdelah insekiyo lagi, barulah happy! Setuju tak? 😚

Ready stok

#bougasbeauty #bougasbeautyperlis1 #bougasteamqueen #bougaslover #codareaperlis #freecod #codkangar #codarau #codkualaperlis #codpadangbesar #pospunboleh

Bila member tanya "Flawless nya kulit sekarang, share skincare routine please"
-
Korang selalu share atau tak? Sebab ada juga yang taknak share, nak cantik sensorang. Sbnrnya cakap pengalaman sendri ni haha. Tapi korang jangan lah buat cmni okay, share lah biar semua orang dkt sekeliling kita sama-sama lawa. Takdelah insekiyo lagi, barulah happy! Setuju tak? 😚

Ready stok

#bougasbeauty #bougasbeautyperlis1 #bougasteamqueen #bougaslover #codareaperlis #freecod #codkangar #codarau #codkualaperlis #codpadangbesar #pospunboleh
0 0 44 minutes ago

Alhamdulillah setiap hari ada order dari customer. Itu yang hari-hari buat postage 🤣🤣 Memang luar biashee permintaan produk-produk Bougas. konfem repeat order 😍
.
Nak barang cepat sampai depan rumah macam durian tergolek? Jom try order dengan syera. sentiasa ada READYSTOCK berdesuppp sampai rumah.
.
Tak percaya? cuba tekan link dekat bio je tak susah pun. Kalau tak percaya jugakk, cube lah tekan sekarang 😙
.
READYSTOCK ‼️
PERFECT COMBINATION 🌸
🌱 Bougas Advanced Serum RM75.
🌱 Bougas Face Cleanser RM69.
🌱 Bougas Face Scrub RM49.
.
TRIO SET RM193 ONLY 🔥🔥
FREE GIFT + FREE LOYALTY CARD available for every purchase! ♥️ click link in bio / whatsapp 014-9650595 to order 🌟
.
COD TELUK INTAN & PASIR GUDANG 🚘🚘

Alhamdulillah setiap hari ada order dari customer. Itu yang hari-hari buat postage 🤣🤣 Memang luar biashee permintaan produk-produk Bougas. konfem repeat order 😍
.
Nak barang cepat sampai depan rumah macam durian tergolek? Jom try order dengan syera. sentiasa ada READYSTOCK berdesuppp sampai rumah.
.
Tak percaya? cuba tekan link dekat bio je tak susah pun. Kalau tak percaya jugakk, cube lah tekan sekarang 😙
.
READYSTOCK ‼️
PERFECT COMBINATION 🌸
🌱 Bougas Advanced Serum RM75.
🌱 Bougas Face Cleanser RM69.
🌱 Bougas Face Scrub RM49.
.
TRIO SET RM193 ONLY 🔥🔥
FREE GIFT + FREE LOYALTY CARD available for every purchase! ♥️ click link in bio / whatsapp 014-9650595 to order 🌟
.
COD TELUK INTAN & PASIR GUDANG 🚘🚘
4 1 45 minutes ago

Bila member tanya "Flawless nya kulit sekarang, share skincare routine please"
-
Korang selalu share atau tak? Sebab ada juga yang taknak share, nak cantik sensorang. Sbnrnya cakap pengalaman sendri ni haha. Tapi korang jangan lah buat cmni okay, share lah biar semua orang dkt sekeliling kita sama-sama lawa. Takdelah insekiyo lagi, barulah happy! Setuju tak? 😚

#bougasbeauty #bougaslover #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougasturns2 #bougasfacialcleanser #bougasfeedback #bougasperak #bougasbeautykualakangsar #bougasbeautyagent #bougasbeautyelfiraloy #bougasbeautyskincare #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyipohperak #bougasbeautyseriiskandar #bougasbeautysgsiput #bougasbeautytambun #bougasbeautytaiping #bougasbeautyusas
#elfiraloy #aisyahhijanah #aprenamanrose #jihanmusa #sariyanti #bellaastilah #tyaadnan #lmk

Bila member tanya "Flawless nya kulit sekarang, share skincare routine please"
-
Korang selalu share atau tak? Sebab ada juga yang taknak share, nak cantik sensorang. Sbnrnya cakap pengalaman sendri ni haha. Tapi korang jangan lah buat cmni okay, share lah biar semua orang dkt sekeliling kita sama-sama lawa. Takdelah insekiyo lagi, barulah happy! Setuju tak? 😚

#bougasbeauty #bougaslover #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougasturns2 #bougasfacialcleanser #bougasfeedback #bougasperak #bougasbeautykualakangsar #bougasbeautyagent #bougasbeautyelfiraloy #bougasbeautyskincare #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyipohperak #bougasbeautyseriiskandar #bougasbeautysgsiput #bougasbeautytambun #bougasbeautytaiping #bougasbeautyusas 
#elfiraloy #aisyahhijanah #aprenamanrose #jihanmusa #sariyanti #bellaastilah #tyaadnan #lmk
2 0 51 minutes ago

Kulit korang kusam? Dua kombinasi ni lah yang #TeamBougas akan suggestkan dekat korang. Dua-dua ni ada bahan yang boleh mencerahkan kulit & menanggalkan sel kulit mati. Pakai dua ni secara konsisten, Inshallah kulit akan lebih sihat & segar 😍

#bougasbeautyhq #bougasbeautysubang
#bougasbeautysridamansara
#bougasfacecleanser #bougasbeautydee💋 #bougaslover #bougasbeautyshahalam #bougasbeautydee💋

Kulit korang kusam? Dua kombinasi ni lah yang #TeamBougas akan suggestkan dekat korang. Dua-dua ni ada bahan yang boleh mencerahkan kulit & menanggalkan sel kulit mati. Pakai dua ni secara konsisten, Inshallah kulit akan lebih sihat & segar 😍

#bougasbeautyhq #bougasbeautysubang
#bougasbeautysridamansara
#bougasfacecleanser #bougasbeautydee💋 #bougaslover #bougasbeautyshahalam #bougasbeautydee💋
0 0 59 minutes ago

Bila member tanya "Flawless nya kulit sekarang, share skincare routine please"
-
Korang selalu share atau tak? Sebab ada juga yang taknak share, nak cantik sensorang. Sbnrnya cakap pengalaman sendri ni haha. Tapi korang jangan lah buat cmni okay, share lah biar semua orang dkt sekeliling kita sama-sama lawa. Takdelah insekiyo lagi, barulah happy! Setuju tak? 😚

#bougasbeautyfeedback #bougasbeautyhq #bougasbeautykl #bougastescoampang #bougaskl #bougasselangor #mskinstoryteam #bougaslover #bougascheras #bougasdesapandan #bougaskgpandan #bougasbeautyselangor #bougasbeautyadvancedserum

Bila member tanya "Flawless nya kulit sekarang, share skincare routine please"
-
Korang selalu share atau tak? Sebab ada juga yang taknak share, nak cantik sensorang. Sbnrnya cakap pengalaman sendri ni haha. Tapi korang jangan lah buat cmni okay, share lah biar semua orang dkt sekeliling kita sama-sama lawa. Takdelah insekiyo lagi, barulah happy! Setuju tak? 😚

#bougasbeautyfeedback #bougasbeautyhq #bougasbeautykl #bougastescoampang #bougaskl #bougasselangor #mskinstoryteam #bougaslover #bougascheras #bougasdesapandan #bougaskgpandan #bougasbeautyselangor #bougasbeautyadvancedserum
0 0 1 hour ago

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Fatin boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Fatin boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty
0 1 1 hour ago

Bila member tanya "Flawless nya kulit sekarang, share skincare routine please"
-
Korang selalu share atau tak? Sebab ada juga yang taknak share, nak cantik sensorang. Sbnrnya cakap pengalaman sendri ni haha. Tapi korang jangan lah buat cmni okay, share lah biar semua orang dkt sekeliling kita sama-sama lawa. Takdelah insekiyo lagi, barulah happy! Setuju tak? 😚

#bougasbeauty #bougasbeauty #serumwajah
#bougasbeutykelantan
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautyumk #bougasbeautybachok #starsquad #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeauty #bougaslover #tipskecantikan #bebasjerawat #aeonmallkb #bougasserumkelantan #pengkalanchepa #bougasserumkelantan #bougasserumjb #bougasserumpenang
#bougasbeautyshahalam #makeuptips #shawltutorial #selangor #dropshipwanted #stockistbougasbeautykotabbharu #bougasserumkotabharu

Bila member tanya "Flawless nya kulit sekarang, share skincare routine please"
-
Korang selalu share atau tak? Sebab ada juga yang taknak share, nak cantik sensorang. Sbnrnya cakap pengalaman sendri ni haha. Tapi korang jangan lah buat cmni okay, share lah biar semua orang dkt sekeliling kita sama-sama lawa. Takdelah insekiyo lagi, barulah happy! Setuju tak? 😚

#bougasbeauty #bougasbeauty#serumwajah
#bougasbeutykelantan
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautyumk#bougasbeautybachok #starsquad#bougasbeautypengkalanchepa  #bougasbeauty#bougaslover #tipskecantikan #bebasjerawat #aeonmallkb#bougasserumkelantan #pengkalanchepa #bougasserumkelantan #bougasserumjb #bougasserumpenang
#bougasbeautyshahalam #makeuptips #shawltutorial #selangor#dropshipwanted#stockistbougasbeautykotabbharu#bougasserumkotabharu
9 0 1 hour ago

KULIT KERING⁉️ Ini lah skincare yang korang kena ada untuk dapatkan kulit sihat. Dua-dua ni ada ingredients yang boleh melembapkan kulit korang, iaitu shea butter & centella asiatica extract(pegaga)
-
Tapi jangan scrub muka hari-hari pula tau, nnti boleh rosak kulit. Dinasihatkan untuk korang yg ada masalah kulit kering, scrub seminggu sekali je tau. Jangan over exfoliate pula, rosak skin barrier korang nnti.
-
Jom order, klik je link dkt bio ok 🌸
Cod seluruh area kl, rawang, puncak alam, saujana utama

KULIT KERING⁉️ Ini lah skincare yang korang kena ada untuk dapatkan kulit sihat. Dua-dua ni ada ingredients yang boleh melembapkan kulit korang, iaitu shea butter & centella asiatica extract(pegaga)
-
Tapi jangan scrub muka hari-hari pula tau, nnti boleh rosak kulit. Dinasihatkan untuk korang yg ada masalah kulit kering, scrub seminggu sekali je tau. Jangan over exfoliate pula, rosak skin barrier korang nnti.
-
Jom order, klik je link dkt bio ok 🌸
Cod seluruh area kl, rawang, puncak alam, saujana utama
0 1 1 hour ago

"Nothing you put on your skin is going to work unless you exfoliate" 👆🏻
-
Betul sangat! Sebenarnya kalau korang tak pernah skrub muka korang, susah tau bahan-bahan daripada rutin skincare korang untuk meresap masuk ke dalam liang pori. Mana taknya, korang tak pernah singkirkan sel kulit, dia dah menghalang lah bahan-bahan lain untuk menyerap. Rugi kan?
-
So what are you waiting for? Jom scrub muka untuk kulit yang lebih sihat & segar✨

#bougasbeauty

"Nothing you put on your skin is going to work unless you exfoliate" 👆🏻
-
Betul sangat! Sebenarnya kalau korang tak pernah skrub muka korang, susah tau bahan-bahan daripada rutin skincare korang untuk meresap masuk ke dalam liang pori. Mana taknya, korang tak pernah singkirkan sel kulit, dia dah menghalang lah bahan-bahan lain untuk menyerap. Rugi kan?
-
So what are you waiting for? Jom scrub muka untuk kulit yang lebih sihat & segar✨

#bougasbeauty
1 1 1 hour ago

[BOUGAS FACE SCRUB]
-
-
SAY BYE BYE TO KULIT KUSAM ‼️
-
Yeaaayyy takde lagi masalah KULIT KUSAM. Hanya scrub 1-2 kali seminggu sahaja tau. Lepas ni semakin konfiden lah nak selfie ❤️
-
#bougasbeauty #teamdyba #bougasbeautyhq #agentbougasbeauty #bougaslover #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #bougaskedah #advancedserum #kulitcerah #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal

[BOUGAS FACE SCRUB]
-
-
SAY BYE BYE TO KULIT KUSAM ‼️
-
Yeaaayyy takde lagi masalah KULIT KUSAM. Hanya scrub 1-2 kali seminggu sahaja tau. Lepas ni semakin konfiden lah nak selfie ❤️
-
#bougasbeauty #teamdyba #bougasbeautyhq #agentbougasbeauty #bougaslover #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #bougaskedah #advancedserum  #kulitcerah #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal
0 0 1 hour ago

TAKE PICTURE PLEASEE

Bila dah confident skin comey lelagi after apply Bougas Advanced Serum rasa nak selfie banyak kali je hee

Order click link in bio ❤️

TAKE PICTURE PLEASEE
•
Bila dah confident skin comey lelagi after apply Bougas Advanced Serum rasa nak selfie banyak kali je hee
•
Order click link in bio ❤️
1 1 1 hour ago

[ BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ]

botol emas glow tu kuantiti nya 200ml TAPI sangat cukup untuk penggunaan selama 1-2bulan. it’s depends on kita punya cara pakai. satu pam dah cukup untuk sekali pakai. pagi lepas dah cuci muka bersih bersih, jangan lupa jugak sebelum tido! —
nak result yang berkesan kena konsisten tempek hari hari🙆🏻‍♀️ baru lah ingredients dalam serum tu boleh adapt dengan kulit koranggg🥰

[ BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ]
—
botol emas glow tu kuantiti nya 200ml TAPI sangat cukup untuk penggunaan selama 1-2bulan. it’s depends on kita punya cara pakai. satu pam dah cukup untuk sekali pakai. pagi lepas dah cuci muka bersih bersih, jangan lupa jugak sebelum tido! —
nak result yang berkesan kena konsisten tempek hari hari🙆🏻‍♀️ baru lah ingredients dalam serum tu boleh adapt dengan kulit koranggg🥰
3 1 1 hour ago

[ JERAWAT JERAWAT ]

Bila jerawat muncul, kita mula tak selesa. Malu nak jumpa orang, kan? —
Jangan risau. Aishah sarankan korang letak Bougas Serum kat bahagian jerawat tu.

After a few days, the acne gone♥️

[ JERAWAT JERAWAT ]
—
Bila jerawat muncul, kita mula tak selesa. Malu nak jumpa orang, kan? —
Jangan risau. Aishah sarankan korang letak Bougas Serum kat bahagian jerawat tu.
—
After a few days, the acne gone♥️
2 1 1 hour ago

Moisturizer is part of basic skincare routine which is a must to all of you 🙆🏻‍♀️
-
Moisturizer will help our skin to lock all the hydration that we put on our skin (toner, essence, serum, etc). As we know, “Hydration is the key” 🔐 -
-
Love, AishahBougas ❤️

Moisturizer is part of basic skincare routine which is a must to all of you 🙆🏻‍♀️
-
Moisturizer will help our skin to lock all the hydration that we put on our skin (toner, essence, serum, etc). As we know, “Hydration is the key” 🔐 -
-
Love, AishahBougas ❤️
1 1 1 hour ago

MUDA-MUDA DAH ADA JERAGAT!!
.
“Akak tolong lar saya kak, saya baru 18 tahun kak, tapi jeragat penuh kat pipi dan dahi”
.
Zaman mak nenek kita dulu, dah tua- tua baru ada jeragat, sekarang nie umur belasan pon dah ada jeragat!
.
Kenapa boleh jadi jeragat nie? Antaranya adalah sebab:
.
🚨 TAK PAKAI SUNBLOCK
Sinaran UV sekarang tak macam dulu, so jangan tanya kenapa nenek kita tak pakai sunblock pon. Sekarang sinaran UV dah sampai tahap bahaya, so wajib pakai sunblock untuk filter UV rays tuh!
.
🚨 PRODUK MERBAHAYA
Produk yang mengandungi chemical yang kuat turut menyumbang kepada jeragat. So research betul-betul dulu before pakai any produk!
.
BOUGAS BEAUTY boleh hilangkan jeragat ker?
.
Boleh! Tapi akan amik masa sikit, sebab BBS nie diperbuat dari ekstrak tumbuhan so process dia slow but surely!

MUDA-MUDA DAH ADA JERAGAT!!
.
“Akak tolong lar saya kak, saya baru 18 tahun kak, tapi jeragat penuh kat pipi dan dahi”
.
Zaman mak nenek kita dulu, dah tua- tua baru ada jeragat, sekarang nie umur belasan pon dah ada jeragat!
.
Kenapa boleh jadi jeragat nie? Antaranya adalah sebab:
.
🚨 TAK PAKAI SUNBLOCK
Sinaran UV sekarang tak macam dulu, so jangan tanya kenapa nenek kita tak pakai sunblock pon. Sekarang sinaran UV dah sampai tahap bahaya, so wajib pakai sunblock untuk filter UV rays tuh!
.
🚨 PRODUK MERBAHAYA
Produk yang mengandungi chemical yang kuat turut menyumbang kepada jeragat. So research betul-betul dulu before pakai any produk!
.
BOUGAS BEAUTY boleh hilangkan jeragat ker?
.
Boleh! Tapi akan amik masa sikit, sebab BBS nie diperbuat dari ekstrak tumbuhan so process dia slow but surely!
1 1 1 hour ago

.
Tips for today untuk kulit cantik & sihat ✨✨
.
"MAKE SURE SKIN WELL HYDRATED" .. sebab bile skin kite well hydrated akan mengurangkan kedutan, kulit akan lebih gebu & tak kering ‼
.
Macam mane nak kekal hydrated?
.
Uols kena cari produk yg ade Hyaluronic Acid ! And our #bougasadvancedserum main ingredient is Hyaluronic Acid. Dah jom pakai, siapa yg dok pandang2 tu 😊
.
#tashasparklingsquad #bougaslover #bougasskincare #bougasperak
#bougasbeauty #bougasbeautyskincare #bougasbeautyishraf #bougasbeautyserum #bougasbeautyHQ #bougasbeautyfacescrub #BougasFacialCleanser #healthyskin #tashasparklingsquad
#beautyirdina #bougaslover
#SKINGOAL

.
Tips for today untuk kulit cantik & sihat ✨✨
.
"MAKE SURE SKIN WELL HYDRATED" .. sebab bile skin kite well hydrated akan mengurangkan kedutan, kulit akan lebih gebu & tak kering ‼
.
Macam mane nak kekal hydrated?
.
Uols kena cari produk yg ade Hyaluronic Acid ! And our #bougasadvancedserum main ingredient is Hyaluronic Acid. Dah jom pakai, siapa yg dok pandang2 tu 😊
.
#tashasparklingsquad #bougaslover #bougasskincare #bougasperak
#bougasbeauty #bougasbeautyskincare #bougasbeautyishraf #bougasbeautyserum #bougasbeautyHQ #bougasbeautyfacescrub #BougasFacialCleanser #healthyskin #tashasparklingsquad
#beautyirdina #bougaslover
#SKINGOAL
1 0 1 hour ago

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju sis tunggu 💨

#alhamdulillah #bougasbeauty #bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbatupahat #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasbeautykl #bougaskl #bougasserumjb

4 bahan utama & kebaikan dalam #BougasFaceScrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju sis tunggu 💨

#alhamdulillah #bougasbeauty #bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougasbatupahat #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasbeautykl #bougaskl #bougasserumjb
1 0 1 hour ago

Serum yg sesuai untuk semua jenis kulit termasuk laa kulit berminyak.. Bila kita pakai serum ni,dia terus serap ke kulit dan tak melekit2.. Sebab dia 100 waterbased texture.. Sangat2 best tau 😘 .
Harga pun sangat2 berbaloi boleh tahan sampai 2 bulan dan lebih mengikut cara penggunaan..😊 .
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyshahalam

Serum yg sesuai untuk semua jenis kulit termasuk laa kulit berminyak.. Bila kita pakai serum ni,dia terus serap ke kulit dan tak melekit2.. Sebab dia 100 waterbased texture.. Sangat2 best tau 😘 .
Harga pun sangat2 berbaloi boleh tahan sampai 2 bulan dan lebih mengikut cara penggunaan..😊 .
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyshahalam
4 0 1 hour ago

Kulit kusam? Kulit tak sekata? Say No More! #AdvancedSerum - sesuai utk korang yang nak dapatkan tona kulit sekata & berseri 🤗
-
Simple step untuk kulit cantik✨ Korang hanya perlu apply secara konsisten setiap hari tanpa skip.

#bougasbeauty
--- #bougasbeauty #bougasbeautyskincare #bougasbeautyishraf #bougasbeautyserum #bougasbeautyHQ #bougasbeautyfacescrub #BougasFacialCleanser #healthyskin #tashasparklingsquad
#beautyirdina #bougaslover
#SKINGOAL

Kulit kusam? Kulit tak sekata? Say No More! #AdvancedSerum - sesuai utk korang yang nak dapatkan tona kulit sekata & berseri 🤗
-
Simple step untuk kulit cantik✨ Korang hanya perlu apply secara konsisten setiap hari tanpa skip.

#bougasbeauty
--- #bougasbeauty #bougasbeautyskincare #bougasbeautyishraf #bougasbeautyserum #bougasbeautyHQ #bougasbeautyfacescrub #BougasFacialCleanser #healthyskin #tashasparklingsquad
#beautyirdina #bougaslover
#SKINGOAL
0 0 1 hour ago

LELAKI PUN NAK PELOLES KER 🤔
-
Rasa nak lompat bintang jer bila tengok muka kat cermin sekarang ni dah kalah anak dara rumah sebelah huuuureyy 🤭Siapa cakap abang-abang tak payah jaga muka?
-
Yang penting Bougas Facial Cleanser ni mesra jantina,lelaki perempuan semua boleh pakai.Yang kulit berjerawat lagilah helok nak pakai sebab ada Virgin Coconut Oil yang boleh merawat jerawat gituuu.
-
Huyeayy abang bakal hensem semula ❤️

LELAKI PUN NAK PELOLES KER 🤔
-
Rasa nak lompat bintang jer bila tengok muka kat cermin sekarang ni dah kalah anak dara rumah sebelah huuuureyy 🤭Siapa cakap abang-abang tak payah jaga muka?
-
Yang penting Bougas Facial Cleanser ni mesra jantina,lelaki perempuan semua boleh pakai.Yang kulit berjerawat lagilah helok nak pakai sebab ada Virgin Coconut Oil yang boleh merawat jerawat gituuu.
-
Huyeayy abang bakal hensem semula ❤️
0 1 1 hour ago

"Alhamdulillah kenapa @bougasbeautyhq ? Sebab skincare paling cepat takdak cream cream ! CUCI ! SCRUB ! SERUM ! Dah dapat atasi problem breakout! Kulit glasss yang mai sgt sihatt oleh bahan bahan NATURAL INGREDIENTS! Md banyak komitmen kadang lupa nak apply night rutin skincare! Soo dgn BOUGAS. Rutin skincare jadi lebih mudah🥰 Alhamdulillah skin better after breakout! Love @bougasbeautyhq" - @adindazhara

#bougasbeauty
#bougasbeautyskincare #bougasbeautyishraf #bougasbeautyserum #bougasbeautyHQ #bougasbeautyfacescrub #BougasFacialCleanser #healthyskin #tashasparklingsquad
#beautyirdina #bougaslover
#SKINGOAL

"Alhamdulillah kenapa @bougasbeautyhq ? Sebab skincare paling cepat takdak cream cream ! CUCI ! SCRUB ! SERUM ! Dah dapat atasi problem breakout! Kulit glasss yang mai sgt sihatt oleh bahan bahan NATURAL INGREDIENTS! Md banyak komitmen kadang lupa nak apply night rutin skincare! Soo dgn BOUGAS. Rutin skincare jadi lebih mudah🥰  Alhamdulillah skin better after breakout! Love @bougasbeautyhq" - @adindazhara

#bougasbeauty
 #bougasbeautyskincare #bougasbeautyishraf #bougasbeautyserum #bougasbeautyHQ #bougasbeautyfacescrub #BougasFacialCleanser #healthyskin #tashasparklingsquad
#beautyirdina #bougaslover
#SKINGOAL
1 0 1 hour ago

PESANAN KHAS

EL dah pesan jangan pernah lupa atau skip advance serum tau. Baru la kulit terus menerus cantik

Yang tengah dalam fasa pregnancy pun tak jadi masalah nak pakai bougas. Sebab bougas selamat utk di gunakan

Kalau yang belum dptkan tu. Cepat2 la dpt kan. Kita cantik sama2 okay 😚
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Agent & Dropship Wanted
.
.
#bougasbeauty #bougas #bougasserum #bougasfacescrub #bougashq #bougascleanser #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasjohorbahru #agentwanted #dropshipwanted #bougasjohor #kecantikan #viral #skincareviral #elfiraloy #elfirabougas #masalahjerawat #jomcantik #instafamous #neelofa #bougaskualalumpur #bougaskedah #bougasmelaka #bougasnegerisembilan #bougasoriginal #bougasoriginalhq #jombuatduit #ucanduit

PESANAN KHAS

EL dah pesan jangan pernah lupa atau skip advance serum tau. Baru la kulit terus menerus cantik

Yang tengah dalam fasa pregnancy pun tak jadi masalah nak pakai bougas. Sebab bougas selamat utk di gunakan

Kalau yang belum dptkan tu. Cepat2 la dpt kan. Kita cantik sama2 okay 😚
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Agent & Dropship Wanted
.
.
#bougasbeauty #bougas #bougasserum #bougasfacescrub #bougashq #bougascleanser #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasjohorbahru #agentwanted #dropshipwanted #bougasjohor #kecantikan #viral #skincareviral #elfiraloy #elfirabougas #masalahjerawat #jomcantik #instafamous #neelofa #bougaskualalumpur #bougaskedah #bougasmelaka #bougasnegerisembilan #bougasoriginal #bougasoriginalhq #jombuatduit #ucanduit
2 0 2 hours ago

SKIN UPDATE

@nurfarhanasabari said #advanceserum has been superb awesome for her skin. And shes working on her scars now, I hope her scars will fade soon! 😁

Advance serum is RM75.
You'll get free COD, free gift and loyalty card to redeem free serum.

#bougasbeautykl

SKIN UPDATE

@nurfarhanasabari said #advanceserum has been superb awesome for her skin. And shes working on her scars now, I hope her scars will fade soon! 😁

Advance serum is RM75.
You'll get free COD, free gift and loyalty card to redeem free serum.

#bougasbeautykl
5 1 2 hours ago

LELAKI PUN NAK PELOLES KER 🤔
-
Rasa nak lompat bintang jer bila tengok muka kat cermin sekarang ni dah kalah anak dara rumah sebelah huuuureyy 🤭Siapa cakap abang-abang tak payah jaga muka?
-
Yang penting Bougas Facial Cleanser ni mesra jantina,lelaki perempuan semua boleh pakai.Yang kulit berjerawat lagilah helok nak pakai sebab ada Virgin Coconut Oil yang boleh merawat jerawat gituuu.
-
Huyeayy abang bakal hensem semula ❤️ #bougasbeauty #serumwajah
#bougasbeutykelantan
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautyumk #bougasbeautybachok #starsquad #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeauty #bougaslover #tipskecantikan #bebasjerawat #aeonmallkb #bougasserumkelantan #pengkalanchepa #bougasserumkelantan #bougasserumjb #bougasserumpenang
#bougasbeautyshahalam #makeuptips #shawltutorial #selangor #dropshipwanted #stockistbougasbeautykotabbharu #bougasserumkotabharu

LELAKI PUN NAK PELOLES KER 🤔
-
Rasa nak lompat bintang jer bila tengok muka kat cermin sekarang ni dah kalah anak dara rumah sebelah huuuureyy 🤭Siapa cakap abang-abang tak payah jaga muka?
-
Yang penting Bougas Facial Cleanser ni mesra jantina,lelaki perempuan semua boleh pakai.Yang kulit berjerawat lagilah helok nak pakai sebab ada Virgin Coconut Oil yang boleh merawat jerawat gituuu.
-
Huyeayy abang bakal hensem semula ❤️ #bougasbeauty#serumwajah
#bougasbeutykelantan
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautyumk#bougasbeautybachok #starsquad#bougasbeautypengkalanchepa  #bougasbeauty#bougaslover #tipskecantikan #bebasjerawat #aeonmallkb#bougasserumkelantan #pengkalanchepa #bougasserumkelantan #bougasserumjb #bougasserumpenang
#bougasbeautyshahalam #makeuptips #shawltutorial #selangor#dropshipwanted#stockistbougasbeautykotabbharu#bougasserumkotabharu
5 0 2 hours ago

Ramai rupanya yang masih belum ada Facial Cleanser dalam Routine Skincare masing-masing 😱
-
Korang tawww tak untuk bersihkan segala kotoran pada waktu malam kiter kene cuci muka pada waktu pagi ❤️Yezzzz sebab ramai yang taktawww and buat-buat tak taww jerrr.Bila kotoran tak dapat dicuci dengan sebersihnya okey mulalah diserang PAK JER 🤭
-
Paling penting dalam Skincare Routine kiter adalah CLEANSER! So siapa yang dah rembat Bougas Facial Cleanser? So far memang ramai yang cakap beshhh giler sampai ada yang nak korek botol tuh fuhhhh lain mashiam kang?
#bougasbeauty #serumwajah
#bougasbeutykelantan
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautyumk #bougasbeautybachok #starsquad #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeauty #bougaslover #tipskecantikan #bebasjerawat #aeonmallkb #bougasserumkelantan #pengkalanchepa #bougasserumkelantan #bougasserumjb #bougasserumpenang
#bougasbeautyshahalam #makeuptips #shawltutorial #selangor #dropshipwanted #stockistbougasbeautykotabbharu #bougasserumkotabharu

Ramai rupanya yang masih belum ada Facial Cleanser dalam Routine Skincare masing-masing 😱
-
Korang tawww tak untuk bersihkan segala kotoran pada waktu malam kiter kene cuci muka pada waktu pagi ❤️Yezzzz sebab ramai yang taktawww and buat-buat tak taww jerrr.Bila kotoran tak dapat dicuci dengan sebersihnya okey mulalah diserang PAK JER 🤭
-
Paling penting dalam Skincare Routine kiter adalah CLEANSER! So siapa yang dah rembat Bougas Facial Cleanser? So far memang ramai yang cakap beshhh giler sampai ada yang nak korek botol tuh fuhhhh lain mashiam kang? 
#bougasbeauty#serumwajah
#bougasbeutykelantan
#bougasbeautykotabharu
#bougasbeautyumk#bougasbeautybachok #starsquad#bougasbeautypengkalanchepa  #bougasbeauty#bougaslover #tipskecantikan #bebasjerawat #aeonmallkb#bougasserumkelantan #pengkalanchepa #bougasserumkelantan #bougasserumjb #bougasserumpenang
#bougasbeautyshahalam #makeuptips #shawltutorial #selangor#dropshipwanted#stockistbougasbeautykotabbharu#bougasserumkotabharu
4 0 2 hours ago

" CARA PEMAKAIAN SERUM BOUGAS BEAUTY"
-
1) Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tiada sebarang kesan makeup yang tinggal.
.
2) Lap muka dengan tuala yang bersih.
.
3) Titiskan serum ditapak tangan sebanyak 3 titis dan ratakan diseluruh muka. .
4) Pakai 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. .
5) Untuk kesan yang cepat, pastikan anda konsisten dengan cara pemakaian serum. Insyaallah anda sendiri akan merasa keajaiban serum ni.
.
Jangan lupa untuk berselawat sebanyak 3 kali before apply serum. Ini adalah tips untuk mengekalkan seri wajah 💜
-
"SELAMAT MENCUBA"
-
#bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautyhq #bougasbeautykk #bougassabah #bougasbeautytawau #bougasbeautysandakan #sabah #codkotakinabalu #localproduct #instafamous #instagram #bougaslover #skintips #teambbssuperstar #agentbougasbeauty #agentkotakinabalu #agentsfbougas #topagentbougasbeauty #freeskin #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyscrub #teambougas #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser #feedbackbougasbeauty #waterbased

" CARA PEMAKAIAN SERUM BOUGAS BEAUTY"
-
1) Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tiada sebarang kesan makeup yang tinggal.
.
2) Lap muka dengan tuala yang bersih.
.
3) Titiskan serum ditapak tangan sebanyak 3 titis dan ratakan diseluruh muka. .
4) Pakai 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. .
5) Untuk kesan yang cepat, pastikan anda konsisten dengan cara pemakaian serum. Insyaallah anda sendiri akan merasa keajaiban serum ni.
.
Jangan lupa untuk berselawat sebanyak 3 kali before apply serum. Ini adalah tips untuk mengekalkan seri wajah 💜
-
"SELAMAT MENCUBA"
-
#bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautyhq #bougasbeautykk #bougassabah #bougasbeautytawau #bougasbeautysandakan #sabah #codkotakinabalu #localproduct #instafamous #instagram #bougaslover #skintips #teambbssuperstar #agentbougasbeauty #agentkotakinabalu #agentsfbougas #topagentbougasbeauty #freeskin #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyscrub #teambougas #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser #feedbackbougasbeauty #waterbased
1 0 2 hours ago

[ #BBSFeedBack] — JERAWAT KECUT DAN MUKA JADI GLOWING ??
-
Dengar macam tak percaya, tapi itu lah hakikatnya apabila #bougaslover kita dah try sendiri keajaiban #bougasbeautyserum ni.
-
Salah satu journey dari #bougaslover. Dulu jerawat penuh di muka, sekarang ??? Glowing gitewwww 😍😍😍
-
Nak kulit sihat? Nak kulit cantik? Nak kulit glowing? Komen “NAK” sekarang!
-
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeauty #BBSFeedBack

[#BBSFeedBack] — JERAWAT KECUT DAN MUKA JADI GLOWING ??
-
Dengar macam tak percaya, tapi itu lah hakikatnya apabila #bougaslover kita dah try sendiri keajaiban #bougasbeautyserum ni.
-
Salah satu journey dari #bougaslover. Dulu jerawat penuh di muka, sekarang ??? Glowing gitewwww 😍😍😍
-
Nak kulit sihat? Nak kulit cantik? Nak kulit glowing? Komen “NAK” sekarang!
-
#bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeauty #BBSFeedBack
1 0 2 hours ago

4 BAHAN UTAMA & KEBAIKAN DALAMAN #BougasFaceScrub ;

🔅 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan

Jom dapatkan sekarang sementara stock masi ada, Cepat2 Dm or click link whatsapp diatas ok 😘

READYSTOCK
RM49|100GRAM

#bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautyhq #bougasbeautykk #bougassabah #bougasbeautytawau #bougasbeautysandakan #sabah #codkotakinabalu #localproduct #instafamous #instagram #bougaslover #skintips #teambbssuperstar #agentbougasbeauty #agentkotakinabalu #agentsfbougas #topagentbougasbeauty #freeskin #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyscrub #teambougas #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser #feedbackbougasbeauty #waterbased

4 BAHAN UTAMA & KEBAIKAN DALAMAN #BougasFaceScrub ;
•
🔅 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
•
Jom dapatkan sekarang sementara stock masi ada, Cepat2 Dm or click link whatsapp diatas ok 😘
•
READYSTOCK 
RM49|100GRAM
•
#bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautyhq #bougasbeautykk #bougassabah #bougasbeautytawau #bougasbeautysandakan #sabah #codkotakinabalu #localproduct #instafamous #instagram #bougaslover #skintips #teambbssuperstar #agentbougasbeauty #agentkotakinabalu #agentsfbougas #topagentbougasbeauty #freeskin #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyscrub #teambougas #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser #feedbackbougasbeauty #waterbased
2 0 2 hours ago

Top #bougaslover posts

;
Rasa macam bercuti, tapi tak berapa nak bercuti.. Bila back to reality "lets do a report" 🤓
-
#instagram #instagood #inspiration #instadaily #instafashion #instafamous #bougaslover #artistsoninstagram #foodstagram

;
Rasa macam bercuti, tapi tak berapa nak bercuti.. Bila back to reality "lets do a report" 🤓
-
#instagram #instagood #inspiration #instadaily #instafashion #instafamous #bougaslover #artistsoninstagram #foodstagram
519 0 12 November, 2019
Thankyou sis @wanyhasrita for trusting BOUGAS BEAUTY SERUM! 😍
.
DM/WS QA CEPAT! STOCK TERHAD! (click link kat bio ig @bougasbeauty.tyqasani )
.
www.wasap.my/601129458785
www.wasap.my/601129458785
www.wasap.my/601129458785
.
#syukurselalu #cantikluardalam #teamkeknis #bougasbeautyQa #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasagent #bougasbeautyagent #bougasempire #serumviral #cantikhanyatigatitik #tutorialmakeup #beauty #beautifuldestinations #cantik #cantikselalu #johor #johorbahru #mua #muajohor #muamakeup
550 1 8 September, 2018

Today 30 April 2019 is our 3rd Anniversary! 🌹Alhamdulillah thank you for all these beautiful journey sayang! Im so glad to be part of u. Thank you for always be my side & always support me in everything I do! .
.
⛔️SPECIAL ANNOUNCEMENT⛔️
Only for today! Any loose item either #bougasserum, #bougasfacescrub, normal set or exclusive box #bougasrayakit ALL FREE POSTAGE, ONLY FOR TODAY! PLACE YOUR ORDER & MAKE A PAYMENT WITHIN 24Hour. Much love @bougasbeauty.yanana 🌸
.
.
❤️FREE POSTAGE
❤️FREE GIFT
❤️FREE LOYALTY CARD
❤️FREE CONSULTATION.
❤️FREE FRIENDSHIP
.
.
FAST ACTION, FAST RESPOND TO YOUR SKIN 🌹
🚦Dm me now for any inquiries🚦
📲012-3844435
📲012-3844435

Today 30 April 2019 is our 3rd Anniversary! 🌹Alhamdulillah thank you for all these beautiful journey sayang! Im so glad to be part of u. Thank you for always be my side & always support me in everything I do! .
.
⛔️SPECIAL ANNOUNCEMENT⛔️
Only for today! Any loose item either #bougasserum, #bougasfacescrub, normal set or exclusive box #bougasrayakit ALL FREE POSTAGE, ONLY FOR TODAY! PLACE YOUR ORDER & MAKE A PAYMENT WITHIN 24Hour. Much love @bougasbeauty.yanana 🌸
.
.
❤️FREE POSTAGE
❤️FREE GIFT
❤️FREE LOYALTY CARD
❤️FREE CONSULTATION.
❤️FREE FRIENDSHIP
.
.
FAST ACTION, FAST RESPOND TO YOUR SKIN 🌹
🚦Dm me now for any inquiries🚦
📲012-3844435
📲012-3844435
163 4 30 April, 2019
Thankyou sis for trusting BOUGAS BEAUTY SERUM!😍
.
DM/WS QA CEPAT! STOCK TERHAD! (click link kat bio ig @bougasbeauty.tyqasani )
.
www.wasap.my/601129458785
www.wasap.my/601129458785
www.wasap.my/601129458785
.
#syukurselalu #cantikluardalam #teamkeknis #bougasbeautyQa #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasagent #bougasbeautyagent #bougasempire #serumviral #cantikhanyatigatitik #tutorialmakeup #beauty #beautifuldestinations #cantik #cantikselalu #johor #johorbahru #mua #muajohor #muamakeup
539 0 8 September, 2018

Bougas Advanced Serum banyak kebaikan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang korang alami.. JERAWAT PARUT JERAWAT JERAGAT KULIT KUSAM KULIT KERING DAN LAIN2 ‼️
LEBIH 700 testimoni berjaya merawat masalah kulit mereka, anda bila lagi⁉️
.
.
KEBAIKAN BOUGAS ADVANCED SERUM♥️
.
✅Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak
✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi
✅ ORIGINAL SAHAJA
.
Harga : Rm75 sahaja
Whatsapp 0136248471
.
#bougasserum #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasadvancedserum #elfiraloy #ernibougas #serummuka #bajukurung #advancedserum #tudung #bawalsatin #likes #likers #liker #salekasilicin #likeforlike #like4like #ilike #likesreturned #likeforfollow #likeforliketeam #ilikeit #instalike #kulitcantik #kurus #jomcantik #photooftheday

Bougas Advanced Serum banyak kebaikan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang korang alami.. JERAWAT PARUT JERAWAT JERAGAT KULIT KUSAM KULIT KERING DAN LAIN2 ‼️
LEBIH 700 testimoni berjaya merawat masalah kulit mereka, anda bila lagi⁉️
.
.
KEBAIKAN BOUGAS ADVANCED SERUM♥️
.
✅Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak
✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Mengecilkan pori pori dimuka
✅ Membantu mengurangkan parut
✅ Awet muda
✅ Bau yang sangat wangi
✅ ORIGINAL SAHAJA
.
Harga : Rm75 sahaja
Whatsapp 0136248471
.
#bougasserum #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasadvancedserum #elfiraloy #ernibougas #serummuka #bajukurung #advancedserum #tudung #bawalsatin #likes #likers #liker #salekasilicin #likeforlike #like4like #ilike #likesreturned #likeforfollow #likeforliketeam #ilikeit #instalike #kulitcantik #kurus #jomcantik #photooftheday
155 2 12 October, 2019

Iftarians together walaupun Queen tak puasa 😝
.
.
Selamat Berbuka Puasa semua 🌹 #love #mysmallfamily #nomorescar #nomorechicpox #bougasserum #bougaslover

Iftarians together walaupun Queen tak puasa 😝
.
.
Selamat Berbuka Puasa semua 🌹#love #mysmallfamily #nomorescar #nomorechicpox #bougasserum #bougaslover
128 4 12 May, 2019