#bougasmantin Instagram Photos & Videos

bougasmantin - 2.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasmantin and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
2.7
Average comment
0.5
Posts with video
16/48
Posts with photo
32/48

Hashtag Popularity

Dengan satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dkt area yg berjerawat untuk dapatkan resut yang lebih cepat 😉

#bougasbeauty

Dengan satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dkt area yg berjerawat untuk dapatkan resut yang lebih cepat 😉

#bougasbeauty
1 1 23 minutes ago

Alhamdullilah banyak feedback yang suka sangat dengan tekstur #bougasfacialcleanser ni. Tak rasa tegang & kulit makin lembut lepas cuci.
-
Korang belum cuba? Dapatkan sekarang. Dm or klik link ws di bio untuk order okay ❤

#bougasbeauty

Alhamdullilah banyak feedback yang suka sangat dengan tekstur #bougasfacialcleanser ni. Tak rasa tegang & kulit makin lembut lepas cuci.
-
Korang belum cuba? Dapatkan sekarang. Dm or klik link ws di bio untuk order okay ❤

#bougasbeauty
6 1 1 hour ago

Everyone's favourite, #AdvancedSerum! Senang meresap ke dalam kulit & tak melekit. Tak perlu amik masa yang lama untuk bersiap, dab dab & boleh terus apply makeup.
#bougasbeauty

Everyone's favourite, #AdvancedSerum! Senang meresap ke dalam kulit & tak melekit. Tak perlu amik masa yang lama untuk bersiap, dab dab & boleh terus apply makeup. 
#bougasbeauty
2 1 1 hour ago

READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️
.
🚨 Exclusive bottle with gold glitter color
🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE
🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🚨 QR Code for customers to collect points for every
purchase
.
OPEN FOR ORDER NOW!!!
📲 013-6035497
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻 #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️
.
🚨 Exclusive bottle with gold glitter color
🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE
🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🚨 QR Code for customers to collect points for every
purchase
.
OPEN FOR ORDER NOW!!!
📲 013-6035497
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻 #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 7 hours ago

ARBUTIN TU APA?😦
.
one of Ingredients dalam Bougas advanced serum kita ada Arbutin ni. so pada siapa yang tanya serum ni boleh cerah kan kulit ke tidak,
.
jawapannya YES BOLEH ✌🏾️so siapa nak putih yang sunburn tu boleh la cuba BOUGASBEAUTY ADVANCED SERUM 🌸

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

ARBUTIN TU APA?😦
.
one of Ingredients dalam Bougas advanced serum kita ada Arbutin ni. so pada siapa yang tanya serum ni boleh cerah kan kulit ke tidak,
.
jawapannya YES BOLEH ✌🏾️so siapa nak putih yang sunburn tu boleh la cuba BOUGASBEAUTY ADVANCED SERUM 🌸

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 10 hours ago

Korang mesti tertanya tanya kan apa kelebihan 2 bahan utama tu ( Coconut virgin oil & Olive oil )
Haaa , ia dapat membantu merawat masalah jerawat , melembapkan kulit dan melembutkan kulit .

Sebab tu after cleanse rasa segar & sihat je 😉

Korang mesti tertanya tanya kan apa kelebihan 2 bahan utama tu ( Coconut virgin oil & Olive oil )
Haaa , ia dapat membantu merawat masalah jerawat , melembapkan kulit dan melembutkan kulit .

Sebab tu after cleanse rasa segar & sihat je 😉

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

Korang mesti tertanya tanya kan apa kelebihan 2 bahan utama tu ( Coconut virgin oil & Olive oil ) 
Haaa , ia dapat membantu merawat masalah jerawat , melembapkan kulit dan melembutkan kulit .

Sebab tu after cleanse rasa segar & sihat je 😉

Korang mesti tertanya tanya kan apa kelebihan 2 bahan utama tu ( Coconut virgin oil & Olive oil ) 
Haaa , ia dapat membantu merawat masalah jerawat , melembapkan kulit dan melembutkan kulit .

Sebab tu after cleanse rasa segar & sihat je 😉

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
1 0 12 hours ago

Morning friday 😍
.
When your blackheads are bothering you, #bougasfacescrub is your savior and generally a safer option for you. Say no to blackheads! ❌
.
*Kelebihan Bougas Face Scrub* 💖 🍀 Tekstur yang lembut dan halus. 🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. 🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam. 🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat. 🍀 Membuang bintik-bintik hitam. 🍀 Membantu memudarkan parut jerawat. 🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️ #bougasbeauty

Morning friday 😍
.
When your blackheads are bothering you, #bougasfacescrub is your savior and generally a safer option for you. Say no to blackheads! ❌
.
*Kelebihan Bougas Face Scrub* 💖 🍀 Tekstur yang lembut dan halus. 🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. 🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam. 🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat. 🍀 Membuang bintik-bintik hitam. 🍀 Membantu memudarkan parut jerawat. 🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️ #bougasbeauty
2 2 12 hours ago

KITA APPLY CUTI KITA APPROVE SENDIRI 🤣
.
best ke business ni? gila tak best. bila bila boleh cuti. cuti raya 1 bulan pun tak ada masalah 🤣. kita lah majikan kita lah BOSS. kalau kita malas kita marah diri sendiri 🤪
.
sehari tak perlu berdiri lama lama keje 8 jam sehari pun duit masuk Alhamdulillah 🥰
.
tapi tulah, kene tahu step. kena ada ilmu. kena ada circle yang bagus. Attitude kena A baru masa depan terjamin kalau nak lepas kan sijil Ijazah kita tuu untuk buat business. baru lah berbaloi‼️
.
kalau suka jadi macam Mun, mari mari mari Mun tunjuk kan cara 🌸
.
📲0136144857

KITA APPLY CUTI KITA APPROVE SENDIRI 🤣
.
best ke business ni? gila tak best. bila bila boleh cuti. cuti raya 1 bulan pun tak ada masalah 🤣. kita lah majikan kita lah BOSS. kalau kita malas kita marah diri sendiri 🤪
.
sehari tak perlu berdiri lama lama keje 8 jam sehari pun duit masuk Alhamdulillah 🥰
.
tapi tulah, kene tahu step. kena ada ilmu. kena ada circle yang bagus. Attitude kena A baru masa depan terjamin kalau nak lepas kan sijil Ijazah kita tuu untuk buat business. baru lah berbaloi‼️
.
kalau suka jadi macam Mun, mari mari mari Mun tunjuk kan cara 🌸
.
📲0136144857
45 2 13 hours ago

EH DAH NAK TIDUR KE TU? TUNGGU DULU ‼️
.
bila tengok testimoni ni terasa tak dekat dengan diri sendiri? eh mcm ada kaitan ye tak? 🙄
.
oo awak ada masalah jerawat ye? kakak ni dah dapat rawat. dia guna BOUGASBEAUTY jerrr sis. Awak nak tak jadi mcm dia? 🥰
.
jom wasap Cuna, Cuna bantu mana perlu : 0142372414 ❤️
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

EH DAH NAK TIDUR KE TU? TUNGGU DULU ‼️
.
bila tengok testimoni ni terasa tak dekat dengan diri sendiri? eh mcm ada kaitan ye tak? 🙄
.
oo awak ada masalah jerawat ye? kakak ni dah dapat rawat. dia guna BOUGASBEAUTY jerrr sis. Awak nak tak jadi mcm dia? 🥰
.
jom wasap Cuna, Cuna bantu mana perlu : 0142372414 ❤️
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
1 0 23 hours ago

Malam guys ❤️
.
If you loved our #advancedserum , then you definitely going to want to introduce this serum into your routine 💫
.
Sini q share kebaikan serum :
.
KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal

#bougasbeauty
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Malam guys ❤️
.
If you loved our #advancedserum , then you definitely going to want to introduce this serum into your routine 💫
.
Sini q share kebaikan serum :
.
KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan  SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal

#bougasbeauty
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
1 2 23 hours ago

Walaupon El sekarang tngah preggy, tapi still jaga kulit. Kita sedia mklum, kalau orang mngndung hormon akan berubah terutama pada kulit muka. Contoh, Muka kusam, jerwat halus dan sebagainya. Tpi sekrang, kulit El nampak cantik sangat. sebab El dan pakai berbotol botol botol serum dari @bougasbeauty ❤️ Kalau anda berminat, boleh dm Cuna untuk thu details, atau klik link whatsapp di bio Cuna k. 😘😘😘😘 #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

Walaupon El sekarang tngah preggy, tapi still jaga kulit. Kita sedia mklum, kalau orang mngndung hormon akan berubah terutama pada kulit muka. Contoh, Muka kusam, jerwat halus dan sebagainya.  Tpi sekrang,  kulit El nampak cantik sangat. sebab El dan pakai berbotol botol botol serum dari @bougasbeauty ❤️ Kalau anda berminat, boleh dm Cuna untuk thu details, atau klik link whatsapp di bio Cuna k. 😘😘😘😘 #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
1 0 19 September, 2019

Petang2 minum tea panas cicah biskut pon sedap juga. Sambil2 scroll ig ternampak pula ig i ni. So why not i share kebaikan serum bougas ni kan.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
------------------
*Kelebihan Bougas Face Scrub* 💖 🍀 Tekstur yang lembut dan halus. 🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. 🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam. 🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat. 🍀 Membuang bintik-bintik hitam. 🍀 Membantu memudarkan parut jerawat. 🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

Petang2 minum tea panas cicah biskut pon sedap juga. Sambil2 scroll ig ternampak pula ig i ni. So why not i share kebaikan serum bougas ni kan.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan  SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
------------------
*Kelebihan Bougas Face Scrub* 💖 🍀 Tekstur yang lembut dan halus. 🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. 🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam. 🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat. 🍀 Membuang bintik-bintik hitam. 🍀 Membantu memudarkan parut jerawat. 🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 19 September, 2019

Ptg guys ❤️
.
See tgk kulit @nureenasarudin mkin glowing lps gunakan bougas serumm, korg bila lg? Kat sini q selitkan kebaikan bougas serum ⤵️
.
KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Ptg guys ❤️
.
See tgk kulit @nureenasarudin mkin glowing lps gunakan bougas serumm, korg bila lg? Kat sini q selitkan kebaikan bougas serum ⤵️
.
KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan  SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
3 3 19 September, 2019

READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️
.
🚨 Exclusive bottle with gold glitter color
🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE
🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🚨 QR Code for customers to collect points for every
purchase
.
OPEN FOR ORDER NOW!!!
📲 013-6035497
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻 #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️
.
🚨 Exclusive bottle with gold glitter color
🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE
🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🚨 QR Code for customers to collect points for every
purchase
.
OPEN FOR ORDER NOW!!!
📲 013-6035497
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻 #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
3 0 19 September, 2019

ILMU DATANG BERGOLEK PUMM 🔥🔥
.
jangan berhenti cari ilmu even dah rasa bagus sangat dah tu 🤭 lagi banyak kita belajar lagi banyak kita tahu lagi banyak pencapaian kita ‼️
.
so kalau korang join #MunSuperSquad, Mun dengan rela hati akan coaching korang sampai korang betol2 faham & perform ❤️
.
dua orang ni agent2 hebat. all the best korang 🌸 siapa nak jadi hebat mcm dorang ni meh pm Mun lekaih ‼️

ILMU DATANG BERGOLEK PUMM 🔥🔥
.
jangan berhenti cari ilmu even dah rasa bagus sangat dah tu 🤭 lagi banyak kita belajar lagi banyak kita tahu lagi banyak pencapaian kita ‼️
.
so kalau korang join #MunSuperSquad, Mun dengan rela hati akan coaching korang sampai korang betol2 faham & perform ❤️
.
dua orang ni agent2 hebat. all the best korang 🌸 siapa nak jadi hebat mcm dorang ni meh pm Mun lekaih ‼️
19 1 19 September, 2019

Gosok gosok gosok & apply! #BougasFacialCleanser sangat sesuai untuk semua jenis kulit tak terkecuali untuk kulit yang sensitif juga. Buih pun tk banyak, baru seronok nak cuci muka 🧖🏻‍♀ #bougasbeauty

Gosok gosok gosok & apply! #BougasFacialCleanser sangat sesuai untuk semua jenis kulit tak terkecuali untuk kulit yang sensitif juga. Buih pun tk banyak, baru seronok nak cuci muka 🧖🏻‍♀ #bougasbeauty
8 1 18 September, 2019

Alhamdulillah perubahan kulit pengguna Bougas serum yang sangat memberansangkan 😍😍
.
kunci nya ialah CONSISTENT!!!
Nak kulit cantik tak boleh cepat give up tak boleh malas tak boleh kedekut ✨

Alhamdulillah perubahan kulit pengguna Bougas serum yang sangat memberansangkan 😍😍
.
kunci nya ialah CONSISTENT!!!
Nak kulit cantik tak boleh cepat give up tak boleh malas tak boleh kedekut ✨
13 1 18 September, 2019

Kulit kusam? #BougasFaceScrub lah jawapannya! Apply 2/3 kali seminggu, kulit akan lebih cerah & sel kulit mati akan hilang. Buat secara konsisten tau, baru lah menjadi

#bougasbeauty

Kulit kusam? #BougasFaceScrub lah jawapannya! Apply 2/3 kali seminggu, kulit akan lebih cerah & sel kulit mati akan hilang. Buat secara konsisten tau, baru lah menjadi

#bougasbeauty
6 1 18 September, 2019

*CARA PENGGUNAAN CLEANSER*
-Basahkan muka dengan sedikit air. Pastikan muka dalam keadaan lembap sebelum letakkan Bougas Facial Cleanser.
-Letakkan Bougas Facial Cleanser diatas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai.
-Calitkan Bougas Facial Cleanser di permukaan muka.
-Gosokkan dan ratakan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka. Jangan lupa di bahagian garisan rambut dan juga bawah dagu.
-Cuci muka dengan air sampai bersih dan boleh keringkan muka dengan tuala muka.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

*CARA PENGGUNAAN CLEANSER*
-Basahkan  muka  dengan  sedikit  air.  Pastikan  muka  dalam  keadaan  lembap sebelum  letakkan  Bougas Facial Cleanser.
-Letakkan  Bougas  Facial  Cleanser  diatas  tapak  tangan  mengikut  kadar  yang sesuai.
-Calitkan Bougas Facial Cleanser  di permukaan muka.
-Gosokkan  dan  ratakan  Bougas  Facial  Cleanser  ke  seluruh  muka.  Jangan  lupa  di bahagian  garisan  rambut dan juga bawah dagu.
-Cuci  muka  dengan  air  sampai  bersih  dan  boleh  keringkan  muka  dengan  tuala muka.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

BURUK NYA PARUT CHICKEN POX 🤢
.
Kesiannya kene chicken pox lagi lagi kat bahagian muka 😭 susah taw nak hilang. tak kan nak sental dengan sabut kelapa untuk bagi hilang? .
customer ni guna Bougas serum jerrr. memang terbaik ‼️ korang pun kena try jugak ok ❤️
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

BURUK NYA PARUT CHICKEN POX 🤢
.
Kesiannya kene chicken pox lagi lagi kat bahagian muka 😭 susah taw nak hilang. tak kan nak sental dengan sabut kelapa untuk bagi hilang? .
customer ni guna Bougas serum jerrr. memang terbaik ‼️ korang pun kena try jugak ok ❤️
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

CARA PENGGUNAAN CLEANSER
.
-Basahkan muka dengan sedikit air. Pastikan muka dalam keadaan lembap sebelum letakkan Bougas Facial Cleanser.
-Letakkan Bougas Facial Cleanser diatas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai.
-Calitkan Bougas Facial Cleanser di permukaan muka.
-Gosokkan dan ratakan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka. Jangan lupa di bahagian garisan rambut dan juga bawah dagu.
-Cuci muka dengan air sampai bersih dan boleh keringkan muka dengan tuala muka.
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

CARA PENGGUNAAN CLEANSER
.
-Basahkan  muka  dengan  sedikit  air.  Pastikan  muka  dalam  keadaan  lembap sebelum  letakkan  Bougas Facial Cleanser.
-Letakkan  Bougas  Facial  Cleanser  diatas  tapak  tangan  mengikut  kadar  yang sesuai.
-Calitkan Bougas Facial Cleanser  di permukaan muka.
-Gosokkan  dan  ratakan  Bougas  Facial  Cleanser  ke  seluruh  muka.  Jangan  lupa  di bahagian  garisan  rambut dan juga bawah dagu.
-Cuci  muka  dengan  air  sampai  bersih  dan  boleh  keringkan  muka  dengan  tuala muka.
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
2 0 18 September, 2019

BOUGASBEAUTY FACIAL CLEANSER INGREDIENTS ‼️
- Aqua
- Decyl Glucoside
- Cocamidopropyl Betaine
- Coco-Glucoside
- Glyceryl Oleate
- Peg-90 Glyceryl Isostearate - Laureth-2 - Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate - Crosspolymer
- Imperata Cylindirica Root Extract - Cocos Nucifera (Virgin Oil)
- Olea Europea (Olive) Fruit Oil - Alpha Tocopherol Acetate - Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides Octyldodeceth-25 Sodium Hyaluronate - Phenoxythanol Triethylene Glycol - Butylene Glycol Prunus Yedeonsis Leaf Extract Sakura Leaf Extract -

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

BOUGASBEAUTY FACIAL CLEANSER INGREDIENTS ‼️
- Aqua
- Decyl Glucoside
- Cocamidopropyl Betaine
- Coco-Glucoside
- Glyceryl Oleate
- Peg-90 Glyceryl Isostearate - Laureth-2 - Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate - Crosspolymer
- Imperata Cylindirica Root Extract - Cocos Nucifera (Virgin Oil)
- Olea Europea (Olive) Fruit Oil - Alpha Tocopherol Acetate - Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides Octyldodeceth-25 Sodium Hyaluronate - Phenoxythanol Triethylene Glycol - Butylene Glycol  Prunus Yedeonsis Leaf Extract Sakura Leaf Extract -

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

Huaaaaa 😭😭😭😭 shantikkk nya packaging product baru dari Bougas Beauty ni 😱😱😱
.
luar cantik kalau korang pakai mesti kulit korang akan lebih SHANTIKKK 😜
.
satu RM49 jeeeee !!! meh grab satu okey 💋💋💋 *Sebarang pertanyaan boleh wasap Cuna k. 0142372414

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

Huaaaaa 😭😭😭😭 shantikkk nya packaging product baru dari Bougas Beauty ni 😱😱😱
.
luar cantik kalau korang pakai mesti kulit korang akan lebih SHANTIKKK 😜
.
satu RM49 jeeeee !!! meh grab satu okey 💋💋💋 *Sebarang pertanyaan boleh wasap Cuna k. 0142372414

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
1 4 18 September, 2019

Malam guys ❤️ nk tahu rhsia psl cleanser dr produk bougas??? .
*Apa itu Bougas Facial Cleanser*
.
Bougas Facial Cleanser mempunyai tekstur yang sangat lembut iaitu “milky gel”. - Membersihkan segala kekotoran yang ada di permukaan kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka. -. .
Apa kelebihan yang ada dalam Bougas Facial Cleanser?
● Tekstur yang sangat lembut iaitu “milky gel” ● Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
● Pencuci muka low pH
● Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi ● Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
● Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil
● Sesuai untuk kulit sensitif
● Membantu masalah kulit berjerawat -
.
Bougas Facial Cleanser sesuai digunakan oleh :-
● Lelaki dan perempuan
● Seawal usia 15 tahun
● Sesuai untuk semua jenis kulit
● Mereka yang mempunyai kulit terlalu kering dan kulit sensitif .
.
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Malam guys ❤️ nk tahu rhsia psl cleanser dr produk bougas??? .
*Apa itu Bougas Facial Cleanser*
.
Bougas  Facial  Cleanser  mempunyai  tekstur  yang  sangat  lembut  iaitu “milky  gel”. - Membersihkan  segala  kekotoran  yang  ada  di  permukaan  kulit  muka  dan  meninggalkan  kesan yang  lembut dan  licin  di  muka. -. . 
Apa kelebihan  yang  ada dalam Bougas Facial Cleanser?
●  Tekstur yang sangat  lembut iaitu “milky  gel” ●  Sesuai digunakan  untuk  lelaki dan  perempuan
●  Pencuci muka low pH
●  Tidak berbuih dan  tidak  mempunyai pewangi ●  Mempunyai  bahan  Sakura  Leaf  Extract  dimana  fungsinya  adalah  untuk mencerahkan  kulit
●  Melembapkan kulit kerana mempunyai  bahan  Virgin  Coconut Oil  dan  Olive Oil
●  Sesuai untuk  kulit sensitif
●  Membantu masalah kulit berjerawat -
.
Bougas Facial Cleanser  sesuai  digunakan  oleh :-
●  Lelaki dan  perempuan
●  Seawal usia  15  tahun
●  Sesuai untuk semua jenis kulit
●  Mereka yang mempunyai kulit terlalu kering  dan  kulit sensitif .
.
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
0 2 18 September, 2019

Mesti korang tertanya-tanya apa kebaikan 2 bahan (Virgin Coconut Oil & Olive Oil) kan?
-
Ia nya untuk merawat jerawat, melembabkan & melembutkan kulit wajah korang. Sebab tu lepas korang apply #BougasFacialCleanser ni, kulit rasa segar & sihat

#bougasbeauty

Mesti korang tertanya-tanya apa kebaikan 2 bahan (Virgin Coconut Oil & Olive Oil) kan?
-
Ia nya untuk merawat jerawat, melembabkan & melembutkan kulit wajah korang. Sebab tu lepas korang apply #BougasFacialCleanser ni, kulit rasa segar & sihat

#bougasbeauty
8 1 18 September, 2019

CARA PENGGUNAAN CLEANSER
.
-Basahkan muka dengan sedikit air. Pastikan muka dalam keadaan lembap sebelum letakkan Bougas Facial Cleanser.
-Letakkan Bougas Facial Cleanser diatas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai.
-Calitkan Bougas Facial Cleanser di permukaan muka.
-Gosokkan dan ratakan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka. Jangan lupa di bahagian garisan rambut dan juga bawah dagu.
-Cuci muka dengan air sampai bersih dan boleh keringkan muka dengan tuala muka.
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

CARA PENGGUNAAN CLEANSER
.
-Basahkan  muka  dengan  sedikit  air.  Pastikan  muka  dalam  keadaan  lembap sebelum  letakkan  Bougas Facial Cleanser.
-Letakkan  Bougas  Facial  Cleanser  diatas  tapak  tangan  mengikut  kadar  yang sesuai.
-Calitkan Bougas Facial Cleanser  di permukaan muka.
-Gosokkan  dan  ratakan  Bougas  Facial  Cleanser  ke  seluruh  muka.  Jangan  lupa  di bahagian  garisan  rambut dan juga bawah dagu.
-Cuci  muka  dengan  air  sampai  bersih  dan  boleh  keringkan  muka  dengan  tuala muka.
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

BOUGASBEAUTY FACIAL CLEANSER INGREDIENTS ‼️
- Aqua
- Decyl Glucoside
- Cocamidopropyl Betaine
- Coco-Glucoside
- Glyceryl Oleate
- Peg-90 Glyceryl Isostearate - Laureth-2 - Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate - Crosspolymer
- Imperata Cylindirica Root Extract - Cocos Nucifera (Virgin Oil)
- Olea Europea (Olive) Fruit Oil - Alpha Tocopherol Acetate - Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides Octyldodeceth-25 Sodium Hyaluronate - Phenoxythanol Triethylene Glycol - Butylene Glycol Prunus Yedeonsis Leaf Extract Sakura Leaf Extract -

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

BOUGASBEAUTY FACIAL CLEANSER INGREDIENTS ‼️
- Aqua
- Decyl Glucoside
- Cocamidopropyl Betaine
- Coco-Glucoside
- Glyceryl Oleate
- Peg-90 Glyceryl Isostearate - Laureth-2 - Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate - Crosspolymer
- Imperata Cylindirica Root Extract - Cocos Nucifera (Virgin Oil)
- Olea Europea (Olive) Fruit Oil - Alpha Tocopherol Acetate - Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides Octyldodeceth-25 Sodium Hyaluronate - Phenoxythanol Triethylene Glycol - Butylene Glycol  Prunus Yedeonsis Leaf Extract Sakura Leaf Extract -

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

My secret of having healthy and glowing skin is because I am very consistent of using basic skin care and of course my favorite face serum which is #advancedserum. Will be always my top priority on skin care routine ❤️
-
Now that you know mine, what’s yours?

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

My secret of having healthy and glowing skin is because I am very consistent of using basic skin care and of course my favorite face serum which is #advancedserum. Will be always my top priority on skin care routine ❤️
-
Now that you know mine, what’s yours?

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

・・・ BURUK NYA PARUT CHICKEN POX 🤢
.
Kesiannya kene chicken pox lagi lagi kat bahagian muka 😭 susah taw nak hilang. tak kan nak sental dengan sabut kelapa untuk bagi hilang? .
customer ni guna Bougas serum jerrr. memang terbaik ‼️ korang pun kena try jugak ok ❤️
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

・・・ BURUK NYA PARUT CHICKEN POX 🤢
.
Kesiannya kene chicken pox lagi lagi kat bahagian muka 😭 susah taw nak hilang. tak kan nak sental dengan sabut kelapa untuk bagi hilang? .
customer ni guna Bougas serum jerrr. memang terbaik ‼️ korang pun kena try jugak ok ❤️
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

.
bila tengok testimoni ni terasa tak dekat dengan diri sendiri? eh mcm ada kaitan ye tak? 🙄
.
oo awak ada masalah jerawat ye? kakak ni dah dapat rawat. dia guna BOUGASBEAUTY jerrr sis. Awak nak tak jadi mcm dia? 🥰
.
jom wasap I bantu mana perlu : 0136035497 ❤️
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

.
bila tengok testimoni ni terasa tak dekat dengan diri sendiri? eh mcm ada kaitan ye tak? 🙄
.
oo awak ada masalah jerawat ye? kakak ni dah dapat rawat. dia guna BOUGASBEAUTY jerrr sis. Awak nak tak jadi mcm dia? 🥰
.
jom wasap I bantu mana perlu : 0136035497 ❤️
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 18 September, 2019

KULIT KUSAM MUKA MASAM ☹️
.
Orang tengok pun tak best. muka tak berseri. bukan nak tunggu kahwin je baru nak berseri sis 🤦🏻‍♀️
.
korang yang baca ni ada masalah kulit kusam kan? apa kata mulai hari ni korang start scrub muka korang 2kali seminggu. penting ke scrub? 🧐
.
Singkir kulit mati
Memudarkan parut
Melicinkan kulit
Mengelakkan pori-pori tersumbat
Memudahkan penyerapan produk wajah .
haaa ramaikan pakai produk tapi tak berkesan? ni lah sebabnya! korang tak scrub muka jadi pori korang dah tersumbat 😭😭
.
so kalau korang tak tahu nk guna scrub yang mana satu, apa kata try BOUGAS FACE SCRUB ni sebab texture dia MASHAALLAH tak boleh nak explain. kene try sendiri ‼️
.
satu RM49 boleh tahan selama 5 bulan taw. Jom order sekarang 🙌🏼
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

KULIT KUSAM MUKA MASAM ☹️
.
Orang tengok pun tak best. muka tak berseri. bukan nak tunggu kahwin je baru nak berseri sis 🤦🏻‍♀️
.
korang yang baca ni ada masalah kulit kusam kan? apa kata mulai hari ni korang start scrub muka korang 2kali seminggu. penting ke scrub? 🧐
.
Singkir kulit mati
Memudarkan parut
Melicinkan kulit
Mengelakkan pori-pori tersumbat
Memudahkan penyerapan produk wajah .
haaa ramaikan pakai produk tapi tak berkesan? ni lah sebabnya! korang tak scrub muka jadi pori korang dah tersumbat 😭😭
.
so kalau korang tak tahu nk guna scrub yang mana satu, apa kata try BOUGAS FACE SCRUB ni sebab texture dia MASHAALLAH tak boleh nak explain. kene try sendiri ‼️
.
satu RM49 boleh tahan selama 5 bulan taw. Jom order sekarang 🙌🏼
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
1 0 18 September, 2019

Top #bougasmantin posts

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam
13 2 17 September, 2019

Siapa lagi yang belum try #bougasfacialcleanser rugi tau! @camiliaaaaa_ sendiri pun cakap yang produk baru ni tak rasa tegang lepas bersihkan. Rasa soft je muka.. Bestnya! Tak percaya? Jom tengok honest feedback dari @camiliaaaaa_ 💖 btw cleanser kita rm69 jeekk hehe bole pkai lamaa sbb dia milky gel ❤
.
Btw @camiliaaaaa_ ni one of the insta femes jgk so korg boleh tgk ig dia utk review jgk bougas beauty nih ❤
.
klik link di bio kalau berminat nak order bougas yee ❤
.
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasmelaka
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#bougasmelaka
#bougasumbai
#bougasmerlimau
#bougasbahau
#bougaskualapilah
#bougasmelaka
#bougasmerlimau

Siapa lagi yang belum try #bougasfacialcleanser rugi tau! @camiliaaaaa_ sendiri pun cakap yang produk baru ni tak rasa tegang lepas bersihkan. Rasa soft je muka.. Bestnya! Tak percaya? Jom tengok honest feedback dari @camiliaaaaa_ 💖 btw cleanser kita rm69 jeekk hehe bole pkai lamaa sbb dia milky gel ❤
.
Btw @camiliaaaaa_  ni one of the insta femes jgk so korg boleh tgk ig dia utk review jgk bougas beauty nih ❤
.
klik link di bio kalau berminat nak order bougas yee ❤
.
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasmelaka
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#bougasmelaka
#bougasumbai
#bougasmerlimau 
#bougasbahau
#bougaskualapilah
#bougasmelaka
#bougasmerlimau
4 2 2 August, 2019

Here’s what you’ve been waiting for! #bougasturns2 promo just for you! 🤗

Package A
Advanced Serum + any product of Bougas Beauty
Get RM5 off

Package B
Advanced Serum + any product of Bougas Beauty + any product of Bougas Beauty
Get RM5 off + FREE POSTAGE poslaju

Promotion valid 23 - 29 July 2019
-
#bougasturns2 lucky draw contest

You are eligible to participate lucky draw contest with any purchase of package #bougasturns2. Good luck ✨
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#sideincome
#buatduit
#bougaspuchong
#MunSuperSquad

Here’s what you’ve been waiting for! #bougasturns2 promo just for you! 🤗

Package A
Advanced Serum + any product of Bougas Beauty
Get RM5 off

Package B
Advanced Serum + any product of Bougas Beauty + any product of Bougas Beauty
Get RM5 off + FREE POSTAGE poslaju

Promotion valid 23 - 29 July 2019
-
#bougasturns2 lucky draw contest

You are eligible to participate lucky draw contest with any purchase of package #bougasturns2. Good luck ✨
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#sideincome
#buatduit
#bougaspuchong
#MunSuperSquad
5 2 24 July, 2019

Assalamualaikum selamat pagi semua ! Monday blues ke tu?? 🤣🤣. okey bulan depan kita fulltime business okey yeyy cant wait 😍😍

Assalamualaikum selamat pagi semua ! Monday blues ke tu?? 🤣🤣. okey bulan depan kita fulltime business okey yeyy cant wait 😍😍
107 1 1 February, 2019

EH TUNGGU DULU‼️
.
bila tengok testimoni ni terasa tak dekat dengan diri sendiri? eh mcm ada kaitan ye tak? 🙄
.
oo awak ada masalah jerawat ye? kakak ni dah dapat rawat. dia guna BOUGASBEAUTY jerrr sis. Awak nak tak jadi mcm dia? 🥰
.
jom wasap Mun, mun bantu mana perlu : 0136144857 ❤️
.

EH TUNGGU DULU‼️
.
bila tengok testimoni ni terasa tak dekat dengan diri sendiri? eh mcm ada kaitan ye tak? 🙄
.
oo awak ada masalah jerawat ye? kakak ni dah dapat rawat. dia guna BOUGASBEAUTY jerrr sis. Awak nak tak jadi mcm dia? 🥰
.
jom wasap Mun, mun bantu mana perlu : 0136144857 ❤️
.
17 2 18 September, 2019

KOTAK KOTAK KEGEMBIRAAN KU🥰
.
DAH 8 BULAN MUN HIDUP DENGAN KOTAK KOTAK 🤣 maksudnya dah 8 bulan jugak lah Mun jadi SUPER STOKIST BOUGASBEAUTY 🥰
.
Alhamdulillah dulu bila fikir nak habis kan 50 botol serum sebulan tu mcm mustahil gila. now 800 pcs sebulan selumber badak je kita lenjan 🤪
.
tu belum masuk cleanser & scrub. so tak payah pelik la kalau Mun cakap gaji bersih Mun sebulan 5 angka 🎉 (alhamdulillah)
.
so tak ada yang mustahil. awak yang baca ni pun boleh. boleh lagi hebat dari Mun. mulakan langkah awal korang sekarang ok? .
AGENT SLOT STILL OPEN TAW‼️
WSP 0136144857

KOTAK KOTAK KEGEMBIRAAN KU🥰
.
DAH 8 BULAN MUN HIDUP DENGAN KOTAK KOTAK 🤣 maksudnya dah 8 bulan jugak lah Mun jadi SUPER STOKIST BOUGASBEAUTY 🥰
.
Alhamdulillah dulu bila fikir nak habis kan 50 botol serum sebulan tu mcm mustahil gila. now 800 pcs sebulan selumber badak je kita lenjan 🤪
.
tu belum masuk cleanser & scrub. so tak payah pelik la kalau Mun cakap gaji bersih Mun sebulan 5 angka 🎉 (alhamdulillah)
.
so tak ada yang mustahil. awak yang baca ni pun boleh. boleh lagi hebat dari Mun. mulakan langkah awal korang sekarang ok? .
AGENT SLOT STILL OPEN TAW‼️
WSP 0136144857
39 5 24 August, 2019