#bougasmasai Instagram Photos & Videos

bougasmasai - 716 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasmasai and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
3.6
Average comment
0.3
Posts with video
18/36
Posts with photo
18/36

Hashtag Popularity

Orang eh kalau dah cantik , tudung senget benget pun tetap cantik🤩..
.
Walaupun skin da cantik tp el ni tetap jaga skin dia bg kekal molek ..
.
Kita yang ermmm ni , nak kekal biarkan macam tu je eh , jerawat sana sini .. Biar x cantik yang penting kulit sihat dan bersih 😚😚
.
Sementara promo 11.11 masih on cpt2 grab Bougas Beauty kesayangan korg nih, jgn lepaskan peluang benda yg jarang2 berlaku.😂😂
.
Jom kekalkan skin sihat dan bersih Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Orang eh kalau dah cantik , tudung senget benget pun tetap cantik🤩..
.
Walaupun skin da cantik tp el ni tetap jaga skin dia bg kekal molek ..
.
Kita yang ermmm ni , nak kekal biarkan macam tu je eh , jerawat sana sini .. Biar x cantik yang penting kulit sihat dan bersih 😚😚
. 
Sementara promo 11.11 masih on cpt2 grab Bougas Beauty kesayangan korg nih, jgn lepaskan peluang benda yg jarang2 berlaku.😂😂
.
Jom kekalkan skin sihat dan bersih Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
8 0 13 hours ago

Assalamualaikum ..
SET CECANTIK antara combo yang paling best .. Kenapa??
.
Korang bole jimat duit sampai berbulan2 .. .
Cleanser tahan 2 bulan
Serum tahan 1 bulan
Scrub tahan 4 bulan .
Dengan spend RM 188 bulan ni, bulan depan korang x perlu beli lagi Silap2 2 bulan x keluar duit 😜😜.
.
Harga asal RM 193 tapi utk 11.11 Hajar bg RM 188 utk korang ..
Bukan itu je , korang akan dapat - free cod/postage
- 3 freegift
- loyalty card
Sesiapa nak buat suprice box pun berbaloi ni ..bestkan ?,
.

Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Assalamualaikum ..
SET CECANTIK antara combo yang paling best .. Kenapa??
.
Korang bole jimat  duit sampai berbulan2 .. .
Cleanser tahan 2 bulan 
Serum tahan 1 bulan 
Scrub tahan 4 bulan .
Dengan spend RM 188 bulan ni, bulan depan korang x perlu beli lagi Silap2 2 bulan x keluar duit 😜😜.
.
Harga asal RM 193 tapi utk 11.11 Hajar bg RM 188 utk korang ..
Bukan itu je , korang akan dapat - free cod/postage
- 3 freegift
- loyalty card 
Sesiapa nak buat suprice box pun berbaloi ni ..bestkan ?,
.

Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
0 0 16 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

LAST DAY #blissfullsalebougas 11/11/19 yana nak ingatkan hari ini dah last day tau korang belum grab jom pakat ramai-ramai beli dengan kawan sangat jimat dengan DISKAUN RM 5
.
.
🔥Advance Serum+1 item any product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5
🔥Advance Serum+2 Any Product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5-FREE COD/FREE POSTAGE-JIMAT RM 13
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number Di LINK BIO IG okey🤗
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasserumjb #bougasbeautyjb

LAST DAY #blissfullsalebougas 11/11/19 yana nak ingatkan hari ini dah last day tau korang belum grab jom pakat ramai-ramai beli dengan kawan sangat jimat dengan DISKAUN RM 5
.
.
🔥Advance Serum+1 item any product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5
🔥Advance Serum+2 Any Product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5-FREE COD/FREE POSTAGE-JIMAT RM 13
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number Di LINK BIO IG okey🤗
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasserumjb #bougasbeautyjb
7 3 18 hours ago

Ingat pesanan Amira ni korang. Nak keluar rumah tu jangan lupa buat rutin skincare, kalau taknak kulit korang rosak. Siapa yang tak scrub muka lagi minggu ni, harini boleh lah scrub muka okay? Nanti bangun tidur boleh dapat kulit yang cantik. Btw jangan lupa apply #AdvancedSerum pagi & sebelum tidur tau 😘

#bougasbeautyjohor #bougaspasirgudang #bougasserumpasirgudang #bougasmasai #bougasbeautyjb

Ingat pesanan Amira ni korang. Nak keluar rumah tu jangan lupa buat rutin skincare, kalau taknak kulit korang rosak. Siapa yang tak scrub muka lagi minggu ni, harini boleh lah scrub muka okay? Nanti bangun tidur boleh dapat kulit yang cantik. Btw jangan lupa apply #AdvancedSerum pagi & sebelum tidur tau 😘

#bougasbeautyjohor#bougaspasirgudang#bougasserumpasirgudang#bougasmasai#bougasbeautyjb
3 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

#blissful SALE sempena Maulidur Rasul✨
.
.
Mana dok tanya Bougas Beauty tak ada buat SALE ke???Kalau beli Set Bougas tak ada DISKAUN???So inilah masanya😍Grab Set Combo atau 1 Set Bougas Beauty dapat DISKAUN RM 5
.
.
🔥Item Wajib(Advance Serum)+Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum🔥
🔥FREE COD/POSTAGE FOR 1 SET BOUGAS BEAUTY🔥
🌸DAPAT DISKAUN RM 5🌸
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya

#blissful SALE sempena Maulidur Rasul✨
.
.
Mana dok tanya Bougas Beauty tak ada buat SALE ke???Kalau beli Set Bougas tak ada DISKAUN???So inilah masanya😍Grab Set Combo atau 1 Set Bougas Beauty dapat DISKAUN RM 5
.
.
🔥Item Wajib(Advance Serum)+Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum🔥
🔥FREE COD/POSTAGE FOR 1 SET BOUGAS BEAUTY🔥
🌸DAPAT DISKAUN RM 5🌸
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya
3 0 10 November, 2019

Bismillahirahmanirahim dan Assalammualaikum..
Salam Zohor semua..🤗🤗 Pengumuman2 📣📣 .
Khas untuk Bougas Lovers sekalian , Hajar mencari 5 orang yang ingin menjana side income tapi taknak susahkan diri pegang stock dan cod hari2 .
Boleh www.wassap.my/0187844267/Hajar.nakjointeambole / follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar
sign up menjadi sebahagian dari #teamhajar #teambougasbeauty .. .

Korang x perlu risau untuk bahan dan marketing , Hajar akan bekalkan semuanya sepanjang tempoh percubaan korang cuma wajib rajin dan komited !!! .

Jom jadi sebahagian daripada #teamhajar kita buat sampai jadi ☺️☺️🤩🤩
.

#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasuniklmitec

Bismillahirahmanirahim dan Assalammualaikum..
Salam Zohor semua..🤗🤗 Pengumuman2 📣📣 .
Khas untuk Bougas Lovers sekalian ,  Hajar mencari 5 orang yang ingin menjana side income tapi taknak susahkan diri pegang stock dan cod hari2 .
Boleh  www.wassap.my/0187844267/Hajar.nakjointeambole / follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar 
sign up menjadi sebahagian dari #teamhajar#teambougasbeauty .. .

Korang x perlu risau untuk bahan dan marketing , Hajar akan bekalkan semuanya sepanjang tempoh percubaan korang cuma wajib rajin dan komited !!! .

Jom jadi sebahagian daripada #teamhajar kita buat sampai jadi ☺️☺️🤩🤩
.

#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasuniklmitec
1 0 10 November, 2019

Beli 1 set ni korang boleh jimat rm14 😱😱😱. Jangan lepaskan peluang dapatkan produk bougas sekarang🤗🤗

Beli 1 set ni korang boleh jimat rm14 😱😱😱. Jangan lepaskan peluang dapatkan produk bougas sekarang🤗🤗
5 1 10 November, 2019

Dah lama korang tanya sales kan?? Haaaa, ni hanya 3 hari sahaja yeee
.
Jangan lepaskan peluang ini 😍

Dah lama korang tanya sales kan?? Haaaa, ni hanya 3 hari sahaja yeee
.
Jangan lepaskan peluang ini 😍
4 1 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

KAN DAH CAKAP BOUGAS BEAUTY SERUM BOLE JADI BASE MAKE-UP ‼️
.
Penting penggunaan skincare sebelum mulakan2 makeup .. Kenapa?
.
Untuk menjaga kulit kita daripada debu2 makeup yang mungkin Tidak sesuai dengan kulit muka kita .. Selain daripada mengekalkan kesegaran dan kecantikan makeup itu sepanjang masa .. .
So siapa belum dapatkan bougas advance serum utk base makeup ??? Boleh dapatkan sekarang , promotion bougas masih berlangsung pastikan jangan terlepas ‼️ .
Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

KAN DAH CAKAP BOUGAS BEAUTY SERUM BOLE JADI BASE MAKE-UP ‼️
.
Penting penggunaan skincare sebelum mulakan2 makeup .. Kenapa?
.
Untuk menjaga kulit kita daripada debu2 makeup yang mungkin Tidak sesuai dengan kulit muka kita .. Selain daripada mengekalkan kesegaran dan kecantikan makeup itu sepanjang masa .. .
So siapa belum dapatkan bougas advance serum utk base makeup ??? Boleh dapatkan sekarang , promotion bougas masih berlangsung pastikan jangan terlepas ‼️ .
Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
1 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

Assalammualaikum n Hi Bougas Lovers ..
.
Bougas Promotion still going on gais !! 😁😁.
.
Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Assalammualaikum n Hi Bougas Lovers ..
.
Bougas Promotion still going on gais !! 😁😁.
.
Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
2 0 10 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle #bougasmasai #bougaspasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautytamanrinting #bougastamanrinting

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle #bougasmasai #bougaspasirgudang #bougasbeautyjohor#bougasbeautyjb#bougasbeautypasirgudang#bougasbeautytamanrinting#bougastamanrinting
1 0 9 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019
Don't forget to put on your skincare! 
#bougasmasai #bougasjohor #bougaspasirgudang #bougasbeauty #ferrarossamasai #anasismpasirgudang
0 0 9 November, 2019

PROMO BLISSFUL SALE is ON!! 💃🏻
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

PROMO BLISSFUL SALE is ON!! 💃🏻
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
4 1 9 November, 2019

SET LELAWA yang korang boleh simpan buat stock atau simpan dekat rumah,Office and dalam handbag jadi semua tempat Bougas Advance Serum .. Nak lawa kan mesti stand-by awal ..
.

So cepat2 grab barang panas nih , promo valid selama 3 hari sahaja 😁😁
.

Jom follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm /
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

SET LELAWA yang korang boleh simpan buat stock atau simpan dekat rumah,Office and dalam handbag jadi semua tempat Bougas Advance Serum .. Nak lawa kan mesti stand-by awal ..
.

So cepat2 grab barang panas nih , promo valid selama 3 hari sahaja 😁😁
.

Jom follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm / 
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
1 0 9 November, 2019

Can I have your skin please? 🥺
-
Smooth betul skin Nurin ni kan? Nak kulit muka licin macam kulit telur ni, korang kena cepat-cepat grab promo BLISSFUL SALE! 3 hari sahaja tau promo ni. Jangan tangguh-tangguh lagi, cepat-cepaf dapatkan melalui Agent/Stokist sah atau boleh klik link di bio okay.
-
PROMO BLISSFUL SALE is ON!! 💃🏻
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulsale

Can I have your skin please? 🥺
-
Smooth betul skin Nurin ni kan? Nak kulit muka licin macam kulit telur ni, korang kena cepat-cepat grab promo BLISSFUL SALE! 3 hari sahaja tau promo ni. Jangan tangguh-tangguh lagi, cepat-cepaf dapatkan melalui Agent/Stokist sah atau boleh klik link di bio okay.
-
PROMO BLISSFUL SALE is ON!! 💃🏻
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulsale
19 1 9 November, 2019

Assalammualaikum dan Hi ..
.
Salam Maulidurrasul kepada semua Bougas Lovers sekalian .. 🥰
.
Kalau tadi Hajar ada mention Combo A .. So inilah dia Combo A yang menarik untuk korang grab ...Kenapa?🤨
.
Korang dapat spend RM 5 dari situ korang dapat cantik dengan jimat , ini kali lah untuk korang berbelanja dengan bijak 😚😚
.
So cepat2 grab barang panas nih , promo valid selama 3 hari sahaja 😁😁
.

Jom follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm /
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Assalammualaikum dan Hi ..
.
Salam Maulidurrasul kepada semua Bougas Lovers sekalian .. 🥰
.
Kalau tadi Hajar ada mention Combo A .. So inilah dia Combo A yang menarik untuk korang grab ...Kenapa?🤨
.
Korang dapat spend RM 5 dari situ korang dapat cantik dengan jimat , ini kali lah untuk korang berbelanja dengan bijak 😚😚
.
So cepat2 grab barang panas nih , promo valid selama 3 hari sahaja 😁😁
.

Jom follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm / 
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
4 0 9 November, 2019

Masanya telah tiba ‼️‼️‼️
.
Dengar sini bougas lovers sekalian.. .
Sempena Hari yang mulia ini , Pihak Bougas HQ berbesar hati untuk memberikan discount sebanyak RM 5 di setiap pembelian Combo Bougas Beauty Skincare ... .
Promosi berlangsung selama 3 hari bermula 9 nov - 11 nov 19 .. Menariknya lagi terdapat banyak manfaat dan freegift yang disediakan untuk anda .. .
Apa itu combo A dan combo B .. Nantikan dipost seterusnya ... 🥰🥰🥰
.

Jom follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm /
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Masanya telah tiba ‼️‼️‼️
.
Dengar sini bougas lovers sekalian.. .
Sempena Hari yang mulia ini , Pihak Bougas HQ berbesar hati untuk memberikan discount sebanyak RM 5 di setiap pembelian Combo Bougas Beauty Skincare ... .
Promosi berlangsung selama 3 hari bermula 9 nov - 11 nov 19 .. Menariknya lagi terdapat banyak manfaat dan freegift yang disediakan untuk anda .. .
Apa itu combo A dan combo B .. Nantikan dipost seterusnya ... 🥰🥰🥰
.

Jom follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm / 
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
2 0 9 November, 2019

"Alhamdulillah kenapa bougasbeauty? Sebab skincare paling cepat takdak cream cream ! CUCI ! SCRUB ! SERUM ! Dah dapat atasi problem breakout! Kulit glasss yang mai sgt sihatt oleh bahan bahan NATURAL INGREDIENTS! Yg banyak komitmen kadang lupa nak apply night rutin skincare! Soo dgn BOUGAS. Rutin skincare jadi lebih mudah.
.
Alhamdulillah skin better after breakout! Love @bougasbeauty.efa " - @adindazhara

"Alhamdulillah kenapa bougasbeauty? Sebab skincare paling cepat takdak cream cream ! CUCI ! SCRUB ! SERUM ! Dah dapat atasi problem breakout! Kulit glasss yang mai sgt sihatt oleh bahan bahan NATURAL INGREDIENTS! Yg banyak komitmen kadang lupa nak apply night rutin skincare! Soo dgn BOUGAS. Rutin skincare jadi lebih mudah.
.
Alhamdulillah skin better after breakout! Love @bougasbeauty.efa " - @adindazhara
4 1 9 November, 2019

Seronok kemain sue jalan eh, siap melompat-lompat. Tapi jap! Apa yang banyak sangat pgg paper bag Bougas Beauty tu. Shopping banyak ye, OMG jangan cakap ada XXXX!!! Nak tahu apa? Stay tuned okay guys? Sikit je lagi 🙊

#bougasbeauty

Seronok kemain sue jalan eh, siap melompat-lompat. Tapi jap! Apa yang banyak sangat pgg paper bag Bougas Beauty tu. Shopping banyak ye, OMG jangan cakap ada XXXX!!! Nak tahu apa? Stay tuned okay guys? Sikit je lagi 🙊

#bougasbeauty
6 1 8 November, 2019

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 8 November, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 8 November, 2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 8 November, 2019

#beconfident with Bougas Beauty🤗
.
.
Korang masih belum jumpa product boleh mengatasi masalah skin korang???Korang ada masalah skin seperti Jerawat|Jeragat|Breakout|Kulit Kusam boleh cuba Bougas Beauty #advanceserum atau pun set combo HOT SELLING🔥&SET COMBO BEST SELLER✨
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
🔥Combo Hot Selling-RM 144(Facial Cleanser+Advance Serum)
🔥Combo Best Seller-RM 124(Face Scrub+Advance Serum)
🔥Best Seller-RM 75(Advance Serum)
✅Ready Stock
✅Fast Respon
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougaslover #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser

#beconfident  with Bougas Beauty🤗
.
.
Korang masih belum jumpa product boleh mengatasi masalah skin korang???Korang ada masalah skin seperti Jerawat|Jeragat|Breakout|Kulit Kusam boleh cuba Bougas Beauty#advanceserum atau pun set combo HOT SELLING🔥&SET COMBO BEST SELLER✨
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
🔥Combo Hot Selling-RM 144(Facial Cleanser+Advance Serum)
🔥Combo Best Seller-RM 124(Face Scrub+Advance Serum)
🔥Best Seller-RM 75(Advance Serum)
✅Ready Stock
✅Fast Respon
✅Free Consultation
✅Free Gift
✅Trusted Seller
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai#bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautyjb #bougasserumjb #bougaslover #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
6 1 8 November, 2019

Ramai orang tanya best ke Bougas Cleanser tu ???
.
CONFRIM lah best gais , selain daripada ramuan yang TIPTOP, Bougas cleanser nih sangat mesra pengguna .
.
Jom try kalau nak tau apa yang best tu ..
.

Sesiapa bougas lover nak dapatkan skin glowing2?? sila2 follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm /
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Ramai orang tanya best ke Bougas Cleanser tu ???
.
CONFRIM lah best gais , selain daripada ramuan yang TIPTOP, Bougas cleanser nih sangat mesra pengguna .
.
Jom try kalau nak tau apa yang best tu ..
.

Sesiapa bougas lover nak dapatkan  skin glowing2?? sila2 follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm / 
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
2 0 8 November, 2019

Kenapa nih berebut2 😖😖
.
Ada apa2 yang sesuatu ke???🧐🧐
.
Counting hours and stay tune 😚😚😚😚
.

Sesiapa bougas lover nak dapatkan skin glowing2?? sila2 follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm /
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterengganu

Kenapa nih berebut2 😖😖
.
Ada apa2 yang sesuatu ke???🧐🧐
.
Counting hours and stay tune 😚😚😚😚
.

Sesiapa bougas lover nak dapatkan  skin glowing2?? sila2 follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar / dm / 
www.wassap.my/0187844267/Hajar.synakbelibougas

Hajar akan bantu korang untuk dapatkan skin yang sihat ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterengganu
2 0 8 November, 2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
7 0 8 November, 2019

Antara testimoni yang dah menggunakan bougas beauty. Tahniah awak-awak dah dapat #skingoals

Antara testimoni yang dah menggunakan bougas beauty. Tahniah awak-awak dah dapat #skingoals
4 1 7 November, 2019

Walau kemana pun pergi takkan dilupa 3 beradik ni bersama 😉.
.
Siapa dah cuba 3 beradik ni? Cer 🙋🏻Efa nak tengok. Bougas beauty skincare yang tengah viral di Malaysia sekarang. Dengan lebih 40k testimoni buat bougas lagi dipercayai. Dapatkan dari @bougasbeauty.efa .
Setiap belian akan ada free gift 🎁. Klik link di bio for details.

Walau kemana pun pergi takkan dilupa 3 beradik ni bersama 😉.
.
Siapa dah cuba 3 beradik ni? Cer 🙋🏻Efa nak tengok. Bougas beauty skincare yang tengah viral di Malaysia sekarang. Dengan lebih 40k testimoni buat bougas lagi dipercayai. Dapatkan dari @bougasbeauty.efa .
Setiap belian akan ada free gift 🎁. Klik link di bio for details.
6 1 7 November, 2019

Top #bougasmasai posts

No matter how much you love your makeup don't forget to give your skin a rest! Cleanse your face with #bougasfacialcleanser atleast 2/3 times a day.
-
It helps reducing excess sebum, make-up from the skin's surface and help prevents clogged pores and breakouts.
#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautymasai #bougasserumjb #bougasserumjb #bougasmasai #bougastamanrinting #bougaspasirgudang

No matter how much you love your makeup don't forget to give your skin a rest! Cleanse your face with #bougasfacialcleanser atleast 2/3 times a day.
-
It helps reducing excess sebum, make-up from the skin's surface and help prevents clogged pores and breakouts. 
#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautymasai #bougasserumjb #bougasserumjb #bougasmasai #bougastamanrinting #bougaspasirgudang
2 1 22 August, 2019

Kesayangan Ain 💖
-
Everytime ain cuci muka memang xmissed pakai POREFECT TONER & BOUGAS ADVANCED SERUM . Dua item ni membantu sangat2 dalam kecilkan pori and Kecutkan jerawat !! Ain recommend sangat untuk korang yang ade skin sensetive, skin berminyak, berjerawat, berparut. Memang sangat sesuai.
-
Kalau normal skin boleh pakai ke ain ?? Yess boleh juga takde masalah .😍
-
Kalau nak order whatsapp ain tau

Kesayangan Ain 💖
-
Everytime ain cuci muka memang xmissed pakai POREFECT TONER & BOUGAS ADVANCED SERUM . Dua item ni membantu sangat2 dalam kecilkan pori and Kecutkan jerawat !! Ain recommend sangat untuk korang yang ade skin sensetive, skin berminyak, berjerawat, berparut. Memang sangat sesuai.
-
Kalau normal skin boleh pakai ke ain ?? Yess boleh juga takde masalah .😍
-
Kalau nak order whatsapp ain tau
16 4 5 October, 2019

No Caption🚫🤷🏼‍♀️❌
.
.
.
Just smile every single day💯😉
#bougasserumjb
#bougaslover

No Caption🚫🤷🏼‍♀️❌
.
.
.
Just smile every single day💯😉
#bougasserumjb 
#bougaslover
156 3 24 August, 2018

🌸DONE PAYMENT🌸
.
.
Alhamdulilah customer grab set combo jerawat yang SUPER JIMAT💫sebab jimat???sebab set ni untuk facial cleanser tahan lebih dari 3 atau 4 bulan ke atas so dikalikan HANYA RM 18 untuk modal skin korang BEBAS JERAWAT💥
.
.
Macam mana nak ORDER?📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG yana okey🤗
#bougasserumjb #bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserialam #bougascodserialam #bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh

🌸DONE PAYMENT🌸
.
.
Alhamdulilah customer grab set combo jerawat yang SUPER JIMAT💫sebab jimat???sebab set ni untuk facial cleanser tahan lebih dari 3 atau 4 bulan ke atas so  dikalikan HANYA RM 18 untuk modal skin korang BEBAS JERAWAT💥
.
.
Macam mana nak ORDER?📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG yana okey🤗
#bougasserumjb #bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserialam #bougascodserialam #bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh
17 0 14 October, 2019

selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan batin✨

selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan batin✨
111 1 5 June, 2019

🌸Advance Serum🌸
.
.
🦄KELEBIHAN ADVANCE SERUM BOUGAS BEAUTY
🔥BEST SELLER
❤️mengurangkan parut
❤️melembabkan kulit
❤️merawat jerawat
❤️merawat kulit kusam
❤️mengawal lebihan minyak
.
.
JANGAN LUPA dapat Bougas Beauty dengan yana #bougascodmasai okey🤗boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🥰
✅READY STOCK
✅Cod Available Area Pasir Gudang,Masai,Area JB🚗 #bougascodmasai ✅Free Gift🎁
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaskotamasai #bougascodkotamasai #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasscrub #bougasserumjb #bougassquad #bougasfacialcleanser #bougasfeedback #bougasbeautyhq #bougascodjb

🌸Advance Serum🌸
.
.
🦄KELEBIHAN ADVANCE SERUM BOUGAS BEAUTY
🔥BEST SELLER
❤️mengurangkan parut
❤️melembabkan kulit
❤️merawat jerawat
❤️merawat kulit kusam
❤️mengawal lebihan minyak
.
.
JANGAN LUPA dapat Bougas Beauty dengan yana #bougascodmasai okey🤗boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🥰
✅READY STOCK
✅Cod Available Area Pasir Gudang,Masai,Area JB🚗#bougascodmasai ✅Free Gift🎁
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaskotamasai #bougascodkotamasai #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasscrub #bougasserumjb #bougassquad #bougasfacialcleanser #bougasfeedback #bougasbeautyhq #bougascodjb
20 2 21 July, 2019

🌸SEMPENA ANNIVERSARY BOUGAS BEAUTY TURN 2🌸
.
.
🔥SALE🔥Start 23/7-29/7/19 Korang tak nak SET SUPER JIMAT💯&CANTIK🦋 dengan Bougas Beauty ke??? #bougasturns2 Sesiapa nak ORDER Bougas Beauty boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🤗
READY STOCK✅
FREE GIFT🎁
FREE COD🚗
FREE CONSULTANT
Advance Serum:RM 75
Facial Cleanser:RM 69
Face Scrub:RM 49
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougaskotamasai #bougascodkotamasai #kotamasai #tamankotamasai #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougasfacialcleanser #bougasjohor #bougascodjb #bougasserumjb

🌸SEMPENA ANNIVERSARY BOUGAS BEAUTY TURN 2🌸
.
.
🔥SALE🔥Start 23/7-29/7/19 Korang tak nak SET SUPER JIMAT💯&CANTIK🦋 dengan Bougas Beauty ke???#bougasturns2 Sesiapa nak ORDER Bougas Beauty boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🤗
READY STOCK✅
FREE GIFT🎁
FREE COD🚗
FREE CONSULTANT
Advance Serum:RM 75
Facial Cleanser:RM 69
Face Scrub:RM 49
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougaskotamasai #bougascodkotamasai #kotamasai #tamankotamasai #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyhq #bougassquad #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougasfacialcleanser #bougasjohor #bougascodjb #bougasserumjb
24 1 23 July, 2019

🌸COD CUSTOMER AREA CAHAYA MASAI/KG CAHAYA BARU🌸
.
.
Korang nak dapat bougas beauty boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🤗korang jugak boleh self pick up(area kota masai)/Cod🚗/Postage Setiap Hari (SELURUH MALAYSIA)🔥
#bougasbeautykotamasai #bougaskotamasai #bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirgudang #bougascodpasirputeh #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasserumjb #bougasscrub #bougasfacialcleanser #bougasjohor #bougascodjohor #bougascodjb

🌸COD CUSTOMER AREA CAHAYA MASAI/KG CAHAYA BARU🌸
.
.
Korang nak dapat bougas beauty boleh WhatsApp📲0198212510/lagi MUDAH clink link bio atau Dm okey🤗korang jugak boleh self pick up(area kota masai)/Cod🚗/Postage Setiap Hari (SELURUH MALAYSIA)🔥
#bougasbeautykotamasai #bougaskotamasai #bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirgudang #bougascodpasirputeh#bougasserum #bougasbeautyserum #bougasserumjb #bougasscrub #bougasfacialcleanser #bougasjohor#bougascodjohor #bougascodjb
16 0 29 July, 2019

🌸customer grab advance serum🌸
.
.
korang join cod/self pick up/postage seluruh malaysia(RM 6)*limited time*boleh dapatkan dengan yana #bougasmasai WhatsApp📲0198212510 atau Dm okey🤗
#bougasmasai #bougasserialam #bougasserumjb #bougasbeautykotamasai #bougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougastiram #bougassrisaujana

🌸customer grab advance serum🌸
.
.
korang join cod/self pick up/postage seluruh malaysia(RM 6)*limited time*boleh dapatkan dengan yana#bougasmasai WhatsApp📲0198212510 atau Dm okey🤗
#bougasmasai #bougasserialam #bougasserumjb #bougasbeautykotamasai #bougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougastiram #bougassrisaujana
8 1 26 August, 2019