#bougasnilai Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasnilai and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
3.1
Average comment
0.8
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

@bougas_nurin Profile picture

@bougas_nurin

Siapa dah nampak iklan ni kt tv3❓🤩
.
Banyak sangat kebaikan #bougasbeautyadvancedserum ni uolss. Siapa yg dah pakai je tahu keajaiban bougas bougas serum ni mcm mana. Bougas serum ni selamat & halal ye utk dipakai. Sesuai utk semua jenis kulit esp acne prone skin. Uols apply je dua kali sehari pagi & malam. Pastu biarkan serum buat kerja pada kulit kita & wait for the magic results😍
.
Siapa dah pakai cer komen sikit fedback awak 😚
.
#BougasBeautyKualaLumpur

Siapa dah nampak iklan ni kt tv3❓🤩
.
Banyak sangat kebaikan #bougasbeautyadvancedserum ni uolss. Siapa yg dah pakai je tahu keajaiban bougas bougas serum ni mcm mana. Bougas serum ni selamat & halal ye utk dipakai. Sesuai utk semua jenis kulit esp acne prone skin. Uols apply je dua kali sehari pagi & malam. Pastu biarkan serum buat kerja pada kulit kita & wait for the magic results😍
.
Siapa dah pakai cer komen sikit fedback awak 😚
.
#BougasBeautyKualaLumpur
4 1 1 hour ago
@bougasbeauty.fydot Profile picture

@bougasbeauty.fydot

Eon Mall Nilai

BELI SERUM DAPAT FREE GIFT🥰

wah seronok kan, dengan pembelian Adv Serum RM 75.00, uolss bukan je dpt product terbaik di ASIA, malahan dapat lagi :
✔️🎁
✔️💳
✔️CONSULTANTION FOC

jom semua ni dapat kalau beli dengan fydot or team fydot taw.. so jom grab, fyda bnyu utk dptkan kulit yg sihat dan cantik🥰
#bougaslover #bougasusim #bougasbeautyusim #bougasukm #bougasbeautyukm #bougaskotatinggi #bougasjohor #bougasjohor #bougaskluang #bougasbeautykluang #bougaspenggerang #bougasbeautypenggerang #bougaskajang #bougasbeautykajang #bougasrembau #bougasbeautyrembau #bougasseremban2
#bougasnilai #bougasklia
#bougaslabu #bougasmantin
#bougasberanang
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam

BELI SERUM DAPAT FREE GIFT🥰

wah seronok kan, dengan pembelian Adv Serum RM 75.00, uolss bukan je dpt product terbaik di ASIA, malahan dapat lagi :
✔️🎁
✔️💳
✔️CONSULTANTION FOC

jom semua ni dapat kalau beli dengan fydot or team fydot taw.. so jom grab, fyda bnyu utk dptkan kulit yg sihat dan cantik🥰
#bougaslover#bougasusim#bougasbeautyusim#bougasukm#bougasbeautyukm#bougaskotatinggi#bougasjohor#bougasjohor#bougaskluang#bougasbeautykluang#bougaspenggerang#bougasbeautypenggerang#bougaskajang#bougasbeautykajang#bougasrembau#bougasbeautyrembau#bougasseremban2
#bougasnilai#bougasklia
#bougaslabu#bougasmantin
#bougasberanang
#bougassendayan
#bougasbeautybandarbarusendayan
#bougaspajam
4 0 13 hours ago
@nisahcinod_bougas Profile picture

@nisahcinod_bougas

KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#bougasbahau
#bougaskualapilah
#agentwanted
#bougasbatukikir
#bougasjempol

KEBAIKAN BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
🌷 Merawat masalah jerawat dari dalam
🌷 Membaiki sel kulit yang rosak
🌷 Membekalkan nutrient yang diperlukan kulit
🌷Melembapkan kulit
🌷Memudarkan jeragat
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan  SWISS QUALITY PRODUCT
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
🌿 Clinically Proven & Tested
🌿 Halal
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#bougasbahau
#bougaskualapilah
#agentwanted
#bougasbatukikir
#bougasjempol
3 0 14 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Testimoni sebelum dan selepas penggunaan bougas Beauty product jgkk ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Testimoni sebelum dan selepas penggunaan bougas Beauty product jgkk ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
0 3 18 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Feedback dari customer lps gunakan our bougas beauty product ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Feedback dari customer lps gunakan our bougas beauty product ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
0 3 18 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Testimoni sebelum dan selepas peggunaan Bougas Beauty product ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Testimoni sebelum dan selepas  peggunaan Bougas Beauty product ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
1 1 18 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Tiga tiga item sgt bgus utk dijkn rutin hrian dlm pnjgaan muka, sebab dpt mghilangkan segala kotoran dkt muka, menjaga kulit dr kulit2 mati dan kusam dan juga sunburn ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Tiga tiga item sgt bgus utk dijkn rutin hrian dlm pnjgaan muka, sebab dpt mghilangkan segala kotoran dkt muka, menjaga kulit dr kulit2 mati dan kusam dan juga sunburn ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
1 2 18 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Pickup line bougas beauty advanced serum, bukan stakat bole jaga kulit tp dpt djdkn pickul line jgk taw hahaah, 🤣🤣
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Pickup line bougas beauty advanced serum, bukan stakat bole jaga kulit tp dpt djdkn pickul line jgk taw hahaah, 🤣🤣
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
1 1 18 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Item bougas beauty utk cleanser, serum dan scrub, semua ready stock mudah kn?😍😍
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Item bougas beauty utk cleanser, serum dan scrub, semua ready stock mudah kn?😍😍
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
0 1 18 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Antara feedbck feedback customer lps gunakan bougas beauty product ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Antara feedbck feedback customer lps gunakan bougas beauty product ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
1 1 18 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Klw dh order gn q scara postage q akan gunakan pos laju dan juga postage everyday ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Klw dh order gn q scara postage q akan gunakan pos laju dan juga postage everyday ❤️
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
0 1 18 hours ago
@bougas_nurin Profile picture

@bougas_nurin

Korang dah try ke bougas beauty products? If belum, korang boleh komen dibawah or dm je @bougas_nurin untuk purchase bougas beauty ok 😉❤ #bougasbeauty

Korang dah try ke bougas beauty products? If belum, korang boleh komen dibawah or dm je @bougas_nurin untuk purchase bougas beauty ok 😉❤ #bougasbeauty
7 1 18 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

KENAPA RAMAI JATUH CINTA DENGAN BOUGAS BEAUTY?
.
⭐ WATERBASED
Tekstur BBS sangat lar light and senang meresap. Bila apply, rasa selesa and tak melekit
.
⭐ EKSTRAK TUMBUH-TUMBUHAN
Kandungan utama BBS adalah berasaskan bahan semula jadi yang amat bagus untuk kulit
.
⭐ APPROVED BY BRUNEI MOH 🇧🇳
BBS bukan sahaja lulus KKM, tapi mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Brunei
.
⭐ TIADA KESAN SAMPINGAN
Even if korang stop pakai, korang tak perlu risau kulit akan breakout, sebab BBS nie memang tiada kesan sampingan
.
⭐ BEBAS BAHAN MERBAHAYA
BBS tidak mengandungi paraben, merkuri atau sebarang bahan kimia yang merbahaya untuk kulit anda
.
So korang jangan ragu-ragu ok, whatsapp now for FREE CONSULTATION
📲0172985290
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻

KENAPA RAMAI JATUH CINTA DENGAN BOUGAS BEAUTY?
.
⭐ WATERBASED
Tekstur BBS sangat lar light and senang meresap. Bila apply, rasa selesa and tak melekit
.
⭐ EKSTRAK TUMBUH-TUMBUHAN
Kandungan utama BBS adalah berasaskan bahan semula jadi yang amat bagus untuk kulit
.
⭐ APPROVED BY BRUNEI MOH 🇧🇳
BBS bukan sahaja lulus KKM, tapi mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Brunei
.
⭐ TIADA KESAN SAMPINGAN
Even if korang stop pakai, korang tak perlu risau kulit akan breakout, sebab BBS nie memang tiada kesan sampingan
.
⭐ BEBAS BAHAN MERBAHAYA
BBS tidak mengandungi paraben, merkuri atau sebarang bahan kimia yang merbahaya untuk kulit anda
.
So korang jangan ragu-ragu ok, whatsapp now for FREE CONSULTATION
📲0172985290
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻
0 2 18 hours ago
@bougasbeauty.el Profile picture

@bougasbeauty.el

Happy weekend Bougas Lovers! Pergi mana harini? Shopping ke duduk rumah je harini?
-
Btw! If korang nak dapatkan produk Bougas Beauty secara COD, terus ja whatsapp El or click link kat bio El.
No Worries! El provide FREE COD utk uolls, bukan itu ja, uolls akan dapat free gift and free loyalty card.
Nak JIMAT POSTAGE? Meh dm/ws El 🤩

Happy weekend Bougas Lovers! Pergi mana harini? Shopping ke duduk rumah je harini?
-
Btw! If korang nak dapatkan produk Bougas Beauty secara COD, terus ja whatsapp El or click link kat bio El. 
No Worries! El provide FREE COD utk uolls, bukan itu ja, uolls akan dapat free gift and free loyalty card. 
Nak JIMAT POSTAGE? Meh dm/ws El 🤩
3 1 20 hours ago
@bougasbeauty.cuna Profile picture

@bougasbeauty.cuna

Ampang, Kuala Lumpur

METHODS ON WASHING DRY SKIN 🧴
- Kenapa cuci muka sehari sekali je? Sebab bila kerap cuci akan menyebabkan kulit muka hilang lembapan minyak semula jadi & akan buat kulit jadi lagi kering. OH NO! 🙅🏻‍♀ - So… Lagi korang ikut lah step video ni ye. Save lah post ni untuk reference korang & tag kawan yang perlukan tips ni juga 😉

#bougasbeauty

METHODS ON WASHING DRY SKIN 🧴
- Kenapa cuci muka sehari sekali je? Sebab bila kerap cuci akan menyebabkan kulit muka hilang lembapan minyak semula jadi & akan buat kulit jadi lagi kering. OH NO! 🙅🏻‍♀ - So… Lagi korang ikut lah step video ni ye. Save lah post ni untuk reference korang & tag kawan yang perlukan tips ni juga 😉

#bougasbeauty
1 1 20 hours ago
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

.
Happy weekend guys ❤️ nak taw psl bougas beauty product?
.
.When your blackheads are bothering you, #bougasfacescrub is your savior and generally a safer option for you. Say no to blackheads! ❌

#bougasbeauty

Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

.
Happy weekend guys ❤️ nak taw psl bougas beauty product?
.
.When your blackheads are bothering you, #bougasfacescrub is your savior and generally a safer option for you. Say no to blackheads! ❌

#bougasbeauty

Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
2 2 21 hours ago
DIY HONEY BANANA MASK 🍌🍯
-
Kulit kusam & berparut? Korang boleh cuba buat mask ni, bahan yang senang dapat. Jimat pun jimat, takyah keluar duit yang banyak.
-
Antara kebaikan yogurt, untuk melembapkan kulit & mencerahkan kulit. Sambil ber-masker boleh lah makan yogurt & tgk movie

#bougasbeauty #bougashack#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 22 hours ago
@hazimah.bougas Profile picture

@hazimah.bougas

Mai selit order!
.
.
Jom beli set cantik flowless dengan saya🤗
.
.
Cod sekitar nilai dan usim
Postage everyday
.
.
#bougas
#bougasbeauty
#bougasusim
#bougasnilai
#bougasbangi
#bougaskajang

Mai selit order!
.
.
Jom beli set cantik flowless dengan saya🤗
.
.
Cod sekitar nilai dan usim
Postage everyday
.
. 
#bougas
#bougasbeauty
#bougasusim
#bougasnilai
#bougasbangi
#bougaskajang
5 0 23 hours ago
@nisahcinod_bougas Profile picture

@nisahcinod_bougas

*Kelebihan Bougas Face Scrub* 💖 🍀 Tekstur yang lembut dan halus. 🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. 🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam. 🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat. 🍀 Membuang bintik-bintik hitam. 🍀 Membantu memudarkan parut jerawat. 🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate
#bougasbahau
#bougaskualapilah
#agentwanted
#bougasbatukikir
#bougasjempol

*Kelebihan Bougas Face Scrub* 💖 🍀 Tekstur yang lembut dan halus. 🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. 🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam. 🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat. 🍀 Membuang bintik-bintik hitam. 🍀 Membantu memudarkan parut jerawat. 🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar.
.

#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#serumglowing
#duittepi
#sayagunasayajual
#exfoliate 
#bougasbahau
#bougaskualapilah
#agentwanted
#bougasbatukikir
#bougasjempol
1 0 21 September, 2019
@bougas_quraisyah Profile picture

@bougas_quraisyah

Malam guys 😍
.
Sebelum tidur make sure jgn lupa pakai bougas utk mnjaga kulit kita dr dlm dan elakkn kulit kusam plus bgun pg kulit nampak segar 😍😍
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️

Malam guys 😍
.
Sebelum tidur make sure jgn lupa pakai bougas utk mnjaga kulit kita dr dlm dan elakkn kulit kusam plus bgun pg kulit nampak segar 😍😍
.
Kalau berminat klik link di bio utk order dan sbrg pertanyaan mngenai bougas beauty ❤️
3 2 20 September, 2019
@_bougas_beauty Profile picture

@_bougas_beauty

Okay last untuk malam ni. esok up lagi testimoni dari customer 😉 .
.
.
Jangan fikir lama sgt, takut orang lain dah flawless awk baru nak mencuba 😚

#bougas #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasnegerisembilan #bougasnilai #bougaspajam #bougasmantin #bougaslenggeng

Okay last untuk malam ni. esok up lagi testimoni dari customer 😉 .
.
. 
Jangan fikir lama sgt, takut orang lain dah flawless awk baru nak mencuba 😚

#bougas#bougasserum#bougasadvancedserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasbeauty #bougasnegerisembilan#bougasnilai#bougaspajam#bougasmantin#bougaslenggeng
8 0 20 September, 2019
@_bougas_beauty Profile picture

@_bougas_beauty

Baru 2 hari dah nampak kesan 😱😱 serious kee tuu?

Bende kalau dah bagus mmg kesan dia pun bagus jugak laa awak 😎
#bougas #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasnegerisembilan #bougasnilai #bougaspajam #bougasmantin #bougaslenggeng

Baru 2 hari dah nampak kesan 😱😱 serious kee tuu?

Bende kalau dah bagus mmg kesan dia pun bagus jugak laa awak 😎 
#bougas#bougasserum#bougasadvancedserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasbeauty #bougasnegerisembilan#bougasnilai#bougaspajam#bougasmantin#bougaslenggeng
3 0 20 September, 2019
@_bougas_beauty Profile picture

@_bougas_beauty

Kalau dah doc pun ckap macam ni, apa lg yg sis nak cakap kan? 😇
Goodnite guys, semoga mimpi bougas and pagi esok terus DM sis nak order 😝

#bougas #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeauty #bougasnegerisembilan #bougasnilai #bougaspajam #bougasmantin #bougaslenggeng

Kalau dah doc pun ckap macam ni, apa lg yg sis nak cakap kan? 😇 
Goodnite guys, semoga mimpi bougas and pagi esok terus DM sis nak order 😝

#bougas#bougasserum#bougasadvancedserum#bougasfacialcleanser#bougasfacescrub#bougasbeauty #bougasnegerisembilan#bougasnilai#bougaspajam#bougasmantin#bougaslenggeng
3 0 20 September, 2019
@bougas_nurin Profile picture

@bougas_nurin

Dengan satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dkt area yg berjerawat untuk dapatkan resut yang lebih cepat 😉

#bougasbeauty

Dengan satu pam #advancedserum sahaja dah memadai untuk cover satu muka. Tapi kalau kulit korang berjerawat, boleh apply lebih sikit dkt area yg berjerawat untuk dapatkan resut yang lebih cepat 😉

#bougasbeauty
7 1 20 September, 2019
@bougas_nurin Profile picture

@bougas_nurin

Alhamdullilah banyak feedback yang suka sangat dengan tekstur #bougasfacialcleanser ni. Tak rasa tegang & kulit makin lembut lepas cuci.
-
Korang belum cuba? Dapatkan sekarang. Dm or klik link ws di bio untuk order okay ❤

#bougasbeauty

Alhamdullilah banyak feedback yang suka sangat dengan tekstur #bougasfacialcleanser ni. Tak rasa tegang & kulit makin lembut lepas cuci.
-
Korang belum cuba? Dapatkan sekarang. Dm or klik link ws di bio untuk order okay ❤

#bougasbeauty
9 1 20 September, 2019
@bougas_nurin Profile picture

@bougas_nurin

Everyone's favourite, #AdvancedSerum! Senang meresap ke dalam kulit & tak melekit. Tak perlu amik masa yang lama untuk bersiap, dab dab & boleh terus apply makeup.
#bougasbeauty

Everyone's favourite, #AdvancedSerum! Senang meresap ke dalam kulit & tak melekit. Tak perlu amik masa yang lama untuk bersiap, dab dab & boleh terus apply makeup. 
#bougasbeauty
6 1 20 September, 2019
@bougasbeauty.milooo Profile picture

@bougasbeauty.milooo

Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

#feedbackbougas 😍 ✨ yang mana masih ragu ragu nak try Bougas product bole ws kita.. Kita consult awak k 🙆

#feedbackbougas 😍 ✨ yang mana masih ragu ragu nak try Bougas product bole ws kita.. Kita consult awak k 🙆
6 1 20 September, 2019
@bougasbeauty.aisyafar Profile picture

@bougasbeauty.aisyafar

Kajang, Malaysia

Feedback dari customer . 👍🏻🙌🏻jom dapatkan bougas serum😘 cepat2 dm/ws aisya k 😍💋 #nakcantik #serumelfira #waterbasedserum #bougasnilai #bougasseremban #bougasserum #bougasbeauty

Feedback dari customer . 👍🏻🙌🏻jom dapatkan bougas serum😘 cepat2 dm/ws aisya k 😍💋 #nakcantik #serumelfira #waterbasedserum #bougasnilai #bougasseremban #bougasserum #bougasbeauty
0 0 20 September, 2019
@bougasbeauty.milooo Profile picture

@bougasbeauty.milooo

AGENT SAH BOUGAS SEPANG IS HERE 🙌
.
COD AREA 🚗
📍TANJUNG SEPAT
📍SG PELEK
📍SEPANG
📍BANDAR ENSTEK
📍SALAK TINGGI
📍KOTA WARISAN
📍BBST
📍MITSUI OUTLET PARK
& KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA....
.
setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀ CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕

AGENT SAH BOUGAS SEPANG IS HERE 🙌
.
COD AREA 🚗
📍TANJUNG SEPAT
📍SG PELEK
📍SEPANG
📍BANDAR ENSTEK
📍SALAK TINGGI
📍KOTA WARISAN
📍BBST
📍MITSUI OUTLET PARK
& KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA....
.
setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀ CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕
9 1 20 September, 2019
@nisahcinod_bougas Profile picture

@nisahcinod_bougas

READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️
.
🚨 Exclusive bottle with gold glitter color
🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE
🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🚨 QR Code for customers to collect points for every
purchase
.
OPEN FOR ORDER NOW!!!
📲 013-6035497
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻 #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad

READYSTOCK! BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM ❤️
.
🚨 Exclusive bottle with gold glitter color
🚨 Increase quantity from 15ml to 20ml AT THE SAME PRICE
🚨 New R&D with only 0.02% lavender fragrance
🚨 QR Code for customers to collect points for every
purchase
.
OPEN FOR ORDER NOW!!!
📲 013-6035497
.
OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻 #bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougascleanser 
#bougasnegerissembilan
#bougasseremban
#bougassenawang
#bougasnilai
#bougaslabu
#bougasbandarenstek 
#bougasseremban2
#bougasseremban3
#bougasmantin
#bougasampangan
#bougasparoi
#bougassendayan
#bougasbandarainsdale 
#facescrub
#serumwajah
#serumviral
#serumjerawat
#serums
#bougasganu
#bougaskualanerus
#sayagunasayajual
#bougasjelebu
#sideincome
#buatduit
#agentwanted
#MunSuperSquad
0 0 20 September, 2019
@bougasbeauty.nilai2 Profile picture

@bougasbeauty.nilai2

KELEBIHAN FACIAL CLEANSER‼️
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu "MILKY GEL"
🌱 Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
🌱 Tidak berbuih & tidak mempunyai pewangi
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil & Olive Oil
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif & terlalu kering
🌱 Membantu masalah kulit berjerawat
.
Whatsapp 012-7752058 / Click link kat bio kita sekarang !!
_____________
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasnilai #bougasserumnilai #bougasbeauty #bougasbeautynilai #bougasusim #bougasbeautyusim #bougasbeautymesamall #bougasbeautybbst #bougassepang #bougasserumsepang #bougasbeautysepang #bougasbeautyseremban2 #bougasseremban2 #bougasserumseremban2 #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyklia #bougasbeautyklia2 #bougasbeautymelaka #bougasbeautynegerisembilan #agentbougasnilai #agentbougassepang #agentbougasbeauty #serumwaterbasedno1 #waterbased #serumviral #setglowing #bougasfacialcleanser

KELEBIHAN FACIAL CLEANSER‼️
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu "MILKY GEL"
🌱 Sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
🌱 Tidak berbuih & tidak mempunyai pewangi
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil & Olive Oil
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif & terlalu kering
🌱 Membantu masalah kulit berjerawat
.
Whatsapp 012-7752058 / Click link kat bio kita sekarang !!
_____________
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasnilai #bougasserumnilai #bougasbeauty #bougasbeautynilai #bougasusim #bougasbeautyusim #bougasbeautymesamall #bougasbeautybbst #bougassepang #bougasserumsepang #bougasbeautysepang #bougasbeautyseremban2 #bougasseremban2 #bougasserumseremban2 #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyklia #bougasbeautyklia2 #bougasbeautymelaka #bougasbeautynegerisembilan #agentbougasnilai #agentbougassepang #agentbougasbeauty #serumwaterbasedno1 #waterbased #serumviral #setglowing #bougasfacialcleanser
7 0 20 September, 2019

Top #bougasnilai posts

@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

A'Famosa Resort

"BILA DUIT PTPTN NAK MASUK NI? 🧐"
.
hahhh siapa macam ni? tak sabar tunggu duit pt masuk. bila masuk je habis korang keje kan 🤭
.
apa kata korang buat duit. income boleh kalah kan gaji orang keje 8 jam sehari tu taw cuols 🤪
.
BEST KE BEST SANGAT NI? KALAU NAK KORANG WHATSAP MUN 📲0136144857 ☺️

"BILA DUIT PTPTN NAK MASUK NI? 🧐"
.
hahhh siapa macam ni? tak sabar tunggu duit pt masuk. bila masuk je habis korang keje kan 🤭
.
apa kata korang buat duit. income boleh kalah kan gaji orang keje 8 jam sehari tu taw cuols 🤪
.
BEST KE BEST SANGAT NI? KALAU NAK KORANG WHATSAP MUN 📲0136144857 ☺️
13 1 18 hours ago
@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

Negeri Sembilan , Melaka, Putrajaya

NI BUKAN STOCK SEBULAN. SEMINGGU PUN SILAP SILAP TAK CUKUP ‼️
.
ye selamba badak je Mun restock sampai 5 digit angka. dulu nak start business leader cakap modal kena RM530. Masa tu Allahu banyak nya mana nak cari 🤣
.
tu semua alasan. pinjam lah apa lagi gais. now duit pinjam boypren tu dah beranak cucu. now dah ada cicit 🤣
.
Alhamdulillah kalau kita percaya, kita mesti boleh. Mun boleh korang lagi boleh 🤜
.
JOM JADI AGENT MUN SEKARANG ‼️📲0136144857

NI BUKAN STOCK SEBULAN. SEMINGGU PUN SILAP SILAP TAK CUKUP ‼️
.
ye selamba badak je Mun restock sampai 5 digit angka. dulu nak start business leader cakap modal kena RM530. Masa tu Allahu banyak nya mana nak cari 🤣
.
tu semua alasan. pinjam lah apa lagi gais. now duit pinjam boypren tu dah beranak cucu. now dah ada cicit 🤣
.
Alhamdulillah kalau kita percaya, kita mesti boleh. Mun boleh korang lagi boleh 🤜
.
JOM JADI AGENT MUN SEKARANG ‼️📲0136144857
27 2 20 September, 2019
@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

Centerpoint Seremban

KOTAK KOTAK KEGEMBIRAAN KU🥰
.
DAH 8 BULAN MUN HIDUP DENGAN KOTAK KOTAK 🤣 maksudnya dah 8 bulan jugak lah Mun jadi SUPER STOKIST BOUGASBEAUTY 🥰
.
Alhamdulillah dulu bila fikir nak habis kan 50 botol serum sebulan tu mcm mustahil gila. now 800 pcs sebulan selumber badak je kita lenjan 🤪
.
tu belum masuk cleanser & scrub. so tak payah pelik la kalau Mun cakap gaji bersih Mun sebulan 5 angka 🎉 (alhamdulillah)
.
so tak ada yang mustahil. awak yang baca ni pun boleh. boleh lagi hebat dari Mun. mulakan langkah awal korang sekarang ok? .
AGENT SLOT STILL OPEN TAW‼️
WSP 0136144857

KOTAK KOTAK KEGEMBIRAAN KU🥰
.
DAH 8 BULAN MUN HIDUP DENGAN KOTAK KOTAK 🤣 maksudnya dah 8 bulan jugak lah Mun jadi SUPER STOKIST BOUGASBEAUTY 🥰
.
Alhamdulillah dulu bila fikir nak habis kan 50 botol serum sebulan tu mcm mustahil gila. now 800 pcs sebulan selumber badak je kita lenjan 🤪
.
tu belum masuk cleanser & scrub. so tak payah pelik la kalau Mun cakap gaji bersih Mun sebulan 5 angka 🎉 (alhamdulillah)
.
so tak ada yang mustahil. awak yang baca ni pun boleh. boleh lagi hebat dari Mun. mulakan langkah awal korang sekarang ok? .
AGENT SLOT STILL OPEN TAW‼️
WSP 0136144857
39 5 24 August, 2019
@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

Taman Bakawali

too old to take a selfie 🤣 rasa pelik dah hihi.
.
Good Morning gais. pagi pagi kene tengok perkara indah. sooo Mun tepek satu selfie ni ya 😆😆
.

too old to take a selfie 🤣 rasa pelik dah hihi.
.
Good Morning gais. pagi pagi kene tengok perkara indah. sooo Mun tepek satu selfie ni ya 😆😆
.
122 3 29 August, 2019
@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

Assalamualaikum selamat pagi semua ! Monday blues ke tu?? 🤣🤣. okey bulan depan kita fulltime business okey yeyy cant wait 😍😍

Assalamualaikum selamat pagi semua ! Monday blues ke tu?? 🤣🤣. okey bulan depan kita fulltime business okey yeyy cant wait 😍😍
107 1 1 February, 2019
@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

Centerpoint Seremban

Hey you, it’s a new month again, may your new month be filled with laughter and happiness extending to all the months to come 🌸

Hey you, it’s a new month again, may your new month be filled with laughter and happiness extending to all the months to come 🌸
25 1 1 September, 2019
@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

Nilai,N.Sembilan

Cocamidopropyl Betaine ni one of Ingredients yg ada dalam face scrub & cleanser bougas ok 🙈
.
haa so now korang dah tahu fungsi ingredient ni. now wonder kulit bersih halus dan mulus after apply 2 products ni kan? 😬

Cocamidopropyl Betaine ni one of Ingredients yg ada dalam face scrub & cleanser bougas ok 🙈
.
haa so now korang dah tahu fungsi ingredient ni. now wonder kulit bersih halus dan mulus after apply 2 products ni kan? 😬
13 1 4 September, 2019
@munyrah.bougas Profile picture

@munyrah.bougas

Kompleks Belia Dan Sukan Paroi

TEALIVE FREE ‼️
.
Hai sempena hari jumaat yang ceria ni Mun nak belanja TEALIVE kat followers Mun yang bertuah. siapa nak bagi kan benda percuma 😋
.
kalau korang nak, senang je ‼️
1. follow @bougaslady
2. tag 3 kawan baik korang kat sini
.
tu jer 🤭🤭 nanti Mun pilih siapa tag terbanyak hihi. GOOD LUCK GAIS

TEALIVE FREE ‼️
.
Hai sempena hari jumaat yang ceria ni Mun nak belanja TEALIVE kat followers Mun yang bertuah. siapa nak bagi kan benda percuma 😋
.
kalau korang nak, senang je ‼️
1. follow @bougaslady 
2. tag 3 kawan baik korang kat sini
.
tu jer 🤭🤭 nanti Mun pilih siapa tag terbanyak hihi. GOOD LUCK GAIS
143 123 9 August, 2019