#bougaspasirgudang Instagram Photos & Videos

bougaspasirgudang - 1.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougaspasirgudang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
3.4
Average comment
0.1
Posts with video
15/36
Posts with photo
21/36

Hashtag Popularity

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥

Ya Allah!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau melepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi rm13 free kan? cepat korang!

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty

ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG

#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
…
Ya Allah!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau melepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi rm13 free kan? cepat korang!
…
#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
…
Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty
…
ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG
…
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback  #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis
0 0 11 hours ago

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab HARI NI LAST 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab HARI NI LAST 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
5 0 13 hours ago

Orang eh kalau dah cantik , tudung senget benget pun tetap cantik🤩..
.
Walaupun skin da cantik tp el ni tetap jaga skin dia bg kekal molek ..
.
Kita yang ermmm ni , nak kekal biarkan macam tu je eh , jerawat sana sini .. Biar x cantik yang penting kulit sihat dan bersih 😚😚
.
Sementara promo 11.11 masih on cpt2 grab Bougas Beauty kesayangan korg nih, jgn lepaskan peluang benda yg jarang2 berlaku.😂😂
.
Jom kekalkan skin sihat dan bersih Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Orang eh kalau dah cantik , tudung senget benget pun tetap cantik🤩..
.
Walaupun skin da cantik tp el ni tetap jaga skin dia bg kekal molek ..
.
Kita yang ermmm ni , nak kekal biarkan macam tu je eh , jerawat sana sini .. Biar x cantik yang penting kulit sihat dan bersih 😚😚
. 
Sementara promo 11.11 masih on cpt2 grab Bougas Beauty kesayangan korg nih, jgn lepaskan peluang benda yg jarang2 berlaku.😂😂
.
Jom kekalkan skin sihat dan bersih Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
8 0 13 hours ago

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab HARI NI LAST 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab HARI NI LAST 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
3 0 14 hours ago

Assalamualaikum ..
SET CECANTIK antara combo yang paling best .. Kenapa??
.
Korang bole jimat duit sampai berbulan2 .. .
Cleanser tahan 2 bulan
Serum tahan 1 bulan
Scrub tahan 4 bulan .
Dengan spend RM 188 bulan ni, bulan depan korang x perlu beli lagi Silap2 2 bulan x keluar duit 😜😜.
.
Harga asal RM 193 tapi utk 11.11 Hajar bg RM 188 utk korang ..
Bukan itu je , korang akan dapat - free cod/postage
- 3 freegift
- loyalty card
Sesiapa nak buat suprice box pun berbaloi ni ..bestkan ?,
.

Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Assalamualaikum ..
SET CECANTIK antara combo yang paling best .. Kenapa??
.
Korang bole jimat  duit sampai berbulan2 .. .
Cleanser tahan 2 bulan 
Serum tahan 1 bulan 
Scrub tahan 4 bulan .
Dengan spend RM 188 bulan ni, bulan depan korang x perlu beli lagi Silap2 2 bulan x keluar duit 😜😜.
.
Harga asal RM 193 tapi utk 11.11 Hajar bg RM 188 utk korang ..
Bukan itu je , korang akan dapat - free cod/postage
- 3 freegift
- loyalty card 
Sesiapa nak buat suprice box pun berbaloi ni ..bestkan ?,
.

Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
0 0 16 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

LAST DAY #blissfullsalebougas 11/11/19 yana nak ingatkan hari ini dah last day tau korang belum grab jom pakat ramai-ramai beli dengan kawan sangat jimat dengan DISKAUN RM 5
.
.
🔥Advance Serum+1 item any product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5
🔥Advance Serum+2 Any Product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5-FREE COD/FREE POSTAGE-JIMAT RM 13
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number Di LINK BIO IG okey🤗
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasserumjb #bougasbeautyjb

LAST DAY #blissfullsalebougas 11/11/19 yana nak ingatkan hari ini dah last day tau korang belum grab jom pakat ramai-ramai beli dengan kawan sangat jimat dengan DISKAUN RM 5
.
.
🔥Advance Serum+1 item any product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5
🔥Advance Serum+2 Any Product Bougas Beauty(Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum)-GET OFF RM 5-FREE COD/FREE POSTAGE-JIMAT RM 13
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number Di LINK BIO IG okey🤗
#bougaspasirgudang #bougascodpasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasserumjb #bougasbeautyjb
7 3 18 hours ago

Ingat pesanan Amira ni korang. Nak keluar rumah tu jangan lupa buat rutin skincare, kalau taknak kulit korang rosak. Siapa yang tak scrub muka lagi minggu ni, harini boleh lah scrub muka okay? Nanti bangun tidur boleh dapat kulit yang cantik. Btw jangan lupa apply #AdvancedSerum pagi & sebelum tidur tau 😘

#bougasbeautyjohor #bougaspasirgudang #bougasserumpasirgudang #bougasmasai #bougasbeautyjb

Ingat pesanan Amira ni korang. Nak keluar rumah tu jangan lupa buat rutin skincare, kalau taknak kulit korang rosak. Siapa yang tak scrub muka lagi minggu ni, harini boleh lah scrub muka okay? Nanti bangun tidur boleh dapat kulit yang cantik. Btw jangan lupa apply #AdvancedSerum pagi & sebelum tidur tau 😘

#bougasbeautyjohor#bougaspasirgudang#bougasserumpasirgudang#bougasmasai#bougasbeautyjb
3 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET HAFSHAH LAWA
Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* (FREE 🚚/POSTAGE)🔥. .

SET HAFSHAH
Advace serum RM75 + Facial Cleanser RM69 x 2 - diskaun RM5 = RM208 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET HAFSHAH LAWA
Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* (FREE 🚚/POSTAGE)🔥. .

SET HAFSHAH
Advace serum RM75 + Facial Cleanser RM69 x 2 - diskaun RM5 = RM208 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum
5 0 21 hours ago

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET AISYAH LAWA
Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* (FREE 🚚/POSTAGE)🔥. .

SET AISYAH LAWA
Advace serum RM75 + Facial Scrub RM49 x 2 - diskaun RM5 = RM168 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET AISYAH LAWA
Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* (FREE 🚚/POSTAGE)🔥. .

SET AISYAH LAWA
Advace serum RM75 + Facial Scrub RM49 x 2 - diskaun RM5 = RM168 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum
6 0 21 hours ago

HAPPY SKIN, HAPPY ME 😍
-
Yes. Sejak pakai #bougasbeauty ni skin semakin sihat. Asyik rasa nak selfie je sbb nk tgk skin improvement 🤣
-
Honestly, skin tak la flawless sgt tapi makin hari makin okay 😍 Pegang hidung pon tak rasa da kasar2 blackhead/whitehead tu 🤭
-
U should try #bougasbeauty product tau. Ca dah try semua product bougas and its works wonder to my skin! 😍
-
Berminat boleh click link kat bio atau DM je 😍
-
#bougaspasirgudang #bougasfeedback #bougasbeautyjb #bougasjb #bougaspasirgudangcod

HAPPY SKIN, HAPPY ME 😍
-
Yes. Sejak pakai #bougasbeauty ni skin semakin sihat. Asyik rasa nak selfie je sbb nk tgk skin improvement 🤣
-
Honestly, skin tak la flawless sgt tapi makin hari makin okay 😍 Pegang hidung pon tak rasa da kasar2 blackhead/whitehead tu 🤭
-
U should try #bougasbeauty product tau. Ca dah try semua product bougas and its works wonder to my skin! 😍
-
Berminat boleh click link kat bio atau DM je 😍
-
#bougaspasirgudang #bougasfeedback #bougasbeautyjb #bougasjb #bougaspasirgudangcod
6 0 10 November, 2019
@bougasbeautyhq tengah buat sale, meh lah beli sebelum sales habes 🔥🔥
.
#bougasbeauty #bougas #bougasales #bougasjb #bougaspasirgudang #bougasbeautyserum #bougassquad #bougasbeautyagent
3 0 10 November, 2019

Wow ❗ Korang kalau beli set combo hanya berharga RM145 sahaja tau . Wuish best ke best ? Mesti korang tak sabar kan sebab kita yakin produk bougas boleh bantu korang rawat skin korang yang tengah ada masalah tu . Hemm ada yang tengah putus asa tak ? Jangan risau serum bougas ni boleh bantu korang 💙🎈 Yang nak buat hadiah untuk mak/gf /kawan pun boleh sangat .

Nak tahu lebih lanjut ?
HANYA PERLU KE LINK DI BIO IG & WHATSAPPS STEFF SEKARANG ❗😋 #beautyskin
#bougasbeautykotamasai
#bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang
#bougasbeautyserum

Wow ❗ Korang kalau beli set combo  hanya berharga RM145 sahaja tau . Wuish best ke best ? Mesti korang tak sabar kan sebab kita yakin produk bougas boleh bantu korang  rawat skin korang yang tengah ada masalah tu . Hemm ada yang tengah putus asa tak ? Jangan risau serum bougas ni boleh bantu korang 💙🎈 Yang nak buat hadiah untuk mak/gf /kawan pun boleh sangat .

Nak tahu lebih lanjut ?
 HANYA PERLU KE LINK DI BIO IG & WHATSAPPS STEFF SEKARANG ❗😋 #beautyskin 
#bougasbeautykotamasai 
#bougaspasirgudang 
#bougasbeautypasirgudang
#bougasbeautyserum
4 0 10 November, 2019

#blissful SALE sempena Maulidur Rasul✨
.
.
Mana dok tanya Bougas Beauty tak ada buat SALE ke???Kalau beli Set Bougas tak ada DISKAUN???So inilah masanya😍Grab Set Combo atau 1 Set Bougas Beauty dapat DISKAUN RM 5
.
.
🔥Item Wajib(Advance Serum)+Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum🔥
🔥FREE COD/POSTAGE FOR 1 SET BOUGAS BEAUTY🔥
🌸DAPAT DISKAUN RM 5🌸
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya

#blissful SALE sempena Maulidur Rasul✨
.
.
Mana dok tanya Bougas Beauty tak ada buat SALE ke???Kalau beli Set Bougas tak ada DISKAUN???So inilah masanya😍Grab Set Combo atau 1 Set Bougas Beauty dapat DISKAUN RM 5
.
.
🔥Item Wajib(Advance Serum)+Facial Cleanser/Face Scrub/Advance Serum🔥
🔥FREE COD/POSTAGE FOR 1 SET BOUGAS BEAUTY🔥
🌸DAPAT DISKAUN RM 5🌸
.
.
Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG okey🤗
#bougasmasai #bougascodmasai #bougasbeautymasai #bougascodmasai🌸❤️ #bougasserialam #bougascodserialam #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudang #bougaspasirputeh #bougascodpasirputeh #bougasbeautykotamasai #bougascodkotamasai #bougaspermasjaya #bougascodpermasjaya
3 0 10 November, 2019

Korang nak tahu something ?
Sekarang tengah ada harga special untuk siapa yang beli lebih dari satu tau ❗ Siapa yang masih taktahu lagi harga special boleh terus whatsapps Steff sekarang . Alang alang tengah promosi , bolehlah korang berjimat sikit 🎊😋 Mana yang belum guna tu boleh cuba dapat kan sekarang tau❗ Ramai yang dah dapat keberkesanannya . 😍

#AdvancedSerum
#BougasBeauty
#BougasPasirGudang

Korang nak tahu something ? 
Sekarang tengah ada harga special untuk siapa yang beli lebih dari satu tau ❗ Siapa yang masih taktahu lagi harga special boleh terus whatsapps Steff sekarang . Alang alang tengah promosi , bolehlah korang berjimat sikit 🎊😋 Mana yang belum guna tu boleh cuba dapat kan sekarang tau❗ Ramai yang dah dapat keberkesanannya . 😍

#AdvancedSerum
#BougasBeauty
#BougasPasirGudang
8 0 10 November, 2019

Bismillahirahmanirahim dan Assalammualaikum..
Salam Zohor semua..🤗🤗 Pengumuman2 📣📣 .
Khas untuk Bougas Lovers sekalian , Hajar mencari 5 orang yang ingin menjana side income tapi taknak susahkan diri pegang stock dan cod hari2 .
Boleh www.wassap.my/0187844267/Hajar.nakjointeambole / follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar
sign up menjadi sebahagian dari #teamhajar #teambougasbeauty .. .

Korang x perlu risau untuk bahan dan marketing , Hajar akan bekalkan semuanya sepanjang tempoh percubaan korang cuma wajib rajin dan komited !!! .

Jom jadi sebahagian daripada #teamhajar kita buat sampai jadi ☺️☺️🤩🤩
.

#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasuniklmitec

Bismillahirahmanirahim dan Assalammualaikum..
Salam Zohor semua..🤗🤗 Pengumuman2 📣📣 .
Khas untuk Bougas Lovers sekalian ,  Hajar mencari 5 orang yang ingin menjana side income tapi taknak susahkan diri pegang stock dan cod hari2 .
Boleh  www.wassap.my/0187844267/Hajar.nakjointeambole / follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar 
sign up menjadi sebahagian dari #teamhajar#teambougasbeauty .. .

Korang x perlu risau untuk bahan dan marketing , Hajar akan bekalkan semuanya sepanjang tempoh percubaan korang cuma wajib rajin dan komited !!! .

Jom jadi sebahagian daripada #teamhajar kita buat sampai jadi ☺️☺️🤩🤩
.

#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasuniklmitec
1 0 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
2 0 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

KAN DAH CAKAP BOUGAS BEAUTY SERUM BOLE JADI BASE MAKE-UP ‼️
.
Penting penggunaan skincare sebelum mulakan2 makeup .. Kenapa?
.
Untuk menjaga kulit kita daripada debu2 makeup yang mungkin Tidak sesuai dengan kulit muka kita .. Selain daripada mengekalkan kesegaran dan kecantikan makeup itu sepanjang masa .. .
So siapa belum dapatkan bougas advance serum utk base makeup ??? Boleh dapatkan sekarang , promotion bougas masih berlangsung pastikan jangan terlepas ‼️ .
Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

KAN DAH CAKAP BOUGAS BEAUTY SERUM BOLE JADI BASE MAKE-UP ‼️
.
Penting penggunaan skincare sebelum mulakan2 makeup .. Kenapa?
.
Untuk menjaga kulit kita daripada debu2 makeup yang mungkin Tidak sesuai dengan kulit muka kita .. Selain daripada mengekalkan kesegaran dan kecantikan makeup itu sepanjang masa .. .
So siapa belum dapatkan bougas advance serum utk base makeup ??? Boleh dapatkan sekarang , promotion bougas masih berlangsung pastikan jangan terlepas ‼️ .
Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
1 0 10 November, 2019

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab esok last 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab esok last 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
8 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

Assalammualaikum n Hi Bougas Lovers ..
.
Bougas Promotion still going on gais !! 😁😁.
.
Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
.
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available
#bougassquad #bougasteammillionaire #bougasteamhajar #bougasjohorbahru #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu

Assalammualaikum n Hi Bougas Lovers ..
.
Bougas Promotion still going on gais !! 😁😁.
.
Cepat follow @pasirgudangbougasbeauty.hajar dan tekan link ig untuk order .. Jangan lepas set2 jimat ni gais ..
.

ALL ITEM ALREADY STOCK ‼️‼️
. 
Semua yang terbaik  hanya untuk Bougas Lover ..
Hari ni ada special gift jadi freegift berganda woww...
👩‍🏫 free
🎁 free
🚗📪 available 
#bougassquad #bougasteammillionaire  #bougasteamhajar #bougasjohorbahru  #bougasterbaik #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamankotamasai  #bougastamanrinting #bougasuitmjohor #bougaskulai #bougaslover #bougasjb #bougasmelaka #bougaspahang #bougasselangor #bougaskualalumpur #bougasperak #bougaskelantan #bougasterengganu #bougasperlis #bougaskedah #bougassarawak #bougassabah #bougasnegerisembilan #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanserterenggnu
2 0 10 November, 2019

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET SEMPURNA KHADIJAH untuk semua wanita yang inginkan kesempurnaan ❤️ Beli 1 serum + 1 dany item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5*
SET SEMPURNAP KHADIJAH
Advace serum RM75 x 2 unit - diskaun RM5 = RM145 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET SEMPURNA KHADIJAH untuk semua wanita yang inginkan kesempurnaan ❤️ Beli 1 serum + 1 dany item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* 
SET SEMPURNAP KHADIJAH
Advace serum RM75 x 2 unit - diskaun RM5 = RM145 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum
4 0 10 November, 2019

TAK NAK LEPASKAN PELUANG INI, RUGI KALAU TAK REBUT |

Inilah sebahagian #bougaslover yang nak tahu apa yang HQ tawarkan sempena #BLISSFULSALE . Untung siapa yang grab promo 3 hari ni. Sebab lepas ni tak tahu lagi bilalah HQ nak buat sale best macam ni tau.

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty

ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG

#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis

TAK NAK LEPASKAN PELUANG INI, RUGI KALAU TAK REBUT |
…
Inilah sebahagian #bougaslover yang nak tahu apa yang HQ tawarkan sempena #BLISSFULSALE . Untung siapa yang grab promo 3 hari ni. Sebab lepas ni tak tahu lagi bilalah HQ nak buat sale best macam ni tau.
…
#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
…
Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty
…
ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG
…
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback  #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis
0 0 9 November, 2019

SET AISYAH | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty

ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG

#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis

SET AISYAH | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜
…
#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
…
Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty
…
ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG
…
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback  #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis
2 0 9 November, 2019

SET SARAH | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty

ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG

#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis

SET SARAH | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜
…
#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
…
Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty
…
ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG
…
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback  #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis
2 0 9 November, 2019

SET JANNAH | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty

ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG

#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis

SET JANNAH | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜
…
#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
…
Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty
…
ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG
…
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback  #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis
4 0 9 November, 2019

SET HAWA LOOSE | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty

ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG

#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis

SET HAWA LOOSE | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜
…
#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
…
Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty
…
ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG
…
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback  #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis
2 0 9 November, 2019

SET HAWA | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜

#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty

ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG

#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis

SET HAWA | Korang dah lama sangat nak try ni kan? Apa lagi, amik peluang ni cepat & beli sebelum korang melepas! #BLISSFULSALE hanya 3 hari je, siapa lambat korang yang rugi tau 😜
…
#BLISSFULSALE 🔥
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
…
Ada yang nak join COD atau postage dengan zila. Korang boleh tekan link di bio ig @bougasbeautykotatinggi.zila atau whatsapp http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty
…
ALL ITEM BOUGAS READY STOCK‼️
COD SELURUH KOTA TINGGI - PASIR GUDANG
…
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback  #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis
5 0 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle #bougasmasai #bougaspasirgudang #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasbeautypasirgudang #bougasbeautytamanrinting #bougastamanrinting

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle #bougasmasai #bougaspasirgudang #bougasbeautyjohor#bougasbeautyjb#bougasbeautypasirgudang#bougasbeautytamanrinting#bougastamanrinting
1 0 9 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET KHADIJAH ( khadijah adalah isteri Nabi Muhammad SAW yang pertama, dan dimata saya dia seorang isteri sempurna buat baginda Nabi muhammad SAW )
kenapa set ni saya letak nama KHADIJAH? sebab set ni sempurna ianya lengkap untuk penjagaan wajah kita. SET KHADIJAH untuk semua wanita yang inginkan kesempurnaan ❤️ . .

Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* ( Free delivery 🚚/ Free postage )

SET KHADIJAH
Advace serum RM75 + Facial Cleanser RM69 + Facial Scrub RM49 - diskaun RM5 = RM188 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum

SUPRISE SALE SEMPENA MAULUD NABI JUNJUNGAN KITA MUHAMMAD SAW. .

SET KHADIJAH ( khadijah adalah isteri Nabi Muhammad SAW yang pertama, dan dimata saya dia seorang isteri sempurna buat baginda Nabi muhammad SAW )
kenapa set ni saya letak nama KHADIJAH? sebab set ni sempurna ianya lengkap untuk penjagaan wajah kita. SET KHADIJAH untuk semua wanita yang inginkan kesempurnaan ❤️ . .

Beli 1 serum + 2 any item bougas (serum/face scrub/cleanser) : total pembelian - *diskaun rm5* ( Free delivery 🚚/ Free postage )

SET KHADIJAH
Advace serum RM75 + Facial Cleanser RM69 + Facial Scrub RM49 - diskaun RM5 = RM188 sahaja!. .

http://www.wasap.my/+60146130995
http://www.wasap.my/+60146130995 . .

JANGAN LEPASKAN PELUANG SALE AKAN BERAKHIR PADA 11.11.2019. DAPATKAN SEGERA DENGAN HANA ❤️ .

#bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #serumviral #bougaspasirgudang
#bougasbeautypasirgudang #bougasbeautyserum
5 0 9 November, 2019

NAK CANTIK TAPI NAK JIMATTT |

Hari yang dinanti-nantikan BLISSFUL SALE is going now!! Ramai orang request nak sale kan. Cepat grab sebab jarang-jarang HQ nak buat SALE ni. 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣

#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis

NAK CANTIK TAPI NAK JIMATTT |
…
Hari yang dinanti-nantikan BLISSFUL SALE is going now!! Ramai orang request nak sale kan. Cepat grab sebab jarang-jarang HQ nak buat SALE ni. 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
…
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
…
#TEAMBOUGASMILLIONAIRE #YNZBOUGASTEAM #bougasbeautyfeedback  #agentbougasbeautykotatinggi
#agentbougasbeautypasirgudang #bougaskotatinggi #bougaspasirgudang #bougasmersing #bougasbeautykotatinggi #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjohor #bougasadvancedserum #bougasfacesscrub #bougasfacialcleanser #bougaskualalumpur #bougasbeautypenang #bougasbeautyterengganu #bougasbeautynegerisembilan #bougasbeautykedah #bougasbeautyselangor #bougaslover #bougasbeautyhq #bougasbeautysarawak #bougasbeautysabah #bougasbeautypahang #bougasbeautykelantan #bougasbeautyperak #bougasbeautyperlis
5 0 9 November, 2019

Top #bougaspasirgudang posts

Kawan✨
.
.
Terima Kasih selalu ada untuk aku susah dan senang💕
.
.
Gambar ini untuk kenangan kita bersama sampai bila-bila tau💕
.
.
Korang SAHABAT dunia&akhirat aku🥰
.
.
Ramai lagi sebenarnya ni...Yana tidak lupa Kawan dan Sahabat yana yang lain cuma GAMBAR tak ada nanti kita SELFIE sama sama okey🤗
#bffgoals #bffsforever #memory #bougasserumjb #bougaspasirgudang #bougaslover

Kawan✨
.
.
Terima Kasih selalu ada untuk aku susah dan senang💕
.
.
Gambar ini untuk kenangan kita bersama sampai bila-bila tau💕
.
.
Korang SAHABAT dunia&akhirat aku🥰
.
.
Ramai lagi sebenarnya ni...Yana tidak lupa Kawan dan Sahabat yana yang lain cuma GAMBAR tak ada nanti kita SELFIE sama sama okey🤗
#bffgoals #bffsforever #memory #bougasserumjb #bougaspasirgudang #bougaslover
54 14 26 October, 2019

All Available tau boleh wassep kita utk sebarang pertanyaan nnt kita akan reply, owh ya siapa yang nak beli All produk kita ada special utk korang if korang nak tahu apa dia? korang boleh wassep , berbaloi beli set tau 🌿

#bougasbeautyfeedback #bougasbeautyfeedback.official
#bougasserum #advanceserum #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserum #bougasfeedback #bougaspasirgudang #bougasmasai #serumjerawat #serumglowing #serumflawless #skincare #bougasbeautyfacescrub #bougascleanser #bougasscrubjb #bougasscrubfeedback

All Available tau boleh wassep kita utk sebarang pertanyaan nnt kita akan reply, owh ya siapa yang nak beli All produk kita ada special utk korang if korang nak tahu apa dia? korang boleh wassep , berbaloi beli set tau 🌿

#bougasbeautyfeedback #bougasbeautyfeedback.official
#bougasserum #advanceserum #bougasbeautyjohor #bougasbeautyserum #bougasfeedback #bougaspasirgudang #bougasmasai #serumjerawat #serumglowing #serumflawless #skincare #bougasbeautyfacescrub #bougascleanser #bougasscrubjb #bougasscrubfeedback
3 1 14 August, 2019

No matter how much you love your makeup don't forget to give your skin a rest! Cleanse your face with #bougasfacialcleanser atleast 2/3 times a day.
-
It helps reducing excess sebum, make-up from the skin's surface and help prevents clogged pores and breakouts.
#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautymasai #bougasserumjb #bougasserumjb #bougasmasai #bougastamanrinting #bougaspasirgudang

No matter how much you love your makeup don't forget to give your skin a rest! Cleanse your face with #bougasfacialcleanser atleast 2/3 times a day.
-
It helps reducing excess sebum, make-up from the skin's surface and help prevents clogged pores and breakouts. 
#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautymasai #bougasserumjb #bougasserumjb #bougasmasai #bougastamanrinting #bougaspasirgudang
2 1 22 August, 2019

🔴Tidak ada seorang pun boleh mengubah diri kita melainkan diri kita sendiri🔵
.
.
.
2018🔚2019🔜

🔴Tidak ada seorang pun boleh mengubah diri kita melainkan diri kita sendiri🔵
.
.
.
2018🔚2019🔜
135 1 30 December, 2018

COD JB COD COD ESOK !!!
-
Siapa nak join COD untuk ketiga2 produk ni esok, cepat whatsapp Ain tau. Ain cover area Pasir Gudang, Masai, Jb, BBU and more . Korang bagitahu je koramg duduk mana. Insyaallah ain akan hantarkan . COD charge RM 6 sahaja ( depends pada tempat)
-
Klik whatsapp link di bio sekarang !! #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautytampoi #bougasbeautymasai #bougasbeautyhq #bougasserumtamanrinting #bougasserumjb #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougasjohor #bougasjb #bougasjohorbahru

COD JB COD COD ESOK !!!
-
Siapa nak join COD untuk ketiga2 produk ni esok, cepat whatsapp Ain tau. Ain cover area Pasir Gudang, Masai, Jb, BBU and more . Korang bagitahu je koramg duduk mana. Insyaallah ain akan hantarkan . COD charge RM 6 sahaja ( depends pada tempat)
-
Klik whatsapp link di bio sekarang !! #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautytampoi #bougasbeautymasai #bougasbeautyhq #bougasserumtamanrinting #bougasserumjb #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougasjohor #bougasjb #bougasjohorbahru
3 4 22 August, 2019

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 27 October, 2019

Kesayangan Ain 💖
-
Everytime ain cuci muka memang xmissed pakai POREFECT TONER & BOUGAS ADVANCED SERUM . Dua item ni membantu sangat2 dalam kecilkan pori and Kecutkan jerawat !! Ain recommend sangat untuk korang yang ade skin sensetive, skin berminyak, berjerawat, berparut. Memang sangat sesuai.
-
Kalau normal skin boleh pakai ke ain ?? Yess boleh juga takde masalah .😍
-
Kalau nak order whatsapp ain tau

Kesayangan Ain 💖
-
Everytime ain cuci muka memang xmissed pakai POREFECT TONER & BOUGAS ADVANCED SERUM . Dua item ni membantu sangat2 dalam kecilkan pori and Kecutkan jerawat !! Ain recommend sangat untuk korang yang ade skin sensetive, skin berminyak, berjerawat, berparut. Memang sangat sesuai.
-
Kalau normal skin boleh pakai ke ain ?? Yess boleh juga takde masalah .😍
-
Kalau nak order whatsapp ain tau
16 4 5 October, 2019

selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan batin✨

selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan batin✨
111 1 5 June, 2019

MACAM TAK PERCAYA HANYA DUA BOTOL BOUGAS SERUM JE DAH BOLEH DAPAT RESULT MACAM NI KAN ⁉️
.
.
Tapi itulah kenyataannya gaisss.. siapa yang taknak kulit yang bersih daripada sebarang jerawat dan sebagainya kan dan Alhamdulillah asbab guna BOUGAS BEAUTY SERUM, kulit muka cust ni semakin pulih 😍 .
SERONOKKKK LA NAK BERAYA NANTI ☺️
.
Korang yang belum dapatkan BOUGAS BEAUTY SERUM, cepat dapatkan sebelum raya ni. Klik link di bio @beautytricks.fazz .
Setiap pembelian BOUGAS BEAUTY korang berpeluang untuk menang CINCIN EMAS 916 😍
.
#bougasjb #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #bougasjohorbahru #bougaspasirgudang #bougasserumjohorbahru

MACAM TAK PERCAYA HANYA DUA BOTOL BOUGAS SERUM JE DAH BOLEH DAPAT RESULT MACAM NI KAN ⁉️
.
.
Tapi itulah kenyataannya gaisss.. siapa yang taknak kulit yang bersih daripada sebarang jerawat dan sebagainya kan dan Alhamdulillah asbab guna BOUGAS BEAUTY SERUM, kulit muka cust ni semakin pulih 😍 .
SERONOKKKK LA NAK BERAYA NANTI ☺️
.
Korang yang belum dapatkan BOUGAS BEAUTY SERUM, cepat dapatkan sebelum raya ni. Klik link di bio @beautytricks.fazz .
Setiap pembelian BOUGAS BEAUTY korang berpeluang untuk menang CINCIN EMAS 916 😍
.
#bougasjb #bougasserumjb #bougasbeautyserumjb #bougasjohorbahru #bougaspasirgudang #bougasserumjohorbahru
4 0 27 May, 2019