#bougaspekannenas Instagram Photos & Videos

bougaspekannenas - 627 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougaspekannenas and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
15 hours
Average like
3
Average comment
0
Posts with video
14/36
Posts with photo
22/36

Hashtag Popularity

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
2 0 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 8 November, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 8 November, 2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 8 November, 2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
7 0 8 November, 2019

BOUGAS NI MURAH SANGAT TAU TAK 😭
-
Yesss. Setiap item sgt tahan sampai 2-6bulan. Berbaloi kan?
-
Harga pon setimpal dengan hasil yang akan diberikan tau 😍
-
Cleanser, 150ml RM69. Tahan sehingga 3-6bulan bergantung pada penggunaan.
-
Scrub, 100g RM49. Yang ni confirm tahan lama sbb pakai seminggu 2/3 kali shj 🤗 Boleh tahan sampai 6bulan tau.
-
Serum, 20ml RM75. This our favourite! 😍 Even kakca pon suka serum dia ni tau 😭 Tak pakai sehari rasa tak keruan 😂.
Serum boleh tahan sampai 1-2bulan. Kalau kakca sebulan da habis sbb tiap kali lepas solat dok tepek serum 🤪
-
Tak berminat ke nak try? Rugi sangat tak cuba skrg tau 😂
-
Jom jemput borak kat DM atau whatsapp kakca dgn click link kat bio 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS NI MURAH SANGAT TAU TAK 😭
-
Yesss. Setiap item sgt tahan sampai 2-6bulan. Berbaloi kan?
-
Harga pon setimpal dengan hasil yang akan diberikan tau 😍
-
Cleanser, 150ml RM69. Tahan sehingga 3-6bulan bergantung pada penggunaan.
-
Scrub, 100g RM49. Yang ni confirm tahan lama sbb pakai seminggu 2/3 kali shj 🤗 Boleh tahan sampai 6bulan tau.
-
Serum, 20ml RM75. This our favourite! 😍 Even kakca pon suka serum dia ni tau 😭 Tak pakai sehari rasa tak keruan 😂.
Serum boleh tahan sampai 1-2bulan. Kalau kakca sebulan da habis sbb tiap kali lepas solat dok tepek serum 🤪
-
Tak berminat ke nak try? Rugi sangat tak cuba skrg tau 😂
-
Jom jemput borak kat DM atau whatsapp kakca dgn click link kat bio 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
6 0 7 November, 2019

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #teamili #serumviral

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #teamili #serumviral
4 0 7 November, 2019

BOUGAS DAN JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN 😤
-
Sebab apa cakap mcm tu sis? 😖
-
Sebab orang yang ada jerawat lepas pakai #bougasserum mesti bagi feedback jerawat makin kecut tau 🤩
-
Tak percaya? boleh tgk kat #bougasfeedback 🤪
-
Berminat nak cuba product #bougasbeauty? Boleh DM atau click je link kat bio ya 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS DAN JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN 😤
-
Sebab apa cakap mcm tu sis? 😖
-
Sebab orang yang ada jerawat lepas pakai #bougasserum mesti bagi feedback jerawat makin kecut tau 🤩
-
Tak percaya? boleh tgk kat #bougasfeedback 🤪
-
Berminat nak cuba product #bougasbeauty? Boleh DM atau click je link kat bio ya 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 7 November, 2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 6 November, 2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
 COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 6 November, 2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 5 November, 2019

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 4 November, 2019

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 2 November, 2019

RAHSIA KULIT SIHAT INSYAALLAH DALAM MASA 14 HARI.

Mesti ramai yang ada masalah kulit muka seperti jeragat, parut jerawat, liang pori terbuka, kulit kusam, tona kulit tidak sekata atau kulit muka rosak akibat salah pakai produk beracun kan?.

Dengan Bougas Advance Serum, kulit muka anda akan kembali sihat semula!.

Hanya perlu konsisten dan tahap kesabaran yang tinggi, kulit muka anda akan sihat kembali dalam masa 14 hari. InsyaAllah.

✔ Tiada Alkohol.
✔ Tiada campuran pewangi.
✔ Bebas merkuri .
✔ Tiada pengelupasan.
✔ Lulus KKM.
✔ Resapan pantas .

Jom ketuk pintu whatsapp sekarang !.
📲 www.wassap.my/60137139422/bserum
.
#elfaris #elfiraloy #dimatamu #serumbougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougaskuantan #bougaspekannenas

RAHSIA KULIT SIHAT INSYAALLAH DALAM MASA 14 HARI.
•
Mesti ramai yang ada masalah kulit muka seperti jeragat, parut jerawat, liang pori terbuka, kulit kusam, tona kulit tidak sekata atau kulit muka rosak akibat salah pakai produk beracun kan?.
•
Dengan Bougas Advance Serum, kulit muka anda akan kembali sihat semula!.
•
Hanya perlu konsisten dan tahap kesabaran yang tinggi, kulit muka anda akan sihat kembali dalam masa 14 hari. InsyaAllah.
•
✔ Tiada Alkohol.
✔ Tiada campuran pewangi.
✔ Bebas merkuri .
✔ Tiada pengelupasan.
✔ Lulus KKM.
✔ Resapan pantas .
•
Jom ketuk pintu whatsapp sekarang !.
📲 www.wassap.my/60137139422/bserum
.
#elfaris #elfiraloy #dimatamu #serumbougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougaskuantan #bougaspekannenas
1 0 30 October, 2019

Our best selling product, AdvancedSerum ✨
-
Siapa yang dah pakai confirm akan jatuh cinta lagi & lagi. First water-based serum in Malaysia. Meresap cepat dalam kulit & yang paling best tak melekit. Korang boleh dapat rasakan perbezaan seawal 7 hari, tapi bergantung pada kulit korang juga tau.
.
.
So tunggu ape lgi guys,grab cpt ii tau,all item ready stock💞
.
Cod area jb✔️
Free gift utk every item✔️
.
To order?
Wsap 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeauty_johor.jb .
.
#bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautykualaterengganu #bougaspahang #bougaspekannenas #bougasbeautylarkin #bougasbeautytampoi #bougasbeautyskudai #boygasbeautylover #elfiraloy #tyaadnan #negara #neelofa #littlemisskhan #aisyahhijanah #beautiful #bellaastilah #cantik #skincareroutine #skincare #koreanskin #serumviral

Our best selling product, AdvancedSerum ✨
-
Siapa yang dah pakai confirm akan jatuh cinta lagi & lagi. First water-based serum in Malaysia. Meresap cepat dalam kulit & yang paling best tak melekit. Korang boleh dapat rasakan perbezaan seawal 7 hari, tapi bergantung pada kulit korang juga tau.
.
.
So tunggu ape lgi guys,grab cpt ii tau,all item ready stock💞
.
Cod area jb✔️
Free gift utk every item✔️
.
To order?
Wsap 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeauty_johor.jb .
.
#bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautykualaterengganu #bougaspahang #bougaspekannenas #bougasbeautylarkin #bougasbeautytampoi #bougasbeautyskudai #boygasbeautylover #elfiraloy #tyaadnan #negara #neelofa #littlemisskhan #aisyahhijanah #beautiful #bellaastilah #cantik #skincareroutine #skincare #koreanskin #serumviral
23 0 29 October, 2019

REGISTERED WITH MOH MALAYSIA
.
Yes. product kita semua dah didaftarkan dengan MOH. Pastikan product yang uolls beli tu selamat kenudian baru cari yg serasi 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

REGISTERED WITH MOH MALAYSIA
.
Yes. product kita semua dah didaftarkan dengan MOH. Pastikan product yang uolls beli tu selamat kenudian baru cari yg serasi 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
0 0 28 October, 2019

EVERYONE FAVOURITE!
.
Dah try sekali mesti terus fall in lavvvvhhhhhhh 😍
.
Tak teringin ke nak cuba? tak kan nak tengok je? 🤪
.
Nak order boleh Click link kat bio ig ya! 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

EVERYONE FAVOURITE!
.
Dah try sekali mesti terus fall in lavvvvhhhhhhh 😍
.
Tak teringin ke nak cuba? tak kan nak tengok je? 🤪
.
Nak order boleh Click link kat bio ig ya! 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
1 0 28 October, 2019

SERUM SAKA!
.
pakai sekali lepas tu mesti nak pakai lg 😂
.
Hari2 tak nak skip pakai tau 😍
.
sesiap yang nak boleh click link kat bio ig! 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SERUM SAKA!
.
pakai sekali lepas tu mesti nak pakai lg 😂
.
Hari2 tak nak skip pakai tau 😍
.
sesiap yang nak boleh click link kat bio ig! 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 28 October, 2019

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 27 October, 2019

BEST SERUM EVERRRRR 😍
.
Sesiapa yang dah guna bougas mesti akan jatuh hati dgn serum ni
.
Sebab dia waterbased dan absorb very well ke kulit! Tak buat kulit berminyak atau melekit pon! 😍
.
You guys patut cuba cepat2 tau! Fast action, fast result 🤪
.
Nak order bougas? Click je link kat bio tu 😘 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BEST SERUM EVERRRRR 😍
.
Sesiapa yang dah guna bougas mesti akan jatuh hati dgn serum ni
.
Sebab dia waterbased dan absorb very well ke kulit! Tak buat kulit berminyak atau melekit pon! 😍
.
You guys patut cuba cepat2 tau! Fast action, fast result 🤪
.
Nak order bougas? Click je link kat bio tu 😘 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
4 1 24 October, 2019

OH NOOOOO! 😱 JERAWAT DATANG LAGI 😱
.
Bila jerawat datang mesti kita geram kan? Rasa hilang da kulit mulus kita 😂 Nak picit2 je jerawat tu bagi cepat hilang kan 😭
.
Stop! korang tahu kan? kalau kita picit jerawat tu dia akan menyebabkan skin kita irritate dan jerawat semakin membengkak? Lepas tu nanti ada parut pula 😭
.
BOUGAS BEAUTY BOLEH BANTU UNTUK KURANGKAN JERAWAT KORANG. SERUM sangat2 membantu dalam mengurangkan jerawat juga tau.
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

OH NOOOOO! 😱 JERAWAT DATANG LAGI 😱
.
Bila jerawat datang mesti kita geram kan? Rasa hilang da kulit mulus kita 😂 Nak picit2 je jerawat tu bagi cepat hilang kan 😭
.
Stop! korang tahu kan? kalau kita picit jerawat tu dia akan menyebabkan skin kita irritate dan jerawat semakin membengkak? Lepas tu nanti ada parut pula 😭
.
BOUGAS BEAUTY BOLEH BANTU UNTUK KURANGKAN JERAWAT KORANG. SERUM sangat2 membantu dalam mengurangkan jerawat juga tau.
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
0 0 24 October, 2019
SCRUB BOUGAS TAK SELAMAT?
.
Scrub kita dah registered dengan MOH MALAYSIA TAU
.
Nak try scrub bougas? Klik je link kat bio! 😘

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
1 0 23 October, 2019

KENAPA SCRUB BOUGAS BEAUTY NI BEST? 😱
.
yesss. scrub bougas ni tak terlalu kasar dan tak terlalu halus. texture dia adalah fine beads yang bila scrub tu dia tak merosakkan atau lukakan kulit. 😍
.
Best Ingredients dlm bougas scrub pula:
SALICYLIC ACID - membantu mengurangkang jerawat, blackhead & whitehead

CENTELLA ASIATICA - sbg anti-aging & antioxidants dan membantu mengurangkan jerawat juga tau 😍

ALOE BARBADENSIS LEAF- moisturising and powerful healing properties

OLIVE OIL - anti-aging and antioxidants
CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT - brightening and skin lightening agent .
see, patut la scrub bougas ni membantu kurangkan jerawat dan pudarkan jeragat! .
Jom cuba SCRUB BOUGAS. Sis consult skin korang dulu 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

KENAPA SCRUB BOUGAS BEAUTY NI BEST? 😱
.
yesss. scrub bougas ni tak terlalu kasar dan tak terlalu halus. texture dia adalah fine beads yang bila scrub tu dia tak merosakkan atau lukakan kulit. 😍
.
Best Ingredients dlm bougas scrub pula:
SALICYLIC ACID - membantu mengurangkang jerawat, blackhead & whitehead

CENTELLA ASIATICA - sbg anti-aging & antioxidants dan membantu mengurangkan jerawat juga tau 😍

ALOE BARBADENSIS LEAF- moisturising and powerful healing properties

OLIVE OIL - anti-aging and antioxidants 
CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT - brightening and skin lightening agent .
see, patut la scrub bougas ni membantu kurangkan jerawat dan pudarkan jeragat! .
Jom cuba SCRUB BOUGAS. Sis consult skin korang dulu 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 23 October, 2019

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan BRUNEI government tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan BRUNEI government tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 21 October, 2019

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan MOH Malaysia tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan MOH Malaysia tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 21 October, 2019

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan Singapore government tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan Singapore government tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 21 October, 2019

Elfira Loy pun da jadi peminat tegar Bougas Serum tau 😍
.
Siapa sini suka serum bougas! 🙋🏻‍♀️
.
Serum paling best sbb dia waterbased dan tak buatkan skin kita oily tau 😍
. COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
#pasirgudang

Elfira Loy pun da jadi peminat tegar Bougas Serum tau 😍
.
Siapa sini suka serum bougas! 🙋🏻‍♀️
.
Serum paling best sbb dia waterbased dan tak buatkan skin kita oily tau 😍
. COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
#pasirgudang
2 0 20 October, 2019

Top #bougaspekannenas posts

BOUGAS BEAUTY✨

Advanced Serum Rm 75
Scrub Rm 49

#bougaspekannenas #bougaspontian

BOUGAS BEAUTY✨

Advanced Serum Rm 75
Scrub Rm 49

#bougaspekannenas #bougaspontian
2 0 7 October, 2019

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 27 October, 2019

#BBSFeedback - MALAM PAKAI SERUM, TERUS KECUT JERAWAT!
.
Kalau ada yang baru nak berkenalan dengan serum ni, haa ni la nak bgtau yang serum ni mmg khusus utk merawat jerawat. Bila korang rasa mcm ada seketul dua jerawat yg nak muncul tu, sblm tidur sapu lebih sikit serum dkt tempat jerawat tu. Esok pagi bangun, confirm jerawat yg sama tak berani nak munculkan diri :P
.
Nak kecutkan jerawat juga?
.
Whatsapp
0129957798
0129957798
0129957798
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #bougaspontian #cantikhanyatigatitik #misicantikharihari #serumviral

#BBSFeedback - MALAM PAKAI SERUM, TERUS KECUT JERAWAT!
.
Kalau ada yang baru nak berkenalan dengan serum ni, haa ni la nak bgtau yang serum ni mmg khusus utk merawat jerawat. Bila korang rasa mcm ada seketul dua jerawat yg nak muncul tu, sblm tidur sapu lebih sikit serum dkt tempat jerawat tu. Esok pagi bangun, confirm jerawat yg sama tak berani nak munculkan diri :P
.
Nak kecutkan jerawat juga?
.
Whatsapp 
0129957798
0129957798
0129957798
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #bougaspontian #cantikhanyatigatitik #misicantikharihari #serumviral
5 0 18 July, 2018

JERAWAT ? TIADA MASALAH !
-
Nak kami bantu mengatasi masalah jerawat anda ? Jom baca!
-
“ Takde la pkai selalu. Pakai malam je. Mula mula pakai takde rasa pape kesan, tapi sekarang baru nampak perubahan. Lepatu whitehead semua hilang. Maybe sesat tak jumpa jalan balik. Hehe. Lepastu paling best kulit licin. Oh satu lagi, jerawat berjaya dihapuskan dengan segera bila pakai Bougas Serum ni. Dia nak tumbuh pun segan. - Dielamin “
-
Mengandungi Castor Oil Ekstrak mempunyai sifat penyembuhan yang membantu dengan merawat pelbagai keradangan kulit. Salah satu manfaat minyak kastor ini adalah apabila digunakan secara konsisten, ia boleh melambatkan penuaan. Selain itu, ia membantu melembutkan kulit wajah lebih licin, lembut dan kelihatan muda berseri. -
Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K) dan kelulusan Dr (boleh pm untuk keterangan lanjut).
-
PROMOSI POTONGAN HARGA SEHINGGA 8% ❗❗ 1 botol Bougas Beauty Serum = RM75 (tidak termasuk postage)
TAPI ...
Dengan setiap pembelian 2 botol dan ke atas anda akan dapat POTONGAN HARGA sehingga 8% discount iaitu RM69 setiap satu!! (tidak termasuk postage) 😱😱😱 gila betul promosi nie. -
-
DAPTKAN BOUGAS BEAUTY SERUM ANDA SEGERA KERANA STOK SANGAT TERHAD! -
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #bougaspontian #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
-

JERAWAT ? TIADA MASALAH !
-
Nak kami bantu mengatasi masalah jerawat anda ? Jom baca!
-
“ Takde la pkai selalu. Pakai malam je. Mula mula pakai takde rasa pape kesan, tapi sekarang baru nampak perubahan. Lepatu whitehead semua hilang. Maybe sesat tak jumpa jalan balik. Hehe. Lepastu paling best kulit licin. Oh satu lagi, jerawat berjaya dihapuskan dengan segera bila pakai Bougas Serum ni. Dia nak tumbuh pun segan. - Dielamin “
-
Mengandungi Castor Oil Ekstrak mempunyai sifat penyembuhan yang membantu dengan merawat pelbagai keradangan kulit. Salah satu manfaat minyak kastor ini adalah apabila digunakan secara konsisten, ia boleh melambatkan penuaan. Selain itu, ia membantu melembutkan kulit wajah lebih licin, lembut dan kelihatan muda berseri. -
Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K) dan kelulusan Dr (boleh pm untuk keterangan lanjut).
-
PROMOSI POTONGAN HARGA SEHINGGA 8% ❗❗ 1 botol Bougas Beauty Serum = RM75 (tidak termasuk postage)
TAPI ...
Dengan setiap pembelian 2 botol dan ke atas anda akan dapat POTONGAN HARGA sehingga 8% discount iaitu RM69 setiap satu!! (tidak termasuk postage) 😱😱😱 gila betul promosi nie. -
-
DAPTKAN BOUGAS BEAUTY SERUM ANDA SEGERA KERANA STOK SANGAT TERHAD! -
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #bougaspontian #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
-
4 1 12 hours ago
Selamat pagi ! Mulakan pagi anda dengan bismillah dan senyuman 😍
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #bougaspontian #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
1 1 12 August, 2018

PERCAYALAH... BOUGAS BEAUTY SERUM BOLEH BANTU DARI ADA JADI TAK ADA 'MR J' KORANG!
.
.
Lepas je #bougaslover ni dapatkan advice dari doktor, beliau hanya pakai cleanser yang disarankan doktor dan #bougasbeautyserum saja. Nampak tak perubahan skin beliau?
.
Paling penting ialah untuk tahu apa yang skin kita perlu. InshaAllah, fokus #bougasbeautyserum mmg untuk merawat kulit especially masalah jerawat 🙂
-
Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K) dan kelulusan Dr (boleh pm untuk keterangan lanjut).
-
PROMOSI POTONGAN HARGA SEHINGGA 8% ❗❗ 1 botol Bougas Beauty Serum = RM75 (tidak termasuk postage)
TAPI ...
Dengan setiap pembelian 2 botol dan ke atas anda akan dapat POTONGAN HARGA sehingga 8% discount iaitu RM69 setiap satu!! (tidak termasuk postage) 😱😱😱 gila betul promosi nie. -
DAPTKAN BOUGAS BEAUTY SERUM ANDA SEGERA KERANA STOK SANGAT TERHAD! -
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
-

PERCAYALAH... BOUGAS BEAUTY SERUM BOLEH BANTU DARI ADA JADI TAK ADA 'MR J' KORANG!
.
.
Lepas je #bougaslover ni dapatkan advice dari doktor, beliau hanya pakai cleanser yang disarankan doktor dan #bougasbeautyserum saja. Nampak tak perubahan skin beliau?
.
Paling penting ialah untuk tahu apa yang skin kita perlu. InshaAllah, fokus #bougasbeautyserum mmg untuk merawat kulit especially masalah jerawat 🙂
-
Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K) dan kelulusan Dr (boleh pm untuk keterangan lanjut).
-
PROMOSI POTONGAN HARGA SEHINGGA 8% ❗❗ 1 botol Bougas Beauty Serum = RM75 (tidak termasuk postage)
TAPI ...
Dengan setiap pembelian 2 botol dan ke atas anda akan dapat POTONGAN HARGA sehingga 8% discount iaitu RM69 setiap satu!! (tidak termasuk postage) 😱😱😱 gila betul promosi nie. -
DAPTKAN BOUGAS BEAUTY SERUM ANDA SEGERA KERANA STOK SANGAT TERHAD! -
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
-
1 0 12 August, 2018

#BBSFeedback - Hampir gugur jantung bila mula-mula baca, tapi alhamdulillah rupanya #bougasbeautyserum sangat sesuai dan bagi kesan positif dekat kulit #bougaslover ni. Tiqa pula rasa jealous sbb makin cantik dah skin 😍
.
Nak dapatkan skin macam ni?
Klik link di bio
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #bougaspontian #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral

#BBSFeedback - Hampir gugur jantung bila mula-mula baca, tapi alhamdulillah rupanya #bougasbeautyserum sangat sesuai dan bagi kesan positif dekat kulit #bougaslover ni. Tiqa pula rasa jealous sbb makin cantik dah skin 😍
.
Nak dapatkan skin macam ni?
Klik link di bio
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #bougaspontian #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
0 0 13 August, 2018

BOTOL PENGGUNAAN PRODUK NI KULIT MAKIN FLAWLESS!
-
Kalau seminggu je hari demi hari jerawat makin kecut ini kan pula 7 hari ??
-
“ Ni dah botol ke 7 tak silap saya. Saya pernah bagi testimoni gambar before ni. Alhamdullilah kulit makin ok. Sebelum ni kalau kena sunlight yang terik muka jadi pedih. Sekarang better banyak. Myka tak cepat burn. Tak pedih. Parut pun hilang. - Wan Ain “
-
Mengandungi Castor Oil Ekstrak mempunyai sifat penyembuhan yang membantu dengan merawat pelbagai keradangan kulit. Salah satu manfaat minyak kastor ini adalah apabila digunakan secara konsisten, ia boleh melambatkan penuaan. Selain itu, ia membantu melembutkan kulit wajah lebih licin, lembut dan kelihatan muda berseri. .
Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K) dan kelulusan Dr (boleh pm untuk keterangan lanjut).
===========================
-
DAPTKAN BOUGAS BEAUTY SERUM ANDA SEGERA KERANA STOK SANGAT TERHAD! .
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
.

BOTOL PENGGUNAAN PRODUK NI KULIT MAKIN FLAWLESS!
-
Kalau seminggu je hari demi hari jerawat makin kecut ini kan pula 7 hari ??
-
“ Ni dah botol ke 7 tak silap saya. Saya pernah bagi testimoni gambar before ni. Alhamdullilah kulit makin ok. Sebelum ni kalau kena sunlight yang terik muka jadi pedih. Sekarang better banyak. Myka tak cepat burn. Tak pedih. Parut pun hilang. - Wan Ain “
-
Mengandungi Castor Oil Ekstrak mempunyai sifat penyembuhan yang membantu dengan merawat pelbagai keradangan kulit. Salah satu manfaat minyak kastor ini adalah apabila digunakan secara konsisten, ia boleh melambatkan penuaan. Selain itu, ia membantu melembutkan kulit wajah lebih licin, lembut dan kelihatan muda berseri. .
Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K) dan kelulusan Dr (boleh pm untuk keterangan lanjut).
===========================
-
DAPTKAN BOUGAS BEAUTY SERUM ANDA SEGERA KERANA STOK SANGAT TERHAD! .
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
.
5 0 17 August, 2018

Selamat pagi! Mukakan pagi anda dengan senyuman. Dan jangan lupa utk sarapan pagi. Kerana sarapan pagi dapat membantu mengekalkan tenaga!
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral

Selamat pagi! Mukakan pagi anda dengan senyuman. Dan jangan lupa utk sarapan pagi. Kerana sarapan pagi dapat membantu mengekalkan tenaga!
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougaspekannenas #TEAMILI #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral
1 0 20 August, 2018