#bougaspontian Instagram Photos & Videos

bougaspontian - 1.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougaspontian and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
9.8
Average comment
0
Posts with video
17/36
Posts with photo
19/36

Hashtag Popularity

#BLISSFULSALE is still onz!! Special Sempena Maulidur Rasul ni tanda kasih & sayang nya #TeamBougas dekat semua Bougas Lovers. Grab cepat-cepat sebab esok dah last day tau. Jangan menangis tepi bucu pula nanti 🙊
-
-
#BLISSFULSALE :
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

#BLISSFULSALE is still onz!! Special Sempena Maulidur Rasul ni tanda kasih & sayang nya #TeamBougas dekat semua Bougas Lovers. Grab cepat-cepat sebab esok dah last day tau. Jangan menangis tepi bucu pula nanti 🙊
-
-
#BLISSFULSALE :
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
4 0 12 hours ago

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
-
-
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau melepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi rm13 free kan? Jom grab cepat!
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

LAST DAY BLISSFUL SALE!! 🔥🔥
-
- 
OMG!! Lagi berapa jam je lagi ni, korang dh beli belum? Kalau melepas promo kalini, korang rugi tau sebab bougas jarang sangat buat sale. Dah lah FREE POSTAGE! Tambah lagi dengan diskaun RM5! Jimat sangat, siapa nak bagi rm13 free kan? Jom grab cepat!
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
5 0 12 hours ago

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab HARI NI LAST 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab HARI NI LAST 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
5 0 13 hours ago

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab HARI NI LAST 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab HARI NI LAST 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
3 0 14 hours ago

It's never too late to look after yourself. Lagi cepat korang bertindak, lagi cepatlah result yg korang akan dapat. -
-
Grab lah BLISSFUL SALE sebelum stok habis. Ajak kawan/partner korang join sekali & dapatkan FREE POSTAGE + diskaun sbnyk RM5! Saja nak ingatkan harini LAST DAY tau, dapatkan sekarang!
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

It's never too late to look after yourself. Lagi cepat korang bertindak, lagi cepatlah result yg korang akan dapat. -
-
Grab lah BLISSFUL SALE sebelum stok habis. Ajak kawan/partner korang join sekali & dapatkan FREE POSTAGE + diskaun sbnyk RM5! Saja nak ingatkan harini LAST DAY tau, dapatkan sekarang!
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale#teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
46 0 14 hours ago

[LAST DAY!] - PELUANG TERAKHIR UTK GRAB SPECIAL OFFER #BLISSFULSALE 🔥
-
-
Dah tak cukup masa dah ni. Memang dah tak sempat kalau korang baru nak berfikir-fikir sebab Bougas Beauty memang jarang buat sale. Sekali dah buat, memang rugi kalau tak grab!
-
Order - https://watsap.my/0165836202/hiain!kitanakorder
-
-
Nak tau apa SPECIAL OFFER yang menanti korang?
-
-
------------------------
#BLISSFULSALE
------------------------
Combo 1
Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub)
-> RM5 OFF
-
-
Combo 2
Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) -> RM5 OFF + FREE POSTAGE
-
-
Cepat order sebelum terlambat. #BLISSFULSALE sampai 11.59 malam 11.11.2019 je tau! Jangan lambat-lambat.
-
-
.
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

[LAST DAY!] - PELUANG TERAKHIR UTK GRAB SPECIAL OFFER #BLISSFULSALE 🔥
-
-
Dah tak cukup masa dah ni. Memang dah tak sempat kalau korang baru nak berfikir-fikir sebab Bougas Beauty memang jarang buat sale. Sekali dah buat, memang rugi kalau tak grab!
-
Order - https://watsap.my/0165836202/hiain!kitanakorder
-
-
Nak tau apa SPECIAL OFFER yang menanti korang?
-
-
------------------------
#BLISSFULSALE
------------------------
Combo 1
Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub)
-> RM5 OFF
-
-
Combo 2
Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) -> RM5 OFF + FREE POSTAGE
-
-
Cepat order sebelum terlambat. #BLISSFULSALE sampai 11.59 malam 11.11.2019 je tau! Jangan lambat-lambat.
-
-
.
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
4 0 14 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
2 0 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab esok last 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

Hi semua, promo masih on lagi so jom dapatkan bougas beauty products dgn Jiha sekarang sebab esok last 😅 ramai yg dah grab, so anda bila lagi ☺ cepat2 wasap jiha utk order sebelum tamat promo tau 😁
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
8 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019

Can I have your skin please? 🥺
-
-
Smooth betul skin Nurin ni kan? Nak kulit muka licin macam kulit telur ni, korang kena cepat-cepat grab promo BLISSFUL SALE! 3 hari sahaja tau promo ni. Jangan tangguh-tangguh lagi, cepat-cepat klik link di bio okay.
-
-
PROMO BLISSFUL SALE is ON!! 💃🏻
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Can I have your skin please? 🥺
-
-
Smooth betul skin Nurin ni kan? Nak kulit muka licin macam kulit telur ni, korang kena cepat-cepat grab promo BLISSFUL SALE! 3 hari sahaja tau promo ni. Jangan tangguh-tangguh lagi, cepat-cepat klik link di bio okay.
-
-
PROMO BLISSFUL SALE is ON!! 💃🏻
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
98 0 9 November, 2019

SPECIAL PROMO SEMPENA MAULIDUR RASUL ❤️ Hi Assalamualaikum korang! So untuk harini pada 9.11.2019, Ainal nak bagitahu korang yang Bougas Beauty ada buat special promo sempena Maulidur Rasul 😍

HAVE YOU HEARD THE NEWS? 😱 YES! You heard it right guys ✅

Pihak HQ amat berbesar hati untuk memberikan diskaun SEBANYAK RM5 bagi setiap pembelian Bougas Advance Serum dengan mana-mana product Bougas Beauty yang lain, sama ada dengan Facial Cleanser ataupun Face Scrub
Sementara stock masih ada ni, korang boleh cepat2 DM Ainal untuk grab harga promotion kalini tau, STOCK LIMITED so siapa cepat dia dapat 🤪

Special price for special promo 🛍
-
✅Bougas Advance Serum + Bougas Face Scrub
✅NORMAL PRICE: RM124
Now for only RM119❗️❗️❗️❗️
-
✅Bougas Advance Serum + Bougas Facial Cleanser
✅NORMAL PRICE: RM144
Now for only RM139❗️❗️❗️❗️
-
✅2x Bougas Advance Serum
✅NORMAL PRICE: RM150
Now for only RM145❗️❗️❗️❗️
-
✅1 SET BOUGAS BEAUTY PRODUCTS / 1 ADVANCE SERUM WITH ANY 2 (CLEANSER + CLEANSER , SCRUB + CLEANSER , SERUM + SCRUB/CLEANSER)
✅This one korang akan dapat RM5 OFF with FREE POSTAGE including FREE GIFT 🎁
-
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian #bougasbangi #bougasselangor #bougasbeautybangi #bbslegacyteam

SPECIAL PROMO SEMPENA MAULIDUR RASUL ❤️ Hi Assalamualaikum korang! So untuk harini pada 9.11.2019, Ainal nak bagitahu korang yang Bougas Beauty ada buat special promo sempena Maulidur Rasul 😍

HAVE YOU HEARD THE NEWS? 😱 YES! You heard it right guys ✅

Pihak HQ amat berbesar hati untuk memberikan diskaun SEBANYAK RM5 bagi setiap pembelian Bougas Advance Serum dengan mana-mana product Bougas Beauty yang lain, sama ada dengan Facial Cleanser ataupun Face Scrub 
Sementara stock masih ada ni, korang boleh cepat2 DM Ainal untuk grab harga promotion kalini tau, STOCK LIMITED so siapa cepat dia dapat 🤪

Special price for special promo 🛍
-
✅Bougas Advance Serum + Bougas Face Scrub
✅NORMAL PRICE: RM124
Now for only RM119❗️❗️❗️❗️
-
✅Bougas Advance Serum + Bougas Facial Cleanser
✅NORMAL PRICE: RM144
Now for only RM139❗️❗️❗️❗️
-
✅2x Bougas Advance Serum
✅NORMAL PRICE: RM150
Now for only RM145❗️❗️❗️❗️
-
✅1 SET BOUGAS BEAUTY PRODUCTS / 1 ADVANCE SERUM WITH ANY 2 (CLEANSER + CLEANSER , SCRUB + CLEANSER , SERUM + SCRUB/CLEANSER)
✅This one korang akan dapat RM5 OFF with FREE POSTAGE including FREE GIFT 🎁
-
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian #bougasbangi #bougasselangor #bougasbeautybangi #bbslegacyteam
7 1 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
-
#bougasbeauty #blissfulssle #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
-
#bougasbeauty #blissfulssle #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
2 0 9 November, 2019

.
🌸PROMOSI sempena MAULIDUR RASUL 🌸
.
Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul 🌼 Untuk pengetahuan anda, Bougas Beauty mengadakan promosi sempena Maulidur Rasul kali ini dari 9 Nov hingga 11 Nov 2019 sahaja 😍
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

.
🌸PROMOSI sempena MAULIDUR RASUL 🌸
.
Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul 🌼 Untuk pengetahuan anda,  Bougas Beauty mengadakan promosi sempena Maulidur Rasul kali ini dari 9 Nov hingga 11 Nov 2019 sahaja 😍
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
7 0 9 November, 2019

.
🌸PROMOSI sempena MAULIDUR RASUL 🌸
.
Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul 🌼 Untuk pengetahuan anda, Bougas Beauty mengadakan promosi sempena Maulidur Rasul kali ini dari 9 Nov hingga 11 Nov 2019 sahaja 😍
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

.
🌸PROMOSI sempena MAULIDUR RASUL 🌸
.
Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul 🌼 Untuk pengetahuan anda,  Bougas Beauty mengadakan promosi sempena Maulidur Rasul kali ini dari 9 Nov hingga 11 Nov 2019 sahaja 😍
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
8 0 9 November, 2019

SPECIAL PROMO SEMPENA MAULIDUR RASUL ❤️ Hi Assalamualaikum korang! So untuk harini pada 9.11.2019, Ainal nak bagitahu korang yang Bougas Beauty ada buat special promo sempena Maulidur Rasul 😍
-
HAVE YOU HEARD THE NEWS? 😱 YES! You heard it right guys ✅
-
Pihak HQ amat berbesar hati untuk memberikan diskaun SEBANYAK RM5 bagi setiap pembelian Bougas Advance Serum dengan mana-mana product Bougas Beauty yang lain, sama ada dengan Facial Cleanser ataupun Face Scrub
-
Sementara stock masih ada ni, korang boleh cepat2 DM Ainal untuk grab harga promotion kalini tau, STOCK LIMITED so siapa cepat dia dapat 🤪
-
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian #bougasbangi #bougasselangor #bougasbeautybangi #bbslegacyteam

SPECIAL PROMO SEMPENA MAULIDUR RASUL ❤️ Hi Assalamualaikum korang! So untuk harini pada 9.11.2019, Ainal nak bagitahu korang yang Bougas Beauty ada buat special promo sempena Maulidur Rasul 😍
-
HAVE YOU HEARD THE NEWS? 😱 YES! You heard it right guys ✅
-
Pihak HQ amat berbesar hati untuk memberikan diskaun SEBANYAK RM5 bagi setiap pembelian Bougas Advance Serum dengan mana-mana product Bougas Beauty yang lain, sama ada dengan Facial Cleanser ataupun Face Scrub
-
Sementara stock masih ada ni, korang boleh cepat2 DM Ainal untuk grab harga promotion kalini tau, STOCK LIMITED so siapa cepat dia dapat 🤪
-
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian #bougasbangi #bougasselangor #bougasbeautybangi #bbslegacyteam
5 0 9 November, 2019

Have you heard about it? Yes, you heard it right guys! Bougas Beauty is having a #BlissfulSale today in conjunction of Maulidur Rasul! Every purchase of Bougas Advance Serum with any other Bougas Beauty products, you will get RM5 OFF! Make sure to grab Bougas Beauty products now!
-
It’s finally your time to shine ✨
-
I will keep you guys updated with the ongoing sale so please stay tuned!
-
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian #bougasbangi #bougasselangor #bougasbeautybangi #bbslegacyteam

Have you heard about it? Yes, you heard it right guys! Bougas Beauty is having a #BlissfulSale today in conjunction of Maulidur Rasul! Every purchase of Bougas Advance Serum with any other Bougas Beauty products, you will get RM5 OFF! Make sure to grab Bougas Beauty products now!
-
It’s finally your time to shine ✨
-
I will keep you guys updated with the ongoing sale so please stay tuned!
-
#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian #bougasbangi #bougasselangor #bougasbeautybangi #bbslegacyteam
3 0 9 November, 2019

.
🌸PROMOSI sempena MAULIDUR RASUL 🌸
.
Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul 🌼 Untuk pengetahuan semua, Bougas Beauty mengadakan promosi sempena Maulidur Rasul kali ini dari 9 Nov hingga 11 Nov 2019 sahaja 😍
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

.
🌸PROMOSI sempena MAULIDUR RASUL 🌸
.
Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul 🌼 Untuk pengetahuan semua,  Bougas Beauty mengadakan promosi sempena Maulidur Rasul kali ini dari 9 Nov hingga 11 Nov 2019 sahaja 😍
.
📌 Terdapat PILIHAN PAKEJ PROMOSI iaitu:
.
👉🏻 PAKEJ 1 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beauty Advanced serum + 1 item produk Bougas yg lain.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 😍
.
👉🏻 PAKEJ 2 🔥
🌻 Beli 1 Botol Bougas Beautu Advanced Serum + any 2 item products Bougas Beauty.
🌻 DAPAT DISCOUNT RM 5 & FREE POSTAGE 😍
.
Jangan lepaskan peluang kali ini, Ws jiha untuk order. PROMOSI 3 HARI SAHAJA 😇 Order Now dari Jiha 😍
.
POS SELURUH TEMPAT ‼
POSTAGE SETIAP HARI ‼
.
Whatsapp now to order
📲 011-35332187 / click on bio 😉
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
7 0 8 November, 2019

Hi Bougas Lover! Kita terima banyak DM yang tanya 'Kenapa dkt Shopee & Lazada jual murah?' 'Produk Bougas ada jual dkt Shopee ke?'
-
-
Untuk pengetahuan semua, kita takde authorised seller yang menjual di Shopee & Lazada. Banyak sangat complain yang HQ terima, ingat tau sebarang pembelian di shopee/lazada kita tak akan bertanggungjawab. Jadi dapatkan lah produk bougas melalui Agent/Stokist yang sah di Instagram/Facebook/Twitter ataupun korang boleh beli melalui website ✔️
-
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Hi Bougas Lover! Kita terima banyak DM yang tanya 'Kenapa dkt Shopee & Lazada jual murah?' 'Produk Bougas ada jual dkt Shopee ke?'
-
-
Untuk pengetahuan semua, kita takde authorised seller yang menjual di Shopee & Lazada. Banyak sangat complain yang HQ terima, ingat tau sebarang pembelian di shopee/lazada kita tak akan bertanggungjawab. Jadi dapatkan lah produk bougas melalui Agent/Stokist yang sah di Instagram/Facebook/Twitter ataupun korang boleh beli melalui website ✔️
-
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
12 0 8 November, 2019

Maulidur Rasul (Arab: kelahiran Rasul) atau Maulud Nabi Muhammad SAW ialah hari bersejarah keputeraan Nabi Muhammad. Hari ini jatuh pada hari ke-12 bulan Rabiulawal sempena keputeraan Nabi yang jatuh pada Isnin (Dari hadis riwayat Muslim, 8/25), 12 Rabiulawal Tahun Gajah bersamaan dengan 20 April 571. Baginda merupakan nabi terakhir yang diutus oleh Allah Subhanahuwataala. .
Sama-sama lah kita memperbanyakkan salawat 🌸
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

Maulidur Rasul (Arab: kelahiran Rasul) atau Maulud Nabi Muhammad SAW ialah hari bersejarah keputeraan Nabi Muhammad. Hari ini jatuh pada hari ke-12 bulan Rabiulawal sempena keputeraan Nabi yang jatuh pada Isnin (Dari hadis riwayat Muslim, 8/25), 12 Rabiulawal Tahun Gajah bersamaan dengan 20 April 571. Baginda merupakan nabi terakhir yang diutus oleh Allah Subhanahuwataala. .
Sama-sama lah kita memperbanyakkan salawat 🌸
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
9 0 8 November, 2019

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 8 November, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 8 November, 2019

.
Salam ualls, jiha nak share sikit pengetahun pasal glowing skin dari blog Iman Abdul Rahim 🌸
.
So apa beza nak kulit lebih glowing, brightening, whitening, lightening?
.
kalau kulit nak glowing or brightening tu, warna kulit kita yang asal, tapi nak nampak lagi berseri and hidup.
.
Whitening tu kita nak cerahkan kulit kita melebihi natural skintone kita. Macam nak bleach gitu.
.
Lightening? Lightening is when you want to reduce blemishes, dark spots etc. Macam nak even out our skin tone supaya kulit nampak lebih sekata.
.
Nak kurangkan kusam supaya kulit nampak lebih glowing, Check your lifesyle.
.
Tidur cukup ke tak? Minum air cukup tak? Makan makanan yang sihat tak? Makan buah buahan and sayur sayuran tak? Jaga kebersihan tak? Hormone okay ke tak? Environment okay ke tak? Check your lifestyle dulu.
.
So nak kulit glowing tak boleh bergantung pada product 100% kita kena check juga our lifestyle.
.
Credit to: Iman Abdul Rahim
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam

.
Salam ualls, jiha nak share sikit pengetahun pasal glowing skin dari blog Iman Abdul Rahim 🌸
.
So apa beza nak kulit lebih glowing, brightening, whitening, lightening?
.
kalau kulit nak glowing or brightening tu, warna kulit kita yang asal, tapi nak nampak lagi berseri and hidup.
.
Whitening tu kita nak cerahkan kulit kita melebihi natural skintone kita. Macam nak bleach gitu.
.
Lightening? Lightening is when you want to reduce blemishes, dark spots etc. Macam nak even out our skin tone supaya kulit nampak lebih sekata.
.
Nak kurangkan kusam supaya kulit nampak lebih glowing, Check your lifesyle.
.
Tidur cukup ke tak? Minum air cukup tak? Makan makanan yang sihat tak? Makan buah buahan and sayur sayuran tak? Jaga kebersihan tak? Hormone okay ke tak? Environment okay ke tak? Check your lifestyle dulu.
.
So nak kulit glowing tak boleh bergantung pada product 100% kita kena check juga our lifestyle.
.
Credit to: Iman Abdul Rahim
.
#bougaskulai #bougasjohor #bougassedenak #bougasbatupahat #bougasskudai #bougasuitmpalam #bougasuitmsegamat #bougassegamat #bougaspasirgudang #bougassenai #bougasutmskudai #bougaspuncakalam #bougaspontian #bougasbeautyjohor #bougasbenut #bougaskelapasawit #Bougasbeautyelfira #bougastamanputri #bougasbeautyKYPJ #bougasmersing #bougasbandarputra #bougaskotatinggi
#bougasserumkulai #bougasbeautykulai
#Bougasbeautytaibandak #bougasbeautytamanputri #bougasbeautyuitmpuncakalam #bougasbeautyuitmpalam
7 0 8 November, 2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 8 November, 2019

Cantiknyaa bougasbeauty wida ni!!! Macam barbie doll kan? Kulit bersih, makeup on point. Nampaknya kena pam #AdvancedSerum satu botol malam ni, nak kulit mcm ni punya pasal 😂
-
Eh korang jangan buat betul-betul pula, gurau je tadi tu tau. Habis juga kang serum malam ni haha. Takpe jadikan ni satu semangat untuk korang dapatkan kulit cmni okay?💪🏻 Boleh what'sapp for purchase
📱 +60108265939
Or
Just click on my bio 😘

#bougasbeauty #bougasgelangpatah #bougaspontian #bougasnusajaya
#bougasxroes #bougaspenghapusjerawat
#jerawathilang #parutpudar
#bougasserumgelangpatah #bougasbeautygelangpatah
#Neelofa #ElfiraLoy #NuexRosli

Cantiknyaa bougasbeauty wida ni!!! Macam barbie doll kan? Kulit bersih, makeup on point. Nampaknya kena pam #AdvancedSerum satu botol malam ni, nak kulit mcm ni punya pasal 😂
-
Eh korang jangan buat betul-betul pula, gurau je tadi tu tau. Habis juga kang serum malam ni haha. Takpe jadikan ni satu semangat untuk korang dapatkan kulit cmni okay?💪🏻 Boleh what'sapp for purchase
📱 +60108265939 
Or 
Just click on my bio 😘

#bougasbeauty #bougasgelangpatah #bougaspontian #bougasnusajaya
#bougasxroes #bougaspenghapusjerawat
#jerawathilang #parutpudar 
#bougasserumgelangpatah #bougasbeautygelangpatah
#Neelofa #ElfiraLoy #NuexRosli
3 0 8 November, 2019

Set skincare yang simple & senang untuk korang. Nak kulit flawless? Nak kulit yang lembut? Bougas beauty kan ada 🙈
-
.
Macam mana nak dapatkan PRODUCT BOUGAS BEAUTY? And nak join POSTAGE/COD Korang boleh klik link dia bio atau boleh terus DM adah untuk dapatkan nya sekarang
-
Whatsapp
0132593988
-
-
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeautyjb #codpontian #bougaspontian #kaymanpontian #caryacosmeticsjb #caryacosmetics #syedewacosmetics #kaymanbeauty #skincare #elfiraloy #bougasbeautymalaysia #bougasbeauty
#bbssuperstar
#bougasbeauty

Set skincare yang simple & senang untuk korang. Nak kulit flawless? Nak kulit yang lembut? Bougas beauty kan ada 🙈
-
.
Macam mana nak dapatkan PRODUCT BOUGAS BEAUTY? And nak join POSTAGE/COD  Korang boleh klik link dia bio atau boleh terus DM adah untuk dapatkan nya sekarang
-
Whatsapp 
0132593988
-
-
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeautyjb #codpontian #bougaspontian #kaymanpontian #caryacosmeticsjb #caryacosmetics #syedewacosmetics #kaymanbeauty#skincare #elfiraloy #bougasbeautymalaysia #bougasbeauty
#bbssuperstar 
#bougasbeauty
3 0 8 November, 2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
7 0 8 November, 2019

Macam anak dara betul Mummy @elfiraloy ni tau. Tengok lah kulit muka El maintain je kan 😍
-
-
Mesti korang rasa susahkan nak kulit maintain mcm ni? Sebenarnya tak susah yang korang bayangkan. Kalau korang rajin scrub muka, apply serum & sunscreen pun dh cukup. Yang penting mcm El always ingatkan, jangan skip buat basic skincare routine. Okay semua? 😉
-
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Macam anak dara betul Mummy @elfiraloy ni tau. Tengok lah kulit muka El maintain je kan 😍
-
-
Mesti korang rasa susahkan nak kulit maintain mcm ni? Sebenarnya tak susah yang korang bayangkan. Kalau korang rajin scrub muka, apply serum & sunscreen pun dh cukup. Yang penting mcm El always ingatkan, jangan skip buat basic skincare routine. Okay semua? 😉
-
-
#bougasbeauty#teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
59 0 7 November, 2019

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..😍
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je.
-
Setuju ke setuju sangat?

Macam mana nak dapatkan set #bougasbeauty ni?
Bole what'sapp ke
📱 +60108265939
Or
Just click on my bio 😘

#bougasbeauty #bougasgelangpatah #bougaspontian #bougasnusajaya
#bougasxroes #bougaspenghapusjerawat
#jerawathilang #parutpudar
#bougasserumgelangpatah #bougasbeautygelangpatah
#Neelofa #ElfiraLoy #NuexRosli

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..😍
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je.
-
Setuju ke setuju sangat?

Macam mana nak dapatkan set #bougasbeauty ni? 
Bole what'sapp ke
📱 +60108265939 
Or 
Just click on my bio 😘

#bougasbeauty #bougasgelangpatah #bougaspontian #bougasnusajaya
#bougasxroes #bougaspenghapusjerawat
#jerawathilang #parutpudar 
#bougasserumgelangpatah #bougasbeautygelangpatah
#Neelofa #ElfiraLoy #NuexRosli
3 0 7 November, 2019

Top #bougaspontian posts

Macam anak dara betul Mummy @elfiraloy ni tau. Tengok lah kulit muka El maintain je kan 😍
-
-
Mesti korang rasa susahkan nak kulit maintain mcm ni? Sebenarnya tak susah yang korang bayangkan. Kalau korang rajin scrub muka, apply serum & sunscreen pun dh cukup. Yang penting mcm El always ingatkan, jangan skip buat basic skincare routine. Okay semua? 😉
-
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Macam anak dara betul Mummy @elfiraloy ni tau. Tengok lah kulit muka El maintain je kan 😍
-
-
Mesti korang rasa susahkan nak kulit maintain mcm ni? Sebenarnya tak susah yang korang bayangkan. Kalau korang rajin scrub muka, apply serum & sunscreen pun dh cukup. Yang penting mcm El always ingatkan, jangan skip buat basic skincare routine. Okay semua? 😉
-
-
#bougasbeauty#teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
59 0 7 November, 2019

Can I have your skin please? 🥺
-
-
Smooth betul skin Nurin ni kan? Nak kulit muka licin macam kulit telur ni, korang kena cepat-cepat grab promo BLISSFUL SALE! 3 hari sahaja tau promo ni. Jangan tangguh-tangguh lagi, cepat-cepat klik link di bio okay.
-
-
PROMO BLISSFUL SALE is ON!! 💃🏻
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Can I have your skin please? 🥺
-
-
Smooth betul skin Nurin ni kan? Nak kulit muka licin macam kulit telur ni, korang kena cepat-cepat grab promo BLISSFUL SALE! 3 hari sahaja tau promo ni. Jangan tangguh-tangguh lagi, cepat-cepat klik link di bio okay.
-
-
PROMO BLISSFUL SALE is ON!! 💃🏻
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
-
-
#bougasbeauty #blissfulsale #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
98 0 9 November, 2019

Cantiknyaa @bougasbeauty.wida ni!!! Macam barbie doll kan? Kulit bersih, makeup on point. Nampaknya kena pam #AdvancedSerum satu botol malam ni, nak kulit mcm ni punya pasal 😂
-
-
Eh korang jangan buat betul-betul pula, gurau je tadi tu tau. Habis juga kang serum malam ni haha. Takpe jadikan ni satu semangat untuk korang dapatkan kulit cmni okay?💪🏻 -
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Cantiknyaa @bougasbeauty.wida ni!!! Macam barbie doll kan? Kulit bersih, makeup on point. Nampaknya kena pam #AdvancedSerum satu botol malam ni, nak kulit mcm ni punya pasal 😂
-
-
Eh korang jangan buat betul-betul pula, gurau je tadi tu tau. Habis juga kang serum malam ni haha. Takpe jadikan ni satu semangat untuk korang dapatkan kulit cmni okay?💪🏻 -
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
34 0 7 November, 2019

Set skincare yang simple & senang untuk korang. Nak kulit flawless? Nak kulit yang lembut? Bougas beauty kan ada 🙈
-
-
Korang boleh dapatkan melalui Ain agent sah bougas beauty. Ain bersedia je untuk COD untuk korang bila-bila masa saja. Komen lokasi korang kat bawah, Ain akan terus dm korang laju-laju!
-
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Set skincare yang simple & senang untuk korang. Nak kulit flawless? Nak kulit yang lembut? Bougas beauty kan ada 🙈
-
-
Korang boleh dapatkan melalui Ain agent sah bougas beauty. Ain bersedia je untuk COD untuk korang bila-bila masa saja. Komen lokasi korang kat bawah, Ain akan terus dm korang laju-laju!
-
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
15 1 1 November, 2019

Akibat salah pakai produk sebelum ni. Kesian sis ni, kulit kering sampai ke kelompak mata. Alhamdullilah after apply #advancedserum kulit makin lembap & sihat.
-
-
Swipe sampai habis untuk tengok kulit yang sekarang. Bezakan kulit dulu dengan sekarang? 😍😍 Thank you for sharing this feedback dear. Ada masalah kulit juga? DM atau klik link di bio Ain. FREE CONSULTATION untuk korang❤️ -
-
#bougasbeauty #bougasfeedback #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Akibat salah pakai produk sebelum ni. Kesian sis ni, kulit kering sampai ke kelompak mata. Alhamdullilah after apply #advancedserum kulit makin lembap & sihat.
-
-
Swipe sampai habis untuk tengok kulit yang sekarang. Bezakan kulit dulu dengan sekarang? 😍😍 Thank you for sharing this feedback dear. Ada masalah kulit juga? DM atau klik link di bio Ain. FREE CONSULTATION untuk korang❤️ -
-
#bougasbeauty #bougasfeedback #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
36 2 9 October, 2019

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..
-
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je. Setuju ke setuju sangat? Siapa mcm ni, give me 5 sikit 🤚🏻
-
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..
-
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je. Setuju ke setuju sangat? Siapa mcm ni, give me 5 sikit 🤚🏻
-
-
#bougasbeauty #teamain #bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #serummagic #serumpower #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanya1pump #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyadvanced #bougasbeautyjb #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #bougasadvanced #advancedserum #jomcantiksamasama #bougaspontian
17 0 7 November, 2019

Nak skin fresh? Try #bougasbeautyfacescrub dr #bougasbeauty 🥰
.
Lps pakai confirm muka rasa lembut halus mulus! ❤️Tak percaya? Jom shidah tunjuk perbezaan scrub bougas dgn scrub yg lain. Ws tau, shidah tunjuk kat awak 😎
.
To order :
📲Whatsapp 017-7415148 or terus click link ws kat bio ig @bougasbeautyjb_shidah
.
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasserum #bougasserumjb #bougasserumjohor #bougasserumjohorbahru #bougasserumtopagents #agentwanted #dropshipwanted #naturalskincare #elfiraloy #bougasempire #bougasbeautyadvanceserum

Nak skin fresh? Try #bougasbeautyfacescrub dr #bougasbeauty 🥰
.
Lps pakai confirm muka rasa lembut halus mulus! ❤️Tak percaya? Jom shidah tunjuk perbezaan scrub bougas dgn scrub yg lain. Ws tau, shidah tunjuk kat awak 😎
.
To order :
📲Whatsapp 017-7415148 or terus click link ws kat bio ig @bougasbeautyjb_shidah
.
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasserum #bougasserumjb #bougasserumjohor #bougasserumjohorbahru #bougasserumtopagents #agentwanted #dropshipwanted #naturalskincare #elfiraloy #bougasempire #bougasbeautyadvanceserum
13 1 24 June, 2019