#bougasscrubnilai Instagram Photos & Videos

bougasscrubnilai - 161 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasscrubnilai and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
6.1
Average comment
1.1
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

Glowing skin is a result of proper skincare. It means you can wear less makeup and let skin shine through.
Dont forget to include Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Beauty Face Scrub in your skincare routine✨

Glowing skin is a result of proper skincare. It means you can wear less makeup and let skin shine through. 
Dont forget to include Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Beauty Face Scrub in your skincare routine✨
8 1 5 September, 2019

Good morning 🌸

Good morning 🌸
8 1 5 September, 2019

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci
5 1 4 September, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ✨

Bougas Beauty Face Scrub ✨
4 1 3 September, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ✨

Bougas Beauty Face Scrub ✨
9 1 3 September, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ✨

Bougas Beauty Face Scrub ✨
8 1 3 September, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ✨
Brighten | Soothing | Exfoliating

Bougas Beauty Face Scrub ✨
Brighten | Soothing | Exfoliating
7 1 3 September, 2019

✨ Bougas Beauty Face Scrub ✨ 🌷texture yang halus
🌷sesuai untuk kulit sensitif 🌷bau yang wangi

✨ Bougas Beauty Face Scrub ✨ 🌷texture yang halus
🌷sesuai untuk kulit sensitif 🌷bau yang wangi
7 1 29 August, 2019

✨ Bougas Beauty Advanced Serum✨ 🌷 💯waterbased
🌷senang meresap
🌷tidak melekit
🌷sesuai untuk lelaki dan perempuan

✨ Bougas Beauty Advanced Serum✨ 🌷 💯waterbased
🌷senang meresap
🌷tidak melekit
🌷sesuai untuk lelaki dan perempuan
8 1 29 August, 2019

Glowing skin is a result of proper skincare. It means you can wear less makeup and let skin shine through.
Dont forget to include Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Beauty Face Scrub in your skincare routine✨

Glowing skin is a result of proper skincare. It means you can wear less makeup and let skin shine through. 
Dont forget to include Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Beauty Face Scrub in your skincare routine✨
12 3 29 August, 2019

Here is your remainder to apply #advancedserum 2 times a day for smooth and glowing skin ✨

Here is your remainder to apply #advancedserum 2 times a day for smooth and glowing skin ✨
9 1 28 August, 2019

Kalau bukan sekarang bila lagi nak dapat kan product dari #bougasbeauty ?
Good morninggg ⛅️⛅️⛅️

Kalau bukan sekarang bila lagi nak dapat kan product dari #bougasbeauty ? 
Good morninggg ⛅️⛅️⛅️
4 1 27 August, 2019

Glow tip : hydrated skin looks younger ✨ -

Bila kulit kita well hydrated, ia akan mengurangkan kedutan, kulit kita akan lebih gebu dan tak kering 😍 macam mana nak kekal hydrated? 🤔 -

Korang kena cari produk yang mengandungi Hyaluronic Acid. #advancedserum is the best choice to keep your skin well hydrated ✨

Glow tip : hydrated skin looks younger ✨ -

Bila kulit kita well hydrated, ia akan mengurangkan kedutan, kulit kita akan lebih gebu dan tak kering 😍 macam mana nak kekal hydrated? 🤔 -

Korang kena cari produk yang mengandungi Hyaluronic Acid. #advancedserum is the best choice to keep your skin well hydrated ✨
7 1 27 August, 2019

Don't rush with your skincare routine! Give each products a chance to sink it. Tapi dengan #advancedserum , korang hanya perlukan beberapa saat je & you're good to go ✨

Don't rush with your skincare routine! Give each products a chance to sink it. Tapi dengan #advancedserum , korang hanya perlukan beberapa saat je & you're good to go ✨
4 1 27 August, 2019

First and second baby Bougas Beauty ni menjadi pilihan bougas-lover tau. Why? Sebab lepas scrub muka dengan #bougasfacescrub apply pula #advancedserum, korang akan rasa kulit muka korang bukan lembut je, tapi glowing! Siapa suka kulit glowing? Boleh cepat dm or whatsapp sya untuk dapat kulit muka yang glowing. Good luck! 😘😘😘

First and second baby Bougas Beauty ni menjadi pilihan bougas-lover tau. Why? Sebab lepas scrub muka dengan #bougasfacescrub apply pula #advancedserum, korang akan rasa kulit muka korang bukan lembut je, tapi glowing! Siapa suka kulit glowing? Boleh cepat dm or whatsapp sya untuk dapat kulit muka yang glowing. Good luck! 😘😘😘
11 1 27 August, 2019

Packed with sakura + gotu kola + green tea + aloe vera. It hydrates your skin for a smoother & brightening skin ✨ -

Siapa yang dah pakai #bougasfacescrub confirm rasa kulit lebih lembut & glow. Setuju takkk?
#bougasbeauty

Packed with sakura + gotu kola + green tea + aloe vera. It hydrates your skin for a smoother & brightening skin ✨ -

Siapa yang dah pakai #bougasfacescrub confirm rasa kulit lebih lembut & glow. Setuju takkk? 
#bougasbeauty
7 1 27 August, 2019

Good morning 🥰🥰🥰

Good morning 🥰🥰🥰
2 1 26 August, 2019

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci
5 1 26 August, 2019

==============
APAKAH KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM NI??
==============
...
1- Mengurangkan kulit berminyak
2- Merawat kulit jerawat
3- Merawat parut di muka
4- Merawat liang pori di muka
5- Merawat kulit kusam
6- Sesuai untuk lelaki dan perempuan
7- Semestinya cepat meresap kerana ianya adalah WATER-BASED SERUM NO #1 DI MALAYSIA

==============
APAKAH KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM NI??
==============
...
1- Mengurangkan kulit berminyak
2- Merawat kulit jerawat
3- Merawat parut di muka
4- Merawat liang pori di muka
5- Merawat kulit kusam
6- Sesuai untuk lelaki dan perempuan
7- Semestinya cepat meresap kerana ianya adalah WATER-BASED SERUM NO #1 DI MALAYSIA
4 1 26 August, 2019

*Bougas Face Scrub Main Ingredients* ☘ ⚫ PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT

Anti-Inflammation and good for skin conditioning. ⚫ CERA ALBA (BEESWAX)

Holping hold in moisture and prevents clogging of pores. ⚫ CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT

Brightening and skin lightening agents. ⚫ ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT

Moisturizing and powerful healing activity.

*Bougas Face Scrub Main Ingredients* ☘ ⚫ PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT

Anti-Inflammation and good for skin conditioning. ⚫ CERA ALBA (BEESWAX)

Holping hold in moisture and prevents clogging of pores. ⚫ CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT

Brightening and skin lightening agents. ⚫ ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT

Moisturizing and powerful healing activity.
2 1 26 August, 2019

Good morning ⛅️⛅️⛅️

Good morning ⛅️⛅️⛅️
3 1 26 August, 2019

*Ingredients Bougas Beauty Cleanser* *Aqua*
- A carrier
- Aqua in cosmetic/skincare product is absorbed by the skin and travels to the deeper layers. *Decyl Glucoside*
- A surfactant
- Cosmetic/Skincare formularies for individuals with a sensitive skin.
- Moisture binding property that allow for a smoothing effect. *Cocamidopropyl Betaine*
- Emulsifying agent & thickener
- Reduce irritation
- Help moisturize skin *Coco-Glucoside*
- Emulsifier for keep separating the oil and water.
- Cleansing and moisturizing agent. *Glyceryl Oleate*
- Skin conditioning agent. *Peg-90 Glyceryl Isostearate*
*Laureth-2*
*Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate*
*Crosspolymer*
- Thickener *Imperata Cylindirica Root Extract*
- Natural moisturizer
- Help provide skin with hydration *Cocos Nucifera (Virgin) Oil*
- Reducing Inflammation
- Keeping skin moisturized
- Help treat acne *Olea Europea (Olive) Fruit Oil*
- Leave skin extra smooth and soft
- Fight skin damage
- Antioxidant properties
- Moisturize and fight bacteria *Alpha Tocopherol Acetate*
- Vitamin E
- Antioxidant
- Anti-aging
- Prevent moisture loss *Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides*
*Octyldodeceth-25*
*Sodium Hyaluronate*
👇🏻
Hyaluronic Acid
- Help boost hydration
- Anti-aging
- Boost skin health and protection *Phenoxyethanol*
*Triethylene Glycol*
- Preservative *Butylene Glycol*
*Prunus Yedoensis Leaf Extract*
👇🏻
Sakura Leaf Extract
- Soothing
- Brightening
- Anti-Inflammatory

*Ingredients Bougas Beauty Cleanser* *Aqua*
- A carrier
- Aqua in cosmetic/skincare product is absorbed by the skin and travels to the deeper layers. *Decyl Glucoside*
- A surfactant
- Cosmetic/Skincare formularies for individuals with a sensitive skin.
- Moisture binding property that allow for a smoothing effect. *Cocamidopropyl Betaine*
- Emulsifying agent & thickener
- Reduce irritation
- Help moisturize skin *Coco-Glucoside*
- Emulsifier for keep separating the oil and water.
- Cleansing and moisturizing agent. *Glyceryl Oleate*
- Skin conditioning agent. *Peg-90 Glyceryl Isostearate*
*Laureth-2*
*Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate*
*Crosspolymer*
- Thickener *Imperata Cylindirica Root Extract*
- Natural moisturizer
- Help provide skin with hydration *Cocos Nucifera (Virgin) Oil*
- Reducing Inflammation
- Keeping skin moisturized
- Help treat acne *Olea Europea (Olive) Fruit Oil*
- Leave skin extra smooth and soft
- Fight skin damage
- Antioxidant properties
- Moisturize and fight bacteria *Alpha Tocopherol Acetate*
- Vitamin E
- Antioxidant
- Anti-aging
- Prevent moisture loss *Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides*
*Octyldodeceth-25*
*Sodium Hyaluronate*
👇🏻
Hyaluronic Acid
- Help boost hydration
- Anti-aging
- Boost skin health and protection *Phenoxyethanol*
*Triethylene Glycol*
- Preservative *Butylene Glycol*
*Prunus Yedoensis Leaf Extract*
👇🏻
Sakura Leaf Extract
- Soothing
- Brightening
- Anti-Inflammatory
5 1 25 August, 2019

Are Bougas Beauty Product Safe To Use?

Are Bougas Beauty Product Safe To Use?
4 1 25 August, 2019

Good morning 🌥🌥🌥

Good morning 🌥🌥🌥
5 2 25 August, 2019

Glowing skin is a result of proper skincare. It means you can wear less makeup and let skin shine through.
Dont forget to include Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Beauty Face Scrub in your skincare routine✨

Glowing skin is a result of proper skincare. It means you can wear less makeup and let skin shine through. 
Dont forget to include Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Beauty Face Scrub in your skincare routine✨
7 2 24 August, 2019

Korang dah try ke belum Advanced Serum Bougas Beauty yang @elfiraloy pakai ni? Kalau belum korang boleh dm or whatsapp sya cepat cepat untuk dapat kan Bougas Beauty korang okay 🤗🤗🤗 sya akan cod area nilai sepang dan kl so apa tunggu lagi dm sya sekarangg!! Stok sya dah tak banyak dah korangggg

Korang dah try ke belum Advanced Serum Bougas Beauty yang @elfiraloy pakai ni? Kalau belum korang boleh dm or whatsapp sya cepat cepat untuk dapat kan Bougas Beauty korang okay 🤗🤗🤗 sya akan cod area nilai sepang dan kl so apa tunggu lagi dm sya sekarangg!! Stok sya dah tak banyak dah korangggg
9 1 23 August, 2019

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.
9 3 23 August, 2019

APAKAH KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM?
-
Adakah anda tahu bahawa, Bougas Beauty Advanced Serum sesuai digunakan untuk lelaki dan juga perempuan?
-
Yassssss. Lelaki pun boleh pakai tauu! Jangan ingat lelaki tidak menjaga kecantikan, haaa zaman skrg ramai dah kaum lelaki yg dah pandai jaga penampilan serta kecantikan kulit. -
Selalu kita dgr lelaki je kena belikan hadiah kat perempuan kann, apa kata kali ni perempuan pulak hadiah kan teman lelaki korg Advanced Serum ni! Confirm dia makin sayang kat korg. Tak percaya??? Cuba duluuu. 😎
#bougasbeauty #advancedserum

APAKAH KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM?
-
Adakah anda tahu bahawa, Bougas Beauty Advanced Serum sesuai digunakan untuk lelaki dan juga perempuan?
-
Yassssss. Lelaki pun boleh pakai tauu! Jangan ingat lelaki tidak menjaga kecantikan, haaa zaman skrg ramai dah kaum lelaki yg dah pandai jaga penampilan serta kecantikan kulit. -
Selalu kita dgr lelaki je kena belikan hadiah kat perempuan kann, apa kata kali ni perempuan pulak hadiah kan teman lelaki korg Advanced Serum ni! Confirm dia makin sayang kat korg. Tak percaya??? Cuba duluuu. 😎
#bougasbeauty #advancedserum
6 1 23 August, 2019

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci
8 1 23 August, 2019

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.

*How To Apply Bougas Face Scrub* 🌿

1. Cuci muka dengan bersih. Pastikan selepas mencuci muka, tidak lap muka terus. Biarkan muka dalam keadaan lembab.

2. Letakkan Bougas Face Scrub di tapak tangan sebanyak sebesar syiling 20 sen.

3. Ratakan dan gosokkan Bougas Face Scrub di muka dan biarkan scrub berada di muka selama 5-10 mins.

4. Basuh dan bersihkan muka. *Gunakan Bougas Beauty Face Scrub ini dengan cara yang betul, ikut jenis kulit muka.* Kulit kering - Sekali seminggu.

Kulit berminyak/Normal - 2-3 kali seminggu.
6 1 23 August, 2019

✨Easy Steps To Apply Bougas Facial Cleanser✨

✨Easy Steps To Apply Bougas Facial Cleanser✨
7 1 22 August, 2019

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai 
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
4 0 22 August, 2019

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM
.
HANYA 1 PAM + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI!!
.
PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULIT MUKA. 😘😘
.
.
Ada sesiapa nak COD #bougasbeauty ke dekat #nilai #sepang? Boleh COD dekat sya ada dekat area sini sini je korangg. Boleh dm or whatsapp je sya okayy 😉😉😉 -
OPEN FOR ORDER NOW!!! 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM
.
HANYA 1 PAM + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI!!
.
PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULIT MUKA. 😘😘
.
.
Ada sesiapa nak COD #bougasbeauty ke dekat #nilai  #sepang? Boleh COD dekat sya ada dekat area  sini sini je korangg. Boleh dm or whatsapp je sya okayy 😉😉😉 -
OPEN FOR ORDER NOW!!! 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘
5 1 22 August, 2019

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci

Untuk sesiapa yang berminat dengan produk Bougas Beauty yang nak cod boleh dm or whatsapp sya
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai
#bougasserumsepang
#wangsamaju
#setiawangsa
#wangsamelawati
#tamanmelawati
#lembahkeramat
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

✨ *Kelebihan Bougas Beauty Facial Cleanser* ✨ - Tekstur yang sangat lembut iaitu ‘milky gel’
- Pencuci muka low pH
- Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi - Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract untuk mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Virgin Coconut Oil dan Olive Oil - Membantu masalah kulit berjerawat 💕 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Sesuai untuk kulit sensitif
💯 Selamat dan suci

Untuk sesiapa yang berminat dengan produk Bougas Beauty yang nak cod boleh dm or whatsapp sya 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai 
#bougasserumsepang 
#wangsamaju
#setiawangsa
#wangsamelawati
#tamanmelawati
#lembahkeramat
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
5 0 22 August, 2019

Did you guys know, dead skin cells can actually block your skincare products from absorbing into your skin? 😱 dan buat kulit muka korang nampak kusam tau. -

Sebab tu korang kena exfoliate muka korang dengan apply #bougasfacescrub at least dua kali seminggu untuk singkirkan sel kulit mati.baru lah #advancedserum , moisturiser & sunscreen well absorbs into your skin and kulit muka korang akan nampak bersih dan lembut jeee 😉✨ Apa tunggu lagi dapatkan face scrub dari Bougas Beauty sekaranggg. -

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai
#bougasserumsepang
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#cleanser
#exfoliator
#serum

Did you guys know, dead skin cells can actually block your skincare products from absorbing into your skin? 😱 dan buat kulit muka korang nampak kusam tau. -

Sebab tu korang kena exfoliate muka korang dengan apply #bougasfacescrub at least dua kali seminggu untuk singkirkan sel kulit mati.baru lah #advancedserum , moisturiser & sunscreen well absorbs into your skin and kulit muka korang akan nampak bersih dan lembut jeee 😉✨ Apa tunggu lagi dapatkan face scrub dari Bougas Beauty sekaranggg. -

#COD (TODAY!!) #NILAI #SEPANG #KL 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserumnilai
#bandarbarunilai 
#bougasserumsepang 
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
3 0 22 August, 2019

Morning ⛅️⛅️

Morning ⛅️⛅️
4 1 22 August, 2019

Top #bougasscrubnilai posts

Nahh korang harga untuk Bougas Beauty Serum, Scrub and Cleanser. Kalau ada yang berminat boleh dm or whatsapp sya okay. Sya ada ready stock boleh cod area nilai , sepang and kl jugak tauu 😉🤗
So siapa yang nak dapat kan product dari #bougasbeauty boleh cepat cepat order dengan sya. Stock terhad gaiisss!

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#advancedserum
#bougasbeautyadvancedserum
#glowbeautyBBS
#bougasbeautyserumnilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougasserumsepang

#bougasbeautyaeonnilai
#bougasbeautymesahill
#bougasbeautymesamall
#bougasbeautybukitantarabangsa
#bougasbeautykl
#elfiraloy #tisyabougas
#mesamall
#mesamallnilai
#mesahill

Nahh korang harga untuk Bougas Beauty Serum, Scrub and Cleanser. Kalau ada yang berminat boleh dm or whatsapp sya okay. Sya ada ready stock boleh cod area nilai , sepang and kl jugak tauu 😉🤗
So siapa yang nak dapat kan product dari #bougasbeauty boleh cepat cepat order dengan sya. Stock terhad gaiisss!

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#advancedserum
#bougasbeautyadvancedserum
#glowbeautyBBS
#bougasbeautyserumnilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougasserumsepang

#bougasbeautyaeonnilai
#bougasbeautymesahill
#bougasbeautymesamall
#bougasbeautybukitantarabangsa
#bougasbeautykl
#elfiraloy #tisyabougas
#mesamall
#mesamallnilai 
#mesahill
4 1 5 August, 2019

Selamat pagi semuaaa. sya nak bagi tahu nii sya ada ready stock #bougas serum, cleanser and scrub. harini sya cod area #nilai and #sepang so siapa yang nak dapat kan Bougas serum, cleanser and scrub boleh dm or whatsapp sya okayy 😉😉😉 -
OPEN FOR ORDER NOW!!! 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#advancedserum
#bougasbeautyadvancedserum
#glowbeautyBBS
#bougasbeautyserumnilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougasserumsepang

#bougasbeautyaeonnilai
#bougasbeautymesahill
#bougasbeautymesamall
#bougasbeautybukitantarabangsa
#bougasbeautykl
#elfiraloy #tisyabougas
#familymartmalaysia
#familymart
#familymartnilai
#mesahill
#mesamall
#mesamallnilai

Selamat pagi semuaaa. sya nak bagi tahu nii sya ada ready stock #bougas serum, cleanser and scrub. harini sya cod area #nilai and #sepang so siapa yang nak dapat kan Bougas serum, cleanser and scrub boleh dm or whatsapp sya okayy 😉😉😉 -
OPEN FOR ORDER NOW!!! 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#advancedserum
#bougasbeautyadvancedserum
#glowbeautyBBS
#bougasbeautyserumnilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougasserumsepang

#bougasbeautyaeonnilai
#bougasbeautymesahill
#bougasbeautymesamall
#bougasbeautybukitantarabangsa
#bougasbeautykl
#elfiraloy #tisyabougas
#familymartmalaysia 
#familymart
#familymartnilai
#mesahill
#mesamall
#mesamallnilai
2 0 6 August, 2019

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

Hi koranggg.harini sya cod area nilai sepang.so orang orang nilai sepang siapa yang nak dapat kan Bougas Beauty korang boleh cepat cepat dm or whatsapp sya 🤗🤗🤗 Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai 
#bougasnilai
#nilai
#bandarbarunilai
#bougasbeautybandarbarunilai
#bougassepang
#bougasbeautysepang
#sepang
#familymartnilai
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
6 0 21 August, 2019

Berita baik untuk orang orang kl harini sya ada buat cod area kl tauuu so siapa siapa nak dapat kan #bougasbeauty boleh cepat cepat dm or whatsapp sya okayyy

Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumsetapak
#setiasawangsa
#wangsamelawati
#bougasserumsepang
#sepang
#bukitantarabangsa
#tamanmelati
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

Berita baik untuk orang orang kl harini sya ada buat cod area kl tauuu so siapa siapa nak dapat kan #bougasbeauty boleh cepat cepat dm or whatsapp sya okayyy

Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumsetapak
#setiasawangsa
#wangsamelawati
#bougasserumsepang 
#sepang 
#bukitantarabangsa
#tamanmelati
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
5 0 7 August, 2019

Hi korang korang sya sekarang ni ada dekat aeon au2 so siapa siapa nak cod boleh dm or whatsapp sya sekarang!! 😬😬😬 stock sya tinggal dah tak banyak dah ni.cepat cepat koranggg
Ready stock
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty
#beauty
#bougasserum
#bougasfacescrub
#bougascleanser
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai
#bougasserumsepang
#wangsamaju
#setiawangsa
#wangsamelawati
#tamanmelawati
#lembahkeramat
#bougasbeautykl
#wangsamaju
#bougasampang
#ampang
#mesahill
#mesamall
#elfiraloy
#skincare
#skincare101
#cleanser
#exfoliator
#serum

Hi korang korang sya sekarang ni ada dekat aeon au2 so siapa siapa nak cod boleh dm or whatsapp sya sekarang!! 😬😬😬 stock sya tinggal dah tak banyak dah ni.cepat cepat koranggg 
Ready stock 
Ready stock
Ready stock -
OPEN FOR ORDER NOW!!! - 📲 01112359552
📲 01112359552
📲 01112359552
Or just click on the link in the bio😘

#bougasbeauty 
#beauty 
#bougasserum 
#bougasfacescrub 
#bougascleanser 
#bougasfacialcleanser
#bougasscrubnilai 
#bougascleansernilai
#bougasbeautyserum 
#bougasbeautyadvancedserum #glowbeautyBBS #bougasbeautyserumnilai 
#bougasserumsepang 
#wangsamaju
#setiawangsa
#wangsamelawati
#tamanmelawati
#lembahkeramat
#bougasbeautykl 
#wangsamaju 
#bougasampang 
#ampang 
#mesahill 
#mesamall 
#elfiraloy 
#skincare 
#skincare101
#cleanser 
#exfoliator 
#serum
4 1 7 August, 2019