#bougasserum Instagram Photos & Videos

bougasserum - 207.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasserum and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
0.9
Average comment
0.2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

YEAYY BERJAYA TUKAR KE SIZE M 👏 👏

Happy betul customer sorang ni bila dah BERJAYA TUKAR KE SIZE M sekarang ni hasil ber KALISTA setiap hari. Nak kesan paling pantas buat la senaman ringan sikit. Alahh sambil buat kerja rumah tu korang pasang je lagu zumba sikit joget sikit. Kompem cepat lerr lemak tu terbakor 🔥

Akak ni dulu bersenam juga tapi tak minum Kalista memang tak jadi ape pun. Tak turun berat pun. Tapi sejak minum Kalista ni laju je lemak cair sebab tu dah BOLEH PAKAI SIZE M. 👏 syokk weii selera pun terkawal.

Paling best DAH TAK SAKIT LUTUT nak uruskan anak-anak dan rumah tangga. Alhamdulillah.

Korang yg ada masalah berat badan sampai kaki tak mampu tampung berat badan tu meh ler minum KALISTA biar terbakar sikit lemak tu. Baru lah cepat berat badan turun.

Wasap je kalau nak tahu lebih details. Jangan malu jangan segan ye.
0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

YEAYY BERJAYA TUKAR KE SIZE M 👏 👏

Happy betul customer sorang ni bila dah BERJAYA TUKAR KE SIZE M sekarang ni hasil ber KALISTA setiap hari. Nak kesan paling pantas buat la senaman ringan sikit. Alahh sambil buat kerja rumah tu korang pasang je lagu zumba sikit joget sikit. Kompem cepat lerr lemak tu terbakor 🔥

Akak ni dulu bersenam juga tapi tak minum Kalista memang tak jadi ape pun. Tak turun berat pun. Tapi sejak minum Kalista ni laju je lemak cair sebab tu dah BOLEH PAKAI SIZE M. 👏 syokk weii selera pun terkawal.

Paling best DAH TAK SAKIT LUTUT nak uruskan anak-anak dan rumah tangga. Alhamdulillah.

Korang yg ada masalah berat badan sampai kaki tak mampu tampung berat badan tu meh ler minum KALISTA biar terbakar sikit lemak tu. Baru lah cepat berat badan turun.

Wasap je kalau nak tahu lebih details. Jangan malu jangan segan ye. 
0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 7 seconds ago

Tak payah timbang berat pun dah tau awak dah KURUSS dikkk.

Habis longgar semua baju gara-gara baru kenal Kalista ni.

Lemak 1 badan semua kena sedut. Sampai badan dulu lebar besar sana sini tapi sekarang KURUS SELIM dah.

Produk lain? Dah tak pandang dah sebab KALISTA DAH DIHATI.
.
. 📍 TAKDE SIDE EFFECTS.
.
📍 TAKDE SAKIT PERUT.
.
📍 TAKDE LOYA PENING KEPALA.
.
📍 TAKDE KETAR BADAN.
.
📍 TAKDE JADI ALERGIK
.
.

Sebab Kalista ni dari bahan semula jadi terutama BUAH DAN KOPI. Lulus Kkm.

So semua orang boleh minum Kalista dan KURUSSS.

Nak cuba Kalista dan KURUSSS seawal seminggu? Wasap je akak terus. Jangan ragu-ragu.

0163361335
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

Tak payah timbang berat pun dah tau awak dah KURUSS dikkk.

Habis longgar semua baju gara-gara baru kenal Kalista ni.

Lemak 1 badan semua kena sedut. Sampai badan dulu lebar besar sana sini tapi sekarang KURUS SELIM dah.

Produk lain? Dah tak pandang dah sebab KALISTA DAH DIHATI.
.
. 📍 TAKDE SIDE EFFECTS.
.
📍 TAKDE SAKIT PERUT.
.
📍 TAKDE LOYA PENING KEPALA.
.
📍 TAKDE KETAR BADAN.
.
📍 TAKDE JADI ALERGIK
.
.

Sebab Kalista ni dari bahan semula jadi terutama BUAH DAN KOPI. Lulus Kkm.

So semua orang boleh minum Kalista dan KURUSSS.

Nak cuba Kalista dan KURUSSS seawal seminggu? Wasap je akak terus. Jangan ragu-ragu.

0163361335
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 2 minutes ago

Bosan dengan bentuk badan yang mengelebeh sana sini?

Lemak berlapis-lapis?

Jom kami bantu anda dengan produk viral yang boleh bantu anda HILANG BERAT BADAN BERKILO-KILO. 🔥 TIADA SIDE EFFECTS
.
🔥 TIADA KIMIA
.
🔥 LULUS KKM
.

anda nak kami bantu? Wasap cepat no dibawah⤵️ 0163361335
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

Bosan dengan bentuk badan yang mengelebeh sana sini?

Lemak berlapis-lapis?

Jom kami bantu anda dengan produk viral yang boleh bantu anda HILANG BERAT BADAN BERKILO-KILO. 🔥 TIADA SIDE EFFECTS
.
🔥 TIADA KIMIA
.
🔥 LULUS KKM
.

anda nak kami bantu? Wasap cepat no dibawah⤵️ 0163361335
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 2 minutes ago
Tengok @aidaazkssm pakai scrub, rasa mcm nak apply juga lah malam ni. Happy je pakai sebab tak sakit langsung tau, beads halus. Muka tak akan pedih 😚
.
#bougasbeauty #bougasbeautykelantan #bougasbeautyguamusang #bougaskelantan #bougasguamusang #bougasserum #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #guamusang #agongkita #meletop #neelofa #bougasbeauty #serum #bougasfacecleanser #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris #guamusangkelantan #muakelantan #agentwantedmalaysia #agentmalaysia

www.wasap.my/60179459343/nakorderbougas
0 0 4 minutes ago

BADAN RASA RINGAN SEBAB KENA DETOX. 💖

Payah membuang poo 💩 akan jadi punca toksin banyak dalam badan dan akhirnya menyebabkan BADAN BERAT LEMAH. BERAT BADAN PAYAH TURUN.

Sebab tu kena detox kalau nak cepat berat turun. Lemak-lemak dan toksin tu kena singkirkan dengan DETOX.

Tengok customer ni dia dah DETOX dengan SET CAIR LEMAK KALISTA dan badan dia rasa MAKIN RINGAN. PEMBUANGAN PUN LAWAS je.

Nanti jangan terkejut kalau timbang tengok-tengok BERAT TURUN BERKILO-KILO tauu.

So korang yg badan banyak lemak dan toksin tu meh cepat wasap akak. Kita detox semuanya.
0163361335
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

BADAN RASA RINGAN SEBAB KENA DETOX. 💖

Payah membuang poo 💩 akan jadi punca toksin banyak dalam badan dan akhirnya menyebabkan BADAN BERAT LEMAH. BERAT BADAN PAYAH TURUN.

Sebab tu kena detox kalau nak cepat berat turun.  Lemak-lemak dan toksin tu kena singkirkan dengan DETOX.

Tengok customer ni dia dah DETOX dengan SET CAIR LEMAK KALISTA dan badan dia rasa MAKIN RINGAN. PEMBUANGAN PUN LAWAS je.

Nanti jangan terkejut kalau timbang tengok-tengok BERAT TURUN BERKILO-KILO tauu.

So korang yg badan banyak lemak dan toksin tu meh cepat wasap akak. Kita detox semuanya. 
0163361335
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 4 minutes ago

14 KILO LEMAK TERHAPUS DENGAN 1 SET KALISTA 😱

Terkejut kami bila customer ni wasap bagitau dia baru minum 1 SET CAIR LEMAK KALISTA tapi dah BERJAYA TURUN 14 KILO LEMAK. 🔥

Betul-betul TERBAKAR SEMUA LEMAK akak ni sampai badan dulu berisi sekarang dah SELIM MELIM macam anak dara.

Ni bukan tipu bukan edit ye. Ni REAL TESTIMONI. Tak percaya eh, Kita tunjuk cara macam mana nak jadi macam customer ni.

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

14 KILO LEMAK TERHAPUS DENGAN 1 SET KALISTA 😱

Terkejut kami bila customer ni wasap bagitau dia baru minum 1  SET CAIR LEMAK KALISTA tapi dah BERJAYA TURUN 14 KILO LEMAK. 🔥

Betul-betul TERBAKAR SEMUA LEMAK akak ni sampai badan dulu berisi sekarang dah SELIM MELIM macam anak dara.

Ni bukan tipu bukan edit ye. Ni REAL TESTIMONI. Tak percaya eh, Kita tunjuk cara macam mana nak jadi macam customer ni.

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 6 minutes ago

Cuba Kalista sebab tengok feedback menarik. Tapi bila sendiri cuba tengok lah apa customer sorang ni dapat. ❤️ BERAT TURUN 4 KG
.
❤️ PERUT BUNCIT DAH HILANG
.
❤️ LENGAN MAKIN KECIK
.

ni baru cuba Kalista dalam 1 set tauu. Kalau konsisten lagi ni rasanya boleh jadi macam mira piljah ni.

Sumpah tak tipu dia minum SET CAIR LEMAK KALISTA tauu. So korang pun kena juga minum Kalista barulah boleh KURUSSS.

Nak tahu info atau nak beli Kalista terus je tekan link wasap kt profile akak ye. Jangan malu malu. Lelaki perempuan semua boleh minum.

0163361335
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

Cuba Kalista sebab tengok feedback menarik. Tapi bila sendiri cuba tengok lah apa customer sorang ni dapat. ❤️ BERAT TURUN 4 KG
.
❤️ PERUT BUNCIT DAH HILANG
.
❤️ LENGAN MAKIN KECIK
.

ni baru cuba Kalista dalam 1 set tauu. Kalau konsisten lagi ni rasanya boleh jadi macam mira piljah ni.

Sumpah tak tipu dia minum SET CAIR LEMAK KALISTA tauu. So korang pun kena juga minum Kalista barulah boleh KURUSSS.

Nak tahu info atau nak beli Kalista terus je tekan link wasap kt profile akak ye. Jangan malu malu. Lelaki perempuan semua boleh minum.

0163361335
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 7 minutes ago

2 HARI DAH RASA KESAN 👏

baru minum Set Kalista 2 hari tapi dah rasa kesan dia. Cepat betul kan.

Minum-minum je dah rasa badan makin ringan bertenaga. Ni kalau timbang ni agak-agak berapa kilo turun ni?

Seronok kan bila jumpa produk berkualiti dan betul-betul menjadi ni. Tak bazir cuba KALISTA ni.

So korang yg mana nak KURUS tu meh lelaju wasap ye 😊

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

2 HARI DAH RASA KESAN 👏

baru minum Set Kalista 2 hari tapi dah rasa kesan dia. Cepat betul kan.

Minum-minum je dah rasa badan makin ringan bertenaga. Ni kalau timbang ni agak-agak berapa kilo turun ni?

Seronok kan bila jumpa produk berkualiti dan betul-betul menjadi ni. Tak bazir cuba KALISTA ni.

So korang yg mana nak KURUS tu meh lelaju wasap ye 😊

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 7 minutes ago

.
PIN PIN !!!
COD COD !!!
ALL ITEM READY STOCK!
COD SEPANTAS KILAT UOLSSS !!
POSTAGE EVERYDAY EVERYWHERE😍
.
•Service tiptOp✨
•Free gift BEST2!
•free consultation
•kind response inshaAllah
•repeat order 9pcs , free 1pcs🤩
.
Area COD!
✅KOTA BHARU
✅PENGKALAN CHEPA
✅KUBANG KERIAN
✅WAKAF CHE YEH
✅PANJI
✅BINJAI
✅SABAK
✅AEON
✅TELIPOT
✅LUNDANG
✅PINTU GENG
.
COD TANAH MERAH‼️
@bougas_empire
.
COD BESUT‼️
@bougasbeautybesut
.
COD GOMBAK‼️
@bougasgombakk
.
.
SELF PICKUP
✅AIRPORT PC
✅HADAPAN MASJID BINJAI
✅SPA CIKILHAM
.
11AM-11PM😍😍😍
.
Click link in bio untuk terus WHATSAPP😍

.
PIN PIN !!!
COD COD !!!
ALL ITEM READY STOCK!
COD SEPANTAS KILAT UOLSSS !!
POSTAGE EVERYDAY EVERYWHERE😍
.
•Service tiptOp✨
•Free gift BEST2!
•free consultation
•kind response inshaAllah
•repeat order 9pcs , free 1pcs🤩
.
Area COD!
✅KOTA BHARU
✅PENGKALAN CHEPA
✅KUBANG KERIAN
✅WAKAF CHE YEH
✅PANJI
✅BINJAI
✅SABAK
✅AEON
✅TELIPOT
✅LUNDANG
✅PINTU GENG
.
COD TANAH MERAH‼️
@bougas_empire
.
COD BESUT‼️
@bougasbeautybesut
.
COD GOMBAK‼️
@bougasgombakk
.
.
SELF PICKUP
✅AIRPORT PC
✅HADAPAN MASJID BINJAI
✅SPA CIKILHAM
.
11AM-11PM😍😍😍
.
Click link in bio untuk terus WHATSAPP😍
3 1 9 minutes ago

HILANG 10KG BADAN MAKIN KURUS

Ni lah hasilnyaa minum SET CAIR LEMAK KALISTA sampai hilang 10 KILO LEMAK.

Semua duk pakat bisik tanya apa rahsia kurus berseri.

Sekarang semua pakat join minum Kalista juga sebab nak sama-sama kurus.

Korang tak nak ke KURUS mudah macam ni? Minum- minum je. GONCANG TUANG MINUM DAN KURUS.
0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

HILANG 10KG BADAN MAKIN KURUS

Ni lah hasilnyaa minum SET CAIR LEMAK KALISTA sampai hilang 10 KILO LEMAK.

Semua duk pakat bisik tanya apa rahsia kurus berseri.

Sekarang semua pakat join minum Kalista juga sebab nak sama-sama kurus.

Korang tak nak ke KURUS mudah  macam ni? Minum- minum je. GONCANG TUANG MINUM DAN KURUS. 
0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 10 minutes ago

WOW MUKA DAH JADI MACAM BABYFACE !!!
-
Begitu wow hasil apabila memakai Bougas Facescrub . Korang tak cuba ?
-
Whatsapp Intan sekarang 👉 (010-446 5186 ) atau klik di bio Intan 🤗 @bougasbeauty.intn
-
#bougasbeautyserum
#bbslover
#bougasbeauty
#bougasserum
#advancedserum #bougaslover #bougasbeautypahang
#bougasbeautybentong
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyuitmshahalam
#bougasbeautyuitmjengka
#bougasbeautyadvancedserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser

WOW MUKA DAH JADI MACAM BABYFACE !!!
-
Begitu wow hasil apabila memakai Bougas Facescrub . Korang tak cuba ?
-
Whatsapp Intan sekarang 👉 (010-446 5186 ) atau klik di bio Intan 🤗 @bougasbeauty.intn
-
#bougasbeautyserum 
#bbslover 
#bougasbeauty
 #bougasserum
 #advancedserum #bougaslover #bougasbeautypahang 
#bougasbeautybentong
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautyuitmshahalam
#bougasbeautyuitmjengka
#bougasbeautyadvancedserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser
0 0 11 minutes ago

SETIAP HARI LAWAS MEMBUANG.

Seronok sgt minum Kalista sebab LAWAS je setiap hari. Takde sembelit-sembelit ni.

Paling syok bila dah amalkan Kalista ni BADAN PUN RASA RINGAN je. Takde lemau-lemau rasa berat badan nak buat kerja atau nak solat.

Ni kalau gi timbang ni kompem berkilo dah turun berat badan ni.

Kita suggest kan korang timbang berat dulu sebelum minum Kalista nanti senang nak tengok perubahan 😊

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

SETIAP HARI LAWAS MEMBUANG.

Seronok sgt minum Kalista sebab LAWAS je setiap hari. Takde sembelit-sembelit ni.

Paling syok bila dah amalkan Kalista ni BADAN PUN RASA RINGAN je. Takde lemau-lemau rasa berat badan nak buat kerja atau nak solat.

Ni kalau gi timbang ni kompem berkilo dah turun berat badan ni.

Kita suggest kan korang timbang berat dulu sebelum minum Kalista nanti senang nak tengok perubahan 😊

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 12 minutes ago

Sebelum ni dah banyak cuba produk kurus tapi tak berjaya. Berat tetap sama tak turun pun.

Jumpa Kalista ni cuba Kalista Alhamdulillah MENJADI. Minum tak ikut sangat pun tips seller bagi tapi tetap ada RASA PERUBAHAN.

NAFSU MAKAN KURANG. Malam-malam dah tak makan terus kalau dulu malam kompem lapar. Paling syok BERAT MAKIN TURUN ❗️❗️ Sekarang dah tak payah pening nak cari produk kurus merepek dah sebab KALISTA dah ada. Minum-minum je dah KURUIHH.

Korang nak KURUS? Meh minum Kalista. Tekan link wasap kt bio tu ye.
01164439114 .

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

Sebelum ni dah banyak cuba produk kurus tapi tak berjaya. Berat tetap sama tak turun pun.

Jumpa Kalista ni cuba Kalista Alhamdulillah MENJADI. Minum tak ikut sangat pun tips seller bagi tapi tetap ada RASA PERUBAHAN.

NAFSU MAKAN KURANG. Malam-malam dah tak makan terus kalau dulu malam kompem lapar. Paling syok BERAT MAKIN TURUN ❗️❗️ Sekarang dah tak payah pening nak cari produk kurus merepek dah sebab KALISTA dah ada. Minum-minum je dah KURUIHH.

Korang nak KURUS?  Meh minum Kalista. Tekan link wasap kt bio tu ye.
01164439114 .

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 12 minutes ago

Asyik baca feedback orang je bila pulak nak try dekat diri sendiri ni 🤪
.
Feedback dah banyak dekat @bougasfeedback.official apa tunggu lagi hehe korangg jangan tunggu lama-lama kalau nak skin yang cantik dan sihat. Aim nak kulit yang cantik dan sihat before RAYA ni jom 💃🏻
.
.
COD KL & SEL. Postage everyday. Click link in bio now 😊
#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougasbeautyupm #bougasbeautyserdang #bougascod #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautyupm #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasserumserdang #bougasbeautyupmserdang #bougasbeautykajang #bougasbangi #bougaskajang #bougasserikembangan #bougasupmserdang #bougasbeautyputrajaya #bougasputrajaya #bougasbeautyequine #bougasequine

Asyik baca feedback orang je bila pulak nak try dekat diri sendiri ni 🤪
.
Feedback dah banyak dekat @bougasfeedback.official apa tunggu lagi hehe korangg jangan tunggu lama-lama kalau nak skin yang cantik dan sihat. Aim nak kulit yang cantik dan sihat before RAYA ni jom 💃🏻
.
.
COD KL & SEL. Postage everyday. Click link in bio now 😊
#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougasbeautyupm #bougasbeautyserdang #bougascod #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautyupm #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasserumserdang #bougasbeautyupmserdang #bougasbeautykajang #bougasbangi #bougaskajang #bougasserikembangan #bougasupmserdang #bougasbeautyputrajaya #bougasputrajaya #bougasbeautyequine #bougasequine
0 0 13 minutes ago

The best combination for dull skin 💕 Combo best yang paling berkesan SERUM + SCRUB. Untuk kulit yang ready to go dan tak perlu nak makeup tebal tebal dah lepas ni 😋
.
READY STOCK 🌸
• Scrub ✔️
• Serum ✔️
-
COD KL & SEL. Postage everyday. Click link in bio now 😊
#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougasbeautyupm #bougasbeautyserdang #bougascod #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautyupm #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasserumserdang #bougasbeautyupmserdang #bougasbeautykajang #bougasbangi #bougaskajang #bougasserikembangan #bougasupmserdang #bougasbeautyputrajaya #bougasputrajaya #bougasbeautyequine #bougasequine

The best combination for dull skin 💕 Combo best yang paling berkesan SERUM + SCRUB. Untuk kulit yang ready to go dan tak perlu nak makeup tebal tebal dah lepas ni 😋
.
READY STOCK 🌸
• Scrub ✔️
• Serum ✔️
-
COD KL & SEL. Postage everyday. Click link in bio now 😊
#bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasserum #bougasbeautyupm #bougasbeautyserdang #bougascod #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautyupm #bougasbeautybukitjalil #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasserumserdang #bougasbeautyupmserdang #bougasbeautykajang #bougasbangi #bougaskajang #bougasserikembangan #bougasupmserdang #bougasbeautyputrajaya #bougasputrajaya #bougasbeautyequine #bougasequine
2 0 14 minutes ago

Perut buncit ni memang masalah biasa bagi setiap lelaki dan perempuan. Mana tak nya kalau dah makan tak ingat duniaaa. Lepastu malas bersenam. Detox pun tak pernah.

Makin hari makin kedepan perut penuh dengan lemak tepu.

Sebenarnya boleh je jadi KEMPIS tapi korang malas nak usaha. Lebih-lebih lagi kalau kena bersenam lagi lah malas kann.

Sebab tu dayah suruh DETOX JE LEMAK-LEMAK TUU dengan SET CAIR LEMAK KALISTA.

Dengan KALISTA ni korang nak makan banyak pun takde masalah. Janji sebelum tidur minum KALISTA dan sebelum sarapan pun minum KALISTA.

Barulah lemak jahat semua tu boleh kena detox dan tak jadikan korang GEMUK BUNCIT.

Detox ni tak sakit pun laa. Dia just singkirkan lemak korang yg korang makan macam-macam tu dan buang melalui poo poo 💩 je.

Korang yang belum pernah cuba KALISTA ni memang patut cuba yee. Baru tau hebat tak hebat Kalista BAKAR LEMAK korang. Nak tau details meh je wasap terus ye 😊

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

Perut buncit ni memang masalah biasa bagi setiap lelaki dan perempuan. Mana tak nya kalau dah makan tak ingat duniaaa. Lepastu malas bersenam. Detox pun tak pernah.

Makin hari makin kedepan perut penuh dengan lemak tepu.

Sebenarnya boleh je jadi KEMPIS tapi korang malas nak usaha. Lebih-lebih lagi kalau kena bersenam lagi lah malas kann.

Sebab tu dayah suruh DETOX JE LEMAK-LEMAK TUU dengan SET CAIR LEMAK KALISTA.

Dengan KALISTA ni korang nak makan banyak pun takde masalah. Janji sebelum tidur minum KALISTA dan sebelum sarapan pun minum KALISTA.

Barulah lemak jahat semua tu boleh kena detox dan tak jadikan korang GEMUK BUNCIT.

Detox ni tak sakit pun laa. Dia just singkirkan lemak korang yg korang makan macam-macam tu dan buang melalui poo poo 💩 je.

Korang yang belum pernah cuba KALISTA ni memang patut cuba yee. Baru tau hebat tak hebat Kalista BAKAR LEMAK korang. Nak tau details meh je wasap terus ye 😊

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 18 minutes ago

SAYA PENING CARI SERUM YANG SESUAI UNTUK KULIT SAYA😭
.
Kenapa mau pening pening cari serum yang sesuai dengan masalah kulit kita sedangkan kita ada Bougas Beauty Advanced Serum yang boleh merawat hampir semua jenis masalah kulit? 🥰
.
Kulit berjerawat, kusam, kering, berminyak, parut jerawat dan sensitif, InshaaAllah Bougas Advanced Serum mampu membantu menyelesaikan masalah masalah kulit ini. 🔥
.
Pastu bougas advanced serum ada 4 ekstrak tumbuhan yang masing masing ada kelebihannya yang tersendiri. Mau tahu lebih lanjut? DM eka atau klik link whatsapp di bio profile Eka okay😘
.
🌸 LULUS MOH BRUNEI
🌸 LULUS LAB TEST SIRIM 🌸 LULUS KKM
🌸 SUPER HEALTH BRAND
🌸 FREE FROM HARMFUL CHEMICALS
🌸 FREE PARABEN
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA ON📦
.
KUNAK, SEMPORNA, TAWAU, LAHAD DATU, SANDAKAN, KOTA KINABALU✨
.
FREE GIFTS🎁
FREE LOYALTY CARD 💳
FREE CONSULTATION👩‍💼

SAYA PENING CARI SERUM YANG SESUAI UNTUK KULIT SAYA😭
.
Kenapa mau pening pening cari serum yang sesuai dengan masalah kulit kita sedangkan kita ada Bougas Beauty Advanced Serum yang boleh merawat hampir semua jenis masalah kulit? 🥰
.
Kulit berjerawat, kusam, kering, berminyak, parut jerawat dan sensitif, InshaaAllah Bougas Advanced Serum mampu membantu menyelesaikan masalah masalah  kulit ini. 🔥
.
Pastu bougas advanced serum ada 4 ekstrak tumbuhan yang masing masing ada kelebihannya yang tersendiri. Mau tahu lebih lanjut? DM eka atau klik link whatsapp di bio profile Eka okay😘
.
🌸 LULUS MOH BRUNEI
🌸 LULUS LAB TEST SIRIM 🌸 LULUS KKM
🌸 SUPER HEALTH BRAND
🌸 FREE FROM HARMFUL CHEMICALS
🌸 FREE PARABEN
. 
POSTAGE SELURUH MALAYSIA ON📦
. 
KUNAK, SEMPORNA, TAWAU, LAHAD DATU, SANDAKAN, KOTA KINABALU✨
. 
FREE GIFTS🎁 
FREE LOYALTY CARD 💳
FREE CONSULTATION👩‍💼
1 1 22 minutes ago

Agent Sah Bougas Beauty .

Available : 🚗 KUANTAN, MUAR/BATU PAHAT, BANTING, SEPANG, KLIA 🚗FREE COD AREA BANDAR KUANTAN 📦POSTAGE
Mini Agent & Dropship WANTED❗️
.

Agent Sah Bougas Beauty .

Available : 🚗 KUANTAN, MUAR/BATU PAHAT, BANTING, SEPANG, KLIA 🚗FREE COD AREA BANDAR KUANTAN 📦POSTAGE 
Mini Agent & Dropship WANTED❗️
.
2 1 24 minutes ago

Agent Sah Bougas Beauty .
Available 🚗 KUANTAN, MUAR/BATU PAHAT, BANTING, SEPANG, KLIA
📦POSTAGE .
.
Mini Agent & Dropship WANTED❗️
.

Agent Sah Bougas Beauty .
Available 🚗 KUANTAN, MUAR/BATU PAHAT, BANTING, SEPANG, KLIA
📦POSTAGE .
.
Mini Agent & Dropship WANTED❗️
.
1 1 25 minutes ago

Agent Sah Bougas Beauty .

Available 🚗 KUANTAN, MUAR/BATU PAHAT, BANTING, SEPANG, KLIA
📦POSTAGE .
.
Mini Agent & Dropship WANTED❗️
.

Agent Sah Bougas Beauty .

Available 🚗 KUANTAN, MUAR/BATU PAHAT, BANTING, SEPANG, KLIA
📦POSTAGE .
.
Mini Agent & Dropship WANTED❗️
.
1 1 25 minutes ago

Hai korang! Memandangkan teha dah lama tak membebel dalam video so harini kita share 5 SKINCARE MISTAKES yang mana kadang korang tak sedar pun korang ada ataupun pernah buat
...
Tengok sampai habis and kalau sayangkan skin jangan lupa take note tau 😉
...
#bougasbeautyperak #bougasmanjung #bougasbeautymanjung

Hai korang! Memandangkan teha dah lama tak membebel dalam video so harini kita share 5 SKINCARE MISTAKES yang mana kadang korang tak sedar pun korang ada ataupun pernah buat
...
Tengok sampai habis and kalau sayangkan skin jangan lupa take note tau 😉
...
#bougasbeautyperak #bougasmanjung #bougasbeautymanjung
1 1 29 minutes ago

MUKA JADI RUNCING 🥰

Pipi pau macam bola dagu berlapis macam kuih lapis semua hilang jadi MAKIN RUNCING siap ada jaw line lagi tauu lepas minum KALISTA ni beberapa hari.

Happy betul adik manis ni sebab dia dapat balik shape muka dia dulu. Yela bila kita berisi muka pun naik sama kann. Tu yang laju-laju dia minum SET CAIR LEMAK KALISTA dan akhirnya BERJAYA HAPUS SEGALA JENIS LEMAK. 🔥

Korang cakap je nak CAIRKAN LEMAK BAHAGIAN MANA. semuanya Kalista boleh bantu zapzupzap je.

Tak percaya? Meh ler cuba dulu tengok jatuh cinta ke takk 😍

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

MUKA JADI RUNCING 🥰

Pipi pau macam bola dagu berlapis macam kuih lapis semua hilang jadi MAKIN RUNCING siap ada jaw line lagi tauu lepas minum KALISTA ni beberapa hari.

Happy betul adik manis ni sebab dia dapat balik shape muka dia dulu. Yela bila kita berisi muka pun naik sama kann. Tu yang laju-laju dia minum SET CAIR LEMAK KALISTA dan akhirnya BERJAYA HAPUS SEGALA JENIS LEMAK. 🔥

Korang cakap je nak CAIRKAN LEMAK BAHAGIAN MANA. semuanya Kalista boleh bantu zapzupzap je.

Tak percaya? Meh ler cuba dulu tengok jatuh cinta ke takk 😍

0187804878
.

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 29 minutes ago

Serbuk Kopi mocha yang boleh bantu KEMPISKAN PERUT seawal seminggu.

3 HARI LOST 3KG.
SEMINGGU LOST 7KG.

Siapa nak kami bantu? Terhad untuk 20 orang terawal sahaja. Cepat komen kt bawah atau terus je wasap 0187804878
Nak mudah korang terus je tekan link wasap kt profile ye 😊

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

Serbuk Kopi mocha yang boleh bantu KEMPISKAN PERUT seawal seminggu.

3 HARI LOST 3KG.
SEMINGGU LOST 7KG.

Siapa nak kami bantu? Terhad untuk 20 orang terawal sahaja. Cepat komen kt bawah atau terus je wasap 0187804878
Nak mudah korang terus je tekan link wasap kt profile ye 😊

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
0 0 31 minutes ago

APA KEBAIKAN BOUGAS FACE SCRUB?
.
. ✨ Tekstur yang halus dan lembut
✨ Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Membantu mencerahkan kulit yang kusam
✨ Menjadikan kulit lebih halus dan sihat
✨ Membuang bintik-bintik hitam
✨ Membantu memudarkan parut jerawat
✨ Membantu masalah pori-pori besar
✨ Menanggalkan blackheads/whiteheads
.
All item ReadyStock ❗️
Free Cod Area Tawau
Free Gift Available
Pos Seluruh Malaysia
Whatapps sis 📲01126274992

APA KEBAIKAN BOUGAS FACE SCRUB?
.
. ✨ Tekstur yang halus dan lembut
✨ Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan
✨ Membantu mencerahkan kulit yang kusam
✨ Menjadikan kulit lebih halus dan sihat
✨ Membuang bintik-bintik hitam
✨ Membantu memudarkan parut jerawat
✨ Membantu masalah pori-pori besar
✨ Menanggalkan blackheads/whiteheads
.
All item ReadyStock ❗️
Free Cod Area Tawau 
Free Gift Available 
Pos Seluruh Malaysia 
Whatapps sis 📲01126274992
1 1 34 minutes ago

Alhamdulillah eiya dh officially AGENT SAH BOUGASBEAUTY🤜🏻👋🏻
.
So sapa nk dptknn BOUGAS,boleh order dgn eiya tnpa ragu2 was2 k sweetees😘😘
.
✅ALL READYSTOCK
📭POSTAGE SETIAP HARI
🔥BRG POS CPT SMP
🚗COD SELURUH PENANG
🔥HARINI ORDER HARINI DPT
🎁BNYK FREE GIFT MENARIK
.
CLEANSER=RM69
SERUM=RM75
SCRUB=RM49
.
JOM WASAP EIYA 0174885319 or klik link @bougasbeautypenang_byeiya 😘😘
.
#bougas #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeautypenang #bougasbeautyseberangjaya #bougasbeautyseberangperai #bougasbeautyperda #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #bougasbeautyusmpenang #bougasbeautykulim #bougasbeautyalma #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautykubangsemang #bougasbeautytamanguarperahu #bougasbeautykepalabatas

Alhamdulillah eiya dh officially AGENT SAH BOUGASBEAUTY🤜🏻👋🏻
.
So sapa nk dptknn BOUGAS,boleh order dgn eiya tnpa ragu2 was2 k sweetees😘😘
.
✅ALL READYSTOCK
📭POSTAGE SETIAP HARI
🔥BRG POS CPT SMP
🚗COD SELURUH PENANG
🔥HARINI ORDER HARINI DPT
🎁BNYK FREE GIFT MENARIK
.
CLEANSER=RM69
SERUM=RM75
SCRUB=RM49
.
JOM WASAP EIYA 0174885319 or klik link @bougasbeautypenang_byeiya 😘😘
.
#bougas #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeautypenang #bougasbeautyseberangjaya #bougasbeautyseberangperai #bougasbeautyperda #bougasbeautypermatangpauh #bougasbeautyuitmpenang #bougasbeautypoliteknikseberangperai #bougasbeautyusmpenang #bougasbeautykulim #bougasbeautyalma #bougasbeautybukitmertajam #bougasbeautykubangsemang #bougasbeautytamanguarperahu #bougasbeautykepalabatas
2 0 39 minutes ago

Malaysia #1 Waterbased Serum💧
-
Sangat senang meresap ke dalam kulit & tak melekit. Say yes to #AdvancedSerum ! Jom grab skrg.
DM/WS Husna sekarang or tekan je link kat bio okay 😘
.
#bougasserumpc #bougasserum #bougasjelawat #serumviral
#bougasbachok #bougaskotabharu #bougaskubangkerian #bougastanjungmas #bougaspcb #bougaspc #bougastawang #bougasbinjai #bougastumpat #bougaspasirpekan #bougaspasirputeh

Malaysia #1 Waterbased Serum💧
-
Sangat senang meresap ke dalam kulit & tak melekit. Say yes to #AdvancedSerum ! Jom grab skrg. 
DM/WS Husna sekarang or tekan je link kat bio okay 😘
.
#bougasserumpc #bougasserum #bougasjelawat #serumviral
#bougasbachok #bougaskotabharu #bougaskubangkerian #bougastanjungmas #bougaspcb #bougaspc #bougastawang #bougasbinjai #bougastumpat #bougaspasirpekan #bougaspasirputeh
0 0 41 minutes ago

TERIMA KASIH BELI PRODUCT BOUGASBEAUTY DENGAN WANI ❤️😘
.
. ✅ BUKIT SAUJANA
.
.

CASH ON DELIVERY AVAILABLE EVERYDAY
📍BANDARAYA JB
📍SKUDAI
📍TAMAN UNIVERSITI
📍NUSAJAYA
📍BUKIT INDAH
📍PULAI
📍PLENTONG
📍JOHOR JAYA
📍PASIR GUDANG
.
.

#bbslover #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasadvancedserumjohorbahru #bougasbeautywaani #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #serumviral #bougasserum #bougasscrubjb #bougasfacescrubjb #facescrubbougas #bougascleanserjb #bougasfacialcleanserjb #teamaana #teamjie #teamkakdya #codbougasbeautywaani

TERIMA KASIH BELI PRODUCT BOUGASBEAUTY DENGAN WANI ❤️😘
.
. ✅ BUKIT SAUJANA
.
.

CASH ON DELIVERY AVAILABLE EVERYDAY
📍BANDARAYA JB
📍SKUDAI
📍TAMAN UNIVERSITI
📍NUSAJAYA
📍BUKIT INDAH
📍PULAI
📍PLENTONG
📍JOHOR JAYA
📍PASIR GUDANG
.
.

#bbslover #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasadvancedserumjohorbahru #bougasbeautywaani #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #serumviral #bougasserum #bougasscrubjb #bougasfacescrubjb #facescrubbougas #bougascleanserjb #bougasfacialcleanserjb #teamaana #teamjie #teamkakdya #codbougasbeautywaani
3 0 49 minutes ago

Malaysia #1 Waterbased Serum💧
-
Sangat senang meresap ke dalam kulit & tak melekit. Say yes to #AdvancedSerum ! Jom grab skrg.
DM/WS Husna sekarang or tekan je link kat bio okay 😘
.
#bougasserumpc #bougasserum #bougasjelawat #serumviral
#bougasbachok #bougaskotabharu #bougaskubangkerian #bougastanjungmas #bougaspcb #bougaspc #bougastawang #bougasbinjai #bougastumpat #bougaspasirpekan #bougaspasirputeh

Malaysia #1 Waterbased Serum💧
-
Sangat senang meresap ke dalam kulit & tak melekit. Say yes to #AdvancedSerum ! Jom grab skrg. 
DM/WS Husna sekarang or tekan je link kat bio okay 😘
.
#bougasserumpc #bougasserum #bougasjelawat #serumviral
#bougasbachok #bougaskotabharu #bougaskubangkerian #bougastanjungmas #bougaspcb #bougaspc #bougastawang #bougasbinjai #bougastumpat #bougaspasirpekan #bougaspasirputeh
1 0 57 minutes ago

HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️



ABAYAS OPEN ORDER NOW
Design | Open Close Abaya ➕Shawl ➕ Belt
FREE 📮

💡The colour might be slightly different due to lighting and screen resolution❗️

#abayaarab #abayadubai #dubaiabayastyle #abaya #abayalovers #jubahabaya #jubahabayamurah #abayamurah #abayacantik #jubahhitam #abayaclosefront #abayaopenfront #abaya #blackabaya #jualabaya #uia #uiam #usim #tiktok #metro #gossipgirl #happy #bossku #hothothot #dyxycosmetics #bougasserum #uitm #uia #abaya #abayafashion #abayastyle #abayamurah #abayamodern #uitm #metro #muslimah

HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️
•
•
•
ABAYAS OPEN ORDER NOW
Design | Open Close Abaya ➕Shawl ➕ Belt
FREE 📮
•
💡The colour might be slightly different due to lighting and screen resolution❗️
•
#abayaarab #abayadubai #dubaiabayastyle #abaya #abayalovers #jubahabaya #jubahabayamurah #abayamurah #abayacantik #jubahhitam #abayaclosefront #abayaopenfront #abaya #blackabaya #jualabaya #uia #uiam #usim #tiktok #metro #gossipgirl #happy #bossku #hothothot #dyxycosmetics #bougasserum #uitm #uia #abaya #abayafashion #abayastyle #abayamurah #abayamodern #uitm #metro #muslimah
2 0 59 minutes ago

SKRUB MUKA YANG HALUS DAN TIDAK TERLALU KASAR.
-
-
Pernah tak korang pakai skrub lepastu kulit terasa pedih sebab kasar sangat. Nak gosok muka pun sakit? Macam mana nak skrub??
-
Haaa, kalau korg nak tau, Bougas Face Scrub sangat sangat berbeza tauu dengan yang lain. Tekstur yang halus dan tak terlalu kasar. Paling best bila lepas skrub kulit muka lembut dan halus jerrr. Best giler!
-
-
Haaa, siapa yang dah cuba Bougas Beauty Face Scrub tu cuba komen sikit feedback korg lepas pakai!
-
Kalau yang belum pernah try tuu picit lah link ni boleh borak borak manja dgn sis.
Sesiapa yang lambat kena sebat!
-
📲 http://www.wasap.my/60106590925/bougasbeauty | tap link dibio -
#bougasbeauty #advancedserum #bougaslover #bbasfeedback #bbsfeedback #bougasserum #bougasbeautyserum

SKRUB MUKA YANG HALUS DAN TIDAK TERLALU KASAR.
-
-
Pernah tak korang pakai skrub lepastu kulit terasa pedih sebab kasar sangat. Nak gosok muka pun sakit? Macam mana nak skrub??
-
Haaa, kalau korg nak tau, Bougas Face Scrub sangat sangat berbeza tauu dengan yang lain. Tekstur yang halus dan tak terlalu kasar. Paling best bila lepas skrub kulit muka lembut dan halus jerrr. Best giler!
-
-
Haaa, siapa yang dah cuba Bougas Beauty Face Scrub tu cuba komen sikit feedback korg lepas pakai!
-
Kalau yang belum pernah try tuu picit lah link ni  boleh borak borak manja dgn sis. 
Sesiapa yang lambat kena sebat!
-
📲 http://www.wasap.my/60106590925/bougasbeauty | tap link dibio -
#bougasbeauty #advancedserum #bougaslover #bbasfeedback #bbsfeedback #bougasserum #bougasbeautyserum
5 0 1 hour ago

Hi bougas lovers! Dapatkan BOUGAS SERUM! Produk utama kami yang banyak khasiat dengan membantu merawat kulit kusam dan menghilangkan parut jerawat! Pm for more details ❤️🥰
.
Hydration is the key! 🔑 .
#bougasserum #bougasbeauty #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasgombak #bougascleanser #bougasfeedback

Hi bougas lovers! Dapatkan BOUGAS SERUM! Produk utama kami yang banyak khasiat dengan membantu merawat kulit kusam dan menghilangkan parut jerawat! Pm for more details ❤️🥰
.
Hydration is the key! 🔑 .
#bougasserum #bougasbeauty #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasgombak #bougascleanser #bougasfeedback
0 0 1 hour ago

HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️



ABAYAS OPEN ORDER NOW
Design | Open Close Abaya ➕Shawl ➕ Belt
FREE 📮

💡The colour might be slightly different due to lighting and screen resolution❗️

#abayaarab #abayadubai #dubaiabayastyle #abaya #abayalovers #jubahabaya #jubahabayamurah #abayamurah #abayacantik #jubahhitam #abayaclosefront #abayaopenfront #abaya #blackabaya #jualabaya #uia #uiam #usim #tiktok #metro #gossipgirl #happy #bossku #hothothot #dyxycosmetics #bougasserum #uitm #uia #abaya #abayafashion #abayastyle #abayamurah #abayamodern #uitm #metro #muslimah

HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️
•
•
•
ABAYAS OPEN ORDER NOW
Design | Open Close Abaya ➕Shawl ➕ Belt
FREE 📮
•
💡The colour might be slightly different due to lighting and screen resolution❗️
•
#abayaarab #abayadubai #dubaiabayastyle #abaya #abayalovers #jubahabaya #jubahabayamurah #abayamurah #abayacantik #jubahhitam #abayaclosefront #abayaopenfront #abaya #blackabaya #jualabaya #uia #uiam #usim #tiktok #metro #gossipgirl #happy #bossku #hothothot #dyxycosmetics #bougasserum #uitm #uia #abaya #abayafashion #abayastyle #abayamurah #abayamodern #uitm #metro #muslimah
1 0 1 hour ago

HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️



ABAYAS OPEN ORDER NOW
Design | Open Close Abaya ➕Shawl ➕ Belt
FREE 📮

💡The colour might be slightly different due to lighting and screen resolution❗️

#abayaarab #abayadubai #dubaiabayastyle #abaya #abayalovers #jubahabaya #jubahabayamurah #abayamurah #abayacantik #jubahhitam #abayaclosefront #abayaopenfront #abaya #blackabaya #jualabaya #uia #uiam #usim #tiktok #metro #gossipgirl #happy #bossku #hothothot #dyxycosmetics #bougasserum #uitm #uia #abaya #abayafashion #abayastyle #abayamurah #abayamodern #uitm #metro #muslimah

HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️
•
•
•
ABAYAS OPEN ORDER NOW
Design | Open Close Abaya ➕Shawl ➕ Belt
FREE 📮
•
💡The colour might be slightly different due to lighting and screen resolution❗️
•
#abayaarab #abayadubai #dubaiabayastyle #abaya #abayalovers #jubahabaya #jubahabayamurah #abayamurah #abayacantik #jubahhitam #abayaclosefront #abayaopenfront #abaya #blackabaya #jualabaya #uia #uiam #usim #tiktok #metro #gossipgirl #happy #bossku #hothothot #dyxycosmetics #bougasserum #uitm #uia #abaya #abayafashion #abayastyle #abayamurah #abayamodern #uitm #metro #muslimah
1 0 1 hour ago
YES FOR BETTER YOU AND A HEALTHIER SKIN 😍 .
.
#bougasserum #bougasbeauty #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasgombak #bougascleanser #bougasfeedback
1 0 1 hour ago

HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️



ABAYAS OPEN ORDER NOW
Design | Open Close Abaya ➕Shawl ➕ Belt
FREE 📮

💡The colour might be slightly different due to lighting and screen resolution❗️

#abayaarab #abayadubai #dubaiabayastyle #abaya #abayalovers #jubahabaya #jubahabayamurah #abayamurah #abayacantik #jubahhitam #abayaclosefront #abayaopenfront #abaya #blackabaya #jualabaya #uia #uiam #usim #tiktok #metro #gossipgirl #happy #bossku #hothothot #dyxycosmetics #bougasserum #uitm #uia #abaya #abayafashion #abayastyle #abayamurah #abayamodern #uitm #metro #muslimah

HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️ HOT SELLING ‼️
•
•
•
ABAYAS OPEN ORDER NOW
Design | Open Close Abaya ➕Shawl ➕ Belt
FREE 📮
•
💡The colour might be slightly different due to lighting and screen resolution❗️
•
#abayaarab #abayadubai #dubaiabayastyle #abaya #abayalovers #jubahabaya #jubahabayamurah #abayamurah #abayacantik #jubahhitam #abayaclosefront #abayaopenfront #abaya #blackabaya #jualabaya #uia #uiam #usim #tiktok #metro #gossipgirl #happy #bossku #hothothot #dyxycosmetics #bougasserum #uitm #uia #abaya #abayafashion #abayastyle #abayamurah #abayamodern #uitm #metro #muslimah
1 0 1 hour ago

Top #bougasserum posts

Assalamualaikum 😍
-
Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasbeautyhq belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bawah ni ok❤️
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser
#bougasserum
#facescrubmalaysia
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama
#bougasbeautyserumshahalam

Assalamualaikum 😍
-
Glowing skin is a result of proper skincare. Korang dah cuba #bougasbeautyhq belum? It will help to make your skin stay hydrated. Your skin will fresh & glowing.
-
Kalau nak cuba atau nak topup skincare korang yang dah nak habis tu, klik link dkt bawah ni ok❤️
.
Untuk Sebarang Order Atau Pertanyaan boleh 
Tekan Whatsapp Link Di Bio .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
@bougasbeauty.emma 
@bougasbeauty.emma .
.
#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslove
#emmaempire
#serumwajah
#serum
#bougasfacialcleanser 
#bougasserum
#facescrubmalaysia 
#bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya
#bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyshahalam
#bougasbeautysubangjaya #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrubshahalam  #bougasbeautyadvancedserum
#advanceserum 
#bougasbeautyfacescrub
#bougasfacescrub
#bougasfacescrubshahalam 
#serumkulitflawless
#emmaflawlesswatson
#cantikbersama 
#bougasbeautyserumshahalam
163 0 3 hours ago

Local trio in @skincarerants ‘s current skincare routine. Read what she said about our baby 🥰.
Can’t wait for her full review✨
.
RM49 exc postage —————————————————————————
.
My current three local serums that I’m still trying out.

These three are all Malaysian brands. So far, my skin has never get any bad reactions towards them. 🍒 @temyracle.hq glass skin hydrating serum - consistently wearing at night, I woke up with healthy glow skin. It smells like cherry.
@bougasbeautyhq advanced serum - I love to wear this in the morning, the texture is light and gel type, smells so nice, and hydrate well. And it makes my skin feels supple.
🍊 @zarzoubeauty brightening and hydrating facial serum - I’ve been using this for few months now, it does what it claims, brighten and hydrate. I love to use this in the morning too because it makes my skin look dewy.

I will do the full written review on these in different posts after I’m done testing them, and will show you guys the texture of the products on my videos. ✨Happy Thursday!

#skincarerants #skincaremalaysia #skincareaddict #skincarecommunity #skincarelover #skincareobsessed #skincareenthusiast #serum #skincareroutine #abcommunity #asianskincare #myabcommunity #instaskincare #temyracle #bougasserum #zarzoubeauty

Local trio in @skincarerants ‘s current skincare routine. Read what she said about our baby 🥰.
Can’t wait for her full review✨
.
RM49 exc postage —————————————————————————
.
My current three local serums that I’m still trying out.

These three are all Malaysian brands. So far, my skin has never get any bad reactions towards them. 🍒 @temyracle.hq glass skin hydrating serum - consistently wearing at night, I woke up with healthy glow skin. It smells like cherry.
✨ @bougasbeautyhq advanced serum - I love to wear this in the morning, the texture is light and gel type, smells so nice, and hydrate well. And it makes my skin feels supple.
🍊 @zarzoubeauty brightening and hydrating facial serum - I’ve been using this for few months now, it does what it claims, brighten and hydrate. I love to use this in the morning too because it makes my skin look dewy.

I will do the full written review on these in different posts after I’m done testing them, and will show you guys the texture of the products on my videos. ✨Happy Thursday!

#skincarerants #skincaremalaysia #skincareaddict #skincarecommunity #skincarelover #skincareobsessed #skincareenthusiast #serum #skincareroutine #abcommunity #asianskincare #myabcommunity #instaskincare #temyracle #bougasserum #zarzoubeauty
133 93 16 January, 2020

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana.
.
.
Suka betul tengok dorang ni. Masa batal air sembahyang ya Allah, sejuknya rasa. Semoga ikatan ini kekal hingga ke Jannah. 😍😍😍
.
.
Jangan lupa dapatkan Full Set Bougas Beauty dan dapatkan Free Gift yang best dari @bougasbeauty.bukitantarabangsa.
.
.
Dropship masih lagi dibuka untuk sesiapa yang berminat tambah duit pendapatan 😘😘

Tahniah @nadzmiadhwa dan @ardellaryana.
.
.
Suka betul tengok dorang ni. Masa batal air sembahyang ya Allah, sejuknya rasa. Semoga ikatan ini kekal hingga ke Jannah. 😍😍😍
.
.
Jangan lupa dapatkan Full Set Bougas Beauty dan dapatkan Free Gift yang best dari  @bougasbeauty.bukitantarabangsa.
.
.
Dropship masih lagi dibuka untuk sesiapa yang berminat tambah duit pendapatan 😘😘
1,019 7 1 September, 2019

WAJIB APPLY BOUGAS SERUM KALAU TAK APPLY, BOLEH MURUNG
.
Sape ade experience short stok serum, tertinggal serum kat kampung, tak boleh nak apply serum, terus rasa murung & spoil terus mood haritu 😂
.
We feel you sistur. So nasihat acik jangan short serum, cepat dapatkan serum bougas 2,3 botol utk simpanan masa depan 😂

WAJIB APPLY BOUGAS SERUM KALAU TAK APPLY, BOLEH MURUNG
.
Sape ade experience short stok serum, tertinggal serum kat kampung, tak boleh nak apply serum, terus rasa murung & spoil terus mood haritu 😂
.
We feel you sistur. So nasihat acik jangan short serum, cepat dapatkan serum bougas 2,3 botol utk simpanan masa depan 😂
217 8 18 November, 2019

"Selfie is a must! Siapa yang taknak kulit bersih, betul tak? Lepas pakai satu set produk bougas, jangan lupa apply sunscreen juga tau. Wajib! Kalau sayang kulit start jaga dari sekarang tau ! 😘”
.
Natural beauty come from by Bougas Beauty Lover ❤️ Try first then you can feel it 🥰
.
Jangn segan silu lagi dah ❌
Yang penting korang click link dan bagitahu masalah korang😍
.
Klik link dekat bio untuk order ❤️
📲 014 - 616 3813
.
#bougasbandarbaruuda #bougasangsana #bougasfeedback #bougasserum #bougasmutiararini #bougasmidvalley #bougasjohorbharu #bougasbeautyhq #bougasbatupahat #bougassenai #bougastamanuniversiti #bougasmedini #bougasskudai

"Selfie is a must! Siapa yang taknak kulit bersih, betul tak? Lepas pakai satu set produk bougas, jangan lupa apply sunscreen juga tau. Wajib! Kalau sayang kulit start jaga dari sekarang tau ! 😘”
.
Natural beauty come from by Bougas Beauty Lover ❤️ Try first then you can feel it 🥰
.
Jangn segan silu lagi dah ❌
Yang penting korang click link dan bagitahu masalah korang😍
.
Klik link dekat bio untuk order ❤️
📲 014 - 616 3813
.
#bougasbandarbaruuda #bougasangsana #bougasfeedback #bougasserum #bougasmutiararini #bougasmidvalley #bougasjohorbharu #bougasbeautyhq #bougasbatupahat #bougassenai#bougastamanuniversiti#bougasmedini#bougasskudai
189 3 27 November, 2019

Alaaa cantiknya kulit dia 😭😭 Nangis kat tepi bucu katil kita tgk kulit dia. Nyesal tak sudah tau bila tak grab set glowing dari @bougasbeautyhq
.
Jangan tunggu2 lagi tau, kalau taknak tertinggal bas, grab cepat set glowing dari Bougas Beauty.

Alaaa cantiknya kulit dia 😭😭 Nangis kat tepi bucu katil kita tgk kulit dia. Nyesal tak sudah tau bila tak grab set glowing dari @bougasbeautyhq
.
Jangan tunggu2 lagi tau, kalau taknak tertinggal bas, grab cepat set glowing dari Bougas Beauty.
284 6 13 August, 2019

MasyaAllah..
.
Caktiknyeeee kulit El 💕💕💕
.
Patutlaaa lepas kawin ni lagi berseri2 skin El.. rupa2 nye pengguna setia BOUGAS Serum & Scrub..
.
Sapa nak cantikkk mcm el cepat wasap kakak, klik aje link kt bio atas tuu..
.
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback

MasyaAllah..
.
Caktiknyeeee kulit El 💕💕💕
.
Patutlaaa lepas kawin ni lagi berseri2 skin El.. rupa2 nye pengguna setia BOUGAS Serum & Scrub..
.
Sapa nak cantikkk mcm el cepat wasap kakak, klik aje link kt bio atas tuu..
.
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback
543 3 4 September, 2019

Jarang tau ilah nak share skin routine ilah guna dengan muka togel ni , lagi lagi my feveret Advance Serum untuk buat kulit mula smooth dan ringan je sepanjang hari bila shooting 🙈 @bougasbeautyhq .
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser

Jarang tau ilah nak share skin routine ilah guna dengan muka togel ni , lagi lagi my feveret Advance Serum untuk buat kulit mula smooth dan ringan je sepanjang hari bila shooting 🙈 @bougasbeautyhq .
.
#bougasbeauty #bougasserum #bougasfacescrub #bougascleanser
5,245 19 14 November, 2019