#bougasserumpasirgudang Instagram Photos & Videos

bougasserumpasirgudang - 398 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #bougasserumpasirgudang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 hours
Average like
2.7
Average comment
0.1
Posts with video
14/36
Posts with photo
22/36

Hashtag Popularity

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

Ingat pesanan Amira ni korang. Nak keluar rumah tu jangan lupa buat rutin skincare, kalau taknak kulit korang rosak. Siapa yang tak scrub muka lagi minggu ni, harini boleh lah scrub muka okay? Nanti bangun tidur boleh dapat kulit yang cantik. Btw jangan lupa apply #AdvancedSerum pagi & sebelum tidur tau 😘

#bougasbeautyjohor #bougaspasirgudang #bougasserumpasirgudang #bougasmasai #bougasbeautyjb

Ingat pesanan Amira ni korang. Nak keluar rumah tu jangan lupa buat rutin skincare, kalau taknak kulit korang rosak. Siapa yang tak scrub muka lagi minggu ni, harini boleh lah scrub muka okay? Nanti bangun tidur boleh dapat kulit yang cantik. Btw jangan lupa apply #AdvancedSerum pagi & sebelum tidur tau 😘

#bougasbeautyjohor#bougaspasirgudang#bougasserumpasirgudang#bougasmasai#bougasbeautyjb
3 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 8 November, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 8 November, 2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 8 November, 2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LELAKI PON PAKAI BOUGAS 😍
-
Tudiaaa, siap package pickup line lg dia bagi 🤣
-
Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit? Aduhh, silap besar ni. Selagi ade kulit, selagi tu la kena jaga 😂
-
Tak kan nak biarkan muka tu berjerawat dan berminyak je kan?
-
Cepat2 cuba #bougasbeauty. Sesuai untuk lelaki dan perempuan tau
-
Cikkak, Cikabang yang berminat dgn Bougas Beauty item boleh je whatsapp dan DM je tau. Click je link kat bio tu
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
7 0 8 November, 2019

Customer area Pasir Gudang, Masai, Seri Alam or JB yang nak COD Bougas Beauty product boleh whatsapp ain ya. Klik je link dekat bio ain 💕 #bougastamanrinting #bougasmasai #bougaspasirgudang #bougasjohor #bougasjb #bougasjohorbahru #bougasserumjohor #bougasserumpasirgudang

Customer area Pasir Gudang, Masai, Seri Alam or JB yang nak COD Bougas Beauty product boleh whatsapp ain ya. Klik je link dekat bio ain 💕 #bougastamanrinting #bougasmasai #bougaspasirgudang#bougasjohor#bougasjb#bougasjohorbahru#bougasserumjohor#bougasserumpasirgudang
3 0 7 November, 2019

BOUGAS NI MURAH SANGAT TAU TAK 😭
-
Yesss. Setiap item sgt tahan sampai 2-6bulan. Berbaloi kan?
-
Harga pon setimpal dengan hasil yang akan diberikan tau 😍
-
Cleanser, 150ml RM69. Tahan sehingga 3-6bulan bergantung pada penggunaan.
-
Scrub, 100g RM49. Yang ni confirm tahan lama sbb pakai seminggu 2/3 kali shj 🤗 Boleh tahan sampai 6bulan tau.
-
Serum, 20ml RM75. This our favourite! 😍 Even kakca pon suka serum dia ni tau 😭 Tak pakai sehari rasa tak keruan 😂.
Serum boleh tahan sampai 1-2bulan. Kalau kakca sebulan da habis sbb tiap kali lepas solat dok tepek serum 🤪
-
Tak berminat ke nak try? Rugi sangat tak cuba skrg tau 😂
-
Jom jemput borak kat DM atau whatsapp kakca dgn click link kat bio 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS NI MURAH SANGAT TAU TAK 😭
-
Yesss. Setiap item sgt tahan sampai 2-6bulan. Berbaloi kan?
-
Harga pon setimpal dengan hasil yang akan diberikan tau 😍
-
Cleanser, 150ml RM69. Tahan sehingga 3-6bulan bergantung pada penggunaan.
-
Scrub, 100g RM49. Yang ni confirm tahan lama sbb pakai seminggu 2/3 kali shj 🤗 Boleh tahan sampai 6bulan tau.
-
Serum, 20ml RM75. This our favourite! 😍 Even kakca pon suka serum dia ni tau 😭 Tak pakai sehari rasa tak keruan 😂.
Serum boleh tahan sampai 1-2bulan. Kalau kakca sebulan da habis sbb tiap kali lepas solat dok tepek serum 🤪
-
Tak berminat ke nak try? Rugi sangat tak cuba skrg tau 😂
-
Jom jemput borak kat DM atau whatsapp kakca dgn click link kat bio 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
6 0 7 November, 2019

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je. Setuju ke setuju sangat? Siapa mcm ni, give me 5 sikit 🤚🏻
-
Credit : @erynnelfi

#bougasbeautyjohor

Favourite toiletries! Lengkap pakai satu set ni, lengkap hidup hihi..
-
Paling seronok bila cuci muka lepas seharian makeup & balik kerja. Rasa ringan je muka, fuh! Tambah pula dengan apply #AdvancedSerum dan moisturiser, masuk tidur mimpi indah je. Setuju ke setuju sangat? Siapa mcm ni, give me 5 sikit 🤚🏻
-
Credit : @erynnelfi

#bougasbeautyjohor
7 1 7 November, 2019

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #teamili #serumviral

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗
-
1️⃣ Cuci muka dengan #BougasFacialCleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit
2️⃣ Scrub muka #BougasFaceScrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori
3️⃣ Satu titik #AdvancedSerum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit
-
Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #teamili #serumviral
4 0 7 November, 2019

BOUGAS DAN JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN 😤
-
Sebab apa cakap mcm tu sis? 😖
-
Sebab orang yang ada jerawat lepas pakai #bougasserum mesti bagi feedback jerawat makin kecut tau 🤩
-
Tak percaya? boleh tgk kat #bougasfeedback 🤪
-
Berminat nak cuba product #bougasbeauty? Boleh DM atau click je link kat bio ya 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS DAN JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN 😤
-
Sebab apa cakap mcm tu sis? 😖
-
Sebab orang yang ada jerawat lepas pakai #bougasserum mesti bagi feedback jerawat makin kecut tau 🤩
-
Tak percaya? boleh tgk kat #bougasfeedback 🤪
-
Berminat nak cuba product #bougasbeauty? Boleh DM atau click je link kat bio ya 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 7 November, 2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 6 November, 2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
 COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 6 November, 2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 5 November, 2019

Scrub, scrub & scrub! What do you love most about our Face Scrub? Ada yang kata sebab tekstur beads yang halus, bila apply tak rasa sakit. Kulit korang tak akan jadi merah-merah lepas cuci, betul tak?
-
Dalam #BougasFaceScrub ni ada green tea tau. Cuba korang teka apa kebaikan green tea ni? Kalau korang cari produk yang boleh mencerahkan parut jerawat, Green Tea lah bahan yang paling sesuai.
-
Sebab tu #TeamBougas akan suggestkan dkt korang #BougasFaceScrub ni bagi korang yang ada masalah kulit kusam & parut jerawat. Kalau korang antaranya, jom dptkan #BougaFaceScrub skrg 🙈

#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasjohor #bougasjohorbahru #bougasjb #bougasbeautytampoi #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamanrinting #dropshipwanted #Dropshipbougas #bougasbeautyhq #bougasbeautymasai #bougasbeautytamanrinting #bougasbeautyjb

Scrub, scrub & scrub! What do you love most about our Face Scrub? Ada yang kata sebab tekstur beads yang halus, bila apply tak rasa sakit. Kulit korang tak akan jadi merah-merah lepas cuci, betul tak?
-
Dalam #BougasFaceScrub ni ada green tea tau. Cuba korang teka apa kebaikan green tea ni? Kalau korang cari produk yang boleh mencerahkan parut jerawat, Green Tea lah bahan yang paling sesuai.
-
Sebab tu #TeamBougas akan suggestkan dkt korang #BougasFaceScrub ni bagi korang yang ada masalah kulit kusam & parut jerawat. Kalau korang antaranya, jom dptkan #BougaFaceScrub skrg 🙈

#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasjohor #bougasjohorbahru #bougasjb #bougasbeautytampoi #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamanrinting #dropshipwanted #Dropshipbougas #bougasbeautyhq #bougasbeautymasai #bougasbeautytamanrinting #bougasbeautyjb
3 0 5 November, 2019

[CLEANSER PALING BEST I PERNAH GUNA]
-
"Hai ain, i nak bagi feedback about Bougas Cleanser yang i baru beli kelmarin. Betul cakap u memang BEST sangat sebab skin i jadi lembut and tak kering after cuci tau. Paling suke sebab xde buih and texture milky dia tu 😍 Thankyou ain.next i nk try scrub pulak" Yana,Kempas,JB
-
Berbunga je hati dapat whatsapp macam ni. Korang nak try jugak tak ? If nak korang boleh klik whatsapp link dkt bio ain untuk dapatkan FREE CONSULTATION 💖
#bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasjohor #bougasjohorbahru #bougasjb #bougasbeautytampoi #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamanrinting #dropshipwanted #Dropshipbougas #bougasbeautyhq #bougasbeautymasai #bougasbeautytamanrinting #bougasbeautyjb

[CLEANSER PALING BEST I PERNAH GUNA]
-
"Hai ain, i nak bagi feedback about Bougas Cleanser yang i baru beli kelmarin. Betul cakap u memang BEST sangat sebab skin i jadi lembut and tak kering after cuci tau. Paling suke sebab xde buih and texture milky dia tu 😍 Thankyou ain.next i nk try scrub pulak"  Yana,Kempas,JB
-
Berbunga je hati dapat whatsapp macam ni. Korang nak try jugak tak ? If nak korang boleh klik whatsapp link dkt bio ain untuk dapatkan FREE CONSULTATION 💖
#bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasjohor #bougasjohorbahru #bougasjb #bougasbeautytampoi #bougasbeautypasirgudang #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougastamanrinting #dropshipwanted #Dropshipbougas #bougasbeautyhq #bougasbeautymasai #bougasbeautytamanrinting #bougasbeautyjb
3 0 5 November, 2019

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 4 November, 2019

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 2 November, 2019

REGISTERED WITH MOH MALAYSIA
.
Yes. product kita semua dah didaftarkan dengan MOH. Pastikan product yang uolls beli tu selamat kenudian baru cari yg serasi 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

REGISTERED WITH MOH MALAYSIA
.
Yes. product kita semua dah didaftarkan dengan MOH. Pastikan product yang uolls beli tu selamat kenudian baru cari yg serasi 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
0 0 28 October, 2019

EVERYONE FAVOURITE!
.
Dah try sekali mesti terus fall in lavvvvhhhhhhh 😍
.
Tak teringin ke nak cuba? tak kan nak tengok je? 🤪
.
Nak order boleh Click link kat bio ig ya! 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

EVERYONE FAVOURITE!
.
Dah try sekali mesti terus fall in lavvvvhhhhhhh 😍
.
Tak teringin ke nak cuba? tak kan nak tengok je? 🤪
.
Nak order boleh Click link kat bio ig ya! 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
1 0 28 October, 2019

SERUM SAKA!
.
pakai sekali lepas tu mesti nak pakai lg 😂
.
Hari2 tak nak skip pakai tau 😍
.
sesiap yang nak boleh click link kat bio ig! 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SERUM SAKA!
.
pakai sekali lepas tu mesti nak pakai lg 😂
.
Hari2 tak nak skip pakai tau 😍
.
sesiap yang nak boleh click link kat bio ig! 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 28 October, 2019

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 27 October, 2019

BEST SERUM EVERRRRR 😍
.
Sesiapa yang dah guna bougas mesti akan jatuh hati dgn serum ni
.
Sebab dia waterbased dan absorb very well ke kulit! Tak buat kulit berminyak atau melekit pon! 😍
.
You guys patut cuba cepat2 tau! Fast action, fast result 🤪
.
Nak order bougas? Click je link kat bio tu 😘 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BEST SERUM EVERRRRR 😍
.
Sesiapa yang dah guna bougas mesti akan jatuh hati dgn serum ni
.
Sebab dia waterbased dan absorb very well ke kulit! Tak buat kulit berminyak atau melekit pon! 😍
.
You guys patut cuba cepat2 tau! Fast action, fast result 🤪
.
Nak order bougas? Click je link kat bio tu 😘 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
4 1 24 October, 2019

OH NOOOOO! 😱 JERAWAT DATANG LAGI 😱
.
Bila jerawat datang mesti kita geram kan? Rasa hilang da kulit mulus kita 😂 Nak picit2 je jerawat tu bagi cepat hilang kan 😭
.
Stop! korang tahu kan? kalau kita picit jerawat tu dia akan menyebabkan skin kita irritate dan jerawat semakin membengkak? Lepas tu nanti ada parut pula 😭
.
BOUGAS BEAUTY BOLEH BANTU UNTUK KURANGKAN JERAWAT KORANG. SERUM sangat2 membantu dalam mengurangkan jerawat juga tau.
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

OH NOOOOO! 😱 JERAWAT DATANG LAGI 😱
.
Bila jerawat datang mesti kita geram kan? Rasa hilang da kulit mulus kita 😂 Nak picit2 je jerawat tu bagi cepat hilang kan 😭
.
Stop! korang tahu kan? kalau kita picit jerawat tu dia akan menyebabkan skin kita irritate dan jerawat semakin membengkak? Lepas tu nanti ada parut pula 😭
.
BOUGAS BEAUTY BOLEH BANTU UNTUK KURANGKAN JERAWAT KORANG. SERUM sangat2 membantu dalam mengurangkan jerawat juga tau.
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
0 0 24 October, 2019
SCRUB BOUGAS TAK SELAMAT?
.
Scrub kita dah registered dengan MOH MALAYSIA TAU
.
Nak try scrub bougas? Klik je link kat bio! 😘

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
1 0 23 October, 2019

KENAPA SCRUB BOUGAS BEAUTY NI BEST? 😱
.
yesss. scrub bougas ni tak terlalu kasar dan tak terlalu halus. texture dia adalah fine beads yang bila scrub tu dia tak merosakkan atau lukakan kulit. 😍
.
Best Ingredients dlm bougas scrub pula:
SALICYLIC ACID - membantu mengurangkang jerawat, blackhead & whitehead

CENTELLA ASIATICA - sbg anti-aging & antioxidants dan membantu mengurangkan jerawat juga tau 😍

ALOE BARBADENSIS LEAF- moisturising and powerful healing properties

OLIVE OIL - anti-aging and antioxidants
CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT - brightening and skin lightening agent .
see, patut la scrub bougas ni membantu kurangkan jerawat dan pudarkan jeragat! .
Jom cuba SCRUB BOUGAS. Sis consult skin korang dulu 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

KENAPA SCRUB BOUGAS BEAUTY NI BEST? 😱
.
yesss. scrub bougas ni tak terlalu kasar dan tak terlalu halus. texture dia adalah fine beads yang bila scrub tu dia tak merosakkan atau lukakan kulit. 😍
.
Best Ingredients dlm bougas scrub pula:
SALICYLIC ACID - membantu mengurangkang jerawat, blackhead & whitehead

CENTELLA ASIATICA - sbg anti-aging & antioxidants dan membantu mengurangkan jerawat juga tau 😍

ALOE BARBADENSIS LEAF- moisturising and powerful healing properties

OLIVE OIL - anti-aging and antioxidants 
CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT - brightening and skin lightening agent .
see, patut la scrub bougas ni membantu kurangkan jerawat dan pudarkan jeragat! .
Jom cuba SCRUB BOUGAS. Sis consult skin korang dulu 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 23 October, 2019

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan BRUNEI government tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan BRUNEI government tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 21 October, 2019

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan MOH Malaysia tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

BOUGAS BEAUTY TAK SELAMAT KE?
.
Oh noooo, u guys dah silap. Bougas Beauty dah registered dengan MOH Malaysia tau 😍
.
Ingat, cari product yang certified dan registered ya. Untuk cari skincare kita kena cari yang selamat dulu. Maksudnya yg berdaftar. Lepas tu baru kita cari yang berkesan 😘
.
Yang berkesan dengan skin korang tanpa tahu produk tu selamat/tidak semestinya bagus ya. Apa maksudnya tu? 🤭 .
Kena cari yang selamat, kemudian berkesan atau tidak dgn skin kita 😘 Kena jadi #skuadpenggunabijak .
Nak try bougas beauty? click link kat bio ya 😍 .

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 21 October, 2019

Top #bougasserumpasirgudang posts

No matter how much you love your makeup don't forget to give your skin a rest! Cleanse your face with #bougasfacialcleanser atleast 2/3 times a day.
-
It helps reducing excess sebum, make-up from the skin's surface and help prevents clogged pores and breakouts.
#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautymasai #bougasserumjb #bougasserumjb #bougasmasai #bougastamanrinting #bougaspasirgudang

No matter how much you love your makeup don't forget to give your skin a rest! Cleanse your face with #bougasfacialcleanser atleast 2/3 times a day.
-
It helps reducing excess sebum, make-up from the skin's surface and help prevents clogged pores and breakouts. 
#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautymasai #bougasserumjb #bougasserumjb #bougasmasai #bougastamanrinting #bougaspasirgudang
2 1 22 August, 2019

COD JB COD COD ESOK !!!
-
Siapa nak join COD untuk ketiga2 produk ni esok, cepat whatsapp Ain tau. Ain cover area Pasir Gudang, Masai, Jb, BBU and more . Korang bagitahu je koramg duduk mana. Insyaallah ain akan hantarkan . COD charge RM 6 sahaja ( depends pada tempat)
-
Klik whatsapp link di bio sekarang !! #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautytampoi #bougasbeautymasai #bougasbeautyhq #bougasserumtamanrinting #bougasserumjb #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougasjohor #bougasjb #bougasjohorbahru

COD JB COD COD ESOK !!!
-
Siapa nak join COD untuk ketiga2 produk ni esok, cepat whatsapp Ain tau. Ain cover area Pasir Gudang, Masai, Jb, BBU and more . Korang bagitahu je koramg duduk mana. Insyaallah ain akan hantarkan . COD charge RM 6 sahaja ( depends pada tempat)
-
Klik whatsapp link di bio sekarang !! #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautytampoi #bougasbeautymasai #bougasbeautyhq #bougasserumtamanrinting #bougasserumjb #bougaspasirgudang #bougasmasai #bougasjohor #bougasjb #bougasjohorbahru
3 4 22 August, 2019

'It makes my skin stay fresh all day long even when im exposed to the sun' - @najiaa_
-
Once korang try, mesti akan suka & tak nak yang lain. Tak percaya? Korang beli any product dengan Ain k . Caranya. Klik je whatsapp link dekat bio untuk order
#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautytampoi #bougasbeautymasai #bougastips #bougasbeautyskudai #bougasscrubjb #bougasserumtamanrinting #bougasserumjb #bougasfacescrubjb

'It makes my skin stay fresh all day long even when im exposed to the sun' - @najiaa_
-
Once korang try, mesti akan suka & tak nak yang lain. Tak percaya? Korang beli any product dengan Ain k . Caranya. Klik je whatsapp link dekat bio untuk order 
#bougasbeauty #bougasserumpasirgudang #bougascleanserjb #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautytampoi #bougasbeautymasai #bougastips #bougasbeautyskudai #bougasscrubjb #bougasserumtamanrinting #bougasserumjb #bougasfacescrubjb
9 2 12 September, 2019

Our no #1 Best Seller - #AdvancedSerum ; water based serum ✔ Sangat2 light & cepat meresap ke dalam kulit. Sesuai untuk kulit yang bermasalah jerawat, parut jerawat & kulit kusam. Apply sehari 2 kali, pagi & sebelum tidur. Kulit akan lebih smooth & glow ⭐

#bougasbeautyjohorbahru #bougasjohor #bougasjohorbahru #bougascleanserjb #bougaspasirgudang #bougasserumpasirgudang

Our no #1 Best Seller - #AdvancedSerum ; water based serum ✔ Sangat2 light & cepat meresap ke dalam kulit. Sesuai untuk kulit yang bermasalah jerawat, parut jerawat & kulit kusam. Apply sehari 2 kali, pagi & sebelum tidur. Kulit akan lebih smooth & glow ⭐

#bougasbeautyjohorbahru #bougasjohor #bougasjohorbahru #bougascleanserjb #bougaspasirgudang #bougasserumpasirgudang
3 3 15 September, 2019

Kesayangan Ain 💖
-
Everytime ain cuci muka memang xmissed pakai POREFECT TONER & BOUGAS ADVANCED SERUM . Dua item ni membantu sangat2 dalam kecilkan pori and Kecutkan jerawat !! Ain recommend sangat untuk korang yang ade skin sensetive, skin berminyak, berjerawat, berparut. Memang sangat sesuai.
-
Kalau normal skin boleh pakai ke ain ?? Yess boleh juga takde masalah .😍
-
Kalau nak order whatsapp ain tau

Kesayangan Ain 💖
-
Everytime ain cuci muka memang xmissed pakai POREFECT TONER & BOUGAS ADVANCED SERUM . Dua item ni membantu sangat2 dalam kecilkan pori and Kecutkan jerawat !! Ain recommend sangat untuk korang yang ade skin sensetive, skin berminyak, berjerawat, berparut. Memang sangat sesuai.
-
Kalau normal skin boleh pakai ke ain ?? Yess boleh juga takde masalah .😍
-
Kalau nak order whatsapp ain tau
16 4 5 October, 2019

"BOUGAS SERUM DAH BANYAK BANTU PULIHKAN KULIT AKU DARI BERJERAWAT & KUSAM KEPADA KULIT YANG SIHAT & GLOWING!"
.
Yes itulah hakikat yang awak kena terima bila konsisten pakai bougas serum. Kesan yang customer sendiri akui.
So yang ada masalah kulit tu jangan lengah lengah lagi, jom cuba bougas serum 💢
.
HANYA RM75 sebotol mengandungi 20ml tahan untuk penggunaan 2bulan tau. Pakai setiap pagi & malam sahaja ✨
.
Postage fee :
•RM8 semenanjung
•RM12 sabah/sarawak
.
Whatsapp FARA ok, nanti FARA boleh guide untuk korang dapatkan skin yang korang idamkan ✨😍
.
Nak order?
1. Whatsapp 017-2877846 📲
2. Pergi ke bio @bougasbeautyrawang dan click link whatsapp di bio ✨
💎FREE GIFT
.
COD:
📍Rawang
📍Tesco Rawang
📍Aeon Rawang
📍Taman Pelangi
📍Taman Velox
📍Bandar Country Homes
📍Bandar Tasik Puteri
-
#bougasbeautyrawang #bougasbeautyrawang #bougasbeautybandartasikputeri #aeonrawang #rawang #codrawang #codtasikputeri #codtamanpelangi #codcountryhomes #bougasbeautyagent
#bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
#bougabeautyserumkl
#bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserumwangsamaju
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautygombak
#bougasbeautybatucaves
#bougasbeautytamanmelawati
#bougasbeautywangsamaju
#bougasbeautysetapak
#bbsonfire🔥 #maluapabossku
#bougasbeautypasirgudang #bougasserumpasirgudang #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover

"BOUGAS SERUM DAH BANYAK BANTU PULIHKAN KULIT AKU DARI BERJERAWAT & KUSAM KEPADA KULIT YANG SIHAT & GLOWING!"
.
Yes itulah hakikat yang awak kena terima bila konsisten pakai bougas serum. Kesan yang customer sendiri akui. 
So yang ada masalah kulit tu jangan lengah lengah lagi, jom cuba bougas serum 💢
.
HANYA RM75 sebotol mengandungi 20ml tahan untuk penggunaan 2bulan tau. Pakai setiap pagi & malam sahaja ✨
.
Postage fee :
•RM8 semenanjung
•RM12 sabah/sarawak
.
Whatsapp FARA ok, nanti FARA boleh guide untuk korang dapatkan skin yang korang idamkan ✨😍
.
Nak order?
1. Whatsapp 017-2877846 📲
2. Pergi ke bio @bougasbeautyrawang dan click link whatsapp di bio ✨
💎FREE GIFT
.
COD:
📍Rawang
📍Tesco Rawang
📍Aeon Rawang
📍Taman Pelangi
📍Taman Velox
📍Bandar Country Homes
📍Bandar Tasik Puteri
-
#bougasbeautyrawang #bougasbeautyrawang #bougasbeautybandartasikputeri #aeonrawang #rawang #codrawang #codtasikputeri #codtamanpelangi #codcountryhomes #bougasbeautyagent 
#bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
#bougabeautyserumkl
#bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserumwangsamaju 
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautygombak
#bougasbeautybatucaves
#bougasbeautytamanmelawati
#bougasbeautywangsamaju
#bougasbeautysetapak
#bbsonfire🔥 #maluapabossku 
#bougasbeautypasirgudang #bougasserumpasirgudang #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover
2 1 28 January, 2019

LELAKI PUN BOLEH‼️
Lelaki sekarang harus jaga penampilan diri, jaga kesihatan kulit.
.
Nak ke girlfriend korang tu lari sebab muka korang yg penuh minyak & berjerawat tu? Eee!
__________
.
Sebelum girlfriend korang lari, baik korang ambil tindakan cepat! Yang mana nak nikah tak lama lagi tu, nak naik pelamin dgn muka flawless cepat dapatkan bougas beauty serum. Confirm gambar pengantin dalam camera pun cenggini ahhhh 👍🏻
__________
.
Bougas Advanced Serum RM75 (20ml)
Bougas Face Scrub RM49 (100g) ✨ Agent Bougas Beauty Rawang ✨
.
Nak order?
1. Whatsapp 017-2877846 📲
2. Pergi ke bio @bougasbeautyrawang dan click link whatsapp di bio ✨
💎FREE GIFT
.
COD:
📍Rawang
📍Tesco Rawang
📍Aeon Rawang
📍Taman Pelangi
📍Taman Velox
📍Bandar Country Homes
📍Bandar Tasik Puteri
-
#bougasbeautyrawang #bougasbeautyrawang #bougasbeautybandartasikputeri #aeonrawang #rawang #codrawang #codtasikputeri #codtamanpelangi #codcountryhomes #bougasbeautyagent
#bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
#bougabeautyserumkl
#bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserumwangsamaju
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautygombak
#bougasbeautybatucaves
#bougasbeautytamanmelawati
#bougasbeautywangsamaju
#bougasbeautysetapak
#bbsonfire🔥 #maluapabossku
#bougasbeautypasirgudang #bougasserumpasirgudang #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover

LELAKI PUN BOLEH‼️
Lelaki sekarang harus jaga penampilan diri, jaga kesihatan kulit.
.
Nak ke girlfriend korang tu lari sebab muka korang yg penuh minyak & berjerawat tu? Eee! 
__________
.
Sebelum girlfriend korang lari, baik korang ambil tindakan cepat! Yang mana nak nikah tak lama lagi tu, nak naik pelamin dgn muka flawless cepat dapatkan bougas beauty serum. Confirm gambar pengantin dalam camera pun cenggini ahhhh 👍🏻
__________
.
Bougas Advanced Serum RM75 (20ml)
Bougas Face Scrub RM49 (100g) ✨ Agent Bougas Beauty Rawang ✨
.
Nak order?
1. Whatsapp 017-2877846 📲
2. Pergi ke bio @bougasbeautyrawang dan click link whatsapp di bio ✨
💎FREE GIFT
.
COD:
📍Rawang
📍Tesco Rawang
📍Aeon Rawang
📍Taman Pelangi
📍Taman Velox
📍Bandar Country Homes
📍Bandar Tasik Puteri
-
#bougasbeautyrawang #bougasbeautyrawang #bougasbeautybandartasikputeri #aeonrawang #rawang #codrawang #codtasikputeri #codtamanpelangi #codcountryhomes #bougasbeautyagent 
#bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasserum #bougasbeautyserumofficial
#bougabeautyserumkl
#bougasbeautyserumbatucaves #bougasbeautyserumgombak #bougasbeautyserumwangsamaju 
#bougasbeautyselayang
#bougasbeautygombak
#bougasbeautybatucaves
#bougasbeautytamanmelawati
#bougasbeautywangsamaju
#bougasbeautysetapak
#bbsonfire🔥 #maluapabossku 
#bougasbeautypasirgudang #bougasserumpasirgudang #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover
3 0 28 January, 2019

Muka berjerawat memang kita sangat galakkan korang guna BOUGAS SERUM ni sebab salah satu bahan yang terdapat di dalam BOUGAS SERUM ialah SCRUTELARIA BAICALENSIS EXTRACT yang sangat bagus untuk merawat jerawat dan radang kulit 😊
.
BOUGAS SERUM READY STOCK‼️
. ‼️PERHATIAN KEPADA RAKYAT JOHOR‼️
.
Hai saya Faz Agent JB.
.
COD Kawasan .
. ✅ SELURUH KAWASAN JB .
. ✅ SKUDAI .
. ✅ KEMPAS
.
. ✅ TAMPOI
.
. ✅ SENAI .
. ✅ KULAI .
. ✅ PASIR GUDANG .
. ✅ BANDAR SERI ALAM
.
. ✅ MASAI .
. ✅ TEBRAU .
. ✅ ULU TIRAM .
. ✅ KOTA TINGGI .
.
✨ FREE GOLD PASS
💝 FREE GIFT PROVIDED 😎 FREE CONSULTATION 📲 Whatsapp 017 507 5550 @ klik link di bio @beautytricks.fazz 😍
.
#bougasjb #bougasjohorbahru #bougasserumjohorbahru #bougasjohor #bougasserumpasirgudang #bougasserumkempas #bougasserumtampoi #bougasserumskudai #bougasserumtebrau #bougasserumkotatinggi #bougasserumulutiram #bougasserummasai

Muka berjerawat memang kita sangat galakkan korang guna BOUGAS SERUM ni sebab salah satu bahan yang terdapat di dalam BOUGAS SERUM ialah SCRUTELARIA BAICALENSIS EXTRACT yang sangat bagus untuk merawat jerawat dan radang kulit 😊
.
BOUGAS SERUM READY STOCK‼️
. ‼️PERHATIAN KEPADA RAKYAT JOHOR‼️
.
Hai saya Faz Agent JB.
.
COD Kawasan .
. ✅ SELURUH KAWASAN JB .
. ✅ SKUDAI .
. ✅ KEMPAS
.
. ✅ TAMPOI
.
. ✅ SENAI .
. ✅ KULAI .
. ✅ PASIR GUDANG .
. ✅ BANDAR SERI ALAM
.
. ✅ MASAI .
. ✅ TEBRAU .
. ✅ ULU TIRAM .
. ✅ KOTA TINGGI .
.
✨ FREE GOLD PASS
💝 FREE GIFT PROVIDED 😎 FREE CONSULTATION 📲 Whatsapp 017 507 5550 @ klik link di bio @beautytricks.fazz 😍
.
#bougasjb #bougasjohorbahru #bougasserumjohorbahru #bougasjohor #bougasserumpasirgudang #bougasserumkempas #bougasserumtampoi #bougasserumskudai #bougasserumtebrau #bougasserumkotatinggi #bougasserumulutiram #bougasserummasai
3 0 19 June, 2019

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

JERAWAT MAKIN KECUT!
.
Rata2 pengguna Bougas Beauty menghadapi masalah kulit berjerawat
.
Dengan penggunaan Bougas Serum, jerawat makin susut tau
.
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 27 October, 2019